مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب زیرنویس فارسی در 6850 سامسونگ
hasanoooooooo
12-09-2014, 01:14
سلام... متاسفانه این تلوزیون پیرم رو در اورده! قبلا با 6920 و 6960 سامسونگ کار کرده بودم ولی این یکی اصلا راه نمیده...
زیرنویس کاملا با فیلم هماهنگ هست و از هر کدینگی که بگید نتیجه ای نگرفتم از جمله utf-8 یا unicode....
زیرنویس بصورت در هم بر هم نشون داده میشه خود تلوزیون زبانش فارسی هست ولی وقتی فیلم لود میشه با زیرنویس و وارد تنظیمات زیر نویس میشم اصلا عربی وجود نداره!!!! فقط زبانهایی مثل یونان اروپای شرقی و غربی و این چیزا...
این مشکل با همه فیلمها هست و هنوز نتونستم یک فیلم با زیرنویس فارسی ببینم... یه برنامه ای هم بود تو این فروم اونم فایده ای نداشت... تعجبم از اینه که تو تنظیمات زیرنویس اصلا عربی وجود نداره... و دیگه نمیدونم باید چکار کنم؟! اتفاقا با تلوزیون وب گردی میکنم و سایتهای زبان فارسی عالی نمایش داده میشه... ولی دیگه این مشکل:n03:
amir_t6262
12-09-2014, 09:53
کدینگ ANSI هم جواب نگرفتی؟ برنامه لینک زیر را هم امتحان کردی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hasanoooooooo
12-09-2014, 11:01
اره داداش با هیچ کدینگی جواب نگرفتم... از همین برنامه استفاده کردم بازم فرقی نکرد... برام تعجبه که تو قسمت تنظیمات زیرنویس نمیشه زبان رو روی عربی گذاشت! دیگه موندم باید چکار کنم
matinpour
12-09-2014, 13:48
اره داداش با هیچ کدینگی جواب نگرفتم... از همین برنامه استفاده کردم بازم فرقی نکرد... برام تعجبه که تو قسمت تنظیمات زیرنویس نمیشه زبان رو روی عربی گذاشت! دیگه موندم باید چکار کنم
دوست عزیز
اگر تمام مواردی که در مورد این پست #2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را انجام دادید و نتیجه نگرفتید فکر کنم از روش فعال سازی فارسی ساز و دیجیتال هم استفاده کنید معمولا جواب می دهد
hasanoooooooo
12-09-2014, 14:26
دوست عزیز
اگر تمام مواردی که در مورد این پست #2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])را انجام دادید و نتیجه نگرفتید فکر کنم از روش فعال سازی فارسی ساز و دیجیتال هم استفاده کنید معمولا جواب می دهد
سلام اقای متین پور... والا همشو که انجام دادم.... منو ها فارسی هست و تلوزیون دیجیتال رو هم دریافت میکنه... از تو منو مخفی روی اسیا هست... اصلا برام تعجب هست... برای وبگردی همه فروم ها حتی سایتهای فارسی رو خوانا باز میکنه... اصلا گزینه عربی تو تنظیمات نیست همونطور که گفتم... فکر میکنم فقط اپدیت مونده!!! تلوزیون 6850 اگه اشتباه نکنم برای سال 2013 هست! من با تلوزیونهای 2009 هم زیرنویس فارسی رو راحت میدیدم! حتی با 6920 که که اصلا اذیت هم نمیکرد و فرقی نداشت encoding روی چی باشه و راحت باز میکرد! زیرنویس رو بصورت مربع و اینا باز میکنه.. حتی برای تست تمام encoding بخش زیرنویس رو امتحان کردم از یونانی تا اروپای شرقی و غربی ووو ویتنامی... حتی سعی کردم با برنامه mkv merge زیرنویس رو بزارم تو فایل ولی بازم فرقی نکرد.... متاسفانه فقط با انکود کردن فایل ویدیویی این امکان وجود داره که کیفیت نصف هم بیشتر کم میشه و وقتی که میگیره هم خیلی خیلی زیاده... تلوزیونم گارانتی دار هست و از خود سامسونگ ایران خریدم.. کسی این مدل رو نداره تا ببینم برا همه اینجوریه یا فقط برا منه؟!!!
بنظرتون گارانتی کاری میتونه انجام بده برام؟!
matinpour
12-09-2014, 14:41
سلام اقای متین پور... والا همشو که انجام دادم.... منو ها فارسی هست و تلوزیون دیجیتال رو هم دریافت میکنه... از تو منو مخفی روی اسیا هست... اصلا برام تعجب هست... برای وبگردی همه فروم ها حتی سایتهای فارسی رو خوانا باز میکنه... اصلا گزینه عربی تو تنظیمات نیست همونطور که گفتم... فکر میکنم فقط اپدیت مونده!!! تلوزیون 6850 اگه اشتباه نکنم برای سال 2013 هست! من با تلوزیونهای 2009 هم زیرنویس فارسی رو راحت میدیدم! حتی با 6920 که که اصلا اذیت هم نمیکرد و فرقی نداشت encoding روی چی باشه و راحت باز میکرد! زیرنویس رو بصورت مربع و اینا باز میکنه.. حتی برای تست تمام encoding بخش زیرنویس رو امتحان کردم از یونانی تا اروپای شرقی و غربی ووو ویتنامی... حتی سعی کردم با برنامه mkv merge زیرنویس رو بزارم تو فایل ولی بازم فرقی نکرد.... متاسفانه فقط با انکود کردن فایل ویدیویی این امکان وجود داره که کیفیت نصف هم بیشتر کم میشه و وقتی که میگیره هم خیلی خیلی زیاده... تلوزیونم گارانتی دار هست و از خود سامسونگ ایران خریدم.. کسی این مدل رو نداره تا ببینم برا همه اینجوریه یا فقط برا منه؟!!!
بنظرتون گارانتی کاری میتونه انجام بده برام؟!
دوست عزیز
در منوی مخفی مختصات آیتمهای تان اینطور است؟
ودر منوی آن local set را یا ed-Iran ویا ed-INA انتخاب میکنید .ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را FARSIN و یا arabic در همان صفحه PnP language راPer انتخاب کنید.
hasanoooooooo
13-09-2014, 02:26
ممنون درست شد! قسمت ساب اپشن تنظیماتش فرق داشت... با تشکر :n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.