PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد کارت گرافیکم!

Ramtin 007
12-06-2014, 22:02
سلام من برج 12 سال 91 سیستممی خریدم از یکی از فروشگاهای معتبر که قبلا ازش زیاد سیستم برای اقوام و دوستان گرفته بودم بهم کارت گرافیک انویدیا شاتل تک geforce 550ti رو پیشنهاد داد و ازش خیلی تعریف میکرد من هم اون موقع زیاد به فکر برند معتبر نبودم و طبق توصیه فروشنده این کارت رو گرفتم الان ازش تقریبا راضیم اما این برند نه سایت خاصی داره(بجز سایت فروش ایرانیش که خدمات گارانتی 24 ماه تعویض رو میده مت کامپیوتر)و از هر کسی وارد این کار سوال کردم گفتند این برند فیک و تقلبی هست به نظر شما این برند مال چه کشور و ایا تقلبی هست؟؟البه تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته این برند مال انگلستان هست ولی رو جلد کارتن اون نوشته ساخت چین!ضمنا این رو هم عرض کنم که مشخصات این کارت یا دیگر کارتهای انویدیا 550 ti فرق میکنه مثلا رابط حافظه نمونه مرجع 192 بیت هست در صورتی که مال من 128 بیت هست و ضمنا rop مدل مرجع 24 هست ولی مال من 16 هست و همچنین فرکانس هسته گرافیک من 800 مگا هرتز هست ولی مال مدل مرجع 900 هست فرکانس واحد سایه زنی مال من 1600 هست ولی مال مدل مرجع 1800 هست ضمنا کل مشخصاتش داخل سایت که بالا نوشتم هست!به نظر شما علتش چی میتونه باشه؟؟

mehdy.z
12-06-2014, 23:41
سلام من برج 12 سال 91 سیستممی خریدم از یکی از فروشگاهای معتبر که قبلا ازش زیاد سیستم برای اقوام و دوستان گرفته بودم بهم کارت گرافیک انویدیا شاتل تک geforce 550ti رو پیشنهاد داد و ازش خیلی تعریف میکرد من هم اون موقع زیاد به فکر برند معتبر نبودم و طبق توصیه فروشنده این کارت رو گرفتم الان ازش تقریبا راضیم اما این برند نه سایت خاصی داره(بجز سایت فروش ایرانیش که خدمات گارانتی 24 ماه تعویض رو میده مت کامپیوتر)و از هر کسی وارد این کار سوال کردم گفتند این برند فیک و تقلبی هست به نظر شما این برند مال چه کشور و ایا تقلبی هست؟؟البه تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته این برند مال انگلستان هست ولی رو جلد کارتن اون نوشته ساخت چین!ضمنا این رو هم عرض کنم که مشخصات این کارت یا دیگر کارتهای انویدیا 550 ti فرق میکنه مثلا رابط حافظه نمونه مرجع 192 بیت هست در صورتی که مال من 128 بیت هست و ضمنا rop مدل مرجع 24 هست ولی مال من 16 هست و همچنین فرکانس هسته گرافیک من 800 مگا هرتز هست ولی مال مدل مرجع 900 هست فرکانس واحد سایه زنی مال من 1600 هست ولی مال مدل مرجع 1800 هست ضمنا کل مشخصاتش داخل سایت که بالا نوشتم هست!به نظر شما علتش چی میتونه باشه؟؟
عزیز یه شات از نرم افزار gpu.z بگذار تا بهتر بشه نظر داد..با این تعاریفی که شما میگی احتمالا گرافیکت تقلبی هست...خود من یه بار یه مدلش توی پاچه_م رفته:دی

Ramtin 007
13-06-2014, 00:27
سلام شاتل تک بود؟ چه مدلش بود؟اینم شات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سعید1400
13-06-2014, 00:27
تو گوگل بنویس:notebookcheck.net/اسم کارت گرافیک)بعد تمام مشخصاتش رو بهت میده...برای اپدیت و پشتیبانی هم از درایور جینیوس استفاده کن...خودتو ناراحت نکن چون یه فروشنده معتبر برای چندر قاز سود مشتریشو از خودش زده نمیکنه و اعتبارشو از دست نمیده و اینکه کلا اگه معتبره بیخیال تقلبی بودن شو

Ramtin 007
13-06-2014, 01:16
شما منظورتون چی هست؟چرا نوشتین درایور جنیوس؟؟ضمنا شما مگه این برند رو از قبلا میشناختید؟

Ramtin 007
13-06-2014, 01:45
اقا سعید این مطلب بالا که نوشتی مربوط به لپتاب میشه!!مال من pc هست!!

mehdy.z
13-06-2014, 18:15
با این شاتی که شما گذاشتی کاملا مشخصه که گرافیک مدل تقلیل شده 550ti هست...
یعنی از شانست هسته GPU اصله ولی فرکانس هسته و رم حتی بیت ریت رم به شدت تقیل پیدا کرده(یعنی در اصل رمت رم اصل 550TI نیست) و با توجه به اینکه GPU.Z نتونسته کمپانی سازنده اون رو به هبچ وجه شناسایی کنه مشخصه که ار بیخ و بن گرافیک تقلبی هست و متعلق به هبچ کمپانی سازنده حرفه ای در زمینه گرافیک نیست...
گفتم که یه بار یه مدلش حدود 4 سال پیش به طور خود من خورده!!

Ramtin 007
13-06-2014, 23:31
اون مدلش میتونی بگی چه مدلی بود؟؟ایا کیفیتش خوب بود؟ضمنا این رو هم بگم که این برند غیر از کارت گرافیک مودم و کارت تی وی و از همه مهم تر گیرنده دیجیتال تولید میکنه با این حال به نظرتون این برند وجود خارجی نداره؟لطفا بیشتر توضیح بدهید؟؟؟ضمنا این رو هم بگم که انواع کارتهای دیگه هم مثل سافایر و زوتاک اسمی در قسمت شرکت تولیدی نمیزنند پس این ملاک نیست!ضمنا این مدل من حافظه رمش ساخت کمپانی معتبر هاینیکس هست و خازنهای کارتم همه از نوع جامد و چوک مدار تغذیه من از نوع فریت هست!نظرتون چیه؟؟

mehdy.z
14-06-2014, 12:51
اون مدلش میتونی بگی چه مدلی بود؟؟ایا کیفیتش خوب بود؟ضمنا این رو هم بگم که این برند غیر از کارت گرافیک مودم و کارت تی وی و از همه مهم تر گیرنده دیجیتال تولید میکنه با این حال به نظرتون این برند وجود خارجی نداره؟لطفا بیشتر توضیح بدهید؟؟؟ضمنا این رو هم بگم که انواع کارتهای دیگه هم مثل سافایر و زوتاک اسمی در قسمت شرکت تولیدی نمیزنند پس این ملاک نیست!ضمنا این مدل من حافظه رمش ساخت کمپانی معتبر هاینیکس هست و خازنهای کارتم همه از نوع جامد و چوک مدار تغذیه من از نوع فریت هست!نظرتون چیه؟؟
عزیر من شرکتش رو نمیدونم (برنامه gpu.z هم نتونسته کمپانی سازندش رو شناسایی کنه)ولی همینقدر بهت بگم که این گرافیک تقلبیه و اصلا یه 550ti نیست!!
حالا که سه ساله خریدش که دیگه هیچ ولی اگه به تازگی خریده بودیش میگفتم برو ببند با ناف هم فروشندش:دی

Ramtin 007
14-06-2014, 13:48
خوب دوست عزیز کارتهای دگه هم شرکت سازنده رو نام نمیبرند مثل پاور کالر سافایر و غیره پس این ملاک نیست شاید این کارت oem باشه نظرتون چیه؟ضمنا قطعاتش همون طور بالا عرض کردم از کیفیت خوبی برخودار هست اینم عکس خود کارتم

Ramtin 007
17-06-2014, 15:43
لطفا منو راهنمایی کنید!

Ramtin 007
22-06-2014, 00:46
خدایی منو یک نفر راهنمایی کنه

amir200812
22-06-2014, 10:00
خدایی منو یک نفر راهنمایی کنه

آقا دست از سر این انجمن بردار!

کارت شما اصله و یکی از بهترین های بازار هست!
حتی از GTX780 ti هم سرتره!
بهترین کیفیت PCB رو داره و توسط ناسا طراحی شده ، قطعاتش هم از طریق پنتاگون تامین شده و آخرین گرید نظامی هستند...

:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:

akpa
22-06-2014, 10:50

بهترین کیفیت PCB رو داره و توسط ناسا طراحی شده ، قطعاتش هم از طریق پنتاگون تامین شده و آخرین گرید نظامی هستند...

دوست عزیز این چه طرز جواب دادن در یک انجمن علمی هستش شما کاربر فعال هستید و نحوه پاسخ گویی شما الگوی سایر کاربران قرار میگیره

جناب رامتین همونطور که دوستان گفتن کارت گرافیک شما سازنده معتبری نداره و مشخصاتش از مدل رفرنس خیلی ضعیفتر هستش برای نصب درایور میتونید از سایت انویدیا(با ابزار گذر از تحریم) یا از همین سایت های ایرانی به راحتی استفاده کنید
اگه مشکل خاصی دارید بیان کنید وگرنه که نیازی نیست تا به کسی اثبات بشه کارت گرافیک شما اصلی هست یا تقلبی اگه راضی هستید که هیچ اگرم ناراضی هستین عوضش کنید!

amir200812
22-06-2014, 10:57
دوست عزیز این چه طرز جواب دادن در یک انجمن علمی هستش شما کاربر فعال هستید و نحوه پاسخ گویی شما الگوی سایر کاربران قرار میگیره

جناب رامتین همونطور که دوستان گفتن کارت گرافیک شما سازنده معتبری نداره و مشخصاتش از مدل رفرنس خیلی ضعیفتر هستش برای نصب درایور میتونید از سایت انویدیا(با ابزار گذر از تحریم) یا از همین سایت های ایرانی به راحتی استفاده کنید
اگه مشکل خاصی دارید بیان کنید وگرنه که نیازی نیست تا به کسی اثبات بشه کارت گرافیک شما اصلی هست یا تقلبی اگه راضی هستید که هیچ اگرم ناراضی هستین عوضش کنید!

بدلیل این که سوال مال 1~2 روز نیست!
ایشون چند ماهه همه مارو کچل کرده که کارتش خیلی خفنه.
کسی هم نتونسته به داخل مغز ایشون فرو کنه که برند شاتل تک تا حالا هیچ گرافیکی تولید نکرده...

Ramtin 007
23-06-2014, 23:42
اقا امیر منظورم اینه که شاید این کارت oem باشه و توسط شرکت مثل الایت گروپ تهیه و برای شاتل ساخته باشه!چون من هر جور فکر میکنم میبینم کارت من از قطعات بسیار خوبی ساخته شده مثل خازنهای جامد چوکهای فریت r11 و 1ro وهمچنین چیپ معتبر هاینیکس پس دلیلی نداره شما بفرمایید این کارت تقلبیه!اگه واقعا تقلبی باشه اصلا به هیچ عنوان از چنین قطعات با کیفیت و گرانقیمتی استفاده نمیشد دوست من که خودت رو ناظر انجمن میدونی؟؟؟؟ ضمنا صدای فن کارت من به قدری پایینه که در حالت عادی هیچ صدای ازش بلند نمیشه در صورتی که کارتهایی مثل سافایر و زوتاک دارای صدای نویز زیادی هستند!!پس سازنده این کارت باید یک شرکت حرفه ای باشه که تونسته همچین کارتی رو تولید کنه!!!ضمنا من این کارتم رو با اخرین ورژن درایور انویدیا 340.38 اپدیت کردم سرعت در اجرای بازی خیلی بهتر شده پس این کارت فیک نیست چون هم سرعتش بالا رفته و هم اخرین درایور انویدیا روش نصب میشه دوست ناظر من!!!بهتره بیشتر تامل کنی تا اینقدر زود تصمیم بگیری!!!

amir200812
24-06-2014, 11:28
اقا امیر منظورم اینه که شاید این کارت oem باشه و توسط شرکت مثل الایت گروپ تهیه و برای شاتل ساخته باشه!چون من هر جور فکر میکنم میبینم کارت من از قطعات بسیار خوبی ساخته شده مثل خازنهای جامد چوکهای فریت r11 و 1ro وهمچنین چیپ معتبر هاینیکس پس دلیلی نداره شما بفرمایید این کارت تقلبیه!اگه واقعا تقلبی باشه اصلا به هیچ عنوان از چنین قطعات با کیفیت و گرانقیمتی استفاده نمیشد دوست من که خودت رو ناظر انجمن میدونی؟؟؟؟ ضمنا صدای فن کارت من به قدری پایینه که در حالت عادی هیچ صدای ازش بلند نمیشه در صورتی که کارتهایی مثل سافایر و زوتاک دارای صدای نویز زیادی هستند!!پس سازنده این کارت باید یک شرکت حرفه ای باشه که تونسته همچین کارتی رو تولید کنه!!!ضمنا من این کارتم رو با اخرین ورژن درایور انویدیا 340.38 اپدیت کردم سرعت در اجرای بازی خیلی بهتر شده پس این کارت فیک نیست چون هم سرعتش بالا رفته و هم اخرین درایور انویدیا روش نصب میشه دوست ناظر من!!!بهتره بیشتر تامل کنی تا اینقدر زود تصمیم بگیری!!!

فقط یک دلیل میتونه فیک نبودن کارت شما رو ثابت کنه، اونم لینکی از سایت سازنده یا سایت های معتبر در مورد این کارت یا حداقل کارت های گرافیک دیگه از این برند هست!
تا جایی که یادمه تنها لینکی که از این کارت در نت بود، مربوط به یک شرکت ایرانیه که هیچ اعتباری هم نداره.

هر وقت شما لینکی از کارت گرافیک های این برند در سایت های معتبر نشون دادید، منم ادعای شما رو قبول میکنم!

درضمن زود تصمیم نگرفتم، چند ماهیی هست که این تصمیم رو گرفتم که کارت شما تقلبیه و ربطی به برند شاتل تک نداره.

akpa
24-06-2014, 11:39

همین که مارک شاتل روش خورده بسه!!!
جی ال ایکس هم گوشی اندرویدی تولید میکنه!
درضمن ضعیف و قوی بودن کارت نسبی هستش کارت شما نسبت به 550 های دیگه ضعیف هستش(هرچند خود 550 اصلی هم الان دیگه کارت متوسط حساب میشه و به درد گیم نمیخوره!)

امید رض
24-06-2014, 12:06
ای اقا ایران دمت گرم چیکارکردی وچی ساختی هنرایرانی روتواین صفحه ببینید وقتی ایران پاورمیسازه گرافیک که چیزی نیست

Ramtin 007
24-06-2014, 12:45
اقا امیر مثل اینکه منظور منو متوجه نشدی؟منظورم اینه که وقتی سایت مت کامپیوتر در صفحه مربوط مینویسه که برند شاتل تک انگلستان نمیتونه هیچ وقت دروغ بگه!! ضمنا منظور من اینه که این کارت oem هست یعنی به سفارش شاتل تحت عنوان شاتل تک تولید میشه!شاتل تک غیر از کارت گرافیک مودم گیرنده دیجیتال کارت کپچر و 3g مودم تولید میکنه و همه اونها رو 24 ماه گارانتی تعویض میکنه!پس از کیفیت محصولاتش خبر داره که همچین گارانتی رو انجام میده!

امید رض
24-06-2014, 15:19
اقا امیر مثل اینکه منظور منو متوجه نشدی؟منظورم اینه که وقتی سایت مت کامپیوتر در صفحه مربوط مینویسه که برند شاتل تک انگلستان نمیتونه هیچ وقت دروغ بگه!! ضمنا منظور من اینه که این کارت oem هست یعنی به سفارش شاتل تحت عنوان شاتل تک تولید میشه!شاتل تک غیر از کارت گرافیک مودم گیرنده دیجیتال کارت کپچر و 3g مودم تولید میکنه و همه اونها رو 24 ماه گارانتی تعویض میکنه!پس از کیفیت محصولاتش خبر داره که همچین گارانتی رو انجام میده!

دوست عزیز گرافیک gtx550 ti ddr5همشون که بایرند هاوشرکت های غابل قبول وتوخود سایت نویدیا گرافیک 192بیتی هستش چیزی که هست این شرکت دروغین اینگلیسی جنساشو فقط توایران میفروشه نه کشورهای دیگه خداکنه درک کنی اصلا فکرکن ماسوادنداریم ما بلد نیستیم مادروغ میگیم ولی خودت که باید فکرکنی بدونی شاتل یاگلکسی یا سامسونگ کارشون یه چیزه دیگست مثل این میمونه که شرکت سامسونگ بره دشک بادی بسازه اززمین تا اسمون فرق میکنه سامسونگ کجا دشک بادی کجا هرچی که هست توسایت ایرانی دیده میشه وجایی وجودنداره مثل پاورهای گرین یاtscoتوهیچ سایت خارجی وجودنداره فقط توسایت ایرانی این گرافیک وپاورها دیده میشن الان چیزی که هست ما ازکیفیتش صحبت میکنیم مگرنه شیرخشک هم24ماه گارانتی داره

Ramtin 007
24-06-2014, 16:04
مگه این شرکت ال جی نیست که مواد abs پلاستیک تولید میکنه این حرف شما غیر قابل قبول هست!!ضمنا کارت 550 ti شرکت pny هم مدل 128 بیت داره!میخوای یه سرچ کن تو نت متوجه منظورم میشی!در مورد پاور گرین هم بهترین برند پاور هست مگه سایت خارجی داره!ضمنا تو سایت دیجی کالا یه سرچ در مورد گیرنده دیجیتال شاتل تک کن میبینی تو قسمت اظهار نظر همه از این نوع گیرنده تعریف میکنند و میگن کیفیت ساخت بسیار بالایی داره!!

amir200812
24-06-2014, 16:32

1:سایت مت کامپیوتر ، یکی از بزرگترین دروغگو هاست! چون هرچی نوشته چرنده...
2:شاتل تک مودم میسازه، کارت کپچر میسازه، مودم تری جی میسازه، ولی کارت گرافیک نمیسازه!
3:شما به خود شاتل تک ایمیل بزن و بپرس اینکارت گرافیک رو اونا تولید کردن یا نه! این فکر کنم بهترین راه باشه درسته؟

Ramtin 007
24-06-2014, 16:51
اقا امیر چرا متوجه نیستی اون برند شاتل تک که شما میگی(منظورم همون سایتی که توش محصولات ماهواره هست) ارمش اصلا با شاتل تک من فرق داره!!شاید اصلا این کارت hi copy باشه دوست من!من چند وقت پیش تو نت متوجه یک کارت با نام afox شدم که مثل کارت من 550 ti بود وقتی عکس کارت گرافیکش رو دیدم متوجه شدم برد pcb و همچنین نهوه چینش قطعاتش مانند کارت من بود فقط تنها فرقش این بود که بردش مشکی و سیتمم خنک کننده اون از لحاظ ظاهری با کارت من فرق داشت ولی تمام المانهاش دقیقا مثل مال من بود!!اگه باور نداری تو نت سرچ کن متوجه میشی!!!علتش به خاطر چیه؟؟؟؟

امید رض
24-06-2014, 23:27

داداش سانتافیوژهم اضافه کن باچندتا موادغنی شده

EhsanCPU
25-06-2014, 00:50
سلام
یک شات از نرم افزار GPU-Z بزارین تا بررسی بشه ...

Ramtin 007
25-06-2014, 01:03

amir200812
25-06-2014, 08:30
اقا امیر چرا متوجه نیستی اون برند شاتل تک که شما میگی(منظورم همون سایتی که توش محصولات ماهواره هست) ارمش اصلا با شاتل تک من فرق داره!!شاید اصلا این کارت hi copy باشه دوست من!من چند وقت پیش تو نت متوجه یک کارت با نام afox شدم که مثل کارت من 550 ti بود وقتی عکس کارت گرافیکش رو دیدم متوجه شدم برد pcb و همچنین نهوه چینش قطعاتش مانند کارت من بود فقط تنها فرقش این بود که بردش مشکی و سیتمم خنک کننده اون از لحاظ ظاهری با کارت من فرق داشت ولی تمام المانهاش دقیقا مثل مال من بود!!اگه باور نداری تو نت سرچ کن متوجه میشی!!!علتش به خاطر چیه؟؟؟؟
احتمالا معنی HIGH COPY رو میدونید؟
این خودش یعنی فیک هست...

ممکنه اون سایت نباشه! شما به سازندش ایمیل بزن...

سلام
یک شات از نرم افزار GPU-Z بزارین تا بررسی بشه ...

دوست عزیز خودتون را به زحمت نندازین ، همه این کار ها در چند ماه گذشته انجام شده ولی ایشون کلا مثل اینکه ارتباط یک طرفه دارند!
حرف خودشون رو میزنن! ولی حرف ماها رو نمیشنون...:n29:

Ramtin 007
25-06-2014, 11:05
اقا امیر چطور میتونه فیک باشه ولی از قطعات اصلی و با کیفیت در این کارت استفاده شده!! فیک یعنی از قطعات بی نام و نشان در این کارت استفاده بشه اقای ناظر انجمن!!! بهتره یک مقدار منطقی باشی!! نظرتون در رابطه با برند afox چیه؟حتما اینم میگی فیک هست!

Ramtin 007
25-06-2014, 11:11
ضمنا شما چقدر کلید کردین روی سایت! خیلی از برندهای چینی اصلا سایت ندارند دوست من! مثلا من میخواست مودم وایرلس بگیرم مد نظر خودم مدل tp-link بود ولی از چند مغازه دار سوال کردم گفتند مدل goldweb رو بگیر گفتم برای چی گفتند مارک tp-link با اینکه برند معروفی هست ولی مرجوعی زیاد داره ولی مودم goldweb که نه سایتی داره نه برند معروفی هست اصلا مرجوعی نداره و کیفیتش هم خیلی عالیه!پس اگه تو سایت دیجی کالا سرچ کنی در رابطه با شاتل تک در بخش اظهار نظر کاربران میبینی هم در مورد گیرنده دیجیتال و هم مودم همه کاربران از کیفیت بالای این محصول خیلی راضیند میخوای یه سرچ کن تو دیجی کالا دوست من!!

amir200812
25-06-2014, 17:30
ضمنا شما چقدر کلید کردین روی سایت! خیلی از برندهای چینی اصلا سایت ندارند دوست من! مثلا من میخواست مودم وایرلس بگیرم مد نظر خودم مدل tp-link بود ولی از چند مغازه دار سوال کردم گفتند مدل goldweb رو بگیر گفتم برای چی گفتند مارک tp-link با اینکه برند معروفی هست ولی مرجوعی زیاد داره ولی مودم goldweb که نه سایتی داره نه برند معروفی هست اصلا مرجوعی نداره و کیفیتش هم خیلی عالیه!پس اگه تو سایت دیجی کالا سرچ کنی در رابطه با شاتل تک در بخش اظهار نظر کاربران میبینی هم در مورد گیرنده دیجیتال و هم مودم همه کاربران از کیفیت بالای این محصول خیلی راضیند میخوای یه سرچ کن تو دیجی کالا دوست من!!

1: دوست عزیز احتمال 99% سر همون مودم هم سرتون کلاه گذاشتن!
چون goldweb یک شرکت طراحی سایت هست نه تولید مودم...
برندی های معتبری مثل TP-Link مرجوعی زیادی ندارند! از 3~4 سال پیش از 4 تا مودم TP-Link استفاده میکنم و فقط یک مورد برای یکیشون مشکل ایجاد شده که حتی با تموم شدن دوره گارانتی تعویض، با مودم اکبند تعویض کردند.

2:گیرنده هایی که شما میفرماید هم همشون زیر سر همن مت کامپیوتر ( میلاد افزار ) هست!
یعنی برای شما طبیعی هست که هم کارت گرافیک و هم گیرنده های این برند فقط در چند تا سایت ایرانی موجوده و در هیچ سایت و فروشگاه خارجی موجود نیست؟

این میلاد افزار بقدری مسخره هست که بلد نیست برای خودش سایت طراحی کنه!
لینک معرفی شرکت به این ادرسه:

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/darbare%20ma.pub

در معرفی شرکتش هم نوشته:

شرکت میلاد افزار تبریز، طراح و سازنده دستگاه های بسته بندی فرم فیل سیل

این شرکت کارت گرافیک شما رو گارانتی کرده؟ واقعا چقدر میتونه معتبر باشه؟

Ramtin 007
25-06-2014, 19:43
نخیر دوست عزیز من مودم 8968 خردیم و ازش راضیم ضمنا سایت مت کامپیوتر اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه میلاد افزار تبریز!!!لطفا دقت کن!حالا گیریم که مودم من فیک هست پس این قطعات خوب رو کی زده حتما یک نفر شخصا زده واقعا خنده اور هست!!:n02: نظرتون راجع به afox نگفتین حتما اینم تقلبیه و ساخت یک نفره!!!!!!!!!

amir200812
25-06-2014, 22:14
نخیر دوست عزیز من مودم 8968 خردیم و ازش راضیم ضمنا سایت مت کامپیوتر اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نه میلاد افزار تبریز!!!لطفا دقت کن!حالا گیریم که مودم من فیک هست پس این قطعات خوب رو کی زده حتما یک نفر شخصا زده واقعا خنده اور هست!!:n02: نظرتون راجع به afox نگفتین حتما اینم تقلبیه و ساخت یک نفره!!!!!!!!!

پایین سایت رو بخونید نوشته:

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق یه شرکت میلاد افزار می باشد

گارانتی گیرنده های برند شاتل تک هم میلاد افزار هست!

یعنی:
مت کامپیوتر = میلاد افزار

Ramtin 007
25-06-2014, 22:30
نظرتون رو راجع به بقیه سوالم نفرمودید!!!

1376MAXIMUM
25-06-2014, 22:55
من از زندگی نا امید شدم هنوز این بحث ادامه داره بابا داره سرت کلاه میزاره خود ایران که چیزی تولید نمیکنه پس از خارج وارد میشه پس وقتی سرچش میکنی باید تو سایت های خارجی هم وجود داشته باشه 1234564555554996977796979500706055597944403 بهت گفتن تو هنوز داری چونه میزنی بابا تو پاچت کردن عامو توپاچت رو نگاه کن میبینیش سرت کلاه گزاشته از همینایی که ملکه انگلیس هم سرش میزاره یه پر هم بیشتر داره مال تو

akpa
26-06-2014, 08:01
نظرتون رو راجع به بقیه سوالم نفرمودید!!!

بقیه سوال ها رو ول کن تا حالا گوشی طرح اصلی دیدی؟ میدونی کیفیتش با اصلیش چقدر زیاده؟ خب بالاخره یه جایی تولید شدن شاید یه نفر بخره و ازش راضی هم باشه شاید گارانتی هم داشته باشه! ولی در هر صورت از نمونه اصلی ضعیفتره
الان هم کسی به شما نگفت کارتت بدرد نخوره و بندازش دور
ما گفتیم کارت شما نسبت به نمونه اصلی خیلی ضعیفتره(ممکنه کاربرد شما جوری باشه که اصلا متوجه این ضعف نشی)
من خودم 5670 داشتم با 7770 عوضش کردم هنوز متوجه تغییری نشدم!(چون هنوز وقت نکردم بازی نصب کنم)
دلیلی هم نداره ناراحت باشید پیش میاد دیگه شما 400 تومن دادید 2 ساله دارید استفاده میکنید بفروشیدش و یکی دیگه بهترشو بخره منتها نه از برند:)) اگرم راضی هستید ازش مبارکتون باشه

Ramtin 007
26-06-2014, 12:15
دوست عزیز اولا من 237 هزار تومات خردیم دوما من انواع بازی از جمله crysis 2 و crysis 3 farcry3 assisian creed 4 رو با رزولیشن 1440 900 براحتی اجرا میکنم! ضمنا من کارم گیمینگ هست!من با این پولی که دادم یک کارت gddr5 گرفتم در صورتی که به قول شما از برندهای مطرح دنیا مثل asus giga msi کارت میگرفتم باید سراغ کارت gddr3 میرفتم که سرعتش نصف مال من هست!پس من ضرر نکردم ضمنا اگه یک کارت 550 برند گیگا میگرفتم باید حدود 500 هزار تومان میدادم !! ضمنا کارت گرافیک من از لحاظ قطعات با برندهای مشهور هیچ فرقی نداره فقط برندش شاتل تک هست همین و بس!من تازه چند وقت پیش کارتم رو اورکلاک کردم و جالبه که با دمای استرس که به 70 درجه رسید و ماندگار بود فرکانس هسته رو به 890 و فرکانس شیدر رو به 1780 رسوندم تازه با همین دمای ثابت کلاکش داشت بالا میرفت من کل کلاکش رو به حالت کارخانه ریست کردم!پس کارت من توانایی اورکلاک زیادی داره!!!

akpa
27-06-2014, 13:26
دوست عزیز اولا من 237 هزار تومات خردیم دوما من انواع بازی از جمله crysis 2 و crysis 3 farcry3 assisian creed 4 رو با رزولیشن 1440 900 براحتی اجرا میکنم! ضمنا من کارم گیمینگ هست!من با این پولی که دادم یک کارت gddr5 گرفتم در صورتی که به قول شما از برندهای مطرح دنیا مثل asus giga msi کارت میگرفتم باید سراغ کارت gddr3 میرفتم که سرعتش نصف مال من هست!پس من ضرر نکردم ضمنا اگه یک کارت 550 برند گیگا میگرفتم باید حدود 500 هزار تومان میدادم !! ضمنا کارت گرافیک من از لحاظ قطعات با برندهای مشهور هیچ فرقی نداره فقط برندش شاتل تک هست همین و بس!من تازه چند وقت پیش کارتم رو اورکلاک کردم و جالبه که با دمای استرس که به 70 درجه رسید و ماندگار بود فرکانس هسته رو به 890 و فرکانس شیدر رو به 1780 رسوندم تازه با همین دمای ثابت کلاکش داشت بالا میرفت من کل کلاکش رو به حالت کارخانه ریست کردم!پس کارت من توانایی اورکلاک زیادی داره!!!

من دیگه حرفی ندارم
میرم یدونه از این کارتی که شما میگی بخرم!
طرف 770 داره این همه ازش تعریف نمیکنه!

1376MAXIMUM
27-06-2014, 13:59
من دیگه حرفی ندارم
میرم یدونه از این کارتی که شما میگی بخرم!
طرف 770 داره این همه ازش تعریف نمیکنه!
770 سگه کیه تیتان بلک داره حتی از شکلش هم تعریف نمیکنه چه برسه به کیفیت و ....

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Ramtin 007
27-06-2014, 14:01
دوست من چرا شما به نوع برند حساسیت دارین اینهمه برند چینی از معروف تا غیر معروف مثل کارت گرافیک من تو بازار ریخته!مهم کارایی و خدمات پس از فروش و قیمت مناسب و نوع قطعات که ازش استفاده شده هست!من نمیگم کارت من از کره مریخ اومده منظور من اینه که با توجه به پولی که دادم فراتر از اون نصیب من شد دوست پروفشنال من از شما بعیده!!

Ramtin 007
29-06-2014, 01:12
بله دوستان عزیز اینقدر در انتخاب برند سختگیر نباشید همه این برندها چینی هستند!!!

Ramtin 007
02-07-2014, 11:38
الان میدونید چند هزار برند چینی در ضمینه سخت افزار کامپیوتر فعالیت میکنند؟! 80 درصد اونها سایت ندارند؟چون یا تغییر اسم میدند یا زیر مجموعه برندهای دیگه میرند؟!مثلا من 11 سال پیش اسپیکر برای سیستمم خریدم مارک golden view که تو این 11 سالی به هیچ عنوان خراب نشد و صدای ساب وفرش بسیار قوی و دلنشینه!نه این شرکت سایتی داره نه اینکه بعد از گذشت 11 سال دیگه همچین برندی تو بازار نیست!همه برندها سعی میکنند تا اونجای که میتونند رقابتی کار کنند و محصولات با کیفیت تولید کنند! شرکت شاتل تک هم از جمله همین شرکتها هست!