ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه با بی شعورها برخورد کنیم؟

B.Russell
20-06-2014, 23:40
دکتر خاویر کرمنت نویسنده و روانشناس امریکایی کتاب بسیار جالبی دارد با عنوان بی شعوری.
اینکه بی شعور کیست و رفتار بی شعور چگونه است و چگونه با او برخورد کنیم، یکی از مهمترین مشکلات ما در جامعه حقیقی و مجازی هست.

امیدوارم در این تاپیک با کمک دوستان بی شعوری و بی شعورها را بهتر شناخته و راه های مقابله با بی شعورها را بیابیم.

توجه :

کنایه زدن به اشخاص حقیقی و حقوقی کشوری و یا کاربران این سایت به هیچ وجه مد نظر این تاپیک نمیباشد.

فقط مواردی کلی مطرح شود بدون نام بردن مستقیم یا غیرمستقیم از فردی.

:n16:
.
.
.

تعریف بیشعوری :

یکی از راه های عمومی شناختن بیشعورها، شناسایی موقعیت های بروز بیشعوری است. بسیاری از مردم عقیده دارند: " شاید من نتوانم بیشعوری را تعریف کنم اما قطعاً وقتی بیشعوری را ببینم، می شناسمش.

دیگران اعتراض می کنند که کلمه ی بیشعور واژه ی عامیانه ی نسبتاً جدیدی است که فقط برای تحقیر و استهزاء به کار میرود و از این رو درست نیست که به عنوان اصطلاحی پزشکی به کار رود، چون ممکن است باعث جریحه دار شدن احساسات بیماران شود و روشن است که این جماعت چیز زیادی در باره ی بیشعوری نمی دانند و این واقعیت را که بیشعورها هیچ گونه احساساتی ندارند، در نظر نمی گیرند.

به عبارت دیگر احساسات یک آدم بیشعور تا زمانی که او در مسیر درمان و بهبودی قرار نگیرد، اصولاً غیر قابل جریحه دار شدن است.

بیشعوری یک نوع اعتیاد است به قدرت، وظیفه نشناسی بی حد و شهوت تسلط بر دیگران، این بیماری تعادل درونی قربانی اش را به هم می زند؛ تا زمانی که که آدم شود و اعتراف کند: "من بیشعورم."

نشانه های بیشعوری :

بیشتر بیشعورها را می توان از روی رفتار تهاجمی و اخلاق قلدر مآبانه شان شناخت.

اگر با گردن کلفتی و ترساندن دیگران نتوانند کارشان را به انجام رسانند، حقه سوار می کنند یا قانون و مقررات را طوری انگولک می کنند تا نتیجه اش به نفع شان شود. مثل تمام اعتیاد ها، مساله ی انکار در بیشعوری هم مساله مهمی است. بیشعورها قبول نمی کنند که باید مسئولیت پذیر باشند و یا دست کم زیر حرفشان نزنند و حاضر به پذیرش اشکال و اشتباه در کارشان باشند.

بیشعورها قواعد نا نوشته ای دارند که بر طبق آن رفتار می کنند:

1- تمام مشکلات را دیگران به وجود آورده اند .

2- اصلاً نیازی به ریشه یابی مشکلات نیست، فقط یکی را پیدا کن که تقصیر را گردنش بیندازی.

3- کم نیاور، تمام کاستی ها و خطاها را می توان در پشت نقابی از وقاحت و گستاخی پنهان کرد.

4- اگر از قانونی خسته شدی، مطابق نیازت یکی دیگر بساز، اما به محض آنکه به خواسته ات رسیدی آن را هم نقض کن.

5- بیشعورها کسانی اند که فکر می کنند قانون در رابطه با آن ها تعریف و معین می شود و آن ها تافته های جدا بافته ای اند که حق انجام هر کاری را که اراده کنند دارند. بیشعوری مرض وقاحت و سوء استفاده از دیگران است.
.
.
.
.

مشکل درمان بیشعوری آن است که آدم بیشعور معمولاً قبول نمی کند بیشعور است . اگر هم عاقبت قبول کند، باز هم تمایل دارد تقصیر آن را به گردن دیگران بیندازد.

از سوی دیگر، این بیماری به شدت واگیر دارد، تا آنجا که حتی ممکن است یک درمان گر قوی و با اراده، به راحتی تحت تاثیر استدلال ها و دفاعیات یک بیشعور قرار گیرد و تا آنجا پیش رود که بعد از مدتی او هم مثل بیشعورها رفتار کند!

نبایداز نامیدن بیشعورها به نام بیشعور شانه خالی کنیم، چرا که همین ملاحظات و تعارف هاست که باعث می شود بیشعورها بیشتر و بیشتر در بیشعوری شان غرق شوند.

Arash4484
21-06-2014, 00:05
هر کس صحنه ای در واقعیت یا مجازی از برخورد با یک بی شعور رو داشته میتونه اینجا مطرح کنه و شاید تلنگری برای خودمان هم باشد.
سلام، این کتاب به زبان طنز صریحی نوشته شده و نویسنده به بیان آسیبهای اجتماعی ناشی از برخی کژفهمیها در اون پرداخته... اما بیان تجربیات با یک فرد بیشعور در محیط آنلاین ضمن اینکه برای فضای کم طاقت انجمن چندان نتایج جالبی در پی نداره نکته دیگه ای هم داره که هرگز نباید فراموش کنیم شاید گوینده هر کدام از دشمنان فکری خود را بیشعور فرض کنه و تاپیک محل عقده گشایی بشه.

بخاطر زحمتی که درنگارش تاپیک کشیده شده اونرو به صورت بسته شده حفظ میکنیم.

Arash4484
22-06-2014, 17:09
سلام مجدد.

با بررسی و نگاه مجددی که داشتیم با حذف(در نظر نگرفتن) بند نقل قول شده و مشکلزا که در پست قبلی اشاره شد(نقل تجربیات عینی)، این تاپیک باز میشه در جهت بررسی رفتارهای خاص که به نظر مخاطب یا بیننده اون رفتار، رفتاری غیر قابل درک بوده...

به شخصیتهای حقیقی و حقوقی(اعم از سیاستمداران-چهره های مذهبی-افراد سرشناس و...) و سایر کاربران اشاره و توهینی نشه.

تنها هدف این تاپیک اینه که رفتاری ذکر بشه که تهاجمی و بی معنی به نظر رسیده. و مهمتر از همه که با این نوع رفتارها چه برخوردی می باید داشته باشیم؟ و چگونه باید از اونها عبور کنیم؟
چند ماه پیش تاپیک کتابی که ایده این تاپیک از اون آمده رو هم داشتیم که بخاطر امکان عدم انتشار و ادبیات خاص و.. این کتاب نتونستیم اونرو حفظ کنیم، بررسی میکنیم اگر مشکلی نداشت به تاپیک اضافه اش میکنیم.

این کتاب با تقریب بالا هیچ گونه مرجعیت علمی نداره و در حقیقت سورسی محسوب نمیشه، کل ایده نقد تند یکسری رفتارهای اجتماعیه با زبان طنز.
هر نوع اشاره در تاپیک که خارج از عرف گفتگوی آنلاین در این انجمن باشه متاسفانه غیر قابل قبوله و در نظر داشته باشید تاپیک آزمایشی بازه.

ممنون از همراهیتون.

A/|\IR
22-06-2014, 19:17
سلام

درک هرکسی از بیشعوری فرق میکنه، یک رفتار شاید یکجا (یا زمانی) خوب باشه شاید یه جا بَد- به خاطر همین من فکر میکنم زیاد واژه مناسبی نیست، مثلا هر کس تو رشته خودش تخصص داره و نسبت به بعضی چیز هاآگاهی بیشتری داره و این دلیل نمیشه چون اطرافیانِش رفتاری خلاف میل اونها (هرچند اشتباه) انجام بدن اونها رو بیشعور بدونه.

بیشعوری وقتی معنا میده که تمام افراد از یک سطح و رشد کرده در یک شرایط باشند.

در مورد این کتاب:
تو این کتاب هم من قبلا یه مروری کردم یه جا نویسنده نوشته بود که: افرادی که برای تبلیغات پول های هنگفت خرج میکنن بی شعور هستند (استفاده از مشاهیر در تبلیغات محصولات) ولی در اصل کسی که اینکارو میکنه شاید سود اقتصادی پشتش باشه و میتونه از این طریق از رقبا پیشی بگیره و از نظر اقتصادی سود بیشتری بکنه ، این نشون میده که درک فهم اقتصادی نویسنده پایینه و از این جهت میتونین ایشون رو بی شعور بدونیم ولی وقتی از جنبه دیگه میشه حق رو نویسننده داد.
یا یک جا نوشته که کسانی که مطالب رو قبول ندارن بیشعور هستن خب این خودش نشون میده نویسنده خودش رو دانای کل فرض کرده و از این جهت میشه ایشون رو بیشعور دونست ...

B.Russell
22-06-2014, 22:08
خاویر کرمنت در بخشی از کتاب بیشعوری می گوید:

اگر بیشعورها عاشق می شوند فقط به یک دلیل است:

می خواهند در هیچ چیز کم نیاورند از جمله عشق !

A.M.D.D.E.V.I.L
22-06-2014, 22:17
به نظر من بیشعور همون کسی هست که میگه همه بیشعورن و فقط من یکم با شعورم ، وقتی متون ادبی که برای اصلاح جامعه رو میخونه میگه ایوای اینا دقیقا احساس منن ! اصلا من از دست رفتم! ببین تو چه محیطی مجبورم زندگی کنم!
یا وقتی میای تو شبکه های اجتماعی یه مطلب میذاری و فلان عمل رو که دیدی یه نفر 100 بار انجام داده ، نقد و بررسی میکنی و نتیجه ی علمی میگیری که ناشایست هست اون عمل ، همونی که اول از همه میاد لایک میکنه و خودش رو خارج از مخاطبین خاص اون مطلب میبینه ، اون بیشعور هست
بیشعور ها دوست ندارند فکر کنند ، چون نه بلد هستند ، ونه برایشان صرف میکند !

laxer
23-06-2014, 01:06
بنا به تعاریف پست اول پس بی شعور "بیمار" است؟

Mohammad Hosseyn
23-06-2014, 01:40
خاویر کرمنت در بخشی از کتاب بیشعوری می گوید:

اگر بیشعورها عاشق می شوند فقط به یک دلیل است:

می خواهند در هیچ چیز کم نیاورند از جمله عشق !

کتاب رو نخوندم ، دوست دارم بخونم ... ولی خب در جاهای مختلف بخش هایی از کتاب بازتاب های زیادی داشته ...

اونجوری که تا اینجا فهمیدم از این کتاب و همونطور که آرش عزیز اشاره کرد به نظر میرسه کتاب ارزش علمی خاصی نداره ...

در واقع مجموعه ای از رفتار های اجتماعی خاص که مورد پذیرش عموم نیست و خیلی از اوقات هم مبنای قضاوت در موردش نسبی هست بکار گرفته شده که "بیشعوری" باهاش تعریف بشه ... یعنی کلا بیشعور کسی هست که آدم بدی باشه ، یا حداقل از نظر من آدم بدی باشه :n02:

تازه بیشعور هرکاری بکنه از بیشعوریشه :n13: حالا میخواد عاشق شدن باشه یا کمک به خیره یا هر عمل دیگه ای ... خیلی کلیه ... و فکر کنم کمک خاصی به ما نمیکنه تو خود رفتار و مهمتر از اون تو تحلیل رفتارهامون ...

B.Russell
23-06-2014, 10:06
بنا به تعاریف پست اول پس بی شعور "بیمار" است؟

به نظر من هر فردی که فقط خود و منفعت شخصی اش را ببیند و تلاش کند به هر وسیله ای بدون در نظر گرفتن اصول انسانی و اخلاقی و قانون و خرد جمعی کار خود را پیش ببرد بی شعور است.
چرا که هر چند در کوتاه مدت و بظاهر نفع خود را تامین می کند اما در بلندمدت اعتماد دیگران را از دست می دهد و به دیگران و کل جامعه ضرر می رساند و سرانجام این ضرر به خود اون بیشعور هم می رسد، پس چون ضرر به خود فرد میرسد یکجور بیماری است.

B.Russell
23-06-2014, 10:07
کتاب رو نخوندم ، دوست دارم بخونم ... ولی خب در جاهای مختلف بخش هایی از کتاب بازتاب های زیادی داشته ...

اونجوری که تا اینجا فهمیدم از این کتاب و همونطور که آرش عزیز اشاره کرد به نظر میرسه کتاب ارزش علمی خاصی نداره ...

در واقع مجموعه ای از رفتار های اجتماعی خاص که مورد پذیرش عموم نیست و خیلی از اوقات هم مبنای قضاوت در موردش نسبی هست بکار گرفته شده که "بیشعوری" باهاش تعریف بشه ... یعنی کلا بیشعور کسی هست که آدم بدی باشه ، یا حداقل از نظر من آدم بدی باشه :n02:

تازه بیشعور هرکاری بکنه از بیشعوریشه :n13: حالا میخواد عاشق شدن باشه یا کمک به خیره یا هر عمل دیگه ای ... خیلی کلیه ... و فکر کنم کمک خاصی به ما نمیکنه تو خود رفتار و مهمتر از اون تو تحلیل رفتارهامون ...

بیشعوری به میزان زیادی ناشی از نبود آگاهی و نه لزوما اطلاعات و درک اصیل و واقعی و فهم و شعور ذاتی و نهادینه شده فارغ از طبقه اجتماعی، مدرک، پست و مقام، جنسیت، نوع ماشین و لهجه و قومیت و غیره است.

برای نمونه بسیار می توان دید که سرنشینان خودرهای گرانقیمت آشغال خود را به بیرون از خودرور پرت می کنند یا از افراد تحصیلکرده گفتار و رفتار غیر متعارف دیده می شود و ...

بیشعوری ممکن است لحظه ای باشد مثل زمانی که فکر می کنیم پلیس و دوربین سر چهار راه نیست و زرنگ مابانه و پیروزمندانه چراغ قرمز را رد می کنیم. این نوع را می توان بیشعوری گذرا یا موقتی نامید که اگر در رفتار روزانه امان تامل کنیم و به نقد رفتارمان توسط دیگران بها دهیم امکان پیشگیری و درمان دارد اما حادتر بیشعوری دایمی و مادام العمر است یعنی فرد در همه لحاظ زندگی خود بر مدار بی شعوری گام بر می دارد.

اگر هر انسانی به بی شعوری های خودش توجه کنه به جامعه کمک میکنه نه صرفا توجه به بی شعوری های دیگران.

برای همین نویسنده بیشتر از همه بر این جمله تاکید داره :

بیشعوری درمان نمیشود مگر اینکه هر فردی خودش اعتراف کند که بیشعور است.

3 جلد
23-06-2014, 10:15
سلام من فکرمیکنم مردم اجتماع ا زمن بدشون میاد...یا اینکه خوشم نمیاد با کسی رابطه داشته باشم...اصلا به کسی اطمینان نمیکنم مخصوصا غریبه...فکر میکنم همه میخوان بالا بکشن...حتی روحیه آدم رو چه برسه به پول...

میخواستم بدونم ایا من بی شعور هستم یا مشکل روانی دارم؟ یسری دوستام میگن برو تیمارستان تو وضعیت وخیمه...نمیدونم چیکا رکنم این تاپیک رو دیدم گفتم شاید بی شعور باشم دیگه از فکر روانی بودن بیام بیرون..

اصلا خوشم نمیاد با مردم ایران رابطه داشته باشم چون هیچ خیری ندیدم از هیچکی...فقط ضربه خوردم از رفیق تا بغال سر کوچه همه اذیتم میکنن..مردم غریبه هم که تا ببینن ترسویی میخوان بالا بکشن..

خیلی حالم بده..آیا من بی شعورم یا کلا تعطیلم ..

laxer
23-06-2014, 13:21
سلام من فکرمیکنم مردم اجتماع ا زمن بدشون میاد...یا اینکه خوشم نمیاد با کسی رابطه داشته باشم...اصلا به کسی اطمینان نمیکنم مخصوصا غریبه...فکر میکنم همه میخوان بالا بکشن...حتی روحیه آدم رو چه برسه به پول...

میخواستم بدونم ایا من بی شعور هستم یا مشکل روانی دارم؟ یسری دوستام میگن برو تیمارستان تو وضعیت وخیمه...نمیدونم چیکا رکنم این تاپیک رو دیدم گفتم شاید بی شعور باشم دیگه از فکر روانی بودن بیام بیرون..

اصلا خوشم نمیاد با مردم ایران رابطه داشته باشم چون هیچ خیری ندیدم از هیچکی...فقط ضربه خوردم از رفیق تا بغال سر کوچه همه اذیتم میکنن..مردم غریبه هم که تا ببینن ترسویی میخوان بالا بکشن..

اگر سوالتون ر در بخش "پرسش و پاسخ پزشکی" مطرح کنید پاسخ های مطلوب تری میگیرید.

B.Russell
23-06-2014, 13:48
یکی از دوستان که چند سال همدیگه رو ندیده بودیم، متاسفانه به دیدنم اومد و باهام روبوسی کرد:

انقدر بی شعور بود که نگفت سرما خورده!
دو روزه از کار و زندگی افتادم!

این بدترین بوس زندگی ام بود ...

havzhini
23-06-2014, 19:14
بیشعورهای مقدس ­مآب گمان میکنند وظیفه اخلاقی دارند افسرده ­حالی خودشان را به همه منتقل کنند. اکثر بیشعورها دوست ندارند که کسی سر از کارشان دربیاورد و به سلک آن­ها درآید، اما بیشعورهای مقدس ­مآب در این زمینه استثنا محسوب می­شوند. به ­عکس، آن­ها جدوجهد زیادی می­کنند که همه ی آدم­ها را هم­ مسلک خود کنند و برای این کار حتی خانه به خانه هم می­روند!

Mohammad Hosseyn
23-06-2014, 19:31

دوست عزیز بیشعور چیه !! :n15:
هر کس یک تیپ شخصیتی داره ، جدای از اون ممکنه هر کس یک نوع از مشکل روحی یا روانی رو داشته باشه ...

یکی افسرده هست ، یکی بی انگیزه ، یکی اعتماد به نفس پائین داره ، یکی تمرکز پائینی داره ، یکی هم مثل شما تو روابط احتماعیش مشکلاتی داره ...

اینکه شما مشکلتون چیه و چجوری میشه حلش کرد کار یک روانشناسه که بهتون کمک کنه ... همونطور که گفته شد بیشعوری یک کلمه ابداعی خاص توسط این نویسنده هست که آدم بد ها رو باهاش خطاب میکنه !! تو روانشناسی بعید میدونم بیشعوری اصلا تعریف داشته باشه یا بیماری ای به نام بیشعوری وجود داشته باشه ...

لطفا مشکلتون رو ببرید پیش متخصص علمیش که حل کنه ...
موفق باشید ...

B.Russell
23-06-2014, 19:31
بیشعورهای مقدس ­مآب گمان میکنند وظیفه اخلاقی دارند افسرده ­حالی خودشان را به همه منتقل کنند. اکثر بیشعورها دوست ندارند که کسی سر از کارشان دربیاورد و به سلک آن­ها درآید، اما بیشعورهای مقدس ­مآب در این زمینه استثنا محسوب می­شوند. به ­عکس، آن­ها جدوجهد زیادی می­کنند که همه ی آدم­ها را هم­ مسلک خود کنند و برای این کار حتی خانه به خانه هم می­روند!

خوب یکی از اهداف این تاپیک اینست که چگونه با بی شعورها برخورد کنیم.
شما برای این تفسیری که فرمودین تا حالا راه حلی عملی انجام دادین که به نتیجه برسه؟

یا حتی اگر اقدامی هم نکردین، چه اقداماتی رو در برابر این نوع بیشعورها موثر تر میدونین برای دفعش یا کم اثر تر کردنش !!

mohsen_gh1991
23-06-2014, 20:15
با بی شعورها نباید برخورد کرد باید به ارامی از کنارشون رد شیم : دی

havzhini
23-06-2014, 21:04
خوب یکی از اهداف این تاپیک اینست که چگونه با بی شعورها برخورد کنیم.
شما برای این تفسیری که فرمودین تا حالا راه حلی عملی انجام دادین که به نتیجه برسه؟

یا حتی اگر اقدامی هم نکردین، چه اقداماتی رو در برابر این نوع بیشعورها موثر تر میدونین برای دفعش یا کم اثر تر کردنش !!

این تفسیر من نیست بلکه بخشی از همین کتابی هست که معرفی کردید!!!
من اصولا تفسیر کردن رو بی معنی میدونم پس تفسیری روی جمله ندارم و خوده جمله کاملا گویا هست

در مورد راه حل برخورد با این نوع بیشعوری هم میشه گفت اصولا بیشعوری چیزی نیست که با اقدام متقابل دفع یا کم اثر بشه
بیشعورها بیشعور بوده و خواهند بود

ولی در کل با این تفاسیر و بخشهای مختلف کتاب همه ما و تک تک انسانها نوعی از بیشعوری در خود دارند
فقط نوع و درجاتش مختلف هست
پس از نگاه من این کتاب فقط یک کتاب طنز بیشتر نیست نه یک کتاب با اصول علمی که بشه رفرنس یا منبعی برای تجزیه و تحلیل کردن افراد دونستش

laxer
24-06-2014, 07:54
نمیدونم ولی احساس میکنم "بی شعور" نه از نظر پزشکی ( علمی) و نه از نظر فلسفی هیچ معنی نداره.

B.Russell
24-06-2014, 12:48
نمیدونم ولی احساس میکنم "بی شعور" نه از نظر پزشکی ( علمی) و نه از نظر فلسفی هیچ معنی نداره.

یک ایرانی غیور و شریف میره خارج از کشور.
ساندیس میزنه به بدن و پاکتش رو میندازه وسط خیابان.

علم و فلسفه این انسان رو چه مینامد؟

laxer
24-06-2014, 14:27
یک ایرانی غیور و شریف میره خارج از کشور.
ساندیس میزنه به بدن و پاکتش رو میندازه وسط خیابان.

علم و فلسفه این انسان رو چه مینامد؟

یه نوع عادت به بی فرهنگی است.

من فکر نکنم کسی واقعا" از روی عمد بخواد بی شعور باشه بیشتر بر میگرده به خواسته ها و عقده های درون. ( یه چیزی که ما روش کنترل نداریم)

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-06-2014, 06:40
سلام
وقتی شخصی کار خطائی انجام میده یا کاری رو درست انجام نمیده چند علت میتونه داشته باشه :
1- دیوانه هست و تسلطی بر کارهائی که انجام میده نداره . این شخص رو نه میتونیم وادار کنیم درست بشه نه کسی حق داره ازش حساب کتاب پس بگیره و بازخواستش کنه و مجازاتش کنه بخاطر کار خطا چون اختیاری از خودش نداره .

2- عاقل هست اما توانائی انجام کار صحیح رو نداره چون ناتوان هست . مثل کسی که پاهاش معلول و ناتوان هست و نمیتونه درست راه بره یا دستهاش چنین هست و نمیتونه کلمات رو درست بنویسه .
این شخص هم هیچکس حق نداره در موردِ خطاهائی که به خاطر ناتوانیش ازش سر میزنه بازخواستش کنه یا ازش توقع داشته باشه اون خطاها رو انجام نده . کسی هم حق مجازاتش رو نداره .
3- کسی که از روی نادانی ( ندانستن - جهل ) کاری رو درست انجام نمیده یا یک کار خطا انجام میده .
به این شخص اگر آموزش بدند دیگه کارش رو درست انجام میده .
مجاراتِ این فرد فقط اینه که در حدِ توانائیش جبران کنه خطایی رو که در هنگام نادانیش انجام داده . میشه هم از بازخواستش گذشت .
4- شخص سالم و عاقل و دانا که از رویِ فراموشی مرتکب کار خطا میشه .
این شخص رو باید یادآوری کرد . بازخواست و مجازاتش هم بستگی به این داره که بار چندم هست که فراموش کرده تا درجه ی اهمال و سهل انگاریش مشخص بشه .

5- این دسته از مردم کار خطا و اشتباه رو انجام میدند اما نه دیوانه هستند نه تاتوان و عاجز نه جاهلند و نه فراموش کرده اند .
علت ارتکاب کار خطا و اشتباه در این افراد فقط لجبازی و اِصرار و پافشاریِ خودشون هست .
بازخواست و مجازاتِ این دسته از همه دقیقتر و سخت تر و شدیدتر و سنگینتر هست و هر چه تعدادِ دفعاتِ ارتکابشون به کار خطا هم بیشتر بشه , مجازاتشون هم سنگینتر و شدیدتر میشه .

====================================
وقتی یک شخص عاقل و سالم کاری رو درست انجام نمیده , اگر یقین نداریم که جزء گروهِ پنجم هست , باید بنا رو بر این بذاریم که جزءِ گروهِ سوم یا حداقل چهارم هست .
یعنی با صبر و خوشروئی طوری باهاش رفتار کنیم که انگار نمیدونه و باید ما بهش یاد بدیم .
اگر تکرار کرد , باید جزء دسته ی فراموش کرده ها حسابش کنیم
اگر چند بار تکرار کرد و یقین حاصل شد که جزء دسته ی پنجم هست اونوقت با توجه به نوع خطا یا اشتباه باید قاطعانه باهاش برخورد بشه .
حالا اینجا چند تا مشکل پیش میاد :
الف - آیا اصلاً کار خطا و اشتباه وجود داره ؟
ب- چه کارهائی خطا یا اشتباه هست ؟
ج - آیا باید مجازات کرد شخص خطا کار رو ؟
د - مجازاتها باید چی باشه و به چه اندازه ؟
همه ی اختلافها و جر و دعواهای ملتها در حوزه ی حقوق بشر , بر سرِ بند ب و د هست .
مثال :

در ایران 2 نفر قمارباز رو که تنهائی قمار میکنند دستگیر میشند و مجازات میشند
در امریکا همون شخص حق داره با رعایت قوانین و ضوابط 1000 تا قمارخونه ی 10 طبقه بزنه . تشویقش هم میکنند و بهش کلی وام و تسهیلات هم میدند به عنوان کارآفرین نمونه .
همون شخص توی عربستان حق داره 4 تا زن بگیره با رعایت قوانین و شرع اما حق نداره زن پنجمی اختیار کنه .
همون شخص توی ایران حق داره 4 تا زنِ دائم و بینهایت زنِ موقت بگیره با رعایت شرع و قانون .
همون شخص توی امریکا کافیه زنِ دوم رو بگیره تا 20 سال زندانی بشه .
مثالهای اینجوری زیاده .
در یک جا ( معذرت میخوام ) رها کردنِ باد شکم درست مثل عطسه کردن و سرفه کردن هست , در یک جای دیگه کاری زشت و ناپسند .
یک جا دو تا مرد راحت توی خیابون همدیگر رو بغل میکنند و با هم روبوسی میکنند , یک جای دیگه کاری زشت هست و همه فکر میکنند هم ج ن س بازند .
=========================================
برای کسانی که به وجودِ خدا و مسنجرهای خدا ایمان دارند , معیار تعیینِ صحیح و اشتباه , اول از همه دستور و فرمانِ خدا هست , سپس دستور و فرمان مسنجرهای خدا ( پیام رسانهای خدا ) , سپس هر انسانی که در اون موضوع , خوب و بد و درست و غلط رو درست تشخیص میده .
در دسته ی سوم هم باز عده ای اولویت دارند بر مردم عادی که وارد جزئیاتش نمیشیم .

چیزی که بسیار مهم هست اینه که یک سری از کارهای خطا و اشتباه , ثابت و تغییر ناپذیر هست و یک سری چیزهای دیگه گاهی خطا هست گاهی خطا نیست یعنی بستگی به شرایط و زمان داره .
مثال:
کشتنِ کسی که نباید کشته بشه با نقشه ی از قبل طراحی شده ( قتلِ عمدِ به نا حق ) در همه ی زمانها و در بین همه ی ملتها خطا بوده و هست .
اما غذا خوردن ود مَلأ عام چنین نیست و بستگی به موقعیت و وضعیتِ شخص و زمان و چیزهای دیگه داره .
======================================
علت اختلاف ملتها با هم بر سر تعیین خطا و مجازاتِ خطا به این دلیل هست که معیار و مرجعشون و ارزشهاشون با هم فرق میکنه .
علت این فرق هم در اختلاف عقیده ها هست .
علت اختلاف عقیده ها هم اختلاف علم و دانش و اختلاف میزان وجدان و انصاف و اختلاف مقدار حق پذیری افراد هست .
حالا شما بگین :
علتِ اختلاف میزان حق پذیری و انصاف و وجدان مردم با هم چی هست ؟

V E S T A
27-06-2014, 11:38
حالا اینجا چند تا مشکل پیش میاد :
الف - آیا اصلاً کار خطا و اشتباه وجود داره ؟
ب- چه کارهائی خطا یا اشتباه هست ؟
ج - آیا باید مجازات کرد شخص خطا کار رو ؟
د - مجازاتها باید چی باشه و به چه اندازه ؟
همه ی اختلافها و جر و دعواهای ملتها در حوزه ی حقوق بشر , بر سرِ بند ب و د هست .
.
.
.

علتِ اختلاف میزان حق پذیری و انصاف و وجدان مردم با هم چی هست ؟

این سوالاتی که مطرح میشه در محدوده علم اخلاق هست و بیشتر به نظر من بیانگر نسبی بودن اخلاقیات هست. خوبی و بدی یا خیر وشر در هر فرهنگ تحت تاثیر شرایط متفاوت (زمان و مکان) تعاریف جداگانه ای رو داره .. قبلا تاپیکی برای پاسخ به این سوالات و بحث درباره اخلاقیات زده شد :

فلســـفه اخــلاق | Moral Philosophy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

B.Russell
27-06-2014, 18:16
وقتی جامعه بیشعور می شود، همه به جای تولید نا خالص ملی، نسل جدیدی از بیشعورهای خالص ملی تولید می کنیم.

(از کتاب خلوص ملی)

Sara
27-06-2014, 20:39
در برخورد با بی شعورها اولین مساله ایی که همیشه بهش توجه می کنم اینه که بی شعوری فرد مقابل تقصیر من نیست و لازم نبست نگاه کنم ببینم من چه مشکلی داشتم که باهام بی شعوری شده!
یک دوستی حرف خیلی خوبی می زد و می گفت وقتی بهت اهانت شد یا (هر رفتار بی شعوارانه! دیگه... ) مشکل کسی هست که این رفتار رو کرده نه تو پس اجازه نده ناراحتی بابت خصلت های اون فرد زندگی تو رو تحت تاثیر قرار بده چون این نهایت و بهترین حالتی هست که اون فرد رو راضی می کنه.
بعضی آدم ها کوهی از آشغال های رفتاری رو با خودشون حمل می کنن و به هر کس که می رسند تا جایی که می تونند بار خودشون رو سبک می کنن، نباید اجازه داد که سطل زباله های اونها شیم. چطور زباله های خونه رو بیرون می ذاریم اگه ناخودآگاه و آگاه هم زباله های رفتاری رو دیگران رو پذیرفتیم باید در اسرع وقت بیرون بذاریم!

B.Russell
27-06-2014, 22:54
در برخورد با بی شعورها اولین مساله ایی که همیشه بهش توجه می کنم اینه که بی شعوری فرد مقابل تقصیر من نیست و لازم نبست نگاه کنم ببینم من چه مشکلی داشتم که باهام بی شعوری شده!
یک دوستی حرف خیلی خوبی می زد و می گفت وقتی بهت اهانت شد یا (هر رفتار بی شعوارانه! دیگه... ) مشکل کسی هست که این رفتار رو کرده نه تو پس اجازه نده ناراحتی بابت خصلت های اون فرد زندگی تو رو تحت تاثیر قرار بده چون این نهایت و بهترین حالتی هست که اون فرد رو راضی می کنه.
بعضی آدم ها کوهی از آشغال های رفتاری رو با خودشون حمل می کنن و به هر کس که می رسند تا جایی که می تونند بار خودشون رو سبک می کنن، نباید اجازه داد که سطل زباله های اونها شیم. چطور زباله های خونه رو بیرون می ذاریم اگه ناخودآگاه و آگاه هم زباله های رفتاری رو دیگران رو پذیرفتیم باید در اسرع وقت بیرون بذاریم!

این حرفت منو برد سمت جرج برنارد شاو، عاشق نوشته هاش در برخوردهای انسانی بودم و چه زیبا گفت :

مدتها پيش آموختم كه نبايد با خوك كشتي گرفت، خيلي كثيف مي شوي و مهم تر آنكه خوك ار اين كار لذت مي برد !!! :n28:

PARIYA 69
29-06-2014, 10:49
جواب ابلهان خاموشی نیست اردنگی است.

B.Russell
29-06-2014, 11:08
جواب ابلهان خاموشی نیست اردنگی است.

بله اما احمق ها و بیشعورها به طرز قانون مندی از قانون سوم نیوتن پیروی میکنند :

این قانون می گوید برای هر کنش یک واکنش برابر اما در جهت مخالف وجود دارد !!!

تازه حالت خوش بینانه اش هست که پس از یک اردنگی زدن، یک اردنگی پس داده بشه.

PARIYA 69
29-06-2014, 14:47
بله اما احمق ها و بیشعورها به طرز قانون مندی از قانون سوم نیوتن پیروی میکنند :

این قانون می گوید برای هر کنش یک واکنش برابر اما در جهت مخالف وجود دارد !!!

تازه حالت خوش بینانه اش هست که پس از یک اردنگی زدن، یک اردنگی پس داده بشه.
گاهی اوقات هم اینطور نیست
وقتی برای بار اول اردنگی رو بزنیم
دفعه بعد یاد میگیره که اگه بی ملاحظگی بکنه
جوابش اردنگی هست و احتیاط رو پیشه رفتارش میکنه

آزمون و خطا در زیست شناسی برای حیوانات مصداقشه
مثل همون موشه که وقتی به اهرم دست میزنه غذا واسش میاد
این موجود بیشعور هم میفهمه که جواب بی شعوری اردنگی سنگین هست

Sara
30-06-2014, 19:49
گاهی اوقات هم اینطور نیست
وقتی برای بار اول اردنگی رو بزنیم
دفعه بعد یاد میگیره که اگه بی ملاحظگی بکنه
جوابش اردنگی هست و احتیاط رو پیشه رفتارش میکنه

آزمون و خطا در زیست شناسی برای حیوانات مصداقشه
مثل همون موشه که وقتی به اهرم دست میزنه غذا واسش میاد
این موجود بیشعور هم میفهمه که جواب بی شعوری اردنگی سنگین هست

اگه به دلیل بی شعوری مفرط از عصبانی کردن طرف مقابل تا حد اردنگی! زدن لذت ببره چی؟
اگه اردنگی زدن رو از بیشعوری ما بدونه و در صدد اصلاح ما به شیوه های بی شعورانه بر بیاد آیا مشکل پیچیده تر نمی شه؟

kenzu
30-06-2014, 20:37
اگه به دلیل بی شعوری مفرط از عصبانی کردن طرف مقابل تا حد اردنگی! زدن لذت ببره چی؟
اگه اردنگی زدن رو از بیشعوری ما بدونه و در صدد اصلاح ما به شیوه های بی شعورانه بر بیاد آیا مشکل پیچیده تر نمی شه؟

یعنی شما به یک بی شعور اردنگی میزنی و اون در صدد اصلاح شما بر می اد؟
مطمئنی طرف بی شعوره؟

B3HZ@D
30-06-2014, 20:46
یعنی شما به یک بی شعور اردنگی میزنی و اون در صدد اصلاح شما بر می اد؟
مطمئنی طرف بی شعوره؟

دوست عزیز پست رو با دقت بخونید . اصلاح ما به شیوه [بی شعورانه] . یعنی ما رو به سمت سبک و سیاق رفتار خودش میبره و ما هم یک بی شعور هستیم .
وقتی ما به طرف اردنگی بزنیم این نوع رفتار فرق زیادی با رفتار یک فرد به اصطلاح بیشعور نداره .

L͠øneWolf
03-07-2014, 23:29
بهترین کاری که می شه در مواجهه با بی شعور دارای قدرت انجام داد، اینه که فرار رو بر قرار ترجیح بدیم. چنین بی شعوری می تونه صدمات جبران ناپذیری به دیگران وارد کنه.

جمله ای منسوب به ابن سینا هست که چنین می گه: من در میان موجودات از گاو خیلی می‌ترسم. زیرا عقل ندارد و شاخ هم دارد!

مهندس مسعود
08-07-2014, 19:46
۱- صبر: شايد تحمل در برابر مخالفان و مخالفت ها، مهم ترين و اساسي ترين اصل باشد كه از سبك زندگي پيامبر(ص) و ديگر پيامبران بويژه اولوالعزم آنان به دست مي آيد.
۲- تذكر و يادآوري و معرفي حق: از ديگر روش هاي برخورد با مخالفان و مخالفت هاي آنان اين است كه موارد حق را به يادشان آورد و آنان را به اين موارد تذكر داد. به اين معنا كه اصل را بر عدم آشنايي و فهم حقيقت توسط آنان قرار دهيم و نخست به جاي اين كه آنان را به مخالفت عمدي با حق متهم سازيم، به ناداني و عدم درك صحيح متهم كنيم و با تذكر و يادآوري حق سعي كنيم تا ايشان را با حق آشنا سازيم. البته مراد اين نيست كه آنان را به عدم درك صحيح متهم كرده و در روي ايشان اين عبارت را بيان كنيم، بلكه به معناي اين است كه احتمال دهيم آنان حق را نشناخته اند و با اين ذهنيت به گفت وگو و تذكر اقدام كنيم.
۳- اعراض: شيوه هايي كه در قرآن در برابر مخالفان اتخاذ مي شود، شيوه گام به گام است. نخستين گام در برابر ايشان صبر و صبوري است كه تا آنان هر آن چه در دل دارند بيان كنند، آن گاه پس از گوش (اذن) و سميع بودن، حق را به ايشان تذكر داد.
۴- تبري: گام نهايي درباره مخالفان، تبري جويي از ايشان است. هر انساني لازم است كه دلبستگي خويش به حق و ولايت مداري خود را نسبت به آن ابراز و اظهار نمايد و نسبت به مخالفان و دشمنان، برائت و بيزاري جويد. اين گام تاثيرات رواني و تربيتي نيز دارد؛ زيرا برخي از افراد تنها زماني هوشيار و بيدار مي شوند كه فراتر از طرد اجتماعي و اعراض، از آنان به عنوان دشمنان حق و دوستان باطل برائت و تبري جسته شود.

B.Russell
27-07-2014, 23:44
مارک تواین نویسنده سرشناس آمریکایی یک حرف قابل تاملی دارد، او می گوید :

هرگز با احمق ها بحث نکنید.

آن ها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند !!
.
.
.

حتما براتون پیش اومده که بنا به هر دلیلی بحثتون با یک احمق یا بیشعور بالا بگیره.

اما از یک جایی حس میکنی کم میاری، یک چیزایی بهت میگه که هر جوابی بخوای بهش بدی، انگار نمیشه.

مجبور میشی بیای و مثل خودش بحث کنی و با همان لحن و ادبیات. اونجاست که شکست میخوری یا فرار میکنی !!!

این قضیه مدت هاست منو آزار میده، که چرا ما در چنین مواقعی فرار میکنیم؟

و چرا هیچ تلاشی برای تجمیع تجربه ها برای شکست یک احمق صورت نمیگیره و همه توصیه به فرار میکنن و بی فایده بودن بحث ؟؟!!

اگر کسی تجربه عملی از کم نیاوردن در بحث کردن با احمق هارو داره خواهشا در جواب این نوشته نقل قول بگیره و بگه، چون منم جدیدا دارم به این نتیجه میرسم که باید بیخیال بحث بشم و فرار کنم و حس خوبی نسبت به این قضیه ندارم.

(منظور از احمق پیرو باور خاصی نیست، منظور آدمی دُگم و متحجر هست که از یک جایی به بعد بیشتر بر نفهمی خودش و شما درباره یکسری مسائل تاکید میکنه تا آوردن استدلال)

New Ray
28-07-2014, 09:29
مارک تواین نویسنده سرشناس آمریکایی یک حرف قابل تاملی دارد، او می گوید :

هرگز با احمق ها بحث نکنید.

آن ها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند !!
.
.
.

حتما براتون پیش اومده که بنا به هر دلیلی بحثتون با یک احمق یا بیشعور بالا بگیره.

اما از یک جایی حس میکنی کم میاری، یک چیزایی بهت میگه که هر جوابی بخوای بهش بدی، انگار نمیشه.

مجبور میشی بیای و مثل خودش بحث کنی و با همان لحن و ادبیات. اونجاست که شکست میخوری یا فرار میکنی !!!

این قضیه مدت هاست منو آزار میده، که چرا ما در چنین مواقعی فرار میکنیم؟

و چرا هیچ تلاشی برای تجمیع تجربه ها برای شکست یک احمق صورت نمیگیره و همه توصیه به فرار میکنن و بی فایده بودن بحث ؟؟!!

اگر کسی تجربه عملی از کم نیاوردن در بحث کردن با احمق هارو داره خواهشا در جواب این نوشته نقل قول بگیره و بگه، چون منم جدیدا دارم به این نتیجه میرسم که باید بیخیال بحث بشم و فرار کنم و حس خوبی نسبت به این قضیه ندارم.

(منظور از احمق پیرو باور خاصی نیست، منظور آدمی دُگم و متحجر هست که از یک جایی به بعد بیشتر بر نفهمی خودش و شما درباره یکسری مسائل تاکید میکنه تا آوردن استدلال)

در حالت اول ( بیشعور ) مثلا طرف به قصد خندیدن یا خنداندن دیگران ، توحین و مسخره بازی میکنه :
معمولا با لبخند و صدای بلندتر بحث و عوض میکنم ( مثلا ازش چند سوال بی ربط میکنم ! ) و روی جمله های طرف جمله هایی میگم که اونم اجبارا خندش میگیره و بحثو ادامه نمیده !
( برداشت منفی نکنید خواهشا :n02: )

در حالت دوم که شما گفتین ( کله خشک ) :
این مورد سخته و در مواردی که طرف باهوشتر باشه ممکنه چند بار نیاز به ملاقات و صحبت باشه تا اعتمادسازی بشه. اول نرم شروع میکنم به توصیف اشتراکاتمون ، بعد یخورده سوالاتی میکنم که میدونم تا حالا به فکرش نرسیده یا کمی نقطه ضعفش هست ( البته نه چیزایی که خیلی روشون حساسه !! )
این مراحل رو با حالت خشک و کاملا جدی نمیشه انجام داد چون کله خشکها راحت به آدم اعتماد نمیکنن و مقابله به مثل میکنن حتی اگه آشنا و فامیل باشن .
حالا بحثو ادامه نمیدم تا یکم فکر کنه . بعضیها در این مرحله دیگه ادامه نمیدن . تا اینجا اگه خوب پیش نرفت باید ریسک کنیم یا فرار یا ادامه که ممکنه به دعوای لفظی هم بکشه !
در ادامه ممکنه باز هم این افراد قبول نکنن چون کله خشکن ، باید ملاقاتها تکرار بشه تا کم کم نرم بشن و البته پله پله ، وگرنه زود موضع گیری میکنن.

یه نکته ای که در مورد گروه اول فهمیدم اینه که نسبت به بعضی حالات خاص حساس هستن مخصوصا خنده ! در اینصورت کمی راضی میشن و کم کم به حالت طبیعی بر میگردن.
( هرچی جدی تر باشیم بیشتر اذیت میکنن )

در مورد گروه دوم هم ، چون هدفی که ما داریم اونام دارن موضوع پیچیده میشه . ولی ما نباید مثل اونها مستقیم چیزی رو به طرف تحمیل کنیم ، گاهی فقط نیاز به تلنگر دارن بقیه بعهده خودشون هست.
در کل این گروه هوش کمتری دارن و از این موضوع باید نهایت استفاده را برد.

MOHAMMAD_ASEMOONI
28-07-2014, 12:26
با کسی که اطمینان داری احمق هست ( مخش بسته هست ) بحث نکن وگرنه مردم نمیتونند تشخیص بدند کدومتون احمقه . سخنِ یکی از امامان ع

B3HZ@D
28-07-2014, 18:26
درود
دوست عزیز این جمله ای که فرمودین در حقیقت متعلق به مارک تواین هست .

Never Argue With A Fool , Onlookers May Not Be Able To Tell The Difference

badboys_87
31-07-2014, 07:18
فکر کنم بیشعور ترین افراد تو کشور خودمون زندگی میکنند از رانندگی تو خیابون بگیر تا متلک گفتن به دختران سر خیابون و چهار راه تک چرخ زدن با موتور و ... و همچنین رفتار های بعضی از هموطن ها رو که میبینم واقعا" تاسف میخورم.... در یک کشور کافر و ملحدا روپایی مثل سوئد و یا سوئیس فرهنگ و اخلاق به مراتب بیشتر است تا کشور هایی مثل ایران و .....

بیشعوری از نطر من یعنی کمبود آداب و فرهنگ اجتماعی و نجابت......

نمونه ای از بیشعوری: قلدری و شر بودن

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-07-2014, 13:28
فکر کنم بیشعور ترین افراد تو کشور خودمون زندگی میکنند از رانندگی تو خیابون بگیر تا متلک گفتن به دختران سر خیابون و چهار راه تک چرخ زدن با موتور و ... و همچنین رفتار های بعضی از هموطن ها رو که میبینم واقعاً تاسف میخورم.... در یک کشور کافر و ملحد اروپایی مثل سوئد و یا سوئیس فرهنگ و اخلاق به مراتب بیشتر است تا کشور هایی مثل ایران و .....

بیشعوری از نظر من یعنی کمبود آداب و فرهنگ اجتماعی و نجابت......

سلام
اگه مدتی اونطرفِ آب زندگی کنین نظرتون عوض میشه .
سطح اخلاق و ادب بسیار پائین هست .

تازه بعضی جاهایِ شرق آسیا وضع از اون هم بدتره مثل بعضی جاهای هند .
این رو خودِ هندیهائی که همکار بنده هستند میگن
در بعضی جاهایِ کشورهای غربی هم به ضربِ مجازاتهای سنگین , آدمهای بی تربیت و شرور رو کنترل میکنند و اگر قدرتِ نیروهای انتظامی کم بشه همدیگر رو غارت میکنند .
حتماً دیدین توی دورانِ ناآرامی میریزند مغازه ها رو غارت میکنند . کارهای دیگه هم انجام میدند که همگی قابل ذکر نیست؟.
========================================
اگر بخوایم با بی طرفی و منطق و حقانیت و انصاف در این مورد چیزی بگیم :
انسانها دو دسته هستند
1- درست شدنیها ( هدایت شدنیها )
2- درست نشدنیها ( هدایت نشدنیها )
وقتی کسی جزء دسته ی دوم باشه , اگر 1000 سال هم توی این دنیا زندگی کنه درست بشو نیست که نیست .
هیچ پیامی باعث تغییرشون به سمتِ خوب شدنِ دائمیشون نمیشه . نه پیامهای بشارت دهنده ( تشویقی ) نه هشدار دهنده ( تهدیدی ) و نه هدایت کننده ( تعلیمی ) .
این افراد در همه ی زمانها بوده اند و خواهند بود و در همه جای زمین پخش هستند .
برای همین هست که در همه ی کشورها پلیس و کلانتری و دادگاه و زندان و مجازات وجود داره .

درست نشدنیها دو دسته اند
اونهائی که بد هستند بعدش مدتی خوب میشند و سپس دوباره بد میشند و بد هم میمیرند . ممکنه چند بار هم خوب بشند و دوباره بد بشند اما در نهایت , بد میمیرند .
دسته دوم بد هستند , بد هم میمونند و چه بسا هی بدتر هم بشند و بد هم میمیرند

وجهِ تشابهِ این دو دسته همینه که هر دو دستِ آخِر بد از دنیا میرند .

=======================================
درست شدنی ها هم ممکنه مدتی بد بشند اما دستِ آخر خوب از دنیا میرند .

===========================================
بنده تا حالا برایِ یک انسان چیزی خطرناکتر از این ندیدم که اسمش توی لیست درست نشدنیها ( هدایت نشدنیها ) باشه .
اگر پیدا کردین حتماً خبر بدین .

danielo
31-07-2014, 14:58
اصولا بی شعوری یک انسان طبیعی هست.اگر کسی بی شعور نبود غیر نرمال هست.
ظرفیت مغزی انسان همینه.از نظر فیزیکی اینگونه تکامل یافتیم و حدمون همینه.
اگر شما در سواحل یک کشور خارجی اشغال پیدا نمیکنید حاصل مدرنیته و عصر جدیده و در کل چیز نوعی هست.
در کشورهای جهان سومی که هنوز مدرنیته کامل نشده و مردمش کاملا وارد عصر جدید نشدند.بیشتر طبق ذات و رفتار فیزیکی اصلشون رفتار میکنند.
کلا همه کسانی که دارند همینجا بر ضد بیشعوری پست میدند در زندگیشون افرادی هستند که از اون ها بیشعوری دیدند!!!!!!!

danielo
31-07-2014, 15:15
فکر کنم بیشعور ترین افراد تو کشور خودمون زندگی میکنند از رانندگی تو خیابون بگیر تا متلک گفتن به دختران سر خیابون و چهار راه تک چرخ زدن با موتور و ... و همچنین رفتار های بعضی از هموطن ها رو که میبینم واقعا" تاسف میخورم.... در یک کشور کافر و ملحدا روپایی مثل سوئد و یا سوئیس فرهنگ و اخلاق به مراتب بیشتر است تا کشور هایی مثل ایران و .....

چرا داریم خودمون را گول میزنیم.در یک شهر ساحلی و توریستی زندگی میکنم.بنده یک هفته نیاز جنسیم برطرف نشده بود.دیروز دیگه زده بود به مغزم.حتی وقتی زن شوهر دار امار میداد میوفتادم دنبالش تا نیازم را برطرف کردم.
چون این طبیعت من هست .باید نیاز جنسیم برطرف بشه.به هر
حالا یکی تو خونه پشت کامپیوتر نیازش را برطرف میکنه و برای امثال ما اخوند میشه و روشنفکر بازی در میاری .یکی مثل ما به خاطر زندگی در شهر توریستی و به خاطر مسافرین محترم عادت کردیم نمیتونیم .
نه شرایط جامعه طوری هست که بتونی یک دوست دختر داشته باشی که باهاش زندگی کنی و نه این که شرایط ازدواج فراهم هست.به نظر من بی شعور کسی هست که این را انکار میکنه.
الان جوونا را ببین کارشون شده نعشه کردن و سیاه مستی.
وقتی شروع میکنند به مشروب خوری اینقدر میخورند که راه خونشون یادشون بره.
چون تو مملکت اشغال کله جوونا خراب شده عزیز.
طرف که میبینی هر شب سیاه مست میکنه و دعوا راه میندازه .همه شون جانی نیستند .مشکل زندگی در این مملکتی هست که جوونا را روانی کرده.
ادم جوون های الان دهه 60 را میبینه یاد سرباز های اخر خدمت میوفته که به قول معروف یک اصطلاح هست بین سرباز ها که طرف دیگه اخر خدمت نمیکشه.
جوون های امروز دیگه نمیکشند.جامعه روانی شده

مُعین
31-07-2014, 16:53

بعضی از اینا رو که گفتی عین فرهنگ هست دوست عزیزم ... نه بی شعوری ...
بخشی از فرهنگ عملی جامعه ما هم تک چرخ زدن با موتور یا متلک گفتن هست ... این فرهنگ ارمانی ما نیست اما فرهنگ واقعی مونه ... نمیشه حکم بر بیشعوری این افراد داد ... مثلا فرهنگ ما میگه هنگامی که با بزرگتر برخورد میکنیم نباید برای دست دادن دست دراز کنیم ... بلکه بزرگتر باید دستشو اول جلو بیاره ... ولی این مسئله رو که بعضا رعایت نمیشه ... ما نمیتونیم دال بر بی شعوری فرد بگیریم.
پیشنهاد مطالعاتی :
مطالعاتی پیرامون :
فرهنگ
بحران های فرهنگی ...
تزلزلات فرهنگی ...
خودباختگی های فرهنگی
بحران هویت ...
فرهنگ واقعی ؛ فرهنگ حقیقی , فرهنگ ارمانی ...
داشته باشید گرامی .
موفق باشی .

B.Russell
31-07-2014, 17:01
بعضی از اینا رو که گفتی عین فرهنگ هست دوست عزیزم ... نه بی شعوری ...
بخشی از فرهنگ عملی جامعه ما هم تک چرخ زدن با موتور یا متلک گفتن هست ... این فرهنگ ارمانی ما نیست اما فرهنگ واقعی مونه ... نمیشه حکم بر بیشعوری این افراد داد ... مثلا فرهنگ ما میگه هنگامی که با بزرگتر برخورد میکنیم نباید برای دست دادن دست دراز کنیم ... بلکه بزرگتر باید دستشو اول جلو بیاره ... ولی این مسئله رو که بعضا رعایت نمیشه ... ما نمیتونیم دال بر بی شعوری فرد بگیریم.

البته، واژه فرهنگ رو هم نمیشه برای این چیزها به کار برد.
فرهنگ اگر در زبان فارسی ریشه یابی بشه تشکیل شده است از فر+ هنگ.

فر به معنای شکوه و عظمت و هنگ در واقع گروه زیادی از این شکوه رو نشون میده یعنی مجموعه عظیمی از شکوه و عظمت یک ملت.
واژه فرهنگ رو برای چیزهایی میشه استفاده کرد که در اونها شکوهی دیده بشه.

این متلک اندازی و مزاحمت برای زن ها و دخترها و... رو نمیشه و نباید اسمش رو فرهنگ گذاشت.
استفاده از واژه ترکیبی عادات اجتماعی مناسب تر است.

مُعین
31-07-2014, 17:20
البته، واژه فرهنگ رو هم نمیشه برای این چیزها به کار برد.
فرهنگ اگر در زبان فارسی ریشه یابی بشه تشکیل شده است از فر+ هنگ.

فر به معنای شکوه و عظمت و هنگ در واقع گروه زیادی از این شکوه رو نشون میده یعنی مجموعه عظیمی از شکوه و عظمت یک ملت.
واژه فرهنگ رو برای چیزهایی میشه استفاده کرد که در اونها شکوهی دیده بشه.

این متلک اندازی و مزاحمت برای زن ها و دخترها و... رو نمیشه و نباید اسمش رو فرهنگ گذاشت.
استفاده از واژه ترکیبی عادات اجتماعی مناسب تر است.

البته من کلمه بعض رو به کار بردم ... اینا بخشی از فرهنگ واقعی هستن حتی فرهنگ حقیقی (یعنی فرهنگی که ما لازم میدونیم داشته باشیمش ولی نمیتونیم در حد کامل اون رو در خودمون ببینیم مثل همین مسئله دست دادن واحوال پرسی کردن), ما نیز معارض با این گونه رفتار ها هست چه برسه به فرهنگ آرمانی. با توجه به معنی جامعه شناختی فرهنگ :شیوه زندگی افرادی که طی مدتی متمادی با یکدیگر زندگی میکنند(جامعه شناسی ... دکتر حمید پارسانیا ) اینجا من بایدفرهنگ کشورمون رو هم عرض میکردم که جا یادم رفت... اگر نه در نظام فرهنگ جهانی ... که من تعبیری برای چنین رفتاری ندارم ...:n16:
حتی اگر این گونه رفتار ها رو نوعی هنجار اجتماعی ... در نظر بگیریم باز هم با تعریف جامعه شناختی فرهنگ همخوانی داره ...
ممنون .

New Ray
31-07-2014, 18:48
بنظر من بیشعور دارای انرژی و خلاقیتِ کنترل نشده و شدت عمل بیشتر و بدتری هست نسبت به بی فرهنگ . مثلا انداختن پوست موز زیر پای مردم بیشعوریه ولی برنداشتنش از زمین بی فرهنگیه و این دو با هم خیلی فرق دارن.
الان تعریف و شناخت بیشعوری یکم بین المللی شده ولی بی فرهنگی در هر جامعه ای میتونه متفاوت باشه .

فکر میکنم این تعریف بیشعوری درست تر باشه :

به نظر من هر فردی که فقط خود و منفعت شخصی اش را ببیند و تلاش کند به هر وسیله ای بدون در نظر گرفتن اصول انسانی و اخلاقی و قانون و خرد جمعی کار خود را پیش ببرد بی شعور است.
چرا که هر چند در کوتاه مدت و بظاهر نفع خود را تامین می کند اما در بلندمدت اعتماد دیگران را از دست می دهد و به دیگران و کل جامعه ضرر می رساند و سرانجام این ضرر به خود اون بیشعور هم می رسد

... و ممکن هست به بیشعوری بیشتر خود و جامعه هم بیانجامد.
در کل بی فرهنگی رو میشه با تشویق و تذکر و اجبار و ... درست کرد ولی بیشعور زیاد به این روش ها پاسخ نمیده چون در اکثر مواقع خودش میخواد بیشعور باشه .

badboys_87
31-07-2014, 21:36
بیشعوری در ایران با همه جاهای دنیا متفاوته .... من رفتارهایی که تو ایران دیدم در هیچ جای دنیا مشاهده نکردم شاید در کشورهای جهان سومی مثل آفریقا و شرق آسیا یه خورده اینطوری باشه..

الان تو تایلند شهر پاتایا رفتار و بی فرهنگی ایرانی ها زبانزد عام و خاص شده !!!! همه جای دنیا ایرانی رو به عنوان عقب افتاده و متحجر نگاه میکنند .....

تو ایران شما اگه به دقت نگاه کنید آمار تجاوز های جنسی و قتل و دزدی و کلاه برداری رکورد گینس رو هم شکسته .

JJSIMON
01-08-2014, 04:00
بیشعوری در ایران با همه جاهای دنیا متفاوته .... من رفتارهایی که تو ایران دیدم در هیچ جای دنیا مشاهده نکردم شاید در کشورهای جهان سومی مثل آفریقا و شرق آسیا یه خورده اینطوری باشه..

الان تو تایلند شهر پاتایا رفتار و بی فرهنگی ایرانی ها زبانزد عام و خاص شده !!!! همه جای دنیا ایرانی رو به عنوان عقب افتاده و متحجر نگاه میکنند .....

تو ایران شما اگه به دقت نگاه کنید آمار تجاوز های جنسی و قتل و دزدی و کلاه برداری رکورد گینس رو هم شکسته .

شعور عمومی توی ایران به خاطر بعضی ممنوعیت ها کم شده واین کمبود شعور عمومی روی فرهنگ اکثریت هم تاثیر گذاشته!
وبخاطر همین حتی عقلا وباشعور ها هم از مثل خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو استفاده کردن وجامعه ای بی شعوروفرهنگ شکل گرفته!
که وقتی فرهنگو سعی میکنن درست کنن شعور جلوشو میگیره ووقتی میخان شعورو درست کنن فرهنگ جلوشو میگیره!
مااصیلترین فرهنگ رو داریم وقتی ملت های پیشرفته وجهان اولی امروز هیچ بویی از فرهنگ نبرده بودن ما بالاترین و بهترین فرهنگ رو داشتیم.
ولی حالا یجورایی جامون عوض شده!

badboys_87
01-08-2014, 22:59
الان همین کشور های همسایه که قدیما زندگی کردن در ایران براشون یک رویا و آرزو بزرگ بوده الان خودشون رو بالاتر از یک فرد ایرانی می بینند ...

مثلا" مرد کشور ترکمنستان و یا گرجستان و آذربایجان .... مردم ایرانو به دید متحجر و عقب افتاده نگاه میکنند.

amanz
01-08-2014, 23:20
الان همین کشور های همسایه که قدیما زندگی کردن در ایران براشون یک رویا و آرزو بزرگ بوده الان خودشون رو بالاتر از یک فرد ایرانی می بینند ...

مثلا" مرد کشور ترکمنستان و یا گرجستان و آذربایجان .... مردم ایرانو به دید متحجر و عقب افتاده نگاه میکنند.
در این حدی که می گین وضعیت خراب نیست ولی همین بدبختی هم سر حکو .مته
ملت ما مثل بچه یی می مونه که مادرشو از دست داده و زیر دست یه نامادری نااهل و بدکاره بزرگ شده و درست پرورش پیدا نکرده.

badboys_87
01-08-2014, 23:27
در این حدی که می گین وضعیت خراب نیست ولی همین بدبختی هم سر حکو .مته
ملت ما مثل بچه یی می مونه که مادرشو از دست داده و زیر دست یه نامادری نااهل و بدکاره بزرگ شده و درست پرورش پیدا نکرده.

شما که تو ایران نیستید... بعضی شهر ها تو ایران ممکنه وضعیت بهتر باشه مثل اصفهان و یا یزد و شیراز و ...

ولی بیشتر جونا معتاد یا بیکار شدن و کار پسرا شده ..... دختر بازی ... موتور سواری ... اعتیاد ...کشیدن حشیش و قرص اکس و ...

تو اروپا مثلا" همون آلمان هم اینطوریه؟؟؟؟

amanz
01-08-2014, 23:36
شما که تو ایران نیستید... بعضی شهر ها تو ایران ممکنه وضعیت بهتر باشه مثل اصفهان و یا یزد و شیراز و ...

ولی بیشتر جونا معتاد یا بیکار شدن و کار پسرا شده ..... دختر بازی ... موتور سواری ... اعتیاد ...کشیدن حشیش و قرص اکس و ...

تو اروپا مثلا" همون آلمان هم اینطوریه؟؟؟؟
همه ی این مشکلاتی که گفتین فقط و فقط از فقر و بیکاری و نبود آزادی ناشی می شه.
درسته ایران نیستم ولی همه ی این مشکلات رو در ایران دیده بودم چه در شهر خودم چه شهرهای دیگه. نه آلمان اینطور نیست ولی مطمئن باش اگه اون سیستم فاسدی که توی ایرانه توی آلمان هم سر کار بود و این همه فشار روی جوونها بود بدتر از ایران می شد.
این به این معنا نیست که ما مردم ایران بی تقصیر هستیم چون حکو مت هر کشور نماد شعور و سواد اون مردمه. و مردم هستند که حکومتها رو سرکار میارن ولی بعضی وقتها هم جبر زمان و مکان سرنوشت کشورها رو رقم می زنه مثل کشورهایی که تا سه ،چهار دهه ی پیش به شدت از ما عقب تر بودن و مردمشون هم بی سوادتر مثل همین کشورهایی که مثال زدی ولی الان از ما جلوتر هستن.

badboys_87
01-08-2014, 23:55
اینجا بحث سیاسی ممنوعه ...

تو ایران خیلی جالبه همیشه اخبار زوم میکنه رو مشکلات و بدبختی های کشور هایی اروپایی ....مثلا" مستند تهیه میکنه از بحران اقتصادی اروپا و تظاهرات فلان کشور اروپایی میخواد بگه که مثلا" مردم اروپا دارن بد زندگی میکنند. و ...

ولی از نظر شعور فرهنگ سطح زندگی و شاد بودن و سطح امید به زندگی و کلا" همه چیزها مردم اروپا به خصوص کشور های مثل نروژ سوئد و دانمارک خیلی خیلی بهتر از کشور های آسیایی هستند درسته ؟؟؟

رضاس1000
02-08-2014, 00:16
اقا به نظر من یک تست نظرسنجی در مورد همین بی شعوری بذاریم!!!!!!!!!!!

JJSIMON
02-08-2014, 05:41
اینجا بحث سیاسی ممنوعه ...

تو ایران خیلی جالبه همیشه اخبار زوم میکنه رو مشکلات و بدبختی های کشور هایی اروپایی ....مثلا" مستند تهیه میکنه از بحران اقتصادی اروپا و تظاهرات فلان کشور اروپایی میخواد بگه که مثلا" مردم اروپا دارن بد زندگی میکنند. و ...

ولی از نظر شعور فرهنگ سطح زندگی و شاد بودن و سطح امید به زندگی و کلا" همه چیزها مردم اروپا به خصوص کشور های مثل نروژ سوئد و دانمارک خیلی خیلی بهتر از کشور های آسیایی هستند درسته ؟؟؟

اگه مجموعه شوخی کردم مهران مدیری رو دیده باشید توی قسمت خلاقیت بخش اخبار دقیقا به همین اشاره داره!
موضوع تاپیک طریقه برخورد بابیشعوره حالا اگه مردم ما به سمت بی شعوری حرکت کردن خیلی دلایل داره.
ولی بهتره مشکل رو حل کرد وراه حل های سازنده داد تا اینکه بگیم ما بیشعوریم یا اونا یا....
باید به فکر چاره بود که بااینهمه بیشعور اطرافمون چطور برخورد کنیم که زندگی برامون راحت بشه وچطور بدون زحمت بااون ها زندگی کنیم!

New Ray
02-08-2014, 19:42
اقا به نظر من یک تست نظرسنجی در مورد همین بی شعوری بذاریم!!!!!!!!!!!

میشه بیشتر توضیح بدین ؟ سوالش چی باشه ؟ :n02:

B.Russell
17-09-2014, 11:37
یکی از نشانه های بیشعوری نشان دادن آشکار تفاوت های فرهنگی است !!!

برای مثال در راستای مسابقات آسیایی اینچئون 2014:

پلیس کره جنوبی اعلام کرد، یکی از دست اندر کاران تیم فوتبال امید ایران به دلیل اتهام آزار و اذیت جنسی یکی از راهنماهای داوطلب زن این دوره از بازیهازن اهل کشور میزبان در ورزشگاه محل برگزاری دیدار با ویتنام، دستگیر شده است.

بیشعورها علاوه بر آنکه با نشان دادن تفاوت های فرهنگی خودشان با دیگران، خودشان را رسوا میکنند، فرهنگی که از آن آمده اند را نیز بیشتر در لجن فرو میبرند.
اگر جایی حس میکنیم با کسی خیلی تفاوت فرهنگی داریم، آنرا به صورت آشکار نشان ندهیم تا یک بیشعور خطاب شویم. :n16:

JJSIMON
18-09-2014, 05:32

پلیس کره جنوبی اعلام کرد، یکی از دست اندر کاران تیم فوتبال امید ایران به دلیل اتهام آزار و اذیت جنسی یکی از راهنماهای داوطلب زن این دوره از بازیهازن اهل کشور میزبان در ورزشگاه محل برگزاری دیدار با ویتنام، دستگیر شده است.

بیشعورها علاوه بر آنکه با نشان دادن تفاوت های فرهنگی خودشان با دیگران، خودشان را رسوا میکنند، فرهنگی که از آن آمده اند را نیز بیشتر در لجن فرو میبرند.
اگر جایی حس میکنیم با کسی خیلی تفاوت فرهنگی داریم، آنرا به صورت آشکار نشان ندهیم تا یک بیشعور خطاب شویم. :n16:

درسته وهمین هم نقطه ضعف ایرانی هاست درمسابقات بین المللی!
تیم حریف که از این موضوع باخبره باآوردن زنان زیبا ورقاص دور زمین هواس بازیکنان رو پرت میکنه وما اغلب دربازی های خارج از خونه بامشکل مواجهیم!
البته تا حدزیادی بادنیا دیده شدن بازیکنان این مشکل حل شده ولی مثل موردی که گفتید هنوز وجود داره!

siahkamar
18-09-2014, 08:42

فرهنگ مردم ایران رو تو یادداشت زیر بهتر میشه حس کرد.جایی که بی شعوری موج میزنه پیدا کردن یک باشعور خیلی سخته

یادداشت مهدی رستم پور در صفحه فیس بوکش در باره این افتضاح خواندنی است :

.
امیر احمد بیمار است قبل از اینکه مجرم باشد. او از سرزمینی به کره جنوبی رفته که ایجاد مزاحمت برای زنان، به قول خودشان "دست رساندن به ضریح" در وسائط نقلیه عمومی، سد راه شدن در خیابان، توی پاساژ دنبالش افتادن و صدور متلک‌های خز و خیل جرم نیست که. زرنگی است. حتی رهگذاران ممکن است بخندند و بگویند: جوونن دیگه!
امیر احمد نمی‌دانست چنین رفتارهایی در بلاد کفر، جریمه هنگفت نقدی دارد و زندان. او از کشوری به کره جنوبی رفت که آزار جنسی در خیابان‌هایش جاری است، سپر به سپر مالیدن‌ها، آینه به آینه ساییدن‌ها. اگر پیاده باشد چه بدتر. از نیسان آبی تا مازراتی ترمز می‌کنند برای مذاکره.
واحد حراست فدراسیون اعلام کرده ماجرای کره جنوبی را پیگیری خواهد کرد! بی خیال. انگار ندیده‌ایم که خودتان با آن چشم‌های کروکودیلی اگر پاش بیافتد، حتی استخوان‌های طرف را نجویده، هضم می‌کنید

New Ray
18-09-2014, 08:48
حرکت ناشایست کاربران ایرانی در صفحه فیسبوک گروزر بازیکن والیبال آلمان

سرویس ورزشی بی باک؛ مهمترین عناوین ورزشی:
بعد از شکست 3-0 والیبال ایران برابر بلندقامتان آلمانی، مردم احساساتی و عصبانی ایران، به پیچ فیس بوک گئورگ گروزر حمله ور شدند و انواع و اقسام توهین ها را به این سرویس زن خوب ژرمن ها نثار کرده اند.
تکرار برخورد بد با لیونل مسی

گروزر اولین ورزشکاری نیست که مورد لطف ومحبت! مردم ایران قرار می گیرد و پیش از او مسی، فرناندا لیما و هم رشته ای خودش ایوان زایتسف نیز مورد نوازش کلامی مردم ایران در فضای مجازی قرار گرفته اند.
جالب است که صفحه ای که هموطنانمان مورد حمله قرار داده اند، صفحه رسمی گروزر نیست و او احتمالا هیچوقت این ابراز احساسات عمیق را نخواهد دید. اما خود ما که می بینیم واقعا باید چه کار کنیم؟
تنها تا حدود یک ساعت پس از پایان بازی، بیش از 1000 پیغام برا صفحه او قرار گرفته و این تعداد قطعا بسیار بیشتر هم خواهد شد. واقعا تاثیر این کار چه خواهد بود؟

تا کی باید شاهد این اتفاقات باشیم ؟ آیا رویدادهای ورزشی هم که نماد صلح و دوستی ملتهاست برایمان ارزشی ندارند ؟ بسیاری از تماشاچیان سایر کشورها تیمی که خوب بازی میکند را تشویق میکنند ولی ما به بازیکنان خوبشان که نمادهای ملی آنها هستند حمله میکنیم !

Arash4484
19-09-2014, 02:49
حرکت ناشایست کاربران ایرانی در صفحه فیسبوک گروزر بازیکن والیبال آلمان

سرویس ورزشی بی باک؛ مهمترین عناوین ورزشی:
بعد از شکست 3-0 والیبال ایران برابر بلندقامتان آلمانی، مردم احساساتی و عصبانی ایران، به پیچ فیس بوک گئورگ گروزر حمله ور شدند و انواع و اقسام توهین ها را به این سرویس زن خوب ژرمن ها نثار کرده اند.
تکرار برخورد بد با لیونل مسی

گروزر اولین ورزشکاری نیست که مورد لطف ومحبت! مردم ایران قرار می گیرد و پیش از او مسی، فرناندا لیما و هم رشته ای خودش ایوان زایتسف نیز مورد نوازش کلامی مردم ایران در فضای مجازی قرار گرفته اند.
جالب است که صفحه ای که هموطنانمان مورد حمله قرار داده اند، صفحه رسمی گروزر نیست و او احتمالا هیچوقت این ابراز احساسات عمیق را نخواهد دید. اما خود ما که می بینیم واقعا باید چه کار کنیم؟
تنها تا حدود یک ساعت پس از پایان بازی، بیش از 1000 پیغام برا صفحه او قرار گرفته و این تعداد قطعا بسیار بیشتر هم خواهد شد. واقعا تاثیر این کار چه خواهد بود؟

تا کی باید شاهد این اتفاقات باشیم ؟ آیا رویدادهای ورزشی هم که نماد صلح و دوستی ملتهاست برایمان ارزشی ندارند ؟ بسیاری از تماشاچیان سایر کشورها تیمی که خوب بازی میکند را تشویق میکنند ولی ما به بازیکنان خوبشان که نمادهای ملی آنها هستند حمله میکنیم !

فکر میکنم داره یک مقدار از زاویه بروز نشده ای به این هجوم ها نگاه میشه،
موضوع خیلی این نیست که مردم به بازیکن رقیب حمله میکنند و ازش دلخورند که باعث شکست ما شده، میلیونها جوون بیکار و گرفتار.... پی سرگرمیند، در صفحات اجتماعی جمعند، در این افراد دگر آزارها وجود دارند، همونهایی که قدیم بهشون میگفتیم مردم آزار و در فضای دیجیتال میگیم ترول، خیلی قشنگ و مجلسی قرار میزارند، خوب بچه ها اینبار بریزیم تو پیج کی؟ چند نفر سردسته اند و باقی پیرو، سردسته ها بیشتر دو نوعند: بذله گو حرفه ای و فحاش قهار(در فحش دادن هم ی سلسله مراتب و اصولی هست که همه بلد نیستند:| اصن فنیه برای خودش :o )
بعد چهار نفر (دقیق عرض میکنم چهار پنج نفر) جوی شدید به وجود میارند، افراد عادی(تر) میبینند ان صفحه داغ شده و ازش فید میرسه، میرند به اون صفحه، اکثریت با سر میرن توی این جو...(مشابه وضع در یک تظاهرات)
و بعضیاشون از پاپ (همون لیدرها) کاتولیکتر هم میشن و کینه ای حقیقی و بی دلیل رو بروز میدن.

در حقیقت با وضع بد کاری( نمیگم اقتصادی حالا) و اجتماعی و فرهنگی که از صدر تا ذیل به فحاشی داره عادت میکنه، به هیچ وجه این خروجی غیرمنتظره نیست.
من همیشه در عجبم چرا در نیمه شبی در خیابون کسی رو نمیبینم با چوب بکوبه در شیشه بانک، یا هوار بزنه یا مثلن سه چهار نفری بدوند و فرار کنند از پلیس و زده باشند به سیم آخر...مثل این فیلم های آخرالزمانی...:D (داریم افرادی که خودشون رو میسوزنند، شرحه شرحه میکنند، اما کمند نسبت به جمعیت فلک زده) ، اینکه در عجبم "نه به خاطر اینکه این رفتار رو خوشم میاد که ببینم و یا برام قابل تاییده" بلکه در حقیقت خروجی وضع فعلی ممکنه آنارشیسم اینگونه هم باشه و اگر روزی ببینم غافلگیر نمیشم.
الان پیک جمعیتی دهه شصتیها توی سن اوج نیاز قرار داره، نیاز جنسی ، نیاز کاری، نیاز اقتصادی(باز اشاره میکنم به عمد ایندو رو تفکیک میکنم) ، نیازهای فرهنگی، نیازهای تفریحی....، خیلی برام جالبه و متاثر کننده که بعدش چی پیش میاد؟ وقتی یواش یواش سرازیری عمر شروع میشه عکس العمل نسل من چیه؟ بحران های شدیدتر دور از انتظار نباید باشه، اینها که بازیه...نسلی که مثل برگ درخت داره بی سر و صدا میریزه...(چقدر مرثیه خوندم:/)

New Ray
19-09-2014, 14:36
فکر میکنم داره یک مقدار از زاویه بروز نشده ای به این هجوم ها نگاه میشه،
موضوع خیلی این نیست زیاد که مردم به بازیکن رقیب حمله میکنند و ازش دلخورند که باعث شکست ما شده، میلیونها جوون بیکار و گرفتار.... پی سرگرمیند، در صفحات اجتماعی جمعند، در این افراد دگر آزارها وجود دارند، همونهایی که قدیم بهشون میگفتیم مردم آزار و در فضای دیجیتال میگیم ترول، خیلی قشنگ و مجلسی قرار میزارند، خوب بچه ها اینبار بریزیم تو پیج کی؟ چند نفر سردسته اند و باقی پیرو، سردسته ها بیشتر دو نوعند: بذله گو حرفه ای و فحاش قهار(در فحش دادن هم ی سلسله مراتب و اصولی هست که همه بلد نیستند:| اصن فنیه برای خودش :o )
بعد چهار نفر (دقیق عرض میکنم چهار پنج نفر) جوی شدید به وجود میارند، افراد عادی(تر) میبینند ان صفحه داغ شده و ازش فید میرسه، میرند به اون صفحه، اکثریت با سر میرن توی این جو...(مشابه وضع در یک تظاهرات)
و بعضیاشون از پاپ (همون لیدرها) کاتولیکتر هم میشن و کینه ای حقیقی و بی دلیل رو بروز میدن.

در حقیقت با وضع بعد کاری( نمیگم اقتصادی حالا) و اجتماعی و فرهنگی که از صدر تا ذیل به فحاشی داره عادت میکنه، به هیچ وجه این خروجی غیرمنتظره نیست.
من همیشه در عجبم چرا در نیمه شبی در خیابون کسی رو نمیبینم با چوب بکوبه در شیشه بانک، یا هوار بزنه یا مثلن سه چهار نفری بدوند و فرار کنند از پلیس و زده باشند به سیم آخر...مثل این فیلم های آخرالزمانی...:D (داریم افرادی که خودشون رو میسوزنند، شرحه شرحه میکنند، اما کمند نسبت به جمعیت فلک زده) ، اینکه در عجبم "نه به خاطر اینکه این رفتار رو خوشم میاد که ببینم و یا برام قابل تاییده" بلکه در حقیقت خروجی وضع فعلی ممکنه آنارشیسم اینگونه هم باشه و اگر روزی ببینم غافلگیر نمیشم.
الان پیک جمعیتی دهه شصتیها توی سن اوج نیاز قرار داره، نیاز جنسی ، نیاز کاری، نیاز اقتصادی(باز اشاره میکنم به عمد ایندو رو تفکیک میکنم) ، نیازهای فرهنگی، نیازهای تفریحی....، خیلی برام جالبه و متاثر کننده که بعدش چی پیش میاد؟ وقتی یواش یواش سرازیری عمر شروع میشه عکس العمل نسل من چیه؟ بحران های شدیدتر دور از انتظار نباید باشه، اینها که بازیه...نسلی که مثل برگ درخت داره بی سر و صدا میریزه...(چقدر مرثیه خوندم:/)
دلیلی که اینجا پست زدم به هیچوجه بیشعور خطاب کردن اون افراد یا مقصر دونستنشون نیست چه بسا که بعضی از پیامها معنی مثبت هم داره ؛ دلیل اینها همون جَوگیری و عقده ها و کمبودهاست که اشاره کردین.

گاهی اوقات از مردم میپرسم چرا فلان رفتار اشتباه در مردم هست ، میگن چون فلان مشکلاتِ دیگر هست. خوب منطقیه ، اما نه کاملا .
اکثرا میخوان یک محیط آماده و محیا باشه و بعد فقط توش قرار بگیرن . من بهشون حق میدم ولی این درست نیست . شاید از هر خارجی بپرسیم مَثَل No pain, No gain رو قبول داشته باشه که مشکل ما همینجاست .
ما در حوزه وظایف فردی که مستقیما به سرنوشتمون مربوطه این جمله رو قبول میکنیم ، ولی اکثرا در حوزه جامعه و مسائل اجتماعی و دیگران این رو قبول نداریم. نمونه های زیادی هست که مثلا یک سوپر سرمایه دار خارجی بخاطر دفاع از 5 دلار سرمایه ملی حکایتهایی داشته. اونها به ثروت ملی ، طبیعت ملی ، فضای زندگی ، حقوق سایر انسانها و حیوانات و خیلی چیزهای دیگه که حداقل به زندگی خودشون مربوطه اهمیت میدن.

جالبه که چند وقت پیش توی کشوری اگه اشتباه نکنم حداقل حقوق رو به ساعتی 25 دلار خواستن افزایش بدن که مردم مخالفت کردن !! دلیلشون این بود که شغل شاغلان آزاد در بعضی مناطق با مشکل روبرو میشه .
اگه ایران بود ، آیا این درصد به 1% هم میرسید ؟! متاسفانه ما طوری رفتار کردیم که یک محقق در مورد ایران بگه : ایرانیها مردمی هستن که جیب هم رو میزنن ولی از همدیگه راضی هستن !!
البته جبر زمانه رو قبول دارم ولی هیچکس نمیخواد نقطه شروع باشه. فداکاری نمیخواد بکنیم ولی همینکه حقوق خودمون و همدیگر رو واقعا قبول داشته باشیم و ازش آگاه باشیم پیشرفت میکنیم.
به قول یه متفکری : ما الان بیش از هر چیز به روشنفکری و روشنگری نیاز داریم . برای مثال اخیرا آرزوی خیلیها شده برنده شدن در قرعه کشیها ! و فکر میکنن بعدش وضعشون خوب میشه و مشکلی ندارن. همون قرار گرفتن در محیطِ مناسب ، بدون Pain . حالا با اون پول ماشینی میخره که شلنگ ترمزش خوب بسته نشده ، خونه ای که سیمان کافی نداره ، ساندویچی که با روغن 10 روزه سرخ شده ، و پول عمل جراحی میده و ...
خیلی از مردم هنوز قانون بقای انرژی رو در مورد پول قبول ندارن ، از آثار تورمی تولید اسکناس و فروش نفت و افزایش نقدینگی و خرید و فروش بی برنامه ارز و طلا و غیره هم خبر ندارن.

خیلی تعجب کردم وقتی چند روز پیش در زیرنویس شبکه پویا ( کارتون ) دیدم خطاب به کودکان در مورد افزایش جمعیت صحبت کرده !! :n04:
یه جملش که یادمه : بچه ها ، آینده از آن کشوری هست که جمعیت زیادی داشته باشه !

** من هیچوقت دنبال مقصر نمیگردم و همیشه به بقیه میگم دنبال مقصر نباشن ، چون اتفاقات کاملا با اختیار ما انجام نمیشن و تاثیر محیط غیرقابل انکاره ، اما وقتی مشکلات رو می بینیم باید دنبال راه حل باشیم و دیگه قرار گرفتن در محیط آماده ارزشی نداره **

Arash4484
19-09-2014, 15:12
باهاتون موافقم و بهیچ وجه من هم سر دفاع از حملات گروهی-مجازی رو ندارم.
سرقضاوت ندارم، من میگم چگونگی رخ دادنش متفاوته، بنظرم دلیلش این ساده انگاری(ساده در حد احمقانه) که در رسانه ها ترویج میشه، که انگار چند نفر در واقع نمیفهمند که بازیکن حریف مقصر نیست و وظیفه اش ارائه بهترین بازیه ، نیست. (حالا قضاوت در موردش بجای خود)
خیلی ساده عمدی اینکار صورت میگیره، در اکثریت این هجمه ها بر سر نادانی نیست. در خیلی موارد هم فکر خاصی پشتش نیست، اون طرف، والیبال یا مسی یا چرخنده هیچ اهمیتی براش نداره، مشایخی از طرفشون عذر میخاد، خود ایشون میشه سوژه جک های بعدی.
این افراد دارند تفریح میکنند و اتفاقن هایپ شدنشون فید بیشتری بهشون میده. اگر قراره پررنگ بشن باید به ریشه اشون پرداخته بشه و این ها تظاهرهاست...

B.Russell
18-10-2014, 14:27
در مملکتی زندگی می کنیم که مسئولین برای مراسم روز جهانی عصای سفید و برای نابینایان سالن، "شعبده باز" دعوت می کنند !!

یکی از نشانه های بیشعوری عدم تشخیص موقعیت مناسب برای انجام یک کار یا گفتن یک حرف هست.
خیلی از کارها و حرف ها در ذات خودشان عیبی ندارند، اما اگر در موقعیتی نامناسب عرضه شوند نشانه بیشعوری ما خواهد بود.

اگر انسان خودش را عقل کل تصور نکند و برای هر کاری که میخواهد در حق دیگران انجام دهد، کمی با کفش آنها قدم بزند، چنین معضلاتی پیش نخواهد آمد.

مهندس مسعود
18-10-2014, 17:05
در مملکتی زندگی می کنیم که مسئولین برای مراسم روز جهانی عصای سفید و برای نابینایان سالن، "شعبده باز" دعوت می کنند !!

یکی از نشانه های بیشعوری عدم تشخیص موقعیت مناسب برای انجام یک کار یا گفتن یک حرف هست.
خیلی از کارها و حرف ها در ذات خودشان عیبی ندارند، اما اگر در موقعیتی نامناسب عرضه شوند نشانه بیشعوری ما خواهد بود.

اگر انسان خودش را عقل کل تصور نکند و برای هر کاری که میخواهد در حق دیگران انجام دهد، کمی با کفش آنها قدم بزند، چنین معضلاتی پیش نخواهد آمد.

بنده با شما موافقم. دعوت از شعبده باز کار شایسته ای نیست زیرا ترویج باور به معجزات توسط مردم عادی است ولی باور ندارم افرادی که این کار را کردند بی شعور بودند. شاید این افراد گمراه باشند.

A.M.D.D.E.V.I.L
18-10-2014, 17:11
نه عزیز ... نا بینا یعنی کسی که نمی تونه ببینه . دعوت کردن از شعبده باز نیاز مند چشم هایی هست که توانایی دیدن شعبده رو دارن .
کسی به معجزات کاری نداره .

مهندس مسعود
18-10-2014, 17:30
نه عزیز ... نا بینا یعنی کسی که نمی تونه ببینه . دعوت کردن از شعبده باز نیاز مند چشم هایی هست که توانایی دیدن شعبده رو دارن .
کسی به معجزات کاری نداره .

بنده حواسم به نابینا بودن حضار نبود ولی بالاخره این افراد با خانواده هایشان می آیند که بینا هستند و آنها می توانند از لذت های بصری استفاده کنند. ای کاش به جای شعبده بازی یک نمایش نامه سنتی اجرا می شد.

PLAΨMID
18-10-2014, 19:33
ای کاش به جای شعبده بازی یک نمایش نامه سنتی اجرا می شد.
یـــــــــــــــــــا خدا !!!!:n04:
بابا جون ، اینا کور بودن !!!!! نمایشنامه و شعبده بازی چه فرقی داره آخه ؟

سلطان مسعود
19-10-2014, 23:55
یـــــــــــــــــــا خدا !!!!:n04:
بابا جون ، اینا کور بودن !!!!! نمایشنامه و شعبده بازی چه فرقی داره آخه ؟

بنده توضیح دادم خدمتتان که شاید برنامه برای همراهان این افراد نابینا پخش شده باشد.

PLAΨMID
20-10-2014, 11:38
دیروز یه مطلبی نوشتم توی انجمن " آداب معاشرت "
اولین بار بود اونجا مطلب می نوشتم . . . .
یه سوالی پرسیده بودند منم نظرمو نوشتم . چند دقیقه بعد این پیغام رو دریافت کردم :
....

از آدمی که اصلا نمیشناسم .
شما جای من بودید ، چیکار می کردید ؟
با تشکر . . . .

New Ray
20-10-2014, 12:26
یه سوالی پرسیده بودند منم نظرمو نوشتم . چند دقیقه بعد این پیغام رو دریافت کردم :

با تشکر . . . .

اگه من بودم اول باهاش صحبت میکردم و اگه مطمئن میشدم واقعا هدفش تمسخر بوده ، عکس رو بدون ویرایش اینجا میذاشتم که بقیه هم بشناسن ( البته من یکم میشناسمش و فکر میکنم هدفشون شوخی بوده ). ولی از مدیرای انجمن میخواستم بهش اخطار بدن.
کسی در اولین مکالمه اینقدر جدی شوخی نمیکنه !

Arash4484
20-10-2014, 14:17

با تشکر . . . .

در پیام خصوصی گزینه ای برای ارسال "گزارش تخلف" وجود داره از اون استفاده کنید، وقتی فکر میکنید پیامی توهین آمیز دریافت کردید اونرو بزنید متن پیام ارسال میشه و مورد رسیدگی واقع میشه، بسته به نیاز، کاربر یا تذکر میگیره یا از انجمن محروم میشه. و فقط در این حد وگرنه :
32- مدیران سایت به هیچ وجه در مسائل و دعوا های کاربران دخالت نخواهند کرد و اختلافات کاربران به خودشان مربوط است و باید بیرون از محیط انجمن به دعوای خودشان رسیدگی کنند و از آوردن دعوا به تاپیک ها و پست ها به شدت پرهیز کنند در غیر این صورت به آنها اخطار داده خواهد شد و در تکرار این کار با آنها برخورد خواهد شد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

(عکس رو از پستتون ادیت کردم، قرار ما این بود که:

توجه :

کنایه زدن به اشخاص حقیقی و حقوقی کشوری و یا کاربران این سایت به هیچ وجه مد نظر این تاپیک نمیباشد.

فقط مواردی کلی مطرح شود بدون نام بردن مستقیم یا غیرمستقیم از فردی.

نه این تاپیک و نه هیچکدوم از تاپیکهای بررسی دنیای مجازی انجمن علوم انسانی جای اعلام مستقیم مشکلات کاربران با هم نیست.)

B.Russell
21-10-2014, 20:30
یک عده ای در شهر اصفهان، با هر دلیلی راه افتادن به روی دخترای مردم اسید پاشیدن !!!

الان چند روزه بسیاری از پسرهای اصفهان با موتور میرن طرف دخترا، یک بطری آب رو میگیرن طرف دخترا تا اونا فکر کنن اسیده و وحشت کنن و بعد پسرا هرهر بخندن!!!

دخترانی که در این مملکت با انواع و اقسام محدودیت ها و توهین ها و تحقیرها زندگی میکنن، پس از رخ دادن چنین اتفاقات سیاهی، این اتفاقات رو به شوخی و تمسخر بگیریم و باهاش بخندیم واقعا نوبره !!

یکی از نشانه های بیشعوری بدون درمان، مسخره کردن و شوخی کردن با لکه های ننگین ناهنجاری های اجتماعی است.

متاسفانه لغت بیشعورهای خود بامزه پندار رو باید به خیلی ها نسبت بدم.

PLAΨMID
22-10-2014, 19:40
یک عده ای در شهر اصفهان، با هر دلیلی راه افتادن به روی دخترای مردم اسید پاشیدن !!!

الان چند روزه بسیاری از پسرهای اصفهان با موتور میرن طرف دخترا، یک بطری آب رو میگیرن طرف دخترا تا اونا فکر کنن اسیده و وحشت کنن و بعد پسرا هرهر بخندن!!!

متاسفانه لغت بیشعورهای خود بامزه پندار رو باید به خیلی ها نسبت بدم.
امروز خودم یک موردش رو شاهد بودم متاسفانه . . . .
البته به نظر من عجیب نیست !
آدم هایی هستند که میرن توی پیج بازیکن محبوب خودشون ، بعد به گندش می کشن . . .
آدم هایی که واسه ایل و تبار همدیگه جوک درست می کنند . . .
آدمایی که توی سه سوت تیم ملی کشورشون رو ضایع می کنند . . . .
اینها به همه چیز میخندند و هیچ حد و مرزی واسه لودگی قائل نیستند . تعدادشون هم متاسفانه خیلی خیلی زیاده . . . .

A.M.D.D.E.V.I.L
22-10-2014, 20:16
نپندارید که این رفتار های اسید پاشی از آسمون باریدن و یا بهمون تحمیل شده آب پاش بشیم ... خودمونیم آقا ... خودمونیم .
این رفتار ها میوه ی جامعه ی ما هستن ، میوه ای که تخمش با دروغ و اختلاص و تقلب و زور کاشته شده و با سکوت آبیاری میشه نتیجه اش میشه همینی که میبینید ، تک تک جزئیاتی که در این رفتار ها مشاهده میکنید قابل پیشبینی بودند و پیشبینی شده بودند .

داعش ادعای حمله به ایران را نموده است. اگر این امر محقق گردد و داعش پس از کشتار فراوان ایران را تسخیر نماید، در سالیان اتی ما ایرانیان فرقه
ای نو از اسلام داعشی به وجود خواهیم آورد. از فرماندهان خونخوار داعش قهرمانان ملی مذهبی خواهیم ساخت. هر داعشی که بمیرد و کشته شود او را در قبری زرین نهاده و پرستش خواهیم نمود. هر سال برای کشتگان داعش عزاداری مفصلی برگزار خواهیم کرد. احیانا اسامی کودکان ما نیز داعشی خواهد بود: غلام داعش، کلب الداعش، داعش السادات، و.... کسانی که در اثر تجاوز داعشیان به زنان ایرانی متولد میگردند لقب آقا و سرور( سید) خواهند گرفت. بسیاری از ایرانیان پیدا خواهند شد که در وصف داعش شعر بگویند و آنان را ثنا گویند. و در نهایت یکی از داعشیان غیب شده و به ته چاهی فرو میرود و ما ایرانیان قرنها به انتظار ظهور وی خواهیم نشست

pc-game
22-10-2014, 20:39
جای تاسف داره . توی کمتر کشوری این موارد مشاهده میشه . از افغانستان هم عقب تریم .
که چی بشه ؟ یه عده عقده ای توی جامعه واسه خودشون تفریح درست کردن... تاسف میخورم ، دل خانواده های قربانی خون شده ،
خیلی از این موارد مشاهده شده و به نظرم همه شون بر میگرده به خانواده و تربیت نادرست ، متاسفانه پدر مادر ها هیچ توجهی به تربیت فرزندان نمیکنن .

پدری که بچه اش توی مدرسه کتک کاری راه میندازه به خودش افتخار میکنه ، و رفتارهای زشت فرزندش رو نشانه ی مردانگی اون میدونه . کاش پدر مادر ها برای یک بار هم که شده برای فرزند دلبندشون وقت بذارن .
یه زمانی توی کشور ژاپن تف کردن جریمه نقدی داشت ، و ما هم به جای یاد گیری ، فرهنگ شون رو به باد تمسخر گرفتیم

B3HZ@D
22-10-2014, 20:50
نه عزیز به تربیت مرتبط نیست . اصل قضیه اونجاست که برای مبارزه با بدحجابی به صورت علنی فتوا داده میشه که باید در این مبارزه خون ریخته بشه !
مبارزان جان در کف هم که همیشه هی و حاضر برای این وحشی گری ها .

این وسط هم زنان و دختران هستن که بیخود و بی جهت قربانی تفکرات سادیسمی یک سری افراد میشن .

ba maram
22-10-2014, 21:38
نه عزیز به تربیت مرتبط نیست . اصل قضیه اونجاست که برای مبارزه با بدحجابی به صورت علنی فتوا داده میشه که باید در این مبارزه خون ریخته بشه !

این وسط هم زنان و دختران هستن که بیخود و بی جهت قربانی تفکرات سادیسمی یک سری افراد میشن .
سلام من نمی دونم در مورد این قضیه اسید پاشی چه کسی مقصر هست اما می گفتن یه سری بسیجی بودن و ... کلا شایعه پراکنی زیاد شده این روزا...
میشه منبع خبر این پستتون رو هم بگزارید یا پخ کنید
ممنون

Demon King
22-10-2014, 22:26

علت این اسید پاشی بی حجابی نبوده، همونطور که پلیس اصفهان خودش توضیح داده. اتفاقا من هم ساکن اصفهان هستم و شهر شاهین شهر.
همین دیشب یه نفر رو تو شهر ما اسید پاشیدن و دیگه علتش رو نمیدونم چی بوده.

عده ای معتقدن داعشه که میخواد امنیت ایران رو از بین ببره. عده ای میگن بسیجی هستند و عده ای هم معتقدند که افرادی روانی و البته بی شعور و بی دل این کار رو انجام میدن.
اگه این کار هدف خاصی داشته باشه، به طور حتم اون هدف بزرگ مبارزه ی خونین با بیحجابی نیست و هدف های بزرگتری در راستای اون دنبال میشن که متاسفانه قربانی ها هم زنان و دختران جوان یعنی آسیب پذیرترین قشر جامعه است.
اگه قرار باشه هدف خاصی در این کار دنبال بشه، بهترین راه همین اسید پاشی اون هم روی دختران زیبا و جوان هستش که طراح این اعمال هم
به خوبی این رو فهمیده.

B.Russell
23-10-2014, 00:30
عده ای معتقدن داعشه که میخواد امنیت ایران رو از بین ببره. عده ای میگن بسیجی هستند و عده ای هم معتقدند که افرادی روانی و البته بی شعور و بی دل این کار رو انجام میدن.
اگه این کار هدف خاصی داشته باشه، به طور حتم اون هدف بزرگ مبارزه ی خونین با بیحجابی نیست و هدف های بزرگتری در راستای اون دنبال میشن که متاسفانه قربانی ها هم زنان و دختران جوان یعنی آسیب پذیرترین قشر جامعه است.
اگه قرار باشه هدف خاصی در این کار دنبال بشه، بهترین راه همین اسید پاشی اون هم روی دختران زیبا و جوان هستش که طراح این اعمال هم
به خوبی این رو فهمیده.

بیشعوری همانند یک ویروس پخش و در صورت نبود امکانات پیشگیری و قرنطینه به سرعت فراگیر میشود.

آن چیزی که ما امروز باید نگرانش باشیم، آن نیست که چه کسی ویروس اول را پخش کرد !! (داعش و بسیح و منافق و... هیچ فرقی با هم ندارن)
آن است که چرا چنین رفتارهای در جامعه ما از سوی مردم عادی هم دنبال میشه و براشون جذابه.

چرا جامعه ما با اشتیاق فیلم های سر بریدن انسان هارو دانلود و پخش میکنن؟
چرا جامعه ما با اشتیاق فیلم تجاوز به دختران و فیلم خصوصی مردم رو پخش و از تماشای اون لذت میبرن؟
چرا جامعه ما روی دخترها آب میریزه تا از وحشت اسید به خودشون بپیچن؟

تهدید برای ایران نه داعش است، نه افراطیون، نه دشمن های خارجی.
بزرگترین تهدید برای این کشور مردم بی شعور و البته غیور ایران اسلامی هستند !!

New Ray
23-10-2014, 03:21
قبلا همیشه روی سطلهای زباله مینوشت : شهر ما خانه ما ؛ خوب ما هم یاد گرفتیم که شهر مثل خونه هست و باید توش آشغال ریخت ، فحش داد ، دعوا گرفت ، آب بازی کرد و چون پدر و مادری نیست که دعوا کنه و فرش و صندلی و تلویزیون و غیره هم نیست که آسیب پذیر باشه آزادی بیشتری برای ابراز سطح شعورمون داریم.

الان خیلی از کارها تقریبا عادت ما شده که هربار به روشهای جدیدی ابرازش میکنیم. تا حالا کارهای فرهنگی و تربیتی جواب نداده چون نه پدر مادرها آموزشی دیدن و نه اصلا در لیست اولویت دولتهاست و غیر از نصب این مدل بنرهای تاثیر گذار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اقدام دیگری انجام نمیشه .
بنظرم اول باید یاد بگیریم باشعوری یعنی چی که بعدش بتونیم بیشعوری رو تشخیص بدیم و راههایی برای تخلیه بیشعوری درون مون پیدا کنیم . مثلا احترام به قانون یعنی باشعوری ، پس عکس زیر یعنی بیشعوری :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ba maram
23-10-2014, 09:10

یکی از اقوام درجه یک من هم میشه گفت بی شعور هست
دوستان بیشعوری نوعی بیماری است و صرفا و ابدا صفت یا توهین یا بی شخصیتی نیست
من امیدوارم این شخص روی من تاثیری نگذارد در آینده ، چون بیماری واگیرداری است
عکس بر گرفته از کتاب بیشعوری

ba maram
23-10-2014, 09:44

banii
23-10-2014, 23:44
با بیشعور ها کاری نمیتونیم انجام بدیم
اونا هر کاری دلشون میخواد با ما میکنند :n21:

گل زرد و گل زرد و گل زرد
بیا با هم بنالیم از سر درد

عنان تا در کف نامردمان است
ستم با مرد خواهد کرد نامرد:41:

Sayam
25-10-2014, 13:25

موافق نیستم ، بیشعور کسیه که از کسی بدش میاد (و حسادت داره نسبت بهش) که اون شخص بخاطر داشته هاش (ثروت ، علم ، زیبایی ، خانواده و....) حس غرور طبیعی ای داره ! (نظر من)

pc-game
25-10-2014, 13:54
موافق نیستم ، بیشعور کسیه که از کسی بدش میاد (و حسادت داره نسبت بهش) که اون شخص بخاطر داشته هاش (ثروت ، علم ، زیبایی ، خانواده و....) حس غرور طبیعی ای داره ! (نظر من)

بی شعور کسیه که درمان نمیشه ، کسیه که گوشش به نصیحت بدهکار نیست ،
نمونه های مختلفی از بیشعور ها داریم ،مثلا پسرایی که آشغال پرت میکنن طرف دخترا ، توی خیابون راهشو سد میکنن
بیشعوری داریم که به اموال دیگران دست میبره و خرابشون میکنه ، خط میندازه روی ماشین مردم ، چراغ شو میشکونه یا خسارت به اموال عمومی میزنن
مدلای دیگه تو دنیای مجازی هم هست ، مثلا همین عرض ارادت ها در صفحه فیسبوک به فوتبالیست آرژانتینی

به نظر من اگه بزرگسال هم باشه به هیچ وجه درمان نمیشه ، هیچ وقت به هیچ بیشعوری رو ندید و اصلا باهاشون ارتباط برقرار نکنید ، مخصوصا اگه پسر باشه

New Ray
25-10-2014, 17:09

این شخص میشه کینه توز یا حسود که کمبودهایی در زندگیش داره ، اما بیشعور افراد و زمان و مکان خیلی براش مهم نیست و هر وقت شرایط محیا باشه ابراز رفتار میکنه حتی با غریبه ها. بیشعوری ناخوداگاه میاد سراغش ، خوداگاه ادامه پیدا میکنه و در شرایط خاص و خطرناک یا با ترشح دوپامین از بین میره.

Sayam
25-10-2014, 23:34
بی شعور کسیه که درمان نمیشه ، کسیه که گوشش به نصیحت بدهکار نیست ،
نمونه های مختلفی از بیشعور ها داریم ،مثلا پسرایی که آشغال پرت میکنن طرف دخترا ، توی خیابون راهشو سد میکنن
بیشعوری داریم که به اموال دیگران دست میبره و خرابشون میکنه ، خط میندازه روی ماشین مردم ، چراغ شو میشکونه یا خسارت به اموال عمومی میزنن
مدلای دیگه تو دنیای مجازی هم هست ، مثلا همین عرض ارادت ها در صفحه فیسبوک به فوتبالیست آرژانتینی

به نظر من اگه بزرگسال هم باشه به هیچ وجه درمان نمیشه ، هیچ وقت به هیچ بیشعوری رو ندید و اصلا باهاشون ارتباط برقرار نکنید ، مخصوصا اگه پسر باشه

این شخص میشه کینه توز یا حسود که کمبودهایی در زندگیش داره ، اما بیشعور افراد و زمان و مکان خیلی براش مهم نیست و هر وقت شرایط محیا باشه ابراز رفتار میکنه حتی با غریبه ها. بیشعوری ناخوداگاه میاد سراغش ، خوداگاه ادامه پیدا میکنه و در شرایط خاص و خطرناک یا با ترشح دوپامین از بین میره.

حرف من صرفا در مورد اون نوشته یی که نقل قول کردم بود ،نه تعریفی کلی از بیشعوری !
در اون پست داره گفته میشه کسی که عاشقه داشته های خودشه بیشعوره ! هم میتونه اون شخص بیشعور باشه هم میتونه نباشه...

من که نگفتم این چنین فردی (کینه توز ، حسود ، عقده ای و...) رو میگن بیشعور و معنی بیشعوری اینه!

تعریف جامعی نمیشه داشت از بیشعوری ... فاکتورهای زیادی هست که میشه بسط داد به میزان شعور فرد ...

گاهی اوقات هم در یک جامعه ی بیشعور سعی در اینکه باشعور بمونی توهین به شعور خودته !

در مورد سوال تاپیک:

چگونه با بی شعورها برخورد کنیم؟

نظر من:
باید کاری کنیم از اجتماع طرد بشه و به انزوا بره تا در خلوت خودشو اصلاح کنه ، بسته به اندازه بیشعوری ـش پروسه اصلاحش زمان میبره و یا ممکنه غیر قابل اصلاح باشه و هیچوقت جامعه از شرش خلاص نشه ، که در این صورت جامعه باید اونو حذف کنه ...

PLAΨMID
25-10-2014, 23:52
بی شعور ها از با شعوری دیگران سواستفاده کرده و کار خودشون رو پیش می برند .
موضوع اینه که خیلی از بیشعور ها اصولا از این موضوع آگاه نیستند و گاهی مرزی بین نادانی و بیشعوری نیست ( در حالیکه به نظر من باید این دو رو از هم جدا دونست)
داستان اینه که نادان ها اصولا ممکنه سعی کنن آپدیت بشن ( به قول خودمون با سواد بشن :n09:) ولی بیشعور به هیچ وجه آپدیت نمیشه و خودش رو اصلاح نمیکنه !!!
با کسی که هیچ رقمه نمیشه درستش کرد ، باید چیکار کرد ؟ باید به زبون خودشون باهاشون حرف زد ؟

B.Russell
21-01-2015, 20:55
یکی از شاخصه های آزادی بیان این هست که ما امکان اعتراض رو برای تمامی گروه ها با هر طرز فکری در نظر بگیریم.

اما امان از روزی که فردی که داره اعتراض میکنه، نفهمه داره به چی اعتراض میکنه و میتوانیم این رو به عنوان نشانه خطرناکی از بیشعوری محسوب کنیم.

مثال:

عده ای حس کردن کشور فرانسه به اعتقاداتشون توهین کرده و حق اعتراضشون هم طبیعی هست.
اما به نشانه اعتراض تابلوهای خیابان نوفل لوشاتو تهران رو پایین کشیدن، بدون اینکه به اندازه یک جلبک بخوان فکر کنن نوفل لوشاتو نماد چیست و چرا نامگذاری شده.

وقتی این تاپیک رو ایجاد کردم امیدوار بودم بشه برای هر کدام از اقدامات بیشعوری راهکاری داد.
اما یکسری از بیشعوری ها چنان دست و زبان آدم رو میبنده که فقط میتونی بهت زده به بیشعور لبخند بزنی !!!!

sise
23-01-2015, 01:01
نمیدونم چطور دوستان میخوان از یک عنوان کلی به نتیجه برسن. البته منظور من این نیست که در دام تعریف بیفتیم اما کلمه "بیشعور" واقعا کلی نیست؟
یادم نمیاد کجا این مطلب را خواندم که هیچوقت به یک نفر نگویید بیشعور، چون کل شخصیت فرد را زیر سوال میبرید.
مثلا فرض کنیم یه نفر حرف یا عمل نامربوطی ازش سر زد. آیا درسته که به او بیشعور بگوییم؟ بیشعور یعنی اینکه کل فهم و درک فرد را زیر سوال ببریم در حالیکه آن فرد تنها در مورد خاصی، اشتباه کرده.
حتی اگر بارها مرتکب بشه.
ما قضاوت می کنیم. هی قضاوت میکنیم و قضاوت یعنی دادن حکم کلی و نهایی.

حرف صریح من اینه که کمی باید در نسبت دادن یک عنوان به افراد احتیاط کنیم.

اون اشخاصی که داره با غرور و افتخار و عصبانیت تابلو نوفل لوشاتو را میکنن، بیشعور نیستن. شاید تو خیلی امور موفق هم باشن. منتها نسبت به این موضوع جهل دارن. و اینجاست که خطر باشعورهای بی اخلاق تحریک کننده اینان پررنگ میشه!!

B.Russell
23-01-2015, 01:13
نمیدونم چطور دوستان میخوان از یک عنوان کلی به نتیجه برسن. البته منظور من این نیست که در دام تعریف بیفتیم اما کلمه "بیشعور" واقعا کلی نیست؟

یادم نمیاد کجا این مطلب را خواندم که هیچوقت به یک نفر نگویید بیشعور، چون کل شخصیت فرد را زیر سوال میبرید.
مثلا فرض کنیم یه نفر حرف یا عمل نامربوطی ازش سر زد. آیا درسته که به او بیشعور بگوییم؟ بیشعور یعنی اینکه کل فهم و درک فرد را زیر سوال ببریم در حالیکه آن فرد تنها در مورد خاصی، اشتباه کرده.
حتی اگر بارها مرتکب بشه.

اون اشخاصی که داره با غرور و افتخار و عصبانیت تابلو نوفل لوشاتو را میکنن، بیشعور نیستن. شاید تو خیلی امور موفق هم باشن. منتها نسبت به این موضوع جهل دارن. و اینجاست که خطر باشعورهای بی اخلاق تحریک کننده اینان پررنگ میشه!!

به نظر شما دزد کیست؟
کسی که یک مغازه رو خالی کنه؟ کسی که یک بانک رو خالی کنه؟ یا کسی که بودجه یک کشور رو خالی کنه؟

دروغگو کیست؟
کسی که به یک نفر دروغ گفته؟ کسی که به 10 نفر دروغ گفته؟ کسی که به یک ملت دروغ گفته؟

انسان نیکوکار کیست؟
کسی که به یک نفر کمک میکنه؟ کسی که به یک شهر کمک میکنه؟ کسی که به یک کشور کمک میکنه؟

و ....

مسلما هر صفتی چه خوب چه بد، از دو طرف حد مشخصی نداره.
و اگر بخواهیم با دید شما نگاه کنیم، اصلا نباید هیچ صفتی رو در مورد هیچ انسانی به کار ببریم، چون بالاخره درجاتی بالاتر و پایین تر از آن صفت هست، یا صفات دیگری پر رنگ تر و کمرنگ تر هم در او وجود دارد.

اینکه اون افرادی که تابلو نوفل لوشاتو رو کندن تو بقیه امور چطوری هستن، تاثیری در بازه بیشعوری در امر حاضر ندارد.

بر عکس شما من فکر میکنم، یکی از بزرگترین اشتباهات با اخلاق ها سکوت و پرده داری در کارهای بیشعورها بوده.
با این استدلال که به بی شعور بر میخورد.
خوب باید هم بر بخورد، اگر به بیشعور برنخورد دلیلی برای ترک اشتباهش نخواهد دید.

برای همین در برخورد با بی شعورها همیشه یک نکته مهم تاکید میشه:

اگر بی شعوری یک انسان رو بهش گوشزد نکنید، او در بیشعوری روز به روز گستاخ تر خواهد شد.
و از همه مهم تر بیشعوری های خودمان را هم اگر دیگران به ما گوشزد نکردند، به خودمان گوشزد کنیم.

sise
23-01-2015, 01:34
به نظر شما دزد کیست؟
کسی که یک مغازه رو خالی کنه؟ کسی که یک بانک رو خالی کنه؟ یا کسی که بودجه یک کشور رو خالی کنه؟

دروغگو کیست؟
کسی که به یک نفر دروغ گفته؟ کسی که به 10 نفر دروغ گفته؟ کسی که به یک ملت دروغ گفته؟

انسان نیکوکار کیست؟
کسی که به یک نفر کمک میکنه؟ کسی که به یک شهر کمک میکنه؟ کسی که به یک کشور کمک میکنه؟

و ....

مسلما هر صفتی چه خوب چه بد، از دو طرف حد مشخصی نداره.
و اگر بخواهیم با دید شما نگاه کنیم، اصلا نباید هیچ صفتی رو در مورد هیچ انسانی به کار ببریم، چون بالاخره درجاتی بالاتر و پایین تر از آن صفت هست، یا صفات دیگری پر رنگ تر و کمرنگ تر هم در او وجود دارد.

اینکه اون افرادی که تابلو نوفل لوشاتو رو کندن تو بقیه امور چطوری هستن، تاثیری در بازه بیشعوری در امر حاضر ندارد.

بر عکس شما من فکر میکنم، یکی از بزرگترین اشتباهات با اخلاق ها سکوت و پرده داری در کارهای بیشعورها بوده.
با این استدلال که به بی شعور بر میخورد.
خوب باید هم بر بخورد، اگر به بیشعور برنخورد دلیلی برای ترک اشتباهش نخواهد دید.

برای همین در برخورد با بی شعورها همیشه یک نکته مهم تاکید میشه:

اگر بی شعوری یک انسان رو بهش گوشزد نکنید، او در بیشعوری روز به روز گستاخ تر خواهد شد.
و از همه مهم تر بیشعوری های خودمان را هم اگر دیگران به ما گوشزد نکردند، به خودمان گوشزد کنیم.

خب اتفاقا وقتی صحبت از دزدی و دروغگویی میشه ذهن ما بلافاصله میره به طرف اندازه و مقیاس اون عمل. چون نفس کلمه دزد یا دروغ مقدار و قضاوتی نمیاره بلکه صرفا عمل را نشون میده.
البته خود عمل منفی است اما انداره را نشان نمیدهد.

برای همین وقتی میگویند فلانی دزدی کرده سریع سوال بعدش اینه: چی و چقدر؟

اما "بیشعوری" از همون اول مقدار را داره نشون میده یعنی هیچ! چرا نگوییم "کم شعور"؟

اتفاقا یکی دیگه از کلماتی که من باهاش مشکل دارم استفاده از کلمه "بی فرهنگ" است. اصولا ما آدم بی فرهنگ نداریم بلکه ممکن است مثلا کسی "فرهنگ شهرنشینی" نداشته باشد و یا فرهنگ معاشرت را به درستی رعایت نکند. اینکه باید برخورد کرد عقلی و طبیعی است اما این که چگونه و به چه شکلی هم مهمه.

اما من واقعا نمیدونم کجای مطلب گفتم باید سکوت کرد و برخورد نکرد؟! بلکه منظور من اینست باید تحلیل درست از هر عملی انجام بشه تا بشه به درمان آن مبادرت کرد که فکر نکنم شما مخالف این امر باشید.

titan.ity
23-01-2015, 11:51
حتی اگر بارها مرتکب بشه.

اتفاقا این افراد خودشون فکر میکنن دارن عاقلانه ترین و بهترین کار رو انجام میدن چون اعتقاداتشون این رفتارها رو درست میدونه و اون رو برخاسته از عقل میدونه این افراد کسانی رو که اعتراضی ندارن یا حرکت اعتراضی نداشتن رو بی شعور و جاهل و بی عقل میدونن تنها توضیحی که میشه داد اینه که این مغز این افراد ممکن است به جای سلول های خاکستری سلول های قهوه ای داشته باشه که نتیجه تعقل و فکرشون این رفتار ها باشه :

کسی برای کشتن کاریکاتوریست و نقض آزادی بیان توسط داعش تظاهراتی کرد ؟ این رفتار ها یعنی حمایت از داعش

کسی نمی تونه به حریم خضوصی یه کشور اعتراض کنه اگر تو کشور این افراد معترض کسی خواست آزادی بیان داشته باشه این افراد می تونن مثل داعش سر این افراد رو ببرن یا تیربارونشون کنن ولی وقتی آزادی بیان مربوط به حریم یه کشور دیگه اس شما نمی تونید به حریم خصوصی اون کشور اعتراض کنید. این یک نوع بیشعوری است.

این نشریه یه چیز جدا از دولت فرانسه اس و ربطی به دولت فرانسه نداره این نشریه کار خلاف قوانین فرانسه (آزادی بیان) انجام نداده که دولت فرانسه بخواد باهاش برخورد کنه مثل این که مثلا مردم کشور فرانسه به خاطر یه نشریه خصوصی در ایران مثل خانواده سبز به خاطر اینکه کاریکاتوری درباره رئیس جمهور فرانسه چاپ کرده ببیان جلوی سفارت ایران در فرانسه و بگن مرگ بر ایران!

این افراد حتی نمیدونن کاریکاتور چیست و کجا استفاده میشه تو روزنامه و نشریه خبری از هاله نور نیست که افراد معترض انتظار دارن تو یه کاریکاتور یا عکسی که مختص یه نشریه اس مقدساتشون دارای هاله نور باشن و چهرشون مشخص نباشه حتی نمیدونن کاریکاتور داره چه پیغامی رو میرسونه فقط حرکت اعتراضی و کشتار رو یاد گرفتن این هم یه نوع بیشعوری است. برای مردم مملکت خودشون که تو زندان هستن یا دارن شکنجه میشن اعتراض نمیکنن منتظرن یه کاریکاتور ببینن بریزن تو خیابون !!

ba maram
23-01-2015, 12:24
وا مصیبتا
هیف اون اسم قشنگ خیاببان نوفل لوشاتو
خیلی متاسفم بابت این ترز فکر بعضی از تندروها ی بی فرهنگ و بی عقلمون:n29:
:n34::n34::n34:
واقعا این هم نوعی از بیشعوریست
اینکه یک چیز کوچیک و بی اهمیت رو سر تعصبات پوچ بزرگ می کنن
کامنت آیدی titan کاملا تایید می شود

B.Russell
23-01-2015, 14:20
اما "بیشعوری" از همون اول مقدار را داره نشون میده یعنی هیچ! چرا نگوییم "کم شعور"؟

اتفاقا یکی دیگه از کلماتی که من باهاش مشکل دارم استفاده از کلمه "بی فرهنگ" است. اصولا ما آدم بی فرهنگ نداریم بلکه ممکن است مثلا کسی "فرهنگ شهرنشینی" نداشته باشد و یا فرهنگ معاشرت را به درستی رعایت نکند. اینکه باید برخورد کرد عقلی و طبیعی است اما این که چگونه و به چه شکلی هم مهمه.

اما من واقعا نمیدونم کجای مطلب گفتم باید سکوت کرد و برخورد نکرد؟! بلکه منظور من اینست باید تحلیل درست از هر عملی انجام بشه تا بشه به درمان آن مبادرت کرد که فکر نکنم شما مخالف این امر باشید.

ببینید اینا دیگه میشه بازی با واژگان.
چون من هم میتونم در جواب شما بگم چرا کم شعور؟

با چه ملاکی شعور رو میسنجین؟
یکی دیگه ممکنه بیاد بگه شعور یعنی پایین کشیدن تابلوی نوفل لوشاتو چون حتی یادمان انقلاب ما هم در برابر مذهب ما که همه وجود ما هست، ارزشی نداره و ما برای دینمون از یادمان سرورمون هم میگذریم و این تحلیل رو الان خیلی ها دارن و شما هم نمیتونید پاسخی بهش بدید.

من سنگ معیاری که دارم، کاهش وحشی بازی و حفظ آرامش و شخصیت متین و پیکار قلمی و کلامی در این مورد خاص هست.
با این سنگ معیار از نظر من این اقدام بی شعوریه محضه.
ممکنه سنگ معیار شما با من متفاوت باشه و این حق براتون محفوظ خواهد ماند که این اقدام رو به جای بی شعوری، انحراف اندک از شعور بدانید. :n16:

sise
23-01-2015, 18:49
اتفاقا این افراد خودشون فکر میکنن دارن عاقلانه ترین و بهترین کار رو انجام میدن چون اعتقاداتشون این رفتارها رو درست میدونه و اون رو برخاسته از عقل میدونه این افراد کسانی رو که اعتراضی ندارن یا حرکت اعتراضی نداشتن رو بی شعور و جاهل و بی عقل میدونن تنها توضیحی که میشه داد اینه که این مغز این افراد ممکن است به جای سلول های خاکستری سلول های قهوه ای داشته باشه که نتیجه تعقل و فکرشون این رفتار ها باشه :

کسی برای کشتن کاریکاتوریست و نقض آزادی بیان توسط داعش تظاهراتی کرد ؟ این رفتار ها یعنی حمایت از داعش

کسی نمی تونه به حریم خضوصی یه کشور اعتراض کنه اگر تو کشور این افراد معترض کسی خواست آزادی بیان داشته باشه این افراد می تونن مثل داعش سر این افراد رو ببرن یا تیربارونشون کنن ولی وقتی آزادی بیان مربوط به حریم یه کشور دیگه اس شما نمی تونید به حریم خصوصی اون کشور اعتراض کنید. این یک نوع بیشعوری است.

این نشریه یه چیز جدا از دولت فرانسه اس و ربطی به دولت فرانسه نداره این نشریه کار خلاف قوانین فرانسه (آزادی بیان) انجام نداده که دولت فرانسه بخواد باهاش برخورد کنه مثل این که مثلا مردم کشور فرانسه به خاطر یه نشریه خصوصی در ایران مثل خانواده سبز به خاطر اینکه کاریکاتوری درباره رئیس جمهور فرانسه چاپ کرده ببیان جلوی سفارت ایران در فرانسه و بگن مرگ بر ایران!

این افراد حتی نمیدونن کاریکاتور چیست و کجا استفاده میشه تو روزنامه و نشریه خبری از هاله نور نیست که افراد معترض انتظار دارن تو یه کاریکاتور یا عکسی که مختص یه نشریه اس مقدساتشون دارای هاله نور باشن و چهرشون مشخص نباشه حتی نمیدونن کاریکاتور داره چه پیغامی رو میرسونه فقط حرکت اعتراضی و کشتار رو یاد گرفتن این هم یه نوع بیشعوری است. برای مردم مملکت خودشون که تو زندان هستن یا دارن شکنجه میشن اعتراض نمیکنن منتظرن یه کاریکاتور ببینن بریزن تو خیابون !!

اکثر حرفای شما همش درسته و من تایید میکنم اما....

همه بیان موضوع و مشکل است.

منظور من مربوط به راه حل موضوع است.

حالا تو این مثال کشتار، حدود چندین ملیون ادم همنظر با این اقایون تابلوکن هستند.
شما به ایران نگاه نکنید که تعداد کمی این حرکت را قبول دارن و اونهم وابسته به قدرت هستند. اتفاقا تو بین کشورهای مسلمان ایرانیها به دلایلی کاملا عقلانی تر از بقیشون رفتار میکنن.
اما
آیا میشه به چند ملیون فرانسوی داخل فرانسه که اکثرا از کشورهای تندروی مذهبی هستن و جندبرابر این افراد همیشه در صحنه در خیابان نوفل لوشاتو، معتقد به کشتن کاریکاتوریستها هستند بگین بیشعور؟!

وسعت بکارگیری اینگونه روش خشونت بار مذهبی خیلی خیلی عمیقتر و ریشه ای تر از بکارگیری چند لغت کلی و همه پسند" بیشعوری" باشد؟

شاید دلیل اینکه نخست وزیر فرانسه همون روز اول مجبور میشه ترتیب راهپیمایی اتحاد بده همینه. تازه تو همون روز هم مسلمونا زیاد شرکت نکردن.

ببینید اینا دیگه میشه بازی با واژگان.
چون من هم میتونم در جواب شما بگم چرا کم شعور؟

با چه ملاکی شعور رو میسنجین؟
یکی دیگه ممکنه بیاد بگه شعور یعنی پایین کشیدن تابلوی نوفل لوشاتو چون حتی یادمان انقلاب ما هم در برابر مذهب ما که همه وجود ما هست، ارزشی نداره و ما برای دینمون از یادمان سرورمون هم میگذریم و این تحلیل رو الان خیلی ها دارن و شما هم نمیتونید پاسخی بهش بدید.

من سنگ معیاری که دارم، کاهش وحشی بازی و حفظ آرامش و شخصیت متین و پیکار قلمی و کلامی در این مورد خاص هست.
با این سنگ معیار از نظر من این اقدام بی شعوریه محضه.
ممکنه سنگ معیار شما با من متفاوت باشه و این حق براتون محفوظ خواهد ماند که این اقدام رو به جای بی شعوری، انحراف اندک از شعور بدانید. :n16:

اتفاقا من کسی هستم که کلا به کلمات اعتقاد زیادی ندارم . منتها به عملی که پشتش هست اره. این سیاه و سفید دیدن کمی کارو دشوار میکنه.
البته کلمه "کم شعور" مثال بود نه اینکه اینها کم شعور باشن.

به هر صورت همین جمله ای که نوشتین نشون میده یه مثلا استدلال(هرچند غیرمنطقی و نادرست) پشت عمل اونهاست. تازه این استدلال اونایشون است که مثلا تحلیلگر این اتفاقاتن وگرنه شعبون بی مخهاشون که اصلا فکر نمیکنن. فقط عمل میکنن(رمز موفقیتشون؟؟؟!!!)

در مورد جمله اخرتون به نظر من انحراف از شعور وجود نداره(حالا کم و زیادش بماند) چون این مدل شعور را این افراد قبول ندارن که بخوان ازش منحرف بشن!

خلاصه اینکه که تا مشکلی ریشه ای شناخته نشه، درمان فوری و دم دستی نداره. وگرنه خود مثلا دولت فرانسه تو این مثال خاص،تو طول این چند دهه یه راهکاری پیدا میکرد که نتونست!

به امید رشد فرهنگ گفتمان و خردورزی بیشتر:n16:

مهـندس مسعود
26-01-2015, 18:24
یکی از شاخصه های آزادی بیان این هست که ما امکان اعتراض رو برای تمامی گروه ها با هر طرز فکری در نظر بگیریم.

اما امان از روزی که فردی که داره اعتراض میکنه، نفهمه داره به چی اعتراض میکنه و میتوانیم این رو به عنوان نشانه خطرناکی از بیشعوری محسوب کنیم.

مثال:

عده ای حس کردن کشور فرانسه به اعتقاداتشون توهین کرده و حق اعتراضشون هم طبیعی هست.
اما به نشانه اعتراض تابلوهای خیابان نوفل لوشاتو تهران رو پایین کشیدن، بدون اینکه به اندازه یک جلبک بخوان فکر کنن نوفل لوشاتو نماد چیست و چرا نامگذاری شده.

وقتی این تاپیک رو ایجاد کردم امیدوار بودم بشه برای هر کدام از اقدامات بیشعوری راهکاری داد.
اما یکسری از بیشعوری ها چنان دست و زبان آدم رو میبنده که فقط میتونی بهت زده به بیشعور لبخند بزنی !!!!

بنده با اعتراض موافقم ولی معتقدم تخریب خودسرانه اموال عمومی و نشانه های خیابان کار صحیحی نیست و بهتر است برای تعویض نام این خیابان امضا جمع آوری می شد و تحویل شهرداری یا وزارت ارشاد داده می شد. البته بنده به این افراد بی شعور نمی گویم بالاخره شور و شوق جوانی است.

B.Russell
27-01-2015, 00:43
بنده با اعتراض موافقم ولی معتقدم تخریب خودسرانه اموال عمومی و نشانه های خیابان کار صحیحی نیست و بهتر است برای تعویض نام این خیابان امضا جمع آوری می شد و تحویل شهرداری یا وزارت ارشاد داده می شد. البته بنده به این افراد بی شعور نمی گویم بالاخره شور و شوق جوانی است.

به نظرم به جای بیشعور در این مورد خاص میشه به جهان سومی هم بسنده کرد و اینطوری تکمیلش کنیم:

جهان سوم جایی هست که وقتی مردمش با سرزمینی دیگر مشکل دارند، اموال عمومی سرزمین خود را تخریب میکنند !!

B.Russell
15-02-2015, 23:13
حتما خاطرتون هست که یکی از بانک های ایران تیزری تبلیغاتی درست کرد که در اون همه مردا دنبال یک مرد خوش شانس میکردن به تقلید از تیزر تبلیغاتی غربی که مردا دنبال جنیفر لوپز بودن !!
که بعدش کلی سر و صدا پا شد که ایرانی هارو همجنسگرا معرفی کردین و اون تبلیغ رو از تلویزیون جمعش کردن !!

حالا در راستای طرح ممنوعیت نشان دادن تصاویر زنان در بیلبوردهای تبلیغاتی شهر تهران، این تبلیغ شرکت اسنوا دو مرد را در کنار دو بچه نشان داده شده است !!
که هر جوری بخوای فکر کنی ارتباط دو مرد خندان در کنار دو بچه و لوازم خانگی چی میتونه باشه، جز همون مورد بالا نتیجه دیگری حاصل نمیشه.

خیلی وقت ها بیشعوری مرض های جنسی رو هم در کنار خودش به همراه داره که با حذف یک جنس از سطح جامعه به عنوان عنصر تحریک کننده، مجبور میشن تو مهر و عطوفت ها و کانون های گرم خانوادشون هم مردها رو با هم نشون بدن با پسر بچه ها.

djbehnam73
15-02-2015, 23:49
حتما خاطرتون هست که یکی از بانک های ایران تیزری تبلیغاتی درست کرد که در اون همه مردا دنبال یک مرد خوش شانس میکردن به تقلید از تیزر تبلیغاتی غربی که مردا دنبال جنیفر لوپز بودن !!
که بعدش کلی سر و صدا پا شد که ایرانی هارو همجنسگرا معرفی کردین و اون تبلیغ رو از تلویزیون جمعش کردن !!

حالا در راستای طرح ممنوعیت نشان دادن تصاویر زنان در بیلبوردهای تبلیغاتی شهر تهران، این تبلیغ شرکت اسنوا یک زوج خوشبخت مرد را در کنار دو بچه نشان داده شده است !!
که هر جوری بخوای فکر کنی ارتباط دو مرد خندان در کنار دو بچه و لوازم خانگی چی میتونه باشه، جز همون مورد بالا نتیجه دیگری حاصل نمیشه.

خیلی وقت ها بیشعوری مرض های جنسی رو هم در کنار خودش به همراه داره که با حذف یک جنس از سطح جامعه به عنوان عنصر تحریک کننده، مجبور میشن تو مهر و عطوفت ها و کانون های گرم خانوادشون هم مردها رو با هم نشون بدن با پسر بچه ها.

والا اون تبلیغی که از جنیفر لوپز هم خواستن بکنن چیزی نگم بهتره
ایران جایی هست که با همه بده ولی از همه جا تقلید میکنه ، در واقع اگر من از شما بدم میاد چرا باید از شما تقلید کنم ؟؟
و تنها دلیلی که داره اون طرف سطحش از من بالاتره که من ازش تقلید می کنم
+
واقعا باید به جای اینکه خیلی چیز ها رو ما کنار بذاریم ، باید بجاش فرهنگ سازی کنیم
در خارج از ایران
برای تبلیغات از زنانی بیشتر استفاده می کنن که تقریبا نمیه برهنه هستن ولی اینطوری نیست که طرف خیره بشه ، مثلا اگر اون تبلیغات رو تو ایران بزنن 90 درصد تصادف در اتوبان ها رو خواهیم داشت
واقعا نمی دونم به کجا می خواهیم بریم ..................

مهـندس مسعود
16-02-2015, 13:50

حالا در راستای طرح ممنوعیت نشان دادن تصاویر زنان در بیلبوردهای تبلیغاتی شهر تهران، این تبلیغ شرکت اسنوا یک زوج خوشبخت مرد را در کنار دو بچه نشان داده شده است !!

بنده اصلا فکر نمی کنم عکس فوق ترویج همجنسبازی است. مردان لباس کار به رنگ شرکت را بر تن دارند و مشخص است هدفشان خدمت به خانواده است. چگونه ممکن است مسئولان نصب لوازم خانگی زن باشند وقتی این لوازم سنگین هستند و نیاز به تخصص فنی دارد. بنده معتقدم فقط افرادی که همیشه به همجنسبازی فکر می کنند ممکن است از دیدن این عکس برداشت منحرف کنند. آیا شما افرادی که با دیدن این عکس منحرف نمی شوند با بی شعور می نامید؟

B.Russell
27-02-2015, 11:27
مادربزرگ‏ های این روستا همسن دوشیزه‌های شهرند

به گزارش مشرق، در روستایی که چند کیلومتر با مشهد فاصله دارد ازدواج دختران ١٢، ١٣ساله جا افتاده است.

گاه دختران ١٠ساله‌ای که بروروی خوشی دارند «به‌نام» می‌شوند و با انگشتری نشان، بختشان گره می‏خورد به زندگی پسرانی که شش‌ تا ‌١٢‌سال از آنها بزرگترند و زمانی مادربزرگ‏ میشوند که دختران در شهرها هنوز ازدواج نکرده اند.

به گفته یک‌حقوقدان، قانونگذار، سن بلوغ دختران را بر‌اساس پژوهشی در تهران ١٣سال تعریف کرده که ممکن است در جنوب‌کشور با‌توجه به شرایط آب‌و‌هوایی زودتر به بلوغ برسند و در مناطق سردسیر، دیرتر.

یک جامعه‏‌شناس بیشعور در این‌باره معتقد است:

چنین ازدواج‏هایی بستگی به عرف منطقه دارد. سن مهم نیست، رشد مهم است و رشد بستگی به سن، مکان و زمان دارد.
.
.

یک طیف عظیم بیشعورها در جهان وجود دارند که عاشق تفسیر هستند و آنهم صرفا تفسیرهایی که به نفع خودشان باشد و باورهای تخیلی شان را زیر سئوال نبرد.

در مثالی که بالا ذکر کردم، از نظر این بسیاری از بیشعورها دختر از سن 12 سالگی میتواند ازدواج کند، بچه بزاید و اورا تربیت کند و بسته به منطقه آب و هوایی دوران کودکی و نوجوانی را مثل برق و باد با جهش های سریع ژنتیکی طی کند !!

اما همین بیشعورها وقتی میخوان به همون دختر تازه به بلوغ رسیده حق رای بدن، حق خروج از کشور بدن، حق گواهینامه گرفتن و... بدن بهش میگن تو به بلوغ نرسیدی.

بیشعوری در تفسیر، یکی دیگر از حال به هم زن ترین انواع بیشعوری هاست !!

Rhodes
27-02-2015, 11:50

این تبلیغ داستان داره.اگر تلویزیون تبلیغش رو دیده باشید این دو تا مرد توی خیابون هستند که همین دو تا پسر بچه میان میگم یکی از فامیلاشون ( نمیدونم خاله عمه مادر بزرگشونه ) یخچالش خراب شده و میاید درستش کنید یا نه ! این دو تا هم قبول میکنن.لباسشون رو هم ببینید لباس کار خدمات پس از فروش همون شرکته هست.

B.Russell
27-02-2015, 12:03
این تبلیغ داستان داره.اگر تلویزیون تبلیغش رو دیده باشید این دو تا مرد توی خیابون هستند که همین دو تا پسر بچه میان میگم یکی از فامیلاشون ( نمیدونم خاله عمه مادر بزرگشونه ) یخچالش خراب شده و میاید درستش کنید یا نه ! این دو تا هم قبول میکنن.لباسشون رو هم ببینید لباس کار خدمات پس از فروش همون شرکته هست.

من هم منظورم این نبود که هدف سازنده تبلیغ، ترویج عامدانه همجنسگرایی هست !!!

وقتی نصب عکس های زنان با حکم بسیج شهرداری ها ممنوع هست، شما برای تبلیغ کالاهای خانگی تنها چیزی که نمیبینی یک خانواده هست که زن هم در اون نقش پر رنگی داره .

اونوقت برای لوازم خانگی، برای لوازم آشپزی و ... باید صرفا عکس مرد بذاری با پسر بچه که یک کانون گرم خانوادگی مردانه رو نشون میده و جامعه ای که حتی با دیدن عکس زن روی بیلبوردها تحریک میشه.
به نظر من این جامعه از نظر جنسی یک جامعه بیماره و این ها صرفا طنز تلخی بر پیکیره مریض هست، حقیقت رو در پس حرف ها ببینید نه در ظاهرشون. :n16:

SpiralOut
10-03-2015, 14:24

حالا در راستای طرح ممنوعیت نشان دادن تصاویر زنان در بیلبوردهای تبلیغاتی شهر تهران، این تبلیغ شرکت اسنوا دو مرد را در کنار دو بچه نشان داده شده است !!

تنها زمانی که بی شعوری باعث شد یک کار مثبت در کشور انجام شود!

Stream
18-03-2015, 23:42
نوعی از بشعوری در رفتار دوگانه و نداشتن هویت واحد است.

من چندین ساله خارج از ایران زندگی می کنم، و ایرانیان عزیز اینجا که بعضی هاشون رو من سال ها (در ایران و اینجا) افتخار آشنایی باهاشون داشتم رفتاری دارند که بعضی مواقع باعث شاخ در آوردن میشه.

مهمترین این نوع رفتارها که به نظر من اوج بی شعوری است، نوعی فرهنگ ستیزی نسبت به فرهنگ و رسم و رسومات ایرانی است وقتی این عزیزان در ایران هستند، و فرهنگ پرستی نسبت به فرهنگ ایرانی و انجام بسیار شدید رسم و رسومات ایرانی وقتی در خارج به سر می برند. جالب تر که رفتار این عزیزان معمولا طوری نیست که وقتی از ایران خارج میشوند نظرشون تغییر کنه، همین افراد وقتی به ایران برمی گردند تبدیل می شوند به همون شخصیت فرهنگ ستیز و وقتی پاشون رو در فرودگاه خارج از کشور می گذارند در افسوس رسم و رسومات دلپذیر ایرانی برای خودشون ابراز تاسف می کنند.

معمولا سیستم ذهنی این افراد وقتی ایران هستند اینه که نوروز، چهارشنبه سوری، شب یلدا ، دید و بازدید عید، رسومات مذهبی و ... رفتاری بسیار قدیمی و ناهماهنگ با دنیای مدرن و روشنفکری است و این رفتار باعث میشه از تمدن و علم و فرهنگ مدرن عقب بمونیم.

و سیستم ذهنی همین افراد وقتی خارج از ایران هستند اینه که باید این رسم و رسومات و فرهنگ ها و ... رو تا جایی که می تونیم وارد سبک زندگی خودمون در غرب کنیم تا تمدن و فرهنگ بسیار غنی و برتر ایرانی نابود نشه.

چندین نمونه که شخصا مشاهده کردم:

دوستی دارم که اهل شیراز است، در کل دوران زندگیش یک سفر به تخت جمشید نداشته. الان در منزل خودش در خارج از کشور روی هر دیوار یک قاب عکس از تصاویر تخت جمشید است و حتی یک ماکت از منشور کورش رو هم در تزئینات خانه خودش داره. هر بار به منزلش میریم درباره تخت جمشید و فرهنگ غنی هخامنشیان صحبت می کنه و معتقد است ارزش های اخلاقی اون زمان بسیار غنی تر از بهترین ارزش های اخلاقی جهان در حال حاضر است و اینکه جهان چیزهایی مثل متد علمی، دوری از برده داری، آزادی ادیان، آزادی بیان و ... رو از فرهنگ ایرانی یاد گرفته و عصر روشنگری در اروپا فقط بازسازی و کپی کردن ارزش های ایران باستان بوده. همین تابستان برگشت به شیراز و دو ماه شیراز بود، یک سفر به تخت جمشید نکرد و در اونجا منتقد رسم و رسومات ایرانی و ... بود.

شخص دیگری پارسال سال نو و چهارشنبه سوری رو در ایران بود. مثل همیشه (و دوران نوجوانی و جوانی خودش) به همه گفت چهارشنبه سوری و از روی آتش پریدن و "زردی من از تو ..." و این چیزها خرافات است، با اینکه سر سفره هفت سین حاضر شد ولی هیچ هیجانی نشان نداد و سیزده بدر هم از خانه بیرون نرفت. همین شخص امسال برای چهارشنبه سوری بیشتر از یک ماه دوید تا بتونه از شهرداری محل زندگی خودش در خارج از کشور اجازه ایجاد آتش در یک پارک رو بگیره تا بتونه جشنی بگیره که هموطنان از روی آتش بپرند! و دعوتنامه ایشون برای گذراندن سیزده بدر در یکی از جنگل های اطراف هم به من رسید.

شخص دیگری در ایران که بود شدیدا منتقد ادبیات و آثار هنری و فرهنگی معاصر و قدیمی ایران بود، فردوسی رو نژادپرست می دونست و حافظ و سعدی رو متحجر و گرفتار سنت شده. الان ایشون در لس آنجلس هر هفته جلسه های شب شعر می گذاره و دوره هایی مثل ختم شاهنامه رو گذرونده و همیشه از برتری محض ادبیات ایران نسبت به اروپا و جهان سخن میگه. ایشون وقتی به ایران میاد هیچ فعالیتی در این باره نداره حتی اگه مراسمی باشه هم شرکت نمی کنه به این بهانه که ما عبور کردیم از این چیزها.

یکی از آشنایان نزدیک من وقتی در ایران بود همیشه منتقد نذری هایی بود که مردم می دادند و همیشه سعی می کرد سایرین رو قانع کنه تا به جای هزینه نذری که می کنند تا افرادی که معمولا نیازی به اون غذا ندارند سیر بشوند، اون پول رو کمک کنند به خانواده هایی که واقعا نیاز دارند و کودکان بی سرپرست و بیمار و ... ، ایشون همین امسال در لندن به یک محله نذری شله زرد داد.

این افراد معمولا وقتی در داخل ایران هستند اطرافیان رو به تحجر، ذهنیت غیرمنطقی، غیر روشنفکرانه و سنتی متهم می کنند و وقتی به خارج از کشور میان اطرافیان رو به خودفروختگی، بی هویتی و بی فرهنگی.

SpiralOut
24-03-2015, 20:16
بعضی بیشعورها افرادی هستند که باورهای متعفن و گندیده دارند که نمی توانند راحت و صادقانه باورهایشان رو بیان کنند و در عوض با اظهارات سیاست‌پسندانه سعی می کنند منظورشان را غیرمستقیم بیان کنند و همیشه آمادگی داشته باشند که اگر شخصی کلید کرد آن منظور را نفی کنند ولی باورشان دقیقا همان باور متعفن و گندیده است.

مثال:
تبعیض بین مرد و زن بد است ولی بهتر است بدانیم مردان و زن ها خیلی تفاوت دارند و بهتر است در گفتمان سیاسی و اجتماعی این تفاوت ها در نظر گرفته شود.
آزادی بیان خوب است ولی بعضی از ما عقایدی داریم که نقد و طنز آنها موجب ناراحتی و خشم ما میشود و همه جامعه هنگام استفاده از آزادی بیان باید مراقب جریحه دار نکردن احساسات ما باشند.
تروریسم و حمله به شهروندان غیرنظامی بد است ولی باید توجه کنیم افرادی که این کار را کردند در عقاید خود مبارزان آزادی بودند و خود را افراد نیکوکار و مستحق پاداش می دانند پس نباید این افراد را بدون وارد کردن عقایدشان به مکالمه محکوم کرد.
ازدواج با خردسالان بد است ولی باید توجه داشت در گذشته خردسالان زمان از خردسالان کنونی جثه بزرگتری داشته اند و این کاری معمول بوده است پس بهتر است این رفتار را با هنجارهای زمان و مکان خود سنجید.

lieee
08-09-2015, 18:39
خبرگزاری مهر گزارش داده که یکی از مراکز نگهداری معلولان، چند ماه قبل به دلیل «اثبات شکنجه و اذیت و آزار» پلمب شده و والدین «تعداد زیادی» از این معلولان نیز از مدیر این مرکز شکایت کرده‌اند.در این گزارش با اشاره به گفته‌های والدین تعدادی از معلولان ذهنی و جسمی این مرکز و همچنین گزارش بازرسان، مواردی چون «ضرب و شتم»، «سگ درمانی» و «زنجیر درمانی» به عنوان نمونه‌هایی از «شکنجه» معلولان در این مرکز ذکر شده است.این خبرگزاری همچنین بدون ذکر نام، تصویر گزارش سازمان پزشکی استان البرز درباره «اصابت جسم سخت» و چندین مورد «خراشیدگی» در بدن یکی از این معلولان را منتشر کرده است.براساس این گزارش، خانم صفایی، مادرخوانده یکی از معلولان به نام علی، در سال ۹۲ متوجه شده که فرزندخوانده‌اش را در این مرکز «کتک زده‌اند» اما او نتوانسته «تخلفات رخ داده» را اثبات کند تا اینکه در‌‌‌‌ نهایت مدیرکل بهزیستی استان البرز با مشاهده فیلم‌های دوربین مداربسته نصب شده در این مرکز به «زنجیر کردن معلولان روی تخت و ضرب و شتم» آن‌ها پی برده و این مرکز «چند ماه قبل» پلمب شده است.خانم صفایی به نقل از فرزند معلولش که «قدرت تکلم دارد» گفت که «یک شب سگ به جانش انداختند و او از ترس فرار کرده و بعد کتفش در رفته است».علی نیز که به گفته مادرخوانده‌اش «لب مرز است و هوشیاری خوبی دارد» گفت: «اسمش برفی بود. سگ بزرگ و سفید و دندان‌هایش را فراموش نمی‌‌کنم. خیلی ترسیده بودم. جرات نداشتند دست من را زنجیر ببندند اما برای بقیه را بستند. یکبار پرستار یادش رفته بود زنجیر را باز کند و بچه‌ها تا ظهر دستان‌شان با زنجیر روی تخت بسته شده بود».براساس این گزارش، یک روز یکی از کارکنان این مرکز «روی» یکی از معلولان «افتاده» بوده و می‌خواسته او را «خفه» کند.والدین برخی از معلولان از سال ۹۰ متوجه «کبودی یا زخم» در بدن فرزندان خود شده بودند اما باورشان نمی‌شده که «این علایم بر اثر ضرب و شتم باشد».در این گزارش به «بریدگی شدید روی شکم» یکی از معلولان «ذهنی و جسمی» ۲۰ ساله این مرکز به نام سینا اشاره شده و از آن به عنوان «آثار شکنجه» در این مرکز نام برده است.وحید عبدالحسینی، پدر سینا، نیز به خبرگزاری مهر گفته که از سال ۹۲ متوجه «گاز گرفتگی، ضرب و شتم و کبودی» روی دست و بدن فرزندش شده است.سینا چهار روز بعد از تعطیلی این مرکز در «کما» بوده است.بر اساس این گزارش، این مرکز نگهداری از معلولان که در گزارش اشاره‌ای به نام آن نشده، از سال ۷۹ با مجوز اداره بهزیستی استان البرز کار خود را آغاز کرده و سپس «با کمک خیرین و هزینه‌های دریافت شده از والدین» کار خود را توسعه داده و ۱۳۹ معلول را نگهداری می‌‌کرد.با این حال آقای فرزین، از مدیران سابق این مرکز گفته است که بعد از پلمب این مرکز به جای ۱۳۹ نفر، ۱۲۵ معلول در این مرکز بوده‌اند «یعنی آمار فوتی‌ها ارائه نشده» است.به گفته آقای فرزین، این مرکز به صورت «غیر قانونی» به جای ۳۷۰ هزار تومان، ماهیانه ۵۰۰ هزار تومان بابت نگهداری هر معلول دریافت می‌کرده است.خانم محمدی، روان‌شناسی که یک ماه با این مرکز همکاری کرده است، نیز به خبرگزاری مهر گفت: «یکبار برای تعمیرات، تخت‌ها را جمع کردند و بچه‌ها مجبور بودند تمام روز ایستاده باشند و شب هم به سختی بخوابند. من خیلی اعتراض کردم اما پاسخی ندیدم برای همین استعفا دادم».در همین حال «مادریار» این مرکز نیز گفته است که معلولان این مرکز تنها «نان خشک آب زده» می‌‌خوردند و گوشت‌ها و مرغ‌های اهدایی «وارد آشپزخانه این مرکز نمی‌‌شد».مقامات سازمان بهزیستی هنوز به گزارش خبرگزاری مهر واکنشی نشان نداده‌اند.مراکز خصوصی نگهداری معلولان با مجوز سازمان بهزیستی فعالیت می‌کنند.به گزارش سایت سازمان بهزیستی کل کشور، در استان تهران و با مجوز سازمان بهزیستی، ۱۱ مرکز برای نگهداری معلولان ذهنی زیر ۱۴ سال و ۲۵ مرکز برای نگهداری معلولان ذهنی بالای ۱۴ سال فعالیت می‌کنند.برخی از مراکز نگهداری معلولان در ایران نیز به صورت خیریه اداره می‌‌شوند و وبسایت خیریه‌های ایران نام بیش از ۱۴۰ موسسه خیریه نگهداری از معلولان را منتشر کرده است.

V E S T A
03-02-2016, 21:40
ﻋﻤـﻪ ﺑﻠﻘﯿـﺲ ﺑﻪ ﻫﻤـﻪ ﭼﯿـﺰ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺷـﺖ ...

ﺑﻪ ﺍﯾﻨـﮑﻪ ﺩﺧﺘـﺮ ﻫﻤﺴﺎﯾـﻪ ﺗـﺎﺯﮔـﯽ ﻫﺎ ﺯﯾـﺮ ﺍﺑﺮﻭﯾـﺶ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘـﻪ ،

ﺑﻪ ﺍﯾﻨـﮑﻪ ﺯﻥ ﻣﻄﻠﻘـﻪﺍﯼ ﮐﻪ ﻃﺒـﻘﻪ ﯼ ﺩﻭﻡ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﯽ ﮐـﺮﺩ ﺑـﻌـﺪ ﺍﺯ ﻧﯿﻤـﻪ ﺷـﺐ ﺑﺮﮔﺸﺘـﻪ ،

ﺑﻪ ﺍﯾﻨـﮑﻪ ﻓـﻼﻧـﯽ ﺗـﻮﯼ ﻣﻬﻤـﺎﻧﯽ ﺩﺍﻣـﻦ ﮐﻮﺗـﺎﻩ ﭘﻮﺷﯿـﺪﻩ ..

ﻋﻤـﻪ ﺑﻠﻘﯿـﺲ ﺯﻥ ﻧﺠﯿﺒـﯽ ﺑـﻮﺩ ﻭ ﺩﻭﺳـﺖ ﺩﺍﺷـﺖ ﮐﻪ ﻫﻤـﻪ ﯼ ﺩﻧﯿـﺎ ﻣﺜـﻞ ﺍﻭ ﺑﻪ ﻣﻘﻮﻟـﻪ ﯼ ﻧﺠـﺎﺑـﺖ ﻧﮕـﺎﻩ ﮐﻨﻨـﺪ.

ﻫﺮﮐـﺲ ﺣﺮﮐﺘـﯽ ﻣﯽ ﮐـﺮﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻋـﺮﻑ ﻭ ﺳﻨـﺖ ﻫﺎﯼ ﺍﻭ ﻧﻤـﯽ ﺧﻮﺍﻧـﺪ ﻋﻤـﻪ ﺑﻠﻘﯿـﺲ ﻟﺒـﺶ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮔﺰﯾـﺪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﮔﻮﻧـﻪ ﻫﺎﯾـﺶ ﻣﯽ ﺯﺩ

ﺍﻣﺎ ﻫﯿـﭻ ﭘﺎﺳـﺦ ﺻﺮﯾﺤـﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺩ ﺁﻥ ﻧﺪﺍﺷـﺖ .

ﺍﮔﺮ ﺧﯿـﻠﯽ ﺑﻪ ﭼﺎﻟـﺶ ﻣﯽ ﮐﺸﯿـﺪﯼ ﺍﺵ ﻭ ﺛـﺎﺑـﺖ ﻣﯽ ﮐـﺮﺩﯼ ﮐﻪ ﻓـﻼﻥ ﮐﺎﺭ ﺁﻧﻘـﺪﺭﻫﺎ ﻫـﻢ ﺑـﺪ ﻧﺒـﻮﺩﻩ ﻣﯽ ﮔﻔـﺖ: ﻭﺍ ﺧـﺪﺍ ﻣﺮﮔـﻢ ﺑـﺪﻩ ،ﻫﻤﺴـﺎﯾـﻪ ﻫﺎ ﭼـﯽ ﻓﮑـﺮ ﻣﯽ ﮐﻨـﻨـﺪ؟!

ﭼـﻮﻥ ﺍﺻـﻮﻻ ﺍﯾﻨـﮑﻪ ﺑﻘﯿـﻪ ﭼـﻪ ﻓﮑـﺮﯼ ﻣﯽ ﮐﻨـﻨـﺪ ﺩﺭ ﻓﺮﻫﻨـﮓ ﻋﻤـﻪ ﺑﻠﻘـﯿﺴﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻨـﮑﻪ ﺧـﻮﺩ ﺁﺩﻡ ﭼـﻪ ﻓﮑـﺮﯼ ﻣﯽ ﮐﻨـﺪ ﻣﻬـﻢ ﺗـﺮ ﺍﺳـﺖ .

“ﻋﻤـﻪ ﺑﻠﻘﯿـﺴﯽ” ﻓﺮﻫﻨـﮓ ﻏﺎﻟـﺐ ﮐﺸـﻮﺭ ﻣﺎﺳـﺖ .

ﻋﻤـﻪ ﺑﻠﻘﯿـﺲ ﻫـﺎ ﻫﻤـﻪ ﺟـﺎ ﻫﺴﺘـﻨﺪ ﻭ ﺑـﻪ ﻫﻤـﻪ ﭼﯿـﺰ ﮐـﺎﺭ ﺩﺍﺭﻧـﺪ .

ﺑﻪ ﻋﻘـﺎﯾـﺪ ﺩﯾﮕـﺮﺍﻥ، ﺑﻪ ﻟﺒـﺎﺱ ﭘﻮﺷﯿـﺪﻥ ﺩﯾﮕـﺮﺍﻥ، ﺑﻪ ﺁﺩﺍﻣـﺲ ﺧـﻮﺭﺩﻥ ﺩﯾﮕـﺮﺍﻥ، ﺑﻪ ﺍﯾﻨـﮑـﻪ ﮐـﯽ ﺑﺎ ﮐـﯽ ﺭﻓـﺖ ﻭ ﺑﺎ ﮐـﯽ آمـد..

ﻋﻤـﻪ ﺑﻠﻘﯿـﺲ ﻫﺎ ﺩﺍﻋﯿــﻪ ﺩﺍﺭ ﻓﺮﻫﻨـﮓ ﻭ ﺷﺮﺍﻓـﺖ ﻭ ﻧﺠـﺎﺑـﺖ ﻭ ﻫﻤـﻪ ﭼﯿـﺰﻫـﺎﯼ ﺍﯾﻨﺠـﻮﺭﯼ ﻫﺴﺘﻨــﺪ ...

نویسنده :ناشناس

J@viD
05-02-2016, 01:05
بی شعور واقعی کسانی هستن که شعور بقیرو نادیده میگیرن.

javad2015
05-02-2016, 01:17
بی شعور واقعی کسانی هستن که شعور بقیرو نادیده میگیرن.
دقیقا.منم همین حرفو زدم.ولی اخرش این جمله رو اظاف کردم: و هر جور دوس داشته باشن رفتار میکنن.

Captain_America
11-02-2016, 11:46
چگونه با بی شعورها برخورد کنیم؟

مشابه خودشون، نه برخورد عقلی نه منطقی با این افراد فایده نداره فقط باید عین خودشون و حتی بدتر باهاشون برخورد کرد.