ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری فرمت کنم که اطلاعات نمونه داخلش

mahmodcomputer92
27-08-2014, 21:21
سلام
یک سوال دارم از دوستان
میخوام هاردمو بفروشم خواستم بپرسم چکار کنم که هیچ اطلاعاتی ازش داخل هارد نمونه؟؟
دوستان لطف کنید یک روش سریع و مطمین رو بگید چون میخوام فردا بفروشم
خیلی خیلی ممنون

ata.royalfalcon
27-08-2014, 21:30
سلام
یک سوال دارم از دوستان
میخوام هاردمو بفروشم خواستم بپرسم چکار کنم که هیچ اطلاعاتی ازش داخل هارد نمونه؟؟
دوستان لطف کنید یک روش سریع و مطمین رو بگید چون میخوام فردا بفروشم
خیلی خیلی ممنون

سلام .

میتونید هارد دیسک را Zero fill کنید که کلیه Sectorـها صفر و یا با کاراکترهای دیگر Overwrite میشوند . برای اینکار میتونید از برنامه هایی که توسط سازنده هارد دیسک عرضه میشوند استفاده کنید .

نکته : اگر فقط یک هارد دیسک روی سیستمتان نصب هست باید تحت Dos هارد دیسک را Zero fill کنید .

saeed_136915
27-08-2014, 21:31
سلام
از این نرم افزار میتونین استفاده کنین : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا نرم افزار کم حجم تر اگه خواستین : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahmodcomputer92
27-08-2014, 21:48
سلام .

میتونید هارد دیسک را Zero fill کنید که کلیه Sectorـها صفر و یا با کاراکترهای دیگر Overwrite میشوند . برای اینکار میتونید از برنامه هایی که توسط سازنده هارد دیسک عرضه میشوند استفاده کنید .

نکته : اگر فقط یک هارد دیسک روی سیستمتان نصب هست باید تحت Dos هارد دیسک را Zero fill کنید .
ممنون آقا ata
یک هارد اکسترنال یک ترا هست که تا حدود ده ساعت دیگه میخوام بفروشمش
راهی سریع هست براش؟
ممنون ازتون

ata.royalfalcon
27-08-2014, 22:05
ممنون آقا ata
یک هارد اکسترنال یک ترا هست که تا حدود ده ساعت دیگه میخوام بفروشمش
راهی سریع هست براش؟
ممنون ازتون

اینکار زمانبر هست و البته به حجم هارد دیسک هم بستگی دارد . فکر نمیکنم راه سریعتری که کلیه اطلاعات را بطور غیر قابل ریکاوری از بین ببرد وجود داشته باشد .
تست کنید ، شاید کمتر از ده ساعت بطور کامل انجام شود .

mahmodcomputer92
27-08-2014, 22:07
ممنونم بازم
این نرم افزارهایی که آقا سعید معرفی کردند چطوری هست؟
اونا قابل بازیابی هستن!!؟

ata.royalfalcon
27-08-2014, 22:59
ممنونم بازم
این نرم افزارهایی که آقا سعید معرفی کردند چطوری هست؟
اونا قابل بازیابی هستن!!؟

نرم افزارهایی که در پست دوم معرفی شدند ، مناسب هست . همچنین از Active@ KillDisk هم میتوانید استفاده کنید .

در این برنامه ها چندین الگوریتم موجود هست مثلاً در الگوریتم Gutmann میتونید مطمئن باشید که احتمال بازیابی داده ها ناچیز خواهد بود ولی به زمان طولانی مورد نیاز هست . شما میتونید استانداردی را انتخاب کنید که زمان کمتری مورد نیاز باشد .