ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد هاردهای با پورت شبکه

jorj
02-09-2014, 19:43
سلام
من سوالی از دوستان دارم راجب این هارد هایی که با پورت شبکه کار می کنن مثل این wd my book live
1- می خواستم بدونم که اختلاف سرعت این هارد ها با هاردهای با usb 3 چقدر هستش و کلا برای چه کاری کاربرد دارن.

ما 2 تا وسترن usb داریم که بک آپ از فایل ها گرفته می شود توسط آکرونیس و روی هارد اینترنال ریخته می شه . سپس من اون بک آپ روی این هارد ها انتقال می دهم . گفتم با توجه به نیاز به هارد دیگری ، از این هارد های شبکه بگیریم اگر مناسب باشن.
2- سوالم بعدیم این که مدیر های شبکه این هارد ها رو کجا توی مجموعشون قرار می دهن که یکی نیاد بزنه زیر بقلش ببرتش ؟

jorj
05-09-2014, 20:59
بالا باش :n28:

ata.royalfalcon
05-09-2014, 22:09
سلام
من سوالی از دوستان دارم راجب این هارد هایی که با پورت شبکه کار می کنن مثل این wd my book live
1- می خواستم بدونم که اختلاف سرعت این هارد ها با هاردهای با usb 3 چقدر هستش و کلا برای چه کاری کاربرد دارن.

ما 2 تا وسترن usb داریم که بک آپ از فایل ها گرفته می شود توسط آکرونیس و روی هارد اینترنال ریخته می شه . سپس من اون بک آپ روی این هارد ها انتقال می دهم . گفتم با توجه به نیاز به هارد دیگری ، از این هارد های شبکه بگیریم اگر مناسب باشن.
2- سوالم بعدیم این که مدیر های شبکه این هارد ها رو کجا توی مجموعشون قرار می دهن که یکی نیاد بزنه زیر بقلش ببرتش ؟

سلام .

سرعت ترانسفر دیتا بستگی به مدل و مشخصات روتر و یا سوئیچ ، کارت شبکه و ... دارد . نمونه تستهای WD My Cloud در این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید ببینید . مثلاً برای انتقال حدود چهارگیگابایت اطلاعات با استفاده از نرم افزار TeraCopy از روی سیستم به WD my Cloud با سرعتی حدود 41MB/s و بلعکس با سرعتی حدود 38MB/s انجام شده (روتر Gigabit Ethernet بوده) . ضمناً My book Live مدل قدیمی هست و توصیه میکنم WD My Cloud را انتخاب کنید .

و کلا برای چه کاری کاربرد دارن

پیشنهاد میکنم تاپیک زیر که درباره WD My Cloud EX4 هست را مطالعه کنید تا با بعضی از امکانات و کاربردهای NAS آشنایی پیدا کنید . البته امکانات هر مدل با مدلهای دیگر معمولاً متفاوت هست که باید User manual را مطالعه کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میتوانید برنامه را طوری تنظیم کنید که بکاپها را مستقیماً روی NAS ذخیره کند .

jorj
06-09-2014, 01:00
خیلی لطف کردید . ممنون از پاسختون

jorj
06-09-2014, 19:41
استاد عزیز این هاردی که معرفی فرموید آیا امکان استفاده از یو اس بی س به صورت اتصال مستقیم به سرور را دارد؟ . تردید افتادم جایی نوشته بود یو اس بی اش برای وصل کردن یه هارد دیگه به این هارد هستش
مرسی

ata.royalfalcon
06-09-2014, 20:23
استاد عزیز این هاردی که معرفی فرموید آیا امکان استفاده از یو اس بی س به صورت اتصال مستقیم به سرور را دارد؟ . تردید افتادم جایی نوشته بود یو اس بی اش برای وصل کردن یه هارد دیگه به این هارد هستش
مرسی

اینترفیس USB3 این مدل برای اتصال مستقیم به سیستم و یا سرور نیست (برخلاف DASـها) .

jorj
06-09-2014, 23:27
دوست عزیز هاردی که هم پورت یو اس بی 3 داشته باشه و هم پورت شبکه وجود دارد ؟

ata.royalfalcon
07-09-2014, 07:03
دوست عزیز هاردی که هم پورت یو اس بی 3 داشته باشه و هم پورت شبکه وجود دارد ؟

مدلهايي هستند كه هم NAS باشند و هم DAS مثل Akitio Cloud Hybrid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . البته بعيد ميدونم در بازار كشور موجود باشد .

jorj
01-01-2015, 00:30
سلام . می خوام تاپیک زیر خاکی بیرون بکشم :n02:

ممنون می شم منو راهنمایی کنید . یه شرکت که تعداد کلاینت هاش زیر 7 تا هستش و هاردی نیاز دارم که از طریق شبکه بهش متصل بشوند بدون اینکه به سیستمی نیاز داشته باشه و کار فایل سرور را انجام بدهد.
البته ارزان قیمت و 3 ترا بایت می خواهم .
آیا از این مدل می تونم استفاده کنم Western Digital - My Book Live 3 TeraByte
مرسی

vahidmir2000
15-02-2015, 17:52
دوستان سلام. اساس شبکه کردن این هاردها به چه صورته؟ میشه یه توضیح کلی بدین که مثلا این هاردهای دارای پورت شبکه رو چجوری بین دو تا سیستم شبکه میکنن؟ نرم افزار خاصی داره؟

ata.royalfalcon
15-02-2015, 19:40
دوستان سلام. اساس شبکه کردن این هاردها به چه صورته؟ میشه یه توضیح کلی بدین که مثلا این هاردهای دارای پورت شبکه رو چجوری بین دو تا سیستم شبکه میکنن؟ نرم افزار خاصی داره؟

سلام .

این NAS رو باید به روتر (ترجیحاً از نوع گیگابیت) متصل کنید و بقیه سیستمها رو به روتر متصل میکنید . از آنجایی که اکثر روترها از DHCP پشتیبانی میکنند و اگر در تنظیمات روتر قابلیت DHCP فعال باشه بطور اتوماتیک یک آیپی به تمامی سیستمهای متصل شده اختصاص میده .

برای دسترسی به اطلاعات موجود در NAS کافیست برید به قسمت network و یا اینکه از روش map network drive اونو به قسمت my computer اضافه کنید (در ویندوز) . برای انجام تنظیمات بیشتر روی NAS و فعال کردن امکاناتی مثل DLNA باید وارد داشبورد بشوید (معمولاً از طریق وارد کردن آیپی آدرس در مرورگر) .

امکانات ، قابلیتها و نحوه استفاده از NAS در مدلهای مختلف متفاوت هست و در نتیجه باید حتماً به دفترچه راهنمای آن مراجعه کرد . بعنوان مثال و جهت آشنایی ، میتونید تاپیک زیر که درباره WD My Cloud EX4 هست را مطالعه کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]