مشاهده نسخه کامل
: ≥≥ ║ نظریه های علمی و خیالی کاربران در رابطه با وب و اینترنت ║
باسلام خدمت دوستان
هدف از این تاپیک این بود که ببینیم که شما آینده اینترنت و وب رو چگونه پیش بینی می کنید.
برای مثال با استفاده از قدرت فکر خودتون بگید که در آینده چه نوع سایت هایی بوجود میان و یا در آینده شکل اینترنت و سرعتش چگونه خواهد بود.
همچنین در آینده فضای وب و اینترنت رو به چه شکلی تصور خواهید کرد؟ :n13:
منتظر جواب هاتون هستیم. :n05:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر:n16:
تایپک خوبیه
تجربه نشان دادخ وقتی امروزه سرعت 43 ترابیت بر ثانیه در کشوری ثبت شده ، برای اون امکاناتی که این سرعت رو نیاز داره فراهم میشه .
من فکر میکنم خیلی طول نمیکشه که برای پردازش موارد بیچیده تری مثه انتقال بو هم از اینترنت استفاده شه
همچنین در آینده انتقال تصویر خیلی خیلی شاعتر از امروز خواهد بود
کانمالهای بسیار زیاد تلویزیونی اینترنتی
دیدوبازدیدهای آینده خیلی بیشتر از مسنجر و .... وابسته به اینترنت میشه
تقریبا بیشتر فروش کالاها اینترنتی خواهد بود .
انسانها منزوی تر و افسرده تر خواهند شد .
مدارس و نظام آموزشی و ارزشیابی اینترنتی خواهد شد و شاید در آینده دور عملا رفتن مدرسه کار کشورهای جهان سوم باشد .
رانندگی ها و اتومبیلها به اینترنت و مسیریابی وابستگی خواهند داشت .
ادارات و سازمانها بی نیاز ار مراجعه و مواجه ارباب رجوع خواهند بود .
البته اینها برای جهان پیشرفته است .
ما برای دهها سال آینده تغییر خاصی نخواهیم داشت
راستش چون در عنوان تاپیک نظریه های خیالی هم هست من هیچ بعید نمیدونم که از طریق دنیای مجازی و فناوری اطلاعات ما بتونیم اجسام و اجرام و حتی در آینده دور موجودات رو هم انتقال بدیم !
به نظر من در آینده میتونه دستگاههایی باشه که یک تکه فلز و یا ... رو از طریق اینترنت عینا جابجا کرد .
یا حتی در سالها یا قرن آینده انسانها نیازی به تحمل سفرهای زمینی نداشته باشند .
این مورد رو ما در دین خودمون هم میبینم . بودند کسانیکه طی الارض میکردند و این یعنی از نظر وجودی این امکان وجود داره ولی الان علمش رو نداریم . حالا شاید چند صد سال دیگه بهش برسیم .
یافته ها و داشته های الان ما برای افراد کمی گذشته خنده دار و باورنکردنی است . حال آنکه سرعت پیشرفت علم ، امروزه خیلی بیشتر از گذشتست .
در آینده شاید همه ی ما در همه جا ، محل کار ، خیابان و .... کلاه یا عینکی دیجیتالی داشته باشیم تا دنیا را از طریق عینک خودمان که به اینترنت بی سیم متصل است ببینیم و مدیریت کنیم .
در آینده هرکس دنیای خودش را خواهد داشت .
در یک کلام : دنیای مجازی ، اینک در کنار ما وجود دارد ... ولی در آینده او ما را به داخل خود خواهد کشید و ما در داخل دنیای مجازی زندگی خواهیم کرد نه در کنار او !
aluminum
23-08-2014, 15:05
اگر وضعیت اینترنت ما بشه شبیه وضعیت اینترنتی که کشورهای تراز اول دارن، خودش یک نظریه خیالی خواهد بود:n02:
جدا از شوخی من تصورم اینه که بیشترین تغییرات در بخش سخت افزار خواهد بود که اینترنت و وب بیش از بیش به زندگی روزمره مردم نزدیک کنن.
قوه تخیل قوی ندارم ولی تصورم بر اینه که تا سخت افزار جدیدی تولید نشه اینترنت و وب تغییری خاصی نسبت به امروز نخواهند داشت.
سلام
به نظر من در آینده سایت هایی میان که می تونند با انسان گفتگو کنند. :n13:
و خدتون حدس بزنید که الی ماشاالله .....
aluminum
23-08-2014, 19:01
سلام
البته بحث حرف زدن با انسان و داشتن هوش مصنوعی که بتونه تجزیه و تحیل(حتی عاشق شود) بکنه در فیلم her نمایش داده شده البته در فیلم، این کار را یک سیستم عامل انجام میداد نه یک سایت
Xx Hossein xX
23-08-2014, 20:28
سلام و وقت بخیر.
بنظرم یکی از نزدیکترین چیزایی که در رابطه با اینترنت اتفاق میوفته اینترنت اشیاء هستش.
مثلا جارو برقی شما به اینترنت وصل میشه و روی یک اپلیکیشن موبایل به شما میگه مخزنش پر شده.
یا همه ی قفل های در خونتون به وایفای وصل هستن و فقط زمانی باز میشن که گوشی موبایلتون نزدیک در بشن.
(اینا تکنولوژیهای هستن که همین الان در حال اجرا شدن هستن و خیلی زود همه گیر میشه).
پرینترهای سه بعدی یکی دیگه از چیزاییه که بنظرم خیلی جای پیشرفت داره.
مثلا دیگه لازم نیست شما برید یک گوشی موبایل به صورت حضوری بخرید، نسخهی سه بعدیش رو میخرید و دانلود میکنید و پرینتش میکنید!
شاید هم بتونید از pirateBay فایل samsung_galaxy_s246.3ds به صورت غیر قانونی دانلود کنید :دی
این پرینت کردن اشیا بنظرم تنهای راه جابجایی اشیاء از طریق اینترنت باشه.
حتی ممکنه در زمینه ی مواد غذایی هم این اتفاق بیوفته، پرینتر سه بعدی داشته باشید که براتون برگر و چلوکباب پرینت کنه، در حال حاضر پرینتر سه بعدی که شکلات پرینت میکنه موجوده + ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). کارتریجش هم شکلات تخته ای هستش :دی
ممکنه زمانی برسه که مغز انسانها مستقیم به اینترنت وصل بشه و شما بتونید در ثانیه هر نوع اطلاعاتی داشته باشید.
دیگه وقتی این اتفاق بیوفته به سینگولاریتی (+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) نزدیک میشیم. سینگولاریتی وقتیه که سرعت پیشرفت علم بشر به شدت زیاد میشه.
در حال حاضر اگه اشتباه نکنم هر ۴ سال علم بشر دوبرابر میشه. مثلا به جایی میرسیم که هر ثانیه علم بشر دوبرابر میشه.
دیگه اون موقع هیچکس نمیدونه چه اتفاقی میوفته! انسان یه جورایی برای خودش خدایی میکنه(رجوع شود به فیلم Transcendence )
(این آینده ی خیلی خیلی دوره و شاید فقط تخیل من باشه).
این بود بخشی از نظر من پیرامون آینده ی اینترنت و تاثیراتش. :دی
موفق باشید :n16:
درود
همینطور که دوستان گفتن به نظر منم تا 50 سال اینده میتونیم یه کتاب یا یک پلی استیشن و یا یک یخچال و ... رو بخریم و سپس با پرینتر های 3 بعدی ای که تو هر خونه ای وجود خوهد داشت به راحتی و درهمون لحظه اون وسیله جلوی چشمامون ساخته میشه . فکر کنین اینده ی هک میتونه چه پیشرفت های جالبی داشته باشه . با هک کردن و نفوذ کردن میتونید هر وسیله ای رو تو خونتون حاظر کنید .
و با توجه به اینکه انسان ها همیشه دوست دارند کار های خداگونه بکنند در 100 سال اینده مانند فیلم Transcendence شاهد این خواهیم بود که به راحتی بتونیم منابع طبیعی و جنگل ها و اب رو براحتی بازسازی کنیم .
انسان های فیکی ساخته میشه تا برای ما انسان های واقعی کار کنن و ما بتونیم روشون تست هایی که میخویم رو انجام بدیم و یا از اعضای بدنشون استفاده کنیم . ( فکر میکنم یه فیلمی هم شبیه این بود به نام The Island )
انسان با فکر کردن میتونه وب گردی کنه و یا وسایل خونه رو روشن کنه و یا با انسان های اطرافش ارتباط برقرار کنه .
انسان چاق تر میشه ولی خب مطمینا واسه این هم در اینده فکری میشه تا این اتفاق نیفته .
روانپریش
24-08-2014, 00:05
من فک میکنم اکثر کشورها به سمت اینترنت ملی برن
roya.rashidi
24-08-2014, 07:08
بنظرم دانلود خیلی از شی های قابل لمس هم میسر میشه . بشرطی هرکی سخت افزار خاصشو (مثل پرینتر)داشته باشه .
سرهنگ معمر قذافی
24-08-2014, 10:51
c
باووو اینقدر اینترنت اینترنت میکنید یه عکس از پینگاتون بذارید بخندیم:D
SAEED 120
24-08-2014, 11:23
به نظر من اینترنت برداشته میشه . یه روزی میرسه همه دنیا به مضر بودن امواج وای فای و رادیوها و سیگنالهای دیجیتال و امواج موبایل و فلش دوربینها برای مغر و چشم و قلب پی میبرند.
پس تا اونموقع بیایین برای از بین بردن امواج مضر در بدن..از میوه ها استفاده کنیم..:n16:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mtchabok
24-08-2014, 11:24
سلام دوستان
ممنون از کیان عزیز برای ایجاد این تاپیک :n16:
بنظر بنده توسعه و رشد حوضه وب و اینترنت به گونه ای هست که این فضای مجازی هر چه بیشتر تبدیل به فضای واقعیمون بشه . البته در این بین ، گروه ها و سازمانهایی هم هستن که از این کار جلوگیری میکنن و همین امر باعث رشد بیشتر فضای مجازی میشه آنقدر که آدم های بیشتری رو جذب خودش کنه . در آینده این فضای مجازی با دنیای واقعی ما تلفیق میشه تا حدیکه دیگه نمیشه تفکیکی انجام داد بین این دو فضا .
مطمنا سرعت و کیفیت این شبکه جهانی تا حدی میرسه که دیگه تمامی شبکه های دیگه رو در بر میگیره و همه در بستر این شبکه به فعالیت خودشون ادامه میدن ، همچنین باید ارتباطات بین سیاره ای رو هم به این جمع اضافه کرد ، چون مطمعنن سیاره دیگه ای بغیر از زمین ، قابل سکونت خواهد شد و انسانهای زیادی برای سکونت مهاجرت میکنن ( اونم به دلیل گرم شدن زمین و تمامی مشکلاتی که در آینده آثار کارهای خودمون بر سر زمین رو میبینیم )
فضای وب از این حالت فعلی خارج میشه ، همونطوریکه هم اکنون تکنولوژی html5 و css3 به همراه جاوا اسکریپت آینده تمام تعاملی رو نشون میدن ، تا حدی که شاید دیگه از برنامه های موجود روی سیستمهاتون نباشه و همه چی تحت وب انجام بشه ( همون پردازش ابری ) و به همین دلیل دیگه از کیس و مانیتور و ماوس و کیبورد خبری نیست . و همچی با روشهای تعاملی جدید جایگزین میشه .
مواردی که مطمعن هستم اتفاق نمیوفته این هست که ، ارتباطات مستقیم ماشین با مغز انسان پیشرفت شگرفی میکنه ولی با اینحال از همه گیر شدن اون حتما جلوگیری میشه به دلیل ضعفهای امنیتی که همواره در همه سیستمهای ساخته شده دست بشر وجود داره .
خیلی موارد دیگه ای هم بود که میخواستم عنوان کنم ، ولی پست خیلی طولانی میشد و حوصله سر بر :n02:
ممنون که تحمل کردینو خوندین :n16:
hamedarian2009
29-08-2014, 17:05
در آینده مدارس و دانشگاه ها دیگه تعطیل می شوند و مدارس مجازی و اموزش از منزل جای آن را می گیرد چیزی که الان در آمریکا وجود داره
انسان هایی به دست انسان ساخته میشه که میتونید ازشون هرنوع استفاده ای کنید اعم از جنسی ،آزمایشگاهی ،علمی ، اقتصادی و ...
سلام دوستان
یکی از نظریه هایی که من دارم اینه که در حال حاضر همه چیز در حال سه بعدی شدنه.
امکان داره در آینده هم زبانی ساخته بشه که بتونیم توسط اون سایت های سه بعدی بسازیم.
باتشکر :n16:
c
باووو اینقدر اینترنت اینترنت میکنید یه عکس از پینگاتون بذارید بخندیم:D
ما که نگفتیم سرعت اینترنت مون زیاده.
گفتیم نظریه بدید.
یکی از خیالی ترین نظریه درباره اینترنت توی ایران ، افزایش سرعت اون هست.
ما اینجا نظریه می دیم هر چقدر هم خیالی باشن خارجی ها یه روزه واقعیشون می کنند و اگه دست ایران باشه توی چند هزارسال.
Web Design
03-09-2014, 19:19
سلام
پیاده سازی siri به شکل وبسایت برای اپل کار سختی نیست .....
پس همچین چیزی هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.