ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین انتخاب تا بودجه 5500

milad n
14-08-2014, 21:26
سلام دوستان من ميخواستم لپ تاپ آپاچی بگیرم اما الان تا 5500 میتوانم هزینه کنم بهترین مدل های که میتوانم بگیرم چیه؟؟ خودم مدل gs70 رو در نظر دارم شما چه پیشنهادی میدید؟؟

HOJ-JAT
14-08-2014, 21:38
بودجه بسیار عالی دارید بهتر نیازهاتون رو بگید تا بهتر راهنمایی کنیم

milad n
14-08-2014, 21:43
اولی گیم هست و صفحه نمایش خوب و سایز صفحه نمایش و سنگین نبودن(تا 3.5 کیلو مشکلی نداره)

milad n
14-08-2014, 22:44
البته وزن زیاد هم مهم نیست

ارسال شده از c5502

mg_mahyar
15-08-2014, 01:09
اگر عجله ندارید یک هفته صبر کنید و بعد برای خرید به بازار برید.
لپ تاپ های Gigabyte با کانفیگ های عالی در راهه با تنوع عالی.
یعنی از CPU مدلهای Core i7 4810 , 4710 رو دارهند مانیتور های 15.6 و 17.3 و گرافیک های 870 و 860 و تصور میکنم با این بودجه بتونید گزینه خوبی انتخاب کنید.
به عنوان نمونه p35W با گرافیک 870 و پردازنده 4810 .
اگر قصد خرید فوری دارید MSI GE60 2OE گزینه خوبیه و البته 3800 قیمتشه. گزینه GS70 گزینه خوبیه ومانیتور بزرگ و هارد سریعتر و پردازنده ضعیف تر.من جای شما بودم صبر میکردم. ولی به نظرم خرید GE60 منطقی تره. ضمنا اگر الان هم یه سر به بازار بزنید ممکنه بتونید گیگا بایت های جدید رو پیدا کنید. من از اینترنت قیمتش رو نتونستم در بیارم. و همه زدند به زودی ولی شاید توی بازار باشه
و یک گزینه خوب دیگرم دارید که دوتا مدل داره FullHD و HD لذا منظور من گزینه FHD هست.
Lenovo Y5070
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22 × 263 × 386 میلی‌متر - وزن: 2.39 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz

حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM

پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB

صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080

امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port

سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل
این گزینه اگر به جای هارش SSd بزاری فوق العاده میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

milad n
15-08-2014, 08:55
سلام مرسی بابت راهنمایی من خودم هم قبلا در مورد لپ تاپ های گیگابایت پرسیده بودم حدودا کی وارد بازار میشن و قیمت حدودی چقدر هست (هر دو مدلی که بالا گفتید)؟؟؟ من دیگه نهایتا بتونم تا اخر مهر صبر کنم ولی فکر نکنم طاقت بیارم ولی شما رو همون اخر مهر حساب کن !!!!! بهترین مدل هایی که وارد بازار میشن و با بودجه من میخونن کدوم مدل ها هستند؟؟

pdvhbr
15-08-2014, 08:56
اگر عجله ندارید یک هفته صبر کنید و بعد برای خرید به بازار برید.
لپ تاپ های Gigabyte با کانفیگ های عالی در راهه با تنوع عالی.
یعنی از CPU مدلهای Core i7 4810 , 4710 رو دارهند مانیتور های 15.6 و 17.3 و گرافیک های 870 و 860 و تصور میکنم با این بودجه بتونید گزینه خوبی انتخاب کنید.
به عنوان نمونه p35W با گرافیک 870 و پردازنده 4810 .
اگر قصد خرید فوری دارید MSI GE60 2OE گزینه خوبیه و البته 3800 قیمتشه. گزینه GS70 گزینه خوبیه ومانیتور بزرگ و هارد سریعتر و پردازنده ضعیف تر.من جای شما بودم صبر میکردم. ولی به نظرم خرید GE60 منطقی تره. ضمنا اگر الان هم یه سر به بازار بزنید ممکنه بتونید گیگا بایت های جدید رو پیدا کنید. من از اینترنت قیمتش رو نتونستم در بیارم. و همه زدند به زودی ولی شاید توی بازار باشه
و یک گزینه خوب دیگرم دارید که دوتا مدل داره FullHD و HD لذا منظور من گزینه FHD هست.
Lenovo Y5070
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22 × 263 × 386 میلی‌متر - وزن: 2.39 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz

حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM

پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB

صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080

امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port

سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل
این گزینه اگر به جای هارش SSd بزاری فوق العاده میشه.

دوست عزیز منبعی دارین برای این حرفتون که لپتاپ های گیگابایت بزودی وارد ایران می شه؟ چون تا قبل از این فقط یک بار آواژنگ گیگابایت وارد کرده اونم مدل های غیر گیمینگ بوده. من گوگل سرچ کردم فقط یک سایت کیمیا آنلاین زده بود به زودی که واقعیتش سایتش زیاد قابل اعتماد نبود. اگر وارد کنن اینارو خیلی خوب میشه.

mg_mahyar
15-08-2014, 10:22
دوست عزیز منبعی دارین برای این حرفتون که لپتاپ های گیگابایت بزودی وارد ایران می شه؟ چون تا قبل از این فقط یک بار آواژنگ گیگابایت وارد کرده اونم مدل های غیر گیمینگ بوده. من گوگل سرچ کردم فقط یک سایت کیمیا آنلاین زده بود به زودی که واقعیتش سایتش زیاد قابل اعتماد نبود. اگر وارد کنن اینارو خیلی خوب میشه.

پیش از این رو نمیدونم. ولی توی بازار بود. حتی الان هم هست. به سایتها هم کاری ندارم شما توی بازار رضا مراجعه کنید مغازه 47 هست اونجا که چندین ساله این برند رو داره.
من هیچ چیزی رو قطعی نمیگم فقط توصیه هست. ولی تا جایی که میدونم لپ تاپ های گیگا که تا دو سه هفته پیش فراون توی بازار بود گرارنتی آواژنگ نبود.

HOJ-JAT
15-08-2014, 12:55
بنظر من اگه خیلی قابلیت حمل دستگاه بازی برات مهم نیس و بیشتر تو خونه بازی میکنی میتونی رو پلی ۴ هم فک کنی
اخه خودت گیمری میدونی الان اصلا بازی بدرد بخوری برا pc نیس همه بازی های رده بالا برا کنسول ها میاد تازه شما اگه الان قوی ترین بپ تاپ رو هم بخرید سال دیگه تبدیل میشه ب لپ تاپ متوسط سال بعدش میشه سطح پایین
با 1.5 میتونی ی پلی ۴ بخری با بقیشم ی لپ تاپ متوسط برا کارای عادی

milad n
15-08-2014, 13:02
ممنون دوست عزیز ولی دیگه جوری که شما میگی نیست قابل حمل بودن برام مهمه و تا دو سال دیگه هم این کارت گرافیک های جدید بالا میمونن

ارسال شده از c5502

HOJ-JAT
15-08-2014, 14:01
بله حتی ممکنه تا ۴ سال ولی اگه امروز روی الترا بازی میکنی باید سال اینده بیای روی مدیوم

milad n
15-08-2014, 14:24
خیلی ممنون از همه ی دوستان ولی لطفا از بحث اصلی فاصله نگیرید و مدل هایی که میمونه رو بگید ممنون میشم

HOJ-JAT
15-08-2014, 18:12
اتفاقی این مدل رو دیدم بنظرم مناسب شماست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*igitall.ir/product/68063/Laptop-ASUS-G750JH#page=1
asus g750jh
مشخصاتشو ببین همه چیش خوبه بجز هاردش که باید با ssd عوض کنی

milad n
15-08-2014, 21:05
سلام قیمتش حدودی چقدر هست تو بازار گیر میاد؟؟

ارسال شده از c5502

milad n
15-08-2014, 21:14
این که خیلی شاخه نسبت به قیمتش دمتون گرم من این مدل رو با همین قیمت پیدا کردم میخرم حتما
تاریک بسته شد مرسی از همه ی دوستان

milad n
21-08-2014, 10:19
سلام دوستان امروز رفتم بازار و با بدبختی پیدا کردم اما خییییییییییییییییلی سنگین بود ادم بخواد ببرش جایی کمرش میشکنه مدل دیگه ای دارید؟؟

HOJ-JAT
21-08-2014, 11:37
بله دیگه لپ تاپ گیمیگ سنکینن بخاطر سیستم تهویه
اگه تا ۸ تومن میتوینی هزینه کنی مدل ریز هم عالی هست کیفیت فوق العاده وزن زیر ۲ کیلو
مدل y5070 لنوو هم عالی هست تازه اومده تو سایت ال دیجیتال هر دوتا مدل رو نگاه من هم ریز هم لنوو

Gilopa
21-08-2014, 11:54
این گیگابایت لپتاپهای 5 میلیونی به بالا میسازه اما قیافشون رو نگاه میکنی انگار یه لپتاپ سطح پایینه .. کلا تو دیزاین خیلی ضعیف عمل میکنند از نظرم

mg_mahyar
21-08-2014, 15:49
این گیگابایت لپتاپهای 5 میلیونی به بالا میسازه اما قیافشون رو نگاه میکنی انگار یه لپتاپ سطح پایینه .. کلا تو دیزاین خیلی ضعیف عمل میکنند از نظرم

اولا قیافه سلیقه هست
دوما اینطور نیست لپ تاپ 2500 هم توی بازار داره.

sia4
21-08-2014, 22:51
پیش از این رو نمیدونم. ولی توی بازار بود. حتی الان هم هست. به سایتها هم کاری ندارم شما توی بازار رضا مراجعه کنید مغازه 47 هست اونجا که چندین ساله این برند رو داره.
من هیچ چیزی رو قطعی نمیگم فقط توصیه هست. ولی تا جایی که میدونم لپ تاپ های گیگا که تا دو سه هفته پیش فراون توی بازار بود گرارنتی آواژنگ نبود.
استاد شماره ای از این مغازه 47 نداری؟ یه گیگابایت هست به شدت درگیر خودش کرده منو! P15F v2
4810MQ - HM86 - ram 8 DDR3L - GTX 850m 2G DDR3 - 2.4kg با 2 سال گارانتی بین الملل فقط 3 میلیون و 500!
ولی مشکل اینجاس که گیگابایته! همین! اگه یه شیر پاک خورده ای باشه بگه این مارک چجوریه اوضاعش بخریش پشیمون می شی نمی شی بعد از یکی 2 سال عملکردش افت می کنه نمی کنه...!؟ بعد همه این حرفا اگه خریدی بخوای بفروشی خریدار داره یا صاحب اول و آخرش خودتی...!؟
مخصوصا نسبت به ایسوس اگه بشه مقایسش کرد... اینکه بعضیا می گن پردازنده و چیپست بالا باشه دلیل تضمین عملکرد بالا نیست و این حرفا در مورد این صدق می کنه یا نه...؟

Gilopa
22-08-2014, 00:14
استاد شماره ای از این مغازه 47 نداری؟ یه گیگابایت هست به شدت درگیر خودش کرده منو! P15F v2
4810MQ - HM87 - ram 8 DDR3L - GTX 850m 2G DDR3 - 2.4kg با 2 سال گارانتی بین الملل فقط 3 میلیون و 500!
ولی مشکل اینجاس که گیگابایته! همین! اگه یه شیر پاک خورده ای باشه بگه این مارک چجوریه اوضاعش بخریش پشیمون می شی نمی شی بعد از یکی 2 سال عملکردش افت می کنه نمی کنه...!؟ بعد همه این حرفا اگه خریدی بخوای بفروشی خریدار داره یا صاحب اول و آخرش خودتی...!؟
مخصوصا نسبت به ایسوس اگه بشه مقایسش کرد... اینکه بعضیا می گن پردازنده و چیپست بالا باشه دلیل تضمین عملکرد بالا نیست و این حرفا در مورد این صدق می کنه یا نه...؟

گیگابایت یکی از معتبرترین کمپانیهای جهانه و از نظر اعتبار و مهارت شک نکن تو محصولاتش ... همین هشت سال پیش تمام مینبوردهای و کارت گرافیکهای بازار ایران مختص به این شرکت بود.
اون بعضی ها حرف شبه علمی میزنند و شما زیاد جدی نگیر ..وقتی محصول واسه شرکت اینتل باشه دیگه ایسوز و ایسر و سونی این وسط چکارند ؟؟؟؟

Gilopa
22-08-2014, 00:17
اولا قیافه سلیقه هست
دوما اینطور نیست لپ تاپ 2500 هم توی بازار داره.

دوست من انصافا تو دیزاین خیلی ضعیفه مثل قدیمای لنوو ... و نمیشه انکارش کرد
منظورم این نبود لپتاپ قیمت پایین نداره میگم لپتاپ بالای پنج میلیونش باید آُس باشه که اینطور نیست و قیافه ای در حد معمولیه .

sia4
22-08-2014, 00:43
گیگابایت یکی از معتبرترین کمپانیهای جهانه و از نظر اعتبار و مهارت شک نکن تو محصولاتش ... همین هشت سال پیش تمام مینبوردهای و کارت گرافیکهای بازار ایران مختص به این شرکت بود.
اون بعضی ها حرف شبه علمی میزنند و شما زیاد جدی نگیر ..وقتی محصول واسه شرکت اینتل باشه دیگه ایسوز و ایسر و سونی این وسط چکارند ؟؟؟؟
کاش می شد با این منطق خرید کرد ولی فک کنم اشتباهه! ینی نمی شه چون همه لپ تاپ ها از اینتل و انویدیا و ... استفاده می کنن فرقی نداشته باشن... بالاخره کیفیت ساخت ها خیلی فرق می کنه مشخصه که عمر اپل از ایسوس بیشتره ولی ایسوس با یه کیفیت خوب و قابل قبول نسبت به قیمتش راهش رو باز کرده تو بازار و می شه با خیال نسبتا راحت خریدش و به اپل ترجیح داد ولی گیگابایت!؟ اصلا اطلاعاتی ازش ندارم! اگه در حد ام اس آی و ایسوس باشه که خوبه! هر 3 تاشونم تایوانی اند!

Gilopa
22-08-2014, 01:09
کاش می شد با این منطق خرید کرد ولی فک کنم اشتباهه! ینی نمی شه چون همه لپ تاپ ها از اینتل و انویدیا و ... استفاده می کنن فرقی نداشته باشن... بالاخره کیفیت ساخت ها خیلی فرق می کنه مشخصه که عمر اپل از ایسوس بیشتره ولی ایسوس با یه کیفیت خوب و قابل قبول نسبت به قیمتش راهش رو باز کرده تو بازار و می شه با خیال نسبتا راحت خریدش و به اپل ترجیح داد ولی گیگابایت!؟ اصلا اطلاعاتی ازش ندارم! اگه در حد ام اس آی و ایسوس باشه که خوبه! هر 3 تاشونم تایوانی اند!

ببینید معمولا چرخه تولید همه این محصولات یا درچینه یا هند .. حالا میخواد گیگابایت باشه میخواد ایسوز باشه میخواد اپل باشه .. اگه اشتباه نکنم تا 2 سال پش اپل با این موضوع رقابت میکرد و اوباما خواسته بود محصولاتش رو در امریکا تولید کنه که اپل هم کم آورد و سرآخر خط تولیدش رو به چین منتقل کرد . حالا اینتل وقتی پردازنده میزنه یعنی انقدر بی اعتباره و احمق که اجازه بده ایسر و اپل و ایسوز و سونی توش دستکاری کنند یا با کیفیت پایین تولید کنند ؟؟ اگر میبینید محصولات اپل مثلا به قول شما عمر بیشتری دارند به خاطر اصل بودن جنس داخلیش نیست به خاطر جنس بدنه دستگاه و چیدمان درونیه سخت افزاره .به طوری که گرمای لپتاپ با استاندارد به بیرون هدایت میشه که بعضی از کمپانیها ممکنه این مورد رو خوب رعایت نکنند .وگرنه کیفیت پردازنده اینتل یکیه .. مگر اینکه کلا لپتاپ فیک باشه بحثش جداست .

HOJ-JAT
22-08-2014, 09:10
اگر میبینید محصولات اپل مثلا به قول شما عمر بیشتری دارند به خاطر اصل بودن جنس داخلیش نیست به خاطر جنس بدنه دستگاه و چیدمان درونیه سخت افزاره .به طوری که گرمای لپتاپ با استاندارد به بیرون هدایت میشه که بعضی از کمپانیها ممکنه این مورد رو خوب رعایت نکنن
کاملا با حرف شما موافقم تو این موارد خرابی لپ تاپ ها هیچدگاه نمیشه ببینیم مثلا خود پردازنده یهو سوخت
یکی از مواردی که بضی شرکتها راعایت نمیکنن ایینکه که عین ریگ لپتاپ میریزن تو بازار مثلا همین ایسوس هر روز داره ی سری میزنه تو بازار و متاسفانه سری های قبلی رو ساپروت از نظر بایاس نمیکنه (البته سری های ارزون مثل ویوو بوک
یا حتی از نظر داریور های جدید کلا
همین باعث میشه کسی مثل من ی لپتاپ بخره بعدش که خراب شد خواست دوباره بخره دیگه سراغ این شرکت نره حتی اگه لپتاپ های سری بالاش کاملاذمناسبش باشن

mg_mahyar
22-08-2014, 11:32
ببینید معمولا چرخه تولید همه این محصولات یا درچینه یا هند .. حالا میخواد گیگابایت باشه میخواد ایسوز باشه میخواد اپل باشه .. اگه اشتباه نکنم تا 2 سال پش اپل با این موضوع رقابت میکرد و اوباما خواسته بود محصولاتش رو در امریکا تولید کنه که اپل هم کم آورد و سرآخر خط تولیدش رو به چین منتقل کرد . حالا اینتل وقتی پردازنده میزنه یعنی انقدر بی اعتباره و احمق که اجازه بده ایسر و اپل و ایسوز و سونی توش دستکاری کنند یا با کیفیت پایین تولید کنند ؟؟ اگر میبینید محصولات اپل مثلا به قول شما عمر بیشتری دارند به خاطر اصل بودن جنس داخلیش نیست به خاطر جنس بدنه دستگاه و چیدمان درونیه سخت افزاره .به طوری که گرمای لپتاپ با استاندارد به بیرون هدایت میشه که بعضی از کمپانیها ممکنه این مورد رو خوب رعایت نکنند .وگرنه کیفیت پردازنده اینتل یکیه .. مگر اینکه کلا لپتاپ فیک باشه بحثش جداست .

فوجیتسو و گیگا تولید غیر چین هم دارند و توی بازار هم هست
حتی سامسونگ هم ساخت کره داره فقط باید بگری کمی بیشتر.
من حدود 12 سال لپ تاپ فوجیتسو داشتم . اصلا عمر دستگاه مطرح نیست. الان فقط به درد موزه میخوره. قدرتی نداره. اپل هم همینه. اپل مگه مادربرد تولید میکنه؟ قطعات روی چی چیده میشند؟ شما ببین مادربرد اپل ساخت کجاست؟
تفاوت اصلی در مادربرد هست . که ایسوز و گیگا خودشون تولید کننده اصلی دنیا هستند.
جنس بدنه هم چیز خیلی عجیبی نیست که کسی جز اپل نتونه تولید کنه. مدلهای مختلفی از گیگا و MSI و ایسوز و ... جنس بدنه عالی دارند.

Gilopa
22-08-2014, 14:40
فوجیتسو و گیگا تولید غیر چین هم دارند و توی بازار هم هست
حتی سامسونگ هم ساخت کره داره فقط باید بگری کمی بیشتر.
من حدود 12 سال لپ تاپ فوجیتسو داشتم . اصلا عمر دستگاه مطرح نیست. الان فقط به درد موزه میخوره. قدرتی نداره. اپل هم همینه. اپل مگه مادربرد تولید میکنه؟ قطعات روی چی چیده میشند؟ شما ببین مادربرد اپل ساخت کجاست؟
تفاوت اصلی در مادربرد هست . که ایسوز و گیگا خودشون تولید کننده اصلی دنیا هستند.
جنس بدنه هم چیز خیلی عجیبی نیست که کسی جز اپل نتونه تولید کنه. مدلهای مختلفی از گیگا و MSI و ایسوز و ... جنس بدنه عالی دارند.

درست میفرمایید من هم گفتم معمولا در چین هستند .. سامسونگ در سه کشور کره تایوان و چین خط تولید دارند که همگی گواهینامه استاندارد شرکت سامسونگ رو دارند بنابراین از نظر کیفیت فرقی با هم ندارند و کاملا زیر نظر نمایندگان سامسونگ تولید میشند .اما مثل اکثر کمپانیهای معتبر جهان بزرگترین خط تولیدشون تو چینه . تا همین سال 2013 آیفون به طور کامل در چین ساخته میشد (الان رو در جریان نیستم )
در مورد اپل هم من با شما موافقم و موضعمون یکیه .. فقط همینطور که گفتم ممکنه اپل به دلیل top brand بودن بحث مبلغ پایین تر برای عرضه به مشتری رو کنار بزاره و از بهترین مادربوردها و همینطور مواد ترکیبی در ساخت بدنه دستگاه استفاده کنه و به قول شما ایسوز و ایسر هم میتونند این کارو انجام بدند . این رو هم در نظر بگیریم که سیستم خنک کننده دستگاه خیلی مهمه که متاسفانه بعضی از کمپانیها رعایت نمیکنند (به دلیل هزینه کمتر ) ..در هر حال من هیج وقت پول پای محصولات اپل نمیدم مگر اینکه پولدار باشم و برام فرقی نکنه چقدر پول واسه یه جنس میدم .