مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید کارت گرافیک با این سیستم فعلی که دارم
sayanermia
24-07-2014, 16:32
درود دوستان عزیز
من قصد ارتقاء گرافیک سیستمم رو دارم و صد البته اگر بدونم با این سیستم میشه کارت گرافیک خوب و قوی انداخت اقدام میکنم. مشکل پاور هم ندارم! یعنی اگر لازم باشه یک پاور قوی که کابل 4 پین برای گرافیک بخوره هم تهیه میکنم! فقط می خوام بدونم با این سیستم من اگر گرافیک ارتقاء بدم ایا تاثیری در اجرای بازی ها می بینم یا خیر
و اما سیستم من :
مادربرد : GA-MA770-UD3 گیگابایت
پردازنده : AMD Athlon 7750 Black Edition که اوورش کردم کمی و فرکانسش رو رسوندم به 2.9 Ghz
رم : 8 گیگ DDR2 پاتریوت
گرافیک فعلی : Asus 4670 HD Radeon که اونم فعلا اوورکلاک کردم کمی
پاور : معمولی هستش 450 وات که اگر به این سیستم گرافیک خوب بشینه پاور رو هم عوض میکنم
ممنون میشم اگر بگید ایا با این سیستم میشه یک گرافیک خوب و قوی + پاور بندازم که حداقل بازی هایی مثل Call Of Duty Ghost یا اساسین جدید رو با روزولوشن معمولی ( و نه خیلی بالا ) بتونم اجرا کنم؟ چون همین الان COD Ghost که نصب کردم توی همون منوی اول بازی جان به جان افرین تسلیم کرد از بس کند و هنگ بود!:n02:
کار خاصی هم با سیستم نمی کنم!! نه 3d نه اتوکد نه هیچی!! فقط و فقط فتوشاپ کار میکنم که این گرافیک فعلی هم خیلی خوب توی فتوشاپ جواب منو میده ولی واسه بازی مشکل دارم :n02:
بودجه برای گرافیک هم تا 800 معرفی کنید! حالا 850 -900 هم شد خوبه ولی دیگه تا یک تومن نرسه!
پیشاپیش سپاگذارم
sayanermia
26-07-2014, 09:38
بعد از گذشت دو روز هیچکس نتونست راهنمایی کنه؟:n04:
kaveh-gh
26-07-2014, 10:17
سلام دوست عزیز؛
با بودجهای که فرمودید یکی از سه کارت زیر پیشنهاد میشه:
Gigabyte R9 270X WindForce 3X OC به قیمت حدودی 800
Asus R9 270X DirectCU II TOP به قیمت حدودی 860
میتونید مقایسه بین دو کارت رو در لینک زیر ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
R9 270X با برد ایسوس کم صداتر و خنکتره، برق کمتری مصرف میکنه و کمی بهتر اورکلاک شده ولی R9 270X با برد گیگا عملکرد نسبتاً بهتری در بنچمارکها و بازیهای مختلف داشته و از منتل هم پیشتیبانی میکنه
اگه کمی افزایش بودجه بدید میتونید کارت Gigabyte GTX 670 OC WF 3X 2GB رو به قیمت حدودی 930 تهیه کنید که در شرایط مختلف حدود 15 تا 25 درصد سریعتر از R9 270X عمل میکنه.
270X با برد گیگا عملکرد نسبتاً بهتری در بنچمارکها و بازیهای مختلف داشته و از منتل هم پیشتیبانی میکنه
دوست گرامی؛ پشتیبانی از Mantle ربطی به تولید کننده کارت نداره و تمامی GPU هایی که از معماری GCN استفاده می کنند، از Mantle نیز می توانند استفاده کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sayanermia
26-07-2014, 13:55
ممنونم ازتون ولی من جواب سوالم رو نگرفتم!! واقعا اگر ۹۰۰ هزینه کنم گرافیک بخرم و حالا پاور هم بگیرم ، با این سیستم فعلی جوابگوی نرمال و معمولی بازی های جدید خواهد بود؟؟ نمیخوام ۹۰۰ هزینه کنم گرافیک بخرم بعد ببینم اصلا مچ نیست با سخت افزارم و بازی هارو نمیکشه!!
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
TREASURES
26-07-2014, 14:32
ممنونم ازتون ولی من جواب سوالم رو نگرفتم!! واقعا اگر ۹۰۰ هزینه کنم گرافیک بخرم و حالا پاور هم بگیرم ، با این سیستم فعلی جوابگوی نرمال و معمولی بازی های جدید خواهد بود؟؟ نمیخوام ۹۰۰ هزینه کنم گرافیک بخرم بعد ببینم اصلا مچ نیست با سخت افزارم و بازی هارو نمیکشه!!
دوست عزیز سلام
بیشتر فریم گیری بازی های امروزی به گرافیک مربوط میشه و البته در رزولوشن های بالاتر به رم و پردازنده
پس مشکلی نخواهید داشت از این لحاظ .....
sayanermia
26-07-2014, 14:51
دوست عزیز سلام
بیشتر فریم گیری بازی های امروزی به گرافیک مربوط میشه و البته در رزولوشن های بالاتر به رم و پردازنده
پس مشکلی نخواهید داشت از این لحاظ .....
خیلی خیلی ممنونم خیالم راحت شد پس گرافیک و پاور مناسبش رو تهیه میکنم
TREASURES
26-07-2014, 14:52
خیلی خیلی ممنونم خیالم راحت شد پس گرافیک و پاور مناسبش رو تهیه میکنم
بله مسئله ای نیست
CPU قطعا محدودیت ایجاد خواهد کرد برای 270X. بهترین کار اینه که یک پردازنده Phenom II X4 دست دوم + یک کولر مناسب تهیه کرده و پردازنده را اورکلاک کنید.
TREASURES
27-07-2014, 14:48
CPU قطعا محدودیت ایجاد خواهد کرد برای 270X. بهترین کار اینه که یک پردازنده Phenom II X4 دست دوم + یک کولر مناسب تهیه کرده و پردازنده را اورکلاک کنید.
عرفان جان اینطوری که هزینه خیلی بالا میره
حدود 200 تومن پردازنده میخواد
بین 70 تا 100 تومن هم کولر
پاور هم هست که 530 یا 600 وات میخواد
گرافیک هم که 800 تومن
هزینه تا 1.5 میلیون میره
البته اگه بودجه باشه که خیلی بهتر میشه
sayanermia
27-07-2014, 17:03
عرفان جان اینطوری که هزینه خیلی بالا میره
حدود 200 تومن پردازنده میخواد
بین 70 تا 100 تومن هم کولر
پاور هم هست که 530 یا 600 وات میخواد
گرافیک هم که 800 تومن
هزینه تا 1.5 میلیون میره
البته اگه بودجه باشه که خیلی بهتر میشه
ممنونم ازتون ولی متاسفانه بودجه تا این حد رو ندارم :( اگر بخوام 1.5 هزینه کنم خب 500 میذارم روش این سیستم فعلی رو هم رد میکنم کلهم اجمعین مادربرد سی پی یو رم گرافیک عوض میکنم :n28: پس انگار با این سیستم داغون هزینه گرافیک کنم به دردم نخواهد خورد :((
اساتید لطف کنید راهنمایی کنید. من هم همین شرایط رو دارم
دیروز میخواستم روی سیستمم بازی watch dogs رو اجرا کنم. بالاخره اجرا شد ولی با تنظیم تمامی گزینه های گرافیک روی کمترین و رزولوشن 600*800 ؛ در نهایت با سرعت 1 فریم در ثانیه اجرا شد. از 4 گیگ رم حدود 3.8 اشغال شده بود. تا حالا سابقه نداشت هیچ بازی با رزولوشن فول اچ دی با لگ اجرا کنه. 7 سال پیش این سیستم رو خریدم:
main: ep45-ud3r gigabyte
ram: 2*1 GB (buss 1066), 1*2 GB (buss 800) b
graphic: gtx 260 216 core
power green GP685 B
HDD 500 sata
cpu: quad core q9400
سوالم این هست که آیا با خرید 2 گیگ رم دیگه میشه این بازی رو اجرا کرد یا نیاز به خرید کارت گرافیک هست؟ و اگر نیاز هست آیا مثلا r9 270x یا 260 رو میشه رو این کیس سوار کرد یا نیاز به تغییر کل کیس هست. (مین برد ظاهرا pci express 1.0 رو ساپورت میکنه اما تو مشخصات این کارتهای گرافیک نوشته pci express 2.0 ... اینها یعنی چه؟!).گیمر حرفه ای نیستم و نمیخوام زیاد هزینه کنم. شاید سالی یکی دو بازی. ممنون میشم راهنماییم کنید.
amir200812
02-08-2014, 18:29
اساتید لطف کنید راهنمایی کنید. من هم همین شرایط رو دارم
دیروز میخواستم روی سیستمم بازی watch dogs رو اجرا کنم. بالاخره اجرا شد ولی با تنظیم تمامی گزینه های گرافیک روی کمترین و رزولوشن 600*800 ؛ در نهایت با سرعت 1 فریم در ثانیه اجرا شد. از 4 گیگ رم حدود 3.8 اشغال شده بود. تا حالا سابقه نداشت هیچ بازی با رزولوشن فول اچ دی با لگ اجرا کنه. 7 سال پیش این سیستم رو خریدم:
main: ep45-ud3r gigabyte
ram: 2*1 GB (buss 1066), 1*2 GB (buss 800) b
graphic: gtx 260 216 core
power green GP685 B
HDD 500 sata
cpu: quad core q9400
سوالم این هست که آیا با خرید 2 گیگ رم دیگه میشه این بازی رو اجرا کرد یا نیاز به خرید کارت گرافیک هست؟ و اگر نیاز هست آیا مثلا r9 270x یا 260 رو میشه رو این کیس سوار کرد یا نیاز به تغییر کل کیس هست. (مین برد ظاهرا pci express 1.0 رو ساپورت میکنه اما تو مشخصات این کارتهای گرافیک نوشته pci express 2.0 ... اینها یعنی چه؟!).گیمر حرفه ای نیستم و نمیخوام زیاد هزینه کنم. شاید سالی یکی دو بازی. ممنون میشم راهنماییم کنید.
مشخصا رم شما کم میاره!
بهترین کار اینه که یه رم 2 گیگ دیگه از یکی از دوستان تهیه کنید و تست کنید!
احتمال زیاد اگه از رم باشه، 90% مشکل یا 2 گیگ رم که مجموع رمهاتون رو به 6 گیگ برسونه، حل میشه!
ولی در آینده نچندان دور بفکر تعویض گرافیک هم باشید!
مشخصا رم شما کم میاره!
بهترین کار اینه که یه رم 2 گیگ دیگه از یکی از دوستان تهیه کنید و تست کنید!
احتمال زیاد اگه از رم باشه، 90% مشکل یا 2 گیگ رم که مجموع رمهاتون رو به 6 گیگ برسونه، حل میشه!
ولی در آینده نچندان دور بفکر تعویض گرافیک هم باشید!
ممنون از پاسخگویی شما؛
فردا میرم ببینم رم 2 گیگ ddr2 تو بازار هست یا نه. این آخرین اسلات مین بوردم هست که خالیه. بنظر شما خرید رم ddr2 و هزینه کردن روی این سیستم آفتابه خرج لحیمه یا کار منطقی فعلا؟ اگر با رم 2 اضافه هم مشکل حل نشد و خرید کارت گرافیک اجتناب ناپذیر شد، آیا قضیه ی PCI Express 1 مین بورد مشکل ساز نمیشه؟ و پاور پاسخگوی کارت گرافیک مورد نظر جدید هست؟ ممنونم
TREASURES
02-08-2014, 20:02
ممنون از پاسخگویی شما؛
فردا میرم ببینم رم 2 گیگ ddr2 تو بازار هست یا نه. این آخرین اسلات مین بوردم هست که خالیه. بنظر شما خرید رم ddr2 و هزینه کردن روی این سیستم آفتابه خرج لحیمه یا کار منطقی فعلا؟ اگر با رم 2 اضافه هم مشکل حل نشد و خرید کارت گرافیک اجتناب ناپذیر شد، آیا قضیه ی PCI Express 1 مین بورد مشکل ساز نمیشه؟ و پاور پاسخگوی کارت گرافیک مورد نظر جدید هست؟ ممنونم
پاور شما برای R9 280 هم کافیه
akbarferdosi
06-08-2014, 14:56
با سلام بنده با نظر دوستمون موافقم اگر کلا سیستم رو تغییر بدهید وبرپایه سوکت 1150 ببندید که خیلی بهتره چون سی پی یو در بازی های جدید نقش تعیین کننده داره
با سلام بنده با نظر دوستمون موافقم اگر کلا سیستم رو تغییر بدهید وبرپایه سوکت 1150 ببندید که خیلی بهتره چون سی پی یو در بازی های جدید نقش تعیین کننده داره
بله، رم ۲ گیگ اضافه کردم، حالا کارکرد cpu به ۱۰۰٪ میرسه و بازی با سرعت ۲ فریم در ثانیه بصورت ۶۰۰*۸۰۰ اجرا میشه! فکر میکنم وقت خداحافظی با این سیستم رسیده... :(
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.