مشاهده نسخه کامل
: خریده هارد اکسترنال ( آس ) ؟؟؟؟؟...
charlatan
21-06-2014, 16:56
با سلام و خسته نباشید خدمت همگی کارشناسان انجمن و این بخش و کاربران این سایت تک...:n16:
من می خواستم یک هارد اکسترنال 2 یا 3 ترابایت بگیرم ...ولی نمیدونم اونا که منبع تغذیه اش جداست بهتره یا اونا که یکسره است؟ چه مارکی؟ از کجا؟ نمایندگیش؟ کجایی؟ حدوده هزینه اش؟
مرسی از توجهتان عزیزان... منتظره نظرات محترمتان هستم... :n18:
ata.royalfalcon
21-06-2014, 19:46
با سلام و خسته نباشید خدمت همگی کارشناسان انجمن و این بخش و کاربران این سایت تک...:n16:
من می خواستم یک هارد اکسترنال 2 یا 3 ترابایت بگیرم ...ولی نمیدونم اونا که منبع تغذیه اش جداست بهتره یا اونا که یکسره است؟ چه مارکی؟ از کجا؟ نمایندگیش؟ کجایی؟ حدوده هزینه اش؟
مرسی از توجهتان عزیزان... منتظره نظرات محترمتان هستم... :n18:
سلام .
بهتر بود که در انجمن "خريد ابزارهای ذخيره سازی اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" تاپیک میزدید .
اگر به دنبال مدلهای رایج موجود در بازار هستید ، سه ترابایتی ها از نوع دسکتاپی (آداپتوردار) هستند ولی دوترابایتی هم از نوع دسکتاپی موجود هست و هم از نوع پرتابل (بدون نیاز به آداپتور) که اگر بطور روزمره و به دفعات زیاد جابجا میکنید توصیه میکنم انواع پرتابل را بخرید که در حجم یکسان قیمت بیشتری نسبت به انواع دسکتاپی دارند. من پیشنهاد میکنم از برند وسترن دیجیتال و یا سیگیت انتخاب کنید . این کمپانیها بطور مستقیم در ایران نمایندگی ندارند ولی شرکتهای معتبری هستند که بعضی از محصولات این کمپانی را گارانتی میکنند . فرقی هم نمیکند ساخت کجا باشد چون همگی تحت لیسانس کمپانی مادر ساخته میشوند و از نظر کیفیت هم فرقی نخواهند داشت .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.