مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید سیستم (فوری)
سلام
دوستان من سیستمی با مشخصات زیر میخوام جمع کنم. البته همونطور که اگر نگاه کنید متوجه میشید، بعضی قطعات رو دو بار نوشتم که منظورم انتخاب از بین یکی از اون دو هست. بیشتر تاکید من سازگاری قطعات بخصوص رم هست. درباره رم خواهشا پیشنهادی اگر دارید جوری بدید که قیمتش مناسب باشه و زیاد گروه نشه. در کل نمیخوام سیستمم از 4 - 4.5 بالاتر بشه. خواهشا هم با دلیل و مدرک راهنمایی کنید و هم زیاد دنبال علائق شخصی خودتون نباشید. هر چه زودتر هم پاسخ بدید ممنون میشم چون خیلی عجله دارم.
Main: MSI Intel Z87 GD65 Gaming
Main: ASUS MAXIMUS VI HERO
CPU: Intel Core-i7 4790 @ 3.6GHz
GPU: MSI N770 TF 2GD5/OC
GPU: ASUS GTX770-DC2OC-2GD5
RAM: Corsair Vengeance Pro 2x8GB 2133MHz
HDD: WD 1TB SATA Green
Case: Green X-3 Gaming
CPU Cooler: Thermal Right AXP 140 RT
Extra Fan: Cooling Fan (Green) Silent 120W GF120-SB (x2)i
ODD: ASUS 24D3ST (x2)i
PSU: Green 650B-OC
vahid-suarez
24-07-2014, 19:37
سیستم رو برای گیم میخواید ؟! اگه برای گیم میخواید پیشنهاد میکنم cpu رو core i5 4570k یا 4690 بردارید !
در ضمن اگه قصد اورکلاک ندارید احتیاجی به خنک کننده ندارید !
مادربورد هم به نظرم Gigabyte Z97X-Gaming 3 از اون 2 تا ارزش خریدش بیشتره !
با این تغییرات میتونید کارت گرافیک رو sapphire R9 290X Tri-X 4GB GDDR5 OC بردارید!
vahid-suarez
24-07-2014, 19:42
حذف شود :23:
کارت گرافیک رو من بر پایه AMD/ATI نمیخوام باشه. برای گیم میخوام ولی گیمیر خیلی حرفه ای که بخوام بترکونم. ترجیحا اگر میشه از بین همون گزینه های خودم بگید مادربرد و کارت گرافیک MSI یا ASUS؟ و رم هم همینطور. رم سازگاره با اون مدل ها؟
vahid-suarez
24-07-2014, 19:49
شما خودت میگی از روی سلیقه نظر ندین بعد میگی ati نباشه !!! MSI یا Asus ؟!! :n13:
من چیزی که به نظرم درسته رو گفتم موفق باشید !:n16:
خب این سلیقه ای نیست. من سابقه کار با هر دو برند رو داشتم. Nvidia نتیجه بهتری داشته. بخاطر همین کارت گرافیک رو میگم بر اساس Nvidia باشه. ترجیحا هم میخوام کارت گرافیک و مادربرد برای یه شرکت باشه. حالا رم ها چطور هستن؟ من مشکلم بیشتر سر هماهنگی رم با مادربرد هست.
جناب vahid-suarez بفرض با انتخاب مادربرد پیشنهادی شما من کارت گرافیک GIGABYTE GV-N770OC-2GD GeForce GTX 770 WINDFORCE 3X 2GB رو برمیدارم چون هر دو مال یک شرکت هستن دلیلش هم مطالعاتی هست که در مدت 1 ماه داشتم. ولی چرا شما میگید ارزش خریدش بیشتره؟ از لحاظ طول عمر کارایی و ... چه تفاوتی داره؟ با رم انتخابی سازگاره؟
ویرایش: جناب، اگر احساس میکنید کمی یکدنده هستم و سختگیری میکنم بخاطر تجربه داشتن 4 سیستم هست که 2 تاش ناموفق بوده و به خاطر گوش کردن به توصیه های دیگران اونم بدون دلیل. بخاطر همین میخوام سیستمی که میگیرم پشتش اطمینان 100% باشه.
kaveh-gh
26-07-2014, 12:35
سلام دوست عزیز؛
قصد اهانت ندارم ولی قطعاتی که معرفی کردید بسیار غیر حرفهای انتخاب شدند.
گفتید سیستمو برای گیم میخوان پس بهتره بدونید که سی پی یو i7 هیچ برتری خاصی نسبت به i5 در اجرای گیم نداره. برتری i7 نسبت به i5 در وجود تکنولوژی Hyperthreading هستش که تأثیری در گیم نداره.
Core i7 4790 یک cpu ضریب ثابت هستش و قابلیت اورکلاک شدن نداره. در سیستمی که معرفی کردید مشخصه که قصد استفاده از 2 کارت گرافیک به صورت SLI یا CrossFire رو هم ندارید. خدا میدونه چرا تصمیم گرفتید مادربرد سری Z تهیه کنید! :)
CPUهای سری هسول در حالت عادی (اورکلاک نشده) از رمهایی با فرکانس بالاتر از 1600MHZ پشتیبانی نمیکنن. رمهای با فرکانس بالاتر به صورت خودکار در فرکانس 1600MHZ کار خواهند کرد پس خرید Corsair Vengeance Pro 2x8GB 2133MHz پول هدر دادنه
Seagate barracuda در مقایسه با WD Green با وجود قیمت یکسان سرعت read و write بیشتر و respond time بهتری داره.
توصیه میکنم سیستمی که معرفی کردید رو به کل فراموش کنید و با کنار گذاشتن تعصبات و علایق شخصی به سیستمی شبیه زیر فکر کنید:
CPU: Intel Core i5 4690 / 790
Motherboard: Gigabyte GA-H97-Gaming 3 / 490
RAM: Kingston HyperX Fury 2×8GB=16GB DDR3 1600MHz / 560
Graphic: Gigabyte GeForce GTX 780 OC WF 3X 3GB GDDR5 / 2،150
HDD: Seagate Barracuda 64MB SATA6.0Gb/s 7200RPM 1TB / 180
PSU: Green GP700A-HP / 320
*این سیستم بدون کیس و درایو نوری 4.5 در میاد. اگه امکان افزایش بودجه 250 هزار تومانی برای خرید کیس و درایو نوری نیست پیشنهاد میکنم کارت Gigabyte GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5 رو به قیمت 1،390 جایگزین GTX 780 کنید.
لینکهای زیر مقایسه بین Gigabyte GTX 770 OC WF 3X 2GB و Asus GTX 770 OC DCII 2GB رو نشون میده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون از زمانی که گذاشتید.
البته من در جواب دوستمون اون حرف رو زدم ولی من صرفا سیستم رو برای گیم نمیخوام. بلکه کارهای مدل سازی و رندرینگ هم انجام میدم. و در رابطه با مطلبی که شما در رابطه با i5 و i7 گفتید هم اطلاعات دارم.
اینکه میخوام مادربرد سری Z بگیرم به پیشنهاد یکی از دوستان هست که اعتماد بسیاری بهش دارم و تا به حال هر چی ازش دیدم منفعت بوده و نه ضرر. رم رو هم ایشون بهم گفتن بالای 2000 بگیرم. البته از اون نوبت که با ایشون حرف زدم تا بحال فرصتی نشده تا دوباره صحبت کنم وگرنه حتما دلیل این انتخاب ها رو میپرسیدم.
در رابطه با هارد درایو هم تصمیمم به خرید WD Black تغییر کرده. دلیل اینکه Seagate انتخاب نکردم نقد و بررسی و مقایسه ای بود که در یک منبع خارجی دیدم، WD و دو برند دیگه از جمله Seagate مقایسه شده بودن. طول عمر و اتکا پذیری WD از هر دو برند دیگه بهتر و پایدار تر بود و از اونجایی که من اطلاعات خیلی مهمی در کامپیوتر نگه میدارم حاضر به ریسک نیستم. و همچنین در رابطه با رم هم همون دوستم هم مثل شما بهم Kingston رو پیشنهاد کردن ولی من مدل Beast رو انتخاب کردم نه Fury.
نمیدونم واقعا چه فکری در رابطه با من کردید ولی من اصلا متعثب نیستم و انتخاب هام با مطالعات همه جانبه 1 ماهه همراه بوده و با مراجعه به نقد و بررسی های ایرانی و خارجی. البته سیستمی هم که شما پیشنهاد کردید تقریبا مشابه سیستمی هست که پیش از این مد نظرم بود (بغیر از پردازنده که من i7 انتخاب کردم) ولی مراجعه به تعداد زیادی از نقد و بررسی ها منو از انتخاب Gigabyte منصرف کرد. بیشترین مشکل من در حال حاضر MSI یا ASUS بودن هست. در اینترنت چند جا خوندم که ASUS فصعاتشون کیفیت کافی رو نداره و حتی اینو در یک نقد و بررسی هم نوشته بود، همچنین دوست بنده هم MSI رو پیشنهاد کرده بود ولی همونطور که گفتم از اون زمان تابحال مطالعاتی داشتم و سوالاتی پیش اومده که باید در اولین فرصت ازشون بپرسم. حتما از سیستمی که شما معرفی کردید هم با ایشون صحبت میکنم و باز هم بخاطر وقتی که گذاشتید تشکر میکنم.
دوست من در مورد Asus باید بگم که یکی از بهترین برندهای بازاره و من خیلی سیستم بر برپایه Asus بستم.
(ولی ممکنه یه شرکتی تو یه مدل مشابه از اون بهتر تولید کرده باشه)
برای همین پیشنهاد میکنم که کارت گرافیکت و مادربردتو Asus بگیری
برای رم هم به موارد زیر توجه کن
1- پیشنهاد میکنم حتمآ QVL مادربرد از از سایت سازندش بگیری و مطالعه کنی
2- توی QVL توضیح داده شده چه مارکهایی با چه مشخصاتی و چه پارت نامبری با این مادربرد سازگاری دارن.
BUS : اول باید ببینی که مادربردت تا چه باسی (BUS) رو ساپورت میکنه و به همون اندازه رم رو انتخاب کن چون بیشتر از اون نه تنها هزینه الکیه بلکه هیچ کارایی هم نداره و تو بعضی از مواقع Conflict هم داره
Cas Latency و Timming : که شامل یه سری عدد میشن که اینجا جای توضیحش نیست ولی تو QVL نوشته شده و باید بر طبق اون رم رو بخری (خیلی مهمه)
من خودم اول OCZ رو پیشنهاد میکنم البته اگه گیر بیاد نمیدونم چی شده ولی نیست
G.Skill سری Trident
Geil سری Black Dragon
Corsair سری Vengeance و XMS
QVL رو نتونستم برای Kingston پیدا کنم. BUS مادربرد هم اگر MSI رو بگیریم تا 3000 ساپورت میکنه. در انتخاب رم مشکلی ندارم. مگه Kingston مشکلی داره؟ و دلیل شما برای اینکه MSI نگیرم چیه؟ چون متاسفانه هیچکس رو توی نت پیدا نکردم چند تا دلیل درست درمون بیاره.
ویرایش: دوست عزیز اگر روی موردی پافشاری میکنم اینه که میخوام بدونم طرف مقابلم بر اساس چه استدلالیانتخاب منو رد میکنه و انتخاب دیگه رو پیشنهاد میده. چون من از قبول پیشنهادهای مثل این قبلا آسیب دیدم. البته توهین به شما نباشه. ولی انسان باید از تجربه هاش استفاده کنه و دو بار یه اشتباه رو تکرار نکنه. با دلیل بدونم چرا انتخابم نامناسبه بهتره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.