مشاهده نسخه کامل
: کمک برای Assemble کردن سیستم با 3 تومن
yashar98
03-06-2014, 00:34
با سلام
من یه سیستم دارم که می خوام تغییرات خیلی زیادی توش اعمال کنم فکر کنم اگه از اسمبل کردن سیستم جدید استفاده کنم بهتر باشه تا ارتقا دادن به هر حال از دوستانی که تجربه ی این کارو دارن خواهش می کنم تا کمکم کنن
مشخصات سیستمم فعلیم اینه
CPU:Dualcore E5700
Graphic: Geforce GT240
Main: Asus P5G41T-MLX
Power : G_power AtX800
Monitor: LG LCD flatron wide 19
Hard: Western 2 TB
Ram : 2GB دوتا
و البته یه رم 8 دارم که کلا استفاده نشده و تازه خریدمش
----------------------------------------------------------------------------------
هاردم که نسبتا خوبه رمم حدودا 10 دارم واسه سیستم بعدی حالا می مونه قطعات بعدیش که باید انتخاب کنیم
من دوست دارم تا Core i7 4770k بگیرم پس باید main حتما تغییر کنه و اگه اشتباه نکنم این power سیستمم جواب نمیده و یه نکته ی خیلی مهم اینه که اگه گرافیکو تغییر بدم مانیتورمم باید عوض کنم چون رزولوشنش 1440*900
بودجه این کارم حدودا 3 تا 3.200 تومنه خواهشا اگه می تونین تو انتخاب قطعات کمکم کنین
amir200812
03-06-2014, 11:11
پردازنده Intel® Core i7-4770K حدود 1060 تومن
مادربورد MSI Z87-G41 PC Mate حدود 480 تومن
پاور Power Green GP650B-OC حدود 415 تومن
گرافیک GIGABYTE GTX 760 OC WF 3X 2GB GDDR5 حدود 1060 تومن
قیمت اینا حدود 3015 تومن درمیاد!
رم هم که داری (البته اگه بتونی عوضش کنی و 2 تا 4 گیگ بگیری خیلی بهتر جواب میده)
مانیتور هم نیازی به تغییر نیست!
ولی من پیشنهاد میکنم پردازنده رو بجای 4770k نسخه معمولی یعنی i7-4770 بگیر که حدود 100 تومن ارزونتره!
مادربورد رو هم ASUS H87M-E بگیر که حدود 130 ارزونتره!
چون میتونم 100% اطمینان بدن که در کاربری عادی و بازی و ... هیچ تفاوتی ندارند!
خودمم قبل خرید خیلی روی نسخه K بودن پردازنده حساس بودم، ولی بعد خرید دیدم بیخود بوده... (البته اگه حرفه ای اورکلاک نمیکنید...)
yashar98
03-06-2014, 11:55
پردازنده Intel® Core i7-4770K حدود 1060 تومن
مادربورد MSI Z87-G41 PC Mate حدود 480 تومن
پاور Power Green GP650B-OC حدود 415 تومن
گرافیک GIGABYTE GTX 760 OC WF 3X 2GB GDDR5 حدود 1060 تومن
قیمت اینا حدود 3015 تومن درمیاد!
رم هم که داری (البته اگه بتونی عوضش کنی و 2 تا 4 گیگ بگیری خیلی بهتر جواب میده)
مانیتور هم نیازی به تغییر نیست!
ولی من پیشنهاد میکنم پردازنده رو بجای 4770k نسخه معمولی یعنی i7-4770 بگیر که حدود 100 تومن ارزونتره!
مادربورد رو هم ASUS H87M-E بگیر که حدود 130 ارزونتره!
چون میتونم 100% اطمینان بدن که در کاربری عادی و بازی و ... هیچ تفاوتی ندارند!
خودمم قبل خرید خیلی روی نسخه K بودن پردازنده حساس بودم، ولی بعد خرید دیدم بیخود بوده... (البته اگه حرفه ای اورکلاک نمیکنید...)
سلام
بابت راهنمایی خوبتون ممنونم
می دونم مانیتورو حتما نباید تغییر بدم ولی دوست دارم led با رزولوشن بالا بگیرم چون من خودم با نرم افزاری گرافیکی کار می کنم ( 3ds max و zbrush و ......) اگه میشه لطفا چند مدل بهم معرفی کنین که قیمتش حدود 500 یا 550 باشه هزینه ی این مانیتورم شما جدا از سیستم بالایی که در نظر گرفتین بگیرین
راستی یه سوال هم داشتم برای سیستمی که دارم با cpu core i7 می بندم واسه سی پی یوش حتما باید خنک کننده ی قوی بگیریم یا همین فن سی پی یوی معمولی که ارزونه روش جواب میده
راستی این دوتا main که معرفی کردین اگه اشتباه نکنم هردوتاشون رم 32 رو ساپورت می کنن دیگه چون رم واسم مهمه تا بتونم بعدا ارتقاش بدم
amir200812
03-06-2014, 13:36
سلام
بابت راهنمایی خوبتون ممنونم
می دونم مانیتورو حتما نباید تغییر بدم ولی دوست دارم led با رزولوشن بالا بگیرم چون من خودم با نرم افزاری گرافیکی کار می کنم ( 3ds max و zbrush و ......) اگه میشه لطفا چند مدل بهم معرفی کنین که قیمتش حدود 500 یا 550 باشه هزینه ی این مانیتورم شما جدا از سیستم بالایی که در نظر گرفتین بگیرین
راستی یه سوال هم داشتم برای سیستمی که دارم با cpu core i7 می بندم واسه سی پی یوش حتما باید خنک کننده ی قوی بگیریم یا همین فن سی پی یوی معمولی که ارزونه روش جواب میده
راستی این دوتا main که معرفی کردین اگه اشتباه نکنم هردوتاشون رم 32 رو ساپورت می کنن دیگه چون رم واسم مهمه تا بتونم بعدا ارتقاش بدم
رم رو مادربورد ساپورت نمیکنه، پردازنده ساپورت میکنه! خیلی وقته که مموری کنترلر ها داخل پردازنده ها هستند نه روی مادربورد.
*و جواب:
بله هر 2 پردازنده و هر 2 مادربورد رم 32 رو ساپورت میکنن.
پردازنده با فن استوک هم بدون مشکل کار میکنه! ولی:
سری ای وی و هاسول کلا داغ هستند و داشتن یه کولر بهتر در طول عمر پردازنده خیلی تاثیر داره!
مثلا ThermalRight True Spirit 120M با قیمت حدود 120 تومن کاملا کافی هست!
مانیتور هم ASUS VS228N LED فکر کنم خوب باشه با قیمت حدود 650 تومن.
yashar98
03-06-2014, 14:27
رم رو مادربورد ساپورت نمیکنه، پردازنده ساپورت میکنه! خیلی وقته که مموری کنترلر ها داخل پردازنده ها هستند نه روی مادربورد.
*و جواب:
بله هر 2 پردازنده و هر 2 مادربورد رم 32 رو ساپورت میکنن.
پردازنده با فن استوک هم بدون مشکل کار میکنه! ولی:
سری ای وی و هاسول کلا داغ هستند و داشتن یه کولر بهتر در طول عمر پردازنده خیلی تاثیر داره!
مثلا ThermalRight True Spirit 120M با قیمت حدود 120 تومن کاملا کافی هست!
مانیتور هم ASUS VS228N LED فکر کنم خوب باشه با قیمت حدود 650 تومن.
بازم ممنونم از جوابتون من زیاد از سخت افزار سر در نمیارم چند ماه پیش من واسه خودم رفتم یه رم 8 گرفتم و بعدش که وصلش کردم رو مینم دیدم اصلا کار نمی کنه الان می خوام بدونم این وصل کردن رم به سیستمم آسیبی بهش وارد نکرده البته خیلی زود کندمش بعد از اینکه ویندوزو بالا آوردم دیدم رمم کار نمی کنه کندمش این کارو دوسه بار تکرار کردم فکر می کردم خوب جاش نزدم کار نمی کنه که بعدا فهمیدم مشکل چیز دیگس
amir200812
03-06-2014, 14:44
بازم ممنونم از جوابتون من زیاد از سخت افزار سر در نمیارم چند ماه پیش من واسه خودم رفتم یه رم 8 گرفتم و بعدش که وصلش کردم رو مینم دیدم اصلا کار نمی کنه الان می خوام بدونم این وصل کردن رم به سیستمم آسیبی بهش وارد نکرده البته خیلی زود کندمش بعد از اینکه ویندوزو بالا آوردم دیدم رمم کار نمی کنه کندمش این کارو دوسه بار تکرار کردم فکر می کردم خوب جاش نزدم کار نمی کنه که بعدا فهمیدم مشکل چیز دیگس
1: منظور از اینکه " رم رو کندید" چی هست؟:n04:
احتمالا در زمان کندن رم، سیستم که روشن نبوده؟:n13:
2:اگه کار نمیکرد، چطوری ویندوز رو بالا اوردید؟
yashar98
03-06-2014, 15:19
1: منظور از اینکه " رم رو کندید" چی هست؟:n04:
احتمالا در زمان کندن رم، سیستم که روشن نبوده؟:n13:
2:اگه کار نمیکرد، چطوری ویندوز رو بالا اوردید؟
درسته که از سخت افزار زیاد سر در نمیارم ولی دیوانه نیستم که از سیتم روشن بکنمش:n02:
واسه اینکه یه رم 2 هم بود کنارش روشن کردم دیدم هشته کار نمی کنه خاموش کردم درش آوردم
amir200812
03-06-2014, 16:10
درسته که از سخت افزار زیاد سر در نمیارم ولی دیوانه نیستم که از سیتم روشن بکنمش:n02:
واسه اینکه یه رم 2 هم بود کنارش روشن کردم دیدم هشته کار نمی کنه خاموش کردم درش آوردم
مدل رم چی هست؟
احتمالش هست که ایراد داشته باشه!
ولی نمیشه 100% گفت! باید روی یک بردی که از سلامتش مطمعن هستید تست بشه...
yashar98
03-06-2014, 17:10
مدل رم چی هست؟
احتمالش هست که ایراد داشته باشه!
ولی نمیشه 100% گفت! باید روی یک بردی که از سلامتش مطمعن هستید تست بشه...
kingston khx1600c10d3b1/8g
hyperx blu DDR3
خودم فکر نمی کنم چیزی شده باشه این رم اگه سالم باشه واسه این سیستمی که دارم می بندم خوبه
Ali*Reza
03-06-2014, 17:31
kingston khx1600c10d3b1/8g
hyperx blu DDR3
خودم فکر نمی کنم چیزی شده باشه این رم اگه سالم باشه واسه این سیستمی که دارم می بندم خوبه
مادربوردهای قدیمیتر ممکنه برای ساپورت رمهای با ظرفیت بالا مثل 8 گیگ مشکل داشته باشن. البته در بعضی مدلها این ایراد با آپدیت بایوس مرتفع شده.
yashar98
03-06-2014, 17:46
مادربوردهای قدیمیتر ممکنه برای ساپورت رمهای با ظرفیت بالا مثل 8 گیگ مشکل داشته باشن. البته در بعضی مدلها این ایراد با آپدیت بایوس مرتفع شده.
دقیقا منم با سرچ هایی که تو سایتای خارجی انجام دادم دیدم مینم 4 گیگ بیشتر ساپورت نمی کنه بعدش بایوسشو آپدیت کردم بازم درست نشد
دقیقا منم با سرچ هایی که تو سایتای خارجی انجام دادم دیدم مینم 4 گیگ بیشتر ساپورت نمی کنه بعدش بایوسشو آپدیت کردم بازم درست نشد
مشکل شما چیزی نیس که با آپدیت بایوس حل شه
رمتون مشکلی نداره فقط موقع خرید مادربورد باید دقت کنید که رم 8 رو ساپورت کنن البته مادربوردهای سری هسول فک کنم همشون رم های 8 گیگ رو ساپورت کنن
yashar98
03-06-2014, 19:19
مشکل شما چیزی نیس که با آپدیت بایوس حل شه
رمتون مشکلی نداره فقط موقع خرید مادربورد باید دقت کنید که رم 8 رو ساپورت کنن البته مادربوردهای سری هسول فک کنم همشون رم های 8 گیگ رو ساپورت کنن
خدارو شکر
اگه اشتباه نکنم این مینی که دوست خوبمون معرفی کرده بود MSI Z87-G41 PC Mate این رمو ساپورت می کنه
بله چیپ ست های ضعیف تر هم ساپورت میکنن چه برسه به این چیپست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.