PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 93 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

صفحه ها : 1 [2]

darkdream2012
13-09-2014, 20:26
سلام

بچه ها این مطلبی که تو دفترچه ثبت نام کنکور نوشته بود که استفاده کنندگان از سهمیه منطقه 1 باید برابر مدت تحصیل رو در محلی که دانشگاه محل تحصیل بگه خدمت کنن چجوریه برنامش؟یعنی منکه از اصفهان دارم میرم همدان باید
6 سال تو همدان کار کنم؟

Iloveu-ALL
13-09-2014, 20:37
بچه ها کارنامه اومدا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

albertxx
13-09-2014, 21:42
آقا یه سوال

واسه ثبت نام بدون آزمون رفتم (( برای کسی که گروه علوم تجربی خونده ))
بعد خواستم مهندسی پرتو پزشکی بزنم

ولی مهندسی پرتو پزشکی تو بخش علوم تجربی نبود و تو بخش فنی مهندسی بود !!
دلیلش چیه ؟؟

مگه مهندسی پرتو پزشکی و مهندسی پزشکی جزو علوم تجربی حساب نمیاد ؟؟

داستان از چه قراره ؟؟:n13:

Mehran-King
14-09-2014, 14:31
دوستان توی نتایج نهایی کنکور 93 نوشته رتبه شما 14 - آخرین رتبه قبولی 15 این یعنی چی ؟ یعنی فقط 15 نفر تو دانشگاه و رشته من قبول شدن ؟؟!

Mehran-King
14-09-2014, 14:47
دوستان من امسال 93 - کنکور سراسری دادم مدیریت دولتی پیام نور شهر خودم قبول شدم ، میخواستم بپرسم ، آیا میتونم به این دانشگاه نرم و سال آینده دوباره امتحان کنکور 94 بدم ؟
من متولد 74 تیر ماه هستم ممنون میشم راهنماییم کنین (آخه یه جا نوشته بود هرکسی که انتخاب رشته کنه تو دانشگاه دولتی قبول بشه نمیتونه سال آینده انتخاب رشته کنه آیا این حرف درسته و من نمیتونم سال آینده کنکور شرکت کنم؟) ممنون ؛

Iloveu-ALL
14-09-2014, 14:59
دوستان توی نتایج نهایی کنکور 93 نوشته رتبه شما 14 - آخرین رتبه قبولی 15 این یعنی چی ؟ یعنی فقط 15 نفر تو دانشگاه و رشته من قبول شدن ؟؟!

سلام. یعنی ظرفیت کد رشته مورد نظر (رشته و دانشگاه) 15 نفر بوده
و شما از نظر رتبه (یا سوابق تحصیلی) 14 امین نفر بودی.
اگه 13 نفر میگرفت اینو قبول نمیشدی!

دوستان من امسال 93 - کنکور سراسری دادم مدیریت دولتی پیام نور شهر خودم قبول شدم ، میخواستم بپرسم ، آیا میتونم به این دانشگاه نرم و سال آینده دوباره امتحان کنکور 94 بدم ؟
من متولد 74 تیر ماه هستم ممنون میشم راهنماییم کنین (آخه یه جا نوشته بود هرکسی که انتخاب رشته کنه تو دانشگاه دولتی قبول بشه نمیتونه سال آینده انتخاب رشته کنه آیا این حرف درسته و من نمیتونم سال آینده کنکور شرکت کنم؟) ممنون ؛

آقا مهران، شما یه سال واسه دیپلم گرفتن موندی وضعیت شما رو نمیدونم.
این شرایط فقط برای رشته های روزانه هست
اگه حتی شبانه هم قبول بشی، میتونی انصراف بدی و سال بعدش کنکور بدی

Mehran-King
14-09-2014, 15:02
سلام. یعنی ظرفیت کد رشته مورد نظر (رشته و دانشگاه) 15 نفر بوده
و شما از نظر رتبه (یا سوابق تحصیلی) 14 امین نفر هستی.
اگه 13 نفر میگرفت قبول نمیشدی!

سلام ممنون ، داداش به نظرت پیام نور خوبه ؟ من نمیدونم چیکار کنم؟! من شاگرد متوسطی هستم ، الانم پیام نور شهر خودم قبول شدم حالا نمیدونم دوستان میگن که توی پیام نور همگی بالا+30 سن سال هستن و دوست نمیشه پیدا کرد و استادا ضعیفن و ... خواهشا کمکم کنین آیا میتونم به پیام نور نرم و سال بعد کنکور سراسری شرکت کنم و انتخاب رشته کنم ؟ یا نمیتونم ؟

سوالم در اصل اینه :

Mehran-King
14-09-2014, 15:06
آقا مهران، شما یه سال واسه دیپلم گرفتن موندی وضعیت شما رو نمیدونم.
این شرایط فقط برای رشته های روزانه هست
اگه حتی شبانه هم قبول بشی، میتونی انصراف بدی و سال بعدش کنکور بدی

آره داداش ، یه سال موندم ولی نمیدونم پیام نور میگن مال تنبل هاست و حرف در میارن تازه میگن سخته و ...

اما توانایی که من در خودم می بینم مال تنبل ها نیست و جزو شاگردان ممتاز بودم قبلا من در کل متوسط به بالا هستم فقط قبلا نمیخوندم ،

-
من روزانه قبول نشدم عین که عیب نداره ؟ پیام نور قبول شدم ...

از کجا بدونم که نظام وظیفه به من اجازه میده یا نه ؟! به نظرت هیچ راهی نیست ؟ لطفا کمکم کنین ...

King of Nothing
14-09-2014, 15:08
دوستان تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد کی میاد ؟ ( با آزمون )

مُعین
14-09-2014, 15:29

خیر .
این رتبه ها تقریبا و نه به صورت کلی حالت بازه دارن! مثلا حقوق شیراز 70 تا ظرفیت داشته و برای من نوشته رتبه آخرین فرد قبول شده 4... مثلا من نفر سوم یا ... شدم ؟ خیر دوست عزیز.
اگر به سایت کانون مراجعه کنید متوجه میشید که تعدادی از رتبه ها و طبق اعلام سازمان سنجش هر ساله 10 درصد رتبه ها مثل هم هستند .
تقریبا میان و یه اینطور کاری میکنن .:
مثلا 4 تا بازه رو در نظر میگیرن که رتبه های یکسانی دارن و میگن شما در این بازه بودی مثلا بازه 14 از 15 ... حالا شاید رتبه شما در سهمیه 100 و در کشور 900 بوده ... اگر بدونی در هر یک از این گروه ها چند نفر بودن و نفر آخر رتبش چنده راحت میفهمی که دانشگاه مورد نظر تا رتبه چند سهمیه و کشوری رو گرفته .با در نظر گرفتن سهمیه منطقه 1 و 2 و 3 و ایثار گران .

Mehran-King
14-09-2014, 17:46
در مورد خدمت نظام وظیفه نگفتین ؟ میتونم سال آینده کنکور 94 شرکت کنم و انتخاب رشته کنم ؟ من متولد 74 تیر ماه هستم ، من در سال 91-92 مدرسه نرفتم و بزرگسالان بودم شهریور 92 دیپلم سال سوم گرفتم و امسال شهریور خرداد ماه 93 مدرک پیش دانشگاهی گرفتم ، بازم میتونم کنکور شرکت کنم ؟ من تو عمرم فقط یکبار اونم تیر ماه همین سال کنکور دادم و خوب ندادم ... و نخوندم!

میخواستم بدونم تکلیف نظام وظیفه من چی میشه ؟ آیا میتونم سال بعد کنکور 94 بدم ؟

Mehran-King
14-09-2014, 18:41
لطفا سریع تر کمکم کنین دوستان وقت کمه

مُعین
14-09-2014, 19:16
در مورد خدمت نظام وظیفه نگفتین ؟ میتونم سال آینده کنکور 94 شرکت کنم و انتخاب رشته کنم ؟ من متولد 74 تیر ماه هستم ، من در سال 91-92 مدرسه نرفتم و بزرگسالان بودم شهریور 92 دیپلم سال سوم گرفتم و امسال شهریور خرداد ماه 93 مدرک پیش دانشگاهی گرفتم ، بازم میتونم کنکور شرکت کنم ؟ من تو عمرم فقط یکبار اونم تیر ماه همین سال کنکور دادم و خوب ندادم ... و نخوندم!

میخواستم بدونم تکلیف نظام وظیفه من چی میشه ؟ آیا میتونم سال بعد کنکور 94 بدم ؟

پس از اخذ آخرین مدرک دوران متوسطه یک سال مهلت معرفی دارید .
نگران نباشید.
اگر میخوای بخونی که بهتره بخونی و نری دانشگاه اگر بری دانشگاه نمیتونی به نتیجه مطلوبت در کنکور برسی ... هم بخوای درس دانشگاه پاس کنی هم برای کنکور بخونی ...
شخصا این سومین کنکورم بود البته نه اینکه من پیوسته سه سال کنکور میدادم ... بینش خدمت رفتم ... کار میکردم ...رشتم رشته دیگه ای بود و ... اما نا امید نشدم.
موفق باشید.:n16:

Alireza SM
14-09-2014, 19:58

اگر امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردین بله میتونین ثبت نام نکنین و بمونین برای کنکور سال بعد. ولی اگه پشت کنکوری بودین و پیش دانشگاهی رو پارسال تموم کردین باید ثبت نام کنین. البته بعد از قطعی شدن ثبت نام میتونین هم تحصیل کنین و در کنارش کنکور 94 شرکت کنین و هم اینکه انصراف بدین و برای کنکور 94 آماده بشین. ( بعد از تاریخ انصراف یک سال مهلت برای قبول شدن مجدد در دانشگاه دارین )

MohammadFatehi
15-09-2014, 23:14
این که میگند اگه درصد زیر 40 باشه باید برید کلاس جبرانی تو دانشگاه درسته؟ هنوزم هست؟ فقط مختص دانشگاه دولتیه؟

farshidshd
16-09-2014, 14:14
این که میگند اگه درصد زیر 40 باشه باید برید کلاس جبرانی تو دانشگاه درسته؟ هنوزم هست؟ فقط مختص دانشگاه دولتیه؟

بله ، اون درس رو به عنوان درس جبرانی به واحدهاتون اضافه می کنن و فقط مختص دولتی ها نیست همه دانشگاه ها این کار رو می کنن

مُعین
16-09-2014, 16:32
بله ، اون درس رو به عنوان درس جبرانی به واحدهاتون اضافه می کنن و فقط مختص دولتی ها نیست همه دانشگاه ها این کار رو می کنن

مثلا من درسی رو 40 درصد زدم که اصلا این درس در رشته قبولیم نیست ... تکلیف اون چی میشه؟؟

Mehran-King
17-09-2014, 00:31
اگر امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردین بله میتونین ثبت نام نکنین و بمونین برای کنکور سال بعد. ولی اگه پشت کنکوری بودین و پیش دانشگاهی رو پارسال تموم کردین باید ثبت نام کنین. البته بعد از قطعی شدن ثبت نام میتونین هم تحصیل کنین و در کنارش کنکور 94 شرکت کنین و هم اینکه انصراف بدین و برای کنکور 94 آماده بشین. ( بعد از تاریخ انصراف یک سال مهلت برای قبول شدن مجدد در دانشگاه دارین )

سلام علیرضا ببینین خواهشا راهنماییم کنین ، آخه خانواده من میگه من نمیتونم دوباره کنکور بدم و از این حرفا میگن که من یک سال واسه دیپلم گرفتن موندم ... اما من همین امسال برای اولین بار کنکور دادم!

من متولد تیر ماه سال 74 هستم ، آیا میتونم سراسری 94 شرکت کنم ؟ ( من یک سال موندم واسه دیپلم سال سوم - و امسال پیش دانشگاهیم رو تموم کردم و همچنین امسال برای اولین بار کنکور دادم )

ببینین الان من پیام نور شهر خودم رشته مدیریت قبول شدم ،آیا میتونم هم دانشجو باشم و امتحان ترم بدم و هم اینکه کنکور سراسری 94 بدم؟ بعدش ترم دوم پیام نور رو شرکت نکنم و اجازه بگیرم واسه کنکور 94 ؟! بعدش بعدا اگه نمرم باز بد اومد همین رشته پیام نور رو ادامه بدم؟ و اگرم رتبه خوبی کسب کردم آیا میتونم بعدا از پیام نور انصراف بدم و برم به دانشگاه روزانه که اونجا قبول شدم ؟!

از طرفی آیا نظام وظیفه میذاره ؟! ممنون میشم جوابمو جامع و کامل بدین خیلی واسم مهمه ، ممنون ؛

مُعین
17-09-2014, 08:02
سلام علیرضا ببینین خواهشا راهنماییم کنین ، آخه خانواده من میگه من نمیتونم دوباره کنکور بدم و از این حرفا میگن که من یک سال واسه دیپلم گرفتن موندم ... اما من همین امسال برای اولین بار کنکور دادم!

من متولد تیر ماه سال 74 هستم ، آیا میتونم سراسری 94 شرکت کنم ؟ ( من یک سال موندم واسه دیپلم سال سوم - و امسال پیش دانشگاهیم رو تموم کردم و همچنین امسال برای اولین بار کنکور دادم )

ببینین الان من پیام نور شهر خودم رشته مدیریت قبول شدم ،آیا میتونم هم دانشجو باشم و امتحان ترم بدم و هم اینکه کنکور سراسری 94 بدم؟ بعدش ترم دوم پیام نور رو شرکت نکنم و اجازه بگیرم واسه کنکور 94 ؟! بعدش بعدا اگه نمرم باز بد اومد همین رشته پیام نور رو ادامه بدم؟ و اگرم رتبه خوبی کسب کردم آیا میتونم بعدا از پیام نور انصراف بدم و برم به دانشگاه روزانه که اونجا قبول شدم ؟!

از طرفی آیا نظام وظیفه میذاره ؟! ممنون میشم جوابمو جامع و کامل بدین خیلی واسم مهمه ، ممنون ؛

دوست گرامی با توجه به اینکه قوانین نظام وظیفه هر وز تغییر میکنن بهتر هست که شما با شماره تلفن 096480 تماس گرفته و با مشاوران به صورت تخصصی مشکلتون رو در میون بزارید.
به این لینک ها نیز مراجعه کنید .
دوست عزیز حقیقتا من زمانی که سرباز بودم برای یه خبری که میشد یا ... من یه بار از طریق اینترنت پیگیری میکردم! یه بار زنگ میزدم سامانه گویا یه بار هم میرفتم معاونت وظیفه عمومی شهرمون !
متاسفانه برخی افراد میخوان دیگه آب رو هم از طریق اینترنت بهشون برسونن !( خدای نکرده جسارت نشه ... اما حقیقت این هست که شما چند روزه درگیر این مساله هستین و کافی بود به معاونت وظیفه عمومی شهر خودتون یا سامانه گویا تماس میگرفتین . مطمئن باشید اگر سرباز با چند سال غیبت هم بودید دستتون رو نمیگرفتن ببرن خدمت !)
در ضمن :

- سقف سنوات هاي مجاز تحصيلي در مقاطع مختلف دانشگاهي ، به چه ميزان مي باشد؟جواب : برابر تبصره (1) ماده (33) قانون خدمت وظيفه عمومي ، حداكثر معافيت تحصيلي براي دانش آموزان تا سن بيست سال تمام ودر هر يك از مقاطع تحصيلي كارداني دو و نيم سال، كارشناسي ناپيوسته وكارشناسي ارشد ناپيوسته سه سال، كارشناسي پيوسته پنج سال وكارشناسي ارشد پيوسته شش سال، دكتراي پيوسته هشت سال و دكتراي تخصصي شش سال است.

مشاوره اینترنتیشون خیلی دقیق نیست .:n16:

farshidshd
23-09-2014, 14:41

همونطور که علیرضا جان گفتن ، اگه امسال پیش رو تموم کردی می تونی کنکور سال دیگه هم شرکت کنی و مشکلی نیست.

میتونی هم دانشجو باشی و هم کنکور بدی و اگه قبول شدی از پیام نور انصراف بدی و بری دانشگاه جدید ثبت نام کنی.

farshidshd
23-09-2014, 14:43
مثلا من درسی رو 40 درصد زدم که اصلا این درس در رشته قبولیم نیست ... تکلیف اون چی میشه؟؟

بستگی به دانشگاه داره و مدیرگروه ، می تونه اصلا جبرانی نده ، می تونه 20 واحد جبرانی بده

Mehran-King
23-09-2014, 14:57
همونطور که علیرضا جان گفتن ، اگه امسال پیش رو تموم کردی می تونی کنکور سال دیگه هم شرکت کنی و مشکلی نیست.

میتونی هم دانشجو باشی و هم کنکور بدی و اگه قبول شدی از پیام نور انصراف بدی و بری دانشگاه جدید ثبت نام کنی.

دوستان از همتون ممنونم - فرشید جان من به جواب اصلیم رسیدم ممنونم ، بله منم منظورم همین بود ، من الان پیام نور هستم میخوام ترم اول بخونم و امتحان بدم بعدش خدا بخواد ترم دوم مرخصی بگیرم و کنکور بخونم ، ممنون

hesam4388
23-09-2014, 19:07
سلام
بنده 26 سالمه. کاردانی دامپزشکی رو این ترم تموم کردم و البته دیپلم انسانی دارم
متاسفانه بخاطر مشکل خدمت سربازی 3-4 سال بعد که معافیت گرفتم رفتم دامپزشکی خوندم و واقعا از مباحث پزشکی خوشم اومد و دوس دارم رشته ی پزشکی رو انتخاب کنم واسه سال آینده

امسال بدون حتی یک برگ درس خوندن کنکور دادم که البته طبیعتا رتبه ی خوبی هم نیاوردم. مهندسی کشاورزی - گیاه پزشکی شیراز رو قبول شدم که رشته ی مورد علاقه ی من نیست.

خواستم از شما عزیزان بپرسم آیا امکانش هست با رفتن به کلاسای کنکور در شیراز رشته های پزشکی یا دندانپزشکی آزاد قشم یا کیش قبول شد؟ ( هزینه ی دانشگاه رو میتونم از جاهایی واسه خودم تامین کنم)

صدالبته من انتظاری از دانشگاه سراسری ندارم.

کلا یه مشاوره خوب میخوام ازتون دوستان. واسه رشته ی پزشکی یا دندانپزشکی آیا تو کشور هند یا کشورای دیگه با ورودی کاردانی دامپزشکی هم پذیرش دارن؟
من شنیده بودم با مدرک کاردانی دامپزشکی ورودی دارن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hesam4388
24-09-2014, 00:29
Uppppp:n16:

Mehran-King
03-10-2014, 00:17
دوستان تکمیل ظرفیت کنکور 93 کی اعلام میشه ؟

Javadnet
03-10-2014, 18:20
گفتن پستتو پاک کن ازینجا مام میگیم چشم!!!

ببخشید بچه ها

After4Ever
03-10-2014, 23:31

آخر مهر
......

Alireza SM
05-11-2014, 06:27

هنوز معلوم نیست

fanoos1
21-01-2015, 13:51
با سلام میخواستم بدونم شهریه یک ترم دوره سراسری شبانه برای ورودی ۹۳ چقدره و آیا اختلافش با غیرانتفاعی راسته میگن بیشتر از صد تومن نیست؟!

bahador2009
23-01-2015, 20:02
سلام دوستان
الان منظوره سنجش از این بند چیه؟
ب - داوطلباني كه قبلا در رديف پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال 1393 بوده و اسامي آنان به عنوان پذيرفته‌‌شدگان نهايي هر يك از رشته‌هاي تحصيلي ‌ مربوط اعلام گرديده، برابر ضوابط اعلام ‌شده قبولي آنان در رشته قبلي لغو مي‌گردد و منحصراً مي‌بايست در رشته پذيرفته‌ شده جديد ثبت‌‌نام و ادامه تحصيل دهند. ضمناً اين دسته از پذيرفته‌‌شدگان براي ثبت نام در رشته جديد نياز به انصراف از رشته قبولي قبلي ندارند و با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد.

یعنی اگه کسی سراسری روزانه قبول شده باشه بازم باید بیاد بیرون ازش؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammadreza504
02-08-2015, 15:14
سلام تورو خدا جواب بدید به نظر شما برق خواجه نصیر بهتره یا شهید بهشتی ؟

After4Ever
02-08-2015, 20:12
سلام تورو خدا جواب بدید به نظر شما برق خواجه نصیر بهتره یا شهید بهشتی ؟

شهید بهشتی در مهندسی ضعیفه