مشاهده نسخه کامل
: کمک برای خرید لپ تاپ برای کار با نرم افزارهای سه بعدی
Vespoher
26-07-2014, 22:33
با سلام به دوستان عزیز
لطفاَ جهت خرید لپ تاپ برای کار مهندسی / البته نه چندان حرفه ای ... کار با نرم افزار 3D Max و Autocad و Catia ...منو راهنمایی کنید .
کل بودجه 1900 هستش و من خودم lenovo g510 -E رو پیدا کردم . نمیدونم آیا این لپ تاپ بدرد این کار من میخوره و آیا سخت افزارش جواب کار منو میده یا خیر .
از برندهای دیگه اگه موردی سراغ دارید لطفا بفرمایید.
ممنونم :n12:
من فقط میدونم حداقل رم 6 ( ترجیحا 8 ) به بالا ، گرافیک nVidia مدل GT740m به بالا و cpu حداقل corei5 سری M . ضمن اینکه گرافیکهای nVidia مناسبترند ( با حداقل 2 گیگ حافظه اختصاصی ).
G510-E فکر کنم گرافیک 8570 ATI داشته باشه که یکم ضعیفه واسه کار سه بعدی ولی cpu خوبه.
mg_mahyar
27-07-2014, 01:00
با سلام به دوستان عزیز
لطفاَ جهت خرید لپ تاپ برای کار مهندسی / البته نه چندان حرفه ای ... کار با نرم افزار 3D Max و Autocad و Catia ...منو راهنمایی کنید .
کل بودجه 1900 هستش و من خودم lenovo g510 -E رو پیدا کردم . نمیدونم آیا این لپ تاپ بدرد این کار من میخوره و آیا سخت افزارش جواب کار منو میده یا خیر .
از برندهای دیگه اگه موردی سراغ دارید لطفا بفرمایید.
ممنونم :n12:
قطعا هرچی هزینه کنید نتیجه بهتری میگید. اما اینکه جواب شما رو میده یا نه احتمالابله. چون اونطور که فهمیدم شما بیشتر برای کارهای مهندسی عمران و معماری نیاز دارید نه انیمیشن سازی.
گزینه های شما زیاد نیست Lenovo Z510 -Lenovo G510 - Fujitsu LIFEBOOK AH544
همه این گزینه ها پردازنده Core i5 4200M دارند. البته مدلهای بالاتر و پایین تر هم هست. اما اونی که مشا بودجتون میرسه با پردازنده Core i 54200M هست. دقت کنید همین پردازنده رو بخرید.
نمایشگر Full HD با این بودجه گیرتون نمیاد و حتی پردازنده i7 لذا با توجه به بودجه پیشنهاد دادم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
من z510 رو پیشنهاد میدم چون رمش بیش از مدل فوجیتسو هست و نمایشگرهم بهتر از بقیه لنوو ها.
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Vespoher
28-07-2014, 09:10
قطعا هرچی هزینه کنید نتیجه بهتری میگید. اما اینکه جواب شما رو میده یا نه احتمالابله. چون اونطور که فهمیدم شما بیشتر برای کارهای مهندسی عمران و معماری نیاز دارید نه انیمیشن سازی.
گزینه های شما زیاد نیست Lenovo Z510 -Lenovo G510 - Fujitsu LIFEBOOK AH544
همه این گزینه ها پردازنده Core i5 4200M دارند. البته مدلهای بالاتر و پایین تر هم هست. اما اونی که مشا بودجتون میرسه با پردازنده Core i 54200M هست. دقت کنید همین پردازنده رو بخرید.
نمایشگر Full HD با این بودجه گیرتون نمیاد و حتی پردازنده i7 لذا با توجه به بودجه پیشنهاد دادم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
من z510 رو پیشنهاد میدم چون رمش بیش از مدل فوجیتسو هست و نمایشگرهم بهتر از بقیه لنوو ها.
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
ممنونم دوست عزیز
بله کار من برای مهندسی مکانیک و کار با این نرم افزارهاست . آیا کارت گرافیک NVIDIA قویتره؟؟؟ تقریبا 200 تومن فرق مدل Z510 و G510 هست و تنها فرقش سر کارت گرافیک نویدیا و ای تی آی هست . اون 1850 هست و مدل Z نزدیک 2 و 50 هست قیمتش.
حالا شما میفرمایید مانیتور مدل Z بهتره ؟ اگه اینجوری باشه ارزش اضافه گذاشتن هم داره....
mg_mahyar
28-07-2014, 16:32
ممنونم دوست عزیز
بله کار من برای مهندسی مکانیک و کار با این نرم افزارهاست . آیا کارت گرافیک NVIDIA قویتره؟؟؟ تقریبا 200 تومن فرق مدل Z510 و G510 هست و تنها فرقش سر کارت گرافیک نویدیا و ای تی آی هست . اون 1850 هست و مدل Z نزدیک 2 و 50 هست قیمتش.
حالا شما میفرمایید مانیتور مدل Z بهتره ؟ اگه اینجوری باشه ارزش اضافه گذاشتن هم داره....
از طریق لینک زیر کارت گرافیک ها رو میتونی مقایسه کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مطلب اینه کارت گرافیک فقط برای بازی تاثیر داره نه نرم افزارهها یگرافیکی (خیلی تاثیر کمی داره)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.