ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال در حاشیه / کاری از مهران مدیری

صفحه ها : 1 [2] 3

Rhodes
09-04-2015, 11:25
مهران غفوریان خیلی خیلی خنده دار میترسه ! :n02::n02:

دوستان چرا قسمت هاش کوناهه و پشت صخنه ش زیاد ؟!
احیانا خود صدا و سیما کات میکنه قسمتاش رو ؟!

molaali
09-04-2015, 11:32
دوستان چرا قسمت هاش کوناهه و پشت صخنه ش زیاد ؟!
احیانا خود صدا و سیما کات میکنه قسمتاش رو ؟!
نه خود مدیری قسمت ها رو انقدر کوتاه میسازه! این بار صدا و سیما داره از مدیری حمایت میکنه. که در همین پست می تونید متن مصاحبه مدیر شبکه 3 رو بخونید
به نظرم این آخرین شانس مهران مدیری برای نگه داشتن اعتبارشه اگه این مجموعه همین طور بی کیفیت(از نظر من) پیش بره نمیدونم چه اتفاقی برای اینده کاری این کارگردان بزرگ خواهد افتاد!

مدیر شبکه سه سیما درباره‌ی حساسیت‌هایی که درخصوص سریال «در حاشیه» ایجاد شده است، با طرح یک پرسش گفت: چرا این حساسیت را الان ایجاد کرده‌اند؟ پیش از این با مقدس‌ترین قشر و جایگاه کشورمان یعنی روحانیت شوخی شده است اما هیچ یک از بزرگان این شوخی را توهین، جسارت و یا هتاکی به شمار نیاورده‌اند.
غلامرضا میرحسینی - مدیر شبکه سه سیما - درباره حساسیت‌ها و فشارهایی که در حال حاضر برای سریال «در حاشیه» به وجود آمده است، تأکید کرد: شوخی کردن با همدیگر در فضای طنز سعه صدر می‌خواهد. پزشکان عزیز ما تحمل داشته باشند حتی در انتهای ماجرا قانع خواهند شد و به ما حق می‌دهند.

او با اشاره به استنباط مخاطبان از سریال «درحاشیه» که توهین و بی‌ادبی نسبت به قشر پزشک تلقی نشده است، گفت: این همان نکته‌ای بود که از همان ابتدا در قصه این سریال تأکید داشتیم. یکی از محترم‌ترین، زحمت‌کش‌ترین و فداکارترین مشاغل در جامعه ما پزشکان و پرستاران هستند و صحت و سلامتی مردم رابطه مستقیم با این قشر زحمت‌کش دارد، در نتیجه کسی در جامعه ما به خود اجازه توهین و جسارت به این اقشار را نمی‌دهد؛ یعنی جسارت و بی‌ادبی در فرهنگ ما مفهوم ندارد، اما فضای طنز یک فضای کاملا ویژه است؛ فضایی که با اغراق و بزرگنمایی سر و کار دارد. فضایی که موضوعات مختلفی که در اطراف ما وجود دارد را دستمایه طنز قرار می‌دهد.

مدیر شبکه سه در ادامه گفت: اکثر مخاطبان این تفکیک را قائل‌اند و فضا را طنز می‌بینند و با این طنزها و شوخی‌ها می‌خندند و به هیچ عنوان کاراکترها و شخصیت‌هایی که این نقش‌ها را ایفا می‌کنند را در جایگاه پزشک واقعی نمی‌بینند؛ به عنوان مثال شما کاراکتری که آقای مدیری بازی می‌کند (در نقش دکتر کاشف) را واقعا یک دکتر نمی‌بینید که بخواهید براساس عملکرد غلط این آدم نسبت به قشر پزشک و متخصصان ما بدبین شوید و این به حساب تحقیر و توهین بیاید.

میرحسینی همچنین درباره منتقدانی که این مجموعه را نقد می‌کنند توضیح داد: منتقدانی هم که این کار را می‌بینند در حوزه تکنیک و کارگردانی آن را نقد می‌کنند نه در باب اینکه چرا پزشکان دستمایه طنز قرار گرفته‌اند.

او همچنین در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود به مجموعه طنز «ساختمان پزشکان» ساخته سروش صحت که پیش از این مورد علاقه مخاطبان قرار گرفت اشاره کرد و گفت: سروش صحت نیز پیش از این در «ساختمان پزشکان» با پزشکان شوخی داشت و اتفاقا این مجموعه کار موفقی هم شد. پس چرا اکنون این حساسیت را ایجاد می‌کنند و این تصویر را می‌خواهند در مخاطبان ایجاد کنند؛ در حالی که ما با همه این عزیزانی که این دغدغه را دارند در یک خط هستیم. زحمات بسیار ارزشمندی که وزارت بهداشت و درمان به‌ویژه در دولت آقای روحانی کشیده است بر هیچ‌کس پوشیده نیست. حال اگر در مقطعی که مردم این آدم‌ها را به عنوان کسی که از حرفه پزشکی سوءاستفاده می‌کنند می‌بینند و اینکه چه عواقبی برای آن‌ها پیش خواهد آمد توهین و یا جسارت نیست. البته حساسیت برای تمام قشرها وجود دارد. فرهنگیان، رانندگان، کارگران زحمت‌کش. اما شوخی کردن با همدیگر در فضای طنز سعه صدر می‌خواهد.

مدیر شبکه سه سیما در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با خبرنگار ایسنا با بیان این مطلب که عملا بین پزشکان زحمت‌کش و افرادی که در هر لباسی ممکن است از این حرفه سوءاستفاده کنند تفکیک وجود دارد، گفت: در هر قشر، طبقه و صنفی، آدم خوب و بد وجود دارد.

میرحسینی در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا با وجود حساسیت‌ها و انتقادهایی که از سوی سازمان نظام‌پزشکی برای مجموعه «درحاشیه» وجود دارد، در ادامه ساخت این مجموعه تغییراتی به‌وجود خواهد آمد؟ گفت: مجموعه «در حاشیه» تا قسمت سی‌ودوم روند خودش را ادامه خواهد داد و جذابیت‌هایش روز به روز بیشتر می‌شود، اما سرانجام این سریال سوء‌تفاهم‌ها را برطرف خواهد کرد.

او سپس گفت: مهران مدیری به کارش ادامه می‌دهد. این مجموعه مورد اقبال مخاطبان واقع شده است و جای شکر دارد؛ البته انتقادهایی هم بر کار وجود دارد که آن را می‌پذیریم و این به ما و تیم سازنده انگیزه بیشتری می‌دهد تا با قوت قلب بیشتری کار را ادامه دهیم.

میرحسینی در بخش پایانی گفت‌وگوی خود درباره پشت صحنه مجموعه «در حاشیه» که به نظر می‌رسد بیش از خود مجموعه جذاب است مطالبی را عنوان کرد.

او گفت: عموما پشت صحنه‌های همه کارهای نمایشی جذابیت دارد. ممکن است شما قصه‌ای را دنبال کنید که روند منطقی و فراز و فرودهایی داشته باشد. در یک جایی طنز داشته باشد، در جایی طنز آن کم باشد و در جایی اصلا طنز نداشته باشد. اما همان کاری هم که حتی یک ملودرام غمگین است وقتی پشت صحنه‌اش را ببینید ممکن است شوخی‌هایی در آن صورت بگیرد که برای مخاطب جذابیت داشته باشد. در پشت صحنه کارهای طنز نیز اتفاقاتی که می‌افتد منجر به خنده‌های عوامل و هنرپیشه‌ها می‌شود که این در همه جای دنیا جذابیت دارد و شاید شما اگر خنده را از پشت صحنه بردارید جذابیت کار کم شود.

مدیر شبکه سه سپس وجود پشت صحنه در مجموعه «در حاشیه» را چاشنی قصه عنوان کرد که لذت بیشتری برای مخاطب دارد و گفت: جامعه ما نیاز به شادی و نشاط دارد.منبع: ایسنا

nar nia
09-04-2015, 22:04
عکس دیدنی از پشت صحنه سریال در حاشیه مهران مدیری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

L.utus
10-04-2015, 16:14
دیشب یه تیکه هم به اون قضیه لامپ و اینا انداختا :n02:
اونجا که منشیه گفت فیلمی از جاموندن وسایل پزشکی در بدن بیمار موجود نیست چون اتاق عمل جزو حریم خصوصی بیمار محسوب میشه
و یا فرافکنی و بزرگنمایی اشتباهات پزشکی در دنیا و کشورهای پیشرفته دقیقا مثل مسئولین و صدا و سیما که همش می خوان در مورد خارج سیاه نمایی کنن و القا کنن اگر ما مشکل داریم دنیا از ما بدتره!
خیلی چیزا رو نمی تونن مستقیم بگن و بیننده باید خودش نکته رو دریابه

Hamed-M1
10-04-2015, 16:24
چرا بعضی از پشت صحنه ها کلا بیخود شده؟ من کرنومتر گرفتم 3 دقیقه اولش اسما رو مینویسه. 8 دقیقه هم پیام بازرگانی 5 تا 8 دقیقه هم پشت صحنه. کل فیلم 40 دقیق است. حالا اینارو کم کن.

habib mahvare
10-04-2015, 16:30
از قسمت 11 به بعد واقعا موتور سریال راه افتاده مثل اینکه.وافعا بمب خنده اس.امیدوارم تا آخر همین جوری باقی بمونه.

nar nia
10-04-2015, 18:06
عکس های جدید از پشت صحنه سریال «در حاشیه»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nina9
10-04-2015, 18:08
جدیدا پشت صحنه هاش کم شدن . اول 10 دقیقه نشون میداد . الان دقیقا 5 دقیقه حدودا نشون میده .

ولی در کل به نظر من بهترین کار مدیری هست . به سلیقه خودم . دوستان رو نمیدونم .:n40:

HOJ-JAT
10-04-2015, 18:11
امشب نداره چرا؟:n28::n29::n30::n27:

saman123123
10-04-2015, 18:30
سلام،اسم خواهر دکتر عشقی(غفوریان) با اون دختری که با جواد رضویان تو عکس هست چیه؟

nina9
10-04-2015, 18:30
بدون شرح .... حرکاتش ...یعنی کپی سوپر من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nina9
10-04-2015, 18:31
امشب نداره چرا؟:n28::n29::n30::n27:

سلام

داره . ساعت 9 شب :

کنداکتور شبکه 3 :n40:

ghomeishi
10-04-2015, 18:45
پایانی بر حاشیه های سریال «در حاشیه»

به‌رغم حاشیه‌هایی که سریال مهران مدیری از همان ابتدا با آن دست به گریبان بود، این سریال به آنتن رسید، اما حالا با وجود پخش 10 قسمت، سریال «در حاشیه» بار دیگر دچار حاشیه شد و این بار سازمان نظام پزشکی هشدارهایی را نسبت به تخریب رابطه پزشک و بیمار و عواقب هرگونه واکنش احتمالی جامعه پزشکی به نهادهای امنیتی و قضایی مطرح کرد.

اما اینطور که عنوان می‌شود سریال «در حاشیه» قرار است تا قسمت سی‌ام، بخش‌های بیمارستانی خود را به اتمام برساند و به نوعی به فشارها و حاشیه‌هایی که با آن مواجهه شده، پایان دهد.

مجموعه «درحاشیه»ی مهران مدیری که پیش از این با عنوان «اتاق عمل» شناخته می‌شد‌، پس از پشت سر گذاشتن توقفی سه ماهه، مجددا با شرط‌ و شروطی کار تولید خود را از سر گرفت. از جمله‌ی این شروط می‌توان به بیشتر شدن سکانس‌های مربوط به دکترهایی با شخصیت‌های مثبت به هنگام بازنویسی فیلمنامه سریال اشاره کرد.

حال به نظر می‌رسد دست‌اندرکاران این مجموعه به جهت فشارهایی که همچنان بر روی این مجموعه وجود دارد، تصمیم گرفته‌اند بخش‌های تخلفات بیمارستانی و همچنین بخش‌های مربوط به بیمارستان را تا قسمت سی‌ام جمع کنند و به حاشیه‌های اصلی این مجموعه مبنی بر هشدارهای سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت پایان دهند.

فاز اول مجموعه «در حاشیه» در 35 قسمت است و قبل از ماه رمضان پخش تلویزیونی آن به پایان می‌رسد. پیش از این علی اصغر پورمحمدی در بازدید از مجموعه «درحاشیه» نیز عنوان کرده بود فاز اول سریال طنز «در حاشیه» قرار است تا قبل از ایام رمضان در 35 قسمت به پخش تلویزیونی برسد.

پس از قسمت سی‌ام هم این سریال با وجود شخصیت‌هایی که خلق کرده است داستان خود را ادامه می‌دهد.

albertxx
10-04-2015, 18:54
مرسی از مهران مدیری !!

واقعا این پزشکان عزیز به چی اعتراض میکنن ؟؟
واقعیت ؟؟

اینکه پزشک کل وسیله اتاق عمل رو تو شکم بیمار جا میزاره ؟؟
یا اون بیمارستانی که چند سال قبل به دلیل اینکه یک بیمار هزینه مورد نظر رو نداشت اون بیمار رو تو صحرا ول کرده بودن ؟؟

جامعه پزشکی از این لجنتره !
مدیری فقط چند درصدشو داره نشون میده !!

XENON24
10-04-2015, 19:46
امشب پخش نمیشه...

SADEGH 7
10-04-2015, 19:57
امشب پخش نمیشه...

منبع خاصی دارین؟

HOJ-JAT
10-04-2015, 20:03
منبع خاصی دارین؟
بله درسته
egp شبكه سه رو نگاه كنيد

XENON24
10-04-2015, 20:04
من رو حساب زیر نویسای شبکه ۳ گفتم

nina9
10-04-2015, 20:11
این بی شعور ها مردم رو مسخره گرفتند ...در کنداکتور امروز نوشتن که پخش میشه ولی الان دارن چیز دیگه ای پخش میکنن .

میتونین اینجا که روابط عمومی صدا و سیما هست . یک کامنت بزارید و درخواست کنید که جمعه ها هم پخش کنند ...

goldcom
10-04-2015, 20:21
آقا این ساعت پخشش کی هست ؟
عشقی پخش میشه ؟

Iloveu-ALL
10-04-2015, 20:28
شبکه سه زیر نویس زد:
شبنه تا 5 شنبه - ساعت: 21

MOHAMMAD2010
10-04-2015, 20:31
قبلنا جمعه ها هم پخش میشد که !

rezza24
11-04-2015, 23:13
از نظر من سريال ساختمان پزشكان خيلي بهتر ازين سريال در حاشيه بود

XENON24
11-04-2015, 23:23
از نظر من سريال ساختمان پزشكان خيلي بهتر ازين سريال در حاشيه بود

دقیقا
واقعا باید آدم خیلی سر خوش باشه به این چرت و پرتا بخنده!!!البته امیدوارم به ذوب شدگان در ولایت مهران مدیری بر نخورده باشه...

ghomeishi
12-04-2015, 00:18
پشت صحنه سریال دیالوگ هایی میگن و حرکاتی انجام میدن
که اصلا تو فیلم پخش نشده :n04:

استاد شیفو
12-04-2015, 08:12
قسمت دیروز اصلا جالب نبود . بلکه مسخره بازی بود .

ghassam2
12-04-2015, 08:18
باز هم میگم اتاق عمل سریال مدیری در حد یکی از آیتمهای عمو فتیله ای ها بچه گونه است... جریان حلقه و جعبه اش و عمل مسخره بازی ، این دیگه طنز نیست .. مثل بازی بچه های سه چهارساله است.. بنظرم برره هم همینطور بود به جز چند قسمت برره ، خیلی سریال سبک و خنکی بود ...

shi.irani
12-04-2015, 10:42
دقیقا
واقعا باید آدم خیلی سر خوش باشه به این چرت و پرتا بخنده!!!البته امیدوارم به ذوب شدگان در ولایت مهران مدیری بر نخورده باشه...

من که خیلی سرخوشم:n02:
خب به اندازه دو سه شب پیش باحال نبود
ولی من خوشم اومد

XENON24
12-04-2015, 18:37
ایسنا نوشت:

رییس کانون وکلای دادگستری مرکز در زمینه پخش برخی از سریال‌ها و برنامه‌ها و جلوگیری از ادامه هتک حرمت و حیثیت جامعه وکالت به محمد سرافراز نامه نوشت.
متن این نامه به شرح زیر است:
«جناب آقای سرافراز
ریاست محترم سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
با سلام و احترام
اصل یکصد و هفتاد و پنجم قانون اساسی مقرر می دارد «در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران آزادی بیان نشر افکار با رعایت موازین اسلامی و مصالح کشور باید تأمین گردد.» ملاحظه می فرمایند ملاک و معیار برنامه های صدا و سیما می بایستی مصالح کشور و موازین اسلامی باشد و هتک حرمت شریف ترین اقشار جامعه که وظیفه تأمین امنیت قضایی جامعه را به عهده دارد بر خلاف موازین اسلامی و مصالح کشور می باشد.
پخش برخی از سریال ها و برنامه ها به ویژه برنامه طنز «در حاشیه» در شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی با لودگی و ایجاد اتهام، خواسته یا ناخواسته هجمه فرهنگی گسترده‌ای را به حرفه مقدس وکالت وارد نموده است و این قشر فرهیخته را که در نهادینه کردن قانون گرایی و عدالت گستری و تأمین امنیت قضایی نقش عمده ای به عهده دارد را مورد تمسخر و تحقیر قرار داده است.
با عنایت به اینکه قوام هر جامعه‌ای به تأمین امنیت قضایی و گسترش فرهنگ قانون گرایی وابسته است، وکلای دادگستری کشور با عنایت به برنامه های اعلامی شما و اصولاً طبیعت وظایف قانونی آن نهاد، انتظار دارد برای جبران لطمه ای که با پخش اینگونه برنامه هابه حیثیت حرفه ای و صنفی و توسعه فرهنگ قانون گرایی کشور وارد شده است؛ و در راستای تأمین مصالح عمومی و گسترش فرهنگ قانون گرایی ضمن جلوگیری از ادامه هتک حرمت وحیثیت جامعه وکالت، به نحو شایسته ای برای معرفی این حرفه مقدس از طریق رسانه ملی اقدام و از تداوم القاء شبهه نسبت به این قشر خدوم در مسیر اجرای عدالت جلوگیری به عمل آید. کانون وکلای دادگستری آمادگی خویش را برای همفکری و همکاری در جهت تأمین برنامه های مناسب اعلام می دارد و طبیعتاً حق برخورد رسانه ای و قانونی با تکرار این گونه اهانت ها را برای خود محفوظ می دارد.
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز - دکتر علی نجفی توانا»

HOJ-JAT
12-04-2015, 20:57
بنظرم از غلامرضا نيك خواه استفاده نميكنن
اين بازيگر خيلي بيشتر ظرفيت داره

albertxx
12-04-2015, 20:59
خیلی جالبه
دوستان میگن خیلی احمقانه هست و آدم باید سرخوش باشه به اینا بخنده
بعد خود طرف کل سریال با پشت صحنه رو تا لحظه آخر میبینه بعد میاد سریال رو تحلیل میکنه !
خب اگه احمقانه هست نبینید !

از اون طرف هم صدا و سیما دکتر های محترم میگن سریال احمقانه هست
بعد تو اوج فشار ها کل سریال و پشت صحنه سانسور میشه !
کل جامعه دکترها بیانه دادن که سریال ارزش دیدن نداره و آبکیه
بعد از یه جاهایی به صورت عمیقی میسوزن !

نشون میده اون چیزی که گفته میشه با واقعیت خیلی فرق داره !

بنظرم از غلامرضا نيك خواه استفاده نميكنن
اين بازيگر خيلي بيشتر ظرفيت داره

از همین ظرفیتم که دارن استفاده میکنن خودش کلیه !
از قسمت 30 به بعد طبق اون چیزی که گفتم داستان باید عوض بشه

فشار زیادی به مدیری و صدا و سیما آوردن
برخلاف اینکه صدا و سیما قرار بود حمایت کنه !!

Hamed-M1
12-04-2015, 21:01
امروز توی اون قسمت که تو اتاق عمل دارت بازی میکردن مسخره بود. تنها قسمتش که حال کردم تو اسانسور مهران مدیری بود. خندیدم

استاد شیفو
12-04-2015, 21:27
سریال به شدت داره افت میکنه .

تنها دلیلش هم سانسور های شدت دار و زیادی هست که اعمال شده و فقط سکانس های بی مزه مونده .

بهترین کار مدیری هم همون قهوه تلخ بود که ***** و اخرش معلوم نشد ....

ghomeishi
12-04-2015, 21:46
سریال بی مزه شده
دارت بازی کردن دیگه خیلی بیخود بود

shi.irani
12-04-2015, 21:57
امشب ضایع بود عجییییب

mjorh
12-04-2015, 22:00
من اول خوش بین بودم گفتم حالا چند قسمت بگذره شاید بهتر بشه ولی نا امید شدم ..به جز دو سه قسمت باقی قسمت ها حرفی واسه گفتن نداشتن ، دیگه به اندازه کافی از قسمت ها گذشته که نظر بدیم ، شاید علت اصلی عدم موفقیت سریال بیش از حد فانتزی بودن اون در محیط واقعی هست همراه با نویسندگی ضعیف ...برره هم فانتزی بود ولی محیطش هم فانتزی بود ، خلاصه جو و کرکترها باید سنخیتی با هم داشته باشن ... در کل دیگه امیدی به صدا سیما نیست...بهترین کمدین های کشور یه جا جمع شدن ولی اثری که میبینیم واقعا حرفی واسه گفتن نداره ،.... تا وقتی شبکه های خصوصی وارد کار نشن و سیستمی مثل اروپا و آمریکا به وجود نیاد رقابتی هم به وجود نخواهد و چیزی که نصیب بیننده میشه آثار ضعیف هستن ... به نظر من این سریال ارزش دیدن نداره.

nar nia
13-04-2015, 18:06
توضیحات قاسم‌خانی درباره مهران مدیری
مهراب قاسم‌خانی، نویسنده طنز توضیحاتی را درباره رابطه‌اش با مهران مدیری ارائه داد.
به گزارش ایسنا به نقل از «پارسینه»، قاسم‌خانی نوشت: «بعضی از دوستان در مورد پست‌های خاطرات من خیلی حرفای با نمکی میزنن. فکر کردم بازم لازمه یه کم توضیح بدم.
نکته اول: اینا اسمشون هست خاطره. هیچ هدف و منظور خاصی پشتشون نیست. اگه توی خاطراتم مهران مدیری زیاده هم دلایل زیادی داره. یکی اینکه دوسش دارم، یکی اینکه به خاطر سال‌های زیاد همکاری توی نصف بیشتر خاطراتم یه مهران هم هست و دیگه اینکه این اواخر داره کارش پخش میشه و هی یادش میفتم.
نکته دوم: من تعدادی از بهترین کارایی که توشون بودم رو در کنار مهران انجام دادم و بدون مهران اون کارها نه ماندگار میشدن و نه به اون خوبی. مطمئن باشید من استعداد و توانایی مهران رو بیشتر از همه شماها میشناسم.
نکته سوم: در مورد سریال در حاشیه تنها حرفی که میتونم بزنم اینه که خوشحالم که مهران و گروهش به تلویزیون برگشتن. مهران اندازه‌اش از شبکه نمایش خانگی و نهایتا دو سه میلیون بیننده خیلی بزرگ‌تره. دوستانی هم که به این کار انتقادی دارن اشکال نداره ولی کاش منصف باشن و ادب رو هم رعایت کنن.
نکته چهارم: ما و مهران با هم ازدواج نکرده بودیم که الان جدا شده باشیم. فقط به دلایل شخصی مسیر کاریمون از هم جدا شد. بدون قهر و دعوا. مهران داره کار خودش رو میکنه و ما هم کارای خودمون رو. فعلا هم هیچ کدوم برنامه‌ای برای کار مشترک نداریم. ممکنه باز یه روزی مسیرمون بخوره به هم و با هم کار کنیم. به اندازه کافی هم دوست هستیم که اگه تصمیم همچین کاری گرفتیم به هم زنگ بزنیم و احتیاجی نیست از اینجا به هم نخ بدیم.
نکته پنجم: احتیاج به یادآوری بعضی از دوستان نیست. من خودم میدونم که بخش زیادی از جایگاهی که الان دارم رو مدیون کار کردن با مهران هستم. مثل خیلی دیگه از بچه‌ها. آدم باید کور و احمق باشه که همچین چیز واضحی رو کتمان کنه. من هم توی بهتر شدن کیفیت کارهای مشترکمون نقش خودم رو داشتم. بازم مثل بقیه بچه‌ها.
نکته آخر: وقتی میبینید به نفر بیشتر از بیست سال توی چنین جایگاهی تداوم داره پس مطمئن باشید لیاقتش رو داشته.»

albertxx
13-04-2015, 20:58
خیلی جالبه
میگن سریال آبکیه بعد کل سریال رو سانسور کردن !

سریال و پشت صحنه کلا قیچی شدس !!
پشت صحنه ای که 5 تا 10 دقیقه بود الان شد 1 صحنه 10 ثانیه ای !!

مشخصه دوستان پزشک سوزش عجیبی رو حس کردن !!

بیشتر از همه اونجایی حال کردم که مدیری به طرف گفت دماغتو کجا عمل کردی
طرف گفت دکتر فلان
بعد مدیری گفت احتمال داره فلج بشی !!

یعنی دقیقا مثل دکتر های امروزی !
پیش هرکی میری اون یکی رو زیر سوال میبره !
خودشم خدا میدونه !! :n01:

کثیفترین دسته از پزشک ها هم همین دسته هستن !

استاد شیفو
13-04-2015, 21:03
این قسمت خیلی خیلی جالب تر بود ... اما

تاسف شدید واسه صدا و سیما که انقدر این سریال رو سانسور کرده ....مهران مدیری در شبکه خانگی این فیلم رو میداد بیرون راحت تر و سنگین تر بود .

گند زدن به زحماتش ...پشت صحنه 30 ثانیه ای ...سانسور شدید ...فقط باید تاسف خورد ...

متاسفم واسه پزشک ها و صدا و سیما که از گرایش مردم به ماهواره همیشه مینالد ...

rezza24
13-04-2015, 22:19
اين قسمت واقعن افتصاح بود به شدت بي مزه و بي محتوا

فقط ميتونم بگم متاسفم

EhsanCPU
14-04-2015, 12:22
مهران مدیری:
اخه شما چرا به خودتون گرفتین ؟؟؟
مگه به خودتون شک دارین ؟؟؟

Amin.P30
14-04-2015, 12:26
اوایلش پشت صحنه ـش 5 دقیقه بود .
دیشب 10-15 ثانیه !!!

اون قسمتش هم که پیش دکتر حرف از یک دکتر دیگه میزنه درسته واقعا.
پیش فلان دکتر حرف از یک دکتر دیگه بزنی رفتارش باهات عوض میشه کلا.

Amin.P30
14-04-2015, 12:31
اخه شما چرا به خودتون گرفتین ؟؟؟
مگه به خودتون شک دارین ؟؟؟

به نظرم پزشک ها هم اینقدر نباید پیگیر میشدن.کارای خیلی مهمتری دارن که باهاش درگیر بشن.
واقعا اگر واقعا فکر میکنن اینا درست نیست باید توی عمل و در آینده خلافش رو در عمل ثابت کنن نه اینکه جلوی یک طنز رو بگیرن.
الان مثلا مدیری نمیتونه از همون شبکه خانگی بده بیرون ادامه ـش رو ؟

XENON24
15-04-2015, 18:58
نکته‌ای که در بین هیاهوی یکی، دو هفته‌ای پیرامون سریال از سوی خیلی‌ها- به عمد یا غیرعمد- مورد غفلت واقع شده، کیفیت سریال در حاشیه است. در این‌که همه مشاغل و جوامع خاص بومی در مواجهه با مقوله کمدی و طنز - و حتی مقوله‌های جدی‌تر- باید از ظرفیت بالایی برخوردار باشند، جای شک‌وشبهه‌ای نیست. این‌که بد نشان دادن برخی شخصیت‌های حقیقی و حقوقی از طیف‌های مختلف در فیلم‌ها و سریال‌ها - جز در موارد معدود و هدف‌گذاری شده در سطح کلان- لزوما نشان‌دهنده قضاوت درخصوص کل آن جامعه نیست، مساله‌ای است که از مدت‌ها پیش در سطح سینما و تلویزیون جوامع پیشرفته حل شده اما مساله‌ای که این‌روزها درخصوص سریال «در حاشیه» بیشتر از هر چیز باید به آن توجه داشت، بحث بی‌کیفیت بودن اثر تولید شده توسط مهران مدیری است. مساله‌ای که از ٤ ‌سال پیش تاکنون درخصوص تمام آثاری که مدیری ساخته هم صدق می‌کند. بیایید برای بررسی این موضوع اول از همه کمی به عقب برگردیم.

دوران اوج مدیری چگونه شکل گرفت
در ابتدای دهه ٧٠ مهران مدیری برگ برنده پرحاشیه‌ای به‌نام «ساعت‌خوش» را رو کرد که خیلی‌ها آن را مهم‌ترین تحول تلویزیون در زمینه کمدی می‌دانند. بعد از آن و تا سال‌های انتهایی دهه ٧٠ مدیری سریال‌هایی ساخت که هرکدام به لحاظ کیفی عقب‌نشینی محسوسی نسبت به «ساعت‌خوش» داشتند. کار به‌جایی رسید که سریال‌هایی چون «٩٠ شب»، «پلاک ١٤» و «طنز ٨٠» به شکست‌هایی تمام‌عیار تبدیل شدند و آن‌جا بود که خیلی‌ها مدیری را کارگردانی تمام‌شده تصور می‌کردند. آن هم درست زمانی که چهره‌هایی چون رضا عطاران، مهران غفوریان، مجید صالحی و حتی سیدجواد رضویان درحال رسیدن به روزهای اوجشان بودند.

اما ناگهان او به برگ‌برنده جدیدی رسید که به‌کل مسیر سرنوشت او را تغییر داد: پیمان قاسم‌خانی. نتیجه اولین همکاری این دو نفر «پاورچین» بود اما این همکاری اولیه که پیشتر قرار بود در زمان ساخت «ببخشید شما» رخ دهد در قدم‌بعدی ادامه پیدا نکرد، مدیری بدون قاسم‌خانی «نقطه‌چین» را ساخت و قاسم‌خانی بدون مدیری «لطفا کمربندها را ببندید» را برای مهدی مظلومی نوشت. نتیجه هر دو سریال به‌گونه‌ای رقم خورد که این دو بلافاصله به‌سمت هم بازگشتند. اتفاق خوشایندی که نتیجه‌اش به ساخت تعدادی از موفق‌ترین سریال‌های کمدی دهه ٨٠ ازجمله «شب‌های برره» و «مرد ‌هزار چهره» منجر شد. اما پس از «مرد‌ هزار چهره» باز هم این همکاری قطع شد و این‌بار فقط مهران مدیری متضرر شد. چراکه قاسم‌خانی از آخرین همکاری‌اش با مدیری روزبه‌روز پیشرفت بیشتری کرد، هم در سینما و هم در تلویزیون، نگارش سریال‌های بسیار موفقی چون «ساختمان پزشکان»، «پژمان»، «مسافران» و «دزد و پلیس» در کنار آثار سینمایی پرفروشی چون «سن پترزبورگ»، «ورود آقایان ممنوع» و «طبقه حساس» به خوبی این مسأله را تأیید می‌کنند.

وقتی همه کپی‌های ناقص خودشان می‌شوند!
بزرگترین ایراد مجموعه «درحاشیه» این است که آدم‌های حاضر در آن دیگر خلاقیت مورد نیاز برای جذب مخاطب امروز را- حداقل تا این‌جای کار- ندارند. چه نویسندگان و چه بازیگرانش. حتی به نظر می‌رسد خود مدیری هم به همین مشکل دچار شده است. کمی به شخصیت‌پردازی کارهای موفق مدیری در سال‌های اخیر دقت کنیم. داوود برره، یاسمن، شادی، طغرل و مهتاب در «پاورچین»، بامشاد در «نقطه‌چین»، کیانوش استقرار زاده در «شب‌های برره»، مسعود شصت‌چی در «مرد ‌هزار چهره» و بابا اتی و بابا شاه در «قهوه تلخ» به‌عنوان پرسروصداترین‌ها که البته کلی شخصیت محبوب دیگر هم می‌توان به آنها اضافه کرد. اینها شخصیت‌هایی به‌شدت متفاوت و جذاب هستند که حتی اگر مدیری هر بار از یک بازیگر تکراری هم برای ایفای نقش آنها استفاده می‌کرد، باز نتیجه متفاوتی می‌گرفت. شخصیت‌هایی که باعث می‌شدند بازیگران مدام وجوه و توانایی‌های جدیدی از خودشان بروز دهند. این همان خلأ مهمی است که تا این‌جا نقطه‌ضعف مهم سریال «درحاشیه» است.

در این سریال تا این‌جا که مدیری تقریبا همه برگ برنده‌هایش را رو کرده، شخصیت یا شخصیت‌هایی وجود ندارند که بدیع و نو باشد، انگار همه، مخلوطی از همان نقش‌آفرینی‌هایی هستند که یا خودشان یا بازیگر دیگری قبل از آنها در کارهای مدیری بازی کرده است. با این تفاوت که غلظت لوده‌بازی‌ها و هجو و هزل‌ها خیلی بیشتر از کارهای قبلی مدیری در تلویزیون است. درحالی‌که تقریبا یک‌جین بازیگر شناخته‌شده کمدی در این سریال حضور دارند و ظرفیت و پتانسیل بالایی برای خلق شخصیت‌های متنوع دارند اما جنس بازی‌ها و شخصیت‌پردازی‌ها به‌گونه‌ای است که مخاطب ناخودآگاه به یاد سری دوم و سوم مجموعه «خنده‌بازار» می‌افتد.

شخصیت دکتر کاشف(مدیری) چه از لحاظ لحن و چه از لحاظ حرکات بدن مخلوطی از بلوتوث کبیر، فرهاد و بیژن جمالی (مجموعه جایزه‌بزرگ) است فقط لباس دکتر تنش کرده و تکه‌پرانی می‌کند. هومن صحرایی (انصاری) هم یک‌نوع کیانوش استقرار زاده یا نیما زندکریمی است با این تفاوت که به دنیای امروز آمده و به‌جای سروکله‌زدن با برره‌ای‌ها و اهالی دربار با یک‌سری شبه‌دکتر قالتاق مشکل پیدا می‌کند. دکتر بهروز عشقی (غفوریان) انگار همان متهم آیتم بازجویی در مجموعه «شوخی کردم» است که دکترای امحا و احشا گرفته؛ به جنس خنده‌ها و مدل حرف زدن او دقت کنید. ماندانا (زکریا) شمایل مهتاب‌پاورچین را تداعی می‌کند. محمدرضا هدایتی هم زیر آن گریم سنگین و حرکات اغراق‌آمیزش نسخه آرام‌تر و کمی جوان‌تر از «طغرل» را با درونمایه بدجنسی بیشتر به نمایش گذاشته.

حرکات موزون و شکل حرف‌زدن دکتر فیزیوتراپ(لک‌پوریان) هم شباهت انکارناپذیری با شخصیت دامبول‌السلطنه دارد. حتی طرز حرف‌زدن و برخوردهای پر از تنش و عصبی شخصیت‌ هاله (شبنم فرشادجو) بسیار شبیه شخصیتی است که در آیتم زن و شوهر پیر مجموعه «شوخی‌کردم» به تصویر کشیده بود. تنها جواد رضویان در نقش زهتاب است که تاکنون توانسته کمی متفاوت‌تر از قبل ظاهر شود، آن هم به واسطه این‌که رضویان تقریبا در تمام کارهایش نقش آدم مثبت و خنگ یا مثبت و تو سری خور را ایفا کرده و این‌جا شخصیتی فرصت‌طلب و قالتاق دارد که با تنها تکیه‌کلام «واس‌ماس» و «ماس‌ماس» و کمی هم لحن و لهجه خاصش توانسته کمی گلیم خود را از آب بیرون بکشد، فقط مشخص نیست که این دو تکیه‌کلام چگونه قرار است ٩٠ قسمت جذابیت خود را حفظ کنند.

حرکت در مسیر آثار دورهمی!
نقطه‌ضعف بعدی سریال «در حاشیه» جنس دیالوگ‌هایی است که از زبان بازیگران گفته می‌شود. در اکثر سریال‌های کمدی موفق جهان شخصیت‌ها با دیالوگ ساخته نمی‌شوند بلکه این دیالوگ‌ها هستند که با توجه به مختصات هر شخصیت به نگارش درمی‌آیند. وقتی با چنین روشی دیالوگ برای هر شخصیت نوشته می‌شود، گل‌درشت‌بودن آن دیالوگ‌ها کمتر به‌چشم می‌خورد. مثلا اگر قرار باشد تیکه‌ای سیاسی- اجتماعی با هدف و موضوع مشخصی از زبان شخصیتی گفته شود، آن‌قدر در بکارگیری کلمه‌ها و جمله‌بندی نهایی دقت می‌شود تا مخاطب کاملا احساس کند ویژگی‌های این شخصیت باعث شده چنین دیالوگی بگوید نه این‌که کاراکتر فقط بهانه‌ای باشد که هر چند دقیقه یکبار تکیه‌کلام‌های ظاهرا بامزه‌ای که کارگردان یا نویسنده به‌خاطر دارند را بدون هیچ‌گونه توجیه منطقی، شخصیتی و حتی زیباشناسانه‌ای به‌زور درقالب طنز ارایه کند.

اگر به‌خاطر داشته‌باشید، یکی از مهم‌ترین ایراداتی که منتقدان به مجموعه شوخی‌های سه‌گانه «اخراجی‌ها» می‌گرفتند، بحث شوخی‌های اس‌ام‌اسی بود که به‌عنوان دیالوگ از زبان شخصیت‌های اصلی آن سه‌گانه شنیده می‌شد. دیالوگ‌ها و شوخی‌هایی که نه به حال‌وهوای اثر می‌خورد، نه به جنس آدم‌های داستان. اتفاقی که مدل دیگرش این‌بار در «درحاشیه» افتاده است. بسیاری از شوخی‌های کلامی و موقعیت‌های ایجاد شده در این مجموعه بیشتر همان شوخی‌های کلامی و موقعیتی شبکه‌های اجتماعی مختلف اعم از توییتر، فیس‌بوک و وایبر است که البته سعی شده تا جای ممکن نسخه پاستوریزه‌شده‌ای از آنها ارایه شود تا خطر رد شدن از خط‌قرمزهای تلویزیون و ممیزی‌خوردن سریال برای پخش به‌حداقل برسد.

تلقی نویسندگان این مجموعه از مشکلات و معضلات روز جامعه، تلقی دقیق و عمیقی نیست، درست برعکس آنچه مخاطب در مجموعه‌هایی مثل «شب‌های برره» و «قهوه‌تلخ» به‌خوبی می‌توانست آن را ببیند و همان لحظه دوزاری‌اش بیفتد بدون آن‌که مستقیم‌‌گویی خاصی دربین باشد. به عبارت دیگر، بسیاری از مشکلاتی که نویسندگان مجموعه «درحاشیه» به آن اشاره می‌کنند، کاملا درست است و در بطن جامعه و حتی جامعه‌پزشکان هم قابل‌رؤیت است اما زبانی که آنها برای بیان این مشکلات استفاده می‌کنند، بسیار سطحی و سخیف است و همین مسأله هم باعث می‌شود بیشتر از آن‌که مخالفان و موافقان درخصوص اصل حرف‌هایی که این مجموعه می‌زند بحث کنند، بیشتر به حاشیه‌های سریال می‌پردازند و به‌جای آن‌که مخاطب برای خندیدن امیدش به بخش‌های داستانی سریال باشد به چند دقیقه پشت‌صحنه‌ای است که در انتهای هر قسمت پخش می‌شود. انگار آن‌جا همه‌چیز طبیعی‌تر است.

شاید به همین دلیل هم مدیری از پخش ٢ دقیقه پشت‌صحنه در قسمت‌های اول، الان به پخش بیش از ٨ دقیقه رسیده است. هر چند گاهی ممکن است مخاطب با دیدن بخش‌هایی از این پشت‌صحنه‌ها برایش سوال پیش بیاید که چرا عوامل پشت‌صحنه به فلان پلان این‌گونه می‌خندند و برای اجرای درست آن مجبورند چند بار کات بدهند ولی در اجرای نهایی آن پلان هیچ نکته خنده‌داری برایش ندارد. این همان مساله‌ای است که این روزها در همه زمینه‌های هنری بر سر آن بحث و درگیری وجود دارد. محصولاتی که برخی منتقدان مستقل‌تر و نترس‌تر! به آنها آثار دورهمی می‌گویند. آثاری که به قول قدیمی‌ها، خالقان و مجیز گویانشان تنها خود گویند و تنها خود خندند.

عدم شناخت مخاطب گسترده و ندانستن این نکته که آنها این روزها بیشتر از هر زمان دیگری به آثار باکیفیت جهانی در همه زمینه‌ها دسترسی دارند باعث شده فعالان عرصه‌های هنری روز به‌روز از سلیقه مدام به‌روز شده مخاطب دورتر شوند. دقت کنید در ٥ سال اخیر تعداد آثار تلویزیونی و سینمایی که در زمینه کمدی (یا زمینه‌های دیگر حتی) توانسته موجی از هیجان را در جامعه ایجاد کند، چقدر از ١٠‌سال گذشته، ١٥‌سال گذشته یا ٢٠‌سال گذشته کمتر است. دلیلش خیلی ساده است، کارگردانان، نویسندگان و حتی بازیگران ایرانی تلاش نکرده‌اند سلیقه خود را با سلیقه به‌شدت جهت‌یافته مخاطب ایرانی همسو و هماهنگ کنند. آثاری تولید می‌کنند که - با توجه به طیف وسیع تعارفات، عدم نقدپذیری و ژست‌های گاه روشنفکرانه و گاه ارزشی‌مآب- مخاطبی جز دوستان و رفقا و شیفتگان شخصی‌شان ندارد. شیفتگانی که گاه محدود می‌شوند به‌تعدادی لایک فیس‌بوکی یا کامنت‌های محبت‌آمیز اینستاگرامی!

آیا درد «درحاشیه» بی‌پولی است؟
در ادبیات ایران ضرب‌المثلی وجود دارد که می‌گوید: «هر چقدر پول بدهی همان قدر ‌آش می‌خوری» با نگاهی به آثار با کیفیت مهران مدیری می‌بینیم که او هرگاه از لحاظ مالی توانسته به آنچه مدنظرش بوده برسد، نتیجه کاری که تحویل داده کاملا قابل‌قبول بوده، مثل «شب‌های برره»، «مرد ‌هزار چهره» و «قهوه‌تلخ»! البته ایرج طهماسب هم در این سال‌ها نشان داده از این جهات خیلی شبیه مدیری است. هر‌ سال نزدیک عید که می‌شود، تیم سازنده مجموعه «کلاه‌قرمزی» برای همکاری مجدد رقمی را اعلام می‌کند که تا چند وقت مورد بحث مدیران تلویزیون و رسانه‌هاست. طهماسب و تیمش هیچ‌گاه از مبلغی که می‌خواهند، پایین‌تر نمی‌آیند ولی در عوض کاری را تحویل تلویزیون می‌دهند که از نظر میزان مخاطب و رضایتمندی‌اش همیشه در صدر برنامه‌های نوروز قرار می‌گیرد و تا امروز هم برچسب تکراری‌بودن یا نداشتن جذابیت به آن نخورده.

نه از سوی مخاطبان، نه از سوی رسانه‌ها و نه حتی از سوی خود مدیران سازمان. با این حال به‌نظر می‌رسد مجموعه «درحاشیه» بیشتر از تمام سریال‌هایی که تا امروز مدیری برای تلویزیون ساخته، دچار این کمبود بودجه بوده یا امیدواریم نتیجه بد کار به این علت باشد. در این سریال همه‌چیز در تقریبا همه‌زمینه‌ها حداقلی است. مثلا طراحی‌صحنه بیمارستان و خانه‌های هرکدام از شخصیت‌های اصلی یا نوع طراحی‌لباس شخصیت‌ها را با کارهای قبلی مدیری مقایسه کنید.

مدیری در کارهای قبلی‌اش از طراح‌ صحنه و لباس خلاقی چون فروزان جلیلی‌فر استفاده می‌کرد اما این‌بار خودش کار طراحی‌صحنه و لباس را برعهده گرفته است. هرچه کار مدیری بیشتر باشد و آدم‌های دور و اطرافش کارنابلدتر یا مبتدی‌تر، قدرت تمرکز مدیری برای ارایه یک اثر منسجم کمتر و کمتر می‌شود. مطمئنا جمع‌کردن آدم‌های کاربلد در هر زمینه‌ای نیاز به داشتن بودجه کافی دارد. آدمی که کارش را بلد است، بالطبع انتظار دارد پول خوبی هم دریافت کند، چه نویسنده باشد، چه بازیگر و چه هرکدام از عوامل فنی. ولی احتمالا شرایط مالی سریال نامناسب است که مدیری مجبور شده از چهره‌هایی که کمتر برایش هزینه‌بر هستند، استفاده کند.

تعدادی از بازیگران جوان که احتمالا یا دستمزد ندارند یا دستمزدهای بسیار پایینی دارند و آنتن تلویزیون شاید تنها کورسوی امیدشان برای دیده‌شدن باشد، تعدادی از بازیگران درجه‌چند و همراهان همیشگی‌اش که خیلی هزینه‌بر نیستند، تعدادی از بازیگرانی که در این سال‌ها افول جدی کرده‌اند و حاضرند برای دیده‌شدن مجدد و کسب اعتبار از دست رفته‌شان بین مردم آن هم زیر لوای کاری از مدیری به حداقل‌ها تن دهند و حتی تیم نویسندگان ارزان و کوچکی که به جز سرپرستانش ثابت کرده‌اند شاید بتوان امیدوار بود در زمینه‌های دیگر نویسندگان موفقی شوند اما حداقل در زمینه کمدی از استعداد خوبی بهره‌مند نیستند، یا لااقل کسی نتوانسته به‌درستی از خلاقیتی که دارند، استفاده کند.

در این شرایط که همه‌چیز حداقلی است، قاعدتا نباید انتظار داشت که کاری فوق‌العاده از سوی تیم مدیری تقدیم مخاطبان شود. البته این وسط تا حدودی تلویزیون هم مقصر است. ریاست جدید سازمان با این‌که نیاز مفرطی داشت تا با برگرداندن یک چهره بسیار محبوب مثل مدیری و حمایت کامل از او شانس خود را برای بازگرداندن عده زیادی از مخاطبان که این‌روزها جذب شبکه‌های ماهواره‌ای شده‌اند، بیشتر کند اما با توجه به اوضاع و احوال خراب مالی و بدهکاری‌های سر به فلک گذاشته تلویزیون، احتمالا مدیریت سازمان نتوانسته از لحاظ مالی شرایط کاملا مناسبی را فراهم کند. چراکه تجربه ثابت کرده، بعید است اگر مدیری بودجه خوبی برای ساخت یک سریال داشته باشد، حاضر نشود از چهره‌های مطمئن و کاربلد در همه زمینه‌ها استفاده کند. خب این اتفاق ظاهرا برای «درحاشیه» رخ نداده و نتیجه‌اش اثری شده که تا امروز عقب‌گردی بزرگ برای کارگردانی است که پس از ٦‌ سال با ‌هزار سلام و صلوات به تلویزیون بازگشته است.

برگ برنده باقی‌مانده برای مدیری
در پایان ذکر این نکته لازم است که در فرهنگ برخوردهای اجتماعی و سیاسی سال‌های اخیر معمولا مردم بین شخصیت محبوب خودشان و معترضان دولتی طرف شخصیت محبوب خودشان را می‌گیرند. حتی اگر کاری که ارایه می‌کند، چندان باب‌میل آنها نباشد. چراکه احساس می‌کنند دیدن چهره‌های محبوبی که با آنها نوستالژی‌های خوبی دارند، بهتر از ندیدنشان است. در این سال‌ها تلویزیون آن‌قدر چهره‌های محبوب تربیت کرده و مدتی بعد خودش آنها را حذف کرده که مخاطب به‌مطالبات حداقلی هم راضی شده.

با این حال در بحث حاشیه‌های ایجاد شده برای سریال «درحاشیه» می‌توان نوع جالبی از بازخوردها - که روز به روز بیشتر هم می‌شود- را مشاهده کرد. بازخوردهایی که مخاطب از طرفی به رفتار و برخوردهای جامعه پزشکان معترض است و آنها را به سعه‌صدر بیشتر دعوت می‌کند و از طرف دیگر معتقد است، سریال مدیری هیچ شباهتی با آثار موفق قبلی‌اش ندارد. البته این مواضع متعلق به مخاطبان معتدل‌تر است وگرنه طرفداران افراطی مدیری «درحاشیه» را در حد بهترین آثار مدیری می‌دانند. اما شاید تنها علتی که باعث می‌شود نتوان به شکل قاطع از شکست سریال «درحاشیه» سخن گفت این است که در یک‌دهه گذشته، مدیری دو بار دیگر هم در چنین موقعیت‌هایی قرار گرفته و با تصمیم‌های دقیق و به‌موقع نه‌تنها سریال‌هایش را نجات داده بلکه آنها را تبدیل به آثار مخاطبی کرده است.

بار اول در مجموعه «پاورچین» بود که پس از پخش چند قسمت که واکنش‌های منفی زیادی از سوی مخاطبان به همراه داشت، ناگهان با تغییر مسیر داستان و اضافه‌کردن شخصیت‌هایی چون داوود برره، سپهر و یاسمن سریال نجات پیدا کرد و بار دوم هم زمانی بود که مدیری دید پس از ساخت چند قسمت از «نقطه‌چین» با محوریت کارگاه پشندی، بازهم سریال مورد اقبال قرار نگرفته و با اضافه‌کردن شخصیت‌هایی چون کوروش، ددی، منیژه، بامشاد پهن‌فر و مژده سریال را از مسیر اولیه‌اش دور کرد و سریال توانست مخاطب خوبی به‌دست آورد. اما نکته مهم این‌جاست که در هر دوبار مدیری از داشتن چهره خلاقی چون پیمان قاسم‌خانی سود می‌برد، بار اول که قاسم‌خانی خودش نویسنده بود و بار دوم هم با این‌که سروش صحت این وظیفه را برعهده داشت، قاسم‌خانی با برگزاری چند جلسه و نهایتا نوشتن تک‌قسمتی که مسیر داستان سریال را عوض می‌کند، توانست مدیری را از یک شکست دیگر نجات دهد. به همین جهت فقط می‌توان امیدوار بود این‌بار هم فرد خلاقی مثل قاسم‌خانی پیدا شود و بتواند مدیری را از یک‌شکست دیگر نجات دهد.

درد بزرگی به‌نام نداشتن نویسنده خلاق
پس از «مرد دو هزار چهره» مدیری به‌دلیل برخی اختلافات برای ساخت پروژه بعدی‌اش از تلویزیون خداحافظی کرد و با اتکا به یافتن نویسندگانی چون امیرمهدی ژوله و خشایار الوند - که تا پیش از این زیرنظر پیمان قاسم‌خانی به‌عنوان یکی از اعضای تیم نویسنده در مجموعه‌های مختلفی حضور داشتند- مجموعه «قهوه‌تلخ» را روانه رسانه نوپای نمایش‌خانگی کرد. مجموعه‌ای که اگر بدقولی‌های مفرط تیم سازنده در توزیع قسمت‌های مختلف مجموعه، به‌سرانجام نرسیدن داستان سریال، سختگیری‌ها و ممیزی‌های فراوان وزارت ارشاد در صدور مجوز توزیع و به تکرار افتادن آن پس از قسمت‌های میانی نبود، می‌توانست جایگاهی بی‌نظیر دربین آثار کمدی ایران پیدا کند که این‌گونه نشد.

دو مجموعه «ویلای من» و «شوخی‌کردم» هم که باز با سرپرستی ژوله و الوند برای شبکه نمایش خانگی نوشته شدند با وجود حضور یاران همیشگی مدیری و کمدین‌های مطرحی که بعد سال‌ها با او همکاری می‌کردند - ازجمله رضا شفیعی‌جم، سیدجواد رضویان و مهران غفوریان- و همچنین آزادی عمل بیشتر و خط‌قرمزهای کمتر در طراحی و اجرای شوخی‌ها - که برگ‌بنده شبکه نمایش خانگی نسبت به تلویزیون است- نتوانستند موفقیتی برای او به‌همراه بیاورند و اوضاع مدیری در اوایل دهه ٩٠ شبیه اواخر دهه هفتادش شد. همان زمان که دیگر نویسنده خلاقی مثل رضا عطاران را در کنار خود نمی‌دید و هنوز با قاسم‌خانی آشنا نشده بود. البته با رعایت انصاف می‌توان گفت چند آیتم محدود از مجموعه «شوخی‌کردم» قابل‌قبول و خنده‌دار بودند اما فقط چند آیتم محدود ازجمله آیتم بازجویی با بازی سام نوری و مهران غفوریان.

حالا می‌رسیم به سریال «درحاشیه» جایی که مدیری بدون توجه به دو تجربه ناموفق قبلی‌اش باز هم نگارش سریال جدیدش را به ژوله، الوند و تیمشان سپرده است. این دو نویسنده بارها و بارها در کارهای دیگرشان نشان داده‌اند وقتی نویسنده دوم باشند، موفق‌ترند. در بیشتر سریال‌های کمدی، افراد خلاقی وجود دارند که موقعیت‌های طنز را به شکل کامل ترسیم می‌کنند، چه از لحاظ اتمسفر، لوکیشن‌ها و موضوعات و چه از لحاظ خلق شخصیت‌ها. در این بین افراد دیگری هم در تیم نویسندگان وجود دارند که به‌عنوان شوخی‌نویس دیالوگ‌های آن موقعیت‌های کمدی را می‌نویسند. ژوله و الوند در زمینه شوخی‌نویسی دو نفر از بهترین‌ها هستند اما در خلق فضا، موقعیت‌ها و مهم‌تر از همه شخصیت‌پردازی بارها نشان داده‌اند که افراد توانایی نیستند.

متاسفانه کارنامه کاری سال‌های اخیر هر دو نفر نشان می‌دهد مجموعه «قهوه تلخ» تنها و تنها یک اتفاق استثنا بوده، از همان دست موفقیت‌هایی که ممکن است یک‌بار برای خیلی از نویسندگان رخ دهد و تداومی هم نداشته باشد. از طرفی مدیری هم نشان داده بیش از آن‌که خودش خلاق باشد، می‌تواند خلاقیت‌ها را به‌درستی مدیریت کند و به آنها بها دهد تا آدم‌ها هر آنچه در چنته دارند، برایش روکنند. حالا گاهی آدم‌هایی که در این بیست و چند‌سال با آنها کار کرده، چند بعدی‌اند و مدام می‌توانند بیشتر و بیشتر خودشان را نشان دهند؛ مثل عطاران و قاسم‌خانی و گاه نمی‌توانند بیش از یکبار کاری برای او انجام دهند.

rezza24
15-04-2015, 21:28
سريال خيلي بچه گانه و لوس و بيمزست آدم نميدونه بايد بخنده يا گريه كنه

استاد شیفو
15-04-2015, 21:50
در کل صدا و سیما همین هم از سرش زیاده .

HOJ-JAT
15-04-2015, 22:56
موندم ۹۰ قسمت رو چطوری میخواد ادامه بده
کاملا مشخصه که سوژه کم اوردن ..کلا پزشکی و بیمارستان در حد ۱۰-۱۵ قسمت بیشتر سوژه نداره
البته هر شغلی اینجوره مثلا همین مهدی مظلومی فرودگاه داشت روزنامه داشت ولی اصلا کار های موفقی نشدن
مگه اینکه بعد از یک مدتی بره توی زندگی شخصی بشه مثل پاورچین

Ostad AliReza
16-04-2015, 09:35
موندم ۹۰ قسمت رو چطوری میخواد ادامه بده
کاملا مشخصه که سوژه کم اوردن ..کلا پزشکی و بیمارستان در حد ۱۰-۱۵ قسمت بیشتر سوژه نداره
البته هر شغلی اینجوره مثلا همین مهدی مظلومی فرودگاه داشت روزنامه داشت ولی اصلا کار های موفقی نشدن
مگه اینکه بعد از یک مدتی بره توی زندگی شخصی بشه مثل پاورچین
این سریال در 3 فصل تهیه میشه
بخش پزشکی فقط حدود 30-35 قسمت هست
30 قسمت دوم وارد موضوع آسایشگاه سالمندان میشن

چند هفته تا رسیدن به نقطه پایان شوخی با پزشکان؛
تغییر «در حاشیه» از بیمارستان به آسایشگاه سالمندان

پس از ۳۵ قسمت‌، فصل نخست سریال «در حاشیه» به پایان می‌رسد و روند تولید فصل دوم آغاز می‌شود؛ روندی که قطعاً در‌‌ همان لوکیشن کنونی واقع در ساختمان انتشارات وزارت امورخارجه پی گرفته می‌شود؛ اما احتمالاً ‌تغییر دکور ‌خواهد داشت، زیرا ‌قطعاً مضمون فصل دوم تغییر می‌کند و احتمالاً‌‌ همان ماجرای راه اندازی «آسایش سالمندان»، ‌مضمون فصل بعدی مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

ghassam2
16-04-2015, 09:48
دیگه کاملا از دست رفته است .... یعنی این لوس بازیا رو خودشون ببینن خجالت نمیکشن بخصوص اون نامزد بهروز درباره تعویض آپاندیس ... این یعنی چه ؟ البته نویسنده باید خجالت بکشه..

EhsanCPU
16-04-2015, 13:57

arming900
16-04-2015, 20:10
لوس بازی زیاد داره

ولی قسمت دیشب اگر دقت کرده باشید چندین بار تصویر کات میشد :n27:

استاد شیفو
16-04-2015, 21:07
اگر بخوام تعریف درستی از سریال داشته باشم .

سریال افت و خیز زیادی در قسمت های مختلفش مشاهده میشه . یک قسمت بسیار خوب و یک قسمت واقعا خسته کننده و معمولی .

در یک کلام سریال سرگرم کننده و معمولی هست و مثل کار قهوه تلخ voow نیست .

شاید اگر در شبکه پخش خانگی ارائه میشد و سانسور نمیشد بسیار بهتر بود .

ghomeishi
17-04-2015, 08:33
قسمت دیشبی ضعیف بود دیگه مردم به خیلی چیزا نمیخندند

متاسفانه نویسنده ها هم بسیار ضعیف کار کردند

با این حال از سر تلویزیون هم زیادیه :n09:

nar nia
17-04-2015, 22:07
کمکی که پزشکان به مهران مدیری کردند! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مهران مدیری نوروز ٩٤ درست پس از ٦ سال دوری از تلویزیون - که از زمان اولین حضورش در‌ سال ٧١ تا امروز بی‌سابقه بود - با کلی به‌به و چه‌چه و انداخته‌شدن فرش‌قرمز زیر پایش «درحاشیه» را روانه آنتن تلویزیون کرد؛ سریالی که هنوز قبل از شروع ساخت، در زمان تولید و حتی قبل از پخش اولین قسمت با واکنش تند جامعه پزشکی مواجه شده بود و از چند روز قبل از آن هم نظام‌پزشکی کشور کمر به توقف پخش آن بسته و با یارکشی هفت ‌هزار نفری از پزشکان برای اعتراض به پخش آن شرایطی شبیه آنچه‌ سال پیش برای «سرزمین کهن» رخ داد، برایش به‌وجود آمده است. در این بین مطمئنا زور محبوبیت مهران مدیری که یکی از افتخارات رسانه ملی بعد از انقلاب اسلامی به حساب می‌آید، بسیار بیشتر از پزشکانی است که همانند همه اصناف دیگر و اصلا همه جوامع، تشکیل شده از شخصیت‌های مثبت و منفی هستند. البته برخی اظهارنظرهای رسمی مدیران تلویزیون در حمایت از مدیری و دعوت از جامعه پزشکان برای داشتن سعه‌صدر بیشتر نشان می‌دهد که به احتمال فراوان با اندکی تغییرات در بحث جهت‌گیری‌های سریال، پخش این مجموعه متوقف نخواهد شد و مدیری می‌تواند ٩٠ قسمتی که از قبل وعده ساختش را داده بود، تمام و کمال بسازد.
اما نکته‌ای که در بین هیاهوی یکی دو هفته‌ای پیرامون سریال از سوی خیلی‌ها - به عمد یا غیرعمد - مورد غفلت واقع شده، کیفیت خود سریال است. در اینکه همه مشاغل و جوامع خاص بومی در مواجهه با مقوله کمدی و طنز - و حتی مقوله‌های جدی‌تر - باید از ظرفیت بالایی برخوردار باشند، جای شک‌ و شبهه‌ای نیست. اینکه بد نشان دادن برخی شخصیت‌های حقیقی و حقوقی از طیف‌های مختلف در فیلم‌ها و سریال‌ها - جز در موارد معدود و هدف‌گذاری شده در سطح کلان - لزوما نشان‌دهنده قضاوت درخصوص کل آن جامعه نیست، مساله‌ای است که از مدت‌ها پیش در سطح سینما و تلویزیون جوامع پیشرفته حل شده اما مساله‌ای که این‌روزها در خصوص سریال «در حاشیه» بیشتر از هر چیز باید به آن توجه داشت، بحث بی‌کیفیت بودن اثر تولیدشده توسط مهران مدیری است؛ مساله‌ای که از چهار سال پیش تاکنون درخصوص تمام آثاری که مدیری ساخته هم صدق می‌کند. بیایید برای بررسی این موضوع اول از همه کمی به عقب برگردیم.
دوران اوج مدیری چگونه شکل گرفت؟
در ابتدای دهه ٧٠ مهران مدیری برگ برنده پرحاشیه‌ای به‌نام «ساعت‌خوش» را رو کرد که خیلی‌ها آن را مهم‌ترین تحول تلویزیون در زمینه کمدی می‌دانند. بعد از آن و تا سال‌های انتهایی دهه ٧٠ مدیری سریال‌هایی ساخت که هرکدام به لحاظ کیفی عقب‌نشینی محسوسی نسبت به «ساعت‌خوش» داشتند. کار به‌ جایی رسید که سریال‌هایی چون «٩٠ شب»، «پلاک ١٤» و «طنز ٨٠» به شکست‌هایی تمام‌عیار تبدیل شدند و آنجا بود که خیلی‌ها مدیری را کارگردانی تمام‌شده تصور می‌کردند؛ آن هم درست زمانی که چهره‌هایی چون رضا عطاران، مهران غفوریان، مجید صالحی و حتی سیدجواد رضویان در حال رسیدن به روزهای اوجشان بودند. اما ناگهان او به برگ‌ برنده جدیدی رسید که به‌کل مسیر سرنوشت او را تغییر داد: پیمان قاسم‌خانی. نتیجه اولین همکاری این دو نفر، «پاورچین» بود اما این همکاری اولیه که پیش‌تر قرار بود در زمان ساخت «ببخشید شما» رخ دهد، در قدم‌ بعدی ادامه پیدا نکرد. مدیری بدون قاسم‌خانی «نقطه‌چین» را ساخت و قاسم‌خانی بدون مدیری «لطفا کمربندها را ببندید» را برای مهدی مظلومی نوشت. نتیجه هر دو سریال به‌گونه‌ای رقم خورد که این دو بلافاصله به‌ سمت هم بازگشتند؛ اتفاق خوشایندی که نتیجه‌اش به ساخت تعدادی از موفق‌ترین سریال‌های کمدی دهه ٨٠ ازجمله «شب‌های برره» و «مرد ‌هزار چهره» منجر شد.
اما پس از «مرد‌ هزار چهره» باز هم این همکاری قطع شد و این‌بار فقط مهران مدیری متضرر شد؛ چراکه قاسم‌خانی از آخرین همکاری‌اش با مدیری روزبه‌روز پیشرفت بیشتری کرد، هم در سینما و هم در تلویزیون. نگارش سریال‌های بسیار موفقی چون «ساختمان پزشکان»، «پژمان»، «مسافران» و «دزد و پلیس» در کنار آثار سینمایی پرفروشی چون «سن پترزبورگ»، «ورود آقایان ممنوع» و «طبقه حساس» به خوبی این مسأله را تأیید می‌کنند.
وقتی همه کپی‌های ناقص خودشان می‌شوند!
بزرگ‌ترین ایراد مجموعه «درحاشیه» این است که آدم‌های حاضر در آن دیگر خلاقیت مورد نیاز برای جذب مخاطب امروز را - حداقل تا اینجای کار - ندارند؛ چه نویسندگان و چه بازیگرانش. حتی به نظر می‌رسد خود مدیری هم به همین مشکل دچار شده است. کمی به شخصیت‌پردازی کارهای موفق مدیری در سال‌های اخیر دقت کنیم. داوود برره، یاسمن، شادی، طغرل و مهتاب در «پاورچین»، بامشاد در «نقطه‌چین»، کیانوش استقرارزاده در «شب‌های برره»، مسعود شصت‌چی در «مرد ‌هزار چهره» و بابا اتی و بابا شاه در «قهوه تلخ» به‌عنوان پرسروصداترین‌ها که البته کلی شخصیت محبوب دیگر هم می‌توان به آنها اضافه کرد. اینها شخصیت‌هایی به‌شدت متفاوت و جذاب هستند که حتی اگر مدیری هر بار از یک بازیگر تکراری هم برای ایفای نقش آنها استفاده می‌کرد، باز نتیجه متفاوتی می‌گرفت؛ شخصیت‌هایی که باعث می‌شدند بازیگران مدام وجوه و توانایی‌های جدیدی از خودشان بروز دهند. این همان خلأ مهمی است که تا اینجا نقطه‌ضعف مهم سریال «درحاشیه» است. در این سریال تا اینجا که مدیری تقریبا همه برگ برنده‌هایش را رو کرده، شخصیت یا شخصیت‌هایی وجود ندارند که بدیع و نو باشند. انگار همه، مخلوطی از همان نقش‌آفرینی‌هایی هستند که یا خودشان یا بازیگر دیگری قبل از آنها در کارهای مدیری بازی کرده است. با این تفاوت که غلظت لوده‌بازی‌ها و هجو و هزل‌ها خیلی بیشتر از کارهای قبلی مدیری در تلویزیون است.
در حالی‌که تقریبا یک‌جین بازیگر شناخته‌شده کمدی در این سریال حضور دارند و ظرفیت و پتانسیل بالایی برای خلق شخصیت‌های متنوع دارند اما جنس بازی‌ها و شخصیت‌پردازی‌ها به‌گونه‌ای است که مخاطب ناخودآگاه به یاد سری دوم و سوم مجموعه «خنده‌بازار» می‌افتد. شخصیت دکتر کاشف (مدیری) چه از لحاظ لحن و چه از لحاظ حرکات بدن، مخلوطی از بلوتوث کبیر، فرهاد و بیژن جمالی (مجموعه جایزه‌بزرگ) است، فقط لباس دکتر تنش کرده و تکه‌پرانی می‌کند. هومن صحرایی (انصاری) هم یک‌نوع کیانوش استقرارزاده یا نیما زندکریمی است با این تفاوت که به دنیای امروز آمده و به‌جای سر و کله‌زدن با برره‌ای‌ها و اهالی دربار با یک‌سری شبه‌دکتر قالتاق مشکل پیدا می‌کند. دکتر بهروز عشقی (غفوریان) انگار همان متهم آیتم بازجویی در مجموعه «شوخی کردم» است که دکترای امحا و احشا گرفته؛ به جنس خنده‌ها و مدل حرف زدن او دقت کنید. ماندانا (زکریا) شمایل مهتاب‌ پاورچین را تداعی می‌کند. محمدرضا هدایتی هم زیر آن گریم سنگین و حرکات اغراق‌آمیزش نسخه آرام‌تر و کمی جوان‌تر از «طغرل» را با درونمایه بدجنسی بیشتر به نمایش گذاشته. حرکات موزون و شکل حرف‌زدن دکتر فیزیوتراپ (لک‌پوریان) هم شباهت انکارناپذیری با شخصیت دامبول‌السلطنه دارد. حتی طرز حرف‌زدن و برخوردهای پر از تنش و عصبی شخصیت‌ هاله (شبنم فرشادجو) بسیار شبیه شخصیتی است که در آیتم زن و شوهر پیر مجموعه «شوخی‌کردم» به تصویر کشیده بود. تنها جواد رضویان در نقش زهتاب است که تاکنون توانسته کمی متفاوت‌تر از قبل ظاهر شود، آن هم به واسطه اینکه رضویان تقریبا در تمام کارهایش نقش آدم مثبت و خنگ یا مثبت و تو سری‌خور را ایفا کرده و اینجا شخصیتی فرصت‌طلب و قالتاق دارد که با تنها تکیه‌کلام «واس‌ماس» و «ماس‌ماس» و کمی هم لحن و لهجه خاصش توانسته کمی گلیم خود را از آب بیرون بکشد. فقط مشخص نیست که این دو تکیه‌کلام چگونه قرار است ٩٠ قسمت جذابیت خود را حفظ کند.
حرکت در مسیر آثار دورهمی!
نقطه‌ضعف بعدی سریال «در حاشیه» جنس دیالوگ‌هایی است که از زبان بازیگران گفته می‌شود. در اکثر سریال‌های کمدی موفق جهان شخصیت‌ها با دیالوگ ساخته نمی‌شوند، بلکه این دیالوگ‌ها هستند که با توجه به مختصات هر شخصیت به نگارش درمی‌آیند. وقتی با چنین روشی دیالوگ برای هر شخصیت نوشته می‌شود، گل‌درشت‌بودن آن دیالوگ‌ها کمتر به‌چشم می‌خورد. مثلا اگر قرار باشد تکه‌ای سیاسی - اجتماعی با هدف و موضوع مشخصی از زبان شخصیتی گفته شود، آنقدر در بکارگیری کلمه‌ها و جمله‌بندی نهایی دقت می‌شود تا مخاطب کاملا احساس کند ویژگی‌های این شخصیت باعث شده چنین دیالوگی بگوید، نه اینکه کاراکتر فقط بهانه‌ای باشد که هر چند دقیقه یک‌بار تکیه‌کلام‌های ظاهرا بامزه‌ای که کارگردان یا نویسنده به‌خاطر دارند را بدون هیچ‌گونه توجیه منطقی، شخصیتی و حتی زیباشناسانه‌ای به‌زور درقالب طنز ارائه کند.
اگر به‌خاطر داشته‌ باشید، یکی از مهم‌ترین ایراداتی که منتقدان به مجموعه شوخی‌های سه‌گانه «اخراجی‌ها» می‌گرفتند، بحث شوخی‌های اس‌ام‌اسی بود که به‌عنوان دیالوگ از زبان شخصیت‌های اصلی آن سه‌گانه شنیده می‌شد. دیالوگ‌ها و شوخی‌هایی که نه به حال‌ و هوای اثر می‌خورد، نه به جنس آدم‌های داستان؛ اتفاقی که مدل دیگرش این‌بار در «درحاشیه» افتاده است. بسیاری از شوخی‌های کلامی و موقعیت‌های ایجادشده در این مجموعه بیشتر همان شوخی‌های کلامی و موقعیتی شبکه‌های اجتماعی مختلف اعم از توییتر، فیس‌بوک و وایبر است که البته سعی شده تا جای ممکن نسخه پاستوریزه‌شده‌ای از آنها ارائه شود تا خطر رد شدن از خط‌قرمزهای تلویزیون و ممیزی‌خوردن سریال برای پخش به‌حداقل برسد. تلقی نویسندگان این مجموعه از مشکلات و معضلات روز جامعه، تلقی دقیق و عمیقی نیست، درست برعکس آنچه مخاطب در مجموعه‌هایی مثل «شب‌های برره» و «قهوه‌ تلخ» به‌خوبی می‌توانست آن را ببیند و همان لحظه دوزاری‌اش بیفتد بدون آنکه مستقیم‌گویی خاصی در بین باشد. به عبارت دیگر، بسیاری از مشکلاتی که نویسندگان مجموعه «درحاشیه» به آن اشاره می‌کنند، کاملا درست است و در بطن جامعه و حتی جامعه‌ پزشکان هم قابل‌ رؤیت است اما زبانی که آنها برای بیان این مشکلات استفاده می‌کنند، بسیار سطحی و سخیف است و همین مسأله هم باعث می‌شود بیشتر از آنکه مخالفان و موافقان در خصوص اصل حرف‌هایی که این مجموعه می‌زند بحث کنند، بیشتر به حاشیه‌های سریال می‌پردازند و به‌جای آنکه مخاطب برای خندیدن امیدش به بخش‌های داستانی سریال باشد به چند دقیقه پشت‌صحنه‌ای است که در انتهای هر قسمت پخش می‌شود. انگار آنجا همه‌چیز طبیعی‌تر است. شاید به همین دلیل هم مدیری از پخش ٢ دقیقه پشت‌صحنه در قسمت‌های اول، الان به پخش بیش از ٨ دقیقه رسیده است. هر از چند گاهی ممکن است مخاطب با دیدن بخش‌هایی از این پشت‌صحنه‌ها برایش سوال پیش بیاید که چرا عوامل پشت‌صحنه به فلان پلان این‌گونه می‌خندند و برای اجرای درست آن مجبورند چند بار کات بدهند ولی در اجرای نهایی آن پلان، هیچ نکته خنده‌داری برایش ندارد. این همان مساله‌ای است که این روزها در همه زمینه‌های هنری بر سر آن بحث و درگیری وجود دارد. محصولاتی که برخی منتقدان مستقل‌تر و نترس‌تر! به آنها آثار دورهمی می‌گویند؛ آثاری که به قول قدیمی‌ها، خالقان و مجیزگویانشان تنها خود گویند و تنها خود خندند. عدم شناخت مخاطب گسترده و ندانستن این نکته که آنها این روزها بیشتر از هر زمان دیگری به آثار باکیفیت جهانی در همه زمینه‌ها دسترسی دارند باعث شده فعالان عرصه‌های هنری روز به‌روز از سلیقه مدام به‌روز شده مخاطب دورتر شوند. دقت کنید در ٥ سال اخیر تعداد آثار تلویزیونی و سینمایی که در زمینه کمدی (یا زمینه‌های دیگر حتی) توانسته موجی از هیجان را در جامعه ایجاد کند، چقدر از ١٠‌سال گذشته، ١٥‌ سال گذشته یا ٢٠ ‌سال گذشته کمتر است. دلیلش خیلی ساده است؛ کارگردانان، نویسندگان و حتی بازیگران ایرانی تلاش نکرده‌اند سلیقه خود را با سلیقه به‌شدت جهت‌یافته مخاطب ایرانی همسو و هماهنگ کنند. آثاری تولید می‌کنند که - با توجه به طیف وسیع تعارفات، عدم نقدپذیری و ژست‌های گاه روشنفکرانه و گاه ارزشی‌مآب - مخاطبی جز دوستان و رفقا و شیفتگان شخصی‌شان ندارد؛ شیفتگانی که گاه محدود می‌شوند به‌تعدادی لایک فیس‌بوکی یا کامنت‌های محبت‌آمیز اینستاگرامی!

آیا درد «درحاشیه» بی‌پولی است؟
در ادبیات ایران ضرب‌المثلی وجود دارد که می‌گوید «هر چقدر پول بدهی همان قدر ‌آش می‌خوری». با نگاهی به آثار باکیفیت مهران مدیری می‌بینیم که او هرگاه از لحاظ مالی توانسته به آنچه مدنظرش بوده برسد، نتیجه کاری که تحویل داده کاملا قابل‌ قبول بوده، مثل «شب‌های برره»، «مرد ‌هزار چهره» و «قهوه‌تلخ»! البته ایرج طهماسب هم در این سال‌ها نشان داده از این جهات خیلی شبیه مدیری است. هر‌ سال نزدیک عید که می‌شود، تیم سازنده مجموعه «کلاه‌قرمزی» برای همکاری مجدد رقمی را اعلام می‌کند که تا چند وقت مورد بحث مدیران تلویزیون و رسانه‌هاست. طهماسب و تیمش هیچ‌گاه از مبلغی که می‌خواهند، پایین‌تر نمی‌آیند ولی در عوض کاری را تحویل تلویزیون می‌دهند که از نظر میزان مخاطب و رضایتمندی‌اش همیشه در صدر برنامه‌های نوروز قرار می‌گیرد و تا امروز هم برچسب تکراری‌بودن یا نداشتن جذابیت به آن نخورده؛ نه از سوی مخاطبان، نه از سوی رسانه‌ها و نه حتی از سوی خود مدیران سازمان. با این حال به‌نظر می‌رسد مجموعه «درحاشیه» بیشتر از تمام سریال‌هایی که تا امروز مدیری برای تلویزیون ساخته، دچار این کمبود بودجه بوده یا امیدواریم نتیجه بد کار به این علت باشد. در این سریال همه‌چیز در تقریبا همه‌زمینه‌ها حداقلی است؛ مثلا طراحی‌صحنه بیمارستان و خانه‌های هرکدام از شخصیت‌های اصلی یا نوع طراحی‌لباس شخصیت‌ها را با کارهای قبلی مدیری مقایسه کنید. مدیری در کارهای قبلی‌اش از طراح‌ صحنه و لباس خلاقی چون فروزان جلیلی‌فر استفاده می‌کرد اما این‌بار خودش کار طراحی‌صحنه و لباس را برعهده گرفته است. هرچه کار مدیری بیشتر باشد و آدم‌های دور و اطرافش کارنابلدتر یا مبتدی‌تر، قدرت تمرکز مدیری برای ارائه یک اثر منسجم کمتر و کمتر می‌شود. مطمئنا جمع‌کردن آدم‌های کاربلد در هر زمینه‌ای نیاز به داشتن بودجه کافی دارد. آدمی که کارش را بلد است، بالطبع انتظار دارد پول خوبی هم دریافت کند، چه نویسنده باشد، چه بازیگر و چه هرکدام از عوامل فنی. ولی احتمالا شرایط مالی سریال نامناسب است که مدیری مجبور شده از چهره‌هایی که کمتر برایش هزینه‌بر هستند، استفاده کند. تعدادی از بازیگران جوان که احتمالا یا دستمزد ندارند یا دستمزدهای بسیار پایینی دارند و آنتن تلویزیون شاید تنها کورسوی امیدشان برای دیده‌شدن باشد، تعدادی از بازیگران درجه‌چند و همراهان همیشگی‌اش که خیلی هزینه‌بر نیستند، تعدادی از بازیگرانی که در این سال‌ها افول جدی کرده‌اند و حاضرند برای دیده‌شدن مجدد و کسب اعتبار از دست‌رفته‌شان بین مردم آن هم زیر لوای کاری از مدیری به حداقل‌ها تن دهند و حتی تیم نویسندگان ارزان و کوچکی که به جز سرپرستانش ثابت کرده‌اند شاید بتوان امیدوار بود در زمینه‌های دیگر نویسندگان موفقی شوند اما حداقل در زمینه کمدی از استعداد خوبی بهره‌مند نیستند، یا لااقل کسی نتوانسته به‌درستی از خلاقیتی که دارند، استفاده کند. در این شرایط که همه‌چیز حداقلی است، قاعدتا نباید انتظار داشت که کاری فوق‌العاده از سوی تیم مدیری تقدیم مخاطبان شود.
البته این وسط تا حدودی تلویزیون هم مقصر است. ریاست جدید سازمان با اینکه نیاز مفرطی داشت تا با برگرداندن یک چهره بسیار محبوب مثل مدیری و حمایت کامل از او شانس خود را برای بازگرداندن عده زیادی از مخاطبان که این‌روزها جذب شبکه‌های ماهواره‌ای شده‌اند، بیشتر کند اما با توجه به اوضاع و احوال خراب مالی و بدهکاری‌های سر به فلک گذاشته تلویزیون، احتمالا نتوانسته از لحاظ مالی شرایط کاملا مناسبی را فراهم کند. چراکه تجربه ثابت کرده، بعید است اگر مدیری بودجه خوبی برای ساخت یک سریال داشته باشد، حاضر نشود از چهره‌های مطمئن و کاربلد در همه زمینه‌ها استفاده کند. خب این اتفاق ظاهرا برای «درحاشیه» رخ نداده و نتیجه‌اش اثری شده که تا امروز عقب‌گردی بزرگ برای کارگردانی است که پس از ٦‌ سال با ‌هزار سلام و صلوات به تلویزیون بازگشته است.
برگ برنده باقی‌مانده برای مدیری
در پایان ذکر این نکته لازم است که در فرهنگ برخوردهای اجتماعی و سیاسی سال‌های اخیر، معمولا مردم بین شخصیت محبوب خودشان و معترضان دولتی طرف شخصیت محبوب خودشان را می‌گیرند؛ حتی اگر کاری که ارائه می‌کند، چندان باب‌ میل آنها نباشد، چراکه احساس می‌کنند دیدن چهره‌های محبوبی که با آنها نوستالژی‌های خوبی دارند، بهتر از ندیدنشان است. در این سال‌ها تلویزیون آنقدر چهره‌های محبوب تربیت کرده و مدتی بعد خودش آنها را حذف کرده که مخاطب به‌ مطالبات حداقلی هم راضی شده. با این حال در بحث حاشیه‌های ایجادشده برای سریال «درحاشیه» می‌توان نوع جالبی از بازخوردها - که روز به روز بیشتر هم می‌شود - را مشاهده کرد؛ بازخوردهایی که مخاطب از طرفی به رفتار و برخوردهای جامعه پزشکان معترض است و آنها را به سعه‌ صدر بیشتر دعوت می‌کند و از طرف دیگر معتقد است سریال مدیری هیچ شباهتی با آثار موفق قبلی‌اش ندارد. البته این مواضع متعلق به مخاطبان معتدل‌تر است وگرنه طرفداران افراطی مدیری «درحاشیه» را در حد بهترین آثار مدیری می‌دانند.
اما شاید تنها علتی که باعث می‌شود نتوان به شکل قاطع از شکست سریال «درحاشیه» سخن گفت این است که در یک‌دهه گذشته، مدیری دو بار دیگر هم در چنین موقعیت‌هایی قرار گرفته و با تصمیم‌های دقیق و به‌موقع نه‌تنها سریال‌هایش را نجات داده بلکه آنها را تبدیل به آثار پرمخاطبی کرده است. بار اول در مجموعه «پاورچین» بود که پس از پخش چند قسمت که واکنش‌های منفی زیادی از سوی مخاطبان به همراه داشت، ناگهان با تغییر مسیر داستان و اضافه‌کردن شخصیت‌هایی چون داوود برره، سپهر و یاسمن سریال نجات پیدا کرد و بار دوم هم زمانی بود که مدیری دید پس از ساخت چند قسمت از «نقطه‌چین» با محوریت کارگاه پشندی، بازهم سریال مورد اقبال قرار نگرفته و با اضافه‌کردن شخصیت‌هایی چون کوروش، ددی، منیژه، بامشاد پهن‌فر و مژده سریال را از مسیر اولیه‌اش دور کرد و سریال توانست مخاطب خوبی به‌دست آورد. اما نکته مهم این‌جاست که در هر دوبار مدیری از داشتن چهره خلاقی چون پیمان قاسم‌خانی سود می‌برد؛ بار اول که قاسم‌خانی خودش نویسنده بود و بار دوم هم با اینکه سروش صحت این وظیفه را برعهده داشت، قاسم‌خانی با برگزاری چند جلسه و نهایتا نوشتن تک‌قسمتی که مسیر داستان سریال را عوض می‌کند، توانست مدیری را از یک شکست دیگر نجات دهد. به همین جهت فقط می‌توان امیدوار بود این‌بار هم فرد خلاقی مثل قاسم‌خانی پیدا شود و بتواند مدیری را از یک‌ شکست دیگر نجات دهد.
درد بزرگی به‌ نام نداشتن نویسنده خلاق
پس از «مرد دو هزار چهره» مدیری به‌دلیل برخی اختلافات برای ساخت پروژه بعدی‌اش از تلویزیون خداحافظی کرد و با اتکا به یافتن نویسندگانی چون امیرمهدی ژوله و خشایار الوند - که تا پیش از این زیر نظر پیمان قاسم‌خانی به‌عنوان یکی از اعضای تیم نویسنده در مجموعه‌های مختلفی حضور داشتند - مجموعه «قهوه‌تلخ» را روانه رسانه نوپای نمایش‌ خانگی کرد؛ مجموعه‌ای که اگر بدقولی‌های مفرط تیم سازنده در توزیع قسمت‌های مختلف مجموعه، به‌ سرانجام نرسیدن داستان سریال، سختگیری‌ها و ممیزی‌های فراوان وزارت ارشاد در صدور مجوز توزیع و به تکرار افتادن آن پس از قسمت‌های میانی نبود، می‌توانست جایگاهی بی‌نظیر در بین آثار کمدی ایران پیدا کند که این‌گونه نشد. دو مجموعه «ویلای من» و «شوخی‌کردم» هم که باز با سرپرستی ژوله و الوند برای شبکه نمایش خانگی نوشته شدند، با وجود حضور یاران همیشگی مدیری و کمدین‌های مطرحی که بعد از سال‌ها با او همکاری می‌کردند - از جمله رضا شفیعی‌جم، سیدجواد رضویان و مهران غفوریان - و همچنین آزادی عمل بیشتر و خط‌قرمزهای کمتر در طراحی و اجرای شوخی‌ها - که برگ‌بنده شبکه نمایش خانگی نسبت به تلویزیون است - نتوانستند موفقیتی برای او به‌همراه بیاورند و اوضاع مدیری در اوایل دهه ٩٠ شبیه اواخر دهه هفتادش شد؛ همان زمان که دیگر نویسنده خلاقی مثل رضا عطاران را در کنار خود نمی‌دید و هنوز با قاسم‌خانی آشنا نشده بود. البته با رعایت انصاف می‌توان گفت چند آیتم محدود از مجموعه «شوخی‌کردم» قابل‌ قبول و خنده‌دار بودند اما فقط چند آیتم محدود از جمله آیتم بازجویی با بازی سام نوری و مهران غفوریان.
حالا می‌رسیم به سریال «درحاشیه»؛ جایی که مدیری بدون توجه به دو تجربه ناموفق قبلی‌اش باز هم نگارش سریال جدیدش را به ژوله، الوند و تیمشان سپرده است. این دو نویسنده بارها و بارها در کارهای دیگرشان نشان داده‌اند وقتی نویسنده دوم باشند، موفق‌ترند. در بیشتر سریال‌های کمدی، افراد خلاقی وجود دارند که موقعیت‌های طنز را به شکل کامل ترسیم می‌کنند، چه از لحاظ اتمسفر، لوکیشن‌ها و موضوعات و چه از لحاظ خلق شخصیت‌ها. در این بین افراد دیگری هم در تیم نویسندگان وجود دارند که به‌عنوان شوخی‌نویس، دیالوگ‌های آن موقعیت‌های کمدی را می‌نویسند. ژوله و الوند در زمینه شوخی‌نویسی دو نفر از بهترین‌ها هستند اما در خلق فضا، موقعیت‌ها و مهم‌تر از همه شخصیت‌پردازی بارها نشان داده‌اند که افراد توانایی نیستند. متاسفانه کارنامه سال‌های اخیر هر دو نفر نشان می‌دهد که مجموعه «قهوه تلخ» تنها و تنها یک اتفاق استثنا بوده، از همان دست موفقیت‌هایی که ممکن است یک‌بار برای خیلی از نویسندگان رخ دهد و تداومی هم نداشته باشد. از طرفی مدیری هم نشان داده بیش از آنکه خودش خلاق باشد، می‌تواند خلاقیت‌ها را به‌درستی مدیریت کند و به آنها بها دهد تا آدم‌ها هر آنچه در چنته دارند، برایش رو کنند. حالا گاهی آدم‌هایی که در این بیست و چند‌سال با آنها کار کرده، چند بعدی‌اند و مدام می‌توانند بیشتر و بیشتر خودشان را نشان دهند؛ مثل عطاران و قاسم‌خانی و گاه نمی‌توانند بیش از یک بار کاری برای او انجام دهند.

شهروند

aref232
17-04-2015, 22:46
کسی میدونه سریال چند قسمته هست ؟

Iloveu-ALL
17-04-2015, 22:54

90 قسمته ...
(30 قسمت اول درباره بیمارستان و دکتراست)

EhsanCPU
17-04-2015, 23:23

90 قسمته ...
(30 قسمت اول درباره بیمارستان و دکتراست)

فاز اول سریال در 28-30 قسمت به پایان میرسه ...

استاد شیفو
18-04-2015, 09:49
تو این بیابان بی برنامه صدا و سیما همین هم غنیمت است

شبکه 3 نظر سنجی گزاشته اگر موافقید این سریال در روز جمعه هم پخش بشود .

>>>> در نظر سنجی شرکت کنید . <<<<
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Gregar
18-04-2015, 10:14
مطمئننا اگه یه سری عوامل میبودن شاید سریال بهتر میشد . به نظرم به جای مهران غفوریان مثلا رضا شفیعی جم یا هومن برق نورد رو میاوردن بهتر بود . نویسنده اگه قاسم خانی ها بودن قطعا بهتر میشد . یه عدد جواد عزتی جاش خالیه توی این سریال . حاشیه های پزشکی سریال هم دستشون رو کمی بسته . به هر حال امیدوارم بهتر بشه چون تا الان فقط یه سریال نرمال بوده .

XENON24
18-04-2015, 12:14
تلویزیون با پخش آنونس‌های سریال «شمعدونی» سروش صحت، از جایگزینی این مجموعه با سریال طنز «در حاشیه» خبر می‌دهد.

با این جایگزینی، مجموعه «در حاشیه» مهران مدیری زودتر از موعد رسمی اعلام شده به پایان می‌رسد.

به گزارش ایسنا‌، هر چند شبکه سه تاکنون خبری رسمی مبنی بر پایان سریال «در حاشیه» آنهم زودتر از موعد مقر اعلام نکرده است اما تبلیغ سریال جدید «شمعدونی»، از پایان زودهنگام سریال مدیری خبر می‌دهد.

به نظر می‌رسد انتقادهای پزشکان و در پی آنها وکلا، مدیران تلویزیون را سرانجام مجاب کرده است که نسبت به پایان دادن قسمت‌های این سریال آن‌هم زودتر از موعد معین تصمیم بگیرند.

مجموعه «شمعدونی» به کارگردانی سروش صحت قرار است از شنبه - پنجم اردیبهشت ماه - پخش خود را به شکل هر شبی آغاز کند.

طبق اعلام شبکه سه مجموعه «در حاشیه» قرار است فاز جدید خود را پس از ایام رمضان و با پایان مجموعه «شمعدونی» آغاز کند.

پایان پخش مجموعه طنز «در حاشیه» پنجشنبه - سوم اردیبهشت ماه - خواهد بود.

استاد شیفو
18-04-2015, 12:17
نباید انتظار داشت با این تصمیمات غلط ، صدا و سیما پیشرفتی کند و مردم را از پای ماهواره ها به تلویزیون داخلی بکشاند .

استاد شیفو
18-04-2015, 16:12
کلا ما انسهای شریفی هستیم ... این خارجیا احمقن نمیفهمن دارن بهشون توهین میکنن ! مثلا سریال Breaking Bad رسما داره به تمام معلمای شیمی و بیماران سرطانی توهین میکنه !!!! چجوری بهترین سریال شد ؟
واقعا این خارجیا احمقن نمیفهمن داره بهشون توهین میشه

ما چقد انسان های شریفی هستیم !!!

nar nia
18-04-2015, 16:45
تلویزیون با پخش آنونس‌های سریال «شمعدونی» سروش صحت، از جایگزینی این مجموعه با سریال طنز «در حاشیه» خبر می‌دهد.

با این جایگزینی، مجموعه «در حاشیه» مهران مدیری زودتر از موعد رسمی اعلام شده به پایان می‌رسد.

به گزارش ایسنا‌، هر چند شبکه سه تاکنون خبری رسمی مبنی بر پایان سریال «در حاشیه» آنهم زودتر از موعد مقر اعلام نکرده است اما تبلیغ سریال جدید «شمعدونی»، از پایان زودهنگام سریال مدیری خبر می‌دهد.

به نظر می‌رسد انتقادهای پزشکان و در پی آنها وکلا، مدیران تلویزیون را سرانجام مجاب کرده است که نسبت به پایان دادن قسمت‌های این سریال آن‌هم زودتر از موعد معین تصمیم بگیرند.

مجموعه «شمعدونی» به کارگردانی سروش صحت قرار است از شنبه - پنجم اردیبهشت ماه - پخش خود را به شکل هر شبی آغاز کند.

طبق اعلام شبکه سه مجموعه «در حاشیه» قرار است فاز جدید خود را پس از ایام رمضان و با پایان مجموعه «شمعدونی» آغاز کند.

پایان پخش مجموعه طنز «در حاشیه» پنجشنبه - سوم اردیبهشت ماه - خواهد بود.

فاز اول سریال تموم شده
پخشش متوقف نشده

========
آخرین خبرها از فازهای جدید «در حاشیه»/ بازگشت بازیگران حذف‌شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سریال «در حاشیه» این روزها پیش تولید فاز دوم خود را می گذراند و تیم سازنده تولید قسمت ۲۵ به بعد را در دست دارد. به گزارش خبرنگار مهر، امشب ساعت ۲۱:۱۵ قسمت بیست و دوم از سریال «در حاشیه» مهران مدیری از شبکه سوم سیما روی آنتن می رود؛ سریالی که از ابتدای ورود دوباره مدیری به تلویزیون با حاشیه های فراوانی همراه بود.
فاز اول حاشیه های مهران مدیری به پایان می رسد
«در حاشیه» قرار بود یک سریال ۹۰ قسمتی و بهم پیوسته باشد که بخش عمده داستان را اتاق عمل یک بیمارستان تشکیل می دهد و علی رغم اینکه چند تن از مسئولان حوزه بهداشت و سازمان صداو سیما از بدو تولید این اثر در پشت صحنه و جلسات ضبط آن حضور داشتند سریال در همان ابتدا به دلیل حواشی پیش آمده از جمله نامه رییس سازمان نظام پزشکی در مرحله ای متوقف و مجددا بازنویسی و تصویربرداری شد.
در این تغییرات خشایار الوند سرپرست نویسندگان این پروژه پس از چندی از آن جدا شد. این اثر که قرار بود دی ماه به پخش برسد با تولید مجدد بعضی از صحنه ها توانست مجوز لازم را برای تایید کسب کند و تیم مجددا از ۲۹ بهمن ماه مشغول به کار شد که البته اعلام تصویربرداری مجدد با حدود دو هفته تاخیر به رسانه ها اعلام شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سریال که قبلا با نام «اتاق عمل» شناخته می شد ابتدا به «مرکز حاشیه» و بعد به عنوان فعلی یعنی «در حاشیه» تغییر نام داد و در این مدت مسئولان سیما در تغییراتی این سریال را به شبکه سوم سیما بردند تا آن را به پخش نوروزی برسانند.
همزمان با پخش تیزرهای «در حاشیه» وزیر بهداشت مجددا نامه ای به رییس صداوسیما نوشت و از پخش این سریال طنز ابراز نگرانی کرد که مسئولان صدا و سیما در گفتگوهایی جامعه پزشکی و دیگران را به صبر دعوت کردند.
قسمت آخر «در حاشیه» در فاز اول سوم اردیبهشت روی آنتن می رود
آخرین اثر مدیری اما بالاخره از ششم فروردین ماه روی آنتن رفت و تغییراتی هم در پخش پیدا کرد. از جمله اینکه بیان شده بود مهران مدیری خوانندگی تیتراژ اول اثرش را بر عهده خواهد داشت اما تیتراژ بدون صدای وی روی آنتن رفت.
«در حاشیه» در زمان پخش هم از تندی ها و کم صبری ها بی نصیب نماند از نامه نگاری ها و نظرسنجی های پزشکان گرفته تا اعتراض وکلا به گونه ای که باعث شد این سریال همچنان بلاتکلیف بماند و از یک سریال ۹۰ قسمتی به سریالی در سه فاز تبدیل شود که در زمان های مختلفی به پخش می رسد و فصل های مختلف آن داستان های متفاوتی دارد و حالا فاز اول این اثر پنجشنبه سوم اردیبهشت به پایان می رسد.
به دلیل تولید و پخش همزمان فرصت برای تولید فاز دوم میسر نشد و به همین دلیل فاز دوم با وقفه روی آنتن می رود.
اتاق فکری متشکل از مسئولان سیما و سازندگان اثر
پیش از این گفته شده بود که فاز اول سریال در ۳۰ قسمت به پایان می رسد اما قرار است تیم نویسنده قسمت های پایانی را بنویسد تا بعد از ضبط آنها و پایان فاز اول، با استراحتی کوتاه مدت مشغول نگارش فاز دوم سریال شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هم اکنون حدود ۲۴ قسمت از سریال ساخته شده است و غیر از تیم نویسنده تیم اتاق فکر این اثر متشکل از مهران مدیری کارگردان، حمیدرضا مهدوی تهیه کننده، غلامرضا میرحسینی مدیر شبکه سوم سیما، محمودرضا تخشید رییس مرکز امور نمایشی سیما، امیرحسین آشتیانی پور مدیرگروه فیلم و سریال شبکه سه و چند کارشناس در حال طراحی فاز دوم این سریال هستند.
تولید فاز دوم «در حاشیه» با وقفه ای کوتاه
فاز دوم سریال «در حاشیه» که قرار است بعد از ماه مبارک رمضان روی آنتن برود این روزها در مرحله پیش تولید قرار دارد و اتاق فکر اثر به سوژه هایی برای طراحی این فاز رسیده است.
غلامرضا میرحسینی مدیر شبکه سوم سیما در گفتگوی امروز خود به خبرنگار مهر گفت: فاز دوم به گونه ای طراحی می شود که جذاب تر باشد. در این فاز شخصیت های اصلی قصه به دلیل اینکه مردم آنها را پذیرفته اند دوباره در کنار هم قرار می گیرند و حدود چهار موقعیت داستانی یا موضوع برای نگارش این فاز در نظر گرفته شده است.
تغییرات داستانی در فاز دوم
وی با اشاره به اشکالات مورد نظر در فاز اول و برطرف کردن آنها در فاز دوم بیان کرد: در فاز اول بیشتر حضور افراد مرتبط با یک شغل و یک قصه را داشتیم و خانواده ها کمتر حضور داشتند. به طور مثال حضور پررنگ تر خانواده دکتر عشقی در طول داستان انجام گرفت و حالا در فاز دوم فضا به گونه ای طراحی می شود تا بتوانیم محیط های بیشتری را نمایش دهیم و داستان های دیگری را هم داشته باشیم.
مدیر شبکه سوم سیما همچنین درباره تغییرات متن در طول کار با اشاره به واکنش ها و فیدبک ها عنوان کرد: یکی از محاسن آثاری که تولید و پخش همزمان دارند این است که می توان فیدبک ها را در روند تولید در نظر گرفت. ما با توجه به استقبال مردم و فیدبک هایی که داشتیم نقش های جواد رضویان و مهران غفوریان را تقویت کردیم وگرنه این نقش ها در ابتدا به این پررنگی نبودند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سوژه هایی که در فاز دوم پزشکان را دور هم جمع می کند
میرحسینی درباره لهجه و تیکه کلام هایی که جواد رضویان استفاده می کند، توضیح داد: همزمان با پخش سریال ما تحقیقاتی هم از اهالی شهر قم داشتیم و جای تشکر دارد که آنها برای نقشی که جواد رضویان بازی می کند نوعی تفکیک و تمایز قایل و خواستار ادامه این نقش شدند. رضویان هم چون خودش اهل قم است کارش را به خوبی انجام می دهد و اهالی این شهر از نقش او لذت بردند.
به گزارش مهر، از نکاتی که برای فاز دوم پیش بینی شده است، طراحی فضایی است که شخصیت های اصلی سریال بتوانند در آنجا مستقر شوند و از طرف دیگر فضا به گونه ای باشد که محل تردد و حضور مردم باشد. از جمله این سوژه ها می توان به طراحی فضایی نزدیک به یک کلینیک، مجتمع آموزشی و یا ورزشی اشاره کرد.
بازیگرانی که در فاز اول حضور نداشتند
هرچند باید دید فضای جدید تا چه حد امکان حضور پزشکان مثبت و غیر آن را در سریال فراهم می کند چراکه در فاز اول این مجموعه چند تن از بازیگران که نامشان در تیتراژ وجود دارد و قرار بوده در ۳۰ قسمت ابتدایی حضور داشته باشند از جمله رامین ناصرنصیر، نیما فلاح و سحر ولدبیگی نقششان حذف شد.
اگرچه به گفته میرحسنی مدیر شبکه سه بازیگرانی که در فاز اول سریال حضور نداشته اند اما نامشان بوده است در فازهای بعدی مجموعه حضور خواهند داشت و این را بسیار طبیعی دانست که سریالی با این تعداد از بازیگران نتواند همه را در فاز اول مقابل دوربین داشته باشد.
با این حال فاز اول مجموعه «در حاشیه» این هفته با حاشیه ها خداحافظی می کند و گروه برای نگارش فاز دوم آماده خواهند شد. از آنجایی که طراحی فاز سوم و نهایی داستان دوران سالمندی شخصیت ها را در یک آسایشگاه سالمندان نمایش می دهد اگر این دو فاز به سرعت به نگارش و تولید برسند بعد از ماه مبارک رمضان بدون وقفه و پیوسته روی آنتن می روند.

nar nia
19-04-2015, 16:46
«پاچه‌خاری» چگونه متولد شد؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مهراب قاسم‌خانی، یکی از نویسندگان سریال طنز پاورچین به کارگردانی مهران مدیری، ماجرای خلق ترکیب «پاچه‌خاری» را شرح داد.
به گزارش ایسنا به نقل از «کافه سینما»، قاسم‌خانی نوشت: «اوایل پاییز هشتاد و یک بود و ما مشغول نوشتن و ضبط سریال «پاورچین» بودیم. یه روز پیمان و من توی اتاق نویسنده‌ها هر کدوم پشت یه میز مشغول نوشتن قسمت‌های خودمون بودیم. طبق معمول هم وسطاش به هر چیزی می‌رسیدیم که به نظرمون جذاب بود با هم حرف می‌زدیم در موردش. پیمان داشت روی یه سکانسی کار می‌کرد که قرار بود توش فرهاد و داوود (مهران و جواد) به شدت وارد رقابتی بشن در رابطه با چاپلوسی از رئیسشون. پیمان که ذهنش حسابی درگیر شده بود گفت میخوام این چاپلوسی رو تبدیل به یه شیوه و روش مرسوم بین برره‏ ای‌ها بکنم و دلم میخواد یه اسم مناسب برای این رفتار پیدا کنم، ولی واژه چاپلوسی خیلی لوس و قلمبه است و به اندازه کافی حس واقعی این رفتار رو نمیرسونه. می‌گفت کاش می‌شد یه ترکیب هم‌وزن پیدا کنیم که هم حس درستش رو برسونه، هم اشکال پخش نداشته باشه. منم همونطور که مشغول کار خودم بودم در جا گفتم پاچه‌خاری ... پیمان یه کم فکر کرد و گفت خوبه. همینو می‏‌نویسم. این شد که ما اون روز موفق شدیم واژه جدیدی رو وارد ادبیاتمون بکنیم و ملتی رو راحت کنیم و از نگرانی برهانیم. حالا پدر و مادرهای دیگه افتخار می‏کنن که بچه‏‌هاشون واکسن کشف می‏‌کنن و ماهواره هوا می‏‌کنن و دکتر و مهندس میشن، پدر و مادر ما هم می‏‌تونن افتخار کنن که بچه‏‌هاشون موفق شدن برگی زرین به دفتر ادبیات پارسی اضافه کنن!»

Greedy
19-04-2015, 20:11
«پاچه‌خاری» چگونه متولد شد؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مهراب قاسم‌خانی، یکی از نویسندگان سریال طنز پاورچین به کارگردانی مهران مدیری، ماجرای خلق ترکیب «پاچه‌خاری» را شرح داد.
به گزارش ایسنا به نقل از «کافه سینما»، قاسم‌خانی نوشت: «اوایل پاییز هشتاد و یک بود و ما مشغول نوشتن و ضبط سریال «پاورچین» بودیم. یه روز پیمان و من توی اتاق نویسنده‌ها هر کدوم پشت یه میز مشغول نوشتن قسمت‌های خودمون بودیم. طبق معمول هم وسطاش به هر چیزی می‌رسیدیم که به نظرمون جذاب بود با هم حرف می‌زدیم در موردش. پیمان داشت روی یه سکانسی کار می‌کرد که قرار بود توش فرهاد و داوود (مهران و جواد) به شدت وارد رقابتی بشن در رابطه با چاپلوسی از رئیسشون. پیمان که ذهنش حسابی درگیر شده بود گفت میخوام این چاپلوسی رو تبدیل به یه شیوه و روش مرسوم بین برره‏ ای‌ها بکنم و دلم میخواد یه اسم مناسب برای این رفتار پیدا کنم، ولی واژه چاپلوسی خیلی لوس و قلمبه است و به اندازه کافی حس واقعی این رفتار رو نمیرسونه. می‌گفت کاش می‌شد یه ترکیب هم‌وزن پیدا کنیم که هم حس درستش رو برسونه، هم اشکال پخش نداشته باشه. منم همونطور که مشغول کار خودم بودم در جا گفتم پاچه‌خاری ... پیمان یه کم فکر کرد و گفت خوبه. همینو می‏‌نویسم. این شد که ما اون روز موفق شدیم واژه جدیدی رو وارد ادبیاتمون بکنیم و ملتی رو راحت کنیم و از نگرانی برهانیم. حالا پدر و مادرهای دیگه افتخار می‏کنن که بچه‏‌هاشون واکسن کشف می‏‌کنن و ماهواره هوا می‏‌کنن و دکتر و مهندس میشن، پدر و مادر ما هم می‏‌تونن افتخار کنن که بچه‏‌هاشون موفق شدن برگی زرین به دفتر ادبیات پارسی اضافه کنن!»

صحبت پاورچین شد دو سه روزه شبکه ifilm داره پاورچین پخش میکنه حدود 12 قسمتی که از در حاشیه رو دیدم یه طرف ، تو همون شب اول پخش پاورچین به اندازه اون 12 قسمت خندیدم ، با اینکه تکراری هم بود و قبلا دیده بودم . سریال های قدیمی مهران مدیری کجا ، 3-4 سریال اخیرش کجا
افت مطلق..

استاد شیفو
19-04-2015, 21:01
واقعا افت زیادی داشته ...کاملاه معمولی و مقوا ..:n02:

XENON24
19-04-2015, 21:35
درسته پخش پاورچین به موقع بود برای مقایسه!!!

ehsan_iace
20-04-2015, 13:48
کار مهران مدیری افت نداشته! نویسنده قدرتمندی که پشت کارهای موفق مهران مدیری بوده (پیمان قاسم‌خانی) دیگه برای کارهای ایشان متن ننوشته!

mehryar1973
20-04-2015, 14:21
باز هم میگم اتاق عمل سریال مدیری در حد یکی از آیتمهای عمو فتیله ای ها بچه گونه است... جریان حلقه و جعبه اش و عمل مسخره بازی ، این دیگه طنز نیست .. مثل بازی بچه های سه چهارساله است.. بنظرم برره هم همینطور بود به جز چند قسمت برره ، خیلی سریال سبک و خنکی بود ...

من که موافق این نظر شما نیستم
بعد اونقت سریال طنز خوب کدومه شاهگوش،پایتخت یا ابله:n02:
دوستان میگن بازی مهران غفوریان خوب نیست اگه اینطوره لابد احمد مهران‌فر خوبه که تو هر سریالی بازه کنه
فقط یه تیپ خاص رو ارائه میده (صرف نظر از گریم شخصیت ها و نوع بازی همه شبیه همه:n31:)
بنظرم من این سریال عالی نیست ولی در حد متوسطه و اگر این همه س انسور نداشت میشد اونو خوب(البته نه عالی)
دونست

amirtehrani93
20-04-2015, 21:14
امشب مدیری تیکشو انداخت خخخخ
دکتر کی مرام : شما تمام وقت بیمارستانید یا مطب هم میرید
دکتر کاشف(مهران مدیری) : نخیر مطب که دادم بازنویسی کنن ببخشید بازسازی کنن خخخخخخخخخخخخخ:n02:

Hamed-M1
20-04-2015, 21:35
دکتر کاشف(مهران مدیری) : نخیر مطب که دادم بازنویسی کنن ببخشید بازسازی کنن خخخخخخخخخخخخخ:n02:
به قاسم خانی تیکه انداخت؟

ehsan_iace
20-04-2015, 22:30
به قاسم خانی تیکه انداخت؟نه, تیکه‌اش به مسئولان تلویزیون بود که میخواهند ادامه سریالش را بازنویسی کنند

ghomeishi
21-04-2015, 00:38
از دیدن یه فیلم طنز هم محرومیم شادی به ما نیومده

مدیری خوب تیکه ای به صدا و سیما میلی انداخت :n02:

ghassam2
21-04-2015, 08:32
من که موافق این نظر شما نیستم
بعد اونقت سریال طنز خوب کدومه شاهگوش،پایتخت یا ابله:n02:
دوستان میگن بازی مهران غفوریان خوب نیست اگه اینطوره لابد احمد مهران‌فر خوبه که تو هر سریالی بازه کنه
فقط یه تیپ خاص رو ارائه میده (صرف نظر از گریم شخصیت ها و نوع بازی همه شبیه همه:n31:)
بنظرم من این سریال عالی نیست ولی در حد متوسطه و اگر این همه س انسور نداشت میشد اونو خوب(البته نه عالی)
دونست
حالا همه اینها به کنار.... اما بازم مخاطب باید بعد از هر 40 دقیقه یک داستانی توی ذهنش بمونه یا نه؟ که اینطور نیست اینطوری هیچی حتی کنایه زدنها و دیالوگها هم جالب نیست

shi.irani
21-04-2015, 10:42

نمی دونم خیلی دقتت بالاست
یا خیلی بدبینی
اما نظر جالبی بود

amirtehrani93
21-04-2015, 12:21
نمی دونم خیلی دقتت بالاست
یا خیلی بدبینی
اما نظر جالبی بود

نه نیازی به دقت نبود معلومه از بس به فیلنامه گیر دادن و بلا سرش آوردن مدیری اینجوری با زیرکی تیکشو انداخت
معلوم نیست چه چیزی پشت پرده بوده حتی الوند از کار جدا شد
تو پشت صحنه هم غفوریان گفت خیلی جالبه بازنویسی خندید :دی
در مورد در حاشیه تو هر قسمت توجه کنید مهران مدیری با متن و قصه ضعیف(که متاسفانه قصه ای هم نداره) داره بهترین بازیهارو میگیره
ای کاش نویسنده هارو آپدیت کنه و درکنار خشایار و امیرمهدی ژوله از صحت و تنابنده هم دعوت کنه
واقعا حیف همچین کارگردانیه که داره بخاطر متن ضعیف کارش خراب میشه
در مورد نویسنده در کاربلدی پیمان هیچ شکی نیست ولی محراب قاسمخانی
بنظرم نویسنده شاخی نیست
نمونه بارزش هم کاری که تنهایی نوشت "شرف خانواده فاضل"
با تمام این حرفها باز هم با جدیت دارم سریال دنبال میکنم و لذت میبرم:n12:

استاد شیفو
21-04-2015, 12:30
نه نیازی به دقت نبود معلومه از بس به فیلنامه گیر دادن و بلا سرش آوردن مدیری اینجوری با زیرکی تیکشو انداخت
معلوم نیست چه چیزی پشت پرده بوده حتی الوند از کار جدا شد
تو پشت صحنه هم غفوریان گفت خیلی جالبه بازنویسی خندید :دی
در مورد در حاشیه تو هر قسمت توجه کنید مهران مدیری با متن و قصه ضعیف(که متاسفانه قصه ای هم نداره) داره بهترین بازیهارو میگیره
ای کاش نویسنده هارو آپدیت کنه و درکنار خشایار و امیرمهدی ژوله از صحت و تنابنده هم دعوت کنه
واقعا حیف همچین کارگردانیه که داره بخاطر متن ضعیف کارش خراب میشه
در مورد نویسنده در کاربلدی پیمان هیچ شکی نیست ولی محراب قاسمخانی
بنظرم نویسنده شاخی نیست
نمونه بارزش هم کاری که تنهایی نوشت "شرف خانواده فاضل"
با تمام این حرفها باز هم با جدیت دارم سریال دنبال میکنم و لذت میبرم:n12:

Meisam
21-04-2015, 13:08
سلام
به نظر من بهترین کار مهران مدیری نیست ولی مطمئنا و قطعا بدترین کارش هم نیست
یک سری ها در جاهای مختلف نوشتن که این پایان کار مهران مدیری هست یا از این دست حرفها که اونم به نظرم درست نیست
همونطور که یک هنرمند با فقط یک کار عالی بالا نمیره ، با یک کار ضعیف هم پایین نمی افته
برای نقد این اثر ، باید مدیوم کار ، محدودیت های موجود در تلویزیون و خیلی مسائل دیگه رو در نظر گرفت
اصلا همین موضوع که با پزشکان میخواد شوخی کنه خودش باعث شد (و میشه) که دستش بسته تر بشه (شکایت و اعتراض پزشکان و وزیر بهداشت و جامعه پزشکان و ...)
مطمئنا اگر اون محدودیت ها وجود نداشت و جامعه پزشکان هم اعتراض نمیکردند ، دست مهران مدیری و تیمش باز تر میبود و اونوقت اثر متفاوتی رو شاهد بودیم
به یاد دارید که شب های برره هم با محدودیت های زیادی مواجه شد و شب های برره اولین مجموعه مهران مدیری بود که به سلامت به پایان نرسید و تولیدش در روزهای آخر متوقف شد
(و نه قهوه ی تلخ که اون بخاطر اختلافات بین تیم تولید و تهیه به اون سرنوشت دچار شد)
حتی در مرد هزار چهره و مرد 2 هزار چهره هم از این دست حاشیه ها کم نبود ، در همون بخش که مسعود شصت چی به عنوان پزشک فعالیت کرد بازهم جامعه پزشکی اعتراض شدیدی
انجام داد یا حتی در مرد هزار چهره ثبت احوال استان فارس شکایت کرد و خواستار اعاده حیثیت و دریافت مبلغی حدود 2 میلیارد تومن به عنوان خسارت معنوی وارد شده به مجموعه ثبت احوال شیراز شد!
یا اون قضیه آقای "قزاقه‌ مندیان داخل پرانتز فرهنگ" رو حتما به یاد دارید :n02: که بعدا سانسور شد و داخل پرانتز فرهنگش حذف شد :n31:
یا حاشیه های حضور محمدرضا حسینیان که بعدا اصلا پخش هم نشد

فرق مهم این کار با کارهای قبلی که اونها هم حاشیه ساز شد این بود که موضوع داستان که در مورد یک بیمارستان هست و میخواد با جامعه پزشکی شوخی کنه حتی قبل از شروع فیلم برداری مشخص بود
به صورت رسمی اسم مجموعه ، بازیگرانش و گروه نویسندگانش مشخص شد و جامعه پزشکی خیلی زودتر تونست دست به کار بشه و اول مانع از پخش سریال در دی ماه و بعد باعث تغییر نام سریال و تغییر در محتوای سریال بشه

این ها رو باید درنظر گرفت و بعد گفت که آیا این پایان کار مهران مدیری هست یا نه!
من خودم سریال رو دنبال میکنم و با دقت هم نگاه میکنم و به نظرم بدترین کار مهران مدیری نیست و حضورش در تلویزیون امیدوار کننده هست
بعد از سالها این تنها برنامه به غیر از برنامه ی 90 عادل فردوسی پور هست که من بخاطرش تلویزیون ایران رو نگاه میکنم :n02:

مرسی.
میثم :11:

L.utus
21-04-2015, 20:16
پس چرا امشب نمیده!؟

Hamed-M1
21-04-2015, 21:22
پس چرا امشب نمیده!؟
وفاته......

nar nia
23-04-2015, 15:59
خواهرزاده فردین بازیگر سریال‌ مهران مدیری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%87-%D9%81%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%E2%80%8C-%D9%85%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

یکی از نکات جالب درباره سریال جدید مدیری، حضور بازیگری به نام سام نوری است که شباهت خاص و عجیبی با مرحوم محمدعلی فردین دارد.

سام نوری قبلا در مصاحبه با روزنامه بانی فیلم گفته بود که خواهرزاده فردین است.

خواهرزاده زنده یاد فردین البته ترجیح می‌دهد در تثبیت حضور خود در عرصه بازیگری، بیشتر متکی به توانایی‌های خودش باشد تا وابسته به نسبت فامیلی و دایی فقیدش.

او درباره نسبتش به فردین گفته است:« من تا به حال به این نسبت فامیلی اشاره‌ای نکرده‌ام، آن هم فقط به خاطر آن که ذهنیت پیش نیاید که من خدای ناکرده قصد سوءاستفاده از نام مرحوم فردین را دارم و بیشتر تلاش می‌کنم از قابلیت‌های خودم بهره ببرم. با این حال اما گویا شباهت من با دایی‌ام چنان زیاد شده که آرام آرام همه متوجه آن شده‌اند و این مسئله از یک منظر باعث افتخار من است و از طرف دیگر شاید توقعی را ایجاد کند که من قدرت پاسخگویی به آن را نداشته باشم، چون مرحوم فردین، یگانه بود و نظیری نخواهد داشت و حتی اشاره و محبت مردم در این زمینه، مرا شرمنده می‌کند»

او متولد 1350 است و در سریال‌های «مرد دو هزار چهره»، «قهوه تلخ» و «در حاشیه» با مدیری همکاری داشته است. «نهنگ عنبر» ساخته در نوبت اکران سامان مقدم دیگر بازی اوست.

ghassam2
23-04-2015, 16:28
سریال فقط ضعیف نیست حال بهم زن می باشد . دوستان یا متوجه هستن که زمانه تغییر کرده و می خواهند به همون روشهای قبلی پول پارو کنن یا واقعا عقب افتادن که نمی دونن دیگه طنز کنایه و اشاره و دیالوگهای پادر هوا وقتی که عصر ارتباطات بی حد و حصر مجازی و بدون رودربایستی در مورد همه چیز هست حتی مقدسات . که بگردی در فیسبوک و وایبر و واتس آپ و ... از این دست زیاد می باشد و تو بخواهی مثلا همچنان با سکانسی بی معنی و دیالوگهای بی ربط قضیه 3000 میلیارد رو البته این چنین کاری وقت تلف کردن مخاطبه که قبلا در این فضاها هیچ حرفی گفته نشده براش باقی نمونده...

nar nia
23-04-2015, 17:39
احسان کرمي با انتشار مطلبي در صفحه اينستاگرامش نسبت به حاشيه هاي ايجاد شده براي سريال در حاشيه واکنش نشان داده و نوشت:

«اخيرا شنيدم که هفت هزار پزشک خواستار توقف پخش سريال در حاشيه شده اند. که البته جدا اميدوارم که تلويزيون تا صدسال ديگر هم زير بار اينچنين خواسته هايي نرود.

همه آدمهاي روي زمين براي پزشکان ارزش زيادي قايلند. من هم همينطور و دست همه پزشکاني که پس از عمري تحصيل ، شرافتمندانه براي نجات و سلامتي آدمها ميکوشند را هم ميبوسم.
اما روي صحبتم فقط و فقط با اين هفت هزار نفر است. لطفا ساير پزشکان به خصوص دوستان طبيبم به خودشان نگيرند.
من با آن هفت هزار پزشک سخن ميگويم. هفت هزار انسان بي ظرفيت. هفت هزار نفر که خود را به شدت تافته جدا بافته ميدانند. هفت هزار نفري که فکر ميکنند از مقدسين هستند. هفت هزار نفر که خود را از اشتباه مبرا ميدانند. هفت هزار نفر که هيچ درکي از کمدي و هنر ندارند. چه چيزي باعث به وجود آمدن اين ميزان از نخوت در شماست؟ چه چيزي باعث شده اين توهم در شما به وجود بيايد که ميتوانيد هفت هزار نفري جلوي يک سريال تلويزيوني را بگيريد؟ مگر وقتي يک ملت از شما ميخواهد زير ميزي نگيريد قبول ميکنيد؟ مگر وقتي از شما ميخواهند در بسياري از بيمارستانها فقط پول را ملاک قرار ندهيد قبول ميکنيد؟ مگر امثال شما نبودند که بيمار را به خاطر پول در بيمارستان گرو نگه داشتند؟ مگر امثال شما نبودند که بيماران را در بيابان رها کرده بودند؟ نکند ماجراي خونهاي آلوده کار سازندگان در حاشيه بوده!
اگر قرار به پاسخ دادن باشد که شما سر صف بايد باشيد. به جاي اينکه هفت هزار نفري به يک کار هنري حمله کنيد به فکر بيماراني باشيد که دردشان يک طرف است و هفت هزار گرفتاريشان يک طرف. به جاي اينکه هفت هزار نفري به تلويزيون حمله کنيد هفت هزار نفري بياييد هزينه درمان چند بيمار را قبول کنيد يا هفت هزار نفري يک درمانگاه خيريه بسازيد...باشد که رستگار شويد»
خراسان
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

استاد شیفو
23-04-2015, 18:25
متسفانه 5 قسمت از فاز بیمارستان پخش نشد و زود هنگام به پایان رسید .:n03:

EhsanCPU
23-04-2015, 21:20
مهران مدیری در قسمت آخر به جای پخش پشت صحنه خودش جلوی دوربین حاضر شد و از مردم تشکر و خداحافظی کرد و گفت نمی دونم کی ؟؟؟ ولی دوباره بر میگردیم ... :37:

Alireza SM
23-04-2015, 21:26
دیگه همه توهین های ممکن رو انجام دادن دیگه این سریال مثلا چه توهین دیگه ای میتونست به پزشک بکنه؟؟
همش مظلوم نمایی هست. دیده کم آورده گذاشته رفته.
وگرنه تلویزیون چه احترامی برای پزشک قائل هست؟
این پروژه کلا برای بی اعتماد کردن مردم به پزشکان جامعه و ایجاد تفرقه بود. کارش تموم شد گذاشت رفت. الانم داره مردم رو با پزشک ها در میندازه که مثلا مردم خودشون مستقیما برن به پزشکان توهین کنن که چرا نزاشتین سریال ببینیم !!

البته میدونم الان یه عده قراره با مدارک و شواهد قراره اثبات کنن که همه پزشکا ماهی 100 میلیون درآمد دارن و همشونم بیسوادن و هرکدومشون ده ها نفر رو به کشتن دادن...

amirtehrani93
23-04-2015, 22:45
دیگه همه توهین های ممکن رو انجام دادن دیگه این سریال مثلا چه توهین دیگه ای میتونست به پزشک بکنه؟؟
این پروژه کلا برای بی اعتماد کردن مردم به پزشکان جامعه و ایجاد تفرقه بود. کارش تموم شد گذاشت رفت. الانم داره مردم رو با پزشک ها در میندازه که مثلا مردم خودشون مستقیما برن به پزشکان توهین کنن که چرا نزاشتین سریال ببینیم !!

البته میدونم الان یه عده قراره با مدارک و شواهد قراره اثبات کنن که همه پزشکا ماهی 100 میلیون درآمد دارن و همشونم بیسوادن و هرکدومشون ده ها نفر رو به کشتن دادن...

آقا حالتون خوبه ؟؟؟
کدوم مظلوم نمایی؟
شما آخر سریال دیدی؟
مدیری گفت سریال از اول هم قرار بود در سه فاز تولید بشه و فاز اول به پایان رسید
اگه میخواست مظلوم نمایی کنه از بازنویسی شدید فیلنامه و عجله بیشتر برای پخش سریال میگقت که وقت نداشتن رو سناریو کار کنن
نمیدونم چقدر خبرهارو خوندید ولی در همین حد بدونید سام نوری گفت بدلیل سانسورها و بازنویسی نقش خودش و سپند به کلی عوض شد
و اون کاراکتر اولیه از بین رفت با همه این وجود سریال به نظرم عالی بود
به نظرم این کار خیلی بالاتر از استاندارد تلوزیون بود و واقعا حیف که زود تموم شد
+++
باورتون نمیشه از دیروز منتظر حرفای مهران مدیری بودم و مطمئن بودم امروز حتما یه سری نکات میگه
همچنان عاشقتیم استاد مدیری:n12:

ghassam2
24-04-2015, 17:30
نمیدونم چقدر خبرهارو خوندید ولی در همین حد بدونید سام نوری گفت بدلیل سانسورها و بازنویسی نقش خودش و سپند به کلی عوض شد
و اون کاراکتر اولیه از بین رفت با همه این وجود سریال به نظرم عالی بود
به نظرم این کار خیلی بالاتر از استاندارد تلوزیون بود و واقعا حیف که زود تموم شد
اولین باره در تاریخ که بخاطر سانسور نقش سام نوری و سپند ثابت میشه کاری بالاتر از استاندارد تلویزیون بوده... عجیبه

albertxx
24-04-2015, 17:52

اول اینکه مظلوم نمایی در کار نبود !
سر یال از اول قرار بود در 3 فصل 30 قسمتی ساخته بشه !

دوما
لزومی نیست کسی جامعه پزشکان رو متهم کنه !
گندکاری هایی که پزشکان در چند سال گذشته انجام دادن یک دهمش هم تو سریال مدیری نشون داده نشد !

فکر کنم یادتون رفت چند سال قبل تو یک بیمارستان بیمار هزینه درمان رو نداشت و بیمارستان مورد نظر زحمت کشید و بیمار رو برد تو بیابون انداخت !
ویا جا گذاشتن کل وسایل اتاق عمل تو شکم بیمار که کاملا عادیه !
عمل های زیبایی هم که لزومی به توضیح نداره !! بدترین گندکاری ها داخلش در میاد !

اگه واقعا این جامعه پزشکان سالم بود لزومی به اعتراض نداشتن
چون خود مردم جلوشون رو میگرفتن !
ولی وقتی خود همین بیننده داره تایید میکنه مطمعا باشید از این بدترها سر این مردم اومده !

چیزایی که مدیری نشون داد یک دهم از کثافت کاری جامعه پزشکان نبود !

BestDev
24-04-2015, 18:05
جامعه پزشكي نه تنها در ايران بلكه در كل دنيا يه جامعه مافياييه. همين چند وقت پيش يه دندونپزشك آمريكايي به استفاده از جيوه براي پر كردن دندان اعتراض كرد و افشاگري كرد كه سرطان زاست ولي بعد از اينكه چند بار از طرف پزشكاي ديگه تحديد شد و اثري نداشت به قتل رسيد. اينا به خودشونم رحم نميكنن توقع دارين به بيمار رحم كنن؟ يا توقع دارين بزارن كسي جلوي پول در آوردنشونو بگيره؟

پزشك برابره با قصاب تحصيلكرده.... اينقدر از اينا قديس نساريم... به درك كه نميخوان طنز در موردشون ساخته بشه با همين كارشون اتفاقا وجه خودشونو خرابتر كردن....

amirtehrani93
24-04-2015, 18:09
اولین باره در تاریخ که بخاطر سانسور نقش سام نوری و سپند ثابت میشه کاری بالاتر از استاندارد تلویزیون بوده... عجیبه
عزیزم چرا سقسطه میکنی؟
من منظورم نقش سام نوری یا سپند و ... نیست میگم سانسور در حدی بوده که نقش های فرعی هم دچار سانسور شدید شدن
اینم از اصل مصاحبه تا متوجه حرفم بشید
نقشی که من دارم سر پرستار بیمارستان است، اما متاسفانه بخش‌های زیادی از معرفی این کاراکتر با نظر تلویزیون حذف شد که این بی‌مهری در مورد نقش من و يا نقشی که سپند امیرسلیمانی بازی می‌کند، نوعی گنگی در شناخت کاراکتر ایجاد کرده و به آن ضربه زده است. این کاراکتر در واقع ذهنیتی کارتونی دارد و همه تصاویر اطراف خود را به خاطر اختلال شخصیتی و ذهنی خود با گونه‌ای خود شیفتگی عجیب و غریب، به صورت انیمیشن می بیند. همین واکنش‌های او و نوع خاص نگاه او هم از ناحیه ویژگی شخصیتی بروز پیدا کرده‌اند. شاید اگر این تغییرات از سوی تلویزیون انجام نمی‌شد و فرصت بیشتری برای دیالوگ‌های این کاراکتر بود که ما آنها را ضبط هم کردیم، این طور ابهام آمیز به نظر نمی رسید. البته قرار است در فازهای بعدی تحولاتی را در قصه و همچنین این کاراکتر شاهد باشیم که امیدوارم ابهامات پیرامون وی را کمتر کند
حالا سانسورهای دکتر کاشف ، عشقی و ... هیچ
ببنید سانسور در چه حد بوده که نذاشته حتی شخصیت های سریال شکل بگیرن
هنوزم میگم این کار از استاندارد تلوزیون بالاتر بود حتی تاپیک سریال تو همین سایت هم گواه همین مساله است
پایان سریال های مدیری همیشه برام ناراحت کنندست و واقعا دیشب بدجوری بغضم گرفت
نمیدونم مشکل بالادستی ها با مهران مدیری چیه از محبوبیت بیش از حدش میترسن یا .... واقعا نمیدونم
سریال فاز بیمارستانش تموم شد ولی چندتا نقش مهم نیومدن
نیما فلاح و سحر ولد بیگی ، رامین ناصرنصیر و ...
اسم اینارو نمیشه سانسور گذاشت پس بهش چی میگن؟

farshad0123
24-04-2015, 18:21
سریال که تازه داشت خوب میشد مخصوصا قسمت های 17-21 خیلی خنده دار بودن من الان تا قسمت 21دیدم

MOHAMMAD2010
24-04-2015, 19:55
آقا اسم سریال رو هم عوض کردن بعد شما میگین ...
تابلو هست همه برنامه ها عوض شد
اصلا قرار نبود فصلی در کار باشه !
قرار بود 90 قسمت پزشکی باشه
بنده خدا مهران مدیری رو هم مجبور کردن که بیا این حرفا رو بزن ! و مخصوصا بگو قرار از اول هم این بوده سه فصل باشه !

EhsanCPU
24-04-2015, 23:10
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون ==> شروع به ساخت سریال 90 قسمتی به نام اتاق عمل ==> اعتراضات شدید ... ==> تغییر نام سریال به در حاشیه ==> اعتراضات دوباره و شدیدتر ... ==> سانسور شدید و بازنویسی سریال ==> حذف کاراکتر های مجموعه ==> تبدیل 90 قسمت به 30 قسمت ==> اجبار مهران مدیری به اتمام مجموعه در صورتی که عدد قسمتها هنوز به 30 نرسیده ==> خداحافظی دوباره مهران مدیری از تلویزیون ... واقعا که ...:n15:

استاد شیفو
25-04-2015, 10:18
من جای مدیری بود ، از پخش در صدا و سیما انصراف میدادم و بیش تر از این خودم رو خراب نمیکردم .

و بقیه رو از شبکه نمایش خانگی ارائه میکردم .

amirtehrani93
25-04-2015, 13:48
قسمتی از یک خبر که خیلی جالب و تامل برانگیزه
درست در اواسط دو هفته پیش، به یکباره همه اعتراضات جامعه صنفی پزشکان به سریال «در حاشیه» کاملا بدو‌ن‌مقدمه متوقف شد. این اعتراضات در هفته‌های پیش تا حدی گسترش یافته بود که زمزمه رسمی اردوکشی خیابانی پزشکان در اعتراض به درحاشیه نیز شنیده شد. اما به یکباره تمام این اعتراضات متوقف شد.

ماجرا چه بود؟ در همان روزها جلسه مشترکی میان مسئولین وزارت بهداشت و جامعه صنفی پزشکان با مدیران ارشد صداوسیما برگزار شده بود. جلسه‌ای که نتیجه آن، با رضایت کامل سازمان نظام پزشکی همراه شده بود. این جلسه بدون حضور خبرنگاران برگزار شد.

محتوای جلسه هیچ‌گاه رسانه‌ای نشد، اما از روز بعد از آن تغییرات خاصی در سریال به صورت مشهودی نمایان شد. بخش مهمی از بار کمیک داستان، با رفع ابهام خاص جامعه پزشکی از محتوای سریال کاهش یافت و سرانجام ماجرا به کاهش قسمت‌های سریال و یک پایان عبرت‌آمیز به شیوه سریال‌های «کلید اسراری» ختم شده بود.

این ابهامات تا جایی ادامه پیدا کرد که در روزهای گذشته، حتی خبرهایی مبنی بر پرداخت هزینه قسمت‌های باقی‌مانده «در حاشیه» از سوی مسئولین بهداشت و نظام پزشکی شنیده شد.
++++++
هفت ساله حرف نزدم ، روزه ام (روزه سکوت) میشکنه
خبرنگار و رئیس شبکه 3 رفته بودن پشت صحنه سریال در حاشیه و وقتی خواستن با مهران مدیری مصاحبه کنن مهران مدیری دم گوش رئیس شبکه 3 این جمله رو گفت...
برای دانلود گزارش کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
++++++
اینم یکی از بهترین خبرهای مربوط به سریال
شب گذشته پنجشنبه سوم اردیبهشت ماه، بخش خبری ساعت ۱۹ شبکه یک سیما در حالی روی آنتن رفت که در مجله خبری به شایعه جلوگیری از پخش سریال «در حاشیه» نیز اشاره و این موضوع رد شد.
ضمن اینکه در این بخش خبری اعلام شد تنها پخش فصل اول این سریال که در ۳۰ قسمت ساخته شده به پایان رسیده و مخاطبان شبکه سه سیما، در آینده نزدیک و در ماه رمضان ۹۴ شاهد پخش فصل دوم و ۳۰ قسمت بعدی سریال هستند. این موضوع از آنجا قابل توجه می‌شود که اخیرا در یکشنبه ۲۳ فروردین اداره کل نمایش سیما در خبری به صورت قاطع «دردسرهای عظیم ۲» را به عنوان سریال رمضانی شبکه سه سیما معرفی کرده بودY سریالی که سال گذشته مخاطبان شاهد پخش سری اول آن بودند بنابراین احتمال می‌رود این بخش خبری دچار اشتباه شده باشد. شب گذشته همچنین پس از پخش قسمت پایانی فصل اول «در حاشیه» که به دستگیری شخصیت‌های پزشک آن منجر شد، به جای پخش پشت صحنه سریال، مهران مدیری روی آنتن حاضر شد و از مردم به خاطر استقبالی که از سریال تازه‌اش داشته‌اند تشکر کرد. وی همچنین اعلام کرد از ابتدا قرار بوده این سریال در سه فصل ساخته شود و در آینده نزدیک -که البته او تأکید کرد از زمان دقیق آن بی خبر است- فصل دوم این سریال ساخته و پخش خواهد شد و سپس با مردم خداحافظی کرد. «در حاشیه» با نام قبلی «اتاق عمل» پیش از این قرار بود از دی ماه سال ۹۳ تا آخرین روز این سال، از شبکه تهران سیما روی آنتن برود اما پس از بروز تغییرات در بدنه مدیریتی‌ رسانه ملی، شبکه پنج جایگزین شبکه تهران شد و نه تنها پخش این سریال به شبکه سه واگذار شد، بلکه اعتراض‌های پیش از پخش و بی سابقه پزشکان نیز باعث شد این سریال قبل از اینکه روی آنتن برود، مدتی طعم توقیف را بچشد.

ghassam2
25-04-2015, 16:46
جدا در این 35 صفحه چندبار و چند جمله درباره کیفیت خود سریال بدون توجه به حاشیه اش گفته شده ؟؟؟
من با کیفیت سریال خیلی مشکل دارم و اینکه سریالی همه محتوای خودشو بخواد برای انتقاد از صنفی بذاره البته جای تامل داره .. ما سریالهای آناتومی گری ، پرستاران و دکتر هاوس را فارغ از اینکه چه ژانری هستن رو دیدیم .... بنظر من در داخل ایران فکر می کنن با سریال و آموزش چیزی درست میشه اما تا حالا دیدین سریالی کاری کرده باشه ... اما شاید واقعیت این باشه که نوعی عقده گشایی جای محتوا را گرفته و ما چه سازنده چه مخاطب در این دایره گرفتار شدیم و اصلا میلی نداریم که بیرون بیاییم ... در حالیکه در واقعیت هر مشکلی راه حل خودشو داره نمیشه مشکلات جامعه پزشکی ، جامعه کارمندی، کارگرها ، یا هر صنف دیگری را با سریال 90 قسمتی حل کرد

greena
25-04-2015, 18:35
جدا در این 35 صفحه چندبار و چند جمله درباره کیفیت خود سریال بدون توجه به حاشیه اش گفته شده ؟؟؟
من با کیفیت سریال خیلی مشکل دارم و اینکه سریالی همه محتوای خودشو بخواد برای انتقاد از صنفی بذاره البته جای تامل داره .. ما سریالهای آناتومی گری ، پرستاران و دکتر هاوس را فارغ از اینکه چه ژانری هستن رو دیدیم .... بنظر من در داخل ایران فکر می کنن با سریال و آموزش چیزی درست میشه اما تا حالا دیدین سریالی کاری کرده باشه ... اما شاید واقعیت این باشه که نوعی عقده گشایی جای محتوا را گرفته و ما چه سازنده چه مخاطب در این دایره گرفتار شدیم و اصلا میلی نداریم که بیرون بیاییم ... در حالیکه در واقعیت هر مشکلی راه حل خودشو داره نمیشه مشکلات جامعه پزشکی ، جامعه کارمندی، کارگرها ، یا هر صنف دیگری را با سریال 90 قسمتی حل کرد

در این که کیفیت سریال مهران مدیری پایین بود شکی نیست

ولی اگه شما رو هم اینقدر تحت فشارمیذاشتن ،سانسور،تهدید و.... میخواستید شاهکار بشه ،کدوم کار مهران مدیری تاحالااینقدربدون داستان رفته جلو و بی نظم بوده....

بعدشا کی گفته که سریال قراره مشکل پزشکا و درمان کشوررو حل کنه

مسئله اینه که یه عده با زور و قدرتشون در تمامی جاها نفوذ و حرف باطل خودشون رو به کرسی مینشونن

Alireza SM
25-04-2015, 20:03
گفتن که یارو آخر سریال اومده و از مردم خداحافظی کرده و گفته به زودی برمیگره و باهاشن حرف زده و ... ولی حتی الکی هم یه معذرت خواهی نکرده از کسایی که بهشون توهین کرده بود.
انسانیت و انسان بودن و اخلاق غیرحیوانی داشتن ایجاب میکنه اگه آدم چیزی بکه که کسی به دل بگیره، حتی اگه مقصر و گناهکار هم نباشه، یه معذرت خواهی نمایشی حداقل بکنه از اون افراد.
سال 88 طرف به هرکی که داشت اتهام میزد میگفت ببخشیدا.... من به شما علاقه دارم و .... بعدش اتهام میزد

طرفداراشم چه توی اینترنت چه بیرون از اینترنت، میزان شخصیتشون از الفاضی که به کار میبرن مشخصه.

ناگفته نمونه که این طرفدار اگه مهندس باشه قراره پس فردا هم یه سریال با رویکرد احمق نشون دادن مهندس ها و بیسواد بودنشون ساخته بشه مطمعنا یه سریال هم درست خواهد شد برای دزد نشون دادن حسابدارها. در مورد معلم ها که اصلا کسی بخواد فیلمنامه بنویسه باید بمیره. اونوقت میخوام ببینم این روشنفکرها هنوزم اعتقاد دارن که طنزه و حقیقت تلخه و ...

Atghia
25-04-2015, 20:12
گفتن که یارو آخر سریال اومده و از مردم خداحافظی کرده و گفته به زودی برمیگره و باهاشن حرف زده و ... ولی حتی الکی هم یه معذرت خواهی نکرده از کسایی که بهشون توهین کرده بود.
انسانیت و انسان بودن و اخلاق غیرحیوانی داشتن ایجاب میکنه اگه آدم چیزی بکه که کسی به دل بگیره، حتی اگه مقصر و گناهکار هم نباشه، یه معذرت خواهی نمایشی حداقل بکنه از اون افراد.
سال 88 طرف به هرکی که داشت اتهام میزد میگفت ببخشیدا.... من به شما علاقه دارم و .... بعدش اتهام میزد

طرفداراشم چه توی اینترنت چه بیرون از اینترنت، میزان شخصیتشون از الفاضی که به کار میبرن مشخصه.

ناگفته نمونه که این طرفدار اگه مهندس باشه قراره پس فردا هم یه سریال با رویکرد احمق نشون دادن مهندس ها و بیسواد بودنشون ساخته بشه مطمعنا یه سریال هم درست خواهد شد برای دزد نشون دادن حسابدارها. در مورد معلم ها که اصلا کسی بخواد فیلمنامه بنویسه باید بمیره. اونوقت میخوام ببینم این روشنفکرها هنوزم اعتقاد دارن که طنزه و حقیقت تلخه و ...

در هر قشری بد و خوب هست! هرقشری که فکرش رو بکنید! دکترا هم سوا نیستند
حالا قرار نیست چون شما پزشک هستید یکجانبه طرفداری کنید و منکر وجود بعضی مسائل بشید!
سریال طنز هم نقد اجتماع و مشکلاتش هست
جنبه میخواد که متاسفانه خیلی از افراد زیادش رو ندارند!
یادمه یه سریال مناسبتی بود دوتا آبادانی (یا جنوبی دقیق یادم نیست) نشون دادن که این دو نفر ادم ربایی کردند! اقا یادمه طومار جمع کردند به نشانه ی اعتراض و توهین به این قومیت
از اون سمت هرچی ابدارچی و نظافتچی هستش داخل سریال ها میزارن شمالی(با لهجه ی مسخره و غیرواقعی!) جیکشون هم درنمیاد بعد فحش میدن بی غیرت!
تکلیف چیه؟ چند چندیم با خودمون؟

چرا ما ایرانی ها دوست داریم به همه چیز دامن بزنیم و جریان سازی کنیم؟

جای بسی تامل!

Alireza SM
25-04-2015, 20:20
نام سريال: دکتر هاوس
کشور سازنده: امريکا
موضوع: دکتر هاوس يک متخصص طب تشخيصيست که هر چند معلول است و مى لنگد، ولى با درايت خود بيماران را يک به يک چون معما حل مى کند و جانشان را نجات مى دهد.
توضيحات: اين برنامه يکى از سریالهاى تلویزیونی بسیار پرطرفدار در امریکاست. این سریال نزدیک به ۲۰ میلیون بیننده دارد و از سال ۲۰۰۴ تا سال ۲۰۱۲ در آمریکا پخش شد. فصل‌های دوم تا چهارم این سریال جزء ده سریال پربینندهٔ ایالات متحده بودند. در سال ۲۰۰۸ این سریال پربیننده‌ترین برنامهٔ تلویزیونی در سرتاسر قاره آمریکا بود و ۶۶ کشور دنیا این سریال را پخش کردند.

نام سريال: در حاشيه
کشور سازنده: ايران
موضوع: مسخره کردن پزشکان
توضيحات: اين سريال در نوروز 94 پخش مى شود. بيست ميليون بيننده در ايران دارد و جزء پربيننده ترين سريالهاى نوروزى در ايران مى باشد.

albertxx
25-04-2015, 20:28

من نمیدونم مدیری کدوم حقیقت از پزشکان رو گفته که شما اینقدر بدتون اومده ؟؟

اینکه وقتی پیش یه پزشک میری و سعی در خراب کردن دکتر دیگه داره ؟
و یا اینکه جامعه جراحان بدون هیچ مراقبتی کل لوازم اتاق عمل رو تو شکم بیمار جا میزارن (( واقعا این رو چی میشه اسمش رو گذاشت ؟؟ اینکه یه پزشک هیچ دقتی نداره وفقط بابت پولی که گرفته یه سمبل کاری میکنه میره !

و یا اون پزشکان بی وجدانی که چندین سال قبل به خاطر پول خودشون یه آدم رو تو بیابون ول کردن !

همچنان هم این حرفا رو تکرار میکنم
چون جامعه پزشکان و اون گزینه بالایی که پررنگ شده بویی از انسانیت نبردن !
اینها ذره کوچکی از بی حرمتی های پزشکان هست !

مدیری باید خیلی خیلی تیکه بار این پزشکان میکرد
حیف که نذاشتن !
بیشتر از اینها لیاقت توهین داشتن !

mjorh
25-04-2015, 20:31

شما باید یه مطالعه جامع داشته باشید از ژانر " طنز" !

"یارو" ؟ ! :

You're the one to talk.

+

ساوث پارک (به انگلیسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%D8%B3%DB%8C): South Park) به معنی پارک جنوب، مجموعه طنز پویانمایی آمریکایی است که از سال ۱۹۹۷ توسط کمدی سنترال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%84) توزیع می‌شود. داستان مجموعه حول چند دانش‌آموز در یک شهر دورافتاده ایالت کلورادو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%88) به نام ساوت پارک می‌گذرد. این مجموعه به خاطر نقیضه‌هایش از وقایع روز معروف است. تری پارکر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مت استون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تهیه‌کنندگان اصلی مجموعه هستند. تاکنون ۱۷ فصل از این مجموعه پخش شده‌است. موضوع اصلی این سریال موضوعات سیاسی و مذهبی و اجتماعی روز امریکا است. این سریال با وجود ظاهر کودکانه در واقع مخصوص بزرگسالان است و صحنه‌های حاوی خشونت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یا پورنوگرافی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%81%DB%8C) زیادی درآن وجود دارد که به هیچ وجه مناسب کودکان نیست.

شما چند قسمت ازین سریال پرطرفدار آمریکایی ببینید بعد میبینید که "طنز" یعنی چی ! فقط یه نگا به کرکتر عیسی مسیح تو این سریال بندازید بعد تعریف "طنز" تا حدی جا میفته ....در ضمن House M.D سریال درام هست ، نه طنز. ما هم تا دلتون بخواد تعریف شنیدیم از جامعه پزشکی تو سریال هامون ! تا دلتون بخواد! در ضمن کرکتر هاوس رو ....شرط میبندم ...شرط میبندم اگه مشابهش رو بیارن رو تی وی ایران به دو شب نکشیده میارنش پایین !

Alireza SM
در هر قشری بد و خوب هست! هرقشری که فکرش رو بکنید! دکترا هم سوا نیستند
حالا قرار نیست چون شما پزشک هستید یکجانبه طرفداری کنید و منکر وجود بعضی مسائل بشید!
سریال طنز هم نقد اجتماع و مشکلاتش هست
جنبه میخواد که متاسفانه خیلی از افراد زیادش رو ندارند!
یادمه یه سریال مناسبتی بود دوتا آبادانی (یا جنوبی دقیق یادم نیست) نشون دادن که این دو نفر ادم ربایی کردند! اقا یادمه طومار جمع کردند به نشانه ی اعتراض و توهین به این قومیت
از اون سمت هرچی ابدارچی و نظافتچی هستش داخل سریال ها میزارن شمالی(با لهجه ی مسخره و غیرواقعی!) جیکشون هم درنمیاد بعد فحش میدن بی غیرت!
تکلیف چیه؟ چند چندیم با خودمون؟

چرا ما ایرانی ها دوست داریم به همه چیز دامن بزنیم و جریان سازی کنیم؟

جای بسی تامل!

مساله روبرو کردن مردم با پزشکان هست نه تمسخر. کار مهران مدیری تمسخر هست ولی این سریال فقط بخشی از یک فرآیند طولانی و تدریجی برای درگیر کردن اقشار جامعه باهم هست. منفعتش هم مشخصه برای چه کسایی و با چه هدفی خواهد بود. مطمعن باشین بعد از پزشکا هم نوبت به وکلا و مهندسا و معلما و ... میرسه.
شما برین توی گوگل سرچ کنین درآمد پزشکان ایرانی، خبرگزاری فارس نوشته متوسط درآمد پزشکان ایران 7 برابر آمریکاست.
تسنیم نوشته متوسط درآمد پزشکان متخصص ایرانی سالانه 418هزار دلار هست. یعنی سالانه چیزی حدود 50 هزار میلیارد تومن فقط متخصصین درآمدشونه. خب از کجا میاد همچین پولی؟ دولت پرداخت میکنه یا مردم همچین پولی داشتن و خودشون خبر نداشتن؟ یعنی هر ایرانی ماهانه 55 هراز تومن به متخصصین پرداخت کنه بازم این مبلغ جور نمیشه. کل درآمد پزشکان و پرستاران و ماماها و داروسازان و دندانپزشکان رو باهم جمع کنین بازم به این مبلغ نمیرسه.
نمیانده مجلس میاد میگه متوسط جراح ها چند صد میلیوت تومن درآمد دارن به خدا شهرما از 20 تا جراحش فقط 15 نفر علی الاطلاق شاغل هستن بقیه نه مطب دارن نه بیمارستان هستن. در کل هم فقط دوتا جراح شاغل واقعی هستن و هر هفته بالای دوبار جراحی دارن...
یارو اومده داره میگه جراحی قلب ماهانه متوسط 500 میلیون تومن درآمد داره ولی از تیر ماه سال 92 تا آبان سال 93 در کل کشور فقط 2 نفر برای شرکت در دوره فوق تخصصی جراحی قلب ثبت نام کردن. در حالی که هر متخصص جراح که بخواد میتونه این درخواست رو بده خود شهرما فقط 5 نفر بورد جراحی داریم که یا بدون مطبن یا مطبشون تا الان هیچ فعالیتی نداشته... اگه این رشته ها واقعا درآمد داشتن وضعیت اینطوری نبود که....

fandak
نظرسنجی بازیگران رو بزارید

Alireza SM
25-04-2015, 20:36
البته هرکسی هم وقتش رو برای بحث با هرکسی در هر سطحی از دانش و شخصیت، هدر نمیکنه من جواب خیلی ها رو چیزی جز خاموشی نمیدونم.
این حرفاییم که در مورد پزشکان زده میشه گیریم که واقعا نظر جامعه همین باشه، نمیدونم چرا وقتی کسی میخواد پز بده میگه دختر من خواستار پزشک داشته ! چه میدونم فلان پزشک خواست با من دوست بشه و ...

Hamed-M1
25-04-2015, 20:45
من برای جامعه پزشکی و پزشکان این مرز و بوم احترام خاصی قایل هستم.
چیزی که هست و واقعیت داره اینه که اگه بفهمن پزشکی تا بتونن تیغت میزنن. اصلا پزشک بودن شبیه ننگ هست. و اینکه پزشکان چه سختی ها و چه مشکلاتی رو کشیدند.

درضمن سریال مدیری سریال بشدت افت کرده و سطح پایینی بود به طور مثال تنها کسی که بسیار از همه ی بازیگران بهتر بود نقش جواد رضویان بود که او هم دکتر نبود.
اما در مورد انتقاد به پزشکان. در جامعه ما هر چی هست رو سر پزشک بدبخت خراب میشه. من پزشک میشناسم از صبح 5 صبح تا 12 شب بیماران واسش صف کشیدن. میخوام بدونم یه کارمند ساده مثلا یه کارمند بانک حاضره از 5 تا 12 ارباب رجوع داشته باشه؟ اونم به صورت صفی که پایان نداره. حتی اگر پول خیلی خوبی بهش بدهند.
حالا چیزی که این وسطه ما میگیم اشکال نداره فیلم در مورد جامعه پز‌شکی باشه و طنز هم باشه اما ایا بعضی مسایل مسخره کردن پزشک و سیستم بهداشت کشور نبود؟ به طور مثال جواب سوال من رو بدید کدوم بیمارستان روی هوا ساخته میشه و یه سری ادم که اصلا مدرک ندارند جمع میشن و طبابت میکنن؟ ایا مدیری مسوولی وجود نداره؟ کدوم سرپرستار (خواهر هومن) اینقدر خنگه؟ حالا درسته بقیه افراد مدرک درستی نداشتند اما اینها رو چی میگید؟
در ضمن من موندم شما چطور به این شایعات که در خبرگزاری های دروغ پراکنی پخش میشه اعتماد میکنید؟ دکتر کاملا شفاف در مورد حقوق پزشکان توضیح دادند.
درثانی اگه کارهای مهران مدیری اینقدر عالیه پس چرا فیلم های شبکه نمایش خانگی اش فروش چندانی نداره؟ من فیلم قهوه تلخ رو چند قسمت رو دیدم دیگه ادامه ندادم.
تمام فیلم های دیگه ای هم که تولید کرد به جز شوخی کردم ندیدم. تمام فیلم های که در تلویزیون پخش شده رو دیدم.
شوخی کردم هم فقط معدود صحنه های خوبی داشت. مثلا از 1 ساعت 20 دقیقه مفید بود.

SNOW PATROL
25-04-2015, 20:56
من چند قسمت از این سریال رو بیشتر ندیدم
اما میری یه سریال امریکایی مثل لویی رو میبینی که توش انواع مشاغل شخصیت ها ملیت ها رو قشنگ میشوره میزاره کنار آب هم از آب تکون نمیخوره .دوستانی که این سری رو دیدن حتما با شخصیت های دکتر سریال لویی اشنا هستند !! :| بعد میای با نمونه های داخلی مقایسه میکنی که برای چهار تا شوخی به هر نیرو و روشی برای ضربه زدن به سریال متوسل میشن که اقا به ما توهین شده !!!!

ادم این تفاوت ها رو میبینه نمیدونه واقعا چی بگه.. این چیزاست که تفاوت رو مشخص میکنه

:thumbsdow:thumbsdow

Hamed-M1
25-04-2015, 20:59
دگست عزیز فرهنگ امریکا با اینجا فرق داره. شما mtv اوارد ندیدی. سر صحنه برنامه زنده دارن شوخی جنسی میکنن. جاستین بیبر اونجاست بعد مجری میگه اونجای جاستین از دختره گشاد تره. خب من چی بگم الان. شما اونجا رو با اینجا مقایسه میکنی؟ انتظار داری تو جشنواره فیلم رشد از این کارا بکنن؟

mjorh
25-04-2015, 20:59
من برای جامعه پزشکی و پزشکان این مرز و بوم احترام خاصی قایل هستم.
چیزی که هست و واقعیت داره اینه که اگه بفهمن پزشکی تا بتونن تیغت میزنن. اصلا پزشک بودن شبیه ننگ هست. و اینکه پزشکان چه سختی ها و چه مشکلاتی رو کشیدند.

درضمن سریال مدیری سریال بشدت افت کرده و سطح پایینی بود به طور مثال تنها کسی که بسیار از همه ی بازیگران بهتر بود نقش جواد رضویان بود که او هم دکتر نبود.
اما در مورد انتقاد به پزشکان. در جامعه ما هر چی هست رو سر پزشک بدبخت خراب میشه. من پزشک میشناسم از صبح 5 صبح تا 12 شب بیماران واسش صف کشیدن. میخوام بدونم یه کارمند ساده مثلا یه کارمند بانک حاضره از 5 تا 12 ارباب رجوع داشته باشه؟ اونم به صورت صفی که پایان نداره. حتی اگر پول خیلی خوبی بهش بدهند.
حالا چیزی که این وسطه ما میگیم اشکال نداره فیلم در مورد جامعه پز‌شکی باشه و طنز هم باشه اما ایا بعضی مسایل مسخره کردن پزشک و سیستم بهداشت کشور نبود؟ به طور مثال جواب سوال من رو بدید کدوم بیمارستان روی هوا ساخته میشه و یه سری ادم که اصلا مدرک ندارند جمع میشن و طبابت میکنن؟ ایا مدیری مسوولی وجود نداره؟ کدوم سرپرستار (خواهر هومن) اینقدر خنگه؟ حالا درسته بقیه افراد مدرک درستی نداشتند اما اینها رو چی میگید؟
در ضمن من موندم شما چطور به این شایعات که در خبرگزاری های دروغ پراکنی پخش میشه اعتماد میکنید؟ دکتر کاملا شفاف در مورد حقوق پزشکان توضیح دادند.
درثانی اگه کارهای مهران مدیری اینقدر عالیه پس چرا فیلم های شبکه نمایش خانگی اش فروش چندانی نداره؟ من فیلم قهوه تلخ رو چند قسمت رو دیدم دیگه ادامه ندادم.
تمام فیلم های دیگه ای هم که تولید کرد به جز شوخی کردم ندیدم. تمام فیلم های که در تلویزیون پخش شده رو دیدم.

باز هم میگم ژانر "طنز"! خواهشا مطالعه بفرمایید. متاسفانه جامعه ما ...حتی جامعه پزشکی تحصیل کرده هیچی از این ژانر نمیدونن ....

بحث سره کیفیت کار نیست ، من خودم صفحات قبلی به کیفیت کار ایراد گرفتم. سایر موارد هم آف تاپیک هست.

amirtehrani93
25-04-2015, 21:30
مساله روبرو کردن مردم با پزشکان هست نه تمسخر. کار مهران مدیری تمسخر هست ولی این سریال فقط بخشی از یک فرآیند طولانی و تدریجی برای درگیر کردن اقشار جامعه باهم هست. منفعتش هم مشخصه برای چه کسایی و با چه هدفی خواهد بود. مطمعن باشین بعد از پزشکا هم نوبت به وکلا و مهندسا و معلما و ... میرسه.
شما برین توی گوگل سرچ کنین درآمد پزشکان ایرانی، خبرگزاری فارس نوشته متوسط درآمد پزشکان ایران 7 برابر آمریکاست.
تسنیم نوشته متوسط درآمد پزشکان متخصص ایرانی سالانه 418هزار دلار هست. یعنی سالانه چیزی حدود 50 هزار میلیارد تومن فقط متخصصین درآمدشونه. خب از کجا میاد همچین پولی؟ دولت پرداخت میکنه یا مردم همچین پولی داشتن و خودشون خبر نداشتن؟ یعنی هر ایرانی ماهانه 55 هراز تومن به متخصصین پرداخت کنه بازم این مبلغ جور نمیشه. کل درآمد پزشکان و پرستاران و ماماها و داروسازان و دندانپزشکان رو باهم جمع کنین بازم به این مبلغ نمیرسه.
نمیانده مجلس میاد میگه متوسط جراح ها چند صد میلیوت تومن درآمد دارن به خدا شهرما از 20 تا جراحش فقط 15 نفر علی الاطلاق شاغل هستن بقیه نه مطب دارن نه بیمارستان هستن. در کل هم فقط دوتا جراح شاغل واقعی هستن و هر هفته بالای دوبار جراحی دارن...
یارو اومده داره میگه جراحی قلب ماهانه متوسط 500 میلیون تومن درآمد داره ولی از تیر ماه سال 92 تا آبان سال 93 در کل کشور فقط 2 نفر برای شرکت در دوره فوق تخصصی جراحی قلب ثبت نام کردن. در حالی که هر متخصص جراح که بخواد میتونه این درخواست رو بده خود شهرما فقط 5 نفر بورد جراحی داریم که یا بدون مطبن یا مطبشون تا الان هیچ فعالیتی نداشته... اگه این رشته ها واقعا درآمد داشتن وضعیت اینطوری نبود که....
دوستان گفتنی هارو گفتن فقط یه مساله
418000*3400=1.421.200.000!!!!!!!!!!!!
چجوری جمعش کردید شد 50هزار میلیارد؟؟؟؟
معلومه شما اصلا رو حرفایی که میزنید فکر نمیکنید و همینجوری یه چیزی میگید تا فقط حرفای خودتونو به کرسی بنشونید:n13:

amirtehrani93
25-04-2015, 21:38
هنوز هم هیچ سریالی نتونسته به فروش قهوه تلخ برسه و قهوه تلخ فروش باورنکردنی داشت
تا حالا چندین بار در مورد کیفیت قهوه تلخ بحث شده مطمئننا اگه میذاشتن تموم بشه بهترین کار مدیری میشد
تاپیک سریالش تو همین سایت هم با اختلاف دوبرابر هم در تعداد پست هم تعداد مشاهده شدن تاپیک از سریال های دیگعه بالاتره
غیر از شوخی کردم مهران مدیری فقط ویلای من ساخته
یجوری میگید بقیه شو ندیدم انگار 100 تا سریال تو شبکه نمایش خانگی ساخته:n04:

vahidgame
25-04-2015, 21:40
هنری که توش سانسور باشه دیگه کم کم از ماهیت هنر دور میشه!
برام جالبه اگه بر فرض محال کلا همچین مسائلی وجود نداشت چه طنزهایی ساخته میشد
چون اون موقع دیگه هنرمند از تمام هنرش استفاده می کرد و شاید میشد یکمی با نمونه های خارجی مقایسه کرد

حالا میگیم مسائل سیاسی که کلا توی هیچ بعدی نمیشه بهش پرداخت و اون بحثش جداست
ولی توی زمینه های دیگه واقعا مسخره ست بازنویسی و سانسور وجود داشته باشه
یعنی الان طرف مجبوره دائما سریال رو تغییر بده که در نهایت یه سری ها راضی بشن و مهم نیست که هدف هنرمند از طنز چی بوده!
این واقعا اسمش میشه هنر؟!

الان طنزهایی که میشه ساخت بیشتر در مورد دارا و ندار به خصوص همون اون قسمت ندارها ست
چون میشه خیلی طنزها ازش ساخت و کسی هم صداش درنیاد!

cerita
25-04-2015, 23:16
دوست عزیز پست رو که پاک میکنی دلیلشم بنویس

از پنلت سو استفاده نکن

این همه اینجا بحث کردن فقط زورت به من رسید؟

hp722
25-04-2015, 23:23
اینجا نه کمپین تبلیغاتی هست که اکیپ بر علیه شخص یا اشخاصی خاص درنظر گرفته بشه نه مکانی برای توهین به رشته ی تحصیلی دیگران.تایپیک درمورد یه سریال تلویزیونیه و نام تالار هم هنر هفتمه نه مسائل حاشیه ای

هزاران بار گفته شده به عقاید همدیگه احترام بذاریم و انتقادات همراه با احترام متقابل باشه

farshad0123
28-04-2015, 04:06
واقعا خنده دار ترین نقشو جواد رضویان بازی میکنه اصلا بمب خنده ست تو سریال من هر وقت میبینمش روده بر میشم از خنده:n08:
جواد رضویان بهتر از همشون بازی میکنه بقیه هم خوبن فقط مهران مدیری خوب بازی نمیکنه چون خیلی جدی صحبت میکنه

استاد شیفو
01-05-2015, 11:43
دکور بیمارستان حاشیه تخریب شد! +عکس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](817).JPG

به نام حضرت حق؛ بیمارستان حاشیه در حال تخریب است فقط دلمان به این خوش است که در فصل بعدى بتوانیم کنار شما نازنینان باشیم. یه خداقوت اساسى خدمت برادران مفاخرى، اقا رضا: طراح دکور و اقا مرتضى: سازنده دکور و بقیهء همکارانشون که بى نهایت براى این دکور زحمت کشیدند، به زودى شاهد هنرنمائى برادران مفاخرى در فصل جدید خواهیم بود. این رفیق عزیزم هم محمود اقاى خرسند صدابردار در حاشیه هستند. خدا به هممون قوت بده تا بتونیم گوشه اى از لطف و عنایت شما عزیزان رو جبران کنیم.دعامون کنید.یاحق سریال درحاشیه به کارگردانی مهران مدیری که قرار بود در ۹۰ قسمت از شبکه سوم سیما پخش شود، پس از انتقادهای جامعه پزشکی در پایان قسمت ۲۷ متوقف شد. طبق اخبار منتشر شده قرار است فصل دوم این مجموعه در ماه مبارک رمضان و در لوکیشن زندان فیلمبرداری شود. 207

----------------

اینطور که معلوم هست . فصل دوم در رابطه با به زندان افتادن دکتر کاشف ، زه تاب و دکتر عشقی و دکتر صحرایی است .

فصل سوم و اخر هم درباره ترک اعتیاد و مواد مخدر هست .

amirtehrani93
03-05-2015, 15:00
طراحی سایت به گزارش بولتن نیوز، عارف لرستانی بازیگر تلویزیون روز گذشته شنبه ۱۲ اردیبهشت در برنامه «گلخانه» شبکه سه حاضر شد و به گفتگو با مسعود روشن پژوه و شاهین جمشیدی پرداخت.

وی در بخشی از این گفتگو درباره پدرش سخن گفت و در حالی که بیان می کرد نمی داند او اکنون برنامه را می بیند یا خیر به توصیفش پرداخت. او تأکید می کرد آدم خودشیفته ای نیست و هیچوقت زمانی که قرار است به برنامه ای در تلویزیون برود، برای همه پیامک نمی فرستد که مرا ببینید!

پس از پخش یک میان برنامه، جمشیدی از تماس پدر لرستانی در این فاصله با وی خبر داد و اعلام کرد قرار شده گفتگوی تلفنی نیز با او داشته باشند.

سپس لرستانی درباره مهران مدیری گفت: در کار تازه مدیری با او همکاری خواهم کرد. این کار ربطی به «در حاشیه» ندارد و در مرحله پیش تولید قرار دارد. البته پیش تولید فصل ۲ «در حاشیه» نیز آغاز شده است.

در ادامه جمشیدی از پرسش درباره کار جدید مهران مدیری پرهیز و اعلام کرد گویا قرار نیست فعلا این کار رسانه ای شود. لرستانی نیز این موضوع را تأیید کرد و درباره آخرین تجربه همکاری اش با مدیری گفت: دست دکترها درد نکند. به خاطر صبرشان، به خاطر اینکه اصلا نگفتند می خواهند تحصن کنند.

وی همچنین مدیری را کارگردانی توصیف کرد که همیشه چیز نویی برای گفتن دارد.

این نخستین بار بود که خبر کار تازه ای از مدیری در رسانه مطرح می شد و مشخص نیست او پس از وادار شدن به ناتمام گذاشتن و فصل بندی «در حاشیه» سراغ تولید چه کار دیگری رفته است.
---------------------------
فعلا هیچی نمیشه گفت فقط صبر میکنیم...:n19:

L.utus
03-05-2015, 20:39
طراحی سایت به گزارش بولتن نیوز، عارف لرستانی بازیگر تلویزیون روز گذشته شنبه ۱۲ اردیبهشت در برنامه «گلخانه» شبکه سه حاضر شد و به گفتگو با مسعود روشن پژوه و شاهین جمشیدی پرداخت.

وی در بخشی از این گفتگو درباره پدرش سخن گفت و در حالی که بیان می کرد نمی داند او اکنون برنامه را می بیند یا خیر به توصیفش پرداخت. او تأکید می کرد آدم خودشیفته ای نیست و هیچوقت زمانی که قرار است به برنامه ای در تلویزیون برود، برای همه پیامک نمی فرستد که مرا ببینید!

پس از پخش یک میان برنامه، جمشیدی از تماس پدر لرستانی در این فاصله با وی خبر داد و اعلام کرد قرار شده گفتگوی تلفنی نیز با او داشته باشند.

سپس لرستانی درباره مهران مدیری گفت: در کار تازه مدیری با او همکاری خواهم کرد. این کار ربطی به «در حاشیه» ندارد و در مرحله پیش تولید قرار دارد. البته پیش تولید فصل ۲ «در حاشیه» نیز آغاز شده است.

در ادامه جمشیدی از پرسش درباره کار جدید مهران مدیری پرهیز و اعلام کرد گویا قرار نیست فعلا این کار رسانه ای شود. لرستانی نیز این موضوع را تأیید کرد و درباره آخرین تجربه همکاری اش با مدیری گفت: دست دکترها درد نکند. به خاطر صبرشان، به خاطر اینکه اصلا نگفتند می خواهند تحصن کنند.

وی همچنین مدیری را کارگردانی توصیف کرد که همیشه چیز نویی برای گفتن دارد.

این نخستین بار بود که خبر کار تازه ای از مدیری در رسانه مطرح می شد و مشخص نیست او پس از وادار شدن به ناتمام گذاشتن و فصل بندی «در حاشیه» سراغ تولید چه کار دیگری رفته است.
---------------------------
فعلا هیچی نمیشه گفت فقط صبر میکنیم...:n19:

کار جدیدش چیه؟
از تلویزیون پخش میشه یا شبکه نمایش خانگی؟

amirtehrani93
03-05-2015, 21:35
کار جدیدش چیه؟
از تلویزیون پخش میشه یا شبکه نمایش خانگی؟

فعلا هیچ چیزی معلوم نیست و هیچ خبری هم بیرون نیومده فقط همین حرف عارف لرستانی
خبری اومد حتما رو سایت میذاریم:n06:

amirtehrani93
18-05-2015, 19:59
گریم جدید بازیگران «در حاشیه»

s.k.y
19-05-2015, 07:53
زود عکس رو پاک کن نکنه یکدفعه زندانیان سراسر ایران تجمع اعتراضی کنند:n02:

nar nia
01-06-2015, 18:11
«در حاشیه» نیمه رمضان کلید می‌خورد

غلامرضا میرحسینی مدیر شبکه سه سیما درباره وضعیت سریال «در حاشیه» توضیح داد: تا به امروز سوژه‌هایی که قرار است به آنها در سریال پرداخته شود، استخراج شده و نویسندگان نگارش متن را آغاز کرده‌اند.

مدیر شبکه سه سیما از کلید خوردن بخش جدید سریال «در حاشیه» با به حدنصاب رسیدن قسمت‌های فیلمنامه در نیمه ماه مبارک رمضان خبر داد.
غلامرضا میرحسینی مدیر شبکه سه سیما درباره وضعیت سریال «در حاشیه» توضیح داد: تا به امروز سوژه‌هایی که قرار است به آنها در سریال پرداخته شود، استخراج شده و نویسندگان نگارش متن را آغاز کرده‌اند.
وی افزود: گروه نویسندگان کار را ادامه می‌دهند تا به تعداد معینی متن مصوب برسیم و کار را کلید بزنیم. فکر می‌کنم در اواسط ماه مبارک رمضان فاز دوم مجموعه «در حاشیه» کلید بخورد.
مدیر شبکه سه همچنین درباره خبری که عارف لرستانی در برنامه «گلخانه» مبنی بر پیش تولید اثر دیگری از مهران مدیری داده بود نیز گفت: این موضوع را از خود آقای لرستانی پیگیری کنید.
میرحسینی در پایان اعلام کرد: طبق صحبتی که با مهران مدیری داشتیم، او فاز دوم مجموعه «در حاشیه» را برای شبکه سه می‌سازد و ما زمانی که ۱۰ قسمت متن آماده داشته باشیم، کار را کلید می‌زنیم.
به گفته وی، قرار نیست فاز دوم سریال در زندان بگذرد.
مهر

amirtehrani93
06-06-2015, 11:35
معاون فرهنگی قوه قضاییه از رایزنی این معاونت و سازمان زندان ها با مسئولان و مدیران سیما در ارتباط با تولید و پخش فصل دوم مجموعه طنز «درحاشیه» که به مسایل و مشکلات زندانیان و زندان ها اختصاص دارد، خبر داد. طراحی سایت به گزارش پارسینه، حجت الاسلام و المسلمین هادی صادقی در پاسخ به این سئوال که گفته می شود قرار است فصل دوم مجموعه طنز «در حاشیه» به مسایل و مشکلات زندان ها و زندانبان ها بپردازد و آیا دستگاه قضایی برای پیشگیری از بوجود آمدن حواشی و مشکلاتی مانند حواشی فصل نخست این سریال، به عوامل آن مذاکره یا رایزنی کرده است یا خیر؟ اظهار کرد: در این ارتباط با مدیران سیما رایزنی هایی انجام شده است تا وقتی وارد موضوع می شوند، کار به نحوی از آب دربیاید که اگر هم طنزی صورت می گیرد، آموزنده باشد و طوری نباشد که همه حریم ها شکسته شود.

این مقام مسئول در دستگاه قضایی افزود: مسایل مربوط به زندان، زندانی و زندانبانی نباید به گونه ای به طنز کشیده شود که شاهد ریختن حرمت برخی امور یا قبح زندان باشیم. در این خصوص رایزنی هایی شده است اما هنوز از نتیجه نهایی و اینکه چه تصمیمی گرفتند اطلاعی ندارم. معاونت فرهنگی قوه قضاییه و ریاست سازمان زندان ها با آقایان رایزنی هایی کردند اما از نتیجه نهایی اطلاع ندارم؛ البته ممکن است به پیشرفت هایی هم رسیده باشند اما به کجا رسیدند، اطلاع ندارم.

صادقی در پاسخ به این سئوال که آیا معاونت فرهنگی قوه قضاییه به صورت مستقیم با عوامل تولید فیلم از جمله کارگردان و تهیه کننده این مجموعه نیز رایزنی هایی داشته است یا خیر؟ گفت: به صورت مستقیم با عوامل تولید فیلم ارتباط نداشتیم و با مسئولان سازمان صدا و سیما صحبت کردیم.

معاون فرهنگی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که آیا موفق به تماشای فصل نخست این مجموعه شده ؟ و اینکه نوع طنز فصل نخست را می پسندند یا خیر گفت: بخش هایی از فصل نخست را مشاهده کردم. طنز را قبول دارم و معتقدم باید وارد مقولات مختلف شود. طنز یک نقد اجتماعی است و بزرگنمایی موجود در آن موجب می شود، به مشکلات توجه ویژه شود و به تدریج مسئولان به فکر اصلاح بیافتند. این مساله خوب است اما به شرط آنکه یک سویه نگری و کوبیدن یک قشر در آن نباشد. یعنی این طور نباشد که کلیت یک قشر اعم از پزشکان، پرستاران، وکلا و سایر اقشار به تمامه زیر سئوال برود.

وی تاکید کرد: در طنز اغراق وجود دارد اما نباید آن قدر زیاد باشد که همه چیز یک قشر را زیر سئوال ببرد زیرا خود این مساله خلاف اخلاق، شرع و قانون است. وقتی اهانتی به جمع یا قشری از اقشار اجتماعی شود آنها حق دارند واکنش نشان دهند. ضمن اینکه ورود طنز به حیطه های مختلف را قبول دارم اما معتقدم باید به شکل معتدل وارد شد و انصاف را رعایت کرد و طوری نشود که کلیت حیثیت یک قشر زیر سئوال برود.

معاون فرهنگی رییس قوه قضاییه اضافه کرد: دستگاه قضایی از نقد منصفانه حمایت می کند و مسئولان سازمان صدا و سیما و عوامل تولید فیلم هر مقدار که بخواهند می توانند از این کمک ها و حمایت های قوه قضاییه استفاده کنند.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا قبل از پخش فصل دوم، معاونت فرهنگی قوه قضاییه یا سازمان زندان ها، اثر تولید شده را بازبینی می کند یا خیر افزود: برای اینکه مشکلات «در حاشیه» اول پیش نیاید باید قبل از پخش، کار بازبینی شود اما این کافی نیست یعنی باید در تمام مراحل تولید مشورت کنند نه اینکه وقتی کار تمام می شود و قرار است پخش شود، جلویش را بگیرند زیرا این کار هدر رفتن سرمایه ملی است بنابراین باید از ابتدای تدوین سناریو تا مراحل پیش تولید و تولید، همکاری خوبی وجود داشته باشد تا اثر ارزشمند و فاخری تولید شود.

صادقی یادآور شد: معاونت فرهنگی قوه قضاییه با همکاری سازمان زندان ها، مرکز رسانه و روابط عمومی، دستورالعملی را آماده کرده که برنامه سازان می توانند طبق این دستورالعمل به تولید آثار مرتبط با دستگاه قضایی بپردازند.
سوژه بعدی لطفا...!!!:n15:

Hamed-M1
06-06-2015, 11:54
نوشته نه تنها چار بازبینی باید انجام شود بلکه در تمام مراحل تولید برنامه باید اصلاحات و مشورت ها صورت گیرد
هیچی دیگه
در حاشیه فصل دو
زمان 30 دقیقه
5 دقیقه اول تیتراژ
20 دقیقه پشت صحنه
10 دقیقه پیام بازرگانی
5 دقیقه تیتراژ اخر

amirtehrani93
22-12-2015, 14:38
تیزر سریال درحاشیه2 : برای دانلود کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%84+%D8%AF%D8%B1+%D8%AD%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%87+ .mov)
تیزر فصل دوم به نظر جالب میاد حالا باید صبر کنیم ببینیم چی میشه
خلاصه داستان فصل 2 هم زندانی شدن دکتر قلابی های فصل اوله
و اینکه زندانیا دکتر صحرایی متخصص سلول های بینابینی(سیامک انصاری) با تیمور بینابینی(خلافکار بزرگ ) اشتباه میگیرن
به نظرم بهترین سوژه همین اشتباه باشه
گالری تصاویر برای دانلود تمامی تصاویر با کیفیت بالا کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم چندتا عکس از پشت صحنه برای دیدن همه تصاویر از لینک بالا استفاده کنید

kenzu
22-12-2015, 16:30
ویتامین مه:n02:

amirtehrani93
30-12-2015, 19:11

زمان پخش سریال طنز درحاشیه 2 : از شنبه 12 دی ساعت 20:45

rezza24
02-01-2016, 14:17
قسمت اول سری جدید در حاشیه امشب ساعت 22:45

Gregar
02-01-2016, 14:37
متاسفانه خود مهران مدیری نیست تو این سری که نصف جذابیت سریال رو میبره به نظرم . حیف شد . این داستان زندان پتانسیل خوبی داره . امیدوارم کار خوبی از اب در بیاد .

amirtehrani93
02-01-2016, 15:00
قسمت اول سری جدید در حاشیه امشب ساعت 22:45

گمراه میکنی؟؟؟؟ بدهم بلدالملک ..... :n02:
قسمت اول درحاشیه 2 امشب 20:45
به شدت منتظر قسمت اولم:n19:

Reza31001
02-01-2016, 16:02
گرچه از امثال کیمیا و معمای شاه قطعا بهتره ولی بعید میدونم چیز دندون گیری در بیاد
از طرفدارهای مدیری بودم و هستم ولی از ویلای من به این طرف هیچ کدوم ار کارهاش جالب نبوده (البته عطسه رو ندیدم ولی فکر نکنم چیزی رو از دست داده باشم!)

NEED FOR PC
02-01-2016, 16:15
متاسفانه خود مهران مدیری نیست تو این سری که نصف جذابیت سریال رو میبره به نظرم . حیف شد . این داستان زندان پتانسیل خوبی داره . امیدوارم کار خوبی از اب در بیاد .

ععع ؟ واقعا ؟
مطمئن هستین شما ؟:n28:

ghassam2
02-01-2016, 16:50
گرچه از امثال کیمیا و معمای شاه قطعا بهتره ولی بعید میدونم چیز دندون گیری در بیاد
از طرفدارهای مدیری بودم و هستم ولی از ویلای من به این طرف هیچ کدوم ار کارهاش جالب نبوده (البته عطسه رو ندیدم ولی فکر نکنم چیزی رو از دست داده باشم!)

بشدت موافقم مگه اینکه فضای زندان بتونه موقعیت ایجاد کنه اونم شاید دو سه قسمت جواب بده..

استاد شیفو
02-01-2016, 17:27
ایندفعه نوبت زندانیا هاست به فیلم اعتراض کنن !!!!!!!! خودتونو نشون بدید ..:n02:

EHSANRF
02-01-2016, 17:53
نوبت موضع گیری قوه قضاییه و سازمان زندان ها خواهد رسید :/
به مدیری بعد از برره خیلی سخت میگیرن ( اینو مد نظرتون باشه ) وگرنه بهترین کارها رو میتونه بسازه
اون تیکه قسمت اختلاص (عطسه) رو دیدین؟ واقعا چیا میگفت!؟
به نظر من چون توی برره خیلی با سیاست بازی کرد محدودش کردن و نمیذارن نزدیک به خط قرمزها بشه

albertxx
02-01-2016, 18:36
نمیدونم چرا اینقدر به مدیری گیر میدن...
بخیه هم نکشیده بیچاره..

به هر حال امیدوارم این سریالم مثل سری اول با مشکل رو به رو نشه...
حقیقت تلخ نمیدونم چرا اینقدر به بعضیا بر میخوره

Sent from my D6502 using Tapatalk

jahangir1400
02-01-2016, 18:41
صحنه های آشنایی در تیزر هست که ظاهرا از سوژه فیلم Prison Break یعنی فرار کردن از زندان هم در داستان الهام گرفته شده! (حفاری زمین و کار توی کارگاه)، اگه حدسم درست باشه میتونه جالب باشه!

استاد شیفو
02-01-2016, 18:53
ولی یه نکته اگر مدیری در کشوری دیگری بود و دست و بالش باز بود خدا میدونست چه کار هایی میتونست درست کنه که جهانی بشه :n02:

saeed sx
02-01-2016, 19:04
هر چی باشه از این کیمیای لعنتی بهتره همش جنگ و خونریزی اعصاب آدم خورد میشه

amirtehrani93
02-01-2016, 19:09
صحنه های آشنایی در تیزر هست که ظاهرا از سوژه فیلم Prison Break یعنی فرار کردن از زندان هم در داستان الهام گرفته شده! (حفاری زمین و کار توی کارگاه)، اگه حدسم درست باشه میتونه جالب باشه!

یه سکانسم دور مهران غفوریان جمع شدن دراز کشوندنش رو میز جورابشم نصفه دراومده
شبیه سکانسیه که مایکل و بردن انگشت پاشو قطع کنن
(شایدم اون سکانس نباشه من با دیدنش همچین حسی بهم دست داد : دی)
تیزر امیدوارکنندست امیدوارم کار خوبی باشه
مخصوصا تصویربرداری انگار خیلی پیشرفت کرده
من عاشق اون سکانسم میگه زندانیا بیرون دوربین از بالا میاد پایین:n19:
فقط خداکنه مثل فصل اول دچار سانسور شدید نشه
خیلی بده فصل اول دچار سانسور شدید شد هیشکی قبول نکرد حتی تهیه کننده
بازیگرایی که تو تیتراژ بود تو سریال اصلا نبودن مدیر شبکه مصاحبه کرد قراره فصل 2 بیان بخاطر همین اسمشون تو تیتراژه!
در صورتی که الان تو فصل 2 هم اون بازیگرا نیستن!!!!!
فقط اشاره مستقیم خود مهران در نقش دکتر کاشف که گفت مطب دادم بازنویسی کنن ببخشید بازسازی!!!!:n09:

jahangir1400
02-01-2016, 19:26
یه سکانسم دور مهران غفوریان جمع شدن دراز کشوندنش رو میز جورابشم نصفه دراومده
شبیه سکانسیه که مایکل و بردن انگشت پاشو قطع کنن
(شایدم اون سکانس نباشه من با دیدنش همچین حسی بهم دست داد : دی)

به اینجاش دقت نکرده بودم! البته زیاد شبیه نیست ولی بعید هم نیست!

عاشق اون سکانسم میگه زندانیا بیرون دوربین از بالا میاد پایین:n19:

آره مشخص شد لوکیشن زندان توی سوله ساخته شده :n02:

Iloveu-ALL
02-01-2016, 21:31
موقع داستان خوندن اون زندانی که سمت راست سیامک انصاری نشسته بود چقدر شبیه کریستین بیل بود (قیافه + ریش) :n02:

Rhodes
02-01-2016, 22:04
موقع داستان خوندن اون زندانی که سمت راست سیامک انصاری نشسته بود چقدر شبیه کریستین بیل بود (قیافه + ریش) :n02:

دقيقا منم با ديدنش چون كه شبيه كريستين بيل بود يه جورايي ازش خوشم اومد.

Sent from my iPad using Tapatalk

استاد شیفو
02-01-2016, 22:42
این قسمتش خیلی خوب بود . از در حاشیه که به نظرم بهتر میومد .

پشت صحنه خیلی جذاب هست .

فیلم بدون مهران غفوریان هیچ چی نداره :n02:

ghassam2
03-01-2016, 09:57
معمولی بود ...چیز خاصی هم نداشت .... بنظرم امیدی بهش نیست ....

abdolahe
03-01-2016, 10:37
به نظر من مهران مدیری خیلی وقت قبل! توی اوج باید خداحافظی میکرد
شروع در حاشیه دو خیلی بد بود (به نظر من ، امیدوارم دوستان خوششون اومده باشه )

amirtehrani93
03-01-2016, 17:56
بچه ها بی لطفی نکنید برای قسمت اول خیلی خوب بود
همینجوری پیش بره عالیه
یه سریا میگن آس سریال بداهیاته مهران غفوریان و جواد رضویانه در صورتی که اینارو کارگردان هدایت میکنه
دقیقا الان همین دو بازییگر همزمان با درحاشیه اومدن برنامه سه شو ولی تا الان هیچ جذابیتی نداشتن
(بخاطر همین فصل 2 درحاشیه 24 یا 25 قسمته)

Milad4171
03-01-2016, 18:51
به نظر من باید فرصت داده بشه.
تا الان هیچ کدوم از سریال ها مثل پاروچین نبوده . اما امیدوارم درحاشیه بتونه حداقل به پاورچین نزدیک بشه .
قیمت اول بد نبود امیدواریم قسمت های بعدی بهتر باشه .

Greedy
03-01-2016, 21:26
افتضاح و مسخره. یعنی هر چقدر منتظر میشینی یه صحنه خندت بگیره دریغ...
تو یه تاپیک دیگه هم گفتم مهران مدیری وقتی زد تو کار شبکه خانگی سقوطی با شیب تند داشت . کار اخرش عطسه که دیگه اینقدر مسخره بود تو جمع خانوادگی میذاشتیم که مثلا بخندیم وسطش همه میگفتن قطعش کن ! در حاشیه 2 هم تو همین دو قسمت همون حرکات تکراری مهران غفوریان که چشماشو کج و معوج میکنه و به شدت خز شده دیگه و واس ماس گفتنای رضویان ...
یعنی مدیری از یه نابغه تو سریال سازی طنز به چه وضعیتی رسید . کاش مثه رضا عطاران که بعد مشکلاتی که با صدا و سیما پیدا کرد و تو اوج رفت و بعدشم دیگه سریال نساخت مدیری هم دیگه سریالی نمیساخت تا خودش اینقدر خراب نکنه . جالب اینجاست صبح ها ساعت 11 مرد هزار چهره رو میده با اینکه دو بار قبلا دیدی بازم میبینی کلی خندت میگیره یا سریالای رضا عطاران مثه خانه به دوش و متهم گریخت و ترش و شیرین دفعه 7-8 باشه تکرارشو میبینم بازم از خنده روده بر میشن همه .
خلاصه ترجیح میدم به جای این در حاشیه 1و2 و ... همون شب های برره و پاورچین و نقطه چین و ... پخش کنن

hp722
03-01-2016, 21:31
افتضاح و مسخره. یعنی هر چقدر منتظر میشینی یه صحنه خندت بگیره دریغ...
تو یه تاپیک دیگه هم گفتم مهران مدیری وقتی زد تو کار شبکه خانگی سقوطی با شیب تند داشت . کار اخرش عطسه که دیگه اینقدر مسخره بود تو جمع خانوادگی میذاشتیم که مثلا بخندیم وسطش همه میگفتن قطعش کن ! در حاشیه 2 هم تو همین دو قسمت همون حرکات تکراری مهران غفوریان که چشماشو کج و معوج میکنه و به شدت خز شده دیگه و واس ماس گفتنای رضویان ...
یعنی مدیری از یه نابغه تو سریال سازی طنز به چه وضعیتی رسید . کاش مثه رضا عطاران که بعد مشکلاتی که با صدا و سیما پیدا کرد و تو اوج رفت و بعدشم دیگه سریال نساخت مدیری هم دیگه سریالی نمیساخت تا خودش اینقدر خراب نکنه . جالب اینجاست صبح ها ساعت 11 مرد هزار چهره رو میده با اینکه دو بار قبلا دیدی بازم میبینی کلی خندت میگیره یا سریالای رضا عطاران مثه خانه به دوش و متهم گریخت و ترش و شیرین دفعه 7-8 باشه تکرارشو میبینم بازم از خنده روده بر میشن همه .
خلاصه ترجیح میدم به جای این در حاشیه 1و2 و ... همون شب های برره و پاورچین و نقطه چین و ... پخش کنن

سریال متهم گریخت عالی بود واقعا عالی بود.مرد هزار چهره ام خیلی خوب بود ولی بله قبول دارم مهران مدیری سابق نیست و به شخصه خیلی وقته دیگه کاراش رو دنبال نمیکنم

XENON24
03-01-2016, 21:57
قسمت اول بدک نبود،ولی امشب اصلا خوب نبود..مخصوصا این رادش بی مزه...

استاد شیفو
04-01-2016, 09:44
سریال متهم گریخت عالی بود واقعا عالی بود.مرد هزار چهره ام خیلی خوب بود ولی بله قبول دارم مهران مدیری سابق نیست و به شخصه خیلی وقته دیگه کاراش رو دنبال نمیکنم

اتفاقا خیلی خیلی توانایی بالایی داره . اما خودتون هم میدونید که مجبور هست طبق قوانین و خط قرمز های صدا و سیما پیش بره . پس دستش خیلی بستس . با این حال نهایت کاری که تونسته بکنه همینه .

saman123123
04-01-2016, 12:10
اتفاقا خیلی خیلی توانایی بالایی داره . اما خودتون هم میدونید که مجبور هست طبق قوانین و خط قرمز های صدا و سیما پیش بره . پس دستش خیلی بستس . با این حال نهایت کاری که تونسته بکنه همینه .

این جمله محدودیت هم دیگه واقعا مسخره شده،
مگه قراره بیان شوخی ج*نسی یا سیاسی بذارن تو سریال که میگین دستو پاشن بستس؟
همین مهران مدیری برای همین صدا و سیما با همین محدودیت ها و در همین فضا آثار خیلی ماندگاری رو خلق کرده،
مشکل در باز یا بسته بودن فضا نیست ،مشکل اصلی در کمبود ایده و ضعف در گروه نویسندگی هست که مدیری از وقتی با برادران قاسمخانی قطع همکاری کرده دچارش شده.
بعوان مثال کاملا روشن هست که ایده یک سریال طنز داخل فضایی بسته مثل زندان با بازیگران صرفا مرد،بدون فلش بک به زندگی اونها قبل از به زندان افتادن ،با محدودیت های دینی و فرهنگی جامعه ما کاملا شکست خورده هست.
نمونه این سریال Orange Is the New Black هست که بسیار موفق عمل کرده،اما مسایلی که در در این سریال امکان ورود بهش هست در فرهنگ ما هم هست؟
وقتی هدف ساخت سریال طنز خانوادگی هست باید ایده درست وجود داشته باشه و این ایده توسط نویسندگان توانا بخوبی بسط داده بشه.

استاد شیفو
04-01-2016, 12:54
این جمله محدودیت هم دیگه واقعا مسخره شده،
مگه قراره بیان شوخی ج*نسی یا سیاسی بذارن تو سریال که میگین دستو پاشن بستس؟
همین مهران مدیری برای همین صدا و سیما با همین محدودیت ها و در همین فضا آثار خیلی ماندگاری رو خلق کرده،
مشکل در باز یا بسته بودن فضا نیست ،مشکل اصلی در کمبود ایده و ضعف در گروه نویسندگی هست که مدیری از وقتی با برادران قاسمخانی قطع همکاری کرده دچارش شده.
بعوان مثال کاملا روشن هست که ایده یک سریال طنز داخل فضایی بسته مثل زندان با بازیگران صرفا مرد،بدون فلش بک به زندگی اونها قبل از به زندان افتادن ،با محدودیت های دینی و فرهنگی جامعه ما کاملا شکست خورده هست.
نمونه این سریال Orange Is the New Black هست که بسیار موفق عمل کرده،اما مسایلی که در در این سریال امکان ورود بهش هست در فرهنگ ما هم هست؟
وقتی هدف ساخت سریال طنز خانوادگی هست باید ایده درست وجود داشته باشه و این ایده توسط نویسندگان توانا بخوبی بسط داده بشه.

خیر منظور شوخی جن.سی نیست عزیز .

شما یه لحظه فکر کن که چرا سریال موفقی مثل قهوه تلخ رو نیمه کاره رها کردند ؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا چند قسمت اخر در حاشیه رو کات کردن و خیلی از نقش ها رو حذف کردن ؟

چرا کل سریال در حاشیه رو فیلم نامشو بازبینی کردند ؟؟؟

از پزشک ها تحصیل کرده تر هم داریم ؟ چرا پزشکان که با فرهنگ ترین و متدین ترین مردم هستند دست به اعتراض زدند ؟

چرا ایده در حاشیه 2 رو در مورد زندان ها مطرح کردند ؟ غیر از این بود که سراغ هر موردی میرفتند یه سری خودجوش اعتراض میکردند ؟ زندان تنها موردی بود که احتمال کمی میدادند کسی اعتراض کنه .

خط قرمز هایی هست که اجازه نمیدن مدیری کار خودش ر وبکنه . وگرنه حتی با مهدی ژوله هم می تونست بهترین ها رو خلق کنه .

saman123123
04-01-2016, 13:59
خیر منظور شوخی جن.سی نیست عزیز .

شما یه لحظه فکر کن که چرا سریال موفقی مثل قهوه تلخ رو نیمه کاره رها کردند ؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا چند قسمت اخر در حاشیه رو کات کردن و خیلی از نقش ها رو حذف کردن ؟

چرا کل سریال در حاشیه رو فیلم نامشو بازبینی کردند ؟؟؟

از پزشک ها تحصیل کرده تر هم داریم ؟ چرا پزشکان که با فرهنگ ترین و متدین ترین مردم هستند دست به اعتراض زدند ؟

چرا ایده در حاشیه 2 رو در مورد زندان ها مطرح کردند ؟ غیر از این بود که سراغ هر موردی میرفتند یه سری خودجوش اعتراض میکردند ؟ زندان تنها موردی بود که احتمال کمی میدادند کسی اعتراض کنه .

خط قرمز هایی هست که اجازه نمیدن مدیری کار خودش ر وبکنه . وگرنه حتی با مهدی ژوله هم می تونست بهترین ها رو خلق کنه .

من قهوه تلخ رو دنبال کردم،اون هم از یک جایی به بعد دچار تکرار و درجا زدن شد،
در حاشیه 1بقدری سطحش نازل بود که فکر نمیکنم با حذف چن قسمت آخر چیزی در اصل ماجرا پدید میومد،
من دقیقا اخبار این سریال رو دنبال میکردم،فیلم نامه در حاشیه در اواسط کار دچار بازبینی شد،اونم در حد حذف فقط چن کاراکتر و تعدیل یعضی از دیالوگها !
حالا سوالم از شما اینه که چن قسمت باید از یک سریال پخش بشه که تازه سریال بخواد خودش رو پیدا بکنه!؟
تو همون دیار فرنگ اگه پایلوت یا قسمت اول سریال خوب نباشه و نتونه بیننده قابل توجهی رو جلب کنه ادامه اون کار میره در هاله ای از ابهام ساختش!

در مورد اعتراض!ما کلا دوست داشته باشیم یا نه ،دنبال سوژه ایم،ملت ماجرا جویی هستیم،اینو تاریخ هم بارها اثبات کرده،حالا هر از چن پیدا شدن سوژه جدید همانا و حضور ملت همیشه در صحنه هم همانا!پزشکو مهندسو و بی سوادم نداره!یبار سوژه میشه سینما،یبار میشه انتخابات،یبار میشه از دیوار سفارت بالا رفتن و.......

سوال بعدی اینه که وقتی میبینیم سریالی حالا به هر دلیل نگرفت چه اصراری بر ادامه اون در قالب فصل دوم یا سوم وجود داره؟

بنظر شما مرد هزار چهره یک و دو از لحاظ تندی و درون مایه سیاسی کمتر از درحاشیه بود؟؟چرا اون سریال اینقدر موفق بود که هنوز هم با گذشت این همه سال باز هم قابل احترامه؟
آیا در اون زمان که به اذعان خیلی ها فضای سیاسی و رسانه ای بسته تر از الان بود این محدودیت ها وجود نداشت؟!

ژوله هم نهایت استعدادش رو با صابون مراغه نشون داد تو خنداونه! با تمام احترامی که برای ایشون قایلم بهتر هست که برگردن سراغ همون مجلات طنز!
هنرمند اون کسی هست که در شرایط سخت خلاقیت و هنرش رو نشون بده!
توصیه میکنم استندآپ مازیار جبرانی رو نگاه کنین.

باز هم میگم ایده و فیلم نامه قوی شرط اولیه و مهم در موفقیت یک کار هست که الان خیلی وقت هست که مهران مدیری ایده و داستان قوی نداشته کارهاش که نتیجش هم کاملا مشخصه !با طرح مسایلی مثل حذف چن قسمت یا یک دیالوگ یا محدودیت هم نمیشه بر این واقعیت سرپوش گذاشت.

amirtehrani93
04-01-2016, 14:12
متاسفانه قسدمت دوم بر خلاف تصورم ضعیف بود خیلی هم ضعیف بود
ولی همچنان امیدوارم به ادامه ...

آیا در اون زمان که به اذعان خیلی ها فضای سیاسی و رسانه ای بسته تر از الان بود این محدودیت ها وجود نداشت؟!
دوست عزیز منم اوایل ایطور فکر میکردم که شرایط برای رسانه در دولت جدید بهتر شده
ولی متاسفانه به گفته اکثر هنرمندان ( حتی بازیگران و کارگردان هایی که پشت رئیس جمهور وایستادن) هیچکدام از وضعیت فعلی راضی نیستن
جالبه بدونید اکثرشون معتقدن اون شرایط برای صدا و سیما خیلی بهتر از شرایط فعلیه!
برای مثال محراب قاسمخانی یا خیلیای دیگه که واقعا الان یادم نیست
جدیدا هم جدا شدن مدیران سیما بخاطر شرایط فعلی

من دقیقا اخبار این سریال رو دنبال میکردم،فیلم نامه در حاشیه در اواسط کار دچار بازبینی شد،اونم در حد حذف فقط چن کاراکتر و تعدیل یعضی از دیالوگها !
این سریال کلا دچار بازبینی شد کلا از اول تا آخر
نزدیک دوماه فیلمبرداری متوقف شد
بازنویسی شدید فیلنامه و نظارت شدید نظام پزشکی
حتی تیتراژ سریال هم اگه یادتون باشه بیشتر بازیگرا به کار اضافه نشدن
دلیلش هم گفتن تو فصل دوم اضافه میشن که تیتراژ فصل دوم و بازیگرا کلا عوض شد!
متاسفانه شما دقیقا پیگیر اخبار فصل اول سریال نبودید
+++
به امید سیر صعودی سریال:n12:

smahdis
04-01-2016, 14:13
چه عجب،

انتظار. داشتم الان وارد این تاپیک بشم همه به به و چه چه کرده باشن که آره درشب چقدر خندیدیم، خیلی عالی بود و از این حرفایی که برای سریالهای اخیر مدیری میزنن.

من قبول دارم خندوندن سخته ولی این سریال دیگه اوج بی مزگی هست، اوج اوج اوج بی مزگی. من اگه بازیگر این سریال بودم از شدت شرمندگی سرم رو نمیتونستم بالا بگیرم، اصلا خجالت میکشیدم این نقشای چرت رو بازی کنم،

واقعا بس نیست این چشم قلمبه کردن مهران؟ این مسخره بازیای بسیار خنک جواد؟ اوج بی مزگی و خنکی.

الان باز یکی پیداش میشه میگه نه صبر کنید این اولاشه، خوب میشه. آره خوب میشه قسمت 59 سریال 60 قسمتی خوب میشه (البته نمیدونم چند قسمته)

saman123123
04-01-2016, 14:26
متاسفانه قسدمت دوم بر خلاف تصورم ضعیف بود خیلی هم ضعیف بود
ولی همچنان امیدوارم به ادامه ...

دوست عزیز منم اوایل ایطور فکر میکردم که شرایط برای رسانه در دولت جدید بهتر شده
ولی متاسفانه به گفته اکثر هنرمندان ( حتی بازیگران و کارگردان هایی که پشت رئیس جمهور وایستادن) هیچکدام از وضعیت فعلی راضی نیستن
جالبه بدونید اکثرشون معتقدن اون شرایط برای صدا و سیما خیلی بهتر از شرایط فعلیه!
برای مثال محراب قاسمخانی یا خیلیای دیگه که واقعا الان یادم نیست
جدیدا هم جدا شدن مدیران سیما بخاطر شرایط فعلی

این سریال کلا دچار بازبینی شد کلا از اول تا آخر
نزدیک دوماه فیلمبرداری متوقف شد
بازنویسی شدید فیلنامه و نظارت شدید نظام پزشکی
حتی تیتراژ سریال هم اگه یادتون باشه بیشتر بازیگرا به کار اضافه نشدن
دلیلش هم گفتن تو فصل دوم اضافه میشن که تیتراژ فصل دوم و بازیگرا کلا عوض شد!
متاسفانه شما دقیقا پیگیر اخبار فصل اول سریال نبودید
+++
به امید سیر صعودی سریال:n12:

دولت قبل از دولت قبلترش راضی بودن،الان دولت قبل رو بهتر میدونن،سال بعد.....
رضایت کلا در ایران چیز عجیبیه!

اتفاقا اخبار رو کامل دنبال کردم،اخبار مختلفی مطرح میشد که هم اونچه که شما گفتین درش بود و هم اونی که من اشاره کردم،
از شما هم سوالی دارم:
در ایران چن درصد از کارگردان ها،سیاستمداران و.... اگر ایرادی به کارشون وارد باشه سهم خودشون رو در برزو اون ایراد بر گردن میگیرن؟؟
بنظرم صفر درصد و اگر هم باشه باید در کتاب نوادر ثبت بشه.
هیچ کس نه من و نه شما نمیدونیم دقیقا در مراحل ساخت از پیش تولید گرفته تا تولید و پس از تولید چه اتفاق هایی رقم خورده برای این سریال ولی این رو میدونم که صداقت همیشه زیر خط فقر قرار داره!
بعنوام مثال قلعه نوعی همیشه وقتی به هدفش نمیرسید دست های پشت پرده رو عامل ناکامیش میدونست ،بدون اینکه نقشی برای خودش در این ناکامی قایل باشه!
تا همین الان هم همه منتظرن تا این دستهای پشت پرده افشا بشن!ولی نشدن!

بنظرم اینها همش بهانس!اگر هم درست بود این مطلب مهران مدیری باید اینقدر برای خودش و سابقش ارزش قایل میشد که زیر بار ساخت این سریال با این همه جرح و تعدیل نمیرفت!
جاقو که زیر گلوش نذاشته بودن!

kenzu
04-01-2016, 14:29
مهران غفوریان و جواد رضویان نبودن اصلا کسی نگاه نمیکرد که بخواد دربارش نظر بده . بی مزگی و هدر دادن بودجه تا کجا

EhsanCPU
04-01-2016, 14:58

در حاشیه 2 = مهران غفوریان
مهران غفوریان = در حاشیه 2

Milad4171
04-01-2016, 14:59
به نظر من برنامه ی سه شو خیلی قشنگ تر و جالب تر از در حاشیه در اومده. من یک قسمتش رو دیدم به نظرم جالب بود .

amin_947
04-01-2016, 15:23
من فکر می کنم نویسندگان این سریال دیگه سوژه کافی ندارن و فقط الکی دارن وقت برنامه رو زیاد می کنن.
نمونه اش اون سکانسی که سیامک انصاری داشت واسه دو تا زندانی دیگه کتاب قصه می خوند. عملا این سکانس باید در حد 10 ثانیه می بود اما واقعا موندم چرا اینقدر این سکانس طولانی ضبط شده بود!!!

NEED FOR PC
04-01-2016, 15:30
مهران مدیری رو درک میکنم،با فشار هایی ک روشه :/

چرا کسی نمیاد این آشغال دونی رو از کره زمین محو کنه :n37:

استاد شیفو
04-01-2016, 22:36
خب ، قسمت سوم هم پخش شد .

به نظر من تو این بیابون صدا و سیما همین هم غنیمتی هست .

مهران غفوریان یک طرف کل سریال یک طرف . :n02:

arming900
05-01-2016, 14:42
اصلی ترین چیز توی فیلم داستان و موضوع شه که نداشته باشه اصلا دیدن نداره حالا میخواد بهترین بازیگران دنیا هم توش باشن

اصلا حرف زدن رضویان و رادش خیلی رو مخه مخصوصا رضویان لوس

شب های برره کجایی:n28:

L.utus
05-01-2016, 18:48
نمی دونم چرا کارهای اخیر مدیری هیچکدوم حتی نزدیک به کارهایی مثل پاورچین و نقطه چین و مرد هزارچهره هم نمیشه
یا مدیری سنش رفته بالاتر و انرژی و ایده های جوانی رو نداره یا به خاطر نویسنده هاشه
اون سریال ها آدم هر 10 ثانیه قهقهه میزد
این سریال دراوج بی مزگی قرارداره
ادا اطوارای غفوریان و رضویان که طنز سریال روی اونها بنا شده هیچ حذابیتی ندارن و کاملا لوس و بی مزه شدن

smahdis
05-01-2016, 18:52
من فکر می کنم نویسندگان این سریال دیگه سوژه کافی ندارن و فقط الکی دارن وقت برنامه رو زیاد می کنن.
نمونه اش اون سکانسی که سیامک انصاری داشت واسه دو تا زندانی دیگه کتاب قصه می خوند. عملا این سکانس باید در حد 10 ثانیه می بود اما واقعا موندم چرا اینقدر این سکانس طولانی ضبط شده بود!!!

دقیقا همینطوره،

سکانسی که میباید 10 ثانیه باشه، اونقدر طولانی شد که شبکه زدم. با خودم گفتم اینقدر طولانی نشون میده حتما الان یه اتفاقی میفته، نه بابا.

rezza24
05-01-2016, 21:59
خیلی کم مایه و بدون زحمت و فکر ساختن
همه سریال شده حرکات چهره غفوریان و لهجه مضحک رضویان :n41:

sale2000
05-01-2016, 22:29
خود خوشمزه پنداری تا طنز البته دلیل بی مزگی میتونه خیلی بیش از حد آماتور بودن سایر زندانیا هم باشه اگه اونا کاراکتر تو خالی نمی شدن و با وجود عکس العمل های بهتر(که در حقیقت اصلا نیست!) بازی گیراتر می شد. در قیاس بی انصافانه انتظار زیادی دارم شخصا!! بهتره الکی بگیم قسمتای بعد بهتر میشه خلاص شیم:n02:

استاد شیفو
05-01-2016, 22:38
منم واقعا بدم اومد ...حرف های طولانی رضویان حوصلم رو سر برد .

هر چی جلو میره بد تر میشه .

احساس میکنم مدیری این سری رو از سر ناچاری ساخته

hamed29
05-01-2016, 22:53
سر در نمیارم مدیری داره چکار میکنه؛ انگار داره محض خالی نبودن عریضه و صرفاً برای اظهار وجود فیلم میسازه!
کارگردانهای ضعیف تر از مدیری گاهی آثاری بهتر از "در حاشیه" میسازن

k1ozil
05-01-2016, 23:09
سلام
این دو , سه قسمتی که از سری 2 در حاشیه اومده رو کجا میتونم با کیفیت خوب دانلود کنم ؟!!!

Gregar
06-01-2016, 00:35
دیگه طنزشون ته کشیده .
اون از شمعدونی سروش صحت اینم از در حاشیه مهران مدیری :n03:
تنها چیزی که توی تلویزیون ادم رو میخندونه جناب خانه . کمی هم کلاه قرمزی که اون هم عیدا فقط پخش میشه .

NEED FOR PC
06-01-2016, 00:39
سلام
این دو , سه قسمتی که از سری 2 در حاشیه اومده رو کجا میتونم با کیفیت خوب دانلود کنم ؟!!!

اصن نکن :|

Reza31001
06-01-2016, 07:40
من یه حسی دارم که مدیری از قصد کیفیت رو آورده پایین
تو دو قسمت اول چندین مورد بود که بازیگرها تو حرف هم می پریدن
هنوز دیالوگ اولی تموم نشده که دومی شروع میکنه!
خوب اینجا نباید کات بده دوباره ضبط بشه؟!

k1ozil
06-01-2016, 09:51
اصن نکن :|
خوب نیست؟!!!!

LG G2

NEED FOR PC
06-01-2016, 11:28
خوب نیست؟!!!!

LG G2

ن متاسفانه :n28:

hamed29
06-01-2016, 16:09
من یه حسی دارم که مدیری از قصد کیفیت رو آورده پایین
تو دو قسمت اول چندین مورد بود که بازیگرها تو حرف هم می پریدن
هنوز دیالوگ اولی تموم نشده که دومی شروع میکنه!
خوب اینجا نباید کات بده دوباره ضبط بشه؟!

مثلاً چی میخواد بگه؟
فشارهای بیرونی و ... همیشه بودن. همیشه یه عده با کلنگ میفتن به جون فیلم و نتیجه میشه یه خروجی داغون.
آیا از این نظر وضع نسبت به قبل بدتر شده؟

albertxx
06-01-2016, 16:12
مثلاً چی میخواد بگه؟
فشارهای بیرونی و ... همیشه بودن. همیشه یه عده با کلنگ میفتن به جون فیلم و نتیجه میشه یه خروجی داغون.
آیا از این نظر وضع نسبت به قبل بدتر شده؟
قبلا به این شکل نبود
نمونش کارهایی مثل برره
سری قبلی در حاشیه دیگه چیزی از فیلم نمونده بود
یا برداشته بودن یا بازنویسی شده بود

بعد همون آدم معترض بخیه کشی میکنه
بعدش مردم اعتراض میکنن مدیر فلان بخششون میاد میگه کارها علیه پزشکی کارشناسی شده هست...

خون مردم رو میخورن به بیمار رحم نمیکنن
بعد به یه سریال طنز گیر داده بودن که توهین به ما هست و ....

saeed sx
06-01-2016, 16:44
من فکر میکنم مهران مدیری از عمد این سریال رو ضعیف و مسخره ساخته. که بگه تو این مملکت و با سنگ اندازی مسئولین همینم از سر مردم زیاده.

غیر مستقیم داره میگه نمیزارن ما کار کنیم .

شایدم چون خودش بازی نکرده از عمد سریال رو ضعیف و بدون وسواس میسازه که بگه چون من نیستم سریال مسخره شده.که در اصل وجود خودشو بزرگ کنه.

به نظر من چون تو د رحاشیه 1 بهش گیر دادن دکترا مهران مدیری لجش در اومد کفری شده با خودش گفته باشه حالا بزار تو در حاشیه 2 یک چرت و پرتی بسازم تحویلتون بدم که دیگه استعداد منو نابود نکنید.

_SunOS_
06-01-2016, 16:54
معلومه از عمد سریال رو ضعیف ساخته :n30:

sale2000
06-01-2016, 16:57
واقع بین باشیم فصل اول هم به خاطر سوژه جالب بود(نیست که خیلی جامعه اخلاقی و انصاف مداری داریم کوبیدن جامعه پزشکان مطلوب ماست سیستم هم اصلا مقصر نیست اگر هم هست نمیشه که گفت!) وگرنه در قیاس با کارهای قبلی مثلا همین مرد هزار چهره اصلا به ترازو نمیاد!

hamed29
06-01-2016, 17:28
ظاهراً مدیری داره سریالش رو سفارشی میسازه. یعنی لیاقت tv همین اشغاله.
انگار فقط باید از آنتن یه چیزی پخش بشه؛ حالا فرق نمیکنه در چه سطحی باشه

استاد شیفو
06-01-2016, 17:41
انوقت من گفتم که به خاطر یک سری خط قرمز ها بوده میگن نه !!!

اون رضا عطاران هم پرسیدن که چرا برای ماه رمضون سریال نمیسازه . گفتش محاله به تلویزیون برگردم .

smahdis
06-01-2016, 18:47
الان سریال رضا عطاران رو دیدم، آقا ماشاالله و اصلان و...

حاژی چقدر خندیدم. اونجایی که صندلی رو چرخوند مثلا تا اصلان رو غافلگیر کنه، یا اونجایی که میخواست بازجویی کنه و میخواست روی صندلی بشینه و هی میفتاد و اصلان بهش تیکه انداخت و آخرش هم که مثل جنازه افتاد واقعا فوق العاده بود.

استاد شیفو
06-01-2016, 18:49
الان سریال رضا عطاران رو دیدم، آقا ماشاالله و اصلان و...

حاژی چقدر خندیدم. اونجایی که صندلی رو چرخوند مثلا تا اصلان رو غافلگیر کنه، یا اونجایی که میخواست بازجویی کنه و میخواست روی صندلی بشینه و هی میفتاد و اصلان بهش تیکه انداخت و آخرش هم که مثل جنازه افتاد واقعا فوق العاده بود.

دیگه کاگردان های معروف کمتر حاظر میشن برای صدا و سیما کار بسازن .

خیلی از بازیگر ها هم که مهارجت کردند .

الان صدا و سیما یک طرف کلاه قرمزی و خندوانه هم طرفی دیگه

aminkhan2014
06-01-2016, 19:03
دندون طلا از این سریال مسخره جالبتر بود!!!کلا بعد از برره کارهای مدیری هیچ کدام به اندازه ببره حرف برای گفتن نداشت

peahman
06-01-2016, 19:44
فیلم در مدت نامعلوم و دیروز دیدم (جواد عزتی)
بعد تیکه های خنده دارش رو با سریال مسخره مدیری مفایسه میکردم!!!

Iloveu-ALL
06-01-2016, 20:45
اگه از قصد ضعیف ساخته باشه ، بیشتر از همه دودش میره تو چشم خودش!
کار های اواخر شبکه خانگی چی ؟ اونارو که از قصد ضعیف نساخته!!؟
شوخی کردم - ویلای من و عطسه

Greedy
06-01-2016, 21:25
من فکر میکنم مهران مدیری از عمد این سریال رو ضعیف و مسخره ساخته. که بگه تو این مملکت و با سنگ اندازی مسئولین همینم از سر مردم زیاده.

:n08:
جوک زیبایی بود :n02: طرف سریال مسخره بسازه که با این کار پیامشو به ملت ایران برسونه که ای ملت تو این مملکت سنگ اندازی میکنن !!! قضیه شقیقه و ... :n02:

از این دلیل خنده دار هم بگذریم به قول دوستمون :

اگه از قصد ضعیف ساخته باشه ، بیشتر از همه دودش میره تو چشم خودش!
کار های اواخر شبکه خانگی چی ؟ اونارو که از قصد ضعیف نساخته!!؟
شوخی کردم - ویلای من و عطسه

سریالای شبکه خانگیش هم یکی از یکی مسخره تر . من خودم به شخصه قهوه تلخ که اولین سریال شبکه خانگی مهران مدیری بود رو تا قسمت 21 اگر اشتباه نکنم خریدم و بعدش که وقفه ای پیش اومد تو عرضش و ... دیگه نخریدم . سریال بعدیش ویلای من بود تقریبا نصفه اولش دانلود کردم و دیگه بی مزه بود و از دانلودشم منصرف شدم . عطسه که دو قسمت دانلود کردم و کلا شیفت +دیلیت شد . دیگه ببین وضعیت مهران مدیری و سریالاش به کجا رسیده که ادم حتی رغبت نمیکنه سریالاشو رایگان دانلود کنه یا واسه سریالاش وقت بذاره ببینه .
حالا نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه دو سریال قدیمی مهران مدیری یعنی مرد هزار چهره و پاورچین هم این روزا همزمان با پخش در حاشیه 2 داره پخش میشه از tv ... یه مقایسه ساده بین این سریالا نزول شدید مهران مدیری کاملا پیداست . واقعیت اینه که مهران مدیری بعد از قهوه تلخ و قضایای شبکه خانگی بیشتر به کاسبی کردن مشغول بود و فکر و ذکرش این مسئله بود نه مخاطبان و مردم .
مگه صدا و سیما اسلحه گرفتن رو سرش که حتما سریال بساز برای ما ؟ چندین سال با صدا و سیما همکاری نداشت و میتونست همچنان ادامه داشته باشه تا اینکه با سریال مسخره ای مثه در حاشیه 1و2 برگرده و اعتبار خودشو هم زیر سوال ببره .
من مهران مدیری و رضا عطاران ( هر چند مهران مدیری دیگه خیلی از چشم افتاده دیگه ) دو کارگردان طنز مورد علاقم هستن . الان از سال 87 به اینور عطاران هیچ سریالی نه تو صدا و سیما و نه شبکه خانگی ساخته و خیلی هم درخواست هم از طرف مردم و هم از مسئولای صدا و سیما برای ساخت سریال جدید داشته ولی قبول نکرده . من خودم ترجیح میدم اگر قراره بازگشتی مثه مهران مدیری داشته باشه صد سال دیگه هم سریال نسازه همون خاطرات خوب از سریالای فوق العاده اش مثه خانه به دوش ، متهم گریخت ، ترش و شیرین و ... باقی بمونه که صد بار هم پخش شه هنوز جذاب و خنده داره ...

Iloveu-ALL
06-01-2016, 21:31
بنظرم امشب تو قسمت های ک تا الان پخش شده بهترین بود. اونجایی که انفرادی بودن خندیدم (!)

abdolahe
06-01-2016, 21:39
این قسمت ش بد نبود به نظرم

smahdis
06-01-2016, 22:27
آقا هزار چهره و پاورچین رو کدوم شبککه و کی پخش میکنن؟

sale2000
06-01-2016, 22:29
پشت صحنه سازی هم میکنن!:n15:

albertxx
06-01-2016, 22:38
آقا هزار چهره و پاورچین رو کدوم شبککه و کی پخش میکنن؟

مرد هزار چهره
شبکه 3
ساعت 11 صبح (( مطمعا هستم ))
حدودا 12 یا 1 شب (( شک دارم :n02: ))

پاورچین
شبکه iFILM
ساعت 20
تکرار ساعت 4 صبح و 12 ظهر

ghassam2
06-01-2016, 22:40
امشب هم بد بود چی داشت ؟

استاد شیفو
06-01-2016, 22:42
تاسف کامل برای این سریال چرت !!!

حتی ارزش دیدن و حتی ارزش سرگرمی هم نداره . دریغ از یک دیالوگ خنده دار و طنز !!!!!!

نه که خیلی هم قشنگه صدا و سیما 100 بار بینش تبلیغ پخش میکنه .

این حرکت هم دیگه نمیتونه بخندونه :n02:

djbehnam73
06-01-2016, 23:14
من هنوز برره رو ترجیع به این سریال میدم :n02:

_SunOS_
06-01-2016, 23:24
مرد هزار چهره
شبکه 3
ساعت 11 صبح (( مطمعا هستم ))
حدودا 12 یا 1 شب (( شک دارم :n02: ))

پاورچین
شبکه iFILM
ساعت 20
تکرار ساعت 4 صبح و 12 ظهر

پخش شب هزار چهره بستگی به کنداکتور شبکه سه داره
مثلا امشب چون فوتبال داره ساعت 1 .. فردا شب چون فیلم سینمایی داره ساعت 1:30 .. سه شنبه ها هم چون نود داره فک نمیکنم کلا پخش شه :n02:

sale2000
07-01-2016, 14:31
نه، بعد نود هم مرد هزار چهره پخش میشه و میبینیم که مدیری حتی با خودشم نمیتونه رقابت کنه! کیفیت طنزی که حتی مرد هزار چهره داره در هیچ کدام از کارهای بعدیش تکرار نشد.

استاد شیفو
07-01-2016, 17:39
دیالوگ ها واقعا خسته کننده و بی مزه هستند :n04:

pcforlife
07-01-2016, 18:46
من به صورت تصادفی حدود 5 دقیقه قبل از اتمام قسمت دیشب و شروع پشت صحنه، سریال رو دیدم...
این نظری که میخوام بدم نه بابت نقد محتوای سریال، بلکه بابت پخش زمان پیام های بازرگانی هست.
مسئولین پخش شبکه سه، از دید من در یک حرکت به شدت عجیب، آگهی بازرگانی ای رو در انتهای سریال پیش از شروع پشت صحنه پخش کردند که شاید به شکلی توهین به کارگردان و تیم تولید در حاشیه بود!!
مشخصا تشخیص پخش، راجع به این سریال این بوده که مردم بیشتر تمایل به تماشای پشت صحنه سریال دارند و اگر این موضوع راجع به پشت صحنه صحت داشته باشد، وااسفا به طبع ملت ایران..!!
.
.
:n27:

amir deja vu
08-01-2016, 18:15
به نظرم تو این قسمت سریال جای خالی یه داستان هیجان انگیز و جالب حس میشه.یعنی فقط قراره با شوخی های سطحی و ظاهری بخندیم. مثلا حرکات مهران غفوریان فقط بامزه اس. یا پشت صحنه ها شاید بتونه آدم و سرگرم کنه که اونم چون خنده ی بازیگرا رو میبینیم به شکل طبیعی و ناخودآگاه خنده مون میگیره !
سریال جوری نیست که آدم بی صبرانه منتظر قسمت بعدی بمونه! برخلاف کارهای قبلی آقای مدیری . مثلا مرد هزارچهره که با یه داستان هیجان انگیز آدم و سرگرم میکرد. هر قسمت که تموم میشد آدم ذهنش مشغول میشد که مثلا تو قسمت بعد مسعود شصت چی ! قراره اشتباهی جای کی رو بگیره! ... در حالی که الان باید منتظر تموم شدن سریال باشی تا به پشت صحنه بخندی! که مثل اینکه صدا و سیمام اینو فهمیده و آگی ها رو میزاره اونموقع!

EhsanCPU
09-01-2016, 16:39

rezza24
09-01-2016, 22:01
بعد از تکرار مرد 1000 چهره شبکه 3 داره سریال جایزه بزرگ رو نشون میده
دلیل پخش سریال های مهران مدیری با این شدت برام عجیبه:n41:

peahman
10-01-2016, 17:17

خدایا گذر عمرو ببین

این سریال حتی جای بحثم نداره
دیالوگا اونقدر پیش پا افتاده وسطحی هستش ادم با خودش فکر میکنه انگار به عمد سریالو ضعیف ساختن
واقعا هیچ صحنه ای از سریال خنده نداره

aminkhan2014
10-01-2016, 17:53
بعد از تکرار مرد 1000 چهره شبکه 3 داره سریال جایزه بزرگ رو نشون میده
دلیل پخش سریال های مهران مدیری با این شدت برام عجیبه:n41:

نیازی به علت یابی نیست!!!پشتسرش هم با همدیگه شعر وطنم پاره تنم میخونیم:n09: البته جدیدا شعر وطن سالار عقیلی هم زیاد پخش میشه که دلیلش معلومه

jahangir1400
10-01-2016, 18:09
بهتره اصل سریال 10 دقیقه بشه و 30 دقیقه بعدش پشت صحنش رو نشون بده!
داستان که نداره، لاقل اینجوری یه کم میخندیم! :n02:

استاد شیفو
11-01-2016, 20:17
فقط پشت صحنه قشنگه و صدا و سیما هم پی برده و فرت و فرت تبلیغ پخهش میکنه

kenzu
11-01-2016, 20:23
رفیق ناباب مدیری رو خراب کرده:n02:

استاد شیفو
11-01-2016, 23:17
نمیدونم چرا با وجودی که دیالوگ خسته کننده و ضعیف ترین کار مدیری هست . باز دوست دارم برای اون پشت صحنه تا اخر سریال نگاه کنم .

smahdis
12-01-2016, 08:45
نکته 1: من تازه فهمیدم مهران مدیری خیلی هنرمنده!

میگی چطور؟

به این خاطر که خیلی هنر میخواد آدم این همه بازیگر داشته باشه و نتونه ملت رو بخندونه.
یعنی یه گروه 50 نفری هم اگه بشینن فکر کنن تا یه کاری بکنن که این همه بازیگر طنز یه جا جمع بشن ولی نتونن ملت رو بخندونن, باز هم به اون نتیجه مطلوبی که این سریال بهش رسیده, نخواهند رسید.

نکته 2:

من چند قسمت پشت صحنه رو دیدم, هیچ نکته خاص یا خنده داری ندیدم که میگید؟

نکته 3: من یه حدسی دارم میزنم! شایذ سریال به عمد اینطوری شده باشه!

یعنی چی؟

چون هنوز خود مدیری و چند تا از بازیگرا وارد سریال نشدن. احتمالا با ورود خودش به صحنه, برای اینکه ثابت بشه آره من کارم خیلی درسته, سریال دچار تحولات بشه.

amirtehrani93
12-01-2016, 12:23
چون هنوز خود مدیری و چند تا از بازیگرا وارد سریال نشدن. احتمالا با ورود خودش به صحنه, برای اینکه ثابت بشه آره من کارم خیلی درسته, سریال دچار تحولات بشه.
خیلی خنده داره کارگردان کار همچین کاری بکنه اونم مهران مدیری
در ضمن مهران مدیری تو این سریال بازی نداره تا بخواد ورود کنه

saman123123
12-01-2016, 12:38
من نمیدونم چرا دوستان علاقه به تحلیل های ماورایی دارن؟

خیلی سادس ،مدیری بعد از چن سال برگشت به تلوزیون و یه کار ضعیف ارایه داده!همین!

دیگه اگر عده ای نمیخوان قبول کنن مهران مدیری بد جور خراب کرده و با تحلیل های من در آوردی بدنبال تبریه اون هستن موضوع جداییه!و بحثی باقی نمیمونه!

استاد شیفو
12-01-2016, 23:09
دوستان این قسمتش یعنی همون تیمور بینابینی خیلی قشنگ بود . البته در بین سایر قسمت ها این قسمتش یکم خنده دار بود .:n02:

استاد شیفو
14-01-2016, 17:08
به نظرم داستا داره قشنگتر میشه .

قسمت دیروز وقتی که برف شادی زدن خیلی خندیدیم :n08:

HOJ-JAT
14-01-2016, 19:44
سریال پاورچین هر شب از شبکه ای فیلم پخش میشه
فقط کافی با این مقایسه بشه
!!!!

kenzu
14-01-2016, 19:53
پاورچینم مسخره بود .

ghassam2
14-01-2016, 22:57
این دو قسمت تیمور بینابینی خنده دار بود اما شخصیتها به دل ادم نمی نشینن یه جوری هستن بیش از حد فانتزی در واقع اگه قراره چیزی به اسم سریال بسازیم باید شخصیت هم داشته باشیم فرقی نمیکنه چه ژانری باشه!

XENON24
15-01-2016, 01:18
مهران مدیری پشت صحنه خنده دار میسازد...[emoji52]

بعد هر جاش که خنده دار درنمیاد به عنوان سریال میده بیرون ...[emoji38]

Sent from My HUAWEI G7

sale2000
15-01-2016, 04:00
کاری کاملا در جهت توهین به مخاطب توسط مهران مدیری! از دو شخصیت (غفوریان و رضویان) سابقا هم هیچ کار خوب و به یاد ماندنی طنز هم در خاطر ندارم.

S0R3N4
16-01-2016, 21:13
مدیری بعد از پروژه ی قهوه ی تلخ ، هرچه بیشتر که گذشت و کار های جدید تر داد،سیر نزولی رو به سرعتِ هرچه تمام تر طی کرد!!
دلیل اصلی این قضیه هم جدایی پیمان قاسم خانی بزرگ و تیمش از جمع یاران مهران مدیری بودن!! بدون هیچ شک و شبهه ای !!

امیدوارم این آخرین کاری از مدیری باشه که قراره بدون پیمان قاسم خانی و تیمش ساخته بشه ...!

دوستان؟!

یه سوال... لطفا یکی جواب بده دیگه!!

یکی از اون زندانی های پول دار ، مثلا قراره بابک زنجانی باشه؟! درسته؟! :n02:
اون یکی زندانی پولداره که فوتبالی هم هست،اون مثلا کیه؟!! :n36:

mahdi--
16-01-2016, 21:39
اصلا قرار نبود بخش دوم این سریال پخش بشه؛ فقط به این خاطر بود که دکتر های از خود راضی و احمق اعتصاب بیهوده کردند و الکی زحمت مهران مدیری رو به فنا دادن.
به نظرم هرچی بار این دکترا کنیم حقشونه!حتی پرستارا هم واسه ما شاخ میشن من بشخصه در حال مرگ هم باشم بیمارستان ایرانی نمیرم.

استاد شیفو
16-01-2016, 22:56
امروز این تیکش که جواد رضویان چشماشو تیز میکرد خیلی خنده دار بود .:n02:

kenzu
16-01-2016, 23:08
هر وقت این سریال شروع میشه مادرم به من و مهران مدیری فحش میده میزنه کانال دیگه . حالا به مهران مدیری فحش میدی به من دیگه چرا . مگه من ساختم:n02:

EhsanCPU
16-01-2016, 23:40

kenzu
17-01-2016, 01:02

مگه مجبورت کردن سریال بسازی؟ بزار عطاران بسازه

استاد شیفو
17-01-2016, 12:29
مگه مجبورت کردن سریال بسازی؟ بزار عطاران بسازه

اخه قبل از شروع سریال در حاشیه (از اول) مهران مدیری برای 90 قسمت با صدا و سیما قرار داد بسته .

هر چی میسازه اعتراض میکنن . پس حداقل کاری که میتونست بکنه همین بود .

حتی رضا عطاران و ... هم بود با خط قرمز های صدا و سیما باز هم دستشون بسته بود .

EhsanCPU
17-01-2016, 13:49
دقیقا منم موافقم
دوستان مجموعه ماهواره مهران مدیری رو با سریال هایی که تو صدا و سیما ساخته مقایسه کنن البته به غیر از ساعت خوش
در مجموعه ماهواره بدلیل اینکه دستش بازتر بود و خط قرمزهاش کمتر بود یه اثر طنز و کمدی زیبا و دیدنی ساخته بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای ساخت مجموعه های در حاشیه 1 و 2 باید واقعا درکش کرد من که همش منتظرم صدای زندانیان هم دربیاد ...

MOHAMMAD2010
17-01-2016, 19:45
هر وقت این سریال شروع میشه مادرم به من و مهران مدیری فحش میده میزنه کانال دیگه . حالا به مهران مدیری فحش میدی به من دیگه چرا . مگه من ساختم:n02:

منم دقیقا مثل مادر شما هستم !
------------------------------------
خواهشا دوستان تعریف الکی نکنن و همینطور بهانه اینکه دستش بسته هست رو نیارن !
سریال کاملا لوسه ! والا ادم ساختمان پزشکان رو میدید کیف میکرد این چیه اخه ! متاسفام برای مدیری که اینجوری خودشو خراب کرد

XENON24
17-01-2016, 19:53
آقا اگر کسی میتونه این پیغام رو به گوش مهران مدیری برسونه تا همین جا بسه دیگه!دیگه کافیه،خیلی خندیدیم تمومش کن بره.:n15:

sale2000
17-01-2016, 21:43
یک تک سکانس شبهای برره میارزه به درحاشیه 1و2 که فقط فرع و حاشیه شد و هیچی نداشت. بعد یکی دو قسمت مگه می شه کسی رو متقاعد کرد که کانال عوض کنیم! به قولی اگهی تبلیغاتیش دیدنی تر از سریالشه:)

Milad4171
17-01-2016, 22:10
این زجه زدن جواد رضویان واقعا مسخره اس. یعنی بیش از حد مسخره اس.
من واقعا بعضی وقتا از خانواده شرمنده میشم. میزنم یه کانال دیگه یا سرمو میندازم پایین از خجالت.

jahangir1400
18-01-2016, 01:22
طنز باید با داستانش آدم رو بخندونه، نه با لودگی و ادا در آوردن بازیگرا اون هم به این شکل، مثل بعضی سریالهای قدیمی همین مدیری یا عطاران که یکی از این مسخره بازیارو نداشت اما آدم روده بر میشد از خنده

به نظرم هدف مدیری از سریال های اخیرش بیشتر از اینکه ساخت سریال به شکل حرفه ای باشه صرفا وقت گذروندن و جمع شدن با بازیگرانه، افراد معمولی رو هم گاهی آدم میبینه که معتاد کارشون میشن برای وقت گذروندن، این هم همینجوره، مدیری هم کار دیگه ای نداره بکنه، دور هم جمع میشن سرگرم میشن یه خورده هم میخندن یه چیزی هم میسازه دیگه، وگرنه عطاران دید نمیتونه نساخت، حالا دوستان میگن در حاشیه رو مجبور بوده بسازه، خب اون سریال کوتاه عطسه چی بود که حتی ارزش دانلود رو هم نداشت، اصل سریال که افتضاح حتی پشت صحنه اش هم خنده دار نبود و بدتر از درحاشیه 2 بود، مگه مجبور بود؟ جز اینکه برای وقت گذروندن باشه چیزی به ذهن من نمیرسه، قید اعتبار و سابقه اینارو هم زده، به خودش گفته کی به کیه اعتبار و سابقه کیلویی چند بذار خوش باشیم

استاد شیفو
18-01-2016, 18:11
اخ اخ بهترین قسمت در حاشیه عاشقی رضویان بود .. :n02:

rezza24
18-01-2016, 20:50
حرکات و طرز گفتار بازیگران این سریال مصداق بارز لودگی هست

:n21:

S0R3N4
19-01-2016, 21:47
دوستان؟!

استاد شیفو
19-01-2016, 22:29
دوستان؟!

سلام

اگه اشتباه نکنم منظورشون حسین هدایتی هستش :n02:

شاید هم کیا جورابچیان

amirpers
19-01-2016, 22:30
فیروز کریمی

albertxx
19-01-2016, 22:51
دوستان؟!

دلال های پشت پرده فوتبال عموما معرفی نمیشن
کلاه برداری و.. هست مثل همون بابک که گفتید اسمشون بیرون میاد
آدم های پشت پرده تو ایران که خب اصولا دلال اصلی هستن معمولا کم پیش میاد به رسمیت معلوم باشه کی هستن

سلام

اگه اشتباه نکنم منظورشون حسین هدایتی هستش :n02:

شاید هم کیا جورابچیان

گفت زندانی نه خریدار باشگاه
دوما
تو زندان منظورش از اون طرف یه آدم دلال و زد و بند باز داوری هست
نه هدایتی [emoji3]

استاد شیفو
20-01-2016, 09:07
دلال های پشت پرده فوتبال عموما معرفی نمیشن
کلاه برداری و.. هست مثل همون بابک که گفتید اسمشون بیرون میاد
آدم های پشت پرده تو ایران که خب اصولا دلال اصلی هستن معمولا کم پیش میاد به رسمیت معلوم باشه کی هستن

گفت زندانی نه خریدار باشگاه
دوما
تو زندان منظورش از اون طرف یه آدم دلال و زد و بند باز داوری هست
نه هدایتی [emoji3]

سلام

چون اسم مازاراتی میاره و خیلی پولدر هست . تنها غول ثروتمند ورزشی ایران همین ها هستند . :n02:

Mana5
20-01-2016, 15:22
دقت کردین در نزدیک به 30 سریالی که تا حالا مهران مدیری ساخته این تنها سریالی هست که خودش توش بازی نمی کنه؟
به نظرتون قضیه مشکوک نیست!؟

ghassam2
24-01-2016, 09:43
افتضاح به تمام معنا ... خواستم بگم در طول این تاپیک همه با چنین الفاظی به استقبال رفتن و خواستم بگم قضیه اونقدر روشنه که تا حالا ندیدم بیادن بگن نه اینطور نیست و از واژه های بکار رفته ضد سریال ابراز تنفر بکنن و مثلا بگه ما ایرانیا همش غر میزنیم اما الان ثابت شده اینطور نیست و این حمله ها لایق بوده .. چرا هیچ کسی به سریالایی مثل خانه بدوش متهم گریخت شبهای برره مرد هزار چهره حمله نمیکنه پس اینطور نیست که غرغر الکیه و عمدیه ... اینو باید مهران مدیری توجه کنه!!!

SA.JJ.AD
24-01-2016, 12:00
در تایید فرمایشات دوستان ، با گذشت چندینو چند قسمت میشه گفت باز هم با یه سریال فوق العاده معمولی و ضعیف طرفیم که طنز که نه ! حتی تو اکثر قسمت ها سرگرم کننده هم نیست ! کاملا مشخصه به قول اون دوستمون دور همی جمع شدن یه چی بسازن یکم سرگرم شن برا خودشون یه پولی هم کاسب شن ! حتی از همین تصاویر پشت صحنه انتهای قسمت ها میشه متوجه شد از صداهای پشت صحنه و رفتار بازیگرا که در نهایت بی حوصلگی با صرف کمترین تلاش خواستن یه چی بسازن بره !

کاش بعد مرد 2 هزار چهره و اون پایان فوق العاده ، دیگه مدیری لااقل از کارگردانی کناره گیری میکرد و اعتبار خودشو نابود نمیکرد :n27:

L.utus
24-01-2016, 18:10
چند سال پیش یه مصاحبه از مهران مدیری دیدم که خیلی خوب یادم مونده، همون زمان های برره یا مرد هزار چهره بود که کاراش همه گل می کرد
خبرنگار از مدیری پرسید آقای مدیری تا کی به سریال سازی ادامه میدین
"مدیری جواب داد تا زمانی که کار بدی انجام نداده باشم. شما اگر روزی از من سریال بدی دیدین اون روز خواهم فهمید که دیگه تموم شدم و مطمين باشید که اون اخرین کارم خواهد بود و برای همیشه خداحافظی خواهم کرد."
ولی ظاهرا مدیری این مصاحبش رو یادش رفته چون پست سر هم در تلویزیون و شبکه نمایش خانگی داره سریال ضعیف میده بیرون و خداحافظی هم نمی کنه!
بهانه دست و پا بسته بودن و محدودیت های تلویزیون هم بهانه خوبی نیست چون سریال شرم اور عطسه در شبکه نمایش خانگی ضعیفترین سریال مدیری از ابتدای فعالیتش تا کنون بوده و حتی از طنز های 90 شبی ایتمی اون اوایلش هم چند قدم عقبتره!
در همین نمایش خانگی سریال های سطح بالایی مثل شهرزاد ساخته میشه و مدیری هم سریالی مثل عطسه میسازه میده دست مردم و پولاشونو میریزه تو جوب آب

استاد شیفو
25-01-2016, 11:54
دیگه سریال رو نمیبینم . مضخرف کامل

استاد شیفو
26-01-2016, 22:41
یه زمانی پشت صحنه هم جذابیت داشت . الان دیگه حتی پشت صحنه هم الکی و بالجبار میخندند !!!:n27:

rezza24
26-01-2016, 22:50
افتضاح...:n21:

متاسفانه کمدی در تلوزیون حال و روز خوشی نداره الآن دو گروه داریم:

1-طیف مدیری و غفوریان و رضویان و ... که داریم نتیجه اش رو میبینیم عاری از هر گونه ذوق و خلاقیت

2-طیف خنده بازار و شهاب عباسی و امثال هم . این دسته هم به مراتب افتضاح تر از گروه اول

واقعا مردم به طنز و کمدی در صدا و سیما نیاز دارن ولی متاسفانه آدم این کار رو نداریم . بیخود نیست که میگن کار کمدی سخت تر از کار جدی هست

mehdi30nema
26-01-2016, 23:17
من واقعا موندم مهران مدیری چه جوری روش میشه بعد از این سریال سرشو بگیره بالا .
یعنی پرت و پلای کامل ، اصلا نمیشه توصیف کرد که چه قدر مسخره هست این سریال . به قول یکی از دوستان بعضی از قسمت های سریال این قدر لوده بازی زیاد میشه آدم از خودش خجالت میکشه که نشسته داره چی میبینه .