ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین تلوزیون تا سقف 4000000 تومان

sinad
01-06-2014, 13:12
سلام دوستان گلم
یک تلوزیون با کیفیت تصویر بالا و سایز 46 اینج یا بالاتر میخوام بگیرم با توجه به اینکه بندر هستم وتفاوت قیمت تا شهرستانها اینجا هفتصد هزار تومان پایینتره جه پیشنهاد میدید کیفیت تصویر بالا وهرتز بالا و همچنین ساپورت فورمت های تصویری در USB هم خوب باشه پیشنهاد دوستان واساتید محترم چیه

bestmovie
01-06-2014, 16:10
اگه کیفیت براتون مهمه اول شارپ بعد هم سونی پاناسونیک هم دوستان خیلی تعریف میدادند من خودم ندیدم از نزدیک پیشنهاد میکنم برین مدلها رو از نزدیک ببینید و مقایسه کنید

sinad
01-06-2014, 17:56
از دوستانی که تجربه دارند می خوام که کمک کنند با تشکر

! Alex !
02-06-2014, 17:10
عزیز من مثل بقه حرفه ای شاید حرفه ای نباشم اما من خودمم دنبال هم چین تلویزیونی هستم
از من میشنوی فقط دنبال پاناسونیک و ال جی برو

wooooow
04-06-2014, 23:17
تا 4 تومان الان میخوام تلویزیون بخرم
46 اینچ

بین 6850 و 6450 کدوم رو انتخاب کنم ؟؟

6850 مدل 46 پیدا میشه ؟؟؟؟؟ (( بعد از اینکه متوجه شدم سونی زیرنویس ساپورت نمیکنه بیخیالش شدم ))

تو این رنج قیمت سامسونگ و الجی کدوم بهتره ؟؟ (( فقط 46 بگید یا 47 ))

اگه الجی مد نظر هست یه چند مدل بگید

این چند مدل رو ببینید

46F 6850
46F 6450

47LA 7400
47LA 6600

ممنون

bestmovie
04-06-2014, 23:51
تا 4 تومان الان میخوام تلویزیون بخرم
46 اینچ

بین 6850 و 6450 کدوم رو انتخاب کنم ؟؟

6850 مدل 46 پیدا میشه ؟؟؟؟؟ (( بعد از اینکه متوجه شدم سونی زیرنویس ساپورت نمیکنه بیخیالش شدم ))

تو این رنج قیمت سامسونگ و الجی کدوم بهتره ؟؟ (( فقط 46 بگید یا 47 ))

اگه الجی مد نظر هست یه چند مدل بگید

ممنون

دوست من از من به تو نصیحت هیچ وقت کیفیت رو فدای کمیت نکن شما بخاط زیرنویس میخوای کیفیت رو بی خیال شی؟ خوب شما اگه پلیر خوب بگیری همه فرمتها و زیرنویسها رو ساپورت میکنه ولی هیچ وقت نمیتونی کیفیت تلویزیون رو عوض کنی
بر اساس تجربه میگم تقریبا همه برندهای بازار رو از نزدیک مقایسه کردم به جز پاناسونیک که بعضی از دوستان خیلی تعریف میدن بهتر از همه شارپ هست که از لحاظ کیفیت بی نظیره با پنل ژاپن واقها از بقیه مدلها سرتره بعد از اون سونی مدلهای واقعا با کیفیت داره که انتخاب کنی درمورد ال جی و سامسونگ به این نتیجه رسیدم که جنسی که بهت میفروشن به اندازه پولی که میدی ارزش داره نه بیشتر و به همون اندازه کار میکنه برات معمولا کیفیت تصویر تلویزیون هاشون هم پایین تر از برندهای ژاپنی هست رنگهاشون هم غیر واقعیه البته بعضی ها از همین خوششون میاد که سلیقه ای هست
در آخر پیشنهادم اینه که برید بازار و از نزدیک مدلهای مختلف رو نگاه و مقایسه کنید و هر مدلی که دوست داشتید و پسندیدید بخرید موفق باشید

wooooow
04-06-2014, 23:55
دوست من از من به تو نصیحت هیچ وقت کیفیت رو فدای کمیت نکن شما بخاط زیرنویس میخوای کیفیت رو بی خیال شی؟ خوب شما اگه پلیر خوب بگیری همه فرمتها و زیرنویسها رو ساپورت میکنه ولی هیچ وقت نمیتونی کیفیت تلویزیون رو عوض کنی
بر اساس تجربه میگم تقریبا همه برندهای بازار رو از نزدیک مقایسه کردم به جز پاناسونیک که بعضی از دوستان خیلی تعریف میدن بهتر از همه شارپ هست که از لحاظ کیفیت بی نظیره با پنل ژاپن واقها از بقیه مدلها سرتره بعد از اون سونی مدلهای واقعا با کیفیت داره که انتخاب کنی درمورد ال جی و سامسونگ به این نتیجه رسیدم که جنسی که بهت میفروشن به اندازه پولی که میدی ارزش داره نه بیشتر و به همون اندازه کار میکنه برات معمولا کیفیت تصویر تلویزیون هاشون هم پایین تر از برندهای ژاپنی هست رنگهاشون هم غیر واقعیه البته بعضی ها از همین خوششون میاد که سلیقه ای هست
در آخر پیشنهادم اینه که برید بازار و از نزدیک مدلهای مختلف رو نگاه و مقایسه کنید و هر مدلی که دوست داشتید و پسندیدید بخرید موفق باشید
شما این 3 تا کدوم رو انتخاب میکنی ؟؟

46 یا 47 یا 48

همه سونی

47w804a
46w700a
48w600b

virgin_spring
11-02-2015, 23:22
سلام
من یه ال ای دی 55 یا 60 اینچ می خوام، 3D و 4K برام اصلا کاربردی نداره و مهم نیست، بین 2 تا مدل موندم ، خواهشا راهنماییم کنین ، از بین اینا کدوم؟

PHILIPS FULL HD SMART LED TV 55PFT6609
SONY LED FULL HD SMART TV KDL-60W600