ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ تا 3.5

arazboy
06-09-2014, 20:34
سلام
یه لپ تاپ تا 3.5 می خواهم هم برای بازی می خوام هم برای فیلم دیدن واینتر نتو......
ممنون میشم راهنمایی کنید

mmahdi302
06-09-2014, 20:43
asus n550 jv
asus n56jr
asus n56jn

HOJ-JAT
06-09-2014, 20:47
علاوه بر موارد بالا مدل lenovo y5070

Ali-AM
06-09-2014, 21:04
دوستان منم در همین حدود قیمت لپ تاپ میخاستم کلی هم تحقیق کردم به احتمال زیاد MSI Ge60 Apache
رو میگیرم کسی در مورد این لپ تاپ نظری نداره؟ اون چند مدل ایسوز هم خیلی خوبن موندم چیکار کنم!

HOJ-JAT
06-09-2014, 21:22
msi بنظر من از نمامی مدل های هم رده خودش بهتره هم دفع گرماش بهتره و هم هاردش سریع تر هست ۷۲۰۰ دور

mmahdi302
06-09-2014, 21:30
ایسوس یه چیز دیگه است مخصوصا سری N

HOJ-JAT
06-09-2014, 22:04
دوست عزیز خارج از تعصب صحبت کنید ایسوس سری ان نسبت ب قیمتش و نسبت ب رقباش ضعف های داره
مثل سنگینی خود دستگاه و شارژ
مشکل گرم شدن بدنه در مدل ۵۵۰
هارد بسیار قدیمی نسبت به قیمت مدل ۵۵۰ ....ایسوس در مدل ویوو بوک ۲ میلیونی از هارد ترکیبی ssd استفاده میکنه اما در این مدل خیر!

Ali-AM
06-09-2014, 22:08
بنظر خودم Apache قدرتش خیلی خوبه فقط مشکلم با ظاهر لپ تاپش هست!!! اون اژدهای روش یکم رو اعصابه
البته لپ تاپو هنوز از نزدیک ندیدم فکر نمیکنم هم بتونم لپ تاپو از نزدیک ببینم تنها دلیل دودل بودنم قیافه msi هست :n27:

HOJ-JAT
06-09-2014, 23:05
قیافه گیمیگ داره دیگه حتی کیبوردشم نورش خیلی جذابه
یک ویدوو از انبلاکسینگیش ببین اونجا انگاری خودت داری میبینی

sajjadgameactor
07-09-2014, 13:36
من برعکس با قیافه ایسوس حال نمیکنم. لپتاب گیمینگ باید از دور داد بزنه و معلوم باشه که یه غول توش خوابیده ولی لپتاب ایسوس شاید خوشگل باشه ولی یه لپتاب مالتی مدیای معمولی انگار داری. msi الان باید apache pro با این قیمت بیاد و این مدل pache باید قیمتش 300 حداقل پایین میومد اما استراتژی ماتریکس اینه که تا زمانی که لپتاب موجوده قیمت رو تغییر نمیده :n27:

arazboy
07-09-2014, 19:17
دوستان گیج شدم ایسوس بگیرم یا مارک دیگر
خودم ایسوس در نظر داشتم به خاطر سرعت دور هارد پایین و دمای زیاد که دسوتان گفتند به شک انداخند
چی پیشنهاد می کنید

Public Enemy
07-09-2014, 19:29
دوستان گیج شدم ایسوس بگیرم یا مارک دیگر
خودم ایسوس در نظر داشتم به خاطر سرعت دور هارد پایین و دمای زیاد که دسوتان گفتند به شک انداخند
چی پیشنهاد می کنید

دوست عزیز نیازی نیست این چیز ها شما رو نگران کنند .

یه سری مسایل هستند که بیشتر جنبه Optional بودن دارن . مثلا همین خرید هارد 7200RPM . شما لپ تاپ با هارد 5400RPM هم بگیرین باز هم مشکلی نیست . حالا هازد 7200RPM کمی سریعتر عمل می کنه و SSD بهتر از اونا . اگه کاربردتون در حد عادی هست که همون 5400RPM هم مناسبه . هارد با سرعت بالاتر باعث می شه زمان لود شدن بازی ها کاهش پیدا کنه .

در مورد دما : دمای بالا هم عموما مشکلی برای دستگاه ایجاد نمی کنه . یه سری استاندارد های سلامتی وجود داره که توی اون استاندارد ها دمای دستگاه باید به اندازه دمای بدن یعنی 37 درجه باشه . دمای بالاتر باعث می شه کاربر احساس راحتی در هنگام کار با لپ تاپ نداشته باشه .

اگر هم لپ تاپ رو در مکان ثابت قرار می دین مشکل خاصی در ارتباط با دما نخواهید داشت . ولی اگر روی پاهاتون قرار می دین اونم به مدت طولانی دردسر سازه .

به طور خلاصه بگم بهتره به این عوامل به چشم مشکل نگاه نکنین

------------------

ممنون می شم سایر دوستان در هنگام مشاوره دادن از لحنی استفاده کنند که کاربران رو نگران و یا به طور کلی منصرف نکنه .
به عنوان مثال اینکه بگیم هارد 5400RPM قدیمی هست به هیچ عنوان صحیح نیست. هارد های نسل کنونی 5400RPM تقریبا سرعتی معادل 105 مگابایت در ثانیه برای نوشتن و 7200RPM حدود 130 مگابایت در ثانیه هستند ( برای جفتشون سرعت میانگین رو گفتم . چون بسته به سازنده سرعت هاردتون ممکنه بیشر از این یا کمتر بدست بیارین )

mehrabooni
07-09-2014, 20:06
msi بنظر من از نمامی مدل های هم رده خودش بهتره هم دفع گرماش بهتره و هم هاردش سریع تر هست ۷۲۰۰ دور
تایید میشه

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

HOJ-JAT
07-09-2014, 20:15
ممنون می شم سایر دوستان در هنگام مشاوره دادن از لحنی استفاده کنند که کاربران رو نگران و یا به طور کلی منصرف نکنه .
به عنوان مثال اینکه بگیم هارد 5400RPM قدیمی هست به هیچ عنوان صحیح نیست. هارد های نسل کنونی 5400RPM تقریبا سرعتی معادل 105 مگابایت در ثانیه برای نوشتن و 7200RPM حدود 130 مگابایت در ثانیه هستند ( برای جفتشون سرعت میانگین رو گفتم . چون بسته به سازنده سرعت هاردتون ممکنه بیشر از این یا کمتر بدست بیارین )
ایشون حق دارن وقتی دارن ۴ میل پول میدن از همه جوانب اگاه بشن حالا بضیا لپتاپ های با این مشخصات دارن نباید ناراحت بشن !!!!!
وقتی میشه با همین بودجه ی لپتاپ بهتر خرید که این مشکلات رو هرچند جزیی نداشته باشد خرید نباید تعصب ب خرج داد!!!!!!!!!

Public Enemy
07-09-2014, 20:33
ایشون حق دارن وقتی دارن ۴ میل پول میدن از همه جوانب اگاه بشن حالا بضیا لپتاپ های با این مشخصات دارن نباید ناراحت بشن !!!!!
وقتی میشه با همین بودجه ی لپتاپ بهتر خرید که این مشکلات رو هرچند جزیی نداشته باشد خرید نباید تعصب ب خرج داد!!!!!!!!!

بله دوست عزیز حق دارند با خبر باشند . اما همون جور که نباید پنهان کاری کرد نباید بزرگنمایی هم کرد .
توضیحات رو طوری تنظیم کنین که خریدار رو راهنمایی کنه نه نگران و یا منصرف .

اصلا باید ببینیم دوست عزیز براشون می صرفه به عنوان مثال 600 هزار تومن بیشتر خرج کنن که کمی سرعت هارد بیشتر باشه ؟؟؟ و یا مسایل دیگه .
به هر حال باید همونجور که معایب گفته می شه مزایا هم گفته بشه تا به قول شما سر تعصب نباشه ! در کنار اینها اصل مهم هم رعایت بشه که نه پنهان کار بشه نه بزرگنمایی و دست خریدار رو باز نگه دارید .

باز هم تاکید می کنم مسایل مربوط به اون مدل MSI رو به عنوان مسایل Optional و یه جور مزایا در نظر بگیرین نه مشکلات !!!

lord Asghar
08-09-2014, 10:36
سلام
msi ge60 apache علاوه بر 4 اسپیکر ساب ووفر هم داره؟صفحه کلید حروف فارسی هم داره؟
راستی این لپتاپ های که نور پس زمینه keyboard دارند وقتی روشن میشند حروف فارسی هم روشن میشه؟

HOJ-JAT
08-09-2014, 10:54
ساب ووفر جدا مثل ایسوس نداره هر چند که ساب ووفر ایسوس هم خیلی تاثیری در صدا نداره دوستم داره امتحان کردم
اگه منطورت برچسپ روی کلید ها است بستگی به گارانتی که میخرید داره بضی ها می گذارند
در مورد بک لایت هم اگه از خود کارخانه حروف -- شده باشند بله نور از زیرش میاد بیرون ولی اگه برجسپ یا جیزی شبیه آن باشد خیر

Public Enemy
08-09-2014, 11:05
در مورد کیبورد یه سری توضیحات بیشتر بدم :
اگر لپ تاپ مارک Asus با گارانتی مناسب وارد ایران شده باشه خودش کیبورد فارسی روش حک شده . توی بازار بگردین می تونین پیدا کنین . ( حداقل اینطوره که بنده تبلیغاتش رو دیدم که به صورت پوستر اواخر 92 توی شیراز مغازه ای تبلیغ کیبورد فارسی لپ تاپ های Asus رو می کرد البته با گارانتی خاصی که تو ذهنم نیست دقت نکردم )
البته در بیشتر موارد کیبورد عربی هست و به فارسی میشه گفت نزدیک .

mehrabooni
08-09-2014, 11:14
لپتاپ ام اس آی ge60 بنده حروف فارسی روی خودش بود

mmahdi302
08-09-2014, 21:09
شما یکی از همون سه مدل بگیری عالی هستن
اگر اشتباه نکنم n56jr جا برای ssd هم داره بعدا میتونی یه ssd بزاری روش

mehrabooni
08-09-2014, 22:45
روی همه ی لپتاپ هایی که درایو نوری دارن جا واسه اس اس دی هست

real_
09-09-2014, 17:06
ساب ووفر جدا مثل ایسوس نداره هر چند که ساب ووفر ایسوس هم خیلی تاثیری در صدا نداره دوستم داره امتحان کردم
اگه منطورت برچسپ روی کلید ها است بستگی به گارانتی که میخرید داره بضی ها می گذارند
در مورد بک لایت هم اگه از خود کارخانه حروف -- شده باشند بله نور از زیرش میاد بیرون ولی اگه برجسپ یا جیزی شبیه آن باشد خیر

دوست عزیز خیلی متعصب حرف میزنین
کافیه یه سر به یوتویوب بزنین میبینین تفاوت بدون ساب و با ساب از زمین تا اسمونه
من نخریدم اما قصد خرید دارم
ام اس ای ظاهرش گیمینکه
من خودم دانشجو ام اگ بخام باش کنفرانس بدم روم نمیشه...
اما ایسوس کاملا شیکه
کاملا بستگی به هدف از خرید داره این دو مدل
اگ گیم ام اس ای
اگ کاربریه مالتی مدیا ایسوس

arsz6733
09-09-2014, 17:22
سلام دوستان من یه سوال دارم..!
لپ تاپ مولتی مدیا و لپ تاپ گیمینگ از لحاظ ظاهری چه تفاوتی با هم دارند؟!

HOJ-JAT
09-09-2014, 17:59
دوست عزیز خیلی متعصب حرف میزنین
کافیه یه سر به یوتویوب بزنین میبینین تفاوت بدون ساب و با ساب از زمین تا اسمونه
من نخریدم اما قصد خرید دارم
ام اس ای ظاهرش گیمینکه
من خودم دانشجو ام اگ بخام باش کنفرانس بدم روم نمیشه...
اما ایسوس کاملا شیکه
کاملا بستگی به هدف از خرید داره این دو مدل
اگ گیم ام اس ای
اگ کاربریه مالتی مدیا ایسوس
نیاز به یوتوب نیس من خودم ۲ تا از دوستام دارن
در ضمن این ساب ووفر هست و فقط بوم بوم میکنه انچنان نیس که تفاوت از زمین تا اسمان باشد
شما اگر ساب ووفر سینما خانگی رو هم قط کنید انچان فرقی در صدا نمیکنه ساب ووفر فقط بیس صدا را افزایش میدهد و طبیعتا برای موزیک و یا صدای که بیس داشته باشد بدرد میخورد

سلام دوستان من یه سوال دارم..!
لپ تاپ مولتی مدیا و لپ تاپ گیمینگ از لحاظ ظاهری چه تفاوتی با هم دارند؟!
لپتاپ گیمینگ رنگ بندی خاصی داره گاهی بعضی مدلا عکس های عجیب غریب پشتش میزنن
کیبورد خاصی داره و البته مدلا های گران قیمت بسیار ضخیم و سنگین هستند بدلیل سیستم خنک کننده قوی
لپتاپ مالتی مدیا هم ظاهر عادی داره فقط از نظر سخت افزار قوی تر هست

Public Enemy
09-09-2014, 18:19
بله دوست عزیز این ساب ووفر هست و ارتباطی به بلندی صدا نداره . اگر هم دقت کنین یه پورت جداگونه براش روی لپ تاپ هست .

ظاهر هم سلیقه ای هست بله مثلا یه لپ تاپ گیمینگ رو نمی شه برد دانشگاه حال هر چه قدر سبک باشه ( چقدر آدم باید با اعتماد به نفس باشه لپ تاپ گیمینگ ببره دانشگاه :n02: )

Ali-AM
09-09-2014, 18:55
حرف از ظاهر شد منم بگم که چون دانشجو هستم یکم با آپاچی مشکل دارم وگرنه بنظرم n550jk هم خیلی خوبه و از ظاهرش هم خیلی خوشم اومده میخام همین روزا لپ تاپ تا حدود چهارتومن بگیرم توی نت که میگردم همه بین این دو مدل گیر افتادن. البته مشکل من ظاهریه نه باطنی چون خیلی هم فرق ندارن
راستی n550jk رو میشه بهش ssd 128 وصل کرد یا نه؟ هزینش چقدر میشه

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

HOJ-JAT
09-09-2014, 19:05
بله ظاهر n550 خیلی شیکه البته ایسوس یک کپی کاملا بی نقص از مک بوک اپل کرده حتی جای دریچه فن (که البته مشکل داغ شدن مربوط ب همین میشه) اون لوگو نورانی پشت
برای هارد ssd اگر پورت msata اضافی داشته باشد میشه وگر نه باید یا بجای هارد اصلی بزارید یا بجای داریو نوری
حتما دقت کنید که اگر قصد خرید و اضافه کردن هارد ssd را دارید حتما بدون ویندوز اورجینال بخرید چون انتقال ویندوز اورجینال بسیار سخت هست

Ali-AM
09-09-2014, 19:10
یعنی برای n550jk نمیتونم در کنار هارد اصلی که یک ترابایت هست یه ssd داشته باشم؟ نمیخام که خارجی باشه و با پورت. مثه اپاچی میخام داخلی باشه؟ اپاچی داخلیه دیگه؟(یه لحظه شک کردم!)

HOJ-JAT
09-09-2014, 19:37
منظورم از پورت msata اضافی ...پورت داخل لپ تاپ هست توی کلوپ این مدل بپرسید دوستانی که دارن بهتون میگن که این مدل این پورت را دارد یا خیر ؟؟
اکر این پورت را داشته باشد میتوانید

Public Enemy
09-09-2014, 20:47
حرف از ظاهر شد منم بگم که چون دانشجو هستم یکم با آپاچی مشکل دارم وگرنه بنظرم n550jk هم خیلی خوبه و از ظاهرش هم خیلی خوشم اومده میخام همین روزا لپ تاپ تا حدود چهارتومن بگیرم توی نت که میگردم همه بین این دو مدل گیر افتادن. البته مشکل من ظاهریه نه باطنی چون خیلی هم فرق ندارن
راستی n550jk رو میشه بهش ssd 128 وصل کرد یا نه؟ هزینش چقدر میشه

در ارتباط با نصب SSD باید دقت کرد .
این مدل mSATA نداره . در صورتی هم که بخواین SSD جایگزین درایو نوری کنین باید دقت کنین پورت اتصالی درایو نوری ATAPI نباشه ( عموم لپ تاپ هایی که درایو نوری دارن optical drive به ATAPI متصل شده ) چون در این صورت نصب SSD بی فایدست . مگر اینکه SSD رو جایگزین HDD کنین و HDD رو جای درایو نوری

real_
09-09-2014, 21:22
منم نگفتم ساب صدارو بلند میکنه
کیفیت صدارو خیلی افزایش میده...
منم از نزدیک دیدم و تفاوتش واقعا قابل لمسه

arazboy
25-09-2014, 19:51
من کلان گیج شدم خواهشا چند مدل به من راهنمایی کنید تا استفاده کنم ویکی را انتخاب کنم

NOR-1
26-09-2014, 00:54
من کلان گیج شدم خواهشا چند مدل به من راهنمایی کنید تا استفاده کنم ویکی را انتخاب کنم

n56
y5070
n550
y510
همشون عالیه ولی n550 از همشون بهتره

mg_mahyar
26-09-2014, 02:51
سلام
یه لپ تاپ تا 3.5 می خواهم هم برای بازی می خوام هم برای فیلم دیدن واینتر نتو......
ممنون میشم راهنمایی کنید

ما اگر میخوای بازی با بالاترین کیفیت و به مدت طولانی انجام بدی که معمولا باعث داغ شدن و اسیب رسیدن به دستگاه میشه، باید لپ تاپ گیم بخری که دوتا گزینه داری Lenovo Y5070 و MSi Ge60
اما اگر تمرکز روی بازی آنچنان نیست و منظور از بازی مثلا ورق و انگری بردز و ... یا بازی های استراتژیک و .. به مدت مان کم هست Asus n56 رو میتوین به گزینه هات اضافه کنی.
مانیتور Asus از اون دوتای دیگه بهتره و زاویه دید خوبی داره ولی مانیتور MSI زاویه دید محدود تری داره در عوض شدت رنگ بهتره. مانیتور Lenovo هم خوبه .
گرافیک y5070 ظاهرا قوی تر از MSIو MSI هم قوی تر از ایسوز هست.

گزینه های دیگه هم دارید که من حذف کردم مثلا y510 رو حذف کردم چون y5070 از اون بهتره و مانیتورش هم مات هست.
گزینه N550 از ایسوز رو هم به دلیل هزیه اضافی حذف کردم و ضمنا چیز خاصی بش از اونی که توی N56 برای شما نیاز هست نداره.
__________________________________________________ __________________________________________________ ___
کلام آخر اگر بحث بازی برای شما اهمیت داره MSI GE60 و Lenovvo Y5070 تنها انتخاب های شما هستند. و ظاهرا Y5070 با بودجه شما هماهنگ تره.

MOSTAFA_ABBASI
26-09-2014, 13:02
دوست عزیز خودم ASUS N500JK دارم واقعا عالیه همونو بهتون پیشنهاد می دم سوالی هم داشتید در خدمتم.:n06:
با تشکر:n16: