ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] Wimax Mobinnet / وایمکس شرکت مبین نت

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

majid059
02-01-2015, 15:49
دوستان نامحدود مبین نت چطوره ؟ برای دانلود خوبه ؟ دوستانی که دارن راضین بگن قیمتشون مثال 2mg چقدر در میاد ماهی

برای دانلود شبانه خوبه چون سرعت روز و شبش ثابته ولی قیمتش بالاست و به صرفه نیست
درضمن ممکنه پوشش منطقه ای شما خوب نباشه و سرعت تاثیر بزاره
اگر مقدوره ADSL تهیه کنید به صرفه تر هست
قیمت ها توی سایتش هست

Microsoft Windows
03-01-2015, 13:08
برای من صفحه مشترکین باز نمیشه ماله شما هم همینطوره؟

Tornado2800
03-01-2015, 13:47
برای من صفحه مشترکین باز نمیشه ماله شما هم همینطوره؟

سلام
بله سرور به صورت کامل از دسترس خارج شده

saeeddeeas
03-01-2015, 14:58
ظاهرا دارن بسته هارو گرون میکنن

ali_ab
03-01-2015, 22:11
سلام به دوستان عزیز
در محل کارم و در اتاقی که کار می کنم دسترسی به پنجره و محیط باز ندارم به طوری که در منوی استاتوس چک می کنم قدرت سیگنال رو 6%و کیفیت سیگنال رو 14% اعلام کرده . به نظر عزیزان راهی هست که بتونم قدرت دریافت مودم رو افزایش بدم ؟مدل مودم bm632 هست
از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم
موفق باشید

Tornado2800
04-01-2015, 01:59
سلام به دوستان عزیز
در محل کارم و در اتاقی که کار می کنم دسترسی به پنجره و محیط باز ندارم به طوری که در منوی استاتوس چک می کنم قدرت سیگنال رو 6%و کیفیت سیگنال رو 14% اعلام کرده . به نظر عزیزان راهی هست که بتونم قدرت دریافت مودم رو افزایش بدم ؟مدل مودم bm632 هست
از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم
موفق باشید
سلام
نظرتون در مورد نسل ۳ بین ۳ اپراتور حاضر چیه؟
بررسی کنید شاید مشکلتون حل شد
در غیر این صورت دستگاه جدیدی معرفی میکنم از سری Huawei در مبین نت . که از مودم شما بسیار تا بسیار قویتر می باشد

ali_ab
04-01-2015, 13:06
سلام
نظرتون در مورد نسل ۳ بین ۳ اپراتور حاضر چیه؟
بررسی کنید شاید مشکلتون حل شد
در غیر این صورت دستگاه جدیدی معرفی میکنم از سری Huawei در مبین نت . که از مودم شما بسیار تا بسیار قویتر می باشد
با عرض سلام
دوست عزیزم از توجه شما سپاسگزارم
تبلتم سیم کارت خور نیست، در ضمن در اتاق محل کار خط دهی ایرانسل نزدیک به صفره و همراه اول هم خیلی جالب نیست، رایتل رو هم تست نکردم

Tornado2800
04-01-2015, 17:04
با عرض سلام
دوست عزیزم از توجه شما سپاسگزارم
تبلتم سیم کارت خور نیست، در ضمن در اتاق محل کار خط دهی ایرانسل نزدیک به صفره و همراه اول هم خیلی جالب نیست، رایتل رو هم تست نکردم

مودم های سیم کارت خور زیاد هست توی بازار شما به صورت دستی شبکه رو چک کنید ببینید ایا شبکه ی رایتل یا IRN 20 مشاهده میکنید یا خیر

ali_ab
04-01-2015, 17:54
مودم های سیم کارت خور زیاد هست توی بازار شما به صورت دستی شبکه رو چک کنید ببینید ایا شبکه ی رایتل یا IRN 20 مشاهده میکنید یا خیر
دوست عزیزم از راهنمایی شما ممنونم
آیا راهی هست که سیگنال همین مبین نت رو تقویت کرد؟
با سپاس فراوان

saeed410
04-01-2015, 18:33
حالم از مبین نت به هم میخوره. هزینه بالا 8 هزارتومن برای هر گیگ مگه چه خبره. آنتی دهی پایین. یک ماه تقریباً 350 هزارتومن واسه گیگ اضافی دادم. دیگه از شرش راحت شدم.

Tornado2800
04-01-2015, 21:51
دوست عزیزم از راهنمایی شما ممنونم
آیا راهی هست که سیگنال همین مبین نت رو تقویت کرد؟
با سپاس فراوان
بدون اضافه کردن سخت افزار در صورت وجود خیر
ولی در صورت تغییر مودمی که صحبتش کردم بله

ali_ab
05-01-2015, 13:51
منظور فرمایش شما از اضافه کردن سخت افزار چیه؟
با سپاس
موفق باشید

ali_ab
05-01-2015, 13:56
منظور فرمایش شما از اضافه کردن سخت افزار چیه؟ ممکنه بیشتر راهنمایی بفرمائید؟
با سپاس
موفق باشید

saeeddeeas
05-01-2015, 16:30
ادرس جدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hasht_sh782
06-01-2015, 17:48
با سلام
دوستان من براي دانلود فايلهاي بالاتر از 100مگ با مبين نت مشكل دارم به 99%كه مي رسه پيغام ميده امكان دانلود به خاطر پايان رفتن محدوديت زماني دانلود امكان پذير نيست البته با اينترنت دانلود منجر و دانلود از سايتهاي داخلي با قابليت دانلود مجدد
كسي مي داند مشكل از كجاست؟

ali nemesis
10-01-2015, 12:34
با سلام
دوستان من براي دانلود فايلهاي بالاتر از 100مگ با مبين نت مشكل دارم به 99%كه مي رسه پيغام ميده امكان دانلود به خاطر پايان رفتن محدوديت زماني دانلود امكان پذير نيست البته با اينترنت دانلود منجر و دانلود از سايتهاي داخلي با قابليت دانلود مجدد
كسي مي داند مشكل از كجاست؟

از نظر من مشکل از اینترنت دانلود منیجر هست شنیدم رو ۹۹ درصد کلا گیر میکنه از دبگر دانلود منیجرها استفاده کن مثلا گت فلش یا ..... ببین مشکلت حل میشه

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

ali1497
13-01-2015, 19:25
با سلام.
من مودم مبین نت مدل ix350p رومیزی وای فای دارم. آیا میشود اکانت ایرانسل را در آن ست کرد و استفاده نمود؟
با تشکر فراوان

vahidmir2000
14-01-2015, 12:20
با سلام.
من مودم مبین نت مدل ix350p رومیزی وای فای دارم. آیا میشود اکانت ایرانسل را در آن ست کرد و استفاده نمود؟
با تشکر فراوان

از لحاظ فنی مشکلی نداره ولی باید از نمایندگی های ایرانسل بپرسی که فیرم ور برای این ورژن دارن یا نه دوست من.

komail
15-01-2015, 03:37
من مودم مبین نت دارم
تا یه هفته پیشه مشکلی نداشت
ولی جدیدا فقط نصف شبا سرعتش مناسبه
باقی ساعات افتضاحه!!!!!!!1
افتضاح
ممکنه تنظیماتش دستکاری شده باشه
چه طور میتونم تنظیماتشو به دیفالت برگردونم؟

Tornado2800
15-01-2015, 23:00
من مودم مبین نت دارم
تا یه هفته پیشه مشکلی نداشت
ولی جدیدا فقط نصف شبا سرعتش مناسبه
باقی ساعات افتضاحه!!!!!!!1
افتضاح
ممکنه تنظیماتش دستکاری شده باشه
چه طور میتونم تنظیماتشو به دیفالت برگردونم؟

سلام
خیر از تنظیمات نیست
جاشو عوض کنید

amini_bio
19-01-2015, 09:55
واقعا خنده داره
درحالی که خیلی وقته آدرس صفحه مشترکین مبین نت به آدرس:
تغییر پیدا کرده،
امروز که برا من اس ام اس زده برا تمدید همچنان آدرس قدیمشو تو اس ام اس نوشته:

اونوقت از این شرکت انتظار خدمات خوب داریم!!! اینا سیستمای خودشون را هم اصلاح نمی کنند چه برسه به مشکلات و اشتراک مردم.

vahidmir2000
19-01-2015, 13:38
واقعا خنده داره
تغییر پیدا کرده،

اونوقت از این شرکت انتظار خدمات خوب داریم!!! اینا سیستمای خودشون را هم اصلاح نمی کنند چه برسه به مشکلات و اشتراک مردم.

شما هم دیگه توقعت زیاده ها. بذار یه سال بگذره و 1000 تا کاربر تذکر بدن حتما تصحیح میکنن :)

mehdi700007
20-01-2015, 23:55
واقعا خنده داره
تغییر پیدا کرده،

با سلام
اگه امکانش هست دوست عریر لطف کنید از اون اس ام اس که براتون گفتید ارسال شده یه اسکرین شات بگیرید جوری که تاریخ و ساعتش معلوم باشه و اینجا قرار بدید
با تشکر فراوان

faramobile
24-01-2015, 04:24
سلام

این دانلود شبانه مبین نت چطوریه ؟ هنوز اون طرح ۲ برابر حجم برای دانلود شبانه وجود داره یا بیخیالش شدن ؟

saeeddeeas
24-01-2015, 11:38
سلام

این دانلود شبانه مبین نت چطوریه ؟ هنوز اون طرح ۲ برابر حجم برای دانلود شبانه وجود داره یا بیخیالش شدن ؟
بیخیالش شدن، ولی عوضش چند شب یبار شبانشو قط میکنن یا منطقه مارو قط میکنن

vahidmir2000
24-01-2015, 18:44
سلام

به نظر میرسه این طرح دوبرابر فقط و فقط یک جور تهدید غیر رسمی بود برای صرفه جویی در دانلود چون هیچوقت اجرا نشد (حداقل برای سرویس من اجرا نشد و من هرشب تا صبح دانلود میکنم (البته اگر قطعی و ... وجود نداشته باشه)

shamsoddin
25-01-2015, 00:31
یک مودم dx350 کاملا سالم برای فروش. دوستان اگه خواستند پ.خ کنند:n01::n40:

دیروز اومدن از مخابرات و حفاری کردن و کابلا رو گذوشتن زیر زمین و .....:n02:

blackspider
25-01-2015, 12:30
بیخیالش شدن، ولی عوضش چند شب یبار شبانشو قط میکنن یا منطقه مارو قط میکنن

برای من یک هفته ست شبا دانلود در حد چند مگابایت شده.
برای شما هم همینطوره؟
درست میشه یا کلا مبین نت رو بزاریم کنار؟

blackspider
25-01-2015, 12:30
بهترین دانلود شبانه رو کدوم شرکت ارائه میده؟

vahidmir2000
25-01-2015, 12:39
برای شما هم همینطوره؟

من مشکلی نداشتم. ولی اینجور مشکلا رو در طول استفاده از مبین نت به وفور داشتم. اگر امکانش رو دارید که از adsl استفاده کنید شک نکنید و مبین رو بذارید کنار. ولی در مورد وایمکس چون مبین نت دانلود شبانه داره (با همه افت و خیزهاش) فعلا اجباری ازش استفاده کنید :)

saeeddeeas
25-01-2015, 12:39
برای شما هم همینطوره؟
من شب با طرح یک مگ حدود 700 مگ تا 1.5 گیگ میگیرم نوسان داره

blackspider
25-01-2015, 13:06
من شب با طرح یک مگ حدود 700 مگ تا 1.5 گیگ میگیرم نوسان داره

برای منم دقیقا همینطور بود، ولی الان یک هفتست سرعت روو چند کیلوبایته شبا!
زنگ زدم شرکت میگه دانلود شبانه به ما ربطی نداره!!!

vidav
25-01-2015, 13:50
دوست عزیز اگر امکانشو دارید که ADSL بگیرید لحظه ای تعلل نکنید و دانلود شبانه راحت دو سه گیگ هرشب دارید. من الان وایمکس ایرانسل دارم طرح ۱۲۸ با ضریب یک به یک که معادل یک مگ میشه. رایگان شبانه از ساعت دو تا هشت . از بین چهار دکل موجود در شهر ما فقط یک دکل که دور هم هست خلوته و من به اون وصل میشم و هر شب بین یک گیگ و نیم تا یک گیگ و هشتصد دانلود دارم. کلا وایمکس بدرد دانلود شبانه نمیخوره .اگر امکان استفاده از چیزی غیر از وایمکس رو ندارید میتونید جستجو کنید و به یک دکل خلوت وصل بشید تا دانلود شبانه حد اکثری داشته باشید.QUOTE=blackspider;8528135]بهترین دانلود شبانه رو کدوم شرکت ارائه میده؟[/QUOTE]

م

blackspider
25-01-2015, 17:44
چطوری به دکل وصل میشی شما؟

vidav
25-01-2015, 19:55
من نمیدونم مبین نت چطوریه. ولی با ایرانسل اینطوریه که به این آدرس میریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بعد گزینه wimax. را انتخاب میکنیم و فرکانس دکل رو عوض میکنیم .

blackspider
25-01-2015, 20:59
دقیقا گزینه فرکانس دکل چیه به انگلیسی؟
برای من اینا رو داره:
PKM
Authentication
Inner EAP

برای شما گزینه دیگه ای هم داره؟

vidav
25-01-2015, 21:42
ما یک گزینه wimax داریم که وقتی واردش میشیم کلیه فرکانسهای دکل ها اونجاست. اون دکلی که بهش وصل هستیم بوسیله ادیت غیر فعال میکنیم و اتوماتیک وصل میشه به دکل قوی تر. اگه دکل بعدی هم سرعتش خوب نبود دوباره اونو غیر فعال میکنیم.

vidav
25-01-2015, 22:06
این عکس رو ببین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به دکل به فرکانس ۳۴۹۴۰۰۰ و قدرت -۷۸ وصل شدم که فاصلش زیاده و قدرتش کم اما سرعت دانلودش از دکل منطقه ما که قدرتمنده بیشتره. چون دکل منطقه ما ترافیکش خیلی زیاده . مودم اتوماتیک به دکل قوی تر و نزدیک تر وصل میسه. اما شما در قسمت wimax فرکانسشو غیر فعال میکنید تا به دکل بعدی که ممکنه سرعت بهتری داشته باشه وصل بشید. من چهار تا دکل رو میتونم توی خونم بگیرم که همشون افتضاحن و دانلود شبانم بیشتر از ششصد مگ نمیشه .اما این دکلی که الان بهش وصلم چون خلوته دانلودم حد اقل یک گیگ و ششصد مگه .

Microsoft Windows
30-01-2015, 06:46
آقا دو مگ مبین نت هنوزم دانلود شبانش سر جاشه یا نه؟ مخابراتم بازی در آورده سرعت رایگان شبانه رو از 2 مگ رسونده به 256 حالا میخوام برگردم مبین نت کلافه شدم از دست این سرویس کننده های اینترنت:n15::n34::n03:

vidav
30-01-2015, 11:03
یه نصیحت دوستانه. اینترنت نداشته باش اما وایمکس نگیر

Microsoft Windows
30-01-2015, 14:20
یه نصیحت دوستانه. اینترنت نداشته باش اما وایمکس نگیر
والله هنوزم یه مودم باد کرده رو دستم دارم که هروقت اینترنت مخابرات بازی در میاره 48 تومن میدم تمدیدش میکنم و باهاش دانلود میکنم لامصب هر کاری میکنیم از این مبین نت خلاص بشیم نمیشه یعنی بقیه isp ها وضعشون بهتر نیست بی پدرا:n03:

vahidmir2000
30-01-2015, 14:55
والله هنوزم یه مودم باد کرده رو دستم دارم که هروقت اینترنت مخابرات بازی در میاره 48 تومن میدم تمدیدش میکنم و باهاش دانلود میکنم لامصب هر کاری میکنیم از این مبین نت خلاص بشیم نمیشه یعنی بقیه isp ها وضعشون بهتر نیست بی پدرا:n03:

متاسفانه انتخاب سرویس دهندهء اینترنت در ایران انتخاب بین بد و بدتر هستش و کاملا شانسیه. هر سرویسی که همین امروز برای خود شما بهتر کار میکنه باید از همون استفاده کنید. مبین نت هم که تکلیفش روشنه :)

a1l2i3z4a5h6r7
30-01-2015, 15:43
سرعت 2 مگ وایمکس شبی متوسط چند گیگ دانلود رایگان میده دوستانی که دارن ممنون میشم بگن من پارس دارم اما شبانه نداره مجبورم وایمکس بگیرم محلمون پورت های شرکت های دیگه پر هست بین وایمکس ایرانسل با وایمکس موبینت موندم دوستان راهنمایی بفرمایید

vidav
30-01-2015, 17:24
وایمکس ایرانسل هم ساعت شبانش بیشتره و هم محدودیتی برای دانلود نداره. ولی مبین نت فقط دو برابر حجمتون میتونید دانلود کنید.

saeidf1
04-02-2015, 17:31
وایمکس ایرانسل هم ساعت شبانش بیشتره و هم محدودیتی برای دانلود نداره. ولی مبین نت فقط دو برابر حجمتون میتونید دانلود کنید.مرد مومن چرا اطلاعات اشتباه میدی مبین نت فقط اسمن تو سایتش نوشته که محدوده ولی اصلا نیست من دو مگشو دارم شبی 4.6 گیگ راحت دان میکنم تو یه ماه هم بالای120گیگ دان میکنم پس اطلاعات غلط نده

saeeddeeas
04-02-2015, 17:47
مرد مومن چرا اطلاعات اشتباه میدی مبین نت فقط اسمن تو سایتش نوشته که محدوده ولی اصلا نیست من دو مگشو دارم شبی 4.6 گیگ راحت دان میکنم تو یه ماه هم بالای120گیگ دان میکنم پس اطلاعات غلط نده

مگه سرعت دان دو مگ چنده؟ من با یک مگ حداکثر بهترین حالت سرعت فول باشه که 180 هست حدود 1.8 گیگ میگیرم

osta_ali
04-02-2015, 18:44
مگه سرعت دان دو مگ چنده؟ من با یک مگ حداکثر بهترین حالت سرعت فول باشه که 180 هست حدود 1.8 گیگ میگیرم

من با یک مگ معمولا شبی 2.4گیگ میگیرم.

vidav
04-02-2015, 19:43
مرد مومن چرا اطلاعات اشتباه میدی مبین نت فقط اسممحدودتش نوشته که محدوده ولی اصلا نیست من دو مگشو دارم شبی 4.6 گیگ راحت دان میکنم تو یه ماه هم بالای120گیگ دان میکنم پس اطلاعات غلط نده

دوست عزیز من یکی از رفقام حجمش تموم میشه تماس میگیره و بهش میگن که شما محدودیت شبانه رپ رعایت نکردید من خودم مشترک مبین نت نیستم و اطلاعات دقیقی ندارم اما ظاهرا این محدودیت فقط برای مشترکین قدیمی رعایت نمیشود هرچند خود شما هم الان توی امضاتون به این نکته اشاره کردید پس شما هم ویرایش کنید اگر فکر میکنید درست نیست

number-1
04-02-2015, 20:39
دوستان بلاخره مبین نت دانلود شبانش محدود هست یا نه؟
این که میگید برای مشترکای قدیمی این قانون نیست مثلا برای چند سال پیش حساب میشه؟
با تشکر

vidav
04-02-2015, 20:42
دوست من الان دو ماه مودم مبین نت گرفته براش محدوده. اما ظاهرا کاربرای قدیمی راحت دانلود میکنن . باز مشخص نیست. منظورم از کاربرهای قدمی اونهایی که قبل از اومدن طرح محدودیت شبانه مشترک شدن

Ali_pc
05-02-2015, 13:58
دوستان عزیز من مودم رو شارژ کردم بعد از مدتی همون طرح قبلی الان زمان 0 هستش و پشتیبانی هم هرچی تماس میگیرم میگه شناسه اشتباه است و قطع میشه چیکار میتونم بکنم ؟
مودم رو از کسی خریدم اونم یادش نمیاد پسوورد وایرلس و ورود به مودم رو

saeidf1
05-02-2015, 20:09
دوست من الان دو ماه مودم مبین نت گرفته براش محدوده. اما ظاهرا کاربرای قدیمی راحت دانلود میکنن . باز مشخص نیست. منظورم از کاربرهای قدمی اونهایی که قبل از اومدن طرح محدودیت شبانه مشترک شدنوالا من مودمم رو تقریبا سه چهار سال پیش گرفتم هیچ محدودیتی نداره

saeidf1
05-02-2015, 20:15
دوستان عزیز من مودم رو شارژ کردم بعد از مدتی همون طرح قبلی الان زمان 0 هستش و پشتیبانی هم هرچی تماس میگیرم میگه شناسه اشتباه است و قطع میشه چیکار میتونم بکنم ؟مودم رو از کسی خریدم اونم یادش نمیاد پسوورد وایرلس و ورود به مودم روخوب برو تو صفحه مشترکین نوشته دیگه

number-1
05-02-2015, 23:25
والا من مودمم رو تقریبا سه چهار سال پیش گرفتم هیچ محدودیتی نداره

شما از چه طرحی استفاده میکنی؟

number-1
05-02-2015, 23:43
دوستانی که مبین نت دارن سرعت شما هم افتضاحه؟:n13:

saeidf1
06-02-2015, 12:14
شما از چه طرحی استفاده میکنی؟یه ماه دو مگ یه ماه یه مگ کلا هر ماه یه طرح متفاوت میگیرم

saeeddeeas
06-02-2015, 21:44

اره از دیشب تا الان سرعت زیر 20 هست:n21:

yuzarsiff
06-02-2015, 22:26
سرعت افتضاحه چرا اینطوری شده !

saeidf1
06-02-2015, 22:34
والا من الان طرحم یه مگه شب و روز سرعتم 190تاس

number-1
07-02-2015, 00:27
والا من الان طرحم یه مگه شب و روز سرعتم 190تاس

بله سرعت دانلود با دانلود منیجر مشکلی نداره ولی سرعت لود سایت و پینگ به شدت افتضاحه نسبت به قبل

morteza7m
07-02-2015, 01:11
با سلام.تا حالا چند بار موقع تمدید طرح به جای ۳۱ روز ۲۸ روز میزنه! اینم دزدی جدیده چند بار زنگ زدم گفتن درست میشه ولی نشده!!!

yuzarsiff
07-02-2015, 22:12
جالبه سرعت دانلود خوبه اما سرعت پیج باز کردن افتضاااااااح
گاهی اصن باز نمیشه !

yuzarsiff
07-02-2015, 22:15
با سلام.تا حالا چند بار موقع تمدید طرح به جای ۳۱ روز ۲۸ روز میزنه! اینم دزدی جدیده چند بار زنگ زدم گفتن درست میشه ولی نشده!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دزدی نیست دوست عزیز .. بر اساس ماه های میلادی تنظیم شده
فوریه 28 روزه
بعضی ماه ها هم شما میتونید 31 روز استفاده کنید

osta_ali
08-02-2015, 09:58

بعععله
من فكر كردم فقط برا من اينطوريه!
الان 2/3 روزه سرعت به شدت نوسان داره يك ساعت خوبه بعد دوباره افتضاح ميشه.نميدونم دارن چيكار ميكنن!

faramobile
09-02-2015, 03:09
والا من مودمم رو تقریبا سه چهار سال پیش گرفتم هیچ محدودیتی نداره

منم مودمم رو ۳ سال پیش گرفتم ، چند هفته پیش همینجا پرسیدم از دوستان گفتن اون دوبرابر حجم الکیه منم ۲ مگ زدم رفتم شمال تست هم کردم هیچ محدودیتی نبود و با سرعت ۳۸۰ راحت دانلود میکردم بین ساعات رایگان هم هر چی استفاده کردم چیزی کم نشد

saeeddeeas
13-02-2015, 15:35
اینم سرعت ما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

number-1
13-02-2015, 16:09
دوستان پس 100 درصد تایید میشه که مشترکان قدیمی میتونن بدون محدویت دانلود کنن
لطفا اگر مطمئن هستین بگین خیلی مهمه
با تشکر

saeeddeeas
13-02-2015, 17:10
دوستان پس 100 درصد تایید میشه که مشترکان قدیمی میتونن بدون محدویت دانلود کنن
لطفا اگر مطمئن هستین بگین خیلی مهمه
با تشکر

من مشترک قدیمم تا الان محدودیت نداشتم

vidav
13-02-2015, 17:56
بله دوست عزیز تمام دوستان توی این صفحه که میگن محدیت ندارن همه مشترکان قدیمی بودن. ولی دوست من که دو ماهه مشترک شده محدودیت داره . ظاهرا کاربرانی که قبل از اجرای طرح محدودیت شبانه مبین نت مشترک شدن چنین مشکلی ندارن

radarz
13-02-2015, 18:28
وایمکس در کل در حال دور زدن قوانین سازمان تنظیمات هست یکی ازین موارد :

طبق قانون سازمان تنظیمات تمامی شرکت ها موظفند حجم باقیمانده سرویس مشترک را به دوره قبل انتقال دهند .

که مبین نت این قضیه رو دور زده ، و از کم اطلاعی اکثر کاربران اینترنتی به قوانین سازمان تنظیمات و مقررات رادیویی امتناع کرده ....

Armin.Computer
14-02-2015, 18:36
وایمکس در کل در حال دور زدن قوانین سازمان تنظیمات هست یکی ازین موارد :

طبق قانون سازمان تنظیمات تمامی شرکت ها موظفند حجم باقیمانده سرویس مشترک را به دوره قبل انتقال دهند .

که مبین نت این قضیه رو دور زده ، و از کم اطلاعی اکثر کاربران اینترنتی به قوانین سازمان تنظیمات و مقررات رادیویی امتناع کرده ....

برای همه ی شرکت ها؟؟؟

adcomputer
15-02-2015, 17:30
یک جایی خونده بودم حجم آپلود رو نباید ای اس پی ها محاسبه کنند ایا درسته؟ و مبیننت اجرا میکنه؟

Rossin
15-02-2015, 17:45
سلام
داشتم نظرات دوستان رو میخوندم برای دانلود شبانه
خوندم که دو برابر حجم میشه فقط دانلود کرد؟ و اینکه بعضی از دوستان گفتن شبا تا 6 گیگ هم دانلود میکنند
چیزی از حجمشون کم نمیشه؟
من چند شب داشتم دانلود میکردم حدود 3 گیگ
از برنامه نورکس که میدیدم از چند مگ که دانلود میشد 180 مگ حدودا از ترافیک خودم کم میکرد.
برای شماهم پیش اومده؟ این چه رایکانیه اون وقت :n27:

number-1
15-02-2015, 18:45
سلام
داشتم نظرات دوستان رو میخوندم برای دانلود شبانه
خوندم که دو برابر حجم میشه فقط دانلود کرد؟ و اینکه بعضی از دوستان گفتن شبا تا 6 گیگ هم دانلود میکنند
چیزی از حجمشون کم نمیشه؟
من چند شب داشتم دانلود میکردم حدود 3 گیگ
از برنامه نورکس که میدیدم از چند مگ که دانلود میشد 180 مگ حدودا از ترافیک خودم کم میکرد.
برای شماهم پیش اومده؟ این چه رایکانیه اون وقت :n27:

شما اگه از قدیم یوزر مبین نت هستین براتون رایگانه

Rossin
15-02-2015, 19:17
شما اگه از قدیم یوزر مبین نت هستین براتون رایگانه

بله خوندم توی کامنتا یوزر های قدیمی رایگان دارند ولی من یوزر قدیمی نیستم.
پس برای من همون دو برابر حجم فقط رایگانه؟

number-1
15-02-2015, 19:49
بله خوندم توی کامنتا یوزر های قدیمی رایگان دارند ولی من یوزر قدیمی نیستم.
پس برای من همون دو برابر حجم فقط رایگانه؟

بله دیگه ..........

senator.boy2002
22-02-2015, 20:39
سلام.
من مشتری مبین نت هستم ولی چون مکانم رو عوض کردم به چندتا مشکل برخوردم، اگه امکانش هست راهنماییم کنید! ممنون!
1 - من مودم جیبی مبین دارم و این مودمم رو تقریبا 2 سال پیش گرفتم. در حال حاضر اینجایی که هستم اصلا انتن نمیده ولی یه مودم BM632w از دوستم قرض گرفتم ( از صفحه وایمکس تنظیمات مودم عکس گرفتم و پیوست کردم برای اینکه ببینین چجوری سیگنال میگیرم با این دستگاه ) که بطور کلی سه خط انتن داره اونم توی یه نقطه خاص.
یه بار سعی کردم توی تنظیمات مودم دوستم یوزر و پس مودم جیبی خودم رو بزنم تا شاید بتونم از اکانت خودم استفاده کنم روی مودمش که نشد.
حالا موندم که اگه من مودم جدید بگیرم جزو مشترکین جدید ( از لحاظ ترافیک رایگان شبانه ) حساب میشم؟ و نمیتونم از اکانت فعلیم روی مودم جدید استفاده کنم؟

2- روی مودم من یه پورت انتن اکسترنال هستش که توی اینترنت سرچ زدم و احتمالا نوع پورتش crc9 male هست. سوالم اینه که تا حالا کسی از انتن اکسترنال روی مودم جیبی مبین نت استفاده کرده و جواب گرفته؟ و اینکه توی تهران کجا میتونم این کانکتور رو گیر بیارم و یا تبدیل این کانکتور به sma female ( برای استفاده از انتن اکسترنال معمولی )؟

t2download
22-02-2015, 22:19
دوستان ایرانسل گرفته ام افتضاحه مبین نت چطوره تست سرعت می گذارید .......

t2download
22-02-2015, 23:10
منم مودمم رو ۳ سال پیش گرفتم ، چند هفته پیش همینجا پرسیدم از دوستان گفتن اون دوبرابر حجم الکیه منم ۲ مگ زدم رفتم شمال تست هم کردم هیچ محدودیتی نبود و با سرعت ۳۸۰ راحت دانلود میکردم بین ساعات رایگان هم هر چی استفاده کردم چیزی کم نشد

سلام من وایمکس ایرانسل دارم سرعتش بد هست .......... 512 دارم و adsl دارم 2 مگابایت همش تلفن نویز داره ......
کارم هم نویسندگی برای سایت های آگهی و تفریحی و موسیقی هست .......... سرعت 1 مگابایت مبین نت سرعتش خوب هست برای ارسال پست ؟؟؟ یا مثل ایرانسله .......

ali nemesis
25-02-2015, 18:12
دوستان ایرانسل گرفته ام افتضاحه مبین نت چطوره تست سرعت می گذارید .......

سرعت بستگی به منطقه مورد استفاده داره میتونید یک مودم از افرادی که مبین نت دارن قرضی بگیرید و ببرید یک مدت استفاده کنید
اصولا در ساعات رایگان اصلا نمیشه حساب باز کرد
در ساعات غیر رایگان راضی کننده هست ولی بعضی مواقع هم رو اعصابه
قطعی داره ولی کم هست
اصولا معلوم نیست حجم مصرفی را چطور محاسبه میکنند فکر کنم مثل بقالی سر کوچه که هر چه کمتر میخری حسابت دوبل و بیشتر میشه
رو مشخصات طرح هم نمیشه حساب باز کرد مثلا راحت دانلود رایگان را حذف میکنند بدون اینکه هزینه ای پرداخت کنند به مشتری
خلاصه حسابی فکرهاتون را انجام بدین تا بعدا پشیمون نشین

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

AMNA
28-02-2015, 01:16
دوستان سلام. یه مشکله خنده دار برام پیش اومده.اشترکه یه ساله مبینو با سرعت 512 داشتم.بعد که تموم شد اومدم اشتراکه یه ماهه 128 محض امتحان گرفتم الان که تموم شده خاستم برم طرحه یه ماهه 512 بگیرم میزنه توجه باید مدرک ارتقا سرعت بفرستید.مگه مدرکو یه بار نفرستادیم نیازی نداره دوباره بفرستیم که.بعدشم یه سئوال کسانی که طرحه 128 دارنو مدرک اصلا نفرستادن. تو صفحه مشترکین گرفتنه طرح هایه بالایه 128 براشون فعاله یا نه؟ ممنون.:n40:

Alli13
28-02-2015, 07:56
سلام

1- دوستان من دنبال اینم که بدونم سرعت اینترنت مبین نت در بهترین حالت چنده؟ کسی میتونه تست سرعت بگیره؟؟
من استفادم از اینترنت فقط اسکایپ تصویری هست میخوام ببینم میکشه یا نه؟ اگه کسی تجربه داره که بگه

آها، راستی یه بار یه مودم 3 آنتنه مبین نت آوردن خونمون که همه چراغ های آنتنش روشن بود(ما خونمون تو بلندی هست). اون سرویسش 1 مگ بود و سرعت دانلود هم 128 بود،یعنی شاید یه 3و4 تا این ور و اوون ور میشد از این 128.
حالا میخوام ببینم الان چه جوری هست وضعیت؟؟
اینجا همه از میزان دانلود شابنشون میگن ولی من دنبال سرعت هستم. چون کابل کشی خونه ضعیفه adsl برام نهایت تا 2 مگ میره.

2- بهترین و قوی ترین مودمش کدومه؟

ممنون

Moayeri1372
28-02-2015, 11:19
دوستان سلام. یه مشکله خنده دار برام پیش اومده.اشترکه یه ساله مبینو با سرعت 512 داشتم.بعد که تموم شد اومدم اشتراکه یه ماهه 128 محض امتحان گرفتم الان که تموم شده خاستم برم طرحه یه ماهه 512 بگیرم میزنه توجه باید مدرک ارتقا سرعت بفرستید.مگه مدرکو یه بار نفرستادیم نیازی نداره دوباره بفرستیم که.بعدشم یه سئوال کسانی که طرحه 128 دارنو مدرک اصلا نفرستادن. تو صفحه مشترکین گرفتنه طرح هایه بالایه 128 براشون فعاله یا نه؟ ممنون.:n40:

اگه یه بار فرستادی زنگ بزن پشتیبانی بگو سرعت های بالاتر رو واست فعال کنن

AMNA
28-02-2015, 11:54
اگه یه بار فرستادی زنگ بزن پشتیبانی بگو سرعت های بالاتر رو واست فعال کنن
ممنون اره یه بار فرستادم منتهی اینبار اشتباه کردم رفتم محض تست 128 گرفتم. البته الانم فعاله ها. فقط با قرمز زده توجه برایه سرعته بالاتر باید مدرک اپلود کنی.....با صدایه مشتارکین هم مکاتبه کردذم جواب داده خللی در صفحه مشترکینه شما وجود نداره همین.

AMNA
28-02-2015, 12:01
یه سئوال از دوستانی که از روزه اول سرعته 128 گرفتنو اصلا مدرک ارتقایه سرعت نفرستادن.میرید تویه صفحه مشترکین ایا طرح هایه بالایه 128 براتون فعاله یا غیر فعاله؟

RealFlow
28-02-2015, 16:18
سلام

1- دوستان من دنبال اینم که بدونم سرعت اینترنت مبین نت در بهترین حالت چنده؟ کسی میتونه تست سرعت بگیره؟؟
من استفادم از اینترنت فقط اسکایپ تصویری هست میخوام ببینم میکشه یا نه؟ اگه کسی تجربه داره که بگه

آها، راستی یه بار یه مودم 3 آنتنه مبین نت آوردن خونمون که همه چراغ های آنتنش روشن بود(ما خونمون تو بلندی هست). اون سرویسش 1 مگ بود و سرعت دانلود هم 128 بود،یعنی شاید یه 3و4 تا این ور و اوون ور میشد از این 128.
حالا میخوام ببینم الان چه جوری هست وضعیت؟؟
اینجا همه از میزان دانلود شابنشون میگن ولی من دنبال سرعت هستم. چون کابل کشی خونه ضعیفه adsl برام نهایت تا 2 مگ میره.

2- بهترین و قوی ترین مودمش کدومه؟

ممنون

بدترین شکرت اینترنت مبینت وایمکس هست!!
من 4 ماه داشتم سرعت بالاترین سرعت 128 کیلو بیت .
سرعت دانلود 35 تا 0 کیلو بیت! و متوسط سرعت که اکثرا رو متوسط بود 15 تا 20 کیلو بیت!!!!
بد ترین اینترنتها مبین نت و دایل آپ!!! نگیر که پشیمون میشی . و الا خود دانی.

number-1
28-02-2015, 16:32
ببینید اگه جایی باشید که خوب انتن بده واقا عالیه
512 مبین نت 110 تا سرعتشه اصلا هم نوسان نداره نه کم میشه نه زیاد
قطعی هم خیلی خیلی به ندرت داره
کلا از همه نظر خوبه فقط قیمتش نسبتا بیشتره

desperanish
01-03-2015, 15:24
128 مبین نت من دارم

Signal Strengt 36%

سرعت زیر 120 نمیاد.

مبین نت
01-03-2015, 17:32

با سلام و روز بخیر
درصورتی که کماکان مشکل پابرجاست شناسه اشتراک خود را اعلام نمائید تا مشکل ایجاد شده رفع گردد
باتشکر

AMNA
01-03-2015, 21:28
با سلام و روز بخیر
درصورتی که کماکان مشکل پابرجاست شناسه اشتراک خود را اعلام نمائید تا مشکل ایجاد شده رفع گردد
باتشکر
ممنون پیگیری کردم حل شد.:n40:

Farhad 8904
10-03-2015, 21:37
دوستان من 15 روز از طرحم باقی مونده...
اگر طرح جدید انتخاب کنم جایگزین طرح فعلی میشه؟ یا باید تا پایان 15 روز صبر کنم؟

1_zahra
12-03-2015, 00:13
سلام
من می خوام وایمکس مبین نت بگیرم
تو سایتش مناطق تحت پوشش و دیدم ،منطقه من ،سبز کمرنگه ،یعنی مودم فضای باز می خواد ،می خوام بدونم سرعت دانلودم خیلی کم میشه؟
مثلا برای یک مگ سرعت دانلود شبانه اش چقدر میشه؟
کلاً کسانی که مبین نت دارند از دانلود شبانه اش راضی هستین؟

boose_bar_khoda
14-03-2015, 05:38
سلام دوستان
این پشتیبانیه مبین نت چرا اینجوریه؟
من برای کسی مودم میخواستم بگیرم زنگ زدم پشتیبانی برای به نام زدن سوال کنم گفت با ایمیل به نام میشه زد نیاز به حضوری رفتن نیست
مودم و خریدم زنگ زدم میگه باید حضوری برید به نام بزنید
فرداش زنگ زدم باز میگه نیاز نیست حضوری برید
حالشون خوبه؟
کسی اخیرا به نام نزده؟

Microsoft Windows
19-03-2015, 01:28
دوستان من 15 روز از طرحم باقی مونده...
اگر طرح جدید انتخاب کنم جایگزین طرح فعلی میشه؟ یا باید تا پایان 15 روز صبر کنم؟
با خرید طرح جدید طرح قبلی از بین میره قبلا که اینطور بود حتما الانم همینطوریه

سلام دوستان
این پشتیبانیه مبین نت چرا اینجوریه؟
من برای کسی مودم میخواستم بگیرم زنگ زدم پشتیبانی برای به نام زدن سوال کنم گفت با ایمیل به نام میشه زد نیاز به حضوری رفتن نیست
مودم و خریدم زنگ زدم میگه باید حضوری برید به نام بزنید
فرداش زنگ زدم باز میگه نیاز نیست حضوری برید
حالشون خوبه؟
کسی اخیرا به نام نزده؟
من خودم غی حضوری یه بار به نام زدم مدارک رو با فکس براشون فرستادم

سلام
من می خوام وایمکس مبین نت بگیرم
تو سایتش مناطق تحت پوشش و دیدم ،منطقه من ،سبز کمرنگه ،یعنی مودم فضای باز می خواد ،می خوام بدونم سرعت دانلودم خیلی کم میشه؟
مثلا برای یک مگ سرعت دانلود شبانه اش چقدر میشه؟
کلاً کسانی که مبین نت دارند از دانلود شبانه اش راضی هستین؟
مال من خارجج از محدوده سبز کمرنگ بود مجبور بودم از مودم بیرونی استفاده کنم کلا غیر از تو محدوده بود شراط دیگه ای تاثیر داره مثل ترافیک دکل ها و فاصله از دکل سرعت یه مگ هم با کمترین سیگننال قابل دریافته تا چندماه پیش که من داشتمتو منطقه ما سرعتا خوب بود الان رو نمیدونم چطوریه

مبین نت
20-03-2015, 13:18
تعرفه های جدید اشتراک های یک، سه و شش ماهه مبین نت .... سال 94

jahangir1400
20-03-2015, 13:36

2 مگ حذف شده؟

ویرایش: تو سایت دیدم، این عکس کامل نیست، ظاهرا 4 مگ هم اضافه شده

yuzarsiff
21-03-2015, 12:26
چرا اوپن و کریو و همه از کار افتادن ؟!
عیدی سال جدیده ! :n29:

Microsoft Windows
21-03-2015, 18:51
چرا اوپن و کریو و همه از کار افتادن ؟!
عیدی سال جدیده ! :n29:
فقط مبین نت اینطوری نیست اکثر سرویس دهنده ها اینطوری شدن

yuzarsiff
21-03-2015, 19:59
فقط مبین نت اینطوری نیست اکثر سرویس دهنده ها اینطوری شدن

آره متاسفانه مشکل سراسری هست..

jahangir1400
23-03-2015, 13:52
کسی میدونه این طرح های جدید کِی فعال میشن؟

RealFlow
24-03-2015, 03:45

2 ماه خط تلفنم قطع بود مجبور شدم وایمکس مبیت نت بگیرم .....
4 گیگ یک ماهه آنقدر سرعتش پایین بود که توی یک ماه نتونستم اندازه حجم خریداری شدم 4 گیگ دانلود کنم مقداری حجمم اضافه موند!!!!!
شبانه هم که کلا تعطیل .1!!!! از ساعت 3 تا 8 مبین نت شیراز. بتمام معنا * ( آشغالترین اینترنتی که استفاده کردم.) بعدش دیگه نگرفتم . ولی مودمش که 220 هزار تومان گرفته بودم رو دستم باد کرده!!!!!
حیف پول که به این شرکت ....! دادم.

vidav
01-04-2015, 18:21
مبین نت اینترنت چهار مگابیت آورده؟

ali_ab
06-04-2015, 15:35
با عرض سلام به دوستان عزیز

به نظر عزیزان میشه با نصب یه انتن 5db قدرت فرکانس گیری مودم bm632 رو بهبود بخشید؟ الان هیچ کدوم از چراغهای مربوط به انتن مودم روشن نیست و اینترنت مدام قطع و وصل میشه

از کمک دوستان سپاسگزارم

ایام به کام

robert
06-04-2015, 19:07
یک گیگ ترافیک هدیه نوروزی همین الان برای من واریز شد...

saeeddeeas
06-04-2015, 19:10
یک گیگ ترافیک هدیه نوروزی همین الان برای من واریز شد...
چطوری میده؟ برای همه میده؟

morteza7m
06-04-2015, 22:20
برای منم یه گیگ هدیه نوروزی امروز اضافه شد

morteza7m
06-04-2015, 22:29
چطوری میده؟ برای همه میده؟

saeeddeeas
06-04-2015, 22:35
تا هشت فروردین
ما از کجا میدونستیم
بدرد خودش میخوره

morteza7m
06-04-2015, 22:39
تا هشت فروردین
ما از کجا میدونستیم
بدرد خودش میخوره
تو سایت خودش اطلاع رسانی کرده بود

saeeddeeas
06-04-2015, 23:01
تو سایت خودش اطلاع رسانی کرده بود
ما که هر روز سایتش نمیریم که هشت روز بیشتر وقت نداده بودن، حداقل ایمیل پیامک میدادن

Farhad 8904
07-04-2015, 11:14
دوستان سرعت وایبر و اینستگرام در مبین نت برای شما هم کند شده؟

saeeddeeas
07-04-2015, 11:16
دوستان سرعت وایبر و اینستگرام در مبین نت برای شما هم کند شده؟
بله کلا سرعت همه برنامه های ارتباطی کم شده ولی با چیز شکن یکم وضعیت بهتر میشه

50R005H
07-04-2015, 19:08
دوستان شما هم موافقید که مبین نت دزده؟ تو این دو سه سال واقعا به این نتیجه رسیدم که این شرکت به طرز وحشتناکی حجم میدزده.

Tornado2800
08-04-2015, 23:06
سلام
ADSL منطقه ی ما بسیار افتضاح شده.
دوستان مبین نت وضعیتش از عید به بعد چطوره روان بودن شبکش؟

saeeddeeas
08-04-2015, 23:30
سلام
مبین نت افتظاح شده طرح یه مگشو زدم سرعتش بالای ده نمیره

Farhad 8904
09-04-2015, 10:17
سلام

کیفیت وایمکس بستگی به منطقه استفاده داره.
در اصفهان اکثر مناطق سرعتش خوبه.
سرویس 512

emaz
09-04-2015, 11:20
1 مگ 4 گیگ - رشت

آپلودش خیلی جالبه : |

saeeddeeas
09-04-2015, 17:52
1 مگ

mrmostafa
11-04-2015, 12:18
دوستان اين مودم مبين نت رو ريست كنيم تنظيماتش چظوريه؟؟ چي رو بايد تنظيم كنيم كه درست بشه. براي اين ميخوا ريست كنم كه ميگن ويروس ميره تو مودم اين جريان اسپم هاي تبليغاتي كه زياد شده البته فعلا درست شده نمياره.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

saeeddeeas
11-04-2015, 12:24
دوستان اين مودم مبين نت رو ريست كنيم تنظيماتش چظوريه؟؟ چي رو بايد تنظيم كنيم كه درست بشه. براي اين ميخوا ريست كنم كه ميگن ويروس ميره تو مودم اين جريان اسپم هاي تبليغاتي كه زياد شده البته فعلا درست شده نمياره.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

بزنگی خدمات مشتریانش بهت میگن چکار کنی یه سری یوزر پسوند میدن وارد میکنی

saeeddeeas
12-04-2015, 00:28
دوستان کسی مودم dx350 داره؟ کار فوری دارم

$360$
17-04-2015, 02:34
اى دوستان و هموطنان گرامى
اگر ماه را در دست چپتان و خورشيد را در دست راستتان قرار دادند
به هيچ وجه طرف مبين نت نرويد
افتضاحه افتضاح
ياحق

Reza.kh7
19-04-2015, 21:10
دوستان اینستاگرام هم برای شما سرعتش کم شده ؟‌ با قندشکن خوب باز میشه ولی در حالت معمول خیر
چرا این طرح های اینترنتش رو محدود کردن ؟ یه طرح شش ماهه داشتم الان که رفتم برای تمدید خیلی از سرویس هاش برداشته شده ! اصلا به صرفه نیست دیگه !

shamsoddin
22-04-2015, 11:15
سلام
از دوستان کسی 256 داره ، سرعت روزانه وشبانه چقدره؟ ممنون

Farhad 8904
22-04-2015, 19:34
سلام
از دوستان کسی 256 داره ، سرعت روزانه وشبانه چقدره؟ ممنون

سلام مبین نت طرح 256 نداره.

shamsoddin
22-04-2015, 21:18
ببخشید منظورم 2048 کیلیوبیت که سرعتش باید 256 باشه هست
کسی اگه داره بگه ممنون

Farhad 8904
22-04-2015, 21:45
ببخشید منظورم 2048 کیلیوبیت که سرعتش باید 256 باشه هست
کسی اگه داره بگه ممنون

اگر در منطقه ای که استفاده می کنید شبکه خلوت باشه بله تا 256 کیلوبایت سرعت داره.
اینجا اکثر مواقع بین 2 تا 2.5 مگابیت هست.

paiom
26-04-2015, 16:20
آقا الان دو روزه برا من از حجمم کم نمیکنه !! قضییه چیه ؟ سیستمشون ترکیده !؟؟! امروز یه گیگ دانلود کردم ، حجمم اصلا یک مگ هم کم نشده !!!!! :n10:
میترسم زنگ بزنم بهشون بگن الان حجمتو کم میکنیم!!!!

saeeddeeas
26-04-2015, 21:32
آقا الان دو روزه برا من از حجمم کم نمیکنه !! قضییه چیه ؟ سیستمشون ترکیده !؟؟! امروز یه گیگ دانلود کردم ، حجمم اصلا یک مگ هم کم نشده !!!!! :n10:
میترسم زنگ بزنم بهشون بگن الان حجمتو کم میکنیم!!!!
داداش عادیه بعدا یهو کم میکنه سیستمش یکم ضعیفه
شما دعا کن بیشتر کم نکنن

milad_neti
27-04-2015, 15:51
ببخشيد ولي به نظر من مبين نت در بين سرويس دهنده هاي بي سيم از جز بهترين هاست من خودم يه مودم 4G ايرانسل خريدم اين ورخيابان انتن ميده اورن خيابان قطع ميشه اما مبين نت يه منطقه کامل زير پوشش داره

paiom
27-04-2015, 16:34
داداش عادیه بعدا یهو کم میکنه سیستمش یکم ضعیفه
شما دعا کن بیشتر کم نکنن

الان چهار روزه بیشتره که یک مگ هم ازم کم نکرده !!! اگه سیستمشون ترکیده و کم نمیکنه بزاریم یه ده بیست گیگ دانلود کنیم :)

milad_neti
27-04-2015, 17:58
شما از کجا ميگيد کم نکرده اگه از صفحه مشترکين ميبينيد اون بروز نيست بعد چند روز نشون ميده

paiom
27-04-2015, 20:33
آره از صفحه مشترکین میبینم. زده آخرین بروز رسانی ۷ ساعت پیش. آخه تا یه هفته پیش همیشه بروز کم میکرد. چند روزه اینجوری شده.
شما از تو نرم افزار موبایلش میبینی؟

milad_neti
28-04-2015, 08:29
صفحه مشترکين ايراد داره زنگ ميزم پشتيباني 096790 يا 021838699999

dabiod2020
28-04-2015, 19:01
طبق اس ام اسی که دیروز اومد، امروز مودم به صورت اتوماتیک خودش رو آپدیت کرد...
بعد از آپدیت در کمال تعجب متوجه شدم که 5تا از چراغای سیگنال دهی مودم روشن شدن؛ قبلا 2تا بیشتر روشن نمی شدن،اول خوشحال شدم که با آپدیت مودم سیگنال دهی قویتر شده ولی بعد از اینکه تو تنظیمات مودم وارد شدم دیدم سیگنال دهی هیج تفاوتی نکرده و تقریبا همون CINR/RSSI قبل هست؛ عددی هم که نشان دهنده ی چراغای سبگنال دهی هست همون 2 مونده(با اینکه الان 5تا چراغش روشنه... آخه کلاه گذاشتن سر مردم تا چه حد....:n35:

danielo
29-04-2015, 00:06
ساعات رایگان مبین نت هنوز 3 تا 7 صبحه ؟؟؟

milad_neti
29-04-2015, 10:21
بله 2برابر حجم خريداري شده ميتوني دانلود کني

Tornado2800
30-04-2015, 01:33
سلام
دوستان امار سرعت رو بدن چطوریه دانلودش
برای من هر پلنی خریداری میکردم سرعت پلن بعدیشو میداد
یعنی 512 اگه سفارش میدادم 1 مگ سرعت میداد
1 مگ سفارش میدادم 2 مگ سرعت میداد

Farhad 8904
30-04-2015, 09:14
سلام
دوستان امار سرعت رو بدن چطوریه دانلودش
برای من هر پلنی خریداری میکردم سرعت پلن بعدیشو میداد
یعنی 512 اگه سفارش میدادم 1 مگ سرعت میداد
1 مگ سفارش میدادم 2 مگ سرعت میداد

سلام
ضریب اشتراک مبین نت 1 به 4 هست برای همین سرعت سرویس ها بیشتر از سرعت خریداری شده هست.

تست سرعت 512

قبلا 1 مگابیت داشتم سرعت روی 1.5 بوذ.

Tornado2800
30-04-2015, 12:42
سلام
ضریب اشتراک مبین نت 1 به 4 هست برای همین سرعت سرویس ها بیشتر از سرعت خریداری شده هست.

تست سرعت 512

قبلا 1 مگابیت داشتم سرعت روی 1.5 بوذ.
سلام
ممون
سرعت بالا رو همان حدود ۷۰ کیلو بر ثانیه نشون میده
بالاتر موقع دانلود نمیره برای شما؟

Farhad 8904
30-04-2015, 16:31
سلام
ممون
سرعت بالا رو همان حدود ۷۰ کیلو بر ثانیه نشون میده
بالاتر موقع دانلود نمیره برای شما؟

این سرعت 70 کیلوبایت نیست.
98=8÷1024*0.77
با IDM تا 100 کیلوبایت سرعت داره.

t2download
30-04-2015, 20:50
دوستان ایرانسل دارم وایمکس 512 سرعت افتضاحه با 5 آنتن مودم 130 و روزی 30 دقیقه هم وصل نمیشه و سایتی وا نمی کنه ...
الان می خواهم بدهم مبین نت تبدیلش کنه به مبین نت آیا سرعت مبین نت چطوره ؟ من دانلود ندارم و فقط می خوام سرعت خوبی داشته باشه توی باز کردن سایت ها ...
مبین نت چطوره ؟

Farhad 8904
30-04-2015, 22:26
دوستان ایرانسل دارم وایمکس 512 سرعت افتضاحه با 5 آنتن مودم 130 و روزی 30 دقیقه هم وصل نمیشه و سایتی وا نمی کنه ...
الان می خواهم بدهم مبین نت تبدیلش کنه به مبین نت آیا سرعت مبین نت چطوره ؟ من دانلود ندارم و فقط می خوام سرعت خوبی داشته باشه توی باز کردن سایت ها ...
مبین نت چطوره ؟

سرعت لود پیج مبین نت 100 برابر به نظر من بهتره ایرانسله.
اینجا که خوبه مثل ADSL سایت ها رو باز میکنه.

saeeddeeas
01-05-2015, 12:04
متاسفانه دو روزه نمیدونم چرا سرعت لو صفحات کم شده با اینکه سرعتم مثل قبل هست و همون سایت هارو باز میکنم ولی ۴ برابر بیشتر طول میکشه تا باز کنه، مثل این هست اول سایت هارو خودش لود میکنه پیش خودش کامل بعد میده دست مشترک الان با چندتا مرورگر تست کردم همین جوری بود کلی هم از حجم هدر میره مثلا میزنی یه سایت باز شه دیتا با سرعت 120 وارد میشه حدود 1 مگ میاد ولی سایت هنوز در حال لودینگه اخرش شاید باز شه شاید نشه
خیلی رو مخه

Farhad 8904
01-05-2015, 12:10
متاسفانه دو روزه نمیدونم چرا سرعت لو صفحات کم شده با اینکه سرعتم مثل قبل هست و همون سایت هارو باز میکنم ولی ۴ برابر بیشتر طول میکشه تا باز کنه، مثل این هست اول سایت هارو خودش لود میکنه پیش خودش کامل بعد میده دست مشترک الان با چندتا مرورگر تست کردم همین جوری بود کلی هم از حجم هدر میره مثلا میزنی یه سایت باز شه دیتا با سرعت 120 وارد میشه حدود 1 مگ میاد ولی سایت هنوز در حال لودینگه اخرش شاید باز شه شاید نشه
خیلی رو مخه

دی ان اس های زیر رو در مودم ست کنید تا حدودی تاثیر داره.
217.218.127.127
8.8.8.8
4.2.2.4

saeeddeeas
01-05-2015, 12:13
دی ان اس های زیر رو در مودم ست کنید تا حدودی تاثیر داره.
217.218.127.127
8.8.8.8
4.2.2.4
مودم من قابلیت تغییر دی ان اس نداره!
توی مرورگر نمیشه؟ چون مشکل دانلود ندارم ففط صفحات دیر باز میشن

Farhad 8904
01-05-2015, 12:30
مودم من قابلیت تغییر دی ان اس نداره!
توی مرورگر نمیشه؟ چون مشکل دانلود ندارم ففط صفحات دیر باز میشن

به ترتیب این مراحل انجام بدید و بعد مودم قطع وصل کنید و سیستم ریست کنید ببینید تاثیر داره.

saeeddeeas
01-05-2015, 13:52
به ترتیب این مراحل انجام بدید و بعد مودم قطع وصل کنید و سیستم ریست کنید ببینید تاثیر داره.

متاسفانه حل نشد و هنوز هم سایت ها دیر باز میشن در حالی که قبلا با سرعت 15 هم سایت ها خیلی زودتر باز میشدن ولی الان نه

saeeddeeas
01-05-2015, 14:25
الان با نود 32 قسمت network connections نگاه میکردم دیدم که به محض باز کردن سایتی یه پروسه ایجاد میشه و دیتا دریافت میکنه برای همین سایت ها دیر باز میشن ولی تا مرورگر رو میبندم اون پروسه متوقف میشه، عجیب اینکه توی همه مرورگر ها این مشکل هست و تقریبا همین دو سه روز اخیر این مشکل ایجاد شده الانم که دارم این متن رو مینویسم دیتا داره دریافت میشه در حالی که چیزی در حال باز شدن نیس!!
واسه ارسال این پست 5 دقیقه طول کشید تا ارسال بشه!!
5.196.203.16:80 اینم ای پی هست که داره دیتا دریافت میکنه خود به خود

vidav
01-05-2015, 16:09
وایمکس ایرانسل هم حدود ده روزه دچار مشکل در لود کردن صفحات شده. ولی دانلود مشکلی نداره

Farhad 8904
01-05-2015, 16:14
الان با نود 32 قسمت network connections نگاه میکردم دیدم که به محض باز کردن سایتی یه پروسه ایجاد میشه و دیتا دریافت میکنه برای همین سایت ها دیر باز میشن ولی تا مرورگر رو میبندم اون پروسه متوقف میشه، عجیب اینکه توی همه مرورگر ها این مشکل هست و تقریبا همین دو سه روز اخیر این مشکل ایجاد شده الانم که دارم ای متن رو مینویسم دیتا داره دریافت میشه در حالی که چیزی در حال باز شدن نیس!!
جدیدا برنامه خاصی نصب نکردید؟
برنامه NetBalancer نصب کنید برنامه هایی که از نت استفاده می کنند بلاک کنید.

t2download
01-05-2015, 19:02
ایرانسل که چند ماهه برام من که اهوازم سرعت ۵۱۲ دارم واز نمیکنه سایتی رو

t2download
02-05-2015, 12:14
اهوازی هست

kayvan_22
02-05-2015, 12:45
دوستان مبین نت هم سرعت 4 مگ داره ؟

Tornado2800
02-05-2015, 12:52
الان با نود 32 قسمت network connections نگاه میکردم دیدم که به محض باز کردن سایتی یه پروسه ایجاد میشه و دیتا دریافت میکنه برای همین سایت ها دیر باز میشن ولی تا مرورگر رو میبندم اون پروسه متوقف میشه، عجیب اینکه توی همه مرورگر ها این مشکل هست و تقریبا همین دو سه روز اخیر این مشکل ایجاد شده الانم که دارم این متن رو مینویسم دیتا داره دریافت میشه در حالی که چیزی در حال باز شدن نیس!!
سلام
این مشکل به خاطر نصب یک افزونه یا بد افزار روی مرورگرتون هست
تمامی مرورگرهای غیر نیازتونو غیر فعال کنید مشکل حل خواهد شد

t2download
03-05-2015, 20:12
امروز دادم مودمو تبدیل کنه نمایندگی گفت سه روز زمان میگیره و سرعت یک مگ شصد تومان شد

danielo
03-05-2015, 23:01
بله 2برابر حجم خريداري شده ميتوني دانلود کني

چی شد؟مطمئنی ؟یعنی فقط دو برابر ؟؟؟؟؟؟؟
از کی تا حالا ؟

saeidf1
04-05-2015, 06:37
از کی تا حالا ؟
والا من مشترک قدیمیم و محدودیتی ندارم تو این یه ماه 142 گیگ دان کردم

milad_neti
04-05-2015, 08:25
از کی تا حالا ؟

خیلی وقته 100% درسته 2براربر حجم خریداری شده

vidav
04-05-2015, 10:22
اونایی که تازه مشترک مبین نت شدن دو برابر حجم خریداری شده محدودیت دارن. اما مشترکین قدیمی محدیتی ندارن

Farhad 8904
06-05-2015, 18:54
سلام
دوستان شما هم شب ها 9 به بعد افت سرعت دارید؟
واسه من چند روزه شب ها سرعت در حد 30 کیلوبایت هست.

dvd2010
06-05-2015, 22:51
سلام.من امروز یه مودم مبین نت bm632-گرفتم اما همراهش آنتن نداشت!یعنی همشون اینجورین یا آنتن اینو ورداشتن.از نمایندگی مبین نت هم خریدمش.

saeeddeeas
08-05-2015, 22:10
سلام
دوستان شما هم شب ها 9 به بعد افت سرعت دارید؟
واسه من چند روزه شب ها سرعت در حد 30 کیلوبایت هست.
من در طول 24 ساعت سرعتم زیر 30 هم با طرح یک مگ

milad_neti
09-05-2015, 07:41
من در طول 24 ساعت سرعتم زیر 30 هم با طرح یک مگ

زمانی که سرعت پایینه میتونی زنگ بزنی پشتیبانی 021838699999 تماس بگیرین اگه هر شب پایینه توی سایت مبین نت به فاصله هر نیم ساعت تو قسمت Name و کمپانی شناسه اشتراک رو که با 20 وارد میشه واردکنید.

yuzarsiff
09-05-2015, 17:21
سرعت چند روزه افتضاح شده و از دیروز برای من اپن و-ی پ-ی ا-ن قطع شده
دوباره گند زدن به همه چی

milad_neti
09-05-2015, 17:33
سرعت چند روزه افتضاح شده و از دیروز برای من اپن و-ی پ-ی ا-ن قطع شده
دوباره گند زدن به همه چی

با تلفن 021838699999 تماس بگیر.حتما

t2download
09-05-2015, 23:55

t2download
10-05-2015, 09:54

milad_neti
10-05-2015, 10:24

شما احتمال زیاد ضعف سیگنال داری سیگنال مناسب دریافت نمیکنی

t2download
10-05-2015, 11:11
شما احتمال زیاد ضعف سیگنال داری سیگنال مناسب دریافت نمیکنی

من ایرانسلی بودم افتضاح بود و الان از دیروز با تبدیل مودم مبین نتی شدم و سرعت لود صفحات عالیه و سرعت دانلود 220 هست و سرعتم 1 مگابایته ..................

منظورت اینه میشه با جا بجا کردن مودم سرعت بالاترم بره ؟ الان که عالیه در حد adsl 2 مگابایتم هست ........... مکی ضعیف تر ...

saeeddeeas
10-05-2015, 11:54
حرومشون بشه پولی که میگیرن امروز دیگه سرعت شده 4 کیلو
شبانه هم که حرفشو نزن، کاش انتخاب دیگه ای داشتم حیف که مجبورم این اشغال نت رو تحمل کنم

milad_neti
10-05-2015, 12:38
من ایرانسلی بودم افتضاح بود و الان از دیروز با تبدیل مودم مبین نتی شدم و سرعت لود صفحات عالیه و سرعت دانلود 220 هست و سرعتم 1 مگابایته ..................

منظورت اینه میشه با جا بجا کردن مودم سرعت بالاترم بره ؟ الان که عالیه در حد adsl 2 مگابایتم هست ........... مکی ضعیف تر ...

حتما با شماره 02183869999 یا 096790 تماس بگیر مشکلت رو بگو

t2download
10-05-2015, 22:50
حتما با شماره 02183869999 یا 096790 تماس بگیر مشکلت رو بگو

من مشکلی ندارم ............ اصلآ پست بنده رو خوندید ؟

saeid.saeid20
11-05-2015, 22:51
سلام
من تازه از روی اجبار از بین مبین نت و ایرانسل مبین نت رو امتحان کردم و گرفتم
الان یه چنتا سوال دارم
1- دانلود شبانه محدودیت حجم داره ؟؟؟ به من که موقع خرید گفتن نداره
2- برای استفاده از دانلود شبانه باید مودمو خاموش روشن کنم ؟؟؟

saeeddeeas
11-05-2015, 23:01
سلام
من تازه از روی اجبار از بین مبین نت و ایرانسل مبین نت رو امتحان کردم و گرفتم
الان یه چنتا سوال دارم
1- دانلود شبانه محدودیت حجم داره ؟؟؟ به من که موقع خرید گفتن نداره
2- برای استفاده از دانلود شبانه باید مودمو خاموش روشن کنم ؟؟؟
اگر مودم جدید گرفتین بله محدودیت داره یعنی اگر طرحتون ۴ گیگی باشه شبانه میتوانید ۸ گیگ بگیرید
خیر نیازی به خاموش و روشن کردن نداره فقط بهتره یه ربع بعد از ساعت رایگان شروع به دانلود کنید

saeid.saeid20
11-05-2015, 23:12
اگر مودم جدید گرفتین بله محدودیت داره یعنی اگر طرحتون ۴ گیگی باشه شبانه میتوانید ۸ گیگ بگیرید
خیر نیازی به خاموش و روشن کردن نداره فقط بهتره یه ربع بعد از ساعت رایگان شروع به دانلود کنید

مطمءن هستی که خاموش روشن نمی خواد ؟
مودمم که جدیده ولی من این مسله رو شرط کردم که هم اپراتور فروشنده گفت و هم نصاب که کلا رایگانه

saeeddeeas
11-05-2015, 23:16
مطمءن هستی که خاموش روشن نمی خواد ؟
مودمم که جدیده ولی من این مسله رو شرط کردم که هم اپراتور فروشنده گفت و هم نصاب که کلا رایگانه
بله مطمنم من هفته ای یه بار هم مودم خاموش نمیکنم همش روشنه
خب آگه جدیده پس محدودیت دارین نصاب و فروشنده اطلاعات درست ندارن، یعنی تاحالا هرکی جدید خریده محدودیت داشته حالا خودتان تست کنید

saeid.saeid20
12-05-2015, 07:07
بله مطمنم من هفته ای یه بار هم مودم خاموش نمیکنم همش روشنه
خب آگه جدیده پس محدودیت دارین نصاب و فروشنده اطلاعات درست ندارن، یعنی تاحالا هرکی جدید خریده محدودیت داشته حالا خودتان تست کنید

اقا تست کردم ظاهرا که همه چی درسته
از کجا باید میزان دانلود شبانه رو چک کنم ؟؟؟؟

saeeddeeas
12-05-2015, 08:19
اقا تست کردم ظاهرا که همه چی درسته
از کجا باید میزان دانلود شبانه رو چک کنم ؟؟؟؟
حجمی که دانلود میکنی یادداشت کن وقتی دو برابر حجم اصلیت شد ببین کم میشه یا نه

t2download
12-05-2015, 08:53
تست الان

سرعت دانلود 240

saeid.saeid20
19-05-2015, 21:30
اقا ما نفهمیدیم اخر شبانه کلا رایگانه یا نه
یکی تو پشتیبانی میگه اره یکی میگه نه
چیکاره ایم اخر ؟؟؟؟

saeeddeeas
19-05-2015, 21:57
اقا ما نفهمیدیم اخر شبانه کلا رایگانه یا نه
یکی تو پشتیبانی میگه اره یکی میگه نه
چیکاره ایم اخر ؟؟؟؟
گفتم که آگه مودم تازه خریدی فقط دو برابر حجمت میتونی شبانه استفاده کنی
خیلیا امتحان کردن و همینطور بوده

saeid.saeid20
19-05-2015, 22:19
گفتم که آگه مودم تازه خریدی فقط دو برابر حجمت میتونی شبانه استفاده کنی
خیلیا امتحان کردن و همینطور بوده

من سر همین حرف شما و تایید پشتیبانی شکایت کردم چون موقع خرید به من گفتم که کلا نامحدوده
چون خریدم تلفنی بوده میشه ثابت کنم ضبط میشه
بعد به من در جواب شکایت میل دادن که نه برای شما این طرح فعلا اجرا نمیشه و نامحدوده
منو کلا گیج کردن نفهمیدیم دان کنم یا نه
بعد حالا اگر این 8 گیگ رایگان شبانه ی من تموم شه چی میشه ؟؟؟ (پشتیبانی که جواب درست حسابی نداد )

saeeddeeas
19-05-2015, 22:22
من سر همین حرف شما و تایید پشتیبانی شکایت کردم چون موقع خرید به من گفتم که کلا نامحدوده
چون خریدم تلفنی بوده میشه ثابت کنم ضبط میشه
بعد به من در جواب شکایت میل دادن که نه برای شما این طرح فعلا اجرا نمیشه و نامحدوده
منو کلا گیج کردن نفهمیدیم دان کنم یا نه
بعد حالا اگر این 8 گیگ رایگان شبانه ی من تموم شه چی میشه ؟؟؟ (پشتیبانی که جواب درست حسابی نداد )
خب اگر شما مدرک داری که گفتن نامحدود هست پس استفاده کن و چنانچه مشکلی پیش اومد برو بگو خودتون گفتین و باید بهت خسارت بدن و پاسخگو باشن

saeid.saeid20
19-05-2015, 22:28
خب اگر شما مدرک داری که گفتن نامحدود هست پس استفاده کن و چنانچه مشکلی پیش اومد برو بگو خودتون گفتین و باید بهت خسارت بدن و پاسخگو باشن

این حجم دانلود شبانه تموم شه چی میشه
کلا شبانه قطع میشه ؟

saeeddeeas
19-05-2015, 22:29
این حجم دانلود شبانه تموم شه چی میشه
کلا شبانه قطع میشه ؟
دقیقا نمیدونم فکر کنم از حجم اصلی کم میکنه

saeid.saeid20
19-05-2015, 22:32
دقیقا نمیدونم فکر کنم از حجم اصلی کم میکنه
پشتیبانی گفت کلا نت تو اون تایم قطع میشه البته اونم مطمئن نبود :n27:

saeeddeeas
19-05-2015, 22:34
پشتیبانی گفت کلا نت تو اون تایم قطع میشه البته اونم مطمئن نبود :n27:
شما استفاده کن ببین چی میشه یا قطع میشه یا نمیشه

vidav
20-05-2015, 01:47
بله دوست عزیز شما خودتون تست کنید ببینید چی میشه. در صورت تمام شدن حجم شبانه از حجم اصلی کم میشه این اتفاقرواسه دوست من افتاد ه مشترک جدیده. اما وقتی به شما میگن که فعلا برای شما اجرا نمیشه پس تست کنید و خبرشو به ما هم بدید

mehr1362
20-05-2015, 11:23
من در تاپیک وایمکس ایرانسل هم گفتم :

از مبین نت دزدتر ، بی وجدان تر ، حروم خور تر ، بی مسئولیت تر ... من هنوز ندیدم بعد از 10 سال کاربر نت بودن !
9 ماه مبین نت داشتم من را به خاک سیاه نشوند ، با اون تعرفه هاش و با اون دلقک بازی هاش !
یعنی اگر به ایرانسل از 100 نمره 70 بدم به مبین نت 0 هم نمیدم ، واقعا 0 هم زیاده برای این حروم خورها

Living DEATH
20-05-2015, 16:55
سلام دوستان
یه سوالی داشتم
من حجمم تموم شده و ۱۰ روز به تموم شدن طرح ماهیانه .
الان عوض اینکه حجم بخرم میتونم طرح رو تمدید کنم؟
چون 5 گیگ حجم میشه 40 تومن ولی یه طرح ۵ گیگ میشه ۲۶ تومن :n38::n36:

t2download
20-05-2015, 23:15
من هفت ماه ایرانسل داشتم فاجعه بود و سرعت بدتر دیال آپ ولی ماه اول مبین نتم سرعت در حد adsl و کاملأ راضی هستم .:n16::n40:

Farhad 8904
21-05-2015, 09:35
سلام دوستان
یه سوالی داشتم
من حجمم تموم شده و ۱۰ روز به تموم شدن طرح ماهیانه .
الان عوض اینکه حجم بخرم میتونم طرح رو تمدید کنم؟
چون 5 گیگ حجم میشه 40 تومن ولی یه طرح ۵ گیگ میشه ۲۶ تومن :n38::n36:

سلام هر موقع تمدید کنید طرح فعال میشه مشکلی نیست.
من هم قبلا همین کار میکردم به صرفه تره.

dvd2010
25-05-2015, 12:20
از تنها چیز مبین نت که راضیم اینه حجم خوری نداره!

t2download
26-05-2015, 12:38
امروز افت سرعت داره گاهی مبین نت جووون:n13:

راستی چرا حجم اضافی برای سرعت 1 مگابایت هر گیگ 12 هزار تومانه ؟؟؟ :n15:

dvd2010
26-05-2015, 13:04
دوستان تو اکانت کاربری رفتم زده حجمت تموم شده ولی هنوز سایت باز میکنه!دلیلش چیه؟

saeid.saeid20
29-05-2015, 09:40
دوستان تو اکانت کاربری رفتم زده حجمت تموم شده ولی هنوز سایت باز میکنه!دلیلش چیه؟

احنمالا تو حسابت پول داشتی داره از اون کم میشه

Tornado2800
29-05-2015, 21:30
سلام
دوستان اعلام وضعیت کنند کیفیت کارکرد مبین نت اینروزها چطور هست؟

saeid.saeid20
29-05-2015, 22:54
سلام
دوستان اعلام وضعیت کنند کیفیت کارکرد مبین نت اینروزها چطور هست؟

وضعیت که به نظر من بدک نیست
من که تازه 1 ماه گرفتم بد نبوده
فقط مشکل بزرگ قیمت بالاشه البته سرعتم زیاد بالا نیست
هی باید توش پول بریزی
adsl بهتر بود هم سرعت دانلودش هم قیمتش

Tornado2800
29-05-2015, 23:14
وضعیت که به نظر من بدک نیست
من که تازه 1 ماه گرفتم بد نبوده
فقط مشکل بزرگ قیمت بالاشه البته سرعتم زیاد بالا نیست
هی باید توش پول بریزی
adsl بهتر بود هم سرعت دانلودش هم قیمتش
سلام
شبکه چطوره روانه یا لگ میزنه باز کردن سایت ها ؟

saeeddeeas
30-05-2015, 16:30
سلام
شبکه چطوره روانه یا لگ میزنه باز کردن سایت ها ؟
برای من طرح ۲ مگ دارم هفته ای ۴ روز قطع میشه و سرعتش وقتی وصل میشه زیر 30 کیلو هست، یک سال پیش خوب بود الان شش ماه شده وضعیتش داغون

saeidf1
31-05-2015, 11:46
برای من طرح ۲ مگ دارم هفته ای ۴ روز قطع میشه و سرعتش وقتی وصل میشه زیر 30 کیلو هست، یک سال پیش خوب بود الان شش ماه شده وضعیتش داغون
ویرایش........

fanii
03-06-2015, 04:07
سلام
مبین نت طرح دانلود ناممحدود هم داره یا نه ؟
ممنون

osta_ali
03-06-2015, 10:51
سلام
مبین نت طرح دانلود ناممحدود هم داره یا نه ؟
ممنون

قدیما داشت ولی الان خیر.

t2download
04-06-2015, 09:12
سلام صبح ها سرعت پایینه چرا ؟؟؟ نثبت به باقی روز .......

saeeddeeas
04-06-2015, 13:25
حالا وایسا کم کم کل روز میاد پایین، این فیلمارو مبین نت سر ما خیلی وقت پیش آورده

saeidf1
05-06-2015, 07:25
والا من که مشکلی ندارم شبی2.5 گیگ با یه مگ دان دارم پینگت تو حلقم خیلی بالاس

yuzarsiff
05-06-2015, 12:15
سرعت چند روزه افتضاحه ..

t2download
05-06-2015, 20:45
حالا وایسا کم کم کل روز میاد پایین، این فیلمارو مبین نت سر ما خیلی وقت پیش آورده

سلام من مشکلی ندارم گفتم صبح سرعت نسبت به باقی روز کمتره ولی عالیه حتی صبح هم میشه ویدیو آنلاین دید .......... در حد adsl هست ......
من adsl 2 مگابایتم دارم ولی استفاده از قتی مبین نت گرفتم تنها مبین نته ............

saeeddeeas
05-06-2015, 20:51
سلام من مشکلی ندارم گفتم صبح سرعت نسبت به باقی روز کمتره ولی عالیه حتی صبح هم میشه ویدیو آنلاین دید .......... در حد adsl هست ......
من adsl 2 مگابایتم دارم ولی استفاده از قتی مبین نت گرفتم تنها مبین نته ............
میدونم میگم کم کم عوض میشه منم همیشه ازکیفیتش راضی بودم ولی الان به حدی رسیده که شش روز دیگه طرحم تموم شه قید مبین نت میزنم و با اینکه انتخاب دیگه ای ندارم مجبورم بدون اینترنت باشم تو این مملکت

mrmostafa
10-06-2015, 13:21
تو منطقه 10 تهران كسي هست وايمكس داشتهباشه. الان 3 روزه سرعت اينترنت كم ميشه آنتن ميره و مياد. نميدونم داستان چيه. الان 1 سال استفاده ميكردم مشكلي نداشت.
براي حل مشكل بايد به كجا و چه شماره اي زنگ بزنم چون تا به حال مشكل نداشتم زنگ بزنم.
ممنونم

Tornado2800
11-06-2015, 02:29
تو منطقه 10 تهران كسي هست وايمكس داشتهباشه. الان 3 روزه سرعت اينترنت كم ميشه آنتن ميره و مياد. نميدونم داستان چيه. الان 1 سال استفاده ميكردم مشكلي نداشت.
براي حل مشكل بايد به كجا و چه شماره اي زنگ بزنم چون تا به حال مشكل نداشتم زنگ بزنم.
ممنونم

سلام
در خود سایت مبین نت قسمت تماس با ما شماره تلفن مرکز پشتیبانی قرار داده شده است

osta_ali
13-06-2015, 16:22
بچه ها یه سوال
مدل مودم من از اون سه آنتنه هاست الان چند وقت هست که رو خودم مودم 4 تا از 5 تا چراغای قدرت سیگنال روشن میشه در صورتی که توی تنظیمات لوکال مودم که میرم قدرت سیگنال رو روی یه آنتن نشون میده یعنی اون چراغا الکی روشن میشه،به نظرتون مشکل از چیه و چکار باید کرد؟

Memmetbey
14-06-2015, 15:44
درود،
قبلاً بیشتر از دو برابر حجم سرویس نمی شد دانلود/آپلود کرد شب ها. اگه سرویس 5 گیگی داشتی، 10 گیگ می تونستی بگیری کلاً در یک ماه به فرض مثال. هنوز همان روال برقراره؟ چون موقع تمدید ندیدم اون نوشته رو.
لطفاً اگه کسی اطلاعی داره بگه. سپاس.

dabiod2020
21-06-2015, 02:51
بچه ها یه سوال
مدل مودم من از اون سه آنتنه هاست الان چند وقت هست که رو خودم مودم 4 تا از 5 تا چراغای قدرت سیگنال روشن میشه در صورتی که توی تنظیمات لوکال مودم که میرم قدرت سیگنال رو روی یه آنتن نشون میده یعنی اون چراغا الکی روشن میشه،به نظرتون مشکل از چیه و چکار باید کرد؟
بعد از آپدیت در کمال تعجب متوجه شدم که 5تا از چراغای سیگنال دهی مودم روشن شدن؛ قبلا 2تا بیشتر روشن نمی شدن،اول خوشحال شدم که با آپدیت مودم سیگنال دهی قویتر شده ولی بعد از اینکه تو تنظیمات مودم وارد شدم دیدم سیگنال دهی هیج تفاوتی نکرده و تقریبا همون CINR/RSSI قبل هست؛ عددی هم که نشان دهنده ی چراغای سبگنال دهی هست همون 2 مونده(با اینکه الان 5تا چراغش روشنه... آخه کلاه گذاشتن سر مردم تا چه حد....:n03:

osta_ali
21-06-2015, 11:03
بعد از آپدیت در کمال تعجب متوجه شدم که 5تا از چراغای سیگنال دهی مودم روشن شدن؛ قبلا 2تا بیشتر روشن نمی شدن،اول خوشحال شدم که با آپدیت مودم سیگنال دهی قویتر شده ولی بعد از اینکه تو تنظیمات مودم وارد شدم دیدم سیگنال دهی هیج تفاوتی نکرده و تقریبا همون CINR/RSSI قبل هست؛ عددی هم که نشان دهنده ی چراغای سبگنال دهی هست همون 2 مونده(با اینکه الان 5تا چراغش روشنه... آخه کلاه گذاشتن سر مردم تا چه حد....:n03:

واقعا!
برا من هيچ پيامي نيومده.تازه من يه ماه ميشه برام اينطوري شده!

yuzarsiff
22-06-2015, 17:13
دوستان کسی مشکل سرعت دانلود نداره ؟
من دو هفته ای هست سرعت دانلودم نصف شده .. قبلا روی 300 بود الان رفته رو 150 ! (سرویس 2 مگ) :n27:

t2download
23-06-2015, 18:18
دوستان کسی مشکل سرعت دانلود نداره ؟
من دو هفته ای هست سرعت دانلودم نصف شده .. قبلا روی 300 بود الان رفته رو 150 ! (سرویس 2 مگ) :n27:

من اهواز هستم و هشت ماه ایرانسل داشتم سرعت بدتر دیال آپ بود و این ماه دوم هست که مودم مدل ۱۳۰ دارم نمایندگی تغییر دادبه مبین نت و خدایی توی منطقه ما عالیه در حد ای دی اس اله یک مگابایت گرفتم سرعت دانلود ۱۵۰ تا ۲۰۰ هست و قطعی نداره و سریع کانکت میشه ... باید بگم مبین نت و ایرانسل خوبند ولی نه برای همه توی هر منطقه یکی از این دو خوب جواب میده یکی میگه ایرانسل یکی میگه مبین نت مثل خودم ایرانسل برای من فاجعه بود و مبین نت عالیه ...

majid059
25-06-2015, 18:07
180 هزار تومون دادم طرح 60 گیگ سه ماهه خریدم
شبا و روزای تعطیل سرعت افتضاحهه

و عجیب تر از همه اینه امروز که چک میکردم متوجه شدم ترافیک مانده ام یهویی شده 0/80 گیگ
در حالی که 54 گیگ داشتم با مبین نت تماس گرفتم گفتن مشکلی نیس مصرف کردی حالا هم اینقدر مونده
مودم را خاموش کردم دوباره ترافیک را چک کردم دیدم برگشت به همون 54 گیگ
دوباره زنگ زدم مبین نت گفتم این چرا اینجوریه تنها چیزی که تحویل من داد این بود که خطای سروره

این یعنی سروری که ترافیک محاسبه میکنه به هیچ عنوان درست عمل نمیکنه یا شاید به صورت دستی مشترکین پر مصرف ترافیکشون کم میشه

این یعنی دزدی آشکار و پنهان

PedramIV
28-06-2015, 15:49
سلام.

پینگ من با تغییر IP تغییر میکنه، بعضی ها کمتره و با بعضی ها خیلی بیشتره، حالا می خوام بدونم اگه من IP استاتیک بگیرم ممکنه پینگم کاهش پیدا کنه؟ کسی IP استاتیک گرفته می دونه چجوریه؟

kayvan_22
29-06-2015, 01:38
سلام
از چه قسمتی میشه فهمید که حجم دانلود رایگان چقدر دانلود کردیم ؟ از ساعت 3 تا 7

morteza7m
29-06-2015, 03:00
سلام
از چه قسمتی میشه فهمید که حجم دانلود رایگان چقدر دانلود کردیم ؟ از ساعت 3 تا 7

سلام.قسمتی نداره باید خودت حساب کنی چند گیگ دانلود کردی!

osta_ali
01-07-2015, 07:39
مبين نت هديه ميده : يا 1گيگ يا 10 روز زمان اضافه تر انتخاب با خودتون

yuzarsiff
03-07-2015, 14:33
مشترکین قدیمی آیا برای شما قانون دو برابر حجم اجرا شده ؟! من جدیدا حس می کنم داره در مورد ما هم اعمال میشه !

JVC
03-07-2015, 16:22
دوستان عزیزم لطف میکنه یکی از اینترنت مبین نت یه پینگ تایم بگیره از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بزاره اینجا؟ بسیار ممنون میشم.

Farhad 8904
03-07-2015, 20:19
دوستان عزیزم لطف میکنه یکی از اینترنت مبین نت یه پینگ تایم بگیره از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بزاره اینجا؟ بسیار ممنون میشم.

البته همیشه این مقدار نیست چند ساعت توی روز بالای 400 هست.

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=283ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=272ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=306ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=308ms TTL=49

Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 272ms, Maximum = 308ms, Average = 292ms

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=197ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=264ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=175ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=199ms TTL=48

Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 175ms, Maximum = 264ms, Average = 208ms

namgo
05-07-2015, 11:41
سلام دوستان چگونه میتونم از تنظیمات مودم مبین نت بکاپ بگیرم هرچی میگردم نمیبینم

Farhad 8904
05-07-2015, 12:01
سلام دوستان چگونه میتونم از تنظیمات مودم مبین نت بکاپ بگیرم هرچی میگردم نمیبینم

مدل مودمتون چیه؟

MicroSystem
05-07-2015, 14:10
ساکن اهواز هستم يکي دو ماهي هست سرعت مبين نت در حد مورچه کاهش پيدا کرده
سرعت 512 خريدم که بايد با سرعت 64 دانلود کنه اما سرعت دانلود در حد 3-4 هست ضمن اينکه نوسان داره و 3-4 ميره بالا و مياد رو صفر و بعد 5-6 ثانيه دوباره 3-4
يه فايل ده مگي بخواي دانلود کني يک ساعت طول ميکشه
صفحه هم اصلا باز نميکنه همين الان دارم اين مطلب رو با همراه اول مينويسم
دوبار هم تماس گرفتم گفتند سرعتتوت خوبه کلا در طول روز شايد يک ساعت سرعت دانلود به 20 برسه که هر وقت هم تماس ميگيرم اينطور ميشه
کسي راه حلي سراغ نداره
با تغيير تنظيمات مودم نميشه کاري کرد
مودم رو ريست کردم ولي فايده اي نداشت.

namgo
05-07-2015, 15:35
مدل مودمتون چیه؟

ممنون دیدم مشکل حل شد

Farhad 8904
05-07-2015, 16:09
ساکن اهواز هستم يکي دو ماهي هست سرعت مبين نت در حد مورچه کاهش پيدا کرده
سرعت 512 خريدم که بايد با سرعت 64 دانلود کنه اما سرعت دانلود در حد 3-4 هست ضمن اينکه نوسان داره و 3-4 ميره بالا و مياد رو صفر و بعد 5-6 ثانيه دوباره 3-4
يه فايل ده مگي بخواي دانلود کني يک ساعت طول ميکشه
صفحه هم اصلا باز نميکنه همين الان دارم اين مطلب رو با همراه اول مينويسم
دوبار هم تماس گرفتم گفتند سرعتتوت خوبه کلا در طول روز شايد يک ساعت سرعت دانلود به 20 برسه که هر وقت هم تماس ميگيرم اينطور ميشه
کسي راه حلي سراغ نداره
با تغيير تنظيمات مودم نميشه کاري کرد
مودم رو ريست کردم ولي فايده اي نداشت.
در تنطیمات مودم RSSI و CINR روی چه عددی هست؟

RIP Steve Jobs
06-07-2015, 13:15
دوستان من برام یه شرایطی پیش اومده گه به هیچ وجع نمیتونم از اینترنت ADSL استفاده کنم ایا وایمکس مبین نت خوبه ؟

فرقش با ADSL چقدره؟ تورو خدا درست راهنماییم کنید

MicroSystem
06-07-2015, 13:46
در تنطیمات مودم RSSI و CINR روی چه عددی هست؟

CINR RSSI INFO
CINR/CINR2=[15/15] RSSI/RSSI2=[-83/-78]

Combined CINR/RSSI INFO
CINR/RSSI=[18/-77]

MicroSystem
06-07-2015, 13:47
signal strength [2/5] CINR/RSSI=[18/-77]

Farhad 8904
06-07-2015, 17:25
CINR RSSI INFO
CINR/CINR2=[15/15] RSSI/RSSI2=[-83/-78]

Combined CINR/RSSI INFO
CINR/RSSI=[18/-77]

سیگنال مقداری ضعیفه ممکنه مشکل از این باشه.
مودم را در فضای باز یا کنار پنجره قرار بدید به صورتی که RSSI منفی تر و CINR بیشتر شوند.
اگر بازهم حل نشدمشکل شبکه و ترافیک است.

Farhad 8904
06-07-2015, 17:33
دوستان من برام یه شرایطی پیش اومده گه به هیچ وجع نمیتونم از اینترنت ADSL استفاده کنم ایا وایمکس مبین نت خوبه ؟

فرقش با ADSL چقدره؟ تورو خدا درست راهنماییم کنید

کیفیت و پایداری و سرعت ADSL بسیار بهتر و بیشتر از وایمکس است.
کیفیت وایمکس بستگی به منطقه درحال استفاده داره.
من خودم نمی تونم ASDL بگیرم از مبین نت استفاده می کنم راضی کننده هست. فعلا کیفیت مبین نت خیلی بهتره از ایرانسل هست.

تست سرعت سرویس 1 مگابیت:

MicroSystem
07-07-2015, 10:06
سیگنال مقداری ضعیفه ممکنه مشکل از این باشه.
مودم را در فضای باز یا کنار پنجره قرار بدید به صورتی که RSSI منفی تر و CINR بیشتر شوند.
اگر بازهم حل نشدمشکل شبکه و ترافیک است.
آخه قبلا با همين شرايط سرعت دانلود 50 تا 100 بود

yuzarsiff
07-07-2015, 17:17
دوست عزیز من اصفهان هم مشکل دارم .. سرویس دو مگ خریداری کردم اما ی ماهی هست سرعت دانلودم به زور به 100 تا میرسه !!
تا قبل از این روی 300 بود سرعتم .. کلا مشکل پیدا کرده

sirerfankarimian
07-07-2015, 20:56
سلام
من میخواستم عاملیت و نمایدگی فروش مبین نت را بگیرم برای شرکتی که راه انداختم
اما
اینقدر شرایط گذاشتند که نشد
مثلا گفتند حتما ۶ ماه باید شرکتت راه اندازی شده باشه
در صورتی که شرکت من ۱ ماهه راه اندازی شده !!! و ....
میشه یکم کمکم کنید بگید چجوری میتونم آخر عاملیت فروش بگیرم !!
دوستم ۱ ماهه کافی نت زده بهش دادند اما من با اینکه ۳۵ میلیون تو حساب شرکتم هست وو یک شرکت سهامی خاص هستند هزار تا بهونه برام آوردند ٬٬٬‌
لطفا شرایط گرفتن عاملیت یا نمایندگی وایمکس مبین نت را کامل برام بگید:n30::n30::n30:

.:Bardia:.
08-07-2015, 09:49
دوست عزیز من اصفهان هم مشکل دارم .. سرویس دو مگ خریداری کردم اما ی ماهی هست سرعت دانلودم به زور به 100 تا میرسه !!
تا قبل از این روی 300 بود سرعتم .. کلا مشکل پیدا کرده

آقا مبین نت همیشه همین طوری بوده ؛ من که 2 سال پیش داشتم یه روز خوب یه روز داغون بود ؛ بهتره کلن بی خیالش بشید بزارید کنار .

MicroSystem
08-07-2015, 12:16
آقا مبین نت همیشه همین طوری بوده ؛ من که 2 سال پیش داشتم یه روز خوب یه روز داغون بود ؛ بهتره کلن بی خیالش بشید بزارید کنار .
آره منم سه ساله دارم استفاده ميکنم يک سال اول خوب بود بعد وحشتناک خراب شد و چون من طرح 2 ساله داشتم مجبور بودم بسازم بعد 7-8 ماه دو باره خوب شد و چهار پنج ماه خوب بود و دوباره افتضاح
کلا به هيچ عنوان مبين نت رو توصيه نميکنم قيمتهاش خيلي گرونه و کيفيت خدمات افتضاح
با قيمت خيلي کمتر ميتونيد اينترنت سيم کارت استفاده کنيد. با تنوع اپراتورها احتمال اينکه يک اپراتور، 3G با کيفيت تو منطقتون بده خيلي زياده و ميتونيد با يک موبايل قديمي و فعال کردن هات اسپات از اينترنت سيم کارت استفاده کنيد يا يک مودم 3G بخريد.

Tornado2800
08-07-2015, 14:39
سلام
من میخواستم عاملیت و نمایدگی فروش مبین نت را بگیرم برای شرکتی که راه انداختم
اما
اینقدر شرایط گذاشتند که نشد
مثلا گفتند حتما ۶ ماه باید شرکتت راه اندازی شده باشه
در صورتی که شرکت من ۱ ماهه راه اندازی شده !!! و ....
میشه یکم کمکم کنید بگید چجوری میتونم آخر عاملیت فروش بگیرم !!
دوستم ۱ ماهه کافی نت زده بهش دادند اما من با اینکه ۳۵ میلیون تو حساب شرکتم هست وو یک شرکت سهامی خاص هستند هزار تا بهونه برام آوردند ٬٬٬‌
لطفا شرایط گرفتن عاملیت یا نمایندگی وایمکس مبین نت را کامل برام بگید:n30::n30::n30:

سلام
متقاضیان می‌توانند رزومه کاری خود را به همراه مدارک زیر به نشانی ایمیل entmarketing@mobinnet.net (entmarketing@mobinnet.net) ارسال فرمایند.شرایط عمومی اعطای نمایندگی v مدارک ثبتی و آخرین روزنامه‌ی‌ رسمی شرکتv پروانه‌ها و مجوزهای شرکت در حوزه‌ی تله‌کامv سوابق شرکت؛ تاریخچه و فعالیت‌های آنv سوابق فروش و همکاری با دیگر اپراتورهاv خلاصه‌ای از تراز مالی شرکتv فهرست مشتریان سازمانی و خدمات در حال ارایه

sirerfankarimian
10-07-2015, 19:41
سلام
متقاضیان می‌توانند رزومه کاری خود را به همراه مدارک زیر به نشانی ایمیل entmarketing@mobinnet.net (entmarketing@mobinnet.net) ارسال فرمایند.شرایط عمومی اعطای نمایندگی v مدارک ثبتی و آخرین روزنامه‌ی‌ رسمی شرکتv پروانه‌ها و مجوزهای شرکت در حوزه‌ی تله‌کامv سوابق شرکت؛ تاریخچه و فعالیت‌های آنv سوابق فروش و همکاری با دیگر اپراتورهاv خلاصه‌ای از تراز مالی شرکتv فهرست مشتریان سازمانی و خدمات در حال ارایه

سلام چندتا سوال برای من پیش امده منظورتون از

پروانه‌ها و مجوزهای شرکت در حوزه‌ی تله‌کام ؟؟
سوابق فروش و همکاری با دیگر اپراتورها؟؟؟
فهرست مشتریان سازمانی و خدمات در حال ارایه؟؟

منظورتون را دقیقا نفهمیدم
یعنی یک کافی نتی سر کوچه ما که زده نمایندگی مبین نت همه ایناا را داشته ؟؟؟
چطوری اینارااا میتونم بگیرم ؟

Tornado2800
10-07-2015, 21:15
سلام

چیزی که برتون قرار داده بودم از سمت مبین نت برای بنده همان شب ارسال شده بود
باید مستقیما با خودشون تماس بگیرید

Public Enemy
10-07-2015, 22:28
سلام .
دوستان پینگ شما با مبین نت چقدره ؟

برای بنده که وحشتناکه و به عنوان مثال گوگل رو در بهترین شرایط در 300 میلی ثانیه پینگ می کنه و اکثرا هم تایم اوت میشه . این در حالی هستش که سایر شرکت های خدمات اینترنتی در منطقه ی ما پینگ با زمان 140-170 برای گوگل دارن .

حتی با دوستامون که آنلاین بازی می کنیم و هر دوی ما توی یک شهر هستیم ، پینگ بین 500 تا 700 میلی ثانیه میشه ! در حالی که از شرکت خدمات دهنده ی دیگه این پینگ بین 70 تا 90 میلی ثانیه هستش.

واقعا آدم پشیمون میشه . فکری ، راه حلی برای بهتر شدنش نیست ؟ جریان تغییر فرکانس چیه و احتمال داره با تغییر فرکانس مشکل حل بشه ( جالبه برای بنده RSSI زده 38dbm )؟

hasht_sh782
12-07-2015, 17:13
با سلام
دوستان كسي با اينترنت مبين نت مشكل ترافيك خوري يا حجم دزدي ندارد
مال من چندين سري است ماهيانه كه شارژ مي كنم ظرف 5روز ترافيك تمام مي شود استفاده هم اصلا دانلود ندارم فقط با موبايل در برنامه هاي اجتماعي هستم آخرين سرويسي كه خريده بودم 512 5گيگ 1ماهه بود كه ظرف 7روز تمام شد با توجه به عكس زير آيا اين مقدار مصرف طبيعي است ؟

kayvan_22
12-07-2015, 17:59
سلام
dns مبین نت چیه ؟
بعد میشه از طریق تنظیمات مودم مبین نت dns رو عوض کرد. ؟

saeidf1
12-07-2015, 18:08
با سلام
دوستان كسي با اينترنت مبين نت مشكل ترافيك خوري يا حجم دزدي ندارد
مال من چندين سري است ماهيانه كه شارژ مي كنم ظرف 5روز ترافيك تمام مي شود استفاده هم اصلا دانلود ندارم فقط با موبايل در برنامه هاي اجتماعي هستم آخرين سرويسي كه خريده بودم 512 5گيگ 1ماهه بود كه ظرف 7روز تمام شد با توجه به عكس زير آيا اين مقدار مصرف طبيعي است ؟
دقیقا از این ماه که شاژ کردم مودمو به طور فجیحی حجمم کم شده مصرفمم هم مثل ماه قبل بود خیلی مشکوک به دزدی هستم

MicroSystem
12-07-2015, 18:57
دقیقا از این ماه که شاژ کردم مودمو به طور فجیحی حجمم کم شده مصرفمم هم مثل ماه قبل بود خیلی مشکوک به دزدی هستم
منهم چند ماهي هست همين مشکل رو دارم
ظاهرا فرمول مصرف رو عوض کردند

Public Enemy
12-07-2015, 19:02

مطمئن هستین فقط با گوشی وصل میشین ؟ حجم مصرفی رو با حجم مصرفی اندازه گیری شده روی گوشی مقایسه کنین .
توجه داشته باشین گوشی های هوشمند در حالت پیش فرض ترجیه میدن یه سری کارها مثل آپدیت نرم افزارها و ... رو از طریق وای فای انجام بدن ...