PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه بیست چهارده

صفحه ها : 1 [2] 3

allinone
17-06-2014, 19:10
مگه نتایج پیش بینی با ارسال SMS دوباره ادیت میشه ؟
من دیروز نتیجه بازی ایران رو زده بودم 0-0 . بعد موقع بازی ایران گفتم دقیقا موقعی که سوت بازی زده شد SMS دادم واسه بازی امریکا که 1-0 میشه اما جواب که اومد بازی ایران رو زده بود . بی خیال شدم و دیگه SMS ندادم . یعنی پیش بینی قبلی پاک میشه اگه دوباره SMS بدی ؟ من واسم 4 امتیاز حساب کرده این بازی رو .

از بد شانسيت بوده ديگه
بايد يكم صبر ميكردي تا سيستم بره رو بازي بعدي

ایرانی.
17-06-2014, 19:38
قبل از شروع بازی، میشه دوباره اسمس زد تا پیش بینیمون رو تغییر بدیم؟

allinone
17-06-2014, 20:00
من نميدونم اين گزارشگره يا مدرس دروازه باني
اي خدا لعنت كنه اوني رو كه گفته تو گزارشگري اه اه اه
اي بابا
اين هنوز نديده جاي توپ رو هم با اسپري مشخص ميكنن

Sepehr SS
17-06-2014, 20:22
چرا از اون گزارشگرهای برنامه آقای گزارشگر استفاده نمیکنه فردوسی پور؟ تا ابد باید خیابانی و علیفر و یوسفی گزارش کنن بازی های به این حساسی رو؟!!

albertxx
17-06-2014, 20:37
مگه نتایج پیش بینی با ارسال SMS دوباره ادیت میشه ؟
من دیروز نتیجه بازی ایران رو زده بودم 0-0 . بعد موقع بازی ایران گفتم دقیقا موقعی که سوت بازی زده شد SMS دادم واسه بازی امریکا که 1-0 میشه اما جواب که اومد بازی ایران رو زده بود . بی خیال شدم و دیگه SMS ندادم . یعنی پیش بینی قبلی پاک میشه اگه دوباره SMS بدی ؟ من واسم 4 امتیاز حساب کرده این بازی رو .

گفته شده بعد از سوت شروع بازی نظرسنجی تموم میشه !!
حالا شما دقیقا همون لحظه پیامک زدی ؟؟ :n02:
یه 2 دقیقه صبر میکردی بعد !!

الان شما زمانی که اس دادی بازی ایران پیش بینی شد !!

قبل از شروع بازی، میشه دوباره اسمس زد تا پیش بینیمون رو تغییر بدیم؟

بله میشه
قبل شروع بازی 10 تا پیام هم بزنی آخرین نتیجه ثبت میشه !

XENON24
17-06-2014, 21:07
آقا پیش بینی دقیق چند امتیاز داره؟؟:n19:

allinone
17-06-2014, 21:10
آقا پیش بینی دقیق چند امتیاز داره؟؟:n19:

دقيق ١٠
برد با تفاضل درست ٧
برد يا مساوي ٥
شركت در مسابقه ٢

اينا با هم جمع نميشنا حواست باشه

albertxx
17-06-2014, 21:27
دیگه تو پیش بینی این مسابقه شرکت نمیکنم !!! :n23:

بازی با ایران با اون جایزه 2 برابری کلا نابود شدیم !!
رفیق من رتبش بالای 10 هزار بود اگه اشتباه نکنم بازی ایران رو درست پیش بینی کرد رفت تو جمع 1000 نفر با رته 900 و خورده ای !!
این بازی به جای اینکه جایزه داشته باشه واسه افزایش رتبه باعث شد با پیش بینی غلط کلا نابود بشم !!
15 هزار نزول رتبه داشتم !

بازی آمریکا هم غلط زدم رفتم بالا 80 هزار

قبل بازی ایران 27 هزار بودم واسه 2 بازی رفتم بالای 80 هزار !!!

سیستم امتیاز دهیشون طوری هست که با 1 بازی کلی جا به جایی داریم !! (( امتیاز منفی هم نداره که بقیه کشکی نزنن !! ))

mohammad_87
17-06-2014, 21:44
قرعه کشی این برنامه معمولا ساعت چند انجام میشه؟
و شماره هایی که برنده شده اند در جایی بجز خود برنامه اعلام نمیشه؟توی سایتش چیزی نبود

allinone
17-06-2014, 21:44
منم قبول دارم ، بايد امتياز منفي ميذاشتن

*** امتياز اون نفرات بالا يه جورايي مشكوك بود

امتياز من ٨١
رتبه ٧١٢٨٥

allinone
17-06-2014, 21:47
قرعه کشی این برنامه معمولا ساعت چند انجام میشه؟
و شماره هایی که برنده شده اند در جایی بجز خود برنامه اعلام نمیشه؟توی سایتش چیزی نبود

ميگن به هركي كه برنده ميشه زنگ ميزنيم

Gregar
17-06-2014, 22:18
دیگه تو پیش بینی این مسابقه شرکت نمیکنم !!! :n23:

بازی با ایران با اون جایزه 2 برابری کلا نابود شدیم !!
رفیق من رتبش بالای 10 هزار بود اگه اشتباه نکنم بازی ایران رو درست پیش بینی کرد رفت تو جمع 1000 نفر با رته 900 و خورده ای !!
این بازی به جای اینکه جایزه داشته باشه واسه افزایش رتبه باعث شد با پیش بینی غلط کلا نابود بشم !!
15 هزار نزول رتبه داشتم !

بازی آمریکا هم غلط زدم رفتم بالا 80 هزار

قبل بازی ایران 27 هزار بودم واسه 2 بازی رفتم بالای 80 هزار !!!

سیستم امتیاز دهیشون طوری هست که با 1 بازی کلی جا به جایی داریم !! (( امتیاز منفی هم نداره که بقیه کشکی نزنن !! ))

امتیاز دهیش که اره مشکل داره . برای مثال یه بازی 2-0 شده . اونوقت کسی که 3-0 پیش بینی کرده 5 امتیاز میگیره ولی کسی که مثلا 6-4 پیش بینی کرده 7 امتیاز میگیره . در حالی که اولی به نظرم نتیجه نزدیکتر و پیش بینی بهتریه نسبت به دومی .

یا مثلا قضیه مساوی . اگه یه بازی 0-0 شده باشه مثل دیشب و نفر اول 1-0 پیش بینی کنه و نفر دوم 5-5 پیش بینی کنه نفر اول 2 امتیاز و نفر دوم 7 امتیاز میگیره . دلیل اینکه دیشب خیلی ها امتیاز زیادی گرفتن هم همینه .
یعنی طرف حتی 2-2 هم پیش بینی کرده باشه 14 امتیاز میگرفته و اگه کلا بازی رو با برنده پیش بینی کرده باشه حتی با اختلاف یک گل (مثلا 1-0) 4 امتیاز گرفته .

از طرفی هم امتیاز نفرات اول واقعا مشکوک میزنه . اینا اگه واقعا پیش بینیشون اینقدر خوبه خداییش برن مثل این فیله یا شتره استخدام بشن .

albertxx
17-06-2014, 22:31
از طرفی هم امتیاز نفرات اول واقعا مشکوک میزنه . اینا اگه واقعا پیش بینیشون اینقدر خوبه خداییش برن مثل این فیله یا شتره استخدام بشن .

یه جورایی میشه گفت مشکوکه !!

بعد بازی آرژانتین مجموع امتیاز ها 100 میشد با توجه به 10 بازی

بعد نفر اول 84 امتیاز گرفته بود واین یعنی فقط 16 امتیاز از دست داده !! و همه نتیجه رو درست گفته !! :n01: (( با توجه به اینکه جام پر گلی بوده و غیر قابل پیش بینی ))

شما بازی های غیر قابل پیش بینی رو نگاه کنی کلی امتیاز از دست میره !!
بعد چطور طرف راحت 84 امتیاز گرفت ؟؟:n13:

allinone
17-06-2014, 22:51
امتیاز دهیش که اره مشکل داره . برای مثال یه بازی 2-0 شده . اونوقت کسی که 3-0 پیش بینی کرده 5 امتیاز میگیره ولی کسی که مثلا 6-4 پیش بینی کرده 7 امتیاز میگیره . در حالی که اولی به نظرم نتیجه نزدیکتر و پیش بینی بهتریه نسبت به دومی .

یا مثلا قضیه مساوی . اگه یه بازی 0-0 شده باشه مثل دیشب و نفر اول 1-0 پیش بینی کنه و نفر دوم 5-5 پیش بینی کنه نفر اول 2 امتیاز و نفر دوم 7 امتیاز میگیره . دلیل اینکه دیشب خیلی ها امتیاز زیادی گرفتن هم همینه .
یعنی طرف حتی 2-2 هم پیش بینی کرده باشه 14 امتیاز میگرفته و اگه کلا بازی رو با برنده پیش بینی کرده باشه حتی با اختلاف یک گل (مثلا 1-0) 4 امتیاز گرفته .

من اين حرفتو قبول ندارم
از اين نظر امتياز دهي درسته چون ما كه نتيجه رو حدس ميزنيم اختلاف بين تيم ها رو ميسنجيم
مثلاً نتيجه ٢ بر ٢ يا ٠ ٠ هر دو تساوي دو تيم رو نشون ميده و اين ارزشش بيشتره تا اينكه ٠٠ رو ١ ٠ پيش بيني كني

Gregar
17-06-2014, 23:03
من اين حرفتو قبول ندارم
از اين نظر امتياز دهي درسته چون ما كه نتيجه رو حدس ميزنيم اختلاف بين تيم ها رو ميسنجيم
مثلاً نتيجه ٢ بر ٢ يا ٠ ٠ هر دو تساوي دو تيم رو نشون ميده و اين ارزشش بيشتره تا اينكه ٠٠ رو ١ ٠ پيش بيني كني

خوب در مورد تساوی اره . شاید بشه اینطور گفت . اما مثلا مورد اول در یه بازی 2-0 تموم شده 3-0 نتیجه نزدیکتریه یا 6-4 ؟

mohammad_87
17-06-2014, 23:04
ميگن به هركي كه برنده ميشه زنگ ميزنيم
راه دیگه ای نیست؟
خب شاید بخواهیم شماره یکی رو جستجو کنیم یا شاید با یه سیمکارت یکبار sms داده بشه بعد دیگه در گوشی نباشه

Soroush HD
17-06-2014, 23:30
عاقا خودم الان یه سوتی داغ از مترجم گرفتم.این یارو برزیلیه که به عنوان مهمان اومده بود گفت که 57 دصد توپ در اختیار برزیل بود(گفت فیفتی سون پرسنتس)ولی مترجم گفت 75 درصد توپ در اختیار برزیل بود.یعنی این مترجمی که آوردن حتی تفاوت بین Fifty seven و Seventy-five رو نمیدونه؟:n29:

Seyed67
18-06-2014, 00:01
سلام من یه تیکه از آهنگ ورودی بازیکنا به زمین رو ضبط کردم شاید کمکتون کنه کاملش رو بزارید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arash59b
18-06-2014, 00:18
اخه چرا تو این مملکت هر کس باید بمیره تا از سمت و شغلش کنار گذاشته بشه

این بیابانی تا کی می خواد با اراجیف اش رو اعصاب ملت راه بره.

Ahmad
18-06-2014, 00:35
قبل از شروع بازی الجزایر - بلژیک

(نقل به مضمون)

جاودانی: تا سرود ملی کشورها داره پخش میشه آقای عبدی لطفا نظرتون رو درباره‌ی تیم .... بفرمایید

عبدی: تیم ...

عادل: لطفا سکوت کنیم تا سرود ملی کشورها پخش بشه

و سکوت بود تا نواخته شدن سوت آغاز بازی
ممنون عادل
به این میگن تفاوت دیدگاه و ...

Gregar
18-06-2014, 00:41
اخه چرا تو این مملکت هر کس باید بمیره تا از سمت و شغلش کنار گذاشته بشه

این بیابانی تا کی می خواد با اراجیف اش رو اعصاب ملت راه بره.

تازه تو این چند وقت این مسابقه فکر کنم بهترین گزارشش بود :n09:

albertxx
18-06-2014, 00:44
من نمیدونم چرا عادل اصرار داره هرکی به این برنامه بیاد ازش بپرسه پله بهتره و یا مارادونا ؟؟

نکته جالب اینجاست از دونگا و همین میهمان برنامه پرسیدن یه جوری از پله یاد میکردن که چشاشون میزد بیرون!!:n02:
خیلی واسشون قدیسه !!!
اسم پله رو عادل می آورد طرف چنان باد میکرد که اصلا نمیتونست پله رو توصیف کنه !!

mohammad.asghari
18-06-2014, 00:53
دوستان خیلی ببخشید اگه سوالم مربوط به این بخش نیست

ولی اینجور ویدئوهای مثل لینک زیر اسمشون چیه؟چه طور میتونم این ویدئو رو برای بازی جام جهانی(هر بازیش)رو دانلود کنم؟؟

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pcforlife
18-06-2014, 06:58
دوستان خیلی ببخشید اگه سوالم مربوط به این بخش نیست

ولی اینجور ویدئوهای مثل لینک زیر اسمشون چیه؟چه طور میتونم این ویدئو رو برای بازی جام جهانی(هر بازیش)رو دانلود کنم؟؟

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از طریق اد آن Idm روی مرورگرتون یا تهیه اد آن اختصاصی (خصوصا اگه مرورگرتون فایرفاکس باشه) میتونید آدرس دانلود این ویدئو ها که اغلب مستقیم هستند رو به دست بیارید. نمیونه اد آن هم برای فایرفاکس download helper هستش. برای لینک بالا هم آدرس دانلود ویدئوش اینه با حجم 6 مگ:

mohammad.asghari
18-06-2014, 10:20
مال بازی ایران رو نمیخوام،میخوام بدونم اسمش چیه تا بتونم مال کل بازیا رو بدست بیارم

robert
18-06-2014, 11:54
دقت کردید پیش بینی بیننده های این برنامه پرمخاطب از نتایج بازیها اکثرا اشتباه از آب در میاد...؟؟ دیشب بالای 90 درصد گفته بودند برزیل مکزیک رو میبره ولی نشد...

برای بازی ایران نیجریه هم چرت و پرت پیش بینی میکردند...

smahdis
18-06-2014, 12:16
قبل از شروع بازی الجزایر - بلژیک

(نقل به مضمون)

جاودانی: تا سرود ملی کشورها داره پخش میشه آقای عبدی لطفا نظرتون رو درباره‌ی تیم .... بفرمایید

عبدی: تیم ...

عادل: لطفا سکوت کنیم تا سرود ملی کشورها پخش بشه

و سکوت بود تا نواخته شدن سوت آغاز بازی
ممنون عادل
به این میگن تفاوت دیدگاه و ...

اون وقت من که تو پارک داشتم والیبال بازی میکردم با یه عده, وقتی سرود ملی ایران پخش شد تو پارک (یه جشن تو فاصله 50 قدمی ما برگزار شده بود و سرود ملی رو پخش کردن) به احترام سرود ملی ایران من توپ رو گرفتم تا بازی متوقف بشه اون وقت همه به من خرده گرفتن و قریب من رو بزنن میگفتن: خوب که چی؟

جالب اینجاست که تو اون جمع فقط من ایرانی نبودم و بقیه همه ایرانی بودن.

Cyanide
18-06-2014, 12:44
برنامه نزدیک یه ربع نیم ساعت آگهی میذاره و بعدش هم جملات کلیشه‌ای و تظاهری فردوسی‌پور و علل خصوص جاودانی که نمیدونم آدم بهتر از ایشون پیدا نمیشه که همه برنامه‌های ورزشی علل خصوص جام‌های اخیر جام‌جهانی حضور دارن؟ دست کم یک جام جهانی به ایشون استراحت بدن یا اگر ایشون خوب هستن صادرشون کنن به شبکه‌های برون مرزی حیفه. پخش بازیها هم که با سانسور همراهه ...در کل برنامه زیادی مردانه هست و زن اصلاً نقشی نداره،حالا به جای سیانکی و خیابانی و .. یک خانم مستعد گزارش کنه مثل بهنوش بختیاری آسمون که زمین نمیاد، میاد؟ باور کن نمیاد:n09:

robert
18-06-2014, 13:00
تمام مزایا و معایب این برنامه به کنار....

حااااااااااااالم بهم میخوره :n21::n21: از فرصت طلبی صدا و سیما برای پخش تبلیغات بانک و چای و برنج و پفک و ماکارونی ...یعنی آخر فرصت طلب هستند...میذارن سرود ملی تموم بشه...درست وسط جایی که کارگردان داره بازیکنها رو بصورت دست به سینه معرفی میکنه یهو میرن برای پیام بازرگانی..اونهم ثانیه ای خدا میلیون تومن...

قبل از بازی ایران نیجریه نزدیک 15 دقیقه آگهی پخش کردن...دلم میخواست زنگ بزنم پخش شبکه سوم و فحش رو بکشم بهشون...بجای تبلیغات بذارن مجید جلالی بازی رو تفسیر بکنه...آخه این چه کاریه ...

elshaarawy
18-06-2014, 13:01
فقط به شبکه بگین که زن گزارشگر باشه .فقط یکی . الکی جو نده لطفا .خیابانی هم کلا رو اعصابه . این همه شبکه مگه مرض دارم بزارم رو شبکه سه تازه صدای ورزشگاه هم خیلی کم میاد حال نمیده

allinone
18-06-2014, 13:04
هر هشت سال ميريم جام جهاني كه تبليغات ببينيم ديگه
اصلاً زنگ بزن به باباي شبكه سه
ساده اي ؟
صداي ما رو هيچكس نميشنوه
برنامه ي ٢٠١٤ هم فقط خودش رو ميبينه و از حق ما دفاع نميكنه

aliano
18-06-2014, 13:27
هیچ چیزی جالبتر از سانسورهاشون نیست!واقعاً هیچ مورد منشوری(به قول آقایون) ندارن این تماشاگرا.99 درصدشون تیشرت تیم ملیشون رو پوشیدن.به خدا ما روزانه توی خیابونهای خودمون 10 برابر پیشرفته تر(!)از اینا می بینیم!ولی واقعاً ظلم می کنن با این کارشون چون واقعاً شات های فوق العاده زیبایی می گیرن از تماشاگرها.دیروز گل اول بلژیک رو از یک زاویه ی جالب بین تماشاگرهای پشت دروازه الجزایر تصویر گرفتن که من به شخصه فوق العاده لذت بردم(نمیدونم این رو شبکه 3 پخش کرد یا نه؟).بازی مکزیک-برزیل هم دیشب یه جو فوق العاده بین تماشاگرها داشت ولی متاسفانه باز هم صدای ورزشگاه رو شبکه 3 کم کرده بود تا بلکه فیض وافرتری از گزارش پیر طریقت این حرفه استاد جواد خیابانی ببریم.

OSEN
18-06-2014, 13:30
برنامه ي ٢٠١٤ هم فقط خودش رو ميبينه و از حق ما دفاع نميكنه
از اونجایی که فردوسی پور همه کاره ی ۲۰۱۴ هست میتونیم مطمئن باشیم که اگه احساسش نسبت به ما بدتر نباشه، بهتر نیست.
اما خب یه تهیه کننده در برابر سیاست شبکه چیکار میتونه بکنه ؟ چه اعتراضی میتونه داشته باشه ؟

Doublex
18-06-2014, 13:38
حالا گفتید موقع خوندن سرود ملی .. نمیدونم صداوسیما نشون داد یا نه ولی ما از ماهپاره دیدیم موقع خوندن سرود ایران دوربین تا رفت روی اندرانیک تیموریان خنده اش گرفت . :n08: یعنی فاجعه ای رقم خورد .

albertxx
18-06-2014, 13:56
مال بازی ایران رو نمیخوام،میخوام بدونم اسمش چیه تا بتونم مال کل بازیا رو بدست بیارم

اگه دانلود منیجر idm داری افزونه idm cc رو نصب کن تا با فایرفاکس مچ بشه
بعدش همه لینک ها رو میشناسه !! و بالای هر ویدئو لینک دانلودش رو میده

دقت کردید پیش بینی بیننده های این برنامه پرمخاطب از نتایج بازیها اکثرا اشتباه از آب در میاد...؟؟ دیشب بالای 90 درصد گفته بودند برزیل مکزیک رو میبره ولی نشد...

برای بازی ایران نیجریه هم چرت و پرت پیش بینی میکردند...

بعد جالبه یکی هست که همه رو درست پیش بینی میکنه و بیشترین امتیاز رو واسه بردن ماشین داره !! :n13:

sansa
18-06-2014, 14:09
تمام مزایا و معایب این برنامه به کنار....

حااااااااااااالم بهم میخوره :n21::n21: از فرصت طلبی صدا و سیما برای پخش تبلیغات بانک و چای و برنج و پفک و ماکارونی ...یعنی آخر فرصت طلب هستند...میذارن سرود ملی تموم بشه...درست وسط جایی که کارگردان داره بازیکنها رو بصورت دست به سینه معرفی میکنه یهو میرن برای پیام بازرگانی..اونهم ثانیه ای خدا میلیون تومن...

قبل از بازی ایران نیجریه نزدیک 15 دقیقه آگهی پخش کردن...دلم میخواست زنگ بزنم پخش شبکه سوم و فحش رو بکشم بهشون...بجای تبلیغات بذارن مجید جلالی بازی رو تفسیر بکنه...آخه این چه کاریه ...

دقیقا .......

صحنه بسیار حساس زیر نویس سایز بزرگ پخش میکنن. اصلا نمیشه دیگه بازیکن و توپ رو دید .

مداوم یک صحنه اهسته مسخره رو تکرار میکنن .

زمانی ه میخوان بازی رو با پاس شروع کنن . میره این بانک لعنت شده رو تبلیغ میکنه .... توبیابون همه جمعیت داره میره سر قبر بانک پارسیان .

albertxx
18-06-2014, 14:17
مداوم یک صحنه اهسته مسخره رو تکرار میکنن .

ای کاش تکرار میکردن
ولی اون صحنه هایی که تکرار میشه همشون صحنه هایی هست که سانسور میکنن و بعد مجبورن تکرار کنن !! :n02:

تا دوربین میره سمت تماشاگرا اینا هم سانسور میکنن !!

دیشب 100 بار موج مکزیکی تو ورزشگاه رو نشون داد !! (( هر دفعه سانسور میکردن موج مکزیکی به جاش پخش میشد !! :n02: ))

Iloveu-ALL
18-06-2014, 14:32
تو یکی از بازی ها صحنه های قبل شروع بازی رو وسط بازی میذاشتن !! نمیدونم چندتا بازی رو اینطوری کردن!:n15:
تو بازی ایران-نجریه شبکه 3 سوتی داد و برای 0.1 ثانیه صحنه ای از kiss دادن دو زوج ایرانی رو نشون داد (اینو من دیده بودم ولی شک داشتم، بعد یه جا تو نت خوندم مطمئن شدم براش پیج هم باز کردن :|)

farshidmm
18-06-2014, 17:11
مزدک میرزایی عازم برزیل شد

30vil
18-06-2014, 17:18
خدا رو شکر من از شبکه های بلاد کفر بازی ها را میبینم و از این بحث ها که دوستان انجام میدن به دورم :n02:

واقعا دیدن بازی از رسانه ملی خیلی اعصاب خورد کن و ملال انگیزه دیشب بازی برزیل خیلی تماشاگرا را نشون میدادند و من همش به فکر عزیزانی بودم که بازی را از رسانه ملی ضرغامی می بینند

جالب میشه تصویر را 10 ثانیه دیر پخش میکنند اما صدا مزدک جلوتره علاوه بر صحنه آهسته باید صدای جلو و خروسی مزدک را هم تحمل کرد :n13:

farshidmm
18-06-2014, 17:21
خدا رو شکر من از شبکه های بلاد کفر بازی ها را میبینم و از این بحث ها که دوستان انجام میدن به دورم :n02:

واقعا دیدن بازی از رسانه ملی خیلی اعصاب خورد کن و ملال انگیزه دیشب بازی برزیل خیلی تماشاگرا را نشون میدادند و من همش به فکر عزیزانی بودم که بازی را از رسانه ملی ضرغامی می بینند

جالب میشه تصویر را 10 ثانیه دیر پخش میکنند اما صدا مزدک جلوتره علاوه بر صحنه آهسته باید صدای جلو و خروسی مزدک را هم تحمل کرد :n13:

خوب شاید صدای مزدک رو هم 10 ثانیه دیرتر پخش کنن
در واقع صدا و تصویر دریافتی رو همزمان پخش کنن

king_darkness
18-06-2014, 17:40
من که از شبکه های خارجی نگاه میکنم و فقط قبل از بازی و بین دو نیمه میزنم شبکه 3 که اونم همش تبلیغات پخش میکنه
به نظرم به مخاطب و حتی کسایی که به عنوان کارشناس میارن دارن توهین میکنن
وقتی واسه برنامه اسپانسر گرفتید دلیلی واسه تبلیغات وجود نداره
شبکه دولتی هم که هست و داره از پول بیت المال میره
جالبه خودشون میان از بازیکن ها انتقاد میکنن که پول بیت المال حروم میکنن ولی خودشون .....

banii
18-06-2014, 17:46
تو یکی از بازی ها صحنه های قبل شروع بازی رو وسط بازی میذاشتن !! نمیدونم چندتا بازی رو اینطوری کردن!:n15:
تو بازی ایران-نجریه شبکه 3 سوتی داد و برای 0.1 ثانیه صحنه ای از kiss دادن دو زوج ایرانی رو نشون داد (اینو من دیده بودم ولی شک داشتم، بعد یه جا تو نت خوندم مطمئن شدم براش پیج هم باز کردن :|)
آدرس پیج لطفا ...

Soroush HD
18-06-2014, 18:10
مثلا به قول خودشون میان یه کارشناس رو دعوت میکنن که بین دو نیمه تیم ها رو تحلیل کنه از 15 دقیقه ماشاالله 14 دقیقه تبلیغاته،30 ثانیه سوال نظرسنچی برای پیش بینی.کلا 30ثانیه میمونه که توش 10.15 ثانیه ش رو عادل و یارو دیگه چرت و پرت میگن.کلا 10.15 ثانیه باقی ممونه برای کارشناس بیچاره.از نظر من این کار واقعا توهین به شعور بیننده و کارشناسه.....
+
بطور مثال والیبال ایران تو لیگ جهانی که پخش میشه میزنن شبکه 3 قمرواره رو کنفیکون میکنن.بین هر ست شبکه 3 کلا تبلیغات میذاره ولی شبکه جام جم 2 که من از توش والیبال های ایران رو نگاه میکنم از موقعی که سوت پایان یک ست زده میشه تا سوت شروع ست بعدی ، مجری ساکت وامیسته تا 2 تا کارشناسی که کنارش هستن بازی رو تحلیل کنن.شبکه 3 هم باید اینجوری باشه....واقعا احساس تاسف دارم برای اینا...

XENON24
18-06-2014, 18:45
من این دکتر صدر رو میبینم یاد ژاک گلیفینکیس می افتم..:n02:

pedramh
18-06-2014, 21:32

نه خوب صدا و تصویر باهم میاد با هم 10 ثانیه تاخیر میخوره
یه بار یه فاجعه در سطح گزارشگری اتفاق افتاد یادم نیست مربوط به چه بازی بود، یوسفی با تلفن (!!!!) گزارش میکرد و صداش هم جلوتر بود یعنی :n21:

پ.ن : Clean Sheet اینجوری نوشته میشه ، اونی که شما نوشتی معنی منفی داره :n09:

albertxx
18-06-2014, 22:41
عادل گفت کسایی که دستگاه گیرنده دیجیتال دارن میتونن با کیفیت HD بازی ها رو ببینن !!

واقعا HD هست ؟؟
اونایی که دستگاه رو دارن رزولیشن الان چنده ؟؟

یا فقط نسبت تصویر رو به 16:9 تغییر دادن میگن HD شده ؟؟؟:n02:

A.N.A.P
18-06-2014, 23:32
عادل گفت کسایی که دستگاه گیرنده دیجیتال دارن میتونن با کیفیت HD بازی ها رو ببینن !!

واقعا HD هست ؟؟
اونایی که دستگاه رو دارن رزولیشن الان چنده ؟؟

یا فقط نسبت تصویر رو به 16:9 تغییر دادن میگن HD شده ؟؟؟:n02:

HD 720p نیست . 576i هست اگه اشتباه نکنم. نسبت تصویر هم 16 به 9 هست.

albertxx
18-06-2014, 23:33
HD 720p نیست . 576i هست اگه اشتباه نکنم. نسبت تصویر هم 16 به 9 هست.

تو تاپیک شبکه های پخش خوندم گویا شبکه 3 نیست

ولی شبکه HD TEST داره بازی رو 1080 پخش میکنه مثل بازی والیبال

یا باید با آنتن بشقابی بگیرید (( ماه**واره ))

یا تو تهران باشید و با گیرنده دیجیتال بگیرید !!

raibo
18-06-2014, 23:33
این ایرانسل دیگه گندشو در اورده ده تا پیامک دادم برا مسابقه نرفت تا بازی شروع شد اخه این پولا حلاله یه مشت دزد[emoji35]

mohammad_87
19-06-2014, 00:30
تو این برنامه هر مهمان خارجی که میارن،تیم کشورش به فنا میره :n02:
بجز هسلر

A/|\IR
19-06-2014, 00:38
یکی به این صدر بگه جون مادرت لباساتو عوض کن:n03:

جاودانی اسم از تویتر آورد، لو دادن که خودشونم از چیز شکن استفاده میکنن ولی یه تماشاچی مونث میاد صحنه گلو تکرار میدن.

B3HZ@D
19-06-2014, 01:01
برنامه خیلی جالبیه . بعد کلی تبلیغ میان داخل استودیو و به کارشناس برنامه میگن خیلی سریع و توی 30 ثانیه یا یک دقیقه یا توی یک جمله نظرتون رو در مورد تیم فلانی یا بازی بگین !!!
الان من نمیدونم کجای این میشه بحث کارشناسی ؟!

نکته خنده دارش اینه که تصاویر کارشناسی و تحلیل جزئیات بازی که مربوط به کانال های دیگه مثل اسکای هست رو میدزدن و پخش میکنن ولی خودشون هم نمیدونن در چه مورده !
جاودانی صحنه ها رو می بینه و هی میگه بله - بله ...

کانال های دیگه مو به مو کل بازی رو زیر و رو میکنن و آمار میدن بعد مال ما 90% تبلیغه . انصافن دیدن بازی ها از شبکه ملی ظلم به فوتباله . لذت بازی همه جوره از دست میره .
البته من خودم از دستگاه شیطانی برای دیدن مسابقات استفاده میکنم ولی برای تحلیل ها میزنم ایران که خوشبختانه هر دفعه همون سبک و سیاق گذشته دیده میشه .

جاودانی هم یک تکیه کلام ثابت داره ... [همکارانمون اعلام کردن که باید بریم پخش] ... دقیقن هر روز داریم این جمله رو به صورت مکرر میشنویم .

فقط این برنامه یک نکته جالب برای من داره ... اون هم شخصیت جدی دکتر صدر هست ... هیچ وقت به تکه هایی که مجریان و کارشناسان میندازن و صحبت های دور همی اونا که میگن و میخندن واکنش نشون نمیده و اصلن ندیدم که بخنده .
هر وقت هم یک تحلیل سطحی از مجریان به خصوص جاودانی که استاد این جور تحلیل هاست ارائه میشه سریع واکنش نشون میده و برگی از تاریخ رو براشون رقم میزنه و دیدن چهره جاودانی در ادامه و در هنگام پاسخ صدر به ایشون بسیار لذت بخشه .

در کل تنها نکته مثبت و قابل اتکای این برنامه دکتر صدر هست به نظر من . واقعن اطلاعات خوبی داره و یک سر و گردن از نظر کیفی با همه حاضران اونجا متفاوته و یک فلسفه جداست برای خودش .

alireza-1991
19-06-2014, 01:05

مزدک رو آخر هر جور شده فرستادن .نمیدونم چه اصراریه ؟؟؟

نادر1368
19-06-2014, 01:09
صدر انسان با فراستي هست و صد البته متفاوت:n12:

albertxx
19-06-2014, 01:15
جاودانی هم یک تکیه کلام ثابت داره ... [همکارانمون اعلام کردن که باید بریم پخش] ... دقیقن هر روز داریم این جمله رو به صورت مکرر میشنویم .

بیچاره چیکار کنه ؟؟؟

صدا و سیما مذخرف داره از همین راه پول در میاره !!!
اینا اگه این حرفا رو نزنن راحت اخراج میشن !!

تاسف به حال اون صدا و سیما که دولتی هست و پیام بازرگانی داره از سر و کولش بالا میره !!! :n23:

A/|\IR
19-06-2014, 01:27
این صدا سیما خراب شده تو برنامه عمو پورنگم واسه بچه ها چیپس و پفک تبلیغ میکنن!!!!

Ramin khuzestan
19-06-2014, 01:48
مزدک رو آخر هر جور شده فرستادن .نمیدونم چه اصراریه ؟؟؟
لازم بود یک نفر بره حتی اگر اون یک نفر خیابانی بود!
خبرنگار نفرستادن که این لاش خورا برن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اصلأ یک تیم درست و حسابی خبری اعزام نکرده بودن بعد باند شریفی نیا رفته بودن! حالا چه فایده ای برای فوتبال داشتن ما که نمیدونیم!
باز خوبه مزدک رفت

B3HZ@D
19-06-2014, 01:59
این افراد اطلاعاتی توی سینما تا تونستن به کیفیتش ضربه زدن حالا قراره توی فوتبال هم اثرشون رو ببینیم .
حالا خوبه مثل جام جهانی قبلی دسته های مداحی روضه خونی نفرستادن که توی اتوبوس ها همراه بازیکنان باشه .

mohammad_87
19-06-2014, 20:47
......
نکته خنده دارش اینه که تصاویر کارشناسی و تحلیل جزئیات بازی که مربوط به کانال های دیگه مثل اسکای هست رو میدزدن و پخش میکنن ولی خودشون هم نمیدونن در چه مورده !
جاودانی صحنه ها رو می بینه و هی میگه بله - بله ...
..........
درسته،اینها از شبکه های دیگه بازیهارو میگیرن بعد میگن ما حق چخش ریدیم.اگه توجه کرده باشید،scoreboad یا همون قسمت نمایش ساعت و نتیجه،باز هم کاور شده وگرنه چه لزومی به کاور کردن بود؟

دکتر صدر یه ضعفی که داره اینکه تحلیلهای فنی رو روی تصویر اصلا نتونست توضیح بده حالا شاید واقعا نمیتونست واضح ببینه.همون تصاویری که پخش میکنن و طرف باید در یک لحظه هم حدس بزنه و هم تحلیل کنه !!
اما در کل تحلیل های متفاوتی داره این دکتر صدر،همیشه از زوایایی به ضیه نگاه میکنه که آدم لذت میبره.

SA3EDLORD
19-06-2014, 21:25
دکتر صدر یه ضعفی که داره اینکه تحلیلهای فنی رو روی تصویر اصلا نتونست توضیح بده
البته به نظر من اون تصاویر ابتدایی که اونا میفرستن کاملا گویا هست دیگه چیزی نیست که بخوان بگن

tabalooga
20-06-2014, 00:07

تازه بدتر از اون ، کسیکه 10 تا بازی رو پیش بینی کنه و هر 10تا پیش بینیش اشتباه بشه امتیازش میشه 20
اما کسیکه فقط 1 بازی رو پیشبینی کنه و همون یکی رو دقیق و درست انجام بده امتیازش میشه 10 !!

mohammadirani
21-06-2014, 01:25
چرا اصلا کارشناسی داوری ندارن تو برنامشون؟
تو 90 داوران ایرونی رو سلاخی میکنه فردوسی پور ولی اینجا اصلا تا حالا حتی یک کارشناس داوری هم نیاورده و کوچکترین تحلیلی درباره اشتباهات داوری نداشته
کلا برنامش به نظر من زیاد جذاب نیست.با اینکه خیلی فردوسی پور رو دوست دارم ولی این برنامه اش تا حلا خوب نبوده

ae2009
21-06-2014, 11:02
تازه بدتر از اون ، کسیکه 10 تا بازی رو پیش بینی کنه و هر 10تا پیش بینیش اشتباه بشه امتیازش میشه 20
اما کسیکه فقط 1 بازی رو پیشبینی کنه و همون یکی رو دقیق و درست انجام بده امتیازش میشه 10 !!

اینطوری که شما میگی امتیازدهی فیفا هم مشکل داره چون اگر مثلا امشب 1-0 بشه آرژانتین 6 امتیازی میشه و اگر 0-1 بشه ایران 4 امتیازی! خوب معلومه وقتی یک گل جابجا بشه نتیجه بازی عوض میشه!!!:3:

mehrabooni
21-06-2014, 20:46
تبلیغات زیاد بود

BestDev
21-06-2014, 22:17
همه ايتم ها نصفه نيمه و ناقص پخش ميشه مردشور اين تبليغات خزشونو ببرن . شرمنده اعصاب ندارم...

vivabarca
21-06-2014, 22:27
کانال IRIB HD test خیلی حرفه ای تر از شبکه سه بازی ها رو پخش میکنه. به جز کیفیت فول اچ دی، از یه ربع قبل بازی تا10 دقیقه بعد بازی رو بدون هیچ تبلیغی پوشش میده. البته قول میدم اینم رسمی بشه پخشش شاهد تبلیغات خواهیم بود مثل شبکه سه

lionf3
21-06-2014, 22:38
کانال IRIB HD test خیلی حرفه ای تر از شبکه سه بازی ها رو پخش میکنه. به جز کیفیت فول اچ دی، از یه ربع قبل بازی تا10 دقیقه بعد بازی رو بدون هیچ تبلیغی پوشش میده. البته قول میدم اینم رسمی بشه پخشش شاهد تبلیغات خواهیم بود مثل شبکه سه

تایید میشه
ما که دستمون به کانالای HD اون ورِ آب نرسید
اما این کانال با کیفیتِ بالا بدون تبلیغ و چیزِ اضافی بازی رو پخش کرد.
(بعضی وقتا بعضی کانالا اونقدر موقعِ تست خوبن و خوب کار میکنن که آدم دلش میخواد رو همین حالت بمونن و رسمی نشن :دی )
برنامه عادل هم که اصن تعریفی نداشت.
به جا گل محمدی میتونست یکی دیگرو بیاره اما باز کاریش نمیشه کرد.
امیدوارم برا بعد از مرحله گروهی برنامه داشته باشن

Sh-Meteor
22-06-2014, 01:01
این جاودانی مجبوره خالی ببنده؟؟؟
(با مزدک میرزایی تماس تلفنی گرفتن) برگشته به مزدک میگه: خیلی خوب گزارش کردی و ...

albertxx
22-06-2014, 08:20

دقیقا زدی به هدف !!!!!!!!

صبر کن این شبکه از حالت test در بیاد بعدش 2 برابر شبکه 3 پیام بازرگانی پخش میکنه !!! :n02:

میدونی چرا ؟؟
چون hd هست و میگن هزینه زیاده !!

خدا رحم کنه !!
فقط پیام بازرگانی فکر کنم ازش پخش بشه !!:n02:

OSEN
22-06-2014, 13:13
خودِ برنامه که خوب و قابل تحمل هست اما از مسائل جانبی بدجور ضربه میخوره. منظورم هم تبلیغات هست مشخصا که واقعا به شعور آدم توهین میکنن با این همه تبلیغ.
من که تو کار این بانک کذایی موندم که به خیال خودش داره تبلیغ میکنه. واقعا اینقد مسئولش بی شعوره که نمیدونه اینکارش ضد تبلیغ هست و داره کلی فحش جمع میکنه برا خودش ؟ :n21:

----------------------

در همین رابطه باید بگم که لعنت به این شانس...
من همش حسرت میخوردم که ملت دیار کفر! دارن با کیفیت 4K میبینن، اونوقت ما باید همچین کیفیت معمولی رو با کلی تبلیغات تحمل کنیم. پیش بازی و سرود ملی و اینا هم که کشک...
حالا که یه جورایی به یکی از آرزوهام! رسیدم و این شبکه رو زدن، تلویزیون ما ایراد دار میگیره. تصویر عین این سی‌دی خش دارا که قبلا میدیدیم پخش میشه!! . اعصاب نمونده برامون خلاصه :n27:.
کسی دیگه این مشکل رو داره آیا ؟

albertxx
22-06-2014, 17:33
نمیدونم دیشب توجه کردید یا نه ولی عادل یه تیکه باهال انداخت :

خیلی ها میگن موهای حقیقی از بازی نیجریه تا الان همینجوری مونده و تکون نخورده !!!!!!:n02:

//////

تو بازی هم هر وقت بازیکن های ایران توپ رو از آرژانتینی ها میگرفتن عادل میگفت :

به به
به به

:n02: (( لا مصب انگار داره کباب میزنه !!:n02: ))

Gregar
22-06-2014, 20:23
خودِ برنامه که خوب و قابل تحمل هست اما از مسائل جانبی بدجور ضربه میخوره. منظورم هم تبلیغات هست مشخصا که واقعا به شعور آدم توهین میکنن با این همه تبلیغ.
من که تو کار این بانک کذایی موندم که به خیال خودش داره تبلیغ میکنه. واقعا اینقد مسئولش بی شعوره که نمیدونه اینکارش ضد تبلیغ هست و داره کلی فحش جمع میکنه برا خودش ؟ :n21:

----------------------

در همین رابطه باید بگم که لعنت به این شانس...
من همش حسرت میخوردم که ملت دیار کفر! دارن با کیفیت 4K میبینن، اونوقت ما باید همچین کیفیت معمولی رو با کلی تبلیغات تحمل کنیم. پیش بازی و سرود ملی و اینا هم که کشک...
حالا که یه جورایی به یکی از آرزوهام! رسیدم و این شبکه رو زدن، تلویزیون ما ایراد دار میگیره. تصویر عین این سی‌دی خش دارا که قبلا میدیدیم پخش میشه!! . اعصاب نمونده برامون خلاصه :n27:.
کسی دیگه این مشکل رو داره آیا ؟

فکر کنم این دستگاه های دیجیتال مشکل داشته باشن . اما گیرنده های خود تلویزیون های LED و ... مشکلی ندارن . انتنتون هم باید از این خوبا باشه نه از این بشقابی های ارزون .

albertxx
22-06-2014, 20:25
گیرنده های دیجیتال ایرانی نمیتونن یه شبکه HD رو درست بگیرن !! :n02:
چیزی که واسه ایران ساخته بشه از این بهتر نمیشه !:n02:

گیرنده خود تلویزیون ها گویا بهتره !!!

OSEN
22-06-2014, 20:34
فکر کنم این دستگاه های دیجیتال مشکل داشته باشن . اما گیرنده های خود تلویزیون های LED و ... مشکلی ندارن . انتنتون هم باید از این خوبا باشه نه از این بشقابی های ارزون .

گیرنده خود تلویزیون ها گویا بهتره !!!

اتفاقا از گیرنده داخلی استفاده میکنم، تلویزیون پاناسونیک...
باید برم یه آنتن بهتر بگیرم ببینم نتیجه میده یا نه.
مرسی از نظراتتون.

باشد که از شر تبلیغات خلاص شویم...

Gregar
22-06-2014, 23:14
اتفاقا از گیرنده داخلی استفاده میکنم، تلویزیون پاناسونیک...
باید برم یه آنتن بهتر بگیرم ببینم نتیجه میده یا نه.
مرسی از نظراتتون.

باشد که از شر تبلیغات خلاص شویم...

من الان با یک انتن که یه سرش به یه گیرنده دیجیتال وصله و سر دیگه اش به تلویزیون سامسونگمون وصله دارم بازی رو میبینم . کاملا فقش معلومه . مورد اولی خیلی تیک میزنه برعکس دومی که صافه .
ممکنه به خاطر تلویزیونت هم باشه که نتونه 1080 رو خوب نشون بده .

amirtehrani93
23-06-2014, 00:02
بچه های کرجی کسی این شبکه رو گرفته؟
لطفا مدل آنتن هم بگید
ما از این معمولیا داریم که مستفیم میخوره به تی وی اصلا کانال نمیگیره
به نظرتون آنتن بوستر دار بگیرم امکانش هست بگیره؟کسی آنتن بوستر دار داره؟

Kamyar_AnathemA
23-06-2014, 14:37
الان از امشب که مسابقات همزمانه نحوه شرکت تو مسابقه پیامکی چجوریه ؟

SA3EDLORD
23-06-2014, 14:40
الان از امشب که مسابقات همزمانه نحوه شرکت تو مسابقه پیامکی چجوریه ؟
یه بازی باید به 20002014 بفرستی و یه بازی به 20002015...... این که کدوم بازی به کدوم شماره بفرستی رو خودشون میگن فک کنم.......دیشب یه ریز زیرنویس میشد.

ایرانی.
23-06-2014, 14:48
یه بازی باید به 20002014 بفرستی و یه بازی به 20002015...... این که کدوم بازی به کدوم شماره بفرستی رو خودشون میگن فک کنم.......دیشب یه ریز زیرنویس میشد.

بازی هائی که از شبکه 3 پخش میشه، به 20002014
بازی هائی که از شبکه ورزش پخش میشه، به 20002015

Iloveu-ALL
23-06-2014, 14:50
بازی شیلی-هلند به 20002014
بازی اسپانیا-استرالیا به 20002015

Sh-Meteor
23-06-2014, 20:25
برترین شرکت کنندگان تا بازی سی و دوم ( پایان دور دوم )

داشتم سکته می کردم...
میدونین چرا؟؟
شماره ی من دقیقا شبیه اون نفره اولیه اس...:n02: (همون که 202 امتیاز داره)
تنها تفاوتش اینه که به جای اون 9 باید بازم 6 باشه... ( خودمونیم عجب شماره ای دارماااا توش کلی 6 داره )

sasan.69
24-06-2014, 23:25
عجب سوتی داد رضا جاودانی گفت شاید یکی دیگه قبلش گاز گرفته باشه از کجا معلوم سوارز گاز گرفته =)))))))))

عادل هنگ کرده بود:n02:

کلا جاودانی خیلی نفهم و بی مزه هست

dizgah
25-06-2014, 09:44
عجب سوتی داد رضا جاودانی گفت شاید یکی دیگه قبلش گاز گرفته باشه از کجا معلوم سوارز گاز گرفته =)))))))))

عادل هنگ کرده بود:n02:

کلا جاودانی خیلی نفهم و بی مزه هست
بی خیالم نمیشد
هی تکرارش میکرد
عادل مثل صحنه جواد رضویان تو پاورچین هنگ کرده بود : ))

نادر1368
25-06-2014, 14:47
كلا جاوادني پرت جمع هست! يعني سوالاي چرت و پرت گيراي بي مزه ميده بكشيدش،:n02: لازم نيست شايد ادم شد:n15:

Soroush HD
25-06-2014, 15:08
عاقا دیروز داشت آمار بازی انگلیس کاستاریکا(فکر کنم)رو نشون میداد.تو آمار نموداریش نوشته بود نادرست فلان درصد،درست 0 درصد و دقیق فکر کنم 4 درصد.چیجوری یکی میاد جواب دقیق رو میده...بعد جوابش درست نیست....این یعنی چی؟:n13:

Sh-Meteor
25-06-2014, 16:02
عاقا دیروز داشت آمار بازی انگلیس کاستاریکا(فکر کنم)رو نشون میداد.تو آمار نموداریش نوشته بود نادرست فلان درصد،درست 0 درصد و دقیق فکر کنم 4 درصد.چیجوری یکی میاد جواب دقیق رو میده...بعد جوابش درست نیست....این یعنی چی؟:n13:
نگاه کنید:
فرض کنید نتیجه یه بازی بین تیم A و B میشه 3 بر 1 به نفع A.
.
کسانی که دقیقا 3 بر 1 به نفع A رو پیشبینی کردن میشه دقیق.
ولی
کسانی که 1 بر 0 به نفع A رو پیش بینی کردن میشه درست.
.
در واقع درست یعنی: برنده رو درست پیشبینی کنی ولی تفاضل رو اشتباه بگی...

Soroush HD
25-06-2014, 16:42
خو وقتی شوما دقیقا برد 3 بر1 رو پیش بینی میکنی یعنی هم درست پیش بینی کردی هم دقیق:n13:

Sh-Meteor
25-06-2014, 16:53
خو وقتی شوما دقیقا برد 3 بر1 رو پیش بینی میکنی یعنی هم درست پیش بینی کردی هم دقیق:n13:
درسته ولی برنامه خواسته با این حرکت یه فرقی بین کسی که دقیق پیشبینی کرده و کسی که فقط برنده رو درست پیش بینی کرده بزاره...

allinone
25-06-2014, 17:08
نه بابا ، اينم همش دروغه
مگه چند تا رايتل داريم كه يارو با رايتل ١٨٠ امتياز كسب كرده بود؟ دليلش فقط اينه كه اسپانسر رايتله
من از اون موقع اصلاً نا اميد شدم
اگه راست ميگن بايد پيش بيني ها رو به ترتيب امتياز بعد از سوت شروع بازي بذارن روي سايت ، اينجوري جاي هيچ شكي باقي نميمونه ، غير از اينه ؟؟؟

Mohammad Yek110
25-06-2014, 17:16
من 181 امتیاز دارم ( سیمکارتم ایرانسله!! )
ولی فکر کنم برعکس برنامه ریزی کردن ،اونا که امتیازشون کمتره شانسشون بیشتره!!!!:دی
تابحال کلا سه چهار نفر دیدم که برنده شده باشن و امتیازشون از من بیشتر باشه

albertxx
25-06-2014, 17:31
سیستم امتیاز دهیشون خیلی خیلی مذخرفه !!!!
و یه جورایی هم میشه به رتبه بندیش شک کرد !!!

واقعا بعضی از امتیاز ها خیلی جالبه
یعنی طرف حدودا 80 درصد بازی ها رو دقیقه درست پیش بینی کرده !!! :n29:

تو خیلی از بازی ها اصلا نمیشد برنده رو درست حدس زد (( با توجه به شگفتی هایی که شکل گرفت ))
یعد تو سیستم امتیازدهیش یکسری کاملا درست میگن !!!!! :n29:

؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:

allinone
25-06-2014, 17:38
آقا همتون بريد توي سايت برنامه اعتراض كنيد
بگيد بايد پيش بيني همه شركت كننده ها رو بعد از سوت شروع بازي قرار بدن ، ( يه فايل تكست كه قابل دانلود باشه ) بعدش آدم با يه جستجوي ساده از همه چيز اطلاع پيدا ميكنه و شكش برطرف ميشه

Gregar
25-06-2014, 18:30
منم اولش شک داشتم به امتیاز ها و فکر میکردم وجود نداره . اما چند روز پیش وقتی امتیاز یکی از دوستام رو دیدم کپ کردم :n04:
رتبه اش 13 بود . تقریبا اون موقع که من 80 امتیاز داشتم اون 120 تا داشت .

دوستان این موجودات بین خودمون زندگی میکنن و ما خبر نداریم :n02:

A.N.A.P
26-06-2014, 00:29
پلیس مزدک میرزایی را از ورزشگاه بیرون کرد

در جریان دیدار تیم‌های ایران و بوسنی و در بین دو نیمه پلیس به داخل ورزشگاه آمده و مزدک میرزایی را از ورزشگاه بیرون کرد.نکته قابل توجه اینکه مزدک میرزایی هم آی دی کارت داشت و هم بلیت این دیدار را، اما چون باکس مخصوص برای گزارش این دیدار خریداری نشده بود، اجازه گزارش مستقیم از برزیل را پیدا نکرده و حق گزارش را پیدا نکرد.

Kamyar_AnathemA
26-06-2014, 05:07
منم 174 امتیاز دارم

تا الان فقط یک بازی شده که امتیاز کامل گرفتم :n08: Uruguay و England

لعنت به گل هایی که 10 امتیاز آدم رو میکنن 5 امتیاز :n21: اونم دقیقه 80 به بعد

نمونش همین گل سوم سوییس به هندوراس !

alireza-1991
26-06-2014, 08:51
منم بازی سویس رو 2-0 پیش بینی کردم .خیلی بازیها واسم اینجوری شده مثل بازی بلژیک - روسیه لامصب دقیقه 88 گل زد

179 امتیاز !!!!!

Iloveu-ALL
26-06-2014, 13:31
منم 174 امتیاز دارم

منم تنها 10 امتیازم از اون بازیه :n02:

من 4 تا بازی رو ندادم از 5-2-2-10 امتیاز افتادم

allinone
26-06-2014, 13:42
منم ١٨٣ امتياز دارم ، جالبه با دوتا سيم كارت نتايج رو جورواجور ميزنم ، جفتشم ١٨٣ شده
اصلاً ميدوني ؟ خدا هيچوقت صلاح نميدونه ما يه كوفتي برنده شيم
قرعه كشي ميشه يارو ٢ امتياز داره شركت كرده مثلاً بازي فرانسه هندوراس رو زده ٦ بر ١ به نفع هندوراس بعد همون يه بارك كه شركت كرده برنده ميشه ، حالا من و أمثال من بين ١٠٠ نفر قرعه كشي كنن نفر صدم اسممون در مياد ، اونم تازه اگه گم نشه
خلاصه داستاني داريماااا

راستي الان نفر اول چند امتياز داره ؟

Mehdi.M2
26-06-2014, 13:42
من با بازياي ديشب امتيازم شد 200 .. لامصب بوسني رو درست گفته بودم تا اينكه گل قوچي و گل سوم بوسني كارو خراب كرد وگرنه الان يه 20 امتياز شيرين داشتما ...

راستي يادم رفت بگم گوشيمم 1100 هستش .. :دي خيلي ربط داره هااا

Sh-Meteor
26-06-2014, 14:15
منم 174 امتیاز دارم

آفرین.
پیشبینی من: سوئیس 2 - 0 هندوراس
پیشبینی رفیقم: سوئیس 5 - 2 هندوراس :n04:
.
اونوقت من پنج امتیاز رفیقم 10 امتیاز... :41:

Sh-Meteor
26-06-2014, 14:19
منم ١٨٣ امتياز دارم ، جالبه با دوتا سيم كارت نتايج رو جورواجور ميزنم ، جفتشم ١٨٣ شده
اصلاً ميدوني ؟ خدا هيچوقت صلاح نميدونه ما يه كوفتي برنده شيم
قرعه كشي ميشه يارو ٢ امتياز داره شركت كرده مثلاً بازي فرانسه هندوراس رو زده ٦ بر ١ به نفع هندوراس بعد همون يه بارك كه شركت كرده برنده ميشه ، حالا من و أمثال من بين ١٠٠ نفر قرعه كشي كنن نفر صدم اسممون در مياد ، اونم تازه اگه گم نشه
خلاصه داستاني داريماااا

راستي الان نفر اول چند امتياز داره ؟
تا بازی کره جنوبی - الجزایر (( یعنی انتهای دور دوم گروهی ))

شماره من دقیقا شبیه شماره نفر اولی اس منتهی به جای اون 9 باید بازم 6 باشه...
.
.
.
.
تازه من سه تا بازی رو شرکت نکردم...
یه بازی بین ژاپن و ساحل عاج (( همونی که پنج صبح بود )) رو به خودم گفتم ساحل عاج دو بر یک میبره ولی توی اس ام اس به جای 12 اشتباها 21 فرستادم...
صبح پا شدم دیدم جای عدد ها رو برعکس نوشتم.
آخ که .... سوخت
.
راستا تا الان 173 امتیاز

allinone
26-06-2014, 14:21
آفرین.
پیشبینی من: سوئیس 2 - 0 هندوراس
پیشبینی رفیقم: سوئیس 5 - 2 هندوراس :n04:
.
اونوقت من پنج امتیاز رفیقم 10 امتیاز... :41:

نه بابا تو ٥ گرفتي اون ٧

Sh-Meteor
26-06-2014, 14:51
نه بابا تو ٥ گرفتي اون ٧
اخ اخ اخ
درسته راست میگی!
ولی به هر حال اینو خواستم بگم بد جور داغونم... آخه 2 - 0 کجا و 5 - 2 کجا؟؟

Sh-Meteor
27-06-2014, 02:41
با پایان مسابقات مرحله گروهی جام جهانی روش امتیازدهی مسابقه پیامکی پیش بینی بازی ها در برنامه ۲۰۱۴ تغییر کرد.
به گزارش بیست چهارده ، عادل فردوسی پور تهیه کننده و مجری برنامه بیست چهارده با اعلام این مطلب در برنامه پنجشنبه شب افزود:
با توجه به پایان مسابقات مرحله گروهی و کم شدن تعداد بازی ها برای اینکه هیجان مسابقات افزایش پیدا کند و
کسانی که عقب افتاده اند بتوانند انگیزه پیدا کرده و خودشان را به برترین ها برسانند امتیازات پیش بینی ها افزایش پیدا کرد.

به این ترتیب برای پیش بینی کاملا درست : ۱۵ امتیاز
پیش بینی درست نتیجه با تفاضل گل : ۱۰ امتیاز
تنها پیش بینی درست برنده بازی : ۷ امتیاز
و برای شرکت در مسابقه بدون پیش بینی درست : ۳ امتیاز
در نظر گرفته خواهد شد.

گفتنی است پیش بینی بازی های حذفی برای بازی های دارای برنده در پایان ۹۰ دقیقه تا پایان دقیقه ۹۰ و
برای بازی هایی که به وقت اضافه کشیده می شود تا پایان ۱۲۰ دقیقه خواهد بود و ضربات پنالتی در مسابقه لحاظ نخواهد شد.
به این ترتیب که اگر شما فکر می کنید یک مسابقه به ضربات پنالتی کشیده می شود باید نتیجه مساوی را پیش بینی کنید
و این پیش بینی ربطی به برنده نهایی بازی در ضربات پنالتی ندارد.

banii
28-06-2014, 22:47
امشب تو این قسمتی که پخش کرد در مورد دور گروهی
وقتی دوباره صحنه نگرفتن اون پنالتی واقعی رو دیدم...
دلم شکست:n03:

بخدا این دور حقمون این نبود...

Ezel
29-06-2014, 09:45
دیشب یه آیتمی پخش شد راجع به ناکامی اسپانیا در این جام ، یه جاش گوینده گفت فوق ستاره های اسپانیا کاری از پیش نبردند و بعد فقط تصاویر کاسیاس ، ژابی آلونسو و راموس رو نشون داد ! :دی ( به عنوان فوق ستاره ها )

پیکه و ژاوی و اینیستا هم که اصلا جزو این تیم نبودن و همه چیز هم خیلی خوب و آرومه و ما هم چقدر خوشحالیم :دی

albertxx
29-06-2014, 10:12
دیشب یه آیتمی پخش شد راجع به ناکامی اسپانیا در این جام ، یه جاش گوینده گفت فوق ستاره های اسپانیا کاری از پیش نبردند و بعد فقط تصاویر کاسیاس ، ژابی آلونسو و راموس رو نشون داد ! :دی ( به عنوان فوق ستاره ها )

پیکه و ژاوی و اینیستا هم که اصلا جزو این تیم نبودن و همه چیز هم خیلی خوب و آرومه و ما هم چقدر خوشحالیم :دی

دلت خوشه داداش

یه مشت عقده ای احمق ریختن تو صدا و سیما !!! :n23:
کسایی که نه بلدن گزارشگری عادلانه و بی طرفانه انجام بدن و نه جلوی دهنشون رو بگیرن !!

کلا از ناکامی همون تیمی که بازیکن هاش رو نشون نداد چنان دارن میسوزن که تا نیم متری داخل بدن هم سوخته !!! :n09::n02:

allinone
30-06-2014, 21:35
آقا الان قرعه كشي كردن
شما ديدين اين شماره
٠٩٣٨*****٠٩٠٠
دو بار شماره اش در اومد الان
واقعاً چرا ؟؟؟؟

albertxx
30-06-2014, 21:53
آقا الان قرعه كشي كردن
شما ديدين اين شماره
٠٩٣٨*****٠٩٠٠
دو بار شماره اش در اومد الان
واقعاً چرا ؟؟؟؟

چون کسایی که امتیاز بیشتری دارن شمارشون بیشتر داخل قرعه کشی هست !!

البته این نوع قرعه کشی یه نقطه ضعف داره
اونم اینه در صورتی که کسی یکبار برنده شد باید اسم هایی که ازش تو مسابقه هست خارج بشه و شانس بقیه بیشتر بشه

چون در این صورت حتی امکان داره یکی 5 بار هم شمارش در بیاد !!

allinone
30-06-2014, 21:56
خيلي مسخره ست ، الان اين بنده خدا ٢ سال اينترنت رايگان ميبره يا اينكه ٢ تا اينترنت يك ساله ؟!!!!!؟؟؟!!! :)

OSEN
30-06-2014, 21:59
البته این نوع قرعه کشی یه نقطه ضعف داره
اونم اینه در صورتی که کسی یکبار برنده شد باید اسم هایی که ازش تو مسابقه هست خارج بشه و شانس بقیه بیشتر بشه

چون در این صورت حتی امکان داره یکی 5 بار هم شمارش در بیاد !!
والا کسی که انقدر شانس داره که بین این همه آدم، دو بار شمارش دربیاد باید بش گفت نوش جونت... والا :n02:.

albertxx
30-06-2014, 22:03
خيلي مسخره ست ، الان اين بنده خدا ٢ سال اينترنت رايگان ميبره يا اينكه ٢ تا اينترنت يك ساله ؟!!!!!؟؟؟!!! :)

فکر کنم 2 تا اینترنت یکساله !!! :n02:

banii
30-06-2014, 22:07
عادل :

رائول خیلی خانواده دار بود! هه ههه هه (با خنده میگه؟!) :n02:
جاودانی هم که توی یکی دیگه از برنامه ها هم شیطنت خودشو نشون داد : منظورت چی بود از این کلمه آخری؟!:n24:

منظور عادل :)

Gregar
30-06-2014, 22:32
دوستان دیدین ؟
اون قسمت Fun رو که نشون میداد چه سانسور داینامیکی میکردن :n08:

mohammad.asghari
30-06-2014, 22:37
آقا من تو اولین مسابقه 2014 برنده شدم بهم زنگ زدن و اسمم پرسیدن و تو برنامه هم گفتن ولی هنوز خبری نشده از جایزه و گرفتن آدرس کسی میدونه چرا؟

Sh-Meteor
30-06-2014, 22:48
آقا من تو اولین مسابقه 2014 برنده شدم بهم زنگ زدن و اسمم پرسیدن و تو برنامه هم گفتن ولی هنوز خبری نشده از جایزه و گرفتن آدرس کسی میدونه چرا؟
پیگیر باش.
اگه پیگیر نشی، میگن فرصت گذشت و نیومدی بگیری و جایزه ات به یکی دیگه تعلق گرفت و ...

albertxx
30-06-2014, 23:02
اول اینکه مبارکه !!! :n16:

دوما
حرف دوست عزیز تو پست بالا رو تایید میکنم !!

فردا 7 صبح بلند شدی یک کله بزنگ و پیگیر باش !! :n02:

فقط کافیه یه فرصت بهشون بدی تا از زیر بار اهدای جایزه شونه خالی کنن !! :n23:
اینقدر دیگه شرکت های ایرانی تو خدمات خودشون شرایط مناسبی ندارن که نمیشه دیگه به جایزه شون هم اطمینان کرد !!!:n24:

Kamyar_AnathemA
30-06-2014, 23:10
لیست شماره هایی که از روز اول قرعه کشی برنده شدن جایی هست ؟
من بازیارو از شبکه های حارجی میبینم اصلا 2014 نگاه نمیکنم و نمیدونم چه شماره هایی هست
250 امتیاز داریم دریغ از یه جایزه ...

Sh-Meteor
30-06-2014, 23:24
دوستان الان دوسه روزه نمی بینم برنامه رو،
قرار بود بازیکنان تیم ملی رو بیارن و درباره ی تیم ملی صحبت کنن، روزش معلوم نشده؟ آخه گفتن حتما اینکارو می کنیم.

Gregar
30-06-2014, 23:58
دوستان الان دوسه روزه نمی بینم برنامه رو،
قرار بود بازیکنان تیم ملی رو بیارن و درباره ی تیم ملی صحبت کنن، روزش معلوم نشده؟ آخه گفتن حتما اینکارو می کنیم.

فکر کنم گفت فردا شب

XENON24
01-07-2014, 00:23
ماه رمضان به روایت کارشناسان برنامه بیست چهارده

اهالی ورزش صدا و سیما , رمضانی توام با نشاط رو برای شما آرزومندند :
.
.
* محمد حسین میثاقی : این 78 امین باره که ماه رمضون از تیر ماه شروع میشه ! از 1400 سال پیش تا به الان 1120 بار رمضان 29 روزی داشتیم و 280 بار هم 30 روزی !!! طبق آمار و ارقام , رمضان 92 جمعا 46 میلیون ایرانی از درب های رحمت الهی عبور کردند که این آمار نسبت به سالیانه گذشته افزایشی 20 درصدی داشته !
.
.
* عادل فردوسی پور : تا به الان کسی که سحری , لقمه شو از چپ به راست جویده , فردا روزشو نخورده !!!!
.
.
* جواد خیابانی : قطعا بهترین ماه نزد خدا رمضانه ! البته خوب محرم و صفر رو بذارید کنار ....
.
.
* رضا جاودانی : حالا سوای از هر نتیجه ای , امیدواریم که رمضانی جذاب و پر نشاطی رو پیش رو داشته باشیم
.
.
* جواد محتشمیان : روزه داران اگه یکم نعناع رو چاشنی غذاشون بکنند , در طول روز کمتر تشنه میشن ! باور داشته باشید که ما می تونیم سه ده تا , سی روز رو روزه بگیریم !!! درسته بسیار سخت هستش ولی چیزی که عوض داره گله نداره !
.
.
* هادی عامل : دلاورانی از خطه سبز ایران !!! خسته نباشید دلاوران روزه دار !

A.N.A.P
01-07-2014, 00:38
این وضعیت سانسور ها خیلی بد شده . هر جنس مونثی با هر پوششی و سن و سالی سانسور میشه . یعنی چه آخه ؟ ما رو چی فرض کردن ؟!!:n21:

ماه رمضان به روایت کارشناسان برنامه بیست چهارده

اهالی ورزش صدا و سیما , رمضانی توام با نشاط رو برای شما آرزومندند :
.
.
* محمد حسین میثاقی : این 78 امین باره که ماه رمضون از تیر ماه شروع میشه ! از 1400 سال پیش تا به الان 1120 بار رمضان 29 روزی داشتیم و 280 بار هم 30 روزی !!! طبق آمار و ارقام , رمضان 92 جمعا 46 میلیون ایرانی از درب های رحمت الهی عبور کردند که این آمار نسبت به سالیانه گذشته افزایشی 20 درصدی داشته !
.
.
* عادل فردوسی پور : تا به الان کسی که سحری , لقمه شو از چپ به راست جویده , فردا روزشو نخورده !!!!
.
.
* جواد خیابانی : قطعا بهترین ماه نزد خدا رمضانه ! البته خوب محرم و صفر رو بذارید کنار ....
.
.
* رضا جاودانی : حالا سوای از هر نتیجه ای , امیدواریم که رمضانی جذاب و پر نشاطی رو پیش رو داشته باشیم
.
.
* جواد محتشمیان : روزه داران اگه یکم نعناع رو چاشنی غذاشون بکنند , در طول روز کمتر تشنه میشن ! باور داشته باشید که ما می تونیم سه ده تا , سی روز رو روزه بگیریم !!! درسته بسیار سخت هستش ولی چیزی که عوض داره گله نداره !
.
.
* هادی عامل : دلاورانی از خطه سبز ایران !!! خسته نباشید دلاوران روزه دار !

خبلی باحال بود :n08:

Sh-Meteor
01-07-2014, 00:47
اینو خودم ساختم و برای برنامه هم فرستادم.
از اون جا که عادل دوست داره کیروش بمونه، خدا کنم اینم پخش کنن.
نظر شما چیه؟؟؟

اینفو گرافیک تیم ملی پرتغال - مقایسه عملکرد کارلوس کیروش و پائولو بنتو در جام های جهانی 2010 و 2014

allinone
01-07-2014, 15:50
٣ حالت داره

يا باگ برنامه ست
يا كلاه برداريه
يا طرف خيلي خرشانسه كه احتمال آخريه از همه كمتره

PARIYA 69
01-07-2014, 17:43
بازی آلمان - اتریش 1982 تو اسپانیا, شرم آور بود !!

albertxx
02-07-2014, 21:06
دوستانی که در مورد ویژه برنامه 2014 در رابطه با تیم ملی پرسیده بودن

امشب ساعت 10:30 تا ساعت 1 شب در همین مورد ویژه برنامه هست (( بازیکن یا بازیکنان تیم ملی هم هستن ))

Gregar
02-07-2014, 23:03
این خبر رو چند ساعت پیش ورزش 3 گذاشته :

مهرداد پولادي عازم ترکيه شد
مدافع تيم ملي فوتبال کشورمان عازم کشور ترکيه شد.

يکي از بازيکناني که پس از جام جهاني 2014 برزيل مورد توجه سه تيم اروپايي قرار گرفته مهرداد پولادي است.

از همين رو اين بازيکن امروز راهي ترکيه شد اما دليل سفر اين بازيکن فعلاً مشخص نشده، برخي‌ها مي‌گويند او براي مذاکره با تيم‌هاي اروپايي راهي ترکيه شده و برخي‌ها هم مي‌گويند براي برگزاري تعطيلات يک هفته‌اي به اين کشور سفر کرده است، حالا بايد ببينيم در روزهاي آينده چه خبرهايي از اين بازيکن منتشر خواهد شد.

اين در شرايطي است که پولادي اعلام کرده اولويت اولش اروپا و بازي در تيم‌هاي اروپايي است.

و الان مهرداد پولادی مهمان برنامه 2014 هست . اینا چند چندن با خودشون :n15:

mohsenmobile1
03-07-2014, 12:56
بچه ها کسی سایتی رو میشناسه که برنامه دیشب رو واسه دانلود گزاشته باشه

karimz
03-07-2014, 14:40
واقعاً طراح دکور برنامه بیست چهارده چی پیش خودش فکر کرده اومده پرچم یک ملت که هویت یک ملته رو اینطوری طراحی کرده و زیر پای مجری و مهمانان برنامه قرار داده حالا اگه یه برنامه خارجی با پرچم ما این چنین رفتار کنه همه میریزیم تو خیابون تظاهرات میکنیم!

بچه ها کسی سایتی رو میشناسه که برنامه دیشب رو واسه دانلود گزاشته باشه
همون سایت 2014. ir ویدئوهاشو جداجدا گذاشته

jr07
03-07-2014, 15:49
پاک شود ///////

Morteza4SN
03-07-2014, 16:36
1)
جواد خیابانی بعد از گزارش بازی ایران و استرالیا و صعود تیم‌ملی به جام‌جهانی 98 فرانسه،راهی کشور خروس‌ها شد تا گزارشگر اختصاصی تلویزیون دولتی ایران در این رقابت‌ها باشد. بعدها عادل فردوسی‌پور بازی با بحرین را گزارش کرد و بعد از ضربه سر محمد نصرتی و راهیابی ایران به جام‌جهانی 2006 او هم به آلمان رفت تا حضور گزارشگر بازی منجر به صعود تیم‌ملی به جام‌جهانی در این رقابت‌ها به یک اپیدمی تبدیل شود.

2)
وقتی مزدک میرزایی صحنه گلزنی رضا قوچان‌نژاد به کره را گزارش می‌کرد، پیش خودمان گفتیم مزدک هم راهی برزیل خواهد شد و جام بیستم را از نزدیک خواهد دید. موضوعی که خیلی زود در ساختمان شیشه‌ای جام‌جم تایید و حدود دو ماه قبل از آغاز جام‌جهانی خبر حضور میرزایی در برزیل مخابره شد.

3)
جام‌جهانی تازه آغاز شده بود و سه‌چهار روزی بیشتر به بازی ایران و نیجریه نمانده بود که عادل فردوسی‌پور با طعنه و کنایه‌های همیشگی‌اش گفت مزدک هنوز ایران است و معلوم نیست به برزیل خواهد رفت یا نه! این در حالی بود که میرزایی یک بازی را هم از استودیو برنامه 2014 گزارش کرد. بازی اول فرا رسید و وقتی سوت آغاز دیدار ایران و نیجریه به صدا درآمد، خبری از گزارش مزدک نبود و علی‌رغم اینکه او هنوز در تهران به سر می‌برد و محمدرضا احمدی این دیدار را از تهران گزارش کرد بالاخره طلسم شکست و صبح روز چهارشنبه 28 خرداد میرزایی برای گزارش دو بازی باقیمانده تیم‌ملی راهی برزیل شد.

4)
مزدک به بلوهوریزنته رسید اما تدارکات عجیب و ضعیف صدا و سیما برای گزارشگران اعزامی‌اش منجر به گزارش 45 دقیقه‌ای میرزایی از بازی ایران و آرژانتین آن هم از طریق موبایل و با یک صدای بی‌کیفیت و از بین تماشاگران شد تا حسابی اعصاب و روان تماشاگران فوتبال ایران را به هم بریزد. این گزارش آزاردهنده باعث شد تا مردم تعویض مزدک و عادل را بهترین تعویض بازی ایران و آرژانتین بدانند.

5)
حدفاصل بازی آرژانتین تا بازی بوسنی،مزدک تنها چند ارتباط تصویری با برنامه 2014 برقرار کرد که البته چندان چشمگیر هم نبود. اما شاهکار صدا و سیما در اعزام گزارشگر به برزیل در بازی با بوسنی رخ داد. جایی که پلیس برزیل بین دو نیمه مزدک را از ورزشگاه بیرون کرد. شاهدان عینی حتی از رفتار بد و تحقیرآمیز پلیس با میرزایی خبر می‌دهند. این در حالی بود که مزدک برای گزارش این بازی هم آی‌دی‌کارت داشت و هم بلیت بازی را تهیه کرده بود اما چون باکس مخصوص برای گزارش بازی خریداری نشده بود اجازه گزارش مستقیم از برزیل به او داده نشد تا باز هم عادل فردوسی‌پور گزارشگر بازی تیم‌ملی باشد. ظاهرا از آنجا که صدا و سیما حق پخش این دیدارها را به جای شبکه بی‌این اسپورت، از یک شبکه ثانوی خریده بود، اجازه گزارش بازی از ورزشگاه به گزارشگران ایران داده نشد.

6)
به هر حال در کنار سفر هنرمندان به برزیل، اعزام گزارشگر اختصاصی تلویزیون به برزیل یکی از بی‌ثمرترین اعزام‌های سال‌های اخیر بوده که تنها یک فرصت 45 دقیقه‌ای به مزدک میرزایی داد آن هم با کلی ایرادات فنی!

بار دیگر یک نمره منفی به مسئولان صدا و سیما داده شد تا از هزینه‌های این اعزام هیچ سودی نبرند. آنها با فراهم نکردن امکانات لازم،‌ هم یک اعزام کور به برزیل را رقم زدند، هم یک گزارشگر خوب را از برنامه 2014 گرفتند تا شاهد حضور چند گزارشگر پرانتقاد و بد در این برنامه باشیم. برخی بر این باورند با این حرکت نابخردانه مسئولان صداوسیما، مزدک میرزایی ترور شخصیتی شد تا ضمن متحمل شدن مصائب این سفر طول و دراز، انتقاد بینندگان تلویزیونی را مقابل خود داشته باشد.

مـنـبـع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

واقعاً طراح دکور برنامه بیست چهارده چی پیش خودش فکر کرده اومده پرچم یک ملت که هویت یک ملته رو اینطوری طراحی کرده و زیر پای مجری و مهمانان برنامه قرار داده حالا اگه یه برنامه خارجی با پرچم ما این چنین رفتار کنه همه میریزیم تو خیابون تظاهرات میکنیم!

همون سایت 2014. ir ویدئوهاشو جداجدا گذاشته

البته برای برزیلی ها اهانت نیست اگه پرچم ما بود شاید توهین حساب میشد
مطمئناً همینطوره
حداقل از اونجا که در پرچم ایران از یک کلمه‌ی الله و 22 الله اکبر استفاده شده
در حالیکه طبق احکام حتی دست زدن بدون وضو به اسم خدا اشکال داره بعد این تغییر رو در پرچم بوجود آوردن
البته قصد کسی که این کار رو کرده جای سوال داره. مگرنه با وجود همون شیر و خورشید پرچم ایران هم لباس می‌شد و مشکلی هم نداشت!

ae2009
03-07-2014, 16:46
1)
جواد خیابانی بعد از گزارش بازی ایران و استرالیا و صعود تیم‌ملی به جام‌جهانی 98 فرانسه،راهی کشور خروس‌ها شد تا گزارشگر اختصاصی تلویزیون دولتی ایران در این رقابت‌ها باشد. بعدها عادل فردوسی‌پور بازی با بحرین را گزارش کرد و بعد از ضربه سر محمد نصرتی و راهیابی ایران به جام‌جهانی 2006 او هم به آلمان رفت تا حضور گزارشگر بازی منجر به صعود تیم‌ملی به جام‌جهانی در این رقابت‌ها به یک اپیدمی تبدیل شود.
...
البته قصد کسی که این کار رو کرده جای سوال داره. مگرنه با وجود همون شیر و خورشید پرچم ایران هم لباس می‌شد و مشکلی هم نداشت!

بیچاره مزدک:n29: الان مزدک برگشته یا هنوز اونجاست؟

karimz
03-07-2014, 17:01
خب با کمی تغیرات لباس تیم ملی شد
خیلیا بودن که میگفتن توی لباس تیم ملی به پرچم ایران اهانت شده اما در واقع حرفشون غلطه چون سایر تیمای ملی هم اینطوریه اکثرن از نماد اصلی پرچم استفاده نمیکنن از طرح و رنگای اصلی پرچمشون استفاده میکنن مثل عراق و عربستان... لزومی نداره که در شورت و جوراب ورزشی از پرچم اصلی استفاده کرد حالا یعده به چی اعتراض داشتن معلوم نیست

king_darkness
03-07-2014, 18:07
اگه امکانش هست یکی از دوستان اتفاقات برنامه دیشب به طور خلاصه تعریف کنه ! (دعوای نکونام با پولادی) 2نمره:n02:

Sh-Meteor
03-07-2014, 18:14
اگه امکانش هست یکی از دوستان اتفاقات برنامه دیشب به طور خلاصه تعریف کنه ! (دعوای نکونام با پولادی) 2نمره:n02:
مگه دعوا شد؟
من دیشب تا 11:30 الی 12 دیدم...
خبری از دعوا نبود...
همه چی خوش و خرم...
تازه نکونام قوب داد پیراهن مسی رو به پولادی بده.

king_darkness
03-07-2014, 18:17
مگه دعوا شد؟
خبری از دعوا نبود...
همه چی خوش و خرم...
منظورم همون دادن پیراهن به پولادی بود
چون بعضی از پیج ها داستان نوشته بودن!!!

Sent from my HTC One using Tapatalk

IRAN_KING
03-07-2014, 19:11
مگه دعوا شد؟
خبری از دعوا نبود...
همه چی خوش و خرم...
مثله اینکه پولادی ناراحت بود سره موضوع لباس ...

IRAN_KING
03-07-2014, 19:17
مگه دعوا شد؟
خبری از دعوا نبود...
همه چی خوش و خرم...
مثله اینکه پولادی ناراحت بود سره موضوع لباس ...

soheil_trustfull7
03-07-2014, 19:29
واقعا معلوم نی چرا از این نکونام ( تنها کسی که هیچ کاری نکرد تو این بازی ها ) تقدیر کردن .
با این شخصیت مغرورش

albertxx
03-07-2014, 19:43
این نکونام چرا اینقدر عقده ای هست ؟؟ !! :n15:
واسه یه پیراهن مسی خودشو داره میکشه !!! :n23:

حالا هم تیمیت پیراهن مسی رو خواسته
جنابعالی چرا اینقدر دور برداشتی ؟؟؟

allinone
03-07-2014, 19:47
آغا من اين برنامه رو نديدم
يه لينك نداره من برنامه ديشب رو كامل دانلود كنم ؟؟؟

banii
03-07-2014, 19:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گفتگوی-صمیمانه-با-نکونام؛-پولادی-و-تیم/
آغا من اين برنامه رو نديدم
يه لينك نداره من برنامه ديشب رو كامل دانلود كنم ؟؟؟

allinone
03-07-2014, 20:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گفتگوی-صمیمانه-با-نکونام؛-پولادی-و-تیم/

دوست خوبم ممنون اما اينجا رو ديدم
لينك كامل برنامه رو ميخوام

Sh-Meteor
03-07-2014, 20:41
دوست خوبم ممنون اما اينجا رو ديدم
لينك كامل برنامه رو ميخوام
خود سایت بیست چهارده، گفتش تیکه تیکه های برنامه رو میذاریم رو سایت.
البته من خودم ندیدم گذاشتن یا نه ولی رو بگرد شاید پیدا کردی.

Sh-Meteor
03-07-2014, 20:45
واقعا معلوم نی چرا از این نکونام ( تنها کسی که هیچ کاری نکرد تو این بازی ها ) تقدیر کردن .
با این شخصیت مغرورش
قبل از شروع برنامه خدا خدا می کردم که این نیاد
ولی تابلو بود که مثلا به عنوان کاپیتان دعوتش می کنن.
اون مارو چی فرض کرده؟ تو اولین مصاحبه اش تو فرودگاه گفت: من فلان سال تو لالیگا باهاش بازی کردم و اصلا به پیراهنش احتیاجی ندارم
ولی دیشب طوری صحبت کرد که من شک کردم اصلا به چنین مصاحبه ای.
.
دعوت از پولادی و آندو کاملا درست بود.:n12:

Soroush HD
03-07-2014, 21:40
ای کاش بجای نکونام قوچان نژاد رو میاوردن چون تنها کسی بود که گل زد واسه تیممون....
حقیقی هم بد نبود بیاد در رابطه با دخترای اونجا صحبت کنه.......:n09:

IRAN_KING
04-07-2014, 10:03
با توجه به صحبت های دیشب کیروش فکر کنم بمونه

Gregar
04-07-2014, 10:44
با توجه به صحبت های دیشب کیروش فکر کنم بمونه

خودش که معلوم بود دوست داره بمونه . اما جالبه گفت مشکل خیلی پول نیست و در واقع تعهداتیه که فدراسیون باید بده . خیلی از اون حرفای اخرش خوشم اومد . واقعا حرفه ایه و این فرق یه مربی ایرانی با یک مربی خارجیه .

Milad4171
04-07-2014, 10:58
چیزی که آقای جلالی نخواست تو برنامه دیشب قبول کنه این بود که مربی ای مثل کیروش که تو کشورهای مختلف و تو تیم های مختلف مربی گری کرده مطمعناً توانا تر از مربی هست که فقط مربی استفلال بوده !
موضوع فقط مربی خارجی نیست. ، مربی با رزومه قابل توجه هست !

رزومه کاری آقای کیروش :

Team
Nat
From
To
Record

G
W
D[a] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-34)
L
GF
GA
GD
Win %

Portugal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4 September 1991
17 November 1993
23
10
8
5
28
14
+14
43.48

Sporting CP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1 June 1994
1 June 1996
68
45
17
6
128
51
+77
66.18

NY/NJ MetroStars ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
18 July 1996
19 November 1996
24
12
0
12
32
34
-2
50.00

Nagoya Grampus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
21 November 1996
7 May 1997
6
2
0
4
6
9
-3
33.33

UAE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
19 January 1998
18 January 1999
16
8
2
6
28
26
+2
50.00

South Africa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
7 October 2000
30 March 2002
24
10
8
6
24
19
+5
41.67

Real Madrid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
25 June 2003
31 May 2004
38
21
7
10
72
54
+18
55.26

Portugal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
11 July 2008
9 September 2010
27
15
9
3
49
18
+31
55.56

Iran ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4 April 2011
Present
41
20
14
7
74
29
+45
48.78

Total
267
143
65
59
441
254
+187
53.56

رزومه کاری آقای جلالی :

کشور
باشگاه
از
تا
آمار

بازی
برد
تساوی
باخت
درصد برد
زده
خورده
تفاضل

پاس تهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%BE%D8%A7%D8%B3_%D8%AA% D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86)
خرداد ۱۳۸۲
خرداد ۱۳۸۳
۲۶
۱۵
۸
۳
۵۷٫۶۹
۴۸
۲۹
۱۹+

صباباتری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%B5%D8%A8%D8%A7%D8%A8%D 8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C_%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9 %86)
دی ۱۳۸۳
دی ۱۳۸۴
۳۰
۱۳
۱۱
۶
۴۳٫۳۳
۳۵
۳۱
۴+

فولاد خوزستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%81%D9%88%D9%84%D8%A7%D 8%AF_%D8%AE%D9%88%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86)
تیر ۱۳۸۶
خرداد ۱۳۹۱
۱۲۴
۴۷
۴۵
۳۳
۳۷٫۹۰
۱۶۸
۱۳۲
۳۶+

تراکتورسازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D 8%AA%D9%88%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D8%AA%D8 %A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2)
خرداد ۱۳۹۲
دی ۱۳۹۲
۲۴
۱۰
۱۱
۳
۴۱٫۶۷
۳۵
۲۳
۱۲+

۱۳۷۲–۱۳۶۵
۱۳۷۵–۱۳۷۲
۱۳۷۷–۱۳۷۵
۱۳۷۱–۱۳۶۹
۱۳۷۳–۱۳۷۲
۱۳۷۶–۱۳۷۳
۱۳۸۲–۱۳۸۱
۱۳۸۳–۱۳۸۲
۱۳۸۴–۱۳۸۳
۱۳۸۵
۱۳۸۵
۱۳۸۶
۱۳۹۱–۱۳۸۶
۱۳۹۲
۱۳۹۳-
وحدت تهران
هما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%87%D9%85%D8%A7)
پیام مشهد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85_% D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF)
زیر ۱۶ ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%B2%DB%8C%D8%B1_%DB%B1 %DB%B7_%D8%B3%D8%A7%D9%84_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7 %D9%86)
زیر ۲۰ ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86% D8%A7%D9%86_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86)
نیروهای مسلح ایران
زیر ۲۰ ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86% D8%A7%D9%86_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86)
پاس تهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%BE%D8%A7%D8%B3_%D8%AA% D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86)
صباباتری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%B5%D8%A8%D8%A7%D8%A8%D 8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C_%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9 %86)
قندی یزد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%AA%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D 8%AA_%DB%8C%D8%B2%D8%AF)
استقلال اهواز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D 9%84%D8%A7%D9%84_%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B2)
فولاد خوزستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%81%D9%88%D9%84%D8%A7%D 8%AF_%D8%AE%D9%88%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86)
تراکتورسازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D 8%AA%D9%88%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D8%AA%D8 %A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2)
سایپا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%BE%D 8%A7_%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%B1%D8%B2)

Soroush HD
04-07-2014, 12:05
دیشب این آرین قاسمی وسطاش هنگ کرده بود بعد رفتن یک ویدئو نشون دادن فکر کنم اون وسط یکم فحش بار کیروش کرد آخر آدم شد درست صحبت کرد.....:n09:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
04-07-2014, 12:41
آقای جلالی در برنامه2014:
در ابتدای سخنانش:ما باید ببینیم فوتبالمون در مسیر پیشرفت هست یا نه
10 دقیقه بعد:ما باید ببینیم این تاکتیک باعث پیشرفت فوتبالمونه یا نه
20 دقیقه بعد:ما تو این بیانه خواستیم بدونیم فوتبالمون در مسیر پیشرفت هست یا نه
30دقیقه بعد:ما میخوایم از آقای کیروش بپرسیم فوتبالمون در مسیر پیشرفت هست یا نه
در جمع بندی آخر برنامه:ما نفهمیدیم آخر فوتبالمون در مسیر پیشرفت هست یا نه:n02:

نادر1368
04-07-2014, 16:16
پروژه قالب كردن كيروش بود؟!:)) نتيجه نظر سنجي كدوم يكي شد؟:n13:

Sh-Meteor
04-07-2014, 16:45
پروژه قالب كردن كيروش بود؟!:)) نتيجه نظر سنجي كدوم يكي شد؟:n13:
89 درصد شرکت کنندگان به کیروش رای دادن

shamsoddin
04-07-2014, 23:29
برزیل کلمبیا رو الان کجا نشون میده؟ بابا خب والیبال رو بزارید شبکه ورزش :n03:

clau
04-07-2014, 23:33
شبکه ورزش بازی برزیل- کلمبیا داره پخش میکنه

albertxx
04-07-2014, 23:40

خب از شبکه ورزش نگاه کن !!!:n02:

خدایی والیبال حساستره !!! :n02:

shamsoddin
04-07-2014, 23:43
خب از شبکه ورزش نگاه کن !!!:n02:

خدایی والیبال حساستره !!! :n02:
ندارم مبدل دیجیتال ، آخه اینا دو بار تهران بازی کردن دوبار لهستان، هر چهار بار رو باید نشون بدن و مرحله حذفی جام جهانی رو بدن به شبکه ورزش:n03:

albertxx
04-07-2014, 23:49
ندارم مبدل دیجیتال ، آخه اینا دو بار تهران بازی کردن دوبار لهستان، هر چهار بار رو باید نشون بدن و مرحله حذفی جام جهانی رو بدن به شبکه ورزش:n03:

خب آنلاین ببین

فقط 30 تا 50 کیلوبایت سرعت میخواد

Sh-Meteor
04-07-2014, 23:55
دوستان سر بازی آلمان - فرانسه به شما چقدر امتیاز اضافه شد؟
من اینو زدم: آلمان 2 - 1 فرانسه
نتیجه: آلمان 1 - 0 فرانسه.
خوب پس من باید 20 امتیاز بهم اضافه بشه، ولی 15 امتیاز اضافه شد.:n30:

Gregar
05-07-2014, 00:22
بازی تا حالا دیده بودین با دو گزارشگر ؟ :n08:

دوستان سر بازی آلمان - فرانسه به شما چقدر امتیاز اضافه شد؟
من اینو زدم: آلمان 2 - 1 فرانسه
نتیجه: آلمان 1 - 0 فرانسه.
خوب پس من باید 20 امتیاز بهم اضافه بشه، ولی 15 امتیاز اضافه شد.:n30:

نه دیگه . چون فقط اختلاف رو درست پیش بینی کردی میشه همون 15 امتیاز . ولی این شبا خوراک امتیاز گیری شده . من با یه پیش بینی 100 هزارتا رتبه ام تغییر کرد . یعنی کسایی که این شبا اشتباه پیش بینی کنن خیلی عقب میفتن . باید هر جور شده لااقل اختلاف رو درست پیش بینی کنی .

Sh-Meteor
05-07-2014, 00:33
بازی تا حالا دیده بودین با دو گزارشگر ؟ :n08:

نه دیگه . چون فقط اختلاف رو درست پیش بینی کردی میشه همون 15 امتیاز . ولی این شبا خوراک امتیاز گیری شده . من با یه پیش بینی 100 هزارتا رتبه ام تغییر کرد . یعنی کسایی که این شبا اشتباه پیش بینی کنن خیلی عقب میفتن . باید هر جور شده لااقل اختلاف رو درست پیش بینی کنی .
سایت 2014 نوشته بود، نحوه امتیاز دهی تو 1/4 اینطوریه...
کاملا درست = 25 امتیاز
تفاضل درست = 20
تفاظل غلط = 15
کلا غلط = 10
.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%DA%A9%DB%8C-%D8%B9%D9%88%D8%B6-%D8%B4%D8%AF%D8%B3%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-2014)

mohammadirani
05-07-2014, 01:40
کلا 2014 رو پخش نکردن!!
فقط میشه تاسف خورد!!

sasan.69
05-07-2014, 01:43
کاملا درست = 25 امتیاز
تفاضل درست = 20
تفاظل غلط = 15
کلا غلط = 10
.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%DA%A9%DB%8C-%D8%B9%D9%88%D8%B6-%D8%B4%D8%AF%D8%B3%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-2014)

کاملا درست پیش بینی کردم اما 25 نگرفتم!!!!!!

Gregar
05-07-2014, 01:49
کاملا درست = 25 امتیاز
تفاضل درست = 20
تفاظل غلط = 15
کلا غلط = 10
.

دیروز که خود فردوسی پور گفت امتیاز ها به ترتیب 20-15-10-5 هستش :n13:

Sh-Meteor
05-07-2014, 01:50
کاملا درست پیش بینی کردم اما 25 نگرفتم!!!!!!
پس تکلیف اون منبعی که من قراردادم چی میشه؟
کشکه؟ آخه خود 2014.ir گذاشته.
.
پیشبینی من آلمان 2 - 1 فرانسه ----- امتیاز = 15 ( تفاضل درست )
پیشبینی من برزیل 2 - 1 کلمبیا ------ امتیاز = 20 ( کاملا درست )
.
.
. من تا الان 296 امتیاز دارم با رتبه 125053 ... شما چطور؟

hossein_0907
05-07-2014, 02:24

من 307 امتیاز با رتبه 63919 تازه بازی ایران بوسنی و آرژانتین نیجریه هم یادم رفت شرکت کنم :(

Sh-Meteor
05-07-2014, 02:29
من 307 امتیاز با رتبه 63919 تازه بازی ایران بوسنی و آرژانتین نیجریه هم یادم رفت شرکت کنم :(
وقتی میبینم طرف با 3 امتیاز برنده میشه میسوزم.
.
.
تو این سه یا چهار شب اخیر تمام کسایی که برنده شدن امتیاز شون زیر 200 بوده ( به جز شاید یکی دو تا استثنا )

A M ! N
05-07-2014, 02:35
باید قرعه کشی هارو حتمن نگاه کرد؟ هر شبه ؟ اگه برنده شیم خودشون زنگ میزنن ؟ :n09:

Sh-Meteor
05-07-2014, 02:37
باید قرعه کشی هارو حتمن نگاه کرد؟ هر شبه ؟ اگه برنده شیم خودشون زنگ میزنن ؟ :n09:
یکی از بچه های همین انجمن گفته بود که همون دو سه شب اول برنده شده...
نمی دونم باید خودشون توضیح بدن که چی شد.

behnamlider
05-07-2014, 12:03
اینهمه پیامک بزن آخرش که چی
بالای 1 میلیارد تا حالا پول پیامک ها شده اون وقت جایزه هاشونو نگا :||

بیکیفیت ترین خودرو تو ایران Mvm اونم فقط 3 تا!!!!!!!!

Milad4171
05-07-2014, 12:24
من فقط یک بازی رو تا الان پیش بینی کردم
همون یه دونه هم اس ام اسش هنوز دلیور نشده :n02:

A M ! N
05-07-2014, 19:15
ترتیب پیامکی بازیهای امروز چیه دوستان؟

آرژانتین - بلژیک

کاستاریکا - هلند

albertxx
05-07-2014, 19:25
ترتیب پیامکی بازیهای امروز چیه دوستان؟

آرژانتین - بلژیک

کاستاریکا - هلند

ترتیب ؟؟
مثل همیشه

تا شروع بازی اول واسه بازی آرژانتین هست

بعد از شروع بازی آرژانتین سیستم واسه بازی هلند شروع میشه

به ترتیب هم

آرژانتین - بلژیک

کاستاریکا - هلند

A M ! N
05-07-2014, 19:28
ترتیب ؟؟
مثل همیشه

تا شروع بازی اول واسه بازی آرژانتین هست

بعد از شروع بازی آرژانتین سیستم واسه بازی هلند شروع میشه

به ترتیب هم

آرژانتین - بلژیک

کاستاریکا - هلند

نه اینکه رقم اول برای کدوم تیمه ، رقم دوم کدوم تیم... که اونم سریع یه جستجویی کردم توی پیامکهای قبلیم دیدم گویا طبق حروف الفباس.. آ - ب

درست بود. رقم اول برای آرژانتینه.

sasan.69
06-07-2014, 00:21
پس تکلیف اون منبعی که من قراردادم چی میشه؟
کشکه؟ آخه خود 2014.ir گذاشته.
.
پیشبینی من آلمان 2 - 1 فرانسه ----- امتیاز = 15 ( تفاضل درست )
پیشبینی من برزیل 2 - 1 کلمبیا ------ امتیاز = 20 ( کاملا درست )
.
.

داداش چرا ناراحت میشی من که نگفتم تقصیر توئه!!! مشکل از 2014 هست چون بازی 2-2 المان غنا رو درست پیش بینی کرده بودم بهم 5داد!!!

311 امتیاز 116605
بازی امشب هلند هم یادم رفت اس ام اس بدم:n03:

mohammad_87
06-07-2014, 04:07
داداش چرا ناراحت میشی من که نگفتم تقصیر توئه!!! مشکل از 2014 هست چون بازی 2-2 المان غنا رو درست پیش بینی کرده بودم بهم 5داد!!!

311 امتیاز 116605
چقدر اختلاف ها کمه
من 333 امتیاز دارم الان شدم 39.211
قبل از بازی هلند،27.466 بودم :n29:
کلا سه تا بازی هم نتونستم بزنم.

دقت کردید که در جواب پیامک ها دیگه اسپانسر ندارند؟
اول های وب بود،از بازی بوسنی،نیجریه دیگه خیلی کم اسپانسر داشتند (سایت 4050،تن تاک و یکی دیگه) و همش دارند اسم سیستم پیامکی رو مینویسند. :n08:

Mohammad Yek110
06-07-2014, 13:28
من بازی کلمبیا-برزیل رو توی ذهنم دقیق پیشبینی کردم ولی یادم رفت بفرستم :دی
رفتم هفت هشت برابر شد ، الان308 امتیاز دارم 135916

Sh-Meteor
06-07-2014, 18:46

311 امتیاز 116605
ناراحت نشدم :n16:

ولی تعجب کردم که چرا اطلاعیه اش تو سایت هست ولی اجرایی نشده.:n13:
خوب مثلا اگه قرار بود از نیمه نهایی اجرا بشه، همون روز میزاشتن.
.
بازی آرژانتین - بلژیک رو دقیق پیشبینی کردم. ( 20 امتیاز پیش بینی کردم )
بازی هلند-کاستاریکا هم یادم رفت بفرستم. ( 0 امتیاز :n02:)
.
.
الان ( تا پایان 1/8 ) 316 امتیاز دارم با رتبه 116818
.
.
.
.
آقا من پنج امتیاز بیشتر دارم ولی رتبم پایین تره چرا ؟

Iman-Emperatour
08-07-2014, 07:28
جملات زیبا از بزرگان: چقدر خوبیم ما...
"عادل فردوسی پور"

Sh-Meteor
08-07-2014, 19:14
نیلسون کوریا، مهمان امشب برنامه بیست چهارده.

وین رونی
09-07-2014, 00:33
این اخبار رو جاودانی از کدوم سایت گرفته که به سرعت وضعیت ورزشگاه و جو برزیل رو خبر دادن؟اگه می دونید چه سایتیه بگید

Sh-Meteor
09-07-2014, 00:41
این اخبار رو جاودانی از کدوم سایت گرفته که به سرعت وضعیت ورزشگاه و جو برزیل رو خبر دادن؟اگه می دونید چه سایتیه بگید
سایت فیفا به لحظه همه رو داره ولی نمی دونم کدوم قسمتش.
خودش همون بازی های اول گفته بود: بر طبق اطلاعاتی که سایت فیفا داده دمای هوا فلان قدر و ....

وین رونی
09-07-2014, 00:53
سایت فیفا به لحظه همه رو داره ولی نمی دونم کدوم قسمتش.
خودش همون بازی های اول گفته بود: بر طبق اطلاعاتی که سایت فیفا داده دمای هوا فلان قدر و ....

سایت رو زیر و رو کردم اما خبری از اخبار لحظه ای غیر از اتفاقات درون زمین نیست

vahidgame
09-07-2014, 01:30
18 نفر نتیجه بازی رو دقیقا درست زدن :n04:
برای من جای سواله که یه نفر هر چه قدر هم دقیق پیش بینی کنه چه جوری این نتیجه رو می تونه پیش بینی کنه! :n29:
تنها راهی که وجود داره اینه که 7-8 تا خط داشته باشی و همین جوری پشت سر هم به گل های اون اضافه کنی :دی

Sh-Meteor
09-07-2014, 01:32
برای من جای سواله که یه نفر هر چه قدر هم دقیق پیش بینی کنه چه جوری این نتیجه رو می تونه پیش بینی کنه! :n29:
تنها راهی که وجود داره اینه که 7-8 تا خط داشته باشی و همین جوری پشت سر هم به گل های اون اضافه کنی :دی

28 نفر دقیقا درست.:n04:
155 نفر تفاضل درست (( مثلا 6-0 یا 8-2 یا ...))
.
اینا هشت پا ان من میدونم...

albertxx
09-07-2014, 01:32

27 نفر بود فکر کنم !!! :n13:

banii
09-07-2014, 01:53
این ریشوئه که آمار رو میگه چقدر منفوره آخه ؟! :n21:

تند تند داره میگه هیچوقت سابقه نداشته تیمای بزرگ اینجوری شکست بخورند...

نه راست میگه بچه خب... 5-1 که چیز شاخی نیست ...

خودشو داره قهوه ای میکنه برای اسپانیا :n21:

مشخص هم هست میخواد با حرفاش فردوسی پورو کفری کنه ! (عادل برزیلیه...)

اون دوتا هم انگار زبون ندارند که جوابشو بدند .... !

Sh-Meteor
09-07-2014, 02:08

میثاقی خیلی محبوبه هاااا
.
اطلاعاتش خیلی بالاست ولی خوب تحت تاثیر این نتیجه غیر قابل باور قرار گرفته بود...
.
عادل برزیلیه؟ سند داری یا فقط حدس میزنی؟

banii
09-07-2014, 02:12
میثاقی خیلی محبوبه هاااا
.
اطلاعاتش خیلی بالاست ولی خوب تحت تاثیر این نتیجه غیر قابل باور قرار گرفته بود...
.
عادل برزیلیه؟ سند داری یا فقط حدس میزنی؟
اطلاعاتش که بالا نیست... گوگل سرچ میکنه...
آره. فردوسی پور قبلا خودش تو همین برنامه های تلویزونی گفته که طرفدار برزیل و انگلیس هست .

Sh-Meteor
09-07-2014, 02:15
آره. فردوسی پور قبلا خودش تو همین برنامه های تلویزونی گفته که طرفدار برزیل و انگلیس هست .
یه سری اطلاعات هت که از گوگل، ویکیپدیا و این جور چیزا نمی تونیم پیدا کنیم.
.
.
اینکه فردوسی پور طرفدار انگلیس هست رو می دونستم اما از برزیل نشنیده بودم.

albertxx
09-07-2014, 02:23

محمد حسین میثاقی ؟؟

اتفاقا هروقت بازی ای رو گزارش میکنه خیلی جذابه
یکی از محبوبترین گزارشگر ها
خیلی جالب و جذاب گزارش میکنه

اول اینکه خیلی از این آمارها رو نمیشه تو گوگل و ویکیپدیا پیدا کرد

و ضمنا
پیدا هم بشه کرد باید فرد مورد نظر بتونه با لحن خاصی حرف رو منتقل کنه که جذاب به نظر برسه !!!

در حال حاضر هم از خیلی از گزارشگر های مذخرفت صدا و سیما بهتره (( مزدک - خیابانی - علیفر - احمدی و .... ))
آدم عقده ای نیست
تو گزارشش هم هیچوقت نمیره رو اعصاب بیننده و از تیمی حمایت بیجا نمیکنه (( چیزی که خیلی از گزارشگر ها رعایت نمیکنن ))
فقط حیف گزارش شبکه 3 رو نگرفته تاحالا

در مورد حرف های میثاقی

شکست نخوردن تیم های بزرگ
5-1 نتیجه خاصی نیست که بخواد اونقدر ها ازش یاد بشه
چون هم اسپانیا کاملا نابود شده بود و هم از اینجور نتایج و یا حداقل تفاضلش رو دیدیم

و ضمنا
تفاضل 4 تایی هم خیلی دیدیم !!!

ولی اینکه یه تیم 7 تا به برزیل بزنه اونم کشوری که این همه ادعای فوتبال داره با اینهمه قهرمانی و افتخار
کار هر تیمی نیست
به خصوص اینکه برزیل میزبان بود !

سوما
نتیجه 5-1
4-0
و .... تو مرحله گروهی بود
و اون 8 تا گل عربستان هم تو مرحله گروهی

ولی هیچ تیمی تو مرحله نیمه نهایی فکر نکنم حالا حالا بتونه 7 تا بزنه
بجز اینکه هندوراس باشه !!
چون تیمایی که به این مرحله میرسن باید جزو برترین ها باشن و همچین نتایجی سخته که رقم بخوره
ولی برزیل به لطف امتیاز میزبانی به اینجا رسید و نشون داد همون مراحل قبل حذف میشد سنگینتر بود !!

Ramin khuzestan
09-07-2014, 02:23
از میثاقی بدم نمیومد ولی در طول این برنامه(تمام شب ها) کم شر و ور نمیگفت

آخرین شاهکارش :
فردا ممکنه هلند به آرژانتین بگه آقا ما نمیخوایم بریم فینال شما بفرمایید ، آرژانتین بگه نه آقا شما برو فینال!!!!!

کلأ تو این برنامه کارش لودگی بود همون خبرنگاری تلویزیون رو ادامه بده موفق تر خواهد بود تا اجرا

sasan.69
09-07-2014, 02:53
میثاقی فکرمیکنه خیلی بچه باحالو خوشمزس!!!

دقیقا این جمع سه نفره بهم میان:n02:

A/|\IR
09-07-2014, 02:57

درسته اطلاعات باید به انسان وحی بشه از طرف آسمان!!
فردوسی پور هم طرفدار انگلیسِ نه برزیل -

enriquefk2
09-07-2014, 03:24
فردوسی پور بارها گفته در باشگاهی طرفدار لیورپوله و در ملی طرفدار برزیل و انگلیس !!

میثاقی = آرژانتین - اسپانیا

جاودانی = آرژانتین

من در طی سالیان زیاد این ها رو از زبان خودشون یادمه دقیقا

Gregar
09-07-2014, 11:01
محمد حسین میثاقی ؟؟

اتفاقا هروقت بازی ای رو گزارش میکنه خیلی جذابه
یکی از محبوبترین گزارشگر ها
خیلی جالب و جذاب گزارش میکنه

اول اینکه خیلی از این آمارها رو نمیشه تو گوگل و ویکیپدیا پیدا کرد

و ضمنا
پیدا هم بشه کرد باید فرد مورد نظر بتونه با لحن خاصی حرف رو منتقل کنه که جذاب به نظر برسه !!!

در حال حاضر هم از خیلی از گزارشگر های مذخرفت صدا و سیما بهتره (( مزدک - خیابانی - علیفر - احمدی و .... ))
آدم عقده ای نیست
تو گزارشش هم هیچوقت نمیره رو اعصاب بیننده و از تیمی حمایت بیجا نمیکنه (( چیزی که خیلی از گزارشگر ها رعایت نمیکنن ))
فقط حیف گزارش شبکه 3 رو نگرفته تاحالا

در مورد حرف های میثاقی

شکست نخوردن تیم های بزرگ
5-1 نتیجه خاصی نیست که بخواد اونقدر ها ازش یاد بشه
چون هم اسپانیا کاملا نابود شده بود و هم از اینجور نتایج و یا حداقل تفاضلش رو دیدیم

و ضمنا
تفاضل 4 تایی هم خیلی دیدیم !!!

ولی اینکه یه تیم 7 تا به برزیل بزنه اونم کشوری که این همه ادعای فوتبال داره با اینهمه قهرمانی و افتخار
کار هر تیمی نیست
به خصوص اینکه برزیل میزبان بود !

سوما
نتیجه 5-1
4-0
و .... تو مرحله گروهی بود
و اون 8 تا گل عربستان هم تو مرحله گروهی

ولی هیچ تیمی تو مرحله نیمه نهایی فکر نکنم حالا حالا بتونه 7 تا بزنه
بجز اینکه هندوراس باشه !!
چون تیمایی که به این مرحله میرسن باید جزو برترین ها باشن و همچین نتایجی سخته که رقم بخوره
ولی برزیل به لطف امتیاز میزبانی به اینجا رسید و نشون داد همون مراحل قبل حذف میشد سنگینتر بود !!

این میثاقی مگه گزارش هم میکنه بازی ها رو ؟ چطور تا حالا ندیدم . حالا شبکه ورزش یا شبکه سه ؟

آخرین شاهکارش :
فردا ممکنه هلند به آرژانتین بگه آقا ما نمیخوایم بریم فینال شما بفرمایید ، آرژانتین بگه نه آقا شما برو فینال!!!!!

کلأ تو این برنامه کارش لودگی بود همون خبرنگاری تلویزیون رو ادامه بده موفق تر خواهد بود تا اجرا

الان اینی که گفته کجاش لودگیه ؟ جمله اش فرقی با اون تیکه های Fun اش میکرد ؟ خیلی هم به جا بود و طنزش هم خوب بود . انصافا این Fun هاش رو که ادم میبینه سرحال میشه .

Ramin khuzestan
09-07-2014, 11:30
این میثاقی مگه گزارش هم میکنه بازی ها رو ؟ چطور تا حالا ندیدم . حالا شبکه ورزش یا شبکه سه ؟

الان اینی که گفته کجاش لودگیه ؟ جمله اش فرقی با اون تیکه های Fun اش میکرد ؟ خیلی هم به جا بود و طنزش هم خوب بود . انصافا این Fun هاش رو که ادم میبینه سرحال میشه .
الان اینی که دیشب گفت خیلی شیک و مجلسی هلند و آرژانتین رو مسخره کرد حالا شما میخوای اسم مسخره بازی و لودگی رو بذاری فان و طنز به جا(!!!) با خودته

ایرانی.
09-07-2014, 12:16
چند سال پیش تو یه برنامۀ شبکۀ 4، آقای دکتر مجتهدی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AF%DB%8C) گفته بودن: «مجری‌ای که می‌گه تایم (time) نداریم، به زبان فارسی آسیب می‌زنه». (نقل به مضمون بود)
حالا تو برنامۀ 2014 چندین بار از اصطلاحات خارجی استفاده کردن. دیشب یه 20 باری کلمۀ save رو گفتن.
تو صدا و سیمای رسمی کشور نباید این‌جوری باشه.

*Batman*
09-07-2014, 14:35
چند سال پیش تو یه برنامۀ شبکۀ 4، آقای دکتر مجتهدی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AF%DB%8C) گفته بودن: «مجری‌ای که می‌گه تایم (time) نداریم، به زبان فارسی آسیب می‌زنه». (نقل به مضمون بود)
حالا تو برنامۀ 2014 چندین بار از اصطلاحات خارجی استفاده کردن. دیشب یه 20 باری کلمۀ save رو گفتن.
تو صدا و سیمای رسمی کشور نباید این‌جوری باشه.

Double Save - نویر - عادل :n09:

A M ! N
09-07-2014, 14:44

آخرین شاهکارش :

میثاقی فکرمیکنه خیلی بچه باحالو خوشمزس!!!

دقیقا این جمع سه نفره بهم میان:n02:

دوستان ایشون رو یکم دسته کم گرفتید..

ایشون از پخته ترین مجری ها (حالا اگه بگیم مجری) هستن، با دانش و معلومات بالا.. سر زبون خوب و تند (و نه شل و ول)
بسیار با انرژی و بشاش (آدم خوابش نمیگیره، چیزی که در مورد مجری های دیگه اتفاق میفته)

تـا جایی هم که شنیــدم ایشون به چند زبـــان مسلط هستند. یعنــی عادل و رفقا همینجوری نرفتن توی خیابون یه کسـی
رو بلند کنن بزارن اونجا. این عنوان کاملن درخور ایشونه.

ظاهرشونم در نوع خودش جالبه. احتمالن به خاطر نوع فرم صورتشون همین حالت با ریش خیلی بهتر بهشون میاد.

B3HZ@D
09-07-2014, 14:46
میثاقی اصلا به درد گزارشگری فوتبال نمیخوره . یکی دو تا بازی با گزارش اون دیدم اصلن خوب نبوده و یکسره نظرات خودشو بجای گزارش توی بازی اعلام میکنه .
از طرف دیگه تن صداش هیچ جوره به یک گزارشگر نمیخوره و توی 90 دقیقه بدجوری رو اعصاب میره . برای من که اصلن قابل تحمل نبود .
برای مجری بودن شاید مناسب باشه ولی گزارشگری اون اصلن قابل تحمل نیست .

XENON24
09-07-2014, 14:50
تن صداش که بد جور تو مخه منه ...طولانی حرف میزنه سر آدم درد میگیره...:n15:

dizgah
09-07-2014, 15:19
در نهایت احترام این میثاقی کاراکترش جفت فروشنده های شال و روسری زنونه اس
البته فن بیانش خیلی خوب و قویه

PARIYA 69
09-07-2014, 16:05
میثاقی در حال حاظر بهترینه حتی بالاتر از عادل ! :n12:

SA3EDLORD
09-07-2014, 16:25
من نمیدونم چیه میثاقی بچه ها رو اذیت میکنه؟ بنده خدا کارش اینه که بیاد اخبار و ارقام و امار رو سریع طی یک مدت زمان کم به ما بده که این کار رو هم عالی انجام میده. بیچاره این اصلا گزارش گر نیست و تو بعضی از بازیها تو شبکه ورزش میذارنش!
حالا بعضی وقتها یه مزه هایی هم میریزه که من ندیدم نیش دار باشه! خیلیم خوبه

Gregar
09-07-2014, 17:37
من نمیدونم چیه میثاقی بچه ها رو اذیت میکنه؟ بنده خدا کارش اینه که بیاد اخبار و ارقام و امار رو سریع طی یک مدت زمان کم به ما بده که این کار رو هم عالی انجام میده. بیچاره این اصلا گزارش گر نیست و تو بعضی از بازیها تو شبکه ورزش میذارنش!
حالا بعضی وقتها یه مزه هایی هم میریزه که من ندیدم نیش دار باشه! خیلیم خوبه

شما بزار به حساب اینکه ملت ما کلا دوست دارن چهره ها تخریب کنن . بهترین مجریهای دنیا هم بیان ما ایرونی ها باید از سر تا پاشون ایراد بگیریم .

*Batman*
09-07-2014, 17:52
میثاقی در حال حاظر بهترینه حتی بالاتر از عادل ! :n12:

عادل سروره و حالا حالاها کسی رو دستش نمیاد

من نمیدونم چیه میثاقی بچه ها رو اذیت میکنه؟ بنده خدا کارش اینه که بیاد اخبار و ارقام و امار رو سریع طی یک مدت زمان کم به ما بده که این کار رو هم عالی انجام میده.

من شخصا به جز یکی دو مورد که از میثاقی دیدم مشکلی باهاش ندارم:n02:
یه بار سر یکی از بازیهای یونان بود(فکر کنم با کاستاریکا) که خیلی یونان رو کوبید و خرابش کرد.
برای مجری خوب نیست که از طرف یه جمعیت میلیونی قضاوت کنه و بگه " هیشکی یونان رو دوست نداره"
دیگه ضایه های گزارشگری و مجری گری هم اینطوری حرف نمیزنن.
موردش بعدیش هم همین دیشب بود که گفت هلند و یونان به هم تعارف میکنن که آقا شما بیا برو فینال. ما نخواستیم!
این دومیه خفیف تر بود ولی وقتی به مرحله حساس جام میرسیم باید دقت کنیم روی حرفهایی که میزنیم و روی اعصاب طرفدارای تیم ها راه نریم با تریبونی که در اختیار داریم.
بعدشم صدای میثاقی خیلی دلچسب نیست که اونم دیگه نمیشه کاریش کرد و طبیعیه.چون جثه خودشم کوچیکه صداش هم زیـــره و انعطاف لازم رو به نظرم نداره و یه خط سیر مستقیم داره صداش.

اما اشتباهات کم با سرعت بالا و دقت زیادش در ارائه مطالب واقعا ارزش تمجید داره و من نتونستم نفر دومی براش پیدا کنم

Sh-Meteor
09-07-2014, 19:36
همون طوری که دوستمون گفتن، میثاقی خیلی با سواده و اطلاعات خیلی بالایی هم داره.
.
من خودم دو سه بار گزارش ها شو از شبکه ورزش دیدم، بد گزارش نمی کنه.
اگه بخواد تمام قوت شو بزاره سر گزارش گری قطعا بهتر از اینم میشه!
.
مطمئن باشین در آینده جای عادل رو میتونه پر کنه.

lionf3
09-07-2014, 19:59
همون طوری که دوستمون گفتن، میثاقی خیلی با سواده و اطلاعات خیلی بالایی هم داره.
.
من خودم دو سه بار گزارش ها شو از شبکه ورزش دیدم، بد گزارش نمی کنه.
اگه بخواد تمام قوت شو بزاره سر گزارش گری قطعا بهتر از اینم میشه!
.
مطمئن باشین در آینده جای عادل رو میتونه پر کنه.

شما مثل اینکه عادل رو دستِ کم گرفتید :n02:
عادل مار تو آستین نمیپرورونه
البته من با میثاقی مشکلی ندارم حداقل از جاودانی که نقش بلوط رو ایفا میکنه بهتره.
میتونست ۲۰۱۴ برنامه پخته تر و بهتری باشه
اما باز همین برنامه هم اگر فردوسی پور نبود روی آنتن نمیرفت.

نادر1368
09-07-2014, 20:16
من فقط برنامه اول با كافو رو فقط كامل ديدم! هم خنگ بودن جاوداني (كه قطعا فقط صداوسيما تحمل يك چنين شخصيت بي استعدادي رو داره) هم

چرند گويي بيش از اندازه برخي كارشناسان به حد كافي دافعه ايجاد كرده! طبعا فردوسي پور مخلوط اين عناصر هم نمي تونه باعث ايجاد جاذبه باشه! ولي ميثاقي يا هيچ مجري گزارشگر ديگه اي نمي تونه به گرد پاي عادل برسه:n15::n22:

SA3EDLORD
09-07-2014, 20:21
موردش بعدیش هم همین دیشب بود که گفت هلند و یونان به هم تعارف میکنن که آقا شما بیا برو فینال. ما نخواستیم!
این دومیه خفیف تر بود ولی وقتی به مرحله حساس جام میرسیم باید دقت کنیم روی حرفهایی که میزنیم و روی اعصاب طرفدارای تیم ها راه نریم با تریبونی که در اختیار داریم.
خب اگه به اینه که ما از خود عادل و دار و دستش بارها دیدیم و تیکه پرونی هاشون به طرفدارای رئال تمومی نداره ( البته فقط رئال نیست مثال عرض کردم) .
کلا میثاقی در حد هموناست و یکم بالاتر به نظر من. نباید یک مجری کم تجربه و تازه کار رو اینجوری کوبید.

farshidmm
09-07-2014, 20:43
عادل سروره و حالا حالاها کسی رو دستش نمیاد

من شخصا به جز یکی دو مورد که از میثاقی دیدم مشکلی باهاش ندارم:n02:
یه بار سر یکی از بازیهای یونان بود(فکر کنم با کاستاریکا) که خیلی یونان رو کوبید و خرابش کرد.
برای مجری خوب نیست که از طرف یه جمعیت میلیونی قضاوت کنه و بگه " هیشکی یونان رو دوست نداره"
دیگه ضایه های گزارشگری و مجری گری هم اینطوری حرف نمیزنن.
بعدشم صدای میثاقی خیلی دلچسب نیست که اونم دیگه نمیشه کاریش کرد و طبیعیه.چون جثه خودشم کوچیکه صداش هم زیـــره و انعطاف لازم رو به نظرم نداره و یه خط سیر مستقیم داره صداش.

اما اشتباهات کم با سرعت بالا و دقت زیادش در ارائه مطالب واقعا ارزش تمجید داره و من نتونستم نفر دومی براش پیدا کنم

آره اون جمله هیشکی یونان رو دوست نداره خیلی جالب بود!
حالا تو از کجا می دونی کسی دوسش نداره شاید یکی پای تلویزیون بود دوسش داشت از حرف تو عصبانی شد
خود فردوسی پور هم گهگاه علایقش رو دخالت میده در حرفاش و گزارشش البته چند وقتیه کمی بهتر شده ولی اون سال های اول که اومده بود خیلی سلایقش رو بروز میداد
یادم نرفته چقدر نسبت به آلمان مسنقیم و غیرمستقیم ابراز نفرت میکرد و علنا میگفت من از آلمان بدم میاد!
دقیقا یادمه فینال یورو 2004 که بین یونان و پرتغال بود قبل بازی فردوسی پور تو استودیو گفت یونان یک آلمان نوینه! یعنی از این توهین بدتر نمی تونست به آلمان بکنه یعنی ببین چقدر آلمان رو داغون فرض کرده بود که میگفت مدل نوینش میشه یونان!
گزارش نیمه نهایی 2006 بین آلمان و ایتالیا رو هم که مستقیم از ورزشگاه گزارش می کرد همه یادشونه که چقدر آلمان رو می کوبید و یه جوری گزارش می کرد که انگار ایران با اسراییل بازی داره که روز بعدش روزنامه ها هم ازش انتقاد کرده بودن
یا روز فینال 2002 که قبل گزارش بازی تو استودیو شبکه 1 شفیع ازش پرسید دوست داشتی چه تیمی قهرمان بشه اقای فردوسی پور اونم گفت اولویت اولم انگلیس بود دوم برزیل و اونی هم که اصلا دوست نداشتم قهرمان بشه آلمان هست که رسیده فینال بعدم زد زیر خنده

albertxx
09-07-2014, 20:53
یه نکته ای که گزارشگر باید رعایتش کنه این هست که نباید با اطلاعات شخصی بره رو اعصاب بیننده
و نظرات خودشو در گزارش تحمیل کنه (( مثل طرفداری از تیم خاص و کوبیدن تیم حریف ))
چیزی که امثال خیابانی - مزدک و حتی عادل رعایت نمیکنن ولی میثاقیان هیچوقت همچین چیزی نداشته !!

Gregar

بله گزارش میکنه
شبکه ورزش

همچنین میثاقیان تو برنامه 120 که از شبکه ورزش پخش میشه بخش FUN رو در دست داره و میشه گفت عالیه
لحن فوق العاده ای داره و واقعا عالی و وخوب کار خودشو انجام میده !

Mohammad Yek110
10-07-2014, 03:31
عادل که ماشاالله حرفش حرف دهن مردمه ، هرچی میگه پس فردا طوطی وار توی کوچه و بازار تکرار میشه

نادر1368
10-07-2014, 12:42
جاوداني ميگفت 7 تا خوردن برزيل از آلمان عجيب نيست! چون اعتراضات مردمي هست عجيب شده:|

farshidmm
12-07-2014, 17:53
امشب ساعت 21 رودگولیت میهمان برنامه جام از نگاه 2

وین رونی
12-07-2014, 21:36
امروز یه برنامه ورزشی تو شبکه ورزش یه سوتی در رابطه با قرعه کشی مسابقات پیامکی داد که نتیجه گیری با خودتون:
مجری اسم برنده دیروز رو خوند و گفت باز هم از همدان،بعد برنده اومد رو خط و مجری به برنده گفت جالبه شما هم مثل چندتا از برنده های قبلی ما از همدان هستید.طرف گفت اتفاقاً من نمی خواستم تو مسابقه شرکت کنم اما همکارتون آقای X که همشهری(یا دوست)منه گفت شرکت کن...مجری یه لحظه جا خورد و دیگه چیزی نگفت
گفتم نتیجه گیری با خودتون

m-530
12-07-2014, 22:08

kotlet110
13-07-2014, 00:22
از این کانال SRG ادم بازیا رو نگاه میکنه تازه میفهمه فوتبال چیه خدایی
گزارشگر اصلا حرف اضافه نمیزنه .فقط بازیو گزارش میکنه و تفسیر نمیکنه واسه خودش . زیادی هم صحبت نمیکنه و هر از گاهی چند کلمه میگه. صدای ورزشگاه رو هم کامل پخش میکنن آدم حس میکنه تو ورزشگاست.
فوتبال گزارش کردنشونم با ما فرق میکنه این جهان اولیا:n15:

ae2009
13-07-2014, 07:16
کسی از دوستان میدونه چه طوری میشه از حمایت شماره 9090 انصراف داد؟ :n16:

m-530
13-07-2014, 10:38
برو پست بانک غیر فعالش میکنن .

IRAN_KING
13-07-2014, 11:46
کسی از دوستان میدونه چه طوری میشه از حمایت شماره 9090 انصراف داد؟ :n16:
ارسال j off به 9090

وین رونی
13-07-2014, 13:12
از این کانال SRG ادم بازیا رو نگاه میکنه تازه میفهمه فوتبال چیه خدایی
گزارشگر اصلا حرف اضافه نمیزنه .فقط بازیو گزارش میکنه و تفسیر نمیکنه واسه خودش . زیادی هم صحبت نمیکنه و هر از گاهی چند کلمه میگه. صدای ورزشگاه رو هم کامل پخش میکنن آدم حس میکنه تو ورزشگاست.
فوتبال گزارش کردنشونم با ما فرق میکنه این جهان اولیا:n15:
پس با این حساب گزارشگران انگلیسی که خیلی هم حرف می زنن و هیجان زیادی می دن از یه کشور جهان سومی اومدن!!!!!!

ae2009
13-07-2014, 16:21
ارسال j off به 9090

خیلی ممنون:n16: واقعا تاسف باره که برای عضویت خیلی راحت میتونی عضو بشی ولی نه روی سایت تیم ملی و نه روی سایت همراه اول هیچ راهی برای لغو عضویت نیست!! این شرکت همراه اول برای پول درآوردن چه کارهایی که نمیکنه:n15:

albertxx
13-07-2014, 18:14
سرویس تبلیغات همراه اول هست ؟؟

عدد 1 رو به 8999 بفرست

Gregar
13-07-2014, 18:52
پس با این حساب گزارشگران انگلیسی که خیلی هم حرف می زنن و هیجان زیادی می دن از یه کشور جهان سومی اومدن!!!!!!

زیاد حرف زدن مشکل نداره . به موقع حرف زدن مشکل داره . شاهکار استاد جواد خیابانی توی فینال جام قهرمانان دیگه ترکوند . رئال گل میزد ایشون بعد از چند دقیقه میگفت گل .

وین رونی
13-07-2014, 21:43
یه چیز بگم عجیب!!!خودم که مخم سوت کشید
سایت برنامه 2014.ir هست
خوب قطعاً اگه بخوان برای جام جهانی بعدی هم سایتی داشته باشن آدرسش میشه 2018.ir
خوب این سایت الآن ثبت شده که چهار سال بعد احتمالاً با قیمت خوبی بفروش برسه
سایت 2022.ir هم ثبت شده که هشت سال بعد احتمالاً با قیمت خوبی بفروش برسه
سایت سه تا جام جهانی دیگه که مربوط میشه به 12 سال دیگه هم ثبت شده
اما قسمت عجیب ماجرا اینجاست که دامنه آی آر 100 تا جام جهانی دیگه هم ثبت شده یعنی برای 400 سال بعد
دیگه از اینجا به بعدشو حوصلم نگرفت نگاه کنم
یا من بد موضوع رو گرفتم یا اینا فکر می کنن عمر نوح دارن و می تونن اون زمان سایتشون را با قیمت خوب بفروشن...اصلاً یه وضی ولش کن.من بد گرفتم قضیه این ثبت سایت ها رو :n13:

A.N.A.P
13-07-2014, 22:10
یه چیز بگم عجیب!!!خودم که مخم سوت کشید
سایت برنامه 2014.ir هست
خوب قطعاً اگه بخوان برای جام جهانی بعدی هم سایتی داشته باشن آدرسش میشه 2018.ir
خوب این سایت الآن ثبت شده که چهار سال بعد احتمالاً با قیمت خوبی بفروش برسه
سایت 2022.ir هم ثبت شده که هشت سال بعد احتمالاً با قیمت خوبی بفروش برسه
سایت سه تا جام جهانی دیگه که مربوط میشه به 12 سال دیگه هم ثبت شده
اما قسمت عجیب ماجرا اینجاست که دامنه آی آر 100 تا جام جهانی دیگه هم ثبت شده یعنی برای 400 سال بعد
دیگه از اینجا به بعدشو حوصلم نگرفت نگاه کنم
یا من بد موضوع رو گرفتم یا اینا فکر می کنن عمر نوح دارن و می تونن اون زمان سایتشون را با قیمت خوب بفروشن...اصلاً یه وضی ولش کن.من بد گرفتم قضیه این ثبت سایت ها رو :n13:

وقتی با دلار دلالی میکنن ، دلالی دامنه که چیزی نیست.
بیشتر دامنه های خوش نام توی ایران خیلی سال قبل خریداری شدن ولی بلا استفاده و برای فروش هستن

kotlet110
13-07-2014, 23:31
یعنی میشه دیگه ریخت این جاودانی رو نبینیم؟!
کلا رو اعصابه این بشر:n21:

aluminum
14-07-2014, 01:41
دوستان ذوب در مسی چقدر حالشون گرفته...

albertxx
14-07-2014, 01:52
دوستان ذوب در مسی چقدر حالشون گرفته...

صدا و سیما و تمامی گزارشگران (( به خصوص خیابانی و مزدک )) این سازمان 1 ماه عزای عمومی اعلام کردن !!! :n28:

وین رونی
14-07-2014, 01:56
همین الآن جاودانی گفت من که مرگ مغزی کردم

Mohammad Yek110
14-07-2014, 02:16
الان مسی توپ طلای جام رو برد ( اصلا کاری ندارم که حقش بوده یا نبوده )
فردوسی پور که مردم به عنوان بهترین گزارشگر و مجری ( ! ) بین مردم شناخته میشه باید این حرفو بزنه؟
این بابا اصن نمیدونه حرفاشو مردم طوطی وار بدون تفکر تکرار میکنن؟

banii
14-07-2014, 02:29
یعنی میشه دیگه ریخت این جاودانی رو نبینیم؟!

کلا رو اعصابه این بشر:n21:
اتفاقا خعــلی بچه با حالیه ! :n02:
من که باهاش حال میکنم. :n02:

امشب یک صحنه صدر داشت از دفاع آرژانتین تعریف میکرد بعد جاوادان سریع و توام با نیشخند گفت دفاع خطی ! (به سرهنگ داشت تیکه مینداخت:38:)
در طول این شبهایی که برنامه داشتند هم چندتا تیکه +18 هم اومده بود :n02:

خیلی شوخ طبع هست :)

ضمنا ایشون وکیل هم هست و مث اینکه در کارش تبحر هم داره و موکلان زیادی داره...

albertxx
14-07-2014, 03:41
فردوسی پور که مردم به عنوان بهترین گزارشگر و مجری ( ! ) بین مردم شناخته میشه باید این حرفو بزنه؟

اتفاقا این حرف عادل جالب بود

کسی که طرفدار سینه چاک مسی هست و اعتراف میکنه مسی بهترین بازیکن این جام نبود جای تقدیره

نه امثال گزارشگران احمقی مثل مزدک و خیابانی که اگه مسی تو یه بازی کل 90 دقیقه رو نیمکت هم بشینه میگن مسی تاثیر گذارترین بازیکن تو این بازی بوده !!! :n29:
چشم رو میبندن و کلا فقط میگن مسی مسی

بازی دیشب هلند با برزیل
خیابانی میگه مسی باعث شد برزیل و هلند برن نیمه نهایی
آخه یکی نیست بگه احمق خان برزیل به آلمان باخت چه ربطی به مسی و آرژانتین داره
بازیکن حریف میره کنار زمین آب بخوره
خیابانی یه فرصت پیدا میکنه یه چیزی از مسی میگه !!

کل بازی که مزدک داشت مسی مسی میکرد !!!
کلا همه چیز رو به مسی ختم میکرد !!!

ولی عادل امشب اینو گفت جای تعجب بود که چطور به هوادار سینه چاک مسی این حرف رو میزنه
چیزی که شاید 99.99 درصد هوادارن مسی نگن

Sh-Meteor
14-07-2014, 03:46
پیمان یوسفی رو یادتون رفته؟؟؟ ( بازی نیمه نهایی هلند - آرژانتین ) :41:

SA3EDLORD
14-07-2014, 05:59
شما الان که به بازیکن مورد علاقت گفتن بالا چشش ابروه تازه فهمیدی عادل فلانه؟ چطور تا قبل این که تیکه هاش به رونالدو و بازیکنای رئال تمومی نداشت عادل خیلیم خوب بود و این حرفا طبیعی؟

mohammadirani
14-07-2014, 08:52
چرا این صدا و سیمای ما هر وقت تصویری از مجسمه معروف مسیح نشون میدادند اون رو سانسور میکردند؟ خیلی تعجب کردم ولی در طول بازی بالای 10 بار تی وی ایران این محسمه زیبا رو سانسور کرد!!
یعنی با مسیح هم آره؟

نادر1368
14-07-2014, 13:11
خيلي احمق هستند اگر صحنه هاي مجمسه مسيح رو سانسور كرده باشند! خصوصا به هنگام غروب صحنه هاي جالبي رقم زده شد شايد ترسيدن تحت
تاثير قرار بگيريم!!

Gregar
14-07-2014, 22:51
شبکه سه رو نمیدونم اما HD Test که نشون میداد

SNOW PATROL
14-07-2014, 23:19
شبکه سه رو نمیدونم اما HD Test که نشون میداد
بله شبکه اچ دی نشون میداد اما شبکه سه چند دفعه سانسورش کرد ..

Sh-Meteor
15-07-2014, 00:20
دوستان لطف کنید امتیاز + رتبه نهایی تون بزارید...

امتیاز من: 386

رتبه: 75986
.
.
.

برنامه رو دیدین؟ طرف فقط فینالو پیش بینی کرده بود، تازه اونم زده بود 2 - 1 به نفع آرژانتین! ( کاملا غلط با 15 امتیاز )
اونوقت یه ماشین برنده شد.:n14:
.
تابلو بود تا حالا تو عمرش فوتبال ندیده بود و همینطوری شرکت کرده بود!:n28:

EhsanCPU
15-07-2014, 00:45
دوستان لطف کنید امتیاز + رتبه نهایی تون بزارید...

امتیاز من: 386

رتبه: 75986
.
.
.

برنامه رو دیدین؟ طرف فقط فینالو پیش بینی کرده بود، تازه اونم زده بود 2 - 1 به نفع آرژانتین! ( کاملا غلط با 15 امتیاز )
اونوقت یه ماشین برنده شد.:n14:
.
تابلو بود تا حالا تو عمرش فوتبال ندیده بود و همینطوری شرکت کرده بود!:n28:

واقعا ...
خیلی جالب بود ...
یه جورایی شانس ...
اقبال ...
و مهمتر از همه خواست خدا ...
نتیجه گیری : تا خدا نخواد حتی یه برگ هم از درخت زمین نمیفته...

Sh-Meteor
15-07-2014, 01:01
[حذف شد]
تابلو بود خیلی هول شده بود...
بهش گفتن ماشین داری؟ گفت آره
گفتن: ماشینت چیه؟ گفت نمی تونم بگم که... (رو حساب تبلیغات و اینا )
.
بهش گفتن پرسپولیسی هستی یا استقلالی؟
گفت جلوی دوربین اجازه دارم بگم؟
.
.
.
.
بنده خدا هر چیزیو نمی گفت که نکنه دارش بزنن.

ایرانی.
15-07-2014, 02:46
در مورد جایزه ها به نظرم بهتر بود جایزه ماشین رو فقط بین کسانیکه امتیاز بالائی داشتن قرعه کشی میکردن.

Lord007
15-07-2014, 03:16
من نتونستم برنامه آخرو ببینم .اونی که بیشترین امنیازو داشتو آورده بودن توو برنامه؟ مگه میشه کسی با شانس محض این همه امتیاز جمع کرده باشه؟؟؟

Sh-Meteor
15-07-2014, 03:41
من نتونستم برنامه آخرو ببینم .اونی که بیشترین امنیازو داشتو آورده بودن توو برنامه؟ مگه میشه کسی با شانس محض این همه امتیاز جمع کرده باشه؟؟؟
آره فکر کنم 467 بود امتیازش...
.
.
میگه با همکارامون سره کار میشستیم تیم ها رو آنالیز می کردیم...:n04:

ae2009
15-07-2014, 04:15
برنامه خوب 2014 هم به بدترین شکل به پایان رسید و در حالی که هزاران هوادار پرشور فوتبال از ابتدای جام پیامک پیشبینی میفرستادند دو نفر بیخبر از همه جا به راحتی صاحب یک خودرو گران قیمت شدند! هر دو نفر فقط یک بار شرکت کرده بودند و یک نفرشون حتی نمیدونست خونه برنده شده یا چیز دیگه:blink: به نظرم صحیح تر بود که قرعه کشی حد نصاب شرکت در مسابقه داشت تا خودرو به هوارداران واقعی فوتبال برسه و بهتر از اون این که به جای 2 خودرو، جایزه های میلیونی رو به تعداد افراد بیشتری هدیه میدادند. نحوه قرعه کشی هم جای سوال داشت و از یک بازه 18 میلیونی عدد 12 انتخاب شد بهتر بود که با گوی این کار صورت میگرفت تا همه اعداد رو پوشش بده... خود آقای جاودانی هم گفت امیدواریم باعث نشه دفعه های بعد فقط یک فینال رو پیشبینی کنند!!
امتیاز من: 422
رتبه: 3946

EhsanCPU
15-07-2014, 04:51
آیا میدونین که بابت این پیامکهای میلیونی که تو این 1 ماه جام جهانی فرستادیم
چه پول هنگفتی به همراه اول، ایرانسل، رایتل و ... رسید ؟؟؟
جالبه 2 نفر از برندگان مسابقه امتیازشون 15 بود و فقط 1 بار در مسابقه شرکت کرده بودن و هر کدام با 10 عدد تک تومانی هزینه پیام کوتاه ارسالی یک عدد ماشین برنده شدن :n04: