مشاهده نسخه کامل
: Assassin's Creed: Unity
[QUOTE=امید رض;8485574]
زکی این بود بازی هی میگفتین اساسینس یونیتی اساسینس یونیتی
جمع کنید بساطتونو بابا
من توبازی کمترین فریمی که گرفتم 31 بوده وبالاترین 44فریم دررزولوشن 1600و900 وتنظیمات highدیگه بدون هیچ لگی وحتی توشهر بااین که جمعیتش زیاد 50فریم میگیرم وکم تر از 37نیست نبینم ازاین بازیه قشنگ بدبگینا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من رفتم تاصبح بازیکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا یکی نیست بگه من چجوری بازی میکنم....اوووف خوش بحالتون یونیتی رفت بعد از ترم اول
راستی شما که بازی کرد امید جون روی gtx 850m 4gb چجوری میره؟؟؟؟
والا روگرافیکه شما نمیدونم چون 128بیتیه چون رویه گرافیک اورکلاک شده و256 بیتی بنده راحت 35فریم و48میده به بالا وگاهی هم خیلی خیلی کم افت میکنه رو20فریم که اصلا رو20فریم لگ هم ندارم اونم تو بعضی از فیلماش وتوبعضی ازفیلماش 100فریم هم میگیرم:n02: وهمش چندثانیه بیشترنیست ازدوباره فریم به حالت 38و35 اینابرمیگرده درضمن اهنگ منویه بازی انقدر زیبا واحساس جنگ وقدرت به ادم میده ادم جوگیرمیشه
من اخر نفهمیدم این بازی مصرفش بیشترروچیه چون تو پردازنده گسترنیست بدلیل جمعیت زیاد دربازی بایدپردازنده گیرکنه نمیکنه وپردازنده 70دصد هم بیشتر پرنمیشه گاهی که رم دقیق نمیدونم چقدردرگیرمیشه ولی گرافیک رو قشنگ نمیزاره از 99درصد پایین بیاد:n02:
واقعا این مشکلاتی که دوستان گفتن ندیدم تو بازی :n02:بنظر من بازیش روون تر از اساسینس بلگ فلگ هست
بازیو بخری ظرر نمیکنی بازی به این زیبایی ارزون هم هست من 7دی وی دی شوخریدم 9تومن
حیف خوش به حالت امتحانات مدرسه داری ماکه درسمون خیلی وقته تموم شده:n30::n30::n30:
wrath of god
10-12-2014, 21:40
من اگه بتونم رو 1920*1080 با انتی الایسینگ fxaa روی ultra برم و shadow رو روی high بزارم عالی میشه
من باید یه ذره دستکاری توی nvidia controle panel کنم و با چیز هایی که بالا گفتم 25~30 برم عالی میشه
باید power planمم روی high performance باشه و نمای ویندوز هم روی high performance راستی امید گرافیک بازی خوب هستش؟
من اگه بتونم رو 1920*1080 با انتی الایسینگ fxaa روی ultra برم و shadow رو روی high بزارم عالی میشه
من باید یه ذره دستکاری توی nvidia controle panel کنم و با چیز هایی که بالا گفتم 25~30 برم عالی میشه
باید power planمم روی high performance باشه و نمای ویندوز هم روی high performance راستی امید گرافیک بازی خوب هستش؟
بازی اصلا فوق العاده به تمام اصلا حس طراوت بازیش به ادم میده خیلی توپه فکرکنم هم ادم کسل نمیشه که هیچ بدتر ادم معتادش میشه
گرافیک فوق العاده:n20:بازی نکنی نصف عمرت بربادرفته
AliHamdi
10-12-2014, 23:46
عالیه بازیش:n12:
سلام دوستان بازی رو کمی دیر گرفتم و دارم شروع میکنم . ولی سوالی که از دوستان PC دار دارم شما هم واسه هر بازی که 10-15 DVD هست پول میدین یا روش های دیگه دارین ؟ خدایی دیگه موندم بازی بخرم یا نه . اخه هزینه هاش کمی ....
سلام دوستان بازی رو کمی دیر گرفتم و دارم شروع میکنم . ولی سوالی که از دوستان PC دار دارم شما هم واسه هر بازی که 10-15 DVD هست پول میدین یا روش های دیگه دارین ؟ خدایی دیگه موندم بازی بخرم یا نه . اخه هزینه هاش کمی ....
سلام......... عزیزه من روش داره خرید بازی هایه گرون واونم 15دی وی دی یا 10دی وی دی اونم اینه که تاموقعی که نوبرنس نباید خرید مثلا الان کالف 30تومنه 1ماه 2ماه دیگه قیمتش 10تومن میشه یا8تومن ادم بدون بازی که نمی میره که هرچی بازی اومد همون دقیقه رفت خرید
میزاره 3ماه بگذره قیمتا شکسته بشه اونوقت اون پول فضاییه یه بازی رو به 3تابازی میده
سلام......... عزیزه من روش داره خرید بازی هایه گرون واونم 15دی وی دی یا 10دی وی دی اونم اینه که تاموقعی که نوبرنس نباید خرید مثلا الان کالف 30تومنه 1ماه 2ماه دیگه قیمتش 10تومن میشه یا8تومن ادم بدون بازی که نمی میره که هرچی بازی اومد همون دقیقه رفت خرید
میزاره 3ماه بگذره قیمتا شکسته بشه اونوقت اون پول فضاییه یه بازی رو به 3تابازی میده
والا هر جا که ما رفتیم به جدید قدیمش کار نداشتن DVD 1000-1500 حساب میکردن
والا هر جا که ما رفتیم به جدید قدیمش کار نداشتن DVD 1000-1500 حساب میکردن
اگه جدید رو dvd 1000 حساب کنه که خیلی خوبه
ولی قدیمی ها همون dvd 1000 حساب میشه
جدیدا 2هزار تا 1400 به فروش باید بره یا دیگه خیلی بگذره به 1000برسه
دیگه قیمتا عالیه راهی غیراز این کارنیست که هم ارزون باشه به غیراز این که یکی ازاشناها خریده باشه بخوای قرض بگیری یا مبادله بازی
اگه بخوای ازاینترنت بگیری که خدادتومن پول بابت اینترنت میره کلا اصلا پشیمون شو
HOMAYOON1992
11-12-2014, 11:42
سلام
من نسخه بلک باکسو نصب کردم و هر دو نسخه آپدیت رو هم نصب کردم ( 1.2 , 1.3 ) ولی موقع ورود stop working میده :/
درایور گرافیکمو اینام درسته :/
چه کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من نسخه بلک باکسو نصب کردم و هر دو نسخه آپدیت رو هم نصب کردم ( 1.2 , 1.3 ) ولی موقع ورود stop working میده :/
چه کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سیستمت چیه؟ دایرکس نصب هست؟اگه بلک باکسشو گرفتی ده....اد...بدجورسر.....و..س میکنه من این نسخشو برادوستم گرفته بودم
سلام
از کرک ورژن پنج یا کرک ریلودد بازی استفاده کن احتمال زیاد مشکلت حل میشه
اساسین یونیتی زیاد گند زده رو بعضی از نسخه ها موقع لود شدن سیو بازی هم stop workingداده که یوبی سافت گفته با اپدیت 1.4 مشکل حل میکنم:n21:
HOMAYOON1992
11-12-2014, 15:43
سلام
سیستمت چیه؟ دایرکس نصب هست؟اگه بلک باکسشو گرفتی ده....اد...بدجورسر.....و..س میکنه من این نسخشو برادوستم گرفته بودم
سلام با لپتاپ بازی میکنم n56jr
اره واقعا :/
HOMAYOON1992
11-12-2014, 15:45
از کرک ورژن پنج یا کرک ریلودد بازی استفاده کن احتمال زیاد مشکلت حل میشه
اساسین یونیتی زیاد گند زده رو بعضی از نسخه ها موقع لود شدن سیو بازی هم stop workingداده که یوبی سافت گفته با اپدیت 1.4 مشکل حل میکنم:n21:
من طبق توصیه سایت ها اول 1.2 رو نصب کردم بعد 1.3 و کرکشم ریختم کلا ارور 00000x... داد کرک 5 رو ریختم stop working داد :/ نگفته کی 1.4 منتشر میشه ؟!
من طبق توصیه سایت ها اول 1.2 رو نصب کردم بعد 1.3 و کرکشم ریختم کلا ارور 00000x... داد کرک 5 رو ریختم stop working داد :/ نگفته کی 1.4 منتشر میشه ؟!
احتمالن تا اوایل هفته آینده پچ 1.4 منتشر میشه
پچ 1.3 با خودش کرک داره با اون هم تست کردی؟
با کرک ریلودد هم جواب نداد:n13:
اره همه رو ریختم :/ هیچ کدوم جواب نداد :/
شما هم بلک باکس داری ؟
اگه داری یه دور بگو چی کار کردی همون کارو بکنم :/
من نسخه ریلودد بازی دارم
ارور STOP WORKING داد من فقط پچ 1.3 ریختم (پچ 1.2 اصلن نریختم) با کرکی که باهاش بود بازی راحت اجرا شد
HOMAYOON1992
11-12-2014, 15:56
اره همه رو ریختم :/ هیچ کدوم جواب نداد :/
شما هم بلک باکس داری ؟
اگه داری یه دور بگو چی کار کردی همون کارو بکنم :/
HOMAYOON1992
11-12-2014, 20:56
من نسخه ریلودد بازی دارم
ارور STOP WORKING داد من فقط پچ 1.3 ریختم (پچ 1.2 اصلن نریختم) با کرکی که باهاش بود بازی راحت اجرا شد
داداش کاری ک گفتیو کردم درست شد :n19::n19:
دمت گرم :n12:
HOMAYOON1992
11-12-2014, 23:24
من نسخه ریلودد بازی دارم
داداش شرمنده وقتتو میگیرم
شمام وقتی میری تو بازی اسمت skidrow ؟!
اگه هست میتونی سیوتو بفرستی برام ؟
من قبل از اینکه که اپدیت بریزمو stop working بده 7 نفر رو assassinate کرده بودم :n29:
wrath of god
12-12-2014, 10:46
داداش شرمنده وقتتو میگیرم
شمام وقتی میری تو بازی اسمت skidrow ؟!
اگه هست میتونی سیوتو بفرستی برام ؟
من قبل از اینکه که اپدیت بریزمو stop working بده 7 نفر رو assassinate کرده بودم :n29:
دوست عزیز میشه بگین روی چ تنظیماتی بازی ac unity رو احرا کردین چون منم asus n550jk دارم واین لپ تاپ خیلی شبیه asus n56jr شماست
دوستان برا فعال کردن MFAA باید پتچ 1.3 رو ریخت؟
سلام
خوب بازیه اساسینس یونیتی روتموم کردم به طور ناباورانه ای مراحل اصلیه بازی کلا 23درصد بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وتوکل مراحل بازی اصلا وهیچ خبری ازیارکمکی نبود خودت باید به تنهایی میجنگیدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اصلا هیچکی ساپورتت نمیکرد که کلی تریلرها ادمو سرکارگذاشتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]درضمن اینجوری که نیگاه کردم تمپلرهایی که تونسخه کنسول هست بانسخه pc فرق داره چون توتریلرهایه تست بازی باکنسول میخواستن یه تمپلرهایه دیگروبکشن ویارکمکی هم داشتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خداروشکرکلی مراحل فرعی مونده که کلی ادمو سرگرم میکنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مراحل بازی به صورت فجیحی سخت بودن که باعث شد بادادو بیداد و100دفعه تکرار یه مرحله تمومشون کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه به نسخه قبلی مثل اساسینس رولیشن یادتون باشه اول برا داشتن یار یه مرحله اصلی توبازی داشت. وبعداز فهموندن قضیه به مراحل فرعی ختم میشد. که تواین بازی اصلا تویه هیچ یک از مرحله اصلیش هیچ علائم وخبری از یارنبو.البته تویه مرحله فرعی فعلا یکی مثل شخصیت اصلیه بازی به مردم کمک میکنه وتمپلرمیکشه که باید کمک وساپورتش کنم فعلا نرفتم مرحلشو که فکرکنم این یه یارباشه حالا که دیگه همه مراحل اصلی تموم شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این مرحله فرعی از گزینه co-op درون بازی هست
AlexMercer
14-12-2014, 00:16
دوستان برا فعال کردن MFAA باید پتچ 1.3 رو ریخت؟
کارت گرافیک شما باید بتونه پشتیبانی کنه که فقط 5 کارت گرافیک اخر جی فورس از ایت تکنولوژی جدید پشتیبانی میکنن
HOMAYOON1992
14-12-2014, 23:02
دوست عزیز میشه بگین روی چ تنظیماتی بازی ac unity رو احرا کردین چون منم asus n550jk دارم واین لپ تاپ خیلی شبیه asus n56jr شماست
سلام روی med
روی high که میزاشتم یه خورده لگ داشت میخواستم روون باشه روی med گذاشتم :n01:
hoomi_gta
15-12-2014, 10:07
دوستان لینک آپدیت های بازی برای ریلودد و کسی داره بذاره؟
کارت گرافیک شما باید بتونه پشتیبانی کنه که فقط 5 کارت گرافیک اخر جی فورس از ایت تکنولوژی جدید پشتیبانی میکنن
گرافیکم ۹۷۰ هست فقط دو گرافیک هم ساپورت میکنه ۹۷۰ و۹۸۰
آقا میشه لینک مستقیم نسخه ریلودد رو واسه دانلود بزارید؟هر سایتی که میرم برداشتنش.
hoomi_gta
15-12-2014, 21:07
رفقا بعد از آپدیت 1.2 و 1.3 بازی برای من اجرا میشه ولی وقتی میزنم روی continue یکم که از لود مرحله میگذره از بازی میپره بیرون و کلوز میده ، کسی راه حل و می دونه؟ 6% رفته بودم جلو :(
رفقا بعد از آپدیت 1.2 و 1.3 بازی برای من اجرا میشه ولی وقتی میزنم روی continue یکم که از لود مرحله میگذره از بازی میپره بیرون و کلوز میده ، کسی راه حل و می دونه؟ 6% رفته بودم جلو :(
یکی از باگ های مسخره اساسین یونیتی همینه
برای سیو منم همین مشکل پیش اومده موقع لود سیوم stop working میده
باید منتظر پچ 1.4 باشی برای رفع این مشکل
I Walk Alone
18-12-2014, 18:57
دوستان بازی من پس از ریختن پچ 1.3 سر Sequence 2 Memory 1 گیر میکنه, بازی سر لودینگ کرش میکنه. راه حلی برای این مشکل وجود داره ؟
سلام کسی کرک انلاین بازی کردن این بازیوداره
واقعا ادم حسرت چندنفربازی کردنوداره:n27::n28::n28::n28:
Altairezio
19-12-2014, 14:02
دوستان لینک پچ 4 ام بازی رو داره!؟
ممنون میشم بدید...حتی اگه مستقیم نباشه....
با اپدیت 1.4 ریلودد بازی هم مشکل stop working من موقع لود کردن سیو حل نشد مجبور شدم بی خیال سیوم بشم بازی دوباره از اول برم
امیدوارم سر نسخه بعدی اساسین کرید یوبی سافت دیگه مثل اساسین یونیتی گند نزنه:n21:
دوستان اگه کسی احیانا پک 1.4 رو امتحان کرد، لطفا در مورد حل شدن مشکل افت فریم توضیح بده، من یه سری مطالب خوندم که این پک هم باعث ایجاد یه سری مشکلات شده ولی البته بیشتر در مورد کارتهای SLI و Cross مشکل ذکر شده بود. به هر حال اگه مشکل فریم ریت با این پک حل میشه لطفا یه ندا بدین دانلود کنیم.
ممنون
دوستان اگه کسی احیانا پک 1.4 رو امتحان کرد، لطفا در مورد حل شدن مشکل افت فریم توضیح بده، من یه سری مطالب خوندم که این پک هم باعث ایجاد یه سری مشکلات شده ولی البته بیشتر در مورد کارتهای SLI و Cross مشکل ذکر شده بود. به هر حال اگه مشکل فریم ریت با این پک حل میشه لطفا یه ندا بدین دانلود کنیم.
ممنون
سلام ازاین جا میتونید بپرسید که همه نوع ابدیتو برادانلودگذاشته وتوضیح داده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-3896
hoomi_gta
22-12-2014, 23:56
دوستان من آپدیت 1.4 و نصب کردم دیگه از همون اول بازی وقتی اجرایش می کنم stop working میده و میپره بیرون. چاره چیست؟
دوستان من آپدیت 1.4 و نصب کردم دیگه از همون اول بازی وقتی اجرایش می کنم stop working میده و میپره بیرون. چاره چیست؟
اپدیت ۱.۴ داری نصب میکنی وقتی نصبش تمام شد اون تیک patch.bat بردار با همون کرک که با اپدیت بازی ارایه شده بازی اجرا کن
اساسین یونیتی روی 62 درصد تمام کردم و متاسفانه بخاطر ارور stop working که سر بعضی ماموریت های جانبی بازی داد نتوستم همرو تمام کنم و بازی از سیستم پاک کردم
حیف بازی با این گرافیک خفن و داستان قشنگی که داشت اینهمه باگ های مسخره بازی خراب کرد:n21:
باید به یوبی سافت جایزه زرشک طلایی داد بخاطر باگهای بی شمار این بازی که با این همه اپدیت کردن هم اخر باگ ها و ارورهای مسخرش از بین نرفت :n34:
hoomi_gta
30-12-2014, 19:31
اپدیت ۱.۴ داری نصب میکنی وقتی نصبش تمام شد اون تیک patch.bat بردار با همون کرک که با اپدیت بازی ارایه شده بازی اجرا کن
الان کار از کار گذشته و تیک پچ و برنداشته آپدیت کردم، راه حلی به نظرتون میاد؟ دوباره باید آپدیت کنم یا نصب؟
الان کار از کار گذشته و تیک پچ و برنداشته آپدیت کردم، راه حلی به نظرتون میاد؟ دوباره باید آپدیت کنم یا نصب؟
یک بار بازی از اول نصب کن فقط اپدیت 1.4 بریز با کرکش (تیک patch.bat فقط بردار)
بازی اجرا کن
مراحل داستانی بازی من 2بار که بازی تمام کردم با این روش stop working نداد( مراحل جانبی این ارور میده)
hoomi_gta
06-01-2015, 11:32
بازی اجرا کن
مراحل داستانی بازی من 2بار که بازی تمام کردم با این روش stop working نداد( مراحل جانبی این ارور میده)
الان مشکل جدید پیش اومد! بازی و که میخوام از اول نصب کنم ارور "Decompression failed with error code -11" میده و نصب نمیشه. میتونید راهنمایی کنید؟
hoomi_gta
07-01-2015, 12:04
بازی اجرا کن
مشکل من حل شد بالاخره! ارور قبلی هم راه حلش این بود که باید تو درایو c نصبش می کردم. بازی و دوباره نصب کردم با آپدیت 1.4 و اجرا شد و از سیو قبلی هم اورد. باز هم سپاس
wrath of god
08-01-2015, 10:58
دوستان یک خبر جدید...هکر های زرنگ تونستند متوجه بشن کع نسخه ی بعدی اساسینس کرید چیه
نسخه ی بعدی در زمان ویکتوریای قرن 19 هستش و اسمش هست assassin's creed victory
یوبیسافت هم در این باره ابراز تاسف کرده و اطلاعات بیشتر در گیمفا...
عکسای بازی که خیلی قشنگن دل ادمو میبرن امیدوارم مثه unity نشه...در هر صورت من که فن بوی همه ی assassin's creed هام....حتی یونیتی هن دوست داشتم از داستان پردازی قشنگش تا گرافیکش
فقط اگه این باگها رو نداشت عالی میشدش که با اپدیت 1.4 کلی هاشو بر طرف کرد...
در ضمن خبر بالا از سوی یوبی سافت تایید شده کلا بازی assassin's creed victory مثه 3 شده
در ضمن بازی تو لندن و هنوز بازم متاسفانه ماشین اختراع نشده ولی ایستگاه قطار هست...لباسشم شبیه ادوارد با رنگ سیاهه...من دیگه همه چیو گفتم برین گیمفا ببینین D;
دوستان یک خبر جدید...هکر های زرنگ تونستند متوجه بشن کع نسخه ی بعدی اساسینس کرید چیه
عکسای بازی که خیلی قشنگن دل ادمو میبرن امیدوارم مثه unity نشه...در هر صورت من که فن بوی همه ی assassin's creed هام....حتی یونیتی هن دوست داشتم از داستان پردازی قشنگش تا گرافیکش
در ضمن خبر بالا از سوی یوبی سافت تایید شده کلا بازی assassin's creed victory مثه 3 شده
در ضمن بازی تو لندن و هنوز بازم متاسفانه ماشین اختراع نشده ولی ایستگاه قطار هست...لباسشم شبیه ادوارد با رنگ سیاهه...من دیگه همه چیو گفتم برین گیمفا ببینین D;
زدی به کاهدون :n08::n08::n08::n08:
این مطلبه 1ماهه پیشه باور کن برو تو بخش جدید ترین اخبار بازی هایه رایانه ای خیلی وقته این مطلب گفته شده الان که دیگه داره gta میادکسی اینوبازی نمیکنه والا gta روبچسب این بازیا اشغالن
MƐΛИĪИƓĿƐSS
08-01-2015, 13:57
عجب هکر های با هوشی!!!!
هنر کردن واقعا!!
این مطلب مال خیلی وقت پیشه!
wrath of god
08-01-2015, 19:01
بنا به زایه شدن بنده درخواستم اینه که پست بالا پاک بشه
جالبه خبرش برای امروزه.....
mil bombase=هزار لعنت
امید تو که همین یه ماه پیش فن unity و rogue بودی چیشد یهو 180 درچه تغییر کردی...(اینه شدی)
الان هم میگی اشغاله؟!!؟!؟!!!جالبه واقعا....در ضمن gta سیستم بالایی میخواست ما همین بزور با very high 37 فریم (shadow هم high بود) رفتیم (انتی الایسینگ همfxaa بود).....واچ داگزم همینطور به زور رفتیم اینو دیگه چه غلطی باید بکنم:-C؟؟؟ بد بخت شدیم رفت....حالا هی بگو gta v عشقه...با اون اون سیستم شاخش....کله ی ادمو میکنه اگه زیر واچ داگز باشه...اسممو تغییر میدم:پوریا مو قشنگ
از ما گفتن بود....
wrath of god
08-01-2015, 19:02
mil bombase=هزار لعنت
امید تو که همین یه ماه پیش فن unity و rogue بودی چیشد یهو 180 درچه تغییر کردی...(اینه شدی)
الان هم میگی اشغاله؟!!؟!؟!!!جالبه واقعا....در ضمن gta سیستم بالایی میخواست ما همین بزور با very high 37 فریم (shadow هم high بود) رفتیم (انتی الایسینگ همfxaa بود).....واچ داگزم همینطور به زور رفتیم اینو دیگه چه غلطی باید بکنم:-C؟؟؟ بد بخت شدیم رفت....حالا هی بگو gta v عشقه...با اون اون سیستم شاخش....کله ی ادمو میکنه اگه زیر واچ داگز باشه...اسممو تغییر میدم:پوریا مو قشنگ
از ما گفتن بود....
mil bombase=هزار لعنت
از ما گفتن بود....
وقتی بازیه gta هست اساسینس کیلو چنده درضمن gta سیستم بالایی نمیخواد چون به گفته راکستار بازی خیلی بهینست درضمن اساسینس یونیتی از 50000هزارمدل گرافیکی طراحی شده بود ودایرکس 11 کارت گرافیک هایه امروزی فقط 10000هزارتامدل طراحی میتونن بکونن که یوبی رفت کوچه بازاری باهم قاطیش کرد وبازی درسته زیبا بود ولی باگ ولگ هایه بچه گانه داشت یا واچ داگز که یه بازیه بهینه نشده بود ولی مثل یونیتی گند نزده بودنش ولی gta میدونی چند وقته قراره بوده بیاد تازه شرکتش راکستاره ها هرسیستمی بده بیرون از این مانی سافت بهتر میده بیرون زنده باد راکستارگیم لعنت به هرچی شرکت پول به جیب زنه غیرمعتبره فقط راکستارواکتیویژن همینو بس
وقتی ps3 بازیه gta رو بابهترین گرافیک اجرامیکنه یا ps4 تو رزولوشن 1080 اجرامیکنه شما چه انتظاری داری ؟از سیستمه مورد نیازش... تازه تریلرهاش هم تخیلی وخیالی نیستن ماکه از راکستار بدندیدیم ولی همش ازیوبی بددیدیم اصلا gta همون gاولش به کل اون شرکت پول پرست 1ماه 1ماه بازی جدید میده بیرون میارزه
درضمن gta قبلی برا 2009 و2010بود الان 4الا5سال گذشته هرسیستمی بده حقشه وبازیش هیچ وقت از پا نمی افته
ولی یوبی هرروز بازی با سیستم هایه عجیب میده بیرون وخسته کننده میشن بعداز 3ساعت ولی gta ساعتم 48بشینی دست وردارنیستی
ودراخر فقط یه خوبی داشت بازیه اساسینس یونیتی که وقتی دیدم سیستمم یه همچین بازیه سنگین وخراب وبهینه نشده زیر صفر...رو اجرا میکنه متمعن شدم تمام بازی هایه روز رو با رزولوشن 1600و1200 میتونم اجراکنم gta که عددی نیست سیستمم تو اسنایپرالیت3 250فریم میداد والا
اونجوری هم که معلومه نسخه بعدیه اساسینس یه سیستم 10ملیونی و20ملیونی میخوادتا 30فریم بده بیرون چون باسیستم الان 1فریم هم نمیگریم
mohammad_77
14-01-2015, 23:12
سلام. توی چند تا از صفحه ها در باره ارور stop working نوشته بودند . چی هست ؟
ضمنا در رابطه بازی واقعا متریال های عالی و واقعی استفاده کردند . اصلا با نسخه های قبلی به خصوصblack flag فرق می کرد (خیلی بد بود و نصفه ولش کردم) . فعلا که بازی رو دستش ندیدم . همه چیزش عالی و تکه . البته باید far cry4 رو هم نصب کنم . فعلا که از call of duty بهتر بوده .
البته دو جا برای من بازی یک استپ کوتاه داشت ولی دیگه ندیدمش . یک جا هم دو نفر داشتند افقی با هم صحبت می کردند :n31:
سلام. توی چند تا از صفحه ها در باره ارور stop working نوشته بودند . چی هست ؟
ضمنا در رابطه بازی واقعا متریال های عالی و واقعی استفاده کردند . اصلا با نسخه های قبلی به خصوصblack flag فرق می کرد (خیلی بد بود و نصفه ولش کردم) . فعلا که بازی رو دستش ندیدم . همه چیزش عالی و تکه . البته باید far cry4 رو هم نصب کنم . فعلا که از call of duty بهتر بوده .
البته دو جا برای من بازی یک استپ کوتاه داشت ولی دیگه ندیدمش . یک جا هم دو نفر داشتند افقی با هم صحبت می کردند :n31:
موقع بعضی از مراحل جانبی بازی ارور stop working میده دیگه نمیشه بازی اجرا کرد مثلن یک منطقه خاص از بازیه هر ماموریت جانبی از اون نقطه میرفتم این ارور میداد و اخرش هم نتونستم برمش و بازی سر ۶۲ درصد پاک کردم:n35:
بعضی وقتا هم موقع لود سیو این ارور میده که با اپدیت ۱.۴ یکم وضعیت بهتر شد
در کل خیلی حیف شد ای کاش اساسین یونیتی هم مثل فارکرای ۴ بازی بی باگی از اب در میومد
hoomi_gta
15-01-2015, 01:18
از من که به شدت با این stop working ها مبارزه کردم بشنوید که بازی حتما باید در درایو c نصب بشه، و فقط آپدیت 1.4 و اونهم بدون run patch و ریختن کرک کافیه
shahraam.com
18-01-2015, 21:05
دوستان چه نسخه ای واسه دانلود و بازی کردن خوبه و بی دردسره (Reloaded , Gold Edition , Black Box و . . . . . . . . ) و از لحاظ آپدیتهاش یا نخواد یا آپدیتهاش باشه و آیا از لحاظ قشنگی و هیجان مثل Far Cry 4 هست و ارزش بازی کردن داره ؟
mohammad_77
18-01-2015, 21:44
دوستان چه نسخه ای واسه دانلود و بازی کردن خوبه و بی دردسره (Realoded , Gold Edition , Black Box و . . . . . . . . ) و از لحاظ آپدیتهاش یا نخواد یا آپدیتهاش باشه و آیا از لحاظ قشنگی و هیجان مثل Far Cry 4 هست و ارزش بازی کردن داره ؟
من از آی آر دی ل دانلود کردم و تا الان که اصلا موردی نداشت . از نسخه های قبلی خیلی سر هست (گرافیک)
hoomi_gta
27-01-2015, 16:30
من اونجایی که باید Bellec و بکشیم گیر کردم، هر چقدر e میزنم رد نمیشه مرحله . cheat engine و هم امتحان کردم ولی dll injection failure میزنه و بازی stop working میشه. فایروال و آنتی ویروس و هم غیر فعال کردم. حتی روی window mode هم امتحان کردم نشد. کسی راه حلی سیوی داره که من رد کنم اینجا رو؟
من اونجایی که باید Bellec و بکشیم گیر کردم، هر چقدر e میزنم رد نمیشه مرحله . cheat engine و هم امتحان کردم ولی dll injection failure میزنه و بازی stop working میشه. فایروال و آنتی ویروس و هم غیر فعال کردم. حتی روی window mode هم امتحان کردم نشد. کسی راه حلی سیوی داره که من رد کنم اینجا رو؟
رزولوشن بیار روی پایین ترین حالت و روی ۴.۳ تصویر ست کن راحت ردش میکنی
hoomi_gta
27-01-2015, 23:38
رزولوشن بیار روی پایین ترین حالت و روی ۴.۳ تصویر ست کن راحت ردش میکنی
اینکار و هم کردم نمیشه. دیگه از این پایین تر نمیاد رزولوشن. راه حل دیگه ای هم هست؟
اینکار و هم کردم نمیشه. دیگه از این پایین تر نمیاد رزولوشن. راه حل دیگه ای هم هست؟
یعنی رزولوشن در پایین ترین حالت و تصویر ست شده روی ۴.۳
تمامی تنظیمات روی low بازم افاقه نکرد:n36:
من رو سیستم دوستم همین روش راحت اون مرحله رد کرد
سرچ میکنم اگه چیزی پیدا کردم میزارم
hoomi_gta
28-01-2015, 14:57
یعنی رزولوشن در پایین ترین حالت و تصویر ست شده روی ۴.۳
تمامی تنظیمات روی low بازم افاقه نکرد:n36:
من رو سیستم دوستم همین روش راحت اون مرحله رد کرد
سرچ میکنم اگه چیزی پیدا کردم میزارم
قسمت اول مبارزه و رد می کنم ولی قسمت دومش رد نمیشه . دیگه از این low تر هم نمیشه اورد. مرسی که دنبال راه حل هستید ، تو اینترنت راه حل cheat engine و پیشنهاد کرده بودند که اون هم جواب نداد
قسمت اول مبارزه و رد می کنم ولی قسمت دومش رد نمیشه . دیگه از این low تر هم نمیشه اورد. مرسی که دنبال راه حل هستید ، تو اینترنت راه حل cheat engine و پیشنهاد کرده بودند که اون هم جواب نداد
اگه مرحله اول دکمه E عمل میکنه تا اونجا که خاطرم هست در دفعات بعد باید همراه دکمه E کلیک سمت راست موس رو هم همراهش بزنی در بعضی صحنه ها تو اون مبارزه فقط زدن دکمه E برای دفاع کردن کفایت نمیکنه
همین الان امتحان کردن کلیک راست موس هم جواب نمیده. هرچقدر e میزنم فایده نداره و بلیک هم ناجوانمردانه شمشیر و در قلب فرو میبره و می کشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سیو مربوط به نسخه ریلودد بازی داری
برام بفرست تو یاهو اگهID داری( ایدیم تو پروفایلم هست)
من بازی دوباره نصب کنم این مرحلش برات رد کنم
نمیدونم چرا برا تو جواب نداد:n35:
hoomi_gta
28-01-2015, 15:16
اگه مرحله اول دکمه E عمل میکنه تا اونجا که خاطرم هست در دفعات بعد باید همراه دکمه E کلیک سمت راست موس رو هم همراهش بزنی در بعضی صحنه ها تو اون مبارزه فقط زدن دکمه E برای دفاع کردن کفایت نمیکنه
همین الان امتحان کردن کلیک راست موس هم جواب نمیده. هرچقدر e میزنم فایده نداره و بلیک هم ناجوانمردانه شمشیر و در قلب فرو میبره و می کشه :n03:
hoomi_gta
28-01-2015, 15:57
آقا رد شد بالاخره! با cheat engine 6.4 سرعت بازی و روی 0.2 کم کردم و خیلی راحت با زدن یکی دو تا e همه ی مبارزه رد شد!! قبلا با cheat engine نشد چون تو خود مرحله hac- speed و فعال می کردم و بازی stop working میداد ولی باید وقتی بازی اجرا میشد تو منوی اصلی چیت و فعال می کردم. واقعا ازت ممنونم که پیگیر بودی
با این سیستم میشه بازی کرد؟
amd phenome IIx4 945
ram 4 ddr2
grafic 5850 twin frozer II
با این سیستم میشه بازی کرد؟
amd phenome IIx4 945
ram 4 ddr2
grafic 5850 twin frozer II
برای اجرای اساسین یونیتی حدافلش ۶ گیگ رم میخواد
تو اجرا مشکل دارم بی نهایت کنده خیلی کند .watch dog راحت اجرا شد اما اینو موندم
تنظیمات گرافیک بازی بیار پایین تا حدی که بتونی روان اجراش کنی
رمت هم برا اجرای بازی کمه- بازی سنگینیه سیستم قوی برا اجراش میخواد
مینیموم رم برای اجرای اساسین یونیتی ۶ گیگ اعلام کردن
تو اجرا مشکل دارم بی نهایت کنده خیلی کند .watch dog راحت اجرا شد اما اینو موندم
برای اجرای اساسین یونیتی حدافلش ۶ گیگ رم میخواد
تنظیمات گرافیک بازی بیار پایین تا حدی که بتونی روان اجراش کنی
رمت هم برا اجرای بازی کمه- بازی سنگینیه سیستم قوی برا اجراش میخواد
بازی واچ داگ مگه پایینه که سیستم می کشه. می گم عجیب غریب کنده خیلی عجیب
pishoolii
29-01-2015, 12:28
سلام..
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید..
توو نسخه بلک فلگ (تایپیک خودش رو پیدا نکردم) به جایی رسیدم که دیگه نمیتونم کشتی رو آپدیت کنم و تجهیزات جدید براش بخرم..
با اینکه هم پوول دارم و هم چوب و فلز و ... میشه راهنمایی کنید چه جوری میتونیم کشتیم رو بزرگتر کنم و تجهیزاتش رو ارتقا بدم؟؟؟:n28:
ممنون
سلام دوستان
آقا من با این سیستم روی بدترین تنظیمات هم لگ دارم ، سیستمم کافی نیست برای این بازی؟
CPU Intel Core i5 4690
Graphic GT 730 2GB
RAM 8GB
mv217010
29-01-2015, 21:47
سلام..
توو نسخه بلک فلگ (تایپیک خودش رو پیدا نکردم) به جایی رسیدم که دیگه نمیتونم کشتی رو آپدیت کنم و تجهیزات جدید براش بخرم..
با اینکه هم پوول دارم و هم چوب و فلز و ... میشه راهنمایی کنید چه جوری میتونیم کشتیم رو بزرگتر کنم و تجهیزاتش رو ارتقا بدم؟؟؟:n28:
ممنون
باید نقشه هارو پیدا کنی هر نقشه گج که پیدا میشه 1 قابیلت برات باز میشه
سلام دوستان
آقا من با این سیستم روی بدترین تنظیمات هم لگ دارم ، سیستمم کافی نیست برای این بازی؟
CPU Intel Core i5 4690
Graphic GT 730 2GB
RAM 8GB
شما گرافیکتون ضعیفه وبدرد این بازی نمیخوره
ولی پردازنده ورمتون فوله برا بازی
سلام..
ممنون
شما یه کد تقلب دانلودکن اول بازی تمامیه امکانات کشتی و باتمامی قدرتاش بهت میده همون اول بازی وبازی که سیو میشه دیگه نیاز به کد تقلب ندارید دیگه قدرت کشتی ارتقاء پیداکرده :n02:این بازی رو تا اخرش روهم بری به هیچ جانمیرسه کشتیت..
تا اخر عمرت هم بشینی گنج براحتی پیدانمیشه
سلام
من توی بازی تا چند مرحله جلو رفتم ، دقیقا نمی دونم کدوم مرحله هستم ولی overal کل بازی رو می زنه 2% ، یعنی من تا 2% کل بازی رو جلو رفتم
ولی دیگه جلو تر نمی تونم برم و یهو بازی کرش میشه و می پره بیرون! :n03:
در ضمن نسخه ی بازی من Reaload هست و فقط آپدیت 1.4 رو نصب کردم,,,, حالا چه جوری این مشکل رو حل کنم ؟؟
مرسی خیلی زیاد:n16:
سلام
من توی بازی تا چند مرحله جلو رفتم ، دقیقا نمی دونم کدوم مرحله هستم ولی overal کل بازی رو می زنه 2% ، یعنی من تا 2% کل بازی رو جلو رفتم
در ضمن نسخه ی بازی من Reaload هست و فقط آپدیت 1.4 رو نصب کردم,,,, حالا چه جوری این مشکل رو حل کنم ؟؟
موقع نصب اپدیت ۱.۴ زمانی که نصبش تمام شد تیک patch.bat برداشتی؟
hoomi_gta
02-02-2015, 00:20
سلام
من این مشکل و داشتم، راه حلی که مشکل منو حل کرد پاک کردن بازی ، نصب اون در درایو C (فقط و فقط درایور ویندوز در واقع در مسیر پیش فرض نصب) و نصب پچ 1.4 به تنهایی با برداشتن تیک patch.bat بود
نمیدونم علاقه زیاد منه به این سری یا چی....ولی من ازین نسخه هم خیلی خوشم اومد ...واقعا عالی بود، از Sand Box Assassination گرفته تا خود داستان ک ب نظرم خیلی خوب بود، پاریس یکی از بهترین شهرهای اپن ورلد ساخته شده هستش، واقعا گشت و گذار تو این دنیا نهایت لذتو داره ....هرچند از کرکتر آرنو چندان خوشم نیومد ولی الیس خوب بود ...درکل داستان و شخصی پردازی خوبی داشت، گیم پلی سخت تر شده و واقعا Challenging بود ....اما این افت فریم و فریز کردنا رو مخ بودن ...کاهش یوبیسافت وقت بیشتری رو صرف این بازی میکرد ..معلومه که کاملا عجله ای بوده و تو نمرات بازی هم شدیدا تاثیر گذاشت.. خلاصه تجربه بسیار خوب دیگری بود با این فرنچایز دوست داشتنی :n12:
اگه به خاطر مشکلات فنیش نبود 9 از 10 میدادم ....ولی با این وضعیت 8/10.
موقع نصب اپدیت ۱.۴ زمانی که نصبش تمام شد تیک patch.bat برداشتی؟
من این مشکل و داشتم، راه حلی که مشکل منو حل کرد پاک کردن بازی ، نصب اون در درایو C (فقط و فقط درایور ویندوز در واقع در مسیر پیش فرض نصب) و نصب پچ 1.4 به تنهایی با برداشتن تیک patch.bat بود
حقیقتش اگه منظور از patch.bat همونی باشه که بعد از تاییدش ، شروع می کنه یه چیزایی رو از طریق command prompt ویندوز نصب می کنه ،،،، آره ، دقیقا نصبش کردم:n03:
یعنی الان باید بازی رو پاک کنم و دوباره نصب کنم ، بخاطر این کاری که کردم ؟:n13:
ضمن اینکه من نسخه ی Reload رو چون استفاده می کنم ، یه مشکلی داره و اونم اینه که باید درایوی که برای نصبش انتخاب می گنیم ، حداقل 80 گیگ فضای خالی داشته باشه ، واسه همین ، من نمی تونم توی درایو C که کل ظرفیتش ، 97 گیگ هست نصبش کنم ،، چون هیچ وقت 80 گیگ توی این درایو خالی نیست :n02:
بازم مرسی بخاطر جوابتون :n16:
hoomi_gta
04-02-2015, 19:29
حقیقتش اگه منظور از patch.bat همونی باشه که بعد از تاییدش ، شروع می کنه یه چیزایی رو از طریق command prompt ویندوز نصب می کنه ،،،، آره ، دقیقا نصبش کردم:n03:
یعنی الان باید بازی رو پاک کنم و دوباره نصب کنم ، بخاطر این کاری که کردم ؟:n13:
ضمن اینکه من نسخه ی Reload رو چون استفاده می کنم ، یه مشکلی داره و اونم اینه که باید درایوی که برای نصبش انتخاب می گنیم ، حداقل 80 گیگ فضای خالی داشته باشه ، واسه همین ، من نمی تونم توی درایو C که کل ظرفیتش ، 97 گیگ هست نصبش کنم ،، چون هیچ وقت 80 گیگ توی این درایو خالی نیست :n02:
بازم مرسی بخاطر جوابتون :n16:
من دقیقا مشکل شما را داشتم و مشکل من اینجوری حل شد، چون من حذفش هم می کردم و دوباره تو درایو دیگه نصب می کردم بازم stop working میداد موقع لود کردن. فقط و فقط با نصب تو درایو C مشکلم حل شد ، با بدبختی فضا خالی کردم برای بازی . منم نسخه ریلودد و داشتم.
از مسیر C:\ProgramData\Orbit که فولدر سیو بازی های ریلودد هست بک آپ بگیر البته با پاک کردن بازی سیو های بازی نمیپرن
denzelmovie
02-03-2015, 15:56
دوستان عزیز من بازی روو نصب کردم ولی دو کرک ورژن 3 و 4 روو دانلود کردم هیچکدومش کار نمیده، بازی رو که اجرا میکنم ارور stopped working میده و بازی اصلا اجرا نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید کرک یا آپدیتی باید دانلود کنم یا مشکل از سیستمه؟
Windows 7 64 bit
AMD Phenom II X4 945 3.00 GHz
Ram 4GB
AMD Radeon HD 5700
دوستان عزیز من بازی روو نصب کردم ولی دو کرک ورژن 3 و 4 روو دانلود کردم هیچکدومش کار نمیده، بازی رو که اجرا میکنم ارور stopped working میده و بازی اصلا اجرا نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید کرک یا آپدیتی باید دانلود کنم یا مشکل از سیستمه؟
Windows 7 64 bit
AMD Phenom II X4 945 3.00 GHz
Ram 4GB
AMD Radeon HD 5700
سلام
برا اجرای بازی باید اپدیت ۱.۴ بازی که ۱گیگ حجمشه دان و نصب کنی به همراه کرکی که با این اپدیت ارایه شده بریزی در محل نصب تا بتونی بازی اجرا کنی
بازی باگ زیاد داره بدون اپدیت ریختن نمیشه بازیش کرد
حداقل رم برای اجرای بازی هم ۶گیگه
mobin20215
02-03-2015, 17:42
سلام ببخشید این بازی روی این سیستم اجرا میشه؟
سی پی یو:INtel Core i3 21-20 3.30 GHz
رم:4
گرافیک:Amd Radeon Hd 5450
با تشکّر
denzelmovie
02-03-2015, 18:19
سلام
برا اجرای بازی باید اپدیت ۱.۴ بازی که ۱گیگ حجمشه دان و نصب کنی به همراه کرکی که با این اپدیت ارایه شده بریزی در محل نصب تا بتونی بازی اجرا کنی
بازی باگ زیاد داره بدون اپدیت ریختن نمیشه بازیش کرد
حداقل رم برای اجرای بازی هم ۶گیگه
یعنی هیچ راهی نداره با رم 4 گیگ باازی کنم؟ اگه نمیشه الکی 1 گیگ دانلود نکنم :n40:
یعنی هیچ راهی نداره با رم 4 گیگ باازی کنم؟ اگه نمیشه الکی 1 گیگ دانلود نکنم :n40:
رو سیستم دوستم با رم 4گیگ اساسین یونیتی بالا نیومد
چند وقت قبل تو همین تاپیک یک کاربری پست داده بود با رم 4 بازی بالا آورده بود ولی بازی خیلی بد اجرا میشد براش:n16:
سلام ببخشید این بازی روی این سیستم اجرا میشه؟
سی پی یو:INtel Core i3 21-20 3.30 GHz
رم:4
گرافیک:Amd Radeon Hd 5450
با تشکّر
خیر....................................
hoomi_gta
03-03-2015, 16:07
دوستان یه سوال ، من dlc dead kings و نصب کردم ولی تو منوی بازی هیچ چیزی اضافه نشد. dead kings credits به آپشن اضافه شده ولی خود dlc نه . کل آپدیت ها رو هم نصب کردم. کسی میدونه مشکل از چیه یا چجوری میتونم dlc و اجرا کنم؟
دوستان یه سوال ، من dlc dead kings و نصب کردم ولی تو منوی بازی هیچ چیزی اضافه نشد. dead kings credits به آپشن اضافه شده ولی خود dlc نه . کل آپدیت ها رو هم نصب کردم. کسی میدونه مشکل از چیه یا چجوری میتونم dlc و اجرا کنم؟
باید بری تو حیاط cafe theatre
mobin20215
18-03-2015, 12:51
سلام ی سوال دارم ببخشید چرا پشت جلد اساسینز کرید نوشته 50 گیگه اما وقتی من خریدمش 5 دی وی دی بود و22.8 گیگ؟
ینی این بازی چیزی ازش حذف شده؟
سلام ی سوال دارم ببخشید چرا پشت جلد اساسینز کرید نوشته 50 گیگه اما وقتی من خریدمش 5 دی وی دی بود و22.8 گیگ؟
ینی این بازی چیزی ازش حذف شده؟
سلام نسخه کاملش که مولتی پلیر داره 50گیگه
ونسخه کامل بدون مولتی پلیر یعنی بخش انلاینش کارنمیکنه 37.9 گیگه
ونسخه بلک باکس یعنی فشرده شدس وبخش انلاین هم کارنمیکنه 22گیگه
mobin20215
18-03-2015, 13:33
قربون دستت ممنون
mobin20215
18-03-2015, 14:21
ببخشید یه سوال دیگه هست:
من نمیدونم بازیم نسخه reloaded هست یا gold ولی فکر میکنم ریلودد باشه اخه اصلا کرک واسش نریختم ولی میخوام اپدیت هارو بگیرم نمیدونم ریلودد بگیرم یا گولد لطفا کمکم کنید
ممنون
اگه نسخه بازی reloaded هست
اپدیت همینوبریز و کرک ورژن5 ازهمشون بهتره
mobin20215
18-03-2015, 14:36
مشگل من اینه نمیدونم ریلودد هست یا گولد؟
راهی واسه فهمیدنش نیست؟؟؟؟؟؟
javad2015
24-03-2015, 21:25
اپدیت رولود رویی نسخه گلد کار میکنه؟
mobin20215
26-03-2015, 00:23
سلام ببخشید من فهمیدم که بازیم نسخه ریلودد هست و بعد تمام آپدیت های بازی رو نصب کردم امّا بعداز اینکه بازی %2 رفته ینی اونجایی که میریزن روش چون فکر میکنن قاتله گیر میکنه و ارور stop working میده نمیدونم چرا؟
یکی کمک کنه
javad2015
26-03-2015, 00:42
دقیقا منم همین مشکل رو دارم.سر همون مرحله .با این تفاوت که نسخه من گلد هست.اپدیتای ریلود رو ریختم جواب نداد.
mobin20215
26-03-2015, 00:51
داداش من فکر میکنم این مشگل مربوط به اپدیت کارت گرافیک یا برنامه net framework 4.5 هست توی چند سایت دیگه هم پرسیدم ولی فعلا بی جوابم
به این سایت هم برو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداکنه جواب بگیریم
javad2015
26-03-2015, 01:11
مربوط به net frame work که نمیتونه باشه.چون اخرین نسخشو دارم.من حتی اپدیت 1.2 گلد هم ریختم ولی چاره ساز نبود.حتی سیو مراحل جلوترم ریختم همشون تو لودینگ گیر میکردن و کلوز میداد.
mobin20215
26-03-2015, 10:17
آپدیت کارت گرافیکتو بگیر فکر کنم جواب بده
mobin20215
27-03-2015, 00:10
یکی جواب مارو نمیده؟
javad2015
27-03-2015, 16:37
ربطی به اپدیتم نداره.من همیشه جدیدترین اپدیتو یریزم.الانم اخرینشو دارم.
mobin20215
27-03-2015, 23:21
بازم سلام الان من آپدیت کارت گرافیکمو نصب کردم اما مشگل پا بر جاست چیکار کنم؟
سلام
اول بازي ي سري شخصيت اورد گفت انتخاب كن البته فقط يكي باز بود جريانش چيه؟
اين بازي صحنه غير خانوادگي داره.؟
سلام
کاملئرین نسخه بازی که هیچ اروری هم نداشته باشه از گجا دانلود کنم
wrath of god
13-07-2015, 11:08
روی این سیستم چطور اجرا میشه
Cpu:4720hq
Ram:16gb
Gpu:gtx 965m gddr5
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
donkeyoxte
13-07-2015, 11:15
روی این سیستم چطور اجرا میشه
Cpu:4720hq
Ram:16gb
Gpu:gtx 965m gddr5
سلام
کاملئرین نسخه بازی که هیچ اروری هم نداشته باشه از گجا دانلود کنم
دوستان بیخیال بازی بشین از بس پر از باگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه با این بازی حال میکنین دیگه باگو کرش های پی در پی و رفتن به اعماق زمین واستون مهم نیست و تا تهش بازی میکنین (مثل :n09:
شما با این سیستم کجا بودی تا حالا ؟؟
برو واسه بازی کردن Ultra
wrath of god
13-07-2015, 11:23
دوستان بیخیال بازی بشین از بس پر از باگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه با این بازی حال میکنین دیگه باگو کرش های پی در پی و رفتن به اعماق زمین واستون مهم نیست و تا تهش بازی میکنین (مثل :n09:
شما با این سیستم کجا بودی تا حالا ؟؟
برو واسه بازی کردن Ultra
سلام دوست...من هنوز این سیستمو نگرفتم منتظرم تا حدودا 5 روز دیگه بگیرمش
donkeyoxte
13-07-2015, 11:30
سلام دوست...من هنوز این سیستمو نگرفتم منتظرم تا حدودا 5 روز دیگه بگیرمش
پیشاپیش مبارک فنش واست بچرخه
با این سیستم دیگه نگران کم آوردن در مقابل بازی هارو نداشته باش
فقط نگرانیت درست بازی بیرون دادن کمپانی ها باشه که امروزه بدجوری دارن تر میزنن
دیوانه ها بازی هارو تست نمیکنن میدن بیرون آخریشم Batman بود که چند روز پیش اومدن گفتن غلط کردیم
wrath of god
13-07-2015, 11:48
پیشاپیش مبارک فنش واست بچرخه
با این سیستم دیگه نگران کم آوردن در مقابل بازی هارو نداشته باش
فقط نگرانیت درست بازی بیرون دادن کمپانی ها باشه که امروزه بدجوری دارن تر میزنن
دیوانه ها بازی هارو تست نمیکنن میدن بیرون آخریشم Batman بود که چند روز پیش اومدن گفتن غلط کردیم
متشکر دوست عزیز من نگران این بودم که به کمک شما بر طرف شد و همچنین من نگران far cry 4 و gta v هستم که gta v خیلی خوب اپتیمایز شده منتها فار کرای 4 رو نمیدونم همچنین حرف شما در باره ی این ها صحیح هست و این بتمن آرخام نایت واقعا افتضاح بود ... در هر صورت خیلی ممنون دوست عزیز
donkeyoxte
13-07-2015, 12:59
متشکر دوست عزیز من نگران این بودم که به کمک شما بر طرف شد و همچنین من نگران far cry 4 و gta v هستم که gta v خیلی خوب اپتیمایز شده منتها فار کرای 4 رو نمیدونم همچنین حرف شما در باره ی این ها صحیح هست و این بتمن آرخام نایت واقعا افتضاح بود ... در هر صورت خیلی ممنون دوست عزیز
خواهش میکنم
تو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک دانلود GTA v نسخه CorePack گذاشتم خواستی دانلود کن (نسخش هم تضمین میکنم ردیفه)
Far Cry 4 هم چند ماه پیش تموم کردم با این سیستم : ram 8 و gt740 و core i7 (البته رو High و بعضی قسمت هارو Very High کردم تو تنظیمات)
شما که با این سیستم راحت رو Ultra بازی میکنی و این بازی اول اومد بیرون مشکل داشت ولی بعدش با آپدیت هایی که بیرون دادن مشکلات برطرف شد خیالت راحت
wrath of god
13-07-2015, 13:10
ممنونم دوست عزیز
wrath of god
26-07-2015, 22:40
چرا بعد از اینکه به جرم کشتن بابای الیس میزننت بعدش ارور acu.exe has stopped working میده؟
donkeyoxte
26-07-2015, 23:02
چرا بعد از اینکه به جرم کشتن بابای الیس میزننت بعدش ارور acu.exe has stopped working میده؟
آپدیت ها و کرک رو حتما بریز
wrath of god
26-07-2015, 23:28
نه آپدیت هستش چون ذره ای باگ نداشت!!!
روی الترا راحت اجرا کردم البته anti aliasing رو روی fxaa و یه چیز دیگرو هم روی msaa فکر کنم گذاشتم و تکسچر و اینوارینمنت روی الترا های گذاشتم و با خاموش کردن وی سینک خیلی نرم بود، مشکل اینه که فکر کنم یه سری فایلارو smart security 8 پاک میکنه ک یه همچین اروری میده، در هر صورت از اول نصب میکنم
با تشکر
donkeyoxte
26-07-2015, 23:35
نه آپدیت هستش چون ذره ای باگ نداشت!!!
روی الترا راحت اجرا کردم البته anti aliasing رو روی fxaa و یه چیز دیگرو هم روی msaa فکر کنم گذاشتم و تکسچر و اینوارینمنت روی الترا های گذاشتم و با خاموش کردن وی سینک خیلی نرم بود، مشکل اینه که فکر کنم یه سری فایلارو smart security 8 پاک میکنه ک یه همچین اروری میده، در هر صورت از اول نصب میکنم
با تشکر
همیشه قبل نصب این آنتی بازی هارو غیرفعال کن وگرنه تر میزنه به فایل های نصب شده بازی
اگه فایلی که پاک شده میدونی چیه احتیاجی به نصب دوباره نسیت یه نگاه تو نت بنداز شاید باشه واسه دانلود
wrath of god
26-07-2015, 23:37
ممنون عزیز
wrath of god
26-07-2015, 23:38
یه سوال دیگه، این بدون اجازه از من میاد اینارو پاک میکنه، چرا؟
donkeyoxte
26-07-2015, 23:43
کلا آنتی ویروس (نوعش فرق نمیکنه) حتی windows defender هم با بعضی از فایل ها مشکل دارن یخصوص dll ها شما وقتی نصب میکنی یا از فشرده خارج میکنی آنتی ویروس اتومات شروع به اسکن میکنه و این فایل هارو پیدا میکنه و بدون اجازه پاک میکنه
wrath of god
26-07-2015, 23:45
خیلی ممنون
عجب بچه ی بی ادبی، اجازه هم حالیش نیست
majid gamer
14-08-2015, 21:11
سلام دوستان, یه سوالی دارم. میخواستم بدونم که میشه مراحل co op یا حتی مراحل دیگه بازی رو به صورت انلاین بازی کرد ولی نه با دوستای فیسبوک!؟؟ مثلا من یه دوستی دارم که تو فیسبوک نیست, اون وقت میشه باهاش انلاین بازی کنم؟
azar2011
28-08-2015, 11:49
از طریق اعتماد سازی nod32 متونی جلوی پاک شدن کرک رو بگیری دیگه لازم نیست هر سری انتی ویروس رو غیر فعال کنی
لینک اموزش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گیم رو برای یه مدت بازی کردم الان هر بار که روی دگمه continue برای ادامه بازی کلیک میکنم لود بازی گیر میکنه و وارد بازی نمیشه! قبلا هم یه بار بازی رو تا نصف رفته بودم ولی به خاطر همین ارور که پیش اومده بود ولش کردم، کسی میدونه چطور میشه برطرفش کرد؟ از نظر آپدیت هم آپدیتهای 1.2 و 1.3 رو نصب کردم و با اونا بازیش کردم.
SinaGamer55
30-08-2016, 21:20
سلام منم همین مشکلو دارم سر sequence 11 memory 1 درایور کارت گرافیکم اپدیته خود بازی هم اپدیت 1.5 هست
SA3EDLORD
02-12-2016, 03:06
دوستان یه سوال.
من تو مراحل اول بازی که تازه پاریس آنلاک میشه هستم. روی یکی از آیتم ها که آیتم خود آساسینز هست رفتم که طرف بهم گفت برو دو تا چیزو بدزد واسم بیار
یعد این تو یک کلیسا هست اما بهم میگه که واسه اینکار به مهارت قفل باز کردن یه همچین چیزی نیازه.....چکار باید بکنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.