مشاهده نسخه کامل
: خرید اینترنال? یا اکسترنال? western digital 2tb
AAb NAbAT
29-05-2014, 22:05
سلام. بازم منو یه چمدون سوال :n26:
میخوام واسه pc یه هارد اکسترنال ترجیحا آینده نگرانه بخرم ینی بهترین و کاربردی ترین هارد با بودجه خیلی خیلی گرون بشه 400 تومن!
کلی سوال دارم دعاتون میکنم اگه خوب راهنماییم کنید.
الان حدود 1 ترابایت فیلم دارم که رو چندین پک دی وی دی رایت زدم و اعصاب خرد کن شده خوره فیلم و گیم هستم و هارد pc خودم 320 هستش میخوام یه هارد 2ترابایت قطعا بدون آداپتور بخرم که با کلی تحقیق به western my passport ultra 2tb usb 3 رسیدم اما....
حالا که تحقیق کردم میگن گیم رو اکسترنال بزنی اجراش مشکل میشه یا دائم به pc وصل باشه پدرش درمیاد یا مثلا چون usb هست سرعتش 5200 میشه و خیلی سرعتش پایینه. از همه بدتر اینکه عزیزی میگفت شما اینترنال بخر هروقت خواستی با یه قاب 20-30 تومنی راحت تبدیل میشه به اکسترنال!!!! اینا خیلی دو دلم کرده نمیدونم چیکار کنم. من استفاده فیلمم تقریبا روزانست. از طرفی خونه اینو اون میبرم به تلویزیون میزنم به pc به لب تاب میزنم... جابجایی دارم. حتی سفر میبرم. از یه طرفم شاید در آینده لپ تاپ بگیرم که دراونصورت یه هارد ssd 500 داشته باشه با یه اکسترنال 2tb میشه هلو! حالا شما راهنمایی کنید. بنظرتون اکسترنال بگیرم با اونهمه معایب? یا اینترنال سریع و بی دغدقه بگیرم و تبدیل به اکسترنال کنم با کلی دردسر?????:n28: خرابی کدوم کمتره???
AAb NAbAT
30-05-2014, 08:02
نبوووووود???:n16:
amin_947
30-05-2014, 08:21
میخوام واسه pc یه هارد اکسترنال ترجیحا آینده نگرانه بخرم ینی بهترین و کاربردی ترین هارد با بودجه خیلی خیلی گرون بشه 400 تومن!
الان حدود 1 ترابایت فیلم دارم که رو چندین پک دی وی دی رایت زدم و اعصاب خرد کن شده خوره فیلم و گیم هستم و هارد pc خودم 320 هستش میخوام یه هارد 2ترابایت قطعا بدون آداپتور بخرم که با کلی تحقیق به western my passport ultra 2tb usb 3 رسیدم اما....
حالا که تحقیق کردم میگن گیم رو اکسترنال بزنی اجراش مشکل میشه یا دائم به pc وصل باشه پدرش درمیاد یا مثلا چون usb هست سرعتش 5200 میشه و خیلی سرعتش پایینه. از همه بدتر اینکه عزیزی میگفت شما اینترنال بخر هروقت خواستی با یه قاب 20-30 تومنی راحت تبدیل میشه به اکسترنال!!!! اینا خیلی دو دلم کرده نمیدونم چیکار کنم. من استفاده فیلمم تقریبا روزانست. از طرفی خونه اینو اون میبرم به تلویزیون میزنم به pc به لب تاب میزنم... جابجایی دارم. حتی سفر میبرم. از یه طرفم شاید در آینده لپ تاپ بگیرم که دراونصورت یه هارد ssd 500 داشته باشه با یه اکسترنال 2tb میشه هلو! حالا شما راهنمایی کنید. بنظرتون اکسترنال بگیرم با اونهمه معایب? یا اینترنال سریع و بی دغدقه بگیرم و تبدیل به اکسترنال کنم با کلی دردسر?????:n28: خرابی کدوم کمتره???
برای تبدیل اینترنال به اکسترنال قطعا نیاز به آداپتور هست. پس اگه براتون مهمه باید قید این کار رو بزنید.
عزیزی میگفت شما اینترنال بخر هروقت خواستی با یه قاب 20-30 تومنی راحت تبدیل میشه به اکسترنال!!!!
توصیه ی ایشون کاملا بجا و عاقلانه هست ضمن اینکه هزینه ی کمتری روی دست شما میذاره اما اشکال کار اینه که 2TB "2.5 در بازار یافت نمیشه و فقط نمونه های اکسترنالش وجود داره
یک ایراد هاردهای جدید وسترن هم اینه که دارای تراشه ی کدگذاری خودکار داده ها هستند و اگر به هر دلیل برد یا تراشه ی مزبور بسوزه دیگه اطلاعات داخل هارد قابل بازیابی نیست مگر اینکه برد مشابهش رو بتونید تهیه کنید که تقریبا غیر ممکن هست
این قضیه برای هارد WD Essential 2TB USB3 من پیش آمد ... خوشبختانه یکنفر رو در بخش سرور سازمانی یک از وزارتخانه ها داشتم که تونست یک برد مشابهش رو برام فراهم کنه وگرنه 2TB اطلاعاتم دود میشد ضمن اینکه هارد هم کلا بلااستفاده بود
اگر پاسپورتی ها هم از فناوری کدگذاری خودکار بهره می برند بهتره ریسک نکنید
همون خرید هارد 2.5 اینچی و استفاده از یک باکس USB3 سیگیت که توی بازار موجوده بهترین کار هست
ata.royalfalcon
30-05-2014, 09:11
حالا که تحقیق کردم میگن گیم رو اکسترنال بزنی اجراش مشکل میشه یا دائم به pc وصل باشه پدرش درمیاد یا مثلا چون usb هست سرعتش 5200 میشه و خیلی سرعتش پایینه. از همه بدتر اینکه عزیزی میگفت شما اینترنال بخر هروقت خواستی با یه قاب 20-30 تومنی راحت تبدیل میشه به اکسترنال!!!! اینا خیلی دو دلم کرده نمیدونم چیکار کنم. من استفاده فیلمم تقریبا روزانست. از طرفی خونه اینو اون میبرم به تلویزیون میزنم به pc به لب تاب میزنم... جابجایی دارم. از یه طرفم شاید در آینده لپ تاپ بگیرم که دراونصورت یه هارد ssd 500 داشته باشه با یه اکسترنال 2tb میشه هلو! حالا شما راهنمایی کنید. بنظرتون اکسترنال بگیرم با اونهمه معایب? یا اینترنال سریع و بی دغدقه بگیرم و تبدیل به اکسترنال کنم با کلی دردسر?????:n28: خرابی کدوم کمتره???
سلام .
حالا که تحقیق کردم میگن گیم رو اکسترنال بزنی اجراش مشکل میشه یا دائم به pc وصل باشه پدرش درمیاد یا مثلا چون usb هست سرعتش 5200 میشه و خیلی سرعتش پایینه.
من کنسول PS3 دارم که به خاطر حجم کم هارد دیسک داخلی آن (160GB) ، گاهی اوقات بعضی بازیها را از روی هارد دیسک اکسترنال اجرا میکنم . مشکلی هم نداشتم ، باعث خرابی هم نشده . 5200rpm بودن و یا USB بودن مسئله ای در کیفیت اجرای بازی ندارد بلکه فقط سرعت لودینگ بازی پایین خواهد آمد (مثلاً ورود به يك مرحله جديد از بازی پس از اتمام مرحله قبلي) . ولی اکیداً توصیه میکنم بازیها روی هارد دیسک داخلی نصب کنید . اگر هارد دیسک داخلی ، حجم باقیمانده کمی دارد دیتاهای کم استفاده را روی هارد دیسک اکسترنال ذخیره کنید .
از طرفی خونه اینو اون میبرم به تلویزیون میزنم به pc به لب تاب میزنم... جابجایی دارم.حتی سفر میبرم.
برای سیستمهای داخل خانه چرا یک NAS نمیخرید و از طریق شبکه اطلاعات را Share نمیکنید ؟ البته برای اینکار باید روتر مناسب و پرسرعتی داشته باشید. برای جابجائی بیرون از خانه توصیه میکنم هارد دیسک اکسترنال پرتابل بخرید .
یا اینترنال سریع و بی دغدقه بگیرم و تبدیل به اکسترنال کنم با کلی دردسر?????
یه هارد 2ترابایت قطعا بدون آداپتور بخرم
همانطوریکه در پست دوم این تاپیک هم گفته شد اگر هارد دیسک 3.5 اینچی بخرید برای تبدیل به اکسترنال کردن میبایستی از باکسهای آداپتوردار استفاده کنید مگر اینکه یک هارد دیسک 2.5 اینچی دوترابایتی اینترنال بخرید مثل WD Green که مدلهای 2.5 اینچی ساخته شده (و یا سایر مدلهایی که بتونید در بازار پیدا کنید) . ولی اینکه دائماً از باکس دربیارید و به سیستم متصل کنید و مجدداً داخل باکس نصب کنید کار منطقی بنظر نمیرسد و احتمال خرابی (مثلاً در قسمت کانکتورهای SATA) بالا میرود .
در آینده لپ تاپ بگیرم که دراونصورت یه هارد ssd 500 داشته باشه با یه اکسترنال 2tb میشه هلو!
پس در اینصورت بهترین کار ، خرید هارد دیسک اکسترنال هست .
خرابی کدوم کمتره???
معمولاً هارد دیسکهایی که در داخل کیس نصب میشوند به خاطر ثابت بودن در جای امن ، برق رسانی مطمئن تر (به شرط پاور مناسب) و ... احتمال خرابی کمتری در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دارند. به خاطر ماهیت پرتابل هارد دیسکهای اکسترنال ممکن هست در هنگام جابجائی زمین بندازید. خرابی فایل سیستم ها و از دست دادن اطلاعات معمولاً در هارد دیسکهای اکسترنال شایعتر هست و ...
AAb NAbAT
30-05-2014, 09:31
خوشبختانه یکنفر رو در بخش سرور سازمانی یک از وزارتخانه ها داشتم که تونست یک برد مشابهش رو برام فراهم کنه
فوقش اینه میدیم آشنای شما برامون بگیره دیگه خخخخخ:n02::n07:
همون خرید هارد 2.5 اینچی و استفاده از یک باکس USB3 سیگیت که توی بازار موجوده بهترین کار هست
خب الان خودتون فرمودید پیدا نمیشه :n03: نمیدونم چیکار کنم...
AAb NAbAT
30-05-2014, 09:40
برای سیستمهای داخل خانه چرا یک NAS نمیخرید و از طریق شبکه اطلاعات را Share نمیکنید ؟ البته برای اینکار باید روتر مناسب و پرسرعتی داشته باشید.
درمورد pc - mobile و tv مشکل آنچنانی ندارم چرا که از طریق مودم wifi اطلاعاتمو منتقل میکنم بین هر 3تاشون. فقط مشکل اصلی tv هست که به دلیل حجم بالای فیلم ها و سرعت پایین wifi امکان دیدن فیلم از طریق wifi مقدور نیست. هرچند tv نسل جدیده اما wifi هرچه هم جدید باشه سرعت لازم برای پخش فیلم رو نداره. و مشکل بعدی لپ تاپ هست. خودم ندارم ولی دوست و فامیل که میان واسه انتقال اطلاعات دردسر زیادی داریم اینه که به فکر یه هارد اکسترنال بودم
معمولاً هارد دیسکهایی که در داخل کیس نصب میشوند به خاطر ثابت بودن در جای امن ، برق رسانی مطمئن تر (
به شرط پاور مناسب
) و ... احتمال خرابی کمتری در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دارند. به خاطر ماهیت پرتابل هارد دیسکهای اکسترنال ممکن هست در هنگام جابجائی زمین بندازید. خرابی فایل سیستم ها و از دست دادن اطلاعات معمولاً در هارد دیسکهای اکسترنال شایعتر هست و ...
چندجا خوندم که اکسترنال ها بخاطر اینکه برای حمل و نقل طراحی شدن در صورت خاموش بودن یه مقدار مقاوم تر هستن کمااینکه وسترن اولترا آنتی شوک هم هست... سوال اینه که اگه اکسترنال بگیرم امکانش هست از طریق sata به سیستم متصلش کنم تا از usb سریعتر باشه؟
AAb NAbAT
30-05-2014, 14:21
دیگه کسی نظری راهنمایی توصیه ای تمبری نامه ای نداره?:n02:
AAb NAbAT
30-05-2014, 16:48
دیگه کسی نظری راهنمایی توصیه ای تمبری نامه ای نداره?:n02:
ata.royalfalcon
30-05-2014, 16:56
سوال اینه که اگه اکسترنال بگیرم امکانش هست از طریق sata به سیستم متصلش کنم تا از usb سریعتر باشه؟
اگر مدلهای قدیمیتر Seagate Backup plus که USM هستند را انتخاب کنید (که در مدلهای پرتابل نهایتاً یکترابایتی هستند) میتونید با جدا کردن انتهای آن از طریق SATA دیتاها را منتقل کنید . دقت کنید که اگر میخواهید بصورت Hot plug به SATA مادربرد متصل کنید باید در بایوس AHCI را فعال کرده باشید (که اگر قبلاً فعال نبوده نیاز به نصب مجدد ویندوز هست) در غیر اینصورت باید سیستم را خاموش و سپس کابلهای SATA را متصل کنید .
در مدلهای دیگر ؛ باید باکس هارد اکسترنال باز بشود تا بتونید از SATA استفاده کنید که گارانتی آن باطل خواهد شد . دقت کنید که بعضی از مدلها از جمله WD my passport ultra چیزی به نام SATA ندارند یعنی USB Native و فاقد ماژول SATA to USB هستند و در نتیجه باز کردن باکس آن فایده ای نخواهد داشت . اگر سیستم شما USB3 ندارد به جای اینکار پیشنهاد میکنم یک کارت USB3 بخرید تا بتونید سرعت بالاتری داشته باشید.
چندجا خوندم که اکسترنال ها بخاطر اینکه برای حمل و نقل طراحی شدن در صورت خاموش بودن یه مقدار مقاوم تر هستن کمااینکه وسترن اولترا آنتی شوک هم هست
زمانیکه خاموش هست احتمال آسیب دیدن کمتر خواهد شد ولی به صفر نخواهد رسید . بعبارت دیگر از آنجائی که Slider بر روی پلاتر نیست در لحظه سقوط دچار Head Crash نمیشود ولی جدا شدن Slider و یا حتی كج شدن قسمت HGA كه مجموعه Head و Slider را نگه ميدارد یکی از مهمترین علتهای خرابی ناشی از سقوط از ارتفاع هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AAb NAbAT
30-05-2014, 18:10
بقول معروف هارد که واسه شوتبال نیست ! سقوط و اینا به سنگ هم آسیب میزنه. منظورم از مقاوم بودن مثلا حمل و نقل توی کیف و ساک و گذاشت و برداشت های اینچنینیه نه که صاف از دست بخوره رو آسفالت! یه لپ تاپ داشتم IBM قدیمی ولی اصل! یه بار بچه بلندش کرده بود مثل بالش پرت کرد روی فرش در اوج ناباوری آخ نگفت ! به اون میگن هارد !!!!
پس با این تفاسیر sata هم منتفیه. فقط میمونه این یا اکس که اگه اکسترنال بشه my pass ultra رو شما تایید میکنید? ظاهرا تبدیل اینترنال به اکسترنال هم آداپتور واجبه و تقریبا پشیمون شدم
ata.royalfalcon
30-05-2014, 18:27
بقول معروف هارد که واسه شوتبال نیست ! سقوط و اینا به سنگ هم آسیب میزنه. منظورم از مقاوم بودن مثلا حمل و نقل توی کیف و ساک و گذاشت و برداشت های اینچنینیه نه که صاف از دست بخوره رو آسفالت! یه لپ تاپ داشتم IBM قدیمی ولی اصل! یه بار بچه بلندش کرده بود مثل بالش پرت کرد روی فرش در اوج ناباوری آخ نگفت ! به اون میگن هارد !!!!
پس با این تفاسیر sata هم منتفیه. فقط میمونه این یا اکس که اگه اکسترنال بشه my pass ultra رو شما تایید میکنید? ظاهرا تبدیل اینترنال به اکسترنال هم آداپتور واجبه و تقریبا پشیمون شدم
اگه اکسترنال بشه my pass ultra رو شما تایید میکنید?
مدل مناسبی هست و مشکلی نیست .
ظاهرا تبدیل اینترنال به اکسترنال هم آداپتور واجبه و تقریبا پشیمون شدم
همانطوریکه قبلاً هم گفتم ؛ اگر از نوع 3.5 اینچی باشد آداپتور لازم هست ولی در مورد 2.5 اینچیها نیازی به آداپتور نیست . هارد دیسک اینترنال 2.5 اینچی دوترابایتی ساخته شده ولی مطمئن نیستم که آیا میتونید در بازار پیدا کنید یا خیر !
AAb NAbAT
31-05-2014, 19:54
ممنونم. پس اول چندجا میپرسم برای اینترنال 2.5 اینچی و اگه قیمتش اختلاف مناسبی داشت میگیرم وگرنه اکسترنال میگیرم خدا خیرتون بده مرسی
AAb NAbAT
05-06-2014, 07:51
من برگشتتتتممم:n02:
بالاخره خریدم:n07:
hdd external western digital my passport ultra 2TB خریدم از کرمانشاه با گارانتی دوساله اصلی الماس ایران که از معتبرترین فروشگاهی که میشناختم با بهترین قیمت به من داد 397 تومن! هیچ جا زیر 412-15-25 ندیدم ولی این آشنا بود:n20:
هارد بدی به نظر نمیاد لرزش خفیفی داره با یه led نقره ای که واضح هست کاملا و کارکرد خوبی داره. یه مقدار قطرش زیاده.وزنش معقوله ولی متاسفانه به حدی کابلش کوتاهه که از پشت به pc وصل کنی نمیشه حتی صاف رو میز قرارش داد!!! یک وجبه!:n28:
ازونجا که من port usb3 ندارم و فقط از usb2 استفاده کردم تا این لحظه که حدود 400gb فقط فیلم روش ریختم چه از رو dvd چه هارد اینترنال باید بگم متاسفانه رضایتمو جلب نکرد! به طور متوسط از رو دی وی دی با سرعت بالای رایتر من حداکثر به طور متوسط با سرعت 12mbps و از رو هارد خودم با سرعت متوسط حداکثر 24mbps کپی شد! تازه این فقط فیلم بوده درحالیکه اگه نرم افزاری مثل آموزش زبان یا آفیس یا فایل های پر از عکس رو بخواید کپی کنید این سرعت به طرز وحشتناکی کمتر میشه و ازین نظر واقعا حالم گرفته!
اما واقعا من ندیدم گرم کنه.از لحاظ خرابی به فروشنده گفتم گفت اگه دائم هم وصل باشه صب تا شب ممکنه pc تو بسوزه ولی این نمیسوزه :n06: و این آدمو خیلی قبولش دارم و خیالمو راحت کرد.
دوستان سوالی بود در خدمتم:n16:
ata.royalfalcon
05-06-2014, 09:54
سلام .
ازونجا که من port usb3 ندارم و فقط از usb2 استفاده کردم تا این لحظه که حدود 400gb فقط فیلم روش ریختم چه از رو dvd چه هارد اینترنال باید بگم متاسفانه رضایتمو جلب نکرد! به طور متوسط از رو دی وی دی با سرعت بالای رایتر من حداکثر به طور متوسط با سرعت 12mbps و از رو هارد خودم با سرعت متوسط حداکثر 24mbps کپی شد! تازه این فقط فیلم بوده درحالیکه اگه نرم افزاری مثل آموزش زبان یا آفیس یا فایل های پر از عکس رو بخواید کپی کنید این سرعت به طرز وحشتناکی کمتر میشه و ازین نظر واقعا حالم گرفته!
پیشنهاد میکنم یک کارت USB3 بخرید که بتونید با سرعت بیشتری دیتاها را انتقال بدید .
ولی متاسفانه به حدی کابلش کوتاهه که از پشت به pc وصل کنی نمیشه حتی صاف رو میز قرارش داد!!! یک وجبه!
کابل هارد دیسکهای اکسترنال پرتابل معمولاً کوتاهتر هست (برای اینکه دچار افت جریان نشوند) ولی در انواع دسکتاپی کابل USB بلندتر و در حدود 1.25 مترهست . به هر حال هارد اکسترنال را در جایی بگذارید که باثبات و بدون لرزش باشد.
AAb NAbAT
06-06-2014, 12:50
لعنت به تلویزیون اه! خواستم از تی وی ضبط کنم روش میگه اول باید فرمت بشه!!!
پورت usb3 به سیستمای چند سال اخیر میخوره دیگه? حدود قیمتشون چقدره?
ata.royalfalcon
06-06-2014, 13:47
لعنت به تلویزیون اه! خواستم از تی وی ضبط کنم روش میگه اول باید فرمت بشه!!!
پورت usb3 به سیستمای چند سال اخیر میخوره دیگه? حدود قیمتشون چقدره?
اگر فلش مموری دارید بصورت FAT32 فرمت و ببینید بازهم TV این پیغام را میدهد یا خیر ؟ اگر TV از این فایل سیستم پشتیبانی میکند میتونید کل فضای هارد اکسترنال را به دو پارتیشن تقسیم کنید اولین پارتیشن بصورت FAT32 جهت ضبط از TV و دومین پارتیشن بصورت NTFS جهت ذخیره دیتاهای بالاتر از 4GB باشد .
نکته : اگر TV این هارد اکسترنال را فرمت کند احتمال اینکه پارتیشن توسط ویندوز شناسایی نشود وجود دارد .
در مورد سوال آخر ، اکثر کارتهای usb3 که دیدم متناسب با اسلات PCI Express ×1 بوده . اگر مادربردتان حداقل یک اسلات آزاد PCI Express ×1 داشته باشید میتونید چنین کارتهایی بخرید و بر روی آن نصب کنید . در عکس زیر کارت usb3 (برد آبی رنگ) که برای PCI Express ×1 هست دیده میشود در زیر آن کارت SATA هست که برای PCI Express ×4 میباشد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AAb NAbAT
06-06-2014, 14:58
برای توضیحات کارت ممنون. درمورد فرمت هم متاسفانه روز اول یادم نبود به tv وصل کنم الانم بیش از 500 gb اطلاعات روش ریختم و دیگه فرمت کردن برام مقدور نیست. حیف شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.