مشاهده نسخه کامل
: کدوم یک از این مدل ها رو la7400 یا la8600 یا f6850 یا f7770 بگیرم
snowwolf
29-07-2014, 03:43
حدود یه ماهه دارم تحقیق میکنم برای خرید یه ال ای دی 47 اینچ به نظرتون از مدل های بالا کدوم رو بگیرم این سوال ها رو هم جواب بدید 1. کدوم کیفیت بهتری دارند 2.نسبت به قیمت کدوم بهترن
magiteq1
29-07-2014, 13:31
قطعا به شما F7770 پیشنهاد میشه
snowwolf
29-07-2014, 18:56
یعنی f7770 با قیمت 4100000 از la8600 هم بهتره که حدود 5 میلیونه ؟ من هر جا پست شما رو دیدم داری از سامسونگ حمایت میکنی؟
magiteq1
29-07-2014, 20:52
la8600 در دو فاکتور بسیار مهم کنتراست و طبیعتا عمق رنگ سیاه حتی عملکردی در حد f6850 هم نداره. علاوه برا این la8600 نشت نور فاحشی داره و اصلا صفحه یکدستی نداره.
snowwolf
29-07-2014, 22:25
سه بعدی f7770 چطوریه ؟
snowwolf
29-07-2014, 22:38
تو همه پست ها تو از سامسونگ حمایت میکنی .چرا؟ لطفا بدون تعصب به برند نظر بده
romantic
30-07-2014, 00:06
حدود یه ماهه دارم تحقیق میکنم برای خرید یه ال ای دی 47 اینچ به نظرتون از مدل های بالا کدوم رو بگیرم این سوال ها رو هم جواب بدید 1. کدوم کیفیت بهتری دارند 2.نسبت به قیمت کدوم بهترن
اول از همه بگم که از نظر کیفیت تصویر F7770 کیفیت بهتری هم در تصاویر دوبعدی و هم در سه بعدی (که البته به هیچ کاری نمیاد) داره.
اما این رو در نظر بگیرید که در استفاده روزمره و تماشای شبکه های ما*هوا*ره (چه شبکه های SD و چه شبکه های Full HD) هر چهار مدلی که گفتید عالی هستن و اصلا تفاوت چشمگیری ندارن. بخصوص اگر ----- مناسبی داشته باشید. تفاوت واقعی تصویر این تلویزیون ها زمان پخش دیسک بلوری معلوم میشه که اون هم خیلی زیاد نیست.
بنابراین با این حرفها عامل اصلی قیمت هست که مشخص میکنه هر مدل چقدر ارزش خرید داره. بنظر من اولویت به این شکله
1) 46F6850
کمترین قیمت رو در این میان داره و از نظر کیفیت تصویر هیچ چیزی از دو مدل LG کمتر نداره که هیچ، کمی بهتر هم هست. ضمن اینکه تجربه 3D که مطمئنا تجربه کوتاه مدتی خواهد بود (چون خیلی چیز بیخودیه و فقط چند روز اول جذابه)، در تکنولوژی Active سامسونگ کمی لذت بخش تره و تصاویر سه بعدی سامسونگ بهتر هستن.
2) 47LA8600
طراحی عالی ای داره و واقعا زیباست. تصاویر دوبعدی تقریبا بدون هیچ ایرادی پخش میشه و قیمتش هم حدود 600-700 تومن از F7770 ارزونتره
3) 47LA7400
قیمتش خیلی نزدیک به LA8600 هست و دلیلی نداره این رو انتخاب کنی مگر اینکه اون مدل گیر نیاد.
4) 46F7770
با اینکه در بهتر بودن تصویرش شکی نیست و یکSmart TV عالیه، قیمتش واقعا بالاست. نظر شخصی من اینه که F7770 یک مدله که در محدوده قیمت عجیبی قرار گرفته. کسی که بخواد پول زیادی برای LED خرج کنه، بهتره حسابی دست تو جیب کنه و Sony W900 بگیره یا Samsung F8000
البته بازم میگم اینا در صورتیه که بخواید بیشتر شبکه های ما*هوا*ره ای تماشا کنید یا حتی فیلمهای 720p و 1080p دانلود شده رو ببینید. برای تماشای شبکه های صدا و سیما هم که یک پلاسمای زیر 2 میلیون تومن سامسونگ یا الجی کارتون رو کاملا راه میندازه.
magiteq1
30-07-2014, 00:11
تو همه پست ها تو از سامسونگ حمایت میکنی .چرا؟ لطفا بدون تعصب به برند نظر بده
. آیا مواردی که درخصوص LA860 گفتم اشتباه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا با دلیل و مدرک اثبات کن وگرنه لطفا سکوت کن تا تاپیک تا از روال اش خارج نشه.
به نقل از avforums
F7000
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LA860
نشت نور در LA860
در ضمن F7770 کاملا ارزش هزینه بیشتر نسبت به LA860 رو داره.
snowwolf
30-07-2014, 03:35
داداش ناراحت نشو من امکان رفتن ودیدن تصاویر رو از نزدیک ندارم و میخوام سفارش بدم برام بیارن و پول کمی هم نیست بنابرین حق بده یکم سخت گیر باشم
در ضمن f7770 که شما میگین ازla8600 گرونتره بدون سینما حدود 4.2 میلیون در میاد که از ال جی ارزونتره اینم لینک سایت فروش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال اینکه پنل f7770 چند هرتزی ؟
این رو هم بگم من هم برای فیلم های بلوری هم برای بازی ازش می خوام استفاده کنم
نظرتون در باره نظر 1 داده شده در این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی با خیال راحت برم f7770 رو بگیرم :n13:
وا اگر بگیرم وخراب باشه :n24: :دی
romantic
30-07-2014, 11:42
داداش ناراحت نشو من امکان رفتن ودیدن تصاویر رو از نزدیک ندارم و میخوام سفارش بدم برام بیارن و پول کمی هم نیست بنابرین حق بده یکم سخت گیر باشم
در ضمن f7770 که شما میگین ازla8600 گرونتره بدون سینما حدود 4.2 میلیون در میاد که از ال جی ارزونتره اینم لینک سایت فروش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون در باره نظر 1 داده شده در این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز F7770 تقریبا مطمئنم از LA8600 گرونتره. این سایتی که دادی، قیمتش رو احتمالا اشتباه زده. نمیشه بین سایز 40 و 46 فقط صدهزار تومن اختلاف قیمت باشه! حتی همین هم که حاضره تلویزیون رو با ضمانت سام سرویس و بدون سینمای خانگی بده یکم عجیبه. نمایندگی ها که ندیدم اینکار رو بکنن. شما تلفنی ازشون بپرسید تا از قیمت مطمئن بشید.
به هر حال اگر قیمتشون همین بود، در خرید 46F7770 حتی یک لحظه هم شک نکن. برای گیم و بلوری عالیه. قبلا هم گفتم یک Smart TV بی نظیره. به هرحال در هیچ زمینه ای از LA8600 ضعیف تر نیست (بجز قیمت که اون هم الان با این قیمتی که شما دارید، مساله ای نیست.) انطباق تصویرش رو هم اگر منظورتونه یا همون CMR، مقدارش 800 هرتزه. پنلش اما اگر اشتباه نکنم مثل F8000 سامسونگ، 240 هرتزیه (شاید هم 120 هرتزی باشه:n13:)
در مورد نگرانی از خرابی هم، خیالتون راحت باشه. ضمن اینکه شما دارید با ضمانت 18 ماهه سام سرویس میخرید.
پ.ن: تلویزیون Sony W800B هم برای گیم خیلی خوبه و اصلا مختص همین طراحی شده. میتونید با همین حدود قیمت (حدودا 4.5 میلیون) سایز 55 اینچ W800B رو هم بخرید. البته بازهم اولویت از نظر من با F7770 هست.
magiteq1
30-07-2014, 11:50
دوست عزیز F7770 تقریبا مطمئنم از LA8600 گرونتره. این سایتی که دادی قیمتش رو احتمالا اشتباه زده. نمیشه بین سایز 40 و 46 فقط صدهزار تومن اختلاف قیمت باشه! حتی همین هم که حاضره تلویزیون رو با ضمانت سام سرویس و بدون سینمای خانگی بده یکم عجیبه. نمایندگی ها که ندیدم اینکار رو بکنن. شما تلفنی ازشون بپرسید تا از قیمت مطمئن بشید.
به هر حال اگر قیمتشون همین بود، در خرید 46F7770 حتی یک لحظه هم شک نکن. برای گیم و بلوری عالیه. قبلا هم گفتم یک Smart TV بی نظیره. به هرحال در هیچ زمینه ای از LA8600 ضعیف تر نیست (بجز قیمت که اون هم الان با این قیمتی که شما دارید، مساله ای نیست.)
در مورد نگرانی از خرابی هم، خیالتون راحت باشه. ضمن اینکه شما دارید با ضمانت 18 ماهه سام سرویس میخرید.
پ.ن: تلویزیون Sony W800B هم برای گیم خیلی خوبه و اصلا مختص همین طراحی شده. میتونید با همین حدود قیمت (حدودا 4.5 میلیون) سایز 55 اینچ W800B رو هم بخرید. البته بازهم اولویت از نظر من با F7770 هست.
این دو مدل حداقل اختلاف قیمت رو دارن. samsungcenter معمولا قیمت بالاتری میده. la860 هم در مواردی که گفتم در سطح پایین تری نسبت به 7000 ظاهر میشه.
7770 دارای پنل 200 iهرتز هست
romantic
30-07-2014, 14:19
این دو مدل حداقل اختلاف قیمت رو دارن. samsungcenter معمولا قیمت بالاتری میده. la860 هم در مواردی که گفتم در سطح پایین تری نسبت به 7000 ظاهر میشه.
کدوم 2 مدل حداقل اختلاف قیمت رو دارن؟ منظورتون بین 46F7770 و 47LA86000 هست؟ یا منظورتون بین سایز 40 و 46 مدل F7770 هست؟ بنظر من اختلاف قیمت 130 هزارتومن بین مدل 40 و 46 اینچ اصلا طبیعی نیست.
به هرحال همونطور که گفتم و شما هم تاکید کردید در بهتر بودن F7000 نسبت به LA860 شکی نیست و با این قیمت هم باشه که دیگه هیچ جای تعلل باقی نمیذاره.
من چون فکر میکردم 46F7770 همراه با سینمای خانگی باید 5,200,000 تا 5,500,000 قمیت داشته باشه، گفتم بنظرم با پرداخت 1 میلیون بیشتر بهتره F8000 خرید. چون شخصا فکر میکنم اختلاف F8000 با سایر LED ها این هزینه رو توجیه میکنه. اما حالا می بینم قیمت ها کاملا با اون چیزی که فکر میکردم متفاوته و اینجوری ارزش خرید 46F7770 با این قیمت و این امکانات به شدت زیاد میشه. (البته هنوز هم در این قیمت شک دارم )
راستی سامسونگ الان جشنواره فروش راه انداخته؟ یا فقط همراه محصولات هدیه قرار داده؟ میشه در موقع خرید از نمایندگی ها هدیه رو نگرفت و پولش رو نداد؟ اگر آره قیمت سینمای خانگی ای که همراه همین مدله رو در موقع کسر قیمت کل، حدودا چند حساب میکنن؟ در سایتش مدلش رو زده HT-F456K
magiteq1
30-07-2014, 14:41
هم هدیه راه انداخته و هم اقساطی. نه پول اش رو بهت نمیدن باید هدیه رو بگیری
snowwolf
30-07-2014, 15:32
من از چند جا پرسیدم گفت بدون سینما اگه بخوای برات میارن
romantic
30-07-2014, 16:24
من از چند جا پرسیدم گفت بدون سینما اگه بخوای برات میارن
خب همین سایت زنبیل که شما آدرسش رو گذاشتی این آپشن رو قرار داده که با سینما بخری یا بدون سینما
بدون سینما هم قیمتش 4,119,000 هست و ادعا هم میکنه ضمانت سام سرویس داره. بازم میگم شما یک تماس تلفنی باهاشون داشته باش، اگر قیمت و شرایط همینه و ضمانتش هم سام سرویسه، حتما این مدل 46F7770 رو خریداری کن و هیچ شکی هم به خودت راه نده
snowwolf
30-07-2014, 17:26
f8880 دیدم بدون سینما میدن 4.65 میلیون به نضرتون ارزشش رو رو داره 500 بیشتر هزینه کنم و f8880 رو بگیرم
romantic
30-07-2014, 17:50
f8880 دیدم بدون سینما میدن 4.65 میلیون به نضرتون ارزشش رو رو داره 500 بیشتر هزینه کنم و f8880 رو بگیرم
بنظر من کاملا ارزشش رو داره. نمیدونم شاید من زیادی دچار ذوق زدگی درباره F8000 سامسونگ شده باشم اما بذارید یک تجربه رو براتون بگم.
خودم 40F6450 دارم. برادرم یک 47LA86000 داره و برای خونه پدرم هم یک 42LA66100 خریدن. پدرخانوم برادرم به توصیه من و برادرم یک 46F7770 خرید. این چرت و پرت ها رو گفتم که بگم با این تلویزیون ها کار کردم.
حدودا 6 ماه پیش یکی از دوستام با دیدن تلویزیون و ----- من تصمیم گرفت بعد از مدتها خونه اش رو از نظر تکنولوژی آپدیت کنه و از من خواست در خریدن بهترین تلویزیون ممکن بهش کمک کنم. با توجه به اینکه مشکل پول نداشت، من هم طبق نوشته های سایت ها دو مدل W900 سونی و F8880 سامسونگ رو بهش معرفی کردم و در پایان به دلایلی با اینکه دلش میخواست اما نتونست سونی بخره و 55F8880 خرید. وقتی برای اولین بار با این تلویزیون کار کردم و جلوش نشستم، انگار از یک دنیای دیگه اومده بود. اصلا مدلهای قبلی که دیده بودم رو نمیتونستم باهاش مقایسه کنم. حتی تا چند وقت بعدش از تلویزیون خودم بدم میومد. فقط تصویرش نبود که مجذوبم کرد. کلیت این TV بنظرم یک شاهکاره و واقعا ارزش داره قیمت بالایی براش پرداخت کنی.
بازم میگم اینها تجربه یک کاربر کاملا عادی مثل منه و شاید ویژگی های فنی چیز دیگه ای بگه اما همین که یک تلویزیون بتونه اینقدر در نگاه اول هوش از سرم ببره، باعث شد F8000 جایگاه ویژه ای برام داشته باشه
بنابراین به عقیده من با این قیمت 46F8880 واقعا ارزش خرید داره. البته سعی کنید با گارانتی سام سرویس باشه چون شانس بد میتونه سراغ هرکسی بیاد.
snowwolf
30-07-2014, 20:03
این مدل la8600 که برادرت داره ازش راضیه من به خاطر سه بعدی پسیو ال جی بیشتر الجی مد نظرم بود با این چیزایی که گفتید الان سر دوراهی قرار گرفتم
romantic
30-07-2014, 23:23
این مدل la8600 که برادرت داره ازش راضیه من به خاطر سع بعدب پسیو ال جی بیشتر الجی مد نظرم بود با این چیزایی که گفتید الان سر دوراهی قرار گرفتم
برادرم از سه بعدیش که استفاده نمیکنه. برای پخش شبکه ها هم یک تلویزیون بالای 4 میلیون تومن حتما آدم رو راضی میکنه.
سه بعدی پسیو الجی عمق تصویرش از سه بعدی اکتیو سامسونگ کمتره. تو پست های قبلی هم گفتم تجربه 3D سامسونگ جذابتره.
البته شما میخوای بازی بکنی. احتمال میدم برای بازی سه بعدی با PS4 یا XBOX One میخوای. در این مورد هیچ تجربه ای نداشتم. اینکه میگم سه بعدی سامسونگ بهتره برای فیلمهای سه بعدی بود.
بذار خیالت رو راحت کنم دوراهی ای که سرش قرار گرفتی هیچ سرش باخت نیست. الجی هم محصولاتش عالی هستن. درسته به پای F8000 به هیچ وجه نمیرسن اما اینقدر خوب هستن که بعد از خریدِ مثلا LA860 نگی ایکاش اینو نمی خریدم.
snowwolf
07-08-2014, 01:42
من امروز این مدل f7770 رو گرفتم به دوستان پیشنهاد میکنم اصلا سراغ سامسونگ نرید لعنت به کسایی که بدون داشتن سواد نظر میدن
Arsham.room
07-08-2014, 07:27
من امروز این مدل f7770 رو گرفتم به دوستان پیشنهاد میکنم اصلا سراغ سامسونگ نرید لعنت به کسایی که بدون داشتن سواد نظر میدن
سلام دوست عزیز
من یه چند وقتی بود که داشتم در مورد تلویزیون تحقیق میکردم و بین LA86000 و F7770 مردد بودم.البته 80 درصد نظرم رو LA86000 بود.
پست شما رو هم از اول دنبال کردم و امیدوار بودم که شما LA86000 رو بگیری.
البته من چون تجربه استفاده هیچ کدوم از این مدل ها رو نداشتم، نتونستم تو انتخاب شما کمکی کنم.
واقعاً از صمیم قلب متاسف شدم که از انتخابی که کردی راضی نیستی.
پست شما به من کمک کرد و من حتماً LA86000 رو خواهم خرید و از این بابت واقعا از شما ممنونم.
موفق باشی دوست گرامی.
graywolf
23-08-2014, 01:53
سلام دوست عزیز مبارک باشه
خیلی ممنون میشم اگه بگی دلیل عدم رضایتت از خرید f7770 چیه؟
چون طی همین هفته خودم هم میخوام یکی بخرم و خیلی کمکم میکنی تگه از تجربت بابتش بهم بگی
دلیل انتخاب خودم برای این مدل چهار مورد بود.
1_ کیفیت پنل و طراحی که خب از طریق سایتها و افراد شنیده بودم.
2 _پشتیبانی از زیرنویس فارسی و انواع فرمتها و پردازنده چهار هسته جهت اجرای فایلهای سنگین از روی هارد اکسترنال، که چون سونی تو این مورد مشکل داره سراغش نمیرم.
3_ وجود تکنولوژی 3d active که برام مهمه چون از کیفیت تصویر دوبعدی و سه بعدی بخاطر عدم دستکاری پنل کم نمیکنه.مشکلی که ال جی داره پسیو بودنشه!(البته خیلی مهم نیست این مورد!)
4- سرعت انطباق تصویر 800 hrz که برای بازی و تماشای فوتبال و سه بعدی از اهمیت بالایی برخورداره.
در ضمن چند و از کجا خریدی؟
romantic
27-08-2014, 19:07
سلام دوست عزیز مبارک باشه
خیلی ممنون میشم اگه بگی دلیل عدم رضایتت از خرید f7770 چیه؟
چون طی همین هفته خودم هم میخوام یکی بخرم و خیلی کمکم میکنی تگه از تجربت بابتش بهم بگی
دلیل انتخاب خودم برای این مدل چهار مورد بود.
1_ کیفیت پنل و طراحی که خب از طریق سایتها و افراد شنیده بودم.
2 _پشتیبانی از زیرنویس فارسی و انواع فرمتها و پردازنده چهار هسته جهت اجرای فایلهای سنگین از روی هارد اکسترنال، که چون سونی تو این مورد مشکل داره سراغش نمیرم.
3_ وجود تکنولوژی 3d active که برام مهمه چون از کیفیت تصویر دوبعدی و سه بعدی بخاطر عدم دستکاری پنل کم نمیکنه.مشکلی که ال جی داره پسیو بودنشه!(البته خیلی مهم نیست این مورد!)
4- سرعت انطباق تصویر 800 hrz که برای بازی و تماشای فوتبال و سه بعدی از اهمیت بالایی برخورداره.
در ضمن چند و از کجا خریدی؟
دوست عزیز شاید یکی از دلایلی که ممکنه خریدار رو از F7770 ناراضی بکنه اینه که به نظر من این TV مثل یک زمین ناهمواریه که یه جاهاییش قله سر به فلک کشیده داره و یه جاهایی دره.
اما در مقابل LA8600 الجی تلویزیون یکنواخت و کم دردسریه و شاید بشه گفت برای کاربر عادی یا همون Average User بهتر جواب بده.
سامسونگ معمولا به کالیبراسیون بیشتری احتیاج داره. مثلا همین F7000 با اینکه در کنتراست و رنگ سیاه طبق تجربه خودم خیلی خوبه و از LA8600 بهتره، اما رنگ قرمز و گاهی سفید رو شاید دقیق نشون نده.
در مورد این Motion Rate هم که گفتید 800 هرتزیه، نباید این مقادیر رو در دو برند محتلف مقایسه کرد. LCDها معمولا پنلهای 120 و 240 هرتزی دارن که هر برند میاد اعلام میکنه با تکنولوژی خاص خودش این مقدار رو به صورت نرم افزاری بالاتر و تا اعداد 800 و 1000 رسونده. این اعداد بیشتر جنبه تبلیغات داره و مهمتر همون میزان مربوط به پنله که حتی 120 هرتز هم جوابگو هست. چیزی که مشخصه اینه که مثلا 800 هرتز اعلامی سامسونگ با 800 هرتز اعلامی الجی مقایسه نمیشه چون با ابزارهای متفاوت بدست اومده و بیشتر هم تبلیغاته.
Mehrdad092000
10-09-2014, 03:46
دوست عزیز منم میخوام بگیرم توی خیریدام هستش چنتا مدل اینام هست
کاش 86 میگرفتی که بیشتر خوشت میومد
چرا از این بدت میاد حالا؟
بعضی از دوستان بیشتر روی یه برند خاص نظر میدن
شایدم به قوله بقیه کالیبر کنی خوب بشه اما نمیدونم مشکلت چیه اان ممنون میشم توضیح بدی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.