مشاهده نسخه کامل
: کمک در رابطه با خرید ماشین
mohsensada
01-08-2014, 10:18
سلام دوستان من ی پژو مدل ۹۰ ندارم متاسفانه ب جز سال اول سالی ۲ تا ۳ میلیون خرجش میکنم سال یبار باتری یبار واشرسرسیلندر کلا فک کنم ماشین های داخل اشغالند حالا تصمیم گرفتم بفروشم یه ماشینی چینی j5 از شرکت جک بخرم البته باید ۲۰ تومن وام بگیرم ولی از یطرف چون احساس میکنم ماشینم شاید دیگه تواین یسال خرج نداشته باشه و حیفم میاد بفروشم و از یطرف هرکسی برای ماشینهای چینی ی حرفی میزنه بنظر شما چیکار کنم کلا توش موندم!؟!؟
Pourya-pc
01-08-2014, 17:51
سلام دوستان من ی پژو مدل ۹۰ ندارم متاسفانه ب جز سال اول سالی ۲ تا ۳ میلیون خرجش میکنم سال یبار باتری یبار واشرسرسیلندر کلا فک کنم ماشین های داخل اشغالند حالا تصمیم گرفتم بفروشم یه ماشینی چینی j5 از شرکت جک بخرم البته باید ۲۰ تومن وام بگیرم ولی از یطرف چون احساس میکنم ماشینم شاید دیگه تواین یسال خرج نداشته باشه و حیفم میاد بفروشم و از یطرف هرکسی برای ماشینهای چینی ی حرفی میزنه بنظر شما چیکار کنم کلا توش موندم!؟!؟
شانس شما اینگونه بوده که خودروتان مشکل دار از آب دراومده ، کلا خودروی ایرانی شانسی هستن ، ممکنه یه 405 جوری از آب دربیاد که اندازه تویوتا بدون مشکل کار بده ممکن هم هست از همون روز اول مشکل داشته باشه . درمورد خودروی چینی هیچ نظری ندارم چون تجربه نداشتم .
به نظرم بفروشید یک 405 اس ال ایکس خریداری کنید انشالله که مشکل نداشته باشد .
خودروی چینی انصافا خیلی بهتر از تولیدات افتضاح به ظاهر وطنیه .
hossein.az
02-08-2014, 09:45
جک جی 5 خودروی خوبی از کار دراومده مخصوصا مدل اتوماتیکش
اما خودروی چینی افت قیمت زیادی داره و به علاوه بازار دست دوم کم رونقتری نسبت به داخلی ها داره
فعلا با خودروی خودتون بسازید بهتره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.