مشاهده نسخه کامل
: msi gx60 desteroyer وارد بازار شد با گرافیک خیره کننده AMD Radeon R9 M290X با قیمت عالی!!!
بالاخره این غول گیم وارد بازار ایران شد.
ماتریس با قیمت 4.350 وارد بازار کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانفیگ :
AMD A-Series A10-5750M 2.50GHz - 3.50GHz - 4M
16GB Memory - 128 ssd + 1TB HDD
AMD Radeon R9 M290X 2GB DX12
15.6" Full HD - Matt
DVD Super Multi
,....
aidin.2014
18-07-2014, 01:41
کجاش غوله بابا
کجاش غوله بابا
دوست عزیز اگه یکم از سخت افزار سر در بیاری متوجه کارت گرافیکش خواهی شد چه قدرتی داره. بازی بتلفید 4 رو حدود 34 فریم تو الترا توسط این گرافیک در این لپتاپ فریم میده. یعنی قدرتش برابری میکنه با gtx870 و حتی بیشتر....
اگه پردازنده اینتل روش بود باور کنید کارایشش ده تا 15 درصد بهتر بود اما قیمتش حداقل بالای 7 میلیون بود. واقعا با این قیمت ارزش خریدش بالاست.
با پردازنده INTEL قدرت این گرافیک از GTX870Mنمره بالاتری میگیره
با پردازنده AMD قدرتش از گرافیک GTX860M نمره بهتری میگیره
در اولین فرصت یه چندتا تست ازین لپتاپ با نرم افزار 3DMARK 11 میزارم....
سلام تو خود سایت ماتریس که اسمی ازش نبرده پس چجوری وارد شده؟؟
اکه منظورتون این مدل هست که اطلا قیافه نداره حیف نیست ادم 4 و نیم میلیون بده به این GE60 APACHE ظاهرش خیلی از این بهتره
mojtabaivi
18-07-2014, 14:50
گرافیکش فوق العاده س... حیف کی سی پی یوش intel نیس
severusss
19-07-2014, 12:33
بلوری داره و واقعا انتخاب مناسبیه..البته برای کسایی که وقتشون رو بیشتر در خونه سپری میکنن و جابجایی زیادی ندارن...چون 3.5 کیلوه...
ام اس آی بیشتر یخواسته فاکتور خوش قیمت بودن رو حفظ کنه..در حالی که ی گرافیک قدرتمند هم روش باشه...با 16 گیگ رم و 128 گیگ اس اس دی وسوسه کنندست.اگه اینتل روش بود قیمتش از 1200 دلار به بالای 1500 دلار میرفت با این گرافیک قدرتمند..ایکاش ام اس آی یکی از کارایی که توش تبحر داره رو انجام میداد و این گرافیکو با 3 گیگ حافظه عرضه میکرد،قیمش حدود 4700 میشد..
تست گرافیک رو در برنامه 3dmark 11 گرفتم . در حالت p امتیاز گرافیک 7000 شد!!! امتیاز سی پی یو هم 2600 . امتیاز کل هم 5100 . واقعا عالیه . من msi ge60 apache داشتم با گرافیک gtx850 امتیاز گرافیک رو 4800 بود. حالا دوستا قدرت گرافیک رو متوجه میشند.( توجه : امتیاز گرافیک gtx760m تو 3dmark 11 برابر 3500 هست )
امتیاز سی پی یود تو ویندوز 7 و ویندوز 8.1 در قسمت ویندوز ریت برابر 7.1 هست. تقریبا برابر با i5 اینتل
دوستان کیف و ماوسش از سری مثل ge60 apache نیست. خیلی با کیفیت تره. ماوسش ازینایی هست که قرمز میشه روش!!! واقعا فوق العاده هست.
من یه مقایسه بین gx60 destroyer و ge60 apache برا دوستان بذارم :
gx60 صفحه نمایش با کیفیت تری داره با زاویه دید بالا . اما اون زاویه دیدش خیلی رو مخه و راضی کننده نیس
سیستم صوتی gx60 فوق العاده هست با ساب زیر لپتاپ که قرار داره آدم متحیر میشه اما ge60 اسپیکرش بلندی داره اما کیفیت اون رو نداره و ساب هم نداره.
کیبرد gx60 از نوع انگلیسیه ولی اون فارسی هم داره
رو gx60 هارد ssd 128 gig toshiba از نوع msata با یه هارد یک ترا هست. هم چنین میتونید کنار اون 128 گیگ یه هارد ام ساتا دیگه هم نصب کنید واقعا عالیه من الان دو تا ssd و یه هارد معمولی روش گذاشتم.
بدنه gx60 کاملا ماته و اصلا براق نداره و از فلز برس خوردس واقعا زیباست. تا از نزدیک نبینید متوجه نمیشید. ge60 هم همینطوره اما به کیفیت gx60 نیست
تو سایت ماتریس اشتباها درایو gx60 رو زده بلوری اما درایوش dvd rw هست.
دوستان میگن سنگینه اما واقعا تا باهاش کار نکنید نمی تونید حرفم رو متوجه بشید . یه مقدار سنگینی ارزش این رو داره که سیستم خنک کندش عالی باشه.
تو پکش هم درایو ویندوز 7 و هم درایور ویندوز 8.1 هست.
جالبه گرافیک دومش از نوع 8650 هست با رم 768 از نوع ddr3 . تو بازی pes 2010 - 2013 - 2014 مقدار رم گرافیک رو مینویسه 2.8 گیگ . یعنی ترکیبی از هر دو....
در کل ارزشش واقعا بالاست اگه پردازنده اش اینتل بود عمرا زیر 6.5 میلیون بدستت نمی رسید با این قیمت واقعا تکه.
severusss
20-07-2014, 07:20
تست گرافیک رو در برنامه 3dmark 11 گرفتم . در حالت p امتیاز گرافیک 7000 شد!!! امتیاز سی پی یو هم 2600 . امتیاز کل هم 5100 . واقعا عالیه . من msi ge60 apache داشتم با گرافیک gtx850 امتیاز گرافیک رو 4800 بود. حالا دوستا قدرت گرافیک رو متوجه میشند.( توجه : امتیاز گرافیک gtx760m تو 3dmark 11 برابر 3500 هست )
امتیاز سی پی یود تو ویندوز 7 و ویندوز 8.1 در قسمت ویندوز ریت برابر 7.1 هست. تقریبا برابر با i5 اینتل
دوستان کیف و ماوسش از سری مثل ge60 apache نیست. خیلی با کیفیت تره. ماوسش ازینایی هست که قرمز میشه روش!!! واقعا فوق العاده هست.
من یه مقایسه بین gx60 destroyer و ge60 apache برا دوستان بذارم :
gx60 صفحه نمایش با کیفیت تری داره با زاویه دید بالا . اما اون زاویه دیدش خیلی رو مخه و راضی کننده نیس
سیستم صوتی gx60 فوق العاده هست با ساب زیر لپتاپ که قرار داره آدم متحیر میشه اما ge60 اسپیکرش بلندی داره اما کیفیت اون رو نداره و ساب هم نداره.
کیبرد gx60 از نوع انگلیسیه ولی اون فارسی هم داره
رو gx60 هارد ssd 128 gig toshiba از نوع msata با یه هارد یک ترا هست. هم چنین میتونید کنار اون 128 گیگ یه هارد ام ساتا دیگه هم نصب کنید واقعا عالیه من الان دو تا ssd و یه هارد معمولی روش گذاشتم.
بدنه gx60 کاملا ماته و اصلا براق نداره و از فلز برس خوردس واقعا زیباست. تا از نزدیک نبینید متوجه نمیشید. ge60 هم همینطوره اما به کیفیت gx60 نیست
تو سایت ماتریس اشتباها درایو gx60 رو زده بلوری اما درایوش dvd rw هست.
دوستان میگن سنگینه اما واقعا تا باهاش کار نکنید نمی تونید حرفم رو متوجه بشید . یه مقدار سنگینی ارزش این رو داره که سیستم خنک کندش عالی باشه.
تو پکش هم درایو ویندوز 7 و هم درایور ویندوز 8.1 هست.
جالبه گرافیک دومش از نوع 8650 هست با رم 768 از نوع ddr3 . تو بازی pes 2010 - 2013 - 2014 مقدار رم گرافیک رو مینویسه 2.8 گیگ . یعنی ترکیبی از هر دو....
در کل ارزشش واقعا بالاست اگه پردازنده اش اینتل بود عمرا زیر 6.5 میلیون بدستت نمی رسید با این قیمت واقعا تکه.
به خاطر موسش هم که شده ارزش خرید ش رفت بالا..موس بی کیفیت روی آپاچی اعصابمو بهم ریخته بود که نکنه ماتریس همیشه با این موس عرضه میکنه،خیالم راحت شد...اگه GS70 نتونستم بخرم،انتخاب قطعیم همینه.
سلام ظاهرش و قطرش نسبت به اپاچی چطوره؟؟ زیاد گنده و زشت نیست؟؟؟؟ اخه لپ تاپ باید قشنگ باشه لطفا راهنمایی کنید:n27:
severusss
20-07-2014, 09:22
سلام ظاهرش و قطرش نسبت به اپاچی چطوره؟؟ زیاد گنده و زشت نیست؟؟؟؟ اخه لپ تاپ باید قشنگ باشه لطفا راهنمایی کنید:n27:
بزرگتره و قطرش هم خصوصا در قسمت عقبش بیشتره،وزنشم حدود 1 کیلو بیشتره،ولی قیافش زیباست و به قولی وقتی درشو باز میکنی انگار با یه دستگاه فرازمینی روبرو میشی..
ظاهر بزرگی داره اما ظاهرش خشن و گیمینگه..
حالا یه نفر وزنش براش مهمه،یه نفر هم ظاهرش براش مهمتره...
بستگی به خودت داره.
severusss
23-07-2014, 03:43
عالیییییی..مبارکت باشه...فنش برات بچرخه.
قربونت یه فریم ریت تو بازیایی مثل Crysis 3 \Battle4\Watch Dogs\Call of Ghosts بگیر که ببینیم سی پی یو چقدر از کارایی گرافیک کم میکنه...چون مطمئنن میدونی که گرافیکش نمیتونه تهش اون قدرت اصلییشو نمایش بده..فک کنم 10 درصد افت داشته باشه..با Fraps یه فریم بگیر تو اولترا و ماکس(تو ماکس Anti analising رو آف کن..یا بذار رو حداقل،چون خودش آنتی خیلی سنگین میکنه،خصوصا 8x - 16x)
منتظریم...
msi gx60 destroyer
FPS-Average
Tomb Raider
43.7 (Ultra Settings @1920 x 1080)
F1 2013
38 (Ultra Settings @1920 x 1080)
Battlefield 4
39.45 (Ultra Settings @1920 x 1080)
severusss
23-07-2014, 18:14
:12::27::27::27::27::12:
تصاویر لپتاپ خودم : دوربین خوب دم دست نبود:n19:
زاویه دید رو برو :
زاویه دید از بالا :
زاویه دید از بغل :
yoosefshaskol
23-07-2014, 22:35
این لپ تاپ واقعا واسه بازی همه چی تمومه.ولی به نظرم واسه همه کارها ge60 مناسب تره
severusss
24-07-2014, 03:35
من فک میکنم که 4 حالت داره... شما جابجایی زیادی دارید و یه نوت بوک قابل حمل میخواید تا به راحتی همه جا با خودتون ببرید،این خودش دوحالت داره،اگه پول داشته باشید بهترین گزینه سری GS هست که از 1600تا2200 دلار متغیره...اگه پول ندارید باید برید سراغ سری GE...که سری GE کلا صرف اقتصادی بیشتری داره.
حالت دوم اینه :شما جابجاییتون زیاد نیست و صرفا به دنبال یه Desktop replacement میگردید که گاهی ببرید بیرون با خودتون...اینجا اگه پولت نرسه میری سراغ GX ها... اما اگه پول داشته باشی میتونی بری سراغ GT..که از 1400تا3000دلار داره و یه مدلشم حول و حوش 4000تاست...که از لحاظ قدرتی GT ها بسیار متنوعند...اینجا هم GX صرفه اقتصادی فوق العاده ای داره،برای کسی که واقعا دوس نداره پول خیلی زیادی (6ومن به بالا) برا یه لپ تاپ سنگین بده..
حالا تو ایران با توجه به محدودیت واردات،انتخابا خیلی محدود تر هم میشه...
بیشتر با توجه به این دلایله که یه نفر میره GE60میخره،یه نفرم GX60...
واقعا چه گرافیک غولی داره. تو رده بندی از gtx870m هم بالاتره!!!:n19:
lord Asghar
10-08-2014, 17:33
سلام
این لپتاپ gx60 ساب ووفر هم داره؟سیستم صوتیش به پای n550 میرسه؟(این ساب ووفر ایسوس منو کشته:n02:
)
از لحاظ زاویه دید و کیفیت صفحه نمایش هم که بالاخره ما نفهمیدم که صفحه نمایش ips n550 بهتره یا TFT gx60 ?
با اون ضخامت 55 میلیمتر و باتری 9 سلولی که میشه جدا کرد واقعا تو اون قیمت واسه بازی رو دست نداره
فقط دوستانی که این لپتاپو دارند یه زحمتی بکشند ببینند تو بازی هایی مثل battlefield 4 یا assassins creed 4 که گرافیک بالایی دارند تو حالت الترا با 16x انتی الایز چنتا فریم میده ممنون میشم.چون من به شخصه فکر میکنم که AMD A10 5750m واسه m290x گلوگاه ایجاد کنه.ای کاش به جای 5750m از 3630qm یا حداقل از 2670qm استفاده میکرد(اینجوری هم ارزونتر میشدو هم کارایی زیاد افت نمیکرد):n27:
متاسفانه اون ریویوی هم که notebookcheck از این لپتاپ گذاشته با cpu 4600m هست که باز از 5750m هم ضعیفتره
Public Enemy
11-08-2014, 00:31
اولا مبارک باشه MRG جان . :n16: ایشالا قراره شیرینی خامه ای مهمونمون کنی دیگه ؟!
-----------------
ثانیا ممنون می شم مطالبتون رو با فونت کوچیک بنویسین . به خدا با فونت کوچیک بهتر می بینیم !
اگر هم به خودتون نوشته های خودتونو نمی بینین از طریق مرورگر زوم کنین نه اینکه با فونت بزرگ بنویسین.
با تشکر
بله دوستان این مدل ساب داره و سیستم صوتیش فوق عالیست.
زاویه دیدش واقعا عالیست. و مخصوص بازی ساخته شده. اما ips ایسوس تو زاویه دید خیلی تند بهتره هست..
ایجاد گلوگاه بخاطر این هست که افت فرکانس ایجاد میشه. من تو فروم msi یه برنامه گرفتم که فرکانس پردازنده رو رو 3.2 تا 3.5 قفل میکنه تا پایین تر نیاد.
lord Asghar
04-09-2014, 19:48
سلام
ویندوز 8.1 تو حافظه ی SSD gx60 تو چند ثانیه بوت میشه؟
AMD پدر سوخته!! کاش msi به جای APU(به اصطلاح رده بالا و جدید:n24:) از Cpu های رده متوسط استفاده میکرد مثل 4500u وضعیت خیلی بهتر میشد
من بین این مدل و y50 که تازه700 هزار تومن هم ارزونتره موندم ولی خوب باتری y50 هم جدا نمیشه که همین مورد هزینه ی اصطحلاک رو کلی میبره بالا
از یه طرف هم آدم دلش نمیاد 4710 HQ رو ول کنه 4335000 تومن بده به یه لپتاپ که پردازندش حتی از q9400 قدیمی منقرض شده که تازه اونم تو بعضی موارد بهتر از5750:n04:هست بده
سلام
ویندوز 8.1 تو حافظه ی SSD gx60 تو چند ثانیه بوت میشه؟
AMD پدر سوخته!! کاش msi به جای APU(به اصطلاح رده بالا و جدید:n24:) از Cpu های رده متوسط استفاده میکرد مثل 4500u وضعیت خیلی بهتر میشد
من بین این مدل و y50 که تازه700 هزار تومن هم ارزونتره موندم ولی خوب باتری y50 هم جدا نمیشه که همین مورد هزینه ی اصطحلاک رو کلی میبره بالا
از یه طرف هم آدم دلش نمیاد 4710 HQ رو ول کنه 4335000 تومن بده به یه لپتاپ که پردازندش حتی از q9400 قدیمی منقرض شده که تازه اونم تو بعضی موارد بهتر از5750:n04:هست بده
سلام دوست عزیز جایی رو سراغ داری که با 4710 hq بفروشن؟؟
من هم بین این دو تا مونده بودم اما لنوو رو میخوام بگیرم چون هم ظاهر بهتری داره و کلا به نظر من بهتره سی پی یو این دستگاه شدیدا گلوگاه ایجاد میکنه که مناسب نیست
Public Enemy
04-09-2014, 20:45
دوستان محترم خواهش می کنم اینقدر دبگه جو ندید !
توضیحات در ارتباط اینکه msi چرا از پردازنده دیگه در این مدل استفاده نمی کنه قبلا داده شده .
گلوگاه نیز با این پردازنده نسبت به پردازنده های اینتل طبیعی هست . اما فراموش نکنیم این لپ تاپ برای گیمبنگ ساخته شده و با توجه به اینکه فریم ریت مناسب بازی ها 60 یا 30 بسته به موتور هست . در اکثر بازی ها فریم ریت نزدیک به همین کانفیگ با پردازنده اینتل هست . اگر می بینین یه بازی مثل فیفا هم افت فریم شدیدی داره باز هم میانگین فریم ریت بالاتر از 60 فریمه که تاثیری در اجرای بازی نداره و هم چنان روانه .
به هر حال اگر کاربردتون گیمینگ هست این مدل در این رنگ بهترین انتخابه و انتخاب اول بنده هست البته نظر شخصیمه . اگر محاسبات سنگین دارین بهتره به فکر مدل دیگه باشین .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.