PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و ارائه بازی پرطرفدار (Counter Strike 1.6)

localoca
15-07-2014, 17:44
با سلام خدمت تمامی کاربران پی سی ورلد.
امروز طریقه بازی کردن آنلاین محبوب ترین و پر طرفدارترین بازی یعنی کانتر استریک با نسخه اصلی رو میخوام براتون شرح بدم

این بازی خیلی هیجان آور و امکان بازی کردن با دوستانتان در دو گروه ۱۵ نفره تروریست و ضد تروریست را فراهم میسازد.

تعدادی از تصاویر از محیظ بازی رو که به صورت آنلاین بازی میکنند رو برایتان میذارم حتما ببینید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قدم اول : شما برای بازی کردن نیاز به خود بازی دارید که لینک بازی رو براتون آماده کردم میتونید از اینجا دانلود نمایید . Counter Strike 1.6 Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته 1 : این ورژن که برای دانلود در لینک باکس گذاشتم ، ویرایش شده توسط تیم اهوازگیم هست و با تمام ویندوز ها سازگاری داره ختی ویندوز 8
نکته 2 : اگر حجم یا سرعت اینترنت کافی برای دانلود ندارید ، شما میتونید نسخه بازی رو از خدمات کامپوتری های محل هم تهیه و نصب کنید.

قدم دوم : برای بازی کردن این بازی به صورت آنلاین در سرور های ایرانی باید حتما از آنتی چیت استفاده نمایید تا سرور های آنلاین به شما اجازه ورود و دسترسی به سرور را بدهند.
لینک دانلود آنتی چیت هم براتون میذارم که باید مثل خود بازی بر روی سیستم شما نصب بشه. Anti Cheat Sxe-Injected 15.1 Fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته 1 : آنتی چیت حتما باید قبل از بازی اجرا شود ، سپس بازی را اجرا کنید که بازی تخت نظر آنتی چیت اجرا بشه..
نکته 2 : اگر بازی کانتر ۱٫۶ را از قبل در سیستم خود نصب دارید ، فقط نیاز به نصب آنتی چیت یا همان سیستم ضد تقلب می باشد.

قدم سوم : پس از اجرای آنتی چیت و بازی از طریق عکس هایی که در زیر گذاشتم میتونید به سرور های آنلاین متصل یشوید و از بازی لذت ببرید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای آیپی های سرور های آنلاین دیگر به سایت زیر مراجعه کنید.
منبع : سایت اهوازگیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

S.R Download
15-07-2014, 18:14
سلام :n16:
ورودتونو به پی سی ورلد خوش آمد میگم
باید بگم بازی تاپیک داره

تاپیک مخصوص کانتر (همه چیز درباره کانتر) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

localoca
15-07-2014, 19:18
سلام ممنون بله دیدم . اما من به صورت تصویری آموزش رو گذاشتم بلکه کمی از ابهامات و اشکالات کاربران جهت بازی رفع بشه. میدونید که تصویر گویا تر از نوشته است. امیدوارم دوستان استفاده ببرند

localoca
15-07-2014, 19:19
سلام :n16:
ورودتونو به پی سی ورلد خوش آمد میگم
باید بگم بازی تاپیک داره

تاپیک مخصوص کانتر (همه چیز درباره کانتر) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام ممنون بله دیدم . اما من به صورت تصویری آموزش رو گذاشتم بلکه کمی از ابهامات و اشکالات کاربران جهت بازی رفع بشه. میدونید که تصویر گویا تر از نوشته است. امیدوارم دوستان استفاده ببرند

amirarman520
25-09-2014, 01:28
سلام ببخشید من بعد از مدت ها خواستم کانتر بازی کنم بعد اومدم نسخه ی قابل حمل را دانلود کردم 65 مگ اما چون نسخه ی قابل حمل جواب نمیداد و ارور میداد 250 مگ کانتر اصلا رو دانلود کردم اما باز هم مشکل دارم. اول وارد قسمت هالف لایف میشه بعد بدون اینکه چیزی را تغییر بدم change games را میزنم و وارد کانتر 1.6 میشه اما بجز خودم هیچکس دیگه ای نیست (در حالت افلاین) و قبل از ورود به بازی هم اون گزینه ها که میشه تعداد افراد را نوشت هم نیست. چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک کنید!!!!! ممنون

aaligoli
25-10-2015, 14:58
سرورهای ایرانی بازی کانتر 1.6

Public | 10.201.65.123:27015
Deathmatch | 10.201.65.123:27016