ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سؤال در مورد نحوه تخصیص ip در شبکه و دور زدن DHCP

reza bastani
27-06-2014, 17:58
سلام
توی شبکه چه طور می تونیم DHCP رو دور بزنیم و ip خودمون رو توی یک range دلخواه به دست بیاریم؟
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.

soroosh_cz
27-06-2014, 22:51
اگر به سوییچ وصل هستید، سوییچ میتونه شما رو با کامپیوترهایی که در رنج شما هستن شبکه کنه...
یعنی اینکه شما با IP مثلا 192.168.10.10 نمیتونید به کامپیوتری با IP 192.168.11.10 وصل بشید، مگر اینکه روتر وجود داشته باشه و روتر هم برنامه ریزی شده باشه که اطلاعاتی که از IP با رنج شما میاد رو به IP به رنج کامپیوتر دیگه بفرسته.

reza bastani
28-06-2014, 13:04
اگر به سوییچ وصل هستید، سوییچ میتونه شما رو با کامپیوترهایی که در رنج شما هستن شبکه کنه...
یعنی اینکه شما با IP مثلا 192.168.10.10 نمیتونید به کامپیوتری با IP 192.168.11.10 وصل بشید، مگر اینکه روتر وجود داشته باشه و روتر هم برنامه ریزی شده باشه که اطلاعاتی که از IP با رنج شما میاد رو به IP به رنج کامپیوتر دیگه بفرسته.
ممنون از اینکه پاسخ دادید. ما توی یک شبکه خیلی بزرگ هستیم، وقتی کسی بخواد به اینترنت وصل بشه DHCP به طور خودکار به اون دستگاه با توجه به مکانش یک ip توی یک رنج خاص میده. می خوام بدونم راهی هست که من وانمود کنم جایی دیگه هستم و ip مختص به اون مکان رو بگیرم. ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید.

soroosh_cz
28-06-2014, 16:27
معمولا باید هم DHCP رو در روتر غیرفعال کرد و هم در کامپیوتر... من هم یه زمانی میخواستم این کار رو بکنم.ولی نه با تغییر Gateway و نه با IP به صورت اتوماتیک IP نمی گرفتم...
این شاید به دلیل در حال استفاده بودن دیگر IP ها باشه.

star254
30-06-2014, 18:07
ممنون از اینکه پاسخ دادید. ما توی یک شبکه خیلی بزرگ هستیم، وقتی کسی بخواد به اینترنت وصل بشه DHCP به طور خودکار به اون دستگاه با توجه به مکانش یک ip توی یک رنج خاص میده. می خوام بدونم راهی هست که من وانمود کنم جایی دیگه هستم و ip مختص به اون مکان رو بگیرم. ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید.
جناب باستانی ادمین اون شبکه با استفاده از یکی از روشهای مدیریت مصرف اینترنت که یک روش سخت افزاری و نرم افزاری هست نسبت به کنترل مصرف اینترنت و سایر موارد مورد نظر اقدام کرده . نمیشه این ابزار های کنترلی رو دور زد فکرت رو مشغول اون نکن.