مشاهده نسخه کامل
: ال جی 42LA86000 یا سامسونگ 40F7770
Arsham.room
30-07-2014, 20:44
سلام دوستان.
بنده برای خرید تلویزیون و انتخاب بین ال جی 42LA86000 و سامسونگ 40F7770 احتیاج به کمی راهنمایی از جانب شما بزرگواران دارم.
لطفاً پیشنهاد خود را با ذکر دلیل و بیان مزایا و معایب هر کدام از این دو مدل مطرح کنید.
پیشاپیش ممنونم از توجه شما عزیزان.
Arsham.room
31-07-2014, 14:51
دریغ از یک راهنمایی.
بسیار ممنونم.
magiteq1
31-07-2014, 15:50
f7770 انتخاب مناسبی هست
snowwolf
31-07-2014, 20:47
بیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
huntouchable
29-08-2014, 09:55
سلام دوست عزیز
به حرفهای دیگران و حتی سایتهای بررسی تلویزیون اصلاً توجه نکن خودت برو تصویرشونو ببین و از روی سلیقه خودت تصمیم بگیر ، منم بین مدل 8880 سامسونگ و la86000 ال جی مونده بودم تا اینکه رفتم تصویر هر دو تاشونو دیدم و از کیفیت تصویر و رنگ ال جی بیشتر خوشم اومد ، مشکل مالی هم نداشتم پول خرید هر دو تا شونم داشتم ولی سلیقه ها متفاوته حالا هرچقدر که بگن 8880 سامسونگ بهترین کنتراست رو داره از نظر من مهم نیست چون من رو چیزی که با چشم خودم دیدم تصمیم گرفتم و از انتخابم کاملاً راضی هستم.در ضمن من با یه فلش و تست تصویر رو هر دو تا مدل به این نتیجه رسیدم و چیزی که تو 8880 نبود( البته شایدم فروشنده اش نمیتونست اجراش کنه) این بود که از زیرنویس فارسی پشتیبانی نمیکرد.
magiteq1
30-08-2014, 21:02
سلام دوست عزیز
به حرفهای دیگران و حتی سایتهای بررسی تلویزیون اصلاً توجه نکن خودت برو تصویرشونو ببین و از روی سلیقه خودت تصمیم بگیر ، منم بین مدل 8880 سامسونگ و la86000 ال جی مونده بودم تا اینکه رفتم تصویر هر دو تاشونو دیدم و از کیفیت تصویر و رنگ ال جی بیشتر خوشم اومد ، مشکل مالی هم نداشتم پول خرید هر دو تا شونم داشتم ولی سلیقه ها متفاوته حالا هرچقدر که بگن 8880 سامسونگ بهترین کنتراست رو داره از نظر من مهم نیست چون من رو چیزی که با چشم خودم دیدم تصمیم گرفتم و از انتخابم کاملاً راضی هستم.در ضمن من با یه فلش و تست تصویر رو هر دو تا مدل به این نتیجه رسیدم و چیزی که تو 8880 نبود( البته شایدم فروشنده اش نمیتونست اجراش کنه) این بود که از زیرنویس فارسی پشتیبانی نمیکرد.
دوست من , سامسونگ در میان رقبا , عطیم ترین پشتیبانی از فرمت های تصویری و زیرنویس رو داره , من این TV رو دارم و از هر نوع فرمت زیرنویس توسط بخش در فلش پشتیبانی می کنه.
دوست من درک از کیفیت تصویر مهم هست.
huntouchable
02-09-2014, 12:55
سلام
در مورد درک از تصویر باید بگم که برداشت مختلف از یک تصویر بستگی به دید افراد داره شاید شما تصویر شارپ تر رو دوست داشته باشید و من تصویر مات تر یا بالعکس مهم اینه که خود شما با چه تصویری بیشتر ارتباط برقرار میکنی و بیشتر به دلت میچسبه, در مورد پشتیبانی از زیرنویس من چون 8880 رو نداشتم نمیتونم نظر بدم اما تو دو تا نمایندگی فروشنده ها نتونستن زیر نویس رو اجرا کنن وگزینه زیر نویس فارسی تو انتخابها نبود بازم میگم نوع تصویر سلیقه ای هست و اعداد و ارقام حرفه ای بدرد خیلی از یوزرهای معمولی نمیخوره
سلام به همگي من خودم جديدا ال اي دي گرفتم . قبلا سامسونگ رو خيلي قبول داشتم ولي با چند ساعت وقت گذاشتن در جمهوري ال جي رو انتخاب کردم.
سوني خوبه ولي قيمت اون نسبت به مدلهاي مشابه ال جي سامسونگ خيلي بالاتره ( تقريبا 1/5 برابر)
بين سامسونگ و ال جي هم بايد گفت قيمت ال جي يه مقدار پايين تره ( جزعي) . ال جي امکانات فوق العاده اي داره که شما وقتي تازه ازش استفاده ميکنيد ميفهميد. مثل ايجاد شبکه خانگي با تمام گوشي ها و تبلت ها توي خونه . تبديل موبايل يا تبلت به ريموت ال اي دي . انتقال تصوير و صدا از ال اي دي به گوشي يا تبلت و خاموش کردن صفحه ال اي دي . ريموت مجيک ال جي فوق العاده است حساس به کوچک ترين حرکت دست جهت جابجايي موس روي صفحه که با امواج راديويي کار ميکنه نه نور مادون قرمز. ارسال فيلم و تصوير از گوشي يا تبلت روي ال اي دي از طريق همون شبکه خانگي ايجاد شده. نصب موس بي سيم معمولي لپ تاب به عنوان کنترل تلويزيون. داشتن يه ساب کوچک بشت تلويزيون که صداي تلويزيون از نازک بودن و تيز بودن درمياره و شايد کارايي هاي ديگه که من هنوز بهشون پي نبردم. البته نميگم سامسونگ هم شايد تعدادي از اين قابليت ها رو داشته باشه امتحان نکردم.
و در آخر بزرگترين چيزي ال جي رو سرتر از سامسونگ ميکنه 3D هستش . تري دي ال جي فوق العاده است . خروج تصوير از صفحه رو کاملا حس ميکني طوري که ميخواي بادست تصوير رو بگيري در صورتي که توي سامسونگ بيشتر بايد تصور کني که تصوير خارج ميشه. عينک هاي ال جي خيلي ساده و سبکه و بدون باطري و شما ميتونيد اون رو از روي عينک طبي هم به چشمتون بزنيد. اما عينکهاي سامسونگ باطري ميخوره و هنگام ديدن يه پرش سريع رو ايجاد ميکنه که بعد 5 الي 10 دقيقه سردرد ايجاد ميکنه. نه از روي عينک طبي ميشه زد نه زير عينک. و اينکه واقعا خروج تصوير از صفحه واقعي نيست نميدونم چطور بگم بيشتر بايد تصور کرد که تصوير سه بعديه ..... اما خب از حق نگذريم توي تصوير دو بعدي و معمولي سامسونگ کيفيته خوبي داره . نه اينکه ال جي بد باشه . شايد وقتي دو تا تلويزيون کنار هم بذاري متوجه بشي و اونم بخاطر اينه که سياهي هاي تصوير سامسونگ مشکي تره . قابل تشخيص فقط در مقايسه کنار هم
اونايي که بيشتر دوست دارن از 3D لذت ببرن فقط فقط ال جي . حتي بهتر از سوني . اين بود تجربيات من ..
Arsham.room
10-09-2014, 17:36
بسیار ممنونم از همه شما دوستان عزیز که وقت گذاشتید و با راهنمایی های ارزشمندتون بنده رو تو خرید تلویزیون یاری کردید.
من LG 42LA86000 خریدم و از انتخابم هم کاملاً راضیم و در جواب دوست عزیزم peyrovi گرامی هم باید عرض کنم، همانطور که شما فرمودید تجربه 3D با پسیو LG بسیار لذت بخش بود.
Mehrdad092000
19-09-2014, 08:38
بسیار ممنونم از همه شما دوستان عزیز که وقت گذاشتید و با راهنمایی های ارزشمندتون بنده رو تو خرید تلویزیون یاری کردید.
من LG 42LA86000 خریدم و از انتخابم هم کاملاً راضیم و در جواب دوست عزیزم peyrovi گرامی هم باید عرض کنم، همانطور که شما فرمودید تجربه 3D با پسیو LG بسیار لذت بخش بود.
مبارکه دوست عزیز
انتخاب عالیه هستش
قیمتشو چند گرفتی؟
راستی کنسول.بازی.داری؟
Arsham.room
01-10-2014, 13:10
مبارکه دوست عزیزانتخاب عالیه هستشقیمتشو چند گرفتی؟راستی کنسول.بازی.داری؟ممنونم مهرداد عزیز.سه میلیون و ششصد گرفتم.کنسول ندارم متاسفانه.با PC بازی میکنم.لپ تاپ رو به تلویزیون وصل کردم و بازی Need For Speed تو تلویزیون بسیار لذت بخش بود.
MOSTAFA_ABBASI
01-10-2014, 13:48
مهرداد جان من یه جا دیدم ۳ میلیون هم می فروختنش راستی منم ال جی دارم باید بگم فوق العادست
send by my HTC one m9 :)
Mehrdad.R201
01-10-2014, 19:57
دوستان یک سوال داشتم
الان چه مدت هست که شما ال جی دارید.
من جایی از کسی شنیدم که کیفیت پنلهای ال جی بعد از 1 2 سال افت میکنه. ایا شما در بررسیاتون با این مساله مواجه شدید ؟
MOSTAFA_ABBASI
01-10-2014, 20:00
خیر من ۳.۵ ساله بهترین مدلشو داشتم دریغ از یک افت کیفیت
Mehrdad.R201
01-10-2014, 20:12
خیر من ۳.۵ ساله بهترین مدلشو داشتم دریغ از یک افت کیفیت
میشه بپرسم مدلی که شما دارید چیه ؟
و اینکه اگه 3 و 200 300 داشتید چه تلویزیونی میگرفتید ؟
MOSTAFA_ABBASI
01-10-2014, 20:15
من اون موقع lg LW 65100 خریدم ۴ تومن اونم ۴ سال پیش.
اگر می خواستم بگیرم lg LA 86000 چهل و دو اینچی رو می گرفتم چون واقعا عالیه
Mehrdad.R201
01-10-2014, 20:27
حقیقتش 42 نمیخوام. 47 یا 48 اینچی دوست دارم باشه.
تو این سایز چی پیشنهاد میدید ؟
تو جت خرید 2 مدل دیدم
تلویزیون 3 بعدی ال جی سری LB650 با صفحه 47 اینچ - LG 3D TV LB650 Series 47 Inch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تلویزیون ال ای دی ال جی سری LB551B با صفحه 49 اینچ - LG LED TV LB551B Series 49 Inch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که خب تنها تفاوتشون در تعداد عینک ها و سرعت حرکت فریم (هرتز) هست که 100 تا اختلاف دارند.
نظرتون در مورد این 2 مدل چیه ؟
MOSTAFA_ABBASI
01-10-2014, 20:43
راستش خوبن ولی از نظر نرم افزاری و کیفیت تصویر و.... از اینی که معرفی کردم عقبن.
حالا ۵ اینچ زیاد هم اختلاف نداره به جاش شما یه تلویزیون شیک تر و.... می خرین.فقط ۵ اینچ کوچیک تره.
اگر می تونستید تا ۳.۶۵ هزینه کنید ۴۷ این مدل رو می خریدی خیلی خوب می شد.
واقعا عالی بود
Mehrdad.R201
01-10-2014, 20:46
راستش خوبن ولی از نظر نرم افزاری و کیفیت تصویر و.... از اینی که معرفی کردم عقبن.
حالا ۵ اینچ زیاد هم اختلاف نداره به جاش شما یه تلویزیون شیک تر و.... می خرین.فقط ۵ اینچ کوچیک تره.
اگر می تونستید تا ۳.۶۵ هزینه کنید ۴۷ این مدل رو می خریدی خیلی خوب می شد.
واقعا عالی بود
حقیقتش سونی الان تو جشنواره است . وگرنه همین w600b که قیمت زدن 3.5 در واقع 4 تومن هست.
میخواستم ببینم ال جی جشنواره نداره که مثلا این مدل رو که شما میفرمایید 3600 هست رو 3200 یا 3100 بده ؟
من حقیقتش خودمو خیلی بچلونم 3400 500 دارم. یه قرون بیشتر ندارم :)
در ضمن این مدل که میفرمایید رو الان سایز 47 رو در دیجی کالا دیدم LG LED 3D Smart TV 47LA86000
4600 قیمت زده.
MOSTAFA_ABBASI
01-10-2014, 20:49
خخخخ خب بودجتون خوبه این ال جی هم الان جشنواره نداره ولی قبلنا داشت.
سونی هم که اصن نمی ارزه.
حالا بگردین تو بازار شاید ۴۷ش با این قیمت هم پیدا شد شایدم اصن ۴ تومن باشه.
Mehrdad.R201
01-10-2014, 20:57
راستش من شهرستان هستم و فعلا دارم در اینترنت جستجو میکنم ببینم با بضاعت ما چه میشه کرد.
MOSTAFA_ABBASI
01-10-2014, 21:01
آهان خب یکم سخت تر شد اما تو شهرستان ها هم ال جی کم نذاشته و تا اونحایی که من می دونم این مدل باید باشه.
حالا شما یه جستجویی بکنید ایشالا که پیدا میشه
Mehrdad.R201
01-10-2014, 21:50
حقیقتش در دیجی کالا داشتم ری ویو ها رو در مورد سری 66000 میخوندم (البته 42 اینچش)
در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک بنده خدایی از مشکل پیکسل سوزی در این سری صحبت کرده
MOSTAFA_ABBASI
02-10-2014, 10:14
اگر پیکسل سوزی داشته باشه گارانتی مطمئنا حلش می کنه.
تا جایی هم که می دونم این اتفاق خییلی نادره.
Mehrdad.R201
02-10-2014, 11:31
راستش دیشب داشتم سرچ میکردم.
تو سایز بالای 46 اینچ و قیمت زیر 3500 این مدلها رو در میهن مارکت دیدم که قیمت داده
LG LA66000-47inch
LG LA62100 47inch
LG 47LA6400 47inch
LG Smart 47" - 47LM67100
و چند مدل دیگه
الان یه سوال داشتم. این سری هاشون چطوریه ؟ یعنی ایا سری lb از la بهتره ؟ یا سری lm
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.