sky1sky
07-07-2014, 16:20
برای نصب بازی های قدیمی تحت داس مجبور به نصب DOSBox 0.74 در windows XP شدم اما بعد گذشت dیک ساعت متوجه شدم چه در حالت داس برای نوشنتن دستورات و یا بازی کردن در ان محیط و چه در حالت وینئدوز برای تایپ عادی در ورد و سایر برنامه ها خیلی از کلید های کیبوردم عین قبلا کار نمی کنن و هر جی فشار می دهم عمل نمی کند در حالی که سالهاست کیبوردم اصلا هیچ مشکلی نداشته
برای مثال یک کلید را نمی توانم پشت سر هم فشار دهم حتما باد کلیدی دیگر را اول فشار دهم و بعد مجد برگردم سراغ کلید قبلی و بازکلید اضافه را پاک کنم مثلا عبارت خ را نمی توانم تکرار کنم باید عبارتی زیر را اول تایپ کنم و با موس حروف اصافه را تک تک پاک کنم
خحخحخحخخح
هر کلیدی از کیبورد را اگر دو بار پشت سر هم فشار دهم چیزی تایپ نمی شود حتی کلید backspace
page up , Enfd , home , tabe , space عملکرد تمامی کلید های کیبوردم این طوری شده
ایا این مشکل به خاطز DOSBox ربرای شما هم به وجود امده??DOSBox را remove کردم و ریستارت کردم سیستم را اما مشکل حل .نشد?
لطفا یبگوید چه کا ر کنم?? ; مرسی
برای مثال یک کلید را نمی توانم پشت سر هم فشار دهم حتما باد کلیدی دیگر را اول فشار دهم و بعد مجد برگردم سراغ کلید قبلی و بازکلید اضافه را پاک کنم مثلا عبارت خ را نمی توانم تکرار کنم باید عبارتی زیر را اول تایپ کنم و با موس حروف اصافه را تک تک پاک کنم
خحخحخحخخح
هر کلیدی از کیبورد را اگر دو بار پشت سر هم فشار دهم چیزی تایپ نمی شود حتی کلید backspace
page up , Enfd , home , tabe , space عملکرد تمامی کلید های کیبوردم این طوری شده
ایا این مشکل به خاطز DOSBox ربرای شما هم به وجود امده??DOSBox را remove کردم و ریستارت کردم سیستم را اما مشکل حل .نشد?
لطفا یبگوید چه کا ر کنم?? ; مرسی