PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال در حاشیه / کاری از مهران مدیری

صفحه ها : 1 2 [3]

hamed29
27-01-2016, 10:54
قبلاً فیلم ها و کارتونهای خوبی پخش میشد، جوری که بعضی وقتها معتاد میشدم و نمیتونستم اون برنامه ها رو نگاه نکنم.
بارها تصمیم میگرفتم که بعد از پایان فلان سریال دیگه سریالی رو دنبال نکنم ولی الان اگه کلاً تلویزون رو هم جمع کنم هیچ اتفاق خاصی نمیفته!

Rhodes
27-01-2016, 11:04
خیلی حرص در بیار شده ! نصف هر قسمت رو حذف کنی هیچ اتفاقی نمیفه.
فقط و فقط یک مقداری پشت صحنه ش خنده داره.بقیه ش ...

استاد شیفو
28-01-2016, 19:28
به طور تصادفی پشت صحنه قسمت 18 رو دیدم .

خیلی خنده دار بود. حتی بدتون هم اومد این تیکه رو ببینید .

اهنگ نی ناش ناش ساسی مانکن رو خوندن :n08:

اینم ویدو قسمت بریده شده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

teraktor2003
28-01-2016, 19:56
فک کنم تنها کسی که با دیدن این سریال می خنده خود عوامل فیلم هستن در پشت صحنه ها!:n27:
اخه لودگی هم یه حدی داره دیگه!

L.utus
28-01-2016, 20:35
حس می کنم بعضی پشت صحنه هاش هم ساختگیه
از قصد خراب می کنن و پشت صحنه های کمیک میسازن تا به آخر قسمت ها اضافه کنن و بی مزگی خود سریال جبران بشه

S0R3N4
29-01-2016, 05:28
در پیرو فرمایشات دوستان منتقد !!

منم یه نقدی داشتم به مهران مدیری! البته نه به این تندی که شما نقد میکنید ! من میگم اشکال کار کجاست که مهران ساخته هاش اینطوری شده این روز ها :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون میشم بخونیدش....

متاسفانه کمدی در تلوزیون حال و روز خوشی نداره الآن دو گروه داریم:

1-طیف مدیری و غفوریان و رضویان و ... که داریم نتیجه اش رو میبینیم عاری از هر گونه ذوق و خلاقیت

2-طیف خنده بازار و شهاب عباسی و امثال هم . این دسته هم به مراتب افتضاح تر از گروه اول

واقعا مردم به طنز و کمدی در صدا و سیما نیاز دارن ولی متاسفانه آدم این کار رو نداریم . بیخود نیست که میگن کار کمدی سخت تر از کار جدی هست

اینقدر هم که شما میگی 2 قطبی نیست بازار کمدی ایران...

شما چرا یه گروه سوم و چهارم اضافه نمیکنی ؟! :n02:

3- محسن تنابنده و سیروس مقدم و "پایتخت" هاش + برزو نیک نژاد و "دردسر های عظیم" هاش و سروش صحت و کاراش

4- و اما سعید آقاخانی ساخته هاش ....

به نظرم گزینه ی چهارم،یعنی سعید آقاخای دوست داشتنی،واقعا در کسادی سریال های خوب کمدی این سال های ایران،واقعا عالی عمل کرده....

ساخته هایی بی نظیر مثل "دزد و پلیس" و ساخته هایی دوست داشتنی مثل "روز های بد به در" و ساخت های خوب و با مزه ای "مثه خروس و دیگر کاراش"....

در مورد سعید آقاخانی هم چند پست بالاتر از اون نقدم "در تاپیک مجموعه عطسه" یه چند خطی نظرم رو گفتم...

واقعا خوب و حرفه ای کار میکنه این سال ها سعید آقاخانی....

دکوپاژ ها و میزانسن هاش که خیلی از کلاس کاری سریال های ایرانی فرا تره.... ( با تصویر بردار های خوب این روزهای ایران نظیر امیر معقولی یا فرشاد گل سفیدی)

متهم گریخت

اون سریال نمیدونم چرا از نظر من فضای کثیفی و کدر و چِرکی داشت ... !!!! :n21: انگار بازیگر ها همه کثیف بودن !! اصلا اشتهام نمیگرفت اون سریال رو ببینم.... (نمیدونم منظورم رو متوجه شدید که از کثیف و چــِرک چیه؟ ) :n02::n02:
احساس اکثر افراد خانواده ی ما نسبت به اون فیلم همین بود !!! :n08:
عطاران هم ازش کارگردان خوبی در نمیاد !! هر چند بازیگر بسیار بسیار توانمندیه ...

smahdis
29-01-2016, 09:31
2-طیف خنده بازار و شهاب عباسی و امثال هم . این دسته هم به مراتب افتضاح تر از گروه اول

من این دسته بندی رو به مراتب ترجیح میدم به درحاشیه. تو همون نیم ساعت خنده بازار, کلی مطلب برای خنده میشه پیدا کرد ولکن در این سریال چرت...!

ghassam2
03-02-2016, 21:51
دقت کردین این قسمتای اخیر فیلمنامه ( اگه داشته باشه) خیلی مبتدیانه و بی سرو ته نوشته شده یه چیزی توی مایه های بزن در رو شده عنان کار کلا از دست رفته ... هر کی رسید میاد اون وسط یه جولانی میده ... معلوم نیست از چی می گه !!! مثل دور هم جمع شدن بچه کوچیکای فامیل شده یه بازیای بی سروته انجام میدن معلوم نیست چی به چیه دیگه!!!:n34::n34::n34:

rezza24
04-02-2016, 00:32
کلن هنرمند ایرانی جماعت لوس و بی مزه شدن همش به فکر حاشیه و دور همی و سلبریتی بازی هستن و خود کار حرفه ای براشون جدی نیست
تو این سریال هم می بینیم عوامل جمع شدن دور هم خوش باشن و پولی به جیب بزنن
بابا مردک به فکر بیننده نیستی حداقل به فکر اعتبار و آبروی خودت باش

کشکی ترین سریال طول عمر مهران مدیری:n21:

Web30
04-02-2016, 00:52
من که فقط پشت صحنه که آخر کار نشون میده می بینم فقط همینش جالبه:n31:

L.utus
04-02-2016, 22:32
چرا نقش نصراله رادش از سریال حذف شد؟

mehdi30nema
07-02-2016, 08:16
دوستان رضویان و غفوریان هم حذف شدند از سریال ؟

nar nia
07-02-2016, 13:53
انتقادها مهران مدیری را محتاط کرده است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کارگردان سریال «روزی روزگاری» با اشاره به اینکه انتقادها به سری اول سریال «در حاشیه» مهران مدیری را محتاط کرده است درباره تفاوت طنز و کمدی صحبت کرد.

امرالله احمدجو کارگردان سریال «روزی روزگاری» در گفتگو با مهر درباره سریال های این روزهای تلویزیون بیان کرد که این آثار را نمی بیند و گفت: هیچ کدام از سریال های تلویزیون را به شکل پیگیر نمی بینم اما چندی پیش «آسمان من» را می دیدم که به نظرم کاری خوش ساخت بود. در این کار از نظر فنی دقت شده بود و برای آن تلاش هایی صورت گرفته بود.

کارگردان سریال «روزی روزگاری» که از مایه های طنز در سریال خود استفاده کرده بود درباره سریال های طنز و «در حاشیه» ساخته مهران مدیری نیز بیان کرد: من تنها یک قسمت از سریال «در حاشیه ۲» را دیدم که به نظرم اثری خسته کننده بود و بیش از آن سریال را پیگیری نکردم. فکر می کنم تلویزیون به انواع سریال ها از جمله آثار طنز نیاز دارد، البته نوع کاری که مهران مدیری انجام می دهد طنز نیست بلکه سریال های وی بیشتر با کمدی سر و کار دارند.

وی ادامه داد: طنز فاخرترین بخش شوخی است که با معنا سر و کار دارد و کمدی می تواند پایبند به معنا نباشد. کمدی می تواند هر چیزی را دستمایه شوخی قرار دهد و خروجی آن خنداندن است اما طنز ممکن است تلخ باشد. خود من تلاش کردم تا در سریال «روزی روزگاری» در حیطه طنز کار کنم البته به گونه ای که شیرین باشد. با این حال هر دو اینها خوب است و شیرینی در کارهای مدیری وجود دارد که باعث شهرت او شده است.

مدیری در سری دوم «در حاشیه» از کنار شوخی هایی که استاد آنهاست عبور کرد

احمدجو در ادامه درباره آخرین سریال مدیری و آنچه که در نظر او باعث شد کیفیت آثار قبل را نداشته باشد، بیان کرد: هر کاری که با تعجیل و به صورت سردستی انجام شود به هدف خود نمی رسد. البته منظور از تعجیل و سطحی بودن این نیست که مدیری مقصر باشد بلکه وضعیت عمومی که بر همه کارها حاکم است دارای تعجیل است. «در حاشیه۱» با جنجال های زیادی توسط پزشکان مواجه شد و این از قشر تحصیلکرده ای که اهل دانشگاه است دور از انتظار بود. اتفاقا سری اول سریال «در حاشیه» نزدیکی بیشتری با طنز داشت و شاید اگر من جای مدیری بودم مطلقا ذهنم کار نمی کرد که بتوانم برای سری دوم خروجی خوبی داشته باشم.

وی در پایان گفت: او مطمئنا بعد از آن اتفاقات اذیت شده است و باید خونسرد و عاقل باشد که توانسته است این اتفاقات را کنترل کند. این نکته هم که من گفتم کاری خسته کننده بود به این دلیل است که حتما او سعی کرده است در سری دوم با احتیاط زیاد پیش رود و از کنار شوخی هایی که استاد آنهاست عبور کند. به هر حال مدیری کارگردان توانمندی است و در هر کارش بازیگران بسیاری را به عرصه هنر تحویل داده است. نباید برای کسی مثل او تنگنا ایجاد کرد و باید اجازه داد با فراغ بال کارش را انجام دهد.

Iloveu-ALL
09-02-2016, 23:21
امشب قسمت چندم بود؟
(در کل 26 قسمت بود دیگه درسته؟)

fandak
10-02-2016, 06:38
امشب قسمت چندم بود؟
(در کل 26 قسمت بود دیگه درسته؟)

قسمت 27 و آخرین قسمت

fandak
10-02-2016, 06:40
دوستان رضویان و غفوریان هم حذف شدند از سریال ؟

بله حذف شدند . به علت حضور در برنامه "‌سه شو" خودشون رو حذف کردن

fandak
10-02-2016, 06:41
چرا نقش نصراله رادش از سریال حذف شد؟

حضور در سریال دیگر

ghassam2
10-02-2016, 09:03
کیمیا و در حاشیه هر دو فاجعه هایی بودن بی نظیر در تاریخ تی وی که با هم پایان یافتن اما این تنها وجه اشتراک نبود:
در حاشیه به تمام معنا آشفتگی و تفکرات سطحی نویسندگانش مشهود بود تا جاییکه این نوشته ها احتمالا در جایی به عنوان پرت و پلا مشتری داشته باشه در واقع هر تغییر شخصیتی مثلا هومن به تیمور هم نتیجه این تفکرات بوده تا خلاقیتی حساب شده و از روی ناچاری چرا که ما میدیدیم اتفاقات و ماجراهایی که به نظر تمام شده بوده دوباره در چند قسمت بعد تکرار میشه مثلا فرار کردن و وقتی صحبت از تونل کندن و این جورحرفا بود ادم حال بهم میخورد!... هیچ حرفی نداشت و اگه جاهایی خنده دار بود این بازیگران و اداهایی بود که از خود بروز میدادن در واقع سطح خندیدن هم پایین بود شما می تونید به همین شوهایی که در کیش توسط کمدین هایی فوق العاده سطحی هم یک ساعت مداوم بخندید اما بیرون از اون ادم خجالت میکشه چیزی دربارش بگه...

MOHAMMAD2010
10-02-2016, 13:26
بله حذف شدند . به علت حضور در برنامه "‌سه شو" خودشون رو حذف کردن

رضویان کلا از تلویزیون رفت ! تو اینستاگرامش نوشته !

Iloveu-ALL
10-02-2016, 15:04
تموم شد؟ چقدر چرت ...! :n34:
من همه قسمت هاشو دنبال کردم! به امید اینکه خوب شه :n35:
اگه قراره سریال هاش اینطوری باشن والا نسازه خیلی بهتره ... :n37:
چون هم وقت ما رو الکی میگیره و هم بیشتر چهره خودشو خراب میکنه :n27:
فصل 3 هم حتما یه چرتی در میاد مثل این تا دو فصل! بعد میگن چرا کسی سمت تی وی نمیاد! :n34:

Milad4171
10-02-2016, 15:17
والا به نظر من تیم . تیم خوبی نبود. یکی از ارکان های مهم در یک سریال به نظر من اول فیلمنامه اس بعد کارگردانی .
فیلم نامه یا داستان اگه خوب نباشه کارگردان هرکاری هم بکنه چیز خوبی از آب در نمیاد. البته باز هم این موضوع بستگی داره که در چه شرایطی و چه نوع فیلمنامه ای باشه.
برای مثال فیلم های تکراری زیادی تولید میشه که فیلم نامه فقط یک مقدار در حد تغییر دیالوگ ها متفاوت هست اما باز بیننده رو جذب میکنه
اما در مورد فیلم ها یا سریال های ایرانی من فکر میکنم نقش نویسنده خیلی مهمه ! نقش فیلم نامه نویس هم خیلی مهمتر !

کمبودی که در داستان بود همین بود!

albertxx
10-02-2016, 16:01
رضویان کلا از تلویزیون رفت ! تو اینستاگرامش نوشته !
کلا؟؟؟؟؟
چرا؟؟

سه شو مگه اجرا نمیکنه؟؟؟

Sent from my D6502 using Tapatalk

MOHAMMAD2010
10-02-2016, 16:27
کلا؟؟؟؟؟
چرا؟؟

سه شو مگه اجرا نمیکنه؟؟؟

Sent from my D6502 using Tapatalk

اره
نمیدونم ، تو اینستاگرام رسمیش نوشته !
در حاشیه هم دیگه برای همیشه تموم شد

rezza24
10-02-2016, 16:32
مهران مدیری بدون پیمان قاسم خانی هیچی برای گفتن نداره:n21:

sajad-tnt
10-02-2016, 16:45
تموم شد؟ چقدر چرت ...! :n34:
من همه قسمت هاشو دنبال کردم! به امید اینکه خوب شه :n35:
اگه قراره سریال هاش اینطوری باشن والا نسازه خیلی بهتره ... :n37:
چون هم وقت ما رو الکی میگیره و هم بیشتر چهره خودشو خراب میکنه :n27:
فصل 3 هم حتما یه چرتی در میاد مثل این تا دو فصل! بعد میگن چرا کسی سمت تی وی نمیاد! :n34:

فصل بعدی در کار نیست !! اگه قسمت ۲۷ رو نگاه کنید متوجه میشید که کلا پرونده در حاشیه بسته شد ...
یک سریال آشغال به تمام معنی بود ... مثل بقیه سریال های صدا سیمان!

XENON24
10-02-2016, 17:32
جالب که قرار بود اواسط سریال خودش هم وارد داستان بشه ولی...خودش هم فهمید چی ساخت سریع جمعش کرد.:n22:

fandak
10-02-2016, 18:44
***طرحی برای «در حاشیه سه»

میرحسینی درباره تولید فصل سوم سریال «در حاشیه» نیز گفت: طرحی را برای ساخت سری سوم این سریال در دست داریم که 26 قسمت ابتدایی آن با موضوع سالمندان مطرح شده، اما هنوز به تصویب نهایی نرسیده است.

وی درباره استقبال نکردن مخاطبان از سری دوم سریال «در حاشیه» و اینکه برای ساخت سری سوم دچار تردید نیست، نیز گفت: برای ساخت سری دوم این سریال، محدودیت و مشکلاتی بر سر راهمان قرار گرفت. از آنجایی که ما نمی‌خواستیم این مسائل باعث ایجاد تنش در جامعه شود، فضای محدودی را تحت عنوان ندامتگاه و زندان انتخاب کردیم و در این فضا ایجاد موقعیت توسط نویسنده و کارگردان بسیار سخت بود و دوست داریم تا ارزیابی در مورد این سریال را در کنار محدودیت‌هایی که داشتیم انجام دهید؛ چراکه زمانی که در یک سریال بازیگر خانم، خانواده و فضای خانوادگی و تعدد لوکیشن نداشته باشید با این محدودیت‌ها طبیعی است اثری از طرف مخاطب ضعیف اعلام شود.

مدیر شبکه سه گفت: از طرفی مهران مدیری نیز به دلیل کسالتی که داشت، نتوانست مقابل دوربین برود و این سریال روی دو بازیگر خاص تمرکز داشت و همین‌ها می‌تواند به یک اثر کمدی لطمه وارد کند. با تمام این تفاسیر اگر بخواهیم ارزیابی درستی از موفقیت یا عدم موفقیت این سریال داشته باشیم، نباید آن را در دسته‌بندی سریال‌های ضعیف قرار دهیم، اما مدیری و تیمش، شاید نتوانستند انتظارات مخاطبان را برآورده کنند.

L.utus
10-02-2016, 21:03
رقابت با ماهواره ها مشکل است
دستمون خالیه

p30g
10-02-2016, 21:59
رقابت با ماهواره ها مشکل است
دستمون خالیه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

XENON24
16-03-2016, 14:38
امیر مهدی ژوله به بهانه‌ی برگزیدگان تلویزیون در سال ۹۴ ، نکاتی را درباره‌ی شرایط ساخت مجموعه‌ی «درحاشیه‌»، فشارها و طولانی شدن پروسه تولید و عدم حضور مهران مدیری برای ایفای نقش در صفحه‌ی اینستاگرام خود مطرح کرد.

نویسنده «درحاشیه» در بخش‌های از نوشته آورده است: «من تا الان راجع به مجموعه در «حاشیه ۲» حرفی نزده بودم ولی الان دوست دارم بگویم که ما یک سریال متوقف شده «در حاشیه ۱» را با آن حواشی تمام‌ناشدنی داشتیم با کاراکترهایی که مردم دوست داشتند، با این توضیح که ادامه‌ی کار در بیمارستان ممکن نبود، حتی روپوش سفید‌پوشیدن هم امکان‌پذیر نبود. چند طرح جایگزین مثل تیمارستان و خانه سالمندان و بنگاه اقتصادی و ... هم مورد تایید قرار نگرفت. تنها گزینه ادامه مسیر و فرستادن آنها به بیمارستان و تادیبشان بود. ما از اول می‌دانستیم که فضای تلخ و سنگینی در زندان خواهیم داشت . از حضور خانم‌ها و قصه‌های خانوادگی محروم خواهیم بود و از همه مهم‌تر بزرگ‌ترین ویژگی «در حاشیه ۱ » یعنی نقادی را نخواهیم داشت. »

ژوله عنوان کرده است:«فشار آن توقف و طولانی شدن آن پروسه تولید و فضای کار که کم‌کم غیرهمدلانه و غیردوستانه شده بود و امیدی که به بازخورد‌های مثبت ادامه کار در یک فضای جدید وجود نداشت نتیجه‌اش این بود که آقای مدیری از ابتدای کار بازی نکرد، آقای رادش از قسمت پانزدهم از کار جدا شد و آقای غفوریان و رضوی تا قسمت نوزدهم در کار ماندند.»

این نویسنده همچنین در بخشی از مطلبش یادآور شده است: «طبیعتا ما به عنوان گروه نویسندگان بیش از همه و پیش از همه تمایلی برای نوشتن در حاشیه دو در این فضا و با این شرایط نداشتیم. وقتی تعهد سنگینی برای ادامه‌ی کار روی دوش تهیه‌کننده بود پس ما یا علی گفتیم و با همه چیز‌هایی که داشتیم و نداشتیم وسط میدان آمدیم. قصه‌ها و بچه‌ قصه‌ها و روابطی که درست کردیم چندین بار داستان را براساس نبودن یا رفتن بازیگران بازنویسی کردیم نه برای این‌که مثل در حاشیه یک سروصدا کنیم و بترکانیم فقط به این امید که این تعهد را آبرومندانه به انجام برسانیم. اینها توجیح نقاط ضعف در حاشیه دو نیست که ما بیشتر از همه به آن واقفیم. اینها درد دل‌هایی است که بدانید ما در چه شرایطی چکار کردیم.»

ژوله در پایان مطرح کرده است:« از مشکلات مالی پروژه و اصلاحات پخش و به هم ریختن سر و ته تمام قسمت‌ها می‌گذرم و به این بسنده می‌کنم که در حاشیه دو نه اندازه توانایی این گروه بود نه در شأن لیاقت شما.و این‌که یادآوری می‌کنم بچه‌های نویسنده این کار چه در ایستادن کنار تهیه‌کننده، چه در انعطاف‌پذیری در مقابل تغییرات عجیب و قریب و چه در تلاش برای جنگیدن بی‌شمشیر و سپر، سنگ تمام گذاشتند و پهلوانی کردند.»

Milad4171
16-03-2016, 15:08
به نظر من ژوله اصلا اینکاره نیست.
همون بهتره بره تو چلچراغ بنویسه !