ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم خروج از حساب کاربری در سایت ها

10JAFAR
26-07-2014, 02:58
سلام
چه طور میشه وقتی وارد حساب کابری که توی یه سایت داریم وارد شدیم حتی بعد از بستن مرورگر و ورود دوباره به سایت از حساب کاربری خارج نشده باشه. دقیقا مثل جیمیل.
لطفا کمک کنید با تشکر

EhsanCPU
26-07-2014, 03:06
سلام
وقتی برای بار اول وارد حساب کاربری میشوید باید تیک گزینه به خاطر داشتن رو بزنید
در مرورگرهای فایرفاکس و کروم پیغامی مبنی بر ذخیره پسورد بالای صفحه میاد که شما باید گزینه ذخیره پسورد رو انتخاب کنید
از این به بعد هر موقع وارد آدرس سایت میشوید خود به خود مرورگر وارد حساب کاربری شما می شود و دیگر نیاز به وارد کردن نام کاربری و پسورد نیست ...

tosan622
26-07-2014, 06:19
کوکی قرار میده روی مرورگرتون و توی مراجعه های بعدی شناساییتون میکنه. راهش اینه که تیک remember me رو نزنید. و همچنین میتونید کوکی ها رو پاک کنید تا نتونه شما رو شناسایی کنه

10JAFAR
26-07-2014, 14:43
ممنون tosan622 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میشه بیشتر توضیح بدی؟

mahdieh74
26-07-2014, 15:08
سلام دوستان یه سوال دارم البته می دونم این جا جای پرسیدنش نیست
ولی چون می خوام زود جواب بگیرم می پرسم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه ممنون می شم
:n01:

اگه بخوام مشابه یه عکس رو تو فیسبوک پیدا کنیم چیکار باید بکنیم
منظورم عکسی که شخصی به عنوان پروفایلش قرار داده و ما اونو سیو کردیم
ولی الان آدرس و اسم صاحب پیج رو نمی دونیم

tosan622
26-07-2014, 18:20
ممنون tosan622 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میشه بیشتر توضیح بدی؟

توی بیشتر وبسایتها در هنگامی که میخواین لوگین بشین یک گزینه ای داره که معمولا به این شکله "remember me " یا " مرا بخاطر بسپار" یا مثلا در جی میل " stay signed in" و در یاهو "keep me signed in"

وقتی این گزینه ها رو تیک بزنید این وبسایتها یک فایلی رو که همه بهش میگن کوکی قرار میده روی کامپیوتر شما. وقتی دفعه بعد مراجعه میکنید اون وبسایت با خوندن این کوکی متوجه میشه که اکانت شما کدومه و شما رو بلافاصله لوگین میکنه
حالا برای این که دفعه بعد نتونه شما رو شناسایی کنه کافیه که کوکی ها رو از داخل مرورگرتون پاک کنید. مثلا برای گوگل کروم کافیه که برید داخل settings بعدش روی دکمه show advanced settings کلیک کنید و بعدش دکمه clear browsing data رو بزنید و با انتخاب کردن cookies and other site and plug in data و زدن دکمه clear browsing data کوکی ها رو پاک کنید

tosan622
26-07-2014, 18:23
سلام دوستان یه سوال دارم البته می دونم این جا جای پرسیدنش نیست
ولی چون می خوام زود جواب بگیرم می پرسم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه ممنون می شم
:n01:

اگه بخوام مشابه یه عکس رو تو فیسبوک پیدا کنیم چیکار باید بکنیم
منظورم عکسی که شخصی به عنوان پروفایلش قرار داده و ما اونو سیو کردیم
ولی الان آدرس و اسم صاحب پیج رو نمی دونیم

توی فیس نمیدونم . ولی اگه سیوش کنید میتونید توی قسمت تصاویر گوگل آپلود کنید تا گوگل براتون همه عکسهای مشابه و همه سایزهای دیگر اون عکس رو بیاره

10JAFAR
27-07-2014, 01:13
ولی من علی رغم اینکه این گزینه رو فعال میکنم بازم به طور خودکار لوگین نمیشه! فقط جیمیل درسته. بعضی سایت ها که حتی با نبستن مرورگر و بازکردن صفحات جدید از همان سایت از حساب کاربری خارج میشه.
در تنظیمات مرورگر هم کوکی ها فعاله.

tosan622
27-07-2014, 18:30
ولی من علی رغم اینکه این گزینه رو فعال میکنم بازم به طور خودکار لوگین نمیشه! فقط جیمیل درسته. بعضی سایت ها که حتی با نبستن مرورگر و بازکردن صفحات جدید از همان سایت از حساب کاربری خارج میشه.
در تنظیمات مرورگر هم کوکی ها فعاله.

بله درسته اخیرا اینطوری شده . دلیلش رو نمیدونم ولی حس میکنم ممکنه مربوط به آی اس پی و همچنین زیرساخت باشه. خودم این مشکل رو با همین وبسایت پی سی ورد هم داشتم. احتمالا این مربوط به اینه که با باز شدن تب و یا پنجره جدید وبسایت نمیتونه کوکی رو بخونه . اخیرا یک سری مشکلات بسیار عجیب و غریبی بوجود اومده که من به عمرم ندیده بودم.به احتمال قریب به یقیین این مشکل از جانب شما نیست چون افراد دیگر هم همین مشکل رو داشتن و دارند