ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ASUS N550JK یا MSI GE60 New

Naviiid875
24-07-2014, 21:21
سلام دوستان...بدجوری گیرم..گیج شدم ب طور کلی...بین 2 تا لپتاپ MSI GE60 New و ASUS N550JK موندم...نمیدونم کدوم خوبه....سخت افزار MSI نسبت بهتره...اما زیاد تعریف نمیکنن...صفحه نمایش بد و داغ کردن زیاد و سروصداش...و پیدا نشدن قطعاتش در صورت خرابی...میخواست م ببینم محصول MSI قابل اعتماد هست یا ASUS رو بگیرم؟؟MSI طوری هستش که ب نظرم نوعی ریسکه خریدنش...چون زیاد تو بازار نیست و همه ازش اطلاعی ندارن..لز ی طرف ASUS هم صفحه نمایش لمسیش که مات نیست و نور رو منعکس میکنه...لطف میکنین کمکم کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mg_mahyar
24-07-2014, 22:00
ببین واقعیت اینه MSI و Asus و Acer و Sony و .... برند های معروف بازار همشون همین محصولات رو به بازار کرده و ژاپن و ایلات متحده هم میفرستند. اینطور نیست از تو جعبه در بیاری یه چیز خراب توش باشه. ممکنه در اثر حمل باشه ولی موقع خرید تست کن .
دوم اینکه همه این محصولات نود درصد قابل تعمیر نیستند.
اگر خوب باهاش رفتار کنی خیلی هم خوبند و اگر بخوای چایی توش بریزی و دایم بهش ضربه بزنی. جنس سنگین روش بزاری و برقش رو قطع و وصل کنی و ... خراب میشند.
حالا اگر تصور میکنی MSIزیبا تر هست انو بخر وگنه ایسوز.
میشه گفت بدنه ایسوزمحکم تره ولی به معنی بدی MSI نیست.
درمورد گرما هم تفاوتچندانی ندارند همشون توی زیاد داغ میشند و توی کار معمولی خنک هستند.
به هر حال اگر صفحه لمسی نمیخوای از داخل امضاءمن مدل دیگه از ایسوز هست. که ارزون تره . به نظرم ارزش خرید 550 بالا نیست . یعنی 4 میلیون برای لپ تاپ خیلی معمولی که قطعاتش رو با 3250 میتونی بخری.

Naviiid875
24-07-2014, 22:16
میگم بنظرتون MSI که تو لینک دادم چطوریه؟؟..آخه حرف پشت این MSI زیاده..آدم نمیتونه اعتماد کنه...نمیدونم شاید ب خاطر مطرح نبودن هستش...ب نظرتون کدوم بهتره ؟؟...میشه ب MSI اطمینان کرد...یکم میترسم...

Naviiid875
24-07-2014, 22:22
در ضمن صفحه نمایش MSI هم میگن تعریفی نداره...

mg_mahyar
25-07-2014, 01:00
MSI

ASUS

mg_mahyar
25-07-2014, 01:01
در ضمن صفحه نمایش MSI هم میگن تعریفی نداره...

جوابتون رو با مقایسه تصاویر دادم
اما من گارانتی نمیکنم هیچ برندی رو پس با چشم باز بخرید. شواهد نشون میده MSIاز اون مدل Asus بهتر هست. ولی لطفا حضوری خرید کن و قبل از خرید حتما ببین جنس رو. تا خدایی نکرده مشکلی نداشته باشه.

امیر تتلو
27-07-2014, 10:21
به نظرمن ایسوس رو بگیر همین دیروز دوستم خرید از نزدیک که کار میکردم اصلا چیزی بود مخصوصا لیپ موشن هم همراه این هست که عالیه و خودش نزدیک 400 قیمتشه که همراه اوون نیست تازه گرافیکش هم قوله که بنظر من از اون msi پیشی میگره من که از نزدیک باهاش کار کردم عاشقش شدم و اینو بگم که ایسوس برند خوبیه و میشه بهش اعتماد کردو خرابیش به نسبت کمتره

milad n
27-07-2014, 11:31
سلام اگه میخواین بازی ها رو به راحتی اجرا کنید من بهتون MSI GE60 APACHE رو پیشنهاد میکنم چون گرافیکش DDR5 هست و بازی ها رو با سرعت بیتری اجرا میکنه

lord Asghar
09-08-2014, 15:15
سلام
من خودمم بین این دو مدل موندم
ولی با این که n550 از لحاظ کیفیت صدا عالیه.به نظر من اصلا به درد گیم و کارای سنگین نمیخوره چون باتریش رو نمیشه جدا کرد.این لپتاپ فقط کارت گرافیکش تو بازی به 80-78 درجه میرسه cpu هم تو محاسبات به 90 درجه میرسه و این طبیعی هست که دمای داخلی لپتاپ بالا باشه ولی باتری متاسفانه مقاومتش در برابر حرارت 60 درجه هست(این مورد رو من تو لپتاپ قبلی HP خودم دیدم 1 ماه نکشید باتری رو عوض کردیم:n24:)از طرفی هم نمیشه که هر دفعه بخوای به خاطر 1 ساعت بازی کردن لپتاپ رو بخاطر باتری باز کنی.
و

Gilopa
09-08-2014, 21:14
MSI

ASUS

این دو مقایسه اختلاف خیلی بالایی رو داره نشون میده . حقیقتا با n550 jk از روبرو آَشنا شدم به نظرم از مدل msi بهتر میومد . آیا هر دو نسخه تستی مات هستند ؟؟ چون اون چیزی که در ایران حداقل مشاهده کردم با این عکس همخونی نداره . لپتاپ خودم n56 jr به هیچ وجه از کنارها اینطور نیست چه برسه 550 jk که ips هستش .

Public Enemy
10-08-2014, 00:14
سلام
من خودمم بین این دو مدل موندم
ولی با این که n550 از لحاظ کیفیت صدا عالیه.به نظر من اصلا به درد گیم و کارای سنگین نمیخوره چون باتریش رو نمیشه جدا کرد.این لپتاپ فقط کارت گرافیکش تو بازی به 80-78 درجه میرسه cpu هم تو محاسبات به 90 درجه میرسه و این طبیعی هست که دمای داخلی لپتاپ بالا باشه ولی باتری متاسفانه مقاومتش در برابر حرارت 60 درجه هست(این مورد رو من تو لپتاپ قبلی HP خودم دیدم 1 ماه نکشید باتری رو عوض کردیم:n24:)از طرفی هم نمیشه که هر دفعه بخوای به خاطر 1 ساعت بازی کردن لپتاپ رو بخاطر باتری باز کنی.
و

دوست عزیز این گرما که قرار نیست مستقیم به باتری برسه !!!

تولید کنندگان لپ تاپ که محصولشون رو با باتری داخلی داخلی حساسیت ویژه ای روی مساله دمای باتری دارند . شما به صورت نمونه اگر Z500 رو بررسی کنین باتری لپ تاپ حتی زیر فشار شدید بازی بازم دمای طبیعی خودش رو داره .

ــــــــــــــ

به نظر من از خریداران بپرسین تست کنن باتری در هنگام بازی چقدر گرم می شه که خیالتون راحت بشه