مشاهده نسخه کامل
: بهترین پلاسما از نظر کیفیت تصویر قیمت 2.5 تا 4 میلیون با گارانتی یا بدون گارانتی سایز 50 تا 55
khansalar
20-07-2014, 13:40
دوستانی که اطلاعات دارند لطفا بهترین پلاسما از نظر کیفیت تصویر تو رنج قیمت 2.5 تا 4 میلیون با گارانتی یا بدون گارانتی سایز 50 تا 55 رو معرفی کنن
khansalar
20-07-2014, 13:44
کسی در مورد این مدل چیزی میدونه؟ LG PLASMA 60PH6710
khansalar
21-07-2014, 10:53
کسی در مورد این مدل چیزی میدونه؟ LG PLASMA 60PH6710
khansalar
21-07-2014, 10:54
دوستان کسی نمیخواد مشارکت کنه؟
DJ DOUBLE
21-07-2014, 12:07
اگه به سایز خیلی بزرگ علاقه زیادی دارید و بودجتون کمه همین پلاسما خوبه ولی اگه سایزش اونقدا مهم نیست ال سی دی بگیرید بهتره
مگه اینکه پلاسما پاناسونیک بگیرید که اونم قیمتش خیلی زیاده
khansalar
21-07-2014, 16:01
انتخابم قطعا پلاسما هست ولی کدوم مدل با این مشخصاتی که گفتم؟ این مدل ال جی نمیدونم کیفیتش تو رده کدوم یکی از پلاسماهای پاناسونیکه؟
DJ DOUBLE
21-07-2014, 16:43
کیفیتش در حد هیچ کدوم از پلاسما ها پاناسونیک نیست - اگه باشه هم شاید در حد میان رده های 4-5 سال پیش پاناسونیک
خلاصه اون پلاسمایی که همه تعریفشو میکنن و طرفداریشو میکنن پلاسما های پاناسونیکه ( که چند سال به عنوان بهترین کیفیت تصویر جهان انتخاب میشد )
در بین پلاسما ها هم ال جی نسبت به سام بهتره
کلا گزینه خوبیه تو این قیمت - تو همچین رنج قیمتی و با همچین سایزی واقعا خوبه
khansalar
22-07-2014, 07:22
من خودم pana 50vt20 داشتم بخاطر همین نگرانم از برندای دیگه پلاسما انتخاب بکنم از طرفی هم پلاسماهای پاناسونیک قیمتش به نسبت خیلی بالاتره حالا نمیدونم از بین پلاسماهای قابل تهیه از برندای دیگه مثل ال جی یا سامسونگ از بانه یا تهران فرقی نمیکنه کدومشو بگیرم یا حتی پاناسونیک، اگر میدونید ممنون میشم مدلاشو به ترتیب کیفیت برام رده بندی کنیدمثلا ال جی PA6500 و PN6500 و همین مدل بالارو داره یا سامسونگ سری F5000 و....
khansalar
22-07-2014, 12:51
دوستان کسی نظری نداره ؟ مطمئنم این بحث میتونه به خیلی ها تو خرید کمک کنه
DJ DOUBLE
22-07-2014, 16:59
این تلویزیون رو میخواید جایگزین وی تی 20 کنید ؟ اگه اینطوریه که همون تی وی قبلی تون از اینی که میخواید بگیرید بهتره !!!
ولی اگه برای جای دیگه میخواید بگید یه سرچ بزنیم شاید چیزی پیدا شد
mehrdadb3
22-07-2014, 18:56
از سامسونگ پلاسما سری f8000 تعریف میکردن ولی حدود قیمتشو رو نمیدونم
khansalar
23-07-2014, 06:43
این تلویزیون رو میخواید جایگزین وی تی 20 کنید ؟ اگه اینطوریه که همون تی وی قبلی تون از اینی که میخواید بگیرید بهتره !!!
ولی اگه برای جای دیگه میخواید بگید یه سرچ بزنیم شاید چیزی پیدا شد
نه برادر من اونو که پسرم با یه پیچ گوشتی ترتیبشو داد:9::9:
khansalar
23-07-2014, 09:42
آره اونکه فوق العادست تنها پلاسمایی که میتونه با سری V پانا رقابت کنه ولی فکر نمیکنم تو ایران پیدا بشه اگرم باشه خیلی گرون در میاد
khansalar
23-07-2014, 09:43
از سامسونگ پلاسما سری f8000 تعریف میکردن ولی حدود قیمتشو رو نمیدونم
آره اونکه فوق العادست تنها پلاسمایی که میتونه با سری V پانا رقابت کنه ولی فکر نمیکنم تو ایران پیدا بشه اگرم باشه خیلی گرون در میاد
khansalar
26-07-2014, 14:50
کسی نظری نداره؟
khansalar
26-07-2014, 15:02
پاناسونیک سری U50 -UT50-X50- یا XT50 چطوره به نسبت پلاسماهای سامسونگ و ال جی؟
khansalar
26-07-2014, 16:19
پاناسونیک مدل Panasonic VIERA PLASMA HD TV 50X60
قیمت 2390 چطوره؟
mehrdadb3
26-07-2014, 17:06
یک سر به این سایت بزن شاید به نتیجه رسیدی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
khansalar
27-07-2014, 13:33
نظرتون در مورد این مدل چیه؟؟ قیمت 4500 lg-60PH6710
یا این مدل
پاناسونیک مدل Panasonic VIERA PLASMA HD TV 50X60
قیمت 2400
mehrdadb3
28-07-2014, 00:56
فکر میکنم ال جی بهتر باشه ولی بازم بزارید دوستان حرفه ای تر نظرشون رو بدن
این سایت رو هم ببینید نمیدونم چقدر معتبر هست ولی کیفیت تصویر رو نسبت ساسونگ f8500 گذاشته که الجی 90 هست سامسونگ 95
ولی پاناسونیک X60 کیفیت تصویرش پایین تر هست
magiteq1
28-07-2014, 10:50
دوست من با این بودجه نمی تونید پلاسمای مناسبی خریداری کنید. پلاسماهای LG که افتضاح هستن من نمیدونم چرا یکسری دوستان پیشنهاد میدن. LG مدت زیادی دیگه پلاسماهای HIGH END تولید نمی کنه.
به نظر من منتظر پلاسمای H5000 از سامی بمون مه خیلی خوبه.
کیفیتش در حد هیچ کدوم از پلاسما ها پاناسونیک نیست - اگه باشه هم شاید در حد میان رده های 4-5 سال پیش پاناسونیک
خلاصه اون پلاسمایی که همه تعریفشو میکنن و طرفداریشو میکنن پلاسما های پاناسونیکه ( که چند سال به عنوان بهترین کیفیت تصویر جهان انتخاب میشد )
در بین پلاسما ها هم ال جی نسبت به سام بهتره
کلا گزینه خوبیه تو این قیمت - تو همچین رنج قیمتی و با همچین سایزی واقعا خوبه
اولا واقعا بسه
اینقدر بی خود از پاناسونیک تعریف نکنید
کیفیت پلاسما ها کلا بالاست
کیفیت پلاسما کلا از ال ای دی های معمولی (نه فول ال ای دی) بهتره
و سامسونگ هم در حد عالی پلاسما تولید می کنه
خیلی واضح شما اگه با شرایط یکان یک تصویر رو از ال ای دی سری 6 سامسونگ و پلاسما سری 4 سامونگ ببینی کیفیت پلاسما بسیار بیشتره
یک نکته:
پلاسماها معمولا دارای تنظیم نور خودکار هستند که با توجه به شرایط نور محیط نور رو کم و زیاد می کنند
به همین علت وقتی در مغازه نگاه می کنی بعضی وقتا کم نور اند اما اگه این چشم الکترونیک رو غیر فعال کنی نوری خیره کننده چند برابر ال ای دی ها دارند
اینکه این قدر از ال ای دی ها تعریف می کنند بیشتر جنبه تبلیغات داره والا پلاسما ها فوق العاده اند
magiteq1
28-07-2014, 12:03
اولا واقعا بسه
اینقدر بی خود از پاناسونیک تعریف نکنید
کیفیت پلاسما ها کلا بالاست
کیفیت پلاسما کلا از ال ای دی های معمولی (نه فول ال ای دی) بهتره
و سامسونگ هم در حد عالی پلاسما تولید می کنه
خیلی واضح شما اگه با شرایط یکان یک تصویر رو از ال ای دی سری 6 سامسونگ و پلاسما سری 4 سامونگ ببینی کیفیت پلاسما بسیار بیشتره
یک نکته:
پلاسماها معمولا دارای تنظیم نور خودکار هستند که با توجه به شرایط نور محیط نور رو کم و زیاد می کنند
به همین علت وقتی در مغازه نگاه می کنی بعضی وقتا کم نور اند اما اگه این چشم الکترونیک رو غیر فعال کنی نوری خیره کننده چند برابر ال ای دی ها دارند
اینکه این قدر از ال ای دی ها تعریف می کنند بیشتر جنبه تبلیغات داره والا پلاسما ها فوق العاده اند
دوست من تولید نور اندک پلاسماها به خاطر سنسور نوری محیطی نیست. ذاتا این فناوری تولید نور بالایی نداره. تنها بعضی مدل های خاص مثل F8500 برایتنس بالایی دارن. پلاسماها در نور محیطی زیادی دچار افت کنتراست میشن.
khansalar
28-07-2014, 13:49
من حدود 3 سال vt20 داشتم به نظر من اگر بحث زیبایی پنل و امکانات رو بزاریم کنار از نظر تصویر و با توجه به هزینه ای که میکنیم پلاسما خیلی بهتره و شخصا تصویر پلاسما رو خیلی بیشتر میپسندم البته با توجه به کلاس هر برند، مثلا پاناسونیک سری V یا VT میشه گفت بهترین تصویر رو بین تمام برندها چه ال ای دی و چه پلاسما داره ولی خب دلیل نمیشه سری X هم چون پاناسونیکه یا پلاسماست از ال ای دی ها بهتر باشه ولی خب شاید با هزینه ای که میکنی مثلا
پاناسونیک مدل 50X60 با قیمت 2400 بیشترین بهره وری رو از پولت کرده باشی.
حالا دوستانی که تجربه دارن به نظرتون با این مبلغ چه مدلایی رو ترجیح میدن ؟ چون من تصویر X60 رو از نزدیک ندیدم ولی اون موقعی که دلار ارزون بود و من VT20 رو خریدم تصویر X20 اصلا به دلم نشست ولی نمیدونم حالا این X60 چجوریاست؟ چون تصویرش فول اچ دی نیست ولی خب سه نسل بعد X20 اومده ، به نظرتون تو این رنج یا500-600 بالاتر میشه چیز خیلی بهتری گرفت ؟ مثلا LG 50PN6500 خیلی بهتر از اینه؟ یا سامسونگ 51F5850
mehrdadb3
28-07-2014, 18:14
من حدود 3 سال vt20 داشتم به نظر من اگر بحث زیبایی پنل و امکانات رو بزاریم کنار از نظر تصویر و با توجه به هزینه ای که میکنیم پلاسما خیلی بهتره و شخصا تصویر پلاسما رو خیلی بیشتر میپسندم البته با توجه به کلاس هر برند، مثلا پاناسونیک سری V یا VT میشه گفت بهترین تصویر رو بین تمام برندها چه ال ای دی و چه پلاسما داره ولی خب دلیل نمیشه سری X هم چون پاناسونیکه یا پلاسماست از ال ای دی ها بهتر باشه ولی خب شاید با هزینه ای که میکنی مثلا
پاناسونیک مدل 50X60 با قیمت 2400 بیشترین بهره وری رو از پولت کرده باشی.
حالا دوستانی که تجربه دارن به نظرتون با این مبلغ چه مدلایی رو ترجیح میدن ؟ چون من تصویر X60 رو از نزدیک ندیدم ولی اون موقعی که دلار ارزون بود و من VT20 رو خریدم تصویر X20 اصلا به دلم نشست ولی نمیدونم حالا این X60 چجوریاست؟ چون تصویرش فول اچ دی نیست ولی خب سه نسل بعد X20 اومده ، به نظرتون تو این رنج یا500-600 بالاتر میشه چیز خیلی بهتری گرفت ؟ مثلا LG 50PN6500 خیلی بهتر از اینه؟ یا سامسونگ 51F5850
این سامسونگ 51F5850 اگه همین سری 51F5500 باشه ارزش خرید رو داره البته اگه قیمتش مناسب باشه الجی 50PN6500 هم خوبه ولی سامسونگه کیفیت تصویرش بهتره
این پاناسونیک Panasonic TC-P50ST60 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خوب چیزیه ها اگه پیدا بشه اینجا
دوست من تولید نور اندک پلاسماها به خاطر سنسور نوری محیطی نیست. ذاتا این فناوری تولید نور بالایی نداره. تنها بعضی مدل های خاص مثل F8500 برایتنس بالایی دارن. پلاسماها در نور محیطی زیادی دچار افت کنتراست میشن.
عزیز واقعا شما تا بحال از پلاسما استفاده کردی
سلول های نوری پلاسما فوق العاده قوی هستند و نوری که تولید می کنند بسیار بالاست و از طریق تنظیمات به راحتی اونقدر زیاد می شوند که می توانند چشم رو اذیت می کنند
علاوه بر این از مزایای پلاسماها نسبت به ال ای دی1کنتراست تصویر بالا 2سرعت بالا در تغییر فریم600هرتز که در گرون قیمت ترین ال ای دی ها 480 ودر ارزونترهاش 240 یا 120 هست 3شفافیت رنگها 4قیمت ارزان 5داشتن شیشه محافظ
اگر نمی خواید پول زیادی خرج کنید (بالای 10 میلیون)و شیشه محافظ در مقابل ضربه براتون مهمه و فیلمهای باکیفیت زیاد تماشا میکنید(سرعت بالا در تغییر فریم) پلاسما حتما انتخاب مناسبیه
صرفا گول اسم ال ای دی رو نخورید چون من از همین تلویزیونهای پلاسما خریدم نصاب که اومد گفت خودشم از همینا داره.
در آخر بگم خودم خیلی روی تصویر حساسم و پلاسما سامسونگ f4850 دارم و کاملا راضیم و هنوز پلاسما در پنج مورد بالا که گفتم از ال ای دی سرتره.
اینم بدونید که ال ای دی نداریم اینا همون ال سی دی هستند باهمون لیکوِِئید وفقط نور زمینه شون توسط لامپهای ال ای دی تامین میشه.
اگه این مطالب به دردتون خورد حتما دعام کنید.
magiteq1
31-07-2014, 13:15
عزیز واقعا شما تا بحال از پلاسما استفاده کردی
سلول های نوری پلاسما فوق العاده قوی هستند و نوری که تولید می کنند بسیار بالاست و از طریق تنظیمات به راحتی اونقدر زیاد می شوند که می توانند چشم رو اذیت می کنند
علاوه بر این از مزایای پلاسماها نسبت به ال ای دی1کنتراست تصویر بالا 2سرعت بالا در تغییر فریم600هرتز که در گرون قیمت ترین ال ای دی ها 480 ودر ارزونترهاش 240 یا 120 هست 3شفافیت رنگها 4قیمت ارزان 5داشتن شیشه محافظ
اگر نمی خواید پول زیادی خرج کنید (بالای 10 میلیون)و شیشه محافظ در مقابل ضربه براتون مهمه و فیلمهای باکیفیت زیاد تماشا میکنید(سرعت بالا در تغییر فریم) پلاسما حتما انتخاب مناسبیه
صرفا گول اسم ال ای دی رو نخورید چون من از همین تلویزیونهای پلاسما خریدم نصاب که اومد گفت خودشم از همینا داره.
در آخر بگم خودم خیلی روی تصویر حساسم و پلاسما سامسونگ f4850 دارم و کاملا راضیم و هنوز پلاسما در پنج مورد بالا که گفتم از ال ای دی سرتره.
اینم بدونید که ال ای دی نداریم اینا همون ال سی دی هستند باهمون لیکوِِئید وفقط نور زمینه شون توسط لامپهای ال ای دی تامین میشه.
اگه این مطالب به دردتون خورد حتما دعام کنید.
st60
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vt60
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vt50
f8500
اگر خروجی نور پلاسماها بالاست دلیل افت کنتراست در مکان های پر نور چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از درک یک موضوع ساده هم عاجزی
khansalar
02-08-2014, 10:21
به نظرم افت کنتراست تصویر تو مکانهای پر نور تو پلاسماهای جدید تقریبا برطرف شده بعدشم شما مگه میخوای زیر نور پرژکتور تلویزیون نگاه کنی تو یه نور معمولی مشکلی نیست
تو فروشگاهها چون نور زیادی دارند ، خریدار تو مقایسه بین تصویر ال ای دی و پلاسما دچار توهم میشه
khansalar
03-08-2014, 10:12
کسی تصویر این X60 پاناسونیک رو ندیده؟؟
بین x60 و سامسونگ 5850 و 4950 و 4850 به ترتیب کدوم ارزش خرید بیشتری دارند ؟
khansalar
04-08-2014, 17:49
نبود کسی؟..........
khansalar
06-08-2014, 16:22
یعنی هیشکی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.