مشاهده نسخه کامل
: LIL Error code
azadehfalizi
02-09-2006, 13:41
با سلام به همه عزيزان
من يك رابط لينوكس redhat دارم .server اصلي الان فقط با بعضي از id ها بالا مياد . ولي اين grid يا رابط بابلا نمي آيد . و پيغام -LIL قبل از بوت شدن ظاهر مي شه .
لطفا منو راهنمايي كنيد ..... :sad:
سلام
راه انداز شما خراب شده ! راه انداز شما لیلو هستش ! واسه اطلاعات بیشتر به مستدان Lilo مراجعه کنید .
پیشنهاد می کنم یک سیستم عامل جدید تر نصب کنید .
azadehfalizi
03-09-2006, 09:29
سلام Bayazee
ممنون از اينكه به من جواب داديد .
اما من دانشگاه كار مي كنم و اين سيستمي كه در موردش صحبت مي كنم يكي از سيستم هاي دانشگاه هست كه دانشجو يان براي Run كردن برنامه هاشون استفاده مي كنند . و تمام IDها توي اين تعريف شده و اطلاعاتشون . پس مي بينيم كه متاسفانه راهي براي نصب مجدد حداقل حالا نداريم . و متاسفانه من هم اطلاعاتم در مورد Linux بسيار كم هست . اگه من بتونم اين سيستم را راه بندازم در موقعيت شغلي من خيلي تاثير داره .
من ديروز با استفاده از Rawirte .exe , Boot.img يك راه انداز ساختم . ولي پيغام Boot Failed ميده .
ميشه بيشتر منو راهنمايي كنيد . ممنون از لطف شما .
Email من هست : azadehfalizi@yahoo.com من هر لحظه چك مي كنم .
azadehfalizi
03-09-2006, 09:33
سلام Bayazee
ممنون از اينكه به من جواب داديد .
اما من دانشگاه كار مي كنم و اين سيستمي كه در موردش صحبت مي كنم يكي از سيستم هاي دانشگاه هست كه دانشجو يان براي Run كردن برنامه هاشون استفاده مي كنند . و تمام IDها توي اين تعريف شده و اطلاعاتشون . پس مي بينيم كه متاسفانه راهي براي نصب مجدد حداقل حالا نداريم . و متاسفانه من هم اطلاعاتم در مورد Linux بسيار كم هست . اگه من بتونم اين سيستم را راه بندازم در موقعيت شغلي من خيلي تاثير داره .
من ديروز با استفاده از Rawirte .exe , Boot.img يك راه انداز ساختم . ولي پيغام Boot Failed ميده .
ميشه بيشتر منو راهنمايي كنيد . ممنون از لطف شما .
Email من هست : azadehfalizi@yahoo.com من هر لحظه چك مي كنم .
سلام
من با لیلو آشنایی زیادی ندارم ! یعنی جای کار زیادی نداره !
خوب شما فقط کافیه راه انداز رو دوباره نصب کنید . یه کاری هم بکنید !
برخی از CD های نصب لینوکس (اولین سی دی) امکان راه اندازی سایر لینوکس های نصب شده رو دارند ! یعنی یه سوال می پرسه که آیا می خوای سیستم رو هارد رو راه اندازی کنیم ؟ یا می خوای یکی دیگه نصب کنی ...
ولی بهتریم راه این هست که لیلو رو دوباره نصب کنی
اینا می تونه کمکت کنه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی در لینوکس livecd داریم شما نباید نگران این جور مسائل باشید
اگر کار واجبی دارید می تونید قبل از نصب بوت لودر جدید یا هر تغییر دیگری موقتا با سیستمتون کار کنید
یه live cd تهیه کنید و بوتش کنید و بعد پارتیشن لینوکستون رو توش مونت کنید
و بعد با دستور chroot /dev/hdax به پارتیشن مربوطه می تونید از سیستمتون استفاده کنید
من فکر می کنم بشه گراب رو هم نصب کرد
azadehfalizi
04-09-2006, 09:12
سلام
ممنون از راهنمايي شما
در مورد Live cd من از اينترنت نتونستم Downlodesh كنم . سعي مي كنم از بيرون تهيه كنم .
بازم ممنونم . نتيجه را به شما اطلاع ميدم.
azadehfalizi
04-09-2006, 09:21
سلام
ممنونم كه پي گيري مي كنيد . آخه اصلا بالا نمي آيد كه من بتونم جيزي رو نصب كنم . يكي از اعضا در مورد Live cd صحبت كردن .
ببينم مي تونم تهيه كنم .
نتيجه را به شما اطلاع مي دم .
azadehfalizi
04-09-2006, 09:23
معذرت مجدد
live cd كه فرموديد به نوع ver قبلي لينوكسي كه استفاده ميشه ربطي داره يا خير ؟
نه ربطی نداره و از هر کدوم خواستی می تونی استفاده کنی
اما نصب بوت لودر هم به بالا اومدن یا نیومدن ربطی نداره ! یعنی فکر همچین اتفاقهایی هم شده ! که بدون بالا اومدن سیستم بشه بوت لودر نصب کرد !
اون لینکهایی رو که داده بودم یه نگاهی بنداز ! نصب لیلو رو توضیح داده ...
azadehfalizi
12-09-2006, 09:07
سلام
من با وجود همه راهنمايي هاي شما نتونستم اون سيستم را بالا بيارم . و مطمئنم به خاطر اطلاعات بسيار كم من در اين زمينه هست . من يك Fedora Core 3 نصب كردم . مي خوام اون هاردي رو كه اطلاعات روي اون هست را روي اين Mount كنم تا حداقل به اطلاعات دسترسي داشته باشم . ميشه منو زاهنمايي كنيد . كه چطور اين هارد جديد را توي اين ببينمش . ممنونم .
در ضمن من تصميم دارم حتما يك دوره inux ببينم .ميشه در اين زمينه هم به من اطلاعات بديد . شيراز كه فعلا جايي را پيدا نكردم . ممنونم .
سلام
در تاپیک بغلی دوستان اشاره کردند ! کافی هست mount کنی ...
اگر مشکلی بود بگو .
در مورد کلاس لینوکس به نظر من اگر فردی رو پیدا کنی که واقعا خوب بلد باشه بهتر از آموزشگاه یا جای دیگه هست ! مگر به خاطر مدرکش ! که اونم ایران فکر نمی کنم جای معتبری باشه !
اگر خواستی من شیراز دوستانی دارم که لینوکس رو خوب بلدند . باهاشون می تونم حرف بزنم اگر مشکل زمانی براشون نبود قبول می کنند ...
خواستی پیام خصوصی بده ...
البته خوندن کتاب و حضور در کامونیتی های لینوکس هم خیلی کمک می کنه
azadehfalizi
16-09-2006, 11:35
سلام
معذرت مي خوام مي تونم ازتون خواهش كنم كه لطف كنيد و با دوستانتون صحبت كنيد . در رابطه با آموزش Linux
و اينكه من Mail شما را ندارم تا در صورت لزوم بتونم شماره اي براتون بذارم يا شماره اي به من بديد از ايشون كه من باهاشون تماس بگيرم.
ممنونم
سلام
می تونید از پیغام خصوصی در همین سایت استفاده کنید .
ایمیل من : Bayazee@gmail.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.