PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریختن اب روی کیبورد و زیر لپ تاپ

mr_mhs
15-08-2014, 13:43
سلام و عرض خسته نباشید

یکی دو روز پیش متاسفانه روی لپ تاپ من اب ریخته،به طوری که کیبورد بعضی از دکمه هاش اتصالی کرده بود و مثلا اینتر رو میزدم حرف "خ"رو میورد و یا به جای عدد9 یه حرف رو چاپ می کرد.بعضی از دکمه ها هم کلا مرخص بودن و هنوز هم مرخصن ولی الان بعد دو روز ظاهرا خبری از اتصالی به جز در یکی دو کلید نه چندان مهم نیست ولی حدود 5-6 تا کلید کار نمی کنن.

باتری هم مرخص شده،خود سیستم اروری مبنی بر خراب شدنش نمی گه ولی وقتی شارژر رو میکشم لپ تاپ خاموش میشه و خود لپ تاپ با چشمک زدن چراغ باتری بهم میگه که باتری خرابه.

از زیر سیستم هم اب رفته و متاسفانه من این قضیه رو حدود 10 دقیقه بعد ریخته شدن اب متوجه شدم و کار زیادی از دستم بر نیومد و توی این 10 دقیقه سیستم روشن بوده و پردازش سنگین هم میکرده.
با این حال هر کاری از دستم بر میومد انجام دادم،بعد اینکه فهمیدم برعکسش کردم تا اب بیاد بیرون و حدود چند قطره اومد بیرون،توی جریان هوا گذاشتمش،یه روز بعد این اتفاق هم باز هم یه پردازش سنگین کردم که اب ها بخار بشن که ظاهرا کار چندان عاقلانه ای نیست(به حدی گرم شده بود که 5-6 بار خاموش شد و دوباره استارت میزدم)

هیچی دیگه حالا میخوام بدونم راهی داره یا نه که کل کیبورد و باتری درست بشه یا اصلا به صرفه نیست؟گارانتی هم نداره اگه داشت هم قبول نمی کرد.

ایسر 5742 هم هست.(راستی اصلا کسی میخره اینو حتی اگه سالم باشه؟)
متشکرم.

mr_mhs
15-08-2014, 20:15
Up. ..............

mr_mhs
20-09-2014, 12:09
سلام کسی نبود

AEZ_Best
25-09-2014, 18:52
درست که میشه. کیبرد رو زیر 200 تعویض میکنن. باتری هم اگه مشکل از خودش باشه، 100 تاست حدودا. البته اگه مادر بردت سالم باشه !!

تابو
30-01-2015, 04:52
عزیزم کیبرد 70 تومنه و باطری هم 80 تومنه باید دستگاهتم باز بشه و کلا مادر برد تمیز بشه چون احتمالا سولفاته کرده رو برد اونم هزینش 50 تومنه زمان این کار هم 1-2 ساعته