PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [ Viber ] / تمامی مباحث برنامه وایبر

صفحه ها : [1] 2

Milad4171
06-08-2014, 20:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت اصلی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوایبر توسط Viber media که یک شرکت خصوصی است در فوریه سال 2010 تاسیس شد.

برنامه وایبر ، برنامه ای است که بوسیله آن میتوان به صورت آزاد با هر کاربری ارتباط برقرار کرد. کاربران وایبر با استفاده از این برنامه میتوانند پیامهای متنی ، عکس ، تماس های صوتی و تصویری و همینطور موقعیت مکانی خود را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارند.

همچنین کاربران میتوانند تماس های خود را با کیفیت HD بر روی سیستم عامل های Iphone ، Android, windows ,Blackberry,windows phone,mac,symbian,Nokia S40,Bada و از طریق ارتباط های اینترنتی نظیر Wifi,3G,4G با بیش از 200 میلیون کاربر در 193 کشور ارتباط برقرار کنید.
برنامه وایبر به طور مداوم سیستم عامل های جدید را به جهت استفاده وایبر در آن معرفی میکند. همچنین ویژگی های جدید و سرگرم کننده ای مثل برچسب ها و شکلک ها را برای کاربران معرفی میکند!

کاربران برای استفاده از این برنامه باید برای عضویت یک شماره همراه را به جهت تایید برنامه از حقیقی بودن کاربر ،وارد کنند.

لازم به ذکر است که بعد از عضو شدن در برنامه وایبر ، این برنامه نیازمند سیم کارت ثبت نام شده ندارد ، بلکه ثبت نام با شماره سیم کارت فقط به جهت تایید حقیقی بودن ثبت نام کننده است و بعد آن نیازی به آن ندارد!

لینک های دانلود از سایت اصلی :

سیستم های شخصی یا DESKTOP:

Windows

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(Windows8 (App Store

(Mac OS (10&up

(Linux(64bit

-------------------------------------------------------------------------------
دستگاه های همراه ( Mobile & Tablet )
IOS

Android

Windows Phone

Blackberry

Bada

Nokia

arjmand200
20-08-2014, 19:47
با سلام خدمت دوستان عزیز
چند وقتی هست که برای من پیامهای تبلیغاتی میاد از وایبر از یه شماره خاص، میخوام بدونم قضیه چیه این شرکتها این پیامهای تبلیغاتی رو چطوری ارسال میکنن به صورت انبوه و اون شماره های مخصوص رو چطوری تهیه میکنن کسی از دوستان اطلاعی داره از تبلیغات در وایبر؟

AqAqzZA
21-08-2014, 22:16
معذرت میخوام من چند تا سوال خیلی ابتدایی داشتم چون کار نکردم تا حالا با این برنامه:

1: وایبر کلا به وای فای (یا هر اتصال اینترنت) نیاز داره؟ یعنی کاری که میکنه اینه که توسط برنامه به اینترنت وصل میشیم و بعد با بقیه مکالمه میکنیم؟ یعنی به نوعی چت؟ خب پس فرقش با مثلا یاهو مسنجر 15 سال پیش چیه؟
2: در وایبر هم هرکسی ID داره مثل مسنجرهای دیگه؟ یا اینکه ID هرکس همون شماره تلفنش هست؟ این درسته که با اولین اتصال به وایبر برنامه میاد لیست contact رو خودش جستجو میکنه و همه شماره هایی که وایبر هم دارن رو میذاره تو لیست؟
3: وایبر ارتباط تصویری هم داره؟ ممکنه به طور اتفاقی و ناخواسته کسی تصویر ما رو دریافت کنه؟
4: میزان حجم و ترافیکی که وایبر از اینترنت میبره حدودا چقدر هست؟
5: میشه دلیل اصلی شهرت این برنامه رو بگین؟ یعنی چه قابلیت جدیدی ارائه میده که معروف شده؟
6: اگر هرکسی در خارج از کشور هم وایبر داشته باشه و آنلاین باشه میشه باهاش رایگان حرف زد؟ فرق دقیقش با skype چیه؟

خیلی ازتون ممنونم.

Milad4171
21-08-2014, 22:41
با سلام خدمت دوستان عزیز
چند وقتی هست که برای من پیامهای تبلیغاتی میاد از وایبر از یه شماره خاص، میخوام بدونم قضیه چیه این شرکتها این پیامهای تبلیغاتی رو چطوری ارسال میکنن به صورت انبوه و اون شماره های مخصوص رو چطوری تهیه میکنن کسی از دوستان اطلاعی داره از تبلیغات در وایبر؟

یه سری شرکت ها که اس ام اس تبلیغاتی ارسال میکنند میان و یک اکانت در وایبر ایجاد میکنند. اکانتی که در آن همان عملکردی انجام میشود که در سیم کارت ها انجام میشود. به خاطر اینکه خیلی ها ارسال پیام تبلیغاتی خودشون رو غیر فعال کردند از این روش برای تبلیغات ارسال میکنند

معذرت میخوام من چند تا سوال خیلی ابتدایی داشتم چون کار نکردم تا حالا با این برنامه:

1: وایبر کلا به وای فای (یا هر اتصال اینترنت) نیاز داره؟ یعنی کاری که میکنه اینه که توسط برنامه به اینترنت وصل میشیم و بعد با بقیه مکالمه میکنیم؟ یعنی به نوعی چت؟ خب پس فرقش با مثلا یاهو مسنجر 15 سال پیش چیه؟
2: در وایبر هم هرکسی ID داره مثل مسنجرهای دیگه؟ یا اینکه ID هرکس همون شماره تلفنش هست؟ این درسته که با اولین اتصال به وایبر برنامه میاد لیست contact رو خودش جستجو میکنه و همه شماره هایی که وایبر هم دارن رو میذاره تو لیست؟
3: وایبر ارتباط تصویری هم داره؟ ممکنه به طور اتفاقی و ناخواسته کسی تصویر ما رو دریافت کنه؟
4: میزان حجم و ترافیکی که وایبر از اینترنت میبره حدودا چقدر هست؟
5: میشه دلیل اصلی شهرت این برنامه رو بگین؟ یعنی چه قابلیت جدیدی ارائه میده که معروف شده؟
6: اگر هرکسی در خارج از کشور هم وایبر داشته باشه و آنلاین باشه میشه باهاش رایگان حرف زد؟ فرق دقیقش با skype چیه؟

خیلی ازتون ممنونم.
سلام.
1- سلام. این برنامه یک برنامه ارتباط آنلاین هست که برنامه های دیگه ای هم مثل این است. فرق این برنامه با برنامه هایی مثل یاهو مسنجر این است که شما با مخاطبینتون که افراد لیست تماس هاتون هستند ( افراد زخیره در کانتکت لیست ) تماس میگیرید. به صورتی یک حریم خصوصی برای این موضوع در نظر گرفته میشه. بیشتر فعالیت این برنامه تماس های صوتی است. فکر میکنم کمتر کسی با گوشی از یاهو واسه تماس صوتی استفاده کنه

2- این برنامه هیچ آی دی به شما نمیده . آی دی شما شماره تلفن شماست که با اون عضو میشید. اکانت وایبر روی شماره تلفن شما تنظیم میشه ( رجیستر میشه ) وقتی شما برنامه وایبر را نصب کنید ار کانتکت لیست شما هرکس برنامه وایبر را نصب کرده باشه در لیست وایبر نمایش داده میشود. و شما متوجه میشوید که این دوستان و آشنایانی که شما شماره هایشان را در گوشی ذخیره دارید برنامه وایبر را فعال کردن !

3-بعله ارتباط تصویری داره. تا زمانی که کسی با شما تماس نگیره و شما تایید نکنید این ارتباط برقرار نمیشه.

4- در ارتباط با مکالمات متنی که اصلا قابل توجه نیست. در مکالمات صوتی بسته به سرعت دریافتی دارد ولی با GPRS و 3G رایتل خیلی استفاده نمیشود. شاید ساعتی 40 50 مگابایت.

5- دلیل اصلیش سهولیت در عضوی شدن هستش. رابط کاربری ساده و کاربر پسند. امکانات رایگان . سرعت خوب و داشتن رقبای کم

6- بعله. شما شماره تلفن هر کسی رو در هر کجای این کره ی زمین داشته باشید که اکانت وایبر داشته باشه میتونید باهاش از طریق تماس وایبر ارتباط برقرار کنید.
تفاوت این برنامه با اسکایپ این است که شما برای جستجوی دوستان باید حتماً شناسه ID آنها را داشته باشید یا EMAIL که با آن در اسکایپ عضو شده اند. اما در وایبر به راحتی با داشتن شماره تماس ( که معمولا شما شماره تماس دوستان خود را دارید ) با اکانت شخص ارتباط برقرار کرد !!!

MƐΛИĪИƓĿƐSS
21-08-2014, 22:45
سلام.یه سوالی داشتم.
هنوز قابلیت فرستادن فیلم واسه نسخه ویندوز وجود نداره؟

mtchabok
24-08-2014, 12:10
سلام.یه سوالی داشتم.
هنوز قابلیت فرستادن فیلم واسه نسخه ویندوز وجود نداره؟

خیر دوست عزیز . هنوز وجود نداره.

shakerifar
25-08-2014, 19:29
چرا نمیشه تو یه گروه بعضی اعضا رو دید؟؟؟چه عکسشون رو چه اسمشون رو...

Milad4171
07-09-2014, 20:00
چرا نمیشه تو یه گروه بعضی اعضا رو دید؟؟؟چه عکسشون رو چه اسمشون رو...

چون این افراد مشخصات خودشون رو خصوصی میکنند. و فقط کسانی که در لیستشون عضو هستن میتوانن مشخصات خودشون رو ببینن

mehrabooni
07-09-2014, 20:00
چون این افراد مشخصات خودشون رو خصوصی میکنند. و فقط کسانی که در لیستشون عضو هستن میتوانن مشخصات خودشون رو ببینن
چطوری میشه این کار رو کرد

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

Milad4171
07-09-2014, 20:25
چطوری میشه این کار رو کرد

دوست عزیز.

افرادی که شما در لیست خودتون ندارید اسم و مشخصاتشون نمایش داده نمیشه. البته این تجربی هست . یک سری تنظیمات دیگه هم در قسمت تنظیمات در بخش Privcy وجود داره که وضعیت نمایش اکانت رو نشون میده.

mehrabooni
07-09-2014, 20:48
دوست عزیز.

افرادی که شما در لیست خودتون ندارید اسم و مشخصاتشون نمایش داده نمیشه. البته این تجربی هست . یک سری تنظیمات دیگه هم در قسمت تنظیمات در بخش Privcy وجود داره که وضعیت نمایش اکانت رو نشون میده.
این تنظیمات رو میگین

maryam110
28-09-2014, 20:37
دوستان من یه سوال داشتم
چرا بعضی از ویدیو ها رو راحت میشه فرستاد ولی بعضیارو نه؟؟ با اینکه فرمت mp4 دارند ولی نمیشه توسط وایبر ارسال کرد ؟؟؟؟

Milad4171
30-09-2014, 17:01
دوستان من یه سوال داشتم
چرا بعضی از ویدیو ها رو راحت میشه فرستاد ولی بعضیارو نه؟؟ با اینکه فرمت mp4 دارند ولی نمیشه توسط وایبر ارسال کرد ؟؟؟؟

مهمترین موضوعش میتونه حجم ویدیو ها باشه. ولی در موارد دیگه مواردی برای ارسال وجود نداره.

nini bad
03-10-2014, 13:58
درود بر همگی ...
روز گذشته پیغامی از وایبر برای همه ارسال شد که نسخه جدید را از لینک زیر دریافت کنید. در صورتی که وایبر هیچوقت برای نسخه جدید پیغام ارسال نمیکند در همین راستا شایعات در این باره فضای اینترنت را پر کرده است پیشنهاد میشه آخزین نسخه از وایبر 5.0.2 را از استور گوگل دانلود کنید و به شایعات اهمیت ندید حتی اگر صحت داشته باشند.

MOSTAFA_ABBASI
03-10-2014, 14:25
درود بر همگی ...
روز گذشته پیغامی از وایبر برای همه ارسال شد که نسخه جدید را از لینک زیر دریافت کنید. در صورتی که وایبر هیچوقت برای نسخه جدید پیغام ارسال نمیکند در همین راستا شایعات در این باره فضای اینترنت را پر کرده است پیشنهاد میشه آخزین نسخه از وایبر 5.0.2 را از استور گوگل دانلود کنید و به شایعات اهمیت ندید حتی اگر صحت داشته باشند.
من رفتم دانلودش کنم ببینم موضوع از چه قراره.
تو ظاهر که مشکلی نداشت.
شاید تو باطن دارن یه کارایی رو می کنن.:n13:

Milad4171
03-10-2014, 15:32
به نظرم هیچکس دانلود نکنه نسخه جدید رو. چون وایبر هیچ وقت تا حالا پیغام نداره که نسخه جدید اومده و هیچ وقت تایید ته تسریع به دانلود هیچ وقت نداشته. این موضوع مشکوکه.
اآدرسی که که داده یه آدرس کوتاه شده هست که هیچ دلیلی به دادن آدرس وجود نداشت.میتونست آدرس خود وایبر رو بده.
در کل به نظر من این موضوع یک مقدار مشکوک هست!

ممکنه با ورود به این لینک با یه کد اسکریپت منتقل بشید به سایت اصلی اما خیلی راحت در بین این انتقال هــک بشید و خودتون هم متوجه هـــک شدنتون نشید.
کلا کسانی که هـــک میشن خیلی هاشون متوجه این موضوع نیستند و خیلی ساده اطلاعات رو به هـــکرها میدن !

پس به نظر من هیچ وقت ریسک نکنید و نسخه های جدید رو از پلی استور یا سایت رسمی دانلود کنید.

nini bad
03-10-2014, 15:39
به نظرم هیچکس دانلود نکنه نسخه جدید رو. چون وایبر هیچ وقت تا حالا پیغام نداره که نسخه جدید اومده و هیچ وقت تایید ته تسریع به دانلود هیچ وقت نداشته. این موضوع مشکوکه.
اآدرسی که که داده یه آدرس کوتاه شده هست که هیچ دلیلی به دادن آدرس وجود نداشت.میتونست آدرس خود وایبر رو بده.
در کل به نظر من این موضوع یک مقدار مشکوک هست!

قطعا نباید لینک ارسال شده را دانلود کرد چون مشخصه از سرور های سای*فون است و سای*فون هم پارسال توسط بچه های گوگولی ح*ک شد. معتبر ترین قسمت برای دانلود استور گوگل پلی هست.

Armin.Computer
03-10-2014, 15:41
تایید میشه
تا جایی که می دونم وایبر تو استور گوگل در دسترسه و بدون مشکل دانلود میشه
حالا چرا پیام داده مشخص نیست

Masoud-Susa
03-10-2014, 16:30
ولی ظاهرا پشتیبانی وایبر ارسال این پیام برای کاربرها رو تایید کرده:

Madison R. replied:
Hello,
Thank you for contacting Viber support.
This is a legitimate message sent by Viber recommending Viber users to upgrade their version.
The link bit.ly/getviber is a legit link provided by Viber.
Thank you for the interest.
Kind regards,
Madison R.
Viber Support Team

MOSTAFA_ABBASI
03-10-2014, 16:31

Madison R. replied:
Hello,
This is a legitimate message sent by Viber recommending Viber users to upgrade their version.
Kind regards,
Madison R.
Viber Support Team
خب پس خداروشکر ویروس دانلود نکردم.:n02:

nini bad
03-10-2014, 17:33

Madison R. replied:
Hello,
Kind regards,
Madison R.
Viber Support Team

دوست عزیز منبع ؟

Armin.Computer
03-10-2014, 18:10
دوست عزیز منبع ؟

فکر کنم خودشون با وایبر مکاتبه کردن
اکثر شرکت بخش پشتیبانی برای محصولات خودشون دارن

Masoud-Susa
03-10-2014, 23:48
دوست عزیز منبع ؟

پشتیبانی وایبر.
شما هم میتونید تیکت باز کنید و ازشون در مورد صحت این لینکی که فرستاده شده کسب اطلاع کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nini bad
04-10-2014, 00:53
جواب تیکت ارسال شده به پشتیبانی وایبر ...

Hey,
This is a legit message sent by Viber recommending Viber users to upgrade their version.
Best regards,
Owen S.
Viber Support Team

saamz
06-10-2014, 13:52
دوستان دورود به شما
هنگامی که من از طریق سایت وایبر برای دانلود نسخه اندروید وایبر اقدام می کنم گوگل اجازه نمیده ولی توی پست های بالا دیدم که برخی از دوستان گفتند برنامه وایبر از پلی استور قابل دریافت هست .. اما من همچین چیزی نمی بینم یعنی هر برنامه ای که قابلیت خرید درونی داره دانلود نمی شود... امکان داره دوستان راهنمایی بفرمایند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Armin.Computer
06-10-2014, 15:18
دوستان دورود به شما
هنگامی که من از طریق سایت وایبر برای دانلود نسخه اندروید وایبر اقدام می کنم گوگل اجازه نمیده ولی توی پست های بالا دیدم که برخی از دوستان گفتند برنامه وایبر از پلی استور قابل دریافت هست .. اما من همچین چیزی نمی بینم یعنی هر برنامه ای که قابلیت خرید درونی داره دانلود نمی شود... امکان داره دوستان راهنمایی بفرمایند

برای منم دانلود نمیشه
و همین پیام رو میده
فکر کنم من قبلا اشتباه کرده بودم
معلوم نیست پلی استور چه خبره!!!!!

kakapo
26-10-2014, 02:08
سلام دوستان.ببخشید من یه سوالی داشتم.توی وایبر توی قسمت setting/privacy/share online status وقتی تیک رو بر میدارم بازم online بودنم واسه بقیه نشون داده میشه. به نظرتون مشکل از کجاس؟؟؟؟

Armin.Computer
26-10-2014, 11:52
سلام دوستان.ببخشید من یه سوالی داشتم.توی وایبر توی قسمت setting/privacy/share online status وقتی تیک رو بر میدارم بازم online بودنم واسه بقیه نشون داده میشه. به نظرتون مشکل از کجاس؟؟؟؟

مطمئن هستید؟
چند بار تست کنید
گوشی مورد تست رو از اینترنت قطع و دوباره وصل کنید

mohammadi_4u
26-10-2014, 13:09

سلام
هر شبانه روز فقط یک دفعه میتونید اون تیک رو بردارید و اینکه ایا بعد از برداشتن تیک شما وضعیت بقیه رو میبینید؟ اگه میبینید اونام میبینن وگه خیر اونام خیر نمیبینن.
حالا فرض بگیریم که اره میبینید. برنامه مدیریت وضیفه ای چیزی دارید که مثل تسک کیل جولوی سیو شدن اون گزینه رو میگیره حذفش کنید

kakapo
26-10-2014, 14:46
مطمئن هستید؟
چند بار تست کنید
گوشی مورد تست رو از اینترنت قطع و دوباره وصل کنید

دو بار تست کردم.اما هربار نتیجه ای نداد و آنلاین بودنم قابل مشاهده ست. منظورتون اینه که زمانی که تیک رو برمیدارم گوشی رو از نت قطع و وصل کنم؟

Armin.Computer
26-10-2014, 14:48
دو بار تست کردم.اما هربار نتیجه ای نداد و آنلاین بودنم قابل مشاهده ست. منظورتون اینه که زمانی که تیک رو برمیدارم گوشی رو از نت قطع و وصل کنم؟

بله
یه بار این کار رو انجام بده

kakapo
26-10-2014, 14:49
بله میدونم که هر شبانه روز یک بار میشه تیک رو برداشت. مسئله اینجاست که من وقتی تیک رو برمیدارم وضعیت دیگران رو نمی بینم اما اونها می بینن. این رو کامل امتحان کردم و مطمئنم.برام جالبه که دلیلشو بدونم

Milad4171
27-10-2014, 00:50
بله میدونم که هر شبانه روز یک بار میشه تیک رو برداشت. مسئله اینجاست که من وقتی تیک رو برمیدارم وضعیت دیگران رو نمی بینم اما اونها می بینن. این رو کامل امتحان کردم و مطمئنم.برام جالبه که دلیلشو بدونم
مشکلی نداره.
شاید بخاطر اینه که شما آخرین ورژن رو نصب نکردین. چون طبق گفته وایبر یه سری امکانات حذف میشه از نسخه های قدیمی

روانپریش
27-10-2014, 14:35
وایبر روی لپ تاپ هم نصب میشه؟

Milad4171
27-10-2014, 14:37
وایبر روی لپ تاپ هم نصب میشه؟

سلام.
بله
در پست اول تمام نسخه ها وجود داره !

روانپریش
27-10-2014, 14:40
سلام.
بله
در پست اول تمام نسخه ها وجود داره !

حتی اگه گوشیم ساده باشه و اندروید رو ساپورت نکنه بازم روی لپ تاپ میتونم ازش استفاده کنم؟

MOSTAFA_ABBASI
27-10-2014, 14:41
حتی اگه گوشیم ساده باشه و اندروید رو ساپورت نکنه بازم روی لپ تاپ میتونم ازش استفاده کنم؟
خیر حتما باید اولش روی گوشی نصب شده باشه !

Sent from my HTC One using Tapatalk

روانپریش
27-10-2014, 14:47
خیر حتما باید اولش روی گوشی نصب شده باشه !

میشه با گوشی شخص دیگه ای ثبت نام رو انجام بدم؟

MOSTAFA_ABBASI
27-10-2014, 14:48
بله میشه

Armin.Computer
27-10-2014, 14:58
میشه با گوشی شخص دیگه ای ثبت نام رو انجام بدم؟

این رو بگم که پیام هایی که برای PC می یاد برای موبایل هم میره
حداقل برای من که اینجوریه

kakapo
27-10-2014, 20:54
مشکلی نداره.
شاید بخاطر اینه که شما آخرین ورژن رو نصب نکردین. چون طبق گفته وایبر یه سری امکانات حذف میشه از نسخه های قدیمی

من تازگی متوجه شدم که الان دیگه وضعیت همه قابل مشاهده س. حتی افرادی که من هیچوقت تا حالا وضعیتشون رو ندیده بودم الان قابل مشاهده س. جرأت نصب کردن آخرین ورژن رو ندارم چون خیلی شایعه دور و برش زیاده.نظر شما چیه؟

Milad4171
27-10-2014, 20:59
من تازگی متوجه شدم که الان دیگه وضعیت همه قابل مشاهده س. حتی افرادی که من هیچوقت تا حالا وضعیتشون رو ندیده بودم الان قابل مشاهده س. جرأت نصب کردن آخرین ورژن رو ندارم چون خیلی شایعه دور و برش زیاده.نظر شما چیه؟

آخرین ورژن رو از خود سایت وایبر میتونید دانلود کنید.
دلیل اینکه اخطار داده چون کلاً طراحی برنامه تغییر کرده و یه سری سرورها هم دجایگزین شده.

روانپریش
27-10-2014, 21:32
این رو بگم که پیام هایی که برای PC می یاد برای موبایل هم میره
حداقل برای من که اینجوریه

حتی اگه اون سیم کارت روی اون گوشی نباشه بازم پیغام میاد؟

nini bad
27-10-2014, 22:03
حتی اگه اون سیم کارت روی اون گوشی نباشه بازم پیغام میاد؟

درود بر شما...
برای استفاده از وایبر بر روی PC نیاز است اول اکانت شما در گوشی تلفن فعال باشد و بعد در PC فعاسازی شود ... در صورت نیاز و فقط برای استفاده از طریق کامپیوتر میتوایند وایبر را در گوشی حذف کنید.

nini bad
27-10-2014, 22:07

درود بر شما ...
در مورد آخرین ورژن وایبر هم در چند صفحه قبلی توضیحاتی داده شد و بیشتر دوستان از جمله خودم فید بک ارسال کردیم و تمام این موارد شایعه ایی بیش نبود. همیشه برای بهبود عملکرد برنامه و باگ های احتمالی نرم افزار خود را به آخرین ورژن ارتقا بدهید.

MOHAMMAD2010
28-10-2014, 16:54
4- در ارتباط با مکالمات متنی که اصلا قابل توجه نیست. در مکالمات صوتی بسته به سرعت دریافتی دارد ولی با GPRS و 3G رایتل خیلی استفاده نمیشود. شاید ساعتی 40 50 مگابایت.
به نظرم خیلی کمتر از این حرفاس ها !
من 2-3 هفته ای که مصرفشو رو گوشیم اندازه گرفتم با روزی مثلا 1-2 ساعت حرف زدن ، مصرفش فقط 145 مگابایت شده بود ! ( تو کل این مدت )

Armin.Computer
28-10-2014, 17:59
به نظرم خیلی کمتر از این حرفاس ها !
من 2-3 هفته ای که مصرفشو رو گوشیم اندازه گرفتم با روزی مثلا 1-2 ساعت حرف زدن ، مصرفش فقط 145 مگابایت شده بود ! ( تو کل این مدت )

منم فکر کنم مصرف زیادی نداشته باشه
ولی ظاهرا جدیدا سرویس مکالمه تصویری هم راه اندازی کرده
اون رو نمی دونم

arsham4005
31-10-2014, 14:17
آقا کسی میتونه لینک دانلود نسخه ویندوز 8 رو بذاره؟ از استور نمیتونم دانلود کنم

nini bad
31-10-2014, 17:38
آقا کسی میتونه لینک دانلود نسخه ویندوز 8 رو بذاره؟ از استور نمیتونم دانلود کنم

درود بر شما ...
نسخه مخصوص مترو فقط از طریق استور مایکروسافت دانلود میشود...
نسخه دکستاپ را دانلود کنید تفاوتی ندارد.
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jojonice
31-10-2014, 17:52
سلام لطفا بفرمائید اگر موبایل را رسیت فکتوری کنیم و تمام اطلاعات حذف شود بعد که وایبر و واتس آپ را دوباره نصب کنیم آنوقت تمام عکسها و اطلاعات قبلی هم در این برنامه ها حذف میشود ؟ میشود توضیح دهید که چکار کنم اطلاعات این برنامه ها حذف نشود ممنون خداحافظ

nini bad
31-10-2014, 18:07
سلام لطفا بفرمائید اگر موبایل را رسیت فکتوری کنیم و تمام اطلاعات حذف شود بعد که وایبر و واتس آپ را دوباره نصب کنیم آنوقت تمام عکسها و اطلاعات قبلی هم در این برنامه ها حذف میشود ؟ میشود توضیح دهید که چکار کنم اطلاعات این برنامه ها حذف نشود ممنون خداحافظ

درود بر شما ...
البته جای این سوال شما در بخش موبایل است اما برای راهنمایی سریع از وایبر و واتس آپ با گوشی نسخه پشتیبان (بک آپ) تهیه کنید در فایل منیجیر گوشی در قسمت حافظه اصلی گوشی دنبال پوشه وایبر و واتس آپ بگردید تمام محتویات آن را کپی کنید در کامپیوتر یا مموری کارت خارجی تا تمام عکس های ارسالی و دریافتی شما ک‍پی شود.

majidli
02-11-2014, 21:12
دوستان من هر کاری میکنم هنگام مکالمه گزینه ویدئو کلا خاموشه اما واسه افراد دیگه روشنه
از هر جایی دان کردم بازم مشکل پا برجاست

Milad4171
02-11-2014, 21:39
دوستان من هر کاری میکنم هنگام مکالمه گزینه ویدئو کلا خاموشه اما واسه افراد دیگه روشنه

شما آخرین نسخه رو نصب کردید؟

majidli
02-11-2014, 21:40
شما آخرین نسخه رو نصب کردید؟
اره دوست عزیز
ورژن 5.0.2 از گوگل پلی

Milad4171
02-11-2014, 21:45
اره دوست عزیز
ورژن 5.0.2 از گوگل پلی
من تو ورژن جدید ویدیو کال نکردم. اما شما باید اول Free Call کنید بعد ویدیو کال رو فعال کنید . ببین اینطوری کار میکنه یا نه !

majidli
02-11-2014, 21:48
من تو ورژن جدید ویدیو کال نکردم. اما شما باید اول Free Call کنید بعد ویدیو کال رو فعال کنید . ببین اینطوری کار میکنه یا نه !
دوست عزیز کلا تنها راه تماس از وایبر چه تصویری چه صوتی همون free call هستش وقتی منوها میاد گزینه ویدئو برای من خاموش هستش

majidli
02-11-2014, 22:10
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه

years
03-11-2014, 08:18
علت اکو شدن صدا چیه؟

حداقل سرعت اینترنت چقدر باید باشه/؟

Armin.Computer
03-11-2014, 12:58
علت اکو شدن صدا چیه؟

حداقل سرعت اینترنت چقدر باید باشه/؟

راستش برای من تا به حال اختلالات داشته
ولی سرعت اینترنت برای مکالمه به نظر خودم 128 با کیفیت خوب باشه
حالا باید بیشتر تحقیق کنید
ولی چون با نرم افزار چک می کردم زیاد استفاده نمی کرد

amirkalak6
04-11-2014, 19:51
دوستان کسی میدونه چطوری میشه فهمید مدیر گروهی که عضوشی کیه؟؟؟؟؟

MOSTAFA_ABBASI
04-11-2014, 23:25
وایبر چیزی به نام مدیر نداره.

amirkalak6
04-11-2014, 23:26
تو گروهایی که عضو میشی... یکی اون گروهو ساخته دیگه...!!

Armin.Computer
05-11-2014, 00:00
تو گروهایی که عضو میشی... یکی اون گروهو ساخته دیگه...!!

فکر کنم اون گروه نباشه و اسمش conversation هست

majidli
05-11-2014, 10:27
کسی اطلاعی نداره

tabriz-info
05-11-2014, 12:30

نمیشه راهی نداره

znhost
05-11-2014, 13:05
دوستان یک مشکلی دارم با وایبر.
سیستم عامل گوشی من mac os هست. تمامی کلیپ ها و فیلمهایی که از طریق وایبر برام ارسال میشه بسیار کند دانلود میشه و قسمت بدترش این که فقط میتونم فیلم رو یکبار نگاه کنم و به هیچ وجه امکان دانلود و ذخیره کردن رو توی گوشیم ندارم!!!
خواستم ببینم بقیه کاربرای آیفون هم چنین مشکلی دارن و یا تنظیمات خاصی وجود داره(برای گوشی یا برنامه وایبر) که بشه فیلم رو بعد از دانلود در موبایل ذخیره کرد؟

Milad4171
05-11-2014, 23:39
دوستان یک مشکلی دارم با وایبر.
سیستم عامل گوشی من mac os هست. تمامی کلیپ ها و فیلمهایی که از طریق وایبر برام ارسال میشه بسیار کند دانلود میشه و قسمت بدترش این که فقط میتونم فیلم رو یکبار نگاه کنم و به هیچ وجه امکان دانلود و ذخیره کردن رو توی گوشیم ندارم!!!
خواستم ببینم بقیه کاربرای آیفون هم چنین مشکلی دارن و یا تنظیمات خاصی وجود داره(برای گوشی یا برنامه وایبر) که بشه فیلم رو بعد از دانلود در موبایل ذخیره کرد؟
معمولا تو گوشی های اندروید اتوماتیک دانلود میکنه و در فولدر مدیا در فولدر وایبر فایلا سیو میشن.
یه نگاه به اون قسمت بندازین ببینید فایلی هست یا نه.

TimeWarp
06-11-2014, 01:20
سلام

اگه به وسیله ی مودم وای فای و از نت adsl برای وایبر استفاده کنیم (صوتی یا ارسال تصاویر) چون نت حجمیه (با توجه به مقدار زمان استفاده)

چقدر حجم کم میشه ؟ کم شدن حجم محسوسه ؟

با تشکر:n16:

ava93
08-11-2014, 22:00
سلام ، خسته نباشید

من یه سوال داشتم

من نرم افزار وایبر رو روی تبلتم که سیم کارت نمیخورد نصب کردم ، شماره موبایلمو وارد کردمو و دیگه کارایی که باید انجام بدی..

نرم افزار کار میکرد ولی مخاطب اصلا نداشت هر چیم که ذخیره واسش میکردی ثبت نمیکرد

من از راه دعوت ( که فقط شماره وارد میکنی) با دیگران ارتباط برقرار میکردم

یه چند روزی خوب بود کار میکرد ولی امروز هرچی به شخص مقابلم چیزی میفرستم برای خودم ذخیره نمیشه و اصلا توی صفحه ی چتم نیست ، همین طور وقتی اون طرف چیزی میفرستاد اصلا برای من نمیومد

البته صداش میومد ولی هیچ نوشته ای نبود

مشکلش چیه ؟

من اولین باری که اینجوری شد نرم افزار رو پاک و دوباره نصب کردم خوب شد ولی دوباره به همون حال در آمد

یعنی نمیشه بدون سیم کارت کار کرد؟؟؟؟؟؟

Milad4171
08-11-2014, 22:16
سلام ، خسته نباشید

من یه سوال داشتم

من نرم افزار وایبر رو روی تبلتم که سیم کارت نمیخورد نصب کردم ، شماره موبایلمو وارد کردمو و دیگه کارایی که باید انجام بدی..

یه چند روزی خوب بود کار میکرد ولی امروز هرچی به شخص مقابلم چیزی میفرستم برای خودم ذخیره نمیشه و اصلا توی صفحه ی چتم نیست ، همین طور وقتی اون طرف چیزی میفرستاد اصلا برای من نمیومد

مشکلش چیه ؟

من اولین باری که اینجوری شد نرم افزار رو پاک و دوباره نصب کردم خوب شد ولی دوباره به همون حال در آمد

سلام.
دوست عزیز وایبر با ارتباط با Contact هاتون گروه دوستان را تشکیل میدهد.
معمولا اگر فعال بشود دیگه احتیاج به شماره تلفن نیست اما باید شما لیستی از شماره تماس ها رو داشته باشین
به نظر من از سایت اپلیکشن Contact رو دانلود کنید. در اون لیست دوستان و آشنایان و منتخبینتون رو با شماره تماسهاشون ذخیره کنید بعد دوباره نرم افزار رو آپدیت کنید
چون شما چیزی به نام ContCT در گوشی ندارید خود وایبر اینا رو ذخیره نمیکنه
در مورد ذخیره نکردن فایل ها البته این مشکل رو من ندارم ولی بررسی میکنم ببینم در تنظیمات چه چیزی واسه این موضوع داره

از آخرین نسخه هم حتماً استفاده کنید.

Armin.Computer
08-11-2014, 23:20
سلام ، خسته نباشید

من یه سوال داشتم

مشکلش چیه ؟

مخاطب های وایبر رو تو قسمت viber only نشون نمی ده؟؟؟؟؟
درست فهمیدم؟

ava93
10-11-2014, 14:59
مخاطب های وایبر رو تو قسمت viber only نشون نمی ده؟؟؟؟؟
درست فهمیدم؟

کلا اصلا نه مخاطبی داره نه وقتی که براش وارد میکنی اسم و شماره رو ذخیره نمیکنه

البته یکی از دوستان منو راهنمایی کردن که باید سر فرصت از راهنمایی شون استفاده کنم ببینم جواب میده یانه :)

ava93
10-11-2014, 15:04
سلام.
دوست عزیز وایبر با ارتباط با Contact هاتون گروه دوستان را تشکیل میدهد.
معمولا اگر فعال بشود دیگه احتیاج به شماره تلفن نیست اما باید شما لیستی از شماره تماس ها رو داشته باشین
به نظر من از سایت اپلیکشن Contact رو دانلود کنید. در اون لیست دوستان و آشنایان و منتخبینتون رو با شماره تماسهاشون ذخیره کنید بعد دوباره نرم افزار رو آپدیت کنید
چون شما چیزی به نام ContCT در گوشی ندارید خود وایبر اینا رو ذخیره نمیکنه
در مورد ذخیره نکردن فایل ها البته این مشکل رو من ندارم ولی بررسی میکنم ببینم در تنظیمات چه چیزی واسه این موضوع داره

از آخرین نسخه هم حتماً استفاده کنید.

آخرین نسخه رو هم دانلود کردم .

ممنون حتما از راهنماییتون استفاده میکنم :)

rasoul2005
10-11-2014, 15:19
دوستان توجه داشته باشید نسخه 5 خیلی باگ داره من رو نوت 3 نصبش کردم کلا گوشی رو به هنگی داشت میرفت تا به نسخه 4 کوچ کردم تمام مشکلات حل شده حتما در نطر داشته باشید کسانی که از نسخه ی 5 استفاده میکنند

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Armin.Computer
10-11-2014, 16:25
کلا اصلا نه مخاطبی داره نه وقتی که براش وارد میکنی اسم و شماره رو ذخیره نمیکنه

البته یکی از دوستان منو راهنمایی کردن که باید سر فرصت از راهنمایی شون استفاده کنم ببینم جواب میده یانه :)

راستش من خودم مشکلی داشتم این بود که وقتی وارد وایبر می شدم تمام مخاطب های وایبری من می رفتن
به هرحال مشکل رو حل کردم
ولی جالب اینه که نمی دونم چجوری
چون چند تا راه حل با هم امتحان کردم
معلوم نبود مشکل چی بود
شما اکانت گوگل رو گوشی ست کردید؟؟؟؟

MOHAMMAD2010
10-11-2014, 16:27
واسه منم رو تبلت سیم کارت نمیخوره اسم مخاطب سیو نمیشه البته میشه باهاش چت کنم و مکالمه داشته باشم ولی اسمش هر کار میکنم سیو نمیشه !

Le0nard0
11-11-2014, 23:10
سلام

اگه به وسیله ی مودم وای فای و از نت adsl برای وایبر استفاده کنیم (صوتی یا ارسال تصاویر) چون نت حجمیه (با توجه به مقدار زمان استفاده)

چقدر حجم کم میشه ؟ کم شدن حجم محسوسه ؟

با تشکر:n16:

برای مسیج که خیلی مصرفی نداره برای مکالمه هم ساعتی 30 مگ مصرف میکنه تقریبا که بستگی به کیفیت مکالمه داره

Armin.Computer
11-11-2014, 23:13
واسه منم رو تبلت سیم کارت نمیخوره اسم مخاطب سیو نمیشه البته میشه باهاش چت کنم و مکالمه داشته باشم ولی اسمش هر کار میکنم سیو نمیشه !

شما اکانت گوگل روی اندروید گوشی ست شده؟

majidli
11-11-2014, 23:52
دوستان من تو pc با شبیه ساز اندروید وایبرو نصب کردم ورژن 5 وقتی مخاطب سیو میکنی نشون نمیده ولی سیو میشه وقتی ورژن 4 رو نصب کردم مخاطبا نمایش داده شد و دوباره ورژن 5 رو نصب کردم
در حد احتمال شاید مشکل شماهم اینجور حل شه
امتحانش ضرر نداره!

Golbarg01
15-11-2014, 00:01
سلام
من وایبر رو نصب کردم ولی آیکون وایبر رو صفحه اصلی گوشی بین برنامه ها نمیاد! مشکل چیه؟
هر وقت بخوام وایبر رو اجرا کنم باید برم تو بازار و روی وایبر کلیک کنم دکمه اجرا رو بزنم تا وایبر اجرا بشه
یه بارم پاک کردم یه ورژن دیگه ریختم مشکل حل نشد
باید چیکار کرد؟

Milad4171
15-11-2014, 00:26
سلام
من وایبر رو نصب کردم ولی آیکون وایبر رو صفحه اصلی گوشی بین برنامه ها نمیاد! مشکل چیه؟
هر وقت بخوام وایبر رو اجرا کنم باید برم تو بازار و روی وایبر کلیک کنم دکمه اجرا رو بزنم تا وایبر اجرا بشه
باید چیکار کرد؟
سلام. این مشکل شاید بخاطر نوع یا تنظیمات نصب در بازاره.
بهرحال شما برید داخل Settings وایبر - قسمت General -تب
Show viber status رو بزنید تا ایکنش بالای گوشی فعال بشه

fafool70
15-11-2014, 00:48
سلام
باید چیکار کرد؟

مممکنه آیکون بره تو اون لیست پوشه برنامه یا اینکه توی گوشی منوی برنامه ها گزینه all. Download . Widget داشته باشه تو all بزن تبلت ایسوس که اینجوره

G U L D A N
17-11-2014, 22:02
با سلام
می خوام وایبر رو رو لپتاپ نصب کنم می گه باید روی گوشی هم نصب باشه ( گوشی N82 )
ایا بدون نصب بر روی گوشی ( بعنی فقط لپ تاپ ) هم می شه با این نرم فزار کار کرد ؟
لطفا کمکم کنید .

amirkalak6
17-11-2014, 22:08
آره ربطی به گوشی نداره فقط اس ام اسش میاد...

ahmad2020g
17-11-2014, 22:16
ببخشید چطوری میشه وایبر رو افلاین کرد
چون وقتی به اینترنت وصلیم اون همش انلاینه
اون گزینه ای که انلاین برداشته میشه رو میدونم
فقط میخام بدونم چجوری میشه کلا پیام نرسه تو مدتی که به اینترنت وصل هستم

ahmad2020g
17-11-2014, 22:18
مدیریت برنامه گوشی؟

ahmad2020g
17-11-2014, 22:20
منظورتون همون force stop?

Milad4171
17-11-2014, 22:24
ببخشید چطوری میشه وایبر رو افلاین کرد
چون وقتی به اینترنت وصلیم اون همش انلاینه
اون گزینه ای که انلاین برداشته میشه رو میدونم
فقط میخام بدونم چجوری میشه کلا پیام نرسه تو مدتی که به اینترنت وصل هستم
سلام.
برای سوال اول
داخل منوی Settings-Privacy- و گزینه ی Share Online Status را غیر فعال کنید.
اگر میخوای پیام نرسه میتونی اون شماره رو وارد Block list کنید. داخل همون منوی پرایوسی و در قسمت پایین شماره مورد نظر را داخل Block number وارد کنید.

یا وارد منوی ناتیفیکشن بشید. گزینه New Message Popup رو بردارید ( پیام ها روی صفحه نمیاد ) و Show message Preview هم تیکش رو بردارید تا پیش نمایش پیام رو نشون نده.

ahmad2020g
17-11-2014, 22:28
منظورم اینه که وقتی به اینترنت وصلم و تو برنامه های دیگه هستم یا از اینترنت استفاده میکنم
وایبرم افلاین باشه مثلا اون بالا زمان انلاین بودن رو بزنه

G U L D A N
17-11-2014, 22:46
با سلام
می خوام وایبر رو رو لپتاپ نصب کنم می گن باید روی گوشی هم نصب باشه ( گوشی N82 )
ایا بدون نصب بر روی گوشی ( بعنی فقط لپ تاپ ) هم می شه با این نرم فزار کار کرد ؟
لطفا کمکم کنید .
می شه یکم توضیح بدید ؟

majidli
17-11-2014, 23:57
منظورم اینه که وقتی به اینترنت وصلم و تو برنامه های دیگه هستم یا از اینترنت استفاده میکنم
وایبرم افلاین باشه مثلا اون بالا زمان انلاین بودن رو بزنه
دوست عزیز برو تو منو و exit رو بزن دیگه به نت هم وصل باشی پیغامی نمیاد و انلاین نمیزنه

alittlequestion11
18-11-2014, 00:10
سلام.

یه سوال ساده داشتم!
من فقط با وایبر بلدم با گزینه ی free call با دوستانم تماس بگیرم... ولی همه میگن توی وایبر هر روز براشون فیلم و کلیپ و اینا میاد و عضو گروه ها هستن و به صورت دسته جمعی در مورد موضوعی بحث می کنن. میشه بگید چه جوری میشه عضو گروه شد یا گروهی رو سرچ کرد؟ یا عضو گروهی چیزی بشم و کلیپ و اینا برام بیاد.

ممنون

Armin.Computer
18-11-2014, 00:12
سلام.

یه سوال ساده داشتم!
من فقط با وایبر بلدم با گزینه ی free call با دوستانم تماس بگیرم... ولی همه میگن توی وایبر هر روز براشون فیلم و کلیپ و اینا میاد و عضو گروه ها هستن و به صورت دسته جمعی در مورد موضوعی بحث می کنن. میشه بگید چه جوری میشه عضو گروه شد یا گروهی رو سرچ کرد؟ یا عضو گروهی چیزی بشم و کلیپ و اینا برام بیاد.

ممنون

تا جایی که می دونم قابلیت جستجو نداره گروه نداره
باید کاربری شما رو دعوت کنه

alittlequestion11
18-11-2014, 00:37
تا جایی که می دونم قابلیت جستجو نداره گروه نداره
باید کاربری شما رو دعوت کنه

اونوقت آشنایی کاربرا با هم چه جوریه؟ همه فقط می تونن اعضای کانتکت خودشون رو ببینن و باهاش ارتباط داشته باشن؟ مثلا مثل فیسبوک نیست که گسترده باشه؟ اگه فقط می تونیم کانتک های خودمون رو ببینیم و مثثلا اونها ما رو دعوت کنن پس کسایی که با کامپیوتر وارد وایبر میشن چه کار می کنن (آخه کامپیوتر که کانتکت نداره!)

ممنون

ahmad2020g
18-11-2014, 12:50
ممنون از همه دوستان
همون force stop هم جواب میده

Milad4171
18-11-2014, 13:16
اونوقت آشنایی کاربرا با هم چه جوریه؟ همه فقط می تونن اعضای کانتکت خودشون رو ببینن و باهاش ارتباط داشته باشن؟ مثلا مثل فیسبوک نیست که گسترده باشه؟ اگه فقط می تونیم کانتک های خودمون رو ببینیم و مثثلا اونها ما رو دعوت کنن پس کسایی که با کامپیوتر وارد وایبر میشن چه کار می کنن (آخه کامپیوتر که کانتکت نداره!)

ممنون
وایبر بیشتر مطابق با شماره تماس هایی هست که فرد در لیست خودش داره
اما واسه گروه شما باید حداقل بین با یکی گروه دو نفره باشید و یک نفر را به گروه اضافه کنید تا گروه تشکیل بشه ( بقیه هم داخل همون گروه با شماره تلفن، حتی اگر در لیست شما نباشن میتونن عضو گروه بشن .

کسانی که با کاپیتوتر وارد وایبر میشن موقع تایپ کردن عبارت PC داخل متن تاپیک کردنشون نمایش میده ( حین تایپ ) در بقیه مواد قابل تشخیص نیست!

Armin.Computer
18-11-2014, 13:16

ممنون

نه ظاهرا نمیشه
مثلا من که با PC وارد می شم به صورت اتوماتیک لیست مخاطبینم به کامپیوتر اضافه می شه
تا جایی که می دونم وایبر مثل شبکه های اجتماعی نیست و یک نرم افزار ارتباطی هست

Milad4171
18-11-2014, 15:55
می شه یکم توضیح بدید ؟
چون ارتباط وایبر از طریق شماره تلفن هست و اصولا فعال سازیش از طریق گوشیه، شما باید اول اکانت رو روی گوشی داشته بشید بعد از طریق ساینس شدن گوشی به لب تاپ میتونید از لب تاپ هم استفاده کنید. ( باید هر دو اکانت به هم متصل بشن. یعنی وقتی پیام میاد هم تو لب تاپ میاد هم گوشی )

شما باید اول داخل گوشی یک اکانت بسازید . بعد نسخه سیستم عامل رو روی لب تاپ نصب کنید و از طریق شماره تلفنی که برنامه رو نصب کردین دو اکانت رو به هم متصل کنید) غیر از نسخه هایی که در صفجه اول هست نسخه ی دیگه ای وجود نداره که از طرف خود سایت پشتیبانی بشه !

G U L D A N
18-11-2014, 21:23
چون ارتباط وایبر از طریق شماره تلفن هست و اصولا فعال سازیش از طریق گوشیه، شما باید اول اکانت رو روی گوشی داشته بشید بعد از طریق ساینس شدن گوشی به لب تاپ میتونید از لب تاپ هم استفاده کنید. ( باید هر دو اکانت به هم متصل بشن. یعنی وقتی پیام میاد هم تو لب تاپ میاد هم گوشی )

شما باید اول داخل گوشی یک اکانت بسازید . بعد نسخه سیستم عامل رو روی لب تاپ نصب کنید و از طریق شماره تلفنی که برنامه رو نصب کردین دو اکانت رو به هم متصل کنید) غیر از نسخه هایی که در صفجه اول هست نسخه ی دیگه ای وجود نداره که از طرف خود سایت پشتیبانی بشه !
با تشکر ! آیا نسخه ای هست که بشه روی نوکیا N82 نصب کرد . سیمبین ورژن s60 ؟؟؟

Armin.Computer
18-11-2014, 21:23
با تشکر ! آیا نسخه ای هست که بشه روی نوکیا N82 نصب کرد . سیمبین ورژن s60 ؟؟؟

فکر کنم بشه
تست کنید

Golbarg01
19-11-2014, 01:55
سلام دوستان
ما اگه دو تا خط رو گوشی داشته باشیم و اکانت وایبر رو با خط اول ساخته باشیم حالا اگه وایبر رو پاک کنیم دوباره نصب کنیم و حالا شماره تلفن خط دوم رو بدیم بهش تا با این خط اکانت ساخته بشه اکانت خط اول پاک میشه؟؟
یعنی اونایی که خط اول رو تو گوشیشون دارن تو وایبر اکانتم خط اول رو نمی بینن؟
یا باید اکانت رو دی اکتیو کنیم تا کلا از لیست دیگران پاک بشه؟

Armin.Computer
19-11-2014, 12:13
سلام دوستان
ما اگه دو تا خط رو گوشی داشته باشیم و اکانت وایبر رو با خط اول ساخته باشیم حالا اگه وایبر رو پاک کنیم دوباره نصب کنیم و حالا شماره تلفن خط دوم رو بدیم بهش تا با این خط اکانت ساخته بشه اکانت خط اول پاک میشه؟؟

به احتمال زیاد 2 تا خط ثبت شده توسط مخاطبین مشاهده میشه

majidli
19-11-2014, 12:21
سلام دوستان
تا دی اکتیو نکنید اکانتتون رو شماره پا برجاس و تو لیست دیگران قابل مشاهده

Golbarg01
19-11-2014, 17:57
تا دی اکتیو نکنید اکانتتون رو شماره پا برجاس و تو لیست دیگران قابل مشاهده

خوب اگر قابل مشاهده باشه بعد یه نفر به اون اکانتم که الان offline هست پی ام بده پی امش برای این اکانتمم میاد یا کلا بدستم نمیرسه؟

majidli
19-11-2014, 18:39
خوب اگر قابل مشاهده باشه بعد یه نفر به اون اکانتم که الان offline هست پی ام بده پی امش برای این اکانتمم میاد یا کلا بدستم نمیرسه؟
نه دوست عزیز شما برنامه رو با یه خط دیگه فعال کردین مثل این میمونه که اون سیمکارتتون خاموشه
امکان فعال بودن دو اکانت در یک گوشی میسر نیست

behnamcp
20-11-2014, 12:41
سلام
آیا میشه وایبر رو برروی ویندوز نصب کرد؟برای کسی که گوشیش اندروید نداره

مهندس الهه
20-11-2014, 13:04
سلام
آیا میشه وایبر رو برروی ویندوز نصب کرد؟برای کسی که گوشیش اندروید نداره

برنامه BlueStacks رو تو ویندوز نصب کنید
این برنامه اندروید رو واسه شما شبیه سازی میکنه
بعد میتونید وایبر رو توش نصب کنید و با دادن شماره خطتون فعالش کنید و سپس با نصب ورژن ویندوزی وایبر ازش استفاده کنید

مهندس الهه
20-11-2014, 13:05
وایبر رو روی ویندوز یه بنده خدائی نصب کردم
بعد وارد شدن تو برنامه شماره خط رو میزنم و میره تو مرحله بعدی میگه کدی که واست فرستادیم رو وارد کن
کدی که وایبر میفرسته رو وارد میکنیم ولی میگه کد اشتباهه
بارها و بارها هم تست کردیم
کدی که خودش میفرسته رو میگه اشتباهه !
مشکلش چیه ؟ چیکارش کنم اینو ؟

وایبر رو هم از تو سایت خودش آنلاین نصب کردم
آخرین ورژن

behnamcp
20-11-2014, 13:22
بعد میتونید وایبر رو توش نصب کنید و با دادن شماره خطتون فعالش کنید و سپس با نصب ورژن ویندوزی وایبر ازش استفاده کنید

ممنونم. فقط یه سئوال :آیا باید اینترنت گوشی موبایل فعال باشه؟یعنی گوشی به اینترنت وصل باشه یا نه؟؟؟

مهندس الهه
20-11-2014, 13:36
ممنونم. فقط یه سئوال :آیا باید اینترنت گوشی موبایل فعال باشه؟یعنی گوشی به اینترنت وصل باشه یا نه؟؟؟

تا جایی که یادم میاد و اگه اشتباه نکنم کد فعالسازی به خود برنامه وایبر میاد
که شما هم وایبر رو تو برنامه BlueStacks رو ویندوز نصب کرده اید
و طبعا ویندوزتون هم اینترنت داره

behnamcp
20-11-2014, 14:09
تا جایی که یادم میاد و اگه اشتباه نکنم کد فعالسازی به خود برنامه وایبر میاد
که شما هم وایبر رو تو برنامه BlueStacks رو ویندوز نصب کرده اید
و طبعا ویندوزتون هم اینترنت داره

بالاخره اینترنت گوشی باید وصل باشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

majidli
20-11-2014, 16:02
دوست عزیز نیازی به اینترنت گوشی نی
وایبر توسط یه پیامک و در بعضی مواقع با گرفتن تماس کد رو اعلام میکنه و بعد کد رو در برنامه وارد میکنید

rasoul2005
20-11-2014, 19:39
دوستانی که از آخرین نسخه وایبر استفاده میکنند آیا باگ هاش برطرف شده؟

GHAGHALEELEE
20-11-2014, 20:09
راهی وجود داره که بشه دریافت ویدیو کلیپ ها رو بلاک کنه ؟

مهندس الهه
21-11-2014, 00:44
بالاخره اینترنت گوشی باید وصل باشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عرض که کردم
ورژن اندرویدی که رو ویندوز و تو برنامه مذکور نصب میشه
ورژن ویندوزی هم که باز تو خود ویندوز نصب میشه
پس نیازی به موبایل نیست !

tosan622
22-11-2014, 14:16
ببخشید من وایبر رو روی bluestacks app player نصب کردم و هیچ مشکلی نداشت. راحت داشتم استفاده میکردم. اما از دیروز که آخرین آپدیت وایبر رو نصب کردم دیگه کار نمیکنه و هر وقت میخوام روی بلو استکز بازش کنم ارور میده. آیا کسی هست که این مشکل رو داشته باشه ؟ به نظرتون چکار کنم ؟

G U L D A N
22-11-2014, 14:52
با نرم افزار BlueStacks می خوام نسخه موبایلی رو نصب کنم ارور می ده !

برای مشاهده سایز اصلی عکس کلیک کنید

چرا ؟

MOSTAFA_ABBASI
22-11-2014, 14:59
سلام دوست عزیز
چه اروری می ده؟

G U L D A N
22-11-2014, 15:38
رو عکس معلومه !
"" متاسفانه Viber متوقف شده است ""

MOSTAFA_ABBASI
22-11-2014, 15:53
رو عکس معلومه !
اشتباه شد منظورم با کاربر tosan622 بود.

mohammadi_4u
22-11-2014, 19:27

چرا ؟

یه لانچر نصب کنید مشکل حل میشه ترجیحا اپکس apex

Milad4171
22-11-2014, 19:47
دوستانی که از آخرین نسخه وایبر استفاده میکنند آیا باگ هاش برطرف شده؟

البته من باگی نمی بینم. اگر منظورتون اون موضوعات سیو عکس ها و ایناست. فکر میکنم واسه خود برنامه باگ حساب نمیشه.
در کل از نظر من مشکلی نداره!

راهی وجود داره که بشه دریافت ویدیو کلیپ ها رو بلاک کنه ؟
شما فقط میتونید جلوی انتشار خودکار ویدیوها از طریق اینترنت مبایل رو بگیرید ( 3g ) که داخل منوی Media قسمت اتوماتیک دانلود رو باید برای عکس و ویدیو رو باید تیکش رو بردارید/

tosan622
22-11-2014, 22:21
رو عکس معلومه !

اشتباه شد منظورم با کاربر tosan622 بود.

دقیقا همین اروری که دوستمون m_co2 گفتن : "متاسفانه Viber متوقف شده است". از آپدیت به بعد اینطوری شده. قبل از اون درست کار میکرد

tosan622
22-11-2014, 22:27
رو عکس معلومه !

یه لانچر نصب کنید مشکل حل میشه ترجیحا اپکس apex

این کار رو انجام دادم. مشکل بر طرف نشده

Milad4171
22-11-2014, 22:36
به نظرم بهتره از شبیه ساز اندروید اندی استفاده کنید.هم کامل تر هست هم نواقص BlueStacks رو نداره.

tosan622
23-11-2014, 13:19
به نظرم بهتره از شبیه ساز اندروید اندی استفاده کنید.هم کامل تر هست هم نواقص BlueStacks رو نداره.

ممنونم. آره فکر کنم این بهترین راه حله. بلو استک مشکلات خیلی زیادی داره
البته بعضی ها گزارش کردن که روی دستگاه اندرویدیشون هم نسخه جدید وایبر فورس کلوز میشه .

sky1sky
23-11-2014, 16:09

سلام یعنی منظور اینکه که اگه محیط شبیه سازی اندروید روی سیستم نصب کنیم ، و وایبر ورژن اندرویدی رو در ان برنامه موقع فعال سازی وایبر نیارز به هیچ گونه ساختن پروفایل و اکانت وایبر با گوشی موبایل نیست ؟؟؟؟ همون محیط شبیه سازی عین موبایل عمل می کنه؟؟ یعنی انگار وایبر روی گوشی نصبه و در صورت نصب بودن اینترنت سیستم ، وایبر فعال میشه؟؟

rasoul2005
23-11-2014, 18:26
البته من باگی نمی بینم. اگر منظورتون اون موضوعات سیو عکس ها و ایناست. فکر میکنم واسه خود برنامه باگ حساب نمیشه.
در کل از نظر من مشکلی نداره!

شما فقط میتونید جلوی انتشار خودکار ویدیوها از طریق اینترنت مبایل رو بگیرید ( 3g ) که داخل منوی Media قسمت اتوماتیک دانلود رو باید برای عکس و ویدیو رو باید تیکش رو بردارید/
من رو نوت 3 نسخه 5 و که نصب کردم کلی مشکل واسه گوشی پیدا شد اما الان که نسخه 4 و دارم اون مشکلات نیست حالام اگه که تو آپدیت جدید باگ ها حل شده نصبش کنم

kakapo
24-11-2014, 00:46
دوستان سلام.خسته نباشید.میخواستم بدونم اگه وایبر رو برای دو تا سه روز force stop کنم بعدا که بخوام بازش کنم و مطابق معمول ازش استفاده کنم مشکلی براش پیش نمیاد؟منظورم اینه که force stop کردن وایبر براش ضرری نداره؟

mohammadi_4u
24-11-2014, 08:37
دوستان سلام.خسته نباشید.میخواستم بدونم اگه وایبر رو برای دو تا سه روز force stop کنم بعدا که بخوام بازش کنم و مطابق معمول ازش استفاده کنم مشکلی براش پیش نمیاد؟منظورم اینه که force stop کردن وایبر براش ضرری نداره؟

سلام
خیر هیچ مشکلی پیش نمیاره فقط بعد فورس استوپ کلیر دیتا نزنید که اگه کلیر بشه نیاز نصب مجدده و مراحل فعال سازی
لازمه بگم وایبر جزو برنامه هایی هست که در فایل متا موجود در برنامه مجوز پریلود (یعنی اتومات با خاموش روشن شدن گوشی استارت میشه ) گاهی فورس استوپ نمیتونه جولوشو بگیره.
موفق باشید

sky1sky
24-11-2014, 15:05
سلام یعنی منظور اینکه که اگه محیط شبیه سازی اندروید روی سیستم نصب کنیم ، و وایبر ورژن اندرویدی رو در ان برنامه موقع فعال سازی وایبر نیارز به هیچ گونه ساختن پروفایل و اکانت وایبر با گوشی موبایل نیست ؟؟؟؟ همون محیط شبیه سازی عین موبایل عمل می کنه؟؟ یعنی انگار وایبر روی گوشی نصبه و در صورت نصب بودن اینترنت سیستم ، وایبر فعال میشه؟؟

یعنی هیچ کس این رو تجربه نکرده و نمی تونه سوالمو به درستی جواب بده؟؟؟؟؟؟:n37:

majidli
24-11-2014, 18:18
دوست عزیز مثل گوشی عمل میکنه شما برنامه شبیه ساز رو نصب میکنید و بعد وایبر رو دانلود کرده و نصب میکنید وقتی اجرا کردین برنامه وایبر از شما شماره تلفن رو برای ارسال کد میخواد شماره رو میدین و کد رو وارد کرده وایبر فعال میشه

G U L D A N
24-11-2014, 21:20
دوستان ! من وایبر رو رو لپ تاپ نصب کردم ( با کلک رشتی و استفاده از bluestacks ) نسخه دسکتاپ وایبر برای من فعال هستش !
چه جوری Contact های گوشیم رو بیارم رو لپ تاپ و چه جوری اسم شماره هایی که تو وایبر زدم رو Save کنم ؟

G U L D A N
24-11-2014, 21:35
ویرایش . وارایش

G U L D A N
24-11-2014, 21:40
این برچسب ها رو جدا از سایتی می شه دانلود کرد ؟

Milad4171
24-11-2014, 22:06
خیر.
برچست های روی نسخه Desktop به صورت رایگان برای این پلتفرم قرار گرفته شده. و شما با ساینس کردن میتونید رایگان اینا ها دریافت کنید. خیلی از اونها در نسخه ی مبایل پولی هستند.

G U L D A N
24-11-2014, 22:35
contact هایه گوشیم رو چه جور بیارم تو نسخه دسکتاپ ؟

Armin.Computer
24-11-2014, 22:55

فکر کنم اتوماتیک بره
برای من خودشون به صورت اتوماتیک رفت

G U L D A N
24-11-2014, 23:04
من تو گوشیم وایبر ندارم ! با Blustack تو نستم رجیستر کنم ! که Contact هام رو نسخه Dektop نشون نمی ده

sky1sky
24-11-2014, 23:33
ی سوال وایبر روی ویندوز سون نصب کردم
پوشه ای که حاوی Avatars viberهست دقیقا در کدوم مسیره ؟ منظورم پوشه ای که عکس های مخاطبین وایبر رو ذخیره کرده
بی زحمت اسم مسیر دقیق رو بگید؟ :n16: مرسی

من تو گوشیم وایبر ندارم ! با Blustack تو نستم رجیستر کنم ! که Contact هام رو نسخه Dektop نشون نمی ده
اگه بخوای کانتکت هات سیو شده در کامپیوتر نشون داده شن باید اول در موبایلت شماره ها ذخیره کنی بعد وایبر رو روی موبایل فعال کنی که وقتی به نت وصل میشه اتومات نسخه وایبر موبایل و کامپیوتر سینک میشن

Armin.Computer
24-11-2014, 23:57
ای کاش می شد تو وایبر sticker ها رو گلچین کرد
عالی می شد

Atghia
25-11-2014, 00:00
ای کاش می شد تو وایبر sticker ها رو گلچین کرد
عالی می شد

خیلی موافقم از هر سری چندتایش بسیار پرکاربرد هست اگر امکانی بود که یک بخش جدا واسه شکلکهای مورد علاقه میزاشتن عالی بود:n17:

Armin.Computer
25-11-2014, 00:07
خیلی موافقم از هر سری چندتایش بسیار پرکاربرد هست اگر امکانی بود که یک بخش جدا واسه شکلکهای مورد علاقه میزاشتن عالی بود:n17:

آخه خیلی از این sticker ها داره
باید قابلیت گلچین داشت

مهندس الهه
25-11-2014, 02:35
وایبر رو روی ویندوز یه بنده خدائی نصب کردم
بعد وارد شدن تو برنامه شماره خط رو میزنم و میره تو مرحله بعدی میگه کدی که واست فرستادیم رو وارد کن
کدی که وایبر میفرسته رو وارد میکنیم ولی میگه کد اشتباهه
بارها و بارها هم تست کردیم
کدی که خودش میفرسته رو میگه اشتباهه !
مشکلش چیه ؟ چیکارش کنم اینو ؟

وایبر رو هم از تو سایت خودش آنلاین نصب کردم
آخرین ورژن

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammadi_4u
25-11-2014, 14:08
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فولدر ساخته شده بنام وایبر در مموری حاوی فایلی هست بنام keychain که کد شناسایی گوشی شما با اون باید مچ بشه و نصب بشه .خلاصه مشخصات گوشی به عنوان تمپروری فایل تو این فایل قرار میگیره حالا چرا مچ نمیشه و میگه کد اشتباهه به چند دلیل
یا از قبل برا شماره دیگه تقلا کردید و بعد تصمیم به تعویض شماره گرفتید
یا از قبل یکی نصب بوده و با حذفوایبر دوباره شماره جدید وارد کردید در حالی که فولدر قدیمو حذف نکردید.
راه حلی که خود وایبر پیشنهاد داده گفته تمام فولدرهای وایبر و برنامه رو حذف کنید و به مدت بیش از بیست و چهار ساعت صبر کنید.در صورت تقلا ب ای سه بار با کد میس مچ هرگز پیامی دریافت نخواهید کرد و تماسی صورت نخواهد گرفت براتون.
روی اندروید هم این مشکل رخ میده.

mahdi.b20
25-11-2014, 14:13
دوستان چطور میشه شماره های مزاحم را فیلتر کرد؟
ممنون

mohammadi_4u
25-11-2014, 14:16

سلام از مخاطبینتون یه اکسپورت بگیرید با گوشی انتقال بدید به. کامپیوتر. و بلو استک رو باز کنید و فایل کانتکت رو. دراگ کنید تو بلو استک گزینه سیو تو مموری کارد رو بزنید و وارد مخاطبین بلو استک شوید و گزینه import forum storage رو بزنید و خلاص...
در صورتی که بلو استک قدیمیه دراگ اند دروپ نداره و فایلو باید داخل داکیومنت سیستم بزارید و با اکسپلورر بلو استک به فولدر. Bstshared بروید و فایلو کپی به مموری کارت بلو استک کنید.راحته.
موفق باشید

mohammadi_4u
25-11-2014, 14:17
دوستان چطور میشه شماره های مزاحم را فیلتر کرد؟
ممنون

گزینه پریویسی block number

G U L D A N
25-11-2014, 14:53
سلام از مخاطبینتون یه اکسپورت بگیرید با گوشی انتقال بدید به. کامپیوتر. و بلو استک رو باز کنید و فایل کانتکت رو. دراگ کنید تو بلو استک گزینه سیو تو مموری کارد رو بزنید و وارد مخاطبین بلو استک شوید و گزینه import forum storage رو بزنید و خلاص...
در صورتی که بلو استک قدیمیه دراگ اند دروپ نداره و فایلو باید داخل داکیومنت سیستم بزارید و با اکسپلورر بلو استک به فولدر. Bstshared بروید و فایلو کپی به مموری کارت بلو استک کنید.راحته.
موفق باشید
در کل متوجه نشدم ! اگه یه آموزش عکس دار درست کنی ! ما را یک عمر بنده خود ساختی ....:n19:

sky1sky
25-11-2014, 18:19
ی سوال وایبر روی ویندوز سون نصب کردم
پوشه ای که حاوی Avatars viberهست دقیقا در کدوم مسیره ؟ منظورم پوشه ای که عکس های مخاطبین وایبر رو ذخیره کرده
بی زحمت اسم مسیر دقیق رو بگید؟ :n16: مرسی

مسیر پوشه پوشه ای که حاوی Avatars viberهست در ویندوز سون دقیقا در کدوم مسیره ؟ کسی نمی دونه بچه ها ؟؟؟:n16:

مهندس الهه
25-11-2014, 22:53
فولدر ساخته شده بنام وایبر در مموری حاوی فایلی هست بنام keychain که کد شناسایی گوشی شما با اون باید مچ بشه و نصب بشه .خلاصه مشخصات گوشی به عنوان تمپروری فایل تو این فایل قرار میگیره حالا چرا مچ نمیشه و میگه کد اشتباهه به چند دلیل
یا از قبل برا شماره دیگه تقلا کردید و بعد تصمیم به تعویض شماره گرفتید
یا از قبل یکی نصب بوده و با حذفوایبر دوباره شماره جدید وارد کردید در حالی که فولدر قدیمو حذف نکردید.
راه حلی که خود وایبر پیشنهاد داده گفته تمام فولدرهای وایبر و برنامه رو حذف کنید و به مدت بیش از بیست و چهار ساعت صبر کنید.در صورت تقلا ب ای سه بار با کد میس مچ هرگز پیامی دریافت نخواهید کرد و تماسی صورت نخواهد گرفت براتون.
روی اندروید هم این مشکل رخ میده.

پس فکر کنم بهتره یه بار وایبر رو پاک و دوباره نصب کنم

مهندس الهه
26-11-2014, 03:34
چجوری میشه ورژن اندرویدی وایبر رو تو پی سی دانلود کرد ؟
از یه سورس معتبر مثل گوگل

G U L D A N
26-11-2014, 14:05
با نسخه ویندوز میشه فبلم فرستاد ؟ چه جوری ؟

MOSTAFA_ABBASI
26-11-2014, 14:15
با نسخه ویندوز میشه فبلم فرستاد ؟ چه جوری ؟
فیلمو یه جا آپدیت کن بعد لینکش رو برای طرف مقابل یزار
:n02::n31::n08::n20:
خخخخ دیگه ببخشید راه حلم یکم مسخره بود.:n33:

ho3in2012
26-11-2014, 14:32
چجوری میشه ورژن اندرویدی وایبر رو تو پی سی دانلود کرد ؟
از یه سورس معتبر مثل گوگل
نسخه اندرویدیش رو میشه از سایت های apk-dlو evozi apk دانلود کن
یعنی آدرس گوگل پلی بهشون میدی لینک مستقیم بهت میدن
---------------------------------------------
برای اجراشم باید Bluestacks نصب کنی

mohammadi_4u
26-11-2014, 19:28
مسیر پوشه پوشه ای که حاوی Avatars viberهست در ویندوز سون دقیقا در کدوم مسیره ؟ کسی نمی دونه بچه ها ؟؟؟:n16:

C:\Users\user name\AppData\Roaming\ViberPC
فایلای مخفی سیستمی رو قابل نمایش کنید

mohammadi_4u
26-11-2014, 19:31
در کل متوجه نشدم ! اگه یه آموزش عکس دار درست کنی ! ما را یک عمر بنده خود ساختی ....:n19:

اول از مخاطبینتون که تو گوشی دارید یه خروجی بگیرید و انتقال بدید به سیستم. تا اینجاشو انجام بدید بقیش رو اموزش میزارم
اول مخاطبینمو دارم میکشم با موس درگ میکنم تو محیط بلو استک

بعد مرورگر پرونده رو باز میکنم و به فولدر شیر شده با نام بی اس تی فولدر bstfolder میرم
فایل کانتکت امده داخلش
فایلو کپی میکنم به sdcard اسم فولدر در تصویر مشخصه

و در اخر میرم به ایکن مخاطبین بلو استک و گوشه بالا سمت راست روش کلیک میکنم و ایمژورت رو میزنم و sdcard یا استرنج رو انتخاب میکنم بعد دوثانیه مخاطبین همه تو بلو استک امده و به وایبر و واتس و همه برنامه ها مورد نیاز اظاف میشه

گاهی اصلا نیاز به مرحله دوم و سوم برای کپی نیست و یظرب میتونید از مرحله یک به مرحله اخر برید
موفق باشید

sky1sky
28-11-2014, 17:40

چرا ؟
سلام هدفم فقط فعال کردن وایبر در ویندوز هست که مجبورم از این شبیه ساز ها استفاده کنم
bluestack نصب کردم و ازسایت های دیگه what's up o line رو ورژن اندرویدی اونا رو دانلود و در blustrack یدون هیچ مشکلی نصب و فعال کردم اما برای وایبر همش خطا می ده ورژن وایبر اندرویدی Viber.5.1.1.42 و Viber__v2.2 رو ازچندین سایت مختلف دانلود و نصب کردم ا
پیام می ده که نصب شده و ایکون وایبر عین عکس بالا اضافه میشه اما وقتی کلیک می کنم ران شه میگه a problem has occcured و اجرا نمیشه و همگی اونا در بلواستک دچار مشکل بودن
چه کار کنم برطرف شه؟؟؟؟؟

اندی رAndy.0.22. نصب کردم اما بعد نصب فقط شرت کات virtual box o andyمیاد روی دسکتاپ ویندوز و هر چی اندی رو کلیک می کنم اصلا ران نمیشه
کسی می دونه چرا؟؟؟؟؟

اا باید اندی رو از virtualboxفعال کنم ؟؟؟؟؟

مرسی:n16:

MOHAMMAD2010
28-11-2014, 17:47
راهی نیست بشه وایبر رو روی دو تا گوشی نصب کرد ؟ ( من یه گوشی دارم و یه تبلت که سیم کارت نمیخوره ) هر وقت با یکیشون وصل بشم دیگه با اون یکی نمیتونم وصل بشم چون میگه از یه جای دیگه وصل هستی !

Armin.Computer
28-11-2014, 21:10
سلام
دوستان این قابلیت جدید وایبر که اضافه شده چیه
فالو میشه کرد
مثلا بعضی افراد مشهور رو میشه فالو کرد

Armin.Computer
01-12-2014, 15:14
سلام
دوستان یک سوال داشتم
من وایبر دسکتاپ رو خیلی وقته روی لپ تاپم دارم
ولی نمی دونم چرا بعضی مواقع درصد cpu مصرف شده ی وایبر بالا میره
بیشتر اوقات هم با افزایش سرعت فن ممکنه همراه باشه
کسی این مشکل رو داره؟
نمی دونه این مشکل رو چه جوری میشه حل کرد؟؟؟؟

Milad4171
01-12-2014, 18:07
سلام
دوستان یک سوال داشتم
کسی این مشکل رو داره؟
این موضوع خیلی قابل احساس نیست.
من الان چک کردم وایبر در حالت فعال حدوداً 1 درصد از حجم Cpu رو اشغال میکنم (بین 0.8% تا 1.7% )
البته فن هم با بالا رفتن فعالیت Cpu فعال میشه که این موضوع واسه من رخ نمیده.

Armin.Computer
01-12-2014, 19:25
این موضوع خیلی قابل احساس نیست.
من الان چک کردم وایبر در حالت فعال حدوداً 1 درصد از حجم Cpu رو اشغال میکنم (بین 0.8% تا 1.7% )
البته فن هم با بالا رفتن فعالیت Cpu فعال میشه که این موضوع واسه من رخ نمیده.

میلاد اگر تا 17درصد بره چی؟؟؟؟؟؟

G U L D A N
01-12-2014, 19:45
با سلام
این برچسب ها ( شکلک ها ) داخل وایبر بعضی هاشون پولی هستند و نسخه -- شدش تو اینترنت برای گوشی هست ! آیا برای نسخه ویندوز هم همچین چیزی هست ؟

sky1sky
03-12-2014, 12:59
سلام توروخدا یکی کمک کنه بس که نرم افزار نصب و ریمو کنم دیگه خسته شدم :n03:
بلواستک BlueStacks.0.9.6.4092 نصب کردم
بلو استک دررست کار می کنه چون بقیه برنامه های اندرویدی اوکی هست
و وایبر ورژن های مختلف نصب کردم و روی بلو استک اکتیو میشه
در حال حاضر نسخه وایبر بلواستک Viber_2.3.0.692 هست که نصب می شه و اکتیو میشه بقیه ورژن ها مثل 3و 4 و 5 نصب کردم وایبر اندرویدی اما اصلااااااا روی بلواستک اکتیو نمیشدن و یا پیام viber has stopped میده واسه ورژن5
واسه ورژن 4 وایر هم پیام اپدیت کردن وایبر !!!!!

حالا که وایبر نسخه 2 روی بلواستک فعاله می خوام روی ویندوز فعالش کنم
وایبر ویندوز و می خوام فعال کنم همیش پیام زیر میاد
نسخه اخر اپدیتی وایبر ویندوز رو انلاین نصب کردم بازم همین خطا
نسخه 4.4 نصب کردم و 3 بازم همین خطا
چه کنم :n36:
چه ورژنی نصب کنم ک این طور نشه شاید مشکل چیز دیگه ایه !:n13:

kakapo
04-12-2014, 01:15
سلام رفقا خسته نباشین. بازم برگشتم با یه سوال دیگه:n02:
بچه ها اگه وضعیت آنلاین بودن یه شماره واسه یکی قابل دیدن نباشه اما واسه بقیه قابل دیدن باشه معنیش چیه ؟!!!!

majidli
04-12-2014, 10:28
سلام رفقا خسته نباشین. بازم برگشتم با یه سوال دیگه:n02:
بچه ها اگه وضعیت آنلاین بودن یه شماره واسه یکی قابل دیدن نباشه اما واسه بقیه قابل دیدن باشه معنیش چیه ؟!!!!
اصا این امکان وجود نداره
اگه شما تیک نمایش آنلاینتونو بردارین وضعیت آنملاین بودنتون واسه هیچ کس قابل مشاهده نی و همینطور شماهم نمیتونید وضعیت کسی رو ببینید

mohammadi_4u
04-12-2014, 21:32
در حال حاضر نسخه وایبر بلواستک Viber_2.3.0.692 هست که نصب می شه و اکتیو میشه بقیه ورژن ها مثل 3و 4 و 5 نصب کردم وایبر اندرویدی اما اصلااااااا روی بلواستک اکتیو نمیشدن و یا پیام viber has stopped میده واسه ورژن5

خب دوست عزیز وایبر که الان نصبه رو حذف نکنید و سپس نسخه پنج رو ش نصب کنید خلاص نیاز به اکتیو هم نداره دیگه
موفق باشید;)

kakapo
04-12-2014, 21:38
باور کن مجیدلی جان آنلاین بودن یکی از رفقام واسه من نشون داده نمیشه اما وقتی با یه شماره ی دیگه شمارشو نگاه می کنم می بینم نشون داده میشه!!! خودمم خیلی تعجب می کنم!

mohammadi_4u
05-12-2014, 10:47
باور کن مجیدلی جان آنلاین بودن یکی از رفقام واسه من نشون داده نمیشه اما وقتی با یه شماره ی دیگه شمارشو نگاه می کنم می بینم نشون داده میشه!!! خودمم خیلی تعجب می کنم!

شما بلوکید دوست گرامی . پیامتون هم اگه دلیور میشه تو سیستم نصب کرده طرف بعد بلوک همیشه افلاینه به گوشیش نمیرسه پیامتون به سیستمش میرسه و دلیور و در یک ان حذف میشه..واگه میدونید که بلوک نیستید در گوشیش. وایبرو اجرا کنید مینیمایز باشه و برید داخل فولدر وایبر در مموری کارت و غیر از فولدر ها همه فایلهای اطراف فولدر رو حذف کنید. سه چهار فایل مخفیه و اگه ورژن جدید دارید یک فایله و بعد وایبرو ببندید و بازش کنید تا دوباره فایلای رجیسترشو بسازه باید رفع بشه.

mohammadi_4u
05-12-2014, 10:59
سلام
دوستان یک سوال داشتم
کسی این مشکل رو داره؟

وایبر دستاپ هر چند روز خودشو برا استیکر و ورژنش چک میکنه و در صورت موجود بودن اپدیت در بکگراند اپ میکنه و شاید قبل اتمام اپدیت شما میبندیدش و ناتمام میمونه. و باز هم وقتی برای اپدیت تلاش میکنه مصرف سیپیو میبره بالا.بهتره وایبر اصلا تو استارت اپ اتومات فعال نباشه و فولدر وایبرو یه کپی بگیرید و از پروگرام فایل اد و رموو حذف کنید و از فولدر کپی شده استفادش کنید .

sky1sky
05-12-2014, 11:09
وایبر دستاپ هر چند روز خودشو برا استیکر و ورژنش چک میکنه و در صورت موجود بودن اپدیت در بکگراند اپ میکنه و شاید قبل اتمام اپدیت شما میبندیدش و ناتمام میمونه. و باز هم وقتی برای اپدیت تلاش میکنه مصرف سیپیو میبره بالا.بهتره وایبر اصلا تو استارت اپ اتومات فعال نباشه و فولدر وایبرو یه کپی بگیرید و از پروگرام فایل اد و رموو حذف کنید و از فولدر کپی شده استفادش کنید .
سلام ببخشید اگه وایبر واز (پروگرام فایل اد و رموو حذف کنید) حدف کنیم که یعنی ازکل سیستم حذف شده دیگه ! مگه بعدش اجرا میشه باز؟ ازکدوم فولدر باید دقیقا کپی بگیریم ؟ :n13:

mohammadi_4u
05-12-2014, 11:20
سلام ببخشید اگه وایبر واز (پروگرام فایل اد و رموو حذف کنید) حدف کنیم که یعنی ازکل سیستم حذف شده دیگه ! مگه بعدش اجرا میشه باز؟ ازکدوم فولدر باید دقیقا کپی بگیریم ؟ :n13:

سلام بله که اجرا میشه مثل بسیاری از برنامه های دیگه پرتابل میشه.
محل پیشفرض نصب پروگرام فایل فولدر وایبر هست. توجه کنید بعد حذف از پروگرام فایل لازمه تو سیستم دوباره کد وایبر وارد بشه.

sky1sky
05-12-2014, 12:42

خب دوست عزیز وایبر که الان نصبه رو حذف نکنید و سپس نسخه پنج رو ش نصب کنید خلاص نیاز به اکتیو هم نداره دیگه
موفق باشید;)

ببخشید متوجه نشدم:n13:

بینید توی بلواتسک فقط نسخه 2 وایبر فعال میشه نسخه های بالاتر هم حتی خواستم در بلواستک نصب و اکتیو کنم پیام می دادم باید وایبر رو اپدیت کنی !

حالا که 2 در بلو استک نصبه خواستم روی ویندوز هم فعال کنم اما هر نسخه ای که نصب می کنم موقع فعال سازی اون شماره ای می دم که در حال حاضر در لواستک فعاله ، پیام بالا رو میده یعنی هم ویندوز هم بلواستکت میگه واسه واه فعال کردن وایبر ویندوزت باید ورژن بالا نصب کن !!!

بی زحمت بیشتر راهنماییم کنید :n40:

mohammadi_4u
05-12-2014, 18:17
ببخشید متوجه نشدم:n13:

بینید توی بلواتسک فقط نسخه 2 وایبر فعال میشه نسخه های بالاتر هم حتی خواستم در بلواستک نصب و اکتیو کنم پیام می دادم باید وایبر رو اپدیت کنی !

حالا که 2 در بلو استک نصبه خواستم روی ویندوز هم فعال کنم اما هر نسخه ای که نصب می کنم موقع فعال سازی اون شماره ای می دم که در حال حاضر در لواستک فعاله ، پیام بالا رو میده یعنی هم ویندوز هم بلواستکت میگه واسه واه فعال کردن وایبر ویندوزت باید ورژن بالا نصب کن !!!

بی زحمت بیشتر راهنماییم کنید :n40:

سلام
ببینید نسخه دو که نصب هست مشخصا پیام بالا رو نمایش میده ولی شما. بدون اینکه حذفش کنید نسخه جدید رو نصب کنید تا پیامی مبنی بر اپدیت بده و با زدن اوکی وایبر جدید روی نسخه قدیم که فعال هست نصب بشه.مشکل رفع میشه و نیازی به اکتیو شدن هم نداره دوست عزیز.مشکلو منم داشتم که راهش همینه که گفتم. بعد نصب ورژن سه به بالا که روی همون دوی اکتیو شده نصب بشه پیام حذف میشه و کد اکتیو ویندوز نمایش داده میشه.اگه متوجه نشدید تصویر پیوست میکنم .اطلاع بدید

sky1sky
05-12-2014, 19:55
گزینه پریویسی block number

سلام :n01: ایا وایبر در بلو استک هم گزینه بلاک داره؟

من که در privacy seting کلیک می کنم وارد مرور گر بلواستکت میشه و وارد سایت وایبر قسمت policy میخواد شه
:n13: اثری ازبلاک نامبر نمیبینم

مرسی

mohammadi_4u
05-12-2014, 20:25
سلام :n01: ایا وایبر در بلو استک هم گزینه بلاک داره؟

من که در privacy seting کلیک می کنم وارد مرور گر بلواستکت میشه و وارد سایت وایبر قسمت policy میخواد شه
:n13: اثری ازبلاک نامبر نمیبینم

مرسی

سلام
وایبر در بلو استک دو حالت نصب داره حالت تبلت مود و حالت موبایل !اگر تبلت مود نصب بشه هیچ قابلیتی نداره و تنظیمات خاصی نداره ولی اگه موبایل مود نصب بشه کلی تنظیمات مانند گوشی داره
هنگام نصب وایبر در بلو استک برای وارد کردن کد و اکتیو کردن اگر کد به (وایبر) گوشی فرستاده بشه این تبلت مود هست و از قبل وایبر نصب باید باشه روی یک گوشی. ولی اگه همون لحظه که شماره رو وارد کردید پایینش یه لینک هست نوشته
This device is my phone رو کلیک کنیم حالت موبایل مود هست و گزینه تنظیمات کامل خواهد بود.
کل مطالب بالا به کنار. شما داخل گزینه پریویسی نوتیک میشوید از گفته شما مشخصه دارید داخل نونیک یا هشدارهای امنیتی وایبرمیشوید.
سومین گزینه از (بالا)هست برای بلوک کردن ولی پریویس پلیسلیی گزینه دوم سوم از( اخر) لیست تنظیماته! شما داخل گزینه دوم از اخر میشوید
این تصویر رو ببینید

mohammadi_4u
05-12-2014, 20:36
سلام
وایبر در بلو استک دو حالت نصب داره حالت تبلت مود و حالت موبایل !اگر تبلت مود نصب بشه هیچ قابلیتی نداره و تنظیمات خاصی نداره ولی اگه موبایل مود نصب بشه کلی تنظیمات مانند گوشی داره
هنگام نصب وایبر در بلو استک برای وارد کردن کد و اکتیو کردن اگر کد به (وایبر) گوشی فرستاده بشه این تبلت مود هست و از قبل وایبر نصب باید باشه روی یک گوشی. ولی اگه همون لحظه که شماره رو وارد کردید پایینش یه لینک هست نوشته
This device is my phone رو کلیک کنیم حالت موبایل مود هست و گزینه تنظیمات کامل خواهد بود.
کل مطالب بالا به کنار. شما داخل گزینه پریویسی نوتیک میشوید از گفته شما مشخصه دارید داخل نونیک یا هشدارهای امنیتی وایبرمیشوید.
سومین گزینه از (بالا)هست برای بلوک کردن ولی پریویس پلیسلیی گزینه دوم سوم از( اخر) لیست تنظیماته! شما داخل گزینه دوم از اخر میشوید
این تصویر رو ببینید

ضمن اینکه نسخه قبل از نسخه چهار گزینه بلوک نداره

sasan.69
05-12-2014, 20:47
از موقعی که ورژن جدید آپدیت کردم .وایر شماره جدید رو شناسایی نمیکنه و به لیستا اضافه نمیکنه؟؟ اشکال از کجاس؟

vahid78
05-12-2014, 21:12
سلام دوستان

اخیرا مشکلی پیدا کردم که وقتی وایبرو باز میکنم میگه شمارتو وارد کن که کد فعالساز بفرستم برات .
بعد وقتی شمارمو وارد میکنم خطا میده.

خط یکی از دوستامو گذاشتم و پیام فعالسازی برام اومد
اما بعد از ده دقیقه این هم غیرفعال شد

وایبر نسخه ها قبل هم دانلود کردم ولی مشکل پا برجاست

مشکل از چیه؟

mohammadi_4u
06-12-2014, 08:27
از موقعی که ورژن جدید آپدیت کردم .وایر شماره جدید رو شناسایی نمیکنه و به لیستا اضافه نمیکنه؟؟ اشکال از کجاس؟

سلام از تنظیمات وایبر یکبار گزینه سینک کانتکت sync contact رو غیر فعال کنید و وایبر رو فورس استوپ کنید. سپس وایبر رو باز کنید و در منوی مخاطبین امگشت خودتون رو رو به پایین بکشید تا تلاش برای سینک کنه سپس به تنظیمات رفته و گزینه سینک کانتکتو شو آل کانتکت رو فعال کنید و دو مرتبه مخاطبین را به سمت پایین با انگشت خود بکشید تا اون لودینگ سینک کانتکت بالای مخاطبین نمایش داده بشه.بهتره همیشه مخاطبین با +98. ذخیره بشه تا با شماره های ناشناس از کشورهای دیگه مشکلی نداشته باشید.

mohammadi_4u
06-12-2014, 08:38
سلام دوستان

اخیرا مشکلی پیدا کردم که وقتی وایبرو باز میکنم میگه شمارتو وارد کن که کد فعالساز بفرستم برات .
بعد وقتی شمارمو وارد میکنم خطا میده.

خط یکی از دوستامو گذاشتم و پیام فعالسازی برام اومد
اما بعد از ده دقیقه این هم غیرفعال شد

وایبر نسخه ها قبل هم دانلود کردم ولی مشکل پا برجاست

مشکل از چیه؟

سلام
این یعنی اینکه وایبر فایل رجیسترشو مداوم نمیتونه در گوشی بارگزاری یا ثبت کنه که چندین دلیل میتونه باشه و این مورد بیرونی از سمت وایبر یا اینترنتتون نیست و کاملا به برنامه های نصب شده و تسک کیل و ... ربط داره .صددرصد وقتی دودفعه ارسال کد کنه بلوک میشه خط و خط،جدید لازمه و اینکه در صورت تداوم خط برای همیشه بلوک میشه و باید کلی ایمیل بازی کنید تا رفع بلاک بشه.
ابتدا اگه انتی ویروسی فایروالی تسک کیل یا از این قبل برنامه ها دارید مطمئن شوید دسترسی به استرنج یا همون دسترسی،نوشتن و خواندن وایبر به حافظه رو نگرفته باشه چون اولین چیزی که وایبر لازم داره این دسترسی خواهد بود و هرگونه حذف و تغییر در این دسترسی دقیقا مشکلی که دارید رو بوجود میاورد.اگر تمام گفته های بالارو رد میکنید (وتو کردید):-) کافیه محل نصب برنامه هارو از حافظه فعلی به مموری دوم انتخاب کنید بعد مشکل رفع میشه.ولی مطمئنم چون خودم دسترسی لوکال و لوکیشن و تماس ویدیو و چندتا دیگه رو از وایبر حذف کردم دیدم مشکل فعلی شما پیش اومد. سرتون درد اوردم چک کنید برنامه هارو

Golbarg01
06-12-2014, 13:38
دوستان اگه کسی شمارمونو داشته باشه و جی پی اس گوشی ما هم روشن باشه می تونه از طریق وایبر یا برنامه های دیگه مثل لاین و واتساپ و تانگو و ... آدرس دقیق ما رو پیدا کنه؟ یا ما تا خودمون نخوایم و موقع مسیج دادن گزینه location رو on نکنیم نمیشه؟
از طریق نرم افزارهای جانبی یا وارد بودن به ترفندهای این برنامه ها یا -- و اینجورچیزا نمی تونه پیدا کنه؟

mohammadi_4u
06-12-2014, 14:10
دوستان اگه کسی شمارمونو داشته باشه و جی پی اس گوشی ما هم روشن باشه می تونه از طریق وایبر یا برنامه های دیگه مثل لاین و واتساپ و تانگو و ... آدرس دقیق ما رو پیدا کنه؟ یا ما تا خودمون نخوایم و موقع مسیج دادن گزینه location رو on نکنیم نمیشه؟
از طریق نرم افزارهای جانبی یا وارد بودن به ترفندهای این برنامه ها یا -- و اینجورچیزا نمی تونه پیدا کنه؟

جیپی اس روشن باشه میتونه چه اون لوکیشنتون فعال باشه در وایبر چه نباشه ولی کار هرکسی نیست.گزینه لوکیشن رو کلا در گوشی غیرفعال کنید چون با برنامه جانبی راحت پیدا میشه کرد ..

Golbarg01
06-12-2014, 15:07
جیپی اس روشن باشه میتونه چه اون لوکیشنتون فعال باشه در وایبر چه نباشه ولی کار هرکسی نیست.گزینه لوکیشن رو کلا در گوشی غیرفعال کنید چون با برنامه جانبی راحت پیدا میشه کرد ..

راحت میشه پیدا کرد یا کار هر کسی نیست؟
یعنی اپلیکیشن لوکیشن و مپ رو غیرفعال کنم ولی جی پی س روشن باشه؟ یا جی پی اس رو هم خاموش کنم؟
اون برنامه های جانبی چیه؟
آیکون لوکیشن در وایبر رو هم میشه حذفش کرد همون که در قسمت تایپ مسیج ها هست؟

mohammadi_4u
06-12-2014, 15:39
راحت میشه پیدا کرد یا کار هر کسی نیست؟
یعنی اپلیکیشن لوکیشن و مپ رو غیرفعال کنم ولی جی پی س روشن باشه؟ یا جی پی اس رو هم خاموش کنم؟
اون برنامه های جانبی چیه؟
آیکون لوکیشن در وایبر رو هم میشه حذفش کرد همون که در قسمت تایپ مسیج ها هست؟

کافیه یکم برنامه بلد باشید و دسترسی برنامه ای رو به وایبر یا هرچی تغییر بدید و هرکی طرفتون هست بنصبه ! مثلا صدتا برنامه سراغ دارم تو کافه بازار همینکارو میکنن.
از تنظیمات لوکیشن موقعیت رو خاموش کنید هم جی پی اس هم گوگل لوکیشن.
بله میشه حذف کرد داخل فایل androidmanifest.xml. که بازم کار هرکسی نیست ;)

mohiol
10-12-2014, 07:15
دوستان ميشه راهنمايي كنيد من گوشي هوشمند ندارم چطوري بايد تو وايبر ثبت نام كنم و از وايبر دسكتاب استفاده كنم ايا شما راهي بلديد؟ چون نوشته بايد براي ثبت نام با نسخه موبايل ست بشه من چيكار كنم

mohammadi_4u
10-12-2014, 08:01
دوستان ميشه راهنمايي كنيد من گوشي هوشمند ندارم چطوري بايد تو وايبر ثبت نام كنم و از وايبر دسكتاب استفاده كنم ايا شما راهي بلديد؟ چون نوشته بايد براي ثبت نام با نسخه موبايل ست بشه من چيكار كنم

سلام
در بلواستک در سیستم نصب کنید سپس نسخه دسکتاپ رو فعال کنید .

mohiol
14-12-2014, 08:52
من نرم افزار هاي ANDY و WINDROY اين اررور ميده و اجرا نميشه چه طوري بايد مشكل برطرف كنم
The procedure entry point GetTickCount64 could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dlll

milad0x
14-12-2014, 13:26
سلام
از طریق وایبر دسکتاپ نمیشه ویدئو ارسال کرد؟

mohammadi_4u
14-12-2014, 19:02
سلام
از طریق وایبر دسکتاپ نمیشه ویدئو ارسال کرد؟

هنوز خیر نمیشه.

mohammadi_4u
14-12-2014, 19:06
من نرم افزار هاي ANDY و WINDROY اين اررور ميده و اجرا نميشه چه طوري بايد مشكل برطرف كنم
The procedure entry point GetTickCount64 could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dlll

این دو برنامه نصب نکردم ولی معمولا ارور dynamic link به. برنامه net framework هست و پکیج های اپدیت مایکروسافت .نت فریم ورک رو اپدیت کنید.

SIMON137
14-12-2014, 20:22
رو گوشی زدم وایبر آپدیت شد ولی از وقتی آپدیت شده
وایبر رو ios مدام ارور no connectivity میده در صورتی که اینترنت وصله ! اکتیو نمیشه بشه ازش استفاده کرد ولی مسیج برام میاد تو نوتیفیکیشن !!! چه کنیم ؟!

mohammadi_4u
14-12-2014, 23:24
رو گوشی زدم وایبر آپدیت شد ولی از وقتی آپدیت شده
وایبر رو ios مدام ارور no connectivity میده در صورتی که اینترنت وصله ! اکتیو نمیشه بشه ازش استفاده کرد ولی مسیج برام میاد تو نوتیفیکیشن !!! چه کنیم ؟!

سلام
طبق نوشته های این سایت
گفته تو ورژن جدید سرور اپدیت شده و برای کسانی که با سیستم اپدیتش کنند این مشکل پیش نمیاد.
بهتره تا رفع مشکل سرور از نسخه قبل. استفاده کنید.

sky1sky
17-12-2014, 03:20
اول از مخاطبینتون که تو گوشی دارید یه خروجی بگیرید و انتقال بدید به سیستم. تا اینجاشو انجام بدید بقیش رو اموزش میزارم
اول مخاطبینمو دارم میکشم با موس درگ میکنم تو محیط بلو استک

بعد مرورگر پرونده رو باز میکنم و به فولدر شیر شده با نام بی اس تی فولدر bstfolder میرم
فایل کانتکت امده داخلش

فایلو کپی میکنم به sdcard اسم فولدر در تصویر مشخصه

و در اخر میرم به ایکن مخاطبین بلو استک و گوشه بالا سمت راست روش کلیک میکنم و ایمژورت رو میزنم و sdcard یا استرنج رو انتخاب میکنم بعد دوثانیه مخاطبین همه تو بلو استک امده و به وایبر و واتس و همه برنامه ها مورد نیاز اظاف میشه

گاهی اصلا نیاز به مرحله دوم و سوم برای کپی نیست و یظرب میتونید از مرحله یک به مرحله اخر برید
موفق باشید
سلام
1-چرا در بلو استک ام گزینه btsfolder مثل عکس شما نیس!!!!

2-در وایبر بلواستک میخوام کانکت ذخیره کنم اما وقتی addمیزنم و شماره و اسم طرف و ok ها رو میزنم هنوز شماره مخاطب ذخیره نمیشه !!وهمچنان عدد در قسمت هیستوری میفته
شماره ها با هر دوفرمت 0098 و +98 و بدون کد 98 تست کردم فایده نداشت

بی زحمت راه حل مرسی:n16:

mohiol
17-12-2014, 06:25
این دو برنامه نصب نکردم ولی معمولا ارور dynamic link به. برنامه net framework هست و پکیج های اپدیت مایکروسافت .نت فریم ورک رو اپدیت کنید.

با سي دي ويندوز ويندوز تعمير كردم اخرين ورژن درايور كارت گرافيكم دانلود و نصب كردم
اما هنوز مشكل باقي است

mohammadi_4u
17-12-2014, 15:58
سلام
1-چرا در بلو استک ام گزینه btsfolder مثل عکس شما نیس!!!!

2-در وایبر بلواستک میخوام کانکت ذخیره کنم اما وقتی addمیزنم و شماره و اسم طرف و ok ها رو میزنم هنوز شماره مخاطب ذخیره نمیشه !!وهمچنان عدد در قسمت هیستوری میفته
شماره ها با هر دوفرمت 0098 و +98 و بدون کد 98 تست کردم فایده نداشت

بی زحمت راه حل مرسی:n16:

سلام
خب مهم اینه که به بلو استک انتقال بدید حالا هر فولدری باشه باشه اصلا انتقال بدید به ادرس
Program data/bluestacks/shared folder
بعد داخل اکسپلور بلو استک نمایش داده میشه. و میتونید ایمپورت کنید.
بلو استک اگه کانتکت ذخیره نکنه یا کلا اندروید این مشکل برمیگرده به
Contact storage.apkکه ناقصه یا یه مشکلی داره
اول به خود مخاطبین برید و یه کانتکت ذخیره کنید ببینید ذخیره میشه؟
شماره ها برای مخاطبین ایرانی نیازی به +98 نیست مگر مخاطب یا شماره شما مال کشور غیر ایران باشه.
اگه نتونستید یه زمان تعیین کنید با تم ویور یک دقیقه درستش کنم فقط قبلش یه ای اس اکسپلور نصب کنید و مخاطبینتون هم یه جایی رو دستاپ بزارید

mohammadi_4u
17-12-2014, 16:09
با سي دي ويندوز ويندوز تعمير كردم اخرين ورژن درايور كارت گرافيكم دانلود و نصب كردم
اما هنوز مشكل باقي است

پکیج اپدیت ماکروسافت نصب کردید؟ netframe work. با گرافیک جدید نصب میشه. C++ و چندتا دیگه لازمه .ران از ادمین کنیدو نصب برنامه کنید اگه ادمین نیستید و پکیج
Visual C++ Redistributable
رو نصب کنید.اگه این دو پیش نیاز نصب بود داخل add or remove سیستم باید اسماشون باشه.

sky1sky
18-12-2014, 02:43
سلام
خب مهم اینه که به بلو استک انتقال بدید حالا هر فولدری باشه باشه اصلا انتقال بدید به ادرس
شماره ها برای مخاطبین ایرانی نیازی به +98 نیست مگر مخاطب یا شماره شما مال کشور غیر ایران باشه.
اگه نتونستید یه زمان تعیین کنید با تم ویور یک دقیقه درستش کنم فقط قبلش یه ای اس اکسپلور نصب کنید و مخاطبینتون هم یه جایی رو دستاپ بزارید
سلام مرسی:n16:
تست میکنم خبرش رومی دم
میشه همه برنامه های گیمgame تبلغاتی که وفتی بلواستک رو باز می کنیم حذفشون کنیم یا نه:n13:

مرسی مجدددد :n40:

mohammadi_4u
18-12-2014, 06:44
سلام مرسی:n16:
تست میکنم خبرش رومی دم
میشه همه برنامه های گیمgame تبلغاتی که وفتی بلواستک رو باز می کنیم حذفشون کنیم یا نه:n13:

مرسی مجدددد :n40:

سلام apex luncher رو نصب کنیدو لانچر پیشفرض قرار بدید سرعت بلو استک خیلی بیشتر میشه .تبلیغات هم میره پی کارشون

sky1sky
20-12-2014, 01:46
سلام :n16: ازسرویسهای ویندوز هر وقت سرویس bluestack update service
رو غیر فعال می کنم همزمان میبینم سرویس bluestack android service هم باش غیر فعال میشه

از طرفی هر وقتم روی برنامه bluestack کلیک میکنم که اجرا شه وقتی به قسمت سرویس های ویندوز مراجعه میکنم

هر دو سرویس بالا با هم دیگه وضعیت status; started مصل عکس start up type: automatic
پیدامی کنن
علت میدونین چیه؟؟؟؟ مرسی

پی نوشت: اقا من با این سرویس های اپدیت برنامه ها مشکل دارم آب مون با هم توی یه جوب نمیره
همشم تقصیر این نت مزخرف ماست که حجمیه و نمی خوام ترافیکک صرف اپدیت شه

sky1sky
20-12-2014, 02:05
سلام

سلام اره bluestack میتونه کانتکت ها رو ذخیره کنه مثلا در واتس آپ ذخیره میشن
و چون سینک میشد اتومات با وایبر، کانتنک هایی که واتس اپ بودن و وایبر داشتن در واییر ام اتومات
addشدن بعدش رفتم کانتکت ها در whats up و تیک سینک با وایبر رو بر داشتم بعد اون یه چند تا کانتک ازوایبر حذف کردم خواستم اضافه کنم چن تای دیگه اما نشد
دوباره در واتس اپ تیک سینک رو زدم اما دیگه فایده نداره
و حتی بعد وارد کردن شماره و اسم و ذخیره زدن
هیچ اتفاقی نمیفته و هنوز به صورت شماره نشون داده مشه
همه کانتک ها رو حذف کردم و واتس اپ حذف کردم خواستم فقط به وایبر اضافه کنم اما وقتی add میزنم اخر کار انگاری ذخیره .نمیشه اصلا!!
مرسی پیشاپیش :n16:

m.a-hp
20-12-2014, 02:26
یه سوال خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده اونم اینه که درآمد این شرکت از کجاست؟ چرا باید سرویس هاشو رایگان در اختیار عموم قرار بده؟ :n13:

mohammadi_4u
20-12-2014, 07:47
سلام اره bluestack میتونه کانتکت ها رو ذخیره کنه مثلا در واتس آپ ذخیره میشن
و چون سینک میشد اتومات با وایبر، کانتنک هایی که واتس اپ بودن و وایبر داشتن در واییر ام اتومات
addشدن بعدش رفتم کانتکت ها در whats up و تیک سینک با وایبر رو بر داشتم بعد اون یه چند تا کانتک ازوایبر حذف کردم خواستم اضافه کنم چن تای دیگه اما نشد
دوباره در واتس اپ تیک سینک رو زدم اما دیگه فایده نداره
و حتی بعد وارد کردن شماره و اسم و ذخیره زدن
هیچ اتفاقی نمیفته و هنوز به صورت شماره نشون داده مشه
همه کانتک ها رو حذف کردم و واتس اپ حذف کردم خواستم فقط به وایبر اضافه کنم اما وقتی add میزنم اخر کار انگاری ذخیره .نمیشه اصلا!!
مرسی پیشاپیش :n16:

سلام مجدد
از تنظیمات مخاطبین بلواستک گزینه فیلتر همه رو مارکدار کنید و سپس به وایبر رفته. و از تنظیماتش گزینه show all contact و sync all رو غیر فعال کنید. سمت مخاطبین با دراگ کردن موس صفحه رو بکشید پایین تا علامت چرخش اون فلش جهت سینک ظاهر بشه از وایبر برید بیرون و فورس استوپ کنید سپس دوباره بازش کنید و دوتا گزینه که بدون مارک کردید مارکدار کنید و دومرتبه با دراگ و کشیدن موس کل مخاطبین وایبر دار نمایان میشه. چندین پیست قبل اینو توضیح دادم .

mohammadi_4u
20-12-2014, 07:54
سلام :n16: ازسرویسهای ویندوز هر وقت سرویس bluestack update service
رو غیر فعال می کنم همزمان میبینم سرویس bluestack android service هم باش غیر فعال میشه

از طرفی هر وقتم روی برنامه bluestack کلیک میکنم که اجرا شه وقتی به قسمت سرویس های ویندوز مراجعه میکنم

هر دو سرویس بالا با هم دیگه وضعیت status; started مصل عکس start up type: automatic
پیدامی کنن
علت میدونین چیه؟؟؟؟ مرسی

پی نوشت: اقا من با این سرویس های اپدیت برنامه ها مشکل دارم آب مون با هم توی یه جوب نمیره
همشم تقصیر این نت مزخرف ماست که حجمیه و نمی خوام ترافیکک صرف اپدیت شه

شما حتی گزینه اپدیت رو غیر فعال کرده باشید و سرویسش دیسایبل باشه ولی رو ایکن پایین سمت ساعت ویندوز خاموش نشده گزینه update یعنی هنوز فعاله در استارت اپ.بلواستک رو از استارت اپ ویندوز بردارید هم سرعت بهبود پیدا میکنه هم اپدیت سرویس خودبخود نمیاد بالا.سه سروبس داره در استارت اپ یکی نوتیفیکیشن یکی اپدیت یکی هم خودش .بعد حذف از گزینه استارت اپ ویندوز دوگزینه اضافی دیسایبل کنید .ضمنا اگه زیاد این سرویسو دستکاری کنید بلواستک رو منوی بوت لودینگ گیر میکنه!

mohammadi_4u
20-12-2014, 08:08
یه سوال خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده اونم اینه که درآمد این شرکت از کجاست؟ چرا باید سرویس هاشو رایگان در اختیار عموم قرار بده؟ :n13:
من هم که هیچ نیروی کاری تحت نت در اختیارم نیست اگر بتونم کل مکالمات و پیامهای چندین ملت رو شنود کنم حاظرم نه تنها رایگان بلکه پول هم بهشون بدم تا از سرویس استفاده کنن/عکس مخابرات ایران:D
سواز این قضیه هر مقطع زمانی بخان این شرکت ها مشخصات و ذهنیات و روان کاربراشون رو طبقه بندی شده در اهدافشون به کار میبرن.خیلی کارا میشه کرد خییییلی..

mohiol
25-12-2014, 09:18
سلام من نرم افزار YouWave_Android نصب كردم اما هنگام اجرا صفحه اين شكلي ميشه و سمت راست نرم افزار تصوير دسكتاب نشون ميده و لطفا راهنمايي كنيد

موقعي كه روي نرم افزار كليك مي كنم براي اجرا اين پيغام ميده
Android OS not ready.please wait a few seconds before retrying

mohammadi_4u
26-12-2014, 08:59
سلام من نرم افزار YouWave_Android نصب كردم اما هنگام اجرا صفحه اين شكلي ميشه و سمت راست نرم افزار تصوير دسكتاب نشون ميده و لطفا راهنمايي كنيد

موقعي كه روي نرم افزار كليك مي كنم براي اجرا اين پيغام ميده
Android OS not ready.please wait a few seconds before retrying

سلام
نت فریم ورک رو اپدیت کنید .
وایبر در یوویو تاجایی که یادمه کرش میشد و جواب نمیداد .مگر نسخه ای جدید امده باشه
قطعات سیستم هم در لود سیستم برنامه یو ویو بسیار دخیل هستند قطعه ضعیفباعث دیر لود شدن میشود

mohiol
26-12-2014, 09:36
سلام
نت فریم ورک رو اپدیت کنید .
وایبر در یوویو تاجایی که یادمه کرش میشد و جواب نمیداد .مگر نسخه ای جدید امده باشه
قطعات سیستم هم در لود سیستم برنامه یو ویو بسیار دخیل هستند قطعه ضعیفباعث دیر لود شدن میشود

نت فريمورك چند مي خواد؟

sky1sky
28-12-2014, 20:41
نت فريمورك چند مي خواد؟

youwave نصب کردم قبلا و به درستی اجرا میشد فریم ورک های زیر نصبه
.net farmwork 2
3
3.5
4
4 extended

sky1sky
28-12-2014, 23:19
سلام :n01: می خوام وایبر از طریق youwaveاکتیوکنم نصب کردم وایبر چندین ورژن مختلف هم تست کردم واسه همه شون پیام زیر می ده یعنی بعد وارد کردن شماره پیام میده که کد به وایبر نصب شده روی موبایل میاد اما روی موبایل اصلا وایبر نصب نیس! بعدش گزینه resend code هم میاد چند ار هم اونو میزنم اما کدی نمیاد ! چرا در بلو استک که شماره وارد می کردیم کد رو پیامک می کرد اما در این نرم افزار پیامک ها از طریق پیامک نمیررسه و خودشم گفته پیامکی نیست و کد از وایبر نصب شده روی موبایل میاد !!! یعنی راه دیگه ای نیست با youwaveفعال شه؟؟؟؟ مرسی

mohammadi_4u
29-12-2014, 08:33
سلام :n01: می خوام وایبر از طریق youwaveاکتیوکنم نصب کردم وایبر چندین ورژن مختلف هم تست کردم واسه همه شون پیام زیر می ده یعنی بعد وارد کردن شماره پیام میده که کد به وایبر نصب شده روی موبایل میاد اما روی موبایل اصلا وایبر نصب نیس! بعدش گزینه resend code هم میاد چند ار هم اونو میزنم اما کدی نمیاد ! چرا در بلو استک که شماره وارد می کردیم کد رو پیامک می کرد اما در این نرم افزار پیامک ها از طریق پیامک نمیررسه و خودشم گفته پیامکی نیست و کد از وایبر نصب شده روی موبایل میاد !!! یعنی راه دیگه ای نیست با youwaveفعال شه؟؟؟؟ مرسی

سلام
گوشه پایین سمت چپ بخونید تو تصویر"
گفته اگه این وسیله جدیده اینجا کلیک کن تا کد بدمت. بعد اخطار اوکی رو بزنید و رو اون لینک click if device...... کلیک کنید

mohammadi_4u
29-12-2014, 08:35
youwave نصب کردم قبلا و به درستی اجرا میشد فریم ورک های زیر نصبه
.net farmwork 2
3
3.5
4
4 extended

همین که دارید زیادشم هست .قطعاتتون سرعت لازم داره ایا؟

o3tad
30-12-2014, 22:55
چجوری میشه تو نسخه پی سی شکلک ها رو حفظ کرد ؟ وقتی دی اکتوی می کنم همه شکلکا می پره ؟؟؟ یعنی دوباره باید همشون دانلود بشه که حجم زیادی مصرف می کنه

Armin.Computer
30-12-2014, 23:28
چجوری میشه تو نسخه پی سی شکلک ها رو حفظ کرد ؟ وقتی دی اکتوی می کنم همه شکلکا می پره ؟؟؟ یعنی دوباره باید همشون دانلود بشه که حجم زیادی مصرف می کنه

راست میگه
خیلی حجم مصرف می کنه

rmd
31-12-2014, 01:21
من میخوام نسخه بادا دانلود کنم اما مث اینکه دیگه ارائه نشده... لامصب وایبر لازمم ... کاش گوشیمو آپدیت کرده بودم ... :n23:

rmd
31-12-2014, 01:44
اینقدر بچه ها بهم گفتند بیا وایبر بیا وایبر (یا لاین...) دیگه واجب شد گوشیمو آپدیت کنم... (البته حیف پول... کاش میشد رو همین گوشی بنصبم... من هیچوقت عشق گوشی نبودم .... خوشم نمیاد کلا از گوشی... بعضی روزا چند روز میشه که اصن یادم میره گوشیمو کجا گذاشتم!:n02:)

حالا یه سوال از بچه ها داشتم چون کنجکاو شدم...

وایبر چقدر شبیه به فیس بوکه ؟! توی وایبر فقط میشه به طرفت مستقیم پی ام بدی؟ یعنی وال و این چیزا نداره؟!

ما که خیلی فیس بوکو دوس داشتیم ولی همه دوستام رفتند وایبر و لاین ... دیگه خیلی سوت و کور شده فیس... :n03:

حالا گوشی چی بگیرم؟! از اندروید هم اصلا خوشم نمیاد ... هیچی اپلی نمیشه ... حیف که اوضاع مالیم خرابه... ولی بخدا حیفه آدم میاد توی ایران پول به گوشی بده با این وضع شخماتیک دلار... و مجبور باشی گوشی مید این چاین هم بخری...

MOSTAFA_ABBASI
31-12-2014, 13:17
اینقدر بچه ها بهم گفتند بیا وایبر بیا وایبر (یا لاین...) دیگه واجب شد گوشیمو آپدیت کنم... (البته حیف پول... کاش میشد رو همین گوشی بنصبم... من هیچوقت عشق گوشی نبودم .... خوشم نمیاد کلا از گوشی... بعضی روزا چند روز میشه که اصن یادم میره گوشیمو کجا گذاشتم!:n02:)

حالا یه سوال از بچه ها داشتم چون کنجکاو شدم...

وایبر چقدر شبیه به فیس بوکه ؟! توی وایبر فقط میشه به طرفت مستقیم پی ام بدی؟ یعنی وال و این چیزا نداره؟!

ما که خیلی فیس بوکو دوس داشتیم ولی همه دوستام رفتند وایبر و لاین ... دیگه خیلی سوت و کور شده فیس... :n03:

حالا گوشی چی بگیرم؟! از اندروید هم اصلا خوشم نمیاد ... هیچی اپلی نمیشه ... حیف که اوضاع مالیم خرابه... ولی بخدا حیفه آدم میاد توی ایران پول به گوشی بده با این وضع شخماتیک دلار... و مجبور باشی گوشی مید این چاین هم بخری...
وایبر کلا با فیسبوک فرق داره شبیش نیست به نظرم.
والپیپر و... هم داره.
استیکر و... هم داره.
بودجتون چه قدره؟
پیشنهاد می کنم یه گوشی اندرویدی با حداقل رم 2 بگیرید.(توی تاپیک مشاوره گوشی های اندروید مطرح کنید)
آیفون هم که قیمتش زیاده و امکانات زیادی نداره.

rmd
31-12-2014, 14:19
وایبر کلا با فیسبوک فرق داره شبیش نیست به نظرم.
والپیپر و... هم داره.
استیکر و... هم داره.
بودجتون چه قدره؟
پیشنهاد می کنم یه گوشی اندرویدی با حداقل رم 2 بگیرید.(توی تاپیک مشاوره گوشی های اندروید مطرح کنید)
آیفون هم که قیمتش زیاده و امکانات زیادی نداره.

سلام دوست خوب.
فعلا با BlueStacks وایبرمو راه اندازی کردم...
شما در مورد این برنامه تجربه ای دارید؟!
فقط یه مشکلی که وجود داشت یک مخاطب رو ذخیره کردم بقیه رو نمیدونم چجوری باید بیارم توی لیست مخاطبام...
نمیشه گوشی رو به لپتاپ وصل کرد همه رو خودش اد کنه ؟!
یه سوال مبتدیانه : تو وایبر باید مث فیس بوک اد کنی دوستانت رو یا همون که توی مخاطبانت باشه یعنی اده... بعد چرا دو نوع مسیج داشت یکیو توی پرانتز نوشته بود (فری) و اون یکی رو ننوشته بود.. یعنی هزینه داره برای سیمکارت اون نوع دومی ؟! :n13:

در مورد خرید گوشی معلوم نیست کی بخرم ... تصمیم نگرفتم چقدر هزینه کنم ... بعضی وقتا میگم یه گوشی حداکثر 500 بگیرم و بعضی وقتا میگم هزینه کنم و گوشی خوب بگیرم ... به همین خاطر به تاخیر افتاده همه ش...

MOSTAFA_ABBASI
31-12-2014, 14:25
سلام دوست خوب.
فعلا با BlueStacks وایبرمو راه اندازی کردم...
شما در مورد این برنامه تجربه ای دارید؟!
فقط یه مشکلی که وجود داشت یک مخاطب رو ذخیره کردم بقیه رو نمیدونم چجوری باید بیارم توی لیست مخاطبام...
نمیشه گوشی رو به لپتاپ وصل کرد همه رو خودش اد کنه ؟!
یه سوال مبتدیانه : تو وایبر باید مث فیس بوک اد کنی دوستانت رو یا همون که توی مخاطبانت باشه یعنی اده... بعد چرا دو نوع مسیج داشت یکیو توی پرانتز نوشته بود (فری) و اون یکی رو ننوشته بود.. یعنی هزینه داره برای سیمکارت اون نوع دومی ؟! :n13:

در مورد خرید گوشی معلوم نیست کی بخرم ... تصمیم نگرفتم چقدر هزینه کنم ... بعضی وقتا میگم یه گوشی حداکثر 500 بگیرم و بعضی وقتا میگم هزینه کنم و گوشی خوب بگیرم ... به همین خاطر به تاخیر افتاده همه ش...
خب به نظر من با andy راه اندازی کنی بهتره چون ایمولیتور بهتریه.
بله حدودا 7 8 ماهی باهاش سر و کار دارم :n02:
خیر نمی شه این کارو کرد.
توی مخاطبات که باشه یعنی اده.
مسیج هاش که همه فری هستن.
ولی اگه بخوای از وایبر به سیم کارت یکی زنگ بزنی پولیه.
ولی وایبر به وایبر مجانیه.
ایشالا یه گوشی خوب می خری.:n06:
راستی به نظرم از تلگرام یا telegram استفاده کن.
سریع تره می تونی فایل بفرستی امن هستش و مثل وایبر جاسوسی نیست و...

rmd
01-01-2015, 01:36
در ادامه سوالات مبتدیانه... :n02:
اگه شماره یکی رو سرچ کنیم ببینیم هست توی وایبر یا نه ... طرف هم میفهمه؟! میشه عکساشو دید یا ببینی با بقیه چه حرفایی میزنه یا توی چه گروه هاییه و...
راستی گروه ها چجوریه قضیه شون و چجوری میشه عضوشون شد؟!

MOSTAFA_ABBASI
01-01-2015, 09:28
خخخخ:n31:
خیر نمی فهمه.
فقط میشه عکس پروفایلشو و نام کاربریشو دید.
باید اول یکی تو اون ها عضو باشه بعد شما به اون بگین که من رو هم اضافه کن اونم شما رو ادد می تونه بکنه.

Armin.Computer
01-01-2015, 11:48
سلام
اگر کسی شماره ی من رو دخیره کنه ولی من شمارش رو دخیره نکنم می تونه عکس پروفایل من رو ببینه؟؟؟؟

Atghia
01-01-2015, 11:57
سلام
اگر کسی شماره ی من رو دخیره کنه ولی من شمارش رو دخیره نکنم می تونه عکس پروفایل من رو ببینه؟؟؟؟

سلام بله میتونه ببینه:n17:

TimeWarp
06-01-2015, 22:08
سلام
من رو اندروید 4.2.2 وایبر 5.1.1 دارم .با خارج تماس می گیرم صدای اونا به وضوح دارم اما صدای من نمیره. در داخل ایران هم تماس می گیرم صدا قطع و وصل میشه. مشکل از ورژن اندورید هست یا ورژن وایبر یا سرعت پایین نت؟

هیچ راه حلی نداره اگه از سرعت پایین نت باشه؟ مثلا 2 مگ محدود مخابراته

sky1sky
16-01-2015, 11:38
سلام در بلواستک وقتی ورژن پایین وایبر رو نصب می کنم وقتی کانتکتی رو به مخاطبین بلواستک اضافه می کنم اتومات به وایبر هم اضافه میشه اما وقتی برای داشتن دسترسی بیشتر یه تنظیمات پیشرفته وایبر، وایبر ورژن بالاتر روی بلواستک نصب می کنم خاصیت اینکه وایبر به کانتکت ادرس ها دسترسی داشته باشه لغو میشه راهی هست ؟؟؟ مثلا اگه در ورژن پایین وایبر 5 تا مخاطب داشته باشم وقتی وایبر ورژن بالاتر رو نصب کنم هر چی مخاطبین کانتکت بلواستک رو کم و زیاد کنم این 5 تا تغییر نمی کنه. برنامه جانبی ای چیزی که بشه کاری کرد وایبر به کانتکت ادرس ها دسترسی داشته باشه؟؟؟مرسی

zeyner
19-01-2015, 18:53
سلام ،از اساتید کسی میدونه چطوری میشه اکانت مسدود شده وایبر رو بازیابی کرد.
یک اشتباه باعث شد اکانت من مسدود بشه و الان هر چه سعی مسکنم تا کد فعال سازی رو دریافت کنم با پیغان error روبرو میشم

sky1sky
23-01-2015, 21:52
این گزینه show viber status icon چیه ؟مگه وایبر هم قسمتی داره که بشه استوس گذاش؟ کجا؟ مرسی

Milad4171
23-01-2015, 22:16
این گزینه show viber status icon چیه ؟مگه وایبر هم قسمتی داره که بشه استوس گذاش؟ کجا؟ مرسی

آیکنی هست که بالای گوشی کنار قسمت نمایش ساعت و باطری و آنتن نمایش میده. ( وقتی فعال میشه )
هروقت بخواید وارد برنامه بشید میتونید وارد منوی ناتیفیکشن بشین و وارد قسمت وایبر بشین .

arash2006
24-01-2015, 20:57
سلام نرم افزاری برای ارسال برای همه هست حالا برای ویندوز یا آندروید فرقی نمیکنه :n36:یه پیامو دونه دونه نفرستیم یهو برای همه مخاطبین بفرستیم
:n10:

namgo
24-01-2015, 21:32
تو بعضی مواقع میبینم طرف مقابلم انلاین هست اما بالای اسمش برای من هچی نمینویسه راهی هست بفهمم که کی انلاین بوده و شده
ضمنا تو تنطیمات خودم کلا زدم انلاین
برای طرف مقابلم چکار کنم بفهمم هست یا نه

kakapo
25-01-2015, 13:16
سلام.خسته نباشید. یکی از دوستان من چند ماه وارد وایبر نشده. حالا اکانتش خود به خود از وایبر حذف شده. دلیل چی میتونه باشه؟ اینکه چند ماه وصل نشده؟

smd7m
06-02-2015, 12:38
با سلام

با تشکر از مطالب مفیدتون

من می خوام تمام اطلاعاتی که در یک گروه برام ارسال شده رو بردارم برای این کار در وایبر به چه صورت اقدام کنم.

که براحتی بتونم تمام مطالب رو در word کپی کنم.

با تشکر

smd7m
06-02-2015, 12:39
با سلام

با تشکر از مطالب مفیدتون

من می خوام تمام اطلاعاتی که در یک گروه برام ارسال شده رو بردارم برای این کار در وایبر به چه صورت اقدام کنم.

با تشکر

alittlequestion11
14-02-2015, 00:16
سلام
نمیدونم باید سوالم رو اینجا می پرسیدم یا نه.
من 2 روزه گوشی LG 3G رو گرفتم، ولی متاسفانه صدای من خیلی خیلی ضعیف ارسال میشه. با هندزفری هم فرقی نکرد.
با هیچ نرم افزار دیگه ای/مکالمات عادی هم مشکلی ندارم و صدا خوب میره. فقط با وایبر مشکل دارم.
چند بار هم نرم افزار دو دوباره نصب کردم و clear data هم کردم ولی فرقی نکرد.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

asmalo
14-02-2015, 19:34
با سلام من وایبر رو روی گوشی داشتم ولی گوشی و سیمکارت هر دو سوختن چطوری میتونم بدون سیمکارت همون شماره رو دوباره داشته باشم؟

Milad4171
14-02-2015, 20:05
با سلام

با تشکر از مطالب مفیدتون

با تشکر
فکر میکنم راهی نداشته باشه .البته من دنبال یه راه حل برای دسترسی به اطلاعات خارج از برنامه هستم. اگر پیدا کردم داخل تاپیک اطلاع میدم.

سلام
نمیدونم باید سوالم رو اینجا می پرسیدم یا نه.
من 2 روزه گوشی LG 3G رو گرفتم، ولی متاسفانه صدای من خیلی خیلی ضعیف ارسال میشه. با هندزفری هم فرقی نکرد.
با هیچ نرم افزار دیگه ای/مکالمات عادی هم مشکلی ندارم و صدا خوب میره. فقط با وایبر مشکل دارم.
چند بار هم نرم افزار دو دوباره نصب کردم و clear data هم کردم ولی فرقی نکرد.

ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام. اتفاقا شفافیت صدا در وایبر خیلی بیشتر از صدا در حالت مکالمه هستش. احتمال داره ورژن وایبرتون مشکلی داره سعی کنید بالاترین نسخه رو از گوگل استور دانلود کنید که مطمئن تر هستش.

با سلام من وایبر رو روی گوشی داشتم ولی گوشی و سیمکارت هر دو سوختن چطوری میتونم بدون سیمکارت همون شماره رو دوباره داشته باشم؟

راهی نداره. در وایبر شماره تلفن User ID شما میشه . یعنی شماره تلفنی که باهاش برنامه رو نصب میکنید هرچی باشه اکانت شما هم با اون شماره ساخته میشه.
به نظرم بهترین راه اینه که دوباره خطتون رو بازیابی کنید.
واسه شماره تماس ها هم بهترین راه حل اینه که شماره تماس هاتون رو در اکانت گوگل منتقل کنید . که در صورت بروز مشکل واسه گوشی یا سیم کار شماره هایی که ذخیره کردید از بین نره !

Milad4171
14-02-2015, 20:14
تو بعضی مواقع میبینم طرف مقابلم انلاین هست اما بالای اسمش برای من هچی نمینویسه راهی هست بفهمم که کی انلاین بوده و شده
ضمنا تو تنطیمات خودم کلا زدم انلاین
برای طرف مقابلم چکار کنم بفهمم هست یا نه

بعید میدونم راهی د اشته باشه این مورد جزو تنظیمات پرایوسی هستش!

سلام.خسته نباشید. یکی از دوستان من چند ماه وارد وایبر نشده. حالا اکانتش خود به خود از وایبر حذف شده. دلیل چی میتونه باشه؟ اینکه چند ماه وصل نشده؟

هر سرویسی در محیط اینترنت اگر بعد از یک مدتی ازش استفاده نشه به حالت تعلیق در میاد. اینم واسه جلوگیری از سو استفاده احتمالی هست. اون شخص باید بعد از ورود دوباره اکانت رو دوباره ایجاد کنه. اگر در همون دستگاهی که قبلا وایبر داشته نصب کنه گروه ها و مسیج ها بازگرداندانده میشن داخل وایبر

asmalo
15-02-2015, 08:08
فکر میکنم راهی نداشته باشه .البته من دنبال یه راه حل برای دسترسی به اطلاعات خارج از برنامه هستم. اگر پیدا کردم داخل تاپیک اطلاع میدم.

سلام. اتفاقا شفافیت صدا در وایبر خیلی بیشتر از صدا در حالت مکالمه هستش. احتمال داره ورژن وایبرتون مشکلی داره سعی کنید بالاترین نسخه رو از گوگل استور دانلود کنید که مطمئن تر هستش.

راهی نداره. در وایبر شماره تلفن User ID شما میشه . یعنی شماره تلفنی که باهاش برنامه رو نصب میکنید هرچی باشه اکانت شما هم با اون شماره ساخته میشه.
به نظرم بهترین راه اینه که دوباره خطتون رو بازیابی کنید.
واسه شماره تماس ها هم بهترین راه حل اینه که شماره تماس هاتون رو در اکانت گوگل منتقل کنید . که در صورت بروز مشکل واسه گوشی یا سیم کار شماره هایی که ذخیره کردید از بین نره !
ممنون از شما
ولی یک نفر رو میشناختم که این کار رو انجام داد
پس امکانش هست اینکاد دو انچام داد فقط نمیدونم چطور

vahab00
15-02-2015, 13:46
بچه ها آیا می شود از لاین در پی سی هم استفاده کرد مثل وایبر ؟
یعنی نسخه ویندوزی هم داره ؟

Milad4171
15-02-2015, 14:19
بچه ها آیا می شود از لاین در پی سی هم استفاده کرد مثل وایبر ؟
یعنی نسخه ویندوزی هم داره ؟

بله. به پست اول تاپیک لاین مراجعه کنید.

آموزش در پست دوم

mf.designing
15-02-2015, 14:21
دوستان تو دستگاه های اندروئیدی راهی نیست که نزاریم خود وایبر همه چی رو دانلود کنه و بریزه تو گالری ؟! هرچی حجم داشتیم به باد فنا میره بماند ! هر روز باید فایلهای دانلود شده رو پاک کنیم که فضا باز بشه !
تو ios گزینش هست اما نمیدونم چرا برا اندروئید این مورد نیست یا من پیدا نکردم !

IR Brand
15-02-2015, 14:36
امکانش هست با تنظیمات خاصی ، ویدئو ها و تصاویری که در وایبر ارسال میشه به صورت خودکار save نشه ؟

Atghia
15-02-2015, 20:51
سلام چطور میشه طوری تنظیم کنم status رو که وقتی آنلاین هستم برای دیگران نمایش داده نشه؟
چون برخورد داشتم بعضی از دوستان با اینکه اکتیو هستند کلا پایین اسمشون اطلاعی از اخرین زمان انلاین بودن نداره!
منم میخوام همینطور باشم تنظیماتش چطوره؟ :n31:

ممنونم:n16:

Milad4171
15-02-2015, 21:10
سلام چطور میشه طوری تنظیم کنم status رو که وقتی آنلاین هستم برای دیگران نمایش داده نشه؟
چون برخورد داشتم بعضی از دوستان با اینکه اکتیو هستند کلا پایین اسمشون اطلاعی از اخرین زمان انلاین بودن نداره!
منم میخوام همینطور باشم تنظیماتش چطوره؟ :n31:

ممنونم:n16:

سلام.
وارد settings بشید. تب Privacy
گزینه ی اول Share Online Status وضعیت آنلاین بودن خودتون رو نشون میده (‌اگر غیر فعال باشه آنلاین بودن شما رو نمایش نمیده)
گزینه دوم Send Seen Status وضعیت خوندن مسیج ها فعال رو یا غیر فعال میکنه (‌اگر غیر فعال باشه نشون نمیده شما مسیج ها رو خوندین یا نه‌‌ { دلیور } )‌ .
:n16:

ali_ab
23-02-2015, 21:12
با سلام به دوستان عزیز
چندی پیش تو اینترنت نرم افزاری دیدم که از طریق وایبر دو شماره تلفن بهش داده میشه و کل شماره های بین اون دو را که وایبر دارن رو لیست میکنه . هرچی دنبالش میگردم این نرم افزار رو پیدا نمیکنم . ممنون میشم اگه دوستان اطلاعی دارن بنده رو راهنمایی بفرمایید.

موفق باشید

banii
27-02-2015, 12:36
چجوری سایز بزرگ عکس دوستانمو در نسخه دسکتاب وایبر میشه ببینم ؟!

Mr_100_dolari
27-02-2015, 16:41
با سلام

وقتی وایبر رو باز میکنم برخلاف برنامه هایی مثل لاین که خیلی سریع هر پیامی رو نشون میده وایبر میره تو هنگ و خیلی طول میشکه تا پیغام رو لود کنه ... شنیدم باید مسیج های قبلی رو پاک کنم ولی راهی به جز این نداره که بدون پاک کردن اونها نره تو هنگ و سرعتش نیاد پایین ؟

Milad4171
27-02-2015, 19:05
با سلام

وقتی وایبر رو باز میکنم برخلاف برنامه هایی مثل لاین که خیلی سریع هر پیامی رو نشون میده وایبر میره تو هنگ و خیلی طول میشکه تا پیغام رو لود کنه ... شنیدم باید مسیج های قبلی رو پاک کنم ولی راهی به جز این نداره که بدون پاک کردن اونها نره تو هنگ و سرعتش نیاد پایین ؟
من فکر میکنم این بخاطر اشغال بودن زیاد رم گوشیتون هست
وایبر رم زیادی رو استفاده میکنه الان هم کم کم داره جاش رو به برنامه های مشابه میده ! دوم اینکه برنامه وایبر حافظه شناور نداره واسه همین ویدیوهاا میمونه تا ببینید یا دانلود کنید.
برید داخل منو ستنیگ بعد اون قسمت ذخیره ی اطلاعات صوتی و تصویری رو فعال کنید !‌
شاید تا حدودی مشکل حل بشه !

Milad4171
27-02-2015, 19:09
چجوری سایز بزرگ عکس دوستانمو در نسخه دسکتاب وایبر میشه ببینم ؟!
نسخه ی دسکتاپ یک نسخه مبدل از برنامه اصلی هست. این طبیعی هست که یک سری امکانات رو در نسخه دسکتاپ وجود نداره !