مشاهده نسخه کامل
: یادگیری موسیقی
mbadboy7
29-06-2014, 16:44
سلام به همه دوستان موسیقی دان
نمیدونم سوالم رو جایی درستی مطرح کرده ام یا خیر بهرحال به بزرگی خودتون ببخشین
من 20 سالمه هیچ تجربه ای تو موسیقی ندارم (استعدادش رو هم نمیدونم ) ولی به شدت علاقه دارم که یک ساز موسیقی رو یاد بگیرم ، سواد موسیقی = صفر
نمیدوم برای من دیر شده یا نه میخوام نظرات شما دوستان رو بدونم که میشه یا نمیشه ؟ چه سازی رو پیشنهاد میکنید ؟ نظر خودم ویالون ـه ...!
اینکه از کجا یاد بگیرم ؟ حتما" باید کلاسش رو برم ؟
چقد طول میکشه تا به یه تسلط نسبی برسم و اینا ؟
خیلی ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
mbadboy7
01-07-2014, 17:27
یکی یه جواب بده دیگه .... بریم یاد بگیرم یا نه ، دیر شده یا نه ........
.:PAR3A:.
01-07-2014, 17:54
۲۰ سالگی که خیلی خوبه! خیلیا رو میشناسم که تو ۳۰ تا حتی ۴۰-۴۵ سالگی موسیقی رو شروع کردن و خیلی قشنگ پیش رفتن.
در رابطه با ساز اصلا به پیشنهاد نیست و خودتون هر سازی رو میخواین و علاقه دارین شروع کنید.
در رابطه با کلاس٬ اولین چیزی که بهش باید توجه کنین باید این باشه که استادتون واقعا وقت بزاره. بعضیا هستن که کلی هم اسم و رسم دارن و خدا تومن هم هر جلسه میگیرن٬ ولی از وقتی شاگرداشون زیاد شده واسه هر نفر حداکثر ۲۰ دقیقه وقت میزارن٬ تمرینا رو بهشون نشون میدن و تموم. این اصلا خوب نیست. باید سر هر جلسه تمرین های جلسه قبل رو چند بار بزنین٬ اگه ایرادی بود رفع بشه٬ بعد تمرین های جلسه بعد رو اگه ریزه کاری یا اصطلاحا فوت کوزه گری توش هست قشنگ شفاف سازی بشه٬ چند بار همونجا بزنین تا اگه ایرادی توی درکتون بود مشخص بشه٬ کلا به نظر من چیزی نیست که بشه سریع جمعش کرد. شما دارین هزینه زیادی واسه کلاس میکنین و همین کلاس رفتن یه سری محدودیت توی برنامه های دیگه ی زندگیتون ممکنه ایجاد کنه٬ پس باید قشنگ وقت گذاشته بشه.
یه چیزی هم که هست اینه که استادتون باید درک درستی از هدفتون داشته باشه. من پیش یکی رفتم که استاد دوستم بود و دوستم من رو بهش معرفی کرد٬ و اون دوست من هم کسی بود که برنامه داشت کل مسیر زندگیشو حول موسیقی شکل بده٬ اما من صرفا میخواستم به عنوان یه هابی دنبالش کنم. دیدی که اون استاد نسبت به من پیدا کرد این بود که من هم چنین تصمیمی دارم و الان یه مقدار این قضیه داره اذیتم میکنه٬ چون طرف خیلی سعی داره که فشرده و منظم برنامه من رو پیش ببره٬ در صورتی که من اولویت های مهم تری دارم و نمیتونم برنامه هاش رو دنبال کنم.
اگه هم حس میکنین که هزینه ی کلاس ممکنه زیاد باشه و خیلی حساسیت زیادی ندارین٬ میتونین از ویدیو های یوتوب و کتاب هم پیش ببرین. دیدی که توی ایران من بین اکثر افراد دیدم اینه که یوتوب و کتاب و این مسائل سوسول بازیه :دی و کسی با این چیزا نوازنده نمیشه٬ در صورتی که تعداد خیلی زیادی از نوازنده های مطرح همه خودشون یاد گرفتن. اریک کلپتون٬ ادی ون هیلن٬ بی بی کینگ٬ استیوی ری وان٬ اینگوی ملمشتین (این هفته ۵۱ ساله هم شد. :دی) از بزرگترین گیتاریست های تاریخن که من میدونم خودشون یاد گرفتن یا اصطلاحا Self-Taught بودن.
در رابطه با تسلط نسبی کاملا به خودتون مربوطه. اما برای اینکه چند ماهه کاملا مسلط بشین و این مسائل سمت موسیقی نرین. وقتی برین سمت موسیقی که بدونین میخواین موسیقی رو وارد یه قسمتی از زندگیتون کنین٬ هر چه قدر لازمه طول بکشه.
موفق باشین =)
Where words fail, music speaks. -Hans Christian Andersen
Without music, life would be a mistake. -Friedrich Nietzsche
bestmovie
01-07-2014, 18:02
برای یادگیری هیچ وقت دیر نیست شما که 20 سالته یه طور میگی انگار 50 سالته
برای یادگیری چهار تا چیز لازمه علاقه- اراده -پشتکار و استعداد اگه سه تای اول رو داشته باشی چهارمی خیلی هم مهم نیست و لازم نیست موتزارت باشی تا موسیقی رو شروع کنی
با گیتار شروع کن و حتما کلاس برو چند ماهی طول میکشه تا یکمقدار مسلط بشی بعد دیگه باید تمرین زیاد کنی تا چند سال تا یک ساز رو خوب مسلط بشی
ویالون رو فعلا بی خیال شو جدی چون یکی از سخت ترین سازها هست و مبتدی اصلا نمیتونه شروع کنه با این ساز در ضمن به هر سبک موسیقی که علاقه داری سازها رو بر اساس اون برای یادگیری انتخاب کن
SNOW PATROL
01-07-2014, 18:09
از نظر سنی که محدودیتی نداره ... علاقه هم خوبه اما دلیل نمیشه.. مهمترین چیز پشتکار و تمرینه
من خودم خیلی به کیبورد علاقه داشتم .. کلاس هم میرفتم ...یوتوب هم نگاه میکردم ( خداییش خیلی کمکم کرد) .. اما پشتکارش رو نداشتم و کم کم تمرین هام کم شد اخر هم گذاشتمش کنار الان هم یه گوشه خونه افتاذه و خیلی وقته روشن نشده ...
چقدر طول بکشه که به تسلط برسید هم کاملا به تمرین شما وابسته هست .فقط تمرین تمرین و تمرین
در ضمن دوست من یک نصیحت برادرانه بهتون میکنم خوب نیست که در این سن فکر کنید برای هر تغییر در زندگیتون دیر شده .. اصلا نباید همچین تفکری داشته باشید
A.M.D.D.E.V.I.L
01-07-2014, 23:25
سلام ، درسته که به طور علمی هرچه زود تر به سراغ موسیقی برین اون همه تو موسیقی پیشرفتتون سریع تر خواهد بود اما شما خیلی وقت دارید و جوانید
اگر قصد دارید پاگانینی بعدی بشید ، نه خیر باید از 2 سالگی شروع میکردید
اما اگر صرفا موسیقی را به خاطر خودش دوست دارید و اشتیاق و علاقه دارید . بهترین کار این هست که از همین الان شروع کنید آرام آرام جلو برید
در مورد ساز هم
ویالون چیزی که باید بدونید که برای نواختن این ساز بر خلاف بسیاری از ساز های دیگر باید به دقت گوش کنید تا بتونید نت هارو درست انتخاب کنید
در اکثر ساز های دیگر نت ها خودشون انتخاب شدن .
چیزی که خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلیییییییییییییییییییییی ییییییی مهمه
اینه که شما علاوه بر تمرین ساز و رفتن به کلاس ساز مورد نظرتون حتما به کلاس های تئوری و سلفژ هم برید و هر چه میتونید کتاب بخرید و مطالعه کنید :n16:
سلام به همه دوستان موسیقی دان
نمیدونم سوالم رو جایی درستی مطرح کرده ام یا خیر بهرحال به بزرگی خودتون ببخشین
من 20 سالمه هیچ تجربه ای تو موسیقی ندارم (استعدادش رو هم نمیدونم ) ولی به شدت علاقه دارم که یک ساز موسیقی رو یاد بگیرم ، سواد موسیقی = صفر
نمیدوم برای من دیر شده یا نه میخوام نظرات شما دوستان رو بدونم که میشه یا نمیشه ؟ چه سازی رو پیشنهاد میکنید ؟ نظر خودم ویالون ـه ...!
اینکه از کجا یاد بگیرم ؟ حتما" باید کلاسش رو برم ؟
چقد طول میکشه تا به یه تسلط نسبی برسم و اینا ؟
خیلی ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
از هر سنی شروع کنید دیر نیست.
کلاس هم 100% لازمه. ( من 3 سال کامل پیانو کار کردم ولی چون زیر نظر استاد نبودم و کلاس نمیرفتم پیشرفت بسیار بسیار کمی داشتم)
نظر بنده شروع با گیتار است , سازی سبک و عاشقانه. ( تسلط نسبی به گیتار حداقل 6 ماهه البته بستگی به تمرینات داره)
mbadboy7
03-07-2014, 00:51
ممنون از همه ی دوستانی که راهنمایی کردن :n16:
abbaskiller
06-07-2014, 21:37
دوست عزیز اول باید بهت بگم که موسیقی چیزی نیست که یه هو جو بگیرتت بیای یه تاپیک بسازی بپرسی بیام تو کار موسیقی یا نه.
موسیقی اول از هر چیز به علاقه و وقت و تمرین نیاز داره. اگر یکی از اینارو نداری از نظر من نیا تو کار موسیقی چون وقتتو تلف کردی. درباره ی سنت هم باید بگم که هیییچ وقت برای شروع کردن یه کار دیر نیست. فقط اراده و پشت کار میخواد. اگر خواستی شروع کنی باید اول ساز مورد علاقه ات رو خودتو انتخاب کنی نه مردم! درباره ی کلاس هم باید بگم که حتی فکرشم نکن که بخوای بدون معلم بیای تو کار موسیقی چون غیر ممکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.