مشاهده نسخه کامل
: چه نوع هاردی واسه آرشیو خوبه
سلام دوستان
من حجم فیلم هام داره میره بالا میخوام بدونم واسه ذخیره سازی اونها توی یک هارد برای آرشیو
که یک دفعه پس فردا هارده نسوزه چه نوع هاردی خوبه
برام فرقی نمیکنه که هارد اکسترنال رومیزی باشه یا هاردی باشه که خوب قابلیت جابه جایی داشته باشه یا همون پرتابل باشه
ممنون میشم دوستان عزیز منو راهنمایی کنند
dark_boy99
29-07-2014, 15:03
دوست عزیز هارد قبلیت چن گیگ بوده ؟
ساتا یا آی دی ای؟
مگه چقد فیلم داری که میخوای آرشیو کنی؟
در چ حده؟
سلام دوست عزیز
من هارد قبلی اکسترنالم adata بود مدلش الان توی ذهنم نیست 750 گیگ بود که سوخت همه فیلم های توشم رفتن :(
الان چیزی در حدود یک ترابایت دیگه از دو ترابایت فیلمی که داشتم رو دارم میخوام به یک جای امن منتقل بشن
بعد از از دست دان این 750 گیگ و سوختن یک هارد اینترنال 320 گیگ قدیمیم که ازش برای ذخیره سازی فیلم استفاده کرده بودم میخوام یک جای امن براشون فراهم کنم
و البته چون میخوام فیلمام رو دوباره جمع کنم دیگه نمیخوام این بلا سرم بیاد
dark_boy99
29-07-2014, 15:17
Western Digital 3TB Sata
برند :WD
قیمت : 3,570,000 ریال
گارانتی 1 ساله
موجودی انبار : موجود
توضیحات :Internal
soroosh_cz
29-07-2014, 15:29
WD Caviar Green مخصوص Storage هستن... هر ظرفیتی که خواستید بگیرید.
ata.royalfalcon
29-07-2014, 18:39
سلام دوستان
من حجم فیلم هام داره میره بالا میخوام بدونم واسه ذخیره سازی اونها توی یک هارد برای آرشیو
که یک دفعه پس فردا هارده نسوزه چه نوع هاردی خوبه
برام فرقی نمیکنه که هارد اکسترنال رومیزی باشه یا هاردی باشه که خوب قابلیت جابه جایی داشته باشه یا همون پرتابل باشه
ممنون میشم دوستان عزیز منو راهنمایی کنند
سلام دوست عزیز
من هارد قبلی اکسترنالم adata بود مدلش الان توی ذهنم نیست 750 گیگ بود که سوخت همه فیلم های توشم رفتن :(
الان چیزی در حدود یک ترابایت دیگه از دو ترابایت فیلمی که داشتم رو دارم میخوام به یک جای امن منتقل بشن
بعد از از دست دان این 750 گیگ و سوختن یک هارد اینترنال 320 گیگ قدیمیم که ازش برای ذخیره سازی فیلم استفاده کرده بودم میخوام یک جای امن براشون فراهم کنم
و البته چون میخوام فیلمام رو دوباره جمع کنم دیگه نمیخوام این بلا سرم بیاد
سلام .
هر مدل هارد دیسکی که معرفی شود ، بازهم احتمال خرابی وجود دارد . اگر نگران از دست دادن اطلاعات هستید (که با توجه به ماهیت هارد دیسکها ، این نگرانی کاملاً منطقی هست) توصیه میکنم از اطلاعات حداقل دو کپی بر روی هارد دیسکهای جداگانه داشته باشید و یا اینکه میتونید از DAS یا NASـهایی استفاده کنید که قابلیت Data Redundancy دارند (قیمت بالایی هم دارند) .
platinum64
01-09-2014, 22:42
WD Caviar Green مخصوص Storage هستن... هر ظرفیتی که خواستید بگیرید.
یه سوال
آیا Seagate Backup Plus External Hard Drive - 1TB بهتر از این وسترن گرین هست؟ البته برای این منظور (آرشیو)
سرعت کدومش بیشتره.؟
soroosh_cz
02-09-2014, 00:07
وقتی برای آرشیو میگید، خیلی سرعت مهم نیست.
سرعت و Access Time برای استفاده ی سیستم عامل ها و یا بازی و نرم افزارهاس.
آرشیوها برای نگهداری دیتا هستن، یعنی مثلا شما 1 ترا فیلم رو روی هارد میریزید و نگهداری میکنید و گاها هم کم و اضافه میکنید فیلم ها رو.
شما باید ببینید توی اون هارد اکسترنال چه هاردی استفاده شده، وسترن توی هاردهای خارجیش NAS و Desktop از سبز و قرمز استفاده میکنه فکر کنم. بیشتر سبز البته.
من الان دو تا هارد WD My Book Live 2TB دارم که به سوییچ 1گیگابیت وصل کردم، توی شبکه سرعتشون به 70مگ بر ثانیه هم میرسه که مناسبه برای من.
البته هاردهای Desktop USB3 هم باید سرعت بالاتری بدن. که اون سرعت رو هم واسط USB و هم هارد تعیین میکنن... یعنی هر دو میتونن محدود کننده باشن.
platinum64
02-09-2014, 10:38
وقتی برای آرشیو میگید، خیلی سرعت مهم نیست.
سرعت و Access Time برای استفاده ی سیستم عامل ها و یا بازی و نرم افزارهاس.
آرشیوها برای نگهداری دیتا هستن، یعنی مثلا شما 1 ترا فیلم رو روی هارد میریزید و نگهداری میکنید و گاها هم کم و اضافه میکنید فیلم ها رو.
شما باید ببینید توی اون هارد اکسترنال چه هاردی استفاده شده، وسترن توی هاردهای خارجیش NAS و Desktop از سبز و قرمز استفاده میکنه فکر کنم. بیشتر سبز البته.
من الان دو تا هارد WD My Book Live 2TB دارم که به سوییچ 1گیگابیت وصل کردم، توی شبکه سرعتشون به 70مگ بر ثانیه هم میرسه که مناسبه برای من.
البته هاردهای Desktop USB3 هم باید سرعت بالاتری بدن. که اون سرعت رو هم واسط USB و هم هارد تعیین میکنن... یعنی هر دو میتونن محدود کننده باشن.
بجز برای حالت آرشیو چی کدوم سرعتش بیشتره ؟
میدونید دیگه میشه اون هارد پرتابل را هم به سیستم وصل کرد برای همین پرسیدم البته این دو تا را باهم مقایسه کنید وگرنه هیچ کدومش برای نصب ویندوز خوب نیست
ata.royalfalcon
02-09-2014, 14:42
یه سوال
آیا Seagate Backup Plus External Hard Drive - 1TB بهتر از این وسترن گرین هست؟ البته برای این منظور (آرشیو)
سرعت کدومش بیشتره.؟
اين مدل پرتابل هست و اكثر هارد ديسكهاي اكسترنال پرتابل موجود در بازار كشور 5400rpm هستند و خصوصيات فني برجسته اي هم ندارند كه از لحاظ پرفورمنس (Access Time/IOPS و يا Sequential Transfer rate) متمايز از ديگران باشد.
تا اونجائي كه ميدونم در هارد ديسكهاي اكسترنال پرتابل WD ، در حجمهاي كمتر از 1TB بر اساس WD Blue و حجمهاي بيشتر از اين بر اساس WD Green ساخته ميشوند .
بجز برای حالت آرشیو چی کدوم سرعتش بیشتره ؟
میدونید دیگه میشه اون هارد پرتابل را هم به سیستم وصل کرد برای همین پرسیدم البته این دو تا را باهم مقایسه کنید وگرنه هیچ کدومش برای نصب ویندوز خوب نیست
اگر پرفورمنس بهتري ميخواهيد ميتونيد از انواع دسكتاپي Backup plus انتخاب كنيد كه از هارد ديسكهاي 7200rpm (به استثناي مدلهاي چهار و احتمالاً پنج ترابايت) استفاده شده كه البته حداقل حجم مدلهاي Backup plus دوترابايت هست مگر اينكه مدلهاي Expansion را بخريد
ضمناً مدلهاي جديد Backup plus برخلاف مدلهاي پيشين USM نيستند و نميتوان از طريق SATA به سيستم متصل كرد مگر اينكه باكس آنرا باز كنيد كه گارانتي آن باطل ميشود .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.