مشاهده نسخه کامل
: [ Viber ] / تمامی مباحث برنامه وایبر
Mr_100_dolari
27-02-2015, 19:23
من فکر میکنم این بخاطر اشغال بودن زیاد رم گوشیتون هست
وایبر رم زیادی رو استفاده میکنه الان هم کم کم داره جاش رو به برنامه های مشابه میده ! دوم اینکه برنامه وایبر حافظه شناور نداره واسه همین ویدیوهاا میمونه تا ببینید یا دانلود کنید.
برید داخل منو ستنیگ بعد اون قسمت ذخیره ی اطلاعات صوتی و تصویری رو فعال کنید !
شاید تا حدودی مشکل حل بشه !
آخه این مشکل رو حتی زمانی که فضای رم خالی هم بود داشتم و رفته رفته که تعداد پیغام ها تو گروهای مختلف زیاد شد و من هیچ کدومشون رو پاک نکردم وایبر به این حالت دراومدش حتی اون موقعه مشکل کمبود فضا نداشتم اصلا ...
داخل ستینگ گزینه دانلود خودکار تصاویر و حذف پیغام های صوتی قدیمی تیکش خورده و من گزینه دانلود خودکار ویدیو رو هم فعال کردم این گزینه باعث نمیشه سرعت وایبر موقعه ای که ویدیو برامون میفرستن بیاد پایین و پیغام ها همزمان ارسال نشه ؟
سوال دیگم اینکه اگر عکس ها و ویدیو ها مربوط به وایبر رو از روی رم بریزم روی پی سی بعد از توی وایبر هم پاک میشه که کمک به بالا رفتن سرعت لود پیام ها بشه یا خیر ؟
ممنون
Milad4171
27-02-2015, 19:44
آخه این مشکل رو حتی زمانی که فضای رم خالی هم بود داشتم و رفته رفته که تعداد پیغام ها تو گروهای مختلف زیاد شد و من هیچ کدومشون رو پاک نکردم وایبر به این حالت دراومدش حتی اون موقعه مشکل کمبود فضا نداشتم اصلا ...
داخل ستینگ گزینه دانلود خودکار تصاویر و حذف پیغام های صوتی قدیمی تیکش خورده و من گزینه دانلود خودکار ویدیو رو هم فعال کردم این گزینه باعث نمیشه سرعت وایبر موقعه ای که ویدیو برامون میفرستن بیاد پایین و پیغام ها همزمان ارسال نشه ؟
سوال دیگم اینکه اگر عکس ها و ویدیو ها مربوط به وایبر رو از روی رم بریزم روی پی سی بعد از توی وایبر هم پاک میشه که کمک به بالا رفتن سرعت لود پیام ها بشه یا خیر ؟
ممنون
البته من خیلی با این مشکل که قابل توجه باشه روبه رو نشدم . بیشتر مواقعی که این اتفاق می افته واسه افت سرعت اینترنت هست و افت سرعت گوشی !
کلا برنامه وایبر برنامه سنگینی هست .
در این حالت اتوماتیک عکس ها و ویدیوها دانلود میشن حتی اگر گروه یا صفحه هات در وایبر باز نکنید !!!
خوبیش اینه که لازم نیست یه سری ویدیو ها رو وقت بذارید و منتظر لود شدن بمونید بعد از یه مدت که بیرید داخل گالری گوشی و همه رو نگاه میکنید.
mohammad.ef
28-02-2015, 13:42
سلام دوستان.
1- من مخاطبین گوشی رو روی سیمکارت کپی کردم . حالا توی لیست Contact های وایبرم ، هم اسامی مخاطبین گوشی میاد و هم مخاطبین سیمکارت ( یعنی یه اسم ، دوبار تکرار میشه )
چیکار کنم که وایبر فقط مخاطبین روی گوشی رو نمایش بده ؟
2- وقتی اسمی رو توی گوشی ویرایش میکنم ، توی وایبر تغییر نمیکنه . چیکارش کنم که آپدیت بشه ؟
ممنون
rasoul2005
28-02-2015, 16:51
درود
دوستان کسی لینک آخرین نسخه وایبر 4 رو دارد؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام
من یک مشکلی دارم.
یک نفر رو بلاک کردم . سپس اون رو delete هم کردم.
بعد از چند روز مجددا برمیگرده در لیست وایبر . هر چند بلاک هست اما باز اسمش و پروفایلش برمیگرده در لیست وایبر.
این دفعه از لیست شماره تلفن هام حذفش کردم. باز فایده نداره
جریان چیه ؟
mohsen_blid
11-03-2015, 10:39
من روی گوشیم وایبر و لاین دارم و گوشی رو میخوام بدم به برادرم و اون از گوشی استفاده کنه
ولی نمیخوام لاین و وایبر حذف بشه و فقط میخوام برادرم با گوشی برای خودش لاینو وایبر خودش رو داشته باشه و اکانت من حذف نشه
باید چیکار کنم؟ هم لاین و هم وایبر
saeedfarah1991
12-03-2015, 03:20
بعد از ویرایش اسمها وایبرو پاک ودوباره نصب کنید.
چجوری سایز بزرگ عکس دوستانمو در نسخه دسکتاب وایبر میشه ببینم ؟!
نسخه ی دسکتاپ یک نسخه مبدل از برنامه اصلی هست. این طبیعی هست که یک سری امکانات رو در نسخه دسکتاپ وجود نداره !
روی گوشی هم امتحان نمودم نشد گویا...
ورژن 2.2.2.22 نصبه ...
آیا ایراد از این ورژنشه ؟!:n01:
ورژن جدید وایبر بنصبم پیام های وایبریم حذف میشه یا نه ؟!
Armin.Computer
21-03-2015, 00:30
ورژن جدید وایبر بنصبم پیام های وایبریم حذف میشه یا نه ؟!
اگر پاک نکنید اتفاقی نباید بیفته
سلام
تازگیا تاریخ وایبر رو پی سی به هم خورده ولی نمیدونم چرا ، تاریخ خود پی سی درست هست ، الان تو همه پیام هام این تاریخ ذکر میشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Armin.Computer
23-03-2015, 00:02
سلام
تازگیا تاریخ وایبر رو پی سی به هم خورده ولی نمیدونم چرا ، تاریخ خود پی سی درست هست ، الان تو همه پیام هام این تاریخ ذکر میشه :
سلام
برای من مشکلی نداره
سلام
برای من مشکلی نداره
منظورتون اینه که شما هم همین تاریخ رو دارید ..؟
Armin.Computer
23-03-2015, 12:36
منظورتون اینه که شما هم همین تاریخ رو دارید ..؟
سلام
نه
تاریخ رو درست می زنه
Sh-Meteor
23-03-2015, 14:46
سلام
من همین الان دقت کردم؛
برای من زیر پیام هایی که امروز ارسال شده اینطوریه و تاریخی رو که توی این عکس هست میزنه
ولی زیر پیام هایی که دیروز، پریروز یا ... بوده اینطوری نیست.
دوستان اگر کسی وایبر رو با شماره ای اکتیو کرده باشه ولی الان سیم کارته بطور کلی از کار افتاده باشه(اعتباری بوده چندین ماه استفاده نشده...)
الان وضعیت چیه؟ یعنی وایبر کار میکنه ولی موردی نداره؟ اون شمارهه چی میشه؟:n36:
Amir-Rainman
23-03-2015, 15:30
دوستان تو وایبر ( نسخه PC ) میشه کاری کرد که هر بار به اینترنت وصل میشیم، وایبر ON نشه؟
یعنی مث یاهو مسنجر هر بار خودمون میخواییم، on بشیم!
من همین الان دقت کردم؛
برای من زیر پیام هایی که امروز ارسال شده اینطوریه و تاریخی رو که توی این عکس هست میزنه
ولی زیر پیام هایی که دیروز، پریروز یا ... بوده اینطوری نیست.
واسه من اولین بار ک اینطور شد بعدش ازم خواست دوباره activate کنم ، اینکارو کردم بعدش کلا پیام های قبلی حذف شدند ....با پشتیبانی تماس گرفتم منتظر جوابم
دوستان تو وایبر ( نسخه PC ) میشه کاری کرد که هر بار به اینترنت وصل میشیم، وایبر ON نشه؟
یعنی مث یاهو مسنجر هر بار خودمون میخواییم، on بشیم!
Tools - Options
اونجا تو قسمت بیسیک تیک گزینه اول رو بردارید
سلام
qr در وایبر مخصوص خودم رو نشان میده. چطور این رو میتونیم برای بقیه بفرستیم؟ چون گزینه کپی و share نداره
amirkalak6
28-03-2015, 09:16
بچه ها وایبره شماهم 2روزه قاطی کرده؟؟؟؟؟
MOSTAFA_ABBASI
28-03-2015, 09:43
هم تلگرام هم وایبرم قاطی کردن چند روزه
amirkalak6
28-03-2015, 09:49
احتمالا دارن فیلترینگ هوشمندو تست میزنن دوباره
Armin.Computer
28-03-2015, 13:14
سلام
چی شده؟
چه اختلالی؟؟؟
hamidchi
28-03-2015, 13:16
سلام
یکی از دوستان وایبر رو پاک کرده الان دوباره میخاست واردش بشه دیگه اس ام اس فعال سازی نمیاد براش
چیکار باید کرد ؟
Armin.Computer
28-03-2015, 13:18
سلام
یکی از دوستان وایبر رو پاک کرده الان دوباره میخاست واردش بشه دیگه اس ام اس فعال سازی نمیاد براش
چیکار باید کرد ؟
درخواست رمز از طریق call رو بده
hamidchi
28-03-2015, 13:28
درخواست رمز از طریق call رو بده
ببخشید الان به اون گوشی دسترسی ندارم
ولی از کدوم قسمت باید رفت ؟
Armin.Computer
28-03-2015, 13:30
ببخشید الان به اون گوشی دسترسی ندارم
ولی از کدوم قسمت باید رفت ؟
به صفحه ی ثبت نام برید مشخصه
الان دقیق یادم نیست
ولی خیلی راحت میشه از این قابلیت استفاده کرد
MOHAMMAD2010
28-03-2015, 17:39
اره بعضی وقتا الکی dc میشه !
باز اینا بیکار شدن گیر دادن ب وایبر
amirkalak6
28-03-2015, 18:24
هی قطع و وصل میشه.. پیاما طول میکشه بره.... در کل کانکت نمیشه
hamidchi
28-03-2015, 19:21
باز اینا بیکار شدن گیر دادن ب وایبر
انصافا امروز افتضاح شده ، کلی طول میکشه تا پیام بره
amirkalak6
28-03-2015, 19:23
حالا فیلترش نکنن خوبه
اره واسه منم یه 5 روزیه دقه به دقه قطع و وصل میشه پیاما گم میشن اصلا نمیشه استفاده کرد فک می کردم مشکل سیستم منه ! پس همه همین جورین ؟
بله مشکل سراسری هست متاسفانه:n35:
حالا مشگل از خود وایبره یا فیلتر و موراد مشابهه ؟! :n13:
خاک بر سر این حکام جهان سومی قرون وسطایی... شورشو درآورند دیگه ...:n21:
amirkalak6
29-03-2015, 17:15
از خود وایبر که عمرا نباشه... مگه میشه همچین شبکه اجتماعی ای چندروز اینطوری اختلال پیدا کنه
سلام وقت بخیر دوستان عزیزم
خط وایبرم بعد از تبریک گفتن سال نو به دوستانم بالاک شد
یعنی در حال ارسال پیام بودم که یهو دیدن از وایبر افتادم بیرون دوباره خواستم وارد بشم و شمارمو دادم دیدم پیعام اینولید نامبر میده
تو اینترنت سرچ کردم دیدم یعنی بالاک شده
به بخش پستیبانی وایبر هم ایمیل زدم این جواب رو دادن
Hello mohammad,
This is an automated e-mail reply just to let you know that your form has made it over to us! We will review it and a support representative will get back to you very soon. If you have something you'd like to add to your form, you can just reply to this e-mail.
Have a great day!
Viber Support Team
من فقط سال نو رو تبریک گفتم همین
حالا جالب تر از همه اینه که من با بعضی از دوستان که تو این زمینه کار بلدن تماس گرفتم با یه قیمت هایی گفتن که میتونن مشکل من رو 15 دقیقیه ای از طریق ایمیل زدن به تیم پشتیبانی وایبر مشکل رو رفع کنند
اما یه قیمت هایی بود که میتونستم 20 تا خط ایرانسل بخرم اما چون دوستان همه این خط رو دارن واسم خیلی مهمه که رو خطم مجدد راه اندازی بشه
کسی میتونه کمکم کنه برای حل این مشکل بزرگ
amirkalak6
29-03-2015, 19:54
اینکه اصلا چیزی نیست کلا به وایبر هر ایمیلی بدی این برات ارسال میشه که یعنی دریافت شد ایمیلت...
ولی تجربه من ثابت کرده دیگه درست نمیشه
حالا اگه شمام به نتیجه ای رسسیدی خوشحال میشم اینجا بزاری ما هم استفاده کنیم
آخه اگر قراره نشه برای هیشکی نباید بشه نه این که یه سری ها با پرداخت پول به یه سری دیگه از بلاک خارج شن
tabriz-info
30-03-2015, 10:30
دیگه شورشو در آوردن والا
amirkalak6
30-03-2015, 10:53
آخه اگر قراره نشه برای هیشکی نباید بشه نه این که یه سری ها با پرداخت پول به یه سری دیگه از بلاک خارج شن
چه ربطی داره!!! یه سریا با پرداخت پول کی میگه از بلاک در میان؟... شاید اونا راهی بلدن که از بلاک درت میارن پولو بره خودشون برمیدارن نه اینکه بدن به وایبر
آخه یه خط ایرانسل ارزش 150 تومان نداره که بدم
دوستان سلام.به نظرتون این مشکل چند روز اخیر وایبر که متاسفانه دیگه خیلی داره طول میکشه حل میشه یا نه؟به نظرتون چه خبره؟:n27:
amirkalak6
03-04-2015, 12:30
اگه از فردا که تعطیلات تموم میشه حل بشه شده..اگه نشه که دیگه پابرجاستو خود ایران بسته
Milad4171
03-04-2015, 12:40
نسخه جدید رو دانلود کنید.
چند تا تغیییر خیلی مهم داره
معرفی ادمین در گروه های چت
تغییر حالت تنظیم Auto Download photos / Videos by 3G به حالت کلی Networks.
نمایش یا عدم نمایش عکس شخصی در گروه های چت (کسایی که در لیست افراد شما نیستن !)
و ...
matr!x_2008
04-04-2015, 22:40
چرا همش قطع وصل میشه؟باید چند دقیقه وایسی تا به سرور وصل شه:n23:
H e K t O r
05-04-2015, 00:37
سلام من وایبر رو تو Start BlueStacks نصب دارم ولی وقتی تماس تلفنی حاصل میشه صدا مقابل میاد ولی صدای من نمیره
وایبر کامپیوتر رو هم نصب دارم ولی وقتی تماس تلنفی حاصل میشه نه صدا میاد نه صدای من میره
میشه بگین مشکل از چیه؟؟
سیم ها هم وصله تو کنترل پنل هم میبنم که میکروفون بالاپایین میره ولی واسه طرف مقابل نمیره!
MOHAMMAD2010
05-04-2015, 17:35
اختلال وایبر به ما مربوط نمیشود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-----------------------------
یعنی تو روح آدم دروغگو !
H e K t O r
06-04-2015, 16:00
سلام من وایبر رو تو Start BlueStacks نصب دارم ولی وقتی تماس تلفنی حاصل میشه صدا مقابل میاد ولی صدای من نمیره
وایبر کامپیوتر رو هم نصب دارم ولی وقتی تماس تلنفی حاصل میشه نه صدا میاد نه صدای من میره
میشه بگین مشکل از چیه؟؟
سیم ها هم وصله تو کنترل پنل هم میبنم که میکروفون بالاپایین میره ولی واسه طرف مقابل نمیره!
دوستان کسی نمیدونه؟؟؟
amir_dre
08-04-2015, 12:25
من رام گوشیمو عوض کردم وایبر رو نصب کردم دیگه نه اس ام اس میادنه لینک تماس صوتی کار میکنه برای فعال سازی !!!!!!!!!!
حواستون باشه بی دلیل پاک نکنید
آموزش کامل تبلیغات با وایبر +نرم افزارها+ لینک آموزش+شماره سار مجازی آمریکا نامحدود کاملا رایگان صد در صد تست شده و در حال اجرا بدون مشکل بر روی سیستمهای خودم دوستان و همکاران
واقعا جای تاسف داره که یه عده شیاد با قیمتهای وحشتناک اقدام به فروش این برنامه میکنند.
fa_shinobi
18-04-2015, 11:39
سلام. من یه تبلت بدون سیمکارت دارم. برای بار اول که میخواستم ثبت نام کنم باید با یه گوشی سیمکارت خور این کارو میکردم. اینکارو کردم و وایبر همه مخاطبینمو کپی کرد تو خودش. الان رو تبلت که وایبر رو باز میکنم دقیقا همون مخاطبین رو برام میاره. اما نمیشه کانتکت جدیدی اضافه کرد. اگرم کسی به من پیغام بده فقط شمارش میاد. نه اسم میشه گذاشت واسش نه عکسش میاد.
یه قسمتی تو تبلت هست به نام people که میشه اسم و شماره ذخیره کرد. میشه با این قسمت یا با نصب برنامه های دیگه این مشکلو برطرف کرد؟ یکی دوتا برنامه نصب کردم ولی کاری نتونستم انجام بدم.
دوستان كسي مي تونه براي من وايبر درست كنه؟ من گوشي اندرويدي ندارم
Masoud payeste
23-04-2015, 09:28
تو بازی کندی مانیا وایبر باید خودمون دوستان رو دعوت کنیم به بازی یا برنامه خودش دعوت میکنه ؟؟
matr!x_2008
25-04-2015, 20:56
وایبر نسخه جدید مکالمه تصویری داره؟ کسی امتحان کرده؟ قطع وصلی هم که بدجور رو اعصابه
MOHAMMAD2010
25-04-2015, 21:00
وایبر نسخه جدید مکالمه تصویری داره؟ کسی امتحان کرده؟ قطع وصلی هم که بدجور رو اعصابه
والا پیام های ما نمیره دیگه مکالمه تصویری رو بخیال !
matr!x_2008
25-04-2015, 21:01
خب با چیز شکن میشه استفاده کرد.. منظورم اینه کسی تست کرده؟ جواب میده ؟
داغونه داغون!
الان فقط تلگرام+wiper
:n39:
matr!x_2008
25-04-2015, 21:12
داغونه داغون!
الان فقط تلگرام+wiper
:n39:
تلگرام اوکی.wiper چیه؟ روم داره؟ تا حالا اسمشو نشنیدم:n02:
تلگرام اوکی.wiper چیه؟ روم داره؟ تا حالا اسمشو نشنیدم:n02:
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شنیدم از لحاظ ایمنی فوق العادست
با شیک میتونید کل کانورسیشن رو پاک کنید...
قابلیت مکالمه داره
سرعت بسیار بالا
....
ارزش تست داره:n16:
والا پیام های ما نمیره دیگه مکالمه تصویری رو بخیال !
برا منم این قدر دیگه پیامام نمیره وایبر رو دی اکتیو کردم
الان تلگرام و کاکائو تالک خوبه
wiper هم باید یک تستی بکنیم
وایبر که به فنا رفت:n24:
چه نرم افزاری مث وایبر وقتی وای فای گوشی روشنه آنلاین میزنه؟
سلام وایبر نسخه desktop نصب کردم اما وقتی دابل کلیک می کنم تا اجرا شه ،نمیشه ! و حتما باید با Run as adminastrator بزنم که اجرا شه ! راهی هست که این رو فقط برای وایبر غیرفعال کنم ؟ سایر نرم افزار ها اگه دابل کلیک کنم راحت اجرا میشن و نیازی به run as admin ندارن نمی دونم چرا وایبر این جوری شده ؟؟ قبل که ویندوز عوض کنم هم این طوری بودا گاهی اوقات باید run as admin میزدم و گاهی اوقات هم دابل کلیکی اجرا میشد !! یعنی خود به خود اون طوری شده بود ؟!!! اما از بعد ویندوز عوض کردن ، حتما باید run as admin بزنم !! مرسی پیشاپیش
mohammadi_4u
31-05-2015, 05:06
سلام وایبر نسخه desktop نصب کردم اما وقتی دابل کلیک می کنم تا اجرا شه ،نمیشه ! و حتما باید با Run as adminastrator بزنم که اجرا شه ! راهی هست که این رو فقط برای وایبر غیرفعال کنم ؟ سایر نرم افزار ها اگه دابل کلیک کنم راحت اجرا میشن و نیازی به run as admin ندارن نمی دونم چرا وایبر این جوری شده ؟؟ قبل که ویندوز عوض کنم هم این طوری بودا گاهی اوقات باید run as admin میزدم و گاهی اوقات هم دابل کلیکی اجرا میشد !! یعنی خود به خود اون طوری شده بود ؟!!! اما از بعد ویندوز عوض کردن ، حتما باید run as admin بزنم !! مرسی پیشاپیش
سلام
پروپرتیس رو ایکن نرم افزار. بعد تب کامپابلیتی و مارکدار کردن گزینه run as admin
Tapa
mohammadi_4u
31-05-2015, 05:20
سلام
پروپرتیس رو ایکن نرم افزار. بعد تب کامپابلیتی و مارکدار کردن گزینه run as admin
Tapa
سلام دوستان گل.....ببخشید پابرهنه اومدم تو بحث....ولی سوالم خیلی ضروری بود....من با یه شماره ی دیگه وایبرو نصب کردم تو گوشیم بعد کسی اون شمارمو نداشت ....آیا راهی وجود داره که دیگران بفهمن که من شمارشونو دارم .... آخه الان دوبار میس کال وایبری داشتم از کسایی که شمارمو نداشتن ولی من شمارشونو داشتم.....آبا اونا هم میتونن بفهمن کیا شمارشونو دارن؟:n36:
mtchabok
01-07-2015, 19:04
سلام دوستان گل.....ببخشید پابرهنه اومدم تو بحث....ولی سوالم خیلی ضروری بود....من با یه شماره ی دیگه وایبرو نصب کردم تو گوشیم بعد کسی اون شمارمو نداشت ....آیا راهی وجود داره که دیگران بفهمن که من شمارشونو دارم .... آخه الان دوبار میس کال وایبری داشتم از کسایی که شمارمو نداشتن ولی من شمارشونو داشتم.....آبا اونا هم میتونن بفهمن کیا شمارشونو دارن؟:n36:
سلام دوست عزیز
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم ، وایبر به کسی اطلاع نمیده ، مگه اینکه کاربر شماره شمارو داشته باشه .
Amin.P30
04-07-2015, 21:56
سلام.ا
لان وایبر با چیز شکن و c.i.sco و ... هم نمیشه کار کرد باهاش ؟
من به نسخه روی رایانه احتیاج دارم که بشه با کسی که خارج از کشوره بتونم صحبت کنم.
نسخه رایانه ای هم کار نمیکنه ؟
mtchabok
11-07-2015, 11:19
سلام.ا
لان وایبر با چیز شکن و c.i.sco و ... هم نمیشه کار کرد باهاش ؟
من به نسخه روی رایانه احتیاج دارم که بشه با کسی که خارج از کشوره بتونم صحبت کنم.
نسخه رایانه ای هم کار نمیکنه ؟
سلام دوست عزیز
الان با نرم افزارهایی که گفتید میشه از وایبر استفاده کرد و مشکلی نداره .
نسخه دسکتاپ هم به همین صورت هست .
●●●FDR●●●
03-07-2016, 23:05
ببخشید میخواستم بدونم یک یا دو سال پیش در نسخه دسکتاپ وایبر میشد پیام صوتی فرستاد یا از اول این قابلیت رو نداشت ؟
چون من یادمه یک سال پیش که از وایبر دسکتاپ استفاده میکردم میتونستم پیام صوتی بفرستم ولی الان این قابلیت رو نداره. (الان فقط قابلیت تماس صوتی و ویدئویی داره)
قبلا این قابلیت رو داشت یا من اشتباه میکنم ؟
●●●FDR●●●
21-07-2016, 17:08
ببخشید میخواستم بدونم یک یا دو سال پیش در نسخه دسکتاپ وایبر میشد پیام صوتی فرستاد یا از اول این قابلیت رو نداشت ؟
چون من یادمه یک سال پیش که از وایبر دسکتاپ استفاده میکردم میتونستم پیام صوتی بفرستم ولی الان این قابلیت رو نداره. (الان فقط قابلیت تماس صوتی و ویدئویی داره)
قبلا این قابلیت رو داشت یا من اشتباه میکنم ؟
کسی نمیدونه ؟
کسی نمیدونه ؟
الانم یه علامت میکروفون هست اونجایی که می تونی تایپ کنی روش کلیک کنی پیام صوتی می تونی بفرستی
●●●FDR●●●
28-07-2016, 23:37
الانم یه علامت میکروفون هست اونجایی که می تونی تایپ کنی روش کلیک کنی پیام صوتی می تونی بفرستی
من منظورم نسخه دسکتاپ که روی ویندوز نصب میشه هست . مطمئنید همچین چیزی داره ؟ من میکروفونی نمیبینم
[QUOTE=●●●FDR●●●;8860021]من منظورم نسخه دسکتاپ که روی ویندوز نصب میشه هست . مطمئنید همچین چیزی داره ؟ من میکروفونی نمیبینم[/QUOTE
ببخشید بنده اشتباه متوجه شدم. این پوسش تو تاک رو خود وایبر گفته که تو دستکتاب ارایه نشده فکر می کنم لااقل برای ورژن 4 تا حالا هم آپدیتی نکرده خبر رو. بنابراین توی ورژن های جدی هم فکر نکنم باشه
چطور میتونم چت ها و فیلم هایی رو که چند سال قبل تو وایبر فرستادم رو برگردونم؟
شماره موبایلی که باهاش اکانت وایبر ساختم رو هم دارم
گوگل کردم چیزی نفهمیدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.