مشاهده نسخه کامل
: برنامه خندوانه
Mohammad Yek110
31-07-2014, 09:59
سلام
کسی این برنامه رو نمیبینه؟
شبکه نسیم هرشب ساعت 23 ، تکرار روز بعد ساعت 17
یکی از معدود برنامه های نسبتا خوب صدا و سیماست ( اونم بعضی بخش هاش ) ( به نظر من )
این تاپیک برای بحث و تبادل نظر در مورد این برنامه هست
landscape
01-08-2014, 11:45
من گاهی اوقات می بینم، شفیعی حم ش رو خیـــــــــلی دوست دارم..
بسته به مهمون برنامش، برنامه کیفیتش کم و زیاد میشه...
ولی به هر حال برنامه ی توآورانه ای هست.
Aryana_b
06-08-2014, 10:11
من تازه دیدم چند قسمتش رو
همین که تلاش میشه (حتی به زور:n02:) مردم بخندن خودش خیلی اهمیت داره فقط قسمتهای اولش بخورده لوسه
قسمت پژمان جمشیدی و مهدوی کیا رو دوست داشتم
اون پسره که معمولاً میاد تو برنامه کنار رامبد ادا در میاره، اصلاً شخصیت جالبی نیست.
به شدت لوس و اعصاب خورد کنه ...
اگه بدون اون برنامه رو اجرا کنه، خیلی قابل تحمل تر میشه
بعضی قسمتاش واقعاً خوبه ... مخصوصاً اون قسمتی که واسه عید ساخته بود و شفیعی جم، خمسه و بنفشه خواه رو آورد
در کل قسمت مهموناش بهتر از بقیه جاهاشه
اون جراح چشم (دکتر سمیعی) هم که آورده بود، خوب بود ...
در کل بعد از مدتها داریم یه نیمچه کورسوی امیدی رو تو نسیم میبینیم ... هر چند اکثراً کپی برداریه
Mohammad Yek110
06-08-2014, 16:27
اون پسره که معمولاً میاد تو برنامه کنار رامبد ادا در میاره، اصلاً شخصیت جالبی نیست.
به شدت لوس و اعصاب خورد کنه ...
اگه بدون اون برنامه رو اجرا کنه، خیلی قابل تحمل تر میشه
نیما شعبان نژاد؟
اتفاقا من همین احساسو نسبت به رامبد دارم ( خوشم نمیاد ازش! ) :دی
نیما نصف حرکاتش لوسه ولی رامبد همش!!!
فقط قسمت مهموناش خوبه ( چه کمدین ها چه افرادی که باهاشون گپ میزنه )
از آهنگ برنامه و بعضی از تماشاچیا خیلی بدم میاد ، خیییییییلی:دی
باز رامبد یه انرژی داره که گاهی به مخاطب هم منتقل میشه ...
راستی گروههای موسیقی که میاره هم خیلی خوبن ...
مخصوصاً بمرانی که اجراش عالی بود ... بچههای خوبی هم بودن ... تیکههای خوبی هم انداختن :دی
اتفاقاً موسیقی کار رو دوست دارم، چون کار مارتین شمعون پور عزیزه :40:
میشناسینش دیگه؟ تو قاعدهی تصادف ...
Mohammad Yek110
06-08-2014, 16:41
بمرانی خیلی عالی بود
بعد عید فطر دبگه نیومدن؟
منظورم این بود که از آهنگ "هه هه" بدم میاد ، ولی آهنگسازی خوبه ...
sAeEd_kHaAn
08-08-2014, 20:12
ندیدمش :n02:
hamid_diablo
08-08-2014, 20:15
تو بی برنامگی سیما " خندوانه " بهترین برنامست
میتونه بهتر از این هم بشه.
به شخصه از شخصیت رامبد جوان خیلی خوشم میاد.اعتماد به نفس خوبی داره.فعال و پرشوره.ممنونم از ایده ای که داشت...
landscape
10-08-2014, 19:06
سلام مجدد به همه ی دوستان...
در مورد موسیقی که بعضی دوستان نظر داده بودن، میدونین سبک موسیقیش یه جوریه، من احساس می کنم از اون مدلایی هست که یه عده خیلی خوششون میاد و حال میکنن و یه سری خیلی بدشون میاد، به شخصه من نمی تونم با موسیقیشون رابطه برقرار کنم...
من هم از اون پسره (نیما؟؟) خوشم نمیاد...
یه قسمتی که میره از مردم میپرسه مدلای مختلف بخندن ، اون بخش خیلی دیگه بی مزه شده....
بعضی مهموناش عالی هستن، بعضی هنرپیشه ها هم که میان خاطره تعریف می کنن هم خیلی خوبن، چند وقته شفیعی جم نیومده، یعنی عاشق خاطره هاش هستم:n02:
دیشب داریوش فرضیایی اومده بود، بالاخره سالهاست برنامه اجرا میکنه اونم برنامه ی زنده، واقعا دیشب برنامه رو گرفته بود دستش، دیشب احساس کردم خیلی در این کار مهارت داره...
ولی واقعا جای تشکر و تقدیر داره برنامش، یه برنامه ای رو متولد کرده که مشابهش رو تا حالا تو شبکه های سیما نداشنیم، ان شاء الله روز به روز بهتر بشه..
ء
EhsanCPU
13-08-2014, 00:16
امان از دست این رامبد جوان :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08::16::39:
aghazadeh_hastam
13-08-2014, 00:17
اصلا اين رامبد هيچوقت طنزاش جالب نميشه :n21:
Mohammad Yek110
25-08-2014, 16:37
من تا یکی دو هفته پیش غیر ممکن بود زمان برنامه رو فراموش کنم ولی چند وقته که این اتفاق زیاد بیفته ، فوق العاده تکراری شدن
سري جديد اين برنامه اين شب ها ساعت 10 در حال پخشه . نظرتون چيه؟
به نظر من ابتكار زيادي نسبت به سري قبل به خرج ندادن و فقط دكور و تعداد تماشاگرهاي تو استديو تغيير كرده
سري جديد اين برنامه اين شب ها ساعت 10 در حال پخشه . نظرتون چيه؟
به نظر من ابتكار زيادي نسبت به سري قبل به خرج ندادن و فقط دكور و تعداد تماشاگرهاي تو استديو تغيير كرده
خب اولا تلویزیون اجازه یه سری شوخی ها رو تو همچین برنامه ای نمیده و دوما خود رامبد جوان کاراش زیاد توش به قول معروف لودگی نداره و خیلی سریع اون مزه طنزش میپره .
به هر حال رامبد بازیگر و کارگردانه . اینجور برنامه ها شومن درست حسابی در حد جیمی فالون و جیمی کیمل و الن و ... میخوان که تو ایران نداریم . داریم ؟
سلام
امسال تا الان فرصت نشده که این برنامه رو ببینم ولی امروز صبح استثنـائا و کاملا بیاطلاع
از ساعت پخش فکر میکنم حدودا ۱۲-۱۱:۳۰ بود و نمیدونم تکرار دیشبش بوده یا قبلترها
اتفاق خیلی خوبی بود، چون برنامه یه مهمان نازنین داشت
که همه با صدای گرم و برنامهی قصهی شبش مـانوسیم
بهـــروز رضـوی:n12:
در آخر غزلی از اشعار عاشقانهی حسین منزوی خوندن:
شود تا ظلمتم از بازي چشمت چراغاني
مرا درياب ، اي خورشيد در چشم تو زنداني !
خوش آن روزي كه بينم باغ خشك آرزويم را
به جادوي بهار خنده هايت مي شكوفاني
بهار از رشك گل هاي شكرخند تو خواهد مرد
كه تنها بر لب نوش تو مي زيبد ، گل افشاني
شراب چشم هاي تو مرا خواهد گرفت از من
اگر پيمانه اي از آن به چشمانم بنوشاني
يقين دارم كه در وصف شكرخندت فرو ماند
سخن ها برلب «سعدي» قلم ها در كف «ماني»
نظر بازي نزيبد از تو با هر كس كه مي بيني
اميد من ! چرا قدر نگاهت را نمي داني؟
«حسین منزوی»
بچه ها مگه نمی بینید خندوانه و جناب خان عزیز رو؟ :40:
پس چرا این تاپیک انقدر خلوته؟
عالیه این محمد بحرانی و شخصیتی که برای جناب خان خلق کردن
لهجه آبادانی فوق العاده؛ آهنگای شاد و البته: راااااااام بد ؟!!!! :دی
وقت کردین کل قسمتایی که جناب خان توش بوده رو ببینید
این تاریچه جناب خان که قبلاً در مجموعه کوچه مروارید با رامبد همبازی بود
جناب خان مالک پاریس سن ژرمن:
جناب خان و فرید جنگله :27:
عروسی جناب خان و احلام :دی
سلام
بچه ها مگه نمی بینید خندوانه و جناب خان عزیز رو؟
راستش اولینبار که خان رو دیدم خیلی تو ذوقم خورد که مگه برنامه کودک ـه؟
ولی الان جای خودشو تو برنامه پیدا کرده و در ذهن مخاطب. شخصیت جالبی
داره مخصوصا با اون آهنگ بندری که میخونه
خنده وُ ، خنده وُ
میگفت میخواستم جلو مهمون این وُ رو نگم نذاشتی که. :دی
آخــــرین بار که دیدم مجیــد صالحی مهمون برنامه بود، تا گفت مهمان ما: مجیـد صالحی،
خواستم از پای تیوی بلند شم، ولی خوب شد نرفتم چون کلی خندهدار بود این قسمت.
چقدر این آدم حضـــور ذهن داره. راستش تا قبـل این قسمت خیلی بدم میـــومد ازش
خاطرههاش با علی مسعودی خیلی جالب بود، این صالحی با اینکه بارها عملهای سخت انجــام داده
(یعنی هیچوقت روحیهشو نباخته) و گرفتاریهای دیگهش، به شدت توانایی خوبی برای خندوندن داره.
خیلیها با یه بیماری ساده نابود میشن. معلومه آدم قویایه.
دقیقاً یکی از ویژگی های خندوانه و مهمونایی که میاره اینه که حتی اگه از اون مهمونا خوشت هم نیاد، احتمالاً برنامهی جالبی از آب در میاد ...
مثلاً خانم بئاتریس سالاس، استاد زبان اسپانیولی و مترجم شاهنامه به این زبون رو که آورده بود، خیلی حرفای جالبی میزد
با اون اکسنت جالبش به فارسی حرف می زد و خیلی رک و صریح از ایرانیا و فرهنگمون انتقادهای بجا می کرد
مثلاً می گفت شما ایرانیا آدمای غمگینی هستید. شاد نیستید.
اینو که گفت رامبد یه خورده جا خورد :دی بعد ادامه داد که ما تو ونزوئلا حتی اگه مشکل هم داشته باشیم باز می خندیم، خوشحالیم، شادیم
ولی اینجا همه یه جورایی غمگینن، ناراحتن ...
یا مثلاً از فرهنگ تعارف ایرانیا به شدت انتقاد کرد و گفت من خسته از سر کار دارم میام خونه، همسایه طبقه پایین با اینکه خودش هم از سر کار اومده و خسته است، به من میگه بفرمایید خونه ما !! خب اگه من برم خونه اون که سکته می کنه :n19:
یه تیکه جالب دیگه هم داشت که تفاوت های زبانی رو می رسوند
می گفت من اوایل اومده بودم ایران واسه تحصیل، بیکار بودم، شغل نداشتم
بعد خیلی این قضیه ناراحتم می کرد و اعصابم خورد بود ... با هر کی صحبت می کردم، موقع خداحافظی به من می گفتن کار نداری؟ :27:
بعد من می گفتم خب حالا عیب نداره که از بیکاری من خبر داری، چرا به روم میاری؟ :-)))
و خیلی ناراحت می شدم از این قضیه :دی می گفتم چقدر آدمای Rude و بی ادبی هستن ... : دی
کلاً خندوانه بیشتر برنامه هاش بسی فانه ...
همین نیما شعبان نژاد که با رامبد برنامه رو اجرا می کنه، اوایل به نظرم خیلی لوس و بی مزه بود
الان ولی یکی از دلایل دیدن برنامه خودشه ... عالیه این بشر :دی
کاراکتری براش درست شده که بدون اون اصلاً صفایی نداره خندوانه : دی
+
نوآوری هایی مثل گزارش گرفتن از لندن هم از بهترین های خندوانه است ... که صدای یه سریا رو هم در آورده : دی (تو 20:30 گیر داده بودن بهش که چرا با خارجیا مصاحبه های کمدی می کنی!!)
یه برنامه درست و حسابی داشته باشه این تلویزیون همینه ... اونم رو خلاقیت رامبد و تیم خوبش ...
hamid_diablo
23-05-2015, 12:48
آخــــرین بار که دیدم مجیــد صالحی مهمون برنامه بود، تا گفت مهمان ما: مجیـد صالحی،
خواستم از پای تیوی بلند شم، ولی خوب شد نرفتم چون کلی خندهدار بود این قسمت.
چقدر این آدم حضـــور ذهن داره. راستش تا قبـل این قسمت خیلی بدم میـــومد ازش
خاطرههاش با علی مسعودی خیلی جالب بود، این صالحی با اینکه بارها عملهای سخت انجــام داده
(یعنی هیچوقت روحیهشو نباخته) و گرفتاریهای دیگهش، به شدت توانایی خوبی برای خندوندن داره.
خیلیها با یه بیماری ساده نابود میشن. معلومه آدم قویایه.
جالبه.منم دقیقا احساس خوبی بهش نداشتم و وقتی اسمش رو رامبد گفت میخواستم بی خیال بشم
اما با دیدن ادامه برنامه از خنده ترکیدم..این حسو درباره سروش صحت هم داشتم که با دیدن چند تا از
برنامه هاش نظرم بهش عوض شد...
البته یه چیزی هم هست شخصیت برخی زا آدمها با بالارفتن سنشون به شدت جذاب و دوست داشتنی میشه
behnood1367
24-05-2015, 11:05
من نمیدونم با این برنامه چرا حال نمیکنم.آخه به چی بخندم؟ 1 مهمون میاره 4 تا کلمه بهش میده جمله بسازه بعد خودش میخنده ..من به چی این بخندم؟ آشپزیتون چه طوره؟
یا رفیقاشو میاره استند آپ کمدی انجام بدن همشون میان خاطره تعریف میکنن پس منم یه عمره اسند آپ کمدین بودم نمیدونستم آخه ما و بچه محلامون خاطره های قدیم رو زنده میکنیم.
نمیدونم والا چی این برنامه باحاله.
من فقط یه چیزی فهمیدم تو خندوانه #724 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *
mr_khodaei2008
29-05-2015, 18:48
منم از این برنامه خوشم نمیاد اخه هی الکی میخندن به خصوص خوذ رامبد که خنده ها ی مسخره ای میکنه
فقط اون قسمتهای که جناب خان میاد یکم قشنگه باقیش از نظر من مزخرف
ghassam2
30-05-2015, 08:23
ادم از بعضی اتفاقات مملکت و این مردم حیرت زده میشه چند وقتیه که تبلیغات وحشتناک توی سایتها برای جناب خان خان اونقد زیاد بوده و بی هیچ شکی همه مردم در کامنتها و صحبتهاشون از این تعریف می کردن که دیشب برای اولین بار گلچین خندوانه رو نگاه کردم چی بگم مگه میشد تحمل کرد این برنامه رو ... خب به زور منتظر جناب خان شدم در اولین لحظه متوجه شدم که اصلا این صدا به این عروسک نمیخوره ناهماهنگی شخصیتی کاملا مشهوده و ضعف کامل ... اصلا نتونستم بخندم انگار یک آدم بزرگ گنده بک بزور عروسکیو غصب کرده ... بنظرم مردم ایران دیگه تشنه خنده نیستند گرسنه خنده شدن طوریکه هرچی دم دستشون باشو رو میخورن!
اقایون پروفسورها در زمینه طنز . خوب مجبور نیستین این برنامه ها رو نگاه کنین اگه حال نمیکنین باهاش . من نمیدونم چرا ملت هر چی به نظرشون میاد رو باید بیان پستش کنن .
لیست فیلم و سریالهایی هم که من ازشون خوشم نیومده زیادن . اما دلیل نمیشه برم تو تاپیک هر کدوم همینطور پست بزارم که من از این خوشم نیومد و فلان فیلم اینطوری بود . خوب به ... که خوشم نیومد .
تاپیک شعمدونی همش شده انتقاد و مضخرف گویی به این سریال . طرف میگه من هر وقت این سریال رو میبینم سر درد میگیرم . خوب نبین برادر من .
یا طرف میگه من اصلا با خندوانه حال نمیکنم . طنزهاش واسم جالب نیست . خوب عزیز من حتما این برنامه واسه شما ساخته نشده .
واسه خندیدن به این برنامه ها باید سطح توقع رو بیارین پایین .
ghassam2
30-05-2015, 11:12
اقایون پروفسورها در زمینه طنز . خوب مجبور نیستین این برنامه ها رو نگاه کنین اگه حال نمیکنین باهاش . من نمیدونم چرا ملت هر چی به نظرشون میاد رو باید بیان پستش کنن .
لیست فیلم و سریالهایی هم که من ازشون خوشم نیومده زیادن . اما دلیل نمیشه برم تو تاپیک هر کدوم همینطور پست بزارم که من از این خوشم نیومد و فلان فیلم اینطوری بود . خوب به ... که خوشم نیومد .
تاپیک شعمدونی همش شده انتقاد و مضخرف گویی به این سریال . طرف میگه من هر وقت این سریال رو میبینم سر درد میگیرم . خوب نبین برادر من .
یا طرف میگه من اصلا با خندوانه حال نمیکنم . طنزهاش واسم جالب نیست . خوب عزیز من حتما این برنامه واسه شما ساخته نشده .
واسه خندیدن به این برنامه ها باید سطح توقع رو بیارین پایین .
حالا شما چه اصراری داری کسی نظر نده ... اینجا آزاده من هم تا می تونم می خوام نظرات منفی و ازاردهنده بدم شما هم اگه بهتون برمی خوره نخون... زندگیم مال خودمه دوست دارم اینطوری باشم و این تاپیک بنظر میاد چنین فرصتی میده ( البته فکر کنم قوانین کلی رو رعایت کردم و می کنم) ...من هم نگاه می کنم هم بدم میاد هم نظر می دم هرجور که می خوام( آیا این یک نوع سلیقه نیست ؟) پس درست مثل کاری که تو میخوای میگم : لطفا نخون
SNOW PATROL
30-05-2015, 12:54
خدمت دوستان عزیز که میگن انتقاد نکنید و اگر خوشتون نمیاد نبینین.... ببینید دوستان. برنامه با بودجه همین مردم ساخته شده و فرق میکنه با فلان سریال خارجی که هیچی نگیم و ربطی به ما نداشته باشه.. طبیعتن وقتی یک تشکیلاتی ملی هست و از بودجه ملی استفاده میکنه باید در برابر کیفیت کاری که انجام میده پاسخگو باشه
کسی هم در حدی نیست که بگه فلان چیز برای شما خوبه یا بده هرکس عقل شعورش میرسه چی بیبینه و چی نبینه
مخصوصا اون خنده های زورکی خود رامبد جوان از همه بدتره....:n21:
اینا یا کم دارن یا الکی خوشن بیخودی میخندن
Reza31001
03-06-2015, 20:26
اکبر عبدیش رو دوست داشتیم
زیااااااااااد :n12:
به نظرم سری اول خندوانه خوب بود
اما این سری یه مقدار تکراری شده
به نظرم استند آپ کمدین هاش یرخی مواقع خوبه مثلا داره فرهنگ سازی می کنه رباره این هتر
همه مهموناش خوب نیستند یعنی این سری مهمون خوب کمتر اورده نسبت به سری قبل اما اگر مهمون خوب باشه معمولا برنامه خوبی می شه
از این مسخره بازی تو لندنش خوشم نمیاد خوب حالا بیاند شعر علی کوپولو رو این خارجی ها بخونند که چی یا مثلا رونالدو رو بیشتر دوست داری یا خداد رو اینم شد سوال؟! دو بار که اجرا کنند اینو به نظرم بی مزه می شه. اصلا بودجه رو اونجادارند صرف چی می کنند
جناب خانم اگر تکراری و مسخره نشه خوبه تا حدودی
نیما رو خیلی مواقع دوست ندارم
آهنگاشون بد نیست
احساس می کنم واقعا رامبد جوان دوست داره یه برنامه توپ بسازه در زمینه شادی که کمبودشو تو جامعمون حس می کنیم اما خوب دست و پاش بستست و راستش فکر نمی کنم مثل عادل فردوسی پور هم شجاعت مقاومت داشته باشه (ژانر برنامه هاشون فرق داره و می دونم که احتمالا با برنامه رامبد شاید بیشتر مخالفت شه اما حدسم اینه که شخصیتی مثل فردوسی پور اگر داشت رامبد آن وقت برنامه بهتری می شد چون خیلی محتاط عمل نمی کرد این فقط نظرمه بدون اینکه اطلاعات دقیقی داشته باشم نزنید منو ها)
اما خوب کارهای جالبی هم کرده بیرون برنامه مثل همین شنبه های حندان مترو تهران یا مثلااینکه به همه مهموناش می گه یه کاری برای شادی مردم بکنید.
از گزارش مشاغل و جاهای مختلف ایران که هنر فیلم برداری می کنند هم خوشم میاد
روی هم رفته نظرم اینه که برنامه خوبیه اما تکراری شده و می تونه بهتر از این باشه مثلا این سری دو بعد از مدتیکه شرو شد من دیگه حوصله ندارم 1 ساعت وقتمو بزارم باش اما اگر واقعا کار بهتری نداشته باشم می شینم می بینم. صداشم باشه بسه به نظرم :n02:
M.Sadegh.M
01-08-2015, 22:09
دوستان من یک چیز را از قلم نندازید.
هدف این برنامه خندون شما نیست ، هدف اولش اینه شاد باشید خندیدن بخشی از شاد بودنه.
بعدم بارها رامبد تاکید کرده شما اگه خندتون هم نمیاد مصنوعی بخندید مغز شما فرق بین خنده واقعی و مصنوعی را تشخیص نمیده و هورمون هایی که باید ترشح کنه با خنده را ترشح میکنه.
من خودم که می بینم کم می خندم فقط برای مدتی که برنامه پخش میشه احساس نشاط و شادی میکنم و بعضی وقتا هم نسبت به مهمونی که میاد میشه یک حس آرامش هم گرفت.
البته منم قبول دارم سری اول خیلی بهتر بود.
شاد باشید همین :n16:
EhsanCPU
01-08-2015, 23:57
albertxx
02-08-2015, 00:22
افزایش فرهنگ خندیدن و شاد بودن یکی از چیزایی هست که میشه گفت این برنامه هدفشه
واقعا واسه جامعه ما خندیدن و شاد بودن یک تجویز اظطراریه
متاسفانه عصبی بودن و زود از کوره در رفتن تو جامعه بیداد میکنه
مردم انگار اصلا علاقه ای به خندیدن و شاد بودن ندارن
فقط کافیه 1 ساعت با ماشین پشت فرمون بشینید برید یه دوری بزنید
بی اعصابی ملت قشنگ میاد دستتون
نمیدونم واقعا چرا ولی کلا مردم ما بعضیا با خندیدن غریبه هستن
کلا شاد بودن و نشاط اصلا تو وجود بعضیا نیست و کلا اینقدر سخت میگیرن انگار چی شده !
هدف این برنامه خندیدن و نشاط هست
فقط کافیه تو جمعی حالا خانوادگی و ..... قرار بگیرید
بعضیا اینقدر اخم کرده هستن انگار دنیا به آخر رسیده
افسردگی و غمگین بودن تو وجود این مردم رفته
اگه اشتباه هم نکنم یکی از کشور های افسرده جهان هستیم
در زمینه نشاط و شاد بودن آخرین رتبه جهان رو داریم
mr_khodaei2008
11-08-2015, 16:56
من فقط بخاطر جناب خان میبینم گهگاهی و شانس منم هر وقت میبینم جناب خان نمیاد
این برنامه نسبت به بعضی ازبرنامه ها که تلویزین نشون میده خوبه
ولی بعضی از خنده های رامبد خیلی مصنوعی راحت شخص می تونه تشخیص بده و اون نیما خیلی اعصاب خرد کنه وبعضی از قسمت های کمدین اصلا خنده دار نیست یه کم علی باحالتر
اون بخشی که مهمون دعوت میکنن جالبه وجناب خان هم جالبه
ghassam2
13-08-2015, 10:01
دیشب واقعا سردرد گرفتم حرافیهای یک بازیگر که ادم فکر میکنه میتونه برنامه رو باحالتر کنه نه تنها اینطور نبود انگار طرف ضربه ای به مغزشم خورده ( نمی خوام مسخره کنم ولی طرز حرف زدن رویا نونهالی منو یاد طرز حرف زدن عابدزاده میندازه بعد از جراحی سرش ) جالبه بازیگرا که باید عنان کار دستشون باشه و انتظار زیادی بیشترشون برنامه جالبی در خندوانه نداشتن مثل علی صادقی .. جواد عزتی و امین زندگانی و همیشن دیشب ... البته رامبد هم گاهی نشون میده که انگار نمی خواد تحرکی بده و برنامه رو با اصرار بر چیزهایی که ممکنه اون مهمون نتونه انجام بده به پیش میبره مثلا دیشب به طرف میگه چشمان رو می بندیم و ببرمون توی حالی اما یه نیم ساعت حرفهای بی سرو ته و تاریخ و جغرافیا توضیح میداد
mohssen_kh
14-08-2015, 10:08
عالیه...به عنوان یه جنوبی بسیار خوشحالم ازینکه اینجوری مشکلاتمون بخشیش دیده میشه
سریال مسابقات خنداننه برتر
کار بسیار عالیی استارت خورده :n09:
Morteza4SN
29-08-2015, 18:32
این بخش استند آپ کمدی برنامه که اخیراً با مسابقهی خندانندهی برتر پررنگتر شده خیلی خوبه و تنوع خوبی ایجاد کرده
انگار دو قسمت آخر هفته به این بخش اختصاص داره و هر قسمت دو نفر با هم رقابت میکنن... فرم اجرای مسابقه که آشناست اما سوژهی خوبی داره که به تکراری نشدن برنامه خیلی کمک میکنه.
اولین گروه امیر کربلاییزاده و علی مسعودی بودن که خوب بود، گروه دوم هم دیشب الیکا عبدالرزاقی و بیژن بنفشهخواه بودن که به نظرم مهارتشون توی این زمینهی اجرا به نسبت کمتره.
اگر از اجراهای تکراری، مسخره و سطح پایینِ تقلید صدا و لودهگری و... کلافه هستید این بخش رو از دست ندین.
فراموش نکنیم خندوندن با داشتن حدود اخلاقی و عرفی زیاد در بافت صدا و سیما کار راحتی نیست اما تلاش و ایدههای خوبی برا بالا رفتن کیفیت کار انجام شده.
+
بعد از بدسلیقگی مسئولین در توقف برنامهی رادیو هفت به نظرم انتخابی بهتر از خندوانه برای نشستن با خانواده پای تلویزیون نیست. خندوانه ماهیت شادی داره و صرفنظر از بعضی قسمتها این شور حال و شکل ابراز اون چیزیه که تلوزیون کم داره (شبکههای اصلی که به تنهایی فاجعهان). خوبه که برنامه تلاش داره همیشه چیز جدیدی اضافه کنه. از آوردن هومن گامنو و موسیقیهای شاد گرفته تا بخشهای جالبی مثل همین اجراهای کمدی و مسابقه و دعوت به کارهای فرهنگی و... برای برنامهای که قراره هر شب پخش بشه و با کمدی و ایجاد اوقات شاد سروکار داره قابل قبوله هرچند بازم جا برای بهتر شدن زیاد داره.
مهمان هم که اصل جدانشدنی و بخش مهمی از جذاب شدن این قبیل برنامههاست، که وقتی پدیدهی محشری به اسم جناب خان بهش اضافه بشه سخته که خوب نباشه، این شخصیت عالیه و اجرای قدرتمندی داره و یه جاهایی دیگه برنامه روی شاخ خودش میچرخه. به شرطی که مهمان برنامه هم بتونه بده بستان ایجاد کنه. به خصوص در مواقعی که مهمان برنامه خانم باشه و دست رامبد بسته باشه جناب خان برای شوخی و تعامل با مهمان خیلی راحتتره!
البته جناب خان در ابتدا کپی از عروسک المو در سسمی استریت به نظر میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دی
اما با استعداد و صدای پُر محمد بحرانی، و تجربهای که از کلاهقرمزی بدست آورده، کلی ایدهی اورجینال بهش اضافه شده، با ظرافتی که در استفاده از یک لهجهی خاص بدون ایجاد حساسیت لازمه!
تکیهکلامها، بداههپردازی به موقع و هماهنگی خوبش با اجرا از دلایل دیگهایه که یک شخصیت عروسکی در همچین برنامهای اینقدر گل کنه.
اینم ببینید که یکی از تیکههای خوبش بود : > شوخی کلیدی جناب خان :n02: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AE%D8%A7%D9%86_%D8%A8%D8%A7_%DA%A9%D9%84%DB%8C %D8%AF_%D9%88_%D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3_%D8%AC%D9%8 5%D9%87%D9%88%D8%B1)
نیما هم پیش بیاد نشون داده خیلی فیلمه... رامبد جوان گروه خوبی رو دور هم جمع کرده، امیدوارم تداوم داشته باشه.
بخش خندهی الکی هم دروغ ارزشمند تلویزیونه امیدوارم تلاش تاثیرگذاری باشه که ارزش شاد بودن بیشتر از اینهاست.
+
:n02:
MOHAMMAD2010
29-08-2015, 20:35
هنوز موندم این برنامه لوس چرا اینقدر طرفدار داره !
نفستونو نگه دارین بعد بخندین ! انگار زوریه ! :n04:
من چند ماه پیش یه تیکه چند دقیقه ای از این برنامه رو دانلود کردم دیدم انقدر بی مزه بود داشت حالم به هم میخورد
اون موقع با خودم گفتم این برنامه حتما یه کپی برداری محض و بی سلیقه از برنامه های مشابه خارجی بوده و چون خوب در نیومده و مزخرفه داره از شبکه نسیم پخش میشه و گرنه از شبکه های سراسری پر بیننده پخش میشد!
ولی الان که می بینم انقدر بین مردم محبوب شده تعجب می کنم
الانم خانواده تقریبا هر شب می بینن ولی من آخر نفهمیدم چیش جالبه واقعا!!
استاد شیفو
30-08-2015, 07:46
گویا جناب خان مهمان ویژه برنامه کلاه قرمزی 95 خواهد بود :n19::n20:
aghazadeh_hastam
30-08-2015, 08:47
تلویزیون شده خاله زنک بازی و بچه بازی
ghassam2
30-08-2015, 08:54
تلویزیون شده خاله زنک بازی و بچه بازی
واقعا دیشب از سوالات و رفتارهای رامبد جوان و هومن برق نورد حالم بهم خورد پدر و مادرش رفتن استرالیا عشق و حال و زندگی می کنن اونوقت این و رامبد جوان وقت تلویزیونو میگرن و ابراز دلتنگی می کنن در حالیکه من و خیلی بیننده ها نمی تونن کرایه ماشین از اینور خیابون تا 1000متر اونطرفتر رو نداریم ایشون میگن از اروپا بدش میاد و پاریس چیه و ...خوب آقای برق نورد پاشو برو پیششون میای تو تلویزیون اینرا میگی که چی؟
هنر نباید قاطی سیاست بشه.
اگر هم وارد سیاست شدی، باید دو طرفه وارد بشی...
نه فقط به یک سمت بزنی ...
این برنامه مخاطبان ش رو از دست خواهد داد :n39:
واقعا دیشب از سوالات و رفتارهای رامبد جوان و هومن برق نورد حالم بهم خورد پدر و مادرش رفتن استرالیا عشق و حال و زندگی می کنن اونوقت این و رامبد جوان وقت تلویزیونو میگرن و ابراز دلتنگی می کنن در حالیکه من و خیلی بیننده ها نمی تونن کرایه ماشین از اینور خیابون تا 1000متر اونطرفتر رو نداریم ایشون میگن از اروپا بدش میاد و پاریس چیه و ...خوب آقای برق نورد پاشو برو پیششون میای تو تلویزیون اینرا میگی که چی؟
یه جا هم برق نورد تاکید داشت که تو خونه گوشت های خورش رو نمی خورن و میدن به کلاغای محل !
عجیبه این حرفا رو آنتن تی وی ...
واقعاً خیلیا ماهی یک بار هم نمی تونن گوشت بخورن ... حالا شما اگه میدی به کلاغا، نباید بیای جلو چهل میلیون مخاطب جار بزنی که ...
یه جا هم برق نورد تاکید داشت که تو گونه گوشت های خورش رو نمی خورن و میدن به کلاغای محل !
واقعاً خیلیا ماهی یک بار هم نمی تونن گوشت بخورن ... حالا شما اگه میدی به کلاغا، نباید بیای جلو چهل میلیون مخاطب جار بزنی که ...
میگم اگه از گوشت بدش میاد پس چرا اصلا تو خورشتشون گوشت میریزن که بعدا مجبور شن بده به کلاغای محل؟:n09:
آقای برق نورد اون گوشت رو برو بده به هموطنت که ماه تا ماه رنگ گوشت رو نمی بینه به خدا اولویتشون از کلاغا خیلی بیشتره!
البته اگه غرض از این حرفا فقط کلاس گذاشتن رو آنتن زنده نبوده باشه!
Morteza4SN
30-08-2015, 19:12
هنوز موندم این برنامه لوس چرا اینقدر طرفدار داره !
نفستونو نگه دارین بعد بخندین ! انگار زوریه ! :n04:
خب این که چرا شما نمیپسندی به سلیقه و روحیات شما هم بستگی داره...
اما منم زیاد از خندهی زورکی خوشم نمیاد اما وقتی توجیه خودش رو از این موضوع خوندم قبولش کردم. اینکه خندوانه کلینیک خنده است!
از مصاحبهی کاملش: رامبد جوان: خندیدن بلد نیستیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این بخش منظورم بود:
برای ساخت برنامه چه میزان از لحاظ علمی تحقیقات کردید؟
با دکتر اردکانیان که جامعه شناس هستند و دکترای ایشان درباره اوقات فراغت است؛ صحبت کردم و گفتم که می خواهم برنامه ای در خصوص خنده تهیه کنم. ایشان تحقیق کردند و دیدند که 2 هزار مقاله درباره خنده نگارش شده است. این تحقیقیات درباره اثرگذاری خنده بر زندگی روزمره از باشگاه های خنده، کلینیک های خنده، بیمارستان ها انجام شد و معلوم شد که خنده تاثیر زیادی در بهداشت فیزیکی و روانی دارد از میان 2 هزار مقاله 900 مقاله انتخاب شد و این مقالات شدند پایه ساخت برنامه خندوانه.
انتقادی دیگر نیز که وارد می شود می گویند خنده های برنامه واقعی نیست و مصنوعی است هرچند خودم اعتقادی به این حرف ندارم. تمام مقالاتی که ما بررسی کردیم در یک مسئله اتفاق نظر دارند و آن این است که می گویند خندیدن یک مهارت است و ما باید خودمان را تربیت بکنیم که بتوانیم بخندیم و باید ذهن و بدن را ورزش بدهیم که آمادگی خندیدن داشته باشد و با خنده غریبه نباشد. تحقیقات علمی می گویند حتی کسانی که در طول روز نمی خندند بباید روزی 5 دقیقه بنشینند ادای خندیدن دربیاورند و این کار را ادامه بدهند بعد از دو هفته یک دقیقه آخر تبدیل به خنده واقعی می شود و بعد از چند هفته آنقدر مهارت پیدا می کنند که راحت می خندند و بعد اگر اهل خندیدن بشوی آرام آرام به شوخی طبعی علاقه مند می شود و به آدمهای شوخ طبع نزدیک می شوی و خودت تبدیل به آدمی شوخ طبع می شوی.
... این ذات بشر است اما نظام تریبتی ما و اتفاقاتی که در طول سالیان گذشته افتاده باعث شده است که ما مقداری از شادی فاصله بگیریم البته نمیخواهم بگویم که تلخ شدیم و یا عبوس و اهل گریه هستیم اما باید بدانیم که خندیدن و شاد بودن یک رفتار روزمره است و باید دائم این مسئله را یادآوری کنیم تا تبدیل به یک برنامه شود. از طرفی خود فرد باید حواسش باشد و شاد باشد و شادی کند و اهل شاد کردن خودش و دیگران باشد.
من چند ماه پیش یه تیکه چند دقیقه ای از این برنامه رو دانلود کردم دیدم انقدر بی مزه بود داشت حالم به هم میخورد
اون موقع با خودم گفتم این برنامه حتما یه کپی برداری محض و بی سلیقه از برنامه های مشابه خارجی بوده و چون خوب در نیومده و مزخرفه داره از شبکه نسیم پخش میشه و گرنه از شبکه های سراسری پر بیننده پخش میشد!
ولی الان که می بینم انقدر بین مردم محبوب شده تعجب می کنم
الانم خانواده تقریبا هر شب می بینن ولی من آخر نفهمیدم چیش جالبه واقعا!!
یعنی فقط با دیدن چند دقیقه به این موضع رسیدی؟!
من چند ماهه با دقت بیشتر نگاهش کردم تا بتونم دربارش نظر بدم چون بخشهای مختلفی داره و قرار نیست همهی قسمتهاش خوب باشه.
دربارهی کپی برداری یک بخشی سه قسمت پخش شده (ر.ک مصاحبهی بالا) که به تقلید از برنامهی تونایت شو چالش تخممرغ داشتن (کلیپ دیوید بکهامش رو سایت ورزش سه گذاشته بود)! مورد دیگهای به اون شکل کلی نداشته، بعد ببینید چه سایتهایی اینو چماق کردن سر برنامه!
در مورد شبکهای که داره ازش پخش میشه، خب برنامهای با این ماهیت و شکل اجرا هیچ وقت در محدودهی بستهی شبکههای سراسری پخش نخواهد شد! اما به جاش ماه عسل داریم که انگار هدف اصلیش توجیه و تطهیر شاخص فلاکته...
همون رادیو هفت که از شبکهی آموزش پخش میشد به نسبت خیلی طرفدار داشت بعد مدیریت شبکه به بهانهی اینکه برنامه باید از حالت اجرای زنده خارج بشه پربینندهترین برنامهی خودش رو تعطیل کرد.
بازم میگم خندوانه عالی نیست و هنوز جای کار داره، اما جذابیت ذاتی داره و از همه مهمتر الان رقیب بهتری نداره. در شهر کورها آدم یک چشم پادشاهه!
شما چند تا برنامهی عالی ببینی سطح سلیقه و توقعت بالاتر میره اما اینجا که خبری از پیشرفت نیست...
یه جا هم برق نورد تاکید داشت که تو گونه گوشت های خورش رو نمی خورن و میدن به کلاغای محل !
این اصلاً جالب نبود. که باید به حساب ضعفهای رامبد جوان در اجرا گذاشتش که از موضوع اضافه وزن به این بحث میرسه و ادامه هم میده تازه آخرش هم ادای کلاغ رو درمیاره!!
رامبد روی مشکلی که خودش بهش حساسه با مهمان برنامه بحث اضافه میکنه یکی اضافه وزن و دیگری کچل شدن! مثلاً از سالار عقیلی میپرسه چکار کردی اینقدر موهات پره؟! یا چطور وزن کم کردی چقدر و...
اون دارت و حلقه بازی و چشم بستن هم خیلی بیمزه است، با این وجود بخش مهمان هنوز جذابه و البته چند دقیقه نگاه کنی راحت میشه تصمیم گرفت که ارزش ادامه دادن داره یا نه.
mr_khodaei2008
03-09-2015, 21:42
طرفداراش فقط بخاطر جناب خان هست وگرنه خودش افتضاهه.
اقا من برنامه رو نمی بینم
واقعا قشنگه ؟
چه روزایی و چه ساعتی پخش میشه؟
شبکه نسیم بود دیگه ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
پنج شنبه و جمعه ها مسابقه کمدین هاست امشب هم امیر مهدی ژوله با هومن حاحی عبداللهی مسابقه دادن باحال بود
تکرارشو فردا ساعت 11 صبح یا 5 بعد از ظهر ببینید :n09:
vahidgame
04-09-2015, 12:17
من برنامه های تی وی رو تقریبا نمی بینم و شاید بعضی وقتا یه فوتبال خاصی باشه ببینم
ولی خندوانه رو اکثرا می بینم و انصافا برنامه خوبیه و حالا شاید به سلیقه افرادی هم جور درنیاد
نکته های مثبتی داره مثلا مهمون ها بعضی وقتا جالبن مثل همین دو شب پیش که مهمون ها خارجی بودن و طرف اکراینی بود آهنگ کودکانه فرهاد رو فکر کنم از خود ایرانی ها بهتر می خوند :دی
و نکته مثبت اصلیش به نظر همین بخش کمدینه که اکثرا جذابه
کسانی که برای بخش کمدین میان اکثرا هم هنر طنز دارن هم داستان سرایی و هم فن بیان خوب و به همین راحتی ها نیست
این مسابقه کمدین هم تازه راه افتاده دیگه بهترین قسمت برنامه ست
کسانی که آدم فکرشو نمی کنه هم اجراهای خوبی دارن مثل همین امیر ژوله که نویسنده خوبیه ولی اجرای کمدین خوبی هم داشت
با توجه به اجراهای قبلی این کمدین ها من پیش بینی می کنم در نهایت مهران غفوریان یا رضا شفیعی جم قهرمان بشن :دی
امشبم مسابقه دارند؟دیشب جالب بود مخصوصا ژوله...:n02:
mohammadirani
04-09-2015, 17:04
من برنامه های تی وی رو تقریبا نمی بینم و شاید بعضی وقتا یه فوتبال خاصی باشه ببینم
ولی خندوانه رو اکثرا می بینم و انصافا برنامه خوبیه و حالا شاید به سلیقه افرادی هم جور درنیاد
نکته های مثبتی داره مثلا مهمون ها بعضی وقتا جالبن مثل همین دو شب پیش که مهمون ها خارجی بودن و طرف اکراینی بود آهنگ کودکانه فرهاد رو فکر کنم از خود ایرانی ها بهتر می خوند :دی
و نکته مثبت اصلیش به نظر همین بخش کمدینه که اکثرا جذابه
کسانی که برای بخش کمدین میان اکثرا هم هنر طنز دارن هم داستان سرایی و هم فن بیان خوب و به همین راحتی ها نیست
این مسابقه کمدین هم تازه راه افتاده دیگه بهترین قسمت برنامه ست
کسانی که آدم فکرشو نمی کنه هم اجراهای خوبی دارن مثل همین امیر ژوله که نویسنده خوبیه ولی اجرای کمدین خوبی هم داشت
با توجه به اجراهای قبلی این کمدین ها من پیش بینی می کنم در نهایت مهران غفوریان یا رضا شفیعی جم قهرمان بشن :دی
علی مسعودی یلیه برای خودش
لعنتی بهترین اجرا رو داره بین اینا
راستی مجید صالحی هم هستش؟
Reza31001
04-09-2015, 17:18
امشبم مسابقه دارند؟دیشب جالب بود مخصوصا ژوله...:n02:
بله
مسابقات هر هفته پنج شنبه و جمعه برگزار میشه
هفته قبل که علی مسعودی و الیکا عبدالرازقی برنده شدن و اومدن بالا
تو مسابقه دیشب هم احتمالا ژوله برنده میشه
امشب هم رضا شفیعی جم و شقایق دهقان هستن
دیگه شفیعی جم دو تا ادا دربیاره تمومه:n02:
ولی من به شقایق دهقان هم امیدوارم اگر که طی حرکتی زیرکانه شوهرش بهش تقلب برسونه و یه متن جالب براش تدارک ببینه:n02:
کلا امشب مسابقه جالبی خواهد بود
ضمنا پرچم علی مشهدی هم بالاس:n02:
mohammadirani
05-09-2015, 01:07
خب شفیعی جم حقشه که حذف شه
با اجرای بسیار بد امشب و انتخاب یک داستان بی مزه شانسی نداره و شقایق دهقان رو باید صعود کرده دونست
ولی شقایق دهقان در ادامه نمیتونه موفق شه.باید یه سوژه جدید رو کنه
علی مسعودی به نظر من شایسته ترین فرده برای اینکه قهرمان کل بشه.هر وقت هم احساس خطر کنه اون خاطره شلیک رو میگه که مثل اینکه خیلی خنده داره و رامبد اوایل همش میگفت اونو بگو ولی تا حالا نگفته.
ولی اگر به یکی از بانوان بخوره کارش سخته چون زنان بیشتر رای میدن به الیکا یا شقایق دهقان، به خصوص اگر الیکا عبدالرازقی مثل دفعه قبل قشنگ و مسلط اجرا بکنه.
در همین مرحله بعدی هم به احتمال زیاد باید با شقایق دهقان مسابقه بده.
به الیکا عبدالرزاقی هم که تا فینال نمیخوره،هر چند الیکا تو مرحله بعدی با غولی چون خمسه یا حنی جواد رضویان مسابقه داره و کار سختی برای صعود داره
لینک مستقیم خنداننده های برتر رو دارین؟
شیش نفری که اجرا کردن :n13:
persian365
05-09-2015, 02:52
امیر مهذی ژوله و شقایق دهقان در گروه دوم به نظر من بهتر بودن از حریفاشون
البته در مرحله بعد جذاب تر خواد شد :n39:
ghassam2
05-09-2015, 09:13
بنظرم جز مسعودی و ژوله بقیه خیلی بد و بیمزه بودن و ارزش یک رای رو ندارن
البته که خندوانه ادعا نداره standup comedy رو به معنای واقعیاش به نمایش میذاره.
اما برای من که چند اجرای بهترین کمدینهای دنیا رو دیدم (Bill Hicks , George Carlin, Dave Chappelle , Louie CK و ...). اجراهای کربلایی و ژوله خیلی به استاندارد ذهنی من از کمدی نزدیکتر بودن. خصوصن کربلایی که هم جوکهای کلامی خیلی خوبی داشت و هم اجرای فیزیکی خوب (صداهای خندهی مختلف، دوش آب، پوشیدن شلوار).
حالا این دو نفر رو مقایسه کنید با مثلن علی مسعودی که صرفن یک سری خاطرهی نخنما رو با بیان متوسط مطرح میکنه. حین مسابقه صداش میلرزید و بهشدت عرق کرده بود. اول شدن یا بالا رفتن مسعودی و بقیهای که تنها کارشون تعریف کردن خاطره است به نظر من خوب نیست. اما به هر حال انتخاب طیف وسیعی از مردمه.
به نظر من کمدین باید بتونه جوکهای خوبی بسازه و برگ برندهی استندآپ کمدینهای مطرح همین جوکهاست. اینجاست که نویسنده/مولف بودن یک نفر (ژوله) تونست هومن حاجی عبدالهی رو با اون شهرت و سابقهی بازی و مجریگری شکست بده. چون حاجی عبدالهی جوک خاصی نداشت.
شما وقتی کمدی ناب رو تجربه کنید (مثل George Carlin که به همه توصیه میکنم)، نمیتونید مقایسه نکنید. به نظر من، مشکل اصلی کمدینهای خندوانه اینه که مولفهای خوبی نیستند. همینه که همهی کمدینهای دنیا نمیتونن در عین حال استندآپ کمدین خوبی هم باشن. چون اونجاست که مولف بودن نقش مهمی داره. خاطره تعریف کردن خوبه اما تا یه حدی. دلیل تاکید من روی اون دو نفر هم نوآوری در نوع جوکهاست و مولف بودن.
البته با حذف کردن مسائل بزرگسالان و سیاست، کارشون خیلی سخت میشه.
mohammadirani
08-09-2015, 07:45
- - - Updated - - -
البته که خندوانه ادعا نداره standup comedy رو به معنای واقعیاش به نمایش میذاره.
اما برای من که چند اجرای بهترین کمدینهای دنیا رو دیدم (Bill Hicks , George Carlin, Dave Chappelle , Louie CK و ...). اجراهای کربلایی و ژوله خیلی به استاندارد ذهنی من از کمدی نزدیکتر بودن. خصوصن کربلایی که هم جوکهای کلامی خیلی خوبی داشت و هم اجرای فیزیکی خوب (صداهای خندهی مختلف، دوش آب، پوشیدن شلوار).
حالا این دو نفر رو مقایسه کنید با مثلن علی مسعودی که صرفن یک سری خاطرهی نخنما رو با بیان متوسط مطرح میکنه. حین مسابقه صداش میلرزید و بهشدت عرق کرده بود. اول شدن یا بالا رفتن مسعودی و بقیهای که تنها کارشون تعریف کردن خاطره است به نظر من خوب نیست. اما به هر حال انتخاب طیف وسیعی از مردمه.
به نظر من کمدین باید بتونه جوکهای خوبی بسازه و برگ برندهی استندآپ کمدینهای مطرح همین جوکهاست. اینجاست که نویسنده/مولف بودن یک نفر (ژوله) تونست هومن حاجی عبدالهی رو با اون شهرت و سابقهی بازی و مجریگری شکست بده. چون حاجی عبدالهی جوک خاصی نداشت.
شما وقتی کمدی ناب رو تجربه کنید (مثل George Carlin که به همه توصیه میکنم)، نمیتونید مقایسه نکنید. به نظر من، مشکل اصلی کمدینهای خندوانه اینه که مولفهای خوبی نیستند. همینه که همهی کمدینهای دنیا نمیتونن در عین حال استندآپ کمدین خوبی هم باشن. چون اونجاست که مولف بودن نقش مهمی داره. خاطره تعریف کردن خوبه اما تا یه حدی. دلیل تاکید من روی اون دو نفر هم نوآوری در نوع جوکهاست و مولف بودن.
البته با حذف کردن مسائل بزرگسالان و سیاست، کارشون خیلی سخت میشه.
البته سلیقه مهمه و فرق داره
ولی چیزی هم که شما بهش میگین نواوری در جوک ها، باید گفت متاسفانه هیچ کدوم نواوری نبود.تک تک جملات ژوله وام گرفته از لطیفه ها و جک های گفته شده در وایبر و تلگرام درباره نسل دهه 60 بود.
تاکید میکنم حتی یک جمله جدید و نواورانه نگفته بود تک تک جملاتش تکراری و قابل حدس بود
- - - Updated - - -
البته سلیقه مهمه و فرق داره
ولی چیزی هم که شما بهش میگین نواوری در جوک ها، باید گفت متاسفانه هیچ کدوم نواوری نبود.تک تک جملات ژوله وام گرفته از لطیفه ها و جک های گفته شده در وایبر و تلگرام درباره نسل دهه 60 بود.
تاکید میکنم حتی یک جمله جدید و نواورانه نگفته بود تک تک جملاتش تکراری و قابل حدس بود
خوب خداییش این ملت طنزپرور و کوشا در عرصه جک سازی جا واسه نواوری هم میزارن ؟ :n02:
خدا میدونه چقدر جوک هر روزه توسط ایرانی ها تولید میشه . من یکی که در عجبم کی اینا رو میسازه و پخش میکنه .
چقدر این سروش صحت و امین حیایی بی مزه بودن ..ما که به هیچ کدوم رای ندادیم..:n35:البته یه نمور حیایی بهتر بود
چقدر این سروش صحت و امین حیایی بی مزه بودن ..ما که به هیچ کدوم رای ندادیم..:n35:البته یه نمور حیایی بهتر بود
حیایی بی مزه بود ؟ :n04: به نظر من بهترین اجرا رو تا الان داشته . بقیشون فقط میومدن یا جک بی مزه تعریف میکردن یا خاطره بی مزه . مثل اون علی مسعودی و ... . ولی انصافا حیایی همراه خاطره تعریف کردنش تیپ های جالبی بازی کرد .
البته تو با اون جوکهای باحالت که میزاری معلومه دیگه به اینا نمیخندی :n02:
همینجا بابت جکهات ازت تشکر میکنم :n16: یکی دیگه هم واسه اواتار قشنگت :n40:
mohammadirani
12-09-2015, 00:28
شفیعی جم چه شکستی خورد از شقایق دهقان.اینجاست که واقعا رای خانم ها تعیین کننده هستش
به جرئت میتونم بگم 70 درصد رای دهنده ها خانم هستند و همین باعث این اختلاف عجیب بین شقایق دهقان و رضا شفیعی جم شد
شقایق دهقان 83 درصد با 1/239/849 رای و شفیعی جم تنها 17 درصد با 248/142 رای
امیر مهدی زوله هم 60 به 40 هومن حاجی عبداللهی رو شکست داد
دیشب و امشبم به نظرم امین حیایی و سجاد افشاریان بیان بالا هرچند افشاریان تو زمان بندی کم اورد
قسمت دیشب خیلی بی مزه بود بیمزه ترین قسمت از بین این سری رقابت های بین کمدین ها بود
samir.123
13-09-2015, 18:28
سلام دوستان
كسي برنامه خندوانه شركت كرده يا قوم و خويشش؟
آدرس دقيقش رو ميخواستم
ميخوام يه چيزي ارسال كنم واسشون ...
تشكر
خیلی بی مزه هست..نمیدانم چرا برخی ها این قدر علاقه دارند
من که اصلا نگاهش نمیکنم
- - - Updated - - -
من که اصلا نگاهش نمیکنم
من که اصلا نگاهش نمیکنم
- - - Updated - - -
من که اصلا نگاهش نمیکنم
فقط قسمت جناب خانش خوبه و بامزس .اگر حذفش کنند چیز دندون گیری باقی نمی مونه .
samir.123
15-09-2015, 15:10
آره منم فقط صدا رو ميشنوم
وگرنه رامبد كه اصلا به طنز و كمدي نميخوره
مهمان ها هم كه داره كم كم سياسي ميشه !
ميمونه همون جناب خان
كه اميدوارم وقتشو بيشتر كنن !
هیچ وقت فکرشم نمی کردم سروش صحت اینقدر بی مزه باشه!
امشب علی رضا خمسه و حواد رضویان و فردا شب مهران غفوریان و نادر سلیمانی با هم مسابقه میدن
EhsanCPU
15-09-2015, 18:52
اون هیچی . فکر نمیکردم جواد رضویان اینقدر مسخره اجرا کنه . البته بیچاره از سر کار اومده .
ولی انصافا تمامشون اجراشون مفت نمیارزید . من فقط اجرای حیایی رو قبول دارم نسبتا .
جواد رضویان که اصلا استند آپ کمدی اجرا نکرد خمسه هم در بک توهین آشکار خر + کره خر آورد تو استدیو اصلا دچار یاس فلسفی شدم :n21:
poorya_2
15-09-2015, 23:26
این با خر اومدن خمسه خیلی باحال بود :n09:، کاری به خوب و بد بودنش ندارم ، واقعا کار جالبی بود، من پوکیدم از خنده :n02:
samir.123
15-09-2015, 23:36
چقدر مسخره شده اين برنامه !!!
حيايي هم خوب بود و خنديديم
ولي اين استند آپ كمدي نيست ها !
خاطرات تعريف كرد حيايي و خيلي هاي ديگه ...
امشب كه رضويان و خمسه تركوندن ... حيف وقت !
در كل سجاد افشاريان اول ميشه ...
king_darkness
16-09-2015, 11:23
جواد رضویان که اصلا استند آپ کمدی اجرا نکرد خمسه هم در بک توهین آشکار خر + کره خر آورد تو استدیو اصلا دچار یاس فلسفی شدم :n21:
جواد رضویان که کارش خیلی بد بود! ای کاش از اول شرکت نمیکرد این کارش توهین به مردم بود
اتفاقا خمسه تیکه های خیلی خوبی انداخت! به نظرم تا الان تنها کسی که استند آپ کمدی اجرا کرده فقط خمسه بود
بقیه یا خاطره تعریف کردن یا جوک هایی که خودمون قبلا شنیده بودیم
- - - Updated - - -
جواد رضویان که کارش خیلی بد بود! ای کاش از اول شرکت نمیکرد این کارش توهین به مردم بود
اتفاقا خمسه تیکه های خیلی خوبی انداخت! به نظرم تا الان تنها کسی که استند آپ کمدی اجرا کرده فقط خمسه بود
بقیه یا خاطره تعریف کردن یا جوک هایی که خودمون قبلا شنیده بودیم
mohammadirani
16-09-2015, 11:35
جواد رضویان که کاملا توهین کرد با این کارش
هرچند اگرم میخواست نمیتونست مردم رو بخندونه
کلا هنوز تو ایران هیچ کسی استندآپ کمدی بلد نیست اجرا کنه، همین اجراها رو مقایسه کنید با اجراهای مکس امینی یا مازیار جبرانی که فارسی هم اجرا کردند
یعنی چی که میگن استرس داریم و از این حرف ها!! مگه میشه بازیگری در این سطح استرس داشته باشه؟
samir.123
16-09-2015, 11:43
دوستان ميگن راي جواد رضويان 230 هزار در برابر راي خمسه 90 هزار بوده !!!
واقعا ما ملت بي فرهنگي هستيم !
به اوني كه هيچ كاري نكرد و حتي يه متن آماده نكرد و فقط اومد كه خودش رو حذف كنه و بره مشغول كارش بشه
راي داديم !!!!!!!!!
بابا اين ملت يه چيزيشون ميشه ...:n34:
mohammadirani
16-09-2015, 11:46
دوستان ميگن راي جواد رضويان 230 هزار در برابر راي خمسه 90 هزار بوده !!!
واقعا ما ملت بي فرهنگي هستيم !
به اوني كه هيچ كاري نكرد و حتي يه متن آماده نكرد و فقط اومد كه خودش رو حذف كنه و بره مشغول كارش بشه
راي داديم !!!!!!!!!
بابا اين ملت يه چيزيشون ميشه ...:n34:
اگر جواد رضویان بیاد بالا واقعا باید افسوس خورد
samir.123
16-09-2015, 11:49
مياد بالا
الان نتايج رو ديدم
عليرضا خمسه 187 هزار
جواد رضويان 450 هزار !!!!!!
واقعا بايد تاسف خورد به حال اونايي كه به رضويان راي دادن !!!
من جاي خمسه بودم ديگه واسه خنده اين ملت قدم از قدم بر نميداشتم
اچه بي احترامي بزرگي كردن !
landscape
16-09-2015, 11:52
متاسفانه تا این لحظه رای جواد رضویان خیلی بیشتر از خمسه هست...
این نشون میده مردم ایران مردمی هستند که به شدت از روی احساس تصمیم میگیرن تا عقل،
اون وقت میگن چرا ما تو این مملکت شایسته سالاری نداریم؛
بابا خودمون اینجوری هستیم دیگه، قراره رای بدیم به کسی که بهتر اجرا کرده و شایستگی بیشتری داره بعد دقیقا رای میدیم به اونی که هیچ کار نکرده و اصلا اجرا نکرده، چون مثلا اونو بیشتر دوست داریم
نکته ی جالب اینه که بنده خدا، خود جواد رضویان اومد گفت من اصلا هیچی ندارم اجرا کنم چون از این گروه باید اقای خمسه بالا بیاد و ایشون استاد ما هستن،
خیلی تاسف بار بود..
خمسه به هرحال زحمت کشیده بود، لباس تهیه کرده بود، متن داشت، تماشاچی ها رو همراه کرده بود، زبان بدن خیلی خوبی داشت
بقیه که فقط خاطره میگن، فقط کربلایی زاده و خمسه حرفه ای اجرا میکنن و امین حیایی هم اکت های خوبی داره/
samir.123
16-09-2015, 11:58
آقا به جان خودم راي ها تغيير كرد !!!!!!!!!!!
به جان خودم داشتم نگاه ميكردم 180 هزار به چهارصد هزار بود
الان راي هاي جواد رضويان اومده روي 280 هزار و راي هاي خمسه شد 112 هزار !!!
حتي ساعت 1 بامداد خبرانلاين يه خبر منتشر كرد كه در اون نوشته شده راي هاي جواد رضويان 230 هزار هستش
عجيبه !!!
در ضمن توهم هم نزده بودم
با برادرم داشتم نگاه ميكردم آرا رو ...
اونم قشنگ ديد كه اول چهارصد هزار و خورده اي بود آراي جواد رضويان !!!!
EhsanCPU
16-09-2015, 12:24
samir.123
16-09-2015, 12:30
ايشون اصلا كمدين نيست !
اعصابم نداره
چند سال قبل يه دوربين مخفي بود شبكه ifilm نشون ميداد زندگي اينا رو
يه پيرمرد تو رستوران اومد باهاش عكس بندازه
سر پيرمرده فرياد ميزد رامبد جوان !!!
وای وای این علیرضا خمسه با خودش چی فکر کرده بود؟! اینا مفهوم استند آپ کمدی رو از بنیان زیر سوال بردن!! بهشون پیشنهاد می کنم یه دور تو یوتوب اجراهای جورج کارلین و ریکی جرویس و لویز سی کی و ... رو ببینن! این لوده بازی ها استند آپه؟
من هر وقت عبارت استند آپ کمدی رو میشنوم فورا یاد اجرای رابرت دنیرو تو سلطان کمدی میافتم یعنی اجرای استند آپ باید همچین شکلی داشته باشه
از بین ابن کمدین ها هم به نسبت بقیه کسی که کارش شباهت بیشتری به این شیوه داشته امیر کربلایی زاده بوده
vahidgame
16-09-2015, 14:51
دیشب واقعا مسخره بود!
حالا اگه با استانداردهای استندآپ کمدی پیش نمیرن هم دیگه باید حداقل یه چیز خنده داری باشه
خمسه کمدین خیلی خوبیه ولی برای این مسابقه چیزی برای خندوندن نداشت و شاید 30 سال پیش این چیزا خنده دار بودش :دی
باید جفتشون حذف می شدن ولی مردم احتمالا چون از اجرای خمسه راضی نبودن به جواد رضویان رای دادن تا خمسه بالا نره
ظاهرا فقط امیر کربلایی زاده توی استدآپ کمدی قبلا سابقه حرفه ای داره که اونم حذف شده
ولی با این حال کلا اکثر مردم برای خنده این مسابقه رو می بینن و خیلی ها شاید اصلا با استندآپ کمدی آشنا نباشن
فکر کنم دورهای بعدی بهتر بشه و کسی دیگه نمیاد بگه وقت نکردم یا مثل سروش صحت خودشو حذف شده بدونه
امشب هم باید جالب باشه و احتمالا مهران غفوریان بالا میره اگه موضوع خوبی انتخاب کرده باشه
دیشب مهران غفوریان خیلی خوب بود....عالی....
ولی نادر سلیمانی الکی فقط عربده میزد و با داد و بیداد می خواست ملتو بخندونه ...من که به غفوریان رای دادم.
mohammadirani
17-09-2015, 15:20
رضویان با رای قاطع 70 به 30 پیروز شد ولی 100 درصد انصراف میده
من شخصیت رامبد جوان رو دوست ندارم اما به خاطر مهموناش نگاه می کنم.
- - - Updated - - -
ghassam2
17-09-2015, 17:35
- - - Updated - - -
من هم همینطور
دوستان ساعت چند و چه شبکه ای میزاره ؟
من تا حالا ندیدم و فقط کلیپاش رو دانلود می کنم.
mohammadirani
17-09-2015, 19:16
شبکه نسیم
هر شب ساعت 11 شب، تکرار روز بعد ساعت 11 صبح و 17
اوه اوه . این شقایق دهقان اولش اومد همچین گفت که نباید زنها به زنها فقط رای و بدن و ... از این حرفا
ولی بعدش میاد اجرایی میکنه که تمام رای زنها رو بگیره . عجب ها ... :n23:
واقعا که این زنها چه موجوداتین :n02:
- - - Updated - - -
اوه اوه . این شقایق دهقان اولش اومد همچین گفت که نباید زنها به زنها فقط رای و بدن و ... از این حرفا
ولی بعدش میاد اجرایی میکنه که تمام رای زنها رو بگیره . عجب ها ... :n23:
واقعا که این زنها چه موجوداتین :n02:
mohammadirani
17-09-2015, 23:13
خدایی حیفه علی مسعودی بالا نیاد
امیدوارم از سد این شقایق دهقان بگذره
Reza31001
17-09-2015, 23:19
خوب دور اول تموم شد
رضویان و غفوریان رو هم جزو برنده ها حساب کنید
من دوست داشتم خمسه و رضویان جفتشون حذف میشدن و شفیعی جم بالا میومد
هم خمسه اصلا اجرای حالبی نداشت اونم در حالی که میگفت رو این کار زحمت کشیدم و ...
هم رضویان که برخلاف حرفاش که میگفت به احترام مردم اومدم ولی همین که چیزی آماده نکرده بود بدترین بی احترامی به مردم و مخصوصا حریفاش بود که نشستن و برای این مسابقات برنامه ریزی کردن خوب اگه سرت شلوغه شرکت نکن مگه علی صادقی برای چی شرکت نکرد؟!
فقط امیدوارم تا دور بعد چند ساعتی زمان داشته باشه تا بتونه دست خالی نیاد!
حضور قوی خانومها هم یکم نگران کننده بود از این جهت که رای ها ناعادلانه باشه
البته تو دور اول که انصافا اجرای خانوما از رقیباشون بهتر بود ولی من کار ندارم علی مسعودی نباید حذف بشه:n02:
mohammadirani
18-09-2015, 00:28
رامبد جوانم امشب اخر برنامش انواع تیکه ها رو به جواد رضویان انداخت
حسابی تشکر کرد از شقایق دهقان و علی مسعودی که به مردم احترام گذاشتند و وقت گذاشتند.
امیدوارم رضویان خودش به مردم احترام بزاره و انصراف بده
ghassam2
18-09-2015, 11:19
علی مسعودی با هر خاطره یک فیلم سینمایی کامل رو به نمایش میزاره اونهم روی صحنه .. فوقالعاده پرانرژی وعلیرغم ظاهرش باهوش عمل میکنه چرا که به نقطه اوج رساندن خاطره( داستانشو) با بهترین حالت انجام میده دیشب کاری کرد که بیننده عنان عقلشو از دست بده و از خود بیخود بشه .. احساس می کردی یک فیلم پرهیجان 18 دقیقه ای تماشا میکنی
Reza31001
18-09-2015, 11:41
علی مسعودی با هر خاطره یک فیلم سینمایی کامل رو به نمایش میزاره اونهم روی صحنه .. فوقالعاده پرانرژی وعلیرغم ظاهرش باهوش عمل میکنه چرا که به نقطه اوج رساندن خاطره( داستانشو) با بهترین حالت انجام میده دیشب کاری کرد که بیننده عنان عقلشو از دست بده و از خود بیخود بشه .. احساس می کردی یک فیلم پرهیجان 18 دقیقه ای تماشا میکنی
دقیقا
شاید تا 10 دقیقه خیلی خنده دار نبود ولی تا آخر کار همش اوج گرفت
صحنه سازی هم که عالی بود
اجرای شقایق دهقان هم خوب بود و به نظرم اصلا برای رای جمع کردن از خانوما نبود ولی اجرای مسعودی واقعا جالب تر بود
شاید اگه دهقان با یکی دیگه مسابقه میداد برنده میشد ولی این دفعه رقیب قَدر بود:n02:
poorya_2
18-09-2015, 11:50
علی مسعودی جوری لاف میزنه که اپاندیس ادم اوت میکنه ، مخصوصا خاطرات سربازیش
توی برنامه دیشب یه جاییش میگفت 20 تا سگ وحشی دنبال بابام بودن ، بعدش یه جایی هم گفت بابام برگشت یه نعره زد همه سگا ترسیدن :n02:
ولی با این حال بهتر از شقابق دهفان بود
samir.123
18-09-2015, 12:04
علي مسعودي طوري ما رو سرگرم كرد كه غذامون سوخت خخخخ
عالي بود
خصوصا قسمت سگ ها ...
EhsanCPU
18-09-2015, 12:36
بالاخره شقایق دهقان توسط علی مسعودی (مشهدی) اوت شد ...
samir.123
18-09-2015, 12:49
خانم دهقان فكر كرد ميتونه با راه انداختن جنگ جنسيتي آراي خانم ها رو از آن خود كنه
در حالي كه خانمايي كه در خونه ما مشغول ديدن اجراي ايشون بودن واقعا بدشون اومد و
همه ديگه گفتن چقدر توهين كرد به آقايون واسه يه راي !!!
درسته شايد خيلي از حرفايي كه ايشون زد درست باشه
ولي اينكه ما آقايون رو ميخوايم خانم كنيم ! يا اينكه بي منطق هستن مردها و ...
اين چيزا توهين بود ديگه ...
نمیدونم چرا این علی مسعودی هر کاری بکنه من خندم نمیگیره :n03:
خاطراتش جالبه ولی اصلا واسه من خنده دار نیست . دیگه اینقدر از این اتفاقات دیدم و شنیدم که این نوع خاطرات واسم خنده دار نیست . شایدم به خاطر اینه که با لهجه مشهدی تعریف میکنه .
در هر حال فکر میکنم اون کاریزمای لازم رو نداره نسبت به بعضی از رقبا . همین که از اجرای خودش خنده اش میگیره یه جوریه . مثل کسی که جوک میگه خودش میخنده .
- - - Updated - - -
نمیدونم چرا این علی مسعودی هر کاری بکنه من خندم نمیگیره :n03:
خاطراتش جالبه ولی اصلا واسه من خنده دار نیست . دیگه اینقدر از این اتفاقات دیدم و شنیدم که این نوع خاطرات واسم خنده دار نیست . شایدم به خاطر اینه که با لهجه مشهدی تعریف میکنه .
در هر حال فکر میکنم اون کاریزمای لازم رو نداره نسبت به بعضی از رقبا . همین که از اجرای خودش خنده اش میگیره یه جوریه . مثل کسی که جوک میگه خودش میخنده .
بهادر طلایی
18-09-2015, 17:47
آقای علی مسعودی خیلی خوب بود . من تو خونه تنها بودم خیلی خندیدم.
امروز که رفتم بهشون رای بدم دیدم از خانم دهقان با اختلاف زیاد پیشی گرفتن..واقعا باحاله و اون حسی که به آدم منتقل میکنه حس صمیمی و خودانگار پنداریه. یعنی آدم به راحتی خودشو جای ایشون میتونه تصور کنه.
واقعا دوست داشتم.
jeremy28
18-09-2015, 17:51
آقا تو رو جون هر کی دوست دارین، آدم جمع کنین به علی مسعودی رای بدن.
اون جاش که گفت بابام وقتی ریش میذاشت معلوم نبود داره می ره یا میاد:n02::n02::n02::n02: من مضمحل شدم از خنده:n02:!!!!!!!
هم اجراش عالی بود، هم عین 18 دقیقه رو مثل چی می خندیدم.
واقعا حقشه که خنداننده برتر بشه.
بهادر طلایی
18-09-2015, 18:53
آمار مسابقه تا این لحظه از 780
خدا رو شکر شقایق دهقان شکست خورد :n09: امشب هم احتمالا امین حیایی برنده میشه
albertxx
18-09-2015, 23:30
ژوله بهتر بود
اون قسمتی که گفت خواننده بشم
ژوله یا چی ؟؟؟؟ :n02:
فکر کنم اگه مردم از رو علاقه به حیایی رای ندن ژوله بره بالا !
-------
اجرای دهقان مشکل داشت ؟؟
یکسری انتقاد ازش شده
کجا میتونم دانلود کنم ؟
matr!x_2008
18-09-2015, 23:46
ژوله باحال بود.... خخخ:n08:راستی این مسابقات تا کی ادامه داره؟ یعنی برنده نهایی چه روزی اعلام میشه
به نظر من اجرا دهقان مشکلی نداشت انتقاد دو سو بود هم در لفافه به خانوم نقد میکرد هم مرد
مسائل گفت تقریبا چیز دور از واقعیت نبود اتقاقا استاد روانشناس ما داشتیم درباره رفتار مرد ، زن مباحث
مطرح میکرد که دقیقا حدود 50 درصد خانوم دهقان بهش اشاره کردن ،معلوم با پیش زمینه اومده بودن
albertxx
19-09-2015, 00:01
به نظر من اجرا دهقان مشکلی نداشت انتقاد دو سو بود هم در لفافه به خانوم نقد میکرد هم مرد
مسائل گفت تقریبا چیز دور از واقعیت نبود اتقاقا استاد روانشناس ما داشتیم درباره رفتار مرد ، زن مباحث
مطرح میکرد که دقیقا حدود 50 درصد خانوم دهقان بهش اشاره کردن ،معلوم با پیش زمینه اومده بودن
عزیز چیزایی که ایشون گفتن ذات زن و مرد هست
مرد ها صد در صد به دلیل نداشتن همچین خصیصه ای نمیتونن سرزنش بشن
اینکه زن ها همچین خاصیتی دارن دلیلش نگاه زنانه هست که جزئی نگره و مرد کلی نگره
زن جزئی و ریزنگره
و مرد کلی نگر
و کلی بحث در مورد شناخت زن و مرد و ........
این خصوصیات و خصلت زنانه هست که همچین شکلی هست
و ذات زنه
بر عکس مرد ها خصوصیات و خصیصه های دیگه ای دارن
اینکه ذات زن این هست کار خداست و مرد چیکار کنه ؟؟
حالا خانم دهقان با لحن ** نمیفهمی ** صحبت میکنه
مردی که تلویزیون میخره و به رنگ توجه میکنه
آخه عزیزم تو که رنگ سبز و زرد رو نمیفهمی ؟؟؟؟؟
تشخیص جزئی بودن زن خصیصه زن هاست و لزومی نداره مرد ها با لحن نمیفهمی خطاب بشن
اینکه زن میتونه 100 تا کار با هم انجام بده باز خصیصه زنانه هست
و .........
و همچنین
لحن برخورد ایشون اصلا درست نبود
حکایت
بفرما
بشین
و بتمرک هست
هر 3 یه معنی میده ولی ایشون بدترینش رو انتخاب کرده
*Necromancer
19-09-2015, 00:42
من ار طرفدارای رامبد جوان هستم، ولی سطح کارش رو خیلی بالا نمی دونم.
شخصیت عروسکی این برنامه تقلید دسته دومی از The Muppets هست. ولی خوب اجرا شده و در ایران تازگی داره بخاطر همین با اقبال مواجه شده.
یادمون باشه در شرایطی هستیم که مردم از روی ناچاری برنامه هایی مثل خنده بازار رو تماشا می کردن.
Public Enemy
19-09-2015, 10:58
به نظر بنده امین حیایی دیشب بدترین اجرای در بین اجراهای پخش شده تا به حال رو داشت . به صورت کلی فقط 8 دقیقه بیشتر اجرا نداشت و بیشتر حرکات بدنی بود . وسط کار هم دیالوگش یادش رفت . بد بودن اجرای امین حیایی از واکنش تماشاچیان هم کاملا مشهود بود . جالبه در آرا هم فعلا بیشتر رای اورده :n29:
به نحوی یاد جریان آکادمی اون بنده خدا افتادم که ملت رفتن به اون بنده خدا که خراب کرد رای دادن :n08:
الحمدالله ملت ما هم دچار پیش داوری هستند . رامبد جواب هم به نحوی به این موضوع اشاره کرد و گفت " صبر کنین اجرای هر دو کمدین تموم بشه بعد رای بدین ، هنوز اجرا شروع نشده برخی افراد رای خودشونو دادن ! "
----------------------------------
به هر حال تا الان اختلاف 13 هزار رای هستش . ما ایرانی ها هم که جوگیر ! امین حیایی یا این دور حذف میشه ، یا ملت می بینن ژوله رای نیورده از سر لج دور بعد میرن به رقیبش رای میدن دور بعدی حذف میشه
:n09:
امین حیایی با 738 هزار و 284 رای اول است. :n21:
امیرمهدی ژوله هم تا این لحظه 720 هزار و 758 رای کسب کرده است. :n12:
آقا همت کنید 17000 تا کم دارم تا این یارو رو بگیریم خیلی ستمه این مردک بی نمک بره بالا و ژوله به این باحالی حذف بشه!! :n03:
EhsanCPU
19-09-2015, 13:41
امین حیایی با 2000 رای کمتر در حال اوت شدن ...
ژوله = 820000
حیایی = 818000
خوب ژوله جلو زد...ایول...:n20:
ژوله:823304
حیایی:821279
Public Enemy
19-09-2015, 13:47
امین حیایی با 738 هزار و 284 رای اول است. :n21:
امیرمهدی ژوله هم تا این لحظه 720 هزار و 758 رای کسب کرده است. :n12:
آقا همت کنید 17000 تا کم دارم تا این یارو رو بگیریم خیلی ستمه این مردک بی نمک بره بالا و ژوله به این باحالی حذف بشه!! :n03:
با سلام . فعلا که موقتا امیر مهدی ژوله با 826 هزار رای و 2 هزار رای اختلاف از امین حیایی جلو افتاده ( ساعت 14:42 )
اما این وضعیت موقتی هستش . متاسفانه بیشتر آرا احساسی و بدون توجه به اجرای کمدین هستش.
به عنوان مثال اجرای جواد رضویان و علیرضا خمسه رو می تونم مثال بزنم . با اینکه جواد رضویان تقریبا هیچ اجرایی نداشت ، اما با اختلاف 600 هزار رای فعلا از خمسه پیش افتاده ! هر چند اجرای خمسه هم اصلا جالب نبود و به نسبت انتظاری که ازش میرفت در حد ضعیفی ظاهر شد ، اما پیش افتادن جواد زضویان نشون میده که بینندگان کلا احساسی برخورد می کنند .
همین الانم توی برخی رسانه ها ، یکی از افراد معروف پستی رو قرار داده بود که چون امین حیایی تو فلان فیلم بازی کرده بهش رای ندین ! واقعا چه ربطی داره ! شما دارین به اجرای طرف تو برنامه رای میدین یا خود طرف ؟
تو ویکیپدیا دیدم نوشته زوله ام اس داره بنده خدا نمیدونم بیماریش خطر ناکه یا نه ایشالا که چیز مهمی نیست .در ضمن کجا باید رای داد؟
تو ویکیپدیا دیدم نوشته زوله ام اس داره بنده خدا نمیدونم بیماریش خطر ناکه یا نه ایشالا که چیز مهمی نیست .در ضمن کجا باید رای داد؟
با گوشی..این این کد
ستاره 780 مربع
عجب جونوریه این حیایی :n09:
اون تیکه که ادای کفش دزد و جوجه لات رو در اورد خیلی باحال بود :n08:
ولی عجیب نیست که رای ها اینقدر نزدیکه ؟ اخه 938 تا اینور . 938 تا اونور ؟ فقط با 200 رای اختلاف ؟ مگه میشه ؟ مگه داریم ؟
Public Enemy
19-09-2015, 21:03
آمار نظر سنجی در لحظات مختلف تا کنون ( منبع : سایت اتاق خبر 24 )
* 22:07: امین حیایی 1.238.166 رای / امیر مهدی ژوله 1.238.176 رای
* 21:24: امین حیایی 1.207.047 رای / امیر مهدی ژوله 1.207.537 رای
* 20:03: امین حیایی 1.138.787 رای / امیر مهدی ژوله 1.139.172 رای
* 19:32: امین حیایی 1.105.767 رای / امیر مهدی ژوله 1.106.599 رای
* 19:15: امین حیایی 1.087.486 رای / امیر مهدی ژوله 1.088.873 رای
* 19:07: امین حیایی 1.080.099 رای / امیر مهدی ژوله 1.080.322 رای
* 18:56: امین حیایی 1.072.745 رای / امیر مهدی ژوله 1.070.299 رای
* 18:40: امین حیایی 1.064.348 رای / امیر مهدی ژوله 1.059.941 رای
* 18:06: امین حیایی 1.017.805 رای / امیر مهدی ژوله 1.025.453 رای
* 17:34: امین حیایی 983،124 رای / امیر مهدی ژوله 981،958 رای
* 16:55: امین حیایی 941،188 رای / امیر مهدی ژوله 941،126 رای
* 16:34: امین حیایی 922،270 رای / امیر مهدی ژوله 922،479 رای
* 16:14: امین حیایی 906,439 رای / امیر مهدی ژوله 906,725 رای
* 15:42: امین حیایی 843,585 رای / امیر مهدی ژوله 874,460 رای
* 15:26: امین حیایی 856,935 رای / امیر مهدی ژوله 858,591 رای
* 15:05: امین حیایی 840,391 رای / امیر مهدی ژوله 842,853 رای
* 14:36: امین حیایی 813,406 رای / امیر مهدی ژوله 815,303 رای
* 14:23 : امین حیایی 795,934 رای / امیر مهدی ژوله 794,825 رای
* 14:05 : امین حیایی 782,324 رای / امیر مدی ژوله 776,623 رای
* 13:46 : امین حیایی 765,146 رای / امیر مهدی ژوله 753,947 رای
* 13:20 : امین حیایی 744,215 رای / امیر مدی ژوله 728,011 رای
* 13:08 : امین حیایی 734,964 رای / امیر مهدی ژوله 716,668 رای
* 12:50 : امین حیایی 716,777 رای / امیر مدی ژوله 694,278 رای
* 12:35 : امین حیایی 700،033 رای/ امیر مهدی ژوله 607،957 رای
* 12:25 : امین حیایی 671,510 رای / امیر مهدی ژوله 653,323 رای
* 12:20 : امین حیایی 635,974 رای/ امیر مهدی ژوله 631,241 رای
آمار نظر سنجی در لحظات مختلف تا کنون ( منبع : سایت اتاق خبر 24 )
* 22:07: امین حیایی 1.238.166 رای / امیر مهدی ژوله 1.238.176 رای
* 21:24: امین حیایی 1.207.047 رای / امیر مهدی ژوله 1.207.537 رای
* 20:03: امین حیایی 1.138.787 رای / امیر مهدی ژوله 1.139.172 رای
* 19:32: امین حیایی 1.105.767 رای / امیر مهدی ژوله 1.106.599 رای
* 19:15: امین حیایی 1.087.486 رای / امیر مهدی ژوله 1.088.873 رای
* 19:07: امین حیایی 1.080.099 رای / امیر مهدی ژوله 1.080.322 رای
* 18:56: امین حیایی 1.072.745 رای / امیر مهدی ژوله 1.070.299 رای
* 18:40: امین حیایی 1.064.348 رای / امیر مهدی ژوله 1.059.941 رای
* 18:06: امین حیایی 1.017.805 رای / امیر مهدی ژوله 1.025.453 رای
* 17:34: امین حیایی 983،124 رای / امیر مهدی ژوله 981،958 رای
* 16:55: امین حیایی 941،188 رای / امیر مهدی ژوله 941،126 رای
* 16:34: امین حیایی 922،270 رای / امیر مهدی ژوله 922،479 رای
* 16:14: امین حیایی 906,439 رای / امیر مهدی ژوله 906,725 رای
* 15:42: امین حیایی 843,585 رای / امیر مهدی ژوله 874,460 رای
* 15:26: امین حیایی 856,935 رای / امیر مهدی ژوله 858,591 رای
* 15:05: امین حیایی 840,391 رای / امیر مهدی ژوله 842,853 رای
* 14:36: امین حیایی 813,406 رای / امیر مهدی ژوله 815,303 رای
* 14:23 : امین حیایی 795,934 رای / امیر مهدی ژوله 794,825 رای
* 14:05 : امین حیایی 782,324 رای / امیر مدی ژوله 776,623 رای
* 13:46 : امین حیایی 765,146 رای / امیر مهدی ژوله 753,947 رای
* 13:20 : امین حیایی 744,215 رای / امیر مدی ژوله 728,011 رای
* 13:08 : امین حیایی 734,964 رای / امیر مهدی ژوله 716,668 رای
* 12:50 : امین حیایی 716,777 رای / امیر مدی ژوله 694,278 رای
* 12:35 : امین حیایی 700،033 رای/ امیر مهدی ژوله 607،957 رای
* 12:25 : امین حیایی 671,510 رای / امیر مهدی ژوله 653,323 رای
* 12:20 : امین حیایی 635,974 رای/ امیر مهدی ژوله 631,241 رای
ببخشید یعنی این مسابقه انقدر مهمه که آمار لحظه به لحظه میذارن؟ :n04:
نکنه برنده قراره کاره ای بشه تو مملکت؟
یاد انتخابات ریاست جمهوری افتادم که وزارت کشور نیم ساعت یه بار آخرین نتایج شمارش آرا رو اعلام می کنه :n09:
اینجاست که باید گفت امان از جوگیری ما ایرانیها
حالا از چند روز دیگه همه شبکه ها یاد می گیرن استندآپ کمدی میذارن تا بیننده جمع کنن و مخابراتم این وسط پول بزنه به جیب
و تا این مساله رو به بدترین شکل ممکن به گند نکشن و خز نکنن ول نمی کنن
درود
من این برنامه نمیبینم و بلد نیستم رای بدم..با موبایل هست؟ سایت داره؟ میخواهم به ژوله رای دهم
Public Enemy
20-09-2015, 01:52
ببخشید یعنی این مسابقه انقدر مهمه که آمار لحظه به لحظه میذارن؟ :n04:
نکنه برنده قراره کاره ای بشه تو مملکت؟
یاد انتخابات ریاست جمهوری افتادم که وزارت کشور نیم ساعت یه بار آخرین نتایج شمارش آرا رو اعلام می کنه :n09:
اینجاست که باید گفت امان از جوگیری ما ایرانیها
حالا از چند روز دیگه همه شبکه ها یاد می گیرن استندآپ کمدی میذارن تا بیننده جمع کنن و مخابراتم این وسط پول بزنه به جیب
و تا این مساله رو به بدترین شکل ممکن به گند نکشن و خز نکنن ول نمی کنن
یه نکته ای که این وسط ذهن بنده رو مشغول کرده اینه که این آمار و جا به جا شدن صدر نشین ها تا چه حد می تونه واقعی باشه . احساسی بهم میگه اسپانسر این برنامه یعنی 780 داره شیطنت می کنه و آمار رو به نحوی نشون میده که مردم بیشتر تشویق به استفاده از این سرویس کنند و محبوبیت خودش رو افزایش بده . البته بنده منظورم تقلب در آرا نیستا ! منظورم دستکاری در روش های اعلام آمار هستش .
به عنوان مثال می شه این اتفاق بیفته که :
فرض کنیم تا ساعت 00:00 امشب یکی از افراد حدود 10000 تا رای اورده . الان ساعت 2:00 شب هستش ، سیستم تعداد آرا رو 9876 تا نشون بده ( در حالی که تا ساعت 00:00 حدود 10000 تا رای جمع شده ) و این تعداد با شیب ملایمی که برنامش به سیستم داده شده افزایش پیدا کنه تا مثلا در ساعت 3:00 به عدد 10000 برسه . دوباره آمار جدید از تعداد آرا در این سه ساعت گذشته تهیه بشه ، شیب افزایشی محاسبه بشه و آمار مورد نظر در لحظه های مختلف با شیب محاسبه شده اعلام بشه تا به عدد اندازه گیری شده در بازه ی زمانی مورد نظر برسه ، و در آخری اینجور به نظر برسه آمار لحظه ای هستش .
به عکس هایی که بنده تهیه کردم دقت کنین . ساعت تقریبا 2 امشب :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تقریبا در ساعت 2 شب که بنده این عکس هارو شکار کردم برای یک لحظه تعداد آرا مساوی شدند ! کمتر از یک دقیقه بعد مشاهده میشه که تعداد آرا افزایش پیدا می کنه اما اختلاف به یک رای رسیده !
البته این یک فرضیه هستش و قطعی نیست . اما زمانی که وضعیت آمار رو چک می کنیم و جا به جایی متوالی صدر نشین حتی با تعداد آرای نزدیک به هم رو مشاهده می کنیم ، این فرضیه به وجود میاد که اسپانسر برنامه در حال انجام شیطنتی در قبال اعلام نتایج هستش . فراموش نکنین تنها کسی که از این وضعیت داره سود می بره اسپانسر هستش چون مخاطب بیشتری رو به سرویس های خودش علاقه مند می کنه .
----------------------------------------------------
آپدیت : این تصاویری هستش که بنده در ساعت 5 با گوشی خودم گرفتم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر به تعداد آرا توجه کنین می بینین که در ساعت 5 صبح ! که بنده عکس گرفتم هنوز آمار ها در حال افزایش هستش ! پس یعنی در این فاصله ی زمانی 2 دقیقه ای که بنده از نتایج آمار عکس گرفتم ، 83 نفر آدم بیکار ! پیدا شدند پس از دو روز ! که از اجرای کمدین ها گذشته در ساعت 5 صبح در حال رای دادن به کمدین خود هستند . به نظر شما عجیب نیست ؟
این افزایش آمار در این ساعت شب می تونه دلایل متفاوتی داشته باشه ، مثل دلایل سیاسی ، کل کل بین طرفداران دو کمدین برای بالا رفتن کمدین مورد نظر ، رای دادن بیندگان خارج از کشور و هزار و یک دلیل و احتمال دیگه .
از بین این هزار و یک دلیل و احتمال ، بنده به بعد تبلیغاتی این قضیه توجه کردم و احتمال میدم این اعداد به هیچ عنوان آمار لحظه ای نیستند ! بلکه اعدادی هستند که توسط نرم افزار های برنامه ریزی شده برای سیستم نظر سنجی در حال ساخت هستند . فراموش نکنین مدت زمان رای گیری 3 روز هستش و همه چیز به نتیجه در روز آخر ختم میشه . بنده احتمال می دم همین الانم یکی از کمدین ها با اختلاف چند هزار رای از کمدین دوم فاصله گرفته . اما اسپانسر یه سری اعداد جعلی و نزدیک به هم ساخته شده توسط سیستم رو نمایش می ده تا اینطور به نظر برسه که رقابت به شدت شانه به شانه هستش و شما ترغیب بشین اطرافیانتون رو که از این سامانه برای رای دادن به کمدین مورد نظرتون استفاده کنند و به نحوی با استفاده از این حیله ، مردم رو برای استفاده از این سامانه برای استفاده از سایر خدمات ترغیب کنند ، در نهایت در روز آخر آمار های واقعی نشون داده بشه و اختلاف چند هزار رایی اینگونه توجیه بشه که چون برخی بینندگان اطرافیانشون رو ترغیب به رای دادن کردن این اختلاف چند هزار رایی به وجود اومده ! و همه چیز طبیعی به نظر برسه !
ghassam2
20-09-2015, 08:08
من می بینم و می خندم اما عیسی مسیح هم بیاد خندوانه استنداپ کمدی درجه یکی هم اجرا کنه و منو بکشه از خنده هم رای نمیدم چه حوصله ای دارن خیلیا..
یک رقابت که شاید زیاد اهمیت نداشته باشه واقعا سیاست بازی درست نیست
واقعا یکسری جماعت که همه چیز یا سیاسی میکنن همه چیز سیاسی میبینن
تاسف به همشون
در روزگار جهل , شعور خود جرم است !
king_darkness
20-09-2015, 18:58
من می بینم و می خندم اما عیسی مسیح هم بیاد خندوانه استنداپ کمدی درجه یکی هم اجرا کنه و منو بکشه از خنده هم رای نمیدم چه حوصله ای دارن خیلیا..
خود رای دادن کار مهمی نیست ولی اینکه یه سری ها دارن خودشون تو شبکه های اجتماعی میکشن و به همدیگه فحش میدن خیلی جالبه!!!
mohssen_kh
20-09-2015, 19:40
یاد مسابقه آکادمی افتادم!
mohssen_kh
20-09-2015, 19:46
بی تربیتا تو صفحه ژوله بس که توهین کردن حالمو بهم زدن تتیلیتیا!
یه نکته ای که این وسط ذهن بنده رو مشغول کرده اینه که این آمار و جا به جا شدن صدر نشین ها تا چه حد می تونه واقعی باشه . احساسی بهم میگه اسپانسر این برنامه یعنی 780 داره شیطنت می کنه و آمار رو به نحوی نشون میده که مردم بیشتر تشویق به استفاده از این سرویس کنند و محبوبیت خودش رو افزایش بده . البته بنده منظورم تقلب در آرا نیستا ! منظورم دستکاری در روش های اعلام آمار هستش .
به عنوان مثال می شه این اتفاق بیفته که :
فرض کنیم تا ساعت 00:00 امشب یکی از افراد حدود 10000 تا رای اورده . الان ساعت 2:00 شب هستش ، سیستم تعداد آرا رو 9876 تا نشون بده ( در حالی که تا ساعت 00:00 حدود 10000 تا رای جمع شده ) و این تعداد با شیب ملایمی که برنامش به سیستم داده شده افزایش پیدا کنه تا مثلا در ساعت 3:00 به عدد 10000 برسه . دوباره آمار جدید از تعداد آرا در این سه ساعت گذشته تهیه بشه ، شیب افزایشی محاسبه بشه و آمار مورد نظر در لحظه های مختلف با شیب محاسبه شده اعلام بشه تا به عدد اندازه گیری شده در بازه ی زمانی مورد نظر برسه ، و در آخری اینجور به نظر برسه آمار لحظه ای هستش .
به عکس هایی که بنده تهیه کردم دقت کنین . ساعت تقریبا 2 امشب :
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تقریبا در ساعت 2 شب که بنده این عکس هارو شکار کردم برای یک لحظه تعداد آرا مساوی شدند ! کمتر از یک دقیقه بعد مشاهده میشه که تعداد آرا افزایش پیدا می کنه اما اختلاف به یک رای رسیده !
البته این یک فرضیه هستش و قطعی نیست . اما زمانی که وضعیت آمار رو چک می کنیم و جا به جایی متوالی صدر نشین حتی با تعداد آرای نزدیک به هم رو مشاهده می کنیم ، این فرضیه به وجود میاد که اسپانسر برنامه در حال انجام شیطنتی در قبال اعلام نتایج هستش . فراموش نکنین تنها کسی که از این وضعیت داره سود می بره اسپانسر هستش چون مخاطب بیشتری رو به سرویس های خودش علاقه مند می کنه .
----------------------------------------------------
آپدیت : این تصاویری هستش که بنده در ساعت 5 با گوشی خودم گرفتم .
اگر به تعداد آرا توجه کنین می بینین که در ساعت 5 صبح ! که بنده عکس گرفتم هنوز آمار ها در حال افزایش هستش ! پس یعنی در این فاصله ی زمانی 2 دقیقه ای که بنده از نتایج آمار عکس گرفتم ، 83 نفر آدم بیکار ! پیدا شدند پس از دو روز ! که از اجرای کمدین ها گذشته در ساعت 5 صبح در حال رای دادن به کمدین خود هستند . به نظر شما عجیب نیست ؟
این افزایش آمار در این ساعت شب می تونه دلایل متفاوتی داشته باشه ، مثل دلایل سیاسی ، کل کل بین طرفداران دو کمدین برای بالا رفتن کمدین مورد نظر ، رای دادن بیندگان خارج از کشور و هزار و یک دلیل و احتمال دیگه .
از بین این هزار و یک دلیل و احتمال ، بنده به بعد تبلیغاتی این قضیه توجه کردم و احتمال میدم این اعداد به هیچ عنوان آمار لحظه ای نیستند ! بلکه اعدادی هستند که توسط نرم افزار های برنامه ریزی شده برای سیستم نظر سنجی در حال ساخت هستند . فراموش نکنین مدت زمان رای گیری 3 روز هستش و همه چیز به نتیجه در روز آخر ختم میشه . بنده احتمال می دم همین الانم یکی از کمدین ها با اختلاف چند هزار رای از کمدین دوم فاصله گرفته . اما اسپانسر یه سری اعداد جعلی و نزدیک به هم ساخته شده توسط سیستم رو نمایش می ده تا اینطور به نظر برسه که رقابت به شدت شانه به شانه هستش و شما ترغیب بشین اطرافیانتون رو که از این سامانه برای رای دادن به کمدین مورد نظرتون استفاده کنند و به نحوی با استفاده از این حیله ، مردم رو برای استفاده از این سامانه برای استفاده از سایر خدمات ترغیب کنند ، در نهایت در روز آخر آمار های واقعی نشون داده بشه و اختلاف چند هزار رایی اینگونه توجیه بشه که چون برخی بینندگان اطرافیانشون رو ترغیب به رای دادن کردن این اختلاف چند هزار رایی به وجود اومده ! و همه چیز طبیعی به نظر برسه !
دقیقا منم همین فکر رو میکنم
منم خیلی پیگیر همین قضیه بودم و ارا رو یکسره چک میکردم . نه واسه اینکه ببینم برنده کیه . بیشتر واسه کنجکاوی بود که واقعا هم یه نتایج عجیبی بدست میومد .
توی این دو شب چندین بار شد که یکی از رقیبا با اختلاق 1000 جلو میزد (ماکسیمم اختلافی که دیدم تقریبا همینقدر بود) و بعد از اون ، ارای اونی که کمتر بود سرعت بیشتری میگرفت و تا فاصله ی 200 رایی از حریف جلوییش پیش میرفت .
به فاصله 200 رای که میرسید سرعت رای های هر دو رقیب تقریبا یکی میشد . و بعد چند ساعت اونی که عقب بود میزد جلو و حالا نوبت اون بود که به اختلاف 1000 تایی برسه .
تمام روند رای ها اینطوری نبود و استثنا هم داشت . ولی اکثر مواقعی که من چک میکردم اختلاف رای ها یا 200 بود یا 1000 .
بعد هم انصافا احتمال همچین رقابتی اونم توی مملکتی که 80 میلیون جمعیت داره اصلا ناچیره . و در ضمن تعداد رای دهنده ها واسه این مسابقه به شدت بیشتر از رای دهنده های مسابقات قبلیه که خودش بازم مشکوک میزنه .
EhsanCPU
20-09-2015, 23:43
این جانور 2 پا همگیمون رو سر کار گذاشته ...
تعداد رای ها در این لحظه:n04:
کاملا مشخصه که این سیستم 780 نتیجه رای ها رو اون جوری که هست نشون نمیده
عمدا رای ها رو نزدیک به هم نشون میدن تا مردم رو تشویق به رای دادن کنن و سود خودشون رو بیشتر :n34:
استاد شیفو
21-09-2015, 09:49
سایت رسمیش چیه ؟
landscape
21-09-2015, 09:49
کاملا مشخصه که این سیستم 780 نتیجه رای ها رو اون جوری که هست نشون نمیده
عمدا رای ها رو نزدیک به هم نشون میدن تا مردم رو تشویق به رای دادن کنن و سود خودشون رو بیشتر :n34:
مگه رای دادن خالی برای اونا سود داره؟
samir.123
21-09-2015, 10:01
من اون روز بهتون گفتم كه راي ها جا به جا شد !!! قسم هم خوردم !
اصلا تا الان بيش از دو ميليون شركت نكرده بودن
الان واسه ژوله و حيايي نزديك 4 ميليون شركت كردن
و چقدر خنده داره كه يه دفعه حيايي 100 راي بيشتر ميشه يه دفعه ژوله 100 تا راي بيشتر !!!
آمار كذبه ... همه سر كار هستيم !
samir.123
21-09-2015, 10:13
اين عكسو مشاهده كنيد دوستان
ميبينيد؟
اين نظر سنجي خود سايت خندوانه هست كه ژوله دو برابر حيايي راي آورده ...
اصلا چنين چيزي كه آراي اين دو نفر از روز اول تا الان داره با يه اختلاف بسيار ناچيز بالا ميره غير قابل هضم و مضخك هستش !!!
و معلوم ميشه ساختگي هست
آمار رو داره خود سامانه 780 نزديك به هم بالا ميبره تا مردم بيشتر شركت كنن !!!
شايدم آخرش ميخوان بگن اين دو نفر مساوي شدن و دوباره بيان مسابقه بدن ( كه البته بعيده ) چون آبروي خودشون ميره با اين دروغ !
مگه رای دادن خالی برای اونا سود داره؟
درسته رای دادن خالی برای اونا سودی نداره ولی همین که رای دادن بیشتر باعث میشه این سامانه بیشتر مطرح بشه و در اذهان جا باز کنه خودش سود به خساب میاد
این که در این سامانه در کنار امکان انتخاب کمدینها امکان شارژ گوشی هم هست نوعی تبلیغ و اغوای مخاطب هم خواه ناخواه هست
albertxx
21-09-2015, 22:30
یه جای کار نمیلنگه ؟؟
نزدیک به 2 میلیون و 200 هزار نفر به هر کدوم از نفرات رای دادن
بعد جالبیش اینجاست 3 روزه دارن پا به پا پیش میرن
اگه یه ذره آمار و احتمال ریاضی ادم بخواد حساب کنه میبینه شاید غیر ممکن باشه که نزدیک به 4 میلیون و 400 هزار نفر بخواد نفر به نفر رای بدن
یعنی یک نفر به ژوله و یک نفر به حیایی رای دادن ؟؟
جالبیش اینجاست از بین 4 میلیون و خورده ای دقیقا نصف به ژوله رای دادن نصف به حیایی !!!
یه ذره فراتر از غیر ممکن هست ! :n01:
نمیدونم
شاید اشتباه میکنم
samir.123
21-09-2015, 23:13
چنين چيزي اصلا امكان نداره
يه بار 100 راي حيايي ميره بالا
يه بار 100 راي ژوله ميره بالا !
اونم بعد چند روز !!!
ديگه واقعا مسخرست ... توهين به شعور مخاطب :n34:
ﺍﻣﯿﺮ ﻣﻬﺪﯼ ﮊﻭﻟﻪ ﻧﻮﯾﺴﻨﺪﻩ ﻭ ﻃﻨﺰﭘﺮﺩﺍﺯ ﻣﻮﻓﻖ
ﺷﺪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺭﻗﺎﺑﺖ ﻣﻬﯿﺞ ﻭ ﻧﻔﺲ ﮔﯿﺮ ﺍﻣﯿﻦ ﺣﯿﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺖ ﺩﻫﺪ .
ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﺧﺒﺮﮔﺰﺍﺭﯼ ﺧﺒﺮﺁﻧﻼﯾﻦ، ﺍﻣﯿﺮ ﻣﻬﺪﯼ ﮊﻭﻟﻪ ﺩﺭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺍﯾﻦ
ﺭﻗﺎﺑﺖ 72 ﺳﺎﻋﺘﻪ ﺗﻮﺍﻧﺴﺖ 2 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﻭ 240 ﻫﺰﺍﺭ ﻭ 846 ﺭﺍﯼ ﮐﺴﺐ
ﮐﻨﺪ .
ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺍﻣﯿﻦ ﺣﯿﺎﯾﯽ 2ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﻭ 240 ﻫﺰﺍﺭ ﻭ 643 ﺭﺍﯼ ﺑﻪﺩﺳﺖ
ﺁﻭﺭﺩ .
Sent from my G7-L01
:n02: ما به ژوله رای دادیم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](X(1)S(n5hyfou4houkcztak4albgue))/detail/459863/culture/television
اینجا ببنید
مثلال یک جا طرف گفته خوب شد ژوله اومد بالا. بعد 90 تا + گرفته و 17 تا منفی
بعد چطور هست در نظر سنجی ، هر دو مساوی شدند :n21:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](X(1)S(n5hyfou4houkcztak4albgue))/detail/459863/culture/television
اینجا ببنید
مثلال یک جا طرف گفته خوب شد ژوله اومد بالا. بعد 90 تا + گرفته و 17 تا منفی
بعد چطور هست در نظر سنجی ، هر دو مساوی شدند :n21:
هر خبرگزاری یه طیف بیننده داره مثلا اگر شما در سایت مشرق نیوز بنویسی "زنده باد امین حیایی" کلی مثبت ولایک میخوره ولی در سایت فرارو برعکس اگه اژ ژوله طرفداری کنی کلی لابک میگبری
samir.123
22-09-2015, 09:57
در كل چنين چيزي خنده دار بود !
با جمعيت 80 ميليوني ايران ...
برای منم عجیب بود که حیایی رای بیاره اخه اجراش چیز خاصی نبود شاید اگر با نادر سلیمانی بود عجیب نبود
خدایش ژوله واقعا کمدین اجرا کرد.
دیدن پست مهران مدیری در اینستا بعد از چند ماه در طرف داری ژوله هم جالب بود
امید وارم دوباره رضویان نگه چیزی اماده نکردم چون توهین ب بینندگان و خودش هست
برای منم عجیب بود که حیایی رای بیاره اخه اجراش چیز خاصی نبود شاید اگر با نادر سلیمانی بود عجیب نبود
خدایش ژوله واقعا کمدین اجرا کرد.
دیدن پست مهران مدیری در اینستا بعد از چند ماه در طرف داری ژوله هم جالب بود
امید وارم دوباره رضویان نگه چیزی اماده نکردم چون توهین ب بینندگان و خودش هست
البته اگر نگاه شما سیاسی نباشه و پشت یک سری تعصب سیاسی
همه دیدن ژوله اصلا مثل اجرا اولش نبود و کسایی که اونجا حضور داشتن کمتر خندیدن ولی در اجرا امین حیایی اینطور نبود با اینکه اجرا اولش بهتر بود.
هر خبرگزاری یه طیف بیننده داره مثلا اگر شما در سایت مشرق نیوز بنویسی "زنده باد امین حیایی" کلی مثبت ولایک میخوره ولی در سایت فرارو برعکس اگه اژ ژوله طرفداری کنی کلی لابک میگبری
این نمونش که حرف شما تا حدودی رد میکنه مال سایت مشرق نیوز !!! فقط یک دونه مثبت بیشتر بود !
این غفوریان حقش نیس برنده بشه.
باید سجاد افشاریان ببره.
الان این سجاد افشاریان اصلا چی میگفت . من هر چی فکر کردم دیدم فقط داره چرت و پرت تف میده . کلا اصلا انگار توی یه حال دیگه بود . ملت هم مونده بودم به چی میخندیدن . انگار زورشون کردن که بخندن .
albertxx
23-09-2015, 23:47
باید تو اجرای مسابقه تغییرات بدن
اینکه بگن سبک هر 2 اجرا خاطره بگن یا هر 2 یه سبک مشابه داشته باشن
غفوریان خاطره گفت و احتمالا به خاطر محبوبیتش بره بالا
یه جورایی دلقک کاری و مسخره بازی باعث میشه رای بیاره و محبوبیتش
دقیقا مشابه امین حیایی
از اون طرفم افشاریان نمیدونم داستانش خیلی سنگین بود
من حالیم نشد
واقعا به پای نویسنده ای مثل ژوله نمیرسه !:n01:
mohammadirani
23-09-2015, 23:51
شما هم احساس کردید که افشاریان اخر برنامه و بعد اجرای غفوریان عصبی بود
مهران غفوریان که وسط حرف رامبد جوان میپرید سجاد افشاریان به ساعتش نگاه میکرد انگار دیرش شده بود!! کلا تو اون دقایق مثل میخ واستاده بود و اصلا حرف نمیزد
poorya_2
23-09-2015, 23:53
به اجرای سجاد افشاریان باید گفت زکی :n09:
غفوریان دمش گرم ، ادم چه بخواد چه نخواد مجبوره به اجراش بخنده :n02:
شما باید فقط به این جملات آقای افشاریان دقت کنید
طنز پردازی بی نظیری در جمله هاش موج میزد
به هر حال
آقای غقوریان طنز پرداز یا کمدین نیست
بلکه دلقک بازی در آورد
دقیقا شبیه آقای حیایی
که خوشبختانه امیر مهدی ژوله هم که یه طنز پرداز قوی بود بالا اومد
انشا الله کسی بالا بیاد که سواد استند آپ کمدی رو داشته باشه و با این علم آشنا باشه
Amin_0913
24-09-2015, 00:21
امشب هر دو نفرشون خوب بودند گرچند که اجرای افشاریان به اجرای دور اولش نمیرسید البته این دو نفر استند اپ کمدی رو با خیلی چیزای دیگه اشتباه گرفتند
ولی در کل من کلا با شخصیت امشب سجادیان حال نکردم...نمیدونم یه حس بدی رو القا میکرد، خیلی خشک و ...
از نظر فنی بهترین استنداپ کمدین ژوله هستش ولی از نظره خنددارتر کاره مهران غفوریان عالیه
به قول دوستمون بالا
ادم چه بخواد چه نخواد مجبوره به اجراش بخنده
این افشاریان خیلی دلش میخواد متشخص و با کلاس به نظر بیاد ولی علی رغم تلاشی که کرد به پای مهران غفوریان نمیرسه تو بامزه بودن
در ضمن 90 در صد اجرای سجاد افشاریان روی یک امر موهوم و تخیلی (توانایی رد شدن از دیوار) تکیه داشت که به دل من نچسبید
من به مهران غفوریان رای میدم:n09:
amin_947
24-09-2015, 09:05
به نظرم افشاریان باید سبک اجرای قبلی اش رو حفظ می کرد. دیشب خراب کرد. احساس کردم بعضی جاها وایساد تا تماشاچی ها بخندن (گویا باید میخندیدن به اون بخش) اما چیزی که دیده شد سکوت تماشاچیان بود!
البته غفوریان هم چیزی برای گفتن نداشت و به قول معروف دلقک بازی بود کاراش منتها با این اجرای ضعیف افشاریان احتمالا غفوریان میاد بالا.
ghassam2
24-09-2015, 10:08
بعضی دوستان تاکید می کنن هنرمند مورد علاقه اش داره استندآپ استاندارد اجرا میکنه و طرف دیگه خاطره و دلقک بازی .. اما دوست عزیز اشتباه می کنی خاطره تعریف نکردن مساوی با اجرای استنداپ نیست در استنداپ حتما باید بخندونی باید بخندونی درست به اندازه یا بیشتر از اونی که داره خاطره تعریف می کنه ... بیشتر این دوستان بخصوص افشاریان یک ژست از استنداپ رو اجرا کرد و خوب هم نبود در حالیکه غفوریان در همین خاطره تعریف کردنش هم خیلی حرکات و گفتار غافلگیرکننده ای داشت مثلا جایی که با دوستش توی باجه تهیه بلیط بود و برگشت گفت علی اینور بود نه اونطرف ..یا عکس فوری گرفتن بنظرم خاطره تعریف کردن هم میتونه جزئی از استنداپ باشه و ایرادی نداره .. در ضمن این مسابقه خنداننده برتر هستش و کسی نگفته استنداپ کمدی برنر!!!
مطمئنم سجاد افشاریان رای نمیاره، چون متاسفانه هیچ کس قدرت و عمق اجراش رو درک نمی کنه ...
مردم با لودگی امثال مهران غفوریان بیشتر حال می کنن تا ادبیات شاعرانه و مونولوگ تئاتری و مبهوت کننده ی سجاد
من فکر کنم منظورش از صحبت در مورد دیوارها ،سد ها و دیوارهایی که تو زندگی باهاشون برخورد می کنیم بود...هرچی آرزوها مون تو زندگی بیشتر باشه این دیوارها هم بیشترن..دیوار بیشتر هم مساوی با حسرت بیشتر!مثلا حسرت فوتبالیست شدن یا بازیگر مطرح شدن که خودش گفت.(که البته تو تخیلات خودش از این دیوارها گذشته بود)
شما هم احساس کردید که افشاریان اخر برنامه و بعد اجرای غفوریان عصبی بود
مهران غفوریان که وسط حرف رامبد جوان میپرید سجاد افشاریان به ساعتش نگاه میکرد انگار دیرش شده بود!! کلا تو اون دقایق مثل میخ واستاده بود و اصلا حرف نمیزد
کلا اینجور افراد با شخصیت سنگین بدرد همچین جاهایی نمیخورن. قدرت شلوغ کاری و همراهی با غفوریان و جوان رو نداشت... اجراش هم بدرد مردم این زمونه نمیخورد. مردم بی حوصله و عصبین اصلا حوصله طنزهای سنگین رو ندارن. یه چیز ساده میخوان که سریع و بدون پیچیدگی به خنده وادارشون کنه دقیقا کسی مثل غفوریان....
mohammadirani
24-09-2015, 21:51
الان امشب و فردا و پس فردا خندوانه پخش نمیشه؟
اخه 3 روز عزای عمومی اعلام شد
Milad.n1
24-09-2015, 22:16
الان امشب و فردا و پس فردا خندوانه پخش نمیشه؟
اخه 3 روز عزای عمومی اعلام شد
واقعا جای تاسف داره همچین سهل انکاری هایی از سوی دولت ها:n35:
albertxx
24-09-2015, 22:21
زیرنویس کردن
امشب پخش نمیشه !
خطاب و تکرار کردن گارد امنیتی سالن به "اون سیاه پوسته" خیلی سخیفانه بود.
کاش بیشتر توجه میکرد غفوریان.
به هر حال هر دواجرا کننده در نوع خودشون ، خوب بودن ..
M.Sadegh.M
24-09-2015, 23:25
مطمئنم سجاد افشاریان رای نمیاره، چون متاسفانه هیچ کس قدرت و عمق اجراش رو درک نمی کنه ...
مردم با لودگی امثال مهران غفوریان بیشتر حال می کنن تا ادبیات شاعرانه و مونولوگ تئاتری و مبهوت کننده ی سجاد
سلام
دوست عزیز من خودم هم به سجاد رای دادم ولی درست نیست کاری که غفوریان انجام داد لودگی بنامیم.
اون هم زحمت کشید و تونست چیزی اجرا کنه که به سلیقه مردم نزدیک تر باشه و بتونه باهاش رای بیاره.
اصلا این خنداننده برتر برا این هست که به مردم ثابت بشه کمدی و کمدین سخیف نیستند و برعکس برای خنده شما اینکار انجام میشه.
سجاد اجرای خوبی داشت ولی به نظرم خودش هم میدونست که نمیتونست از پس غفوریان بربیاد برای همین هر حرفی میخواست بزنه اومد و تو اجراش گفت انگار وداع آخر باشه.
به نظرم اگه میخواست صعود کنه باید کمی عام تر و ساده تر اجرا میکرد(مثله اجرای اول) چون برای یک سالن که اومدن تماشای تئاتر نبود ، وسعت بینندگانش به بزرگی ایران و طیف های مختلف مردم این کشور بود
اجراش دقیقا مثلِ فیلمی بود که عامه پسند نیست ولی خوراکِ منتقدین و مباحث حرفه ای هست.
سپاس از شما :n16:
با توجه ب پخش نشدن امشب و سه شب اینده احتمالا برنامه ها شون واسه مسابقه بهم میریزه
فک کنم قصد داشتن روز عید غدیر فینال باشه
albertxx
25-09-2015, 00:04
با توجه ب پخش نشدن امشب و سه شب اینده احتمالا برنامه ها شون واسه مسابقه بهم میریزه
فک کنم قصد داشتن روز عید غدیر فینال باشه
حالا چه فرقی داره فینال چه روزی باشه ؟؟
:n13:
samir.123
25-09-2015, 14:28
فك كنم اگه اين اتفاق مكه كه بخاطر بي نظمي خود حاجي ها رخ داد
روز غدير رخ ميداد
آب از آب تكون نميخورد تو مملكت ما !:n41:
سلام
دوست عزیز من خودم هم به سجاد رای دادم ولی درست نیست کاری که غفوریان انجام داد لودگی بنامیم.
اون هم زحمت کشید و تونست چیزی اجرا کنه که به سلیقه مردم نزدیک تر باشه و بتونه باهاش رای بیاره.
اصلا این خنداننده برتر برا این هست که به مردم ثابت بشه کمدی و کمدین سخیف نیستند و برعکس برای خنده شما اینکار انجام میشه.
سجاد اجرای خوبی داشت ولی به نظرم خودش هم میدونست که نمیتونست از پس غفوریان بربیاد برای همین هر حرفی میخواست بزنه اومد و تو اجراش گفت انگار وداع آخر باشه.
به نظرم اگه میخواست صعود کنه باید کمی عام تر و ساده تر اجرا میکرد(مثله اجرای اول) چون برای یک سالن که اومدن تماشای تئاتر نبود ، وسعت بینندگانش به بزرگی ایران و طیف های مختلف مردم این کشور بود
اجراش دقیقا مثلِ فیلمی بود که عامه پسند نیست ولی خوراکِ منتقدین و مباحث حرفه ای هست.
سپاس از شما :n16:
سلام دوست عزیزم
من هم نگفتم سجاد افشاریان اجراش متناسب با این برنامه بود، یا اینکه مردم باید به سجاد رای بدن
چون درست مثل شما فکر می کنم که اجرای سجاد افشاریان به درد مخاطب عام نمی خورد
بیشتر پستم حالت افسوس داشت، که ای کاش این سطح از طنز رو درک می کردن مخاطبای عام
که ای کاش استاندارد طنز و کمدی ما در این سطح بود، نه در سطح بعضی اجراها
در مورد مهران غفوریان هم؛ همین خاطرات رو وقتی در شام ایرانی تعریف می کرد به شدت تازگی داشت و خیلی هم بهتر روایتشون کرد
بدون این خنده های مسخره اش (که من دقیقاً با همین قسمت اجراهاش شدیداً مشکل دارم، که مهم هم نیست)
منظور من از لودگی کل اجراش نبود، بیشتر قیاسی بود از جایگاه این دو نوع طنز؛ شاید هم من توقعم بالا رفته که به این راحتی به خاطرات سطح پایین مهران نمی خندم
علی مسعودی هم با اینکه از ابتدا طرفدارش بودم و هنوز هم هستم، سبک خاطره گوییش تو همین مایه های مهرانه. اغراق بیش از حد و اضافه کردن بخش های تخیلی به خاطرات
فکر می کنم سطح اجرای امیرمهدی ژوله و سجاد افشاریان تا الان بیش از بقیه بوده ...
باز حالا این نظر منه، می تونه نادرست باشه، ولی بیشتر خواست درونیم رو مطرح کردم که ای کاش یک سری خاطرات غلو شده به اجراهای فکر شده برتری پیدا نکنن
حالا چه فرقی داره فینال چه روزی باشه ؟؟
:n13:
روز عید فینال باشه واسه برنامه خیلی بهتره واسه کارگردان تهیه کننده و...
اگه یادتتون باید قبلا روز های عید برنامه های تی وی کلا عوض میشد حالا هرچند چرت بودن ولی بهتر میشدن
واسه ما ه بیننده که هیچی!
امشب پخش نمیشه ؟ سه روز شد که .
- - - Updated - - -
امشب پخش نمیشه ؟ سه روز شد که .
albertxx
27-09-2015, 22:14
زیرنویس کردن
امشبم پخش نمیشه !!!!!!!!!
چرا آخه ؟
alone_boy
27-09-2015, 22:17
زیرنویس کردن
چرا آخه ؟
به گزارش ایسنا، شبکه نسیم اعلام کرد، برنامه «خندوانه» به خاطر همدردی با مردم شریف ایران اسلامی که در ماتم درگذشتگان حادثه منا هستند، پخش نخواهد شد.
با وجود ضبط برنامه خندوانه با حضور خانواده های شهدای اقلیت های مذهبی در کشور، به علت مفرح بودن برخی از بخش های آن، امشب هم پخش نمی شود.
EhsanCPU
27-09-2015, 22:32
زیرنویس کردن
چرا آخه ؟
دوست عزیز
نزدیک به 500 نفر از هموطنان عزیزمون و حاجیان ایرانی کشته شدن
منطقیه که برنامه خندوانه پخش نشه...
واقعا باید یکم به فکر خانواده های داغدار اونا باشیم که به جای برگشتن عزیزشون از سفر حج جنازه های اونا تحویل خانواده هاشون میشه ...
و نباید انتظار داشته باشیم برنامه خندوانه پخش بشه چون برنامه مفرحی هست...
albertxx
27-09-2015, 22:44
دوست عزیز
شما انتظار دارین برنامه خندوانه پخش بشه ؟
واقعا یکم به فکر خانواده های داغدار اونا باشین که به جای برگشتن عزیزشون از سفر حج جنازه های اونا تحویل خانواده ها میشه ...
بعد انتظار دارین برنامه خندوانه پخش بشه و توی برنامه رامبد جوان با حضار بخندنو دست بزننو شاد باشن ؟؟؟
3 روز عزای عمومی اعلام شده
اینجوری بخواید حساب کنید فکر کنم تا سال دیگه هم باید همین شکلی باشه
دوست عزیز
شما انتظار دارین برنامه خندوانه پخش بشه ؟
واقعا یکم به فکر خانواده های داغدار اونا باشین که به جای برگشتن عزیزشون از سفر حج جنازه های اونا تحویل خانواده ها میشه ...
بعد انتظار دارین برنامه خندوانه پخش بشه و توی برنامه رامبد جوان با حضار بخندنو دست بزننو شاد باشن ؟؟؟
قرار بوده سه روز عزای عمومی باشه . مردم هم توی همین سه روز همدردیشون رو کردن و تموم شد رفت . حادثه ای بوده که اتفاق افتاده و کاریش نمیشه کرد . خندوانه هم سه شبه پخش نشده و قطعا باید امشب پخش میشد .
خیلی هم خوب نیست جامعه اینقدر در بحر غم و اندوه فرو بره . اونوقت بگن ایرانی ها غمگین ترین مردمان روی زمینن . چند روز دیگه هم که محرمه و تا دو ماه عزاداری .
اون شب اشکان خطیبی خوب حرفی زد تو خندوانه که بیان ان در حوصله این مطلب نمیگنجد ... :n02:
mohammadirani
28-09-2015, 01:42
چون تعداد شهدای ایرانی بیشتر شده و تقریبا 450 نفر شهید شدند و هنوز هویت 300 شهید اعلام نشده پس منطقیه که تا پایان هفته پخش نشه
vahidgame
28-09-2015, 09:53
فکر کنم این سه روز عزای عمومی تبدیل به یه سال بشه :دی
کلا در اینجا از عزا به هر شکلی حمایت می کنن و برنامه های مثل خندوانه هم باید مدام منتظر باشن که یه عزایی چیزی باشه برنامه پخش نشه
قبول خانواده های داغدار زیادی هستن ولی چه سه روز چه یه سال کلا هیچ برنامه ای پخش نکنن هیچ فرقی به حال اونا نداره
اگه بحث مردن باشه روزانه آدمایی در دنیا به بدترین شکل می میرن و اگه بخوایم خیلی توجه کنیم باید هر روز عزاداری کرد
معمولا توی یه سال در اینجا نصف سال عزاداریه و نصف دیگه سال هم برای عزاداری تدارک می بینن :دی
MOHAMMAD2010
28-09-2015, 12:08
------------------------------------
من با پخش نشدن خندوانه موافقم ولی مطمئن هستم اگه تو یه شهرستان زلزله شده بود و 2000 نفر هم مرده بودن از همون شب اول این برنامه رو میزاشتن ! کاش این نگاه ها عوض میشد !
زمان پخش برنامه «خندوانه» که قرار بود از شب گذشته آغاز شود، هنوز مشخص نیست.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دیروز اعلام شد که این برنامه شامگاه 5 مهر روی انتن میرود و میهمانان آن جمعی از خانوادههای شهدای اهل تسنن و سایر ادیان اجرا خواهند بود. این اتفاق اما رخ نداد.
پخش این برنامه به دلیل «فاجعه منا» و اعلام سه روز عزای عمومی متوقف شده بود. به نظر میرسد امشب هم «خندوانه» از شبکهی نسیم پخش نخواهد شد.
vahidgame
28-09-2015, 21:41
بحث خود تی وی باشه که من به شخصه چه عزا باشه چه عروسی زیاد نگاه نمی کنم به خصوص شبکه های ملی!
خندوانه هم جزو معدود برنامه هاست که اونم اگه کسانی مثل حداد عادل توی اون بیان نگاه نمی کنم :دی
با توجه به ساعت پخش این برنامه و اینکه بخش های کمدی زیادی داره ارزش دیدن داره
ولی حتی خیلی از برنامه های خارجی و ماهواره ای و ... هم چیز فوق العاده ای نیستن و واقعیتش اینه که تی وی چیزی نیست که ارزش ساعت ها وقت گذاشتن رو داشته باشه
+
با یک زیرنویس جالب اشاره شد که امشب هم خندوانه پخش نمیشه
فقط نکته جالب اینه که اون مسابقه چی میشه و چه جوری می خوان برگزارش کنن
فکر کنم رامبد باید به فکر برنامه گریه وانه باشه :دی
samir.123
28-09-2015, 21:56
دقيقا
همون ماهواره كه ما داريم هم واقعا ارزش وقت گزاشتن نداره !
دو روز ديگه محرم مياد
خنده وانه كلا تعطيل ميشه فك كنم!
Public Enemy
29-09-2015, 00:11
دوستان بی خیال این چند وقت به اندازه ی کافی خبر بد شنیدیم ، پرداختن بهشون جز اعصاب خوردی چیزی دیگه برامون نداره . ( یعنی دقیقا من الان اینجوریم :n34: )
همون بهتر که پخش نشد . یه مشت ذهن بیمار تهمت سیاسی بودن و ... میزدن به خندوانه و این جو رو به وجوذ میوردن که ملت عزا دارن چرا باید خندوانه پخش بشه . اونوقت خندوانه به کلی تعطیل میشد و رامبد جوانم به نا کجا آباد تبعید میشد .
ولش کنین بزارین یه هفته ملت عزاداریشونو کنن ، ما دوست نداریم به خاطر یه روز دیرتر زودتر یه سری اتفاقات ناگوار بیفته . به اندازه ی کافی به خاطر مسابقه ی ژوله و حیایی کار گره خورد و داشت قضیه کم کم سیاسی میشد و جریان حتی به شبکه های ماهواره ای هم رسید . دیگه تو این وضعیت بخوان خندوانه رو پخش کنن پس همین الان فاتحه ی کارگردان رو بخونین
چه خبره اینجا.تالار هنر هفتمه و موضوع تایپیک مشخص.چرا انقدر حاشیه روی و تشنج.خواهشا مراعات کنید.اینجا فارس نیوز نیست بخوایم اخبار بدیم و میزگرد هم نیست که بخوایم درمورد عقاید همدیگه کنکاش کنیم.موضوع یه برنامه س ولاغیر.پست هایی که ارسال میشه از موضوع اصلی دور نشه لطفا که مجبور به برخورد نباشیم
باتشکر از همه:n16:
mohammadirani
29-09-2015, 10:00
...
راستی دوستان دیشبم پخش نشد؟
albertxx
29-09-2015, 10:59
دوست عزیز تا حالا 228 شهید داشتیم و متاسفانه 246 مفقود و باز هم متاسفانه بالای 95 درصد مفقودها را باید جز کشته شدگان حساب اورد.چون 100 درصد بیمارستان های مکه و مدینه رو گشتند و تا حالا فقط 6 مجروح بیهوش ایرنی با هویت نامعلوم کشف شدند.فقط 6 نفر!!
خود شبکه خبر الان گفت متاسفانه امار شهدامون هرلحظه بیشتر میشه
در ضمن تعداد کلی کشته شدگان هم داره به 4500 نفر میرسه!
.
.
.
راستی دوستان دیشبم پخش نشد؟
اونطور که بوش میاد فکر کنم تا آخر هفته پخش نشه !!
استاد شیفو
29-09-2015, 11:12
اونطور که بوش میاد فکر کنم تا آخر هفته پخش نشه !!
کار از درآمدن بو گزشته ...گندش پخش شده :n02:
رفت بعد از ماه محرم .:n30:
samir.123
29-09-2015, 11:17
اسنک لوسی لوسی لووسی لوسی که از تمام آهنگ های شش و هشتی ریتمیکتره پخش میشه خندوانه نه :n02:
Public Enemy
29-09-2015, 13:10
دوستان یکم رعایت کنین . ناظر انجمن صفحه ی قبل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تذکر داد:n28:
نگران خندوانه هم نباشین هر چقدر عقبش بندازن دیگه حداکثر عید غدیر پخش میشه . ( البته اگه عید غدیر دیگه اتفاق ناگواری نیفته ! من که احتمال بمب گذاری داعش رو میدم ! )
صفحه ی پیش من تذکر دادم ولی مثل اینکه دوستان محترم شنوا نیستن.اگه همینطور ادامه پیدا کنه و تعداد پست های حاشیه ساز بیشتر بشه متاسفانه تایپیک قفل میشه
به نظر میرسه به خاطر این سه روز عزای عمومی که اعلام شد اون برنامه ای که از قبل ضبط کردن رو یه روز دیگه میزارن و امشب یه برنامه دیگه گذاشته . احتمالا اون برنامه اون روز مسابقه بوده و روز سه شنبه یا پنج شنبه و جمعه پخش بشه . شاید هم کلا مسابقات رو بزارن هفته بعد بزارن.
- - - Updated - - -
به نظر میرسه به خاطر این سه روز عزای عمومی که اعلام شد اون برنامه ای که از قبل ضبط کردن رو یه روز دیگه میزارن و امشب یه برنامه دیگه گذاشته . احتمالا اون برنامه اون روز مسابقه بوده و روز سه شنبه یا پنج شنبه و جمعه پخش بشه . شاید هم کلا مسابقات رو بزارن هفته بعد بزارن.
استاد شیفو
30-09-2015, 08:27
خندوانه امشب پخش می شود
حسین کرمی مدیر شبکه نسیم در گفتگو با خبرنگار رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص ادامه پخش برنامه «خندوانه» گفت: این برنامه از امشب تا عید غدیر به احترام جان باختگان حادثه منا با فضای سنگینی پخش میشود.
وی ادامه داد: مهمانان امشب «خندوانه» را خانوادههای شهدای اقلیتهای مختلف مذهبی تشکیل دادهاند.
کرمی در خصوص جزئیات ادامه پخش «خنداونه» عنوان کرد: سری برنامههایی که طنزی اغراق شده و فضای شاد و مفرح دارند فعلا تعدیل هستند تا در تصمیمگیریهای بعدی تکلیف آنها نیز مشخص شود.
- - - Updated - - -
خندوانه امشب پخش می شود
خندوانه امشب پخش می شود
حسین کرمی مدیر شبکه نسیم در گفتگو با خبرنگار رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص ادامه پخش برنامه «خندوانه» گفت: این برنامه از امشب تا عید غدیر به احترام جان باختگان حادثه منا با فضای سنگینی پخش میشود.
وی ادامه داد: مهمانان امشب «خندوانه» را خانوادههای شهدای اقلیتهای مختلف مذهبی تشکیل دادهاند.
کرمی در خصوص جزئیات ادامه پخش «خنداونه» عنوان کرد: سری برنامههایی که طنزی اغراق شده و فضای شاد و مفرح دارند فعلا تعدیل هستند تا در تصمیمگیریهای بعدی تکلیف آنها نیز مشخص شود.
- - - Updated - - -
خندوانه امشب پخش می شود
البته منظور دیشب بوده . دیشب خانواده شهدا رو اورده بودن و پخش شد . ممکنه از امشب روال عادیش رو پیش بگیره .
این دو روز که برنامه رو پخش نمیکردن بنظرم بهتر بود!
ولی رامبد تو اینستاش نوشته که امشب مسابقه هست بین رضویان و الیکا
این دو شب که چرت و پرت بود حیف برق!
albertxx
02-10-2015, 00:02
رضویان از نمک ریختن تو ماشین شروع کرد ......
با تیکه انداختن و یکسری حرکات طنز قبل و بعد مسابقه یه جورایی سعی در خندوندن داشت
چیزی هم که نداشت واسه اجرا
فقط یه خاطره که به پای خاطره افرادی مثل مسعودی نمیرسید
ولی
الیکا عبدالرزاقی واقعا برنامه داشت
چیز جالبی رو مطرح کرد
از بین رفتن اصالت گویش و رفتار محلی داره در زیر سایه با کلاس بودن از بین میره
چون مردم میخوان با کلاس باشن
صد در صد عبدالرزاقی باید بره بالا
هم به دلیل اینکه رضویان چیزی نداشت
و هم به این دلیل که عبدالرزاقی برنامه خوبی داشت
رضویان فقط با سر و صدا دراوردن می خواست مردم رو بخندونه
امیدوارم اندفعه دیگه مفتی مفتی نره بالا
albertxx
02-10-2015, 10:45
با توجه به آرایی که جمع شده میشه انتظار داشت رضویان بره بالا
قصد جسارت ندارم ولی
متاسفانه گویا مردم ما لودگی و مسخره بازی هنر پیشگان مورد علاقه خودشون رو به حقایقی که افراد دیگه میگن ترجیح میدن
تقریبا میشه گفت 3 هنر پیشه اصلی تو این مسابقات بودن که به مسخره بازی حریفان حذف شدن (( و یا تا نزدیکیش رفتن ))
الیکا عبدالرزاقی
افشاریان
ژوله (( که تا مرز حذف شدن رفت ))
ژوله که با یه اجرای تو پر و پر مغز اومد رو سن و برنامه داشت
کار ژوله واقعا قابل تحسین بود و مشخص بود واسش وقت گذاشته
در مقابل کسی مثل حیایی که با خاطره و نمک ریختن سعی در اجرا داشت
حیایی فقط با جمع کردن خاطره اومد رو سن و چیزی جز یکسری خاطره مسخره نداشت (( البته خودش که خیلی فکر میکرد خنده داره !! ))
افشاریان با یه متن قوی و فوق العاده اومده بود (( البته خودمم جزو کسایی بودن که خوب متوجه نشدم چون واقعا اجرای سنگینی داشت ))
اجرایی که در مورد بچه هایی میگه که واسه پیشرفت از بین خانواده ها میرن و برای پدر و مادر چیزی جز یه کد تلفن نمیمونه به جای بچش (( افشاریان 021 ))
ولی مسخره بازی غفوریان باعث شد به راحتی بره بالا
کارهای غفوریان رو میبینید واقعا جز مسخره بازی چیزی توش نیست
نمیدونم چرا غفوریان فکر میکنه اون خنده های مسخرش جالبه و فکر میکنه الان همه دارن میمیرن از خنده :n29:
در آخر خانم عبدالرزاقی
اول از همه که یه جمله فوق العاده قشنگ گفت که باید طلا گفت جمله رو (( ایران 2 قسمته تهران و شهرستان ))
و این حقیقت ماجرا بود . وقتی میبینید همه چی تو کشور یکی واسه تهرانه یکی واسه 30 و خورده ای شهرستان دیگه
اجراش هم
یه متن پر محتوا و پر معنی که تو جامعه امروز چیزی جز حقیقت نیست
از بین رفتن اصالت و پیشینه محلی که داره زیر سایه با کلاس بودن از بین میره
جایی که به قول خود خانم عبدالرزاقی با کلاس بودن یعنی در رژیم بودن (( رژیم نباشید که نخورید فقط در رژیم باشید ))
جایی که حتی خود افراد شهرستانی واسه اون کلاسش گذشته رو فراموش میکنن و .......
در مقابل رضویان با سر و صدا و جیغ جیغ کردن سعی در اجرا داشت
خودم هم به اجرای رضویان خندیدیم ولی این عبدالرزاقی بود که بهش رای دادم . حقیقت تلخ عبدالرزاقی لیاقت رای رو داشت
احتملا ژوله هم نفر آخر از بین این 3 نفر باشه که به دست خاطرات مسعودی حذف بشه
البته تصیر مسعودی و غفوریان و رضویان نیست که اومدن بالا
تقصیر عبدالرزاقی و ژوله و افشاریان هست که محتویات کارهای پر مغز خودشون رو در مقابل مسخره بازی و لودگی قرار دادن و ارزش کار خودشون رو پایین آوردن !! :n01:
رضویان فقط با سر و صدا دراوردن می خواست مردم رو بخندونه
امیدوارم اندفعه دیگه مفتی مفتی نره بالا
اتفاقا تا الان که خوب جلو افتاده :n21:
samir.123
02-10-2015, 17:28
واقعا چرا به رضويان راي داديد ؟!!!
من از شعري كه خوند يك كلمه هم متوجه نشدم
بعد خاطره تعريف كرد
يه چيز خيلي عادي !!!
شب ميخواسته بخوابه و بخاطر سر و صداهاي همسايه نتونسته بخوابه !!! اين راي بايد بياره واقعا ؟!!
ملت عجيب غريبي هستيم!
طوري كه خبرگزاري ها هم سوتي دادن
الیکا عبدالرزاقی از رضویان پیشی گرفت
تا اين لحظه رضويان 800 هزار راي
عبدالرزاقي 200 هزار راي !
- - - Updated - - -
واقعا چرا به رضويان راي داديد ؟!!!
من از شعري كه خوند يك كلمه هم متوجه نشدم
بعد خاطره تعريف كرد
يه چيز خيلي عادي !!!
شب ميخواسته بخوابه و بخاطر سر و صداهاي همسايه نتونسته بخوابه !!! اين راي بايد بياره واقعا ؟!!
ملت عجيب غريبي هستيم!
طوري كه خبرگزاري ها هم سوتي دادن
الیکا عبدالرزاقی از رضویان پیشی گرفت
تا اين لحظه رضويان 800 هزار راي
عبدالرزاقي 200 هزار راي !
Amin_0913
02-10-2015, 17:45
من واقعا نمیدونم چرا بعضی از دوستان انتظار دارند کسی که خودشون خوشش اومده باید بره بالا یا مردم بهشون رای بدند
حالا هی بیاید بگی فلانی دلقک بازی در آورد و فلانی چیکار کرد
عزیزم شل بگیر و حرص نخور
تو به کمدین محبوبت رای بده و وجدانت راحت باشه که از کسی که فک میکنی کاره درست رو انجام داده حمایت میکنی
اگه اطلاعات لازم و کافی هم داری در اختیار بقیه بذار، تا بقیه افرادی که سواد آکادمیک برای نقد رو ندارند بتونند با استناد به حرفهای شما نقد درستی رو انجام بدند
حالا دوباره هی بیاید بگید فلانی لقک بازی در آورد
حالا نظره خودم در مورد این خنداننده برتر
به نظره من کلا مسابقه در حد استانداردهای استندآپ کمدی نیست، حتی تا فاصله 100 کیلومتریشم نیست، چون ببینید ما داریم از بازیگرای کمدیمون استفاده میکنیم و این اصلا درست نیست و دلیل همین بحث های بالا همینه
ما در واقع داریم به هنرمند محبوبمون رای میدیم تا به کمدین برتر (اینو میتونید از رای های ژوله و حیایی ببینید)
البته این امر دلایل مختلفی داره
استفاده از نویسنده ها هم در این کار هم اشتباه بعدی بود به طوری که صحت یه اجرای ضعیف داشت و ژوله هم تو اجرای اولش بیشتر سعی کرد جوکایی که توی فضای مجازی هست رو بازگو کنه ...
اما استفاده از ایده پردازان توی این برنامه نقطه عطفی بود، سجاد افشاریان از ایده پردازان برنامه خندواننه است و اگه اجرای اولش رو ببینید میتونید قدرتش توی ایده پردازی رو ببیند و استفاده درست از کاراکترهای موجود در جامعه، باعث شد رای بیاره و دقیقا همین کار رو ژوله توی اجرای دومش کرد و باعث رای آوردنش شد ولی سجادیان متاسفانه نتونست این روند ادامه بده و درگیر کلیشه های معمول شد و باعث شد حذف بشه
من واقعا نمیدونم چرا بعضی از دوستان انتظار دارند کسی که خودشون خوشش اومده باید بره بالا یا مردم بهشون رای بدند
حالا هی بیاید بگی فلانی دلقک بازی در آورد و فلانی چیکار کرد
عزیزم شل بگیر و حرص نخور
تو به کمدین محبوبت رای بده و وجدانت راحت باشه که از کسی که فک میکنی کاره درست رو انجام داده حمایت میکنی
اگه اطلاعات لازم و کافی هم داری در اختیار بقیه بذار، تا بقیه افرادی که سواد آکادمیک برای نقد رو ندارند بتونند با استناد به حرفهای شما نقد درستی رو انجام بدند
حالا دوباره هی بیاید بگید فلانی لقک بازی در آورد
حالا نظره خودم در مورد این خنداننده برتر
به نظره من کلا مسابقه در حد استانداردهای استندآپ کمدی نیست چون ببینید ما داریم از بازیگرای کمدیمون استفاده میکنیم و این اصلا درست نیست و دلیل همین بحث های بالا همینه
ما در واقع داریم به هنرمند محبوبمون رای میدیم تا به کمدین برتر (اینو میتونید از رای های ژوله و حیایی ببینید)
البته این امر دلایل مختلفی داره
استفاده از نویسنده ها هم در این کار هم اشتباه بعدی بود به طوری که صحت یه اجرای ضعیف داشت و ژوله هم تو اجرای اولش بیشتر سعی کرد جوکایی که توی فضای مجازی هست رو بازگو کنه ...
اما استفاده از ایده پردازان توی این برنامه نقطه عطفی بود، سجاد افشاریان از ایده پردازان برنامه خندواننه است و اگه اجرای اولش رو ببینید میتونید قدرتش توی ایده پردازی رو ببیند و استفاده درست از کاراکترهای موجود در جامعه، باعث شد رای بیاره و دقیقا همین کار رو ژوله توی اجرای دومش کرد و باعث رای آوردنش شد
خب تعداد این افراد هم کمه . این از تعداد ارا برای افرادی مثل افشاریان و عبدالرزاقی معلوم میشه . فقط هم تو فضای مجازی این افراد زیاد دیده میشن . شما فکر کن مثلا توی یه پیجی میبینی همه از افشاریان تعریف میکنن اما در واقعیت اینه که مهران غفوریان رای بیشتر اورد .
فعلا همینه دیگه . فعلا کارهای نظیر حیایی و غفوریان و ... جذابتره واسه اکثریت مردم . البته کاش اون اقلیت دیگه هم به سطح کارهای بقیه کمدین ها هم ایراد نگیرن . چون فقط از نظر اونا مسخره است .
البته من خودم از تو اینا حیایی رو خیلی قبول دارم ولی بقیه نه . نه افشاریان نه غفوریان نه مسعودی نه رضویان . حتی اجرای عبدالرزاقی هم بهتر بود از رضویان به نظرم .
reza_jolie
02-10-2015, 18:19
من یکی نه رای دادم و نه میدم، نمیدونم چرا بقیه اینقدر براشون مهمه که کی رای بیاره و کی نیاره.
برنامه چیزی جز برای سرگرمی نیست، حالا چرا حرصش رو میخورن دوستان!
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk
رقابت کمدینهای برتر خندوانه امشب با اجرای امیرمهدی ژوله و علی مسعودی وارد مرحلهی نیمه نهایی میشود. علی مسعودی با انتشار پستی در صفحهی اینستاگرامش ضمن بیان این مطلب که این برنامه شب قبل از حادثهی منا ضبط شده است از پخش این مسابقه در برنامهی امشب «خندوانه» خبر داد:
«سلام دوستان عزیز
امشب اجرای من و امیرمهدی ژوله عزیز هست. ما این برنامه رو روز قبل فاجعه منا ضبط کردیم. از همینجا دوباره به مردم عزیز و خانواده عزیزان فاجعه منا تسلیت عرض میکنم و امیدوارم خدواند به این عزیزان صبر بده. خاک پای همه شما عزیزانم»
علی مسعودی در دور اول مسابقات از سد امیرکربلایی زاده گذاشت و در یک چهارم نهایی نیز با شقایق دهقان همگروه شد. امیرمهدی ژوله نیز در ابتدای مسابقات هومن حاجی عبداللهی را جا گذاشت و در یک چهارم نهایی در یک رقابت نزدیک با اختلاف 200 رای از امین حیایی بالاتر قرارگرفت و به نیمه نهایی رسید.
برندهی مسابقهی بین این دو کمدین یکی از فینالیستهای «خندانندهی برتر» خواهد بود.
mohammadirani
02-10-2015, 23:33
من خودم طرفدار علی مسعودی بودم ولی امشب واقعا اجراش مسخره بود و گند زدش
کلا مسعودی اجراهای قبلیش(منظورم کلا خارج از مسابقه و ماه های پیش) خیلی بهتر بوده
EhsanCPU
03-10-2015, 00:15
امشب هر دو اجرا خوب بودن
ولی اجرای امیر مهدی ژوله یه سر و گردن از اجرای علی مسعودی بالاتر و مفهومی تر بود و معلوم بود مثل اجرا های قبلیش روی اون کار شده و قصدش فقط خندوندن نیست ...
به نظر من اگه بخوایم به حق قضاوت کنیم باید ژوله بره فینال
menalgeya
03-10-2015, 00:20
امیر مهدی ژوله خیلی بهتر و مفهومی تر بود
علی مسعودی الکی بود
قطعا حق ژوله است که بره بالا . به نظرم هم ژوله اجراش از قبل بهتر بود و هم علی مسعودی از قبل بدتر بود . ولی چقدر جالب . همین جوک گم کردن مادرا تو کارتونها رو امروز خوندم که ژوله هم اومد و همونو گفت .
ghassam2
03-10-2015, 09:14
کلا دیگه روند تکراری گرفته و هیجانی نداره ژوله هم تکراری بود و علی مسعودی بی رمق بجای اینکه بهتر بشن بدتر شدن ... دیگه این مسابقه زیاد جالب نیست و تازگیشو از دست داده...
amin_947
03-10-2015, 12:13
به نظرم ژوله اجراش ضعیفتر از اجراهای قبلی خودش بود اما با همین اجرا هم باز بهتر از علی مسعودی بود!
vahidgame
03-10-2015, 13:20
ژوله دیشب خیلی خوب بود و فعلا هم بیشتر رای اورده
به نظرم ژوله بین همه کمدین ها فعلا حرفه ای تر بوده و اخلاقش هم واقعا عالیه
هر سه تا اجراش در یه سطح بالا بودن که همه خنده دار و هم موضوع جالبی داشتن
فقط قبول دارید کشور عجیبی هستیم؟ :دی
این یه مسابقه ست و هر کسی حق داره رای بده و چون مثلا فرد مورد نظر ما انتخاب نمیشه نباید جو داده بشه
از همه کسانی که به خصوص در شبکه های اجتماعی جو اونا رو می گیره می خوام که خونسردی خودشون رو حفظ کنن :دی
این استندآپ کمدی حداقل توی تی وی ما به طور رسمی قبلا خیلی سابقه نداشته و حالا برای اولین بار همین خیلی خوبه و قرار نیست همه مردم استاد درک استندآپ کمدی باشن
اینکه در مورد لوده گری و اینا گفته میشه رو هم من صد در صد مخالفم
چه خوبه که اولا به همه احترام بذاریم و بعدشم چون هر کسی داستان گفت نگیم لوده گری و طرف مقابل رو معناگرا و خدای کمدین بدونیم!
از اونایی که داستان گفتن به نظرم اجرای جواد رضویان خیلی خوب نبود و طرف مقابلش یعنی الیکا عبدالرزاقی بهتر بود
ولی بعضی از اجراها که فقط داستان گویی بودن هم خوب بودن و لوده گری هم نبودن!
در هر صورت چه خوبه هم به کمدین ها هم به نظرات احترام گذاشته بشه
برای من فرقی نداره هر کدوم رای بیاره و بیاد بالا خوبه.....ولی دلم پیش ژوله است :n02:
وین رونی
03-10-2015, 17:32
الآن که دارم تکرار برنامه رو می بینم معلومه که مسعودی استرس شدید داره.دائم ادا در میاره و جیغ و داد می کنه و جلوتر از ژوله حرکت می کنه.تیک های ناخودآگاه داره مشخصه خیلی استرس داره
ژوله هم که زیرپوستی با بیان این جمله که حیایی سابقه بالایی داره و من هیچ نیستم سعی در بالا بردن خودش داره
فینال هم احتمال خیلی زیاد بین ژوله و غفوریان باشه
albertxx
03-10-2015, 22:03
امشب پخش میشه ؟؟؟؟؟
مسابقه هست یا همینجوریه ؟؟؟
خیلی عجیب نیست که دوباره داره قضیه حیایی و ژوله پیش میاد ؟ الان علی مسعودی با 400 رای بیشتر از ژوله است . مدام هم در حال تغییره . دیگه کاملا قضیه بوداره . ملت رو چی فرض کردن اینا ؟
از من میشنوین دیگه رای ندین . امکان مساوی شدن این دو رای گیری حتی 1% هم نیست بعد اینا دارن دوباره پابه پا پیش میرن . از نظر من که همش سرکاریه . اونجوری که رامبد جوان هم گفت ررررراااای بدین معلومه که چقدر از توش میخورن .
amin_947
03-10-2015, 22:41
منم فکر کنم عمدا اینجوری می کنن تا مردم بیشتر هیجان رای دادن پیدا کنن و پول بیشتری بریزن جیب اپراتورها و خودشون
من می گم به عنوان یک برنامه طنز و مسابقه طنز برای اولین بار خوبه این مسابقه یه جور پایه گداری اینکه کمدین بودن بد نیست و اینام هست. ما خوب تو ایران خیلی این حرفه رو نداریم در حال حاضر. تاتر کمدی داریم اما اینکه یه نفر بیاد و مردم رو بخندونه شاید انگشت شمار داشته باشیم . این کار خوب خرجش از تاتر کمتره در جاهای مختلف می شه انجامش داد و خوب شادی رو هم افزایش می ده. من که به عنوان سرگرمی از مسابقه خوشم میاد.در ضمن چون اسمش خنداننده برتر هست (کاری به معیار های استندآپ کمدی ندارم) به نظرم باید به کسی رای داد که بیشتر خندونتون حتی اگر کارش مثلا با معیارهایی سطح پایین تر از اون یکی باشه چون قراره خنداننده باشه.
اجرای دیشب علی مسعودی برام جالب بود که این قدر داشت تلاش می کرد اصلا به نظرم نیومده بود که باید خیلی جدی گرفت مسابقه رو ولی بعد دیدم این چقدر تلاش کرد جالب بود.
campuzlit
04-10-2015, 12:14
جدا از برنامه اش که برای اولین باره این چنین برنامه ای در تلویزیون داره پخش میشه و نسبتا هم خوبه اما این کاسبی های که دارن از طریق پیامک و سامانه و اینا می کنن خیلی زشته و همش دارن کلاهبرداری می کنن.
مگه میشه در مقیاس میلیونی اختلاف رای زیر 1000 باشه و همیجوری هم پیش بره. قطعا اینجوری نیست و اینا می خوان مردم برای دیدن نتایج مدام به سامانه سر بزنن و یا اینکه افراد بیشتری رو مجاب به رای کردن دادن کنن و اینجوری آمار سامانه بالا بره و فکر کردن ملت بیشعور و نفهمن.
واقعا برای رامبد جوان هم متاسفم که هی می گه رای بدین و توهین به شعور ملت.
albertxx
04-10-2015, 14:17
فکر کنم رامبد هم به یه کمپین ندید برنامه صفر خندوانه لازم داره !! :n02:
خسته نشد اینقدر تبلیغ کرد ؟؟
برید سایت دیجی کالا اپلیکشن دانلود کنید -- خیلی خوبه -- جنس تقلبی نداره
همین الاااااااااااان 780 بگیرید بهتون جایزه میده -- چی ؟؟ شارژ :n29:
و ...........
نمیدونم
شاید اوایل واسه اسپانسر و .... هست
ببینم آینده چی میشه
ولی اون حمایتش از دیجی کالا که این همه منتقد هم داره جالب نیست :n27:
EhsanCPU
04-10-2015, 14:40
دوستان یه مسئله مهم هم در مورد رای های مسابقه خنداننده برتر هست
من همین الان رای های مسابقه خنداننده برتر بین امیر مهدی ژوله و علی مسعودی را چک کردم اختلاف رای ها زیر 100 رای هست !!!
داره دقیقا داستان رای های امین حیایی و ژوله تکرار میشه و این اختلاف بسیار پائین رای با جمعیت 77 میلیونی ما اصلا همخوانی نداره و منطقی نیست ...:n15:امیدوارم دست های پشت پرده در کار نباشن ...
فکر کنم رامبد هم به یه کمپین ندید برنامه صفر خندوانه لازم داره !! :n02:
خسته نشد اینقدر تبلیغ کرد ؟؟
برید سایت دیجی کالا اپلیکشن دانلود کنید -- خیلی خوبه -- جنس تقلبی نداره
همین الاااااااااااان 780 بگیرید بهتون جایزه میده -- چی ؟؟ شارژ :n29:
و ...........
نمیدونم
شاید اوایل واسه اسپانسر و .... هست
ببینم آینده چی میشه
ولی اون حمایتش از دیجی کالا که این همه منتقد هم داره جالب نیست :n27:
به نظرت این تبلیغ کردن دی جی کالا که یکی از دزدترین فروشگاهاست ، چیزی جز توهین به مردمه ؟ مثل اینه که تو این شرایط تحریم خودرو بیان تبلیغ سایپا رو هم تو برنامه شون بکنن . واقعا توهینی بیش نیست .
این رامبد جوان چرا انقدر نچسبه؟
ghassam2
04-10-2015, 17:18
حالا مقایسه کنید با برنامه پردوامی چون 90 ... خندوانه و در راس اون رامبد جوان دارن بخوبی نشون می دن چقدر بی هویتن! مقایسه کنید نحوه اجرای عادل فردوسی پور توی این 15 سال نود بزور اسم اسپانسرهایی که البته جایزه می دن و خیلی کم هم بودن می اوورد اما رامبد جوان شده زیرنویس تبلیغاتی ... این برنامه بی ریشه مطمئنم دوامی نداره و توی این مدت هم فکر پول پاروکردنن ...
aghazadeh_hastam
04-10-2015, 18:16
امیر مهدی ژوله باحال بود:n02: امیر ژوژولو:n08:
من یه بار دیگم اینچا فکر کنم گفته بودمکه به نظر من برنامه خوبیه مخصوصا که به نظم رامبد در نظر داره که واقعا یه کار خوب بکنه و برنامه متفاوت داشته باشه چون احتمالا دقدقش دقیقا همین شاد بودن و انجام کارهای خوب در جامعه هست. اما اما داره. اولا اینکه من همون موقع هم بابرنامه نود مقایسه اش کرده بودم. هر کسی خوب یه شخصیتی داره رامبد نشون داده که مثل عادل نیست که جلو همه چی وایسه بلکه از در سازگاری بیشتر بیرون می آد غیر شخصیت جنس برنامه هم هست. برنامه نود به فوتبال می پردازه اونم از جنس مردونه. نهایتا چهارتا دعوا می شه بین عوامل فوتبال اما برنامه رامبد برنامه طنز و فرهنگ و هنر و موسیقی و ایناست اینا خط قرمزهاش خیلی پررنگه. من اوایل برنامه نود رو نمی دونم ولی شاید فردوسی پور کمکم به این جایگاه رسیده شاید اولاش تا برنامه جابیوفته و اینقدر طرفدار پیدا کنه مسالمت آمیز تز بزخورد می کرد. اما رامبد اونم تو تلویزیون کافیه یه مشکلی پیش بیاد برنامه رو جمع کنند هر چند که می گم یه جاهایی ایستادگی هم لازمه کمکم. دومااینکه ما نمی دونیم واقعا بودجه ها چه جوریه. برنامه رامبد با توجه به کارهایی که می کنه پر هزینه تر از مثلا نود هست حالا باید ببینیم صدا سیما چیمی گه شاید می گه که مثلا نه تنها باید خرج خودتو در آری بلکه به منم یه چی بدی واقعا نمی دونیم جه خبره که.اما قبول دارم شاید نباید تو تبلیغاتش خیلی از خودش مایه بزاره. شایم به این باور داره که دیجکالا خوبه بالاخره همه مردم که منتقدش نیستند یه سری از مردم راضی هستند از دیجیکالا. در مجموع اون موقع گفته بودم سری دوم خندوانه افت کرده الان می گن رامبد با راه انداختن خنداننده برتر تونست این ضعف رو جبران کنه و تا حالا در مجموع من از برنامه راضی هستم.
amin_947
05-10-2015, 08:52
این مسابقه هم ژوله با اختلاف 80 رای برنده شد. خیلی تابلوئه که دارن دست می برن تو رای های مردم. آخه توی میلیون ها رای اونم اختلاف 8 تا رای واقعا مسخره هست. ضمن اینکه مسعودی بر خلاف حیایی از محبوبیت آنچنانی هم برخوردار نبوده و اجرای آخرش هم به مراتب ضعیفتر از ژوله بود. حالا 80 رای اختلاف از کجا اومده، خدا داند!
Milad.n1
05-10-2015, 11:00
این مسابقه هم ژوله با اختلاف 80 رای برنده شد. خیلی تابلوئه که دارن دست می برن تو رای های مردم. آخه توی میلیون ها رای اونم اختلاف 8 تا رای واقعا مسخره هست. ضمن اینکه مسعودی بر خلاف حیایی از محبوبیت آنچنانی هم برخوردار نبوده و اجرای آخرش هم به مراتب ضعیفتر از ژوله بود. حالا 80 رای اختلاف از کجا اومده، خدا داند!
دوستان واقعان درسته؟مگه میشه ایقد اختلاف کم باشه؟
اجرا ها که در حد مقایسه نبود 100% ژوله باید با اختلاف بیشتری برنده میشد!!
کسی از دوستان میتونه نتایج دقیق آرای این مسابقه را بزاره؟
albertxx
05-10-2015, 11:19
دوستان واقعان درسته؟مگه میشه ایقد اختلاف کم باشه؟
اجرا ها که در حد مقایسه نبود 100% ژوله باید با اختلاف بیشتری برنده میشد!!
کسی از دوستان میتونه نتایج دقیق آرای این مسابقه را بزاره؟
ژوله 1671479
مسعودی 1670559
بر اساس سایت 780 هست آمار
اختلاف دقیق 920 رای :n13:
Public Enemy
05-10-2015, 11:37
به نظر من اجرای هر دو کمدین اصلا جالب نبود . احساسی بهم میگه یه جورایی خواستن این قسمت رو دست کم بگیرن تا سطح انتظارات نره بالا و تو فینال که با جواد رضویان مسابقه دارند کم نیارن .
کلا جواد رضویان همونجا صاف واسته کاری نکنه هم رای میاره :n27: ژوله و مسعودی اگر تو فینال با هم میفتادن اجرای خیلی بهتری داشتن ،
به نظر من اجرای ژوله خیلی خوب بود در مقایسه با مسعودی ...
درسته که اجرای قبلی امیرمهدی بهتر بود، ولی اون قدر علی مسعودی بد و تکراری بود تو این قسمت که قطعاً ژوله با همین اجراش هم باید به راحتی می رفت بالا
واقعاً دلیل آرای مسعودی رو نمی فهمم ...
به نظر من اجرای هر دو کمدین اصلا جالب نبود . احساسی بهم میگه یه جورایی خواستن این قسمت رو دست کم بگیرن تا سطح انتظارات نره بالا و تو فینال که با جواد رضویان مسابقه دارند کم نیارن .
کلا جواد رضویان همونجا صاف واسته کاری نکنه هم رای میاره :n27: ژوله و مسعودی اگر تو فینال با هم میفتادن اجرای خیلی بهتری داشتن ،
مسابقه ای که اینطوری باشه (منظورم این که جواد رضویان بدون هیچ گونه کاری رای بیشتر بیاره) پشیزی ارزش نداره .
حالا این وسط یا کسایی که مسابقه رو اجرا میکنن مشکل دارن یا مردم خودمون مشکل دارن که ملاکشون اجرای طرف نیست .
mohammadirani
05-10-2015, 16:34
البته جواد رضویان تازه خورده به زمین سفت
غفوریانم مثا رضویانه
کاری نکنه هم مردم بهش رای میدن!!
غفوریان به نظرم 100 درصد میاد فینال
یعنی عاشق این تیکه های اخر بعد از رفتن مهمون برنامه ام . بهترین لحظه های خندوانه به نظرم همین کل کل رامبد و جناب خان اخر برنامه است .
- - - Updated - - -
یعنی عاشق این تیکه های اخر بعد از رفتن مهمون برنامه ام . بهترین لحظه های خندوانه به نظرم همین کل کل رامبد و جناب خان اخر برنامه است .
pcforlife
08-10-2015, 11:27
من هر موقع فرصت بشه خندوانه رو میبینم، منتها نمیدونم شانس منه یا همیشه به این شکله که خندوانه تو میان برنامه هاش از موسیقی هایی که در فیلم سینمایی پالپ فیکشن استفاده شده، استفاده میکنه!!
اینکه تو ایران قانون کپی رایت نیست که به کنار!! این مجموعه با این تشکیلات و این همه اسپانسر یه آهنگ ساز نداره!؟!
آخه از rumble یا bring out the gimp comanche برای میان برنامه استفاده میکنن؟! خصوصا دومیه!!:sq_6:
Amin_0913
08-10-2015, 11:34
نظراتش رو هم بخونید
ghassam2
08-10-2015, 23:56
الان وسط اجرای واقعا میشه گفت دلقک بازی بیمزه ای از شخصی بنام علی اوجی هستم نمیدونم چرا از قشر سالمندان مایه میزاره برای خندیدن بهشون در این حالت خنده های تماشاگرا هم خیلی غیرعادیه ....یا من الکی خندم نمیگیره یا این دوستان از فضا اومدن... حالم داشت بهم میخورد امشب با تمام وجود احساس میکنم خنده ها دستوریه بنظرم تماشاگرای مهمان از تیپ خاصین یعنی ساده ان و میشه خوشی الکی بهشون تزریق کرد....
EhsanCPU
09-10-2015, 00:05
albertxx
09-10-2015, 20:45
نظراتش رو هم بخونید
نظراتش که یا کسایی هستن از خندوانه بدشون میاد (( مثل کسایی که دلقک بازی میدونن ))
یا عشق عادل هستن
برنامه های عادل خودش همش درآمد زایی هست
از برنامه 2014 با اون مسابقه پیامکی بگیرید تا تبلیغ سایتی که هر هفته انجام میده
به نظرم این نظرات منطقی تره
سلام.آقا هر دو تبلیغ میکنند.یکی با پیامک یکی هم زبانی.پیامک های 90 که برای رای دهنده ارسال میشه همه تبلیغاتی هستن
مقایسه این افراد با هم اصلا درست نیست هر کدام راه خود را میروند و نقاط قوت و ضعف خود را دارند. مقایسه خندوانه و نود هم درست نیست مگر اینکه جای رامبد و فردوسی پور چند هفته عوض شود و ببینیم رامبد از عهده کار عادل برمیآید یا عادل از عهده کار رامبد و اساسا محدودیتهای دو برنامه با هم متفاوت است بگذارید مردم از همین برنامه های نصف و نیمه لذت ببرند چرا عینک بدبینی حالا چه فرقی میکند ژوله برنده شود یا خمسه همین سایت شما عکس پایش لحظات آخر مسابقه ژوله و حیاتی را با حضور این دو هنرمند انداخته بود
سلام.همين رامبد در حال حاضر خيلي فرهنگي تر از ورزش ما داره كمك به فرهنگ اين كشور مي كنه.كمي دقت كنيم.تبليغات فلان سايت براي چه هست؟همسفره هدفش چيست؟سايت ورزش سه آقاي عادل چي؟كمي انصاف بد نيست
بله کاملا درسته. رامبد در برنامه اش به حفظ محیط زیست، صرفه جویی در آبکمپین قطره قطره، ترویج کتابخوانی ،مسخره نکردن اقوام، گسترش برنامه به بطن اجتماع.... کرده و ساختن برنامه خوب به بودجه نیاز داره که همانطور که می گفتند طرح این برنامه چند سال پیش مطرح شده بود ولی به علت تخصیص نیافتن بودجه ساخته نشده بود پس وجود اسپانسر اجتناب ناپذیر است ولی برنامه عادل فقط به علت پرداختن به حاشیه ها و برملاکردن پشت پرده فوتبال بیننده دارد و عادل از محبوبیت خود در جهت فعالیت های فرهنگی اجتماعی استفاده نکرده و حتی قبول نکرده که برای شادی دل مردم چند دقیقه در برنامه خندوانه حضور پیدا کند.
حالم بهم میخوره از این همه سیاست زدگی... آقایان روشنفکر در این قحطی شادی در جامعه , لطفا اجازه دهید مردم جامعه از هر قشر و مذهب و سیاست, بتوانند ساعتی با این برنامه آقای رامبد جوان خوش باشند و بخندند... لطفا این نیمچه شادی را با تحلیلهای روشنفکرانه تان برای مردم تلخ نکنید...همانطور که قبلا با تحلیلهای اشخاص منور الفکر, مسابقه دو کمدین کشور به جنگ سیاسی مردم تبدیل شد لطفا
حسادت به خندوانه و عصبانیت از کاهش بیندگان نود. علت این مقاله
mohammadirani
09-10-2015, 22:27
اقا این مسابقه خندانندشون چی شد؟
مرحله نیمه نهاییش چرا دیشب یا امشب برگزار نشد؟
5 شنبه بعد که دیگه محرمه!!
کی میخوان فینال رو برگذار کنند؟ اصلا برگذار میکنند؟
اقا این مسابقه خندانندشون چی شد؟
مرحله نیمه نهاییش چرا دیشب یا امشب برگزار نشد؟
5 شنبه بعد که دیگه محرمه!!
کی میخوان فینال رو برگذار کنند؟ اصلا برگذار میکنند؟
فکر کنم فصل بعدش شاید
mohammadirani
09-10-2015, 23:05
برگزار کردن نیمه نهایی رو امشب ولی برای فینال کی میخوان پخش کنند!
رضویان وقت نزاشته حفظ کنه.
غفوریان بهتر بود.
Public Enemy
10-10-2015, 00:12
به نظر من اجرای امشب هر دو هنرمند از اجرای مسعودی و ژوله بهتر بود . انتظار نداشتم این همه وقت بزارن ولی کل انرژیشونو گذاشته بودن .
من که به غفوریان رای میدم
غفوریان هم یه چیزی تو همون مایه های علی مسعودی بود . خوشم نیومد از کارش . خاطرات قبلیش باز بهتر بود .
جواد ولی خوب بود نسبتا . اون اهنگ اخرش جالب بود . فقط نمیدونم از روی کدوم خواننده قدیمی تقلید کرده بود .
- - - Updated - - -
غفوریان هم یه چیزی تو همون مایه های علی مسعودی بود . خوشم نیومد از کارش . خاطرات قبلیش باز بهتر بود .
جواد ولی خوب بود نسبتا . اون اهنگ اخرش جالب بود . فقط نمیدونم از روی کدوم خواننده قدیمی تقلید کرده بود .
amir deja vu
10-10-2015, 02:38
غفوریان بامزه بود امشب :n09:...ولی با رضویان زیاد حال نکردم. به نظرم این سبک شوخی اصن بهش نمیومد یعنی اینکه بیشتر بخواد رو یه متن مانور بده. بهتر بود مثل سابق بیشتر رو اجرای حرکات خنده دار
تمرکز میکرد
برگزار کردن نیمه نهایی رو امشب ولی برای فینال کی میخوان پخش کنند!
بعد محرم و صفر :n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.