مشاهده نسخه کامل
: استفاده از دوربین های مدار بسته در مکان های عمومی
B.Russell
06-09-2014, 11:42
افزایش نصب دوربین های مدار بسته در سطح شهر و اماکن عمومی کشورهای مختلف نظیر دانشگاه ها، مدارس، پارک ها، استخرها و ... واکنش های متعددی از سوی موافقان و مخالفان این امر را به دنبال داشته است.
گروهی وجود چنین دوربین هایی را موجب نقض حریم خصوصی افراد می دانند برای مثال نصب دوربین در آرایشگاههای زنانه و مردانه یا استخرهای ورزشی را از جمله موارد سوء استفاده از این دوربین ها عنوان می کنند.
و یا استفاده گسترده از دوربین های مدار بسته را سبب گسترش خفقان و تمامیت خواهی در حوزه مسائل سیاسی و اجتماعی توسط های نهادهای حاکمه و سرکوب راحت و سریع اعتراضات میدانند.
اما برخی دیگر معتقدند که نصب دوربین های مداربسته می تواند باعث کاهش جرم و جنایت در جامعه شود.
مخصوصا نصب دوربین های مدار بسته در جامعه ای که به لحاظ اجتماعی از امنیت کافی برخوردار نیست مانند جامعه ای که تعرض به زنان و خفت گیری و دزدی و ... در آن زیاد است، ایده بسیار خوبی است ضمن اینکه اماکن عمومی جزو حریم خصوصی شهروندان محسوب نمیشود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما آیا وجود دوربین های مداربسته باعث کاهش جرم و جنایت در جامعه می شود؟
آیا شما نصب دوربین های مدار بسته را باعث نقض حریم خصوصی افراد می دانید؟
فکر می کنید چنین دوربین هایی باید در چه مکان هایی نصب شوند؟ به نظر شما نکات مثبت و منفی استفاده گسترده از دوربین های مدار بسته چیست؟
Demon King
06-09-2014, 12:01
سلام،
دوربین های مدار بسته از نظر من در کاهش جرم کوچک ترین تاثیری ندارند که هیچ تازه در برخی مکان مثل آرایشگاه ها باعث تجاوز به حریم خصوصی افراد خواهد شد. خیلی مکان ها مشاهده شده که با یه کاغذ نوشته شده « این مکان مجهز به دوربین مدار بسته است» تو خیلی از لباس فروشی ها و فروشگاه ها و به همچنین طلافروشی ها.
اگر کسی قرار باشه وسیله ای از یه جایی بدزده با دوربین بسته هم خواهد دزدید، دوربین های مداربسته معمولا بعد که مغازه ها خلوت شدند چک میشه که دیگه اون موقع نه اون جنس ها دزدیده شده بازمیگردند و نه دزد.
تنها مکان های مناسب برای استفاده از دوربین مداربسته بانک، بیمارستان و خیلی دیگر از همین مکان های عمومی است و استفاده از اون در هر مغازه ای رو بی تاثیر میدونم.
شاید با دروبین بشه سارقی رو شناسایی کرد اما نمیشه از جرمش جلوگیری کرد.
-----
یک شب در همسایگی ما یک مغازه ای رو دزد زد ، ولی پولی نبوده که بدزده. دوربین هم دیددرشب نبوده و قابل شناسایی نبود.
جالب اینکه صاحبش خودش پلیس بوده و شکایت و پیگیری هم نکرده.
( البته یکی از کارکنانش گفته که احتمالا چندتا آبمیوه کم شده ! :n02: )
منم موافقم که درحال حاضر بدون زیرساختهای مناسب تاثیر چندانی نداره و بیشتر نقش هشداردهنده رو بازی میکنه. الان هر کسی یه دوربین میخره و سوکتهاش رو نصب میکنه میشه نصاب دوربین. نه شرکتی نه مسئولیتی ، نه ضمانتی نه قانون مناسبی ...
یکی از آشناها برای شکایت سرغت رفته بهش گفتن زیر 1 میلیون رو اصلا بررسی نمیکنیم. حالا دوربین باشه یا نه چه فرقی میکنه وقتی سیستم مشکل داره .
بعضی جاها برای دفاع از خود میتونن به کسی که بی اجازه وارد حریم خانه شده شلیک کنن. اینجا اگه دزد رو بزنیم باید دیه بدیم !
Mohammad Hosseyn
06-09-2014, 15:32
عوامل موثر بسیاری در بروز جرم و جنایت هست ، که بازدارندگی وجود دوربین یا احکام سنگین ، به نسبت انگیزه هایی که باعث میشه یک مجرم در جامعه به جرم مبادرت کنه ، بسیار ضعیف و کوچیکه .
بنابراین من هم فکر میکردم بازدارندگی آنچنانی نداره مگر برای جنایت های کوچیک . من بخوام از سوپر مارکت سر کوچمون یه چیز بدزدم ، ببینم دوربین داره پشیمون میشم :n02:. ولی یه دزد حرفه ای که میخواد یه طلافروشی رو بزنه انقدر حرفه ای عمل میکنه که بتونه از دوربین خلاص بشه !!
با این وجود حتی اگر ما بدونیم بازدارندگی نداره بازم دلیل بر انجام ندادن اینکار نیست. ما میدونیم که باز کردن قفل ماشینمون کار سه سوت هست !! ولی با این وجود وقتی پاکش میکنیم درشو قفل میکنیم ! چون منطقی هست اینکارو بکنیم ...
در کل من فکر میکنم میتونه جرم های کوچیک رو کاهش بده ولی نه جرم های بزرگ و حرفه ای . از طرفی برای تجهیز اطلاعاتی پلیس یک ابزار حیاتی هست و باید باشه . برای حریم خصوصی هم واقعا مرز مشخصی نیست . به نظر من گاهی با شرایطی توجیه داره ورود به حریم خصوصی . با این وجود فکر نکنم دوربینی در حریم خصوصی کسی نصب بشه !! استخر یک مکان خصوصی نیست و هیچ استخری هم دوربین تو اتاق رختکن نصب نمیکنه !!
عوامل موثر بسیاری در بروز جرم و جنایت هست ، که بازدارندگی وجود دوربین یا احکام سنگین ، به نسبت انگیزه هایی که باعث میشه یک مجرم در جامعه به جرم مبادرت کنه ، بسیار ضعیف و کوچیکه .
بنابراین من هم فکر میکردم بازدارندگی آنچنانی نداره مگر برای جنایت های کوچیک . من بخوام از سوپر مارکت سر کوچمون یه چیز بدزدم ، ببینم دوربین داره پشیمون میشم :n02:. ولی یه دزد حرفه ای که میخواد یه طلافروشی رو بزنه انقدر حرفه ای عمل میکنه که بتونه از دوربین خلاص بشه !!
با این وجود حتی اگر ما بدونیم بازدارندگی نداره بازم دلیل بر انجام ندادن اینکار نیست. ما میدونیم که باز کردن قفل ماشینمون کار سه سوت هست !! ولی با این وجود وقتی پاکش میکنیم درشو قفل میکنیم ! چون منطقی هست اینکارو بکنیم ...
در کل من فکر میکنم میتونه جرم های کوچیک رو کاهش بده ولی نه جرم های بزرگ و حرفه ای . از طرفی برای تجهیز اطلاعاتی پلیس یک ابزار حیاتی هست و باید باشه . برای حریم خصوصی هم واقعا مرز مشخصی نیست . به نظر من گاهی با شرایطی توجیه داره ورود به حریم خصوصی . با این وجود فکر نکنم دوربینی در حریم خصوصی کسی نصب بشه !! استخر یک مکان خصوصی نیست و هیچ استخری هم دوربین تو اتاق رختکن نصب نمیکنه !!
ای ... روزگار !
الان دیگه کار از اینها گذشته . مثلا وقتی سه بار سرقت محرز بشه و حکم اجرا بشه دفعه چهارم اعدامه. کسی که 11 بار جرمش محرز شده و آزادانه میگرده چه دوربینی جلوشو میگیره ؟!
( قطعا یه جایی رفیق فابریک پیداکرده :n02: )
به قول مایلی کهن این مشکلات فقط با کارت به کارت حل میشه :n02:
N I G H T P E A C E
07-09-2014, 01:34
اینم مثه بقیه امکاناتی که حکومت ها دارن، بستگی داره چه دیدی نسبت به مردمش داشته باشه
+
همیشه خلافکار (از نوع حرفه ای) یک قدم از پلیس و قانون جلوتره
albertxx
07-09-2014, 01:59
شاید تو کشورهای خارجی به کاهش جرم و جنایت و کمک به مردم نقش داشته باشه
ولی تو ایران که دزد تو خونه شما حق تقدم داره :n02: واگه بهش دست بزنی میری زندان :blink: دوریبین هیچ نقشی نداره !!
چند روز قبل تو face بوک یه ویدئو بود در مورد دزدی از 206 SD
که بالاسر ماشین دوربین بود و کاملا صحنه رو فیلمبرداری کرد
ولی خب بعدش چی ؟؟
دزد مورد نظر خیلی راحت در ماشین رو باز کرد و سرقت رو انجام داد !!
چرا ؟؟
چون تا فیلم بخواد بررسی بشه
پلیس دنیال دزد بگرده
یه مدت طولانی طول میکشه
و بعدش هم صاحب جنس هیچ اثری از جنس پیدا نمیکنه و ضرر میکنه
سارق هم یه 2 روز میره هتل 5 ستاره و میاد بیرون !!
واز دوباره روز از نو روزی از نو
تا زمانی که قانون مبارزه با سارقین تو ایران اینجوری خنده دار هست دوربین که هیچ
هیچ چیزی دیگه ای هم نمیتونه کمک کنه
فقط به درد جاهایی میخوره که شما بخوای افرادی رو زیرداشته باشی و یا منطقه ای تحت کنترل باشه
مثل کارخانه و یا هرجای دیگه ای که مدیریت اون بخش میخواد کارکنان رو زیر نظر داشته باشه
مدرسه و یا دانشگاه که یه جواریی کنترل رو دانشجو داشته باشه (( بررسی کردن در زمان مشکلات ))
ادارات و .........
در زمینه کم شدن جرم و جنایات کوچکترین تاثیری نداره .... (( تو ایران ))
Arash4484
07-09-2014, 02:54
نمیشه با این قطعیت گفت تاثیری نداره...
دزد حرفه ای هم بالاخره درجاتی داره: ) اینجوری نیست که همه دو سوت دوربین رو باز و غیرفعال کنند یا نوار ضبط شده به هیچ درد پلیس نخوره، چند تا از پرونده های مشهور زور گیری و...با فیلمبرداری( حالا نه لزومن با دوربین مداربسته) مظنونینش گرفته شده.
الان سرقتی انجام بشه اولین کاری که پلیس میکنه چک کردن دوربینهای منطقه است(همین ایران منظورمه) بیشتر از همه هم میرن سراغ بانکها که دوربینهاشون حرفه ای تر نصب شده و برد خوبی داره(تا نزدیک اون مغازه ای که قفلش شکسته شده و...) بخصوص ک بانکها ماشاالله بخاطر اقتصاد پویامون مثل قارچ در همه جا سبز شدن و در هر خیابون و کوچه ای چندین شعبه دارند.
مورد دوم اینه که بخش بزرگی رو همین دله دزدیها تشکیل میدن. خوب میاد و جلوگیری میکنه، اینجا نقش بازدارنده داره: در این مکان دوربین مدار بسته نصب است.
یک تجربه شخصی خودم که درگیری ای با پلیس توسط همین دوربینها حل شد...طرف نمایشگاه دار بود و دو ماشین رو روی پل جلوی درب نمایشگاه میزد...پل رو خودش درست کرده بود و با شهرداری توافق کرده بود...پلیس گیر داد...یکی از شاگردها رو که ایستاده بود و نگاه میکرد بیدلیل و ناگهانی باتوم زد، درگیری کوچکی شد ، فیلم دستگاه مشکلی که داشت عدم پخش در کامپیوتر بود اونی هم که نصب کرده بود نبود پشتیبانی کنه و جمع کرده بود ، آوردنش پیش ما، به زحمت پخشش کردیم و دوباره کپچرش کردیم، رفتند شکایت کردن، فیلم هم بررسی شد( تقاضای ویدیو چک: ) )، و کلی جریان رو به نفعشون عوض کرد.
آیا شما نصب دوربین های مدار بسته را باعث نقض حریم خصوصی افراد می دانید؟
فکر می کنید چنین دوربین هایی باید در چه مکان هایی نصب شوند؟
در سطح خیابان و کنترل ترافیک و... که کامل تو زندگی روزمره هضم شده، یادمه زمانی که اوایل دوربینهای کنترل سرعت رو نصب میکردند روزنامه شرق گزارش داد در بیرون مشهد چند نفر جمع شده بودن و در بزرگراهی یکی از دوربینها رو آتش زده بودند...عکسهای واضحشون رو هم دوربین گرفته بود و شرق هم منتشر کرده بود : ) (در همون حین ماشینها با سرعت رد میشدند و دوربین فعال میشده)
شاید هفت هشت سالی بیشتر نمیگذره اما دیگه خیلی عادی بی خیال از بغلشون رد میشیم...
چقدر در اینکه راننده ها روی خط عابر پیاده نیان موثر بوده و منظره چهارراه هامون رو ژاپنی کرده : )
در زمینه دوربینهای مداربسته هم همین رخ میده...هر فروشگاه کوچک و بزرگی هر مکان عمومی ای داره به دوربین مجهز میشه،
یک زمانی اوایل دهه هشتاد هر کسی پی سی داشت با هول و هراس دنبال یک آشنا بود که یا براش تعمیر کنه یا جوری پاک کنه که عکسهای شخصیش بدست کسی نیافته...الان فقط افراد مشهور و سلبریتی ها نگرانند، و خیلیها مثل من زیاد براشون مطرح نیست وقتی دارم سرم رو میخارونم اصن کسی وبکمم رو هـک کنه و وقت باارزشش رو با دیدن این عملیات محیرالعقول سر کنه...
چرا اینجوری شده؟ کثرت و فوران اشتراک گذاری تصاویر در شبکه های اجتماعی ، دیگه کسی نمیاد برای دیدن چهارتا دختر دانشجو فلک زده که رفتند زیر پلی بزن برقص یک هارد فلان گیگی رو بازیابی کنه و بعد به امر خطیر اشتراک گذاریش بپردازه، کلن این دیوانگیها از محرومیت بود.
جنبشهایی راه افتاد، بیشتر در غرب... مثل اونا که میرفتن و به دوربینها خیره میشد، یا دوربینی جلوی دوربین میگذاشتند یا به قطعاتشون آسیب میزدن؛ همه کمرنگ شد...من که بشخصه حس زیر نظر بودن توسط بیگ برادر رو ندارم با دیدن این دوربینها...فکر میکنم خیلی ریلکس باید از کنارشون گذشت...بزار ترابایتها روی هم تلنبار بشه.
(نظرات شخصی)
Motaharri
07-09-2014, 11:11
و یا استفاده گسترده از دوربین های مدار بسته را سبب گسترش خفقان و تمامیت خواهی در حوزه مسائل سیاسی و اجتماعی توسط های نهادهای حاکمه و سرکوب راحت و سریع اعتراضات میدانند.
اتفاقا کشورهایی که بیشتر ادعای آزادی بیان و مردم متمدن تر دارن، بیشتر مردم خودشون رو کنترل می کنند.
برای مثال یک میلیون دوربین مدار بسته در انگلستان مردم را کنترل میکند و بطور متوسط روزانه 32 عکس از آنها گرفته میشود با وجود این سالانه 300 هزار خودرو در انگلستان سرقت میشود !
دوربین های مدار بسته رو مدعیان حقوق بشر اختراع کردن و به وطور گسترده به کار بردن، نه کشورهایی جهان سومی که امروز اینقدر بهشون گیر میدن خفقان درست کردن و مردم رو کنترل میکنن.
N I G H T P E A C E
07-09-2014, 12:27
نمیشه با این قطعیت گفت تاثیری نداره...
دزد حرفه ای هم بالاخره درجاتی داره: ) اینجوری نیست که همه دو سوت دوربین رو باز و غیرفعال کنند یا نوار ضبط شده به هیچ درد پلیس نخوره، چند تا از پرونده های مشهور زور گیری و...با فیلمبرداری( حالا نه لزومن با دوربین مداربسته) مظنونینش گرفته شده.
الان سرقتی انجام بشه اولین کاری که پلیس میکنه چک کردن دوربینهای منطقه است(همین ایران منظورمه) بیشتر از همه هم میرن سراغ بانکها که دوربینهاشون حرفه ای تر نصب شده و برد خوبی داره(تا نزدیک اون مغازه ای که قفلش شکسته شده و...) بخصوص ک بانکها ماشاالله بخاطر اقتصاد پویامون مثل قارچ در همه جا سبز شدن و در هر خیابون و کوچه ای چندین شعبه دارند.
مورد دوم اینه که بخش بزرگی رو همین دله دزدیها تشکیل میدن. خوب میاد و جلوگیری میکنه، اینجا نقش بازدارنده داره: در این مکان دوربین مدار بسته نصب است.
یک تجربه شخصی خودم که درگیری ای با پلیس توسط همین دوربینها حل شد...طرف نمایشگاه دار بود و دو ماشین رو روی پل جلوی درب نمایشگاه میزد...پل رو خودش درست کرده بود و با شهرداری توافق کرده بود...پلیس گیر داد...یکی از شاگردها رو که ایستاده بود و نگاه میکرد بیدلیل و ناگهانی باتوم زد، درگیری کوچکی شد ، فیلم دستگاه مشکلی که داشت عدم پخش در کامپیوتر بود اونی هم که نصب کرده بود نبود پشتیبانی کنه و جمع کرده بود ، آوردنش پیش ما، به زحمت پخشش کردیم و دوباره کپچرش کردیم، رفتند شکایت کردن، فیلم هم بررسی شد( تقاضای ویدیو چک: ) )، و کلی جریان رو به نفعشون عوض کرد.
در سطح خیابان و کنترل ترافیک و... که کامل تو زندگی روزمره هضم شده، یادمه زمانی که اوایل دوربینهای کنترل سرعت رو نصب میکردند روزنامه شرق گزارش داد در بیرون مشهد چند نفر جمع شده بودن و در بزرگراهی یکی از دوربینها رو آتش زده بودند...عکسهای واضحشون رو هم دوربین گرفته بود و شرق هم منتشر کرده بود : ) (در همون حین ماشینها با سرعت رد میشدند و دوربین فعال میشده)
شاید هفت هشت سالی بیشتر نمیگذره اما دیگه خیلی عادی بی خیال از بغلشون رد میشیم...
چقدر در اینکه راننده ها روی خط عابر پیاده نیان موثر بوده و منظره چهارراه هامون رو ژاپنی کرده : )
در زمینه دوربینهای مداربسته هم همین رخ میده...هر فروشگاه کوچک و بزرگی هر مکان عمومی ای داره به دوربین مجهز میشه،
یک زمانی اوایل دهه هشتاد هر کسی پی سی داشت با هول و هراس دنبال یک آشنا بود که یا براش تعمیر کنه یا جوری پاک کنه که عکسهای شخصیش بدست کسی نیافته...الان فقط افراد مشهور و سلبریتی ها نگرانند، و خیلیها مثل من زیاد براشون مطرح نیست وقتی دارم سرم رو میخارونم اصن کسی وبکمم رو هـک کنه و وقت باارزشش رو با دیدن این عملیات محیرالعقول سر کنه...
چرا اینجوری شده؟ کثرت و فوران اشتراک گذاری تصاویر در شبکه های اجتماعی ، دیگه کسی نمیاد برای دیدن چهارتا دختر دانشجو فلک زده که رفتند زیر پلی بزن برقص یک هارد فلان گیگی رو بازیابی کنه و بعد به امر خطیر اشتراک گذاریش بپردازه، کلن این دیوانگیها از محرومیت بود.
جنبشهایی راه افتاد، بیشتر در غرب... مثل اونا که میرفتن و به دوربینها خیره میشد، یا دوربینی جلوی دوربین میگذاشتند یا به قطعاتشون آسیب میزدن؛ همه کمرنگ شد...من که بشخصه حس زیر نظر بودن توسط بیگ برادر رو ندارم با دیدن این دوربینها...فکر میکنم خیلی ریلکس باید از کنارشون گذشت...بزار ترابایتها روی هم تلنبار بشه.
(نظرات شخصی)
موافقم، یه تجربه هم من از مفید بودن این دوربین ها دارم
تو شهر ما چند وقت پیش یه دختر دبیرستانی رو دزدیدن، قضیه اش هم اینطوری بود که این دختر یه سرویس داشت هر روز با پراید میومده دنبالش، یه روز یه نفر دیگه میاد دنبالش میگه امروز فلانی کار داشت منو فرستاد، دختر هم سوار ماشین میشه، بعد از چند دقیقه همون سرویس قبله میاد دم خونه اینا، والدینش میگن یه نفر به جای تو امد ...
پلیس از طریق دوربین مغازه روبروی خونهاین دختر تونست ماشینو شناسایی کنه و ...
منتها ساله اینه که حکومت میتونه به همین بهانه (امنیت) مثه برادر بزرگ (رمان 1984 ) از این ابزار برای محدود کردن آزادی افراد و کنترل هر چه بیشتر اونا هم استفاده کنه
بنظرم فعلا بودشون بهتر از نبودشونه
مهندس مسعود
07-09-2014, 14:26
بنده معتقد هستم استفاده از دوربین های مدار بسته می تواند به فحشا و تجاوز به حریم خصوصی مردم منتهی شود. تفکر کنید. فیلمبرداری از مغازه و کوچه و خیابان که ناموس شما در آن رفت و آمد دارند کاری ناپسندیده است. بنده مخالفم.
سلام
در زمینه امنیت کسب و کار و جلوگیری از دزدی، به نظر من از بین بردن زمینه های دزدی بهترین کاریه که میتونه جلوی اون رو بگیره. یعنی شرایطی پیش بیاد که یا کلاً رغبتی به دزدی وجود نداشته باشه و یا به طرق دیگه از قبل جلوی این کار گرفته بشه.
در مکان های عمومی هم تقریباً همینطوره. این که یه خاطر تحت کنترل بودن همه جا، به طور موقت جرم و جنایت در جامعه کم میشه رو نفی نمیکنم. اما این هم فقط یک عامل بازدارنده هست که بعد از چندی دور زده میشه و دوباره نیاز به ابزار جدیدی برای کنتزل جرم و جنایت پیدا میشه!
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-09-2014, 23:29
سلام
در زمینه امنیت کسب و کار و جلوگیری از دزدی، به نظر من از بین بردن زمینه های دزدی بهترین کاریه که میتونه جلوی اون رو بگیره.
یعنی شرایطی پیش بیاد که یا کلاً رغبتی به دزدی وجود نداشته باشه و یا به طرق دیگه از قبل جلوی این کار گرفته بشه.
در مکان های عمومی هم تقریباً همینطوره.
این که یه خاطر تحت کنترل بودن همه جا، به طور موقت جرم و جنایت در جامعه کم میشه رو نفی نمیکنم.
اما این هم فقط یک عامل بازدارنده هست که بعد از چندی دور زده میشه و دوباره نیاز به ابزار جدیدی برای کنتزل جرم و جنایت پیدا میشه!
سلام .
1- بعضیها اگه 1000 سال هم عمر کنند باز هم درست بشو نیستند که نیستند .هیچ نصیحت پیامی روشون تاثیر مثبتِ دائمی نداره . نه پیام هشدار دهنده نه تشویق کننده یا یاد دهنده ( هدایت کننده ) .بعضی از این افراد رو حتی با زندان و جریمه هم نمیشه تغییر داد . برعکس , زندان و جریمه باعث برنگیخته شدن خشمشون و روح انتقام میشه .بعضیهاشون حتی توی زندان هم دست از کار خلاف برنمیدارند .
2- یک دسته دیگه از مردم هم فقط وقتی حس کنند تحت مراقبت و نظارت هستند کار خلاف انجام نمیدند . و یا از ترس مجازات مثل جریمه , زندان , اخراج شدن , مصادره اموال و غیره .
.3- یک دسته هم یهو توی موقعیتی قرار میگیرند که فرصتِ کار خلاف براشون پیش بیاد , مرتکب جرم و جنایت میشند .
دوربینهای اماکن عمومی هم برای پیشگیری خوبه هم برای درمان ( گرفتن اطلاعات و سر نخ برای پیدا کردن خلافکار
-===============================
امروزه انسان با همین علم و دانش نسبتاً اندکش میتونه دوربینها و میکروفنهای بسیار حساس و دقیق بسازه که از چشم عقاب و گوش سگ و خفاش هم حساس تره و حتی در تاریکی مطلق هم راحت عکس و فیلم بگیره و ثبت و ضبط کنه و سالهای سال نگه داره حتی از اشیاء زیر لباس و درونِ بدن .
دوربینها و میکرفونهائی که با کمک کامپیوترش میتونه ظرف چند ثانیه صاحب صدا , تصویر رو از بین ملیونها نفر پیدا کنه و روز بروز هم داره پیشرفته تر میشه .
اینها برای خردمندانِ اندیشمند ( عاقلانِ متفکر ) یک نشانه و دلیل و علامت هست و از کنارش بی تفاوت رد نمیشند
اطلاعاتی که از جهانِ اطرافتون توسطِ حواسِ چندگانه به مغزتون میرسه رو درست تجزیه و تحلیل کنین و نتیجه ها رو تمیز و مرتب کنار هم بچینین تا تصویر حقیقتِ دنیا براتون هر چه بیشتر نمایان و آشکار بشه .
Mohammad Hosseyn
10-09-2014, 17:15
اتفاقا کشورهایی که بیشتر ادعای آزادی بیان و مردم متمدن تر دارن، بیشتر مردم خودشون رو کنترل می کنند.
برای مثال یک میلیون دوربین مدار بسته در انگلستان مردم را کنترل میکند و بطور متوسط روزانه 32 عکس از آنها گرفته میشود با وجود این سالانه 300 هزار خودرو در انگلستان سرقت میشود !
دوربین های مدار بسته رو مدعیان حقوق بشر اختراع کردن و به وطور گسترده به کار بردن، نه کشورهایی جهان سومی که امروز اینقدر بهشون گیر میدن خفقان درست کردن و مردم رو کنترل میکنن.
این جمله که در کشور X تعداد Y (خیلی زیاد) دوربین نصب شده ولی هنوز به تعداد Z (خیلی زیاد) دزدی در این کشور انجام میشه ، فکر نکنم نتیجه گیری مد نظر شمارو به ما بده !! حالا چون نفرمودید منظورتون چیه من از زبان شما حرف نمیزنم ، ولی اگر منظورتون بر اثرگذاری این دوربین بر سرقت هست باید بگم استدلال آلوده به مغلطه هست چون شما نمیدونید در صورت نبود دوربین تعداد سرقت چندتا میبود . میدونید ؟ و همچنین نمیگید که به مرور زمان با افزایش این کنترل ها چه مقدار از جرم و جنایت کاهش پیدا کرده یا افزایش . همه ی اینها در کنار اینه که من پذیرفتم اماری که دادید درسته ، وگرنه اینکه اطلاعات رو با منبع مطمئن و رسمی بدید هم مهمه .
ادعا نشده که دوربین های مدار بسته رو کشورهای جهان سوم یا توتالیتر ابداع کردن !! همچنین هیچ تضادی بین دموکراسی و آزادی بیان و تعداد دوربین های مدار بسته در مکان های عمومی نیست . چون بر خلاف آزادی های فردی نیست . حرف دوستان این بود که دولت های توتالیتر از اونجایی که کنترل حتی جنبه های شخصی زندگی مردم در دستور کار دارن (علنا) از این ابزار در جهت مقاصد سیاسی خود استفاده میکنن.
SAEED 120
10-09-2014, 17:45
دوربین بستگی داره تو چه کشوری باشه پلیس و نیروی امنیتی اون کشور بلد باشه استفاده مفید بکنه .دوربین برای دزدی تاثیری نداره اما برای جلوگیری از جنایت های بزرگ مفیده .
در بریتانیا شخصی که برای بمب گذاری وارد شد از بدو ورود توسط نیروی امنیتی ویژه تحت کنترل توسط دوربین های مداربسته عمومی بود در تمام مکانهایی که تردد میکرد به صورت 24 ساعته تحت نظر چندین کاراگاه امنیتی بود
برای اینکه پلیس متوجه بشه بمب رو چه جوری میسازه چه کسانی همدستش هستند تا آخرین روز و لحظه انفجار با حساسیت بسیار بالا و اونجوری که من مستندشو دیدم 10-12 متخصص انواع جرم اون شخص رو تعقیب میکردن از طریق دوربینهای امنیتی
روزی که ساخت بمب به اتمام رسید و برای منفجر کردن آماده شد اون شخص دستگیر شد با تمام اشخاصی که د راون چند روز رابطه داشت . از یک جرم بزرگ در بریتانیا جلوگیری شد.
اما یک تحقیق در یکی از ایالتهای آمریکا نشون داده که زدن پوستر در فروشگاه ها با مضمون ما شما رو تحت نظر داریم آمار دزدی رو د راون فروشگاها پایین آورده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
roozbahani13
18-09-2014, 19:25
با سلام من یک دوربین مداربسته میخوام که ریموت کنترل داشته باشه و از طریق ریموت بتونم از بیرون محیط یا ... عکس بگیرم.
لطفا بگید اسم این نوع مدل دوربین مداربسته چیه.:n13:
Arash4484
19-09-2014, 02:16
با سلام من یک دوربین مداربسته میخوام که ریموت کنترل داشته باشه و از طریق ریموت بتونم از بیرون محیط یا ... عکس بگیرم.
لطفا بگید اسم این نوع مدل دوربین مداربسته چیه.:n13:
سلام، در این بخش بپرسید: فنی و مهندسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من با دوربین مداربسته موافقم . نمیشه گفت نقض حریم خصوصی هست ( چون در مورد مکان های عمومی صحبت میکنیم) . به نظرم باعث کاهش جرایم میشه . البته اگه دست پلیس هم باشه و نه فقط دست نیرو های امنیتی !!!!
البته به قول دوستمون شاید موقتی باشه و درمان واقعی به حساب نیاد . بودنش بهتر از نبودنشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.