مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای راه اندازی یک سایت
با سلام
من قصد راه اندازی یک سایت جهت معرفی محصول را دارم .
چند سوال دارم که ممنون میشم راهنماییم کنید :
1- هاست های رایگان رو توصیه میکنید یا بطور کل توصیه نمیکند و بهتره غیر رایگان تهیه شه .
2-من دامین ir تهیه کردم . الان برای شروع کار چه باید کنم ؟
آموزش مرحله به مرحله وجود داره که بر اساس اون پیش برم ؟
سلام. هاست رایگان خیلی محدودیت داره و برای یک سایت خرید و فروش بهتره استفاده نشه.
برای دامنه هم بعد از اینکه هاست خریدید ، باید DNS ها رو تنظیم کنید و بعد ازش استفاده کنید.
nightmare
05-07-2014, 02:14
برای تنظیم DNS در دامنه های ir باید وارد سایت nic.ir بشی.
بخش دامنه های من، دامنه مورد نظرت رو میزنی بعد گزینه ویرایش ردیف های کارگزاری نام و میزبانی دامنه کلیک میکنی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت کن که آیپی DNS هایی که از هاستت میگیری رو فقط توی نام کارگزار وارد کنی. اون یکی رو خالی بزار.
درود
1- هاست های رایگان رو توصیه میکنید یا بطور کل توصیه نمیکند و بهتره غیر رایگان تهیه شه .
هاست های رایگان اصلا توصیه نمی شوند چون:
#1 از اعتماد مشتریان به سایت کم میکنه و مشتری ها فکر می کنند این سایت اونقدر ها خوب نیست که روی هاست رایگان قرارش دادند.
#2 بیشتر هاست های رایگان در سایت تبلیغ می اندزند و اینکه ممکنه هاست و اکانت شما را حذف کنند و یا برای مدت زمان محدودی هاست شما را نگه دارند.
#3 امکانات هاست های رایگان در برابر هاست های پولی ناچیز هست.
2-من دامین ir تهیه کردم . الان برای شروع کار چه باید کنم ؟
کافیه هاست (چه رایگان و چه پولی) را تهیه کنید و از طریق پنل تنظیمات دامنه توسط تنظیمات DNS دامنه رو با هاست ست کنید.
آموزش مرحله به مرحله وجود داره که بر اساس اون پیش برم ؟
مراحلش رو خودم براتون توضیح میدم:
#1 خرید هاست
#2 خرید دامنه (اگر دامنه آی آر می خواهید باید ابتدا در سایت NIC.IR ثبت نام کنید و بعد دامنه ای رو که خریده اید در این سایت به ثبت برسانید و اگر دامنه دات کام هست کافیه فقط دامنه رو بخرید و نیازی به ثبت نام در این سایت نیست { تمام کارها بسیار واضح است و در خود سایت نیک دات آر توضیح داده شده است})
#3 ست کردن دامنه با هاست از طریق پنل تنظیمات دامنه و از طریق تنظیمات DNS
#4 ساخت دیتابیس در هاست ( معمولا هاست( چه رایگان و چه پولی) کنترل پنلی دارند که از اونجا می تونید بر هاست خودتون نظارت کامل داشته باشید. اغلب هاست های پولی از کنترل پنل سی پنل و دایرکت آدمین استفاده می کنند)
#5 نصب CMS (به نظر بنده بهترین سیستم مدیریت محتوا برای معرفی محصولات و همینطور فروش آنها فروشگاه ساز اپن کارت فارسی و فروشگاه ساز Tomato Shop هست که هر دو فارسی سازی شده اند و تمامی امکانات را دارند.
...
باتشکر:Kian98 :n16:
خیلی ممنونم از راهنمایی دوستان عزیز
لطفا یک هاست مناسب با قیمت مناسب معرفی میکنید ؟
سایتی که من برای ساخت مدنظر دارم بازدیدکنندگان روزانش محدوده و شاید یک رقمی باشه .
#5 نصب CMS (به نظر بنده بهترین سیستم مدیریت محتوا برای معرفی محصولات و همینطور فروش آنها فروشگاه ساز اپن کارت فارسی و فروشگاه ساز Tomato Shop هست که هر دو فارسی سازی شده اند و تمامی امکانات را دارند.
با استفاده از "فروشگاه ساز اپن کارت فارسی و فروشگاه ساز" آیا نیازی به ورد پرس هم هست ؟
من تا حالا از طراحی سایت و ... تجربه ای نداشتم . به نظر شما میتونم از پس یک طراحی بر بیام ؟
سلام
وب سایت میهن وب هاست هم معروف هست و هم قیمت هاش مناسبه.
با استفاده از این فروشگاه سازها دیگه نیازی به سیستم مدیریت محتوای دیگه ای نیست چون فروشگاه سازها هم کار خریدوفروش رو انجام
می دهند و هم کار یک سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس را.
دوست عزیز اونهایی که تجربه دارند و برنامه نویسی هم بلدند به هزار بدبختی می تونند یک سایت درب و داغون تحویل آدم بدهند. شما که نه
تجربه ای دارید و نه برنامه نویسی بلدید.
البته این رو هم بگم که اگر کمی تلاش بکنید یه حرفه ای ازتون درمی آد و چه بسا به راحتی یک سایت رو طراحی کنید.
کلا سایت ساختن به این سادگی ها که فکر می کنید نیست.
باتشکر
ممنونم از پاسختون
این شرکت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مناسب میدونید ؟
دیتاسنتر ایران بهتره یا خارج ؟
این
1 گیگابایت فضا
100 گیگابایت پهنای باند
یعنی چه ؟
cPanel بهتره یا ادمین دایرکت؟
سلام خدمت شما
سایت سرور پارس خوبه ولی من کمی بهش شک دارم.میتونید از سایت های معروفتری مثل آشیانه هاست یا هاست دی ال یا میهن وب هاست هاست بخرید. بسیارهم قابل اعتمادتره.
بنده قبلا شایعاتی درباره سایت سرورپارس شنیدم برای همین پیشنهادش نمی کنم.
دیتاسنتر داخلی صددرصد بهتره چون:
#1توی ایرانه و و دیگه نگران تحریم ها نیستید.
#2دیتاسنترهای خارجی قابل اعتماد نیستند و اگه سایتتون از بین رفت کسی حاضر نیست پولتون رو پس بده یا خسارتتون رو متقبل بشه.
#3دیتاسنترهای داخلی سرعت بالاتری نسبت به دیتاسنترهای خارجی دارند.
#4دیتاسنترهای داخلی چندین برابر ارزان تر از دیتاسنترهای خارجی هستند.
1 گیگابایت فضا
100 گیگابایت پهنای باند
این یعنی یک گیگابایت هاست به شما تعلق میگیره برای اینکه فقط سایت خودتون رو توش راه اندازی کنید.فقط سایت.نمی تونید توش فایل برای دانلود بگذارید.اگه بهتون گفتند هاست دانلود یعنی فقط میتونید توش فایل برای دانلود بگذارید. معمولا پهنای باند هاست های دانلود کمتر از هاست هایی هست که فقط برای قراردادن سایت هستند.
100 گیگابایت بهنای باندهم یعنی اینکه در مدت یک ماه تنها باید به اندازه 100 گیگ اطلاعات بین کاربران و هاست شما ردوبدل بشه. معمولا وقتی واردیک سایت دارید میشید اگه پایین سمت چپ مرورگر رو ببینید می نویسه Transfring Data. یعنی درحال ردوبدل اطلاعات.این یعنی مرورگر شما در حال دریافت اطلاعاتی از قبلی تصاویر،فیلم ها ،نوشته ها و لینک ها و ... سایر اجزای اون صفحه وب هست.
برای مثال در یک سایت یک فیلم 100 مگابایتی قرار داره و شما در حال تماشای اون فیلم هستید. خوب شما اینطوری دارید 100 مگابایت از پهنای باند اون رو مطرف می کنید. تصاویر و سایر اجزای صفحه وب هم همین طور.و یا وقتی دارید فایلی 1 گیگابایتی رو از سایتی دانلود میکنید این یعنی شما دارید 1 گیگابایت از پهنای باند اون سایت رو مصرف می کنید.
cPanel بهتره یا ادمین دایرکت؟
اسم اصلیش هست دایرکت آدمین. معروفترین کنترل پنل دنیا سی پنل هست.چون هم امکانات داره و هم قدرتمند هست و هم محیط کاربری زیبا داره و هم رابط کاربری ساده.فقط کمی از نظر امنیت ضعیفه که با کمی دستکاری هم درست میشه.
در حال حاضر به خاطر تحریم ها این کنترل پنل توصیه نمی شه چون اگه از طریق آدرس آی پی بفهمن ایرانی هستیم ممکنه پولتون رو بهتون پس ندهند و هم کنترل پنل رو غیرفعال کنند.در ضمن لایسنسش هم کمی گرونه.
کنترل پنل دایرکت آدمین دارای امنیت بالایی هست که کمی دستکاری قوی تر هم میشه. ارزون هم هست. کاری هم به تحریم ایران نداره. فقط کمی کاربرهاش سخته.(اونقدرها هم سخت نیست!)
امکانتش هم در حد یک درجه از سی پنل کمتره. محیط کاربریش و رابط کاربریش هم ضعیف تر از سی پنل هست.
توصیه بنده در حال سی پنل هست چون که اگه خودتون بخواید بخریدش ممکنه مشکل زا بشه ولی اگه شرکت هاستینگ به همراه هاست بهتون این کنترل پنل رو بده اشکالی نداره چون معمولا شرکت هاستینگ همیشه به همراه هاستی که میخره یک سی پنل هم دریافت می کنه.
اگه خودتون بخواید روی سرورهای مجازی یا اختصاصی کنترل پنل نصب کنید بهتره دایرکت آدمین باشه تا مشکل زا نشه.البته بعضی شرکت های هاستینگ به انتخاب خودتون یک کنترل پنل بدون لایسنس همانند بالا روی سرور نصب می کنند ولی بعضی هاستینگ ها هم مثل هاست دی ال سرور مجازی یا اختصاصی رو به صورت خام تحویل میدهند.
باتشکر:Kian98
خیلی خیلی ممنون از kian98 عزیز
خیلی چیز ها از شما یاد گرفتیم
فقط یک نکته :
شما گفتید :
#4دیتاسنترهای داخلی چندین برابر ارزان تر از دیتاسنترهای خارجی هستند.
در حالیکه آنچه من یافتم برعکس بوده :
ایرانی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چون که هارد ایرانی دارای هارد های سرعت بالا sas هستند و این نوع هارد ها گرونتر هستند چونکه سرعت بسیار بالاتری از هاردهای ssd دارند و کلا هزینه هاشون بیشتره.در ضمن سرورهای خارجی هتزنر هستند و این نوع سرور با کیفیت نیست.
من از همین شرکت هایی که پیشنهاد داده بودید هاست تهیه کردم و با توجه به گذشت یکروز زمان ، همینک با اجرای آدرس سایت تصویر زیر می آید
با توجه به یوزر پسوردی که سرور ارائه داده وارد دایرکت ادمین هم می شود
از کجا می فهمیم که سرور ورد پرس را نصب کرده ( چون قرار بوده نصب کنند )
سلام
تصویر نمایش داده نمی شه.
برای اینکه بفهمیم سرور وردپرس رو نصب کرده یا نه کافیه به آدرس دامین خودتون مراجعه کنید و اگه وردپرس رو نصب نکرده و تنها و فقط فایل هاشو در هاست گذاشته کافیه از طریق فایل منیجر کنترل پنل به پوشه پوبلیک اچ تی ام ال بروید.
نصب نکرده
اگه خواستین براتون نصب میکنم
نصب نکرده
اگه خواستین براتون نصب میکنم
ممنونم
قرار بوده خوشون نصب کنند و هزینش رو گرفته بودند . تیکنزدم و انجام دادند .
ممنون از شما :n16:
سلام
برای نصب قالب تازه ، با کادر زیر روبروی میشم
این هم عکس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام میزبان رو چی باید بزارم ؟
هاست از میهن دریافت شده و من چلوی نام میزبان هر
ی میزارم میگه ارتباط برقرار نشد mihanwebhost.com
این هم عکس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای نصب قالب تازه ، با کادر زیر روبروی میشم
نام میزبان رو چی باید بزارم ؟
هاست از میهن دریافت شده و من چلوی نام میزبان هر
ی میزارم میگه ارتباط برقرار نشد mihanwebhost.com
باید داخل کنترل پنل هاستت 1 اکانت ftp بسازی با دسترسی کامل به پوشه اصلی
میتونی هم یوزر نیم و پسوورد هاستت رو وارد کنی نام میزبانم آی پی سایتت
ممنون از راهنمایی های مفیدی که انجام میدید. با گزاشت آی پی سایت در کادر میزبان مورد بالا اوکی شد
یه سوال :
یک دامین هست که با وردپرس بالا اومده .
میشه یک ساب دامین از این دامین ساخت و یک ستیت فروشگاهی روی این هاست بالا آورد ؟
به عبارتی یک دامین با وردپرس و یک ساب دامین با اپن کارت روی همون هاست ؟
سلام
بله میشه.
کافیه در پوشه Public-html یا همون فولدر اصلی هاست یک پوشه بسازید. این پوشه در آدرس دامین تبدیل به یک ساب دامین میشه. از طذیق بخش ساب دامین کنترل پنل هم میشه این کار رو کرد.
Thor God
17-07-2014, 16:20
البته اگر در پابلیک اچ تی ام ال پوشه ایجاد کنیم آدرس به این صورت هم میاد : site.ir/folder
بهتره قبل از پابلیک اچ تی ام ال پوشه ایجاد بشه تا فقط به این صورت بیاد : folder.site.ir
موفق باشید
سپاسگزار
از دایرکت ادمین ساب ساختم و پوشه shop در Public-html تشکیل شده و همانطور که دوستمون گفتن از هر دو حالت میشه به یکجا رسید !
حالا با توجه به این آموزش فایلهای اپن کارت رو به public_html ببریم
من هم که در public_html ورد پرس را دارم باز هم این اپن کارت را به public_html ببرم یا کار دیگه ای کنم ؟
سلام
فرقی نمی کنه.
شما صدتا سیستم مدیریت محتوا هم به پوشه پوبلیک اچ تی ام ال ببرید بازهم مشکلی پیش نمی یاد.
اگه پوشه shop در پوبلیک اچ تی ام ال ساختید خوب مسلما باید اپن کارت رو هم توی همون پوشه shop ببرید. این طوری آدرس اپن کارت میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم پوشه shop رو بیرون از پوشه پوبلیک اچ تی ام ال بزارید و اپن کارت رو بزارید توش آدرس اپن کارت یا همون فروشگاهتون میشه shop.yoursite.com
متشکر
کادرهای این جدول رو چگونه وارد کنم ؟
وقتی اطلاعات ذخیره شده قبلی مثلا این بوده :
آدرس دیتابیس هاست همواره باید localhost باشه ؟ یا ای پی سایت و چیز دیگری ؟
شناسه کاربری هم admin باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
Thor God
18-07-2014, 13:31
localhost تست کنید، اگر کار نکرد از پشتیبانی بگیرید. هاست های رایگان معمولا localhost نیستند.
شناسه کاربری رو هم admin قرار ندید تا قابل حدس زدن و بروت فورس کردن و به طور کلی کرک کردن نباشه.
پیشوند جدول رو هم برای امنیت بیشتر میتونید تغییر بدید.
موفق باشید
سلام
نوع بیشتر دیتابیس ها که mysql هست.این که هیچی/
آدرس دیتابیس هاست که فکر نمی کنم لوکال هاست باشه چون لوکال هاست برای هاست هایی هست که توسط نرم افزارهای شبیه سازی سرور روی کامپیوتر استفاده میشه نه هاست های تحت وب.
آدرس دیتابیس رو معمولا باید شرکتی که ازش هاست خریدید به همراه سایر مشخصات هاست براتون ایمیل کنه.
نام کاربری دیتابیس هم که نامی هست که در هنگام ساخت دیتابیس به عنوان یوزر برای دیتابیس ساختید.پسورد دیتابیس هم همینطور.
نام دیتابیس هم نامی هست که روی دیتابیس خودتون هنگام ساختنش گذاشتید.
کاری با پیشوند جداول نداشته باشید.
این از تنظیمات مربوط به بانک اطلاعاتی
-----------------------------------------------------------------------------------------
حالا میرسیم به بخش دوم : شناسه کاربری و گذرواژه مدیرفروشگاه را وارد کنید.
قسمت اولیش یعنی شناسه کاربری که باید خودتون یک نام رو بدلخواه وارد کنید( چیزی رو وارد کنید که هم سخت باشه تا -- نشه و هم راحت به خاطر بیاریدش)
قسمت دومش یعنی گذرواژه باید رمزی رو وارد کنید.
این دو قسمت بالا یعنی شناسه کاربری و گذرواژه برای محافظت هست تا هرکسی نتونه وارد پنل مدیریت فروشگاه ساز بشه. درست مثل موقعی که میخواهید وبلاگ بسازید و باید رمز و نام کاربری برایش تعیین کنید.
بخش بعدی هم که ایمیل هست که باید ایمیلی معتبر از خودتون رو وارد کنید تا اگر بعدا رمزی که برای فروشگاه ساز وارد کردید رو یادتون رفت با مراجعه به گزینه فراموشی رمز عبور (که پس از نصب می بینیدش) فروشگاه ساز رمز عبوری جدید یا همون قبلی رو براتون ایمیل کنه.
نکته: اگه می بینید در کنار بعضی گزینه ها ستاره هست این یعنی باید حتما این گزینه رو پر کنید و این گزینه اجباری هست. ولی اونهایی که ستاره ندارند یعنی ضروری نیستند.
--------------------------------------------------------------
تصویر دومی هم گذاشته بودید میگه که دیتابیس ساخته شده و این تصویر مال موقعی بود که شما در حال ساخت دیتابیس بودید.
و در اون تصویر مشخصات دیتابیس از نظیر پسورد و شناسه کاربری و هاست رو نوشته.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
حالا که تصویر دوم رو دیدم احتمال میدم که آدرس دیتابیس شما لوکال هاست باشه چون در تصویر دومی در مشخصات دیتابیس نام هاست رو لوکال هاست نوشته بود. پس لوکال هاسته.
باتشکر
Thor God
18-07-2014, 14:18
سلام
نوع بیشتر دیتابیس ها که mysql هست.این که هیچی/
آدرس دیتابیس هاست که فکر نمی کنم لوکال هاست باشه چون لوکال هاست برای هاست هایی هست که توسط نرم افزارهای شبیه سازی سرور روی کامپیوتر استفاده میشه نه هاست های تحت وب.
.
.
.
درود
مگه فرقی بین هاست شبیه سازی شده سرور روی کامپیوتر با هاست های تحت وب هست ؟ :n29: منظورتون از بخش " هاست هایی هست که توسط نرم افزارهای شبیه سازی سرور روی کامپیوتر " سرور مجازی باشه درسته ؟
به هر حال تمام هاست ها روی سرور مجازی و اختصاصی هستند و وب سرور هیچ ارتباطی با سرور مجازی و اختصاصی نداره ( اما با منابعشون ارتباط مستقیم داره ) و کاره خودش رو انجام میده و دیفالت هم همون Localhost هست مگر اینکه مدیر سرور تغییرش بده/
localhost صرفا برای استفاده لوکال از اسکریپت ها نیست.
موفق باشید.
سلام
منظور بنده این بود که بیشتر نام لوکال هاست رو روی هاست های که توسط نرم افزارهایی مثل ومپ سرور روی کامپیوتر ساخته میشند می زارن.
شما خط آخری رو هم نخوندید.
Thor God
18-07-2014, 14:35
بنده هم همین رو گفتم دیگه به نرم افزار ومپ و زمپ ربطی نداره، وب سرور که آپاچی باشه دیفالت لوکال هاست هست. حالا چه جدا جدا در سرور لینوکس نصب کنیم یا از پک های پرباگی مثله زمپ استفاده کنیم.
موفق باشید.
هر چی میزارم نمیشه
دیگه کلافه شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Thor God
18-07-2014, 15:52
با پشتیبانی صحبت کنید
اگر جواب ندادند دسترسی بدید انجام بدیم
درود مجدد
من شنیدم از نظر گوگل رتبه دامین و ساب دامین کاملا متفاوت است .
مثلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متفاوتند و ارتباطی بهم ندارند .
حالا سوال من اینه که اگر بصورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ایجاد بشه باز هم با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متفاوت است یا خیر ؟
بطور کلی ایجاد یک صفحه یا بخش در سایت بصورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه تفائتی داره و چه برتری بهم دارند ؟
Thor God
25-07-2014, 01:11
سابدامنه يك سايت مجزا محسوب ميشه
اما /folder همون سايت هست
روي سابدامنه حرفه اي تر به نظر مياد، اما باز هم بسته به علاقه شخصيتشون ميشه
نگران رتبه سابدامنه نباشيد، بك لينك هاي زيادي از دامنه اصلي به سابدامين وارد ميشه
موفق باشيد
ممنون
در مورد وجه ساب صحبتتون درسته !
اگر رتبه ساب نگرانی ای نداره ، الان که shop بصورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعریف شده میشه بدون حذف مدیریت محتوا و با جابجایی فایلها بصورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اش کرد ؟
سلام
اگه بخواید ساب دامنه رو از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به shop.example.com بیارید و فقط مدیریت محتوا و فایل های درونش رو انتقال بدید به مشکل بر می خورید چون فایل های سیستم مدیریت محتوا و همین طور دیتابیس با اون آدرس قبلی هماهنگ شدن و مجبورید به صورت دستی تنظیماتی رو توی فایل های مدیریت محتوا و دیتابیس اعمال کنید. واسه این این رو میگم چون شما از قبل مدیریت محتوا رو توی آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کردید و سیستم مدیریت محتوا همه داده هاش رو بر طبق اون آدرس منظم کرده حالا اگه شما فقط انتقالش بدید توی پوشه ای دیگه اون باز هم به همون آرس قبلی برای اجراشدن مراجعه می کنه و کاری مکان فعلیش نداره.
باتشکر
با تشکر
الان که من یه چیزهایی دستم اومده اگر بخوام همه چی رو پاک کنم و از اول شروع کنم ، همه ی فایلها و فولدرهای هاست رو کلا حذف کنم یا چیزی باید باقی بمونه .؟؟
سلام
اگه بخواید از اول شروع کنید باید همه پوشه ها و فایل ها رو حذف کنید.
سلام
اگه بخواید از اول شروع کنید باید همه پوشه ها و فایل ها رو حذف کنید.
درود من همه چی رو پاک کردم و مجددا وردپرس رو منتقل کردم
ولی نصب نمیشه
این پوشه public_html چرا روی هاست من تشکیل نشد ؟ و ندارم !
سلام
اگه پوشه public-html وجود نداره یکی دیگه دقیقا با همین نام بسازید.
وردپرس واسه این نصب نمی شه چون باید در پوشه اصلی هاست یعنی پوبلیک اچ تی ام ال بریزیدش ولی وقتی پوبلیک اچ تی ام الی وجود نداره نصب نمی شه.
Thor God
27-07-2014, 12:07
سلام
اگه پوشه public-html وجود نداره یکی دیگه دقیقا با همین نام بسازید.
وردپرس واسه این نصب نمی شه چون باید در پوشه اصلی هاست یعنی پوبلیک اچ تی ام ال بریزیدش ولی وقتی پوبلیک اچ تی ام الی وجود نداره نصب نمی شه.
ربطی نداره :n26:
به صاحب تایپیک : یک پوشه قبل از پابلیک html و در همون رووت بسازید، نکته مهم اینه که دامنه ی خودتون رو، روی همون پوشه جدید که ساختید ادان کنید. اینجوری با وارد کردن دامنه در مرورگر محتویات همون پوشه نمایش داده میشه.
موفق باشید.
با تشکر از دوستان بخصوص آقا کیان ( kian98 ) که در چندین پام خصوصی من رو راهنمایی کردند ،
من بعد از اینکه اصول کار رو فرا گرفتم خواستم هاست رو پاک کنم تا از اول همه چی اصولی انجام شه .
برای همین همه فایلها و ... هاست رو پاک کردم .
حالا دیگه وردپرس نصب نمیشه .
برای رفع این مشکل چه کار باید کنم ؟
سلام
به فایل منیجرتون برید و طبق همیشه وردپرس رو توی اون اکسترکت کنید.( از نسخه 3.6 برای امتحان استفاده کنید). سپس به این آدرس برید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگه این آدرس کار نکرد به آدرس wordpress.yoursite.com برید. و روال نصب رو انجام بدید. غیر از این دیگه نباید مشکلی داشته باشه.
در غیر اینصورت بهتره موضوع رو با هاستینگتون در میو بزارید چون ممکنه اونها دسترسی رو به بعضی جاها محدود کرده باشند.
توجه کنید که همونطوری که هاست خالی هست به حالش بزارید و پوشه اضافی نسازید. فقط وردپرس رو توی هاست اکسترکت کنید.
حتی امکان داره مشکل از کنترل پنل باشه. چون کنترل پنلتون یکمی قدیمی بود و ممکنه نسخه جدید وردپرس باهاش سازگاری نداشته باشه.
یا میتونید به پشتیبانی هاستینگتون بگید که خودشون براتون نصبش کنند.
باتشکر
با سپاس
نمیشه
تیکت زدم ببینم چی پاسخ میدن !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.