ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] Wimax Mobinnet / وایمکس شرکت مبین نت

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

ALIRK
04-05-2017, 01:18
سلام
به نظرتون ارزش داره بیام سمت مبین نت؟؟؟
من خط ADSL خوبی ندارم
سرعتش کمه
مبین نت بهم 4 مگ رو میده؟؟؟

سلام از نظر سرعت که خوب همیشه 4 مگ نیست گاهی اوقات 200 کیلو تا 400 کیلو هستش
پینگ هم از 150تا 500 همراه با تایم اوت هست البته همیشگی نیست

ALIRK
04-05-2017, 01:22
دوستان این که از ساعت 1 تا 7 رایگان نامحدود نوشته واقعیه؟واسه طرح یکساله میگم

فعلا که مشکلی نداشته ....
اما ممکنه بعد از اینکه مشترکین رو کشید سمت خودش دوباره همون کارهای قدیمو تکرار کنه

*Forgotten*
04-05-2017, 03:57
سلام
به نظرتون ارزش داره بیام سمت مبین نت؟؟؟
من خط ADSL خوبی ندارم
سرعتش کمه
مبین نت بهم 4 مگ رو میده؟؟؟

بهتره فعلا برید سراغ طرح های کوتاهش اوضاع رو بسنجید بعدا میتونید بهتر تصمیم بگیرید
طرح های بلندش اصلا قابل اعتماد نیست ممکنه 2 ماه اولش خوب باشه بعدش نه

SINASONY
04-05-2017, 08:39
دوستان این که از ساعت 1 تا 7 رایگان نامحدود نوشته واقعیه؟واسه طرح یکساله میگم

اره یک تا هفت مجانیه .

Armin.Computer
04-05-2017, 11:32
دوستان سرعت مبین نت بیشتر از 4 مگ نمیشه؟؟؟؟

ALIRK
04-05-2017, 12:02
دوستان سرعت مبین نت بیشتر از 4 مگ نمیشه؟؟؟؟

در اصل روی 4مگ بسته شده اما خوب بیشتر هم میتونن ببندن

اینکه پنهای باند کافی داشته باشن مهمه
فعلا که توtd گویا اکثرا مشکل دارن

شما یک طرح کوتاه مدت بزن ببین چطوری هست انوقت طرح بلند مدت و حجم بالا بگیر

Armin.Computer
04-05-2017, 13:06
در اصل روی 4مگ بسته شده اما خوب بیشتر هم میتونن ببندن

اینکه پنهای باند کافی داشته باشن مهمه
فعلا که توtd گویا اکثرا مشکل دارن

شما یک طرح کوتاه مدت بزن ببین چطوری هست انوقت طرح بلند مدت و حجم بالا بگیر

من مودم ندارم
یعنی باید اولش هزینه کنم
نمی خوام الکی پول مودم بدم بعد سرعتش کم باشه
شما خودتون وایمکس دارید؟؟؟

ALIRK
04-05-2017, 13:32
من مودم ندارم
یعنی باید اولش هزینه کنم
نمی خوام الکی پول مودم بدم بعد سرعتش کم باشه
شما خودتون وایمکس دارید؟؟؟

اگر مودم نداری کمی سخته
اگر تحت پوشش tdهستی ثبت نام کن میان برای تست اوکی بود همونجا ردیف میکنن
اگر هم نیستی که کمی سخته چون برای مودم و بسته 10گیگ باید 140 هزار هزینه کنی

Armin.Computer
04-05-2017, 13:46
اگر مودم نداری کمی سخته
اگر تحت پوشش tdهستی ثبت نام کن میان برای تست اوکی بود همونجا ردیف میکنن
اگر هم نیستی که کمی سخته چون برای مودم و بسته 10گیگ باید 140 هزار هزینه کنی

اگر تحت پوشش TD بودم مستقیم می خریدم
البته این مودم ها فکر کنم TD هم ساپورت می کنن
درسته؟؟؟

ALIRK
04-05-2017, 15:24
اگر تحت پوشش TD بودم مستقیم می خریدم
البته این مودم ها فکر کنم TD هم ساپورت می کنن
درسته؟؟؟

بله میتونی بخری و در اینده هم tdامد استفاده کنی

Armin.Computer
05-05-2017, 12:28
سلام
دوستان اگر کسی می تونه یه تست تک کانکشن با سرور NY بگیره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Moayeri1372
05-05-2017, 22:13
دوستان تا حالا کسی سیمکارت 4G مثل ایرنسل و همراه اول و رایتل گذاشته رو مودم دوحالته مبین نت ببینه جواب میده یا نه؟

*Forgotten*
11-05-2017, 23:25
واقعا هنوز شبانه رایگانه از 1 تا 7 هستش؟
چون دقیقا این طرح 1 تا 7 رو به عنوان عیدی داده بودن ولی هنوز توی سایتشون زده 1 تا 7

مبین نت
12-05-2017, 11:28
واقعا هنوز شبانه رایگانه از 1 تا 7 هستش؟
چون دقیقا این طرح 1 تا 7 رو به عنوان عیدی داده بودن ولی هنوز توی سایتشون زده 1 تا 7

سلام، سرویس شبانه برای سرویس وایمکس برای همیشه به ساعت 1 تا 7 و آن هم بصورت نامحدود تغییر داده شده است. از ابتدا نیز بنابه تغییر کلی بود نه فقط برای عید ...

arasholiver007
13-05-2017, 03:16
سلام من یه مودم وایمکس ایرانسل دارم بیرونی هستش و رو پشت بوم نصبه چند روز میشه ارتباطم کلا قطع شده تو تنظیمات مودم نگاه میکنم نوشته دیسکانکت دلیلشو نمیدونم دوستان کسی میدونه یا کسی به مشکل من برخورده
؟ اپراطور ایرانسل هم جواب درستی نمیده اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

ALIRK
13-05-2017, 11:58
سلام من یه مودم وایمکس ایرانسل دارم بیرونی هستش و رو پشت بوم نصبه چند روز میشه ارتباطم کلا قطع شده تو تنظیمات مودم نگاه میکنم نوشته دیسکانکت دلیلشو نمیدونم دوستان کسی میدونه یا کسی به مشکل من برخورده
؟ اپراطور ایرانسل هم جواب درستی نمیده اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

سلام
اینجا بخش مبین نت هست
بخش وایمکس ایرانسل جداست

tranceyou
20-05-2017, 12:36
سلام دوستان من مودم قدیمی کله قندی دارم امروز طرح و دوباره فعال سازی کردم ولی تنظیم کردن مودم رو میخوام بدونم
توی سایت هم هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم اگه میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟

xomax
20-05-2017, 20:46
سلام دوستان من مودم قدیمی کله قندی دارم امروز طرح و دوباره فعال سازی کردم ولی تنظیم کردن مودم رو میخوام بدونم
توی سایت هم هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم اگه میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟
تماس بگیرید با پشتیبانی بهتون توضیح میده
1575

saeidf1
23-05-2017, 20:20
طرح بسیار مقرون به صرفه وایمکس سرعت 4 مگ
300 گیگ یک ساله 200 تومن 1تا7 نامحدود:n02::n01:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مبین نت
24-05-2017, 14:12
طرح بسیار مقرون به صرفه وایمکس سرعت 4 مگ
300 گیگ یک ساله 200 تومن 1تا7 نامحدود:n02::n01:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قدردان همراهی شما هستیم ...

سایر دوستان درصورت تقاضا جهت فعالسازی طرحهای یکساله از طریق پیام خصوصی اقدام نمائید

apple021
29-05-2017, 15:50
دوستان منطقه ما فقط وایمکس انتن میده خواستم بدونم سرعتش خوبه 4 مگ؟
چند کیلوبایت میده در ثانیه؟مرسی

I am Hitler
30-05-2017, 17:22
سلام دوستان
ی سوال داشتم...
من مودم bm632w دارم، از دیروز دیگه وایفای و لن ش کار نمیکنه و چراغ تل روش روشن شده... با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتن که مودم سوخته و باید تعویض بشه!! بدون هیچ دلیلی، آیا اینجا کسی به این مشکل خورده؟ و اینکه آیا راهی داره یا تعمیر میشه؟
من دفترچه مودم رو خوندم در مورد ارور چراغ تل چیزی نگفته، کسی هست بدونه واسه چی این اتفاق افتاده ؟

Viren
31-05-2017, 01:11
آره داداش مودمش میسوزه منم یبار سوخت

saeidf1
31-05-2017, 06:00
سلام دوستان
ی سوال داشتم...
من مودم bm632w دارم، از دیروز دیگه وایفای و لن ش کار نمیکنه و چراغ تل روش روشن شده... با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتن که مودم سوخته و باید تعویض بشه!! بدون هیچ دلیلی، آیا اینجا کسی به این مشکل خورده؟ و اینکه آیا راهی داره یا تعمیر میشه؟
من دفترچه مودم رو خوندم در مورد ارور چراغ تل چیزی نگفته، کسی هست بدونه واسه چی این اتفاق افتاده ؟

مال من لنش ترکیده دو سالی هست لن نمیزنم با وای فای کار میدم فقط

I am Hitler
31-05-2017, 21:09
آره داداش مودمش میسوزه منم یبار سوخت

مرسی دادا...
پس کلا باید تعویض بشه ؟

apple021
01-06-2017, 21:35
دوستان با طرح 4 مگ سرعت دانلود رو چند هستش! به خدا ممنون میشم میشم بگید
و همین طور تایم شبانه رایگان خوبه؟

*Forgotten*
01-06-2017, 22:45
مرسی دادا...
پس کلا باید تعویض بشه ؟

منم یه سوختشو دارم
نمایندگی گفت باید تعویض بشه
نمیصرفه این همه پول برای نسل سوخته wimax بدیم ، بهتره برید سمت TD-LTE

apple021
02-06-2017, 12:49
مرسی از جوابهای پر مهرتون:n13::n02:

ALIRK
02-06-2017, 13:04
دوستان با طرح 4 مگ سرعت دانلود رو چند هستش! به خدا ممنون میشم میشم بگید
و همین طور تایم شبانه رایگان خوبه؟
400تا 500 اونهم بستگی به منطقه داره که مثل دیگر اپراتورها مهم پهنای باندشون هست
ساعت 1 تا 7
دوستانی هم هست که سرعت شبانشون یشتر از 100تا 200کیلو نشده

omid1994
05-06-2017, 12:06
سلام دوستان
من دوباره میخواستم برگردم به مبین نت میخواستم ببینم از روی این عکس میشه فهمید که کیفیت سیگنال خوبه یا نه

System Status

Frequency:
3459000

Bandwidth:
10000

BSID:
f6:c0:14:03:38:45

Dev State:
Connected

Mac State:
Normal

Uptime:
1182

Physical Status

RSSI:
-75.64dBm

CINR:
25.00/20.04(R3/R1)dB

TX power:
19dBm

RF Temperature:
35 C

Uplink

Modulation:
QPSK [CTC] 1/2

Data rate:
112B/s

TX bytes:
137311

Downlink

Modulation:
64-QAM [CTC] 2/3

Data rate:
0B/s

RX bytes:
69200

Service Flow

SFID
CID
State
Direction
Scheduling
Max Rate
ARQ
HARQ

2
1772
active
downlink
BE
256000
1
1

1
1771
active
uplink
BE
128000
1
1

مبین نت
05-06-2017, 22:35
سلام دوستان
من دوباره میخواستم برگردم به مبین نت میخواستم ببینم از روی این عکس میشه فهمید که کیفیت سیگنال خوبه یا نه

System Status

Frequency:
3459000

Bandwidth:
10000

BSID:
f6:c0:14:03:38:45

Dev State:
Connected

Mac State:
Normal

Uptime:
1182

Physical Status

RSSI:
-75.64dBm

CINR:
25.00/20.04(R3/R1)dB

TX power:
19dBm

RF Temperature:
35 C

Uplink

Modulation:
QPSK [CTC] 1/2

Data rate:
112B/s

TX bytes:
137311

Downlink

Modulation:
64-QAM [CTC] 2/3

Data rate:
0B/s

RX bytes:
69200

Service Flow

SFID
CID
State
Direction
Scheduling
Max Rate
ARQ
HARQ

2
1772
active
downlink
BE
256000
1
1

1
1771
active
uplink
BE
128000
1
1

بله کیفیت سیگنال مطلوب می باشد

omid1994
06-06-2017, 09:30
بله کیفیت سیگنال مطلوب می باشد
سلام ممنون بابت جواب . جواب پیام خصوصیتونو چون تعداد ارسالام کمتر از 5 تا بود نمیتونستم بدم. دیروز یه چند ساعتی وایسادم دیدم کسی جواب نداد سرویس 300 گیگ رو گرفتم فعلا که خداروشکر سرعتش خوبه
فقط یه سوال این گزارش کار کردش چجوری کار میکنه؟

مبین نت
06-06-2017, 10:23
سلام ممنون بابت جواب . جواب پیام خصوصیتونو چون تعداد ارسالام کمتر از 5 تا بود نمیتونستم بدم. دیروز یه چند ساعتی وایسادم دیدم کسی جواب نداد سرویس 300 گیگ رو گرفتم فعلا که خداروشکر سرعتش خوبه
فقط یه سوال این گزارش کار کردش چجوری کار میکنه؟

سلام، قسمت گزارش ها و سپس کارکرد سرویس ... بازه زمانی را مشخص و صدور گزارش را کلیک کنید

saeidf1
12-06-2017, 00:32
خداوکیلی دیگه کم کم دارم قاطی میکنم یه E3 میخوایم لایو ببینم سرعت رو در حد چس مثقال کم کردین که چی بشه خیلییییی سرعتهاتون افتضاح شده خیلییی به اپراتور هم میگیم همون جواب همیشگی که منطقه شلوغه و....... پوشش LTE تون هم که داغون چهار ماهه به زور 11 تا شهر رو تحت پوشش اوردین والا خجالت داره 5 ساله مشترک مبین نت بودم دیگه سمتش نمیرم فردا صب میرم TD-LTE ایرانسل میگیرم خودمو از دستتون راحت میکنم

مبین نت
21-06-2017, 00:28
کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از سایر طرح های ویژه از طریق پیغام خصوصی :n12:

ak313
21-06-2017, 05:50
کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از سایر طرح های ویژه از طریق پیغام خصوصی :n12:

شما کی می خواهید دست از سر 4096 بردارید. مطمئن باشید از گردونه با این وضعیت خارج میشید البته همون 4096 رو هم نمی تونید درست و حسابی بدید
شما سرویس خوب بدید کاربرها بهترین مبلغ شما میش. . چون قصد و غرضی ندارن

aovana
24-06-2017, 01:48
سلام
دوستان میخواستم بدونم سرعت دانلود این سرویسا (TD-LTE) نهایتا تا چنده ؟ تهرانم منطقه 9 ( هاشمی - 21متری جی ) ( تو محدوده پوشش زده هستم )
upsara.com/images/1t87_capture.png

بعد این 1000 گیگ شبانه که تو همه طرح ها هست چطوریه ؟
تو 1 ماهه 1000 گیگ شبانه تو 12 ماهه 1000 گیگ شبانه ..

سرعت دانلود شبانه پایین میاد ؟ چطوریاس ؟
کلا میانگین سرعت چنده ؟

سرعت طوری هست ماهی 200GiG شبانه بشه دانلود کرد ؟ :n02:
اینم باشه راضیم باز :n02: بهتر از این همه سرویس گرون کم حجم adsl عه :)

بعد من مودمشو اینارو ندارم .. ممنون میشم یه توضیحی بدید چیکار کنم اول ..

سپاس :n12:

Saysooka
24-06-2017, 08:47
سلام
دوستان میخواستم بدونم سرعت دانلود این سرویسا (TD-LTE) نهایتا تا چنده ؟ تهرانم منطقه 9 ( هاشمی - 21متری جی ) ( تو محدوده پوشش زده هستم )
upsara.com/images/1t87_capture.png

بعد این 1000 گیگ شبانه که تو همه طرح ها هست چطوریه ؟
تو 1 ماهه 1000 گیگ شبانه تو 12 ماهه 1000 گیگ شبانه ..

سرعت دانلود شبانه پایین میاد ؟ چطوریاس ؟
کلا میانگین سرعت چنده ؟

سرعت طوری هست ماهی 200GiG شبانه بشه دانلود کرد ؟ :n02:
اینم باشه راضیم باز :n02: بهتر از این همه سرویس گرون کم حجم adsl عه :)

بعد من مودمشو اینارو ندارم .. ممنون میشم یه توضیحی بدید چیکار کنم اول ..

سپاس :n12:

تو تاپیک td lte مطرح کنسد اونجا جواب این سوالات بار ها داده شده :/

danielo
29-06-2017, 16:25
شبانه از 1 تا 7 مجانیه ؟

omid1994
29-06-2017, 19:03
شبانه از 1 تا 7 مجانیه ؟
آره مجانیه

ehsanehsan007
04-07-2017, 01:11
دوستانی که وایمکس مبین نت استفاده میکنن دو تا سوال...اول اینکه الان سرعت دانلود شبانه چطوره؟همون چهار مگ رو دریافت میکنن؟و اینکه الان طرح های حجم بالا با قیمت مناسب چی داره

*Forgotten*
04-07-2017, 04:58
دوستانی که وایمکس مبین نت استفاده میکنن دو تا سوال...اول اینکه الان سرعت دانلود شبانه چطوره؟همون چهار مگ رو دریافت میکنن؟و اینکه الان طرح های حجم بالا با قیمت مناسب چی داره

آقا این وایمکس مبین زرت کلا پوکیده چه شبانه چه روزانه
اصلا از شبانش نمیشه استفاده کرد سرعت یه نیم ساعت خوبه و بعده میاد روی 20
روزانش هم پینگش در حد فاجعست ، اصلا سایتا رو بالا نمیاره همش در حال لوده
من سرویس 1 سال 100 گیگ 100 تومن خریده بودم الان 5 ماه ازش مونده ولی انداختمش دور ، مجبور شده برم ایرانسل 1 ماهه بخریم ، خودمو فعلا راحت کردم

پولتو خرجش نکن این وایمکس خیلی وقته مردست ، یه تکنولوژی از رده خارج
میخاید بخرید حداقلش 1 ماهه بگیر که مثل من روانی نشی از دستش بتونی بندازیش توی زباله :n28:

footballist
07-07-2017, 14:23
سلام،دوستان از گرگان کسی مبین نت نداره؟

birang1357
09-07-2017, 14:16
سرعت مبین نت به شدت افت کرده در منطقه کارون

kenshikan
22-07-2017, 21:02
نداشتن پوشش در شهرهای کوچیک و توریستی (سرعین برای نمونه)
آنتن دهی متوسط و بعضا ضعیف تو شهرهای بزرگ حتی در مرکز شهرای بزرگ مث شیراز (ملاصدرا) و تهران
تعداد خیلی کم بسته ها
گرونی بسته ها
نبود سرعت تشویقی و یا برست سرعت لحظه ای
حجم های نامعقول بسته ها (خیلی کمتر یا معمولا خیلی بیشتر از از مصرف متعارف)
هزینه گیگ گرون (4 تومن بر گیگ) و عدم وجود تخفیف
عدم فروش بسته حجمی در طول دوره (باید به تعداد به نرخ تک گیگ 4 تومنی بخرید)
سرعت های پایین بسته ها (قبلا 128 و 256 و 512، فعلا 1 مگ و 4 مگ)
دوره های زمانی غیرمنعطف و کوتاه (تنها گزینه های 1 و 3 6 ماهه و تنها یک بسته 12 ماهه 500 گیگی گرون در حد نیم میلیون تومن(!) دارن)
عدم انتقال حجم مانده به دوره بعد
مودم های خونگی گرون و غیر قابل استفاده برای اپراتورها و تکنولوژی های دیگه، با قیمت بالای 200 هزار تومن که اگه زمانی بخواید به تکنولوژیهای دیگه مهاجرت کنید امکان فروشش هم سخته و روی دست تون می مونه. حتی تو طرح تعوض با فورجی هم باز تفاوت هزینه اش زیاده.
کمترین ساعت رایگان شبانه در مقایسه با دیگر سرویس دهنده ها (3 تا 7 صبح)
حتی به عنوان نت بک آپ هم گرونه
جالبه که اگه رو بسته ها حساب کنید می بینید عملا بیشترشون همون گیگی 4 تومن می افته و اینا می تونن سرویس رو باز بزارن فقط حجم بفروشن ملت هم هی برن حجم بخرن اما یه مرضی هست گویا که شما رو بکنن تو قوطی زمان

به طور خلاصه اینا مشتری مستاصل رو که نتونسته سرویس های دیگه رو به هر دلیل فنی یا اجرایی در محل زندگی یا کارش به کار بگیره، با فروش یه مودم گرون و یه بسته ارزون در اول کار اسیر خودشون می کنن ولی بعد از تموم شدن طرح ورودی، همه چی پاتون گرون در میاد. متاسفانه برا خیلیا از قشر متوسط جامعه نمی صرفه که این هزینه ای که بابت مودم دادن رو ول کنن برن یه سرویس دیگه رو امتحان کنن و فروش شرکت مبین نت هم از همینجاس ولی بالاخره با این سیاست تو این بازار نسبتا رقابتی اینترنت کشور به زمین گرم می خورن.

فقط یه بار و تنها یه بار مبین نت ترکوند: یه بسته 100 گیگ 100 تومن یه ساله داد که واقعا می صرفید و با مصرف معمول یه نفر در سال + امکان دانلود شبانه رایگان همخونی داشت. که اونم زود جمعش کرد و امکان تمدید هم معمولا روی همجین سرویس های آسی نمی زاره که نمی دونم کارشناسای فروش مبین نت چی می زنن که بسته پرفروش رو حذف می کنن.

درنهایت به درد جایی می خوره که دی اس ال یا تری/فورجی نباشه و واقعا گیر کرده باشید (وسط بیابون و طبیعتا اونجا هم آنتن نمی ده!) وگرنه با این شرایط و بسته های فعلی در هر زمان کات کنید و هر سرویس دیگه ای رو امتحان کنید به نفع تونه. به قول معروف جلو ضرر رو از هر جا بگیری مفعته.

از کامنت های دوستانی که استفاده کردن و یا پاسخ های منطقی مبین نت و مهم تر از اون، تغییر منطقی بسته های فروش اش استقبال می کنم

*Forgotten*
24-07-2017, 06:09
نداشتن پوشش در شهرهای کوچیک و توریستی (سرعین برای نمونه)
آنتن دهی متوسط و بعضا ضعیف تو شهرهای بزرگ حتی در مرکز شهرای بزرگ مث شیراز (ملاصدرا) و تهران
تعداد خیلی کم بسته ها
گرونی بسته ها
نبود سرعت تشویقی و یا برست سرعت لحظه ای
حجم های نامعقول بسته ها (خیلی کمتر یا معمولا خیلی بیشتر از از مصرف متعارف)
هزینه گیگ گرون (4 تومن بر گیگ) و عدم وجود تخفیف
عدم فروش بسته حجمی در طول دوره (باید به تعداد به نرخ تک گیگ 4 تومنی بخرید)
سرعت های پایین بسته ها (قبلا 128 و 256 و 512، فعلا 1 مگ و 4 مگ)
دوره های زمانی غیرمنعطف و کوتاه (تنها گزینه های 1 و 3 6 ماهه و تنها یک بسته 12 ماهه 500 گیگی گرون در حد نیم میلیون تومن(!) دارن)
عدم انتقال حجم مانده به دوره بعد
مودم های خونگی گرون و غیر قابل استفاده برای اپراتورها و تکنولوژی های دیگه، با قیمت بالای 200 هزار تومن که اگه زمانی بخواید به تکنولوژیهای دیگه مهاجرت کنید امکان فروشش هم سخته و روی دست تون می مونه. حتی تو طرح تعوض با فورجی هم باز تفاوت هزینه اش زیاده.
کمترین ساعت رایگان شبانه در مقایسه با دیگر سرویس دهنده ها (3 تا 7 صبح)
حتی به عنوان نت بک آپ هم گرونه
جالبه که اگه رو بسته ها حساب کنید می بینید عملا بیشترشون همون گیگی 4 تومن می افته و اینا می تونن سرویس رو باز بزارن فقط حجم بفروشن ملت هم هی برن حجم بخرن اما یه مرضی هست گویا که شما رو بکنن تو قوطی زمان

به طور خلاصه اینا مشتری مستاصل رو که نتونسته سرویس های دیگه رو به هر دلیل فنی یا اجرایی در محل زندگی یا کارش به کار بگیره، با فروش یه مودم گرون و یه بسته ارزون در اول کار اسیر خودشون می کنن ولی بعد از تموم شدن طرح ورودی، همه چی پاتون گرون در میاد. متاسفانه برا خیلیا از قشر متوسط جامعه نمی صرفه که این هزینه ای که بابت مودم دادن رو ول کنن برن یه سرویس دیگه رو امتحان کنن و فروش شرکت مبین نت هم از همینجاس ولی بالاخره با این سیاست تو این بازار نسبتا رقابتی اینترنت کشور به زمین گرم می خورن.

فقط یه بار و تنها یه بار مبین نت ترکوند: یه بسته 100 گیگ 100 تومن یه ساله داد که واقعا می صرفید و با مصرف معمول یه نفر در سال + امکان دانلود شبانه رایگان همخونی داشت. که اونم زود جمعش کرد و امکان تمدید هم معمولا روی همجین سرویس های آسی نمی زاره که نمی دونم کارشناسای فروش مبین نت چی می زنن که بسته پرفروش رو حذف می کنن.

درنهایت به درد جایی می خوره که دی اس ال یا تری/فورجی نباشه و واقعا گیر کرده باشید (وسط بیابون و طبیعتا اونجا هم آنتن نمی ده!) وگرنه با این شرایط و بسته های فعلی در هر زمان کات کنید و هر سرویس دیگه ای رو امتحان کنید به نفع تونه. به قول معروف جلو ضرر رو از هر جا بگیری مفعته.

از کامنت های دوستانی که استفاده کردن و یا پاسخ های منطقی مبین نت و مهم تر از اون، تغییر منطقی بسته های فروش اش استقبال می کنم

اون سرویس 100 100 تومن هم ظاهرش فریندست
این سرویس رو من 2 ماه اول استفاده میکردم و همه چی خوب بود و بعدش کلا پینگش رو بردن (تاکید میکنم پینگش رو بردن روی ...) روی 500 800 1000 و قطعی وصلی های مکرر و روزانه ، بازنشدن سایت ها به صورت رندوم یا نیمه باز شدن سایت ها
سرویس شبانش هم یه عملا غیر قابل استفاده سرعت از 20 تا 200 متغیره و بزور هم به 100 میرسه و کلا وسط دانلود قطع میکنه
و باز هم تاکید میکنم که 20 مرتبه تماس گرفتم 19 مرتبش گفتن مشکل از منه و مودمت قدیمیه برو جدیدش بخر(مغز خر خوردم دوباره برای این وایمکس آشغال پول مدم بدم) و دفعه آخر هم قبول کردن مشکل از خودشونه ولی کار انجام ندادن
3 ماه دیگه هم با همین وضعیتش سر کردم ولی آخرش قاط زدم و حس رونالدینیو بهم دست داد یه شوت جانانه مودمو فرستادم ته سط زباله :n02:

شاید مودمو بزارم برای تعمیر ، اینکه از قطعاتش برای یه وسیله دیگه استفاده کنم شاید بدردی خورد:n02:

خلاصش الان از طرحش 6 ماهی مونده و 1 ماه اصلا روشنش نکردم فعلا با ایرانسل دارم سر میکنم

Dr Nima
25-07-2017, 08:18
مبین‌نت در حاشیه‌ی نمایشگاه الکامپ امسال اعلام کرد که تا پایان سال همه‌ی مودم‌های وایمکس را با سرویس TDLTE جایگزین می‌کند.

در نشست خبری مبین‌نت در حاشیه‌ی الکامپ ۲۳، حسین ریاضی، مدیرعامل مبین‌نت گفت:یک سال پیش سرویس TD LTE رونمایی شد و ۲۵ شهر کشور تحت پوشش این شبکه قرار گرفت و قرار است ظرفیت این شبکه تا ۳۰ برابر افزایش یابد.

به گفته‌ی وی، در شبکه‌ی TD LTE، به دلیل ظرفیت زیادی که دارد مشترکان بیشتری خواهد داشت و قرار است سرعت این سرویس از ۴ تا ۴۰ مگابایت برسد.

وی افزود:مبین‌نت مشترکان سازمانی زیادی دارد و به اغلب بانک‌ها و سازمان‌های با اهمیتی که ارتباط دیتا برایشان حیاتی است، سرویس ارائه می‌کند.
بر اساس گزارش ریاضی، هم‌اکنون ۹۰۰ هزار مشترک از وایمکس استفاده می‌کنند و قرار است که سطح سرویس این مشترکان افزایش پیدا کند و تا سال آینده این سرویس به TD LTE ارتقاء خواهد یافت. به این ترتیب همه‌ی شهرهای تحت پوشش سرویس TD LTE قرار می‌گیرند.

ریاضی اعلام کرد:اپراتورها می‌توانند ۶ بار در سال تعرفه‌های تشویقی داشته باشند و مبین‌نت طرح‌های جذاب‌تری برای تابستان در نظر دارد تا این فناوری را با سرعت بالا ارائه دهد.

وی افزود:با توجه ارتقاء سرویس به TD LTE، سیاست قیمت‌گذاری تغییر چندانی نخواهد داشت.

saeidf1
25-07-2017, 09:00
مبین‌نت در حاشیه‌ی نمایشگاه الکامپ امسال اعلام کرد که تا پایان سال همه‌ی مودم‌های وایمکس را با سرویس TDLTE جایگزین می‌کند.

در نشست خبری مبین‌نت در حاشیه‌ی الکامپ ۲۳، حسین ریاضی، مدیرعامل مبین‌نت گفت:یک سال پیش سرویس TD LTE رونمایی شد و ۲۵ شهر کشور تحت پوشش این شبکه قرار گرفت و قرار است ظرفیت این شبکه تا ۳۰ برابر افزایش یابد.

به گفته‌ی وی، در شبکه‌ی TD LTE، به دلیل ظرفیت زیادی که دارد مشترکان بیشتری خواهد داشت و قرار است سرعت این سرویس از ۴ تا ۴۰ مگابایت برسد.

وی افزود:مبین‌نت مشترکان سازمانی زیادی دارد و به اغلب بانک‌ها و سازمان‌های با اهمیتی که ارتباط دیتا برایشان حیاتی است، سرویس ارائه می‌کند.
بر اساس گزارش ریاضی، هم‌اکنون ۹۰۰ هزار مشترک از وایمکس استفاده می‌کنند و قرار است که سطح سرویس این مشترکان افزایش پیدا کند و تا سال آینده این سرویس به TD LTE ارتقاء خواهد یافت. به این ترتیب همه‌ی شهرهای تحت پوشش سرویس TD LTE قرار می‌گیرند.

ریاضی اعلام کرد:اپراتورها می‌توانند ۶ بار در سال تعرفه‌های تشویقی داشته باشند و مبین‌نت طرح‌های جذاب‌تری برای تابستان در نظر دارد تا این فناوری را با سرعت بالا ارائه دهد.

وی افزود:با توجه ارتقاء سرویس به TD LTE، سیاست قیمت‌گذاری تغییر چندانی نخواهد داشت.

خدا کنه اینجور باشه اما من چشم اب نمیخوره خیلی سرعت پوشش دهیشون کمه

kenshikan
25-07-2017, 13:16
...
...

بر اساس گزارش ریاضی، هم‌اکنون ۹۰۰ هزار مشترک از وایمکس استفاده می‌کنند

این ترد TD LTE نیست ولی به استناد حرفی که در مورد مهاجرت از وایمکس زده عرض می کنم به استناد این لینک سایت شون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون هم از نظر بسته ها و هزینه داغونه.

شما ببنید یه بسته ورودی گول زنک دارن که به نظر خوب میاد: 130 تومن می دی ته سرعت رو می گیری :n23:

بعد تمدید هاش رو ببینید: دوره های کوتاه، گیگ زیاد، تمدید زود به زود.
گول توربو رو هم نخورید. سقف سرعت بسته های اقتصادیش همون 4 مگابیته معادل سقف وایمکسه

آخه کدوم آدم مستعدی می ره یه میلیون میده واسه 1000 گیگ (900 تومن + ارزش افزوده) وقتی می تونه شبانه استفاده کنه و روزانه اش در سال 100 تا 200 گیگ بیشتر نشه؟؟

باز به استناد حرف آقای ریاضی احتمال قوی 90 درصد مشتریاش همون سازمانها هستن (که مصرف شبانه هم ندارن= پس بنداز بهشون بره). اصلا بسته مشترک خونگی پسند ندارن اینا و برای همینه انتقادها و حرفهای ما واسه شون نمی صرفه. الکی خودمون رو گول زدیم ازینا سرویس گرفتیم. => "سیاست قیمت گذاری تغییر چندانی نمی کند"

مخلص کلام اینکه به امید مهاجرت و هزینه کمتر سرعت بهتر نباشید. همون مودم رو شوت کنید و برید سراغ اپراتورهای دیگه بهتره.

saeeddeeas
31-07-2017, 20:03
نامحدود شبانه از چه ساعتی هست؟ نامحدود هست یا حجم دار؟

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

kenshikan
07-08-2017, 11:00
سه تا هفت صبح

saeeddeeas
09-08-2017, 01:34
شبانه طرح 12 ماه 100 گیگ
فعلا که خوب بوده امیدوارم آفت نکنه
بین 400-600 هست سرعت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

amin658
11-08-2017, 09:31
منم قصد دارم تا هفته بعد طرحه یه ساله شصت هزار تومان رو فعال کنم. امیدوارم خوب باشه.

kenshikan
13-08-2017, 10:14
منم قصد دارم تا هفته بعد طرحه یه ساله شصت هزار تومان رو فعال کنم. امیدوارم خوب باشه.

به نظر این بنده حقیر سراسر تقصیر، این بسته به رغم تخفیفش بیشتر از یه نمه گرونه.
شما آمار مصرف حجم روزانه (غیر رایگان) یک سال گذشته ات رو داری؟
بگیر ببین به این عدد 500 گیگ که می خوای بخری می رسه یا نه.
اگه خیلی فاصله داره همچین خریدی به نظر منطقی نیست.

Mostafa Mohtashami
20-08-2017, 18:44
سلام

من مودم BM635 دارم که مبین نت کار می کنم، در حال حاضر برای وصل شدن مشکل دارم می خواستم بدونم کسی فرم ور جدید این مودم رو داره؟ ورژن مال من V100R001IRNC15B501 است. کمک بزرگیه ! Mussi84@gmail.com

kenshikan
26-08-2017, 16:30
به نظرم فرم-ور رو فقط از سایت خود اپراتور بگیرید. با نسخه های دیگه ممکنه به مشکل بخورید و گارانتی و پشتیبانی رو از دست بدید.

توصیه میشه اگه با مودم مشکلی ندارید و کار خاصی و عجبب غریبی نمی خواید باهاش بکنید، به فرم-ور دست نزنید. (ضمنا تغییر فرم-ور آنتن دهی و سیگنالینگ رو تغییر نمیده و برا این موارد فقط باید مودم رو در جای با سیگنال مناسب بزارید)

دیده شده اپراتورها برای جلوگیری از دستکاری مودم یا مهاجرت کاربران به اپراتور دیگر، یه سری از آپشن های کلیدی مودم رو به بهانه بهبود حذف می کنن. مثلا مورد داشتیم فرم-ور جدیدی که مبین نت باهزار قسم و آیه به بهانه امنیت و فلان و بهمان به کاربرا قالب کرده دیگه منوی آپلود فرم-ور نداشته و این یعنی ایستگاه آخر برای مودم و شانس هیچ گونه آپدیتی در آینده رو اون دستگاه نخواهید داشت. حتی پورت های مهمی مثل tftp , telnet و ... مودم رو بستن که کسی استفاده دیگه ای نکنه. (دریابید اونایی رو که تونستن رو دستگاه هک بزنن حالش رو ببرن...) در واقه همه اش شو بوده مشتریا نپرن!!

خلاصه همچین جونورایی ان این اپراتورای ما...

desperanish
27-08-2017, 19:08
سلام

من مودم BM635 دارم که مبین نت کار می کنم، در حال حاضر برای وصل شدن مشکل دارم می خواستم بدونم کسی فرم ور جدید این مودم رو داره؟ ورژن مال من V100R001IRNC15B501 است. کمک بزرگیه ! Mussi84@gmail.com

به نظرم زودتر آپدیت کنید
برا من 632 بود هفته پیش سوخت

danielo
27-08-2017, 23:11
نامحدود شبانه 3 تا 7 هست یا 1 تا 7؟؟؟/

danielo
28-08-2017, 21:40
خواهشا یکی جواب بده.شبانه 1 تا 7 یا 3 تا 7؟

saeidf1
28-08-2017, 22:12
خواهشا یکی جواب بده.شبانه 1 تا 7 یا 3 تا 7؟
1تا7 هستش:n02::n02:

mafr07
03-09-2017, 12:21
سرعت شبانه چرا اینجوری شده . قبلا راحت 500 KB میگرفتم . الان زور بزنه 15 میشه . شده دایلاپ . هفته ای یک شب درست میشه باز از فردا شب همون آش و همون کاسه:n34:

Hi5
05-09-2017, 01:50
مبین نت هم مث شاتل خرکی شبانه دانلود کنیم محدود میکنه؟

RealFlow
06-09-2017, 04:32
من افت سرعت بین 0 تا 600 کیلو بایت داشتم!!! فریم وار مودم رو از سایت مبین نت دانلود کردم!! نه تنها سرعت تغیری نکرد بلکه منمو عوض شد و گزینه آپگریت فریم وار حذف شد یعنی اینها دیگه ؟!!! :n04::n04: کاش فریم وار جدید رو نصب نکرده بودم!!!:n34:

kenshikan
13-09-2017, 10:45
من افت سرعت بین 0 تا 600 کیلو بایت داشتم!!! فریم وار مودم رو از سایت مبین نت دانلود کردم!! نه تنها سرعت تغیری نکرد بلکه منمو عوض شد و گزینه آپگریت فریم وار حذف شد یعنی اینها دیگه ؟!!! :n04::n04: کاش فریم وار جدید رو نصب نکرده بودم!!!:n34:

در پست های قبلی عرض شده بود که تغییر فرم-ور دردی رو دوا نمی کنه.
سیگنال محل رو دریابید و جای مودم رو عوض کنید.

RealFlow
17-09-2017, 03:57
سیگنال محل رو دریابید و جای مودم رو عوض کنید. متاسفانه توی یک تاپیک دیگه یکی گفته بود: فریمور مودمم رو عوض کردم قطعی و افت سرعت دانلود بر طرف شده
......
منم آپگرید کردم دیدم نتیجه نداد و بعدش اون عرض شما رو دیدم در صفحات قبلی !:n03:

- - - Updated - - -

سیگنال محل رو دریابید و جای مودم رو عوض کنید. متاسفانه توی یک تاپیک دیگه یکی گفته بود: فریمور مودمم رو عوض کردم قطعی و افت سرعت دانلود بر طرف شده
......

- - - Updated - - -

......

- - - Updated - - -

......

*Forgotten*
17-09-2017, 08:16
مبین نت دانلود شبانش کلا یه توهمه ( وجود نداره )
گولش رو نخورید پشیمون میشید

kenshikan
17-09-2017, 12:53
اتفاقا تجربه بدی از دانلود شبانه مبین نت نداشتم و تو مدتی که می خواستم جواب داده. ولی خودش شرط گذاشته که اگه زیاد بخوری محدود می کنه. ساعت هاش کمتر از پرووایدر های دیگه بود که اونو انگار یه کم درست کرده.

بسته 500 گیگی یک ساله رو هم جدیدا تا 400 تومن کاهش داده که برای امثال من حجم و قیمتش هنوز زیاده، ولی خب قابل توجه دوستان پر مصرف...

اگه کنارش بسته 150 تا 200 گیگی هم میذاشت قابل تامل بود و خیلیا می خریدن

SINASONY
19-09-2017, 13:37
گندت بزنن مبین دزد یه صفحه عادی رو هو باز نمیکنه.... چه وضعشه.:n27:

- - - Updated - - -

گندت بزنن مبین دزد یه صفحه عادی رو هم باز نمیکنه.... چه وضعشه.:n27:

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Shanks66
23-09-2017, 08:02
چقدر این مبین نت افتضاح شده. هم قطعی هاش بیشتر شده هم بسته های درست و حسابیش رو حذف کرد. البته توی ایران هر کدوم یه عیبی داره و باید از بین بد و بدتر انتخاب کنی:n34:

t2download
31-10-2017, 01:31
دوستان من دو سال قبل وایمکس ایرانسل داشتم که اصلأ آنتن نداشت مودمو تبدیل کردم مبین نت عالی شد فول و سرعت ۴ تا دو هفته قبل دکل مشکل پیدا کرد و فقط مودم به فرکانس ۳۵۵۹۰۰۰ وصل میشه rssi 36
Cinr -65
مودمم میگن تبدیلیه عوض نمیکنیم ،
به نطرتون چه کنم .
بهم قبلأ قطع میشد میگفتند زیاد نزدیک دکلی باید بین ۱۵ تا ۲۷ باشی تو ۳۶ هستی مودم رو بزار پایین تا سیگنال افت کنه مشکل حل بشه.

saeidf1
04-11-2017, 13:03
مبین نت هم قراره وایمکس رو قطع کنه زنگ بزنید از همین الان جلو گیری کنید از قطع شدن وایمکس مبین نت چون خیلی عالیه
انشالا هرچه زودتر قطعش کنه td lte بیاد تو بقیه شهر ها

*Forgotten*
04-11-2017, 19:24
مبین نت هم قراره وایمکس رو قطع کنه زنگ بزنید از همین الان جلو گیری کنید از قطع شدن وایمکس مبین نت چون خیلی عالیه

کجاش عالیه ، یه افتضاح به تمام معناست
انشاالله به درک واصل بشه این آشغال

RealFlow
08-11-2017, 04:22

همین که استفاده میکنیم نشان اینه که نمیخوایم ال تی ای بگیریم!! برای همین سرویسهای 6 ماهه م یکساله بگیرید تا متوجه بشه قصد تغییر به ای تی ای رو نداریم.
240 هزار تومان دادیم پول مودم وایمکس حالا استفاده نکرده یک مودیم ال تی ای هم بگیریم!!

- - - Updated - - -

همین که استفاده میکنیم نشان اینه که نمیخوایم ال تی ای بگیریم!! برای همین سرویسهای 6 ماهه م یکساله بگیرید تا متوجه بشه قصد تغییر به ای تی ای رو نداریم.
240 هزار تومان دادیم پول مودم وایمکس حالا استفاده نکرده یک مودیم ال تی ای هم بگیریم!!

kenshikan
15-11-2017, 11:12
چند هفته پيش نمايشگاه تلکام رفتم غرقه مبين نت سر همين داستان بسته هاي کم مايه و قيمت مزخرف وايمکس چونه زدم. گفتن پلن دارن برن سمت اي تي اي

گفتم بشر شما همين الان دو تا رقيب دارين که ال تي اي رو قورت دادن و همه هم ازشون سيم کارت دارن. تازه قيمت هاي ال تي اي تونم رقابتي نيست و گرونه. چرا بايد يکي مث من که هم ثابت داره هم همراه نسل 4، بياد با ضرر و خريد مودم جديد از شما ال تي اي بگيره؟ بچسبين به سرويس خودتون اون رو تقويت کنين

فرمودن مطرح مي کنيم!

اونجوري که بوش مياد اينا درآمدشون از مشتري هاي خاصه که رقم درشت خريد مي کنن. بقيه مشتريا طفيلي هستن.

ضمنا از يه کانال ديگه هم شنيدم مبين نت تو بازار فروش اينترنت کسري داره واسه همين داره رو سرويس ها هاستينگش سرمايه گذاري مي کنه که ضرر رو جبران کنه.

خلاصه اينکه اينا تا برن سمت ال تي اي، بازارش رو ايرانسل و همراه اول و رايتل قورت دادن. اين وسط فقط يه هزينه بيخود به مشتريا بابت مودم تحميل ميشه که اونم بعدا که مبين ورشکست شد رو دستشون مي مونه.

راستي مبين يه حرکتي زده و بالاخره پيامک داده سرويس يه ساله ماهي 4 هزار تومن واسه مشتري هاي قديمي. ولي تو پنل من چيزي اضافه نشده. دوستان آپديتي روي اين طرح گرفتن؟

RealFlow
16-11-2017, 06:20
چند هفته پيش نمايشگاه تلکام رفتم غرقه مبين نت سر همين داستان بسته هاي کم مايه و قيمت مزخرف وايمکس چونه زدم. گفتن پلن دارن برن سمت اي تي اي

گفتم بشر شما همين الان دو تا رقيب دارين که ال تي اي رو قورت دادن و همه هم ازشون سيم کارت دارن. تازه قيمت هاي ال تي اي تونم رقابتي نيست و گرونه. چرا بايد يکي مث من که هم ثابت داره هم همراه نسل 4، بياد با ضرر و خريد مودم جديد از شما ال تي اي بگيره؟ بچسبين به سرويس خودتون اون رو تقويت کنين

فرمودن مطرح مي کنيم!

اونجوري که بوش مياد اينا درآمدشون از مشتري هاي خاصه که رقم درشت خريد مي کنن. بقيه مشتريا طفيلي هستن.

ضمنا از يه کانال ديگه هم شنيدم مبين نت تو بازار فروش اينترنت کسري داره واسه همين داره رو سرويس ها هاستينگش سرمايه گذاري مي کنه که ضرر رو جبران کنه.

خلاصه اينکه اينا تا برن سمت ال تي اي، بازارش رو ايرانسل و همراه اول و رايتل قورت دادن. اين وسط فقط يه هزينه بيخود به مشتريا بابت مودم تحميل ميشه که اونم بعدا که مبين ورشکست شد رو دستشون مي مونه.

راستي مبين يه حرکتي زده و بالاخره پيامک داده سرويس يه ساله ماهي 4 هزار تومن واسه مشتري هاي قديمي. ولي تو پنل من چيزي اضافه نشده. دوستان آپديتي روي اين طرح گرفتن؟

برای اطمینان تماس بگیر به اون نمایندگی که توش ثبت نام کردی .... بپرس ... حتی طرحهائی دارن که توی لیست عمومی و سایتم نمیگذارن!! گاهی دیده شده اگه مشتری طرحها رو مورد پسندش نباشه آنی بعد از 10 دقیقه تماس میگیرن و برات یک طرح درست میکنن!! تو ای دی اس ال که همینطوره !! تا مشتری رو نگه دارن مشترک خودشون.

kenshikan
16-11-2017, 11:35
برای اطمینان تماس بگیر به اون نمایندگی که توش ثبت نام کردی .... بپرس ... حتی طرحهائی دارن که توی لیست عمومی و سایتم نمیگذارن!! گاهی دیده شده اگه مشتری طرحها رو مورد پسندش نباشه آنی بعد از 10 دقیقه تماس میگیرن و برات یک طرح درست میکنن!! تو ای دی اس ال که همینطوره !! تا مشتری رو نگه دارن مشترک خودشون.

والا اونجا تو نمايشگاه که همه از جمله مبين نت با تمام توان اومده بودن مشتري جذب کنن و اون کله گنده هاشونم توي غرفه نشسته بودن داشتن نسکافه مي خوردن، و من يقه صداي مشتري شون رو گرفته بودم، همچين آفر مشتري-نگهداري به من ندادن. ديگه حالا يه نمايندگي زپرتي تو شهرستان چه کاري از دستش بر مياد؟

نه آقا اينا دي اس ال نيستن. از مرکز همه تصميم ها رو مي گيرن، ما هم مرکز نشين نيستيم. اون تهرانه که بخش خصوصي قربون صدقه مشتريش ميره تا هر جوري شده نگهش داره.

الان هم با پشتيباني مبين حرف زدم ميگن هر چي که هست همونيه که تو پنل اومده. اگه تو پنلت نداريش طرح بهت نخورده:n35:

DVB98
18-11-2017, 14:14
سلام

من مودم FMM-130 دارم خیلی وقته استفاده نکردم

می خواستم دوباره استفاده بکنم

یک طرح یک ساله 20 گیگ 50 هزار می خوام بگیرم

می خوام بدونم شبانش چطوره از 1 تا ۷ چقدر می شه دانلود کرد

دوتا عکس هم براتون می گذارم ببند کیفیت سیگنال دریافتی مودم چطوره

احتیاج هستش برم بالای پشت بوم مودم رو بگذارم یا نه

باتشکر

RealFlow
19-11-2017, 04:28
سلام

من مودم FMM-130 دارم خیلی وقته استفاده نکردم

می خواستم دوباره استفاده بکنم

یک طرح یک ساله 20 گیگ 50 هزار می خوام بگیرم

می خوام بدونم شبانش چطوره از 1 تا ۷ چقدر می شه دانلود کرد

دوتا عکس هم براتون می گذارم ببند کیفیت سیگنال دریافتی مودم چطوره

احتیاج هستش برم بالای پشت بوم مودم رو بگذارم یا نه

باتشکر

من بعد از 2 سال مودم وایمکس روشن کردم و ارم استفاده میکنم و سرویس گرفتم . ببینید که وقتی مودم رو روشن میکنید تو مرورگر سایت مبین نت باز میشه یا نه ....
اگه باز میشه که میشه سرویس بگیرید و استفاده ......
در مورد کیفیت هم اگه دکل شرکت نزدیکتان باشه لازم نیست مودم رو پشت بام ببرید.... الان من در طبقه همکف هم سیگنال میده... الان سرعن فقط 1 مگ و 4 م
داره قبلا 128 و512 داشت که من 128 استفاده میکردم که افتضاح بود!! الان 4 مگ گرفتم خوبه .

DVB98
19-11-2017, 23:38
سلام

این شاخص های مودم باید عددشون چی باشه بزگتر باشه بهتره یا کوچیکتر؟؟

در پست بالا مودم در اتاق بودش

اما این عکس در بالای پشت بام و در فضای بسیار باز و مناسب هستش

دوستان بگن بهتر شده یا نه

ممنون

hamedchtsz
25-11-2017, 18:39
RSS باید زیر 70 و CINR باید بالای 20 باشه تا سرعت اسمی طرحی که خریدید رو داشته باشید. احتمالا الانم می تونید استفاده کنید ولی با سرعت کم یا خیلی کم.

RealFlow
27-01-2018, 06:38
تست سرعت 4 مگابیت و آپلود و پینگ اینترنت شبانه وایمکس مبین نت

سرعت با اینترنت دانلود منیجرتا 510 بالا میره و متوسط سرعت 450 و 480 کیلو بایت هست....
این تست رو فقط برای سنجش پینگ گرفتم که برام جالبه که پینگ پائینه! 4 مگا بیت زیاد نیست اما کارم رو راه میندازه ...... و خیلی این وایمکس با این سرعت ثابت بهتر از نسل چهار و چهار نیم و TD هست که بین 1 مگ تا 40 مگ با ادعای فروشندگانشون!! متغیره!! تازه هم مودم جدید باید بخری هم قیمت طرحهای اینترتی شون زیاده....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

- - - Updated - - -

تست سرعت 4 مگابیت و آپلود و پینگ اینترنت شبانه وایمکس مبین نت

سرعت با اینترنت دانلود منیجرتا 510 بالا میره و متوسط سرعت 450 و 480 کیلو بایت هست....
این تست رو فقط برای سنجش پینگ گرفتم که برام جالبه که پینگ پائینه! 4 مگا بیت زیاد نیست اما کارم رو راه میندازه ...... و خیلی این وایمکس با این سرعت ثابت بهتر از نسل چهار و چهار نیم و TD هست که بین 1 مگ تا 40 مگ با ادعای فروشندگانشون!! متغیره!! تازه هم مودم جدید باید بخری هم قیمت طرحهای اینترتی شون زیاده....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kenshikan
30-01-2018, 16:10
مبين نت براي مشترکان قديمي وايمکس طرحتا 4 مگابيت 300 گيگ 200 تومن گذاشته. چک کنيد.

ALIRK
30-01-2018, 20:37
مبين نت براي مشترکان قديمي وايمکس طرحتا 4 مگابيت 300 گيگ 200 تومن گذاشته. چک کنيد.

تو این شرایط اصلا بصرفه نیست گرونه ....مگر از روی ناچاری کسی بخره

kenshikan
07-02-2018, 12:22
تقريبا ميافته گيگي 670 تومن. چرا به صرفه نيست؟

والا اگه توي سرويس ثابت (دي اس ال روي خط تلفن) طرف تون مخابرات باشه با اون جدول جديد قيمت ها، و گزينه ديگه اي هم نداشته باشين، اونوقت در برابرش همين مبين نت پکيده ميشه تعريف جديدي از به صرفه بودن :n27:

ALIRK
07-02-2018, 19:04
تقريبا ميافته گيگي 670 تومن. چرا به صرفه نيست؟

والا اگه توي سرويس ثابت (دي اس ال روي خط تلفن) طرف تون مخابرات باشه با اون جدول جديد قيمت ها، و گزينه ديگه اي هم نداشته باشين، اونوقت در برابرش همين مبين نت پکيده ميشه تعريف جديدي از به صرفه بودن :n27:

مبین نت اشغالی بیش نیست و خودم هم یکی از مشترکینش بودم
وقتی دانلود بزنی عملا نت میپوکه بغیر از خودت دیگه هیچ کس نمیتونه استفاده کنه
تایم اوت ..پینگ.. بالا اینها بکنار
الان با قیمت وحجمی که شرکتها گذاشتن اصلا قابل مقایسه نیست
بازم میگم مگر اینکه طرف ناچار باشه و هچی بغیر از مبین نت دسترسی نداشته باشه بخره

kenshikan
02-03-2018, 12:49
مجبورم... مجبور...
از دي اس ال مخابرات يا بايد بسته گيگي 1700 بخرم يا طرح ام رو عوض کنم و قيد شبانه رايگان و سرعت بالاش رو بزنم و برم سراغ نرخ و قيمت هاي جديد که با مقياس جيب من سرعتهاش پايينه.

فعلا شبا رو اونم روزا رو مبين و گيگ 670 تومني برا من مي صرفه. فعلا مشکل سرعت و پينگ و اينا باهاش ندارم و چند تا سيستم و گوشي رو داره جواب ميده. حالا تا سال ديگه سر تمديد ببينيم کيفيت مبين و اوضاع بازار به کدوم ور مي چرخه.

RealFlow
03-03-2018, 06:26
برای یک کاربرخوبه ولی برای وای فای چند کاربره تست نکردم. بعضیا به هوای سرعت بالاتر DT گرفتن ومودم هایوایمکس شون رو با مبلغی پول تعویض کردم که بیشتر شون که دیدم ناراضی اند از بی ثباتی سرعت!!

louxman
06-03-2018, 10:05
من بعد مدت ها مبین نت رو روشن کردم
بصورت عجیبی سرعتش خوبه و ثبات بالایی داره
6 مگ فعلن سرعتمه و با ثبات خیلی بالا
از مخابرات راضی ترم ازش فعلن تو این یکی دو روزه
من نت همراه اولم دارم اونم سرعتش عالیه ولی ثبات و قیمت این خیلی خوبتره

RealFlow
24-03-2018, 05:16
اگه وایمکس مبین نت جمع آوری بشه من که میرم adsl رو دوباره راه میندازم TD-L و نسل 5 و 5 اصلا ثبات سرعت نداره و هم حجم و هم سرویسهاش گرونه ....
این وایمکس خوبه 4 مگابیت سرعت داره و الحمد الله بعد از چند سال مبین نت وایمکس دارای ثبات سرعت شده!!! و خلاصه اگه وایمکس مبین نت دارید از همین وایمکس استفاده کنید و به TD-L ارتقا ندید که اشتباه بزرگی مرتکب میشید که نه سرویس مناسبی داره نه سرعت با ثبات و سقیمت سرویسهاشم مناسب نیست.

apple021
21-06-2018, 21:51
مشکلم حل شد مرسی

saeeddeeas
28-06-2018, 02:30
طرحی که قبلا داشتم و الان آخرشه اما قابلیت تمدید نداره اگر مبلغشو بریزم تو حساب آیا خودش تمدید میشه یا نمیشه؟ قبلا یادمه اینجوری میشد

Sent from my ALP-L29 using Tapatalk

Cyber-PC
28-06-2018, 08:21
طرحی که قبلا داشتم و الان آخرشه اما قابلیت تمدید نداره اگر مبلغشو بریزم تو حساب آیا خودش تمدید میشه یا نمیشه؟ قبلا یادمه اینجوری میشد

من پارسال در همین وضع شما بودم منتهی برای ایرانسل همین فکر شما رو کردم
نتیجه اینکه اول خودشون حساب کاربری وایمکس من رو تعلیق و بعد کلا بستند و مجبورم کردند که برم مودم رو عوض کنم و LTE بگیرم و هرچی هم گفتم حداقل از پولی که برای طرح ماهانه وایمکس دادم کم کنید گفتند اون بعدا میاد به حسابتون
من مودم رو گرفتم با اون طرح مسخره ۱۵ گیگ ۳ ماه!!! بعد از ۳ روز تموم شد باز گفتم میخوام طرح جدید بگیرم پولی که برای وایمکس دادم رو حساب کنید گفتن بعدا!
خلاصه منم که خسته شدم بعد از چند روز طرح شش ماه 750 گیگ رو گرفتم بعد از نزدیک ۲۵ روز دیدم برداشتن نزدیک ۴۰ تومن از هزینه ای که برای وایمکس دادم رو به حساب ایرانسل واریز کردند و یک ماه هم فرصت دادن مصرفش کنم وگرنه حذف میشه!!!
گفتم من طرح ۶ ماه دارم نمیشه این پول رو برام نگه دارید یا برگردونید یا کاری کنید که از بین نره
گفتن میتونید این ۷۵۰ گیگ که ۲۵ روز پیش خریدید رو تا چند روز آینده مصرف کنید بعد از این ۴۰ تومن بصورت بدون تعرفه و آزاد براتون کم میشه :n04::n04::n04::n04:
TLDR اینکه اینکار رو نکن که پولت حروم میشه و اینها رسما دزدند و اگر در منطقه ای بودم که ADSL داشتم سرم میرفت از ایرانسل اکانت نمی‌گرفتم
با توجه به اینکه سگ زرد هم برادر شغاله مبین نت هم باید با همین سیاست بره جلو

saeeddeeas
28-06-2018, 10:56
نتیجه اینکه اول خودشون حساب کاربری وایمکس من رو تعلیق و بعد کلا بستند و مجبورم کردند که برم مودم رو عوض کنم و LTE بگیرم و هرچی هم گفتم حداقل از پولی که برای طرح ماهانه وایمکس دادم کم کنید گفتند اون بعدا میاد به حسابتون
من مودم رو گرفتم با اون طرح مسخره ۱۵ گیگ ۳ ماه!!! بعد از ۳ روز تموم شد باز گفتم میخوام طرح جدید بگیرم پولی که برای وایمکس دادم رو حساب کنید گفتن بعدا!
خلاصه منم که خسته شدم بعد از چند روز طرح شش ماه 750 گیگ رو گرفتم بعد از نزدیک ۲۵ روز دیدم برداشتن نزدیک ۴۰ تومن از هزینه ای که برای وایمکس دادم رو به حساب ایرانسل واریز کردند و یک ماه هم فرصت دادن مصرفش کنم وگرنه حذف میشه!!!
گفتم من طرح ۶ ماه دارم نمیشه این پول رو برام نگه دارید یا برگردونید یا کاری کنید که از بین نره
گفتن میتونید این ۷۵۰ گیگ که ۲۵ روز پیش خریدید رو تا چند روز آینده مصرف کنید بعد از این ۴۰ تومن بصورت بدون تعرفه و آزاد براتون کم میشه :n04::n04::n04::n04:
TLDR اینکه اینکار رو نکن که پولت حروم میشه و اینها رسما دزدند و اگر در منطقه ای بودم که ADSL داشتم سرم میرفت از ایرانسل اکانت نمی‌گرفتم
با توجه به اینکه سگ زرد هم برادر شغاله مبین نت هم باید با همین سیاست بره جلودهنم باز موندااااا، ایرانسل خیلی وقته حروم خوری رو به همه ثابت کرده، منتهی چون قبلا برای مبین نت به این شکل میشد الان پرسیدم تا مطمن بشم بعد هزینه رو واریز کنم چون سرعت مبین نت اینجا کیفیت ندارع و فقط طرح یکساله برای استفاده روی لپ تاپ جهت چک کردن ایمیل و وبسایت استفاده میکنم و در مواقع دیگر مودم همراه اول و وایرلس دارم

mahan999
28-06-2018, 19:08

کدوم مودم رو براتون فرستادن ؟

Cyber-PC
28-06-2018, 19:22
کدوم مودم رو براتون فرستادن ؟

گفتن حضوری برم همون روز انجام میشه ولی بخوام صبر کنم ممکنه تا ۱ هفته طول بکشه برای همین خودم رفتم نمایندگی با TF-i60 عوض کردن.

mahan999
28-06-2018, 21:12
گفتن حضوری برم همون روز انجام میشه ولی بخوام صبر کنم ممکنه تا ۱ هفته طول بکشه برای همین خودم رفتم نمایندگی با TF-i60 عوض کردن.

تهران ؟ اونوقت خودتون انتخاب کردید ؟ آخه مودم اون زمان مگه 350 تومن نبود ؟ آداپتور نباشه مشکل نداره ؟

Cyber-PC
29-06-2018, 07:24
تهران ؟ اونوقت خودتون انتخاب کردید ؟ آخه مودم اون زمان مگه 350 تومن نبود ؟ آداپتور نباشه مشکل نداره ؟

به ترتیب:
کرج - خیر انتخابی در کار نبود - نمیدونم - نمیدونم

nice 2000
04-07-2018, 17:25
اهواز تموم شده ظاهرا:

اهواز دچار اختلال نمیباشد بلکه سرویس وایمکس اهواز کامل قطع شده است و باید برای خرید مودمهای جدید اقدام نمایید
بشینید تا تعویض کنم...

mahan999
05-07-2018, 13:20
به ترتیب:
کرج - خیر انتخابی در کار نبود - نمیدونم - نمیدونم

مودمتون رو زدن تو برق تست کردن ؟

Cyber-PC
05-07-2018, 13:34
مودمتون رو زدن تو برق تست کردن ؟

خیر فقط تحویل گرفتن

saeidf1
05-07-2018, 17:15
امروز رفتم نمایندگی مبین نت تو شهرمون ساوه شهرمون جزTD LTe نیستش اما مودم های B612 اوردن ثبتنام کردم از سایت دوتا مودم داشتم برا تعویض گفتن تماس میگیرن ظرف یک روز کاری نمایندگی گفت که دکلهای همرا اول رو اجاره کرده شرکت برا وصل شدن اسمش هم گذاشتن فناوری 360
تو سایت مبین نت هم کامل پوشش وایمکس و فروشش رو متوقف کردن به1575 عم زنگ میزنی بعد شماره3 رو که میگیری گفتش ظرف48 ساعت اتی وایمکس قطع میشه کامل!!!! انگار یه ضرب میخوان برش دارن

mahan999
06-07-2018, 00:44
خیر فقط تحویل گرفتن

مرسی. فقط کدوم نمایندگی رفتی ؟

Cyber-PC
06-07-2018, 01:41

مرسی. فقط کدوم نمایندگی رفتی ؟

همونطور که اول گفتم من ایرانسل هستم دوست عزیز نه مبین نت. فقط برای تمدید اکانت دوستمون این قضیه رو تعریف کردم

RealFlow
07-07-2018, 05:06
پارسال پائیز هی بمن پیام می آمد که وایمکس رو به tdl ارتقا بدید!! و من تا الان وایمکس استفاده میکنم 2 هفته قبلم سرویسم تمام شد بعد وارک پروفایل کاربریم تو سایت مبین نت شدم و سرویس 6 ماهه خودم رو تمدید کردم!! آنلاین چون نمایندگی که نزدیک خانه ما بود تعطیل شده و نمایندگی دیگه اش خیلی دور بود!! الانم که رفتم چک کردم دیگه بخش ثبت نام وایمکس رو کامل برداشتن ! و فقط tdl ثبت نام میکنن ولی بخش مشترکین وایمکس هست و من واردش شدم دیدم سرویسهای 1 ساله و 6 ماهه رو برداشتن!! فقط 1 ماهه و 3 ماهه هست!! البته اگه آنلاین بخوای تمدید کنی باید پول رو هم آنلاین پرداخت کنی باشماره کارت و رمز دوم و ...... البته اگه خواستید آنلاین کنید بعد پرداخت شماره پرداخت و ... داشته باشید که اگه یک وقت پول از کارت شما کم کرد ولی سرویس تمدید نشد مدرک داشته باشید تا پولتان رو پس بگیرد بنظر منم هرگز نسل جدید ثابت tdl نگیرید هم سرویسش گرانه هم شبانه رایگان نداره و سرعتشم که 40 مگ نیست و در حد ADSL هست با قیمت خیلی بیشتر!!!

saeidf1
07-07-2018, 05:43
پارسال پائیز هی بمن پیام می آمد که وایمکس رو به tdl ارتقا بدید!! و من تا الان وایمکس استفاده میکنم 2 هفته قبلم سرویسم تمام شد بعد وارک پروفایل کاربریم تو سایت مبین نت شدم و سرویس 6 ماهه خودم رو تمدید کردم!! آنلاین چون نمایندگی که نزدیک خانه ما بود تعطیل شده و نمایندگی دیگه اش خیلی دور بود!! الانم که رفتم چک کردم دیگه بخش ثبت نام وایمکس رو کامل برداشتن ! و فقط tdl ثبت نام میکنن ولی بخش مشترکین وایمکس هست و من واردش شدم دیدم سرویسهای 1 ساله و 6 ماهه رو برداشتن!! فقط 1 ماهه و 3 ماهه هست!! البته اگه آنلاین بخوای تمدید کنی باید پول رو هم آنلاین پرداخت کنی باشماره کارت و رمز دوم و ...... البته اگه خواستید آنلاین کنید بعد پرداخت شماره پرداخت و ... داشته باشید که اگه یک وقت پول از کارت شما کم کرد ولی سرویس تمدید نشد مدرک داشته باشید تا پولتان رو پس بگیرد بنظر منم هرگز نسل جدید ثابت tdl نگیرید هم سرویسش گرانه هم شبانه رایگان نداره و سرعتشم که 40 مگ نیست و در حد ADSL هست با قیمت خیلی بیشتر!!!

بیشتر برا مودم هاش ثبتنام کردم تا انلاکشون کنم خوب چیزیه مودماشb612:n02::n02:

mahan999
07-07-2018, 13:43
همونطور که اول گفتم من ایرانسل هستم دوست عزیز نه مبین نت. فقط برای تمدید اکانت دوستمون این قضیه رو تعریف کردم

مرسی از راهنمایی
خوب من هم یه مودم وایمکس دارم مال ایرانسه برای همین پرسیدم ازتون .
آخه عجیبه معمولا خودشون میفرستن مودم رو . حالا شما بگو آدرس جایی که رفتی رو برم شاید حضوری عوض کردن./

saeidf1
07-07-2018, 17:15
خداوکیلی چ مسخره بازی راه انداختن پول مودم وایمکس بدی بعد برا تعویضش ثبتنام بکنی میگن اگه جزو کاربر مجاز باشید50 تومن میشه وگرنه350 باس بدین این چرت و پرتا چیه راه انداختن خدایی!!!!! کسی با همچین چیزی برخورد کرده؟؟! بعد از ثبتنام تو سامانه اش چقدر طول میکشه تا زنگ بزنن!؟

Cyber-PC
07-07-2018, 20:27
مرسی از راهنمایی
خوب من هم یه مودم وایمکس دارم مال ایرانسه برای همین پرسیدم ازتون .
آخه عجیبه معمولا خودشون میفرستن مودم رو . حالا شما بگو آدرس جایی که رفتی رو برم شاید حضوری عوض کردن./

میدان شهدا طبقه ی بالای بازار موبایل

mahan999
08-07-2018, 00:33
میدان شهدا طبقه ی بالای بازار موبایل

دمت گرم خوب من هم همونجا رفتم هفته قبل گفت ما تعویض نمیکنیم باید آنلاین تعویض کنید نوع مودم هم مشخص نمیشه.

Cyber-PC
08-07-2018, 00:53
دمت گرم خوب من هم همونجا رفتم هفته قبل گفت ما تعویض نمیکنیم باید آنلاین تعویض کنید نوع مودم هم مشخص نمیشه.

از پارسال به امسال قانون رو عوض کردند حضوری همان روز انجام میشد ولی اینطوری هم حداکثر باید ظرف یک هفته انجام بشه.

mahan999
08-07-2018, 11:13
از پارسال به امسال قانون رو عوض کردند حضوری همان روز انجام میشد ولی اینطوری هم حداکثر باید ظرف یک هفته انجام بشه.

خیلی ممنون که راهنمایی کردید.:n16:

peahman
09-07-2018, 00:50
دوستان از مبین نت راضی هستی ؟

حجم اضافه که میخرید ، ترافیک بین الملل 4 برابر کسر میشه ؟

saeeddeeas
25-07-2018, 08:33
خداوکیلی چ مسخره بازی راه انداختن پول مودم وایمکس بدی بعد برا تعویضش ثبتنام بکنی میگن اگه جزو کاربر مجاز باشید50 تومن میشه وگرنه350 باس بدین این چرت و پرتا چیه راه انداختن خدایی!!!!! کسی با همچین چیزی برخورد کرده؟؟! بعد از ثبتنام تو سامانه اش چقدر طول میکشه تا زنگ بزنن!؟

وااای بمنم همین رو گفتن شما مجاز نیستی باید پول کامل بدی
چرا مجاز نیستم؟ چه فرقی داره؟
تازه مودم کامل هم ثبت نام کردم ولی هنوز زنگ نزن

RealFlow
27-07-2018, 02:35
سرعت گاهی کم زیا دمیشه!!
تازه سرعت فیس پوک باز کن و یوتیوب باز کن کم شده!!
و اینکه سرعت آپلود خیلی پائین آمده فاجعه!! اصلا مبین نت بدرد آپلود نمیخوره!! حتی یک تصویر هم بزور توی فیس پوک آپلود میشه و خیلی آپلودش فاجعه اس!!
من که اصلا قصد ترک کردن وایمکس رو ندارم و

Dr Nima
27-07-2018, 10:28
سرعت گاهی کم زیا دمیشه!!
تازه سرعت فیس پوک باز کن و یوتیوب باز کن کم شده!!
و اینکه سرعت آپلود خیلی پائین آمده فاجعه!! اصلا مبین نت بدرد آپلود نمیخوره!! حتی یک تصویر هم بزور توی فیس پوک آپلود میشه و خیلی آپلودش فاجعه اس!!
من که اصلا قصد ترک کردن وایمکس رو ندارم و

میتونی عوضش کنی b612 بگیری (طرح 360) که این مودم میشه آنلاکش هم کرد
اگه هم بخوای بفروشی به خاطر همین آنلاکش خوب میخرن

mahan999
28-07-2018, 07:08
میتونی عوضش کنی b612 بگیری (طرح 360) که این مودم میشه آنلاکش هم کرد
اگه هم بخوای بفروشی به خاطر همین آنلاکش خوب میخرن

طرح یکساله دیگه ندارن ؟

Dr Nima
29-07-2018, 13:10
طرح یکساله دیگه ندارن ؟

وایمکسش که داره جمع میشه
TD هم تو سایتش زده طرحاشو
میتونی تو سایتش بری > گفتگوی آنلاین - از کارشناساش بپرسی

ghadeer
29-07-2018, 19:54
وااای بمنم همین رو گفتن شما مجاز نیستی باید پول کامل بدی
چرا مجاز نیستم؟ چه فرقی داره؟
تازه مودم کامل هم ثبت نام کردم ولی هنوز زنگ نزن

سلام
به منم همینا رو گفتن، منم تو سامانه ۱۹۵ سازمان تنظیم مقررات شکایت کردم. لطفا دوستان دیگه هم اگه این چیزا رو بهشون گفتن برن به complaint2.cra.ir شکایت کنن اگه تعداد زیاد بشه زودتر رسیدگی میکنن.

saeeddeeas
31-07-2018, 14:50
سرعت عجیب و باور نکردنی وایمکس مبین نت برای اولین بار انگار زدن به سیم آخر
۵۰ گیگ دارم بزنم تو گوشش

_Mehran
02-08-2018, 23:33
سرعت عجیب و باور نکردنی وایمکس مبین نت برای اولین بار انگار زدن به سیم آخر
۵۰ گیگ دارم بزنم تو گوشش

میشه یه عکس از قسمت فزکانس برازی ؟‌ بگم بالاتز از این درصد ها تو مودمه گه گداشتی . ممنون

saeeddeeas
02-08-2018, 23:35
میشه یه عکس از قسمت فزکانس برازی ؟‌ بگم بالاتز از این درصد ها تو مودمه گه گداشتی . ممنونفرکانس ۳۵۵۹۰۰۰ هستش
قبلا ۳۵۴۹۰۰۰ بود
اما تغییر دادم سرعت عالی شد

_Mehran
02-08-2018, 23:37
الان یعنی
۳۵۵۹۰۰۰ هست ؟

saeeddeeas
03-08-2018, 10:32
الان یعنی
۳۵۵۹۰۰۰ هست ؟بله

RealFlow
26-08-2018, 04:18
از 31 مرداد تا 3 شهریور قطع بود بخاطر گفته خود مبین نت تغییرات ..!!! بعد دیروز هر چه میزدم مودم وصل نمیشد به نت!! اصلا یک ثانیه هم نمیشد بعد مودم رو بردم طیقه دوم کنار پنجره دیدم ای وای تازه بزور 2 تا چراغ یسگنال آنتن دهی روشن میشه
!! الان چون سیستم پائینه و ..... مودم رو بردم تو حیاط در فضای باز زیر آسمان!! بدون سقف تا صبقه پائین هم آنتن بده!! هه
الان کمی قطعی وصلی داره و از اون هم بدتر ثبات سرعت نداره بین 150 200 تا 430 در جذر و مد مثل آب دریا هست یعنی سرعت ثابت نیست!!
سرویسهای 6 ماهه رو هم برداشتن هم هشون 3 ماهه و 1 ماهه گذاشتن!! اینجور که معلومه از آنت های وایمکس کم کردن!! چون آنتن دهی و کیفیت وایمکس پائین آمده خیلی!!
ASDL خوب با شبانه مناسب گیرم بیاد میرم...

- - - Updated - - -

از 31 مرداد تا 3 شهریور قطع بود بخاطر گفته خود مبین نت تغییرات ..!!! بعد دیروز هر چه میزدم مودم وصل نمیشد به نت!! اصلا یک ثانیه هم نمیشد بعد مودم رو بردم طیقه دوم کنار پنجره دیدم ای وای تازه بزور 2 تا چراغ یسگنال آنتن دهی روشن میشه
!! الان چون سیستم پائینه و ..... مودم رو بردم تو حیاط در فضای باز زیر آسمان!! بدون سقف تا صبقه پائین هم آنتن بده!! هه
الان کمی قطعی وصلی داره و از اون هم بدتر ثبات سرعت نداره بین 150 200 تا 430 در جذر و مد مثل آب دریا هست یعنی سرعت ثابت نیست!!
سرویسهای 6 ماهه رو هم برداشتن هم هشون 3 ماهه و 1 ماهه گذاشتن!! اینجور که معلومه از آنت های وایمکس کم کردن!! چون آنتن دهی و کیفیت وایمکس پائین آمده خیلی!!
ASDL خوب با شبانه مناسب گیرم بیاد میرم...

NET DOCTOR
23-01-2019, 20:16
دوستان اگر کسی مودم رومیزی وایمکس مبین نت خواست مال من در حد نو و به قیمت مناسب موجوده

پی وی پیام بدین

yakooza
23-01-2019, 20:57
سلام بر دوستان اهل فن یه سوال دارم من 2 تا مودم وایمکس دارم یکیش سوخت الان تو پنل مودم سوخته سرویس برای مشتریان قدیمی گذاشته حالا الان اگه من بخوام اکانت مودم سوخته رو روی مودم سالمم ست کنم و استفاده کنم کسی راه شو بلده؟ در ضمن مودم سالم dx350 هستش و مودم سوخته bmw632

kenshikan
26-01-2019, 14:28
من اون مودمم رو رد کردم رفته براي همين چشم بسته ميگم:

بعد ازلاگين به مودم (با يوزر ادمين، پسورد ادمين) اگه بريد توي بخش پيکربندي سيستم/توي مودم، يه جايي شناسه کاربري و پسورد شبکه اپراتور رو مي گيره و ميشه اونجا بزنيد و تست کنيد. البته ممکنه اپراتور مک ادرس مودم قبلي رو توي پروفايل فيکس کرده باشه که در اون صورت يه زنگي هم بايد به پشتيباني بزنيد براتون مک مودم دوم رو ست کنه.

hamedchtsz
09-02-2019, 06:40
سلام دوستان
من مودم TD-LTE مبین نت دارم. بنظرتون آیا راهی هست که ازین مودم با سیمکارت های ایرانسل استفاده کنم؟ چون طرح های مبین نت بصرفه نیستن.

hamedchtsz
09-02-2019, 16:32
..........

ALIRK
09-02-2019, 17:07
سلام دوستان
من مودم TD-LTE مبین نت دارم. بنظرتون آیا راهی هست که ازین مودم با سیمکارت های ایرانسل استفاده کنم؟ چون طرح های مبین نت بصرفه نیستن.

اگر مدل شما b612 باشه وقابلیت انلاک داشته باشه بله میتونی
و اگر مشخصات بالا رونداشته باشی خیر

_Mehran
13-02-2019, 15:06
ظاهراً آنتن های وایمکس تو تهران خاموش شدن من چند جا مودممو بردم آننن قطغ بود کسی از تهران میتونه وصل بشه ؟

number-1
13-02-2019, 17:43
ظاهراً آنتن های وایمکس تو تهران خاموش شدن من چند جا مودممو بردم آننن قطغ بود کسی از تهران میتونه وصل بشه ؟

شرکت ارتباطات مبین‌نت هم‌زمان با توقف ارائه خدمات وایمکس و بهره‌برداری از اینترنت نسل جدید TD-LTE، شــرایط ویژه‌ای بـرای تعویض مودم وایمکس در نظر گرفته است.

شرایط ارتقا به TD-LTE
(ویژه مشترکین با مودم وایمکس فعال)

[*=1] تعویض مودم وایمکس با مودم نسل جدید TD-LTE
[*=1] ارائه سیم کارت نسل جدید TD-LTE با اینترنت پرسرعت تا 40Mbps
[*=1] نصب و راه‌اندازی رایگان

kenshikan
08-04-2019, 13:58
متاسفنه وايمکس و تي دي ال تي ئي و کلا شرکت مبين نت، تنها بسته هاي وروديش خوب هستن، ولي وقتي دستگاه شون رو خريديد و وارد بازي شديد، بسته هاي تمديديش در برابر ايرانسل بسيار کم، گران و ناجورند. من خودم نزديک شش ساله به ترتيب ورود تکنولوژي مشتري هر دو سرويس مبين بودم ولي در مجموع کمتر از سه سال خريد و استفاده داشتم و بيشتر مجبور شدم سراغ سرويس ها و اپراتورهاي ديگه برم. البته دليل دراز شدن گوشم و خريد مودم مبين به جاي ايرانسل اين بود که اون زمان پوشش وايمکس مبين سراسري بود و در شهرهاي بيشتري کار رو راه مي انداخت.

ولي در کل، شما به سختي مي تونيد در منوي کوچيک مبين نت، بسته با حجم ترافيک و قيمت متناسب با نيازتون پيدا کنيد. معمولا يا بسته ارزون مي خريد و مجبور به خريد حجم گران در ميانه دوره مي شيد، يا بسته هاي پرحجم گرون مي خريد که در پايان دوره بسته مونده بزرگي از ترافيکتون سوخت مي شه.

با وجود مانور بسيار زياد آگهي ها و پيامکهاي مبين نت روي فروش به کاربر نهايي، در اصل منتاليته کارشناسان بي درد اين شرکت روي سرويس دهي به مشتريان حقوقي (شرکتها و سازمانها) و نيز مشتريان حقيقي ثروتمند هست که هزينه هاي ماهانه و سالانه اينترنت براشون پول خرده و گزينه هاي مناسبي براي قشر متوسط و ضعيف ندارند. در حالي که اصولا اپراتور اينترنتي بودن بر پايه فروش زياد با سود کم و قيمت رقابتي تعريف ميشه، اينها دقيقا برعکس آب شنا مي کنند: سود زياد روي فروش کم!!

گاهي که مشتريان حقيقي و متوسط به خاطر گراني سرويس شون رو مدتها تمديد نمي کنن، از دست شون در مي ره و يکي دو تا بسته اقتصادي هم معرفي مي کنن که اون هم ماندگار نيست و پس از رسيدن به يک سطحي از فروش جمع ميشه.

اميدوارم مبين نت يه تجديد نظر اساسي روي تيم تعريف محصول و بازرگانيش بکنه وگرنه توي بازار بي سيم ايران جايي نخواهد داشت. همين الان هم که اين رو مي نويسم پنل کاربري مبين نت داون هست :|

SINASONY
06-11-2019, 15:27
درود. دوستان وایمکس بلاخره به ابدیت پیوست؟من مودمشو هنوزم دارم ساکن شهرستانم تعویض میکنن یا مودمشb632موند رو دستمون؟:D

- - - Updated - - -

درود. دوستان وایمکس بلاخره به ابدیت پیوست؟من مودمشو هنوزم دارم ساکن شهرستانم تعویض میکنن یا مودمشb632موند رو دستمون؟:D

kenshikan
08-11-2019, 15:12

بهتر بود مي گفتيد کدوم شهرستان. به هر حال اگر که وايمکس رو جمع کردن، احتمالا الان توي پوشش تي دي-ال تي ئي هستيد. پس سريعتر تا نسوخته براي مهاجرت باهاشون تماس بگيريد.
البته گزينه بهتر مي تونه اين باشه که بريد سراغ ايرانسل و از صفر بياغازيد. يه هزينه مودم پياده مي شيد، ولي عوضش احتمالا در دراز مدت به نفع تون خواهد بود.:D

SINASONY
09-11-2019, 12:49
بهتر بود مي گفتيد کدوم شهرستان. به هر حال اگر که وايمکس رو جمع کردن، احتمالا الان توي پوشش تي دي-ال تي ئي هستيد. پس سريعتر تا نسوخته براي مهاجرت باهاشون تماس بگيريد.
البته گزينه بهتر مي تونه اين باشه که بريد سراغ ايرانسل و از صفر بياغازيد. يه هزينه مودم پياده مي شيد، ولي عوضش احتمالا در دراز مدت به نفع تون خواهد بود.:D
کرمانشاهم.برام مهم نیست بسوزه یا نه.چون تعرفه های نسل چهاره مبین نت رو هم که دیدم اصلا بصرفه نیستو گرونه.یه مودم فور تی پی لینک گرفتم از اون استفاده میکنم بصرفه تره.مودم وایمکسشم میذاریم تو موزه.:دی

esteghlalalireza
20-01-2022, 19:53
با سلام
ببخشید دوستان من یک مودم گرفتم به نام lx350p
با فریمور v2.10.14-g1.5.1-mobinnet ایا راهی هست که بتونم انلاکش کنم یا فریمورشو اپدیت کنم!؟:17:
میدونم که وایمکس دیگه استفاده نمیشه ولی کار دیگه ای باهاش دارم:دی
ممنون میشم راهنمایی کنید:):»

yakooza
21-01-2022, 00:28
سلام دوست من انلاکش کنی یعنی چی قبلا که شر کت ها سرویس میدادن میشد مثلا از هر دو اپراتور ایرانسل و مبین نت با این مودم استفاده کرد الان هم فریم ور براش نیست و فقط میتونی بزاری رو حالت دی اچ سی پی یا بریج به عنوان روتر استفاده کنی

kenshikan
21-01-2022, 12:14
با سلام
ببخشید دوستان من یک مودم گرفتم به نام lx350p
با فریمور v2.10.14-g1.5.1-mobinnet ایا راهی هست که بتونم انلاکش کنم یا فریمورشو اپدیت کنم!؟:17:
میدونم که وایمکس دیگه استفاده نمیشه ولی کار دیگه ای باهاش دارم:دی
ممنون میشم راهنمایی کنید:):»

سلام
همانطور که دوستان براي استفاده از سوييچ يا وايرلس مودم، نيازي به آنلاک نداريد. آنلاک کردن تنها براي استفاده دستگاه روي سرويس اپراتورهاي ديگه معني داره. سرويس وايمکس توي کشور گردآوري شده و به نظر مي رسه اين ترد هم بايد قفل بشه تا دوستان و تازه واردها به اشتباه اينجا پست نذارن.