مشاهده نسخه کامل
: نخواندن هارد اکسترنال وسترن دیجیتال توسط باکس 3.5
سلام من یه هارد ۱ ترابایت وسترن دیجیتال ساتا دارم . باکس جدید گرفتم و به لپ تاپ که وصل میکنم درایو هارد رو نمیخونه مشکل چیه .
ata.royalfalcon
12-07-2014, 19:47
سلام من یه هارد ۱ ترابایت وسترن دیجیتال ساتا دارم . باکس جدید گرفتم و به لپ تاپ که وصل میکنم درایو هارد رو نمیخونه مشکل چیه .
سلام .
وقتیکه این هارد دیسک به سیستم متصل هست از Disk management ویندوز یک عکس بگیرید و اینجا بگذارید تا بتوان بهتر راهنمایی کرد . شاید نیاز به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد باشد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
12-07-2014, 20:15
اگر اطلاعات مهمی ندارید بصورت MBR هارد دیسک را Initialize و سپس پارتیشن بندی و با فایل سیستم NTFS فرمت کنید .
اگر اطلاعات مهمی ندارید بصورت MBR هارد دیسک را Initialize و سپس پارتیشن بندی و با فایل سیستم NTFS فرمت کنید .
راهی نیست اطلاعاتش پاک نشه . مهم اطلاعاتشه :n03:
ata.royalfalcon
12-07-2014, 20:45
راهی نیست اطلاعاتش پاک نشه . مهم اطلاعاتشه :n03:
اگر اطلاعات برای شما مهم هست دست به چیزی نزنید و توصیه میکنم بفرستید کلینیکهای تخصصی تا ریکاوری کنند .
قبلاً به چه صورتی از این هارد دیسک استفاده میکردید (یعنی قبلاً بصورت اینترنال به سیستم متصل بوده ؟) باکس که خریدید از چه مدل و برندی هست ؟
اگر اطلاعات برای شما مهم هست دست به چیزی نزنید و توصیه میکنم بفرستید کلینیکهای تخصصی تا ریکاوری کنند .
قبلاً به چه صورتی از این هارد دیسک استفاده میکردید (یعنی قبلاً بصورت اینترنال به سیستم متصل بوده ؟) باکس که خریدید از چه مدل و برندی هست ؟
نه قبلا هم به صورت اکسترنال استفاده میکردم . وسترن دیجیتال اکسترنال بوده اداپتور داشته .
این قطعش شکسته :| [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سالمشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال هارد من :| [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی توضیح دادم نه ؟ :n27:
ata.royalfalcon
12-07-2014, 21:20
نه قبلا هم به صورت اکسترنال استفاده میکردم . وسترن دیجیتال اکسترنال بوده اداپتور داشته .
این قطعش شکسته :| [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی .
شما باید تا حد امکان سعی کنید که این کانکتور را تعمیر کنید و باید در حفظ و نگهداری برد SATA to USB خیلی دقت کنید . هارد دیسکهای اکسترنال وسترن دیجیتال از رمزگذاری سخت افزاری استفاده میکنند و حتی اگر هم پسوردی تنظیم نکرده باشید بازهم اطلاعات بوسیله کنترلر موجود در همین قسمت SATA to USB رمزگذاری و سپس بر روی هارد دیسک ذخیره میشود و برای خواندن مجدد ، این اطلاعات توسط همان کنترلر دیکد و رمزگشائی میشود و به همین دلیل هست که نمیتوانید به اطلاعات دسترسی داشته باشید چون اطلاعات انکریپت شده هست . من در این پست دوم این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هم به این موضوع اشاره کردم .
پس یا باید آن برد را تعمیر کنید (فقط توسط متخصص) و یا اینکه یک SATA to USB دیگر دقیقاً از همین مدل پیدا کنید بطوریکه کنترلر بکار رفته در قسمت SATA to USB یکسان باشد . در اینصورت هست که میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید.
سلام خسته نباشید
من یک بکس هارد دارم و دو عدد هارد وسترن گرین که یکی 500 گیگ و دیگری سه ترا هستش
وقتی هارد 500 گیگ رو داخل باکس قرار میدم و روشنش می کنم و با کابل یو اس بی که داره به کامپیوتر وصل میکنم هارد بالا میاد ولی وقتی هارد 3 ترا رو داخل باکس میزارم و باکس رو روشن میکنم هارد بالا نمیاد صدای که از هارد شنیده میشه شبیه این هست که انگار هارد روشن شده و شروع به چرخش میکنه ولی یهو خاموش میشه و دوباره شروع به حرکت میکنه و این چرخه ادامه داره
به نظر شما این مشکل ناشی از چی میتونه باشه؟؟
هاردم کاملاً سالمه وقتی از طریق کابل ساتا به کامپیوتر وصل میشه به حالت کاملاً نرمال کار میکنه و به پارتیشن ها و اطلاعات روی آنها دسترسی دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام خسته نباشید
من یک بکس هارد دارم و دو عدد هارد وسترن گرین که یکی 500 گیگ و دیگری سه ترا هستش
وقتی هارد 500 گیگ رو داخل باکس قرار میدم و روشنش می کنم و با کابل یو اس بی که داره به کامپیوتر وصل میکنم هارد بالا میاد ولی وقتی هارد 3 ترا رو داخل باکس میزارم و باکس رو روشن میکنم هارد بالا نمیاد صدای که از هارد شنیده میشه شبیه این هست که انگار هارد روشن شده و شروع به چرخش میکنه ولی یهو خاموش میشه و دوباره شروع به حرکت میکنه و این چرخه ادامه داره
به نظر شما این مشکل ناشی از چی میتونه باشه؟؟
هاردم کاملاً سالمه وقتی از طریق کابل ساتا به کامپیوتر وصل میشه به حالت کاملاً نرمال کار میکنه و به پارتیشن ها و اطلاعات روی آنها دسترسی دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
یک عکس از صفحه disk managment بدید
اگر هارد قطع و وصل میشود ممکنه ولتاژ هارد به خوبی تامین نشه و نیاز به آداپتور باشه
یک عکس از صفحه disk managment بدید
اگر هارد قطع و وصل میشود ممکنه ولتاژ هارد به خوبی تامین نشه و نیاز به آداپتور باشه
دوست عزیز
اولاً باکس دارای آدابتور جداگانه می باشد
ثانیاً اصلاً در disk managment هارد جدید اضافه نمیشه (هارد کامل راه اندازی نمیشه که ویندوز بشناسه)
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.