ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ یا all in one یا سیستم مساله این است ؟!

kiak22
03-09-2014, 23:18
سلام به دوستان گرامی !
عزیزان من در فروم خیلی جستوجو کردم ! اما هیچ بخشی برای انتخاب مابین گجت های الکترونیک نبود !
بخش لپ تاپ رو برای این سوال ترجیح دادم :D چون بین تبلت و کامپیوتر و all in one هستش ! :D
خوب دوستان اما سوال
من حدود 7.5 یا 8 میلیون تومان بود جه خرید دارم . دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و قصده خریده یک گجت الکتریکی
مواردی که تو خریدم تاثیر داره جای کم توی اتاقم ! منظم بودنم ! علاقه به صفحه نمایش بزرگ ! روزانه حدود 13 ساعت پای کامپیوترم ! (بدون اغراق 8 ساعت :D ) !
کاری که با سیستم می کنم شامله دیدن انیمه ! برنامه نویسی طولانی مدت ! طراحی لوگو ! انجام پروژه های دانشجو های معماری با 3dmax و autocad ! اوقاتی هم گیم ! شبیه skyrim یا metro
الان گجت هایی که دارم ...
یک کامپیوتر با گرافیک 4670 ati و پدازنده اینتل E7300 و مادر بورد asus p5qc ! و یک لپتاپ hp-g62 !

3 حالته خرید در پیش دارم
1 = خرید یک لپتاپ
msi ge60 به همراه موس و هدفون ریزیز حدودا با هم 4.5

2 = خرید یک imac me089 با هدفون ریزر و پک نرم افزاری مک و محافظ برق و .... حدودا با هم 7.5

3 = خرید یک سیستم با مانیتور 27 اینچی ایسوز که اقای حسام جمشیدی پیشنهاد دادند همه قطعات و اسمبل همه چی حدود 7.5

با توجه به قابل حمل بودن 1 میشه اما خوب چنان نیازی ندارم ولی بیشتر دوستانم تاکیید بر لپ تاپ دارند ! ولی خوب هم داغ می کنه هم کوچیکه ....
بیشتر دو دلی من بین شماره 2 و 3 ! از طرفی این که واقعا حوصله ی این همه سیم و این چیز ندارم و ایمک خوب خیلی شیکو خوبه میشه حالته 2 اما از طرفی سیستمی که بسته بشه خیلی قوی تر و به صرفه تره پس میشه 3 اما خوب توی اتاقم جای کافی برای 2 سیستم ندارم ! میشه جا کرد اما خوب هم زشت میشه هم به هم ریخته ! اما از هزینه ای که انگار اضافه به آیمک داده میشه نمیشه گذشت !

به طور کلی
مزیت حالت 1 = قابلیت حمل ، خرج کمتر
مزیت حالت 2 = شیک بودن ، خلوت بودن ! ، جا شدن ، صفحه نمایش عالی
مزیت حالت 3 = به صرفه تر بودن و قوی تر بودن

بیشتر تا یک مشورت فنی ... یک مشورت دوستانست ... اگه شما جای من بودین کدوم حالتو انتخاب می کردین ؟

afshin b
04-09-2014, 00:08
من بودم یه لپتاپ حدود ۲ تومنی میگرفتم و بقیه اش رو سیستم می بستم. اون سیستم قدیمی هم میفروختم که جای بیخود اشغال نکنه. لپتاپتون هم اگه خوبه که دیگه لپتاپ جدید هم نمیخواین

3274
04-09-2014, 05:50
من بودم یه لپتاپ حدود ۲ تومنی میگرفتم و بقیه اش رو سیستم می بستم. اون سیستم قدیمی هم میفروختم که جای بیخود اشغال نکنه. لپتاپتون هم اگه خوبه که دیگه لپتاپ جدید هم نمیخواین
صحبت ایشون تایید میشه
همه رو بفروش و یک لپتاپ قوی تهیه کن بذار روی یک کول پد Deep Cool آلومینیومی تا شبانه روز با دمای پایین کار کنه
ایسوس N550 ص لمسی و یا سری های جدیدتر ایسوس پیشنهاد میشه . گرچه بهتره لپتاپی باشه که روی مادربوردش جا برای mSATA SSD داشته باشه
اگه نمایشگرش کوچیکه میتونی توی خونه یک نمایشگر مستقل بزرگ تهیه و وصل کنی به لپتاپ

HOJ-JAT
04-09-2014, 08:09
! انجام پروژه های دانشجو های معماری با 3dmax و autocad !
اگر این نیاز رونداشتید ۱۰۰ ایمک بعترین انتخاب بود اما چون این نرم افزار ها مورد نیاز شما نسخه مک ندارن مجبورید ویندوز نصب کنید و مشکل بزرگ ای مک با ویندوز رزلوشن بسیار بالا ای مک هست که ویندوز ساپروت نمیکنه و مجبورید با ذره بین دنبال ایکون ها بگردید
.
.
اگر قابلت حمل و نقل مهم نیست ۱۰۰ درصد یک سیستم قدرتمند بهترین انتخاب شما هست

kiak22
04-09-2014, 08:44
ممنون از نظر دو دوسته اول .
میشه دلیل تاکیدتون بر لپتاپ رو توضیح بدین ؟ علاقه عمومی نسبت به لپ تاپ رو درک نمی کنم :n13: واقعا ممنون میشم

kiak22
04-09-2014, 08:46
اگر این نیاز رونداشتید ۱۰۰ ایمک بعترین انتخاب بود اما چون این نرم افزار ها مورد نیاز شما نسخه مک ندارن مجبورید ویندوز نصب کنید و مشکل بزرگ ای مک با ویندوز رزلوشن بسیار بالا ای مک هست که ویندوز ساپروت نمیکنه و مجبورید با ذره بین دنبال ایکون ها بگردید
.
.
اگر قابلت حمل و نقل مهم نیست ۱۰۰ درصد یک سیستم قدرتمند بهترین انتخاب شما هست
ممنون از دوسته عزیز .
یعنی ویندوز از رزولوشن 2560 در فلان پشتیبانی نمی کنه ؟
هیچ راه حلی وجود نداره ؟

HOJ-JAT
04-09-2014, 08:54
پشتیبانی میکنه ولی خیلی ریز میشن
میشه رزلوشن روبیاری پایین ولی خوب کیفیت افت میکنه
ایکون ها را هم میتونی بزرگ کنی اما بعضی نرم افزارها ب مشکل میخورن
کلا ماکروسافت با این عظمت هنوز با مانیتورهای فوق با کیفیت مشکل داره
البته من ایمک های قدمی تر رو دیدم ویندوز روشون ب خوبی اجرا میشد از نظر رزلوشن
یک راهی دیگری هم هست که از پارال روی مک استفاده کنید یعنی ویندوز را بصورت مجازی بیارید بالا
..
..
..
درضمن یک پیشنهاد دوستانه وقتی براتون حمل و نقل اهمیت نداره هیچ گاره سراغ لپتاپ نرید کامپیوتر دکستاپ خیلی پرفورمنس بالاتری میده بهتون میشه قطعاتش رو عوض کرد تعمیر کرد ارتقا داد کاری های که با لپتاپ نمیشه

afshin b
04-09-2014, 09:01
ممنون از نظر دو دوسته اول .
میشه دلیل تاکیدتون بر لپتاپ رو توضیح بدین ؟ علاقه عمومی نسبت به لپ تاپ رو درک نمی کنم :n13: واقعا ممنون میشم

من که هیچ تاکیدی به لپتاپ ندارم. توصیه کردم یه لپتاپ متوسط بگیرین که نیاز به جابجایی رو برطرف کنه و باقیمانده بودجه رو روی یک سیستم رومیزی قوی هزینه کنین

kiak22
04-09-2014, 09:04
پشتیبانی میکنه ولی خیلی ریز میشن
میشه رزلوشن روبیاری پایین ولی خوب کیفیت افت میکنه
ایکون ها را هم میتونی بزرگ کنی اما بعضی نرم افزارها ب مشکل میخورن ُ
کلا ماکروسافت با این عظمت هنوز با مانیتورهای فوق با کیفیت مشکل داره
البته من ایمک های قدمی تر رو دیدم ویندوز روشون ب خوبی اجرا میشد از نظر رزلوشن
یک راهی دیگری هم هست که از پارال روی مک استفاده کنید یعنی ویندوز را بصورت مجازی بیارید بالا
..
..
..
درضمن یک پیشنهاد دوستانه وقتی براتون حمل و نقل اهمیت نداره هیچ گاره سراغ لپتاپ نرید کامپیوتر دکستاپ خیلی پرفورمنس بالاتری میده بهتون میشه قطعاتش رو عوض کرد تعمیر کرد ارتقا داد کاری های که با لپتاپ نمیشه
بسیار ممنون از راهنماییتون
از نظر شما سیستم قبلیمو نگه دارم به کارم میاد یا نه ؟
خدایی سیستم خوبیه crysis 2 باهاش رو medium بازی می کردم:n02:
جز سواله اول ، سواله دوم اینه ایمک یا سیستم ؟
حالا جدا ازینا اقا حجت من هنوز دانشجو نشدم خواهم رفت به رشته کامپیوتر از نظر شما برای کسب درامد با هم انجام پروژه های برنامه نویسی میشه نون در اورد یا نه باید به نرم افزارای سایر رشته های مهندسی هم مسلط بشم ؟:n29:

HOJ-JAT
04-09-2014, 09:41
رشته کامپیوتر خیلی باید توش تلاش کرد چون خود درسهای دانشگاه چیز خاصی یادت نمیدن یکیو میشناسم با یک اپ ساده پمپ بنزین یابی میلیون ها بجیب زد!!
و حالا اگر اون نیاز رشته معماریت بخاطر همین سوال هست من پیشنهاد میکنم بری دنبای سی شارپ و حاوا و اندروید چون رشته تخصیصیت هست بهتر میتونی پیشرفت کنی و حالا اگر نیازی هم شد میتونی در کنارش با رشته معماری هم کار کنی
اگه تازه میخوای بری رشته کامپیوتر بهت پیشنهاد میکنم با این بودجه یک لپتاپ قوی و همه کاره بخری چون لپتاپ تو این رشته از نون شب واجب تره تقریبا از ترم ۴ به بعد هر روز تو دانشگاه چندین کلاس با کامپیوتر داری و یک لپتاپ قدیمی بکارت نمیاد

kiak22
04-09-2014, 10:16
رشته کامپیوتر خیلی باید توش تلاش کرد چون خود درسهای دانشگاه چیز خاصی یادت نمیدن یکیو میشناسم با یک اپ ساده پمپ بنزین یابی میلیون ها بجیب زد!!
و حالا اگر اون نیاز رشته معماریت بخاطر همین سوال هست من پیشنهاد میکنم بری دنبای سی شارپ و حاوا و اندروید چون رشته تخصیصیت هست بهتر میتونی پیشرفت کنی و حالا اگر نیازی هم شد میتونی در کنارش با رشته معماری هم کار کنی
اگه تازه میخوای بری رشته کامپیوتر بهت پیشنهاد میکنم با این بودجه یک لپتاپ قوی و همه کاره بخری چون لپتاپ تو این رشته از نون شب واجب تره تقریبا از ترم ۴ به بعد هر روز تو دانشگاه چندین کلاس با کامپیوتر داری و یک لپتاپ قدیمی بکارت نمیاد

پس نظر شما روی تمرکز روی خود دانشگاه و رشته تحصیلیمه ... خودمم موافقم حالا معماری باشه زمانی که دانشگاه تموم شد !
لپ تاپ قوی یعنی چه قد قوی !؟ اخه یه برنامه که نیازی به چنان پردازشی نداره طفلی ! نظره شما روی چیه ؟ من واقعا از نظراته شما بسیار ممنونم واقعا سازنده ان !

HOJ-JAT
04-09-2014, 10:29
خواهش میکنم وظیفه هستند
لپ تاپ برای مهندسی نرم افزار باید
۱.سبک باشد چون کلا میشه یکی از اعضای بدنت همه جا باس همرات باشه مخصوصا تو دانشگاه
۲.باطری قوی داشته باشه حداقل۶ ساعت
۳.صفحه نمایش بسیار باکیفیت چون برنامه نویسی کلا باید تمرکز کنید رو صفحه چشمانتان اسیب نبیند
۴.باید بتونه سیستم عامل های مختلف رو اجرا کنه ..شاید تا چند سال پیش مهندسی نرمافزار خلاصه میشد تو ویندوز و دات نت اما الان خیلی سازمانها دارن روی مبحاث لینوکس مانور میدن .. برنامه نویسی اندروید خیلی رونق گرفته برنامه های تحت وب بسیار پر درامد شده اند
۵در کنار اینها همه باید لپتاپ کیفیت خوبی داشته باشد تا اعصبتان را خراب نکند!
بنظر من با این بودجه شما بهترین برندی که جواب شما را در همه زمینه ها میدهد لپ تاپ های اپل هستد سیستم عامل مک بسیار سریع ایمن و لذت بهش هست
برنامه نویسی لینوکس جاوا اندورید و مک و ios(برنامه نویسی ایفون و ایپد) ب راحتی قابل اجرا روی مک هست برای برنامه های ویندوز هم میتوانید با پارالل ویندوز رو بصورت مجازی بالا بیارید و لز سیستم عامل مک خارج نشوید تا کارایی سیستم پایین نیاد
مدل پیشنهادی من با این بودجه شما مدل me294 هست قیمت حدود ۷:۵
مشخصاتشو که میتونید تو سایتهای مختلف ببینید نکنته قبال توجه دارا بودن این لپتاپ به کارت کرافیک قدرتمند gddr5 gt750 هست که نیاز های معماری شما را در اینده برطرف میکند و چون سایز این لپتاپ مناسب تر است مشکلی با رزلوشن ویندوز نخواهید داشت

kiak22
04-09-2014, 11:08
خواهش میکنم وظیفه هستند
لپ تاپ برای مهندسی نرم افزار باید
۱.سبک باشد چون کلا میشه یکی از اعضای بدنت همه جا باس همرات باشه مخصوصا تو دانشگاه
۲.باطری قوی داشته باشه حداقل۶ ساعت
۳.صفحه نمایش بسیار باکیفیت چون برنامه نویسی کلا باید تمرکز کنید رو صفحه چشمانتان اسیب نبیند
۴.باید بتونه سیستم عامل های مختلف رو اجرا کنه ..شاید تا چند سال پیش مهندسی نرمافزار خلاصه میشد تو ویندوز و دات نت اما الان خیلی سازمانها دارن روی مبحاث لینوکس مانور میدن .. برنامه نویسی اندروید خیلی رونق گرفته برنامه های تحت وب بسیار پر درامد شده اند
۵در کنار اینها همه باید لپتاپ کیفیت خوبی داشته باشد تا اعصبتان را خراب نکند!
بنظر من با این بودجه شما بهترین برندی که جواب شما را در همه زمینه ها میدهد لپ تاپ های اپل هستد سیستم عامل مک بسیار سریع ایمن و لذت بهش هست
برنامه نویسی لینوکس جاوا اندورید و مک و ios(برنامه نویسی ایفون و ایپد) ب راحتی قابل اجرا روی مک هست برای برنامه های ویندوز هم میتوانید با پارالل ویندوز رو بصورت مجازی بالا بیارید و لز سیستم عامل مک خارج نشوید تا کارایی سیستم پایین نیاد
مدل پیشنهادی من با این بودجه شما مدل me294 هست قیمت حدود ۷:۵
مشخصاتشو که میتونید تو سایتهای مختلف ببینید نکنته قبال توجه دارا بودن این لپتاپ به کارت کرافیک قدرتمند gddr5 gt750 هست که نیاز های معماری شما را در اینده برطرف میکند و چون سایز این لپتاپ مناسب تر است مشکلی با رزلوشن ویندوز نخواهید داشت
واقعا از راهنماییتون ممنونم !اما خوب خیلی گرونه ! مدله ارزاون تری مد نظر ندارین با این شرایط ؟ برای کار معماری می تونم بعدا باز پول جمع کنم سیستم بچینم
:n27: لپ تاپ
MSI GE60 2OE
با قیمت 3.8 میلیون از لحاظ سخا افزاری با مک بوک me294 برابری می کنه ... نظرتون چیه ؟
واقعا خیلی خیلی از راهنماییتون ممنونم

HOJ-JAT
04-09-2014, 12:05
من مک بوک را بخاطر وزن کم کیفیت بدنه ساخت بالا و باطری قوی و سیستم عامل مک ویشنهاد دادم چیزهای که تو رشته نرم افزار حیاتی هست
شاید حتی یک مدل ۲ تومن از ایسوس هم کانفینگش با اپل یکی باشه ولی قطعا مشخصات بالا رو نداره
مدل ام اس ای هم مدل خوبی هست اگر صرفا برا کارسنگین و بازی بخواهی ولی چون برنامه نویسی داری میتونی با این بوجه انتخاب های هدف مند تری را داشته باشی مثلا برا برنامه نویسی مهم نیس کرافیکت gtx860 باشه یا اینتل!! پس بهتره مثلا پولی را که بابت کارت گرافیک میدی در جای بهتری هزینه کنی
از اپل در حودو ۴ تومن مدل mgx72 که تازه یک هفته وارد ایران شده مدلی مناسب شما هست با مشخصات
cpu:i5 u 4000
ram 8 ddr3
vga intel iris (قدرت معادل gt650 و ۷۴۰)
مانیتور ۱۳ اینچ رتینا
وزن فقط ۱:۵ کیلو!
هاررد هم ۱۲۸ گیگ فلش استرونگ که حدود ۳ برابر ssd سرعت داره حدود ۸۰۰ مگ بر ثانیه چیزی حدود ۱۰ برابر هارد لپتاپ msi که گفتی

kiak22
04-09-2014, 12:30
من مک بوک را بخاطر وزن کم کیفیت بدنه ساخت بالا و باطری قوی و سیستم عامل مک ویشنهاد دادم چیزهای که تو رشته نرم افزار حیاتی هست
شاید حتی یک مدل ۲ تومن از ایسوس هم کانفینگش با اپل یکی باشه ولی قطعا مشخصات بالا رو نداره
مدل ام اس ای هم مدل خوبی هست اگر صرفا برا کارسنگین و بازی بخواهی ولی چون برنامه نویسی داری میتونی با این بوجه انتخاب های هدف مند تری را داشته باشی مثلا برا برنامه نویسی مهم نیس کرافیکت gtx860 باشه یا اینتل!! پس بهتره مثلا پولی را که بابت کارت گرافیک میدی در جای بهتری هزینه کنی
از اپل در حودو ۴ تومن مدل mgx72 که تازه یک هفته وارد ایران شده مدلی مناسب شما هست با مشخصات
cpu:i5 u 4000
ram 8 ddr3
vga intel iris (قدرت معادل gt650 و ۷۴۰)
مانیتور ۱۳ اینچ رتینا
وزن فقط ۱:۵ کیلو!
هاررد هم ۱۲۸ گیگ فلش استرونگ که حدود ۳ برابر ssd سرعت داره حدود ۸۰۰ مگ بر ثانیه چیزی حدود ۱۰ برابر هارد لپتاپ msi که گفتی

والا من شرمنده ام اینقدر سوال می کنم اما خوب حمل یک شی 1.5 کیلویی یا 2.5 توی کوله پشتی اونقدرا فرقی نداره و زیاد مهم نیست اما خوب شارژ دهی مبحث مهمیه !
دلیل تاکید روی سیستم عامل مک تنها برنامه نویسی برای مک و ios هتسش ؟ صفحه نمایش 13 اینچی که واقعا کوچیه ! ادم کور میشه باهاش 13 ساعت کار کنه :n27:

HOJ-JAT
04-09-2014, 13:14
مک سیستم عامل رون تری هست مصرف ش کمتره ویروس نمیگیره و....
۱۳ اینچ روی مک کوچیک نیس چون میتونید تغییر رزلوشن بدین بدون افت کیفیت
منم تاکیدی روی اپل ندارم من تاکیدم اینه که باید ب چیز های که نیاز ندارید اهیمت ندین
مدل های سونی هم تو رنج ۴ تومن خیلی مناسب هستند
همین msi هم خیلی خوبه وزنش کمتره نسبت ب رقباش
دوست عزیز منم ۴ سال پیش که مهندسی نرم قبول شدم موقع خرید لپتاپ گفتم وزن مهم نیس حملش میکنم اما یک ترم که گذشت پشیمون شدم وزن مهمه
باید. در نظر داشته باشد یک یک شارزش نیم کیلو هم باید حمل کنید
ی پیشنهاد
اگر بطور حرفه ای میخوای برنامه نویسی کنی و هیچ کار دیگه ای وقت نمیزاری مدل msi بدرد شما نمیخوره بدلایل پست قبل اما اکر استفاده ترکیبی داری مدل msi خوبه و روی مدل n550 ایسوس هم میتونی فک کنی البته وزنش خیلی تو ذوق میرنه با شارژش 3.5 کیلو!

mg_mahyar
05-09-2014, 00:57
HP Envy 17 t - YD35
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 37.6~32.3 × 249.5 × 383 میلی‌متر - وزن: 2.8 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4900HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 16گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 2 ترابایت
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 740M 2GB
صفحه نمایش:17.3 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل
مرکز کامپیوتر ایران واحد 156

__________________________________________________ ___________________________________
all In one به درد شما نمیخوره. یا PC بخر یا لپ تاپ
ضمنا بگم اگر قدرت برات مهمه با بودجه لپتاپ ، میتوین پی سی بهتری بخری

yoosefshaskol
06-09-2014, 22:49
اگه بحث برنامه نویسیه و گرافیک اهمیت نداره و بردازنده مهمه خوب ge60 اباچی بردازنده قوی تر داره و واسه اینکار مناسب تره وزنش هم ۲.۴ هست که متعادله
یه ssd هم با ۳۰۰ تومن بهش اضافه میکنی که برسه به apple ی مقداری سنگین تر از apple میشه که به نظرم ارزش حمل و نقل داره و ازش همه استفاده ای میشه کرد.