PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : isp تا چه حدی به اطلاعت ما دسترسی داره؟

aidan4
09-07-2014, 03:12
یه سوال ؟ من توی نمایندگی که ازش اینترنت گرفتم (مخابرات ) یه آشنا دارم که همه اطلاعاتم و داره میخاستم بدونم که می تونه آدرس سایت هایی و که من میرم و ببینه .کلا تا چه حدی به اطلاعات من دسترسی داره... .مرسی.

Mr.Pooya
09-07-2014, 03:21
سلام

ببینید در صورت کلی میشه اصلاعات رو Track کرد و حتی بهتون بگن در چه ساعتی چه سایتی رو باز کردید.

ولی بستگی داره اون شخص چقدر دسترسی داشته باشه به فرض یک فروشنده اینترنت نمی تونه به اطلاعات کاربران دسترسی داشته باشه ولی یک پشتیبان سیستم فکر می کنم دسترسی داشته باشه به این چنین اطلاعاتی

Ali_Best
09-07-2014, 04:12
ISP کاملا میتونه ببینه که شما کجاها رفتید و میرید
دقیق دقیق

L͠øneWolf
10-07-2014, 16:55
ISP می تونه هر داده ی که ارسال می شه رو لاگ کنه و می تونه داده های انکریپت نشده رو ببینه.

با نصب وایرشارک خودتون می تونید داده هایی که ارسال و دریافت می کنیدو ببینید.

Armin.Computer
11-07-2014, 14:55
ISP می تونه هر داده ی که ارسال می شه رو لاگ کنه و می تونه داده های انکریپت نشده رو ببینه.

با نصب وایرشارک خودتون می تونید داده هایی که ارسال و دریافت می کنیدو ببینید.

یکم در مورد این نرم افزار بیشتر توضیح می دی؟

L͠øneWolf
11-07-2014, 22:24
یکم در مورد این نرم افزار بیشتر توضیح می دی؟
عرض شود که یه Packet Analyzer ـه که پکت های دریافتی و ارسالی کامپیوتر رو می شه باهاش دید.

جزئیات بیشترو اینجا توضیح داده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

roya.rashidi
11-07-2014, 23:51
حتی با این فیلتر شکنای پولی که میگن امن ترینو.... هم بریم باز میفهمن ؟

Mr.Pooya
12-07-2014, 02:07
حتی با این فیلتر شکنای پولی که میگن امن ترینو.... هم بریم باز میفهمن ؟

ببینید اتفاقا وی ... ن های پولی غیر پولی همشون بد ترین امنیت رو دارند از نظر من ! آره میشه فهمید فقط در صورتی نمیشه که اطلاعا Encrypt شده باشند مثلا سایت هایی که باز می کنید و از پروتکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می کنند کد شده هستند و نمیشه به اطلاعات شون دسترسی داشت ! البته همون رو هم میشه فهمید که شما وارد سایت شدید.

موفق باشید