مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی خرید بین چند غول سخت افزاری
سلام به اساتید محترم. قصد خرید سیستمی جدید جهت آهنگسازی پیشرفته دارم. سیستم فعلی دیگه کشش نرم افزارهارو نداره. فعلا چند قطعه خریدم که شامل ssd silicon power 240 و green x9 v2 میشه.
نرم افزارها به گرافیک بالا نیازی نداره. (همون گرافیک مجتمع فکر میکنم کافیه) به جز ssd حدود 5 ترا هارد هم دارم و نیازی به هارد نیست. دی وی دی رایتر هم دارم.
حدود 4000000 کنار گذاشتم ( 200 300 بالا پایین مشکلی نداره) و لوازم جانبی هم نمیخوام . یعنی فقط cpu - mb - cooler - power - ram .
این لیست انتخاب خودمه : بین آنهایی که or دارند یکی رو پیشنهاد بدید یا اگه انتخاب اشتباهیه لطفا پیشنهاد دیگه ای بدید. ( بدلیل کمبود بودجه خرید سوکت 2011 امکانپذیر نیست). قیمت های حدودی رو هم نوشتم.
Mb : ASUS Z87-Deluxe/QUAD -1300000
Or
ASUS Maximus VI formula
چون اولی تاندربولت داره چشم رو گرفته. البته از لحاظ زیبایی یکسان بودن رنگ بندی maximus با رم ها خیلی بهتره. از طرفی مدل extreme رو به این دلیل انتخاب نکردم که پرت PCI-e 1 نداره و من مهمترین کارتم از این پورته. ( نمیدونم مادربورد اینقدر بالا منطقیه یا نه. (اورکلاک نمیکنم))
Cpu : Core i7-4770K Haswell - 1065000
اورکلاک نمیکنم . علت انتخاب ضریب باز برای فروش راحتتر و متقاضی بیشتره.
Ram : Corsair vengeance 2*8gig 2400 - 900000
or
gskill trident 2*8gig 2400 - 900000
در آینده 2 تا 8 گیگ دیگه اضافه خواهم کرد
cooler : corsair h100i - 450000
or
corsair 110 - 470000
اورکلاک نمیکنم که به واتر کولر نیاز شه اما چون هر روز حدود 16 ساعت دارم با سیستم کار میکنم (و بر روی سی پی یو و رم فشار زیاده) کولینگ خیلی برام مهمه.
power: نمیدونم بین green و enermax و corsair کدوم رو انتخاب کنم. ولتاژ رو هم لطفا طوری انتخاب کنید که در اولین فرصت ظرف 1 الی 2 ماه 1 یا 2 کارت گرافیک خیلی خوب اضافه خواهم کرد ( برای کار های گرافیک مثل 3dmax و aftereffect . فعلا به دلیل کمبود بودجه کارهای گرافیکی انجام نمیدم .بازی هم متاسفانه فعلا نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خیلی ممنون.
Hessam 2
29-05-2014, 13:14
سلام
واقعاً این مادربردهای گرانقیمت به کار شما میاد؟!
سری ROG ایسوس رو از اونجایی که مادربردهای گیمینگ هستن، بهتره فراموش کنید و به سراغ سایر مدل ها برید.
سایر انتخاب هاتون خوب هست. در مورد رم، قطعا GSkill. شکی وجود نداره. علتش هم اینه که تایمینگش کمتره، کیفیتش برتره. پتانسیل اورکلاکش بسیار بالاتره در حد رکوردهای گینس! ضمن اینکه خنک تر هم هست. تنها ضعفش اینه که گارانتی متفرقه اس.
پاور قطعاً بین انرمکس و کرسیر، یکی رو انتخاب کنید... خیلی تفاوتی نداره بین این دو. 750 وات براتون کفایت می کنه. اگر قصد بهره وری از دو کارت گرافیک به صورت همزمان رو داشتید، حتماً 1000 وات خریداری کنید.
اگر سیستم شما به مدت طولانی قرار نیست روشن بمونه، جهت صرفه جویی در هزینه، انتخاب از برند Green خوبه به نظرم.
کولر H110 احتمالش کمه تو کیس ایکس 9 جا بشه. اما یقیناً نمی تونم بگم.
در مورد کولر H100 هم اگر هیتسینک خنک کننده ی مادربرد انتخابی شما، شانه بلند نباشه، به خوبی با کیس ایکس 9 سازگار خواهد بود و قطعاً هم انتخاش ایده آل هست.
البته فراموش نکنید که با گارانتی اصلی این دو کولر موجود نیستن در کشور!
در مورد کار صداتون؛ آیا به کارت صدا احتیاج ندارید؟ کارت صدای آنبرد مادربرد اهمیتی نداره براتون که در چه سطحی باشه؟
ممنون. مادربورد به دلیل تاندربولتش خوشم آمده چون کارت صداهای جدید دارن به این پورت مجهز میشن. و کلا دوست دارم چیز خوب بگیرم. اگه مدل پایین تر مناسب کارم هست معرفی کنید (نمیخواد حتما تاندربولت داشته باشه چون تا 2 سال آینده قصد تعویض کارت صدامو با تاندربولت ندارم. ایران هم شاید نیومده باشه)
gskill 2666 هم داره. فکر میکنم اون رو بگیرم بهتره.
سیستم حدود 16 ساعت در روز استفاده میشه. و سی پی یو و رم در حال فشار هستند در کل این ساعات. یعنی با سیستم در کل ساعت ها کار میکنم نه وب گردی و ... .
""در مورد کولر H100 هم اگر هیتسینک خنک کننده ی مادربرد انتخابی شما، شانه بلند نباشه"" در مورد هیتسینک خنک کننده ی مادربرد اطلاعاتی ندارم. شانه بلند باشه رادیاتور جا نمیشه؟ این کیس deluxe شانه بلند هستش؟
واترکولر انرمکس چطوره؟
خیر نیازی به کارت صدا نیست. کارت صدای جداگانه به ارزش حدود 4 میلیون دارم.
Hessam 2
29-05-2014, 13:38
خب خوبه...
به نظرم فرصت خوبیه دست نگه دارید که Z97 بیاد. نهایتاً تا 2 هفته دیگه تو بازاره!
در مورد رم، نیازی نیست. همون 2400 کفایت می کنه. تایمینگش مناسب تره. 2666 برای اورکلاکرهای حرفه ای هست که به صورت مطلقاً کاربریشون اورکلاکه!
خب با توجه به مواردی که در مورد پاور فرمودید، خرید از برند انرمکس رو توصیه می کنم.
در مورد کولر، شانه بلند باشه، خود کولر جا نمیشه. یه جور مانع هست برای کولر هیتسینک مادربرد. مگر اینکه کمی کج بسته بشه رو سقف کیس! البته مادربردهای دلوکس بعید می دونم خیلی اذیت کنه. اما برای یقین پیدا کردن، باید تست کرد.
واترکولر انرمکس هم عالیه. هیچکدوم از دو برند بد نیستن. شما از بهترین های دنیا رو دارید نام ببرید که خوشبختانه در کشورمون موجود هستن.
بین H100i و ELC 240 به طور حتم مدل کرسیر بهتره. اما خب این برتریش اونقدر زیاد نیست. چند درجه ای خنک تره به عنوان مثال.
ممنون بابت راهنمایی سریع و هوشمندانه. z97 قیمت بالایی نخواهد داشت؟ نمیخوام بیشتر از این هزینه کنم. توجیه اقتصادی با توجه به کارم نداره.
Hessam 2
29-05-2014, 13:57
خواهش می کنـــــــم.
نه. اتفاقاً قیمتشون یکسانه!
تفاوتش قابلیت ارتقا تا دو نسل آینده ی اینتل (Brodwell ها) رو دارا هست.
ضمناً حدوداً تا پایان سال 1393 نسل هاسول ایی از سوکت 2011 اینتل و رم های دی دی آر 4 به بازار میاد که مادربردهای چیپست X99 این سوکت رو پشیتبانی می کنند به علاوه قابلیت استفاده از رم های DDR4 در این سوکت فراهم خواهد بود!
حتی می تونید بعداً به سوکت 2011 هم مهاجرت کنید که خب البته دیگه مادربرد و پردازنده و البته رم فعلی به کار نمیان!
در مورد کولر کرسیر و انرمکس عین این می مونه بگید Benz بهتره یا BMW؟!
خیلی ممنون. حالا به نظر شما من باید چکار کنم؟ منتظر ورودشون بمونم؟
Hessam 2
29-05-2014, 14:05
قطعاً...! به نفع شماست. شاید تو هفته ی آینده هم بیان. معلوم نیست. اما به تیر نمی کشه. همین خرداد قطعاً میان!
در ایران رونمایی شدن همشون!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی آقا حسام اگه مادربورد دیگه ای که جواب کارمو بده هست بهم پیشنهاد بدید. اصلا گیگابایت یا ایسوز یا msi! و اینکه این سری z97 که اومد کدوم رو تهیه کنم؟ sabertooth هم خوشم اومده به خاطر عمر بالا اما دیدم که سری z87 این مین بورد فرکانس بالای رم رو پشتیبانی نمیکردند! آیا سری جدید هم همینطوره؟ کلا بین deluxe یا sabertooth یا giga یا ... کدوم رو پیشنهاد میدید؟
Hessam 2
29-05-2014, 15:51
من خب شخصاً همیشه طرفدار گیگابایت بودم و به صورت پیشفرض این برند رو توصیه می کنم به همه.
اما از حیث فنی و کیفیت و این موارد فرق آنچنانی بین سه برند نیست. بیشتر سلیقه و قیمت کالا تعیین کننده ی انتخاب خریداره.
بله. تا اومدن Z97 صبر کنید و Z97 بخرید.
در مورد SABERTOOTH هم بله. تا 1866 بیشتر ساپورت نمی کنه!
اگر کار شما رندرینگ هست، من Z97 WS رو توصیه می کنم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که خب شما نیاز به پورت تاندربولت دارید! لذا نمی تونه راضیتون کنه. بنابراین یکی از مدل های سری دلوکس رو می خرید.
از مدل گیگابایت هم هستن مدل های مجهز به پورت تاندربولت که احتمالاً قیمتشون خیلی گرون تر از دلوکس باشه! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون. تاندربولت مهم نیست. کارت صداهای تاندربولت تا 2 سال دیگه هم فکر نمیکنم جا بیفته و من نیازی به عوض کردنشون پیدا کنم. یا میشه 3 مانیتور 4k بهشون متصل کرد که اونم فعلا استفاده نمیشه. تاندربویت رو از معیار ها حذف کنید.
Hessam 2
29-05-2014, 16:27
ok. پس اگر اون Asus Z97 WS وارد کشور بشه با قیمت حدودی 1 میلیون تومان، بهترین و مناسب ترین انتخاب هست از دیدگاه من برای شما. چون اون مادربرد تجهیز شده برای کاربری های ورک استیشن و رندرینگ های بی وقفه گرافیکی همچون افترافکت.
3DMAX هم که پردازشیه و بیشتر سوکت 2011 و پردازنده هایی همچون 4930K می طلبه! البته با کور آی 7 که سهله، با کور آی 5 و کور آی 3 هم رندرینگ 3DMAX دیدم کار می کنن!
ممنون. پس شاید همون 2011 با کمی افزایش بودجه و مادر بورد 1 تومنی و ایر کولر خوب بگیرم.
خودم هم خیلی جاها خوندم که برای این کارها و کار آهنگسازی 2011 بهتره.
برای این سوکت هم z97 در راهه؟ ببخشید که انقدر طولانی شد تاپیک.
در مورد این سوکت استفاده از رم 4 کاناله به چه معنیه؟ یعنی حتما از 4 تا رم باید همزمان استفاده بشه؟ 1150 4کاناله نیست؟
راستی raid 0 5 10 به چه معنیه. میدونم جاش اینجا نیست لطفا راهنمایی کنید که کجای فروم این سوالات رو بپرسم. چون سوالات اینطوری زیاد دارم. ممنونم
Hessam 2
29-05-2014, 16:55
ممنون. پس شاید همون 2011 با کمی افزایش بودجه و مادر بورد 1 تومنی و ایر کولر خوب بگیرم.
خودم هم خیلی جاها خوندم که برای این کارها و کار آهنگسازی 2011 بهتره.
برای این سوکت هم z97 در راهه؟ ببخشید که انقدر طولانی شد تاپیک.
در مورد این سوکت استفاده از رم 4 کاناله به چه معنیه؟ یعنی حتما از 4 تا رم باید همزمان استفاده بشه؟ 1150 4کاناله نیست؟
راستی raid 0 5 10 به چه معنیه. میدونم جاش اینجا نیست لطفا راهنمایی کنید که کجای فروم این سوالات رو بپرسم. چون سوالات اینطوری زیاد دارم. ممنونم
خواهش می کنم.
نسل جدید سوکت 2011 همانطور که گفتم با نام Haswell-E و پشتیبانی از رم های DDR4 تا پایان امسال به بازار کشورمون میاد که فرکانس بیس کنتلر پردازنده برای رم اون موقع 2133مگاهرتز هست! رم های DDR4 هم همراهشون میاد.
این سوکت دیگه چیپست Z97 نداره! بلکه مجهز به چیپست X99 خواهد بود! مثل الان که X79 هست!
رم 4 کاناله یعنی از 4 ماژول بر روی یک مادربرد استفاده کنید. در سوکت 2011 استفاده از 4 ماژول پهنای باند بهینه تر با مدیریت پروسه ای بهتری ارائه میده. 1150 دو کاناله توصیه شده. پیشنهاد شده و توصیه ای هست. اما قرار دادن 2 ماژول برای 2011 به صورت موقت هم اصلاً و هرگز مانعی نداره. (با توجه به اینکه در آینده 2 ماژول دیگه جهت 32 گیگ کردن اضافه می کنید طبق فرمایشتون)
در مورد رید اینجا نوشته. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون. آخه نمیخوام اونقدر منتظر بمونم. گفتم شاید برای2011 هم تا دو هفته آینده z97 میاد! به خاطر این پرسیدم. بابت لینک هم ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.