مشاهده نسخه کامل
: Assassin's Creed: Unity
CATALONIA
16-07-2014, 14:34
ASSASSIN'S
C R E E D
U N I T Y
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سازنده : Ubisoft Montreal
ناشر : Ubisoft
کارگردان : Alexandre Amancio
سری : Assasin's Creed
موتور بازی : AnvilNext
پلتفرم ها : PS4 , Xbox One , PC
تاریخ عرضه : October 28, 2014
سبک بازی : Action-adventure , Stealth
مود ها : Single-player , multiplayer
باكس شات : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقدمه
پاریس با شکوه ، این بار غرق در خون ! Ubisoft ما را به اعماق انقلاب فرانسه می برد جایی که Arno Dorian به دنبال آشکار سازی چهره های واقعی در پس پرده حکومت فرانسه است . به AC:U خوش آمدید !
جدید ترین نسخه AC بی شک بزرگترین و عظیم ترین در این سری خواهد بود . سال 1789 . در خیابان های پاریس ، مردم گرسنه به دنبال عدالت می گردند و از هیچ تلاشی فرو گذار نمی کنند . در این هرج و مرج ، مرد جوانی به نام Arno Dorian ، زخم خورده به خاطر از دست دادن کسانی که زمانی آن ها را دوست داشت ، پا در مسیر ظالمانه و خونین انقلاب می گذارد . جایی که از او یک Master Assassin واقعی ساخته می شود .
چرا انقلاب فرانسه ؟ شاید این سوال شما هم باشد . در جواب باید گفت که سری AC همیشه دست روی اتفاقات تاریخی گذاشته است که مرموز بوده اند و چه چیزی بهتر از انقلاب فرانسه آن هم زمانی که شرکت Ubi فرانسوی است و این فرصت را دارد تا قسمتی از تاریخ کشور خود را به جهانیان عرضه کند .
گیمر ها به لطف موتور بهبود یافته Anvil با بازی ای به مراتب درخشان تر از گذشته روبرو خواهند بود و در این راه از کنترل کامل سیستم پارکور ، سیستم باز بینی شده مبارزات ، مخفی کاری های بیشتر و جمعیت و مردمی پویا تر روبرو خواهند بود . گزینه های شخصی سازی کاراکتر هم در بازی بیشتر از گذشته شده است و گیمر ها توانایی متفاوت ساختن کاراکتر خود در زمینه های مختلف مانند سلاح ، لباس و .. را دارند .
مهم ترین تغییر این نسخه نسبت به نسخه های گذشته وجود co-op چهار نفره در بازی است که حال می توانید در کنار سه نفر از دوستانتان به بازی بپردازید و تمام موارد شخصی سازی شده شما هم حفظ می شود . در این مود شما باید استایل مخصوص به خود را انتخاب کنید و با مخفی کاری یا قدرت ، فرار از دست دشمنان یا سرعت بهترین شیوه مبارزه را که به کل تیم کمک می کند اتخاذ کنید .
ساخت این نسخه از سال 2010 با تمام شدن ساخت AC: Brotherhood آغاز شده است و در کنار تیم پایه Ubi Montreal تیم هایی نه شهر Toronto, Kiev, Singapore, Shanghai, Annecy, Montpellier, Bucharest, Quebec و Chengdu تیمی قدرتمند برای ساخت این نسخه تشکیل داده اند .
سرپرست نویسندگان بازی پیش از این توانایی های خود را در Fallout : New Vegas به همه نشان داده است . بله او Travis Stout است . در کنار او Alexandre Amancio که پیش از این در ساخت AC: Revelation شرکت داشت قرار دادر که نوید سازندگانی توانا را می دهند . در کنار موتور بهبود یافته بازی سه آهنگ ساز به نام های Chris Tilton و Ryan Amon و Sarah Schachner کار رقم زدن لحظات خاطره انگیز برای ما را دارا می باشند .
گیم پلی
به دلیل انتشار بازی بر روی کنسول های نسل بعد ، سازندگان این توانایی را دارند که پاریس را با 1000 سکنه منحصر بفرد ، هر کدام با حرکات و رفتار خاص خود و عکس العمل های متفاوت بسازند . در کنار وجود مکان های تاریخی در بازی مانند Notre - Dame توانایی ورود به حدود یک چهارم ساختمان های موجود در بازی را دارا هستیم که این مورد میتواند به بهبود حرکات شما و همچنین ایجاد مراحل و ماموریت های فرعی بیشتر کمک کند . ممکن است در دل یک ساختمان متروکه گنجی نهفته باشد یا ماموریتی فرعی انتظار شما را بکشد که تمام این موارد با رفتن روی پشت بام ساختمان با آیکون هایی نمایش داده می شود .
حجم بالای جمعیت و مردم در این نسخه ویژگی های خاص خود را به دنبال دارد . حال پنهان شدن در بین جمعیت راحت تر از گذشته است و ماموریت های فرعی مختلفی و بیشتری در بازی از جمله تعقیب یک جیب بر یا مداخله در یک زد و خورد خیابانی به بازی اضافه شده است .
با توجه به بهبود یافتن سیستم پارکور بازی محل فرود شما از ساختمان ها متفاوت خواهد بود و تعداد گاری های کاهی که باید داخل آن بپرید کمتر شده است . ! ویژگی برتر سیستم جدید پارکور این است که شما دیگر قادر خواهید بود از هر مسیری که میخواهید از هز ساختمانی بالا بروید و دیگر نیازی به عبور از مسیر ها و عوامل محیطی مشخص شده نیست . همچنین Arno نیز در طول بازی با مهارت های بیشتری از پارکور آموزش می بیند که میتواند به شما کمک کند . البته سیستم Skill نیز در بازی وجود دارد .
. علاوه بر سلاح های مختلف در بازی ، وجود Phantom Blade به جای Hidden Blade در بازی تایید شده است . این وسیله علاوه بر این که عملکرد Hidden Blade را در نبرد های نزدیک دارد ، به شما قدرت پرتاب تیر را از فاصله نسبتا دوری را هم می دهد . سیستم مبارزات بازی کاملا بازنگری شده است و بر پایه شمشیرزنی ، ویژگی های جدیدی دارد . در سیستم مبارزه جدید هوش مصنوعی دشمنان شما افزایش یافته و آن ها حرکات خود را با توجه به حرکات شما برنامه ریزی میکنند بدین صورت که باید از تمام مهارت های خود از جمله حمله سنگین ، جا خالی دادن و یا دفاع همزمان استفاده کنید و در بازی دیگر خبری از counter kill ها نخواهد بود . که خود می تواند پیشرفت چشمگیری در راستای بهبود گیم پلی بازی باشد .
مراحل بازی در این نسخه دیگر فقط از یک طریق به اتمام نمی رسند و شما توانایی انتخاب از بین راه های مختلف برای انجام یک ماموریت را دارا می باشید که این به لطف سیستم مخفی کاری جدید در بازی است . البته این روش تبعاتی هم به دنبال دارد به طور مثال اگر در تعقیب یک کاراکتر شناسایی شدید باید با فرار از دست ماموران دست و پنجه نرم کنید .
co-op
یکی از تفاوت های قابل توجه در بازی که برای اولین بار در این نسخه اعمال شده است ، توانایی بازی با 4 نفر می باشد . برای این مود شما باید وارد Tavern ها ( میخانه ها یا بار ها ) شده که به منزله یک social hub در بازی می باشد . اگر گیمر های دیگر در ماموریت باشند شما آن ها را به صورت ghost ( روح مانند ) مشاهده میکنید و می توانید به آن ها در خواست همکاری داده تا در این صورت هر دو از آخرین چکپوینت به ادامه ماموریت بپردازید . تا 4 نفر در این مود قابل دسترسی می باشد که البته شما در بازی خود همیشه نقش Arno را خواهید داشت و دیگر شخصیت ها به صورت random به شکل دیگر برادران در بازی خواهند بود . بیشتر مراحل در بازی توانایی انجام به صورت 4 نفره را دارا میباشند همان طور که تک نفره هم میتوان همه آن ها را انجام داد ولی تایید شده است که مراحلی در بازی وجود دارد که فقط به حالت تک نفره قابل انجام است . کارگردان بازی Amancio اعلام کرده است که توقع دارد گیمر ها یک سوم زمان بازی را در حالت co-op سپری کنند .
با تایید وجود مد 4 نفره در بازی ، جنجالی که به پا شد مربوط به عدم حضور شخصیت زن در بین این 4 کاراکتر قابل بازی بود که بسیاری از آن به عنوان یک ضعف اساسی در بازی یاد کرده اند . در پی آن Amancio گفت " حضور شخصیت زن در بین کاراکتر ها به منزله دو برابر شدن کار ما در ساخت بازی بود . کاراکتر زن انیمیشن های جدید ، حرکات جدید در مبارزات و صدا و شخصیت سازی های منحصر به فرد خود را خواهد داشت که به خاطر این که ما به دنبال ارائه یک بازی درجه یک از همه لحاظ هستیم و زمان نیز اندک است نمیخواستیم با ایجاد یک شخصیت زن از کیفیت بازی کم شود " در پی آن کارگردان انیمیشن بازی Bruno St-André هم گفت " وجود شخصیت زن به منزله ایجاد 8000 انیمیشن جدید در بازی می باشد " البته بحث به اینجا ختم نمیشود و بسیاری از فعالان بازی این امر را مضحک خواندند که چطور بازی ای که ده استدیو Ubi مشغول ساخت آن هستند و از سال 2010 هم ساخت آن آغاز شده است از کمبود وقت و نیرو صحبت میکند در این بین Jonathan Cooper کارگردان ACIII گفت " وجود شخصیت زن در بازی برای من به منزله کار یک یا دو روز است و نه اضافه کردن 8000 انیمیشن جدید " و انتقاد ها به همین جا ختم نشده است و بسیاری از اهالی بازی از جمله Brenna Hillier از VG247 و Tim Clark از PC Gamer از این رویه انتقاد کردند . اما در پایان Ubisoft در بیانیه ای در پاسخ به تمام انتقاد ها اعلام کرد " تمام تمرکز AC:U بر روی شخصیت اصلی بازی و خط داستانی آن است که گیمر ها همیشه حتی در co-op هم در نقش Arno خواهند بود وشما با موارد شخصی سازی فراوانی که در بازی وجود دارد قادر خواهید بود شخصیت مورد علاقه خود را بسازید البته در AC:U مسلما شخصیت های زن قدرتمندی خواهند بود ولی شخصیت اصلی که شما با آن بازی میکند برای همه Arno خواهد بود "
تریلر ها
تریلر معرفی بازی
حجم : 8 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تریلر بازی در E3 2014
حجم : 20 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nematic_Trailer_US/180px-Assassin%27s_Creed_Unity_E3_2014_World_Premiere_Ci nematic_Trailer_US.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تریلر گیم پلی بازی
حجم : 50 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er/180px-Assassin%27s_Creed_Unity_Revolution_Gameplay_Trail er.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تصاویر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منابع
Wikipedia
AC Wiki
amir0098hd
17-07-2014, 08:40
شهاب جان دستت درد نکنه.
این سری بازی هم انگار زده رو دست سری COD :n09:
یک جورایی بیس و کارکترهارو داستان و شخصیت همه چی دیگه داره تکراری میشه و من یکی که بعد از قسمت سوم (که اونم افتضاحی بیش نبود) این سری رو به خدا سپردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CATALONIA
17-07-2014, 13:43
اینم عکسی در سرزنش عدم حضور شخصیت زن ( کنفرانس Gaymer X )
:31:
+
توی این سایت هم میتونید اساسین مورد علاقه خودتون رو بسازین : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و بهترین کاراکتر ها در تریلر بعدی بازی به نمایش در خواهند اومد .
در ابتدا یک خلاصه داستانی از بازی گفته میشه که میتونین Skip کنید .
البته سایت یکم سنگین هست و ممکنه طول بکشه تا لود بشه و در آخر هم امکان Share رو بهتون نمیده و مینویسه “This experience isn’t available in your country”
ولی به هر حال جنبه فان و سرگرمی رو داره .
CATALONIA
17-07-2014, 13:47
شهاب جان دستت درد نکنه.
این سری بازی هم انگار زده رو دست سری COD :n09:
یک جورایی بیس و کارکترهارو داستان و شخصیت همه چی دیگه داره تکراری میشه و من یکی که بعد از قسمت سوم (که اونم افتضاحی بیش نبود) این سری رو به خدا سپردم.
خواهش میکنم حامدی ...
میدونی حامد خود منم دیگه بعد از Revelation بازی نکردم ! همون هم فک نکنم تموم کرده باشم .. !
ولی نمایش ها و تریلر های این نسخه واقعا منو امیدوار کرده ...
+
برای کسانی هم که میتونن co-op رو تجربه کنند واقعا جذابیتی بالایی داره !
این رو کی میشه بازی کرد؟
نسخه قبلی رو فقط ما ماهی میگرفتیم هی :دی
MƐΛИĪИƓĿƐSS
18-07-2014, 15:52
سلام. من شنیدم این بازی 28/10/2014 عرضه میشه.
من تمام اساسین های قبلی رو تموم کردم،ولی فکر کنم این یه چیز دیگه ای و خیلی جذاب هستش.
یه سوال داشتم.میگن بعضی از مراحلش چند نفرس.یعنی باید به اینترنت متصل شد یا بازی آفلاینه؟
CATALONIA
18-07-2014, 16:02
این رو کی میشه بازی کرد؟
نسخه قبلی رو فقط ما ماهی میگرفتیم هی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
به به داش یوسف .. نمیدونستم گیمر هم هستی :31:
بازی 28 اکتبر یا 6 آبان به صورت WW ( در سراسر جهان ) عرضه خواهد شد ..
سلام. من شنیدم این بازی 28/10/2014 عرضه میشه.
من تمام اساسین های قبلی رو تموم کردم،ولی فکر کنم این یه چیز دیگه ای و خیلی جذاب هستش.
یه سوال داشتم.میگن بعضی از مراحلش چند نفرس.یعنی باید به اینترنت متصل شد یا بازی آفلاینه؟
برای multiplayer چهار نفره که باید به اینترنت وصل باشید ولی همه مراحل بازی رو به صورت آفلاین تک نفره میشه تموم کرد !
+
دوستان تریلر ها و شات های پست اول برای شما این شکلی نیست ؟
واسه من همیجوری هست که عکس گزاشتی .
من کلا تصاویر به پایین رو ندارم. :n02:
هیچ شاتی دیده نمیشه، با چیز شکن و بدون چیز شکن.
من مثل عکسی که گذاشتی میبینم.کامل....
من کلا تصاویر به پایین رو ندارم. :n02:
هیچ شاتی دیده نمیشه، با چیز شکن و بدون چیز شکن.
کلا تو دیدت با تمام مردم فرق داره :دی این خصیصه به نت ت هم سرایت کرده:n09:
عجب !!!!!
امروز بعد از ظهر که با کروم اومده بودم همه ی عکس ها میومد ولی الان دارم با فایرفاکس میام و صفحه کامل لود میشه ولی هیچ عکسی نمیاد انگار هیچ عکسی وجود نداره . :n13:
CATALONIA
23-07-2014, 19:09
عکسی از Phantom Blade که به تازگی از طرف Ubisoft عرضه شده :
همچنین میتونید خودتون اساسین بشین و یک Phantom Blade به قیمت 60 $ برای خودتون داشته باشین که دارت پرتاب میکنه .
از اینجا میتونید این بسته رو خریداری کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این ها تو ایران هم هست؟:n04:
فکرش رو بکن از فردا اراذل با چاقو باهم درگیر نمیشن :دی
+
کریم اتزیو! :n08:
:n08::n08:
نه خوشبختانه تو ایران نیست :31:
همچنین میتونید خودتون اساسین بشین و یک Phantom Blade به قیمت 60 $ برای خودتون داشته باشین که دارت پرتاب میکنه .
از این ها تو ایران هم هست؟:n04:
فکرش رو بکن از فردا اراذل با چاقو باهم درگیر نمیشن :دی
+
کریم اتزیو! :n08:
Altairezio
27-07-2014, 13:28
جدیدترین تریلر بازی منتشر شد....
دانلود با کیفیت 720 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود با کیفیت 360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
گفته شده گیم پلی بخش داستانی بازی 15 تا 20 ساعت طول خواهد کشید و گیم پلی کلی بازی 100 ساعت است!
و همینطور گفته شده گرافیک گیم پلی و بخش های سینمایی بازی نزدیک به هم خواهند بود به طوری که حرکات صورت هم در گیم پلی اصلی قابل مشاهده خواهند بود و همینطور زمان لودی برای بازی بین بخش سینمایی و گیم پلی نخواهد بود....
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
manuelcalavera
04-08-2014, 18:23
از اون 100 ساعت مثلا" 30 ساعتش باید بیافتی دنبال اون نامه ها ( یا نوت ها یا پَر ها ... ) که بالای خونه ها ظاهر میشن و باید پیداشون کنی و بدویی دنبالشون و اینا :9:
Altairezio
08-08-2014, 13:16
خبر های زیاد و گوناگونی از بازی منتشر شده که من مهم ترین و جالب ترینشونو براتون عنوان میکنم :
*طبق گفته ی یوبی سافت رو این بازی از سال 2010ــه که داره کار میشه و کار بر روش بعد از نسخه ی BrotherHood آغاز شده و یه تیم به صورت انحصاری رو ش کار میکردن.
*مهارت های شخصیت بازی رو هر گیمر میتونه با توجه به خواسته های خودش و با توجه به امتیاز هایی که کسب میکنه توسعه بده...میتونه یه شخصیت بسیار ماهر در مبارزه بسازه یا یه شخصیت ماهر در پنهان کاری یا ...
*مثل نسخه ی II ــی بازی قابلیت شخصی سازی زره و لباس از زره پاها گرفته تا زره و کلاه خود سر قابلیت شخصی سازی دارن و میشه به انتخاب گیمر جوری انتخاب بشن که شخصیت بتونه سلاح بیشتر با خودش حمل کنه یا جوری باشه که سریع بتونه پنهان بشه تو شولوغی ها ...
*همه ی مرحله هایی که به صورت Co-Op هستن رو کابر میتونه به صورت تنها و Solo جلو بره و مشکلی نخواهد داشت...
*دیگه اتو فِیلی (AUTO-FAIL) بازی نخواهد داشت و ممکن است با انواع اقسام عکس العمل ها و کار های گیمر اتفاقات خاصی بیوفتد و هیچ چیز تکراری نخواهد بود...و دیگر هیچ desynchronized ای برای دیده شدن و شناخته شدن شخصیت بازی در ماموریت ها وجود نخواهد داشت...
*نوعی دیگر از اسسینیشن (Assassination) های فرودی (از روی بلندی ها بر روی هدف) ایجاد شده در بازی که سوای حالت های قبلی هست(ولی سریع تر از آنها) و حالت های قبلی همچنان پا بر جا میباشند.
*جای جالب بازی هم بی شک باز بودن واقعی و نه لحظه ای داخل ساختمان هاست...به طوریکه شما میتوانید برای فرار از دست نگهبانان به داخل ساختمان ها فرار کنید(البته شاید در داخل ساختمان ها هم نگهبانانی وجود داشته باشند) و همینطور میتوانید از داخل ساختمان ها برای پنهان شدن برای کشتن هدف یا پنهان شدن پشت پنجره ها و یا ... استفاده کنید.
*ساختمان ها به گفته ی یوبی به اندازه ی واقعی درست شده اند و به اصطلاح مقیاس 1:1 را دارا میباشند و تراکم و تعداد ساختمان ها شاید بیشتر از هر بازی ای باشد که تا کنون بازی کرده اید.
*مود پنهان کاری (Stealth Mode) جوری طراحی شده که با وجود نرم تر شدن و آرام شدن صدای قدم ها سرعت بازیکن همچنان حفظ میشود تا به نگهبان یا سرباز مورد نظر ، به راحتی نزدیک شوید.
*سیستم جدیدی برای کاور و پنهان شدن طراحی شده که گیمر به راحتی و بی سرو صدا میتواند محیط اطراف را رسد کند.
*نگهبان ها دیگر قادر نخواهند بود که به صورت اتوماتیک شما را شناسایی کرده و همگی به سمت محل شما هجوم بیاورند...اینبار اگه آلرت عمومی پخش نشود همه از محل شما باخبر نخواهند شد...و اگر هم اینطور باشد شما میتوانید با جابجایی از درگیر شدن جلوگیری کنید و یا حتی از دست سرباز ها و نگهبان ها فرار کنید.
*سیستم مبارزه هم در بازی تغییر کرده و نسبت به قبل سخت تر شده...مبارزه با 2 یا 3 نفر شاید راحت باشد ولی مبارزه با 5 نفر سخت تر است و نیاز به هوشیاری کامل دارد و باید به عمل ها و عکس العمل ها و حتی سلاح های سرباز ها توجه کرد...
*جای جالب تر بازی هم اینجاست که دزد و پلیس هر دو در بازی وجود دارند و شاید دزد ها جلوی پلیس ها به شما حمله کنند و از شما دزدی کنند...ولی پلیس ها هیچ عکس العملی انجام نمیدهند تا تحریک شوند، یا شما میتوانید با جایزه تعیین کردن پلیس ها را به دنبال دزد ها بفرستید و به ادامه ی کار بنگرید...
*شما تنها با 20 دقیقه بازی از چرخه ها و روند های جدیدی که در بازی استفاده شده اند مطلع خواهید شد که خیلی هیجان آور و جالب خواهند بود.
*در یک جای شلوغ ممکن است حتی 30,000 نفر وجود داشته باشند.
>>ذکر در جای دیگر با منبع مترجم<<
Hamid Hamid
10-08-2014, 08:58
سلام ...
تریلرش رو دیدم ، مثل همیشه نکته ی شگفت انگیز این بازی از گذشته تا به حال گرافیک فوق العاده ی اونه ، واقعا محشره ، یه جاهایی من فکر می کردم دارم فیلم می بینم. البته منم مثل دوستانی که گفتن یکی 2 سری قبل رو داشتم ، اما خیلی شوقی به اتمام اون نداشتم ، درست خاطرم نیست کدوم سری بود ( احتمال زیاد revelation ) اما حتی داستانش خیلی جالب نبود و به نظرم هم داستان ضعیف بود و هم فرآیند ها تکراری و یکنواخت. اما این تریلری که از این سری دیدم واقعا منو جذب کرد و به نظرم امیدوار کننده هستش و به احتمال 99 درصد حتما بازی رو دنبال خواهم کرد. نشون داد که یه سری مسائل هم کمی تغییر کرده تو بازی مثل همون ساختمون ها و ...
amir0098hd
10-08-2014, 09:10
تصاویر بازی :
amir0098hd
10-08-2014, 09:11
SA3EDLORD
11-08-2014, 01:01
من از revolution به این طرف دیگه بازی نکردم. اون سرخپوسته هم وسطش ول کردم .منی که عاشق این بازی بودم.
اما با دیدن تریلر و گیم پلی این سری واقعا هیجان زده و امیدوار شدم. امیدوارم ac و cod دوباره به اوج برگردن:n02:
یدونه دیگه هم همزمان با این میخوان بدن فقط واسه 360 و ps3 اون چجوریه؟؟؟؟اخه اینا تکی که بیرون میدادن تنوع نداشت حالا دوتا دوتا میدن بیرون چ شود:n02:(چ گندی ب پا شود:n02:)
اگه خیلی هنر کنن فک کنم یکیشو گند میزنن میشه یکی توضیح بده قضیه چیه؟؟؟:n13:
campuzlit
13-08-2014, 14:26
یدونه دیگه هم همزمان با این میخوان بدن فقط واسه 360 و ps3 اون چجوریه؟؟؟؟اخه اینا تکی که بیرون میدادن تنوع نداشت حالا دوتا دوتا میدن بیرون چ شود:n02:(چ گندی ب پا شود:n02:)
اگه خیلی هنر کنن فک کنم یکیشو گند میزنن میشه یکی توضیح بده قضیه چیه؟؟؟:n13:
خیلی سادست. کنسول های قدیمی از رده خارج شدن و کم کم از اجرای بازهای جدید باز می مونن. پس نسخه Unity به دلیل پردازش سنگین فقط برای نسل جدید + PC منتشر می شه.
یوبی هم می دونه که اساسین یکی از درآمدزاترین IP هاست. در نتیجه یه نسخه هم برای نسل قدیم منتشر می کنه که یه پولی به جیب بزنه.
Altairezio
15-08-2014, 05:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جدید ترین تریلر گیم پلی بازی منتشر شد.....
دانلود با کیفیت 720p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود با کیفیت 1080p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SA3EDLORD
15-08-2014, 14:09
ترکوندن......چه نورپردازی قوی ای داره.........خیلی رو ظاهر بازی کار کردن.
هنوز معلوم نیست اما فک کنم تو این سری زیاد رو شخصیت پردازی و کارکتر اصلی مانور ندادن. ینی اون حسی که ما نسبت به الطائر و اتزیو داشتیم به خاطر شخصیت پردازی قوی و فوق العاده بازی بود اما ایندفعه فکر نکنم اونطوری باشه.
تصاویر جدید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
ویدیو گیم پلی بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جدید ترین تریلر گیم پلی بازی منتشر شد.....
دانلود با کیفیت 720p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود با کیفیت 1080p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیزواقعا حال دادی بااین تریلرت دستت دردنکنه
من که بی صبرانه منتظرشم که بازی کنم
ایاتاریخ منتشر بازی اعلام نشده وچه زمانی میادبیرون؟
این یوبی ماروداغون کردباتریلراش
Assassin's Creed Unity یک داستان پیچیده و احساسی را روایت میکند
Dan Jeannotte بازیگر نقش Arno: این یک داستان ساده و سیاه و سفید نیست
بر اساس گفته های Dan Jeannotte بازیگر نقش اول که نقش Arno Dorian را بازی می کند داستان بازی جدید اکشن Ubisoft یعنی Assassin's Creed Unity پیچیده و احساسی خواهد بود . او می گوید این طبیعت این بازی بود ( و خشن بودن Arno ) که باعث شد من به سوی این بازی جذب شوم .
وقتی که من متن داستان این بازی را خواندم بسیار تحت تاثیر تعهد نویسنده و یوبیسافت بابت بیان چنین داستانی قرار گرفتم و مشتاق شدم که چنین داستان احساسی و پیچیده ای را تعریف کنم .
بر اساس طبیعت کاری که او باید در Assassin's Creed Unity انجام میداد او گفت : این بسیار عجیب بود که یک لباس motion capture را بپوشی تا بتوانی دقیقا حس فیزیکی کاراکتر درون بازی را داشته باشی . البته این خیلی به او کمک کرد تا بتواند دیالوگ هایش را بگوید چون او دقیقا میتوانست حس کند که Arno کیست .
Assassin's Creed Unity ما را می برد به پاریس و در زمانی که انقلاب فرانسه در جریان است. ما همچنین می دانیم که بازی به شکلی یک داستان عاشقانه را بین Arno که یک Assassin است و زنی به نام Elise که یک Templar است روایت می کند . بازی در 28 اکتبر برای Xbox One, PlayStation 4, و PC عرضه خواهد شد . یک عنوان دیگر نیز به نام Assassin's Creed Rogue که شما را در نقش یک Templar قرار می دهد دو هفته بعد یعنی 11 نوامبر برای Xbox 360 و PlayStation 3 عرضه خواهد شد .
منبع : gamespot
Altairezio
26-08-2014, 18:59
چند اسکرین شات و یک گیم پلی جدید از بازی.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گیم پلی:
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SA3EDLORD
27-08-2014, 04:23
اهنگساز بازی مشخص شده؟
تو این گیم پلی اصلا موسیقی نداره....... خدا کنه اگه موسیقی ساختن مثه نسخه 2 و برادرهود عالی باشه.
Altairezio
27-08-2014, 04:35
فک کنم به خاطر محل بازی که فرانسه ــس و ناحیه اروپاس....جسپر کید انتخاب بشه.....اگه بشه چی میشه.....:n12:
Altairezio
28-08-2014, 21:27
بازی تاخیر خورد.....
به گفته ی تهیه کننده و منتشر کننده ی بازی ،درسته تهیه و تدوین بازی به انتهای کار خودش نزدیک شده ولی به خاطر تست بیشتر و رفع مشکلات احتمالی بازی یک ماه تاخیر خورد تا بهترین نتیجه به دست گیمر برسه....
البته گفتن که متشکرن از صبوری گیمر ها ولی این زمان کوتاه ارزش صبر را خواهد داشت و ما میخواهیم بازی چیزی استثنائی از آب در بیاید.
پس با این اوصاف تاریخ انتشار بازی به 11 نوامبر تاخیر خورد.
یوبیسافت 3 تصویر جدید از Assassin's Creed: Rogue منتشر کرد
مشخصات Assassin's Creed: Rogue :
X360, PS3
Published by Ubisoft
Developed by Ubisoft Sofia
French release: November 13 2014
US release: November 11 2014
خدا کنه به سرشون بزنه این رو هم واسه PC بیارن .
یوبیسافت 5 تصویر جدید نیز از Assassin's Creed Unity منتشر کرد که Arno را در موقعیت های مختلف نشان می دهد
مشخصات Assassin's Creed Unity :
PC, PS4, XBOXONE
Published by Ubisoft
Developed by Ubisoft Montreal
یوبیسافت 3 تصویر جدید از Assassin's Creed: Rogue منتشر کرد
مشخصات Assassin's Creed: Rogue :
X360, PS3
Published by Ubisoft
Developed by Ubisoft Sofia
خدا کنه به سرشون بزنه این رو هم واسه PC بیارن .
خیلی چرت میشه برای pcبیاد
الان کنسول های رده هفتمی باید حسرت assassins creed unityرو بخورن نه که ماازاین اساسین بدرد نخوروتکراری خیلی تکراری شده این سری واقعا ازدریاوکشتی خسته شدیم
تریلر جدیدی به نام Hunter Assassin از Assassin's Creed: Rogue منتشر شد
HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تریلر بالایی رو الان دیدم . گیم پلی بازی رو نشون میداد . جالب بود ولی نمیدونم چرا از حرکات بدن کاراکتر تا ضربات شمشیر و یا برفی که میومد ... یه حالتی داشت انگار زیاد روشون کار نشده .
دوستان از دید شما هم به این شکله یا فقط من چنین نظری دارم ؟ :n13:
تریلر بالایی رو الان دیدم . گیم پلی بازی رو نشون میداد . جالب بود ولی نمیدونم چرا از حرکات بدن کاراکتر تا ضربات شمشیر و یا برفی که میومد ... یه حالتی داشت انگار زیاد روشون کار نشده .
من از همون اول همچین احساسی نسبت به انمیشن ها داشتم، یک جورایی نسل جدید نیستن
من از همون اول همچین احساسی نسبت به انمیشن ها داشتم، یک جورایی نسل جدید نیستن
ببخشید،مگه این Assassin's Creed: Rogue فقط برای نسل هفتم نیست ؟
ببخشید،مگه این Assassin's Creed: Rogue فقط برای نسل هفتم نیست ؟
بله علی خان فقط برای کنسول های نسل هفت یعنی X360, PS3 عرضه میشه .
تریلر جدیدی از گیم پلی بخش Co-op بازی Assassin's Creed Unity منتشر شد
در این تریلر حدودا 5 دقیقه ای کارگردان بازی , Alex Amancio توضیحات لازم را درباره ی بخش Co-op به شما میدهد .
wrath of god
12-09-2014, 17:01
دوستان سلام یه سوال دارم این عکس که arno رو در یه لباس دیگه نشون میده برای Co-oP هستش؟
و یه سوال دیگه با این سیستم این بازی با چ کیفیتی اجرا میشه
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت:16 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - لمسی
ممنون میشم جواب بدین...:n26:
wrath of god
13-09-2014, 15:36
دوستان سلام یه سوال دارم این عکس که arno رو در یه لباس دیگه نشون میده برای Co-oP هستش؟
و یه سوال دیگه با این سیستم این بازی با چ کیفیتی اجرا میشه
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت:16 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - لمسی
ممنون میشم جواب بدین...:n26:
دوستان میشه جوب بدین لطفا...
تصاویر جدیدی منتشر شد
سایت Videocardz تصاویری برای مقایسه بین دو کارت گرافیک GTX 980 و GTX 970 منتشر کرده که در این بین تصاویری نیز برای این بازی است .
در این تصاویر افکت هایی که در کارت جدید Nvidia روشون کار شده نظیر +HBOA؛ TXAA؛ PCSS و Tesselation رو مشاهده میکنید .
واقعا به چه نکاته ریزی تو این تصاویر دقت کردن کسی که بازی میکنه دیگه توجهش به درودیوار نیست
اخه این چیه سایه اون دیوار شطرنجی واون یکی دقیق سایش اوفتاده
که مردم برن طرف خرید کارت گرافیکgtx980 این جوری پول درمیارن فقط به خواطر یه ذره سایه زنی ونماش بهتر
ویدیویی جدید منتشر شد
در این ویدیو کارگردان بازی و مدیر پروژه , Alex Amancio , مراحلی با عنوان Black Box در بازی رو توضیح میده .
ویدیویی جدید منتشر شد
در این ویدیو کارگردان بازی و مدیر پروژه , Alex Amancio , مراحلی با عنوان Black Box در بازی رو توضیح میده .
دوست عزیز لیک انلاین داری نگاه کنیم وضعیت اینترنتو که میدونی
تاریخ عرضه فیلم تاخیر خورد
فیلمی که قرار بود از این سری بازی در 7 آگوست 2015 عرضه شود تاخیر خورد و تاریخ عرضه آن 2016 اعلام شد .
منبع : VG274
مدیران و ناظرین عزیز , میدونم باید این خبر در انجمن هنر هفتم گذاشته میشد ولی چون بیشتر طرفدارای این بازی در این تاپیک هستن صلاح دیدم که اینجا بزارم .
اگه خلاف قوانینه این پست رو حذف کنید و یا به هنر هفتم انتقال بدید .
با سپاس :n16:
نام نسخه PC بازی Assassin’s Creed Rogue در صفحه جوایز Uplay نشون داده شد
در هفته ی قبل شایعاتی منتشر شد که خبر از نسخه PC بازی Assassin’s Creed Rogue میداد . امروز در صفحه جوایز Uplay اسم این بازی و پلتفرم PC نمایان شد و این یعنی که به احتمال زیاد این بازی که قرار بود فقط برای PlayStation 3 و Xbox 360 عرضه بشه حالا برای پلتفرم PC هم میاد .
هنوز یوبیسافت حرفی در این مورد نزده و این رو تایید و یا تکذیب نکرده .
منبع : Load The Game
تریلر جدیدی از Assassin’s Creed Rogue منتشر شد
تریلر جدیدی از این عنوان منتشر شد
این تریلر از بخش co-op بازیه .
به نظر من تا به اینجا تنها نکته مثبت بازی همین مد کو-آپش هست ، حالا فارغ از ستینگ بازی که تو پاریسه ....امیدوارم چیزای بیشتری برای نشون دادن داشته باشه.
و بازم خبری مبنی بر ضعف کنسولهای نسل هشتمی
بنابه گفته تهیه کننده ی ارشد بازی جناب Vincent Pontbriand بازی ACU بروی کنسولهای XONE/PS4 در رزولوشن پیش پا افتاده 900P و از اون بدتر در 30FPS اجرا خواهد شد.
کاملا هم پیشبینی میشد بازی از موتور گرافیکی جدید استفاده میکنه و گرافیک بسیار چشم نوازی در PC HIGH END خواهد داشت
ضمن اینکه این بازی بروی کنسولها فاقد هرگونه تکنیک HBAO+, TXAA, PCSS, Tessellation خواهد بود.
پس بیصبرانه منتظر تجربه ACU بروی PC باشید تا از نهایت گرافیک بازی لذت ببرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Assassin's Creed Unity is 900p/30fps on both PS4 & Xbox One - Assassin's Creed Unity for PS4 News ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d_xbox_one.html)
واقعا جای تاسف داره ....
"Technically we're CPU-bound,"
"We were quickly bottlenecked"
senior producer Vincent Pontbriand.
wrath of god
09-10-2014, 18:26
خب...من برای اکس باکس و پلی استیشن متاسفم...راستی من تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (سایت بسیار معتبری در حد پی سی وردلد) که حداقل مشخصات و حداکثرشو نشون داده... و اگه دوست داشتین میتونین برین و ببینینش....
wrath of god
09-10-2014, 20:24
اقا کارو یه سره میکنم اینم برای اینکه ببینین سیستمتون میکشه یا نه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه ویدیوی توپ بزارم؟؟؟بگیرین...راستی داستان آرنو رو نشون میده ببینن دیگه: نمیدونم چرا هر وقت ویدیو رو میبینم گریم میگیره یاد اتزیو خدا بیامرز میفتم :D
wrath of god
09-10-2014, 20:27
ویدیو که بالا گفتم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
majid gamer
14-10-2014, 10:30
این بازی خیلی جالب به نظر میرسه ولی اینکه برای xbox 360 که خیلی ها دارن ازش استفاده میکنن نمیاد خیلی ناراحت کننده است !!؟!!؟؟به نظر شما اینطور نیست ؟
majid gamer
14-10-2014, 10:46
دوستان خبر مهم ! این که میگم مهم واقعا مهمه ها !!!!
Assassin’s Creed جدید برای PS3 و Xbox 360 به زودی معرفی خواهد شد :
در ماه مارس بود که خبر عجیبی از سوی شرکت Ubisoft مبنی بر معرفی دو عنوان جدید برای سری Assassin’s Creed اعلام شد. یکی از آنها تا کنون با نام Assassin’s Creed: Unity برای کنسول های نسل هشتمی Xbox One و Playstation 4 معرفی شده است و جزئیات فراوانی هم از آن بدست آمده اما Ubisoft شرکتی نیست که به همین راحتی بازار کنسول های نسل هفتمی را فراموش کند و اعلام کرد که یک Assassin’s Creed ویژه برای PS3 و Xbox 360 در راه است. مدتی می شود که از این خبر گذشته. تازه ترین جزئیات چیست؟ با اما در ادامه مطلب همراه باشید.
Assassin’s Creed: Unity همانطور که گفته شد قرار است برای Xbox One و Playstation 4 در ۸ اکتبر (مصادف با ۶ آبان) عرضه می شود و از قابلیت co-op با حضور ۴ شخصیت نیز بهره می برد. نام دقیق بازی دیگر در دسترس نیست و صرفا طبق شایعات به آن Assassin’s Creed: Comet گفته می شود. به تازگی آقای Yves Guillemot به عنوان مدیر عامل شرکت Ubisoft در جلسه سرمایه گذاران اعلام کرده اند که بازی جدید به زودی برای PS3 و Xbox 360 معرفی خواهد شد.
Assassin’s Creed: Unity در ماه اکتبر خواهد آمد و Ubisoft نیز در گذشته اعلام کرده بود که دیگر عنوان هم در همین بازه زمانی منتشر می شود. پس تا معرفی رسمی زمان چندان باقی نمانده است و باید خودتان را آماده کنید!
منبع خبر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoud93
14-10-2014, 12:33
و بازم خبری مبنی بر ضعف کنسولهای نسل هشتمی
بنابه گفته تهیه کننده ی ارشد بازی جناب Vincent Pontbriand بازی ACU بروی کنسولهای XONE/PS4 در رزولوشن پیش پا افتاده 900P و از اون بدتر در 30FPS اجرا خواهد شد.
کاملا هم پیشبینی میشد بازی از موتور گرافیکی جدید استفاده میکنه و گرافیک بسیار چشم نوازی در PC HIGH END خواهد داشت
ضمن اینکه این بازی بروی کنسولها فاقد هرگونه تکنیک HBAO+, TXAA, PCSS, Tessellation خواهد بود.
پس بیصبرانه منتظر تجربه ACU بروی PC باشید تا از نهایت گرافیک بازی لذت ببرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Assassin's Creed Unity is 900p/30fps on both PS4 & Xbox One - Assassin's Creed Unity for PS4 News ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d_xbox_one.html)
داداش همین گرافیک رو pc میدونی سیستم چند میلیونی می خواد؟
کنسولا فقط 1.400 قیمتشونه ، سیستم این قیمتی فیلم نمیشه باهاش دید :n09:
داداش همین گرافیک رو pc میدونی سیستم چند میلیونی می خواد؟
کنسولا فقط 1.400 قیمتشونه ، سیستم این قیمتی فیلم نمیشه باهاش دید :n09:
اقااقا این وخودسایت سازنده گفته حالا چرایقه مارومیگیری؟:n02:
سایت اسلامی پیدانکردیم این سایتوگذاشتیم
ولی این دیگه زیادی داره میزنه بالا که کنسول و داغون کرده
:n09:
درضمن این گنده بازی هاالکیه فکرنکنم دیگه سیستم10ملیونی بخواد بهتره شماخودتو ناراحت نکنی کاری نمیکنن pc برتری به کنسول داشته باشه این یه سیاسته
masoud93
14-10-2014, 15:22
اقااقا این وخودسایت سازنده گفته حالا چرایقه مارومیگیری؟:n02:
سایت اسلامی پیدانکردیم این سایتوگذاشتیم
ولی این دیگه زیادی داره میزنه بالا که کنسول و داغون کرده
زیادی نزده بالا ، یوبی برنامه نویس درست حسابی نداره (ابته رو ps4 الکی داره 900p میده بازی رو) ...
وگرنه تو نسل قبل یه نگاه به بازی the last of us و uncharted بنداز ، سیستم 3 میلیونی هم نمیتونه با اون گرافیک اجراشون کنه ...
MƐΛИĪИƓĿƐSS
14-10-2014, 15:54
سلام میدونم بازی تاخیر خورده اما میشه بگید دقیقا چه تاریخی عرضه میشه؟
زیادی نزده بالا ، یوبی برنامه نویس درست حسابی نداره (ابته رو ps4 الکی داره 900p میده بازی رو) ...
وگرنه تو نسل قبل یه نگاه به بازی the last of us و uncharted بنداز ، سیستم 3 میلیونی هم نمیتونه با اون گرافیک اجراشون کنه ...
عزیز شاید به دید یه کنسول باز اوناگرافیکش خوب باشه ولی به دید یه کس که یه گیمرpc اونبازی ها گرافیکش مثل پش.....می مونه تاحالا کامپیوتر 3ملیونی دیدی که عرض میکنید اون بازی ها باگرافیکه پایینشون فقط برا کنسول قرار دادن اگه گرافیک داشتن کامپیوترش هم میومد
گرافیک یه سیستم 3تومنی قوی تراز گرافیک ps4 1700هست
wrath of god
15-10-2014, 15:45
سلام میدونم بازی تاخیر خورده اما میشه بگید دقیقا چه تاریخی عرضه میشه؟
8م ابان دیگه...تاخیر نخورده که:n02:
عنوان Assassin’s Creed: Rogue رسما برای PC تایید شد بالاخره یوبیسافت به شایعات اخیر پایان داد و عنوان نسل هفتمی Assassin’s Creed امسال یعنی Assassin’s Creed: Rogue را به طور رسمی برای PC تایید کرد. همچنین به تازگی تریلری داستانی به همراه تصاویر جدیدی از بازی منتشر شده است که میتوانید در ادامه مشاهده نمایید. بنابر گزارش اختصاصی سینما باکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، شرکت بزرگ و محبوب Ubisoft خالق سری بازی Assassin’s Creed اخیرا عنوان Assassin’s Creed: Rogue را که ابتدا برای کنسول ها نسل هفتم یعنی PS3 و Xbox 360 معرفی شده بود اکنون برای رایانه های شخصی هم تایید شده است. البته طبق توضیحات شرکت Ubisoft نسخه PC با تاخیر از نسخه کنسول ها در اوایل سال ۲۰۱۵ عرضه خواهد شد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])PC داران نیز میتوانند تجربه شکار آساسین ها را داشته باشند
همچنین قابل ذکر است که سایت معتبر IGN از شرکت Ubisoft پرسیده است که آیا این بازی برای کنسول های نسل هشتم PS4 و Xbox One هم منتشر خواهد شد؟ که در پاسخ Ubisoft اعلام کرد :
ما در حال حاضر نمی توانیم درباره ی آن صحبت کنیم و اطلاعاتی به شما بدهیم.
Cast of Characters Trailer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
wrath of god
19-10-2014, 15:06
Cast of Characters Trailer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی ممنون که گذاشتی دقیقا همین ویدیو رو توی سایت گیم اسپات دیدم...خیلی جالبه...:n02:
ازبعضی تریلرها معلوم بود گرافیک ومحیط بازی وبعضی ازمراحل اصلا فرقی نکرده نسبت به blag flag
فقط بروزرسانی شده گرافیک وپردازندش همین بعضی از تریلرهاهم که دروغین بود انیمیشنی بیش نبود
اگه بهینه بشه اصلا سیستم شاخی نمیخوادیوبیسافت گندزد تو واچ داگز که گرافیک بچه گانه سیستم موردنیاز شاخ درمیاووردی
Altairezio
23-10-2014, 13:04
سیستم مورد نیاز و پیشنهادی بازی معرفی شد.....
OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (Only 64-bit supports)
CPU:
Minimum – Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or above
Recommended – Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or above
RAM:
Minimum – 6GB or above
Recommended – 8GB or above
GPU:
Minimum – NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 or above
Graphic Memory minimum – 2GB
Recommended – NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X or above
Graphic Memory Recommended – 3 GB
Sound Card: DX9.0c-compatible
HDD: above 50 GB
+
اصلن مینیمم های بازی منو کشته....:| 680 یا 7970 مینیمم محسوب میشن.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این خبر نیمه رسمیه...
سیستم مورد نیاز و پیشنهادی بازی معرفی شد.....
OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (Only 64-bit supports)
CPU:
Minimum – Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or above
Recommended – Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or above
RAM:
Minimum – 6GB or above
Recommended – 8GB or above
GPU:
Minimum – NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 or above
Graphic Memory minimum – 2GB
Recommended – NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X or above
Graphic Memory Recommended – 3 GB
Sound Card: DX9.0c-compatible
HDD: above 50 GB
+
اصلن مینیمم های بازی منو کشته....:| 680 یا 7970 مینیمم محسوب میشن.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این خبر نیمه رسمیه...
اشتباه شد.....................پاک شود
:n15::n15::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34: :37:
یوبی سافت سیستم مورد نیاز Assassin’s Creed Unity را تایید کرد
اگر اخبار امروز را دنبال کرده باشید قطعا خبر شایعه وار رونمایی از سیستم موردنیاز Assassin’s Creed Unity مشاهده کردید که موجی از ناراحتی را به همراه داشت. طبق سیستم موردنیاز شما برای اجرای بازی در حداقل سیستم موردنیاز به رم 6 گیگابایتی ، گرافیک 680 انویدیا با 2 گیگ رم ، 50 گیگابایت حجم در کامپیوترتان نیازمند هستید. حال یوبیسافت این مشخصات را تایید کرده اضهار داشته بازی در زمان انتشار از کارت گرافیک NVIDIA GeForce GTX 680 یا بهتر، کارتهای گرافیک سری GeForce GTX 700، کارت گرافیک AMD Radeon HD7970 یا بیشتر و سری Radeon R9 200 پشتیبانی می کند. شما در ادامه می توانید مشخصاتی که امروز منتشر شد را دوباره شاهد باشید :
حداقل سیستم موردنیاز
OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64-bit operating system required)
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)
Hard Drive: 50 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers
Additional Notes: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller
سیستم درخواستی
Processor: Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM)
عنوان Assassin’s Creed Unity در 11 نوامبر برای PC,PS4,XBOX ONE منتشر خواهد شد.
منبع
دوستانی که انگلیسی بلدن ویاحالیشونه برن توسایت سیستمشونویه جوری بفهمونن تاجواب بگیرن
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازم حق pcبازاروخوردن نامردااخه مگه xbox1چه سیستمی داشت که اینواجرامیکنه:n28::n28::grrr::grrr::g rrr:
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
بریدتوسایت یه ایرانیه ببینید چی نوشته دمش گرم ابته 3تاپست داده:n08::n08::n08::n08::n08:
wrath of god
26-10-2014, 14:17
الان دارم با خودم فکر میکنم...باید سرو بزارم زیر سنگ روش یه سنگ 800 تنی بزارم.......لعنت به این شانس...XD هاااااااااااااااااا
MƐΛИĪИƓĿƐSS
26-10-2014, 15:51
ای بابا........................
SA3EDLORD
26-10-2014, 16:23
من هر سال 3 عنوان بازی میکنم....PES - COD - و AC
با این اوصاف...بای بای AC
واقعا نسل سوخته به مامیگن
اساسین 1اومدپردازندمون تک هسته ای بود2هسته ایش کردیم چون گفتن نسل جدید باید 2هسته ای باشه پردازندت
اساسینس رولیشن اومد پردازندمون 2هسته ای بود 3هسته ایش کردیم گفتن نسل جدید حداقل پردازش 3هسته ای میخواد
اساسینس 3اومد پردازندمون 3هسته ای بود 4هسته ای کردیم گفتن نسل جدید باید حداقل یه پردازنده 4هسته ای داشته باشی
اساسینس بلگ فلگ اومد پردازندمون 4هسته ای بود 6هسته ای کردیم گفتن نسل جدید حداقل باید یه پردازنده 6هسته ای داشته باشی
اساسینس یونیتی اومد که میگه بایدپردازنده 8هسته داشته باشی ایندفعه زکی خیال باطل فکرکردن میرم پردازنده 8هسته ای میگیرم باید بدونن من بازیه پروانه روبیشتراز یونیتی واون شرکت یوبی سافت کثافت ترجیح میدم
اصلا کی این نسل هامنقرض میشه فردا پردازش 30هسته ای میخواد بازم میگن نسل جدیدحداقل پردازنده 30 هسته ای میخوادبروگمشو گوربابایه نسل
Altairezio
26-10-2014, 21:07
جدیدترین تریلر سینماتیک بازی....
دانلود و مشاهده ی آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CAPITAN MAC
26-10-2014, 21:52
واقعا نسل سوخته به مامیگن
اساسین 1اومدپردازندمون تک هسته ای بود2هسته ایش کردیم چون گفتن نسل جدید باید 2هسته ای باشه پردازندت
اساسینس رولیشن اومد پردازندمون 2هسته ای بود 3هسته ایش کردیم گفتن نسل جدید حداقل پردازش 3هسته ای میخواد
اساسینس 3اومد پردازندمون 3هسته ای بود 4هسته ای کردیم گفتن نسل جدید باید حداقل یه پردازنده 4هسته ای داشته باشی
اساسینس بلگ فلگ اومد پردازندمون 4هسته ای بود 6هسته ای کردیم گفتن نسل جدید حداقل باید یه پردازنده 6هسته ای داشته باشی
اساسینس یونیتی اومد که میگه بایدپردازنده 8هسته داشته باشی ایندفعه زکی خیال باطل فکرکردن میرم پردازنده 8هسته ای میگیرم باید بدونن من بازیه پروانه روبیشتراز یونیتی واون شرکت یوبی سافت کثافت ترجیح میدم
اصلا کی این نسل هامنقرض میشه فردا پردازش 30هسته ای میخواد بازم میگن نسل جدیدحداقل پردازنده 30 هسته ای میخوادبروگمشو گوربابایه نسل
کنسول به خاطر همین موقع ها گذاشتن:n10:
خوب خداروشکر سیستم من راحتی میتونه این اساسینس یونیتی روبکشه :n10:
چون سیپیو سیستمم ازCore i5-2500K قویتره وتوبعضی تست ها بهتراز fx8350بوده ودربعضی هاهم شکست خورده وضعیفتراز fx8350 هست وغیره پس جایه نگرانی برا من نیست :n10:
به قول پست یکی ازدوستان دربالا وبرعکس
من هر سال 3 عنوان بازی میکنم....PES - COD - و AC
وبااین اوصاف بازم AC روهم اجرامیکنم:n12:
مگه قرار نبود پس فردا بازی بیاد ؟
پس چرا زدید 11 نوامبر ؟!!!
مگه قرار نبود پس فردا بازی بیاد ؟
پس چرا زدید 11 نوامبر ؟!!!
اقامگه ساخته ایرانه که بسازن سریع بیاد توایران تا ریلیزشه تاخبرش بیاد معلوم نیست درضمن خودسایتش گفته وتوهرسایت خارجی نوشته سرچ کنی میبینی اگرهم بیاد اول تواروپامیاد ومیچرخه بعد لینکاش واز میشه
واین زمان معلوم نیست شایدتاخیربخوره بازی الان بازی gta vروهم نسخهpc روگفته بودن توابان 2014 میاد که رفت برا2015 تاخیرخورد یه تاریخ چرتوپرتی میدن شماباورنکن
wrath of god
27-10-2014, 14:13
هییییییی.با این سیستم میشه رو low اجرا کرد؟
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک و نیم ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
لطفا جواب بدین
لطفا جواب بدین
سلام
رم وپردازندتون عالیه برا اجرا حتی توتنظیمات بالایه مدیوم
ولی گرافیکتون خیلی برااجرااین بازی ضعیفه که رو low میتونید اجراکنیدگرافیک پایین باشه رم 30گیگ هم باشه بازم جواب گونیست اگه واقعا این سیستم موردنیاز لازم داشته باشه که واقعا بعیده که چجوری تو3ماه تونستن بازی بسازن که ازقدرت gtx680و gtx780 استفاده کنه که گرافیکه gtx850m یا r7 265 که چیزکی نستن برااجرا
بازم فکرکنم دروغ باشه بااین سیستم موردنیازکه مردم بترسن برن گرافیک یا سخت افزارگرون بخرن مگرنه باهمون گرافیکه شما راحت میتونید رومدیوم بازی کنید
wrath of god
28-10-2014, 15:26
سلام
رم وپردازندتون عالیه برا اجرا حتی توتنظیمات بالایه مدیوم
ولی گرافیکتون خیلی برااجرااین بازی ضعیفه که رو low میتونید اجراکنیدگرافیک پایین باشه رم 30گیگ هم باشه بازم جواب گونیست اگه واقعا این سیستم موردنیاز لازم داشته باشه که واقعا بعیده که چجوری تو3ماه تونستن بازی بسازن که ازقدرت gtx680و gtx780 استفاده کنه که گرافیکه gtx850m یا r7 265 که چیزکی نستن برااجرا
بازم فکرکنم دروغ باشه بااین سیستم موردنیازکه مردم بترسن برن گرافیک یا سخت افزارگرون بخرن مگرنه باهمون گرافیکه شما راحت میتونید رومدیوم بازی کنید
ممنونم دوست عزیز ولی اگه الکی بود که یوبیسافت تاییدش نمیکرد..با این سیستم bf4 34 فرییم اجرا میشه...روی very high و بلک فلگ هم رو این 45 فریم بود....بعدا این رو مدیوم و لو و...............گند بزنن یوبسافتو...واچ داگز هم 27 فریم با light aa شده که اگه antialisingش رو خاموش کنیم 30 هم میده........هوووف...خدایا من دلمو صابون زده بودم برای این بازی که حداقل روی high میره ولی حالا...:n28:....خدایا اخه چرا:n30: ...
اخه گندت بزنن ubisoft quebec....اه...چرا دادین به این استودیو اخه...همون ubisoft montreal خوب بود دیگه......نه این که مینیمومش یه پی سی رو له کنه...........اخه مگه چی از ps4 کم داشت pc.....دارم کم کم به سمت ps4 کشیده میشم...با این که رزولوشنش برای این بازی 1600*900هه ولی حداقل روون اجراش میکنه دیگه.....خدایا.......لعنت به این ubisoft quebec........راستی...من میتونم بفروشم یدونه با این مشخصات بخرم....همه چیش مثه همه ولی گرافیکش فک میکنم کمی بهتره....نظر شما چیه؟؟؟با این میتونم چه جوری بازی کنم؟؟؟
پردازنده مرکزی:Intel
Core
i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860m 2GB GDDR5
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Assassin’s Creed Unity - NVIDIA Graphics Optimizations Trailer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتی بازی کالفدیوتی بااین سیستم موردنیازش روx1 باکیفیته 900p هست
اساسینس یونیتی بااون سیستمش روx1 روچه کیفیتی هست؟
وقتی بازی کالفدیوتی بااین سیستم موردنیازش روx1 باکیفیته 900p هست
اساسینس یونیتی بااون سیستمش روx1 روچه کیفیتی هست؟
900P و 30 فریم
Altairezio
31-10-2014, 12:28
تریلر جدیدی از بازی .....
کیفت بالا
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیفیت پایین
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ای بابا
شد 14 نوامبر که !؟
هر روز تاریخ ریلیز تغییر میکنه !
Altairezio
31-10-2014, 20:52
ای بابا
شد 14 نوامبر که !؟
هر روز تاریخ ریلیز تغییر میکنه !
نه تاریخ انتشار بازی همون 11 نوامبره...
14 برا منطقه ی PAL هست....
خوب یکی بازی رو ps4 تست کرده گرافیک بازی عالیه مخصوصا اهنگ بسیارزیبایی که درمیان بازی نواخته میشه من که دیگه طاقت ندارم منم بازیشو میخوام:weird::45:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نسخه-ps4-بازی-assassins-creed-unity-لیک-شد-تصویر-و-ویدئو-از-گ/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pitbull2015
01-11-2014, 10:11
لطفا جواب بدین
سلام. دوست عزیز! خیالت راحت باشه که روی Ultra می تونی راحت اجراش کنی! سیستم شما که از سیستم منم قوی تره(فقط RAM سیستم من بهتره)! من با این سیستم Call Of Duty : Ghosts به اون عظمت با اون گرافیک بالاشو رو Ultra راحت با 30 فریم بر ثانیه اجرا کردم، شما که دیگه جای خود داره سیستمتون! اینم مشخّصات سیستم من!
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 55 × 288 × 428 میلیمتر - وزن: 3.9 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 32 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظههای هیبردی - مشخصات: 384 گیگابایت حافظه SSD با پیکربندی Super RAID 2 + یک ترابایت هارددیسک با سرعت 7200rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 780M 4GB
صفحه نمایش:17 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:Blu-ray Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 8
=============
لپ تاپم MSI GT70 Dragon Edition 2 هست! در کل خیالت راحت باشه که می تونی رو Ultra اجراش کنی! :n16:
سلام. دوست عزیز! خیالت راحت باشه که روی Ultra می تونی راحت اجراش کنی! سیستم شما که از سیستم منم قوی تره(فقط RAM سیستم من بهتره)! من با این سیستم Call Of Duty : Ghosts به اون عظمت با اون گرافیک بالاشو رو Ultra راحت با 30 فریم بر ثانیه اجرا کردم، شما که دیگه جای خود داره سیستمتون! اینم مشخّصات سیستم من!
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 55 × 288 × 428 میلیمتر - وزن: 3.9 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 32 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظههای هیبردی - مشخصات: 384 گیگابایت حافظه SSD با پیکربندی Super RAID 2 + یک ترابایت هارددیسک با سرعت 7200rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 780M 4GB
صفحه نمایش:17 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:Blu-ray Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 8
=============
لپ تاپم MSI GT70 Dragon Edition 2 هست! در کل خیالت راحت باشه که می تونی رو Ultra اجراش کنی! :n16:
سلام دوست عزیزشما ازکجا فهمیدید سیستم ایشون قوی تره؟؟:n04:
گرافیکه سیستمتون که خدایه اسمونیه همینطور رم وسیپیوتون اونوقت شماگرافیکتون روبا gtx850 مقایسه میکنید :n04:
اونوقت چجوری شما 30تافریم گرفتی توکالف دیوتی باسیستم شما 60روهم رد میکنه
wrath of god
01-11-2014, 15:09
من دارم به طرف کارت گرافیک Gtx 860m gddr5 2gb میرم....بای بای :evil::devil:
Altairezio
01-11-2014, 16:56
تصاویر جدید از بازی نسخه ی Ps4
wrath of god
01-11-2014, 18:09
این الان گرافیکش توی عکسا در حد black flag بود ولی سیستمشون 180 درجه با هم تفاوت داره.......
خدایا خودت به ما کم کن :این بازی با حال روی سیستم های ما ultra اجرا شه...و این سیستمی که گفتن فیک باشه....خواهش میکنم آرزومو برآورده کن و نزار جون مرگ شم....
(((الهی آمین)))
این الان گرافیکش توی عکسا در حد black flag بود ولی سیستمشون 180 درجه با هم تفاوت داره.......
خدایا خودت به ما کم کن :این بازی با حال روی سیستم های ما ultra اجرا شه...و این سیستمی که گفتن فیک باشه....خواهش میکنم آرزومو برآورده کن و نزار جون مرگ شم....
(((الهی آمین)))
سلام دوست عزیزحالا چراگیردادید به این بازی:n02: یه اساسینس دیگه توراهه بهتره بیخیال بشید:n09: این بازی بررویه ps4 هم کنداجرا میشه توبعضی ازقسمت هایه بازی واصلی
ماخودمون باکیفیت 500p برااجرابازی شرط بستیم :n09:
wrath of god
02-11-2014, 13:50
سلام دوست عزیزحالا چراگیردادید به این بازی:n02: یه اساسینس دیگه توراهه بهتره بیخیال بشید:n09: این بازی بررویه ps4 هم کنداجرا میشه توبعضی ازقسمت هایه بازی واصلی
ماخودمون باکیفیت 500p برااجرابازی شرط بستیم :n09:
الان دلیلشو به شما میگم من از بچگی(از کلاس جهارم) بازی میکردم........نمیتونم ولش کنم...برعکس شما و دوستان دیگه که این سری براشون کسل کننده و بیخود بود برای من همیشه جالب بود هست و خواهد بود......
بله بازی Assassin's creed rough هست که در راهه....که کمی هم بیخوده چون تمپلار هستی شخصیت داستان shay patric cormac یا shay cormac یک تمپلاز هستش و میری و اساسین میکشی!!!!در ضمن در یکی از مبارزات با adewale میجنگیم....(همون سیاه پوستی که در خدمت edward kenway بود در کشتی که بعد anne bonny میاد جاش و...)در ضمن کشتی رانی در یخ هم داره که بسیار توپه.....ولی گرافیکش یکمی نا امید کنندس.........در حد بلک فلگ هستش و این برای یک بازی 2014 خوب نیست...برای همینه که برای ps3 و xbox 360 اومد و بعد برای پی سی....
(توهین به کنسول بازان نسل هفتم نشه)
bring it on.....شما 500p شرط بستی....یه کسایی ثه من روی 0p شم شرط نبستن:n03:........من خیلی ناراحتم.....حتی بردن یه lamborghini veneno هم منو شاد نمیکنه:n08:
wrath of god
02-11-2014, 14:29
خب یکی دیگه این بازی رو تست کرده روی ps4
من دیگه داره طاقتم سر میاد
الان دلیلشو به شما میگم من از بچگی(از کلاس جهارم) بازی میکردم........نمیتونم ولش کنم...برعکس شما و دوستان دیگه که این سری براشون کسل کننده و بیخود بود برای من همیشه جالب بود هست و خواهد بود......
بله بازی Assassin's creed rough هست که در راهه....که کمی هم بیخوده چون تمپلار هستی شخصیت داستان shay patric cormac یا shay cormac یک تمپلاز هستش و میری و اساسین میکشی!!!!در ضمن در یکی از مبارزات با adewale میجنگیم....(همون سیاه پوستی که در خدمت edward kenway بود در کشتی که بعد anne bonny میاد جاش و...)در ضمن کشتی رانی در یخ هم داره که بسیار توپه.....ولی گرافیکش یکمی نا امید کنندس.........در حد بلک فلگ هستش و این برای یک بازی 2014 خوب نیست...برای همینه که برای ps3 و xbox 360 اومد و بعد برای پی سی....
(توهین به کنسول بازان نسل هفتم نشه)
bring it on.....شما 500p شرط بستی....یه کسایی ثه من روی 0p شم شرط نبستن:n03:........من خیلی ناراحتم.....حتی بردن یه lamborghini veneno هم منو شاد نمیکنه:n08:
خوب هرکی یه نظری داره من ازکشتی رانی تودریاحالم بهم میخوره ولی شماعاشقشی ولی فکرکنم کشتی رانی توبرف عالی باشه تادریا
ماهم مثل شما خوره اساسینیم وکلا دوتا بازی بیشتربازی نمیکنم کالف واساسینس وهرکدومشو چندین بارتموم کردم وهمه بازی هایه اساسینوتموم کردم ولی بلگ فلگ این کشتی رانیه تکراری وپوچش دیگه ادمودیوونه میکنه به غیراز اون نقش زنه که بی غیرتی میشد چون دخترونه بود دیگه گیمری که سرش بره اساسینس یوویتیش نمیره
اونوقت شمازکجامیدونی گرافیکش ناامید کنندس کنسول نسل 7تو2014 وpc تو2015 یعنی گرافیک 2سال پیش روبازیه اساسینسrough براpc هست ماکه همه روبازی میکنیم چه این بیاد چه اون بیاد
همرو درومیکنیم
درضمن من روبهینه بودن بازی 500p شرط بستم اگه نباشه همون رو0p شرط میبندم
wrath of god
02-11-2014, 20:38
خوب هرکی یه نظری داره من ازکشتی رانی تودریاحالم بهم میخوره ولی شماعاشقشی ولی فکرکنم کشتی رانی توبرف عالی باشه تادریا
ماهم مثل شما خوره اساسینیم وکلا دوتا بازی بیشتربازی نمیکنم کالف واساسینس وهرکدومشو چندین بارتموم کردم وهمه بازی هایه اساسینوتموم کردم ولی بلگ فلگ این کشتی رانیه تکراری وپوچش دیگه ادمودیوونه میکنه به غیراز اون نقش زنه که بی غیرتی میشد چون دخترونه بود دیگه گیمری که سرش بره اساسینس یوویتیش نمیره
اونوقت شمازکجامیدونی گرافیکش ناامید کنندس کنسول نسل 7تو2014 وpc تو2015 یعنی گرافیک 2سال پیش روبازیه اساسینسrough براpc هست ماکه همه روبازی میکنیم چه این بیاد چه اون بیاد
همرو درومیکنیم
درضمن من روبهینه بودن بازی 500p شرط بستم اگه نباشه همون رو0p شرط میبندم
من منظورمو اینجوری به شما رسوندم؟؟؟؟من گفتم از کشتی رانی در یخ خوشم میاد
من از کجا میدونم؟خب از این همه ویدیو گیم پلی....نمونش اینه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله منم سعی میکنم از عمل درو در هردو استفاده کنم...
ولی ac unity بیشتر دلمو برد....اینم باحال بود چون تو new york هستش و توی شمال اتلانتیس....که پر از یخ و برفه...در ضمن یه نورهایی به رنگ در شب پدیدار میشه که خیلی جالبه ولی فرانسه یه چیز دیگست.....انقد توی همین تریلر بالایی که برای ps4 داده بودم مکان داشت و وقتی میخوسات از ارتفاع پرش کنه من 1 ساعت پاز نگه داشتم و با تمام دقت محوش شدم...خیلی زیبا بود
در کل کسی احساس منو نمیفهمه که من چقد عاشق این بازی هستم:n12::n12::n12::n12::n12:
اصن میمیرم برای ایر اساسینیت هاش و.....واااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا اااااااااای من روانیه این بازیم.....حتی روزی 9 ساعت هم سابقه دارم.....(سر assassin's creed 3 )
راستی یه سوال بی ربط:
ryse:son of rome برای pc اومد؟؟؟؟
و اگه اومد روی سیستم بالا چه جوری میره؟؟؟ببخشید زیاد شد
من منظورمو اینجوری به شما رسوندم؟؟؟؟من گفتم از کشتی رانی در یخ خوشم میاد
من از کجا میدونم؟خب از این همه ویدیو گیم پلی....نمونش اینه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله منم سعی میکنم از عمل درو در هردو استفاده کنم...
ولی ac unity بیشتر دلمو برد....اینم باحال بود چون تو new york هستش و توی شمال اتلانتیس....که پر از یخ و برفه...در ضمن یه نورهایی به رنگ در شب پدیدار میشه که خیلی جالبه ولی فرانسه یه چیز دیگست.....انقد توی همین تریلر بالایی که برای ps4 داده بودم مکان داشت و وقتی میخوسات از ارتفاع پرش کنه من 1 ساعت پاز نگه داشتم و با تمام دقت محوش شدم...خیلی زیبا بود
در کل کسی احساس منو نمیفهمه که من چقد عاشق این بازی هستم:n12::n12::n12::n12::n12:
اصن میمیرم برای ایر اساسینیت هاش و.....واااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا اااااااااای من روانیه این بازیم.....حتی روزی 9 ساعت هم سابقه دارم.....(سر assassin's creed 3 )
راستی یه سوال بی ربط:
ryse:son of rome برای pc اومد؟؟؟؟
و اگه اومد روی سیستم بالا چه جوری میره؟؟؟ببخشید زیاد شد
دوست عزیز منظورتو خوب فهمیدم شماگفتی Assassin's creed rough برادوستان بیخوده وتکراری ولی شما عاشقش هستی وازتمپلرش بدت میاد اتفاقا منم دیوونه بازیهAssassin's creed rough هستم که اصلا اسمش ادمو دیوونه میکنه دشمن دشمن من که بی صبرانه منتظرشم اگه یونیتی بیاد 3ماه صبرمیکنم بعدبازی میکنم ولی اینو یه هفته هم صبرنمیکنم
من خودم چه روزایی رو24ساعته سر بازی هایه اساسینس که نگذروندم حتی دادوبیدادهم کردم زدیم توسرممون تامراحل ومناطقوکشف کنیم من فکرنمیکنم کسی مثل من 24ساعت الاف باشه بازی کنه:n02:
یونیتی اسمش گنده شده چون روش کارکردن دقیق وزیاد داره جو روکنسول میده وسیستم عجیب وغریب داده بیرون
من گفتم شما ازکجامیدونی گرافیکش پایینه تریلرکه کشکه وفیلماش براکنسول نسل7 هست pc مهمه که چجوری درش میارن :n09:
برید تواین تایپیک ازدوستان بپرسید هرکی تخصصی داره اینجابحثش نیست
wrath of god
03-11-2014, 01:25
چقد تز دنیا عقبم......سال پیش اومده کههههههه.....من جز bf4 و cod ghosts بازی 2013 نمیکنم......در کل یه بدی که این داره اینکه اصن بعد از اینکه تمپلار شدی چیزی به نا hood نداری!!!!!ولی خوب از کشتیش نمیشه گذشت خیلی توووووووووووووووووووووووو وووووووپ بود....مثلا روی کشتی رگباره!!!!یا یه نوع مایعی که برای ضد دنبال شدن استفاده میشه که به جای fire barrals در بلک فلگ اومده که خیلی توپ تره...در ضمن یه نکته ی جالی اینه که شما تو این بازی هم اساسین میکشی هم تمپلار..... و یک رایفل دیگه هم داری بر پشتت که نارنجک و تیر سمی و تیر بیهوش کننده و دیوانه کننده و......+دوتا شمشیر+ دوتا تفنگ+دوتا هیدن بلید....چه شود....وقتی به سلاح های این در برابر یونیتی نگاه میکنی با خودت میگی (این با این همه بند و بساط چطور اصن میتونه راه بره D: )
در کل بازی جالبی خواهد شد....من منتظرشم در ضمن خود ubisoft اعتراف کرده که هندلینگ این کشتیه از jackdaw خیلی بهتره......این بازی هم باید خیلی جالب باشه.....آب و هواشم جتلبه....همش آفتاب و توی جاهای سرد هم خیلی سرد میشه شمال اتلانتیس ادم تف بکنه تفش وقتی برسه به زمین شکسته.....!!
در ضمن haytham هم هستش که میشه نور علا نور....تازه جوانی های achilies (همون پیرمردی که در ac3 با کانر کمک میکنه اساسین بشه) هم هستش که باهاش مبارزه میکنیم....پس متوجه میشیم این بازی از unity یه چند سالی عقبه....در کل من به این بازی(ac rogue ) علاقمند شدم.....امیدوارم گرافیکش خوب باشه....راستی یه سوال راسته که میگن بازی برای pc سال 2015 میادا؟؟
چقد تز دنیا عقبم......سال پیش اومده کههههههه.....من جز bf4 و cod ghosts بازی 2013 نمیکنم......در کل یه بدی که این داره اینکه اصن بعد از اینکه تمپلار شدی چیزی به نا hood نداری!!!!!ولی خوب از کشتیش نمیشه گذشت خیلی توووووووووووووووووووووووو وووووووپ بود....مثلا روی کشتی رگباره!!!!یا یه نوع مایعی که برای ضد دنبال شدن استفاده میشه که به جای fire barrals در بلک فلگ اومده که خیلی توپ تره...در ضمن یه نکته ی جالی اینه که شما تو این بازی هم اساسین میکشی هم تمپلار..... و یک رایفل دیگه هم داری بر پشتت که نارنجک و تیر سمی و تیر بیهوش کننده و دیوانه کننده و......+دوتا شمشیر+ دوتا تفنگ+دوتا هیدن بلید....چه شود....وقتی به سلاح های این در برابر یونیتی نگاه میکنی با خودت میگی (این با این همه بند و بساط چطور اصن میتونه راه بره D: )
در کل بازی جالبی خواهد شد....من منتظرشم در ضمن خود ubisoft اعتراف کرده که هندلینگ این کشتیه از jackdaw خیلی بهتره......این بازی هم باید خیلی جالب باشه.....آب و هواشم جتلبه....همش آفتاب و توی جاهای سرد هم خیلی سرد میشه شمال اتلانتیس ادم تف بکنه تفش وقتی برسه به زمین شکسته.....!!
در ضمن haytham هم هستش که میشه نور علا نور....تازه جوانی های achilies (همون پیرمردی که در ac3 با کانر کمک میکنه اساسین بشه) هم هستش که باهاش مبارزه میکنیم....پس متوجه میشیم این بازی از unity یه چند سالی عقبه....در کل من به این بازی(ac rogue ) علاقمند شدم.....امیدوارم گرافیکش خوب باشه....راستی یه سوال راسته که میگن بازی برای pc سال 2015 میادا؟؟
درسته بازی یه چندسالی عقبه ولی ساخت بازیش به جاست نه یه دفعه تعغیرکنه بله در اوایل 2015 براpc میاد کلا pc توبازیه اساسینس بین کنسول هایه نسل 7ونسل 8 هست که جذابش کرده به خواطر همینه که برتراز کنسوله
یه اساسینس براکنسول نسل7میاد وبرانسل 8نمیاد وبراpc میاد
ویه اساسینس برانسل8میاد ولی براکنسول هایه نسل 7نمیاد ولی براpc میاد
کلا pc تو ساخت بازی براش مشکلی نیست که تواون دوتا کنسول هست یکی قویه یکی ضعیف که pc هم قویه وهم ضعیف
درکل بااین مشخصات ازبازی گفتید عالی ترین بازیه توبهترین موقع وباغرور میاد سیستمش هم نیمه فضاییه :n20:
ولی اساسینس یونیتی رو باید براسیستم موردنیازش حداقل3 الا4سال دیگه باید میساختش اشتباه کردن سریع دادنش بیرون وکیفیتشو ازبین بردن نمیخوام بگم بده ولی براگستردگی وبالابردن کیفیت
باید وقت میذاشتن تابهترین بازی بشه که 2ماهه سیستم غول ومزخرف دادبیرون
wrath of god
03-11-2014, 10:40
درسته بازی یه چندسالی عقبه ولی ساخت بازیش به جاست نه یه دفعه تعغیرکنه بله در اوایل 2015 براpc میاد کلا pc توبازیه اساسینس بین کنسول هایه نسل 7ونسل 8 هست که جذابش کرده به خواطر همینه که برتراز کنسوله
یه اساسینس براکنسول نسل7میاد وبرانسل 8نمیاد وبراpc میاد
ویه اساسینس برانسل8میاد ولی براکنسول هایه نسل 7نمیاد ولی براpc میاد
کلا pc تو ساخت بازی براش مشکلی نیست که تواون دوتا کنسول هست یکی قویه یکی ضعیف که pc هم قویه وهم ضعیف
درکل بااین مشخصات ازبازی گفتید عالی ترین بازیه توبهترین موقع وباغرور میاد سیستمش هم نیمه فضاییه :n20:
ولی اساسینس یونیتی رو باید براسیستم موردنیازش حداقل3 الا4سال دیگه باید میساختش اشتباه کردن سریع دادنش بیرون وکیفیتشو ازبین بردن نمیخوام بگم بده ولی براگستردگی وبالابردن کیفیت
باید وقت میذاشتن تابهترین بازی بشه که 2ماهه سیستم غول ومزخرف دادبیرون
بله بله .......بازی Ac فقط مناسب pc gamers:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12 ::n12::n12::n12::n12::n12: .....خیلی بازی باحالیه.....واقعا توپه...تازه یه چیزی جالبه اینکه توی eagle vision قطب نما داری!!!!!که خطر رو مشخص میکنه.....یه ویدیویه دیگه از گیم پلی:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا لذت بخشه:n02:
Altairezio
03-11-2014, 15:36
گیم پلی جدید از بازی گویای گرافیک حیرت برانگیز بازی...
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9.flv) 20MB
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9.mp4) 159MB
wrath of god
03-11-2014, 18:07
گرافیک بالایی داره ولی سیستم غولی میخواد..............
MƐΛИĪИƓĿƐSS
03-11-2014, 18:18
گرافیک بالایی داره ولی سیستم غولی میخواد..............
سلام.
وایسا بیاد بعد نظر بده:n02::n07:
پیشگویی نکنه؟
wrath of god
03-11-2014, 19:13
سلام.
وایسا بیاد بعد نظر بده:n02::n07:
پیشگویی نکنه؟
محمد جان دوست عزیزم....خود یوبیسافت تاییدش کرده........میخوای الله تاییدش کنه؟:n28:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
03-11-2014, 21:50
محمد جان دوست عزیزم....خود یوبیسافت تاییدش کرده........میخوای الله تاییدش کنه؟:n28:
اونا زیاد حرف میزنن.
توجهی بهشون نکن.
شنیدن کی بود مانند دیدن.
من بازی رو که رم 3 میخواست رو با رم 512 اجرا میکردم:n06:
wrath of god
04-11-2014, 11:23
اونا زیاد حرف میزنن.
توجهی بهشون نکن.
شنیدن کی بود مانند دیدن.
من بازی رو که رم 3 میخواست رو با رم 512 اجرا میکردم:n06:
بحس اجرا نیست....بحس اجرا روی تنظیمات بالا با فریم ریت خوب هستش........وگرنه اجرا روی تنظیمات low کاری نداره که....
MƐΛИĪИƓĿƐSS
04-11-2014, 18:17
بحس اجرا نیست....بحس اجرا روی تنظیمات بالا با فریم ریت خوب هستش........وگرنه اجرا روی تنظیمات low کاری نداره که....
یحث:n02:
نترس تو رو تنظیمات high هم میتونی اجراش کنی:n01:
یحث:n02:
نترس تو رو تنظیمات high هم میتونی اجراش کنی:n01:
اقا نوشتاره دیگه همه موقع سریع نوشتن گاهی اشتباه میکنن دیگه دقت نمیکنه که چجوری نوشتن:n02:
ویوبیسافت گفته این سیستم یعنی این سیستم .......مرداون بازی هایی که رم مورد نیازش 2گیگ وبا یه رم 512و1گیگ اجرامیکردیم:n09:
اصلا هرچی فکرمیکنه ادم.. بغیده که این بازی سیستم غول نخواد بازی بلگ فلگش هم بابالابردن بعضی از تنظیماتش لگ داشت چه برسه یونیتی
اگه شک داری خوب توخیالات فکرکن توتنظیمات اولترا تورزولوشن 1080 بازی میکنی:n01:
واقعا تریلرهایی که کلا ازبازی براpc دیده شد شگفت اوره و180درجه با کنسول فرق میکنه
واقعا زیبا ساختن بازی رو که توهرخیابونش جمعیت زیادی مردم هستذوتریلر هایه تست شده باکنسول اول داشتم پشیمون این بازی ازنظرگرافیک میشدم که تریلرهایه pc ادم وجذب میکنه
نمیخوام بگم کنسول بده اتفاقا خوب هم هست ولی تریلرهایه pc واقعا عجیب و غریبه ازنظر وسعت وپهناوربودن وگرافیک عالی
ازنظروسعت خیابون وجمعیت تو pc خیلی عالی کارشده :n12::n12:
wrath of god
05-11-2014, 16:44
واقعا تریلرهایی که کلا ازبازی براpc دیده شد شگفت اوره و180درجه با کنسول فرق میکنه
واقعا زیبا ساختن بازی رو که توهرخیابونش جمعیت زیادی مردم هستذوتریلر هایه تست شده باکنسول اول داشتم پشیمون این بازی ازنظرگرافیک میشدم که تریلرهایه pc ادم وجذب میکنه
نمیخوام بگم کنسول بده اتفاقا خوب هم هست ولی تریلرهایه pc واقعا عجیب و غریبه ازنظر وسعت وپهناوربودن وگرافیک عالی
ازنظروسعت خیابون وجمعیت تو pc خیلی عالی کارشده :n12::n12:
سلام..دیدی گفتم این از assasin' s cree rogue بهتره؟؟؟؟ولی سیستمش بدجور حالمو گرفت........انتظار نداشتم انقد بالا باشه....در هر صورت امیدوارم هممون بتونیم 60 frame per second روی ultra بگیریم(آرزو بر جوانان عیب نیست)خخخخخخخخخخخ
MƐΛИĪИƓĿƐSS
05-11-2014, 18:56
سلام..دیدی گفتم این از assasin' s cree rogue بهتره؟؟؟؟ولی سیستمش بدجور حالمو گرفت........انتظار نداشتم انقد بالا باشه....در هر صورت امیدوارم هممون بتونیم 60 frame per second روی ultra بگیریم(آرزو بر جوانان عیب نیست)خخخخخخخخخخخ
مگه نگفتی من دارم میرم سراغ گرافیک فلان؟.............بعدشم نوشتی بای.
پس کو؟
wrath of god
05-11-2014, 21:53
مگو نگفتی من دارم میرم سراغ گرافیک فلان؟.............بعدشم نوشتی بای.
پس کو؟
جان؟؟؟؟؟منظور از کو چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(20 سوالی ممنوع:n23::n24:)
تریلر جدید بازی
Assassin's Creed: Unity 101 trailer is all you need to know about murder in Paris
Assassin's Creed Unity: 101 Trailer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farzad460
06-11-2014, 13:08
حاجی نیومدش هنوز ؟؟؟ :n01:
wrath of god
06-11-2014, 13:21
تریلر جدید بازی
Assassin's Creed: Unity 101 trailer isall you need to know about murder in Paris
Assassin's Creed Unity: 101 Trailer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی جالب بود...ممنون بابت ویدیو:n02:
هنوزبراpc منتشرهم نشده
خیلی خوب است
حالا اگه هم بیادبایدیه ماه صبرکرد تاکرکش بیادبدبگیریم :n27:
wrath of god
06-11-2014, 22:22
هنوزبراpc منتشرهم نشده
خیلی خوب است
حالا اگه هم بیادبایدیه ماه صبرکرد تاکرکش بیادبدبگیریم :n27:
من بیصبرانه منتظر این بازی هستم ولی سیستمش نه:n02:....این بازی شاهکار میکنه Alex amancio گیم دایرکتر بازی در رابطه با سیستم جنگی کاری میگوید:جنگیدن با دشمنان بسیار سخت تر شده در ضورتی که جنگیدن با2-3 نفر اسان است ولی 5یا6 نفر نه!!سیستم فایتینگ بازی بیشتر به واقعیت تبدیل شده است در صورتی که انگار خود شما در حال مبارزه با دشمنان هستید
این اطلاعات جدیدی درباره ی بازی بود.
منبع: Gamespot
من بیصبرانه منتظر این بازی هستم ولی سیستمش نه:n02:....این بازی شاهکار میکنه Alex amancio گیم دایرکتر بازی در رابطه با سیستم جنگی کاری میگوید:جنگیدن با دشمنان بسیار سخت تر شده در ضورتی که جنگیدن با2-3 نفر اسان است ولی 5یا6 نفر نه!!سیستم فایتینگ بازی بیشتر به واقعیت تبدیل شده است در صورتی که انگار خود شما در حال مبارزه با دشمنان هستید
این اطلاعات جدیدی درباره ی بازی بود.
منبع: Gamespot
اقاخسته نشدی انقدرمطالب وتریلردیدی :n08: الان من فکرکنم شما ومن یاکسه دیگه بدون بازی کردن هم ازش خاطره وکل مراحل وحرکاتش خیلی وقته میدونیم هنوزبازی نکرده دیگه بدردنمیخوره بازی:n02:
این یوبیسافت دیوونه شده همش تریلرمیده بیرون ومطالب همه دیگه فهمیدن کل مراحلاشو
خوب پس میخوای بااون سیستم موردنیاز تام وجری بازی کنی که میگن خیلی طبیعیه پولش هم طبیعیه :n09:
من کلا اون تریلر تست گرافیک انویدیارو نگاه کردم ووسطاش هم هی اهنگ وتصویرو 1000دفعه عقب جلوکردم که باغرور سمت اون سربازا اهسته میره یا اهسته داره راه مبره ویه اهنگ هم گذاشتن برا ارنو نگاه میکردم :n12:
درضمن مگه مرده 6نفربه یه نفرحمله کنن خود شخصیت آرنو یارونوچه داره اوناروصداکنه میریزن سرشون :n10:
تاالان که کنسولیا هزارتا فرانسه خیالی روازادکردن:n14::n28:
نمیدونم کی این فرانسه واقعی دست pc بازا ازادمیشه :n25::n24::n10:
تریلر انتشار بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
vahidreza2007
08-11-2014, 12:59
دوستان نسخه یونیتی و نسخه rogue چه فرق هایی با هم دارن ؟ چرا دو نسخه منتشر کردن اونم با این فاصله زمانی نزدیک ؟ هر دو نسخه برای پی سی و پلی 3 منتشر میشه ؟
دوستان نسخه یونیتی و نسخه rogue چه فرق هایی با هم دارن ؟ چرا دو نسخه منتشر کردن اونم با این فاصله زمانی نزدیک ؟ هر دو نسخه برای پی سی و پلی 3 منتشر میشه ؟ هرد2نسخه براpc میاد واساسینس یونیتی دارایه گرافیک بالا وپردازش بالا هست وفقط بررویه کنسول هایه ps4وxbx1 وبازیش براکنسول اومده ونسخه pc هم اواخر ابان میاد و اساسینس rogue هم فکرکنم ادامه اساسینس 3باشه وفقط برایه کنسول ps3وxbx360 میاد که فکرکنم توابان ماه یا1ماه دیگه براکنسولش میادتوبازارونسخه pc هم تو بهمن ماه وانتشار دونسخه متفاوت به خواطر کسانی که کنسول هاشون خاک نخوره ساختن اساسینس یونیتی چون دارایه گرافیک بالاهست نتونستن بررویه کنسول هایه نسل7 پیاده کنن به خواطر همین برا کسانی که کنسل نسل7 دارن یه اساسینس دیگه ساختن تاصداشون درنیاد
wrath of god
08-11-2014, 21:54
دوستان نسخه یونیتی و نسخه rogue چه فرق هایی با هم دارن ؟ چرا دو نسخه منتشر کردن اونم با این فاصله زمانی نزدیک ؟ هر دو نسخه برای پی سی و پلی 3 منتشر میشه ؟
اولا سلام...دوم تمام چیز هایی که دوست عزیزمنون اقای امید رض به شما گفتن کاملا درست هستش.....بنده کاملش میکنم....از گرافیک و نسل هفت و ما انتشار بگذریم میرسیم به دوتا شخصیت.....
اول از Arno َشروع میکنم در بازی Ac unity:ارنو یک اساسین هستش که در بچگی پدرش(نا پدریش که یک تمپلاره) به قتل میرسه و ارنو در قبال این ناپدریش احساس مسولیت میکنه و در سن 21 سالگی به انجمن اساسین ها میپیونده که بازی هم در فرانسه و انقلابشو ..... هستش...
ولی بازی assassin's creed rogue که یک داستان کاملا متفاوت داره(180درجه تفاوت) که شما در نقش shay patric cormac هستید که یک اساسین تمپلار شده هستش(assassin turned to templar) که بعد از یه مدت حالا به هر دلیلی عضو تمپلار ها میشه و اساسین میکشه(برای اولین بار در تاریخ Ac) و تقریبا همونجور که دوست گلمون امید رض اشاره کردن ادامه ac 3 هستش تقریبا که در نیویورک هستش و با جیب های پر پول تمپلار ها یه کشتی غول میگیری....در صورتی که تو یونیتی اصن نمیتونی کشتی رانی کنی.....
این هم فرقاشونه:n02: ......در ضمن گرافیک و سیستم مورد نیازشون هم همونظور که بالا گفتم (180 درجه با هم تفاوت داره)+امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
Assassin’s Creed Unity Gold Edition با حجم 40 GB لیک شده . بزودی بازی منتشر خواهد شد .
واونطوری که گفته شده تا3روز دیگه منتشرمیشه حالا ببینیم 3روز دیگه منتشرمیشه:n13:
Spaniuly
11-11-2014, 14:04
کرک بازی هم اومد!
تاپیک مهم میشه فعلا تا ببینیم اوضاش چه جوریاس
Kamyar_AnathemA
11-11-2014, 14:38
یه نفر لطف کنه اسم تمام نسخه های این بازی رو به ترتیب انتشار برای پی سی بگه
مرسی
Altairezio
11-11-2014, 14:44
یه نفر لطف کنه اسم تمام نسخه های این بازی رو به ترتیب انتشار برای پی سی بگه
مرسی
ربطی به تاپیک نداره ولی
AC I
AC II
AC Brotherhood
AC Revelations
AC III
AC Blakflag
AC Unity
+
بازی لیک شده و گلد ادیشن همراه کرک 37.8GB ......:n02:قابل دانلود
AlexMercer
11-11-2014, 20:24
بازی کرک شد(کرک اولیه مشکل داشت) که کرک فیکسش هم اومده. خیلی خوشبینم به این اساسین.
اینم لینک کرک فیکس
اقایون مگه واردبازارایران شده این بازی که میگید کرکش مشکل داره؟
vahidgame
11-11-2014, 20:55
امتیازها اومد و یکمی سورپرایز داره البته از نوع خوبش نه! :دی
Destructoid – 7
Cheat Code Central – 4.4/5
Eurogamer – 7
Gamespot – 7
Joystiq – 2.5/5
IGN – 7.8
Polygon 6.5
CVG – 8
Shacknews – 7
GodisaGeek – 8
متای بازی هم فعلا 74 بودش که خیلی عجیبه
یعنی از این لحاظ الان یکی از بدترین اساسین هاست که منتشر شده!
البته بازی باید خوب باشه
ولی از یوبی سافت اینجوری انتظار نمی رفت
بازی بد با سیستم مورد نیاز ابر رایانه! نوبره!
سیستمی که برای این بازی منتشر شده بود کاملا حقیقت داشت !!!! سیستم زیر تاییدیه خود یوبیسافت هست :
minimum requirements:
AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz
Additional Notes: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller
recommended specs:
Additional Notes: Supported video cards at the time of release: NVIDIA GeForce GTX 680 or better, GeForce GTX 700 series; AMD Radeon HD7970 or better, Radeon R9 200 series — Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.
منبع منبع:
VG247
برااون دسته ازدوستانی که نمیدونن ومیل ندارن به صفحات قبل برن
ودرایورجدید وبهینه کارت گرافیک هایه AMD مخصوص این بازی
ودرایورجدید وبهینه کارت گرافیک هایه NVIDIA مخصوص وبینه شده این بازی
به گفته شرکت هایه سازنده گرافیک هایه AMD و NVIDIA
بااین درایورها همچنین افزایش پرفورمنس به همراه دارید وفقط مخصوص این بازی ساخته شده البته همه بازی هارومیتونید اجراکنید ولی تواین بازی اساسینس یونیتی قدرته بیشتری دارید
Destructoid – 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Cheat Code Central – 4.4/5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eurogamer – 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamespot – 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Joystiq – 2.5/5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
IGN – 7.8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Polygon 6.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CVG – 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Shacknews – 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GodisaGeek – 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kotaku – No ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Time – 3/5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Total Xbox – 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TechCrunch – No Score ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
VentureBeat – 91/100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Digital Fix – 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
US Gamer – 3.5/5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Power Unlimited -85/100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Post Arcade – 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gaming Age – Grade C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Game Informer – 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Trusted Reviews – 9/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Videogamer – 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ShopTo – No Score ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(but Joe liked it!)
Softpedia – 7.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ThisGenGaming – 8.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Games.it-9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pure Xbox – 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Giga Games – 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دقیقا همون چیزی که انتظار داشتم ....به هر حال باز هم به خاطر اتمسفر و " اسسین " بازیش میکنم ، ولی اگه قرار بود اصلشو بخرم منتظر میموندم بیاد رو 30 دلار ...بازی ارزش Day One نداره
wrath of god
11-11-2014, 22:41
سیستمی که برای این بازی منتشر شده بود کاملا حقیقت داشت !!!! سیستم زیر تاییدیه خود یوبیسافت هست :
minimum requirements:
AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz
recommended specs:
Additional Notes: Supported video cards at the time of release: NVIDIA GeForce GTX 680 or better, GeForce GTX 700 series; AMD Radeon HD7970 or better, Radeon R9 200 series — Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.
منبع منبع:
VG247
برااون دسته ازدوستانی که نمیدونن ومیل ندارن به صفحات قبل برن
ودرایورجدید وبهینه کارت گرافیک هایه AMD مخصوص این بازی
ودرایورجدید وبهینه کارت گرافیک هایه NVIDIA مخصوص وبینه شده این بازی
به گفته شرکت هایه سازنده گرافیک هایه AMD و NVIDIA
بااین درایورها همچنین افزایش پرفورمنس به همراه دارید وفقط مخصوص این بازی ساخته شده البته همه بازی هارومیتونید اجراکنید ولی تواین بازی اساسینس یونیتی قدرته بیشتری دارید
خیلی ممنون دوست عزیزم امید رض.....شما استادین به نظر شما چند فریم میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟منکه از الآن همه ی تنظیمات مربوط به گرافیک رو زدم performance و high performance!!!!
واقعا این همه گیم پلی که از بازی دیدم و در رابطه با داستانش روحی دوباره گرفتم....:n02:.....تنها مشکل این بازی سیستم سوپر غولشه ولی در عوض از بازی لذت میبریم...این بازی روش 4سال کار شده
مطمعن باشین چیز خوبی از اب در میاد......یه سوال این بازی کی میاد ایران؟؟؟؟
ن
خیلی ممنون دوست عزیزم امید رض.....شما استادین به نظر شما چند فریم میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟منکه از الآن همه ی تنظیمات مربوط به گرافیک رو زدم performance و high performance!!!!
واقعا این همه گیم پلی که از بازی دیدم و در رابطه با داستانش روحی دوباره گرفتم....:n02:.....تنها مشکل این بازی سیستم سوپر غولشه ولی در عوض از بازی لذت میبریم...این بازی روش 4سال کار شده
مطمعن باشین چیز خوبی از اب در میاد......یه سوال این بازی کی میاد ایران؟؟؟؟
دوست عزیز شماخودتون بیشتراستادیت تاما
درضمن گفتن قوی ترمیکنه ولی نگفتن تاچقدر اگه میگفتن میگفتم اره بازی لذت شو باتریلراش بیشترکرده
اگه سیستم موردنیازش این نبود اصلا اسم ورسم پیدانمیکرد این اساسینس جدیده
vahidgame
11-11-2014, 23:06
دقیقا همون چیزی که انتظار داشتم ....به هر حال باز هم به خاطر اتمسفر و " اسسین " بازیش میکنم ، ولی اگه قرار بود اصلشو بخرم منتظر میموندم بیاد رو 30 دلار ...بازی ارزش Day One نداره
کلا در حد سر و صداهاش نبوده
تا قبل از این بعضی ها می گفتن شاید بتونه نامزد گوتی هم باشه ولی الان آخر سال فک نکنم حتی توی سبک خودش هم نامزد بشه!
من فک می کردم Rogue موفق نمیشه و Unity دیگه در حد متای 85 اینا میشه
ولی فعلا که چند تا امتیاز Rogue که اومده بهتر بوده!
یعنی نسخه نسل قبلی که ساختن بهتره :دی
البته تعداد امتیازها هنوز کمه و ممکنه به مرور امتیازای پایینتری ازش بیاد ولی در هر صورت فک کنم ارزش بازی کردن رو داره
در ضمن کسی هم خواست می تونه تاپیک Assassin's Creed Rogue رو بزنه و با توجه به اینکه بازی منتشر شده طبق قوانین لازم نیست پست اول خیلی مفصل و مثل بازی های منتشر نشده باشه...
SA3EDLORD
11-11-2014, 23:21
چی میگن . میگن دیگی که واسه من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه؟:n02:
بهتر ایشالا که فروشش هم کم باشه.تا یاد بگیره بره دو تا برنامه نویس مثه ادم بگیره:n02:
معرفی میکنم شاهکاری از شرکت یوبی سافت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من وقتی این عکسهارو میبینم بیشتر به عظمت و شکوه راک استار پی میبرم
واچ داگز با همه مشکلاتش اینقدر دیگه فاجعه نبود
بطور کامل اعتمادو نسبت به شرکت یوبی سافت از دست دادم
برای تمام پلتفروم ها همینطوره برای کنسولها و PC . مشکلات افت فریم زیادی تو بازی گزارش شده
کار به جایی رسیده اخطار دادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Warning! Assassin's Creed: Unity for PC is riddled with performance issues | PCWorld ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].fb_pc)
مثل همیشه باید برای بازی اپدیت بیاد . البته یک اپدیت 800 مگابایتی برای PS4 اومده . و باید منتظر باشیم
برعکس پیشبیی ها Assassin’s Creed: Rogue بهتر ظاهر شده
یوبی عجله کرده ...بازی هنوز از نظر فنی نیاز به کار بیشتر داره ...
wrath of god
12-11-2014, 14:38
تاپیک ac rogue رو بزنین لطفا خیلی بازی توپیه.....گرافیکش شاید نه ولی گیم پلی حرف نداره
امتیازها اومد و یکمی سورپرایز داره البته از نوع خوبش نه! :دی
Destructoid – 7
Cheat Code Central – 4.4/5
Eurogamer – 7
Gamespot – 7
Joystiq – 2.5/5
IGN – 7.8
Polygon 6.5
CVG – 8
Shacknews – 7
GodisaGeek – 8
متای بازی هم فعلا 74 بودش که خیلی عجیبه
یعنی از این لحاظ الان یکی از بدترین اساسین هاست که منتشر شده!
البته بازی باید خوب باشه
ولی از یوبی سافت اینجوری انتظار نمی رفت
من منتظر همچین نمراتی بودم.
دیگه وقتش رسیده بود که اساسین هم خراب کنه که به لطف خدا کرد.
من از قسمت سوم فاتحه این سری رو خوندم :دی
این نمرات یک نکته مثبت دیگه هم داره و اون این که فعلا پول خرید بازی میمونه تو جیبمون.
AlexMercer
12-11-2014, 22:27
9.12% سهام یوبی سافت نزول داشته بخاطر AC Unity !!! همه یاد بتلفیلد 4 و مشکلات متعددش در هنگام انتشار افتادن که هنوزم مایه شرم ea و کمپانی dice هست!
عمق فاجعه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله یوبیسافت برااین بازی داره برشکست میشه:n02: حالاماهم نمک میپاشیم به زخمش:n10:
EhsanCPU
13-11-2014, 01:13
دوستان عزیز
ضعیفترین سیستمی که بتونه این بازی رو اجرا کنه چیه ؟؟؟ روی Low منظورم هست ...
SA3EDLORD
13-11-2014, 03:49
بله یوبیسافت برااین بازی داره برشکست میشه:n02:
حالاماهم نمک میپاشیم به زخمش:n10:
عزیز میشه توئضیح بدی چطور از رو benchmark ها میفهمید داستان چیه؟
منظور این عکسه واسه هرکدوم سه تا نوار ابی قرمز و زرد داره....یعنی چی؟ هیچوقت نفهمیدم.
Meysam Raz
13-11-2014, 04:06
نتیجه ریلیز هرساله بازی ای در این سطح از این بهتر نیست
چه فایده داره یکسال خوب باشی و یک سال بد
3 رو دادن همه نابود شدن بعد اومدن بلک فلگ رو دادن که باز قابل تحملتر بود
الان دوباره...:n27:
Khan gholi
13-11-2014, 04:50
عزیز میشه توئضیح بدی چطور از رو benchmark ها میفهمید داستان چیه؟
منظور این عکسه واسه هرکدوم سه تا نوار ابی قرمز و زرد داره....یعنی چی؟ هیچوقت نفهمیدم.
با توجه به کارت ها فریم ریت بازی یا تعداد تصویر در هر ثانیه رو براتون مشخص میکنه. الان در اولین تصویر از سمت چپ برای کارت گرافیک gtx 980 انویدیا در حالت معمولش که به رنگ ابی هست 57 فریم و پایین ترین حالت 27 فریم در تنظیمات گرافییکی اولترا میده.
این میشه عمق فاجعه که با کارت قوی 980 و 16 گیگ رم باید با تنظیمات High بازی کنید اگر میخواید بازی تون تیک دار نباشه
EhsanCPU
13-11-2014, 09:27
Windows 8.1 64-bit
CPU: Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz
RAM: 8 GB RAM
VGA: NVIDIA GeForce GTX 780
سلام با سیستم بالا چند فریم میده ؟؟؟
playstation 3
13-11-2014, 12:37
رو تنظيمات بالا حول و حوش 70 فريم
سلام دوستان کسی بازیوگرفته؟ تست کرده؟:n02:
چجوریاست ؟خیلی وقته بازی اومده کسی نیست گرفته باشه:n02:
Altairezio
13-11-2014, 19:16
نصب 9 DVD مصیبته لامصب....
یکی رو برمیدارم دومی رو میکنم تو.... :|
+
تا یکی دو ساعت میگم نتیجه چیه.....:n02:
نصب 9 DVD مصیبته لامصب....
یکی رو برمیدارم دومی رو میکنم تو.... :|
+
تا یکی دو ساعت میگم نتیجه چیه.....:n02:
سیستمتون چیه؟که میخواین اجراکنید
Altairezio
13-11-2014, 19:32
سیستمتون چیه؟که میخواین اجراکنید
من با دو تا کارت گرافیکی امتحان میکنم مثل WD که بهار امتحان کردم
7990 3 گیگ و 7970 3 گیگ البته شاید 7970 6 گیگ هم دستم بیاد امتحان کنم
بقیه ی سیستمم تو پروف هست
wrath of god
13-11-2014, 20:39
من با دو تا کارت گرافیکی امتحان میکنم مثل WD که بهار امتحان کردم
7990 3 گیگ و 7970 3 گیگ البته شاید 7970 6 گیگ هم دستم بیاد امتحان کنم
بقیه ی سیستمم تو پروف هست
با سلام استاد علی......نصب کردی؟؟؟؟بازی کرد؟؟؟؟؟روی چ تنظیماتی؟؟؟؟؟قلبم داره از جا درمیاد!!!!فکر کنم چند دقیقه دیگه از شدت هیجان دیار باغی را میبندم:n12::n12::n12::n12:
9dvd هستش؟؟؟؟؟؟مکس پین 3 دوباره زنده شد
wrath of god
13-11-2014, 20:43
من کلا هیچ بازی رو اندازه ی Ac دوست ندارم.....اعتراف میکنم...چون تمام خاطرات بچگیم با اتزیو گذشت....(مخصوصا نسخه ی brotherhood)هیییییی روزگار
wrath of god
13-11-2014, 21:16
دوستان خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟من قلبم اومده تو دهنم کم مونده به سیخ بزنم بخورمش!!!!لطفا دوست عزیز/استاد عزیز (altairezio) نتیجشو بگین....من خسته شدم:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28 ::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
Altairezio
13-11-2014, 21:21
خب بازی نصبش 50 دیقه طول کشید که کتلتم کرد...
خب اول که بازی رو اجرا میکنید دیگه سادگی سری های I و II و انجمن برادری وجود نداره....تبلیغ ها پشت سر هم....
شروع بازی یه سری شخصیت رو نشون میده قفلن و قابل بازی نیستن....
با انتخاب شخصیت اصلی بازی وارد بازی میشیم...
در این حین اون علامت سیو اتومات رو اعصابه چون 3 ثانیه به 3 ثانیه ظاهر میشه....در واقع موسو وقتی تکون میدی ظاهر میشه...تر سیدم پلک زدنمم سیو کنه... :|
خوب داستان از ناکجا باد شروع میشه که وسط یه حمله ان...شخصیت ابتدایی بازی نمیدونم تمپلاره یا اسسین...که کاملا" به نظر میرسه تمپلاره...که کتاب کودکس ها رو میره و از یه اسسین پس میگیره و میبره تو مقبره قفلش میکنه....متاسفانه این تمپلاره به نظر میرسه یه شمشیر داره با امکانات Apple Of Eden که اعصابمو کاملا" داغون کرد که با استفاده از اون اسسینو دود کرد فرستاد هوا...(البته فعلا" زود زود بازی کردم و صدا رو بسته بودم زیاد متوجه جریان نشدم....که در این بین دو نفر که معلومه روحانی مسیحی هستنو آتیش میزنن و اعدام میکنن)
که وقتی این تمپلار از مقبره میاد بیرون با حمله ی اسسین ها روبه رو میشه که یه اسسین با شکل و شمایل الطیر (البته با لباس سیاه) میاد و میکشتش...
فیلمای بازی خوبن ولی گرافیک در حد دارک سولز II با گرافیک پایین....
خوب بعد میریم به 7 سال قبل وقتی آرنو با پدرش تو قصر دارن راه میرن و توجه آرنو رو یه دختره به خودش جلب میکنه(بچه 7،8 ساله!!!!) و یه ماجراهایی پیش میاد که بازی کنید ببینین...
خب میریم به سمت گیم پلی....همون طور که گفته شده بود حرکات پارکوری به حرکات بازی های قبلی مضاف شدن که خیلی جذاب و نرم میکنن گیم پلیرو که اینا تا جایی جلب توجه میکنن که میرسیم به اولین لگ ها تو گیم پلی و بازی هی میپره...خب یوبی گفته که بازی لگ داره و شاید با پچی که میدن درست بشه....این دومین شاهکار یوبی تو این 6 ماهس بعد WDیعنی نمرات بازی حق دارن کم باشن....البته لگ ها در حد WD نیستن ولی بازم اذیت میکنن...فریم بر ثانیه رو کلا" بیخیال میشیم و از کنارش رد میشیم(:n02:)
کنترل های بازی رو اعصابه که ورژن به ورژن عوضشون میکنن...به هیچ وجه من وجوهی هم نمیشه مثل قبلیاش کرد چون کاملا" کاربردا متفاوت شده....بازی کمی حال بهم زن شده از این نظر....
خب گرافیک گیم پلی....گرافیک فیلم ها که فاجعه...ولی گیم پلی گرافیک خوبی داره (خوب نه عالی) البته من رو وری های بازی کردم که تو بار دومی که بازی رو باز میکنم تکسچر بازی رو بردم رو های تا ببینم چی میشه....
نمیدونم چی بگم...فک کنم پدر آرنو هم تمپلار بوده....زمان حالشم مربوط به ده سال بعد همون جریانات تو ابسترگو هست....خیلی دوست داشتم اون تصاویری که درباره ی جسد یا حتی به کما رفته ی دزموند راست بودن.....:n28:
درکل یادش بخیر....برا وقت گذروندن به نظر میرسه خوب باشه...
صنعت گیم دیگه داره خیلی عوض میشه و افتضاح میشه...البته هوزم بعضی شرکتا هستن که پیشرفت دارن(راک استار مثلا") ....
AlexMercer
13-11-2014, 22:38
بنده رو ULTRA HIGH بازی کردم و باقی تنظیمات هم رو HIGH بود فریم ریتم بین 30 تا 27 بود و کاملا راضی بودم اصلا هم نمیپرید و لگ نداشت. و گرافیکش واقعا عالیه و گاهی مواقع به واقعیت نزدیکه vsynce هم خاموش کردم.رزولوشن هم برام رو 1920 بود فقط Refresh rate مانیتور رو گذاشته بود روی 50mhz که چون مانیتور من فقط 60 mhz رو پشتیبانی میکنه گذاشتم رو 60 و میگم اصلا پرش و لگ نداشتم. شاید دوستمون که بالا پست گذاشته سر همین مکل داشته.
بنده رو ULTRA HIGH بازی کردم و باقی تنظیمات هم رو HIGH بود فریم ریتم بین 30 تا 27 بود و کاملا راضی بودم اصلا هم نمیپرید و لگ نداشت. و گرافیکش واقعا عالیه و گاهی مواقع به واقعیت نزدیکه vsynce هم خاموش کردم.رزولوشن هم برام رو 1920 بود فقط Refresh rate مانیتور رو گذاشته بود روی 50mhz که چون مانیتور من فقط 60 mhz رو پشتیبانی میکنه گذاشتم رو 60 و میگم اصلا پرش و لگ نداشتم. شاید دوستمون که بالا پست گذاشته سر همین مکل داشته.
گرافیک شماهم مثل گرافیک سیستم ایشون بود؟
AlexMercer
13-11-2014, 23:02
گرافیک شماهم مثل گرافیک سیستم ایشون بود؟
نه اتفاقا من گرافیکم ضعیف تره 7790 2g
نه اتفاقا من گرافیکم ضعیف تره 7790 2g
به به بلاخره یکی رویه گرافیک درست تستش کرد
عزیز بقیه قطعاتتون چیه ببخشید میپرسما ولی سوال شده برام
*مممججج*
13-11-2014, 23:07
خوب بازی چطورهاونطور که ازش تعریف میکردن بود؟
AlexMercer
13-11-2014, 23:08
به به بلاخره یکی رویه گرافیک درست تستش کرد
عزیز بقیه قطعاتتون چیه ببخشید میپرسما ولی سوال شده برام
ram 8 gig 1600 ddr3
cpu fx 8350
خواهش میکنم امید جان
AlexMercer
13-11-2014, 23:13
خوب بازی چطوره������اونطور که ازش تعریف میکردن بود؟
خوب همون تغییر کنترل ها و عدم تواناییش در ضد حمله زدن در اول بازی یکم رو مخه ولی از لحاظ بصری میشه گفت فوق العادست و اگر بازی مشکل نداشت( چیزی که گفته شده) حداقل از لحاظ گرافیک مورد توجه قرار میگرفت
ram 8 gig 1600 ddr3
cpu fx 8350
خواهش میکنم امید جان
ممنون داداش ترکوندی دمت گرم شماهم مثل ماamd کاری:n02:
اخه مردیم که میگفتن رو اولترا gtx980 فریم30 دیگه نباید حرف این رسانه هایه دروغینوخورد البته سیستم شماقوی مارومدیوم ورزولوشن 1600و900 بازی کنیم جایه شکرداره:n20:
AlexMercer
13-11-2014, 23:17
اخه مردیم که میگفتن رو اولترا gtx980 فریم30 دیگه نباید حرف این رسانه هایه دروغینوخورد البته سیستم شماقوی مارومدیوم ورزولوشن 1600و900 بازی کنیم جایه شکرداره:n20:
نه انچنان قوی هم نیست ولی واقعا خوب اجرا شد پچش بیاد فکر کنم خیلی بهتر شه. یکم loading و saving اذیت میکنه
wrath of god
13-11-2014, 23:21
دوستان حالا که بازی اومد با سیستم زیر چجوری میتونم برم؟پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHzحافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3حافظه داخلی:ظرفیت: یک و نیم ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpmپردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M 4GBخیلی ممنون میشم جواب بدین+باتشکر از تمام دوستانی که بازی رو تست کردن....آخرین سوال:گرافیک چطوره؟؟؟
AlexMercer
13-11-2014, 23:25
دوستان حالا که بازی اومد با سیستم زیر چجوری میتونم برم؟پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHzحافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3حافظه داخلی:ظرفیت: یک و نیم ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpmپردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M 4GBخیلی ممنون میشم جواب بدین+باتشکر از تمام دوستانی که بازی رو تست کردن....آخرین سوال:گرافیک چطوره؟؟؟
گرافیکش منو جذب کرد البته بیشتر به خاطر رنگ بندی ها و نور پردازی عالیشه ولی سیستم شما راحت میکشه بازیو
گرافیکش منو جذب کرد البته بیشتر به خاطر رنگ بندی ها و نور پردازی عالیشه ولی سیستم شما راحت میکشه بازیو
خوب منم میپرسم سیستم من چطورمیکشه بالامیاره؟ توامضاءلطفا درست بگید بدونیم هرچی نگاه میکنم به سیستم ناراحت میشم سیستم ضعیف
AlexMercer
13-11-2014, 23:34
خوب منم میپرسم سیستم من چطورمیکشه بالامیاره؟ توامضاءلطفا درست بگید بدونیم هرچی نگاه میکنم به سیستم ناراحت میشم
اره عزیز راحت اجرا میکنی این نظر منه. چون رم و گرافیک و سی پی یو خوبی داری حتی از من بهتر
wrath of god
13-11-2014, 23:57
خیلی ممنون اگه شما استاد یه ذره بیشتر درباره ی خود بازی (گیم پلی و پارکورو....)بشتر توضیح بدین ممنون میشم.....مثلا سیستم من روی high 35-45 fps میره؟
+
با تشکر از اینهمه سرعت شما
AlexMercer
14-11-2014, 00:07
خیلی ممنون اگه شما استاد یه ذره بیشتر درباره ی خود بازی (گیم پلی و پارکورو....)بشتر توضیح بدین ممنون میشم.....مثلا سیستم من روی high 35-45 fps میره؟
+
با تشکر از اینهمه سرعت شما
اونقدر texture quality روی فریم ریت تاثیر نمیزاره شاید برای من 2 تا بود که اصلا اهمیتی نداره.
در مورد پارکور و بالارفتن از دیوار بگم خیلی نرم تر و بهتر شده و لذت بخش تر حرکاتش ادمو جذب میکنه. یاد سرعت اتزیو میفتم که خیلی خوب در و دیوار رو بالا میرفت.
در مورد گیم پلی میگم چون اول بازیه واقعا نمیشه در مورد اکشنش توضیح داد ولی دنبال کسی دویدن هم لذت بخش تر شده چون اینبار بیشتر نسبت به محیط اطرافش تعامل داره آرنو.و واقعا محیط شهرش شلوغه
در حال دانلود بازی:
ریویو ها Mixed بوده ولی کلا ما که همیشه از نسخه اول AC باز بودیم برامون خیلی فرق نمی کنه :n02:
Altairezio
14-11-2014, 05:57
دوست من واجب شد از تنظیمات گرافیکیت به طور کلی عکس بندازی بزاری تا منم کپشو امتحان کنم....
+
نسخه ی بازیت چیه؟!
آپدیت اینا نزدی!؟
کرکت چیه؟!
اون علامت سیو رو اعصابه مگه نه!؟
+
لگی که میگم در حد هر یه دیقه یکبار هست که حتی رو تنظیمات پایینم میاد سراغم...
+
مانیتورم 75 Hz رو میکشه و منم پس گذاشتم رو 75...البته Vsynce ــم روشن بود در همه حالات....بدون اون که همه چی میشه عکس برچسبون که...:|
AlexMercer
14-11-2014, 13:27
نمیشه از تنظیمات عکس گذاشت چون همه رو نشون نمیده برای هر کدوم از آپشن هاش باید عکس بزارم ولی با بالاترین تنظیمات و فریم ریتم 25 هست که لگ نداره اذیت نمیکنه. خیلی کم اتفاق میفته بره پایین تر. فکر هم نکنم 5 تا فریم ریت کمتر از 30 تاثیری داشته باشه.
دوستانی که black flag رو راحت اجرا کردن این بازی رو هم میتونن اجرا کنن راحت
wrath of god
14-11-2014, 13:49
نمیشه از تنظیمات عکس گذاشت چون همه رو نشون نمیده برای هر کدوم از آپشن هاش باید عکس بزارم ولی با بالاترین تنظیمات و فریم ریتم 25 هست که لگ نداره اذیت نمیکنه. خیلی کم اتفاق میفته بره پایین تر. فکر هم نکنم 5 تا فریم ریت کمتر از 30 تاثیری داشته باشه.
دوست عزیز خیلی ممنون بابت عکسهای زیبایی که گذاشتین. در ضمن یه سوال دیگه یعنی اون سیستم مورد نیازی که گذاشتن الکیه؟؟؟؟چون اکثر دوستان رو اولترا میرن
AlexMercer
14-11-2014, 13:53
دوست عزیز خیلی ممنون بابت عکسهای زیبایی که گذاشتین. در ضمن یه سوال دیگه یعنی اون سیستم مورد نیازی که گذاشتن الکیه؟؟؟؟چون اکثر دوستان رو اولترا میرن
خواهش میکنم.
من که با سیستمی که گفتم دارم راحت بازی میکنم نظری در مورد سیستم های پیشنهادی ندارم چون منم نگران کرده بود.
Altairezio
14-11-2014, 14:11
کرکت چیه!؟
+
استرچ رو خاموش کردم .... جونمو به لبم رسونده بود....:n02:
+
3 ساعت از صب بازی کردم که پدر آرنو اسسینه ولی نمیدونم چرا به دست یه اسسین میمیره!!!
کنترل های بازی هم کلا" رو اعصابن...آخه نسخه های قبلی چشون بود....:|
+
لگ بازی حل شد....
یه ذره اون چیزایی که میشه ارتقا داد و خرید رو خیلی پهناور کردن....:n02:لامصب اولین بار که نشون داد همشونو کلا" گیج بودم که کی به کیه....
قابلیت پوشیدن لباسای اسسین های دیگه رو هم داره که باید بازی اصل باشه تا بتونیم بپوشیم....مثلا" لباس الطیر....
AlexMercer
14-11-2014, 14:14
کرکت چیه!؟
+
استرچ رو خاموش کردم .... جونمو به لبم رسونده بود....:n02:
+
3 ساعت از صب بازی کردم که پدر آرنو اسسینه ولی نمیدونم چرا به دست یه اسسین میمیره!!!
کنترل های بازی هم کلا" رو اعصابن...آخه نسخه های قبلی چشون بود....:|
+
لگ بازی حل شد....
یه ذره اون چیزایی که میشه ارتقا داد و خرید رو خیلی پهناور کردن....:n02:لامصب اولین بار که نشون داد همشونو کلا" گیج بودم که کی به کیه....
قابلیت پوشیدن لباسای اسسین های دیگه رو هم داره که باید بازی اصل باشه تا بتونیم بپوشیم....مثلا" لباس الطیر....
کرک ورژن 5 . من زیاد جلو نرفتم ضد حمله زدنش درست شد؟
کرک ریلودد هم اومده
Altairezio
14-11-2014, 14:26
کرک ورژن 5 . من زیاد جلو نرفتم ضد حمله زدنش درست شد؟
کرک ریلودد هم اومده
کلا" تو حمله ها خیلی سر در گم میکنه آدمو...فعلا" که E رو یاد گرفتم....:n02:
ولی وقتی تیر اندازی میکنن بهت هیچ چاره های نداری انگار تا بخوری ....
پرش به عقبم که نداره از رو دیوار ها...
کلا" خیلی ضایس کنترلاش....
AlexMercer
14-11-2014, 14:29
کلا" تو حمله ها خیلی سر در گم میکنه آدمو...فعلا" که E رو یاد گرفتم....:n02:
ولی وقتی تیر اندازی میکنن بهت هیچ چاره های نداری انگار تا بخوری ....
پرش به عقبم که نداره از رو دیوار ها...
کلا" خیلی ضایس کنترلاش....
من نمیدونم چرا هی یوبی سافت علاقه داره کنترل بازی رو عوض کنه استانداردی که ساخته بود عالی بود تو اساسین 1 و 2 و برادرهود! ضد حمله زدن با کلیک چپ خیلی راحت بود به طوری که بتمن و shadow of morodr هم ازش تقلید کردن
Altairezio
14-11-2014, 14:39
من نمیدونم چرا هی یوبی سافت علاقه داره کنترل بازی رو عوض کنه استانداردی که ساخته بود عالی بود تو اساسین 1 و 2 و برادرهود! ضد حمله زدن با کلیک چپ خیلی راحت بود به طوری که بتمن و shadow of morodr هم ازش تقلید کردن
با E پایین اومدن و با شیفت دوییدن خیلی رواعصابه....
یه مشکل دیگه پیدا کردم.... :|
از بازی در اومدم و میخوام برم تو میگه سیوت خراب شده یه بازی تازه شروع کن.... :|
این مشکلو تو ام داری؟!
AlexMercer
14-11-2014, 14:51
با E پایین اومدن و با شیفت دوییدن خیلی رواعصابه....
یه مشکل دیگه پیدا کردم.... :|
از بازی در اومدم و میخوام برم تو میگه سیوت خراب شده یه بازی تازه شروع کن.... :|
این مشکلو تو ام داری؟!
نه کرک شما ورژنش زیره 5 هست.برای ریلودد رو دانلود کن راحت از اول شروع کن
بعد از چند ساعت بازی:
* برعکس نسخه های قبل داستان بازی اونقدرها جذاب نیست. از نظر ادامه داستان قبل بودن هم یک بریدگی کلی وجود داره و اصلا مشخص نیست این قضایا کجای داستان کلی جا می خوره.
* از نظر گرافیک بازی خیلی خوبه، با GTX 970 SLI برای من در 1440p حدود 70 فریم میده (تنظیمات همه بالاترین) + TXAA که ایده آل نیست ولی خوبه. البته پیاده سازی FXAA در این بازی خیلی خوب بوده و دوستانی که مشکل فریم دارن برای MSAA 2x بهتره برن به FXAA.
* کنترل های بازی پر از باگ هست، خیلی وقت ها بیخواد از دیوار بالا میره، به جای پریدن از روی موانع ازشون بالا می ره و می ایسته و چیزهایی از این قبیل.
* آینه ها و کلا انعکاس ها اصلا خوب ساخته نشده و کاملا قابل توجه هست این ضعف.
در کل بیس بازی خیلی خوب هست ولی مشخصه یه محصول تمام شده نیست و هنوز نیاز به کار داشته (با اینکه یک آپدیت 900 مگی براش اومده همین الان). البته این چیزها معمولا وقتی بازی ها Next gen میشن پیش میاد. فکر می کنم نسل بعدی در سال آینده اکثر باگ ها برطرف بشه و داستان قوی تری رو هم ببینیم. اما در کل AC هست مثل همیشه :n09: قطعا مشکلاتش اصلا در حد و اندازه های AC III نیست و از اون خیلی بهتره.
Altairezio
14-11-2014, 20:55
آخش....کرک 5 رو زدم بازی خیلی خوب اجرا شد و سیوا رو نگه میداره....
لگ بازی ام درست شد و گرافیک همچنان چیزی برا گفتن نداره....خوبه ها ولی عالی نیست....تنظیمات همگی رو الترا....
خب خیلی فضا و کاراکتر نزدیکه به الطیر....
+
داستان بازی کلا" فک کنم فاجعه ی اتمی هیروشیماس....
با آرنو رفت به آینده و از تو تونل های مترو زدیم و از جلوی مجسمه ی آزادی که جلوی برج ایفل در حال ساخته بیرون اومدیم.... :|
ولی گیم پلی خیلی شیرینه....
به کلیدا ام عادت کردم منتهی انگار استراتژی WD رو اینم اجرا شده...باید امتیاز جم کنی تا بتونی مهارت یا هر چیز دیگه رو آپگرید کنی.....
AlexMercer
14-11-2014, 21:47
دوستان راست میگن گرافیک خیلی زود از چشم ادم میوفته. بیشتر به خاطر رنگ بندی (بیشتر به ابی میخوره)و نور پردازی خوبه که گاهی گرافیک چشم نواز میشه وگرنه در کل انچنان چیز شاخی نیست.
داستان افتضاح.برامون تکراری شده که هر اساسینی جلوی چشماش خانوادشو میکشن و اینم از بچگی یتیم بزرگ میشه و باید رو پای خودش وایسه و انتقام بگیره!!! دقیقا این داستان در اساسین 2 و اساسین 3 هم بود.ولی واقعا داستان اتزیو بیشتر بدل میشست.
شدیدا هم اتفاقات بازی و داستانش قابل حدس شدن.
صدای آرنو بد نیست و شوخ طبعه .ولی از نظر من یوبی سافت باید بیخیال پخش اساسین برای چند سال بشه. تا به هر بازی گند نزنه ول نمیکنه.اون از پرنس اینم از اساسین.بعد brotherhood هیچکدوم از اساسین ها خوب نبودن و یکی از یکی بدتر
در ضمن موتور بازی اینقدر بده که تکستچر ها دیر لود میشن. امکان داره یه npc وقتی دقیقا کنارتونه جزییاته لباسش لود شه! نمیدونم باقی هم چنین مشکلی دارن یا نه؟
آپدیت 2 امشب اومد با تغییرات زیر:
Yesterday, we let you know that we were working on our next update, which we’re calling Patch 2. Our team has been working non-stop to get the patch ready, and today we can tell you that we are currently wrapping up this update. We will be deploying it as soon as possible.
As noted in yesterday’s post ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), this patch should mitigate the following bugs on all platforms:
Arno falling through the ground.
Game crashing when joining a co-op session.
Arno getting caught inside of hay carts.
Delay in reaching the main menu screen at game start.
Note, the PC version of Patch Two will include a number of additional fixes, including graphical problems, such as flickering issues with nVidia SLI and AMD CrossFire configurations and improved performance in cinematic mode on low HW configurations, among others.
Full patch notes for each platform will be provided once the update is released. Once we know an exact timeframe, which will likely be different for the PC and console versions, we will post it here.
As always, post your comments here or click over to the forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) to discuss this post in more detail.
-The Live Updates Team
آپدیت مثل اینکه برای کاربرهای Xbox One مشکلاتی ایجاد کرده.
Altairezio
15-11-2014, 11:07
دوستان راست میگن گرافیک خیلی زود از چشم ادم میوفته. بیشتر به خاطر رنگ بندی (بیشتر به ابی میخوره)و نور پردازی خوبه که گاهی گرافیک چشم نواز میشه وگرنه در کل انچنان چیز شاخی نیست.
در ضمن موتور بازی اینقدر بده که تکستچر ها دیر لود میشن. امکان داره یه npc وقتی دقیقا کنارتونه جزییاته لباسش لود شه! نمیدونم باقی هم چنین مشکلی دارن یا نه؟
رنگ بندی یای پس زمینه ی رنگی AC I آبی و کبود بود....میخواست یه زمان نابسامان و یه عصر در حال غروب و عصری که به نابودی داره میره رو نشون میداد...
ولی تو AC II اوضاع جامعه خوب بود و کم کم رنگ های شادی که استفاده شده بود تو AC Brotherhood به سیاهی رفت تا تو Revelation کلا" سیاه و آبی کبوود شد و کمترین رنگ های شاد توش دیده میشد....
تو AC III هم که کلا" اوضاع انقلابی بود و یه عصر سرد و خشکو روایت میکرد....
الان تو اینم شبیه سازیه AC I هست و بیشتر الماناش منو یاد AC I و AC brotherhood میندازه...رنگ بندی رو زیادی دلگیر کردن...AC II رنگ بندی عالی ای داشت خیلی حال کردیم انصافا" با AC II ...
خب این تقریبا" مثل واج آرایی تو شعره...
اون قسمتی که میره تو پاریس جدید و هوا بارونیه و جشنه تو شهر و به دنبال خروجی مترو میگرده انصافا" رنگ بندی ها عالی بودن...یعنی آفتاب دم غروب که رفلکسش از آب رو زمین به چش میخورد خیلی منظره ی خوبی بود...میخواستم عکس بگیرم حوصله ی نصب برنامه نداشتم....خیلی عالی بود انصافا"....
+
اون Glitch ای هم که میگی تو بعضی نسخه ها اتفاق افتاده که یوبی قول داده (مثل قولی که برا WD داد و همچنان منتظریم... :|) یه پچ برا درست کردنش بده بیرون....
wrath of god
15-11-2014, 20:26
دوستان سلام. این کرک ورژن 5 رو میتونم از سایت top to download برای unity دانلود کنم؟؟؟معتبر هست؟؟؟
Altairezio
15-11-2014, 20:29
دوستان سلام. این کرک ورژن 5 رو میتونم از سایت top to download برای unity دانلود کنم؟؟؟معتبر هست؟؟؟
بله من با همون کرک دارم حالشو میبرم...نه لگی نه گلیچی....
ای کاش اساسینس برادرهود هم گرافیکش مثل تریلرایه واقعیش بودای کاش باگرافیک یونیتی میساختنش:n27:
آپدیت 2 امشب اومد با تغییرات زیر:
آپدیت مثل اینکه برای کاربرهای Xbox One مشکلاتی ایجاد کرده.
این آپدیت برای PC واقعا خوب بود. خیلی از باگ ها درست شد و کلا گیم پلی خیلی خیلی استیبل تر شد. مطمئنم اگه موقع ریویو ها این آپدیت عرضه شده بود در اکثر ریویو ها نمره بازی 0.5 یا 1 نمره بالاتر می رفت.
Altairezio
16-11-2014, 19:56
این آپدیت برای PC واقعا خوب بود. خیلی از باگ ها درست شد و کلا گیم پلی خیلی خیلی استیبل تر شد. مطمئنم اگه موقع ریویو ها این آپدیت عرضه شده بود در اکثر ریویو ها نمره بازی 0.5 یا 1 نمره بالاتر می رفت.
آقا شما چند دادید به بازی اصل؟!اگه یادم باشه شما از سرور اُریجین دانلود میکردید بازیو.....
+
پچ برا نسخه ی کرکی گلد ادیشن نیومده هنوز!؟فک کنم به صورت آنلاینه فعلا"....
آقا شما چند دادید به بازی اصل؟!اگه یادم باشه شما از سرور اُریجین دانلود میکردید بازیو.....
+
پچ برا نسخه یکرکی گلد ادیشن نیومده هنوز!؟فک کنم به صورت آنلاینه فعلا""....
28 دلار. از Origin هند گرفتم (قیمت های اونجا خیلی خوبه + خیلی وقت ها تخفیف های 80 درصد و بیشتر میدن).
AlexMercer
16-11-2014, 21:58
اینم لینک اپدیت 760 مگ هست .اپدیت 1.2 فقط دانلود کنید و کپی کنید در محل بازی بازی راحت اجرا میشه.
Altairezio
16-11-2014, 22:13
اینم لینک اپدیت 760 مگ هست .اپدیت 1.2 فقط دانلود کنید و کپی کنید در محل بازی بازی راحت اجرا میشه.
با گلد ادیشن سازگاره!؟
AlexMercer
16-11-2014, 22:14
با گلد ادیشن سازگاره!؟
اره سازگاره
Altairezio
16-11-2014, 22:16
اره سازگاره
شما خودتون امتحان کردید!؟
سیوا نمیپره!؟
AlexMercer
16-11-2014, 22:27
شما خودتون امتحان کردید!؟
سیوا نمیپره!؟
سیو ها میپره من نه منتظر لینک مستقیمم
Altairezio
18-11-2014, 14:30
دوستان من 20 % جلو رفتم جای سیوا کجاس من بکاپ بگیرم....
hoomi_gta
19-11-2014, 11:38
دوستان من بازی و نصب کردم اصلا نمیشه از شدت لگ بازی کرد!! به شدت بازی لگ داره، حتی تو دمو ها فیزیک موی شخصیت های بازی بهم میریزه. کسی این مشکل و داره؟ راه حلی هم هست؟
دوستان من بازی و نصب کردم اصلا نمیشه از شدت لگ بازی کرد!! به شدت بازی لگ داره، حتی تو دمو ها فیزیک موی شخصیت های بازی بهم میریزه. کسی این مشکل و داره؟ راه حلی هم هست؟
سلام
اگر نسخه بازی شما RELOADED هست و یا کرک RELOADED نیازی به این آپدیت نیست.مشکل سخت افزاری ضعیفه
غیرازاین بود این ابدیت جدیداینو دانلودکن اپدیت 1.2 وحجمش 30mg
مزیت
همونطور که میدونید AC Unity با انواع و اقسام مشکلات فنی و باگ منتشر شد ، به قدری تعداد این باگ ها زیاد بود که Ubisoft یک وبلاگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مخصوص برای این باگ ها درست کرد ! Ubisoft با عرضه آپدیت 1.2 برای این بازی سعی کرده که این مشکلات رو به حداقل برسونه تا گیمر ها بتونن بهتر بازی کنند. این آپدیت مشکلاتی از جمله کرش کردن بازی ، ظاهر نشدن صورت شخصیت های بازی ، لگ و افت فریم و مشکلات کاربرانی که از چند کارت استفاده میکنند رو هم تا حدودی بر طرف میکنه.
Neogaf پخش کننده ی کره ای بازی های Ubisoft حداقل سیستم مورد نیاز برای Assassin's Creed: Unity را بسیار سنگین اعلان کرده است. شما به پردازنده ی Intel Core i5 2500K و یا AMD FX-8350به همراه 6 گیگابایت رم و کارت گرافیک GTX 680 و یا Radeon HD 7970 در کنار 50 گیگابایت فضای خالی بر روی هارد دیسک نیاز دارید. این در حالی است که سیستم مناسب برای اجرای آن بازی پردازنده ی Intel Core i7 3770 و یا AMD FX-8350به همراه GTX 780 و یا Radeon R9 290X اعلان شده است.منبع MaximumPC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gher_play_call_duty_advanced_warfare_2014)
من خودم از طرف داران AMD بودم گرچه به این امضا بنده نگاه نکن چون این چکیده روند ارتقا سیستم من از سالیان پیشه ولی خوب این اواخر AMD بدجور رو سیامون کرد. ولی هنوز اعتقاد بسیار سنگین به گرافیک های AMD دارم . و احساس میکنم اون کیفیت تصویر در Nvida کمی مات هست . (البته حسم اینجوری میگه) برای همین همیشه از گرافیک های AMD استفاده میکنم.
من خودم از طرف داران AMD بودم گرچه به این امضا بنده نگاه نکن چون این چکیده روند ارتقا سیستم من از سالیان پیشه ولی خوب این اواخر AMD بدجور رو سیامون کرد. ولی هنوز اعتقاد بسیار سنگین به گرافیک های AMD دارم . و احساس میکنم اون کیفیت تصویر در Nvida کمی مات هست . (البته حسم اینجوری میگه) برای همین همیشه از گرافیک های AMD استفاده میکنم.
سلام چرا amd بدجور رو سیاتون کرده؟ یعنی اون اخرین قطعه هایی که توامضاتون هست سیستم الانتونه ؟ من کلا توسخت افزار amd روقبول دارم وداشتم چه سیپیو وچه گرافیک و سیپیو هایه اینتل وگرافیک انویدیاروهم قبول ندارم چون دلیل داره!!
سلام چرا amd بدجور رو سیاتون کرده؟ یعنی اون اخرین قطعه هایی که توامضاتون هست سیستم الانتونه ؟ من کلا توسخت افزار amd روقبول دارم وداشتم چه سیپیو وچه گرافیک و سیپیو هایه اینتل وگرافیک انویدیاروهم قبول ندارم چون دلیل داره!!
اولا که AMD رو شما تو تمام benchmark ها نگاه کنی متوجه میشی
ولی در مورد CPU بگم هسته های AMD Hypterthreading نیست و بله امضا من سیستم الان بنده هست .
زمانیکه سیستم عامل مورد استفاده شما از این تکنولوژی پشتیبانی کند و پردازنده نیز دارای چنین قابلیتی باشد، هر هسته فیزیکی قرار گرفته روی پردازنده، از نظر سیستم عامل یک دو هستهای خواهد ب0ود. بنابراین سیستم عامل یک تک هستهای با تکنولوژی Hyper Threading را به عنوان یک دو هستهای میشناسد و اگر به پنجره Task Manager بروید، دقیقا دو هسته پردازشی برای آن در نظر خواهد گرفت. به همین ترتیب یک چهار هستهای با تکنولوژی Hyper Threading از نظر سیستمعامل یک ۸ هستهای خواهد بود
این 9590 فعلان جزوه شاخترین های AMD هست ولی تفاوت رو نگاه کنین
در کل از دوستان معذرت میخام بحث نامربوط بود به تاپیک
اولا که AMD رو شما تو تمام benchmark ها نگاه کنی متوجه میشی
ولی در مورد CPU بگم هسته های AMD Hypterthreading نیست و بله امضا من سیستم الان بنده هست .
عزیز این چه
benchmark هست اخه همش الکیه من توبازیه واچ داگز تومام تنظیمات بالا وفول اولترا وmsx8 فقط 30درصد سیپیو رواشغال کرده بود ولی گرافیک رو100توفول لود برده بود و صاف اجرامیکرد فقط مشکل این بودکه اطرافو تیروتارنشون میداد که اونم برابهبنه نبودن بازی بود اگه msx8 رو به sm بزارم هیچ مشکل ولگی ندارم که این مشکلو کمو بیش همه داشتن تواین بازی.... بلگ فلک باتمام تکنیک ها رواولترا وEQx16 و msx8 صاف عین ایینه وبه زیبا بازی رو نشون میدادوفقط 25 درصد ازسیپیو فعال بود اونوقت چجوری میگن سیپیو هایه amd ضعیفا ..amd مشکلش این بودکه سوکت باپردازنده جدید ندادبیرون اگه پردازنده 28نانومتری میدادبیرون الان وضع این نبود بایه سیپیو 390تومنی که خریدم دارم کل بازی هارودرومیکنم
سیپیو اینتل 4هسته وتبل توخالیه قدرت cori3 قوی تر از fx8350 :n08:
خیلی دیگه نامردیه این پنج مارکا
عزیز این چه
benchmark هست اخه همش الکیه من توبازیه واچ داگز تومام تنظیمات بالا وفول اولترا وmsx8 فقط 30درصد سیپیو رواشغال کرده بود ولی گرافیک رو100توفول لود برده بود و صاف اجرامیکرد فقط مشکل این بودکه اطرافو تیروتارنشون میداد که اونم برابهبنه نبودن بازی بود اگه msx8 رو به sm بزارم هیچ مشکل ولگی ندارم که این مشکلو کمو بیش همه داشتن تواین بازی.... بلگ فلک باتمام تکنیک ها رواولترا وEQx16 و msx8 صاف عین ایینه وبه زیبا بازی رو نشون میدادوفقط 25 درصد ازسیپیو فعال بود اونوقت چجوری میگن سیپیو هایه amd ضعیفا ..amd مشکلش این بودکه سوکت باپردازنده جدید ندادبیرون اگه پردازنده 28نانومتری میدادبیرون الان وضع این نبود بایه سیپیو 390تومنی که خریدم دارم کل بازی هارودرومیکنم
سیپیو اینتل 4هسته وتبل توخالیه قدرت cori3 قوی تر از fx8350 :n08:
خیلی دیگه نامردیه این پنج مارکا
از اونجایی که CPU بقول خودتون گلوگاه ایجاد نمیکنه درسته ولی چیزی که من به چشم دیدم رو دارم میگم . من WoW MOP بازی میکردم وCPU Quad 8400 گرافیکم 6870 بود و چیزی که برای من بود CPU هیچوقت بالا 50% نمیرفت ولی به محضی که فقط CPU رو به تنهایی عوض کردم چنان تفاوتی احساس کردم که فک کردم گرافیک و کل سیستم رو ارتقاع دادم . بله حرف شما درست CPU شما هیچوقت 100% نمیشده ولی خوب اینو باید از اساتید بپرسین چرا 4770 و Quad 8400 که هیچکدام به 60% نمیرسن ولی اختلاف فریم طوری میشه که به چشم ببینی نه روی ورق . در ضمن این بازی assassin هم با توجه به پست قبلم که با منبع خدمتون دادم دیدین که قطعات از اون چیزی که گفته بیشتر میخاد پس بهتره به فکره ارتقاع باشین اگر اهل High end هستین . و اگر شما با این قطعات امضاتون دارین این بازی رو Ultra بازی میکنید حتما سیستمون بقول قدیمها خوب در امده خخخخ :n23:
از اونجایی که CPU بقول خودتون گلوگاه ایجاد نمیکنه درسته ولی چیزی که من به چشم دیدم رو دارم میگم . من WoW MOP بازی میکردم وCPU Quad 8400 گرافیکم 6870 بود و چیزی که برای من بود CPU هیچوقت بالا 50% نمیرفت ولی به محضی که فقط CPU رو به تنهایی عوض کردم چنان تفاوتی احساس کردم که فک کردم گرافیک و کل سیستم رو ارتقاع دادم . بله حرف شما درست CPU شما هیچوقت 100% نمیشده ولی خوب اینو باید از اساتید بپرسین چرا 4770 و Quad 8400 که هیچکدام به 60% نمیرسن ولی اختلاف فریم طوری میشه که به چشم ببینی نه روی ورق . در ضمن این بازی assassin هم با توجه به پست قبلم که با منبع خدمتون دادم دیدین که قطعات از اون چیزی که گفته بیشتر میخاد پس بهتره به فکره ارتقاع باشین اگر اهل High end هستین . و اگر شما با این قطعات امضاتون دارین این بازی رو Ultra بازی میکنید حتما سیستمون بقول قدیمها خوب در امده خخخخ :n23:
عزیز عملکرد این سیپیو توگیم با fx8350 برابری میکنه و تو نرم اقزارورندر فقط ضعیف تره اینارونگاه کن
درضمن یکی ازدوستان این بازی رو رواین سیستم
MD Phenom™ II X4 955].. Main Memory Corsair 2x2G.... NVIDIA GeForce GTX 480
اجرا کرده اونم رو 22فریم تو تنظیمات فول اچدی ولی low رومدیوم وبازی یه ذره لگ هم داشته اونوقت مانتونیم
[ودرضمن چجوریاست با 30درصد عملکردنشون میدن بازی هاتوپردازنده:n23: درضمن به خاطر 30درصد عملکردبازی توپردازنده باید برم تو30درصد پردازنده قوی تربگیرم بازی اگه بازی باشه توفول لودمیبره سیپیورونه تو20دصد منم دیدم ولی این نظریه این جوری قائده نداره
گول زدن بازی بازی باهسته هایه الکی:n02: درضمن بازی که گرافیک 290x میخوادبنظر شمامیشه روفول بازی کرد ازاون حرفابودا هرموقع ادم داره احساس میکنه سیستم نمیکشه دست به ارتقاء میزنه درضمن اگه ای ام دی برد جدیدباپردازنده جدیدبزنه حتمامیگیرم الان خرج الکیه
[
hoomi_gta
20-11-2014, 05:48
دوستان کسی میدونه محل سیو بازی نسخه reloaded کجاست؟ و اینکه این آپدیت 1.2 رو میشه روی نسخه RELOADED کپی و اجرا کرد؟
مرسی
گول زدن بازی بازی باهسته هایه الکی:n02: درضمن بازی که گرافیک 290x میخوادبنظر شمامیشه روفول بازی کرد ازاون حرفابود
[
والا این تاپیک جای این بحث نیست و شما داری با کلمات بازی میکنی و حرفی میزنی که . من موندم از کجا میگی ؟
ببخشید ناراحت نشین به عنوان یه انتقاد میگم شما طوری مینویسین که خوندنش کمی مشکل هست .
برا من که خیلی باگ داره... تا اومدن اپدیت و درایو جدید صبر می کنم.
Altairezio
24-11-2014, 12:24
اه دوستان کسی راه حلی برا دفاع در مقابل شلیک داره!؟
تو اون یکیا یه نفر از دشمنا رو میگرفت سپر میکرد...تو این انگار چاره ای نداری جز اینکه بخوری.....
سلام بازیو گرفتی ؟ اجراکردی؟ چه کیفیتی؟:n02:
خوب اینم از پچ 3 که قراره منتشر بشه :
Assassin's Creed: Unity Patch 3 has over three hundred fixes (!)
[*=left]
[*=left]
[*=left]Stability and Performance
[*=left]Fixed numerous random crashes in Campaign and Co-op modes
[*=left]Fixed specific framerate drops
Improved task scheduling
Tweaked performance for Reach High Points (Synchronization)
[*=left]Gameplay (Navigation, Fight and Stealth)
[*=left]Fixed various navigation issues where players could get stuck
[*=left]Fixed various haystack issues
[*=left]Fixed various cover issues
[*=left]Fixed various camera issues
[*=left]Fixed various animation issues
[*=left]Fixed various Booster issues
[*=left]AI & Crowd
[*=left]Fixed various animation issues
[*=left]Fixed various detection issues
[*=left]Fixed various crowd station issues (bonfires)
[*=left]Matchmaking, Connectivity and Replication
[*=left]Fixed various matchmaking issues
[*=left]Fixed various host migration issues (hand-off occurs more smoothly)
[*=left]Fixed join-in-progress issues
[*=left]Fixed various replication issues between host and clients
[*=left]Fixed various issues in the My Club menu
[*=left]Menus and HUD
[*=left]Fixed various menu issues and pop-up overlap issues
[*=left]Fixed Mission objective & updating issues
[*=left]Fixed issues in customization menu
[*=left]Fixed some localization inconsistencies in menus
[*=left]Fixed some issues in the credits
[*=left]Mission Tweaks (Campaign, Co-op and Side Content)
[*=left]Fixed various low-repro walkthrough breaks
[*=left]Fixed various NPC navigation issues
[*=left]Fixed inconsistencies in some missions
[*=left]World and 3D
[*=left]Adjusted various collisions and navigation mesh issues
[*=left]Progression and Difficulty
[*=left]Adjusted various Community Event rewards
[*=left]PC-Specific
[*=left]Fixed save game corruption in some cases
[*=left]Fixed temporal blur from SLI
[*=left]Fixed graphical corruptions in Character Customization menu
[*=left]Fixed crash in Character Customization menu on controller auto-switch
[*=left]Alt+Enter switches windows correctly
[*=left]NPC on side monitors show correctly
[*=left]Minor UI improvements
[*=left]Additionally, we have already begun working on Patch 4 and we expect to have further updates on it in the coming week.
رو 970 کسی بازی کرده؟
کسی میدونه چند FPS میده؟
رو 970 کسی بازی کرده؟
کسی میدونه چند FPS میده؟
برای 1920x1080 :
اقایه stream متمعنی این تستادرسته؟ چون یکی اردوستان توصفحات قبل گفته بود باگرافیک hd7790
24تافریم گرفته تورزولوشن فول اچ دی اینم صفحش
vahidgame
28-11-2014, 13:10
جالبه یوبی سافت برای عذرخواهی از طرفداران تمام season pass های بازی رو لغو کرده و فعلا dlc این بازی یعنی Dead Kings رو برای همه رایگان اعلام کرده
احتمال هم داره DLC هایی که در آینده منتشر میشن هم به طور رایگان باشن
اونایی هم که season pass بازی رو خریده بودن نگران نباشن و به جای اون می تونن یکی از بازی های زیر یوبی سافت رو به دلخواه بگیرن:
The Crew - Far Cry 4 - Watch Dogs - Assassin’s Creed Black Flag - Rayman Legends - Just Dance 2015
اپدیت 1.3 بازی نصب کردم خیلی خوب شده
فقط بعضی اوقات تصویر پرش پیدا میکنه مثل حالتی که دموی واچ داگ داشت
برای بقیه هم همین شکلیه:n35:
اون بنچمارکایی ک اون بالا گذاشتین رو دیدم خوف کردم:n04:
یعنی این رو سیستم من چجوری اجرا میشه؟:n28:
graphic:gtx 750 ti
cpu: core i3 4150
ram:8 gig ddr3
برای 1920x1080 :
کاملا معلومه بهینه نیست بازی الان مثلا با 290x یک دفعه تو یه جا درگیری افت فریم بکنه رو 20 خیلی افتضاحه(290X) که الان غوله AMD ه
این بازی هم فک کنم برا NVIDIA بهینه شده ولی باز هم رو الترا کم میاره قوی ترین گرافیک های NVIDIA مثل 970 و 980
ولی فک کنم رو msaa 4x هست نه؟
کاملا معلومه بهینه نیست بازی الان مثلا با 290x یک دفعه تو یه جا درگیری افت فریم بکنه رو 20 خیلی افتضاحه(290X) که الان غوله AMD ه
این بازی هم فک کنم برا NVIDIA بهینه شده ولی باز هم رو الترا کم میاره قوی ترین گرافیک های NVIDIA مثل 970 و 980
ولی فک کنم رو msaa 4x هست نه؟
دوست عزیز اینادروغی بیش نبود سیستم پیشنهادیش هم الکی بود فقط میخواستن جیبه ملتو الکی خالی کنن اگه چیز شکن داری بگو یه چندتا فیلم تست باسخت افزارهایه پایین تست شده وراحت وبدون هیچ مشکلی 25فریم گرفتن بزارم اونم تورزولوشن فول اچ دی
لطفا کمک کنید دادش مشکل در این بازی پیش امده چگونه حلش کنم اینم عکسش
اول اینو میاره اینو دانلود میکنم خوب
بعدش اینو وقتی نصب میکنم این مشکله رو میاره چیکار کنم اینا چیه
Altairezio
30-11-2014, 20:54
بازی رو تموم کردم....ولی خیلی دوست داشتم آخر بازی Revelations یه The End خشگل بنویسه و خاطره ی خوب AC رو حفظ کنه.....بازی خوب بود...ولی سرو تهش سریع جمع شد و خدافظ و گفتن....از دو سری پیش بهتر بود ولی اینم بد بود باز.....در کل هر کاری بکنن داستان اتزیو و الطیر هیچ وقت دیگه تکرار نخواهد شد.....
دوستان از قسمت OUTFIT که لباس های شخصیت های سری قبلی اساسین کرید گذاشتن
چجوری میشه لباس ALTAIR آزاد کرد؟
سلام
شما وقتی میخوای بازی رو کرک کنی اول باید اتصالتو از اینترنت قطع کنی اینو نباید بزاری اپدیت بشه دوباره نصب کن و بدون اینترنت کرک بریز
Altairezio
01-12-2014, 12:09
دوستان از قسمت OUTFIT که لباس های شخصیت های سری قبلی اساسین کرید گذاشتن
چجوری میشه لباس ALTAIR آزاد کرد؟
باید بازی رو به صورت آنلاین اجرا کنید و تو کلاپ پلی یه چند تا مرحله بازی کنید.....
wrath of god
01-12-2014, 13:52
دوست عزیز اینادروغی بیش نبود سیستم پیشنهادیش هم الکی بود فقط میخواستن جیبه ملتو الکی خالی کنن اگه چیز شکن داری بگو یه چندتا فیلم تست باسخت افزارهایه پایین تست شده وراحت وبدون هیچ مشکلی 25فریم گرفتن بزارم اونم تورزولوشن فول اچ دی
من چیز شکن دارم میشه بزاری بیزحمت
mf.designing
01-12-2014, 14:31
سلام به دوستان
من نسخه ریلودد رو دارم. برا رفع لگ و باگ باید پچ 1.3 رو نصب کنم ؟!
کسی میدونه تو تنظیمات گرافیکی بیشترین بار افت فریم مال کدوم گزینست ؟!
Altairezio
03-12-2014, 14:11
پچ 1.3 عالیه کلا" خیلی بهتر میکنه بازی رو از لحاظ بصری....
منتهی زدم سیوام پرید.....الان 60% کی میره......:n36:
محل سیو بازی کجاست؟
C:\ProgramData\Orbit\720
wrath of god
03-12-2014, 21:22
این پچ 1.3 رو کجا میشه پیدا کرد؟؟؟
این پچ 1.3 رو کجا میشه پیدا کرد؟؟؟
سایت dl4pc بری همین صفحه اصلی سایتش پچ 1.3با لینک مستقیم برای دانلود گذاشته
وصل بودن به اینترنت بخصوص در بازی هایی که کرک میشن کاره اشتباهی هست و احتمالا مشکلتون همونی هست که دوستان گفتن . کلان چون این بازی ها کرک میشن و ما مجانی بازی میکنیم بازی هم هنگامی که اینترنت وصل باشن فورا اپدیت میکنن و کرک رو خراب میکنن . البته اپدیت اتوماتیک فقط در چند بازی بوده که من دیدم . بعضی بازی ها هم کرک انها ویروس شناخته میشه و بهتره حتی انتی ویروس هم غیر فعال باشه
wrath of god
06-12-2014, 18:00
محتویات کرگ رو باید کپی پیست کرد در پوشه ی بازی پچم باید محتویات داخلشو کپی پیست کرد در پوشه ی بازی ..درسته؟
خیلی لگ میزنه روی gtx 850m رزولوشن فول اچ دی 25داد البته برای دوستم بود و power plan هم رو high performance بود ...همچین چیزی میشه؟؟؟
محتویات کرگ رو باید کپی پیست کرد در پوشه ی بازی پچم باید محتویات داخلشو کپی پیست کرد در پوشه ی بازی ..درسته؟
آره درسته
پچ 1.3 دان کردی یک فایل نصبی داره setup اجرا کن بعد محتویات داخلشو کپی کن تو پوشه بازی
I Walk Alone
08-12-2014, 14:18
بازی من سیو نمیشه, چیکار کنم ؟ :n27:
با کرک ریلودد که حجمش 1مگ هستش هم مشکل سیو بازیت حل نشد:n36:
I Walk Alone
08-12-2014, 15:40
با کرک ریلودد که حجمش 1مگ هستش هم مشکل سیو بازیت حل نشد:n36:
بازی رو به ورژن 1.3 اپدیت کردم, اگه این کرک 1 مگی رو بریزم مشکلی بوحود نمیاد ؟
بازی رو به ورژن 1.3 اپدیت کردم, اگه این کرک 1 مگی رو بریزم مشکلی بوحود نمیاد ؟
من با همین کرک ریلودد 1مگی مشکل سیو بازیم حل شد
پچ 1.3 با خودش یک پوشه کرک داره اونم تست کن ببین سیو میشه یا نه
اگه جواب نداد کرک ریلودد بریز
Altairezio
08-12-2014, 17:28
آپدیت کن بعد آخرین کرکی رو که اومده رو بزن....
بالاخره ماهم بازیو گرفتیم داریم نصب میکنیم تا ببینیم فاجعه یه مانی سافت چه چیزی از اب دراومده
دوستان چجوری میتونم از محیط بازی عکس بگیرم؟ نرم افزارش هست ولی کارباهاشوبلدنیستم اگه بلدید جواب بدید
زکی این بود بازی هی میگفتین اساسینس یونیتی اساسینس یونیتی
جمع کنید بساطتونو بابا
من توبازی کمترین فریمی که گرفتم 31 بوده وبالاترین 44فریم دررزولوشن 1600و900 وتنظیمات highدیگه بدون هیچ لگی وحتی توشهر بااین که جمعیتش زیاد 50فریم میگیرم وکم تر از 37نیست نبینم ازاین بازیه قشنگ بدبگینا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من رفتم تاصبح بازیکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wrath of god
10-12-2014, 20:03
[QUOTE=امید رض;8485574]
زکی این بود بازی هی میگفتین اساسینس یونیتی اساسینس یونیتی
جمع کنید بساطتونو بابا
من توبازی کمترین فریمی که گرفتم 31 بوده وبالاترین 44فریم دررزولوشن 1600و900 وتنظیمات highدیگه بدون هیچ لگی وحتی توشهر بااین که جمعیتش زیاد 50فریم میگیرم وکم تر از 37نیست نبینم ازاین بازیه قشنگ بدبگینا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من رفتم تاصبح بازیکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا یکی نیست بگه من چجوری بازی میکنم....اوووف خوش بحالتون یونیتی رفت بعد از ترم اول
راستی شما که بازی کرد امید جون روی gtx 850m 4gb چجوری میره؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.