مشاهده نسخه کامل
: برنامه بیست چهارده
king_darkness
15-07-2014, 09:16
برنامه خوب 2014 هم به بدترین شکل به پایان رسید و در حالی که هزاران هوادار پرشور فوتبال از ابتدای جام پیامک پیشبینی میفرستادند دو نفر بیخبر از همه جا به راحتی صاحب یک خودرو گران قیمت شدند! هر دو نفر فقط یک بار شرکت کرده بودند و یک نفرشون حتی نمیدونست خونه برنده شده یا چیز دیگه:blink: به نظرم صحیح تر بود که قرعه کشی حد نصاب شرکت در مسابقه داشت تا خودرو به هوارداران واقعی فوتبال برسه و بهتر از اون این که به جای 2 خودرو، جایزه های میلیونی رو به تعداد افراد بیشتری هدیه میدادند. نحوه قرعه کشی هم جای سوال داشت و از یک بازه 18 میلیونی عدد 12 انتخاب شد بهتر بود که با گوی این کار صورت میگرفت تا همه اعداد رو پوشش بده... خود آقای جاودانی هم گفت امیدواریم باعث نشه دفعه های بعد فقط یک فینال رو پیشبینی کنند!!
امتیاز من: 422
رتبه: 3946
تا زمانی که قرعه کشی ها به این شکل باشه همین آشه و همین کاسه
هر کسی هم که دعوت کنن فقط اعداد 7 و 12 و 14 و... انتخاب میشه
کلا احتمال اینکه عدد 100 به بالا انتخاب بشه یک به میلیون هست
albertxx
15-07-2014, 09:29
کسایی که میان همینجوری یه چیز میگن واسه اینکه رد بشه
همین
یه شماره با رقم های مختلف نمیگن که جذاب بشه
اکثرا این اعداد رو گفنن و یه جورایی لوس شده !!!
عدد آخر
عدد اول
عدد 90
و یکسری از همین اعداد
طرف اومده میگه به نیابت از ائمه و معصومین عدد 12 !! :blink::blink::blink:
اینکه یه نفر با 1 بار شرکت کردن هم برنده میشه (( 2 نفر دقیقا همین شکلی بودن ))
شاید از بهشون گفتن شرکت کنید و بعد برنده میشید (( به هر حال یه ماشین 50 میلیونی کم نیست ))
نکته جالبش اینجا بود 2 نفری که باهاشون تماس گرفتن هیچ استرسی نداشتن و راحت و ریلکس صحبت میکردن و با خنده (( امیدوارم این خنده ها به ریش بیننده نباشه که چطور راحت کنارشون زدن و یکی دیگه برنده شد )):n29:
به من بگن یه ماشین 50 تومانی برنده شدی از استرس لرز میفته تو صدام و فکر کنم تا یه 5 دقیقه ای باید از طرف تشکر کنم !!
از 3 نفری که برنده شدن فقط همونی که به برنامه اومده بود حقش بود
واقعا واسه این کار وقت گذاشت و مزد زحماتش رو گرفت !!!!
اون 2 نفر هم امیدوارم از رو قرعه برنده شده باشن و نه از پیش !!!
arming900
15-07-2014, 09:35
چرا این صدا و سیمای ما هر وقت تصویری از مجسمه معروف مسیح نشون میدادند اون رو سانسور میکردند؟ خیلی تعجب کردم ولی در طول بازی بالای 10 بار تی وی ایران این محسمه زیبا رو سانسور کرد!!
یعنی با مسیح هم آره؟
شاید تبلیغ مسیحیت میشده :n02:
شبکه اچ دی که همه رو نشون داد و حتی آهنگ بانو لوپز و پیت بول هم از این کانال شنیدیم و همراه با تصاویر لذت بردیم:n09:
alireza-1991
15-07-2014, 10:33
برنده بابا پسر خاله خودشونه .کسی چی میدونه !!!!
این جام تموم شد و این همه پیامک که به سمت اینا روونه شد . چه سودی که اینا نبردن .
ولی واقعا جای تاسف داره که کشورمون داره واقعا به کجا میره . هر روز دم از مقابله با تورم میزنن ولی از اخر خودشون کاری میکنن که هی تورم بیشتر بشه .
هر روز حداقل 10 تا پیامک شرکت در قرعه کشی شخصا به گوشیم میاد . پیام های بازرگانی تلویزیون هم که از این تعداد بیشتره . خود برنامه های رسانه ها هم اکثرا قرعه کشی دارن . بانکها هم که جوایز میلیونی همینطور میریزن . چه بسا حالا تمام این قرعه کشی ها دروغ باشه . دیگه بدتر .
حسابش رو که بکنی میبینی شاید از میلیاردها هم رد بشه این سودهایی که از این طریق میخورن . ما داریم پولی به اینا میدیم که در ازاش خدمتی بهمون داده نمیشه . یعنی در واقع پولمون رو کم کم داریم میریزیم توی جیب اینها . ولی اونها هیچ کاری در قبالش انجام نمیدن .
به نظرتون این قضیه خودش همینطور باعث تورم تو کشور نمیشه ؟ چطوری اینا حالا میخوان جلوی تورم رو بگیرن .
باز تو خارج از کشور بهتره اوضاع . حداقل همه چی پیامکی نیست و شاید واسه یه نظر سنجی معمولی لازم نباشه هزینه ای بکنی و عوامل قرعه کشی هم اینقدر به مخاطب برای ارسال یک پیامک اینقدر اصرار نمیکنن . حالا این قضیه برنامه 2014 باز بهتره . اما بعضی از نظرسنجی ها و قرعه کشی ها واقعا با عقل جور در نمیاد . مثل همون قضیه پیامک 1..2..3..4..6..7..8..9..10
این جام تموم شد و این همه پیامک که به سمت اینا روونه شد . چه سودی که اینا نبردن .
ولی واقعا جای تاسف داره که کشورمون داره واقعا به کجا میره . هر روز دم از مقابله با تورم میزنن ولی از اخر خودشون کاری میکنن که هی تورم بیشتر بشه .
هر روز حداقل 10 تا پیامک شرکت در قرعه کشی شخصا به گوشیم میاد . پیام های بازرگانی تلویزیون هم که از این تعداد بیشتره . خود برنامه های رسانه ها هم اکثرا قرعه کشی دارن . بانکها هم که جوایز میلیونی همینطور میریزن . چه بسا حالا تمام این قرعه کشی ها دروغ باشه . دیگه بدتر .
حسابش رو که بکنی میبینی شاید از میلیاردها هم رد بشه این سودهایی که از این طریق میخورن . ما داریم پولی به اینا میدیم که در ازاش خدمتی بهمون داده نمیشه . یعنی در واقع پولمون رو کم کم داریم میریزیم توی جیب اینها . ولی اونها هیچ کاری در قبالش انجام نمیدن .
به نظرتون این قضیه خودش همینطور باعث تورم تو کشور نمیشه ؟ چطوری اینا حالا میخوان جلوی تورم رو بگیرن .
باز تو خارج از کشور بهتره اوضاع . حداقل همه چی پیامکی نیست و شاید واسه یه نظر سنجی معمولی لازم نباشه هزینه ای بکنی و عوامل قرعه کشی هم اینقدر به مخاطب برای ارسال یک پیامک اینقدر اصرار نمیکنن . حالا این قضیه برنامه 2014 باز بهتره . اما بعضی از نظرسنجی ها و قرعه کشی ها واقعا با عقل جور در نمیاد . مثل همون قضیه پیامک 1..2..3..4..6..7..8..9..10
دقیقا موافقم ..
والا دادشی منم اول اومدم اینو گفتم تو صفحات اول ... چند تا یوزر به من گفتن تو نفرست پولشو نگه دار برای مبادا ....(اینا از اون دست ادم هایی هستند که نوفهمند و دوست دارن در نادانی بمانند)
بحث منم این نیتس که نفرستید . کسانی اصلا برای عشق خودشو نمیفرستن اصلا به دنبال جایزه هم نیستند .فرستادن یا نفرستادن شما فرقی به حال من نمیکنه و به من ربطی نداره اماااااااااا ........ بدونید بحث اینه که چه پول هنگفتی گیر مخابرات میاد . که هیچ ... بلکه شماره های شما رو هم به عنوان بانک اطلاعاتی شماره ها به شرکت های تبلیغاتی میفروشن .
64 تا بازی ...هر بازی 2 تا 3 میلیون پیامک .. قراردادی با مخابرات بستن که خدایی پول گیرشو نمیاد بدون هیچ زحمتی ... حدود 10 میلیارد ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ها یک ذره هم نظر شما براشون مهم نیست فقط پول و پول مهمه .
اینم نمونه بارزش ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نادر1368
15-07-2014, 14:23
منم يك بار شركت كردم ولي برنده نشدم:n04:
دقیقا موافقم ..
والا دادشی منم اول اومدم اینو گفتم تو صفحات اول ... چند تا یوزر به من گفتن تو نفرست پولشو نگه دار برای مبادا ....(اینا از اون دست ادم هایی هستند که نوفهمند و دوست دارن در نادانی بمانند)
بحث منم این نیتس که نفرستید . کسانی اصلا برای عشق خودشو نمیفرستن اصلا به دنبال جایزه هم نیستند .فرستادن یا نفرستادن شما فرقی به حال من نمیکنه و به من ربطی نداره اماااااااااا ........ بدونید بحث اینه که چه پول هنگفتی گیر مخابرات میاد . که هیچ ... بلکه شماره های شما رو هم به عنوان بانک اطلاعاتی شماره ها به شرکت های تبلیغاتی میفروشن .
64 تا بازی ...هر بازی 2 تا 3 میلیون پیامک .. قراردادی با مخابرات بستن که خدایی پول گیرشو نمیاد بدون هیچ زحمتی ... حدود 10 میلیارد ....:n04:
این ها یک ذره هم نظر شما براشون مهم نیست فقط پول و پول مهمه .
اینم نمونه بارزش ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه اصلا این کار اشبتاهه و باید سریع جلوی این قضیه رو که مثل طاعون داره رشد میکنه بگیرن . زمانی این قرعه کشی ها منطقی میشه که یه شرکت در استانه کار بیاد از مشتری هزینه اضافه نگیره و همون سود اندکی که میکنه رو به عنوان جایزه و تشویق به قرعه کشی بزاره . حتی اگر هم ضرر کنه .
بعد از یه مدت که مشتری جذب کرد و سودش بیشتر شد ضرری که نمیکنه هیچ سود هم میکنه و این رویه رو نگه میداره و همینطور سعی میکنه کیفیت محصولش رو بالا ببره . کاری که شرکتهای خارجی میکنن .
اما شما فکر کن این شرکتهای ایرانی در ازای پولی که به جیب میزنن هیچ خدمتی انجام نمیدن . کم کم کشور پر میشه از این دست پول مفت خور ها که بدون کار کلی پول به دست میارن و کم کم همین عدم تولید یا خدمات باعث بیکاری و تورم میشه .
حالا اینا فرقشون با اون اولی چیه . از مشتری به بهانه تورم هزینه اضافی میگیرن . اون هزینه رو اکثرش رو میکنن تو جیبشون و درصد کمیش رو هم مثلا یه قرعه کشی میزارن . اکثر ملت ما هم که طی این سالها این همه بدبختی کشیدن و زیر فشارهای مالی هستن خوب میگن شانسمون رو تو قرعه کشی امتحان کنیم .
چه سودی که باز اون شرکت نمیکنه . باز این سود رو اکثرش رو میزاره تو جیبش و به جای اینکه کیفیت خدمات یا محصولش رو بهتر کنه میاد اون جایزه قرعه کشی رو مثلا بیشتر میکنه و باز ملت هی بیشتر وسوسه میشن و دوباره این چرخه ادامه داره .
اینا میان میگن یه عده مثل فراماسونها و ایلومیناتی ها و ... دارن مغز شما رو کنترل میکنن . به خدا خودشون از همه بدترن و دارن ملت رو روز به روز بدبخت تر میکنن . بدبختی ای که چون تدریجی هستش خودمون نمیتونیم ببینیم .
Sh-Meteor
15-07-2014, 19:35
برای منی که توی کل جام حدودا 70 بار شرکت کردم اگر هر پیامک 160 ریال هم کم بشه در نهایت چیز قابل توجهی نیست
ولی اگه همه این ها جمع بشه، مسلما در نهایت پول هنگفتی گیر مخابرات و اپراتور های ... میاد...
.
من حدودا 70 بار پیامک ارسال کردم که میشه 70*160=11120 ریال ( که میشه 1120 تومان )... این برای من پولی نیست که بخواد منو یا کسه دیگه ای رو پولدار یا فقیر کنه
ولی اگه اون 16 میلیون پیامک رو ضرب در 160 ریال کنیم میبینیم که هزینه زیادی گیر مخابرات و اپراتور های مختلف شده ولی
.
ولی اینم فراموش نکن که با اومدن اینترنت و نرم افزار های لاین، وایبر و ... چه ضرر هنگفتی داره می کنه.
.
.
.
.
.
برای منی که شرکت می کنم، پول یا جایزه تهش مهم نیست.
به شخصه برای من، اون پول یا ماشین تهش اصلا محرک نبوده، من خواستم خودم رو یه محکی بزنم یا یه سری دلایل دیگه.
برای منی که توی کل جام حدودا 70 بار شرکت کردم اگر هر پیامک 160 ریال هم کم بشه در نهایت چیز قابل توجهی نیست
ولی اگه همه این ها جمع بشه، مسلما در نهایت پول هنگفتی گیر مخابرات و اپراتور های ... میاد...
.
من حدودا 70 بار پیامک ارسال کردم که میشه 70*160=11120 ریال ( که میشه 1120 تومان )... این برای من پولی نیست که بخواد منو یا کسه دیگه ای رو پولدار یا فقیر کنه
ولی اگه اون 16 میلیون پیامک رو ضرب در 160 ریال کنیم میبینیم که هزینه زیادی گیر مخابرات و اپراتور های مختلف شده ولی
.
ولی اینم فراموش نکن که با اومدن اینترنت و نرم افزار های لاین، وایبر و ... چه ضرر هنگفتی داره می کنه.
.
.
.
.
.
به شخصه برای من، اون پول یا ماشین تهش اصلا محرک نبوده، من خواستم خودم رو یه محکی بزنم یا یه سری دلایل دیگه.
آرزومه یک روزی این مخابرات ورشکسته بشه بوسیله همین نرم افزار های چت و گفتگو .
خیلی پول میچاپن . قیمت و کیفیت ADSL مخابرات رو ببینید یا وضعیت GPRS مخابرات و همراه اول .قیمت خدایی ولی کیفیت ... .
:n21:
.
.
.
.
.
.
.
خود شما بودی که میگفتی 640 تومن رو بزار برای روز مبادا ...حالا دیدی همه اومدن این حرف رو زدن اومدی همرنگ جماعت شدی . از اول منظور منو نگرفتی .:n16:
Sh-Meteor
15-07-2014, 22:17
خود شما بودی که میگفتی 640 تومن رو بزار برای روز مبادا ...حالا دیدی همه اومدن این حرف رو زدن اومدی همرنگ جماعت شدی . از اول منظور منو نگرفتی .:n16:
کی گفتم؟ من ..... کردم اگه این حرفو زدم...:n01:
من صفحات قبلی رو چک کردم... من اصلا پستی در این زمینه ندارم. ( البته یادم میاد که یه پست دارم ولی شاید قبلا توسط مدیران پاک شده و یادم نیست :دی)
.
در ضمن من الان شم حرفای اون موقعمو عوض نکردم و حرفم هموناست.
من میگفتم
کسایی هستن که در روز بیشتر از 10 تا بیست تومن حداقل خرج بیهوده دارن.
یا حتی یه عده هستن روزی 2 تا 5 تومن خرج GF شون می کنن.
.
برای منی که هیچ تفریحی ندارم 1000 تومن اونم برای یه ماه خیلی زیاده؟
بابا اصلا بحث سر مقدار پولی که ما میدیم نیست . اصلا 1000 تومن هم نه ، 100000 تومن . مهم اینجاست که پولی که بدی رو طرف در ازاش خدمات انجام بده .
این کارهای اخیر مثل قرعه کشی و ... دقیقا همون گدایی مدرنه . الان مگه خدایی گداهایی نداریم که از من و شما پولدارترن . اونا چطوری پولدار شدن . از پول خوردهایی که ما دادیم بهشون . تازه از رو هم که نمیرن . همینطور به کارشون ادامه میدن . چون دارن بدون زحمت پول در میارن .
شما نگاه کن برای چی این همه بانک و موسسه مالی اعتباری تو کشور زیاد شده . پولا همینطور داره انباشته میشه . وقتی میبینن سود زیادی از طریق وام دادن (ببخشید ربا دادن) بدست میارن هر کی میاد واسه خودش بانک میزنه .
یه عده هم میرن قرعه کشی راه میندازن چطوری ؟ 1+1 رو جوابش رو بفرست تو قرعه کشی شرکت کن و ماشین برنده شو . واسه اینکه یه ماشین 50 میلیون تومنی رو به عنوان جایزه بدن فقط 3000 پیامک لازمه و بقیه اش همه اش سوده . چه واسه مخابرات چه واسه اون عامل قرعه کشی .
arash59b
16-07-2014, 00:19
هرچند جای این بحث ها اینجا نیست ولی واقعا برام سواله که این هم پول جایزه از کجا میاد
مثلا همین محسن داره هر هقته به تعداد اعضای خونواده لیفان میده هفته قبل هم که یه بنز داد اخه این شرکت مگه چقدر سود می کنه که این همه جایزه میده؟؟
یا همین رایتل خراب شده وقتی هنوز نمی تونه برای پوشش خودش دکل بزنه چطور 200 میلیارد تومن میده و اسپانسر جام جهانی میشه؟؟
فقط دارن با این کارشون طمع مردم رو بالا میبرن و القا می کنن که میشه یه شبه پول دار شد. قعلا که مسابقه این جور کارها بین بانک ها، صداو سیما و شرکت ها بدجور داغ شده. از نظر خودشون هم این جور موقع ها خدا و پیغمبر هم راضین.
برنامه خیلی خوبی بود و نسبت به دوره های قبل پیشرفت خوبی داشت.
متاسفانه برامه دیشب رو وقت نکردم ولی ببینم ولی اونطور که شنیدم با مدل قرعه کشی پایان تلخی رو رقم زدن .
خیلی اشتباه بود که افراد زیر 300 یا حتی 400 امتیاز تو قرعه کشی ماشین شرکت داده بشن.
البته مسابقه پیش بینی بیشتر شبیه به کل کل بین دوستان و اشناها بود و فکر نکنم کسی به امید جایزه شرکت کرده باشه که حتما برنده میشه
برنامه خیلی خوبی بود و نسبت به دوره های قبل پیشرفت خوبی داشت.
متاسفانه برامه دیشب رو وقت نکردم ولی ببینم ولی اونطور که شنیدم با مدل قرعه کشی پایان تلخی رو رقم زدن .
خیلی اشتباه بود که افراد زیر 300 یا حتی 400 امتیاز تو قرعه کشی ماشین شرکت داده بشن.
البته مسابقه پیش بینی بیشتر شبیه به کل کل بین دوستان و اشناها بود و فکر نکنم کسی به امید جایزه شرکت کرده باشه که حتما برنده میشه
بابا اصلا بحث سر مقدار پولی که ما میدیم نیست . اصلا 1000 تومن هم نه ، 100000 تومن . مهم اینجاست که پولی که بدی رو طرف در ازاش خدمات انجام بده .
این کارهای اخیر مثل قرعه کشی و ... دقیقا همون گدایی مدرنه ...
دقیقا! به نظر من هم این کارها مخصوصا 9090 مال شبکه 2 یک جور بلیط بخت آزمایی یا لاتاری نوینه یعنی ورژن جدیده:n15: اون قدیما راست حسینی میومدن میگفتن لاتاری ولی حالا اسمش قشنگ تر شده:n05:
دوستان ترا خدا کمک کنین من از شر این 9090 خلاص بشم! عدد 1 رو اشتباها فرستادم پیامک اومد عضو باشگاه هواداران شدید. الان هر چی کد j off رو میزنم همش میاد شما عضو نیستید ولی هر روز 120 تومن از حسابم میره هیچ راهی هم برای لغوش روی سایت تیم ملی و همراه اول نیست:n29: واقعا این مخابرات دیگه شورش رو درآورده.شما نمیدونین کد دیگه ای داره یا نه؟ ممنون میشم:n16:
albertxx
17-07-2014, 04:18
دوستان ترا خدا کمک کنین من از شر این 9090 خلاص بشم! عدد 1 رو اشتباها فرستادم پیامک اومد عضو باشگاه هواداران شدید. الان هر چی کد j off رو میزنم همش میاد شما عضو نیستید ولی هر روز 120 تومن از حسابم میره هیچ راهی هم برای لغوش روی سایت تیم ملی و همراه اول نیست:n29: واقعا این مخابرات دیگه شورش رو درآورده.شما نمیدونین کد دیگه ای داره یا نه؟ ممنون میشم:n16:
عدد 1 رو به 8999 بفرست !
عدد 1 رو به 8999 بفرست !
ممنون. این برای پیامک های تبلیغاتیه. الان اینجا باید لغویت عضویت بشه:n03: یک کدی همون اول اومد فکر نمیکردم اینقدر جدی بشه والا حفظش میکردم. خدا ازشون نگذره
albertxx
17-07-2014, 04:23
ممنون. این برای پیامک های تبلیغاتیه. الان اینجا باید لغویت عضویت بشه:n03: یک کدی همون اول اومد فکر نمیکردم اینقدر جدی بشه والا حفظش میکردم. خدا ازشون نگذره
اگه درست نشد برو دفاتر خدماتی واست درست میکنن !!!
اگه درست نشد برو دفاتر خدماتی واست درست میکنن !!!
اگر نشد مجبورم ولی فکر میکنم اونها هم خیلی این چیزها حالیشون نباشه.
اگر کسی کد دیگه ای میدونه لطفا بگه ممنونم:n16:
IRAN_KING
17-07-2014, 08:21
پیش بینی پی سی ورد کی اول شد ؟! چرا چیزی نزدن ؟
behnamlider
17-07-2014, 17:26
واقعا اینا دزدن من هر چی گشتم هیچی درباره لغو پیدا نکردم
آخر سر شانسی کلمه laghv رو فرستادم لغو شد!
مفت خور های عالمن اینا :n09:
Sh-Meteor
17-07-2014, 17:48
امروز حدودا ساعت دو منتشر شد
من شدم 31 ام...
Iloveu-ALL
17-07-2014, 17:50
نتایج رو اینجا میتونی ببینی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اینا دزدن من هر چی گشتم هیچی درباره لغو پیدا نکردم
آخر سر شانسی کلمه laghv رو فرستادم لغو شد!
مفت خور های عالمن اینا :n09:
دمت گرم:n11: برام پیام اومد "شما با موفقیت سرویس حمایت تیم ملی را لغو کردید"
alireza-1991
18-07-2014, 08:47
منم تازه فهمیدم هرروز ازم 120 تومن کم میکرده . بی پدر نزدیک 4000 تومن ازم کشیده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.