ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه خندوانه

صفحه ها : 1 [2]

ghassam2
10-10-2015, 09:50
1- چند روز وقت هست برای رای دادن به این مرحله باید 2 روزباشه درسته؟
2- من خاطره تعریف کردن که تا حالا نشنیدم و جذاب تعریف بشه و خنده دار باشه رو به این استنداپ کمدیهایی که خلاقیتی توش نیست ترجیح میدم رضویان هیچ چیز تازه ای نداشت تکرار چیزایی که زیاد شنیدیم ...
3- بنظرم هنرمندی قوی و خلاق که به تازه و بکر بودن موضوعات فکر کنه تا اینجا که در این مملکت وجود نداشته ... علی کربلایی یه چیزی در حد ابتدایی و کودکانه اجرایی از استنداپ داشته ...

L.utus
10-10-2015, 12:44
غفوریان خیلی عرق کرده بود کل پیرهنش خیس شده بود
معلوم بود استرس و فشار زیادی بهش وارد شده
خیلی انرژی میذاشت که مردم رو بخندونه
ولی خاطره های سری های قبلش خنده دار تر بود
رضویان هم حس می کنم طرحش که مسخره کردن تیکه کلام های جدید باشه از خودش نبود مخصوصا اینکه حفظ هم نکرده بود و از رو کاغذ می خوند. دو اجرای قبلیش که افتضاح بود ولی این قابل قبول تر بود

mohammadirani
10-10-2015, 14:10
بابا تو استنداپ کمدی خاطره هم میشه تعریف کرد
مکس امینی که من بارها دیدم خاطره تعریف کرده تو استنداپ کمدی هاش

J@viD
10-10-2015, 19:05
امشب قسمت آخره فردوسی پورو آورده.

vahidreza2007
10-10-2015, 19:28
این برنامه از ساعت چند شروع میشه ؟

Reza31001
10-10-2015, 19:53
من اجرای رضویان رو دیدم یاد یکی از کلیپ های یوتوب افتادم که خوشبختانه تو آپارتم هست الان
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%AF%D8%AE%D8%AA %D8%B1_%D8%A8%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%84_%D8%A7%DB%8C %D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C% DA%A9%D8%A7%DB%8C_)_%D8%A7%D8%B5%D8%B7%D9%84%D8%A7 %D8%AD%D8%A7%D8%AA_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86% DB%8C_%D9%87%D8%A7)
البته اینجا اصطلاحات ایرانی رو میگه

امشب قسمت آخره فردوسی پورو آورده.
خیلی خوبه
من اون اوایل چندبار تو صفحه رامبد جوان گفتم فردوسی پور رو بیارید ولی یه بار تو گزارش صداسیما خودش گفته بود نمیره به خندوانه ولی حالا خیلی خوب شد که اومده
برنامه زیبایی میشه

این برنامه از ساعت چند شروع میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته از اول مهر 22:15 میذاره

mohammadirani
11-10-2015, 15:19
فینال مسابقه خندانندشون کلا برگذار نمیشه؟

XENON24
11-10-2015, 17:37
پس از رأی‌گیری آخرین کمدین‌ها که 17 مهرماه با حضور مهران غفوریان و جواد رضویان انجام شد، برگزیده‌ی این دو کمدین، قرار است با مهدی ژوله به مرحله‌ی نهایی بروند.
بخش فینال انجام خواهد شد اما گروه در حال پیگیری هستند تا درباره نحوه برگزاری فینال به جمع‌بندی برسند. هر کمدین پس از اجرا، 48 ساعت فرصت دارد تا توسط مخاطبان به عنوان خنداننده برتر انتخاب شود و این 48 ساعت با آغاز محرم در تقارن خواهد بود.
بر این اساس دست‌اندرکاران «خندوانه» برای پایان رساندن برنامه در فرصت‌های انتهایی برنامه‌ریزی می‌کنند و تاکنون به طور قطع مشخص نیست که «خندوانه» چگونه به پایان می‌رسد.
علی شهیدان، روابط عمومی برنامه خندوانه با اشاره به روند رأی‌گیری‌ها و شفافیت این آرا، تاکید می‌کند: نمایندگان کمدین‌ها و یا خود کمدین‌ها همواره ناظر به مساله رای‌گیری بوده‌اند و هیچ دخالتی از طرف عوامل خندوانه نبوده است و روند رأی‌گیری تاکنون با شفافیت جلو رفته است.
او می‌گوید: استقبال خود مردم و شرکت کردن آنها در برنامه و حمایت‌های مردمی از برنامه «خندوانه» نشان می‌دهد که این برنامه موفق بوده است. به نظر می‌رسد دغدغه مردم این است که سری سوم «خندوانه» چه زمان پخش خواهد شد. اما طبق قولی که آقای جوان داده‌اند این برنامه در سری سوم پیگیری خواهد شد و رامبد جوان مصمم است سری سوم را اجرا کند.
وی همچنین یادآوری می‌کند: دست‌اندرکاران «خندوانه» فرصتی را پیدا می‌کنند که سری سوم این برنامه را پربارتر از گذشته بسازند. در سری سوم نیز شاهد تغییراتی خواهیم بود که از جمله آن می‌توان به نحوه اجرا، لوکیشن جدید و تغییر ساختار برنامه اشاره کرد.
او سپس برخی برنامه‌های «خندوانه» را از جمله شهدای ادیان، جانبازان اعصاب و روان، دعوت از نمایندگان افغانی‌ها و حضور فعال اقوام مختلف در خندوانه در سری دوم را جزو موارد شاخص نام برد.
مسئول روابط عمومی «خندوانه» همچنین با اشاره به اینکه این برنامه گروهی تهیه شده است، یادآور شد: تمام سعی برنامه این بوده است که هیچ شبی را ساده و بدون طراحی و برنامه‌ریزی به روی آنتن نبریم. این تفکر در برنامه خندوانه از اولین روز سری اول تا آخرین روز سری دوم ادامه خواهد داشت. همیشه به واسطه توقعی که ببینندگان از برنامه خودشان دارند، در اوج حرکت کرده‌ایم.
وی همچنین اظهار کرد: اینکه برنامه‌ای به این شکل مورد توجه قرار بگیرد ما را شگفت‌زده نکرده است به دلیل اینکه ما توقع و انتظار چنین چیزی را داشتیم و قدر تمام بینندگان خودمان را می‌دانیم و تا آنجا که از دست‌مان بربیاید سعی کرده‌ایم برنامه در خور این توقعات به روی آنتن برود.
وی در پایان یادآور شد: شاید خندوانه می‌توانست بهتر از این باشد اما دست‌اندرکاران «خندوانه» قطعا این موارد را در فصل سوم لحاظ خواهند کرد.

rezza24
11-10-2015, 19:27
رضویان افتاده جلو:n29:

nar nia
11-10-2015, 19:51
عادل فردوسی پور میهمان امشب خندوانه
نفر سمت راست در تصویر برادر عادل هست

----------

anti-military
11-10-2015, 20:40

:n21::n21:

mohammadirani
12-10-2015, 00:53
غفوریان با اختلاف 1000 رای برنده شد

Kurosh
12-10-2015, 10:33
متاسفانه غفوریان رفت بالا

به نظر من که اجراش تکراری و نچسب بود
رضویان با اینکه حفظ نبود متنشو، ولی حداقل چیزایی که گفت بیشتر خنده آورد رو لب من تا مهران ...

به امید یه اجرای خوب و برد ژوله در فینال

vahidgame
12-10-2015, 13:02
دیشب یکی از بهترین برنامه های خندوانه بود
فکر نکنم تا حالا مهمون اینقدر عالی اومده باشه
عادل کلا برنامه رو قشنگ کرده بود
اینکه می گفت همه فوتبال های هر هفته لیگ برتر ایران رو می بینه هم برام عجیب بود و معلومه واقعا عاشق این کاره :دی

+

در مورد مسابقه هم رای ها خیلی نزدیک بود و به نظر من هر جفتشون خوب بودن
مهران غفوریان که کلا هنر داستان گویی خیلی خوبی داره و حتی داستان های معمولی رو هم خوب تعریف می کنه
جواد رضویان هم موضوع جالبی انتخاب کرده بود و بهترین اجراش بود فقط بهتر بود از روی کاغذ نمی خوند
فقط جواد رضویان به خاطر اون حاشیه های اجرای اولش که یعنی هیچی اجرا نکرد زیاد جالب نبود بره فینال

رقابت فینال هم جالبه و احتمالا باید امشب باشه
در نگاه اول مهران باید بیشتر رای بیاره ولی کاملا بستگی به اجراهای اونا داره
ژوله می گفت می خواد بهترین اجراش رو برای فینال داشته باشه و اگه واقعا عالی باشه رای هم میاره
ولی همون طور که همون اول این مسابقه پیش بینی کردم احتمالا مهران اول میشه

campuzlit
12-10-2015, 13:36
واقعا فردوسی پور به عنوان مهمان هم جذابه و برنامه خیلی خوبی بود.

فرق برنامه تازه به دوران رسیده ای مثل خندوانه با 90 در اینجا مشخص میشه که رامبد به عادل گفت درباره حامیان برنامه ات برامون بگو و اون گفت فقط مسابقه پیامکی که امتیازش متعلق به بانک سپه و دیگه اجازه نداده هیچ گونه اسپانسری وارد برنامه اش بشه. ولی خندوانه پس از یه مدت که مورد اقبال قرار گرفت پر شد از تبلیغات جور و واجور و اینکه رامبد هر برنامه میاد و به صورت مستقیم وقت مشخصی رو به تبلیغات اختصاص میده از نظر من زننده هست مخصوصا اینکه برندهایی رو تبلیغ کنه که مشکلات زیادی هم دارن (مخصوصا دیجی کالا)

رامبد قاطعیت عادل رو نداره و برنامه ش مثل 90 ادامه دار نخواهد بود. ولی در کل ایده برنامه اش جدید و خوب بوده و شاد کردن مردم هم در این اوضاع کار شایسته ای هست.

rezza24
12-10-2015, 16:07
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، طبق آخرین اخبار و تعداد رای ها مهران غفوریان با اختلافی کم به فینال استنداپ کمدی راه یافت .
فینال دوشنبه و آخرین برنامه خندوانه سه شنبه خواهد بود.

- - - Updated - - -

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، طبق آخرین اخبار و تعداد رای ها مهران غفوریان با اختلافی کم به فینال استنداپ کمدی راه یافت .
فینال دوشنبه و آخرین برنامه خندوانه سه شنبه خواهد بود.

Masoud-2014
12-10-2015, 19:48
اگه سیاسی کاری نشه احتمالا مهران اوله:n02:

امير موسر
12-10-2015, 19:55
امشب فینالشه ؟! ساعت چنده ؟!

Milad.n1
12-10-2015, 22:57
امشب که فینال نبود مگه نگفتید دوشنبه؟ یعنی فردا فیناله؟

rezza24
12-10-2015, 23:23
امشب که فینال نبود مگه نگفتید دوشنبه؟ یعنی فردا فیناله؟

تو سایت ها یه جا گفتن سه شنبه فیناله یه جا گفته دو شنبه...
با این شرایط احتملا باید فردا شب فینال باشه

S0R3N4
13-10-2015, 00:47
سلام بچه ها
وقتتون بخیر...
راستش به علت کمبود وقت،نشد که بیشتر از 2-3 قسمت از کلیه ی مرحله های "خنداننده ی برتر" رو ببینم...

راستش میخواستم کلیه مراحل رو دانلود کنم...
ولی جایی رو پیدا نکردم که یکجا یعنی به صورت تفکیک شده بر اساس مراحل مسابقه(از مرحله ی اول تا آخرین مرحله که فعلا ژوله و غفوریان رسیدن فینال)،رو بشه دانلود کرد ازش!

یه سری جاها بود؛ولی مثه اسپاگتی تمام ویدئو ها پخش و پلا بود توش!

میشه یه لینک بهم بدید که بتونم توش همه ی استند آپ کمدی های اجرا شده در خندوانه "خنداننده ی برتر" رو به ترتیب دانلود کنم ؟!

ممنون میشم!

پ.ن :

اگه اینجا نمیشه لینک بذارید،لطف کنید برام تو پروفایلم یا تو پیغام خصوصی بفرستید!!

یک دنیا تشکر

شاد باشید ....

XENON24
13-10-2015, 13:03

رئیس شبکه نسیم گفت: در شب پایانی (یعنی امشب) فینالی خاص با حضور هر 16 کمدین قسمت‌های قبل برگزار می‌شود و جناب‌خان هم یک اجرای ویژه و به عبارتی نمک برنامه را خواهد داشت. برنامه پایانی نظرسنجی نخواهد داشت و در پایان هم به هنرمندان برگزیده جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.
کرمی افزود: به نظر من ملاک موفقیت یک برنامه تلویزیونی آن است که اهدافی که از پیش برای برنامه تعریف و تبیین شده به‌درستی و کامل حاصل شود. همچنین سطح رضایتمندی و همراهی مخاطبان و میزان همراهی آنان با برنامه از ملاک‌های مهم یک برنامه است که بی‌شک خندوانه توانست با تلاش عوامل برنامه، شخص رامبد جوان و عنایت مجموعه مدیریتی سازمان به‌عنوان یک برنامه موفق مطرح شود.
وی یادآورشد: براساس آمار مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما، برنامه خندوانه پربیننده‌ترین و موفق‌ترین تولید رسانه ملی در سال‌های گذشته بوده است اما برای من آمارهای درصدی این برنامه مهم نیست؛ زیرا برای من مهم رضایتمندی مردم و بالابردن سطح امیدبخشی و شادی جامعه است.

amir deja vu
13-10-2015, 13:48
خوب اگه نظرسنجی نداره چطور میخوان خنداننده برتر رو تعیین کنند؟

استاد شیفو
13-10-2015, 15:32
اگه سیاسی کاری نشه احتمالا مهران اوله:n02:

rezza24
13-10-2015, 18:20
خوب اگه نظرسنجی نداره چطور میخوان خنداننده برتر رو تعیین کنند؟

مشترکا دو تاشون برنده میشن تا رفاقت جای رقابت رو بگیره:n09:

Milad.n1
13-10-2015, 18:59
مشترکا دو تاشون برنده میشن تا رفاقت جای رقابت رو بگیره:n09:
مثل اینکه دوباره ایرانی ها کاری را که خوب بلد بودنا انجام دادن
گند زدن به مسابقه با این کارشون!!!

L.utus
13-10-2015, 20:17

رئیس شبکه نسیم گفت: در شب پایانی (یعنی امشب) فینالی خاص با حضور هر 16 کمدین قسمت‌های قبل برگزار می‌شود و جناب‌خان هم یک اجرای ویژه و به عبارتی نمک برنامه را خواهد داشت. برنامه پایانی نظرسنجی نخواهد داشت و در پایان هم به هنرمندان برگزیده جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.
کرمی افزود: به نظر من ملاک موفقیت یک برنامه تلویزیونی آن است که اهدافی که از پیش برای برنامه تعریف و تبیین شده به‌درستی و کامل حاصل شود. همچنین سطح رضایتمندی و همراهی مخاطبان و میزان همراهی آنان با برنامه از ملاک‌های مهم یک برنامه است که بی‌شک خندوانه توانست با تلاش عوامل برنامه، شخص رامبد جوان و عنایت مجموعه مدیریتی سازمان به‌عنوان یک برنامه موفق مطرح شود.
وی یادآورشد: براساس آمار مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما، برنامه خندوانه پربیننده‌ترین و موفق‌ترین تولید رسانه ملی در سال‌های گذشته بوده است اما برای من آمارهای درصدی این برنامه مهم نیست؛ زیرا برای من مهم رضایتمندی مردم و بالابردن سطح امیدبخشی و شادی جامعه است.

این یعنی 2 ماه کل ملت سرکار بود!!

erfan90ir
13-10-2015, 21:14
نگارجواهریان مهمان امشب خندووانه:n20::26:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amin_0913
13-10-2015, 21:40
نگارجواهریان مهمان امشب خندووانه:n20::26:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس همه جا نوشته بنیامین که

Gregar
14-10-2015, 00:26

مگه رامبد مرض داره واسه خودش حاشیه درست کنه که نگار جواهریان رو دعوت کنه ؟

البته نمیدونم تا الان با هم ازدواج کردن یا منتفی شد . ولی چتد وقتی واسه رامبد حاشیه ساز شده بود .

HOJ-JAT
14-10-2015, 08:25
اون تیکه ای که ژوله در باره عمل زیبایی میگفت و مهران غفوریان اداشو در میاورد یکی از بهترین بخش های این چند سال صدا و سیما بود

mohammadirani
14-10-2015, 14:21
اجرای مشترکشون باحال بود.معلوم بود نویسنده ای چون زوله این متن رو نوشته که همزمان خاطران مهران و گفته های خودش در راستای هم باشند.

ولی اگر اجرای غفوریان نبود اصلا جذاب نمیشد این ایده

دیشب خدایی غفوریان خیلی انرژی به خرج داد و به عبارتی اصلا کم نزاشت و همه کار برای خندوندن کرد.دمش گرم

mohssen_kh
14-10-2015, 17:23
ایول اجرای غفوریان خیلی خوب بود...مسخره کردن اسم رامبد توسط جناب خانم خیلی چسبید:) دوسه شب پیشم که برنامه عادل محشر بود...قهقهه میزدیم ها

rezza24
14-10-2015, 17:36
دیشب عالی بود...
اجرای غفوریان باحال تر بود

BestDev
18-10-2015, 18:49
خندوانه در صفحه اول سایت یاهو ! (نسخه اصلی جهانی)

nar nia
09-02-2016, 20:21
آغاز پخش فصل سوم «خندوانه» تا قبل از سال ۹۵
فصل سوم «خندوانه» بهتر و هیجان‌انگیزتر از مجموعه‌های قبلی تولید می‌شود و پخش آن تا قبل از عید نوروز آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، تهیه کننده مجموعه «خندوانه» گفت: با اشاره به آغاز پیش تولید فصل سوم از چند ماه قبل، در حال ساخت دکور جدید هستیم و این مجموعه از «خندوانه » با قوت بیشتر و اتفاقات بهتر تولید و پخش می‌شود.
جواد فرحانی با اشاره به اینکه خندوانه امسال به جای جای ایران سفر می کند، افزود: تیم سیار «خندوانه» هر شب به یکی از نقاط ایران می رود و خنده را از استان‌ها و شهرهای مختلف کشور به برنامه می آورد.
وی همچنین به تلاش شبانه روزی عوامل «خندوانه» اشاره کرد و گفت: حضور تماشاچیان این بار چند برابر می شود و با بخش‌های جدیدی که تدارک دیده ایم، علاوه بر «جناب خان» شاهد حضور عروسک‌های دیگری نیز هستیم.
این تهیه کننده از حضور رامبد جوان و عروسک جناب خان در فصل سوم «خندوانه» خبر داد و افزود:‌ با هماهنگی‌های که در بخش‌های متنوع این برنامه انجام داده ایم قرار است عروسک های جدید دیگری در «خندوانه» نقش آفرینی کنند.
وی ادامه داد: ما درصدد هستیم برنامه‌ای در شأن مردم بسازیم زیرا مردم ما لایق همه خوبی ها هستند و در این برنامه همه همت و توان خود را برای رضایت مردم به کار می‌بندیم.
نویسنده «خندوانه» نیز در ادامه گفت: مدتی است پیش تولید این برنامه آغاز شده و اتاق فکر و ایده پردازی آن شکل گرفته است و با توجه به اینکه استودیو و دکور آن عوض شده است همه تیم «خندوانه» در تلاشند تا اوقات خوشی را برای مخاطبان به ارمغان آورند.
سجاد افشاریان افزود: فصل سوم «خندوانه» از فصل‌های پیشین این مجموعه جالبتر خواهد بود.

rezza24
16-03-2016, 09:01
دیشب قسمت اول خندوانه ساعت 11 پخش شد انتظار داشتم بهتر باشه ولی صبر میکنیم ببینیم چی میشه

XENON24
16-03-2016, 09:57
فقط و فقط قسمت جناب خانش جالبه و بس.

Gregar
16-03-2016, 23:35
دکورش خیلی شبیه Late Night Show ها شده . هر چند حس میکنم از اون حالت خودمونی در اومده .

saeed sx
17-03-2016, 01:08
این مسابقه لباهنگ یه جورایی ادای lip sync battle آمریکاست ولی فرقش اینه که اونا دست و بالشون باز بود هر کاری میخواستند میکردند می رقصیدند کلی جذاب بود برنامشون.اینا همینجوری فقط لبخونی میکنند نه میتونن قری بدن نه رقص پایی نه هیچی خلاصه خشک خشک.

sarinaj
17-03-2016, 01:20
من هم به نوبه خودم قسمت جناب خانش دوست دارم .از دکورشون هم خوشم نمیاد.قسمت لباهنگ اش هم بستگی داره اون یه نفرچقدر باحال باشه

ghassam2
17-03-2016, 09:17
این مسابقه لباهنگ یه جورایی ادای lip sync battle آمریکاست ولی فرقش اینه که اونا دست و بالشون باز بود هر کاری میخواستند میکردند می رقصیدند کلی جذاب بود برنامشون.اینا همینجوری فقط لبخونی میکنند نه میتونن قری بدن نه رقص پایی نه هیچی خلاصه خشک خشک.

در کل این لیپ سینک چه خارجی چه ایرانی چیز جذابی نیست اینقدر صبر کردن اخرش رو اووردن به یه کپی و تکرار .. مردم باید خیلی دیگه راه افتاده باشن که بیان به این چیزا رای بدن

ghassam2
17-03-2016, 09:25
و من باز در تعجبم از نحوه رفتارها در فصل سوم چرا دیگه باید شاهد حالتها و حرکات مصنوعی اعم از خندیدن و .. از طرف مردم در استودیو و حتی خود رامبد جوان باشه این برنامه بعد از سه فصل باید به بلوغ میرسید یعنی رامبد جوان تا کی می خواد با تصنعی بودن پیش بره انگار به هیچ وجه نمی خوان در این چیزا تغییر بوجود بیارن آشکارا معلومه جوان زیاد خودش علاقه ای به این نوع برنامه ها نداره ... و این تماشاگران داخل استودوی یه جور خاصین اینگار توی عمرشون نخندیدن در حالیکه همه ما در داخل جمع خانواده و دوستان شاید به مراتب برنامه ها و خاطرات و شوخیایی خیلی خنده دارتری از خندوانه داشته باشیم مگه خندوانه چی داره ؟ خندوانه همون کاریه رو انجام میده که جمعهای دوستانه خانوادگی وقتی دور هم جمع میشن تازه با خلاقیت بیشتر انجام میدن و مسروق به سابقه است..

mehdiops
17-03-2016, 09:32
همه برنامه ها زدن تو کار موسیقی

موسیقی حرام است تلویزیون مجرمس و باید اعدام بشود:n19::n19:

Rhodes
17-03-2016, 11:01
اگر جناب خانش رو حدف کنن دوزار نمیرزه !

XENON24
18-03-2016, 17:09
جناب خان امشب مهمان برنامه 90 خواهد بود.

Rhodes
18-03-2016, 19:06
جناب خان هر شب فقط بیست دقیقه آخر میاد ؟

XENON24
18-03-2016, 20:49
جناب خان هر شب فقط بیست دقیقه آخر میاد ؟

فکر کنم! اینجوری بهتر هم هست دیگه فقط همون 20 دقیقه اخر رو می بینیم

matr!x_2008
18-03-2016, 23:28
جناب خان امشب مهمان برنامه 90 خواهد بود.

مگه امشب 90 داره؟

kenzu
22-03-2016, 13:34
نود با جناب خان خیلی باحال بود:n08:

puya2010
22-03-2016, 14:49
بر عکس دوستان ، به نظر من دکور برنامه اونقدر ها هم بد نیست ، یعنی اون قبلی هم چیز خیلی توپی نبود که مثلا این یکی خیلی افتضاح شده باشه ، فقط اینکه یه خرده حالت صمیمانه بودنشو از دست داده شاید

اما اجرای جوان افتضاح بود ، افتضاح تر شد ، من نمی دونم الان ایشون واقعا خودشو طناز یا کمدین میدونه ، واقعا در ابتدای شروع کار حرفه ایش کی بهش گفته تو کمدین خوبی میشی یا میتونی برنامه طنز خوب اجرا کنی یا نقش های طنز بازی کنی؟

یعنی چی ده پونزده ثانیه بیخود بخندیم ؟ که چی مثلا ؟ البته اینو قبول دارم ، خودمم اینجوریم که با دیدن خنده چند نفر خودمم خندم میگیره اما خنده بی دلیل چه مفهومی داره ؟ یکی دو بار اینجوری بخندیم ، بعدش چی ؟ اتفاقا این ضعف مجری رو نشون که نمی تونه در ابتدای هر قسمت ، بعد از سلام و احوالپرسی ، یه پنج دقیقه به قول خارجیا یه opening خوب داشته باشه و مردمو بخندونه

باور کنید اصن قصد مقایسه اجرای این دست برنامه ها با نمونه های خارجیش رو ندارم اما وقتی شما جیمی فالن ، جیمی کیمل یا خیلیای دیگه رو می بینید ، با تمام وجودتون حس میکنین که اینا خودشونن ، واقعا همینقدر طنازن ، چه تو برنامه و چه بیرون برنامه و تو زندگی شخصیشون ( کما اینکه شاید در بیرون مشکلات خودشونو داشته باشن ) ، اما رامبد جوان کاملا لوس و تصنعی اکت داره ، تمام حرکات دست ، میمیک صورت ، نوع راه رفتن ، انگار میخواد داد بزنه من خیلی جذابم ، من خیلی شیرینم ، بهم بخندین ،

حتی این بشر تو نحوه گفتگو کردن با مهمان ها تو سیزن قبل ( تو این سیزن هنوز ندیدم با مهمان گفت و گو داشته باشن ، شایدم بود من ندیدم ) فوق العاده ضعیف عمل میکنه ، نه خبری از پرسیدن سوالات درست و حسابی یا چالش برانگیز هستش و نه کشوندن گفت و گو به موضوعات خنده دار ، خنده ای هم اگر در یه گفت و گ ویی بوده اونم از صدقه سری جناب خان بوده

بلاشک دلیل موفقیت برنامه خندوانه تو رقابت سه ستاره و برنده شدنش ( البته اگه بشه اسمشو رقابت گذاشت ،تلویزیون انحصاری حکومتی و رقابت ؟؟؟ علاوه بر این برنامه طنز باید با برنامه طنز دیگه ای مقایسه بشه نه با برنامه صرفا فوتبالی نود ) ، فقط و فقط جناب خان بوده که اونم حاصل استعداد خالق و گوینده این عروسک بوده و نه رامبد جوان ،

خیلی صحبت داشتم ، این چیزایی بود که فعلا به ذهنم رسید ، تا بعد

- - - Updated - - -

Reza31001
22-03-2016, 16:05
در مورد اجرای رامبد موافقم
یه جورایی بی برنامگی در اجراش دیده میشه
معلوم نیست هدف برنامه چیه در هر بخش قراره چی کاری انجام بشه (از سوی رامبد)
درکل داره ضعیف اجرا میکنه اونم در شرایطی که باید بهتر از فصلهای قبلی باشه تا بشه لذت برد

+
باز برنامه ای گل کرد و پیام های بازرگانی که از سر و کولش بالا میرن
با صرف بلیغاتش مشکلی ندارم ولی وقتی قراره ساعت 11 شروع بشه، لطفا ساعت 11 شروع بشه حالا دوست دارن یک ساعت کامل قبلش تبلیغات برن، مشکلی نیست!

Pr0m3en
22-03-2016, 16:13
درود
دوستان الان این برنامه متوقف شده پخشش؟
دوباره پخش نمیشه؟
من خبرشو ندارم میشه یکی خبرشو بده ب من؟
مرسی

HOJ-JAT
23-03-2016, 15:30
درود
دوستان الان این برنامه متوقف شده پخشش؟
دوباره پخش نمیشه؟
من خبرشو ندارم میشه یکی خبرشو بده ب من؟
مرسی
در حال حاضر فصل سوم هر شب ساعت ۱۱:۱۵ پخش میشه

Pr0m3en
24-03-2016, 15:18
در حال حاضر فصل سوم هر شب ساعت ۱۱:۱۵ پخش میشه
عذرخواهی میکنم دوباره میپرسم.
تکرارش ساعت چنده؟ سایت ندارن برای دانلود با کیفیت؟

m.beh
24-03-2016, 23:42
منم موافقم که داره جذابیتشو از دست می ده یعنی فصل پیش از دست داد. زیرا که باید فکری کرد برای تازه موندن برنامه. از طرفی هم می دونم احتمالا تقصیر ها همه گردن رامبد جوان نیست.. صدا سیما خودش یه ارگان دست و پا گیره مثل امشب که برنامه نیم ساعت کم داشت، خواننده ای که دعوت شده بود نخوند، بیشتر قسمت هایی که اون آقای ارشیا که بدل کار بود مسابقه می داد داشت مردم رو نشون می داد. به احتمال زیاد تحت سانسور شدید می باشد. البته من قبلا هم گفتم به نظر می رسه رامبد جوان کوتاه میاد در برابر خواسته های صدا سیما خوب هر چی کوتاه بیای اونام ... ولی از یه جایی به بعد دیگه احتمالا نمی تونی کوتاه نیای. ولی در مجموع به نظر می رسه تونسته با خانواده ها ازتباط برقرار کنه و واقعا الان نبودن برنامه خوشحال کننده توی صدا و سیما دیده می شه. اینم میخواد غیر خوشحالی کارهای اجتماعی و محیط زیستی و اینا هم انجام بده. من از یک طرف کاملا موافقم با وجود امکانات روز واقعا می شه برنامه بهتری ساخت از طرف دیگه هم خوب به نظر می رسه صدا و سیما هم همکاری لازم رو نمی کنه بنابراین در مجموع برنامه ضعیفی هست اما برای شرایط موجود برنامه خوبیه

J@viD
25-03-2016, 18:32
کلا صداوسیمای جمهوری اسلامی علاقه ای نداره که یه برنامه به شدت گل بکنه.
از برنامه ها و مجریهای خوبی که تا الان تعطیلشون کرده کاملا مشخصه استراتژیشون چیه.
نود هم از دستشون در رفته.خندوانه هم مشکل ساختاری و مجریگری داره.فصل قبلشم اگر بیننده داشت به خاطر مهمونای برنامه و شخص جناب خان بود.

smahdis
27-03-2016, 09:55
به نظرتون راه دیگه ای برای سرگرم کردن مردم وجود داره به جز مهمون بازی و خاله بازی و خوانندگی...؟

من از قسمت مهمون به شدت بدم میاد. مثلا میاد از طرف میپرسه وقتی بچه بودی فلان کار رو میکردی؟ خوب که چی؟ میکرده یا نمیکرده به من بیننده چه؟

همه برنامه ها کارشون شده دعوت از بازیگرها. واقعا تا کی؟ عایا راه دیگه ای نمونده برای سرگرم کردن؟

تا تقی به توقی میخوره, بازیگر دعوت میکنن, خواننده دعوت میکنند.

smahdis
27-03-2016, 10:02
و من باز در تعجبم از نحوه رفتارها در فصل سوم چرا دیگه باید شاهد حالتها و حرکات مصنوعی اعم از خندیدن و .. از طرف مردم در استودیو و حتی خود رامبد جوان باشه

مطمئن نیستم اما فکر میکنم یکی از شرایط ورود مردم به برنامه عمل به دستورالعمل هست. یعنی قبل از اینکه ضبط شروع بشه بهشون میگن باید بخندین, شادترین لباس و روشن ترین لباسها رو بپوشین, وقتی یه دلقک بازیی انجام شد باید بخندین وگرنه باید برید بیرون.

حداقل من همچین احساسی دارم.

smahdis
31-03-2016, 23:01
واقعا برای من اگه دعوت نامه مستقیم از طرف خود رامبد هم بیاد، تو برنامه شرکت نمیکنم، البته شاید تماشا کنم ولی تو خود برنامه شرکت نمیکنم، چون مدام دستور داده میشه که بشین، و تکرار کن و.... البته یک بار 2 بارش عیب نداره ولی بیش از حد داره تکرار میشه و گویا به شعورم توهین میشه و تحمل نمی تونم.

rezza24
03-04-2016, 15:44
چرا مثل قبل هر شب پخش نمیشه؟ کی ها پحش میشه؟

Gregar
06-04-2016, 23:18
چرا مثل قبل هر شب پخش نمیشه؟ کی ها پحش میشه؟

جمعه و شنبه پخش نمیشه

EhsanCPU
10-04-2016, 18:56

rezza24
11-04-2016, 20:45
بیشتر شبیه سنجده

smahdis
14-04-2016, 22:26
اینقدر که رستمی دعوت شده و اومده خندوانه، رامبد جوان نیومده. والا ما هر وقت خندوانه دیدیم، این تو میدون حضور داشته.

به نظرم بازیگرانی که زیاد دعوت میشن این ور و اون ور، بازیهاشون زیاد طبیعی نباشه، چون مدام شخصیت واقعیشون تو چشم میاد.

ghassam2
28-04-2016, 09:23
یکی به من بگه فرق خندوانه با برنامه کودک چیه؟

rezza24
23-05-2016, 19:38
دیگه خیلی بی مزه شده:n21:

smahdis
24-05-2016, 23:30
امشب کسانی رو دعوت کرده بودن که خودشون رو شبیه مرتضی پاشایی کرده بودن. یعنی رامبد رسما اینا رو با خاک یکسان کرد.

طرف میگفت من کارم همینه، تقلید صدا و تیپ افراد معروف رو انجام میدم که یه امر طبیعی در همه جای دنیا هست ولی رامبد میگفت تو باید خودت باشی و دست از تقلید برداری، بنده خدا داره از این طریق پول در میاره ولی رامبد خیلی ضایعش کرد.

EhsanCPU
24-05-2016, 23:56
جالبه بهشون میگفت چرا خودتون رو شبیه مرتضی پاشایی کردین ...
خودتون باشین ...
آخه اگه خودشون بودن که تو برنامه دعوتشون نمیکردی ...
بعد اگه خودشون باشن برای مردم جذابیتی ندارن و کسی بهشون توجهی نمیکنه و تو این وضع بیکاری و نبود کار نمیتونن پول دربیارن
مشکل جوونای ما جای دیگست اینا همش بهونس :n15:

ghassam2
25-05-2016, 09:04
دیشب مثلا خیلی تلاش می کرد که برنامه جالب باشه اما باز چیز جالبی نداشت هم اون نیما خیلی بی مزه بود هم شفیعی جم هم مسئله شباهت به پاشایی بی معنی بود

smahdis
02-06-2016, 10:23
دیشب چه بی سر و صدا احسان رو آورده بودن، فکر میکردم قبلش خبرگذاریها چیزی بگن.

ولی حیف شد جناب خان نتونست زیاد هنرگنمایی کنه.

amin_947
02-06-2016, 14:32
باز نزدیک ماه رمضون شد و این احسان پیداش شد.
حتما باز داره دنبال یه مشت کور و کچل میگرده دور خودش جمع کنه برای ماه رمضون !!

jjadm
02-06-2016, 15:59
باز نزدیک ماه رمضون شد و این احسان پیداش شد.
حتما باز داره دنبال یه مشت کور و کچل میگرده دور خودش جمع کنه برای ماه رمضون !!

دقیقا ...

و به همین کور و کچل ها از جمله اون بچه سال قبل یک سری دیالوگ ها از قبل دیکته کنه که اون بچه بگه و مردم دلشون بسوزه و کمک کنن :n21:

poorya_2
02-06-2016, 18:23
این احسان علیخانی ادم جالبیه

جناب خان تیکه بهش انداخت اون هم سریع واکنش نشون داد

اونجایی که گفت روی این ابرها قدم بزن وسطش یه بغض قشنگ :n02: سریع گفت کی من ؟!! :n27:

خیلی جالب انکار کرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jjadm
05-06-2016, 10:39
این احسان علیخانی ادم جالبیه

جناب خان تیکه بهش انداخت اون هم سریع واکنش نشون داد

اونجایی که گفت روی این ابرها قدم بزن وسطش یه بغض قشنگ :n02: سریع گفت کی من ؟!! :n27:

خیلی جالب انکار کرد

اجرای احسان علیخانی یه کور و کچل بیاره :

و بگه که بینندگان عزیز این میخواد داستان زندگیش رو براتون بگه ، پیشاپیش هم اعلام میکنم که شماره حسابش هم فلانه... :n02:

smahdis
10-06-2016, 22:29
از من میپرسین میگم احتمال زیاد این ایده احسان علیخانی بوده که خندوانه دیگه موقع افطار پخش نشه تا بیننده هاش رو از دست نده و با خندوانه به توافق رسیدن. و احتمال دوم هم اینه که رامبد در جریان همین مذاکرات شرط گذاشته که باید مهمون برنامش بشه.

rezza24
22-06-2016, 19:45
خندوانه بدجور زده جاده خاکی من که دیگه نمیبینم

EhsanCPU
22-12-2016, 01:27

باوجود تلاش سازندگان مجموعه تلویزیونی «خندوانه» برای حضور «جناب خان» در سری چهارم برنامه،
حتی پیشنهاد بسیار بالا و هنگفت به صاحب اثر هم نتوانست حضور این عروسک محبوب را در این مجموعه قطعی کند !!!

عروسک جناب خان بی‌شک یکی از محبوب‌ترین عروسک‌های تلویزیونی است که تقریبا همه گروه‌های سنی را درگیر خود کرده است و بیشتر مخاطبان «خندوانه» آن را متعلق به این برنامه پربیننده می‌دانند.

اما واقعیت ماجرا این است که «جناب خان» در برنامه «کوچه مروارید» زاده شد.
مجموعه‌ای که ویژه کودکان در شبکه نمایش خانگی توزیع شد و واقعیت ماجرا هم این است که جناب خان آنجا اصلا دیده نشد و در حقیقت شهرت و محبوبیت خود را مدیون «خندوانه» است.

این عروسک با حضور موفق و البته همراهی محمد بحرانی صداپیشه آن توانست به رقیبی جدی برای رامبد جوان هم محسوب شود و بسیاری خندوانه را به واسطه حضور این عروسک با گویش جنوبی‌اش
تماشا می‌کنند.

اما در اواسط سری سوم برنامه خندوانه خبر آمد که سعید سالارزهی صاحب امتیاز عروسک جناب خان نسبت به حضور آن در برنامه خندوانه شکایت کرده و دیگر نمی‌خواهد این عروسک در برنامه حضور داشته باشد.

سالارزهی در همین رابطه با رسانه‌های بسیاری مصاحبه کرده که یکی از نکاتی که در این مصاحبه‌ها مطرح کرده، قابل توجه است. او گفته :
« اکنون ما دو نگرانی داریم؛ یکی اینکه جناب خان در یک برنامه روتین مثل «خندوانه» به روزمرگی برسد
و دوم اینکه ما در این 2 سال هیچ منفعت مالی به عنوان مالک و خالق این عروسک نداشتیم درحالیکه حضور جناب خان در شبکه نسیم و تلویزیون باعث تبلیغات و منافع زیادی شده است.»

موضوع قابل ملاحظه در این گفته‌ها این است که سالارزهی نسبت به حضور مداوم جناب خان روی آنتن نگرانی داشته که نکند دچار روزمرگی شود.
این در حالی است که اتفاقا حضور این عروسک در برنامه هرشبی منجر به دیده شدن بیشترش شد و همراهی آن با خلاقیت خنداونه‌ای‌ها منجر شد تا اتفاقی بی‌نظیر برای یک عروسک در تلویزیون رقم بخورد.

نکته دومی که صاحب امتیاز عروسک جناب خان به آن اشاره کرده، این بوده که هیچ منفعت مالی نصیب وی نشده است. این نکته درحالی بیان شده که ما به وفور شاهد حضور عروسک‌های جناب خان در بازار و همچنین تصویر او بر روی لوازم التحریر هستیم که اتفاقا همگی با نظارت و قراردادهای صاحب اثر روانه بازار شده‌اند.

فصل چهارم برنامه «خندوانه» نیز در حالی روی آنتن رفت که جای خالی این عروسک محبوب در برنامه کاملا نمایان بود و تلاش سازندگان این برنامه و حتی ارائه پیشنهادی با رقم بسیار بالا و هنگفت نیز نتوانست صاحب امتیاز عروسک جناب خان را مجاب کند تا به حضور آن در برنامه رضایت دهد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] key=MTAzMTc5MTQxNjE3MTg4ODE1MA%3D%3D.2

حالا باید دید نتیجه این جدال به کجا می‌رسد و سرانجام جناب خان دوباره رنگ خندوانه را خواهد دید یا نه ؟؟؟

خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])