ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در پخش فیلم، استندبای، خاموش شدن!

Sam.seven
07-07-2014, 16:04
سلام
من حدود چهار سال پیش بعضی از قطعات کامپیوترمو ارتقا دادم (البته درست ارتقا ندادم! چون اون موقع زیاد تو زمینه‌ی جمع کردن کامپیوتر مهارت نداشتم و بالاخره باید از یه جایی شروع می‌کردم) از اون به بعد هم کامپیوترم توی خاموش شدن مشکل داره یعنی اکثر اوقات به جای خاموش شدن ری‌استارت می‌شه. اغلب اوقات هم وقتی می‌خوام بزارمش رو استندبای کلی طول می کشه و اون صفحه‌ای که نشون می‌ده داره آماده می‌شه برای استندبای، می‌مونه و به استندبای نمی‌ره.
یه چندماهی هم هست که نمی تونه فیلم‌های 1080 HD رو درست نشون بده، یه خورده گیر می کنه ( FullHD که دیگه خیلی خیلی گیر می‌کنه )
می‌خواستم بدونم غیر از خرید یه کامپیوتر نو می تونم مشکلاتمو مخصوصاً این مشکل آخریو حل کنم؟
Mainboard: Asus p5ad2-e
CPU: Intel pentium 4 531
VGA: ATI Radeon 5450
RAM: 512 + 2GB
اونایی که قرمز کردمو تغییر دادم

EXTREME
07-07-2014, 18:25
سلام
من حدود چهار سال پیش بعضی از قطعات کامپیوترمو ارتقا دادم (البته درست ارتقا ندادم! چون اون موقع زیاد تو زمینه‌ی جمع کردن کامپیوتر مهارت نداشتم و بالاخره باید از یه جایی شروع می‌کردم) از اون به بعد هم کامپیوترم توی خاموش شدن مشکل داره یعنی اکثر اوقات به جای خاموش شدن ری‌استارت می‌شه. اغلب اوقات هم وقتی می‌خوام بزارمش رو استندبای کلی طول می کشه و اون صفحه‌ای که نشون می‌ده داره آماده می‌شه برای استندبای، می‌مونه و به استندبای نمی‌ره.
یه چندماهی هم هست که نمی تونه فیلم‌های 1080 HD رو درست نشون بده، یه خورده گیر می کنه ( FullHD که دیگه خیلی خیلی گیر می‌کنه )
می‌خواستم بدونم غیر از خرید یه کامپیوتر نو می تونم مشکلاتمو مخصوصاً این مشکل آخریو حل کنم؟
Mainboard: Asus p5ad2-e
CPU: Intel pentium 4 531
VGA: ATI Radeon 5450
RAM: 512 + 2GB
اونایی که قرمز کردمو تغییر دادم

گرافیکتون ضعیف است

همچنین سی پی یو رم هم 4 گیگ باشه بهتره

موارد نرم افزاری رو تست کردید مثل تعویض ویندوز اسکن ویروس و آپدیت درایورهای سیستم به خصوص گرافیک ؟

Sam.seven
07-07-2014, 19:11
بله
اون موقع که ارتقا دادم فکر کنم حتی پارتیشن بندی دوباره هم کردم. از اون موقع تاحالا فکر کنم زیاد ویندوز عوض کردم. یه سال هم آنتی ویروس اورجینال داشتم. این مشکل خاموش روشن شدن مال وقتی هست که ارتقا دادم تاحالا. ولی تاحالا درایور هارو آپدیت نکردم. ( البته فکر نکنم از 9 سال پیش تا الآن آپدیت جدیدتری اومده باشه )