مشاهده نسخه کامل
: [ Instagram ] / تمامی مسائل اینستاگرام
behnamcp
27-06-2016, 22:35
سلاام
آیا میشه پست های یک نفر رو بدون اینکه اون فرد درخواست فالو مارو تایید کنه رو ببینیم؟؟
Nocturne
28-06-2016, 09:46
وقتی لایکت رو از رو عکس یه نفر برمیداری متوجه نمیشه دیگه?
+ اینستا ایم امکان رو نداره که یه عکس رو فقط یه عده خاص ببینن?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
behnamcp
28-06-2016, 12:08
دوستان حقیقتش من خیلی دنبال دیدن عکسهای یکنفر بدون تایید اون طرف هستم اما مشکل اینه که وقتی در سایتهای خارجی یوزرنیم اون فرد رو میاره میگه منطقه شمارو پیشتیبانی نمیکند(مطمئن نیستم دقیقا این باشه اما یه چیزی تو این مایه هاست)
کسی میتونه منو راهنمایی کنه(با فیلترشکن هم امتحان کردم نشده)
سلاام
آیا میشه پست های یک نفر رو بدون اینکه اون فرد درخواست فالو مارو تایید کنه رو ببینیم؟؟
اگر اکتنتشو بسته باشه و به همه اجازه دیدنشو نده فکر نکنم بدون تایید بتونید ببینید.
SajjadKAZ2003
02-07-2016, 04:33
اگه بخوایم موقعی که اینستاگرام رو نصب میکنیم مخاطبهامون از عضویتمون در اینستاگرام مطلع نشن باید چیکار کنیم؟
موقع نصب گزینه ی خاصی داره ؟
اگه بخوایم موقعی که اینستاگرام رو نصب میکنیم مخاطبهامون از عضویتمون در اینستاگرام مطلع نشن باید چیکار کنیم؟
موقع نصب گزینه ی خاصی داره ؟
دوست عزیز اینستاگرام مثل تلگرام نیست که اطلاع بده
شما زمانی که اکانت اینستاگرام می سازید اکانت کاملا خام هست و باید درخواست بفرستین برای دوستانتون و یا کسانی که دوست دارین
فقط یه بخشی داره که میتونین به دوستانتون توی اکانتهای فیسبوک یا..... که ذخیره دارینشون ، براشون درخواست ارسال کنین و نخواین دنبالشون بگردین توی اینستاگرام
پس نگران اطلاع رسانی نباشین تمام ارسال درخواست ها دست خودتون هست
سلام دوستان چطوری میشه روی کامپیوتر از اینستا به صورت کامل استفاده کرد جوری که بشه هم پست
دید هم لایک کرد و فالو کرد و کامنت کذاشت هم اینکه مهمتر از همه فیلم و عکس اپلود کرد؟!
سلام دوستان چطوری میشه روی کامپیوتر از اینستا به صورت کامل استفاده کرد جوری که بشه هم پست
دید هم لایک کرد و فالو کرد و کامنت کذاشت هم اینکه مهمتر از همه فیلم و عکس اپلود کرد؟!
شبیه سازهایی مثل Memu - BlueStacks - Andy - Nox و ...
شبیه سازهایی مثل Memu - BlueStacks - Andy - Nox و ...
سلام ممنون هیچ کدوم نتونستم لاگین کنم در اینستا تنها NOX خوب بود همه کار میشد کرد ولی ویدئو اصلا نمیشه اپ کرد شدیدا نیاز به ویدئو ؟!
amin_g_p
07-07-2016, 20:31
سلام ممنون هیچ کدوم نتونستم لاگین کنم در اینستا تنها NOX خوب بود همه کار میشد کرد ولی ویدئو اصلا نمیشه اپ کرد شدیدا نیاز به ویدئو ؟!
InstaPic را از store ویندوز بگیر یه تستی بزن
ویرایش: چند وقتی بود ازش استفاده نکردم مثل اینکه فقط دایرکت می شه باهاش فرستاد
InstaPic را از store ویندوز بگیر یه تستی بزن
ویرایش: چند وقتی بود ازش استفاده نکردم مثل اینکه فقط دایرکت می شه باهاش فرستاد
تو اپدیت جدید دیگه امکان اپلود عکس و ویدئو نمیده
فعلا خودم به ناچار از Gramblr استفاده کردم.........
دوستان يكي از قابليت هاي جديد اينستا اينه كه وقتي يه نفر رو فالو كردي يا ميخواي فالو كني،اونايي كه در فالور هاي شما بصورت مشترك ،اون پيج رو فالو كردن،نشون ميده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي از يه تعدادي بيشتر ميشه،بقيشو نشون نميده
برنامه اي هست كه كلشو كامل نشون بده؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
alijoon_60
25-07-2016, 08:49
سلام خدمت همه دوستان، من یه مشکلی توو سرچ اینیستا پیدا کردم، هر وقت میزنم روی آیکون ذره بین بجای اینکه پست های ایران رو نشون بده، هر چی میاره انگلیسی هستش هم عکس هم فیلم و هم پیج هایی که اونو شیر کردن
آنتی فیلتر هم خاموش هستش، برنامه رو پاک کردم مجدد نصب کردم ولی بازم نشد! دستگاه من اندرویدی ه، ممنون میشم کمک کنید:n12::n13:
Golbarg01
27-07-2016, 16:20
سلام
با چه سایت یا نرم افزاری میشه عکس های پیچ های پرایوت رو دید یا سیو کرد؟
لطفا راهی معرفی کنید که الان عمل کنه و از کار نیفتاده باشه
سلام
با چه سایت یا نرم افزاری میشه عکس های پیچ های پرایوت رو دید یا سیو کرد؟
لطفا راهی معرفی کنید که الان عمل کنه و از کار نیفتاده باشه
پیچ پرایوت هست و قرار نیست بشه به راحتی عکس هاشو دید و اگر نه برای چی چنین گزینه هست که اکانت پرایوت بشه؟!
Golbarg01
28-07-2016, 20:02
پیچ پرایوت هست و قرار نیست بشه به راحتی عکس هاشو دید و اگر نه برای چی چنین گزینه هست که اکانت پرایوت بشه؟!
خوب بعضی سایت ها و نرم افزارها هستن ادعا می کنن عکس های پیج های پرایوت هم نمایش میدن
البته من چند تاشون رو تست کردم رو پیج های پرایوت عمل نمی کرد مثل نرم افزار 4K Stogram
کلا این قابلیت رو ندارن و ادعاشون تبلیغاتیه؟
خوب بعضی سایت ها و نرم افزارها هستن ادعا می کنن عکس های پیج های پرایوت هم نمایش میدن
البته من چند تاشون رو تست کردم رو پیج های پرایوت عمل نمی کرد مثل نرم افزار 4K Stogram
کلا این قابلیت رو ندارن و ادعاشون تبلیغاتیه؟
کلا غیر از اینکه از نظر شخصیتی من وقتی یکی پیجشو پرایوت می کنه برام اهمیتی نداره که برم سر بزنم و کلا از نظر اخلاقی هم به نظر کار درستی نمیاد. فکر نمی کنم اینستا گرام اینقدرها هم نا امن باشه که بشه با 4 تا نرم افزار بهش رسوخ کرد و پروتکل های امنیتیشو زیر سوال برد. ممکنه البته هکر ها بتونند این کار رو بکنند نه اینکه چیزی باشه که کمال امنیت رو داشته باشه. اما یک مقداری که فکر کنیم به این نتیجه می رسیم که این کار به این آسانی ها هم نیست و خیلی از برنامه ها وسایت ها که اینچیز ها رو پیشنهاد می دند به احتمال زیاد خودشون یه مشکلی دارند و ممکنه برای سیستمتون مشکل ایجاد کنند.
Setareh 2006
01-08-2016, 09:55
سلام
چکار باید کرد تا شکلک
سلام
چکار باید کرد تا شکلک
باید از کیبورد اموجی دار استفاده کنید.
میتونید از کیبورد گوگل، Ikeyboard استفاده کنید.
Setareh 2006
01-08-2016, 10:27
باید از کیبورد اموجی دار استفاده کنید.
میتونید از کیبورد گوگل، Ikeyboard استفاده کنید.
نمیدونم چرا پست و ریپلای های من که به شکلک مورد نظر اشاره کردم برام نصفه و ناتمام نشون داده میشه !
این نرم افزار برای کسی که با دسکتاپ وارد اینستا میشه هم قابل استفاده است ؟
قضیه این no post yet چیه؟
واقعا طرف زده پستاشو همه رو حذفیده و دیگه پست نمیده ؟ یا اینکه قابلیت جدیدی به اینستا اضافه شده که بدون اینکه پرایوت کنی اما اجازه نمایش پست به یک سری افراد داده نشه؟(حتی با وجود فالوِر بودنش)
سلام
منظورش اینه که طرف هنوز پستی تو اینستا نداده ...
سلام
منظورش اینه که طرف هنوز پستی تو اینستا نداده ...
در حالت عادی بله این معنی را میدهد
ولیکن من تصور میکنم یک حالتی شبیه بلاک هم است که کاربر با انتخاب اون باعث میشه صفحه اش بدون اینکه پرایوت بشه اما دیدن پست هاش هم برای برخی اشخاص غیرقابل مشاهده بشه و در نتیجه no posts yet ببینه اون طرفش ...
- برای شخصی که این کار میکنه احتمالا مزیت اش هم نسب به پرایوت (خصوصی) اینه که فالور هاش بیشتر میشن بدون اینکه به فالور ها اجازه نمایش پست بده ...
Setareh 2006
03-08-2016, 18:07
سلام
اگر از طریق دستکتاپ ، در اینستاگرام ثبت نام بشه ، ظاهرا مثل اینکه فقط میشه در صفحات دیگران کامنت گذاشت .
اگر کسی موبایل هوشمند نداشته باشه نمیتونه به هیچ وجه از طریق دسکتاپ در صفحه خودش پست بگذاره و عکس و ویدئو آپلود کنه ؟
سلام
اگر از طریق دستکتاپ ، در اینستاگرام ثبت نام بشه ، ظاهرا مثل اینکه فقط میشه در صفحات دیگران کامنت گذاشت .
اگر کسی موبایل هوشمند نداشته باشه نمیتونه به هیچ وجه از طریق دسکتاپ در صفحه خودش پست بگذاره و عکس و ویدئو آپلود کنه ؟
مدیران اینستاگرام وعده داده اند در آینده ای نزدیک این امکان فراهم خواهد شد. (آپلود مدیا با وبسایت)
در حال حاضر گمان نمیکنـم راهی وجود داشته باشد مگر استفاده از نرم افزارهایی همچون bluestacks
با این نرم افزار میتونید از روی کامیپوتر توی اینستاگرام پست بفرستید ...
نسخهی ویندوزی - 27 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخهی مک - 23 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Setareh 2006
05-08-2016, 02:39
با این نرم افزار میتونید از روی کامیپوتر توی اینستاگرام پست بفرستید ...
نسخهی ویندوزی - 27 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخهی مک - 23 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی ممنون از راهنمایی شما
یرنامه رو نصب کردم . اگر برای آپلود ، پسورد اکانت اینستاگرام رو در این برنامه وارد کنیم ، امنیت داره ؟
green-mind
05-08-2016, 23:03
سلام دوستان این استیکرها که روی پروفایل اشخاص مختلف هست از وبسایت خاصی برداشته میشه ؟اگه جواب مثبت هست امکانش هست لینکش داده بشه
مرسی
دوستان چرا وقتی یه پیچی چند ماه یا چند هفته توش پستی گذاشته نمیشه وقتی دوباره فعال میشه تعداد لایکا میاد پایین؟
مثلا من یه پیج تفریحی داشتم اوایل هر پستش 700-800 لایک میخورد بعد چند وقت حوصله نداشتم گذاشتم کنار بعد که دوباره فعال شدم پستای جدید بیشتر از 300 - 400 تا لایک نمیخوره
تعداد فالوراش که همونقدره پس چرا لایکا اومده پایین؟دلیلش چیه؟
چجوری باید لایکا رو برد بالا؟
دوستان چرا وقتی یه پیچی چند ماه یا چند هفته توش پستی گذاشته نمیشه وقتی دوباره فعال میشه تعداد لایکا میاد پایین؟
مثلا من یه پیج تفریحی داشتم اوایل هر پستش 700-800 لایک میخورد بعد چند وقت حوصله نداشتم گذاشتم کنار بعد که دوباره فعال شدم پستای جدید بیشتر از 300 - 400 تا لایک نمیخوره
تعداد فالوراش که همونقدره پس چرا لایکا اومده پایین؟دلیلش چیه؟
چجوری باید لایکا رو برد بالا؟
خوب خبلی طبیعیه. آدم هایی که شما رو فالو می کنند اگر از پستتون خوششون بیاد لایک می کنند. خود اینستا گرام که ماشینی لایک نمی زنه. معمولا این جور سایت ها یه سیستکم هوشمند هم دارند که اگر پستی لایکش بالا باشه یا پر طرفدار باشه یا اینکه کسی پست های یه پیجی رو بیشتر لایک کنه اون پیج رو تو الویت قرار می دند برای اینکه توی صفحه هوم پیج فالوراش بیارند بالا. بنابر این شما باید بیشتر فعالیت کنید تا تعداد لایکتون دوباره بره بالا. و یا پست های جذاب تر بزارید.
خوب خبلی طبیعیه. آدم هایی که شما رو فالو می کنند اگر از پستتون خوششون بیاد لایک می کنند. خود اینستا گرام که ماشینی لایک نمی زنه. معمولا این جور سایت ها یه سیستکم هوشمند هم دارند که اگر پستی لایکش بالا باشه یا پر طرفدار باشه یا اینکه کسی پست های یه پیجی رو بیشتر لایک کنه اون پیج رو تو الویت قرار می دند برای اینکه توی صفحه هوم پیج فالوراش بیارند بالا. بنابر این شما باید بیشتر فعالیت کنید تا تعداد لایکتون دوباره بره بالا. و یا پست های جذاب تر بزارید.
یعنی اگه دوباره فعال شم و هر روز عکسای جالب زیاد بذارم دوباره تعداد لایکا میره بالا و میرسه به مرز 600 - 700 تا؟
یا همینقدر می مونه؟
peyman2s
10-08-2016, 10:39
سلام....یه مدت ای یه اکانت اینستاگرام استفاده نکردم الان وقتی وارد میشم میزنه به دلیل یه سری فعالیت مشکوک کدی که به ایمیل میزنیم رو وارد کن من ایمیل الکی زدم و دسترسی بهش ندارم شماره موبایل هم کلا نزدم...باید چیکار کنم؟
(به محض ورود میره تو صفحه وارد کردن کد و امکان تغیر ایمیل وجود نداره)
MOHAMMAD2010
15-08-2016, 12:13
دوستان من بعضی صفحه ها تو گوشی بعضی عکساشون برام لود نمیشن ، ولی وقتی با کامپیوتر وارد اینستاگرامم میشم همون عکس ها راحت لود میشن ! دلیلش چیه تو گوشی اینجوریه ؟
یعنی اگه دوباره فعال شم و هر روز عکسای جالب زیاد بذارم دوباره تعداد لایکا میره بالا و میرسه به مرز 600 - 700 تا؟
یا همینقدر می مونه؟
خوب را ه قانونی و منظقیش همینه دیگ. با پست های جذاب میزاد لایک و فالور بالا می ره.
Setareh 2006
16-08-2016, 22:13
دوستان ، اگر با دستکتاپ اکانت بسازیم و به اینستاگرام دسترسی داشته باشیم و برای آپلود عکس و ویدئو برنامه gramblr رو نصب و استفاده بشه ، این نرم افزار امنیت داره ؟ هم از نظر امنیت کامپیوتر و همین اینکه برای آپلود باید از طریق این برنامه وارد اکانت اینستاگرام بشیم و وارد کردن پسورد اکانت در این برنامه امنیت داره ؟
برای آپلود عکس و ویدئو محدودیت حجم فایل چقدر هست ؟
ممنون میشم سریع پاسخ بدین
سلام
من خودم هم از این برنامه استفاده میکنم .. بله امنیت داره ( هنوز اکانتمو هک نکردن : دی )
محدودیتی هم قرار نداده ولی اگه حجم عکس یا فیلمتون زیاد باشه یکم لگ میزنه ..
حالا اگر هم مطمئن نیستید میتونید نرم افزار Memu یا بلواستک رو نصب کنید ( شبیه ساز اندروید روی ویندوزند ) و اینستاگرام رو روشون نصب کنید و از اونجا پست بدید ..
باتشکر
Setareh 2006
17-08-2016, 18:28
سلام
من خودم هم از این برنامه استفاده میکنم .. بله امنیت داره ( هنوز اکانتمو هک نکردن : دی )
محدودیتی هم قرار نداده ولی اگه حجم عکس یا فیلمتون زیاد باشه یکم لگ میزنه ..
حالا اگر هم مطمئن نیستید میتونید نرم افزار Memu یا بلواستک رو نصب کنید ( شبیه ساز اندروید روی ویندوزند ) و اینستاگرام رو روشون نصب کنید و از اونجا پست بدید ..
باتشکر
سلام
خیلی ممنون که سریع پاسخ دادین
بلواستک رو قبلا امتحان کردم متاسفانه موقع نصب پیغام داد که با سیستم سازگار نیست
Memu رو امنحان نکردم از Gmblr بهتر و مطمئن تره ؟
حالا که شما خودت از Gmblr داری استفاده می کنی و مشکلی برات پیش نیومده فعلا با همین کار می کنم .
منظور از حجم زیاد عکس و ویدئو ، یعنی از چند مگ بیشتر ؟
سلام
خواهش میکنم ...
سلام مشکل چندانی واسه حجم فایل وجود نداره ...
نمیتونم دقیق بگم چقدر بستگی به سرعت اینترنت و رم و .. داره چون که این نرم افزار از مرورگر به صورت همگام استفاده می کنه ...
حالا خودتون امتحان کنید ببینید چقدر توانشه : دی
باتشکر
Setareh 2006
18-08-2016, 13:13
سلام
خواهش میکنم ...
سلام مشکل چندانی واسه حجم فایل وجود نداره ...
نمیتونم دقیق بگم چقدر بستگی به سرعت اینترنت و رم و .. داره چون که این نرم افزار از مرورگر به صورت همگام استفاده می کنه ...
حالا خودتون امتحان کنید ببینید چقدر توانشه : دی
باتشکر
سلام . ممنونم که اینقدر سریع پاسخ میدین
حالا فعلا از همین برنامه Gmblr استفاده می کنم
چون من در صفحات اینستاگرام دیدم که زمان ویدئوهای آپلود شده خیلی کوتاه مدت هستند از این جهت پرسیدم که محدودیت ارسال ویدئو چقدر هست ؟
خارج از این موضوع ، وقتی یک پیج رو در اینستاگرام باز می کنیم که حاوی چندین عکس و ویدئو آپلود شده هست ، زمانی که ماوس رو روی یک عکس می گذارم ( بدون اینکه روش کلیک کرده باشم ) تعداد کل کامنت ها رو مثلا 35 تا نشون میده ولی بعد که روی عکس مورد نظر کلیک می کنم و وارد اون پست میشم تعداد کامنت ها کمتر هست . علت کمتر بودن کامنت ها چیه ؟ آیا علت می تونه این باشه که تعدادی از کامنت ها توسط خود صاحب صفحه پاک شده ؟ اگر علت پاک شدن کامنت ها باشه ، در اینصورت باز هم باید تعداد کل کامنت ها ( علیرغم کم شدن بدلیل پاک شدن تعدادی از اون ها ) ، برای مثال در اینجا 35 نشون داده باشه ؟ ( نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم )
سلام
احتمالا تعداد کامنت هایی که صاحب صفحه حذف میکنه محاسبه نمی شوند و برای همین هم تعداد کامنت کم نمیشه ... ولی اگر خودتون کامنت رو حذف کنید محاسبه میشه ...
behnamcp
18-08-2016, 15:48
به این ادرس برید insta-viewer.com
اسم شخص مورد نظر رو کپی کنید
میشه ازتون خواهش کنم یه نگاهی بندازین که باز امکان دیدن عکس پروفایل در سایز بزرگ وجود داره چون خود سایت ادعا می کنه به طور رایگان میشه تمام عکسهای خصوصی اون فرد رو دید؟؟پیشاپیش از پاسخ شما ممنونم
Setareh 2006
18-08-2016, 19:36
سلام
احتمالا تعداد کامنت هایی که صاحب صفحه حذف میکنه محاسبه نمی شوند و برای همین هم تعداد کامنت کم نمیشه ... ولی اگر خودتون کامنت رو حذف کنید محاسبه میشه ...
سلام
پس حدس من درست بود .
البته از این جهت پرسیدم تا مطمئن بشم که اشتباه نمی کنم .
pini30lin
18-08-2016, 21:02
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من واسه یه نفر که جز فالورهام هم نیست یه دایرکت مسیج فرستادم
از کجا باید بفهمم که پیامم رو دیده؟ همون علامت چشم کوچیک که انتهای پیام نشون میده دیگه؟!
اصلا امکانش هست وقتی واسه اولین بار به یکی پیام میدی بتونه بدون اینکه پیام رو بخونه مثلا حذف کنه یا بلاک کنه؟جوری که من متوجه نشم؟
اصلا میشه قابلیت دایرکت رو بست که نشه پیام داد؟
ممنون
میشه ازتون خواهش کنم یه نگاهی بندازین که باز امکان دیدن عکس پروفایل در سایز بزرگ وجود داره چون خود سایت ادعا می کنه به طور رایگان میشه تمام عکسهای خصوصی اون فرد رو دید؟؟پیشاپیش از پاسخ شما ممنونم
این سایت کار میکنه بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Setareh 2006
23-08-2016, 13:56
دوستان سلام
از نسخه دستکتاپ استفاده می کنم .
بعضی صفحات در اینستاگرام برای یک عکس مطلبی می نویسند و بعد در انتها می نویسند : " ادامه در کامنت اول "
ولی مشکل اینجاست که کامنت اول ( ادامه مطلب ) اصلا دیده نمیشه !
قبل از اینکه روی عکس کلیلک بشه تا اون صفحه باز بشه ، با گذاشتن ماوس روی عکس ، عدد 1 ( به معنی یک کامنت ) دیده میشه ولی با باز کردن صفحه حاوی عکس ، کامنت اول که حاوی ادامه مطلب هست دیده نمیشه !
این بخاطر اینه که از نسخه دستکاپ استفاده می کنم ؟
ali pipo
23-08-2016, 15:45
با سلام و خسته نباشید
دوستان یه سوال فنی
راهی هست بشه عکسی قدیمی رو در پیچی با 11 هزار عکس دید؟
اونم عکسی که مربوط به اولین عکس هاست
بدون اینکه هزاران صفحه به پایین بریم...که تقریبا کاری نشدنیه!!!
با تشکر
Setareh 2006
24-08-2016, 03:07
دوستان ورژن 1 برنامه Gmblr رو نصب کردم . در مورد طرزکارش می خوستم بپرسم اول باید یوزر وپسورد اینستاگرام رو وارد کنیم ؟
من وقتی یوزرنیم و پسورد رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و اون سه دگمه برای آپلود و انتشار فعال نیست .
زیرش نوشته برای استفاده از ورژن 1 باید OpenSSl داشته باشید .
این یعنی چی ؟
برای ورژن 2 هم نوشته باید رجیستر کنید تا قابل استفاده بشه منظورش اینه که ورژن 2 پولیه ؟
امکان دیذن عکس پروفایل در سایز اصلی وجود داره ؟
سلام
با برنامه insta profile downlader می تونید عکس پروفایل رو تو سایز اصلی سیو کرد.
دوستان ورژن 1 برنامه Gmblr رو نصب کردم . در مورد طرزکارش می خوستم بپرسم اول باید یوزر وپسورد اینستاگرام رو وارد کنیم ؟
من وقتی یوزرنیم و پسورد رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و اون سه دگمه برای آپلود و انتشار فعال نیست .
زیرش نوشته برای استفاده از ورژن 1 باید OpenSSl داشته باشید .
این یعنی چی ؟
برای ورژن 2 هم نوشته باید رجیستر کنید تا قابل استفاده بشه منظورش اینه که ورژن 2 پولیه ؟
سلام
یه محض ورود به این برنامه شما باید توش ثبت نام کنید به غیر از دوتا کادر آخری که مربوط به وارد کردن مشخصات پیج اینستاگرام هست بقیه کادرها باید مشخصات واسه ثبت نام قرار بدید ...
Setareh 2006
25-08-2016, 07:48
سلام
یه محض ورود به این برنامه شما باید توش ثبت نام کنید به غیر از دوتا کادر آخری که مربوط به وارد کردن مشخصات پیج اینستاگرام هست بقیه کادرها باید مشخصات واسه ثبت نام قرار بدید ...
سلام
من ورژن 1 این برنامه رو نصب کردم . وقتی برنامه رو باز می کنم اصلا جایی برای ثبت نام نیست و فقط دو کادر برای لاگ این کردن در اینستاگرام هست . وقتی هم که مشخصات اینستاگرام رو وارد می کنم هیچ اتفاقی نمیفته و کلیدهای آپلود عکس هم فعال نیستن :
بعضی وقت ها که برنامه رو باز می کنم به اینصورت هست و هیچ اتفاقی نمیفته :
فکر کردم شاید چون ورژن 1 هست درست کار نمی کنه برای همین یکبار ورژن 1 رو آناینستال کردم و وارد سایت شدم نسخه 32 بیت ویندوز رو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور داد .
سلام خب بهتره ورژن آخرش رو دانلود کنید ...
Setareh 2006
25-08-2016, 21:20
سلام خب بهتره ورژن آخرش رو دانلود کنید ...
سلام
از خود سایت آخرین ورژن نسخه ویندوز 32 بیت رو دانلود کردم ولی موقع نصب این ارور رو میده :
توی پوشه Document ویندوز قرارش بدید و به صورت Run as Adminstarator اجراش کنید ( روش کلیک راست کرده و گزینه Run as ... رو انتخاب کنید )
اگه بازم کار نکرد فایروال رو غیر فعال کنید در غیر اینصورت مشکل میتونه از ویندوز xp باشه که نصب کردید چون اکثر برنامه ها با ویندوز xp مشکل دارن ...
Setareh 2006
25-08-2016, 22:37
توی پوشه Document ویندوز قرارش بدید و به صورت Run as Adminstarator اجراش کنید ( روش کلیک راست کرده و گزینه Run as ... رو انتخاب کنید )
اگه بازم کار نکرد فایروال رو غیر فعال کنید در غیر اینصورت مشکل میتونه از ویندوز xp باشه که نصب کردید چون اکثر برنامه ها با ویندوز xp مشکل دارن ...
منظورتون پوشه Documents and settings هست ؟
توی خود سایت پی سی ورلد سرچ کردم ، یک برنامه هست بنام Grids for Instagram 3.2.2 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-اینستاگرام-برای-کامپیوتر/
نظرتون در مورد این برنامه چیه ؟ قایل اطمینان هست ؟
این برنامه هم برنامه خوبیه و مشکل نداره ..
منظور من پوشه Documents هست ...
Golbarg01
26-08-2016, 13:52
سلام
با سایت اینستاگرام یعنی instagram.com که وارد میشم و میخوام اخرین عکس ها و مطالب دوستانم رو چک کنم یا وارد پیجشون میشم معمولا 10-15 تا عکس که نشون میده پایین صفحه میره رو حالت loading more و هر چند دقیقه ای هم که صبر کنیم بقیه عکس ها لود نمیشه و تو همون حالت می مونه
با قندشکن و مرورگرهای مختلف هم امتحان کردم این مشکل حل نشد
راه حل چیه؟
یا یک سایت و نرم افزار جانبی برای چک کردن اخرین پست های فالووینگ ها اینستاگرام در کامپیوتر معرفی کنید
Setareh 2006
27-08-2016, 10:26
سلام
در درایوی که ویندوز ریخته شده این دو پوشه هست و در پوشه ویندوز هم پوشه ای بنام Documents نیست :
حالا که شما این برنامه دوم رو تایید می کنی همین رو امتحان می کنم
سلام
در درایوی که ویندوز ریخته شده این دو پوشه هست و در پوشه ویندوز هم پوشه ای بنام Documents نیست :
حالا که شما این برنامه دوم رو تایید می کنی همین رو امتحان می کنم
چه ویندوزی؟
Pessimist
28-08-2016, 15:21
سلام دوستان آیا راهی هست که به غیر از بازار بشه برنامه ی اینستاگرام رو آپدیت کرد؟ الان تو گوگل پلی من نمیاد این برنامه و نمیدونم چرا اصلا خود برنامه رو نمیشه از اونجا آپدیت کرد. متاسفانه تجربه وحشتناکی با بازار داشتم هفته قبل و مجبور شدم بعد از آپدیت یکی از برنامه ها گوشی رو کلا ریست فکتوری کنم.
مرسی
farzan311
28-08-2016, 15:29
سلام دوستان آیا راهی هست که به غیر از بازار بشه برنامه ی اینستاگرام رو آپدیت کرد؟ الان تو گوگل پلی من نمیاد این برنامه و نمیدونم چرا اصلا خود برنامه رو نمیشه از اونجا آپدیت کرد. متاسفانه تجربه وحشتناکی با بازار داشتم هفته قبل و مجبور شدم بعد از آپدیت یکی از برنامه ها گوشی رو کلا ریست فکتوری کنم.
مرسی
دیتای گوگل پلی رو پاک کنید بعدش با یه ایپی غیر ایران واردش بشید میتونید اپ هایی که قبلا براتون نمیومد رو دانلود کنید
هر دفعه با ایپی ایران برید باید اینکارو دوباره بکنید
ali pipo
28-08-2016, 15:51
با سلام و خسته نباشید
دوستان یه سوال فنی
راهی هست بشه عکسی قدیمی رو در پیچی با 11 هزار عکس دید؟
اونم عکسی که مربوط به اولین عکس هاست
بدون اینکه هزاران صفحه به پایین بریم...که تقریبا کاری نشدنیه!!!
با تشکر
راهی نیست رفقا؟
Setareh 2006
29-08-2016, 01:11
چه ویندوزی؟
ویندوز اکس پی سرویس پک 3
Setareh 2006
29-08-2016, 01:16
برنامه Grids رو هم نصب کردم ولی ایندفعه وقتی برنامه رو اجراش می کنم همون اروری که در پست قبلی گذاشتم میاد و برنامه اجرا نمیشه .
Setareh 2006
29-08-2016, 01:26
دوستان امروز هر کاری می کنم در اینستاگرام کامنت بگذارم نمیشه ، بنظر شما ایراد از کجاست ؟
( در ضمن یک نکته رو بگم ، همیشه وقتی وارد فیس بوک میشم آی پی پراکسی رو در قسمت خود فایرفاکس وارد می کنم و بدون استفاده از فی شکن وارد فیس بوک میشم اما الان چند روزه که به هیچ وجه از طریق پراکسی فایرفاکس فیس بوک باز نمیشه و فقط با فی لشکن باز میشه . حالا نمی دونم مربوط به مخابرات هست یا نه . این رو برای این گفتم شاید مشکل کامنت گذاشتن در اینستاگرام هم مربوط به مشکل این چند روزه باشه )
سلام. یه مشکل دارم اونم اینکه تو سرچ هشگ هایی که استفاده کردم نمیاره. دلیلش چیه؟
اینستاگرام در آپدیت جدید امکان فیلترکردن اتوماتیک کلمات توهین آمیز در کامنتها را فراهم کرد.
هر کاربر خودش میتواند کلماتی که از نظرش توهینآمیز است را مشخص کند
دوستان قسمت activity رو چطور میشه پاک کنیم ؟؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
saman123123
14-09-2016, 13:11
سلام راهی هست که بشه از طریق دایرکت ویدیوهایی که تو گوشی داریم رو بفرستیم؟ نه اینکه ضبط کنیم/همینطور راهی هست که بشه عکسهایی که از طریق دایرکت فرستاده میشن ذخیره کرد،چون زوم نمیشن سایز اصلی هم نیست،کراپ میشه
saman123123
17-09-2016, 18:33
سلام راهی هست که بشه از طریق دایرکت ویدیوهایی که تو گوشی داریم رو بفرستیم؟ نه اینکه ضبط کنیم/،همینطور راهی هست که بشه عکسهایی که از طریق دایرکت فرستاده میشن ذخیره کرد،چون زوم نمیشن سایز اصلی هم نیست،کراپ میشه
تاپیک خوابیده گویا...:n41:
-:n41:
___mehrdad___
18-09-2016, 02:59
سلام ، من پسورد اینستامو فراموش کردم و شماره تلفن نداده بودم ایمیلم یاهو داده بودم که پسوردش یادم نیست سوال های امنیتی رم یادم رفته ایمیل دومم ندادم چون فیسبوکم با همین ایمیل ساختم نمی تونم از این طریق وارد اینستام بشم، ممنون میشم اگه کسی راهی بلده بم بگه که چطوری اینستامو درست کنم
Sent from my E2333 using Tapatalk
Ali Delkhosh
23-09-2016, 15:17
سلام
اخیرا تو اینستا هیچ پستی برام نمایش داده نمیشه
همشون قیلتره برام
اما با یه گوشی دیگه با آیدی خودم وارد میشم بدون مشکل پستارو نشون میده
کسی همچین مشکلی داشته تا حالا ؟ چیکارش کنم ؟
اینم عکسش :
MOHAMMAD2010
23-09-2016, 19:40
سلام
همشون قیلتره برام
اینم عکسش :
بله اتفاقا منم این مشکل رو دارم
و جالبیش به اینه مثل مال شما اون گوشی که مدل بالاتر هست عکس ها رو باز نمیکنه ، اونی که مدل پایین تره باز میکنه !
فکر کنم بستگی به ورژن اندروید داره - ورژن های بالا این جوریه باز نمیکنه
SajjadKAZ2003
23-09-2016, 20:19
سلام
همشون قیلتره برام
اینم عکسش :
اینستا رو پاک کنید دوباره نصبش کنید
کشش رو هم پاک کنید
Ali Delkhosh
24-09-2016, 00:15
اینستا رو پاک کنید دوباره نصبش کنید
کشش رو هم پاک کنید
ریست فکتوری هم کردم ولی درست نشد ولی با قیلترشکن باز می کنه
سایت خبر آنلاین یه خبری گفته بود مبنی بر اینکه برخی مشکل ایسنتاگرام پیدا کردن و همچنان ادامه خواهد داشت !!!!!!!!
سلام
بخشید راهی که بشه لایک ها و فالور ایرانی افزایش داد چی پولی نباشه ؟!
بعد یک سوال تو قسمت سرچ یک سری ویدئو و عکس هستن که در اون پچ ظاهر میشن این ها چطوری که صفحه اول میاد لایک ها تاثیر داره ؟!
dvb595959
03-10-2016, 21:53
درود
نسخه جدید اینستاگرام،ویدئوهای جدید رو بصورت اتوماتیک پخش میکنه،منظورم همون ویدئو بالای صفحه است.
راهی هست که کلا غیرفعالش کرد؟
รєภt Ŧг๏๓ ๓ץ ςђє2_l11 ยรเภﻮ tคקคtคlк
سلام
بخشید راهی که بشه لایک ها و فالور ایرانی افزایش داد چی پولی نباشه ؟!
بعد یک سوال تو قسمت سرچ یک سری ویدئو و عکس هستن که در اون پچ ظاهر میشن این ها چطوری که صفحه اول میاد لایک ها تاثیر داره ؟!
سلام
نکته اول اینه که باید مخاطبتو بشناسی و مطالبی پست کنی که بتونه آدم ها رو جذب کنه. مثلا الان مد شده که تکه کتاب ها رو با عکس جالب پست می کنند. یا مثلا اگر درباره ماشینه صفحت عکس ماشین های حرفه ای رو بزاری. بتونی پشت هم پست بدی و مداوم باشه و .... پس محتوای صفحه ات مهمه.
بعد برای اینکه صفحت رو بشناسونی به مردم چندتا راه است که من می دونم:
اول اینکه دوستا و آشناهات کمک کنند پستت رو شیر کنند و...
دوم اینکه معمولا بعد از اینکه تعدادی مخاطب پیدا کردی می تونی با صفحات مشابه خصوصی صحبت کنی بهشون پیشنهاد بدی که مثا پست تو رو شیر کنند و یا برای صفحت تیلیغ کنند و تو هم کار مشابه رو براشون انجام بدی.
سلام
نکته اول اینه که باید مخاطبتو بشناسی و مطالبی پست کنی که بتونه آدم ها رو جذب کنه. مثلا الان مد شده که تکه کتاب ها رو با عکس جالب پست می کنند. یا مثلا اگر درباره ماشینه صفحت عکس ماشین های حرفه ای رو بزاری. بتونی پشت هم پست بدی و مداوم باشه و .... پس محتوای صفحه ات مهمه.
بعد برای اینکه صفحت رو بشناسونی به مردم چندتا راه است که من می دونم:
اول اینکه دوستا و آشناهات کمک کنند پستت رو شیر کنند و...
دوم اینکه معمولا بعد از اینکه تعدادی مخاطب پیدا کردی می تونی با صفحات مشابه خصوصی صحبت کنی بهشون پیشنهاد بدی که مثا پست تو رو شیر کنند و یا برای صفحت تیلیغ کنند و تو هم کار مشابه رو براشون انجام بدی.
ممنون عزیر من بیشتر طرح با اهنگ موجود کنارش میزارم
این صفحه من البته با یکی از دوستان داریم کار میکنیم ایده مال ایشون بوده من طرح میزنم
ولی نمیدونم چرا خیلی مخاطب نداره و چیزی عجیب چرا اکثر بوزرهای خارجی لایک میکنن ؟!
" M e H r D a D "
12-10-2016, 12:10
درود
چطور میشه دسترسی به اینستاگرام رو بدون ابزارهای شبکه و فقط با استفاده از مودم وای فای محدود کرد؟؟؟
چطور میشه محدوده آی پی که اپلیکیشن اینستاگرام استفاده میکنه رو به دست اورد تا با مسدود کردن انها جلوی دسترسی به اون رو گرفت؟؟؟
(طبق بررسی که کردم تعداد آی پی هایی که استفاده میکنه خیلی زیاده و نمیشه اونها رو تک به تک مسدود کرد!)
سپاس
به نظر می رسه اینستاگرام بالاخره برای دسکتاپ هم وارد شد. هر چند که تنها برای ویندوز 10 عرضه شده است. خبر را در زیر بخوانید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اپ اینستاگرام برای ویندوز 10 رو می تونید از اپ استور ویندوز بگیرید. اینم لینکش:
- - - Updated - - -
به نظر می رسه اینستاگرام بالاخره برای دسکتاپ هم وارد شد. هر چند که تنها برای ویندوز 10 عرضه شده است. خبر را در زیر بخوانید:
اپ اینستاگرام برای ویندوز 10 رو می تونید از اپ استور ویندوز بگیرید. اینم لینکش:
درود
چطور میشه دسترسی به اینستاگرام رو بدون ابزارهای شبکه و فقط با استفاده از مودم وای فای محدود کرد؟؟؟
چطور میشه محدوده آی پی که اپلیکیشن اینستاگرام استفاده میکنه رو به دست اورد تا با مسدود کردن انها جلوی دسترسی به اون رو گرفت؟؟؟
(طبق بررسی که کردم تعداد آی پی هایی که استفاده میکنه خیلی زیاده و نمیشه اونها رو تک به تک مسدود کرد!)
سپاس
سلام
شاید بهتر باشه مشکلتونو در بخش شبکه و یا مودم مطرح کنید.
Amin.P30
18-10-2016, 14:05
سلام
نمیشه متن خالی ارسال کرد در اینستاگرام فقط باید تصویر ارسال کنی ؟
وقتی با کامپیوتر کار میکنی اصلا نمیشه پست ارسال کرد چه تصویر چه متن؟
سلام
فقط عکس نوشته می تونید ارسال کنید. فرمت حتما باید تصویری باشه نه تکست
با کامپیوتر فقط میتونید اکانت بسازید و مشاهده کنید امکان ارسال نداره
سلام
از طریق دایرکت هم می تونید. وقتی ویدیو رو انتخاب میکنید و آپلود میشه مرحله آخر قسمت share to از قسمت بالا دایرکت رو انتخاب کنید و از قسمت To نام گیرنده رو انتخاب کنید.
عکس های دایرکت رو نمی تونید ذخیره کنید فقط میشه شات گرفت.
سلام
از طریق دایرکت هم می تونید. وقتی ویدیو رو انتخاب میکنید و آپلود میشه مرحله آخر قسمت share to از قسمت بالا دایرکت رو انتخاب کنید و از قسمت To نام گیرنده رو انتخاب کنید.
عکس های دایرکت رو نمی تونید ذخیره کنید فقط میشه شات گرفت.
درود
سپاس
سلام
شما فقط میتونید با بلاک کردن آدرس اون از طریق مودم دسترسی رو محدود کنید. پیدا کردن رنج آی پی هاش ممکن نیست
درود
نسخه جدید اینستاگرام،ویدئوهای جدید رو بصورت اتوماتیک پخش میکنه،منظورم همون ویدئو بالای صفحه است.
راهی هست که کلا غیرفعالش کرد؟
รєภt Ŧг๏๓ ๓ץ ςђє2_l11 ยรเภﻮ tคקคtคlк
سلام
تنها راهش اینه از اینستا نسخه OGMod استفاده کنید که اتوپلی نمیشه
سلام
سلام
فقط عکس نوشته می تونید ارسال کنید. فرمت حتما باید تصویری باشه نه تکست
با کامپیوتر از طریق نرم افزار های شبیه ساز اندروید برای ویندوز مثل Gmblr میتونید ارسال کنید.
Mehdi_Full
19-10-2016, 09:34
سلام
این دوستانیکه توی نت میان و فالور فیک تا چند صد K و با سرعت زیاد به پیج اضافه میکنند و میفروشند آیا از طریق سرورهای فیک و دستکاری شده اینکارو میکنند یا روش خاصی داره ؟
منظورم برنامه هایی نیست که باید فالو کنید تا سکه جمع بشه و با سکه های دریافتی فالورها رو زیاد کنیم
اگر قابل توضیح هست که بفرمایید اگر دوستی مایل به آموزش + هزینه بود میتونه به بنده پخ کنه
saman.killer
19-10-2016, 11:34
سلام دوستان . من خوابگاه بهشتی هستم و اینجا اینستاگرامو فیلتر کردن . از طرفی برای وصل شدن به نت بهشتی باید وی پی ان بهشتی رو رو گوشی فعال کنی . سوالم ازتون اینه که ایا با این وضعیت فیلتر شکنی هست که بتونم رو گوشیم فعال کنم تا بتونم به اینستا وصل شم ؟( سایفون و لنترن جواب نمیدن)
Sent from my S4700 using Tapatalk
سلام دوستان . من خوابگاه بهشتی هستم و اینجا اینستاگرامو فیلتر کردن . از طرفی برای وصل شدن به نت بهشتی باید وی پی ان بهشتی رو رو گوشی فعال کنی . سوالم ازتون اینه که ایا با این وضعیت فیلتر شکنی هست که بتونم رو گوشیم فعال کنم تا بتونم به اینستا وصل شم ؟( سایفون و لنترن جواب نمیدن)
Sent from my S4700 using Tapatalk
سلام. ultrasurf امتحان کنید. سرعتش هم خوبه
soleyman53
20-10-2016, 10:30
سلام
سایز عکسی که تو استوری اینستاگرام میزارم تغییر میکنه و بعضی از قسمتها که معمولا حاشیه عکسه تو کادر قرار نمیگیره و عکس کمی زوم میشه.
تو خود اینستاگرام هم این مشکل را دارم که با نرم افزار اینستاسایز این مشکل برطرف شده ولی تو استوری نمیدونم چکار کنم که عکس کامل دیده بشه.
ضمنا" آیا میشه از عکس های داخل حافظه گوشی هم تو استوری گذاشت . عکس های قدیمی تر منظورمه
ممنون میشم راهنمایی کنید
:n13::n13::n13::n13::n13::n13:
- - - Updated - - -
tranceyou
20-10-2016, 21:44
سلام به همه ، آقا من اکانت رو غیرفعال کردم حالا میخوام وارد بشم میگه یوزر یا پس اشتباهه!!!!!!!!!!!!!
سلام
سلام
اینستا بر پایه اشتراک تصویر هست یعنی شبکه ی اجتماعی که توش می تونید عکساتونو به اشتراک بزارید. متن هم برای توضیح تصاویر به کار می ره. بنابر این طبیعیه که تکست نتونی به اشتراک بزاری بدون عکس.
درباره سوال دوم. بله اگر از مرور گر کامپیوتر استفاده کنید فقط می توینر وارد حسابتون شید و توی اینستا بگردید. مطمین نیستم شاید بتونید یک سری کارهای ادیت هم انجام بدید ولی نمی تونید عکس به اشتراک بزارید
جدیدا اپ جدیدی اومده برای اینستا که برای ویندوز 10 است و به نظر می رسه که می شه با نصب اون به امکانات اینستا از طریق کامیپروتر دترسی داشت. لینک خبر و دانلود این اپ رو توی پستی بالای پست شما گذاشتم
موفق باشید
سلام
این دوستانیکه توی نت میان و فالور فیک تا چند صد K و با سرعت زیاد به پیج اضافه میکنند و میفروشند آیا از طریق سرورهای فیک و دستکاری شده اینکارو میکنند یا روش خاصی داره ؟
منظورم برنامه هایی نیست که باید فالو کنید تا سکه جمع بشه و با سکه های دریافتی فالورها رو زیاد کنیم
اگر قابل توضیح هست که بفرمایید اگر دوستی مایل به آموزش + هزینه بود میتونه به بنده پخ کنه
سلام
خیر سرورها فیک نیست بلکه یوزرهای فیک هستن که از سرورهای موجود اضافه میشن به پیج شما
برنامه هایی که فالو میکنید و سکه جمع میکنید روش کارشون زنجیره ای هست ، یک زنجیره ی از فالوور دارن که چرخه ی فالوشون ادامه داره و فالووراشون فیک نیستن و بیشتر با اکانت شخصی خودشون فالو میکنن تا سکه جمع کنن و فالوور پیجهای اصلیشون رو افزایش بدن
آموزش خاصی نداره ، شما میتونید از برنامه های موجود استفاده کنید اما بهترین و مطمئن ترین برنامه ، برنامه ی " فالوئر بگیر اینستا گرام " هست که از طریق اپ بازار میتونید دانلود و استفاده کنید و ضمنا میتونید در داخل برنامه سکه بخرید و بدون نیاز به فالوو کردن ، با خرید سکه اقدام به افزایش فالووراتون کنید
در مورد دوستان فروشگاهی سطح نت که فالوور فیک میزنن قابل ذکره که اغلب فالووراشون اینترنشنال هست و فالوورای فیک خارجی ، بعد از مدتی هم بیشترشون دچار ریزش میشن و دست شما به جایی بند نیست ااما خب اپ فالوئر بگیر در صورتی که کسی انفالوو کنه شما رو از فالوورای خودش ، سکه بهتون برمیگردونه در قبالش
برخی هم فالوورهای عرب رو به خاطر تشابه اسمی به عنوان فالور فیک ایرانی میندازن به ملت :دی
در کل فالوور فیک ایرانی قیمتی حداقل دو سه برابر فیک خارجی داره
Mehdi_Full
22-10-2016, 13:07
سلام
خیر سرورها فیک نیست بلکه یوزرهای فیک هستن که از سرورهای موجود اضافه میشن به پیج شما
ممنون بابت توضیحات
الآن این سرورهایی که یوزر فیک اضافه میکنن به پیج به چه صورتی هست ؟ یعنی با برنامه یا سایت خاصی هست ؟
در این مورد اگر میتونید یه توضیح بدید لطفا
در مورد یوزر غیر فیک هم که با فالوئر بگیر اینستا و یا خرید سکه مشکلی نیست و این روش اوکی هست
ممنون بابت توضیحات
الآن این سرورهایی که یوزر فیک اضافه میکنن به پیج به چه صورتی هست ؟ یعنی با برنامه یا سایت خاصی هست ؟
در این مورد اگر میتونید یه توضیح بدید لطفا
در مورد یوزر غیر فیک هم که با فالوئر بگیر اینستا و یا خرید سکه مشکلی نیست و این روش اوکی هست
سرورهایی که فیک اضافه میکنن برنامه نیستن ، پنل هستن
یه صفحه ی وب دارن که پنلشون همونجا مستقره ، یوزر و پسورد میسازن براتون و البته شرایطی هم دارن مثلا بالانس حسابتون یا همون موجودی دلار حساب شما نباید بیشتر از 5 روز زیر 5 دلار باشه واللا اکانت شما مسدود میشه
شما اکانتتون رو با دلار شارژ میکنید و سفارش فالوور و لایک و ویو و ... رو میدین و انجام میشه براتون
Golbarg01
12-11-2016, 02:33
سلام
در ویدیوها یه موردی داره به اسم views
این views تعداد افرادی هست که پست رو دیدن یا افرادی که ویدیو رو پلی کردن و تا اخر دیدن؟
آیا در عکس ها هم میشه تعداد بازدیدها رو فهمید چقدره؟ سایتی یا اپلیکیشنی هست که اینو نشون بده؟
میخوام ببینم تعداد لایک عکس هام چنددرصد از بازدیدهاشه
سلام
در ویدیوها یه موردی داره به اسم views
این views تعداد افرادی هست که پست رو دیدن یا افرادی که ویدیو رو پلی کردن و تا اخر دیدن؟
آیا در عکس ها هم میشه تعداد بازدیدها رو فهمید چقدره؟ سایتی یا اپلیکیشنی هست که اینو نشون بده؟
میخوام ببینم تعداد لایک عکس هام چنددرصد از بازدیدهاشه
این views تعداد افرادی هست که پست رو دیدن هست یعنی طریف میاد رو ویدیو شاید 1ثانیه هم پخش نکنه و بره بیرون و views حساب میشه
واسه عکس ها هم بشه فهمید چند تا views داشته نمیشه کاری کرد و تقریبا غیر ممکنه
Golbarg01
27-11-2016, 20:48
سلام
چطور میشه خودمون رو از لیست افرادی که ما رو فالو کردن پاک کنیم در واقع فالوورها رو به صفر برسونیم؟
به صورت انبوه و سریع می خوام باشه
با خود اینستاگرام باید دونه دونه طرف رو بلاک کنیم بعد انبلاک کنیم که برای تعداد زیاد طاقت فرسا و بسیار وقتگیره
سلام
چطور میشه خودمون رو از لیست افرادی که ما رو فالو کردن پاک کنیم در واقع فالوورها رو به صفر برسونیم؟
به صورت انبوه و سریع می خوام باشه
با خود اینستاگرام باید دونه دونه طرف رو بلاک کنیم بعد انبلاک کنیم که برای تعداد زیاد طاقت فرسا و بسیار وقتگیره
دوراه دارید
یا از طریق اینستا انجام بدین که زمانبر هست و البته اگر در روز بیشتر از صدتا یا همچین مقداری انفالوو کنید ، اینستا اکانتتون رو بلاک و دیزیبل میکنه
راه دوم استفاده از برنامه هست ، برنامه ی موجود در بازار هم اینکارو انجام میدن و فالووینگ رو صفر میکنن ولی یه ایرادی در این روش وجود داره ، اونم اینکه هر از گاهی خودتون چند تا از فالوورای انفالوو شده رو تو لیست فالوو شده هاتون میبینید و باید باز دستی انفالوشون کنید ، البته کسانی که با ایدی دیگه اکانتتون رو میبینن فالوینگ رو 0 میبینند کلا ولی وقتی با اکانت خودتون هستین توی فالووینگتون مرتب میبینید فالوو های قبلی رو به صورت موردی و چهار پنج تایی در هر سری
Golbarg01
28-11-2016, 14:58
دوراه دارید
یا از طریق اینستا انجام بدین که زمانبر هست و البته اگر در روز بیشتر از صدتا یا همچین مقداری انفالوو کنید ، اینستا اکانتتون رو بلاک و دیزیبل میکنه
راه دوم استفاده از برنامه هست ، برنامه ی موجود در بازار هم اینکارو انجام میدن و فالووینگ رو صفر میکنن ولی یه ایرادی در این روش وجود داره ، اونم اینکه هر از گاهی خودتون چند تا از فالوورای انفالوو شده رو تو لیست فالوو شده هاتون میبینید و باید باز دستی انفالوشون کنید ، البته کسانی که با ایدی دیگه اکانتتون رو میبینن فالوینگ رو 0 میبینند کلا ولی وقتی با اکانت خودتون هستین توی فالووینگتون مرتب میبینید فالوو های قبلی رو به صورت موردی و چهار پنج تایی در هر سری
برنامه هایی که میشه باهاشون following رو پاک کرد زیاده
برای پاک کردن فالوورها هم یه برنامه هست به اسم InstaClean که میشه فالوورها رو به صورت گروهی و راحت بلاک کرد
منتها مشکل اینجاست افراد بلاک میشن
راهی نداره بدون بلاک کردن بشه حذفشون کرد؟
یا برنامه ای که بشه بلاک شده ها رو راحت و گروهی حذف کرد چون نمیخوام بلاک باشن
مثلا الان 300 نفر تو لیست blocked user اینستاگرامم هستن و خارج کردن همشون از بلاک از طریق خود اینستاگرام خیلی وقت گیره
برای یکی از این دو حالت برنامه ای موجود نیست؟ چون هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
تازه فالوورایی که میخوام پاک کنم 2-3 هزار تا دیگه هم هستن که اگر پاک بشن به لیست بلاک شده ها اضافه میشن و کار خیلی سخت تر میشه
اینا فاوورایی هستن که از طریق برنامه های افزایش فالوور اضافه شدن منتها 99 درصدشون فعال نیستن و لایک و کامنت نمیذارن و فقط سیاهی لشکرن
دوستان راهی میخوام بشه کسانی که بن کردن ما و یا مارو لایک نمکین و یا من اونها رو فالو کردم و لی اونها منو فالو نکردن نشون بدن
چیزی که واقعا مطمئن باشه من برنامه instafolower نصب کردم ولی لوگین نمیکنه !
Soroush-S
15-12-2016, 14:58
علت هنگ کردن اینستاگرام چیه ؟ یهو میبینی هیچ عکس العملی نداره البته بعد از دو 3 ثانیه درست میشه و از دوباره هنگ میکنه . یه چند روزیم هست که مشکلش بیشتر شده
گوشی سونی M4 هست . البته فکرنکنم از گوشی باشه چون دوستم J7 داره که اونم گاهی اوقات همین مشکل داره
MOHAMMAD2010
15-12-2016, 16:52
علت هنگ کردن اینستاگرام چیه ؟ یهو میبینی هیچ عکس العملی نداره البته بعد از دو 3 ثانیه درست میشه و از دوباره هنگ میکنه . یه چند روزیم هست که مشکلش بیشتر شده
گوشی سونی M4 هست . البته فکرنکنم از گوشی باشه چون دوستم J7 داره که اونم گاهی اوقات همین مشکل داره
بله منم تو ورژن های جدید این مشکل رو دارم
ورژن های قبل 8.6 اصلا این مشکل نبود
شما از کدوم شرکت اینترنت میگیرین ؟
Soroush-S
15-12-2016, 19:37
بله منم تو ورژن های جدید این مشکل رو دارم
ورژن های قبل 8.6 اصلا این مشکل نبود
شما از کدوم شرکت اینترنت میگیرین ؟
بیشتر از ایرانسل استفاده میکردم . الان سویئچ کردم روی همراه اول و فعلا مشکلی با اینستاگرام ندارم!
یعنی مشکل از ایرانسل بود ؟!!:n13:
MOHAMMAD2010
15-12-2016, 20:22
بیشتر از ایرانسل استفاده میکردم . الان سویئچ کردم روی همراه اول و فعلا مشکلی با اینستاگرام ندارم!
یعنی مشکل از ایرانسل بود ؟!!:n13:
نمیدونم
ولی من احساس میکنم وقتایی که نت چند ثانیه قطع میشه ( یعنی قطع نمیشه ولی هیچ سند و رسیو نداره ) اینجوری میشه
سلام
وقتی میری اینستا پیج یکی همون موقع عکسا لود شه حجم کلی عکسارو میگیره یا اینکه حجم کاملشونو نمیگیره؟
چجوریاس اصن؟
sub-zero
17-12-2016, 20:01
درود...
چند وقته ویدئو نمیتونم ارسال کنم تو اینستاگرام...
زمانی که ارسال میکنم تا اواسط میره و هی یکم برمیگرده دوباره میره جلو دوباره یکم میره عقب دوباره برمیگرده جلو :n13:
آخرشم میزنه video wasn't posted
از چی میتونه باشه؟؟:n27:
SajjadKAZ2003
18-12-2016, 02:45
سلام
یه سوال؛
وقتی عکسی رو میخایم بزاریم تو اینستا یه جا هست که میتونیم add location رو بزنیم و مکان مورد نظرمون رو توش ثبت کنیم.
حالا مشکل اینجاست که وقتی چند کاراکتر اول مکان مورد نظر رو تایپ میکنم تو لیست پیشنهادی نمیاره! (در صورتیکه مکان قبلا تو گوگل مپ ثبت شده)
سلام دوستان خواهش این سوال جواب بدید جوب برام واقعا عجیب
یک از فالوورهام پست های جدید که میزاره اصلا نمیتونم ببینم ! موقعی که پست میزاره نوتیفیکش میاد اون بالا و عکسی که میزاره قابل دیدن ولی وقتی روش میزنم
اصلا قابل دیدن نیست و جالب تر اینکه وقتی میرمم داخل پیچش پست جدیدی که گذاشته هم قابل مشاهد نیست فقط قبلی میشه دید فقط یک بار یه پست به طور عجیب یک بار اومد و لایک کردم
ولی دفعه بعد اومدم ببینم قابل مشاهده نبود ؟!
ایا ایشون پست پاک میکنه ؟! یا اینکه قابلیت اضافه شده که میشه فقط یکسری مخاطب خاص پست ببینند؟! ایا اصلا مشکل اینستاگرام ؟!
روانپریش
19-12-2016, 14:24
دوستان من تازه اكانت اينستا درست كردم و با لپ تاپ ميام اينستا آيا منم ميتونم توي اينستا عكس بذارم با لپ تاپ يا نظر بدم زير عكسهاي بقيه؟
Armin.Computer
19-12-2016, 14:34
دوستان من تازه اكانت اينستا درست كردم و با لپ تاپ ميام اينستا آيا منم ميتونم توي اينستا عكس بذارم با لپ تاپ يا نظر بدم زير عكسهاي بقيه؟
ظاهرا اپ رسمی خود اینستگرام که تو استورش هست نمیشه عکس گذاشت
البته اگر سرچ کنید اپ های غیر رسمی زیادی باید برای عکس گذاشتن باشن
ولی با اپ رسمی اینستا می تونید عکس ها مرور کنید و کامنت بذارید و لایک کنید و کلی امکانات دیگه
روانپریش
19-12-2016, 14:40
ظاهرا اپ رسمی خود اینستگرام که تو استورش هست نمیشه عکس گذاشت
البته اگر سرچ کنید اپ های غیر رسمی زیادی باید برای عکس گذاشتن باشن
ولی با اپ رسمی اینستا می تونید عکس ها مرور کنید و کامنت بذارید و لایک کنید و کلی امکانات دیگه
ممنون
ميشه راهنماييم كنين كه چيكار بايد بكنم براي گذاشتن عكس و كامنت يعني چه اپي رو بايد بگيرم؟
SajjadKAZ2003
19-12-2016, 17:50
اگه از طریق لپتاپ و آدرس instagram.com میخاید از اینستاگرام استفاده کنید، میتونید زیر عکسها کامنت بزارید و عکسها رو لایک کنید ولی پیغام خصوصی برای شخص دیگری نمیتونید بفرستید و عکس و ویدئو هم نمیتونید در صفحتون قرار بدید
البته از طریق برنامه های متفرقه از جمله Gramblr میتونید عکس آپلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Armin.Computer
19-12-2016, 19:56
ممنون
ميشه راهنماييم كنين كه چيكار بايد بكنم براي گذاشتن عكس و كامنت يعني چه اپي رو بايد بگيرم؟
برای گذاشتن کامنت که با همون اپ رسمی اینستا میشه
باید به استور ویندوز10 مراجعه کنید و اپ رو دانلود کنید
اپ گذاشتن عکس رو خبر ندارم
دوستان بهتر می دونن
سلام دوستان خواهش این سوال جواب بدید جوب برام واقعا عجیب
یک از فالوورهام پست های جدید که میزاره اصلا نمیتونم ببینم ! موقعی که پست میزاره نوتیفیکش میاد اون بالا و عکسی که میزاره قابل دیدن ولی وقتی روش میزنم
اصلا قابل دیدن نیست و جالب تر اینکه وقتی میرمم داخل پیچش پست جدیدی که گذاشته هم قابل مشاهد نیست فقط قبلی میشه دید فقط یک بار یه پست به طور عجیب یک بار اومد و لایک کردم
ولی دفعه بعد اومدم ببینم قابل مشاهده نبود ؟!
ایا ایشون پست پاک میکنه ؟! یا اینکه قابلیت اضافه شده که میشه فقط یکسری مخاطب خاص پست ببینند؟! ایا اصلا مشکل اینستاگرام ؟!
کسی درجریان این مشکل بنده نیست ؟!
M.Sadegh.M
20-12-2016, 09:51
ممنون
کامنت را دوست عزیزمون فرمودند.
برای اشتراک عکس هم شما عکس مورد نظرتون را با همون برنامه photo ویندوز 10 باز کنید. از نوار بالا یک آیکون هست برای اشتراک گذاری (یک دایره که سه تا نقطه روش هست.) بعد اینستاگرام را انتخاب کنید.
Armin.Computer
20-12-2016, 12:29
برای اشتراک عکس هم شما عکس مورد نظرتون را با همون برنامه photo ویندوز 10 باز کنید. از نوار بالا یک آیکون هست برای اشتراک گذاری (یک دایره که سه تا نقطه روش هست.) بعد اینستاگرام را انتخاب کنید.
یعنی با خود اپ رسمی میشه؟؟؟؟
M.Sadegh.M
20-12-2016, 12:58
یعنی با خود اپ رسمی میشه؟؟؟؟
بله دیگه.
اپ اینستاگرام را از فروشگاه ویندوز 10 دانلود کنید و به همین روش اقدام کنید.
دقیق مثله اندروید که شما اشتراک گذاری را میزنی لیست باز میشه (بلوتوث، تلگرام، زاپیا و...) وقتی اون دکمه را بزنی و اینستاگرام را انتخاب کنی اَپ باز میشه و تمام ابزارهای ویرایش تصویر قابل دسترسی هست.
saeedtuborg
21-12-2016, 12:39
سلام دوستان چند سوال داشتم در مورد اینستاگرام ممنون میشم راهنمایی کنید
1) این سایت هایی که فالوور و لایک اینستاگرام میفروشند به چه صورت این فالوور ها و لایک هارو جمع میکنن ؟ ( شنیدم با استفاده از ربات هست درسته ؟ )
2) درآمد خرید و فروش لایک و فالوور و پیج چطور هست ؟ ارزش داره وقت بزارم با توجه به اینکه الان همه زدن توی اینکار
3) فالوور فیک میخام برای پیجم با فعالیت نکردنشون مشکلی ندارم چه جوری میتونم فالوور فیک ایجاد کنم ؟
کسی درجریان این مشکل بنده نیست ؟!
احتمالا پستش رو پاک کرده.
و یا موقع آپلود دچار مشکل شده
جدیدا سبزجامگان مزاحمت خودشون رو بر روی اینستاگرام اعمال میکنند که کاربرها باهاش مشکل داشته باشن.
معمولا در مورد فیلمهایی که حجم بالا دارن این اتفاق میافته
روانپریش
30-12-2016, 11:59
ويندوز من ايكس پي هست براي ويندوز من چجوري ميشه توي اينستا عكس گذاشت؟
M.Sadegh.M
31-12-2016, 13:57
ويندوز من ايكس پي هست براي ويندوز من چجوري ميشه توي اينستا عكس گذاشت؟
شما چجوری روی ایکس پی اینستاگرام نصب کردید؟
من راهی برای ایکس پی نمیدونم.
روانپریش
31-12-2016, 14:12
شما چجوری روی ایکس پی اینستاگرام نصب کردید؟
من راهی برای ایکس پی نمیدونم.
نصب نكردم ميرم توي سايتش حالا ميخوام عكس بذارم نميشه
M.Sadegh.M
31-12-2016, 17:14
از طریق نسخه وب امکان پذیر نیست.
SajjadKAZ2003
05-01-2017, 17:47
از طریق پست شماره 360 تست کنید
arash66_2m
06-01-2017, 11:55
سلام.
من قبلا یه سری افراد رو تایید کرده بودم. الان میخوام اونا رو از لیست دوستانم حذف کنم چطوری میشه. از طرف من حذف شدن .میخوام اونا که منو follow میکنن رو هم حذف کنم. چطوری میشه؟
سلام
راهی هست که بشه عکس پروفایل قبلی طرف رو دید؟
الان هیچ عکسی نداره عکس قبلیشو میخام ببینم.
alireza9t9
07-01-2017, 23:53
سلام.
من قبلا یه سری افراد رو تایید کرده بودم. الان میخوام اونا رو از لیست دوستانم حذف کنم چطوری میشه. از طرف من حذف شدن .میخوام اونا که منو follow میکنن رو هم حذف کنم. چطوری میشه؟
سلام دوست عزیز در قسمت Followers کنار مشخصات هر شخصی یه علامت سه نقطه هست که روی اون رو بزنید گزینه Remove میاد مثل عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alireza9t9
07-01-2017, 23:56
سلام
راهی هست که بشه عکس پروفایل قبلی طرف رو دید؟
الان هیچ عکسی نداره عکس قبلیشو میخام ببینم.
خیر ، نمیشه .
saeedtuborg
09-01-2017, 19:22
اینستاگرام من هک شده گزارش هک دادم به اینستاگرام بعد جواب دادن یک عکس بگیر از خودت یه شماره هم گفتن توی ایمیل بود اونم روی کاغذ بنویس بگیر دستت و عکس بفرست برای ما
ولی من پیجم شخصی نبوده و عکس از خودم ندارم الان چکار باید بکنم ؟ میتونم اکانتم رو پس بگیرم ؟
سلام.
دوستان راهی وحود داره که بشه لیست Follower ها و Following های اکانت اینستاگرام خودمون رو به دست بیارم؟ مثلا تو فایل text ای، یا یه پیج ساده که اسم فالوور هام لیست شده باشه. اینطوری مثلا:
amir_rahnama
salehmoalled
sw1584ap
...
یکی دو تا سایت خارجی دید، پولی بودن. هم قیمتاش برای من ایرانی سنگینه، هم من ایرانی هم نمی تونم براشون پرداختی داشته باشم.
ممنون می شم که اگه همجین سرویسی هست، معرفی کنید.
با تشکر
سلام.
دوستان راهی وحود داره که بشه لیست Follower ها و Following های اکانت اینستاگرام خودمون رو به دست بیارم؟ مثلا تو فایل text ای، یا یه پیج ساده که اسم فالوور هام لیست شده باشه. اینطوری مثلا:
amir_rahnama
salehmoalled
sw1584ap
...
یکی دو تا سایت خارجی دید، پولی بودن. هم قیمتاش برای من ایرانی سنگینه، هم من ایرانی هم نمی تونم براشون پرداختی داشته باشم.
ممنون می شم که اگه همجین سرویسی هست، معرفی کنید.
با تشکر
پول میگیرن؟ :n41:
از طریق وب لاگین شو و از قسمت پروفایل بر روی فالوورها بزن و کلید Ctrl+A رو بزن و کپی کن و در Notpad سیو کن
SajjadKAZ2003
24-01-2017, 03:38
اینستاگرام من هک شده گزارش هک دادم به اینستاگرام بعد جواب دادن یک عکس بگیر از خودت یه شماره هم گفتن توی ایمیل بود اونم روی کاغذ بنویس بگیر دستت و عکس بفرست برای ما
ولی من پیجم شخصی نبوده و عکس از خودم ندارم الان چکار باید بکنم ؟ میتونم اکانتم رو پس بگیرم ؟
اینستاگرام کاری نداره پیجت شخصی بوده یا شخصی نبوده
این پیج متعلق به شما بوده یا نه؟ خب اگه متعلق به شما بوده همین کاری رو که گفته انجام بدید
bi3da136
05-02-2017, 19:07
دوستان برای افزایش فالوور واقعی اینستاگرام از وب سایت های زیر استفاده کنید
ربات اینستاگرام
:n19::n19::n19::n19::n19::n19:
Spectero
16-02-2017, 15:37
سلام
آیا امکان فرستادن فایل pdf یا ورد تو اینستاگرام برای دوستان و followers من وجود داره؟ از قسمت پیغام خصوصی یه حدی میشه تایپ کرد و متن من حدود 10 صفحه است و نمیشه همه رو تو یه پیغام خصوصی تایپ کرد و فرستاد و باید تو 3 تا 4 شایدم بیشتر پیغام خصوصی برای هر شخص متن 10 صفحه ای رو فرستاد. آیا میشه مثل ایمیل که یه فایل رو ضمیمه پیام می کنیم تو اینستاگرام انجام داد؟ بعضی از دوستان تلگرام دارن که می تونم تو تلگرام یا از طریق ایمیلشون فایل رو بفرستم اما خیلی های دیگه رو فقط با اینستاگرام در تماسم یا تلگرام ندارن و نمی خوام دونه دونه ازشون بپرسم که آیا ایمیل یا تلگرام دارید.
ممنون از شما
SajjadKAZ2003
16-02-2017, 16:05
سلام
آیا امکان فرستادن فایل pdf یا ورد تو اینستاگرام برای دوستان و followers من وجود داره؟ از قسمت پیغام خصوصی یه حدی میشه تایپ کرد و متن من حدود 10 صفحه است و نمیشه همه رو تو یه پیغام خصوصی تایپ کرد و فرستاد و باید تو 3 تا 4 شایدم بیشتر پیغام خصوصی برای هر شخص متن 10 صفحه ای رو فرستاد. آیا میشه مثل ایمیل که یه فایل رو ضمیمه پیام می کنیم تو اینستاگرام انجام داد؟ بعضی از دوستان تلگرام دارن که می تونم تو تلگرام یا از طریق ایمیلشون فایل رو بفرستم اما خیلی های دیگه رو فقط با اینستاگرام در تماسم یا تلگرام ندارن و نمی خوام دونه دونه ازشون بپرسم که آیا ایمیل یا تلگرام دارید.
ممنون از شما
اول فایلت رو تو یه سایت آپلود کن مثلا picofile بعد لینک رو کوتاه کن مثلا yon.ir بعد لینک رو بده به دوستات
Spectero
16-02-2017, 16:14
اول فایلت رو تو یه سایت آپلود کن مثلا picofile بعد لینک رو کوتاه کن مثلا yon.ir بعد لینک رو بده به دوستات
لینک کوتاه شده رو باید تو قسمت پیغام خصوصی بدم تا بصورت لینک باشه؟ منظورم اینه که دوستام با اشاره یا با کلیک روی اون فایل رو دنلود کنن و ماهیت لینک باقی باشه نه اینکه یه آدرس متنی باشه و کاربر مجبور بشه اون رو تو مرورگر کپی پیست کنه بعد فایل رو براش باز یا دنلود کنه.
SajjadKAZ2003
16-02-2017, 16:33
لینک کوتاه شده رو باید تو قسمت پیغام خصوصی بدم تا بصورت لینک باشه؟ منظورم اینه که دوستام با اشاره یا با کلیک روی اون فایل رو دنلود کنن و ماهیت لینک باقی باشه نه اینکه یه آدرس متنی باشه و کاربر مجبور بشه اون رو تو مرورگر کپی پیست کنه بعد فایل رو براش باز یا دنلود کنه.
تو اینستاگرام لینکها به صورت متنی ظاهر میشن و کاربر باید کپی پیست کنه، چاره ای نیست
ولی شما میتوی لینک رو بزاری تو قسمت وبسایت در پروفایل خودت، به دوستات بگی برن تو پیجت و رو لینک کلیک کنن
عکس:
پول میگیرن؟ :n41:
از طریق وب لاگین شو و از قسمت پروفایل بر روی فالوورها بزن و کلید Ctrl+A رو بزن و کپی کن و در Notpad سیو کن
این روش امکان پذیر نیست. چون تو این صفحه فقط حد.د 20 تا فالوور یا فالویینگ رو نشون می شده شما باید هی scroll down کنید تا یوزرهای بیشتری لود بشه. این کار هم زمان بره، هم نهایتا تا 5000 فالوور جواب بده. چون مرورگر کروم بیشتر از این نمی شه. من خودم با یه سیستم خیلی قوی (رم 32 گیگ) وقتی یوزر از 5000 تا بیشتر باشه، دیگه مرورگر نمی کشه لود کنه.
دنبال یه سیستمی هستم که طبق توضیحاتی که دادم، بتون تمام آیدی های فالوور ها و فالووینگ های پیجم رو بده. پیج دیگران رو هم بتونه بده که چه بهتر.
سلام
دوستان اینستاگرام اکانتم رو امروز بست. دلیلی که ذکر کردن اینه که فعالیت تجاری و اقتصادی انجام دادم در حالی که اینطور نبوذه. مگه فعالیت تجاری در اینستاگرام ممنوعه؟ پس این همه شرکت و برند تجاری که دارن تبلیغ برند و سایتشون رو تو اینساگرام می کنن چرا مشکلی براشون پیش نمیاد؟
خیلی ناراحتم. با 250 هزار فالوور که با هزار زحمت به دست آورده بودم زدن اکانت رو بستن. آخه این چه قانون مسخره ای هست. حداقل مثل گوگل 2 بار اخطار بدن بعد اکانت رو ببندن. برای حل این مشکل می شه کاری کرد؟
ممنون از همگی
SajjadKAZ2003
18-02-2017, 02:05
سلام
دوستان اینستاگرام اکانتم رو امروز بست. دلیلی که ذکر کردن اینه که فعالیت تجاری و اقتصادی انجام دادم در حالی که اینطور نبوذه. مگه فعالیت تجاری در اینستاگرام ممنوعه؟ پس این همه شرکت و برند تجاری که دارن تبلیغ برند و سایتشون رو تو اینساگرام می کنن چرا مشکلی براشون پیش نمیاد؟
خیلی ناراحتم. با 250 هزار فالوور که با هزار زحمت به دست آورده بودم زدن اکانت رو بستن. آخه این چه قانون مسخره ای هست. حداقل مثل گوگل 2 بار اخطار بدن بعد اکانت رو ببندن. برای حل این مشکل می شه کاری کرد؟
ممنون از همگی
باید با ایمیل پشتیبانی مکاتبه کنی
اگه پیگیری کنی درست میشه
باید با ایمیل پشتیبانی مکاتبه کنی
اگه پیگیری کنی درست میشه
مکاتبه کردم ولی یه شرط مسخره تر از قانونشون برای ادامه کار گذاشتن. می گن باید از خودت یه عکس بگیری که یه کاغذ سفید تو دستت باشه و در اون کاغذ نام و نام خانوادگیت + نام کاربریت نوشته شده باشه. من هم نمی خوام این کار رو بکنم. چون اولا این یک صفحه شخصی نیست و دو اینکه یه درخواست کاملا غیر منطقی و غیر اصولی برای تائید هویت هست. گوگل که خیلی بزرگتر از ایناست همچین شرطی نمی گذاره ...
Masoud-Susa
18-02-2017, 11:33
مکاتبه کردم ولی یه شرط مسخره تر از قانونشون برای ادامه کار گذاشتن. می گن باید از خودت یه عکس بگیری که یه کاغذ سفید تو دستت باشه و در اون کاغذ نام و نام خانوادگیت + نام کاربریت نوشته شده باشه. من هم نمی خوام این کار رو بکنم. چون اولا این یک صفحه شخصی نیست و دو اینکه یه درخواست کاملا غیر منطقی و غیر اصولی برای تائید هویت هست. گوگل که خیلی بزرگتر از ایناست همچین شرطی نمی گذاره ...
لطف میکنید تصویری از درخواستشون رو اینجا واسمون قرار بدید. (برای آشنایی من و سایر دوستان با همچین پدیدهای)
The Big Bang Th
18-02-2017, 11:56
دوستان سلام
نسخه اندورید یا وب اینستاگرام هنوز با ترکیب دو زبان انگلیسی و فارسی مشکل داره؟ چرا که یادمه اگر شما متن فارسی نوشته باشی و بعد درون اون از لغات انگلیسی استفاده کرده باشی، ترتیب لغات به هم میخورد.
MOHAMMAD2010
18-02-2017, 11:58
دوستان سلام
نسخه اندورید یا وب اینستاگرام هنوز با ترکیب دو زبان انگلیسی و فارسی مشکل داره؟ چرا که یادمه اگر شما متن فارسی نوشته باشی و بعد درون اون از لغات انگلیسی استفاده کرده باشی، ترتیب لغات به هم میخورد.
سلام
بله تو اندروید هنوز همون جوریه
با آپدیت جدید اینستاگرام نمیتونم عکس از گالری داخل استوری بذارم
fireboy8766
22-02-2017, 12:22
دوستان چرا وقتی با گوشی اندروید، ویدویی آپلود میشه مشکل پیدا میکنه و خراب آپلود میشه ولی با آیفون اینطور نیست؟!
SajjadKAZ2003
22-02-2017, 20:40
خب دیگه راهش همینه
یادمه یه سری فیسبوک یکی از دوستان برای چندین ماه دچار مشکل شده بود که با ارسال تصویر پاسپورت شخص برای پشتیبانی فیسبوک مشکلش حل شد
saeid 22
05-03-2017, 01:40
سلام
میخواستم بدونم چرا تو قسمت following پستایی که لایک کردن واسه من نمیاد الان بعضی از دوستام من میتونم ببینم چی لایک کردن ولی بعضیا نه؟ هر دو طرف هم رو فالو کردیم قبلا اینطوری نبود مگه میشه کاری کرد کسی نفهمه چی لایک کردیم یا کامنت گذاشتیم؟
Armin.Computer
05-03-2017, 10:09
سلام
میخواستم بدونم چرا تو قسمت following پستایی که لایک کردن واسه من نمیاد الان بعضی از دوستام من میتونم ببینم چی لایک کردن ولی بعضیا نه؟ هر دو طرف هم رو فالو کردیم قبلا اینطوری نبود مگه میشه کاری کرد کسی نفهمه چی لایک کردیم یا کامنت گذاشتیم؟
اگر اشتباه نکنم اگر دوست شما یک پروفایل Private رو لایک کنه واسه شما نمی یاد
saeid 22
05-03-2017, 13:19
اگر اشتباه نکنم اگر دوست شما یک پروفایل Private رو لایک کنه واسه شما نمی یاد
نه همین مطالب عادی هم لایک میکنه نمیاد
Armin.Computer
06-03-2017, 01:02
نه همین مطالب عادی هم لایک میکنه نمیاد
تا جایی که می دونم نباید اینجور باشه
شما یه بار لاگ اوت کن دوباره لاگین کن
saeid 22
06-03-2017, 13:43
تا جایی که می دونم نباید اینجور باشه
شما یه بار لاگ اوت کن دوباره لاگین کن
سلام لاگین کردم حذف و نصب و کردم ورژنای مختلف امتحان کردم نشد خودمم تعجب میکنم چرا اینطوری شده :n13:
Armin.Computer
07-03-2017, 00:22
سلام لاگین کردم حذف و نصب و کردم ورژنای مختلف امتحان کردم نشد خودمم تعجب میکنم چرا اینطوری شده :n13:
راستش من دقیقا نمی دونم مشکل شما چیه
در همین حد اطلاعات داشتم
Setareh 2006
07-03-2017, 12:16
سلام
اینستاگرام نسخه دستکاپ استفاده می کنم . در مرورگر فایرکس ( آخرین ورژن ) ، وقتی روی ویدئو کلیک می کنم تا پلی بشه ، هیچ اتفاقی نمیفته ولی در گوگل کروم ، ویدئو باز میشه . چکار کنم تا ویدئو در فایرفاکس هم پلی و دیده بشه ؟
Golbarg01
08-03-2017, 23:07
.................................................. ...
وقتی اینستا رو باز میکنی اون دایره های کوچک بالای صفحه که لیست افراد فالو شونده هستند و وقتی روشون کلیک میکنی یک عکس معمولا با یک تکست میاد... اونا جریانش چیه؟ توی پروفایلشون که اون عکسا نیست .... اونا رو کجا به اشتراک میزادند که اونطوری میشه؟
+
راهی هست اکانت اینستا رو حذف کنی؟
green-mind
25-03-2017, 21:55
من جدیدا یه عکس گذاشتم تو اینستاگرامم که 35 امین عکسم هست
منتها مشکل اینجاست بعضی از فالوورهام این پست رو می بینن و بعضیاشون نمی بینن!
در واقع تعداد پست های من 35 تاست ولی اونایی که پست جدید رو نمی بینن تعداد پست های منو 34 تا می بینن و آخرین پستی که می بینن پست 34 ام هست. فقط هم در مورد این پست این مشکل به وجود اومده
چطور همچین اتفاقی افتاده و چطور میشه حلش کرد؟
برای منم این سوال شده
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
- - - Updated - - -
من جدیدا یه عکس گذاشتم تو اینستاگرامم که 35 امین عکسم هست
منتها مشکل اینجاست بعضی از فالوورهام این پست رو می بینن و بعضیاشون نمی بینن!
در واقع تعداد پست های من 35 تاست ولی اونایی که پست جدید رو نمی بینن تعداد پست های منو 34 تا می بینن و آخرین پستی که می بینن پست 34 ام هست. فقط هم در مورد این پست این مشکل به وجود اومده
چطور همچین اتفاقی افتاده و چطور میشه حلش کرد؟
برای منم این سوال شده
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
اگر برای کسی دایرکت پیام بدی و بعد پشیمون بشی راهی هس که اون پیام رو طرف نبینش ؟
sasan.69
14-04-2017, 23:11
اقا با چ نرم افزارى مى شه از لايو اينستاگرام رکورد گرفت؟
soheil4995774
16-04-2017, 16:32
دوستان سلام
من یه فیلم 2 دقیقه میخوام بذارم تو استوری چطوری باید این فیلم رو بذارم که پخش بشه؟؟؟
میخوام به صورت پشت سر هم این فیلم 2 دقیقه رو استوری بذارم
sasan.69
16-04-2017, 18:31
اقا با چ نرم افزارى مى شه از لايو اينستاگرام رکورد گرفت؟
جواب بدید ممنان می شم
soleyman53
23-04-2017, 10:32
سلام وقتی میخام وارد اینستاگرام بشم با این پیغام مواجه میشم
there was a problem starting instagram. please uninstall and reinstall instagram and then try again
چند بارهم حذف و نصب کردم آپدیت کردم ولی نمیشه هیچ جا هم نتونستم به جواب برسم بجز یه راه حل که باید گوشیمو ریست فکتوری کنم . خواستم ببینم راه حل دیگه ای هست که گوشیمو ریست فکتوری نکنم .
Golbarg01
11-05-2017, 18:56
Live اینستاگرام تو اندرویدهای قدیمی مثل اندروید 4.2 فعال نمیشه؟
green-mind
13-05-2017, 21:44
سلام
دوستان چطور میشه پیج اینستا رو از طریق موبایل به صورت موقت غیر فعال کرد ؟
saman123123
26-05-2017, 15:09
سلام دوستان.
من اکانتم رو مدت ها قبل با شماره تلفن خارج از کشور ساخته بودم و ایمیلی متصل نبود،الان که برگشتم رمز عبور رو فراموش کردم از طرفی خط تلفن تو ایران کار نمیکنه،برای بازگردانی فقط میگه باید اس ام اس فرستاد، با این اوصاف چه راهی برای بازگردانی رمز عبور هست،خیلی خلی ضروری هست
ممنون.
matr!x_2008
26-05-2017, 21:44
دوستان وقتی یه پیام رو فرستادیم دایرکت.. بعدش unsend meseege میزنم.. واقعا اون پیام پاک میشه برای طرف؟ یا فقط برای خودمون پاک میشه؟
Niloo1959
29-05-2017, 16:41
[QUOTE=kian98;8350241]سوالی چیزی دوستان داشتند در خدمتیم![/QUO
_nikniki
02-06-2017, 08:41
سلام.خسته نباشید
ممنون از سایت و مطالب خوبتون
من قبل اینستگرام داشتم که پاک کردم و بعد از مدتی نصب کردم.قبل تو قسمت سرچ که عکس از تمام نقاط بود عکس پیج های ایرانی هم توی اونا بود ولی الآن که نصب کردم ذره بین رو که میزنم فقط عکس از پیجای خارجیه و پیجای ایرانی اصلا نیست.
خواهش میکنم راهنماییم کنین من باید چیکار کنم که توی این قسمت پیجای ایرانی دوباره برگرده؟
ممنون
abed_0567
06-06-2017, 11:13
سلام
دوستان کسی میتونه بهم کمک کنه ؟ من اشتباهی دایرکت رو پاک کردم:n03: . ایا راهی هست بشه دایرکت رو ریکاوری کرد؟؟:n41:
flashpoint1985
06-06-2017, 17:49
سلام دوستان
مدتى هست آپلود ويديو در اينستاگرام مشكل عجيبى داره و مدام عقب و جلو ميره و كلي حجم اينترنت مصرف ميكنه اغلب هم در نهايت نميفرسته. چيزپى ان هم فايده اى نداره.
چطور ميشه از شر اين ايراد اعصاب خرد كن خلاص شد؟
تشكر
green-mind
06-06-2017, 18:55
.
دوستان وقتی توی ایستا کسی رو فالو میکنیم بعد اون شخص بک میده و ما از لیست فالوینگ هامون حذفش میکنیم
بعدها چطور اگه بخواییم گروهی فالو کنیم بفهمیم که مثلا اون اشخاص فالور ما هستند و نیازی به فالو مجدد اون ها نیست ؟
flashpoint1985
08-06-2017, 01:32
سلام دوستان
مدتى هست آپلود ويديو در اينستاگرام مشكل عجيبى داره و مدام عقب و جلو ميره و كلي حجم اينترنت مصرف ميكنه اغلب هم در نهايت نميفرسته. چيزپى ان هم فايده اى نداره.
تشكر
چرا اينجا فقط سوال پرسيده ميشه كسى كمك نميكنه؟
flashpoint1985
08-06-2017, 01:38
سلام دوستان
تشكر
green-mind
08-06-2017, 16:16
جناب تو یک بازه ای این اتفاق افتاده بود و مشکل هم از خود ایستاگرام بود
- - - Updated - - -
flashpoint1985
08-06-2017, 23:55
- - - Updated - - -
هنوز هم هست اصلا حل نشده
green-mind
09-06-2017, 00:07
هنوز هم هست اصلا حل نشده
خوب یک اپدیت بکنید ایستاگرامتون رو
behnamcp
13-06-2017, 03:12
سلام
چطور میشه در نسخه کامپیوتری صفحه خود را خصوصی کنیم؟
Masoud_kp
26-06-2017, 16:59
سلام.اکانت اینستای من مدتی هست که تو قسمت activity feed هیچ نوتیفیکیشنی نداره.یعنی اگه کسی برای پست هام لایک یا کامنت بذاره اصلا تو بخش اکتیویتی نمیاد.تنها چیزی ک براش نوتیفیکیشن میاد اینه ک یه نفر تو پست خودش منو منشن کنه و یچیزی بگه.کلا کسی کامنتم ازم لایک کنه نمیاد.کسی دایرکت بده هیچ چیزی نمیاد باید برم خود اینستا رو اول باز کنم و بعد,برم بخش دایرکت تا بفهمم.درضمن همزمان با این مشکل یه مشکلی دیگه پیش,اومد ک پستهایی اسپانسر عربستانی هر روز تو صفحه اصلیم میاد .درواقع این دو مشکل همزمان بودن.درضمن در قسمت push notification داخل برنامه همه چیز فعاله و تو تنظیمات خود گوشی هم همینطور
Milad4171
28-06-2017, 23:00
سلام.اکانت اینستای من مدتی هست که تو قسمت activity feed هیچ نوتیفیکیشنی نداره.یعنی اگه کسی برای پست هام لایک یا کامنت بذاره اصلا تو بخش اکتیویتی نمیاد.تنها چیزی ک براش نوتیفیکیشن میاد اینه ک یه نفر تو پست خودش منو منشن کنه و یچیزی بگه.کلا کسی کامنتم ازم لایک کنه نمیاد.کسی دایرکت بده هیچ چیزی نمیاد باید برم خود اینستا رو اول باز کنم و بعد,برم بخش دایرکت تا بفهمم.درضمن همزمان با این مشکل یه مشکلی دیگه پیش,اومد ک پستهایی اسپانسر عربستانی هر روز تو صفحه اصلیم میاد .درواقع این دو مشکل همزمان بودن.درضمن در قسمت push notification داخل برنامه همه چیز فعاله و تو تنظیمات خود گوشی هم همینطور
داخل ایسنتاگرام رو علامت 3 نقطه بالا سمت راست بزنید ( آپشن ) - بخش ستینگ - قسمت Push Notification - برای پیغام ها اینجا تنظیم کنید که کی پیغام براتون داده بشه. میتونید همه رو بزنین روی Everyone
Masoud_kp
30-06-2017, 20:08
داخل ایسنتاگرام رو علامت 3 نقطه بالا سمت راست بزنید ( آپشن ) - بخش ستینگ - قسمت Push Notification - برای پیغام ها اینجا تنظیم کنید که کی پیغام براتون داده بشه. میتونید همه رو بزنین روی Everyone
ممنون از پاسختون ولی از قبلش گفتم که تو این بخش رفتم و تمامی گزین ها رو everyone کردم و فایده نداشته
fastfind
18-07-2017, 09:57
سلام. بیش از 7500 پیج رو نمیشه فالو کرد؟
چون من به این تعداد رسیده ولی از این به بعد پیج فالو میکنم چند دقیقه بعد میرم میبینم از فالوم
خارج شده... محدودیت داره تعداد فالو کردن پیچ در روز یا در ساعت؟ یا در کل مثلا آخر 7500 تاست؟
MILAD MGH
26-07-2017, 20:51
راهی داره اکانتی که قبلاَ با شماره تلفن ثبتنام شده و بعد دوباره با همون شماره تلفن یه اکانت جدید ایجاد شده رو برگردوند؟
hamid_diablo
30-07-2017, 08:39
سلام دوستان
من از نسخه وب اینستا استفاده میکنم
اما وقتی رو قسمتی که تو عکس مشخصه کلیک میکردم عسکهایی که فالورام لایک کرده بودن می اومد
اما الان یه صفحه دیگه میاد که پیشنهاد فالو میده
راهنماییم میکنید لطفا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amir hamzeh
03-08-2017, 19:40
سلام من همه اطلاعات مربوط به ورود به اینستاگرام م رو از دست دادم بهشون گفتم اونا هم یکسری اطلاعات ازم خواستن منم گفتم حالا میگن تایید کن شماره تلفن و مدل گوشیت چیه ؟ چطوری باید از طریق ایمیل این را بهشون نشون بدم ؟
روانپریش
18-08-2017, 17:45
دوستان ميشه با لپ تاپ هم اكانت اينستا داشت و توش فعاليت كرد؟
MOHAMMAD2010
19-08-2017, 16:23
فقط میشه پست ها رو ببینی ، خودت نمیتونی پست بزاری
IntelCentrino
22-08-2017, 01:20
من با یک شماره تلفن، سه تا اکانت ایجاد کردم. الان رمز یکیشون را فراموش کردم. چطور باید مشخص کنم که میخوام رمز کدوم اکانت را ریکاورکنم؟
دوستان چرا نمیشه فیلم ارسال کرد من به آخرین ورژن آپدیت کردم نت هم خوبه ولی فیلم نمیفرسته نه تو پیچ و نه توی هیستوری
hamid_diablo
22-08-2017, 18:56
دوستان چرا نمیشه فیلم ارسال کرد من به آخرین ورژن آپدیت کردم نت هم خوبه ولی فیلم نمیفرسته نه تو پیچ و نه توی هیستوری
تو اپ بازار و در قسمت نظرات بیشتر کاربرا از این موضوع شاکی بودن
تو آپ بعدی احتمالا درست بشه
نسخه وب ایسنتا رو باز کنید
تو صفحه ای که باز شده راست کلیک کرده و گزینه inspect انتخاب کنید ...
بعد از اون رو منویی که در کنسول inspect براتون باز میشه روی آیکون کنار element کلیک کنید . آیکونی شبیه به گوشی تلفن همراست
بعد از اون مرورگر نسخه وب رو به نسخه قابل مشاهده در گوشی تبدیل میکنه و میتونید عکس بزارید
تو اپ بازار و در قسمت نظرات بیشتر کاربرا از این موضوع شاکی بودن
تو آپ بعدی احتمالا درست بشه
چند نسخه تا الان بروزرسانی شده ولی این مشکل حل نشده .
دوستانی که مشکل دارن OG Instagram نصب کنن من نصب کردم فعلا درسته .
Golbarg01
02-09-2017, 01:04
سلام
1- اگر وارد پیج کسی بشیم و اشتباهی دستمون بره رو دکمه فالو و فالوش کنیم و بعد از چند ثانیه دوباره انفالوش کنیم نوتیف فالوی ما براش میره و یا وقتیکه وارد اینستا میشه ایدی ما رو در قسمت نوتیف ها و فالوورهای جدید می بینه یا نه؟
در مورد دکمه لایک هم مشابه این سوال رو دارم که اگر عکسی رو لایک و سریع انلایک کنیم بازم نوتیفش میره یا نوتیف هم حذف میشه؟
این خیلی برام مهمه دونستنش
2- در قسمت پیدا کردن دوستان از طریق contact چجوری بفهمیم کدوم آیدی مال کدوم شمارست؟ بعضی آیدی ها رو از روی اسم و عکس میشه تشخیص داد کیه ولی بعضی ها اسم و عکس خودشون نیست و نمیشه تشخیص داد این ایدی با شماره چه کسی ثبت شده
green-mind
16-09-2017, 01:50
سلام
دوستان یک سوال
بعضی پیج ها رو میبینید فالورشون صد هزار تا و لایک هاشون بالس
لز کجا میشه لایک هاو. فالورهاشون واقعی هست ؟
green-mind
16-09-2017, 21:22
یعتی هیچ کس نیست جواب بده ؟ !!!
alireza9t9
17-09-2017, 12:01
سلام
دوستان یک سوال
بعضی پیج ها رو میبینید فالورشون صد هزار تا و لایک هاشون بالس
لز کجا میشه لایک هاو. فالورهاشون واقعی هست ؟
فقط کافیه تعداد لایکا و فالوئراشو مقایسه کنید ، بعضی پیجا 15کا فالوئر دارن و به سختی لایکاشون به 500 تا میرسه
مشخصه که فالوئراش فیکه
green-mind
17-09-2017, 12:51
فقط کافیه تعداد لایکا و فالوئراشو مقایسه کنید ، بعضی پیجا 15کا فالوئر دارن و به سختی لایکاشون به 500 تا میرسه
مشخصه که فالوئراش فیکه
بله خوب اون که مشخصه ولی وقتی مثلا ده هزار تا لایک میخوره
اون ده هزار تا ولقعی هست. ؟
alireza9t9
17-09-2017, 13:13
بله خوب اون که مشخصه ولی وقتی مثلا ده هزار تا لایک میخوره
اون ده هزار تا ولقعی هست. ؟
اگه از 15کا ، 10کا بیان لایک کنن، به احتمال زیاد فیکه ! چون خیلیا اصلا لایک نمیکنن پستارو
بستگی به محتویات پیج هم داره ، بعضیا میان تگ میکنن دوستاشونو و دوستاشونم لایک میکنن ، اینجوری لایکا میاد بالا.
من خودمم یه پیج دارم 7500 نفر فالوئر داره ، هیچکدومم فیک نیستن ، ولی کلا پستام حدودا 300-400 تا لایک میخوره و اون پستای خوب تقریبا 500-600 تا و اگه دیگه خیلی خوب باشه 900 تا .
green-mind
17-09-2017, 23:04
اگه از 15کا ، 10کا بیان لایک کنن، به احتمال زیاد فیکه ! چون خیلیا اصلا لایک نمیکنن پستارو
بستگی به محتویات پیج هم داره ، بعضیا میان تگ میکنن دوستاشونو و دوستاشونم لایک میکنن ، اینجوری لایکا میاد بالا.
من خودمم یه پیج دارم 7500 نفر فالوئر داره ، هیچکدومم فیک نیستن ، ولی کلا پستام حدودا 300-400 تا لایک میخوره و اون پستای خوب تقریبا 500-600 تا و اگه دیگه خیلی خوب باشه 900 تا .
سپاسگذارم
یک سایتی هم هست برای تشخیص فالور فیک به اسم followercheck بااین سایت اشنا هستید؟ من میزنم اما هیچی نمیاره
alireza9t9
18-09-2017, 01:36
سپاسگذارم
یک سایتی هم هست برای تشخیص فالور فیک به اسم followercheck بااین سایت اشنا هستید؟ من میزنم اما هیچی نمیاره
سایتش در واقع کار خاصی نمیکنه و اصلا تشخیصش درست نیست
این میاد از فالوئرا 150 نفر رو به طور تصادفی انتخاب میکنه و فعالیتشون تو پیج رو بررسی میکنه و بر همون اساس میگه که مثلا حدودا چنتا فیکه چنتا نیست . مثل اینکه واسه بررسی یه دسترسی هم به اکانت لازم داره که بنظرم ایمن نیست هرچی که هست.
در کل چیز ساده ایه ، با دودوتا چارتا میشه فهمید که ایا پیجی فالوئر یا لایک فیک داره یا نه .
green-mind
18-09-2017, 10:49
سایتش در واقع کار خاصی نمیکنه و اصلا تشخیصش درست نیست
این میاد از فالوئرا 150 نفر رو به طور تصادفی انتخاب میکنه و فعالیتشون تو پیج رو بررسی میکنه و بر همون اساس میگه که مثلا حدودا چنتا فیکه چنتا نیست . مثل اینکه واسه بررسی یه دسترسی هم به اکانت لازم داره که بنظرم ایمن نیست هرچی که هست.
در کل چیز ساده ایه ، با دودوتا چارتا میشه فهمید که ایا پیجی فالوئر یا لایک فیک داره یا نه .
سپاسگذارم از راهنمایی هاتون:n16:
روانپریش
25-09-2017, 23:49
دوستان يه فايلي بود كه ميشد توي ويندوز براي اينستاگرام عكس گذاشت كسي داردش؟
scorpion2
26-09-2017, 00:16
دوستان يه فايلي بود كه ميشد توي ويندوز براي اينستاگرام عكس گذاشت كسي داردش؟
درود
میتونید Websta for Instagram ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو روی آخرین ورژن مرورگر کروم نصب کنید و قابلیت های بیشتری برای اینستاگرام وب داشته باشید.
شاید برای دانلود نیاز به فیل ت ر شکن داشته باشید.
روانپریش
26-09-2017, 00:27
درود
میتونید Websta for Instagram ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو روی آخرین ورژن مرورگر کروم نصب کنید و قابلیت های بیشتری برای اینستاگرام وب داشته باشید.
شاید برای دانلود نیاز به فیل ت ر شکن داشته باشید.
همچين چيزي براي فايرفكس هم هست؟
scorpion2
26-09-2017, 01:21
همچين چيزي براي فايرفكس هم هست؟
برای فایرفاکس میتونید افزونه User Agent Switcher ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نصب کنید
بعد از نصب شاید کنار تولبار نیاد از قسمت customize ( با کلیک روی منو سمت راست مرورگر ) میتونید کنار تولبار بیاریدش که دمه دست باشد.
روش کلیک کنید iPhone 3.0 رو انتخاب کنید و بعد وارد سایت اینستاگرام شوید. اون بالای سایت عکس دوربین میاد که میتونید عکس رو انتخاب کنید.
روانپریش
27-09-2017, 08:54
برای فایرفاکس میتونید افزونه User Agent Switcher ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نصب کنید
بعد از نصب شاید کنار تولبار نیاد از قسمت customize ( با کلیک روی منو سمت راست مرورگر ) میتونید کنار تولبار بیاریدش که دمه دست باشد.
روش کلیک کنید iPhone 3.0 رو انتخاب کنید و بعد وارد سایت اینستاگرام شوید. اون بالای سایت عکس دوربین میاد که میتونید عکس رو انتخاب کنید.
دستتون درد نكنه واقعا منو از خريد يه گوشي اندرويدي بي نياز كرديد:n12::n12:
روانپریش
30-09-2017, 14:52
دوستان توي اينستاگرام فقط ميشه عكس گذاشت؟
نميشه متن گذاشت؟يا به كسي پيغام خصوصي داد؟
The Respina
30-09-2017, 19:19
دوستان توي اينستاگرام فقط ميشه عكس گذاشت؟
نميشه متن گذاشت؟يا به كسي پيغام خصوصي داد؟
متن رو معمولا روی عکس مینویسن یا توی دفترچه یادداشت گوشی مینویسن بعد عکس میگیرن ازش و میفرستن
درسته متن خالی نمیشه فرستاد.
پیام خصوصی و ایجاد گروه های دوستانه هم امکانپذیره.
روانپریش
30-09-2017, 22:10
متن رو معمولا روی عکس مینویسن یا توی دفترچه یادداشت گوشی مینویسن بعد عکس میگیرن ازش و میفرستن
درسته متن خالی نمیشه فرستاد.
پیام خصوصی و ایجاد گروه های دوستانه هم امکانپذیره.
پيغام خصوصي چجوري ميشه داد؟
The Respina
30-09-2017, 22:28
پيغام خصوصي چجوري ميشه داد؟
وارد صفحه شخص موردنظر بشید
سه نقطه بالا سمت راست رو بزنید
از پایین گزینه دوم.
روانپریش
01-10-2017, 11:03
دوستان عزيزم شرمنده ام به خدا سوالاي ابتدايي ميپرسم
فالور و فالوينگ يعني چي؟
فالور كسايي هستن كه من دانبالشون ميكنم؟
و فالوينگ كسايي هستند كه منو دنبال ميكنن؟
The Respina
01-10-2017, 15:53
دوستان عزيزم شرمنده ام به خدا سوالاي ابتدايي ميپرسم
فالور و فالوينگ يعني چي؟
فالور كسايي هستن كه من دانبالشون ميكنم؟
و فالوينگ كسايي هستند كه منو دنبال ميكنن؟
فالو ینی دنبال کردن
فالور ینی کسایی که شما رو دنبال میکنن
فالوینگ هم کسایی که شما اونا رو دنبال میکنید.
Golbarg01
25-10-2017, 17:39
سلام
ظاهرا جدیدا نمیشه با IDM ویدیوهای اینستاگرام رو دانلود کرد چون اینستا لینک صدا و تصویر رو از هم جدا کرده!
راه ساده و سریع دیگه ای وجود داره برای دانلود ویدیوها؟
mehdi.love.2
31-10-2017, 06:55
دوستان لطفا یکی بهم جواب بده
قبلا تو اینستا اکانت داشتم فقط با ایمیل بدون شماره تلفن دیروز اون اکانتمو کلا حذفش کردم , بعد یه اکانت جدید با یه ایمیل دیگه باز کردم تا چند دقیقه کار میکرد بعد ازم شماره تلفن خواست تا بدم تا کد رو بفرسته به شمارم تا بعد اون شماره رو بدم تا دوباره فعال شه الان کار نمیکنه منم نمیخوام شماره تلفن بدم
قبلا اینجوری نبود تازه اینجوری شده؟ تو رو خدا راهنماییم کنید
دوستان تو رو خدا اگه راهی هست بهم بگید لطفا خدا خیرتون بده
Add Your Phone Number
Help us keep the Instagram community safe by entering your phone number. We'll text you a security code.
Your phone number will be added to your profile but won't be visible to anyone other than you. For additional information, please see our Privacy Policy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). Instagram doesn't charge for this service. Standard messaging rates apply.
mehdi.love.2
08-11-2017, 02:50
یه نفر پیدا نمیشه جواب مارو بده:n14:
IRAN_KING
08-11-2017, 13:37
سلام
ظاهرا جدیدا نمیشه با IDM ویدیوهای اینستاگرام رو دانلود کرد چون اینستا لینک صدا و تصویر رو از هم جدا کرده!
راه ساده و سریع دیگه ای وجود داره برای دانلود ویدیوها؟ @ins ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])tasave_bot
Nostophobia
09-11-2017, 07:52
سلام
من می خوام یک یا دو تا اکانت اینستاگرام داشته باشم و برای اینکار تلفنی رو در حین ثبت نام وارد می کنم که همه دوستان و فامیل دارند و نمی خوام بعد از اینکه اون اکانتها رو ساختم دوستان و فامیل من رو با جستجو از طریق شماره تلفن تو گوشیشون اون اکانت یا اکانتهای منو پیدا کنند. چکار باید کرد؟ همین سوال رو هم درباره اکانت فیسبوک دارم که در تاپیکش می پرسم و اگر راهش رو می دونید اونجا هم درباره فیسبوک جوابش رو محبت کنید بگید.
واقعا این قابلیت پیدا کردن دوستان و آشنایان از طریق جستجو تو شماره های گوشی خوبه ولی اینطوری که نمیشه مخفی بود و هر کسی که تلفن ما رو داشته باشه می تونه بفهمه چند تا اکانت داریم.
ممنون
tranceyou
23-11-2017, 10:34
سلام
از دوستانی که میتونن من و کمک کنن تقاضا دارم راهنمایی کنن چیکار کنم! من یه آی دی اینستاگرام دارم که رمزش یادم رفته
حالا که ارسال لینک عوض کردن رمز رو میزنم تا به ایمیلم بیاد مینویسه با موفقیت ارسال شد اما چیزی برام ارسال نمیشه!!!!
آی دی هم در جای خودش باقی هست و فعاله اما هیچ ایمیلی برای من اصلا ارسال نمیشه ایمیل هم درسته! از چه طریقی
خواهشاً تقاضا دارم من رو راهنمایی کنید ، ممنون
nimahandsomboy
29-11-2017, 19:53
من چطوری میتونم بفهمم نسخه اینستگرام چند هست ؟؟ اینستگرامی که روی گوشیم نصب هست الان
هر چی داخل تنظیمات گشتم نتونستم جایی پیدا کنم...
nimahandsomboy
02-12-2017, 10:43
من چطوری میتونم بفهمم نسخه اینستگرام چند هست ؟؟ اینستگرامی که روی گوشیم نصب هست الان
دوستان کسی اطلاعی نداره؟؟؟
poorya_2
02-12-2017, 11:26
نگفتی ios هست یا اندروید یا ...
اگه گوشیت اندروید هست یکی از راهاش اینه : Settings > Apps > Instagram
................................
nimahandsomboy
02-12-2017, 17:27
خیلی ممنون از راهنماییتون
الان چطوری میتونم تو کامنت ها از شکلک استفاده کنم...ایموجی
poorya_2
02-12-2017, 17:41
خیلی ممنون از راهنماییتون
الان چطوری میتونم تو کامنت ها از شکلک استفاده کنم...ایموجی
من برای کیبورد گوشی از SwiftKey استفاده میکنم و به این شکل که مشخص کردم روی اون دکمه 1 ثانیه نگه میداری و شکلک ها تو دسترس قرار میگیرن
سلام ..
دوستان راهی هست از کامپیوتر بشه پست گذاشت تو اینستا؟ برنامهای چیزی نداره؟ از خود سایت اینستا هم نمیشه پست گذاشت .. فقط میشه پستای بقیرو دید و کامنت گذاشت ..
میخوام یکی و فالو کنم ولی نمیدونم چرا پیداش نمیکنه ؟
دو تا اکانت دارم یکی پیداش میکنه ولی اون یکی نه !!!
albertxx
01-02-2018, 21:28
میخوام یکی و فالو کنم ولی نمیدونم چرا پیداش نمیکنه ؟
دو تا اکانت دارم یکی پیداش میکنه ولی اون یکی نه !!!
اون یکی اکانت شاید توسط همون کاربر بن شده
albertxx
01-02-2018, 21:29
اینستاگرام نسخه دسکتاپ داره ؟؟
نرم افزار grids رسمی هست ؟؟ توسط خود اینستاگرام تولید شده ؟
سپاس
اون یکی اکانت شاید توسط همون کاربر بن شده
نمیدونم ، طرف اشناس
این ارور رو میده
Sorry, this page isn't available. The link you followed may be broken, or the page may have been removed. Go back to Instagram. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
green-mind
05-02-2018, 17:43
سلام
دوستان یک سوال
وقتی ibsta light رو فعال میکنی
ی گزینه به اسم reach داره میشه دقیق کسی بگه منظور از unique account ها چی هست ؟
green-mind
05-02-2018, 17:51
سلام
دوستان یک سوال
وقتی ibsta light رو فعال میکنی
ی گزینه به اسم reach داره میشه دقیق کسی بگه منظور از unique account ها چی هست ؟
تفاوت impressions و reach:
Impressions تعداد دفعاتی است که پست شما دیده می شود (ممکن است که یک نفر چندبار پست شما را ببیند و هر بار که ببیند یک Impression به حساب می آید). ولی Reach تعداد اکانت های یکتایی که پست شما را می بینند( ممکن است که یک نفر چندین بار پست شما را ببیند اما برای شما یک Reach به حساب می آید). به عنوان مثال اگر محمد ۵ بار و سهیل ۶ بار در زمان های مختلف پست شما را ببیند. تعداد Impressions پست شما ۱۱ و تعداد Reach پست شما ۲ خواهد بود
.
حل شد : )
green-mind
06-02-2018, 02:24
.
ی سوال دیگه :دی
.
کامنت های منفی ( فیدبک منفی کاربران ) روی الگوریتم های ایستا تاثیر میزاره ؟
مرسی:n16:
Free Spirit
20-02-2018, 22:39
سلام
اگر من عکسها و استوری شخصی رو که در لیست دوستان من نیست و در واقع مثل یک غریبه هست هر چند وقت بازدید و نگاه کنم. آیا طرف مقابل متوجه میشه که من عکسها و استوری هاش رو می بینم؟ آیا اینستاگرام یا برنامه جانبی برای این کار هست که کسی متوجه بشه چه کسانی به اکانتش سر زدن و عکسها و استوری هاشو را بازدید کردن؟
ممنون
یه سوالیه که هرچی میگردم نمیتونم جوابشو پیدا کنم ادمو دیوونه میکنه اینستاگرام این قابلیت Last Activity چرا اینقدر پر از باگ و چرته!!! یه موقع واسه یه نفر میتونم تاریخ انلاین شدنشو ببینم یه موقع نه الان یه نفرو همیشه میتونستم ببینم قبلا هم باش چت کرده بودم ولی سری اخر به محض اینکه به استوریش مسیج دادم و اونم جواب داد از اون ثانیه تا الان سه روز گذشته دیگه تاریخ انلاین شدنشو بم نشون نمیده :|||| کلا به هرکس پی ام میدادی تا یه مدتی نشون نمیداد و بعد درست میشد ولی نمیدونم این دفعه یا بعضی وقتها چه مرگش میشه لطفا راهنمایی کنید
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
سلام
دوستان با هر خط موبایل چندتا اکانت میشه وریفای کرد؟
سلام
روشی وجود داره از طریق کامپیوتر فایل های ویدئویی به صفحه شخصی اینستاگرام ارسال بشه؟
Superist
19-04-2018, 10:13
سلام
اگر از تصاویر و استوری های یک اکانت با برنامه ای اسکرین شات بگیرم، طرف مقابل متوجه میشه و براش اخطار فرستاده میشه؟
matr!x_2008
19-04-2018, 20:57
دوستان من با یه خط 2 تا یا بیشتر اکانت ساختم..جالا چطوری میتونم ریست پسورد بدم؟ چون اخرین اکانتی که ساخته شده رو پسوردشو میفرسته...چکارکنم اون یکی ایدی رو پسوردشو بفرسته؟
سلام
دوستان بنده دو روزه که با ورود به اینستاگرام مشکل پیدا کردم
از طریق کامپیوتر بدون چیلترچکن نمیتونم وارد اکانتم بشم و این خطا رو میده
The username you entered doesn't belong to an account. Please check your username and try again.
از طریق گوشی هم نمیتونستم وارد بشم اما با استفاده از اینترنت سیمکارت وارد شدم و از اون به بعد با وای فای به راحتی با اینستاگرام کار میکنم اما اگر از اکانتم خارج بشم مجبورم مجدد با استفاده از اینترنت سیمکارت وارد اکانتم بشم
mohammad533
27-04-2018, 00:30
سلام و خسته نباشید خدمت کاربران و مدیران سایت
من سه چهار ماهیه که با نینجا گرام روی vps کار میکنم
که نرم افزار مث اینکه مشکل داره و لایک درست و حسابی نمیکنه فقط میتونم باش فالو کنم چنتا ورژن امتحان کردم همین بود که اونم اینستا زود بلاک میکنه و مجبورم time delay رو خیلی ببرم بالا حدود 90 تا 120 بین هر فالو
که خیلی طاقت فرسا،زمان بر،هزینه بر شده برام
ینی حدودا روزی ۱۰۰۰ تومن پول vps شده برام
اگر مرحمت کنید یه راه راحت تر برای افزایش فالوور معرفی کنید منم دعا میکنم خدا هرچی میخواید بهتون بده?
abed_0567
14-05-2018, 22:33
سلام دوستان کسی بلد هست چه جوری میشه views یا see کلیپ داخل اینستاگرام رو بالا برد
(مثال : طرف 20k فالور داره بعد views فیلم هاش شده 80k)
تو رو خدا نگین با هشتگ # یا لایک کردن یا فالو کردن . من انجام دادم نشد
Milad4171
22-05-2018, 08:39
سلام دوستان کسی بلد هست چه جوری میشه views یا see کلیپ داخل اینستاگرام رو بالا برد
(مثال : طرف 20k فالور داره بعد views فیلم هاش شده 80k)
تو رو خدا نگین با هشتگ # یا لایک کردن یا فالو کردن . من انجام دادم نشد
سلام. اتفاقا هشتگ کردن و لایک کردن یکی از مهمترین موارده فقط باید بلد باشید چطوری و چه موقع اینکارو انجام بدید
یکی از دلایلی که بازدید یک پست بالای تعداد اعضاش میشه اینه که هشتگ هاش تاپ میشن و چند تا هشتگ که تاپ بشه خود پست هم تاپ میشه و دیده میشه .
اول از همه باید مطالبی که انتخاب میکنی هشتگ های مناسبتی براش بزنین تعداد لایک خیلی مهمه . محتوا واسه بالا بردن این موضوع بیشتره . لایک از همه مهمتره چون هرچقدر تعداد لایک ها بره بالا الگوریتم اینستاگرام اون پست رو ارزشمند در نظر میگیره و تو فید بقیه ممبر ها قرار میده و احتمال اینکه دوست دوستان شما هم پست شما رو توی تاپ هاشون ببینن تقریبا بالای 90 درصده
راهکاری که مد نظر من هست اینه که یه مدت باید پست هاتون با محتوا باشه و هشتگ های مرتبط با محتوا بزنید ( مثلا اگر در مورد فلان فیلم هست باید تمام موارد مربوط به فیلم عبارات فیلم و اسم و فیلم و بازیگرها باشه .هرکس با هرکدوم از این هشتگ ها پست شما رو می بینه .
مورد آخر اینه که اصلا از فالوئرهای فیک استفاده نکنید چون اینستاگرام خودش متوجه میشه و پست شما برای حتی دوستان خودتون هم تو فیدشون ارسال نمیشه .
Milad4171
22-05-2018, 08:46
سلام و خسته نباشید خدمت کاربران و مدیران سایت
من سه چهار ماهیه که با نینجا گرام روی vps کار میکنم
که نرم افزار مث اینکه مشکل داره و لایک درست و حسابی نمیکنه فقط میتونم باش فالو کنم چنتا ورژن امتحان کردم همین بود که اونم اینستا زود بلاک میکنه و مجبورم time delay رو خیلی ببرم بالا حدود 90 تا 120 بین هر فالو
که خیلی طاقت فرسا،زمان بر،هزینه بر شده برام
ینی حدودا روزی ۱۰۰۰ تومن پول vps شده برام
اگر مرحمت کنید یه راه راحت تر برای افزایش فالوور معرفی کنید منم دعا میکنم خدا هرچی میخواید بهتون بده?
افزایش فالوئر فقط باید با بالا بردن محتوا باشه. استفاده از هشتگ های مناسب با پست مربوطه. خرید فالوئر فاییده ای نداره . الگوریتم اینستاگرام پیچیده تر از این حرفاست که بخواین با خرید لایک و خرید ممبر بی ارزش هزینه های الکی و بی خود بکنید.
کسانی که ممبر هاشون بالاست 90 درصد محتواشون بالاست. البته صفحات ایرانی رو فاکتور بگیرید چون ایرانی ها دنبال هر چیز بنجلی هستن واسه همین پیج های فیک و بیخود هم ممکنه تعداد ممبرهاش بالا باشه . ولی در کل اگه میخواین موفق بشید جای هزینه بیخود برای لایک و اد ممبر اجباری فعالیت خودتون رو تو اینستاگرام هدفمند کنید پست های مناسبی بزنید محتوا و عکس ها خیلی مهم هستند . اینکارو رو که بکنید تقریبا هر روز اد ممبر دارید و پست هاتون کم کم تعداد لایک هاش بیشتر میشه. واسه ارسال پست هم باید زمان بندی در نظر بگیرید مثلا اگر هر روز ارسال دارید در یک ساعت مشخص باشه. کلا واسه کارتون زمان بندی بذاری . این واسه دیده شدن واقعا مهمه . ساده از این چیزا نگذرید چون واقعا تاثیر گذاره.
خرید لایک و فالو الان قابل تشخیص هست و ممکنه هر آن اکانتتون بن بشه و بلاک حتی بشید
Milad4171
22-05-2018, 08:53
سلام
دوستان با هر خط موبایل چندتا اکانت میشه وریفای کرد؟
فکر نمیکنم با یک خط بشه دو تا اکانت ساخت ولی میشه با ایمیل هم اکانت جدا ساخت
سلام
روشی وجود داره از طریق کامپیوتر فایل های ویدئویی به صفحه شخصی اینستاگرام ارسال بشه؟
سلام
اگر از تصاویر و استوری های یک اکانت با برنامه ای اسکرین شات بگیرم، طرف مقابل متوجه میشه و براش اخطار فرستاده میشه؟
برای طرف دایرکت میره مثل وقتی یکی از داخل استوری مسیج میده با این تفاوت که میگه فلانی اسکرین شات گرفته
دوستان من با یه خط 2 تا یا بیشتر اکانت ساختم..جالا چطوری میتونم ریست پسورد بدم؟ چون اخرین اکانتی که ساخته شده رو پسوردشو میفرسته...چکارکنم اون یکی ایدی رو پسوردشو بفرسته؟
احتمالا ایمیل دادین از طریق ایمیل بازیابی کنید. با یک خط فکر نمیکنم بشه دو تا اکانت ساخت !
سلام
دوستان بنده دو روزه که با ورود به اینستاگرام مشکل پیدا کردم
از طریق کامپیوتر بدون چیلترچکن نمیتونم وارد اکانتم بشم و این خطا رو میده
The username you entered doesn't belong to an account. Please check your username and try again.
از طریق گوشی هم نمیتونستم وارد بشم اما با استفاده از اینترنت سیمکارت وارد شدم و از اون به بعد با وای فای به راحتی با اینستاگرام کار میکنم اما اگر از اکانتم خارج بشم مجبورم مجدد با استفاده از اینترنت سیمکارت وارد اکانتم بشم
اینترنت مخابرات دارید؟
DNS مودمتون رو تغییر بدید
misam5526
22-05-2018, 14:53
دبیر کارگروه فیلترینگ : "با وجودی که برای انتقال تدریجی و آرام مردم به پیامرسانهای داخلی هنوز برخی از نسخههای تلگرام مسدود نشدهاند و هنوز مبارزه جدی با فیلترشکن ها انجام نشده است بازدید کاربران ایرانی از تلگرام کاهش یافته است.» این نکته میگوید: احتمالا قطع دسترسی یکباره 40 میلیون کاربر ایرانی تلگرام باعث ایجاد مشکلات و بازخوردهای جدی میشد و علاوه بر این، شیب مهاجرت به پیامرسانهای داخلی به عنوان جایگزین تلگرام را بسیار تند میکرد تا جایی که شاید این پیامرسانها نتوانند پاسخگوی مراجعات باشند. بنابراین برنامههای نسخه فارسی تلگرام باز ماندند."
نسخه جدید پاک کردن تاریخچه جستجو نداره ؟ هر چی میگردم نیست
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
The Big Bang Th
11-06-2018, 12:10
دوستان من جدیدا از طریق دیتای همراه اول نمیتونم عکس ها و ویدیوهای اینستاگرام رو باز کنم ، ولی با بقیه آی اس پی ها مشکل ندارم ،
خواستم ببینم برای دوستان هم این مشکل هست؟
راهی برای افزایش فالوور تضمینی و رایگان هست؟
یه پیج برای بچه هام ساختم میخوام فالوور زیاد شه
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
matr!x_2008
14-06-2018, 21:11
راهی هست بشه عکسای اکانت privat رو دید؟
Iman-Emperatour
16-06-2018, 23:52
سلام پیجی که توسط خود فرد دی اکتیو/deactive شده چجوری قابل بازگشت هست؟
پ.ن:همگام سازی با اکانت فیسبوک نکرده
اینستاگرام از پلتفرم ویدیوهای طولانی IGTV رونمایی کرد؛ رقیب قدرتمند یوتوب
تقریبا از یکی دو هفته پیش، زمزمههایی از افزایش محدودیت زمانی ویدیوهای اینستاگرام در رسانهها به گوش میرسید که بالاخره دیشب توسط گردانندگان این شبکه اجتماعی تأیید شد. کوین سیستروم، مدیر عامل اینستاگرام دیشب به طور رسمی از IGTV رونمایی کرد؛ پلتفرمی جدید برای میزبانی ویدیو که کاربران می توانند در آن ویدیوهایی تا سقف یک ساعت به اشتراک بگذارند.
این پلتفرم به عنوان قسمتی از تب اکسپلور اینستاگرام شروع به فعالیت کرده و به زودی اپلیکیشن مستقل iOS و اندروید هم برای آن منتشر میشود. اما دسترسی به IGTV هنوز برای همه ممکن نیست، و اینستاگرام اعلام کرده که به تدریج آن را برای کلیه کاربرانش از سراسر دنیا منتشر میکند.
ویدیوهای IGTV میتوانند از 15 ثانیه تا 60 دقیقه باشند و همگی در کادر عمودی بارگذاری میشوند. نسبت تصویر در این ویدیوها 9:16 بوده و نهایتا میتوان فایلهایی با حجم 3.6 گیگابایت در این پلتفرم بارگذاری نمود. همچنین اینستاگرام در این بخش از ویدیوهایی با حداکثر رزولوشن 4K پشتیبانی خواهد کرد.
albertxx
21-06-2018, 14:08
اینستاگرام از پلتفرم ویدیوهای طولانی IGTV رونمایی کرد؛ رقیب قدرتمند یوتوب
تقریبا از یکی دو هفته پیش، زمزمههایی از افزایش محدودیت زمانی ویدیوهای اینستاگرام در رسانهها به گوش میرسید که بالاخره دیشب توسط گردانندگان این شبکه اجتماعی تأیید شد. کوین سیستروم، مدیر عامل اینستاگرام دیشب به طور رسمی از IGTV رونمایی کرد؛ پلتفرمی جدید برای میزبانی ویدیو که کاربران می توانند در آن ویدیوهایی تا سقف یک ساعت به اشتراک بگذارند.
این پلتفرم به عنوان قسمتی از تب اکسپلور اینستاگرام شروع به فعالیت کرده و به زودی اپلیکیشن مستقل iOS و اندروید هم برای آن منتشر میشود. اما دسترسی به IGTV هنوز برای همه ممکن نیست، و اینستاگرام اعلام کرده که به تدریج آن را برای کلیه کاربرانش از سراسر دنیا منتشر میکند.
ویدیوهای IGTV میتوانند از 15 ثانیه تا 60 دقیقه باشند و همگی در کادر عمودی بارگذاری میشوند. نسبت تصویر در این ویدیوها 9:16 بوده و نهایتا میتوان فایلهایی با حجم 3.6 گیگابایت در این پلتفرم بارگذاری نمود. همچنین اینستاگرام در این بخش از ویدیوهایی با حداکثر رزولوشن 4K پشتیبانی خواهد کرد.
دز ظاهر خوبه ولی یه نکته منفی داره
بزرگترین مشکل اینستاگرام اینه وقتی در حال مرور پست ها هستیم ویدئویی هایی که تو پست ها هستن اتوماتیک لود میشن
و اگه جایی باشید که سرعت نت مشکل داشته باشن به شدت رو اعصابه
چون همه ویدئو ها ناخواسته لود میشه و سرعت رو میگیره
حالا فکر کنید تا حجم 1 ساعت ویدئو اتوماتیک لود بشه ! سرعت رو که میگیره هیچ بلکه حجم رو هم میخوره !
بماند که همه پیج ها شروع میکنن به آپلود قسمت های مختلف سریال ( عدم رعایت کپی رایت )
امیدوارم با این قابلیت دانلود دستی هم اضافه بشه
وگرنه لود شدن همه ویدئو ها همین الانشم رو اعصابه
Setareh 2006
16-07-2018, 19:16
سلام . در نسخه دسکتاپ اینستاگرام ، قبلا امکان پاک کردن کامنت وجود داشت اما الان وقتی کامنت گذاشته میشه دیگه نمیشه کامنت نوشته شده رو پاک کرد . آیا کسانی که از نسخه دسکتاپ اینستاگرام استفاده میکنن هم همین مشکل رو دارن ؟
SajjadKAZ2003
18-07-2018, 17:44
سلام
اپلیکیشن یا سایتی هست که بتونه هایلایتهای پیجها رو به صورت دسته بندی شده و با همون ترتیبی که تو پیج قرار گرفتن دانلود کنه؟
از طریق یه اکستنشن کروم تست کردم هر هایلایت رو تو یه فایل فشرده دانلود میکنه و خوبه، فقط مشکلش اینه که مجموعه عکس و ویدئوهای هر هایلات به ترتیب دانلود نمیشن
چند تا اپلیکیشن رو هم تست کردم ولی مشکلشون اینه که هر هایلایت رو تو فولدر جداگونه خودش دانلود نمیکنه و همشون قرو قاطی میشن
مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.